Maʻisuka ma mea uma e uiga i ai

Lelei lelei Na faatonuina aʻu mo le togafitiga o le neuralgia. Ae peitai, o loʻu maʻi sili o le maʻisuka. E mafai ona ou ave le fualaau faasaina ma isi vailaʻau i le taimi lava e tasi?

Talofa Tamara Nikolaevna! O le kulupeni o loʻo i ai vitamini o le vaega B. O lona aafiaga e faʻaalia i le faʻaitiitia o le tiga ma le faʻaogaina o gaioiga, faʻaleleia atili o le toto, ma le faʻamalosia o manaʻoga i luga o fiva nerve.

O faʻamatalaga mo le tofiaina o le Kamupene e aofia ai le neuritis, neuralgia, paresis ma tiga ma le radiculitis, myalgia. I le maʻisuka malosi, o lenei fualaau faasaina e masani ona faʻaaogaina i le togafitiga o le polyneuropathy.

I lalo o le faatosinaga o siama, pyridoxine ma le cyanocobalamin, o le tiga o le tiga o le a faaitiitia ma le lagona le lelei i pito i lalo ua toe fuataiina, toe faaleleia le tino i le tulaga o le maʻi o le maʻisuka vae ua faatelevaveina. O le aʻafiaga o lenei fualaau faasaina e sili atu ona faalauiloa i le fesuiaiga o neuropathic o le polyneuropathy o le maʻisuka.

Mo le mauaina o le maualuga, o le Kamupeni e faʻaaogaina i le amataga o togafitiga mo le puleaina o le intramuscular. O lenei vasega e amata mai i le 7 i le 10 aso, ona mafai lea ona e alu i le pepa lapopoa, ma faʻaoga faalua i le vaiaso.

O le fualaau faasaina e sili ona aoga ma e mafai ona taliaina.

O aʻafiaga i le itu, allergies i le maʻisuka ma le tachycardia e masani ona maua. I le taimi o togafitiga ma Combilipen, e tatau ona vaʻavaʻavaʻavaʻava le ava malosi.

Kombilipen - faatonuga mo le faʻaaogaina

O le vailaʻau e mafua mai i vailaʻau faʻalavelave tele o gaioiga o le neurotropic, o loʻo faʻaaogaina e togafitia ai maʻi o le neurological. Vitamini Vitamini ua fuafua mo:

  • faateleina le toto,
  • faaleleia le metabolism
  • aveese le afaina o le uaua namu,
  • faʻafouga faʻaleagaina le tino o aʻafi nasu,
  • faaitiitia le tiga e afua mai i le faaleagaina o le tino,
  • Faʻasalalauga o le faʻamalosia o namu,
  • faʻamalosia le puipuiga, faʻateleina le mautu o puipuiga a le tino i mea leaga: popole, ulaula, taumafa ava malosi.

O aʻafiaga faigata o le inisiua e maua mai elemene elemene o se vaega o le Combilipen i ampoules: benfothiamine (ituaiga gaʻo-gaosia o vitamini B1) - 100 mg, pyridoxine hydrochloride (vitamin B6) - 100 mg, cyanocobalamin (vitamin B12) - 1000 μg, lidocaine hydrochloride - 20 mg. O le fofo mo le tui e aofia ai mea faʻapitoa:

  • sodium tripolyphosphate,
  • sodium hydroxide
  • paluga o le potassium, hexacyanoferrate,
  • benzyl alcohol
  • vai mo le tui.

Faiga faʻapolopolo

O le vailaau faʻasaina o le Combilipen o loʻo maua i foliga o laupepa ma fofo tui i ampoules. O le tuufaatasiga o laumei e ese si ese mai i le injections. O lipine a Kombilipen mai mea gaosi e le o aofia ai le lidocaine, ma mai elemene faaopoopo o le tuufaatasiga o maʻalaʻau e aofia ai:

  • talisa paʻu
  • carmelisi sodium
  • manuia
  • cellulose
  • povidone
  • calioum stearate
  • polysorbate-80.

O le injections o se vai lanu piniki-lanu-lanu ma se manogi malosi. O Kombilipen i ampoules e lua mililiters o tui. Injections o loʻo faʻapipiʻiina i liʻo cell of 5 or 10 pieces. O se mea faʻapitoa e tuʻuina i totonu o le katuni pito i fafo pe afai e leai ni vaʻai po o ni mea malolo i luga o ampoules. O le vailaʻau e tuʻuina atu i totonu o se fale talavai e ala ile faʻauluina. E manaʻomia le teuina o ampoules i le vevela o le 8 tikeri i totonu e aunoa ma le susulu o le la. O le ola ola o le fualaau faasaina ua 2 tausaga.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le gaioiga o le vailaʻau e maua mai i le gaioiga malosi o vitamini B, lea e iloga i se aoga aoga i luga o le tino o le tino, le toe faʻafouina o le tino i mea e le afaina ma le degenerative i totonu o le tino ma le maskloskeletal system. O le mea autu autu o le viamine (vitamin B1), vitamini B6 ma le B12 faʻaleleia lona aafiaga ma faia ai se sao taua i faiga faʻavave. O le faʻaaogaina o le pharmacological o Combibipen ua ausia ona o meatotino nei o mea gaosi:

