Vildagliptin - faʻatonuga, analogues ma iloiloga o maʻi

Ole Vildagliptin o se vailaʻau faʻamalolo e faʻaaoga i togafitiga faʻapitoa e togafitia ai le maʻisuka e le o le insulin. I le tusiga o le a tatou iloiloina vildagliptin - faatonuga mo le faʻaoga.

Faʻalogo! I le faʻavasegaga-faʻataʻitaʻi-kemisi (ATX), vildagliptin o loʻo faʻaalia e le code A10BH02. Igoa Faavaomalo Faavaomalo (INN): Vildagliptin.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics: faʻamatalaga

Vildagliptin o le inpector dipeptidyl peptidase-4 (DPP-4). O le enzyme e le faʻamalosia ai le lua (faʻapitoa foi) o hormones gastrointestinal - le glucagon-like peptide type 1 (GP1T) ma le polypeptide insulinotropic dependence glucose (GZIP). Latou te fesoasoani uma i le faʻamalolo o le inisalini, lea e tuʻuina atu i le tali atu i le 'aiina o meaai.

DPP-4 inhibitors i le maʻisuka ituaiga 2 (T2DM) e oʻo atu ai i le faʻateleina o le faʻamagaloga o le inisalini ma le faʻaititia o le aafiaga o le glucagon ma, mulimuli ane, i le faʻaitiitia o le glycemia.

O Vildagliptin e vave faʻaleleia pe a uma le faʻafofoga tautala. O le maualuga o le plasma concentration e matauina pe a uma le 1-2 itula. O le leai o se avanoa e 85%. O le Vildagliptin e maua i le tusa ma le 2/3, ma o le vaega o totoe e leai sona fesuiaiga. O le faʻaaogaina i luga o cytochromes ma glucuronidation e fai ai se vaega itiiti i le metabolism o le fualaau faasaina. O le metabolite autu e le o faʻamalositino. O le fualaau faasaina ua soloia e le 85% e ala i le urine ma e 15% i le ogaumu. O le afa-ola faʻaleagaina e faia ile 2 i le 3 itula.

Faailoga ma le faʻailoga

Vildagliptin ua faʻataʻitaʻiina i le tusa ma le luasefulu suʻesuʻega o suʻesuʻega i tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2. HbA1c concentrations i maʻi na amata mai le 7.5% i le 11%. O suʻesuʻega uma nei na faalua-tauaso, ma tumau ai foi i le 24 vaiaso.

O suʻesuʻega e tolu na faʻatusatusaina le vildagliptin monotherapy (50 mg faalua i aso uma) faʻatasi ai ma isi sui sooga. 760 tagata na togafitia i vildagliptin poo metformin (1000 mg / aso) ao faagasolo le tausaga. I le vildagliptiptin group, o le maualuga o le HbA1c na faʻaititia e le 1.0%, i le vaega metformin - e 1.4%. O lenei eseesega na le mafai ai ona matou faʻamautuina ma le mausali le uluai manatu e faapea e le itiiti le aoga o vildagliptin nai lo metformin. O le afa o tagata gasegase na mulimuli mai mo le tausaga lona lua, ma o le taunuuga na toetoe lava a tutusa ma le tausaga muamua. I se suʻesuʻega lona lua, na faaitiitia le HbA1c i le 0.9% ma le vildagliptin ma le 1.3% ma le rosiglitazone (pe a ma le 8 mg / aso). Pe a faatusatusa i le acarbose (faatolu i le 110 mg / aso), o le faaitiitia o le maualuga o le HbA1c na maitauina le fiafia i le vildagliptin (1.4% e tusa ma le 1.3%).

I suʻesuʻega e 4, o tagata e leʻi faamalieina i le pulea lelei o le togafitiga faʻamaʻi e iai nei, na faatonuina vildagliptin poʻo le placebo. O le suʻesuʻega muamua na faʻaaoga vildagliptin ma le metformin (≥1600 mg / aso), le lona lua ma le pioglitazone (45 mg / aso) poʻo le glimepiride (≥ 3 mg / aso), ma le lona fa i le inisalini (≥30E / aso). I le faʻaaogaina o 4 faʻapotopotoga o vildagliptin, e mafai ona ausia se faʻaitiʻitia tele o le HbA1c. I le suʻesuʻega o le sulfonylurea, o le eseesega i le va o vailaʻau e lua o le vildagliptin (50,000 mcg i le aso) e leʻi faʻamatalaina nai lo suʻesuʻega o metformin ma pioglitazone.

I le isi suʻesuʻega, e 607 gasegase na maua i le maʻisuka ituaiga 2 e leʻi faʻasalaina na vaevaeina i ni vaega se fa: o le muamua na maua le vildagliptin (tasi le 100 mg / aso), o le lona lua na maua le pioglitazone (30 mg / aso), o le isi lua na mauaina vildaglitin ma pioglitazo. I le ave o le fualaau faasaina, HBA1c na faaitiitia e 0.7%, ma le paglitazone e 0.9%, ma le maualalo ifo o le 0.5%, ma le maualuga maualuga e 1.9%. Ae peitai, o le tuufaatasiga o togafitiga faʻaaogaina i lenei suʻesuʻega e le ogatusa ma le uluai togafitiga mo le maʻisuka 2 nbgf.

E i ai le vaeluaga o le ola ma le vave faʻaleagaina e le enzyme. E tele tofotofoga i vildagliptin i le monotherapy ma faʻatasi ai ma isi togafitiga faʻafesoʻotaʻi - metformin ma le glitazone.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga e masani ona tupu i vildagliptin nai lo le placebo o le tigā, maʻi tigaina, tuʻu o le edema, le mausali, faʻasolosolo, ma faʻamaʻi pipisi o gasegase maualuga. O le hypoglycemia e tupu i na o mataupu taitasi.

O aʻafiaga na maitauina i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o le falemaʻi ma le monotherapy ma faʻatasi ai ma isi togafitiga faʻasoifua maloloina o se faʻalauteleina o le maualuga o le uric acid i le toto ma o se laʻititi itiiti ifo i le maualuga o le alkaline phosphatase.

O laʻasaga o Transaminase e seasea tulai. Ae ui i lea, o aʻafiaga o le gasegase o le a tupu i se aso e tasi le 100 mg. E ui lava o faʻamaʻi tuga o le fatu cardiac na tupu i suesuega o meaola i vailaau maualuga o vildagliptin, o faʻataʻitaʻiga o falemaʻi ua faʻaalia ai le maualuga o le AV paʻa muamua-e maualuga atu pe a tago i le fualaau faasaina.

O suʻesuʻega a manu ua faʻaalia e faapea o le vailaʻau e mafai ona faʻaleagaina ai le paʻu o le paʻu o le tino, faʻapea foʻi ma le gaioiga o le tino. I tagata, o ia tulaga e masani lava e leʻi tupu. Ae ui i lea, o le US Food and Drug Administration (FDA) na tuʻuina atu se faamaoniga seia oʻo ina faʻamaonia le saogalemu o le vailaʻau.

Faʻasologa ma le faʻaaogaina

Vildagliptin o loʻo maua i le 50 mg tablets. Ua faʻamaonia le vailaʻau i Rusia mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 i tagata matutua. Ole fua ole aso e le tatau ona silia le 50 mg. Aʻo leʻi amataina togafitiga faʻamalositino, ona tolu masina uma lea i le tausaga muamua, e tatau ona mataʻituina le maualuga o siama.

Tagata mamaʻi ma le nephropathy (kiliata creatinine i lalo ifo o le 50 ml / minute), faʻamaʻaloga ogaoga ma maualuga le maualuga o feʻau (pe a faasaina le tapulaa pito i luga o le masani ma sili atu i le 2.5 taimi). E tatau foi ona faʻaalia le faʻaeteete i le toilalo o le fatu (NYHA III ma IV), talu ai e le malamalama lelei vildagliptin. E leai ni faʻamatalaga i luga o le faʻaaogaina i le taimi o le maitaga, lactation. O tagata maʻi ei lalo o le 16 tausaga e le fautuaina e faʻaaoga le fualaau faasaina.

I le 2013, o suʻesuʻega e lua na faʻaalia ai le tele o aʻafiaga o le faatupuina o le pancreatitis ma le metaplasia cell cell pancreatic. O suʻesuʻega sa lolomiina i tusi o talaaga, faʻamalosia ai le FDA ma le Faʻalapotopotoga Faʻasoifua Maloloina a Europa e talosagaina nisi suʻesuʻega e togafitia ai le tulaga o le pancreatitis ma fualaau.

Fegalegaleaiga

I faʻataʻitaʻiga, o le fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina e leʻi matauina. O le ono mafai ona fegalegaleaiga e maualalo, ona o le vildagliptin e le o se mea e mafai ona maua i luga o le superfamily of cytochrome P450, ma, o le mea lea, e le taofia ai le faʻaleagaina o le vailaʻau faʻasaina e cytochrome P450. E mafai e le fualaau faasaina ona fegalegaleai ma isi sui faufautua, togafitiga o le thiazide, corticosteroids, sauniuniga o le thyroid, ma sympathomimetics.

O le autu o le fualaau faasaina.

Faʻailoa igoaGaioiga galueLelei le togafitigaTau o pusa, lapisi.
NesinaAlogliptin1-2 itula1000
"Taofia"Linagliptin1-2 itula1600

Le manatu o le lōia ma le onosaʻi.

Vildagliptin ua faʻamaonia mo le le atoatoa o isi auala o togafitiga - suiga i meaʻai, gaoioiga faʻaletino poʻo le leai o se tali i metformin. O vailaau e faʻaitiitia ai le maualuga o le monosaccharides i le toto, ae mafai ona mafua ai ni aʻafiaga ogaoga, o lea e manaʻomia ai suʻesuʻega masani.

