Le tuufaatasiga ma le tau o le fualaau faasaina "Liraglutid" i faatonuga mo le faaaogaina, aoga lelei, iloiloga

O le fualaau faasaina "Liraglutide" ua salalau i Amerika i lalo o le igoa "Victoza." Na faʻaaogaina talu mai le 2009 mo le togafitiga o le maʻisuka ma le ituaiga 2 pathology. O se vailaʻau faʻasaina, o le injected with it. O Amerika, Rusia ma nisi o isi atunuu ua i ai le faatagaga e faʻaaoga ai. O le fualaau faasaina atonu ei ai igoa eseese o igoa e faalagolago i le atunuu o gaosiga. "Liraglutide" e mafai foi ona faʻaaogaina mo togafitiga o le gaʻo mo tagata matutua.

O vailaau faʻapitoa e maua i le tulaga o se tali manino. O loʻo faʻaalia mo pulega faʻapitoa. O le eletise autu autu o le leraglutide. E aofia ai foʻi isi vaega i le tuufaatasiga:

  • propylene glycol
  • hydrochloric acid
  • phenol
  • vai
  • sodium hydrogen phosphate.

O lenei tuufaatasiga e sili ona talafeagai mo le faia o galuega na faʻaalia e le au gaosi. O le mea galue malosi o se tutusa o se peptide pepeti tagata pei o le kopa. O le vaega e faʻaleleia ai le gaosia o le inisalini i peta peta. O le mea lea, o le siama ma le musika o le a amata ona pipiʻi vave le glucose, tufatufa i totonu o siama, ma faʻaitiitia ai lona faʻamaualuga i le toto. E foliga mai o le vailaau o le hypoglycemic. E matua aoga tele, e tusa ai ma le faʻamatalaga o loʻo faamatalaina i se gaioiga faaumiumi. Pe a faʻafoe tasi i le aso, e tumau pea le aafiaga i le aso.

Faiga faʻapolopolo

O le vailaau faʻasaina e maua i totonu o maʻa ma vaifofo. A maeʻa ona ulufale atu i le tino, e vave ona faʻaolaina le gaosiga o le inisalini. Enzymes e maua fua. Injections galue vave faʻatusatusa i fualaau. I lenei itu, ua faatonuina e fomaʻi injections mo le faʻaaogaina o se fofo mo le gaʻo. "Liraglutide" mo tui o loʻo maua i se pipi tui faapitoa ma se nila. 1 ml o le vaifofo e aofia ai le 6 mg o le eletise galue.

I totonu o se atigipusa pepa faʻatasi ai ma faʻamatalaga e sau 1, 2 poʻo le 3 tui. O se fofo o le tasi e lava mo le 10, 15 po o le 30 injections. E faia i lalo o le paʻu - i luga o le tauau, manava poʻo le ogavae. E matua faʻasaina le tuʻuina atu i totonu o le muso poʻo le vein.

Afai e te le solia le fusi o le afifi, ona 30 masina lea. O le peni e teuina i le masina pe a uma le tui muamua, e tatau ona tuu le vaifofo i le pusaaisa i le 2 - 8 tikeri. E faʻasaina le gase, a leai o le a le aoga le fofo.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le vailaʻau o se vailaau lelei o le antidiabetic, e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le mamafa. E masani ona atiaʻe le tele o meaʻai i le maʻisuka ma ituaiga 2 leona.

A maeʻa ona oʻo atu i le toto o le tagata maʻi, o le vailaʻau i nisi taimi e faʻaleleia ai le maualuga o peptide, lea e mafai ai e oe ona faʻamaonia le galuega o le pancreas ma faʻagasolo le gaosiga o le inisalini. E aliali mai o le aofaiga o le suka i le toto e amata ona paʻu i le masani. E le gata i lea, o vailaau aoga uma e ulu i totonu o le tino ma meaʻai e faʻamaʻo lelei. E aliali mai o le mamafa o le tagata o loʻo faʻasolosolo lelei, o le fiaʻai ua faʻaititia.

O le tagofia o fualaau faasaina e mafai ona faatagaina e pei ona faatonuina e le fomaʻi. E le tatau ona e amataina lau lava talosaga e faʻafefe ai le manuʻa. E avea ma filifiliga aupito sili mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, lea na mafua ai le faateleina o le mamafa o le mamafa.

"Liraglutide" e mafai ona faʻatulagaina ina ia faʻamaonia le maualuga o le glycemia. O le faʻaaogāina o le mea aoga i le taimi o le inisiua o loʻo faʻagesegese, ma o le taimi e oʻo atu ai i le maualuga maualuga e oo i le 12 itula i le maeʻa ai o le pulega.