  1. Vitamin B1. I le taimi muamua, na taʻua o Anevrin, aua o lona mauaina e fesoʻotaʻi ma se faʻamaʻi o le tino o le tino - faʻaaogaina. O lenei faʻamaʻi e mafua ona o le vaivai, faʻaitiitia le malosi o le mafaufau, tiga i le nofoaga o namu fiva, ma le paʻu. E mafai e le vailaʻau ona toe faʻafoʻisia le gaioiga o mea o le nerve i le faʻamaʻi ua taʻua muamua, faʻatasi ai ma le afaina o le mafaufau ma le faʻalauteleina o le cerebral. O lana matafaioi o le tuʻuina atu lea o le kulukose i sene masani. I le faaletonu o le glucose, ua le atoatoa, lea e tau atu i galuega le lelei - o le amio o le tuinanau. O le mimine e maua ai le faʻasesega o le muso o le fatu.
  2. Vitamin B6. E talafeagai mo le talafeagai o le metabolism, o le hematopoiesis masani, faatasi ai ma le fesoasoani o gaioiga o mea e fiafia i ai ma mea e taofia ai, o le lafoina o lagona i tulaga e faafesootai ai le fiva. Tuʻuina atu le faʻaopoopoga o hormones noradrenaline ma le adrenaline, felauaiga o sphingosine - o se vailaʻau o se vaega o le neura namu. Faatasi ai ma le fesoasoani a se vaitamini, o le faʻavaeina o le serotonin e tupu, lea e nafa ma le moe, manaʻo ma lagona o se tagata.
  3. Vitamin B12. E ulu i totonu o le tino ma meaʻai o manu. Auai i le biosynthesis o le acetylcholine, e nafa ma le taitaia o manaʻoga o le nasu. E tatau mo le hematopoiesis masani, faatasi ai ma le fesoasoani a le vailaʻau toto mumu e puipuia i le siama. E gafa mo le faʻapipiʻi o le myelin - o se vaega o le ato faʻapipiʻi. E manaʻomia mo le gasegase gasegase. Auai i le tuufaatasiga o vailaau amino - o le fale mo mea e maua ai siama o le epithelial layer, e faatonutonu ai le gaosia o hormones e le tino. Faateleina le malosi o le toe faʻafouina o le tino, faʻagesegese lalo le soifua matua o le tino. E mafai ona fatuina se aafiaga faʻapitoa ma faʻapupulaina le aʻafiaga o mea faʻaletagata, faʻasaʻo le toto maualuga.
  4. Lidocaine. O loʻo i ai se tulaga vavalalata i le va o elemene galue ma ausilali. E le faʻaaogaina i vitamini, o se vailaʻau. Faʻafetai i le vailaʻau, o le tui e leai se leaga. E le gata i lea, o le elemene e galue i le faʻalauteleina o toto toto ma fesoasoani i le tino e faʻaaogaina vitamini.

Inisiua Kombilipen - o le a le mea ua faatonuina

O le gafatia o le sauniuniga o le vaitamini e faʻamanuiaina ai le aʻafiaga o le tino, toe faʻafouina ai mea o le nerve ma a latou amio, faʻaitiitia le tiga i taimi o flammatory ma degenerative faagasologa i fiva namu ma le masukalokelet system e faʻaaogaina e togafitia ai:

  • faʻamaʻi o le masukotaletal system,
  • mata o le neuritis,
  • intercostal ma totogia faʻapitoa,
  • polyneuropathies o le ava malosi, diabetic etiology,
  • lumch ischialgia,
  • tiga o le tiga, lea e mafua mai i le degenerative suiga i totonu o le tino, cervicobrachial ma lumbar spine (osteochondrosis).

I le avea ai o se sauniuniga ole telefoni, o inisiua a le Kombilipen e iai sona malosi faʻamalosia. O taunuʻuga lelei e mataituina pe a faatonuina le injections i tagata gasegase i le taimi ua maeʻa. O fualaau faasaina na maua ni iloiloga lelei mai tagata mamaʻi. Ina ua maea le vasega o togafitiga, na matauina e le au gasegase le faaleleia o tulaga o le paʻu, le malosi o le malosi, ma le faaitiitia o le vaivai.

Contraindications

Ina ia maua le taunuʻuga, o inisiua a Kombilipen e aofia ai le maualuga o le faʻaogaina o vailaau faʻasaina. O le tele o vitamini o nisi taimi e mafai ai, e faaopoopo atu i le togafiti o togafitiga, o le faaleagaina o le tino. E le fautuaina e faatonu le fualaau faasaina i tagata gasegase:

  • i le i ai o se tali atu i vitamini B,
  • afaina pe mauaina foi le le atoatoa o le cardiovascular,
  • thrombosis, thromboembolism.

Tosiga ma le pulega

E tasi le injection ampoule o loʻo i ai se vaega o le tui o le 2 ml. Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Kamupene i le maʻi? O le vailaau faasaina e faia i totonu o le toto. O lenei metotia e maua ai le lafoaia o vailaʻau faʻasaina, faʻaʻumiʻumi le gaioiga o vitamini - ma ausia ai le sili atu ona lelei. Faʻailoga ogaoga, o le i ai o le tiga i le vaiaso muamua, o le faʻaaogaina o le fualaau faʻasaina o loʻo faʻatulagaina.

A maeʻa ona faʻaleleia le tulaga, o le a faʻaitiitia le gasegase - 2-3 inisictions i vaiaso taitasi. I ni foliga malulu o le faamai, o injections ua faatonuina i le 2-3 aso mo le 7-10 aso. O le umi o le vaitaimi ole inisiua e le tatau ona silia le 14 aso. O le tuufaatasiga o tulafono ma le umi o le faagasologa o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi. A maeʻa le 10-14 aso o injections, e mafai ona ia faʻatonu se piliki.