Viktor Alexandrovich, diabetistist

Metformin na faʻatulagaina, lea na le fesoasoani ma mafua ai le maʻi tigaina o le dyspepsia. Ona latou suia lea i vildaglptin, lea na faaleleia ai le glycemia ma faaitiitia ai faailoga. Sa i ai se lagona e faapea, pe a maeʻa ona faʻaogaina le nutimomoia. Glycemia e fuaina i taimi uma - o mea uma e masani. O le a ou faʻaauau pea ona faʻaauau.

Tau (i le Rusia)

O le tau o vildagliptin (50 mg / aso) e 1000 rubles i le masina. O le Sitagliptin (100 mg / aso), o le isi faila o le DPP-4, e toetoe lava faalua ona taugata ma tau i le 1800 rubles i le masina, ae i le leai o se faatusatusaga tuusaʻo e le iloa pe o nei sui e lua e tutusa i nei atopa. Togafitiga ma metformin poʻo sulfonylureas, e oo lava i le maualuga aupito maualuga, e itiiti ifo i le 600 rubles i le masina.

Fautuaga! Aʻo leʻi faʻaaogaina soʻo se auala, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa ina ia aloese ai mai taunuuga e ono tupu. E mafai e le tagata lava ia ona faia se mea sili atu nai lo le lelei.

Faʻaaliga i fomaʻi e uiga i le faʻamalosi

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Vildagliptin, o lona uiga Galvus o se vailaʻau faʻasaina e le taimi ma aʻu maʻi. O sini taʻitoʻatasi a le tagata lava ia, maualalo le lamatia o le hypoglycemia, e lelei tele ma vave ona ausia. O le tau e le mafai ona na o le fiafia, o lea ou te fiafia e tofia "Galvus".

Faaaoga faalua i le aso.

Uiga lelei pe a ave ma sili atu le lelei o le puleaina. Ou te tofia foi tagata matutua - e lelei mea uma!

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O se tasi o fualaau sili ona masani ona faatonuina i Rusia mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O lona aoga ma le saogalemu o taimi e tofotofoina ai. E lelei tele le gasegase e gasegase, faʻaititia lelei le maualuga o le kulukose, aʻo le lamatiaga o le hypoglycemia e matua laitiiti lava. O lona tau taugofie e taua, lea e fiafia i fomaʻi ma tagata gasegase.

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Vildagliptin ("Galvus") o le lona lua o fualaau faasaina o le IDDP-4, ua faamauina i le Rusia mo le togafitiga o tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2, o lona uiga o le aafiaga o lona faaaogaina i totonu o lo tatou atunuu ua umi. Galvus ua faʻamautuina o ia o se fualaau lelei lelei ma malupuipuia lea e talia lelei e tagata gasegase, e le saofaga i le maua o le mamafa, ma e maualalo foʻi ona aʻafiaga e tusa ai ma le hypoglycemia. O lenei vailaʻau e mafai ona faʻaaoga e faʻaititia ai le faʻaaogaina o le gaʻo, lea e sili ona talafeagai i le togafitiga o tagata matutua ua maua i le maʻisuka ituaiga 2. O taunuʻuga o suʻesuʻega faʻasolosolo ma suʻesuʻega faʻapitoa e faʻasino atu ai o le DPP-4 inhibitors (e aofia ai Galvus) atonu e mafai ona faʻaaogaina e le gata o se hypoglycemic, ae faʻapea foʻi ma se togafitiga faʻaleagaina.

Galvus suʻesuʻega maʻi

Sa filifili foi o ia e tusi se toe iloiloga e uiga i fualaau faasaina "Galvus". Ae paga lea, o le tagofia o lenei fualaau faasaina na suia ai le tausaga o loʻu olaga i seoli. E i ai au tulivae o le tulivae ma malamalama tagata uma i le faigata. O le a ou fai atu o le mea sili ona leaga o le taimi lea e tiga ai oʻu vae. Ma pe a oʻo ina amata ona faʻaleagaina le tiga, pe a le mafai ona moe, faʻaoso pe punou ou vae, liliu i le isi itu, na o le paʻi i ou vae. Pe a foliga mai i caviar taitasi o loo i ai se pisa ma o le a latou vevela, o lona uiga o le manao ia oti. E i ai loʻu maualuga maualuga o le faʻailoga, e oʻo lava i fomaʻi e maofa ma afai ou te fai atu e le mafai ona faʻafitia, o le a le mafai ona teteʻeina le tiga. O le ala lena na ou ola uma ai i 2018 ma o lenei olaga seoli na faatulagaina mo aʻu e Galvus. O le mea lea, ou te manaʻo e lapatai i latou o loʻo i ai ni faʻafitauli i sooga poʻo le tui, pe na amata ona afaina o latou vae ma tua. O le mafuaʻaga mo lenei mea atonu o le taliaina o le "Galvus", lea e tele lava ina mafua ai le taulaʻi. Na ou le toe aveina mai ia Ianuari 2, ma na fiafia loʻu olaga. O le a ou le fai atu o vae fou ua ola, ae e mafai ona ou faaloaloa oʻu vae i le moega, e mafai ona ou paʻi atu i maso o oʻu vae e aunoa ma le lagonaina o le tiga, ma o le fiafiaga lea, pe a uma ia mafatiaga.

9 tausaga o le maʻisuka ituaiga 2. O le fomai muamua na faatonuina Siofor. Na ou inuina 1 le taimi, na toetoe a ou tuʻuina atu - o le aso sili ona leaga i loʻu olaga! I le ono masina talu ai, na fautuaina ai e le fomai Galvus. I le taimi muamua, sa ou fiafia ona e leai se "Siofor malosi", ae o le suka na toetoe lava a le faaitiitia, ae sa i ai se tiga i le manava, o se lagona e le o mamao atu meaai nai lo le manava ma taoto ai iina i se maa, ona tiga ai lea i aso uma. Faʻailoa - e le afaina le ulu.

Ina ua ou maua le maʻisuka ituaiga 2 i le 3 tausaga talu ai, na vave ona latou tuuina aʻu i luga o le inisalini ma tusia ai le "Galvus". Na latou fai mai e tatau ona e inu pe a ma le 1 le tausaga. A o oʻu inuina, o le sugar sa masani ai. Ae na taugata tele ia te aʻu, ma ina ua uma ona ou inu mo le tausaga, sa ou le toe faatauina mai. O le maualuga la maualuga o le suka e maualuga. Ma e mafai ona ou gafatia e faʻatau malosi, ae ou te fefe ona o lona aʻafiaga i le ate.

Na ou aveina Galvus + Metformin mo le masina. Sa le lelei lona lagona. Faʻamalie e talia, na sili atu ona lelei. O le a ou malolo mo le masina ma ou te toe toe taumafai. Ma o fua o le suka e lelei pe a ave lenei vailaʻau.

O le tausaga lona lua ou te ave ai le 50 mg i le metformin 500 mg i le taeao ma le afiafi. I le amataga o togafitiga, aʻo lei i ai le maa, sa i ai o ia i luga o le inisalini e tusa ai ma le polokalame 10 + 10 + 8 iunite ma le umi o le 8 iunite. I le ono masina mulimuli ane, o le sugar sugar from 12 dropped to 4.5-5.5! O laumei o loʻo tumau 5.5-5.8! O le mamafa na faʻaitiitia mai le 114 i le 98 kilokalama ma le maualuga o le 178 cm. H.E. O loʻo ou faʻatatau i le polokalama komepiuta Calorie Calculator. Ou te fautuaina tagata uma! I luga o le Initaneti, e mafai ona e filifili soʻo.

Tina le maʻisuka ituaiga 2. O le fomaʻi muamua na tusia Maninil, ae mo nisi mafuaaga na le fetaui ma lona tina, ma e leʻi faʻaitiitia le suka ma o lona soifua maloloina e le lelei tele. O le mea moni o loʻu tina e le fetaui ma le loto. Ona suia ai lea e Galvus, o se vailaau sili lea ona lelei. E matua faigofie lava ona ave - e tusa lava pe leʻi oʻo i taumafataga, e oʻo lava i le taimi mulimuli ane, ma naʻo le tasi i le aso i luga o se piliki. E le faʻaitiitia le suāuʻu, ae faasolosolo malie, aʻo lagona lelei e Mama. Pau lava le mea e feteʻenaʻi ma sina mea e afaina ai le ate, ae mo lana lagolago, e inu e tina le tele o meaʻai, o lea e lelei mea uma.