Faailoga ma le faʻailoga

Mo le gau o le mamafa "Liraglutid" ua na o le fautuaga a se tagata poto faapitoa e faatagaina. E masani ona faʻaalia mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, pe a fai e le maua le aoga pe a uma ona faʻamautuina meaʻai ma ola. O le fualaau faasaina e fesoasoani e toe faʻafoʻiina le faʻasinomaga faʻamaonia i le tulaga o lona solia.

Contraindications mo le faʻaaoga e aofia ai:

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • hypersensitivity i vaega,
  • ogaoga faʻamaʻi o le ate poʻo fatugaʻo,
  • toilalo fatu 3, 4 tikeri,
  • afaina i totonu o le manava
  • se fulu i totonu o le paʻu vevela,
  • lactation, maitaga.

E le faʻamavaeina, ae i le tele lava o tulaga e le fautuaina mo le faʻaaoga i ia tulaga:

  • i le taimi lava lea e pei o le tuiina o le inisalini,
  • tagata e silia ma le 75
  • gasegase i le pancreatitis.

Ma le faʻaeteete, ua faatonuina e le fomai "Liraglutid" mo maʻi mama. O le aafiaga ma le tali atu o le fualaau faasaina i le tulaga o le pulega ma isi auala mo le leiloa o le mamafa e lei faavaeina. Leai se mea e tatau ona fai ai suʻega, suʻeina auala eseese mo le paʻu o le mamafa. E le tatau ona faʻaaogaina e tamaiti ma talavou i lalo ifo o le 18 tausaga le faʻamaʻi, i se pine, e naʻo se fomaʻi e tusia pe a maeʻa maeʻaeʻa suʻesuʻega o le tulaga.

Faʻaiʻuga

A maeʻa ona e faamasani i faatonuga mo le vailaʻau, e manino lava ao lei amataina togafitiga ma vailaau, e tatau ona e iloa pe o le a afaina ai le tulaga o le soifua maloloina e sili atu.

O le faʻafefe masani ona faʻafefe i fualaau poʻo vaifofo o se mea e le fiafia i ai meaʻai. I le 50% o mataupu o aʻafiaga o le aʻafiaga, faʻalavelave tiga, vomiting reflexes e tupu.

O maʻi uma o le maʻisuka lona lima i togafitiga"Liraglutidom" ua faitio i faafitauli i galuega a le manava - e masani lava o le manava manaia poʻo le tumau pea le mautinoa.

O aʻafiaga e aʻafia ai le vaivai vaivai, vave le vaivai.

O nisi taimi pe a ave se maualuga o fualaau faasaina, o le suka i totonu o le toto e paʻu malie. I lenei tulaga, o le sipuni o le meli o le a fesoasoani vave e aumaia le maʻi i lagona.

Faʻasologa ma le faʻaaogaina

Inisictions e na o le manava, tauau poʻo le ogavae e mafai ona faʻaaogaina. E fautuaina ina ia suia i taimi uma ia nofoaga o inisiua ina ia le faʻaosofia le lipodystrophy. E le gata i lea, o le tulafono o le injections o le folasaga i le taimi tutusa o le aso. O le fuataga e filifilia taitoatasi e se tagata tomai faapitoa.

O togafitiga masani e amata i le 0.6 mg i le aso. E pei ona tatau ai, o le fuainumera e faateleina i le 1.2 mg ma e oo lava i le 1.8 mg. Ole maualuga o le iniseti e le tatau ona siitia i luga aʻe o le 1.8 mg. E le gata i lea, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina Metformin poʻo fualaau faʻatau e faʻavae i luga o le gaioiga gaosi o le igoa e tasi. Ina ia puipuia le hypoglycemia, e tatau i le fomaʻi ona mataʻituina le togafitiga, e mafai ona fetuunai e faalagolago ile malosi. Suʻeina o soʻo se mea e faasaina oe.

Afai o nisi tulafono mo le sauniuniga ma le faʻaaogāina o se peni-sosoʻo:

  • ia faʻalogo i taimi uma i le olaga ola,
  • o le vaifofo e tatau ona manino, e aunoa ma se paolo, e le faatagaina le faaaogaina o vailaau leaga e faaaoga,
  • e tatau ona pipii lelei le nila e faʻaaogaina i le suauu,
  • o le faavaa pito i fafo ole suauu o loo taofia, o le totonu ua lafo ese,
  • o se pepe fou e manaʻomia se sela fou e puipuia ai faʻamaʻi poʻo le faʻafefe,
  • afai o le nila ua punou, faaleagaina, ua faasa ona faʻaaogaina.

Faʻatasi ai ma se faʻalavelave maualuga, o le faʻataʻitaʻiga o le falemaʻi ua amataina:

  • taotoga, vaivaiga, ma le vomia
  • leai se manaʻo
  • faʻanoanoa
  • manava manava

E le mafai e le Hypoglycemia ona atiae, ae o le taimi lava lea na le faaaogaina ai e le tagata maʻi fualaau faasaina mo le mamafa o le mamafa.