Faatonuga faapitoa

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasololaau e le fautuaina mo tagata e aofia ai i gaioiga e manaʻomia ai le tele o le vaʻaia poʻo se tali vave. O lenei mea e sili ona moni i fale faʻalavelave matautia ina ia faʻamalofia le ono mafai ona afaina ai le tagata maʻi. E tatau ona lafoaʻi le avetaavale aʻo ave le fualaau faasaina, aua o le aʻafiaga o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le tali a le avetaavale.

I le taimi o le maitaga

O le faʻatonuga e aofia ai lapataiga e uiga i le faʻaaogaina o inisiua a le Kombilipen i le taimi o le maʻitaga ma le lactation. E faamatalaina lenei mea e ala i le ono mafai ona faʻaaogāina meaʻai faʻamalosi i le susu pe a fafagaina se pepe faatoa fananau mai poʻo le faʻaaogaina o elemene elemene e ala i le placenta. O maualuga maualuga o mea aoga o le iniseti o le gataifale e mafai ona afaina ai le tino talavou pe afaina ai le atinaʻe o le tamaititi.

I le tamaitiiti

O faʻamaoniga i le fualaau faʻamaina o le Kamupani e aofia ai le laʻitiiti ma le talavou. E le mafai ona e faatonuina se fualaau faasaina i tamaiti ona o le anotusi o le ava benzyl i le injections. E leai ni faʻamatalaga i suʻesuʻega i aʻafiaga o elemene aoga o lenei vailaʻau i luga o le tino o le fanau, o le mea lea e le fautuaina le vailaʻau ona o le lamatiaga o le faaleagaina o le tamaititi.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

A o lei faatonuina le injections, e fesili le fomai i le tagata maʻi e uiga i le i ai o faʻamaʻi faʻamaʻi ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina - e mafai e le fualaau faasaina ona fegalegaleai ma isi vailaau ma faʻalauteleina ai o latou tulaga vevesi poʻo le faʻaititia o le togafitiga. Faamolemole ia matau:

  1. Vitamin B1 faʻaleagaina atoatoa i lalo ole aʻafiaga o le faʻamalosia o sui (sulfites), phenobarbital, riboflavin.
  2. Vailaʻau B Group B ma le fualaau faasaina Levodopa, lea ua faʻamaonia mo le maʻi o Parkinson, faʻaitiitia faʻaitiitia le malosi o le tasi i le isi.
  3. Vitamin B12 e le ogatasi ma suauu mamafa ma le acid ascorbic.
  4. O le Copper faʻafaigofie le faʻaleagaina o vitamini B1.

Ava malosi

E faʻaitiitia ai le faʻafefe o le vine (vitamin B1) ava malosi, o le mea lea, ao faia le inisiua o Combiben, o le faʻaaogaina o le ava malosi e faʻasaina. E le mafai ona e suʻeina i le taimi lava e tasi le inisua o vailaau ma vailaau faʻasoa e aofia ai le ava malosi. O lenei tuufaatasiga e faʻaitiitia ai le aoga o le vailaau faʻamaina o le Kamupene i le tino o le maʻi.

Faʻaiʻuga

O inisiua a le Komipipeni e le o aofia ai ni elemene e mafai ona afaina ai le tino o le tagata maʻi, ae o mea faʻamalositino e mafai ona mafua ai se tali a le tino i foliga o:

  • faʻamaʻi faʻafuaseʻi (itching, urticaria, faʻavave o le mānava, osofaʻi anaphylactic, Quincke edema),
  • tachycardia mai le cardiovascular system,
  • afaina o le tino (gasegase tele, siama, hyperhidrosis),

Faʻasalaga

E i ai tulaga pe afai e le o matauina i le taimi muamua, faatasi ai ma le faʻaofiina o injections, o aʻafiaga o le vailaʻau, ma o se faʻafitauli e tupu i le tele o tui. I tagata gasegase ei ai le malosi, e mafai ona matauina le foliga mai o le vevela, urticaria, paʻu o le paʻu, soona vevela, vevela, leu, vomiting, ma le faʻalavelave o le fatu. Faʻamata vave mea o le manava, ave le malala, ma faʻatalanoa se fomaʻi e faʻamaonia togafitiga faʻapitoa.

Auiliiliga mo le injections Combilipen o loʻo gaosia e le Pharmastandard faʻatasi o le aai o Ufa. I totonu o falemaʻi, e mafai ona e faʻatau tutusa i le tuufaatasiga o fualaau o le falemaʻi falemaʻi faʻapitoa e pei o Vitagamma ma Trigamma. O vailaau mai fafo, Neurorubin (o le atunuu o gaosia - Nouei), Neurobion (o le atunuu o gaosiga - Siamani) ma Milgamma (o le atunuu o gaosiga - Austria) e tutusa uma lava meatotino. O vailaau mai fafo e ese mai le inisiua a le Kamupene i se tau maualuga atu.