Short description

O le vailaʻau galvus (mea vailaʻau vildagliptin) o se vailaʻau faʻasaina, e ala ile gaioiga faʻamalositino, e fesoʻotaʻi ma inhibitors o le enzyme dipeptidyl peptidase-4 (DPP-4) ma faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2. I taimi lata mai nei, ua matua lautele le faalauteleina o le manatu o le elemene gasegase e pei o le puleaina o le inisalini. O mea sili ona suʻesuʻeina i meaola e pei ona masani ai i lenei tulaga e pei o le taimi nei o le insulinotropic dependence polypeptide, faʻapuʻupuʻu e pei o le HIP, ma le glucagon-like peptide 1, faʻapuʻupuʻu e pei o le GLP-1. O le igoa o le vaega o nei mea e manaia: o le gastrointestinal hormones sa faalilolilo i le tali atu i le taumafaina o meaai ma le faʻamalosia o le inisalini e faʻamaonia e sē-ß o le pancreas (o le mea e taʻua o le "aafiaga le fiafia"). Ae i le falemaʻi e leai ni auala faigofie: GLP-1 ma GUI e le o ola umi, lea e le aofia ai le faʻaaogaina o vailaʻau. I lenei itu, na faatuina mai e aua nei faʻalauiloa mai mea faʻapitoa mai fafo, ae ia taumafai e faʻasaʻo le manava o le natura i le mea e gata ai, ia taofia le gaioiga o le enzyme e faʻaumatia ai i latou, dipeptidyl peptidase-4 (DPP-4). O le faʻamaina o lenei enzyme e faʻateleina ai le ola ma le gaioiga o le HIP ma le GLP-1, faʻateleina ai lo latou faʻamaualuga i le toto. O lona uiga o le inisalini / glucagon ratio e faʻasalaina, o le siakiina o le inisalini e ala i suauu β-valecreatic e faaosofia, ae o le faʻamalositino o le α-sekoliko o loʻo taofia. I le otootoina o le vaega tomua o le tusiga, e tatau ona maitauina o le DPP-4 inhibitors o se vaega fou o fualaau oona o le hypoglycemic e autu lava i le faʻaagaoioia oa latou lava mea e faʻaogaina.E le gata i lea, e tusa ai ma fua faʻatatau, o nei fualaau oona e sili atu le lelei i luga o isi vailaʻau faufautua i fuaitau o le aoga / saogalemu.

Laboratory, clinical and post-marketing studies ua faamaonia ai la latou "galuega" i tulaga o le faateleina o le maualuga o le inisalini, o le faaitiitia o le maualuga o le glucagon, i le taofia o le fausia o le kulukose i le ate, ma le faaitiitia o le tetee o le tino i le inisalini. E le mafai ona faafitia o le DPP-4 inhibitors o se vaega sili ona fiafia mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O le "digger" i nei fualaau faasaina o le vailaau faasaina mai le lalolagi-o le lauiloa Swiss pharmaceutical company Novartis. I Rusia, na amata ona faʻaaogaina lenei fualaau faasaina i le 2008 ma i se taimi puupuu na maua ai le uiga faʻaaloalo maualuga mai endocrinologists, e lata ane i le fiafiaga faʻapitoa. O le mea lautele, e le o se mea e ofo ai, ona o le tele o faʻamaumauga molimau mo le faʻamalosi. I faʻataʻitaʻiga o falemaʻi lea na sili atu i le 20,000 tagata volenitia sa auai, o le lelei o le vailaʻau faʻamaonia ua faʻamaonia uma i le faʻavae o le monotherapy ma faʻatasi ai ma isi vailaau oona (metformin, sulfonylurea, mea thiazolidinedione) ma inisalini. O se tasi o mea lelei o le manaʻoga o le mafai lea ona faʻaaogaina i tagata matutua ua gasegase mai se "tuufaatasiga" o faʻamaʻi eseese, e aofia ai le cardiovascular ma le pateni maʻi.

O se tasi o nai aʻa e faigofie ona maua i le malosi o le ate. E tusa ai ma lenei tulaga, ao iai i luga o se falemaʻi, e tatau ona mataʻituina mataʻupu o le ate, ma i faailoga muamua o le jaundice, vave taofi le falemaʻi ma le faʻamalolo mulimuli ane. I le maʻisuka ituaiga 1, e le faʻaaogaina le fiafia.

Galvus o loʻo avanoa i laulau. Ole suʻega ole suʻega e filifilia e le fomaʻi taʻitasi, e mafai ona e tagofia le vailaʻau e tusa lava po o le a le meaʻai.

Pharmacology

Ofo faʻamaʻi faʻasolosolo. Vildagliptin - o se sui o le vasega o mea faʻavevelaina o mea faʻapipiʻi o le pancreas, o le a filifilia ai le iniseti dipeptidyl peptidase-4 (DPP-4). Ole faʻavaveina ma le maeʻaina o le DPP-4 (> 90%) e mafua ai le faʻalauteleina o faʻamalolosi e lua o le basal ma le meaai e pei o le peptide (GLP-1) ma le glucase-polypeptide insulinotropic (HIP) mai le glucose e faʻalagolago ile glucose (HIP) mai le inumaga i le faʻagasolo solo i le aso atoa.

O le faʻateleina o faʻasalalauga o le GLP-1 ma le HIP, vildagliptin e mafua ai le faateleina o le lagona o sē β-pacreatic i le kulukose, lea e oʻo atu ai i se faʻaleleia atili o le puleaina o le insulin i le glucose.

Pe a faʻaaoga vildagliptin i se fualaau o le 50-100 mg / aso i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le faʻaleleia atili o le galuega o suauu β-pipisi. O le maualuga o le faʻaleleia o le galuega o sē-ße faalagolago i le tikeri o la latou uluai faʻamaʻi, o le mea lea i tagata e le maua le maʻisuka (faatasi ai ma le masani o le kulukose i le plasma toto), e le faʻaosofia le vildagliptin i le inisalini ma e le faʻaitiitia ai le kulukose.

I le faateleina o le maualuga o le GLP-1, vildagliptin e faʻapupulaina ai le lagona o le α-sela i le kulukose, lea e tau atu ai i se faʻaleleia atili o le tulafono o le kulukose e faʻatonutonuina ai le puleaina o glucagon. O le faʻaitiitia o le maualuga o le glucagon i le taimi o taumafataga, i le itu, e mafua ai le faʻaitiitia o le faʻamalosia o le inisalini.

O le faateleina o le fua faatatau o le inisalini / glucagon i le talaaga o le hyperglycemia, ona o le faateleina o le concentrations o le GLP-1 ma le HIP, ua mafua ai le faaitiitia o le gaosiose gaosia i le ate i aso uma ma pe a uma ona 'ai, lea e mafua ai le faaitiitia o le maualuga o le kulukose i le plasma toto.

I le faʻaopoopoga, e le o le talaaga o le faʻaaogaina o le vildagliptin, o le faʻaitiitia o le maualuga o lipids i le toto plasma e iloa, ae peitai, e le o aʻafia lenei aafiaga i le GLP-1 poʻo le HIP ma se faʻaleleia atili i le gaioiga o sē β-pipisi.

Ua iloa o le faateleina o le GLP-1 e mafai ona faatelegese ai le gaogao, ae o lenei aafiaga e le o matauina i le faaaogaina o vildagliptin.

I le faʻaaogaina o le vildagliptin i le 5795 tagata gasegase o le maʻisuka ituaiga 2 mo le 12 i le 52 vaiaso e pei o le monotherapy pe faʻatasi foi ma le metformin, sulfonylurea o meaola, thiazolidinedione, poo le inisalini, o le faʻaitiitia o le taimi umi i le maualuga o le hemoglobin glycated (HbA1s) ma anapogi le kulukose toto.

A faʻaogaina le vildagliptin ma le metformin e avea o se togafitiga muamua mo tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le HbA sa maitauina mo le 24 vaiaso1c ma le mamafa o le tino pe a faatusatusa i le monotherapy ma nei vailaʻau. O mataupu o le hypoglycemia e itiiti lava i vaega uma o togafitiga.

I suʻesuʻega a le falemaʻi, pe a faʻaaoga le vildagliptin i se fuasela 50 mg 1 taimi / aso mo le 6 masina i tagata mamaʻi e pei o le maʻisuka ituaiga 2 faatasi ai ma le faʻaaogaina o le gaioiga faʻavaomalo (GFR ≥30 i le 2) poʻo le maualuga (GFR 2), o le faʻaitiitia o le taua Hba1cpe a faatusatusa i le vaega placebo.

I suʻesuʻega a le falemaʻi, pe a faʻaaoga vildagliptin i le 50 mg 2 taimi / aso ma / e aunoa ma le metformin faʻatasi ma le inisalini (fuase o le 41 IU / aso) i tagata mamaʻi e pei o le maʻisuka ituaiga 2, o le faaitiitia o le HbA na matauina1c i le taimi mulimuli (-0.77%), faatasi ai ma le uluai faailoga, i le averesi, 8.8%. O le eseesega ma le placebo (-0.72%) sa taua tele. O le aafia o le hypoglycemia i le vaega o loʻo mauaina le fualaau faasaina e tutusa ma le aafia o le hypoglycemia i le vaega placebo. I totonu o suʻesuʻega faʻataʻitaʻi e faʻaaoga vildagliptin i se faʻasologa o le 50 mg 2 taimi / aso i le taimi lava e tasi ma le metformin (≥1500 mg / aso) faʻatasi ma le glimepiride (≥4 mg / aso) i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 21c ua faʻaitiitia le fuainumera faʻatusatusa i le 0.76% (faʻailoga muamua, i le averesi, 8.8%).

Pharmacokinetics

O Vildagliptin ua vave ona galo i le gaʻoina o le 85% o le bioavailability. I le vailaʻau togafitiga, o se faʻaopoopoga ile Cmax vildagliptin i plasma ma le AUC e toetoe lava faʻatusatusa i le faateleina o le fualaau o fualaau faasaina.

A maeʻa ona 'ai i se manava leʻo, o le taimi e oʻo atu ai i Cmax vildagliptin i le plasma toto e 1 h 45 min. Faatasi ai ma le taimi tutusa ma meaai, o le fua o le absorption o le fualaau faasaina e faaitiitia: o se faaitiitia i le Cmax e 19% ma se faʻaopoopoga i le taimi e oʻo atu i le 2 itula 30 minute Ae peitai, o le 'ai e le afaina ai le tikeri o le absorption ma AUC.