E tusa ai ma faʻatonuga, i le tulaga o le faʻamalosi, faʻaleagaina le vomiting ina ia mafai ai ona faʻasaʻo le manava mai toega o le vailaau ma ona metabolites. Mo lenei mea, e manaʻomia ai faʻataʻopiʻo, ona taunuʻu ai lea o togafitiga faʻatau. E ono mafai ona aloese mai taunuuga o le tele o le fualaau pe a fai o le filifiliga filifilia e matua mulimulitaia. E fatuina e se fomaʻi, o ia foi e pulea le faagasologa ma taunuuga.

Fegalegaleaiga

I le faagasologa o suʻesuʻega faafomaʻi, "Liraglutide" na faʻaalia ai le maualalo o le mafai ona faʻaaogaina fualaau faasaina.

A faʻaaogaina lenei vailaʻau, o le a itiiti le tuai o le gaioiga o le toto, e aʻafia ai le faʻaaogāina o le faʻaaogaina o vailaʻau tuʻuina. Ae o se aafiaga faapena e le tatau ona manatu i le aoga. O le tasi osofaʻiga o le manava manava e seasea ona matauina ma le faʻaaogaina o soʻo se vailaau tautala.

O fualaau faasaina e tele analogues ma genericics.

Le igoa o le fualaau faasainaTauMetotia o le talosaga, faʻasalaga, foligaLaasaga i aso uma
"Orsoten"mai le 600 rublesAumai i meaai pe a maeʻa le itula e tasi. Maua i capsules120 mg
Falemaʻimai le 2400 fa.E faʻasafuaina pe a faatonuina e le fomaʻi, e faʻagesegeseina ai le faʻafefe o le kulukose, faʻaititia le faʻasalaga o le vailaau pe a uma ona 'aitusa ma le 10 mg
Redulumai le 1600 tusi.E tele faʻasolega, o loʻo avanoa i luga o faʻasologa, e mafai ona e maualuga le 2 tausaga10 mg
Novonormmai le 160 rub.Talosaga e maua, pasene taugofie16 mg
"Diagninid"mai le 200 pa.Faʻafeiloaʻi ao leʻi 'aʻai, e mafai ona tufatufaina atu e aunoa ma se faʻamaumauga, se analog taugofiele fua muamua o le 0.5 mg, ona 4 mg

E naʻo se fomaʻi e mafai ona fuafua le manaʻoga mo le sui ma mea tutusa, le talafeagai o le latou faʻaaoga mo le paʻu o le mamafa. E le talafeagai le faia o le togafitiga a le tagata lava ia, aua e mafai ona faʻaosofia ai aʻafiaga o le aʻafiaga ma le faʻaitiitia o le aoga o tupe.

Ina ua maeʻa le masina o le faʻaaogaina o fualaau, na amata ona faʻamautuina le suka, e ui lava e matua faigata lava ona faʻataʻitaʻiina faʻamaumauga muamua. E le gata i lea, na ou mulimulitaʻia tulafono uma na faʻatūina e le fomaʻi - o se meaʻai. E tatau foi ona maitau na i ai le tele o tiga i le pancreas.

Valentina, 45 tausaga

Ou te aveina "Liraglutide" mo le 3 masina, e leai ni itu taua na tutupu. I nai aso muamua, na aliali mai ai le gaogao ma le ulu tiga. I le faaopoopo atu i le hypoglycemic taunuuga, na ou le maua le mamafa, o le fiaʻai e le tele naua.

Injections "Liraglutid" na matua fofoina lava i le faafitauli o le toto maualuga. O le mea pito sili ona taua o le siakiina o le ola ola ma le moni o le vailaʻau aʻo leʻi faʻatau. E tatau ona e faia se faʻatau e tusa ai ma le faʻasologa o le fomai i se fale talavai.

O le tau e faʻalagolago i le aumaga o le eletise galue:

  • fofo mo le tui 6 mg i le 1 ml - mai le 10,000 rubles.,
  • peni-syringe 18 mg i le 3 ml o fofo - mai le 9,000 rubles.

Faaiuga

Faʻamaʻoti e fomaʻi e faapea, mo tagata maʻi taitasi, e manaʻomia le filifilia o le fualaau o le "Liraglutid". E fesoasoani lea i le faʻaaogaina atoatoa o le mamafa o faafitauli o le mamafa, vave faʻaleleia tulaga maualuga o suka. Mo le mafuaʻaga lenei, o le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻatagaina pe a uma ona faʻatalanoaina se tagata tomai faapitoa.

Tuua Lau Faamatalaga