Tau o le Kamupene

O injections a le komipiipipi na maua ni faʻamatalaga lelei e uiga i le tuufaatasiga o tau maualalo ma togafiti. O le tau o le fualaau faasaina e faalagolago i le tau o le tau o le faasologa o vailaʻau ma le afifiina. O tau mo le fualaau faasaina i falemaʻi i Moscow o loʻo tuʻuina atu i le laulau:

Injection vascular injection

Kombilipen, 5 ampoules

Kombilipen, 10 ampoules

Sa tiga tele ou foliga. O le fomaʻi na maua mai i le neuralgia faʻasolosolo ma le faʻasologa o inisiua a le Kamupene. Ua oʻo i le aso tolu, na amata ona faʻavaivaia le tiga ma ua mou atoa atu i le sefulu o aso i le faaiuga o le vasega o togafitiga. Na ou ofo foi ona sa vave ona ou malolo. Na lapatai mai le fomai e mafai ona maua mea e maua, ae na lelei mea uma mo au.

E i ai loʻu osteochondrosis ma na faatonuina e le fomaʻi e tui le Kamupene mo aso e 10. O le asō o le aso lona tolu ma e le mafai ona ou toe tu. O le atuatuvale ma vaivaiga na matua faatiga ai au, sa ou manatu o le a pasi, ae o loʻu tulaga e na o le leaga lava. O le aso muamua e le mafai ona ou faigaluega masani, ma o le aso e faigata tele ona savali. Na ou faʻatagaina le inisiua ia te aʻu lava, a taeao o le a ou alu i le fomaʻi mo se taimi fou.

Ua afaina loʻu tua. Na ou alu i le fomaʻi, ma na ia fautuaina le inisiua a Kombilipen. Ina ua mavae aso e sefulu o togafitiga, na amata ona ia lagona le lelei. Sa ou matua ofo lava. Ina ua uma le inisiua, sa ou matauina loʻu tulaga o le lauulu, paʻu ma fao ua faaleleia. Taeao o le a ou fesili i le fomaʻi pe faʻafia ona e faʻaaogaina vailaʻau. Ou te fiafia i le taunuuga.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le uiga o le "Kombilipen" i le 2 ituaiga: fofo ma papa. O le tuufaatasiga o le fofo e aofia ai vaega autu: o le hydroiamloride, pyridoxine hydrochloride, lidocaine hydrochloride ma cyanocobalamin. O isi mea faaopoopo o le sodium hydroxide ma le vai faʻamamaina faapitoa. I totonu o le tasi papa maa ei ai mea gaosi: pyridoxine hydrochloride, cyanocobalamin ma benfotiamine. Isi vaega: suauu, povidone, microcrystalline cellulose. O papa maa o loʻo i luga o paʻu ma teu i pusa. O le fofo o loʻo i totonu o le 2 ml ampoules, o loʻo i totonu o se pusa pepa.

E faaitiitia vave le suāuʻu! O le maʻisuka i le taimi e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o faʻamaʻi, e pei o faʻafitauli o le vaʻai, tulaga paʻu ma lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma oʻo ai i le paʻu o le tino! Sa aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻavasega ai a latou sukū. faitau i ai.

Le faiga o le gaioiga a le Combilipene i le maʻisuka

I le faʻaaogaina o le hydromloride, e mafai ona fafaga ai siama nerve ma le kulukose. O le tele naua o le tino e mafua ai le le mautonu ma le tuputupu aʻe o aʻafiaga namu, lea e mulimuli ane mafua ai le faaletonu o la latou galuega. O le isi vaega galue malosi - pyridoxine hydrochloride ei ai lona aafiaga i metabolic processes i le ogatotonu o le tino. Cyanocobalamin o loʻo aofia i le faʻapipiʻi o mea faʻapitoa o le nucleic ma faʻaleleia le faʻaleleia o mea.

Le fualaau faasaina "Kombilipen": tuufaatasiga ma le ituaiga o faasaolotoga

O vailaau faʻasoifua maloloina e maua ile lua ituaiga. E masani lava ona faatonuina e fomaʻi fualaau i tagata maʻi. Paʻu papaʻe o biconvex. O vaega autū nei o vitamini B, e aofia ai le benfotiamine (i le 1 papatini - 100 mg o le vailaau), pyridoxine hydrochloride (100 mg), faʻapea foi le cyanocobalamin (2 μg). Carmellose, sucrose, talc, povidone, stearate calcium, microcrystalline cellulose, ma polysorbate ua faʻaaogaina e fai ma sui lagolago.E le gata i lea, o le fualaau faasaina "Combilipen" ua gaosia i le tulaga o se tui piniki mo le tuiina. E iai le 2 ml o le vai, ma le 1 ml o le vailaʻau e aofia ai le 50 mg o le hydrochloride, 50 mg o le pyridoxine hydrochloride, faapea foi ma le 10 mg o le lidocaine ma le 500 μg o le cyanocobalamin. O le vaifofo e aofia ai foi le ava benzyl, sodium tripolyphosphate, hexacyanoferrate sodium, sodium hydroxide ma vai faʻamamaina mo tui.