O le fusifusia o vildagliptin i palatini plasma e maualalo (9.3%). O le fualaau faasaina e tufatufa tutusa i le va o plasma ma lela mumu. Vildagliptin tufatufaina atu atonu e le o manino, Vss pe a uma le iv administration e 71 lita.

Biotransformation o le auala autu lea o le faʻasalaga o vildagliptin. I le tino o le tagata, 69% o le fualaau o le fualaau faasaina ua liua. O le metabolite autu - LAY151 (57% o le fualaau) e le faʻaaogaina le falemaʻi ma o se oloa o le hydrolysis o le vaega cyano. E tusa ma le 4% o le fualaau o le vailaʻau e maua ai le eletise.

I suʻesuʻega faʻataʻitaʻi, o loʻo iai se aafiaga lelei o le DPP-4 i luga o le vailaʻau o le vailaʻau. O le Vildagliptin e le o faʻamalosia i le auai o le CYP450 isoenzymes. Vildagliptin e le o se mea e fai, e le taofia ma e le aʻafia ai le CYP450 isoenzymes.

A maeʻa ona tago i le vailaau oona, e tusa ma le 85% o le fualaau o loʻo faʻamalosi e fatugaʻo ma 15% e ala i le manava, o le faʻasalaga tele o le vildagliptin e le suia e 23%. T1/2 pe a uma le iniseti e tusa ma le 3 itula, tusa lava po o le a le fua.

Pharmacokinetics i mataupu faapitoa ile falemaʻi

Tane, BMI, ma ituaiga e le afaina ai le pharmacokinetics o vildagliptin.

I tagata gasegase ma le gase o le galuega o le ate o le agamalu ma le agavaʻa (6-10 points e tusa ai ma le faʻaaogaina o Child-Pugh), pe a uma le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le faaitiitia o le vildagliptin ole 20% ma le 8%, faasoasoa. I tagata gasegase o le gase o le ate (12 faʻailoga e tusa ai ma le faʻavasegaina o le Child-Pugh), o le vildagliptin e le maua le 22%. O se faʻaopoopoga poʻo le faʻaitiitia i le maualuga o le bioavailability o vildagliptin, e le sili atu i le 30%, e le taua tele. E leʻi i ai se fesuiaiga i le va o le mamafa o le galuega ole ate ma le vaivaiga o le fualaau faasaina.

I tagata gasegase ua le atoatoa le galuega, agamalu, agavaʻa, poʻo le ogaoga AUC, vildagliptin na faʻatupulaia le 1.4, 1.7, ma le 2 taimi faʻatusatusa atu i tagata volenitia soifua maloloina, taʻitasi. O le AUC o le metabolite LAY151 na faateleina le 1.6, 3.2 ma le 7.3 taimi, ma le metabolite BQS867 - 1.4, 2.7 ma le 7.3 taimi i tagata gasegase e le atoatoa le aoga o le agamalu, agavaʻa ma ogaoga. Ole faʻamapulaʻaina o faʻamaʻi i tagata gasegase i le pito i lalo o le taimi ole lafoaʻi ile taimi ole taimi ole taimi (CRF) e taʻu mai ai o faailoga i totonu o lenei vaega e talitutusa ma i latou o loʻo maua i maʻi mamaʻi. Ole maualuga o le LAY151 metabolite i tagata gasegase CRF ua maeʻa ona faʻatupulaia e 2-3 taimi faʻatusatusa i le faʻatonuina o tagata gasegase ma le faʻafitauli matuia. O le tolopoina o le vildagliptin i le taimi o le fuatiaifo o le tino e tapulaa (4 itula pe a mavae le 3% ma se umi e silia ma le 3-4 itula).

Faʻaititia le maualuga i le bioavailability of drug from 32% (faʻatupulaia ile Cmax 18%) i tagata mamaʻi e sili atu i le 70 e le o faʻamalositino ma e le afaina ai le faʻasaina o le DPP-4.

O le vailaʻau o vildagliptin i vailaʻau o le pharmacokinetic i tamaiti ma talavou i lalo ifo o le 18 tausaga le matutua e leʻi faavaeina.

Faiga faʻapolopolo

O papa maa e sinasina i le lanu samasama i le lanu, lapotopoto, lamolemole, ma itu uʻamea, i le tasi itu o loʻo i ai le maualuga o le "NVR", i le isi - "FB".

1 le
vildagliptin50 mg

Tagata e mauaina: microcrystalline cellulose - 95.68 mg, lactose anhydrous - 47.82 mg, sodium carboxymethyl starch - 4 mg, magnesium stearate - 2.5 mg.

7 pcs - paʻu (2) - teuina o pepa pepa.
7 pcs - paʻu (4) - teuina o pepa pepa.
7 pcs - paʻu (8) - teuina o pepa pepa.
7 pcs - paʻu (12) - teuina o pepa pepa.
14 pcs. - paʻu (2) - teuina o pepa pepa.
14 pcs. - paʻu (4) - teuina o pepa pepa.
14 pcs. - paʻu (8) - teuina o pepa pepa.
14 pcs. - paʻu (12) - teuina o pepa pepa.

Galvus e tautala faʻafofoga, e tusa lava po o le a le meaʻai.

O le faʻatulagaina o le fualaau o le vailaʻau e tatau ona filifilia taitoatasi e faalagolago i le aoga ma le gafatia.

Ole fua fautuaina o le fualaau faasaina i le taimi o le monotherapy poo le vaega o se tuufaatasiga e lua-vaega ma le metformin, thiazolidinedione poo insulin (pe a tuufaatasi ma le metformin pe leai foi metformin) e 50 mg poo le 100 mg i le aso. I tagata gasegase ei ai le maʻisuka sili atu o le maʻisuka o loʻo maua le inisalini togafitiga, ua fautuaina Galvus i se fualaau o le 100 mg / aso.

Ole fua fautuaina o Galvus o se vaega ole tolu fomaʻi (vildagliptin + sulfonylurea derivatives + metformin) e 100 mg / aso.

Ole dose o le 50 mg / aso e tatau ona 1 le taimi i le taeao. O le fualaau o le 100 mg / aso e tatau ona vaevaeina i le 2 doses o le 50 mg i le taeao ma le afiafi.

Afai e te misia se fualaau, o le isi fualaau e tatau ona ave i se taimi vave lava, ae le tatau ona sili atu le fua o aso taitasi.

A faʻaaogaina e avea o se vaega o se faʻasologa faʻasologa e lua-vaega faʻatasi ma sulfonylurea, o le fua fautuaina o Galvus e 50 mg 1 le taimi / aso i le taeao. Pe a faʻatulagaina faʻatasi ma sulfonylurea, o le aoga o togafitiga fualaau faʻamaʻi i se fualaau o le 100 mg / aso e talitutusa ma lena i se fualaau o le 50 mg / aso. I le le atoatoa o le aoga i le talaaga o le faʻaaogaina o le maualuga o le aso fautuaina o le 100 mg, mo le lelei o le puleaina o le glycemia, o le faʻasalaga faaopoopo o isi vailaau oona e mafai ona faia: metformin, sulfonylurea, mea thiazolidinedione poo insulin.

I tagata gasegase ma le gasegase o le tino ma le gasegase o le gasegase agavaʻa, e le manaʻomia le faʻamaonia o le fuataga o fualaau oona. I tagata gasegase e le atoatoa le aoga o le maualuga ma le maualuga o le tikeri (e aofia ai le laasaga o le gasegase o le tino i le hemodialysis), e tatau ona faaaoga le vailaau i le 50 mg 1 le taimi / aso.

I tagata matutua (≥ 65 tausaga), e le manaʻomia le fetuunaiga o Galvus.

Talu ai e leai se poto masani i le faʻaaogaina o Galvus i tamaiti ma tamaiti i lalo o le 18 tausaga, e le fautuaina e faʻaaoga fualaau faasaina i lenei vaega o tagata gasegase.

Faʻasalaga

Galvus e talia lelei pe a faʻatonuina ile dose ole 200 mg / aso.

Faailoga: pe a faʻaaogaina le vailaʻau i se fualaau e 400 mg / aso, e mafai ona matauina le tiga o le muso, e seasea ona maua - o le tino ma le le tumau, o le fiva, fulafula ma le faateleina o le lipase concentration (2 taimi maualuga nai lo le VGN). Faatasi ai ma le faateleina o le fua o le Galvus i le 600 mg / aso, o le atinaeina o le edema o pito i lalo ma paresthesias ma le faateleina o le maualuga o le CPK, ALT, C-reactive protein ma myoglobin e mafai. O faʻamaoniga uma o le maualuga ma suiga i totonu ole potu suesue e mou atu pe a uma le faʻamalolo o le vailaʻau.

Togafitiga: o le aveesea o le fualaau mai le tino e ala i le gasegase e le ono tupu. Ae peitai, o le autu o le metabolite hydrolytic o le vildagliptin (LAY151) e mafai ona aveesea mai le tino e ala i le hemodialysis.

Tina ma le lactation

E leai se faʻamaumauga talafeagai i le faʻaaogaina o fualaau faasaina Galvus i fafine maʻitaga, ma o le mea lea e le tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau i le taimi o maitaga.

Talu ai e leʻo iloa pe o le vildagliptin ma susu susu o loʻo faʻavaveina i totonu o tagata, e le tatau ona faaaogaina Galvus i le taimi o le lactation (susu).

I suʻesuʻega suʻesuʻe, pe a faʻaaoga i doses 200 taimi sili atu le maualuga nai lo le fautuaga, o le vailaʻau e leʻi mafua ai le faʻaleagaina o le fausiaina ma le amataina o le tuputupu ae ma e leʻi faʻaaogaina ai aʻafiaga.