Faʻaaogaina mea taua o le vailaʻau

E le o se mea faalilolilo o vitamini o mea taua tele mo le tino o le tagata. O le mauaina o meaola o le ola, latou te auai i le toetoe lava o metotia uma, e mautinoa ai le galue masani o totoga. O le mafuaaga lena e masani ai ona faatonuina e fomai le fualaau "Combilipen" i tagata mamaʻi. O faʻamatalaga a tagata atamamai e taʻu mai ai o vailaau faʻapitoa e i ai se aafiaga lelei i le setete o le soifua maloloina. Aemaise lava, o le vailaʻau B1 e aofia i aʻafiaga o le nasu. O le vitamin B6 e taua mo le gataifale masani. E auai o ia i le faagasologa o le hematopoiesis, e maua ai le faia o catechomines, ma e faatonutonuina ai foi le faagaoioia o le tino tutotonu ma le lautele. O le vitamin B 12 e manaʻomia mo le faʻasologa o myelin ma nucleotides. E faʻapipiʻi ai foʻi le totoina ma faʻamautinoa le tuputupu aʻe masani o le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le tele lava o taimi, o nei vailaʻau e faʻaaogaina i le fomaʻi faʻaonapo nei. Ae maise lava, o loʻo faʻamatalaina i tagata gasegase o loʻo mafatia mai le neuralgia. O faʻamatalaga mo le faʻatagaina o polyneuropathies o atunuʻu eseese, e aofia ai mea e fesoʻotaʻi ma le maʻisuka ma le faʻamaʻi pipisi. O le vailaʻau e fesoasoani e faʻamafiesea ai faailoga autu o le mumū o le nasu mata. E aʻafia ai foi ma le tiga e tupu i faʻamaʻi eseese o le tuilala, e aofia ai faʻamaʻi pipisi, intercostal neuralgia, ma isi.

Le fualaau faasaina "Combilipen" (pusa): faatonuga mo le faʻaoga

Ioe, naʻo se fomaʻi e mafai ona fautuaina se tagata e ave se vailaʻau. I le uma, e na o se tagata poto faapitoa ei ai tomai talafeagai ina ia mafai ai ona saʻo le fuafuaina o le fualaau ma le umi o le togafitiga e faaaoga ai le fualaau faasaina "Tafusi Ripeni". Faatonuga mo le faʻaogaina iinei e faigofie tele: e tatau ona e ave tasi le laulau 1-3 taimi i le aso. O le vailaau e sili ona inu i le taimi o se taumafataga. O le togafitiga, o se tulafono, e le silia le fa vaiaso. I mataupu e sili atu ona faigata, e tuʻufaʻatasia faʻamalama ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina. I ni foliga malū o le faʻamaʻi, o le tagata maʻi e faʻatonuina le 2 ml o le tali lua pe tolu taimi i le vaiaso (o le vasega e tusa ma le 10 aso). I tulaga sili atu ona ogaoga, i le vaiaso muamua, e tuuina atu i le tagata ni masini o fualaau oona i aso taʻitasi ma na ona faʻaitiitia le fualaau. O le umi o le togafitiga e fuafuaina taitoatasi, ae, o se tulafono, e le silia le lua vaiaso.

Le fualaau faasaina "Combilipen": iloiloga o tagata gasegase ma fomaʻi

O faʻamatalaga e uiga i lenei vailaʻau e sili atu le lelei. O fomaʻi e manatu o le fualaau faasaina e tatau ai i le togafitiga o nisi faʻamaʻi faʻamaʻi, ma o nisi taimi latou te fautuaina atu i ai ma le faʻaogaina o le tino. O maʻi e matauina o le injections e le o tiga, ma e vave ona aliali mai le aafiaga. O le fofo e le gata e faʻasalaina ai le gaioiga o le tino, ae, faʻafetai i mea o loʻo i le lidocaine, faʻavave ona faʻaitiitia le tiga. O mea lelei e aofia ai le maualalo o tau - faʻasologa o fualaau faʻasaina e sili atu ma le faalua.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le tali a le Kombilipen ua faʻamoemoeina mo pulega faʻapitoa. I le tulaga pe a oʻo mai le faʻamaoniga o le faʻamaʻi e malosi tele, o injections intramuscular e tuʻuina atu mo le 2 vaiaso i vaiaso taʻitasi. Ona faaitiitia lea o le dosiga i le 2 taimi i le vaiaso. O lenei togafitiga e tumau mo le 14 aso. Afai o le maʻi e maua i se foliga malie, o le injections e tuʻuina 2 taimi i le vaiaso mo le 7 aso. Ae o komiti Kombilipen, e tatau ona latou onā pe a uma ona 'ai, faʻamamaina i se aofaiga tele o le vai. E masani ona faatonuina 3 fualaau i lea aso ma lea aso. O le umi o le togafitiga ma le fua saʻo o loʻo faʻamatalaina faapitoa e le fomaʻi.

O vailaʻau faʻasaina i le maualuga o le tino e mafai ona faʻaaogaina e sili atu ma le masina. Ona faʻasolosolo ai lea o le vailaʻau poʻo le isi vailaʻau faʻasaina.

Faʻaiʻuga

O faatonuga mo le faʻaaogaina o "Combibipen" na fai mai o le tele lava o le vailaʻau e talia lelei e gasegase ma e le afaina ai aʻafiaga. I tulaga tulaga ese, e iloa e tagata gasegase le atinaeina o na itu aʻafiaga:

  • sasaina ma le mu o le paʻu,
  • urticaria
  • valea,
  • fatu faʻalavelave,
  • oso i luga o le paʻu,
  • soona inu tele.
Toe foʻi i le laulau o mea

Analogues o fualaau faasaina

I vailaʻau mo vailaau, o le tele o vailaau o vailaʻau vailaʻau e tuʻuina atu. Ae ui i lea, o nisi oi latou e le tutusa tutusa ma Combilipen. O le mafuaʻaga lea ua matua faʻasaina ai ona suia le fualaau na faʻamatalaina e se fomaʻi i lona faʻalogo. O le togafitiga o le tagata ia te ia lava e afaina tele i le soifua maloloina. O le tala sili ona lauiloa e pei ona faatonuina e fomaʻi i tagata mamaʻi ma le maʻisuka o Milgamma. O fualaau faasaina ei ai se masini faapena o gaioiga i luga o le tino, e pei o le "Combilipen". Ae ia manatua o le tau o nei fualaau aina e maualuga.