Faatonuga faapitoa

Talu ai o faʻamaumauga i luga o le faʻaaogaina o vildagliptin i tagata mamaʻi e le tumau le fatu o le vasega galue a III e tusa ai ma le faʻaliliuga a le NYHA (laulau 1) ua gata ma e le faatagaina le mea mulimuli
Faaiuga, ua fautuaina e faʻaaoga Galvus ma le lapataiga i lenei vaega o tagata gasegase.

O le faʻaaogaina o vildagliptin i tagata gasegase o le fatu le tumau o le fatu fatu IV vaega galue ile IV e tusa ai ma le faʻamasinoga a le NYHA e le fautuaina ona o le le lava o faʻamatalaga faʻamatalaga i le faʻaaogaina o le vildagliptin i lenei vaega o tagata gasegase.

Pusa 1. Niu Ioka Faʻatulagaga o le Malo Faʻatonu o Tagata Maliliu ma le Faʻailoga Loto (pei ona teuteuina), NYHA, 1964

Vaega o galuega
(FC)
Tapulaʻa o gaioiga faʻaletino ma faʻamalositino
I FCE leai ni tapulaa i gaoioiga faaletino. O faamalositino masani e le mafua ai le vaivai tele, vaivaiga, faaletonu o le mānava, po o le paʻu.
II FCFaʻatapulaʻa faʻagata o gaoioiga faaletino. I le malolo, e leai ni faʻalogona faʻaleaga. O faʻamalositino masani e mafua ai vaivaiga, vaivai, paʻu, manava le manava, ma isi faʻaʻailoga.
III FCFaʻailoga matuia o gaioiga faaletino. O le tagata maʻi e lagona le mafanafana na o le malologa, ae o le itiiti ifo o le malosi faaletino e tau atu ai i foliga vaaia o vaivaiga, palapitations, puupuu le manava.
IV FCLe mafai ona faatino soʻo se avega e aunoa ma le faʻaalia o faʻafitauli. O faʻafitauli o le toilalo o le fatu e malolo ma faʻalavelave i soʻo se faʻamalositino.

Galuega gaʻo maʻi

Talu ai, i se tulaga e le masani ai, o le faʻaaogaina o le vildagliptin na faʻaalia ai le faateleina o le gaoioiga o aminotransferases (e masani lava e aunoa ma faʻamatalaga faʻapitoa), aʻo leʻi faʻatagaina le vailaʻau o Galvus, faʻapitoa foi i le tausaga muamua o togafitiga faʻamaʻi (once every 3 months), Afai o le tagata gasegase ua i ai se gaoioiga faateleina o aminotransferases, o lenei taunuuga e tatau ona faʻamaonia e se suʻesuʻega lona lua, ona fuafua ai lea e le aunoa o meaʻai o le ate, seia oʻo ina faʻamaonia.Afai o le gaoioiga a AST poʻo le ALT e 3 taimi maualuga atu nai lo le VGN (e pei ona faʻamaonia e le suʻesuʻeina pea), ua fautuaina e faalēaogā le vailaʻau.

Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o jaundice poʻo isi faailo o le gaʻo o loʻo galue i le taimi o le faʻaaogaina o Galvus, togafitiga faʻamalositino e tatau ona taofi vave. A maeʻa le faʻamautuina o faʻamaoniga o galuega o le ate, e le mafai ona toe faʻaaoga togafitiga fualaau.

Afai e tatau ai, o le togafitiga o le inisalini Galvus e na o le tuufaatasiga ma le insulin. Ole fualaau faasaina e le tatau ona faʻaaogaina i tagata gasegase e iai le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le togafitiga o le ketoacidosis o le maʻisuka.

Aafiaga i luga o le gafatia e faʻatau ai taavale ma taʻutaʻu auala

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina Galvus i luga o le malosi e tietie ai taavale ma le pulea o masini e lei faavaeina. Faatasi ai ma le atinaʻeina o le vevela i le taimi o togafitiga ma le fualaau faasaina, e le tatau i tagata gasegase ona tietie taavale pe galue foi i ni masini.

Faʻataʻitaʻiga

Vildagliptin (Latin version - Vildagliptinum) e aofia i le vasega o mea e faʻafefeteina ai tamaʻitaʻi o Langerhans i le pancreas ma faʻalavelave ai le gaoioiga o le dipeptidyl peptidase-4. O le aʻafiaga o lenei enzyme e faʻaleagaina mo le ituaiga 1 glucagon-like peptide (GLP-1) ma le polypeptide insulinotropic faalagolago i le glucose (HIP).

O se taunuuga, o le gaioiga o le dipeptidyl peptidase-4 o loʻo taofiofia e le vailaau, ma o le gaosiga o le GLP-1 ma le HIP ua faʻaleleia. Pe a faʻatuputeleina le toto o le toto, vildagliptin e faʻaleleia ai le lagona lelei o peta beta i le kulukose, lea e faʻapupulaina ai le inisalini. O le fua faatatau o le faateleina i le faagaoioia o suauu beta e faalagolago tonu lava i le maualuga o lo latou faaleagaina. O le mea lea, i tagata ei ai tulaga masani o le suka pe a faʻaaogaina fualaau oona lea e aofia ai vildagliptin, e le afaina ai le gaosia o le suka-maualalo o le homone ma, ioe, glucose.

E le gata i lea, pe a oʻo ina faʻateleina e le vailaʻau mea o le GLP-1, i le taimi lava e tasi, o le faʻalauiloa o le kulukose e faʻapupulaina i sela o le pi. O sea faagasologa e aofia ai le faateleina o le tulafono o le kulukose e faalagolago i le gaosiga o lelamonia alpha cells, ua taʻua o le kaluka. O le faʻaitiitia o lona faʻalauteleina o mea ao e 'ai meaai e fesoasoani e faʻaitiitia le puipuiga o le tino i le insulin.

Pe a fua le fuainumera o le inisalini ma le glucagon, lea e fuafuaina e le faateleina o le tau o le HIP ma le GLP-1, i le tulaga o le hyperglycemic, o le kulukose i le ate e amata ona gaosia i se tulaga maualalo, i taimi uma o taumafa ma mulimuli ane, lea e mafua ai le faaitiitia o le kulukose i le plasma toto o le maʻisuka.

E tatau ona maitauina, o le faʻaaogaina o Vildagliptin, o le aofaʻi o lipids e faʻaitiitia pe a uma ona 'ai. O le faateleina o mea o loʻo i totonu o le GLP-1 o nisi taimi e mafua ai le telegese o le tatalaina o le manava, e ui lava e leai se aafiaga faapena na maua i le taimi o le taumafaina.

O se suʻesuʻega talu ai nei e aofia ai le 6,000 gasegase na sili atu i le 52 vaiaso na faʻamaonia ai o le faʻaaogaina o le vildagliptin e mafai ai ona maualalo le kulūkose i luga o se manava gaogao ma le hemoglobin glycini (HbA1c) pe a faʻaaogaina le vailaʻau:

  • e avea ma faavae o togafitiga fualaau,
  • i le tuufaatasiga ma le metformin,
  • i le tuufaatasiga ma le sulfonylurea o meaola,
  • faʻatasi ma le thiazolidinedione,

O le kulūkose foi e faʻaititia i le faʻaaogaina o le vildagliptin ma le inisalini.

Auala na maua ai vildagliptin

O le faʻamatalaga muamua i luga o tagata faʻaaliga na sili atu i le 100 tausaga talu ai, i le 1902. O vailaʻau na vavae ese mai le tui o le intestinal ma taʻua failautusi. Ona maua ai lea o lo latou gafatia e faaosofia ai le faʻasaʻolotoina o enzymes mai le pancreas e manaʻomia mo le faʻataina o meaai. I ni nai tausaga mulimuli ane, sa i ai fautuaga o mea faalilolilo e mafai foi ona afaina ai le gaioiga o le gland. E foliga mai i tagata mamai i glucosuria, pe a ave muamua le vevela, o le aofaʻi o suka i le urini e faʻaitiitia ai, o le maualuga o le urine e faʻaitiitia, ma faʻaleleia le soifua maloloina.

I le 1932, o le hormone na maua lona igoa faʻaonapo nei - o le insulinotropic polypeptide (HIP) e faalagolago ile kulukosese. Na foliga mai o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o siama o le mucosa o le duodenum ma le jejunum. E oʻo atu i le 1983, na vavae ese le 2 glucagon-like peptides (GLPs). E foliga mai o le GLP-1 e mafua ai le pulelasea o le inisalini i le tali atu i le taumafa o le kulukose, ma o lona faasea ua faaitiitia i le maʻisuka.

Gaoioiga GLP-1:

  • faʻaosofia le faʻasaʻoina o le inisalini i tagata mamaʻi ma le maʻisuka,
  • faaumiumi le i ai o meaai i totonu o le manava,
  • faʻaitiitia le manaʻomia o meaʻai, fesoasoani i le paʻu o le mamafa,
  • ei ai sona aafiaga lelei i le loto ma toto toto,
  • e faʻaitiitia ai le gaosia o le glucagon i le pancreas - o se hormone e faʻavaivaia ai le gaioiga o le inisalini.

E vaeluaina i le enzyme DPP-4, lea o loʻo i ai i luga o le mumu o le capillaries e ulu i le mucosa o le intestinal, lea e 2 minute.

O le faʻaaogaina o nei sailiiliga na amata i le 1995 e le kamupani falemaʻi Novartis. Sa mafai e le au saienitisi ona tuuese mea e faalavelave i le galuega a le DPP-4 enzyme, o le mafuaaga lea na faateleina ai le tele o le GLP-1 ma le HIP i le tele o taimi, ma ua faateleina foi le tuufaatasiga o le inisalini. O le mea muamua faʻamalosi faʻamalosi faʻatasi ma se ituaiga o gaioiga lea na pasia se siaki saogalemu o vildagliptin. O le igoa lea o le vaega fou o le 'hypoglycemic agents' gliptin 'ma o se vaega o le igoa o le tagata foafoa o Willhower, ma o se faʻamaoniga o le gafatia o le vailaʻau e faʻaitiitia ai le glycemia "gly" ma e oʻo lava i le faʻapuupuuga "ioe", poo le dipeptidylamino peptidase, le DPP tino enzyme -4.

Faatinoga o vildagliptin

O le amataga o le taimi le mautonu i le togafitiga o le maʻisuka ua aloaia aloaia le tausaga 2000, pe a mafai ona faʻamaonia muamua le avanoa e taofia ai le DPP-4 i le Congress of Endocrinologists. I se vaitau puupuu, vildagliptin ua maua se tulaga malosi i tulaga o le togafiti o le maʻisuka i le tele o atunuu o le lalolagi. I Rusia, na faamauina le vailaau i le 2008. O lenei vildagliptin o loʻo aofia i tausaga taʻitasi i le lisi o vailaau talafeagai.

O le vave vave manuia ona o mea taua o vildagliptin, lea ua faamaonia e iuga o le sili atu i le 130 suʻesuʻega faavaomalo.

Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o le fualaau faasaina e mafai ai ona e:

  1. Faʻaleleia le pulea o le glycemic. Vildagliptin i aso taitasi o le 50 mg fesoasoani e faʻaititia ai le suka pe a uma ona 'ai e 0.9 mmol / L. O le hemoglobin glycated ua faʻaititia e le 1%.
  2. Fai le glucose curve smoother i le faʻamamaina o tumutumu. Ole faʻaitiitia o le glycemia postprandial e faʻaitiitia ile 0.6 mmol / L.
  3. Faʻalagolago le faʻaitiitia o le toto i le ono masina muamua o togafitiga.
  4. Faʻaleleia atili le gasegase o le gataifale e ala i le faʻaitiitia o le maualuga o lipoproteins maualalo. Ua manatu le au saienitisi o lenei aafiaga o le faaopoopoina, e le fesootai i le faaleleia o taui o le maʻisuka.
  5. Faʻaititia le mamafa ma puʻu i tagata gasegase.
  6. Vildagliptin e faʻaalia i le faapalepale lelei ma le saogalemu maualuga. O faʻasologa o le hypoglycemia i le taimi e faʻaaoga ai e seasea lava: o le lamatiaga e 14 taimi e maualalo ifo nai lo le faʻaaogaina o mea e maua ai le sulfonylurea.
  7. E lelei le vailaʻau ma metformin. I maʻi maua metformin, o le faʻaopoopoga o le 50 mg o vildagliptin i togafitiga e faʻaititia ai le GH ile 0.7%, 100 mg i le 1.1%.

E tusa ai ma faatonuga, o le gaioiga a Galvus, le igoa tau fefaʻatauaʻiga mo le vildagliptin, e tuusaʻo tonu lava i le mafai gaʻo o suauu peta pancreatic ma kulūkose. I le ituaiga muamua o le maʻisuka ma le maʻisuka ituaiga 2 ma se pasene tele o suauu peta faaleagaina, vildagliptin e leai se aoga. I tagata soifua maloloina ma i le maʻisuka ma le kulūkose masani, o le a le mafua ai se tulaga o le hypoglycemic.

I le taimi nei, vildagliptin ma ona analogues ua avea o fualaau o le laina lona lua pe a uma le metformin. E mafai ona latou manuia le suia o mea e masani ai le sulfonylurea, lea e faʻaleleia atili ai le inisalini, ae e sili atu le saogalemu.

Fualaau faʻamaʻi vildagliptin

O aia tatau uma i vildagliptin o loʻo umia saʻo lava e Novartis, lea na teu faʻafaigaluegaina le tele o taumafaiga ma tupe i le atinaʻe ma le faʻalauiloaina o fualaau faasaina ile maketi. O pusa e faia i Switzerland, Sepania, Siamani. E le pine ae faamoemoe e amata le laina i Rusia i le lala o Novartis Neva. O le vailaʻau o vailaʻau, vildagliptin lava ia, e na o Suiselani na mafua mai.

Vildagliptin o loʻo aofia ai oloa Novartis e lua: Galvus ma Galvus Met. Ole gaioiga malosi a Galvus e na o vildagliptin. O pusa e tasi le tui o le 50 mg.

Galvus Met o se tuufaatasiga o metformin ma vildagliptin i le tasi papa. Avanoa ole filifiliga ole toto: 50/500 (mg sildagliptin / mg metformin), 50/850, 50/100. O lenei filifiliga e mafai ai ona e amanaʻia foliga o le maʻisuka i se tagata maʻi faapitoa ma filifili saʻo le fua saʻo o fualaau.

E tusa ai ma le maʻisuka, o le aveina o Galvus ma metformin i pusa eseese e taugofie: o le tau o Galvus e tusa ma le 750 ru, metformin (Glucofage) e 120 rubles, Galvus Meta e tusa ma le 1600 rubles. Ae ui i lea, o togafitiga faʻatasi Galvus Metom faʻatasi na faʻamaonia e sili atu ona aoga ma talafeagai.

Galvus e leai ni tala tutusa i Rusia o loʻo aofia ai vildagliptin, talu ai ona o le vailaau o loʻo aʻafia i se faʻasalaga e faʻatau ai. I le taimi nei, ua faasaina e le gata i le gaosia o fualaau faasaina ma vildagliptin, ae o le atinaʻeina foi o le vailaau lava ia. O lenei fuataga e mafai ai e le kamupanī ona toe faʻaleleia tau o le tele o suʻesuʻega e manaʻomia e lesitala ai soʻo se vailaau fou.

Faailoga mo le taliaina

Vildagliptin ua naʻo le maʻisuka ituaiga 2 e faʻaalia. E tusa ai ma faʻatonuga, e mafai ona faʻamaonia ripoti:

  1. I le faaopoopo atu i le metformin, pe afai e le lava lona togi lelei e pulea ai le maʻisuka.
  2. E sui ai sauniuniga o le sulfonylurea (PSM) i le maʻisuka ma le tele o aʻafiaga o le hypoglycemia. O le mafuaʻaga atonu o le matua, meaʻai, taaloga ma isi mea faʻaletino, neuropathy, gaioiga o le ate ma le faʻaleleia o gaioiga.
  3. Tomaʻi ma se allergy i le vaega PSM.
  4. Nai lo le sulfonylurea, pe afai o le tagata maʻi e taumafai e faatuai le amataga o le togafitiga o le insulin i le tele e mafai ai.
  5. E pei o le monotherapy (na o le vildagliptin), pe afai o le faʻaaogaina o Metformin e faʻasalaina pe le mafai ona o aʻafiaga ogaoga.

O le faʻaleleia o le vildagliptin e aunoa ma le toilalo e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le maʻisuka meaai ma aʻoaʻoga faaletino. O le maualuga o le insulin e mafua ona o le maualalo o le mamafa o galuega ma le le pulea o le gaʻo o le gaʻo e mafai ona avea ma se faʻalavelave e le mafai ona faʻamalosi i le mauaina o le maʻisuka taui. O le faʻatonuga e mafai ai ona e tuufaatasia le vildagliptin ma le metformin, PSM, glitazones, insulin.

O le togafitiga fautuaina o le fualaau faasaina e 50 pe 100 mg. E faalagolago i le ogaoga o le maʻisuka. O le vailaau e masani lava ona afaina ai le glycemia, ona fautuaina ai lea e inu se fua o le 50 mg i le taeao. 100 mg e vaelua tutusa i taeao ma afiafi.

Faʻateleina o gaioiga e le manaʻomia

O le aoga sili o le vildagliptin o le maualalo o le aʻafiaga o aʻafiaga i le taimi o faʻaaogaina. O le faafitauli autu i le maʻisuka e faʻaaoga ai le PSM ma le insulin o le hypoglycemia. E ui i le mea moni o le tele lava o taimi latou te pasi ai i se foliga malu, o le suka e pa'ū e matautia tele mo le tino, o lea latou te taumafai e aloese mai ia i latou i le tele e mafai ai. O faatonuga mo le faʻaaogaina e taʻu mai ai o le lamatiaga o le hypoglycemia pe a ave vildagliptin 0.3-0.5%. Mo le faʻatusatusaga, i le vaega o loʻo pulea e le o le tagofia o fualaau faasaina, o lea lamatiaga na faʻatauina i le 0.2%.

O le maualuga o le saogalemu o le vildagliptin o loo faailoa mai foi i le taimi o le suesuega, e leai se maʻisuka e manaomia le tolopoina o le fualaau faasaina ona o ona aafiaga, e pei ona molimauina e le numera tutusa o le teena o togafitiga i vaega e ave vildagliptin ma placebo.

E itiiti ifo nai lo le 10% o tagata gasegase na faitio i le televave, ma le itiiti ifo i le 1% na maua ai le malosi, tiga o le ulu, ma le fulafula o pito. Na maua ai o le faʻaaoga umi o le vildagliptin e le taitai atu ai i se faʻaopoopoga i le tele o taimi o ona aʻafiaga.

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suʻesuʻeina le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ua ou faanatinati e taʻu atu le tala lelei - ua mafai e le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Science Sciences ona atiaʻe se vailaau e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, maʻisuka seia oo i Me 18 (aofia ai) mafai ona maua - E na o le 147 rubles!