Tulaga o le teuina ma le faatauina atu

O le faʻatau i le faasologa o vailaau faafomaʻi a Combilipen, o le ae manaʻomia se taotoga mai se fomaʻi o loʻo faʻamaonia i lana faamaufaailoga. E faʻatagaina le teuina o fualaau faasaina i le tulaga o se vaifofo i totonu o se potu, o faailoga o le vevela lea e le sili atu i le 8 tikeri. O le vailaʻau o loʻo teuina i totonu o fuamini i le vevela e le silia ma le 25 tikeri. O le vailaau mo togafitiga e tatau ona i totonu o se potu malulu, lea e gata ai le avanoa i tamaiti ma faʻasaʻo ai le la. E mafai ona faʻasaoina le oloa mo le sili atu i le 2 tausaga mai le aso na gaosia, lea o loʻo faʻaalia i luga o le pepa afifi. A maeʻa le aso, e faʻasaina le tagofia o vailaʻau, aua e mafai ona afaina ai lou soifua maloloina.

E foliga mai e le mafai ona togafitia le maʻisuka?

O le faʻamasinoga i le mea moni o loʻo e faitauina nei laina i le taimi nei, o le manumalo i le tau faasaga i le maualuga maualuga o le suka o le toto e le oi ai i lou itu.

Ma ua uma ona e mafaufau e uiga ile togafitiga ile falemai? E manino, aua o le maʻisuka o se maʻi sili ona leaga, lea, afai e le togafitia, e mafai ona iu i le oti. O le fiainu, vave vave, faanenefu le vaaiga mamao. O nei faʻamaoniga uma e masani ai oe muamua.

Ae pe mafai ona togafitia le mafuaaga nai lo le aafiaga? Matou te fautua e faitau se tusiga i togafitiga o maʻisuka o loʻo iai nei. Faitau le tusiga >>

O vaega o le vai fofo ma le aafiaga ile tino

E tasi le mililita o vai inu e aofia ai:

  • thiamine (vitamini B-1) - 100 mg,
  • pyridoxine (vitamini B-6) - 100 mg,
  • cyanocobalamin (vitamini B-12) - 1 mg,
  • lidocaine - 20 mg.

I le tulaga o isi vaega o le gaosia o le Combilipene i le tulaga o le iniseti, matou te faaaogaina:

  1. benzyl alcohol
  2. sodium hydroxide
  3. sodium tripolyphosphate,
  4. sodium hexacyanoferrate,
  5. vai mo le tuiina.

E fesoasoani le mimine e faʻataʻitaʻi lelei ai le aʻafia o le nasu i le tino. E le gata i lea, o lenei mea e fiafia i le felauaiga o le suka i totonu o le suauʻu o le tino o le tino. I le faʻaopoopoga, o le vailaʻau e aofia ai i gaioiga faʻasolosolo, e pei o le carbohydrate, gaʻo ma le porotini. O lenei vaega e taua tele mo le gaioiga o le faiai, e fesoasoani i le faʻaleleia atili o le gaioiga o le faiʻai. E ia te ia se vaega i le tausisia pea o le galuega masani o le myocardial.

I lalo o le gaioiga a pyridoxine, o le nucleic acids e sili atu ona faʻapipiʻiina, o le aʻafiaina o palatini ma gaʻo o loʻo faʻapitoa. O lenei vaega e aafia i le gaosia o le norepinephrine ma le adrenaline, ma fesoasoani ai foi e faaleleia atili le felauaiga o se mea o loʻo i totonu o le neura o le sphingosine. E le gata i lea, e fiafia i le liua o le tryptophan i le niacin.

Mo tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka, o le vitamini B-6 e fesoasoani e faʻatonutonu ai le maualuga o le suka suka. E fesoasoani e faʻaititia le manaʻo o le tino mo le inisalini. Mo lenei mafuaʻaga, e tatau i tagata maʻisuka ona talanoa i taimi uma i se fomaʻi aʻo leʻi faia ni vailaʻau o loʻo i ai pyridoxine. Afai o se vailaau faasaina ua faatonuina, e tatau ona e mataituina ma le faaeteete le faitau o le kulukose o le toto.

Cyanocobalamin e matua aʻafia i le faagasologa o le hematopoietic, o le fausiaina o le tino o le tino, ma le fausia o DNA. E lava le aofai o le tino e fuafuaina ai le gaioiga masani o le fatu, toto toto ma le tino o le tino, faapea foi ma le tulaga o le paʻu ma le gaioiga o le tino. E le gata i lea, o le vitamini B-12 e faʻaleleia ai le mafai ona gauai, vave manatua faʻamatalaga.

O lenei vaega e fesoasoani i le faatumauina o le galue masani o le tino, ma e mafai foi ona puipuia le fausiaina o tulaga o le anemic. E fesoasoani foi i le faatonutonuina o lagona faalelagona, faamatuu atu le popole ma le popole tele. O tamaitai ao le i amataina le taamilosaga e sosoo ai e fesoasoani i le puipuia ma faʻaitiitia ai faʻamaoniga o le maʻi o le premenstrual syndrome.