E tusa ai ma faʻamatalaga, o faʻasalaga i le tagofia o fualaau faasaina ua na o le hypersensitivity i vildagliptin, tamaititi, maʻitaga ma lactation. O Galvus o loʻo i ai le lactose o se vaega o ausilali, o le mea lea, pe a le faʻaogaina, e faʻasaina nei papa. Galvus Met ua faatagaina, ona e leai se laukose i lona tuufaatasiga.

Vildagliptin analogues

A maeʻa vildagliptin, e tele isi mea na maua na mafai ona taofia le DPP-4. O i latou uma o ni mea tutusa:

  • Saksagliptin, igoa tau fefaʻatauaʻiga Onglisa, le gaosiga Astra Zeneka. O le tuufaatasiga o le saxagliptin ma le metformin e taua o Combogliz,
  • Sitagliptin o loʻo aofia i sauniuniga a Januvius mai le kamupani Merck, Xelevia mai Berlin-Chemie. Sitagliptin ma metformin - o mea e gaosia ai ni pepa e lua-fua Janumet, o se analog o Galvus Meta,
  • Linagliptin ei ai le igoa tau fefaʻatauaʻiga Trazhenta. O le vailaʻau o le faʻamalosi lea a le kamupani Siamani Beringer Ingelheim. Linagliptin faaopoopo le metformin i le tasi laulau e taʻua o Gentadueto,
  • Alogliptin o se vaega malosi o vipidia tablets, lea e gaosia i Amerika ma Iapani e Takeda Pharmaceuticals. O le tuufaatasiga o le alogliptin ma le metformin ua faia i lalo o le faailoga tusi Vipdomet,
  • Gozogliptin e na o le pau lea o le fale i vildagliptin. Ua fuafua e faʻamalolo e le Satereks LLC. O se siata atoa o gaioiga, e aofia ai vailaʻau faʻamalosi, o le a faia i le eria a Moscou. E tusa ai ma taunuʻuga o tofotofoga faʻapitoa, o le saogalemu ma le lelei o le gozogliptin e latalata i vildagliptin.

I totonu o falemaʻi a Rusia, e mafai nei ona e faatauina Ongliza (o le tau mo le taʻi masina e tusa ma le 1800 rubles), Combogliz (mai le 3200 rubles), Januvius (1500 rubles), Kselevia (1500 rubles), Yanumet (mai le 1800), Trazhentu ( 1700 tusi.), Vipidia (mai le 900 rub.). E tusa ai ma le numera o iloiloga, e mafai ona finauina o le sili ona lauiloa o analogues a Galvus o Januvius.

Fomaʻi iloilo e uiga i vildagliptin

Tomai e sili ona taua vildagliptin. Latou te taʻua le lelei o lenei vailaau togafitiga o le gaioioiga o lona gaioiga, lelei le faapalepale, faʻaauau pea o le hypoglycemic, le maualalo le lamatiaga o le hypoglycemia, o faʻaopoopoga faaopoopo i le tulaga o le taofia o le atinaʻeina o microangiopathy ma le faʻaleleia o le tulaga o puipui o vaʻa tetele.

O Vildagliptin, o le mea moni, e faʻapupulaina ai le tau o togafitiga, ae i nisi tulaga (masani ona maua i le hypoglycemia) e leai se isi mea e talafeagai ai. O le aʻafiaga o fualaau faasaina ua manatu e tutusa ma le metformin ma le PSM, i le aluga o taimi, o le maualuga o le metabolism metabolism indicators e faaleleia atili.

Faitau foi le mea lenei:

  • O fualaau Glyclazide MV o fualaau sili ona lauiloa mo le maʻisuka.
  • Pepa o meaʻai - o le a lona aoga mo tagata mamai e maua i le maʻisuka (manuia o tagata faatau)

Ia mautinoa e aoao! E te manatu o le pulega o fualaau oona ma le inisalini i le olaga atoa e na o le pau lea o le ala e teu ai le suka? E le moni! E mafai ona e faamaonia lenei lava oe e ala i le amata ona faʻaaogaina. faitau atili >>

O le a le vildagliptin?

A o sailia le vailaau lelei mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, ua iloa e saienitisi e mafai ona faatonutonuina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto faatasi ai ma le fesoasoani a hormones gastrointestinal.

E maua mai i le tali atu i meaʻai e ulu atu i le manava ma mafua ai le faʻasologa o le insulin i le tali atu i le kulukose o loʻo i totonu o le falaoa. O se tasi o nei hormones na maua i le 30s o le XX seneturi, na vavae ese mai le au o le pito i luga. Na maua ai e mafua ai le hypoglycemia. Sa faaigoa ia te ia "le le fiafia."

O le vaitau o fualaau faʻavae fou mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 na amata i le 2000, ma na faavae i vildagliptin. Na tuʻuina atu Novartis Pharma i le avanoa e faaigoa ai se vasega fou o sui o le hypoglycemic i lona lava ala. O le auala lena na latou maua ai lo latou igoa "glyptines".

Talu mai le 2000, e silia ma le 135 suʻesuʻega na faia i atunuu eseese ua faʻamaonia le aoga ma le saogalemu o vildagliptin. Na faaalia foi o lona tuufaatasiga faatasi ai ma le metformin e mafua ai ona maua le hypoglycemia i le tele o taimi e itiiti ifo nai lo le faaaogaina faatasi o biguanides ma le glimepiride.

I Rusia, i le faaiuga o le 2008, na faamauina ai le gliptin i lalo o le igoa o fefaʻatauaʻiga Galvus, ma na ulufale i falemaʻi i le 2009. Mulimuli ane, o se tuufaatasiga tuufaatasi ma le metformin ua taʻua o le "Galvus Met" na faʻaalia i luga o le falemaʻi faʻakomepiuta, o loʻo maua i 3 inumaga.

Fualaau faʻasaina ma Vildagliptin

I Rusia, na o le 2 tupe ua resitaraina, lea e faavae i lenei glyptin.

Faailoaina o igoa, atunuʻu

Tau, siaki

Galvus 50 mg820 Galvus Met 50 + 10001 675 Galvus Met 50 + 5001 680 Galvus Met 50 + 8501 695

I isi atunuu, o loʻo i ai fualaau e taʻua o Eucreas pe na o Vildagliptin.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O vailaʻau e faʻavae i luga o lea mea e ave mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. E taua tele le tuʻufaʻatasia o le taumafa ma le faʻaauau pea o le tino ma se taumafataga faapitoa.

I nisi faʻamatalaga, vildagliptin e faʻaaogaina:

  1. E na o le pau lava lea o fualaau oona i togafitiga i tagata o loʻo faʻateleina le le faʻamaonia.
  2. Faʻatasi ma le metformin, pe a le 'ai ma taaloga e leai se aoga.
  3. E lua togafitiga, faatasi ai ma le sulfonylurea o mea e maua mai, biguanides, thiazolidinediones poo inisalini, pe a fai e le o iai le malosi o le monotherapy ma nei fualaau faasaina, faatasi ai ma faamalositino masani ma meaai.
  4. I le faaopoopo atu i le togafitiga, o se fofo lona tolu: i le tuufaatasiga o metformin ma sulfonylurea, o gasegase ua uma ona faaaoga fualaau faasaina na faavae i luga ia i latou na taaalo i taaloga ma mulimuli i se taumafataga, ae le maua ai le pule lelei.
  5. I le avea ai o se vailaau faʻasaina, pe a faʻaaogaina e se tagata le inisalini ma metformin, ma faasaga i tua o taaloga ma meaʻai lelei, na te leʻi mauaina ni tau o kulukose.

Contraindications ma aʻafiaga itu

E pei foi o isi ituaiga o maʻisuka ituaiga 2, vildagliptin ei ai tulaga faapitoa ma faʻamaʻi i le lisi o faʻasalaga, lea e faʻamapulaʻaina ai le faʻatagaina pe faatagaina faʻatasi ai ma le faʻaeteete tele.

E aofia ai:

  • tasi le le faapalepale i soo se vaega o le tuufaatasiga,
  • Ituaiga 1 maʻisuka
  • leai se enzyme e talepe ai le galactose, lona le faapalepale,
  • taimi o le maʻitaga ma le susu,
  • tausaga o tamaiti
  • ituaiga ogaoga o le loto vaivai ma le gaioiga galue,
  • lactic acidosis,
  • o le gasegase gasegase o se faʻafitauli o le paleni o le acid-base i le tino.

E fautuaina le lapataiga pe a togafitia vildagliptin ma tagata ua maua i:

  • tino pancreatiti (taimi ua tuanai poʻo le taimi nei),
  • le faʻamuamua o faʻamaʻi faʻasolosolo faʻamaʻi pe a faia le maʻi,
  • III gaioiga galue o le le atoatoa o fatu fatu.

E ui o le vildagliptin e itiiti ifo aʻafiaga o aʻafiaga pe a faʻatusatusa i isi vailaʻau oona, o loʻo i ai pea i latou, ae o loʻo faʻaalia manino:

  1. Nervous system (NS): vavave, ulu matua.
  2. Ituaiga o le gasegase: e seasea lava o faaletonu ogaoga.
  3. Faiga palapala cardiovascular: o le edema o nisi taimi e aliali i luga o lima po o vae.

Faʻatasi ma le metformin:

  1. Niu a NS: faʻafefe faʻafefe o lima, vevela, ulu o le ulu.
  2. Gaʻo gasegase: taʻavale.

O aʻafiaga na lipotia mai ina ua maeʻa le tuʻuina atu o le vildagliptin i le maketi tau falemaʻi:

  • afaina o le ate
  • afaina ma le afaina o paʻu,
  • pancreatitis
  • liʻa o le paʻu,
  • tiga tiga i sooga ma maso.