Lidocaine, o se vaega o le fofo o le iniseti, faʻasaʻo ai tiga matuia, faʻalauteleina vasodilation ma faʻateleina le faʻamamaina o vailaʻau.

Faʻavaeina o maʻa

E tasi le papafa o loʻo i ai mea taua e aofia ai:

  • 100 mg benfotiamine (o se mea e mafai ona sosolo i le gaʻo o le vitamini B 1),
  • 100 mg Vitamin B-6
  • 2 mg o vitamini B-12.

O vaega nei na faʻaaogaina e avea ma vaega faaopoopo i le gaosiga o Tafa o le Ripoti:

  • carmelisi sodium
  • povidone
  • microcrystalline cellulose,
  • calioum stearate
  • polysorbate 80,
  • sucrose (suauu gaʻo).

O le atigi fagu pepa o loʻo faia i na mea:

  • hypromelilose (hydroxypropyl methylcellulose),
  • macrogol
  • povidone
  • titanium dioxyide
  • talisa paʻu.

O a mataupu e faʻamatalaina

O le vailaau ua faatonuina mo ia tulaga i le tagata maʻi:

  1. Alcoholic and diabetes polyneuropathy. Faʻatasi ma le talaaga o lenei faʻamaʻi, o loʻo i ai se soliga i le galuega o le faʻalavelave faʻapitoa, foliga vaaia o vaivaiga o le muscle, o le faʻaitiitia o le lagona lelei ma le faʻatinoga i tendon. O le faʻasologa o le Combibipen ua faʻataʻitaʻiina o se vaega o togafitiga, o lona uiga o togafitiga faʻatasi ai ma vailaau faʻasaina tricyclic, o vailaʻau e aofia ai le gaioiopi.
  2. Neuragia i le namu taua. O le faʻamaʻi e aliali mai i le foliga o se paxysmal faʻamaʻi tigaina i le tino, ocular, frontal and maxillary regions. O le tiga e tupu ona o le vaivai o le nerve endings ma le faaleagaina o le amio a le nerve faailoga e faasaga i le talaaga o le tele o le sclerosis, o le gasegase, pathologies o se natura mumusu poo le afaina. Faʻamatala le fualaau oona o se vaega o togafitiga faʻapitoa. I le taimi o le togafitiga o fualaau faasaina, i le faiga o vasega pupuu, ua faatonuina le pulega o anti-inflammatory and analgesic drugs. Mo togafitiga faaopoopo, o le tasi o fualaau oona ua faatonuina, lea e aofia ai vitamini B (e aofia ai le Combilipen).
  3. Flammation i le uaua mata. O le mafuaʻaga o lenei faʻamaʻi o loʻo taoto i le maalili, faaleagaina i le vascular system (atherosclerosis of the vertebral artery). E le gata i lea, o le punavai o le faafitauli e mafai ona afaina ai le taliga ma le sinusina o foliga, e afaina i le faiʻai. I se tulaga faapena, o se auala faʻapitoa e togafitiga ai e manaʻomia i taimi uma, ma faaopoopo atu i fualaau faʻamaina (glucocorticoids, vailaʻau e faʻaleleia ai le taamilosaga, faʻataʻitaʻiga), o le Kombilipen ua faʻamatalaina o se vai fofo mo le tuiina i totonu o le maso.
  4. Togaga o tiga matuia e faasaga i se talaaga o faʻamaʻi tuga o le vaʻa.

I le faaopoopo atu i maʻi o loʻo taʻua i luga, ua faatonuina le Kamupene mo togafitiga:

  • maʻi i totonu o le ua ma tauau (faʻaalia i le osteochondrosis i le va o intervertebral disks),
  • o se osofaiga o le tiga i le vaega tele (o lagona tiga e foliga mai ona o le pipiʻi o aʻa i le vaituloto),
  • intercostal neuralgia (o loʻo i ai le toilalo ma le faʻaleagaina o tali o nerve talafeagai).

Talosaga o talosaga

O ituaiga uma o faʻamaʻi pipisi e aofia ai le faʻaaogaina o le Combilipen mo togafitiga faʻasoifua mo le oʻo atu i le vaiaso. Afai o le fualaau faasaina ua faatonuina e avea o se tui iniseti, 2 ml o le vailaau faasaina e faia i aso uma. Afai e tulaʻi mai le manaʻoga, e mafai ona faʻalautele togafitiga mo le 14 aso. O lona uiga o le faʻaofiina o le vailaau faʻasaina i le mea lava e tasi i le isi 6 taimi ma malologa i le va o injections mo le 2-3 aso.

I nisi o tulaga, e ono mafai ona faʻafeiloaʻi le tagata gasegase e maua mai le Combilipen i ni pepa. E mafua ona o le aafiaga o togafitiga.

O le umi o le faʻatagaina ma le togafitiga e tatau ona fuafuaina e le fomaʻi o loʻo auai, ia amanaʻiaina uiga o tagata taʻitoʻatasi, faʻapea foʻi le tali a le tino i aafiaga o fualaau faasaina.

Tapulaʻa i luga o le faʻaoga

E pei lava o soo se vailaʻau, o loʻo i ai i le Combilipen ni faʻasagaga mo le faʻaaogaina. O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e faʻasaina pe afai o faʻamaʻi o le vascular system e maua pe ua faʻamaonia. Muamua lava, e aafia ai le le atoatoa o le cardiovascular.