Suesuega aloaia o fualaau faasaina

O suʻesuʻega pito sili ona tele i le faʻaleleia o falemaʻi (EDGE) o se mea taua tele. E 46 afe tagata sa iai ma CD-2 mai atunuu e 27 o le lalolagi. I le faagasologa o galuega i le lalolagi, na maua ai le lelei o le pulea pe a faʻaaoga se vildagliptin tuusao ma lona tuufaatasiga ma le metformin.

O le maualuga o le hemoglobin glycated i tagata uma e tusa ma le 8.2%.

Faamoemoega o le matauina: Iloilo taunuuga i le faatusatusa i isi vaega o fualaau hypoglycemic.

O le galuega autu: faailoa mai le pasene o tagata gasegase ma le faʻaitiitia o le hemoglobin glyc (sili atu i le 0.3%) o le a le maua le edema o pito i tua, o le atinaʻeina o le hypoglycemia, toilalo ona o aʻafiaga i luga o le gastrointestinal tract (gain over gain) (sili atu ma le 5% o le uluaʻi )

Iʻuga:

  • aoga ma le saogalemu i tamaiti (sili atu i le 18 tausaga) ma le matua,
  • toetoe lava leai se faateleina i le mamafa o le tino,
  • e mafai ona faʻaaogaina mo faʻamaʻi faʻasolosolo,
  • ua faʻamaonia le lelei e oʻo lava i le CD-2 umi,
  • o le gaosiga o gaosiga ua taofia
  • o le gaioio-ß-cell function function e sili ona faasaoina.

Le lelei ma le le lelei o le faʻaaogaina

Vildagliptin - o se vailaʻau o se vasega fou o vailaʻau o le hypoglycemic. E i ai sona aafiaga lelei i le tino, e le pei o vailaau matutua. E ui o le amataga na tuʻuina i le laina lona lua o le taunuʻuga mo le maʻisuka ituaiga 2, ae i tausaga talu ai e aofia ai le laina muamua o vailaʻau.

  • toetoe lava leai ni aʻafiaga mai le gastrointestinal tract,
  • vildagliptin e le afaina ai le mamafa, aemaise i le tuufaatasiga ma le metformin,
  • faasaoina le gaioiga o suauu β-picreatic,
  • aveese le le atoatoa i le va o insulin ma glucagon,
  • faʻapupula le gaioiga o hormones o le digestive o tagata
  • faʻaitiitia le lamatiaga o le hypoglycemia i le tele o taimi,
  • faaititia le tau o le hemoglobin glycated,
  • faia i foliga o laupepa,
  • aveina e le silia ma le 2 taimi i le aso,
  • o le talosaga e le faʻalagolago i le i ai poʻo le leai o ni meaai i totonu o le manava.

  • e le tatau ona ave e fanau ei lalo ifo o le 18 tausaga le matutua, tausimai ma tamaitai i se tulaga
  • le faʻatagaina e faʻasaina pe afai o le taimi ua tuanaʻi na maua ai o ia i le maʻi pancreatitis,
  • tau.

Vildagliptin analogs

E leai ni ana faʻatatauga tutusa. I Rusia, ua na o Galvus ma Galvus Met ua faamauina i luga o lona faavae. Afai tatou te mafaufau i fualaau tutusa mai le vaega e tasi, e mafai ona tatou iloa le "Januvia", "Onglisa", "Trazhenta", "Vipidia".

O vailaau oona o nei vailaʻau uma e eseese, ae o mea uma lava e aofia ai le gliptins. I augatupulaga fou, e itiiti lava ni faaletonu ma sili atu ona lelei.

Afai tatou te amanaʻiaina le vaega o tagata faʻatau, "Baeta" ma le "Saksenda" e mafai ona avea ma analogues. Ae e le pei o gliptins, o nei fualaau oona e na o le faʻaogaina o injections laiti, e iai ona lava numera o tapulaʻa.

O mea uma lava e filifilia faʻapitoa, faʻalogo i mea faʻaleagaina, aʻafiaga, faʻaleleia, saogalemu, ma faʻamaʻi pipisi e mafai ona faʻaleagaina le ituaiga o maʻisuka ituaiga 2.

Rusia

O analogues ole Vildagliptin na maua mai e falemaʻi falemaʻi faʻapitoa e aofia ai se lisi laiti - Diabefarm, Formmetin, Gliformin, Gliclazide, Glidiab, Glimecomb. O fualaau o totoe o loʻo gaosia i fafo.

Vildagliptin e leʻo tutoatasi ona faʻaaogaina i soʻo se sui ua tuʻuina mai. E suia i mea tutusa e tatau ona tali atu mo le fusi o gaioiga ma le lelei o le faʻaalia i le tino o le tagata.

O mea autu autu e vaʻaia i le tuʻuina atu o mea tutusa o Vildagliptin:

  • Metformin - Gliformin, Formmetin,
  • Glyclazide - Diabefarm, Glidiab, Glyclazide,
  • Glyclazide + Metformin - Glimecomb.

E na o le lua mea gaosia e iloa e taofia ai le maualuga o le suka i le tino. Afai e le faʻafeeseeseaʻi taitoatasi, o vailaʻau e tuʻufaʻatasia i se togafitiga faʻatasi (Glimecomb).

I se tau, o tagata gaosi Rusia e mamao ese mai fafo. O tagata tafafao mai fafo na faatupulaia le taua, e sili atu i le 1000 rubles.

Formetin (119 rubles), Diabefarm (130 rubles), Glidiab (140 rubles) ma Gliclazide (147 rubles) o vailaau aupito sili ona taugofie Rusia. Gliformin e taugata tele - 202 rubles. mo le tusa ma le 28 pauna. O le tau sili ona taugata o Glimecomb - 440 rubles.

I fafo

O vailaʻau e faʻamalo ai le faʻamaʻi o le maʻisuka, na gaosia i isi atunuu, e foliga mai e sili atu le telē nai lo mea e fai i le fale.

O vailaʻau nei e iloga, e mafai ona faʻaitiitia le fua o le suka i le toto i totonu o tagata.

  • ISA - Trazhenta, Januvia, Combogliz Prolong, Nesina, Yanumet,
  • Netherlands - Onglisa,
  • Siamani - Galvus Met, Glibomet,
  • Farani - Amaril M, Glucovans,
  • Aialani - Vipidia,
  • Sepania - Avandamet,
  • Initia - Gluconorm.

O fualaau faasaina mai fafo e aofia ai Galvus, e aofia ai Vildagliptin. O lona faʻasaoina ua faʻatūina i Suiselani. E leʻo faia faʻamaonia uiga tutusa.

I le fesuiaiga o loʻo ofoina atu foʻi vailaʻau faʻapitoa, ae faʻatasi ai ma se mea taua tele. O mea gaosi o le tasi-vaega ma le lua-vaega sauniuniga e iloga:

  • Linagliptin - Trazhenta,
  • Sitagliptin - Onglisa,
  • Saxagliptin - Januvius,
  • Alogliptin benzoate - Vipidia, Nesina,
  • Rosiglitazone + Metformin - Avandamet,
  • Saksagliptin + Metformin - Comboglyz Toeitiiti,
  • Glibenclamide + Metformin - Gluconorm, Glucovans, Glibomet,
  • Sitagliptin + Metformin - Yanumet,
  • Glimepiride + Metformin - Amaril M.

O fualaau faasaina mai fafo e maualuga atu lona tau. O Gluconorm - 176 rubles, Avandamet - 210 rubles ma Glukovans - 267 rubles o taugofie ia. E sili atu le maualuga i le tau - Glibomet ma Glimecomb - 309 ma le 440 ru. tusa ai.

O le ogatotonu o tau o Amaril M (773 rubles). Tau mai 1000 rubles. faia vailaau:

  • Vipidia - 1239 solo.,
  • Galvus Met - 1499 rub.,
  • Onglisa - 1592 rubles.,
  • Trazhenta - 1719 rubles.,
  • Januvia - 1965 solo.

O le tau sili ona taugata o Combogliz Prolong (2941 rubles) ma Yanumet (2825 rubles).

O le mea lea, o Galvus, lea e aofia ai le mea taua Vildagliptin, e le o se fualaau sili ona taugata. O loʻo lisiina i le tau o tau o le tau o le tau, ma le amanaʻiaina uma o vailaʻau mai fafo.

Victoria Sergeevna

"Na ou maua i le maʻisuka mo le tele o tausaga, na maua ai au i se maʻi na maua (ituaiga 2). Sa faatonuina au e le fomai e ave Galvus, ae o le fua, lea e laitiiti, na faateleina, e lei faaitiitia ai laʻu suka, na o le leaga lava.

O se faʻalavelave lavelave na faʻaalia i luga o le tino. Na vave ona ou suia i Galvus Met. Na o ia na ou lagona le lelei. "

Yaroslav Viktorovich

"E lei leva ona ou maua i le maʻisuka. Na faʻatautaia loa Galvus e faʻavae i Vildagliptin. Ae na ia faʻavave lemu laʻu suka pe leai foi.

Sa ou liliu atu i le fale talavai, lea na latou fautua mai ai ia ou sui i se fomaʻi Rusia, e le sili atu le leaga nai lo se tagata ese - Gliformin. Naʻo le maeʻa ona fai o laʻu pa'ū. O lea ua ou taliaina na o ia. "

Tuua Lau Faamatalaga