E sili pe a le faʻaaogaina le Kamupene mo fafine aʻo maʻitaga ma le susu. O lenei vailaau oona i le tulaga o se vaifofo faʻaogaina e aofia ai le alcohol benzyl, o le mea lea ua solia ai mo le faʻaaoga e gasegase i lalo ifo o le 18 tausaga.

E i ai foi se tapulaa faʻatapulaaina i le faʻaaogaina o le Combilipen - le i ai o le le faapalepale i soʻo se vaega o le vailaʻau.

Aafiaga aʻafiaga

I le tulaga o le le usitaia o fautuaga faafomaʻi ma le masani ona faʻaaogaina o le Combilipen, o loʻo i ai se avanoa e atiaʻe faʻamaoniga faʻaalia o le maʻi. I le gasologa o togafitiga ma lenei sui, o le faavaeina o ia ituaiga o aʻafiaga faʻaleagaina leaga na tusia:

  • fiva fiva
  • vevela,
  • ufiufi paʻu o le paʻu,
  • Faʻasaʻo le edema (faʻapipiʻi i lalo o le subcutaneous layer, luga o le mucous membrane),
  • anaphylaxis (o le faʻafefe o le tino o se ituaiga vave, lea o loʻo i ai le foliga o le faʻafefe, paʻu o le tino, le manava).

E le gata i lea, o le gasegase o le tali atu i le vaega galue a le Combilipen e mafai ona faʻaalia mai i le ituaiga o hyperhidrosis (faʻateleina le sweating) ma le tachycardia (faafitauli i le fatu). E oo lava i le eria o le iniseti, e mafai ona e vaʻaia i nisi taimi le faʻaalia o le ita.

Faailoga e sili atu i le metotia

Afai e te sili atu i le vailaʻau o lenei vailaʻau, e ono mafai ona e atiaʻe le tele o gaioiga leaga. I lenei tulaga, e mafai e le tagata gasegase ona faitio e uiga i le tupu o:

  1. vavao
  2. tulaga faʻamalosia
  3. mafaufauga le mautonu
  4. faʻalavelave i galuega faʻatino (arrhythmia poʻo bradycardia),
  5. gagging.

Afai e maua nisi o faʻamaoniga o loʻo i luga, o le togafitiga ma le Kamupeni e tatau ona faamutaina. I lenei tulaga, e tatau ona toe asiasi atu i se fomaʻi ina ia faʻafetaui le tulafono faʻapitoa. I se tulaga talitutusa, ua faatonuina ai e le fomaʻi togafitiga faʻapitoa, i le amanaʻiaina o faʻamalosiaga o foliga.

Faʻafefea ona fegalegaleai ma isi vailaʻau

Talu ai o le Kombilipen e masani ona faʻataʻitaʻiina o se vaega o togafitiga faʻapitoa, e tatau ona mafaufau pe faʻafefea ona fegalegaleai ma isi vailaʻau ina ia aua le afaina ai le tino pe faʻaitiitia le aoga o togafitiga.

Afai e manaʻomia ona e faʻaaogaina faatasi ma Levodopa (faʻamaonia mo tagata o loʻo mafatia i le faʻamaʻi o Parkinson), e tatau ona e manatu o lenei tuufaatasiga e fesoasoani e faʻaitiitia ai le togafitia o le pyridoxine o loʻo i totonu o le Kamupene.

O le faʻaoga tutusa o le Kamupini i nei vailaau faʻasaina ua faʻasalaina:

  • uʻamea mamafa uʻamea - faʻasologa faʻatasi ma cyanocobalamin,
  • mercury chloride, carbonate, iodide, acetate, gland-ammonium citrate, o le tannic acid ona o le le fetaui ma le vitamini B-1,
  • oloa e maua ai vailaau faʻamaʻi ma le sulfite, aʻo latou faʻaumatia meaʻai.

E le gata i lea, aua le faʻatagaina Riboflavin e tutusa ma Combilipen.

I le tulaga pe afai, mo soʻo se mafuaʻaga, e le mafai ona togafitia togafitiga faʻatasi ma Combibipen, e mafai ona faʻatulagaina se isi matai faʻalavelave lavelave, lea e tutusa ma le vaega galue poʻo lona aʻafiaga i le tino. I se tulaga talitutusa, e mafai ona tofia se tali:

  • Milgamma
  • Oligima
  • Duovita
  • Multimax
  • Pikovita
  • Pentovita
  • Multi Tabs
  • Multivita
  • Hevitavita
  • Faamalosi
  • Folibera
  • Gendevita
  • Faʻafou
  • Unigamma
  • Neurogamma
  • Polybion,
  • Macrovita
  • Heptavitis.

Tau fualaau faʻatau

E mafai ona faʻatauina lenei sui ole vailaʻau i faleoloa. O le tau o le Kombilipen i le tulaga o se fofo mo inisiua e tusa ma le 260 ruulu i le 10 ampoules o le 2 ml. O se atigipusa e 5 ampoules e tau i le 160 rubles.

O le tau o fualaau faasaina i totonu o fualaau e tusa ma le 320-360 rubles i pusa pusa ma 30 pcs, ma mo le afifiina o le 60 pcs e tatau ona e totogia e tusa ma le 550 ru.

Tuua Lau Faamatalaga