O le a le filifiliga: Cytoflavin poʻo Actovegin?

I tausaga talu ai nei, ua i ai le faateleina o le numera o mataupu o le maʻi o le neurology, aemaise lava i latou e fesootaʻi ma maʻi o le cerebrovascular. I lenei tulaga, o tagata tomai faapitoa e aofia ai i latou togafitiga o fualaau aupito sili ona lelei e mafai ona toe faafoʻisia ai le tolauapiga ma le faʻamaʻi atu o le okesene i vaega ua faaleagaina o le mafaufau.

O nei vailaʻau e aofia ai faʻasolosolo - vailaʻau e aofia ai le vailaʻau faʻasolo. E tusa ai ma fomaʻi, o se tasi o sui sili ona maualuga o lenei vaega o Cytoflavin.

O se tasi lea o vailaau faʻamalositino na gaosia e le Polynesian o loʻo i totonu o le TOP-10 o kamupani faʻapitoa falemaʻi.

Analogues o fualaau faasaina "Cytoflavin"

E taua le matauina e leai ni faʻatusatusaga tuusaʻo o fualaau faasaina "Cytoflavin". O lenei vailaʻau e iai se mea tulaga ese e aofia ai le acidic succinic, inosine, nicotinamide ma riboflavin. O nei vailaʻau faʻamalosi e tuʻuina atu ai se faʻamalologa ma faʻamoemoeina togafitiga faʻamaʻi i tagata gasegase e iai laasaga eseese o le tino tutotonu o le tino.

E tusa ai ma fomaʻi, "o Cytoflavin" e faʻaaogaina ma le manuia i tagata gasegase o vaitausaga eseese. O le i ai o ni faʻataʻitaʻiga e lua e faʻamaonia ai le fualaau faasaina: e mafai ona faʻaaoga uma i le falemaʻi ma i togafitiga.

O se tasi o analogues tuusao o Cytoflavin o Mekisidol. E aʻafia foi i le vaega o succinates. O lenei vailaau o se monocomponent, o mea galue - ethylmethylhydroxypyridine succinate. Pharmaasoft atinaʻeina fale e auai i le gaosia o vailaʻau. "

"Cytoflavin" poʻo le "Mekisidol" - o le fea e sili atu?

Pe a faatonuina le "Cytoflavin" poo le mea e taʻua o le analogue - o le fualaau faasaina "Mexidol" - e tatau i le tagata tomai faapitoa ona amanaia fale o mea tau vailaau faasaina, o faailoga mo le faaaogaina, o le a le mafai ona faia se mea e fai ma togafitiga o fualaau faasaina. O lenei faʻamatalaga e mafai ona maua mai pepa aloaia - faatonuga mo le faʻaaogaina.

Fale faʻamaloilo

O le papa o le Cytoflavin o loʻo i ai le vailaʻau aupito sili ona lelei o le acidic succinic - 0.3 g. I se fua faʻatatau, e maua e le tagata maʻi le 1.2 g o le vailaʻau i le aso. E tusa ai ma fomaʻi, o lenei aofaiga ole acid succinic i "Cytoflavin" ua lava lava mo tagata gasegase e matua leaga le faiʻai.

I Mekisidol, o le maualuga o le acidic succinic e sili atu le maualalo. O fua o aso taitasi e oʻo atu i le 0.34 g, lea e le lava e toe faʻaleleia ma puipuia ai neurocytes.

Filifilia i le va o Cytoflavin ma Mekisidol, e tatau ona e gauai atu i aafiaga o fualaau faasaina. Ona o le faamanuiaina o le tuufaatasiga o vailaau kemisi i le tuufaatasiga o le "Cytoflavin" ua ausia:

  1. Malosiaga faʻaleleia le malosi. O vaega o le vailaau faʻasaina o metabolites ia e aafia i faiga faʻafesoʻotaʻi faʻavaomalo e fesootaʻi ma le faʻaleleia o le malosi.
  2. Faʻafitauli aʻafia. Vaega o vailaʻau faʻasaina o Cytoflavin e faʻamalosi ai le felauaiga o le okesene mai le toto i suauu o le nerve tissu.
  3. O le aʻafiaga o le antioxidant e mafai ona ausia e ala i le tau faasaga i faʻamaʻi saoloto.

"Cytoflavin" e puipuia ai sela o le tino atuatuvale ma faaleleia ai le faagaoioia o vaega ua faaleagaina o le faiʻai pe a uma le afaina.

"Mekisidol" e faatatau i antioxidants. O lana galuega autū o le faʻaleagaina lea o le lipid peroxidation products.

O le tele o tagata gasegase, filifili i le va o "Cytoflavin" poʻo le "Mekisidol", faʻalogo i le faigofie o le faʻafoega ma le umi o le togafitiga. I le tulaga muamua, o le fualaau faasaina e faalua i le aso mo le 25 aso, i le lona lua - o le taimi o le pulega e 3 taimi i le aso, ae o le vasega o togafitiga e 45 aso. O nei taʻiala e afaina ai le tau o togafitiga. O le siakiina o tau i falemaʻi ua faʻaalia ai o le togafitiga faʻatasi ma Cytoflavin e tolu taimi sili atu ona taugata nai lo le Mexicoidol.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O vailaʻau uma e lua o loʻo faʻaaogaina i togafitiga o faʻamaʻi pipisi. "Cytoflavin" o loʻo faʻaaoga lelei i tagata mamaʻi, o gasegase ma le neurasthenia ma togafitiga o cerebrovascular tumau.

"Mexidol" ua faʻaaogaina e togafitia ai tulaga e fesoʻotaʻi ma faalavelave faʻafuaseʻi poʻo le faʻasolosolo o cerebrovascular, e avea o se sui soʻo mo le mamafa o avega mamafa. O faatonuga mo le fualaau faasaina e faailoa ai e fautuaina e faʻaaogaina mo le manua o le faiʻai i le faiʻai, o aʻafiaga o le manua ogaoga o le faiʻai.

O aʻafiaga ma fesoʻotaʻiga faʻasaina

O aʻafiaga ogaoga o le vaʻaia - "Cytoflavin" poʻo le "Mexidol" - e tutusa, ae o loʻo i ai ni foliga e faʻaalia ai i latou lava i le tino o le paʻu o le paʻu, o le ulu, o le tiga o le manava ma le pasi pe a uma ona faʻamavaeina fualaau.

E tusa ai ma fomaʻi, o aʻafiaga leaga mai le faʻaaogaina o "Cytoflavin" e tupu tele lava ma maua se laʻititi laʻitiiti.

O le Mexidol o se fualaau saogalemu lelei. O aʻafiaga matuia e aʻafia ai le mea oona, e mafua ai le tiga o le tino ma faʻamaʻi pipisi. A maeʻa ona ave le vailaʻau, e ono oʻo mai se vevela i luga o le paʻu, faʻatasi ma le mumu ma le vevela.

I le tulaga o le maualuga o Mekisidol, o le maʻi e mafai ona mafatia mai le moe. O lenei tulaga e matautia pe a faigaluega i masini poʻo taavale afi.

O faʻamaoniga o le maualuga o le fualaau oona Cytoflavin e leʻi iloa. "Cytoflavin" e tuʻufaʻatasia lelei ma isi fualaau oona, e masani ona faʻaaogaina e tagata tomai faapitoa i togafitiga faʻapitoa faʻasolosolo mo tagata mamai i le tafe. A o lei faatonuina le togafitiga o vailaau oona, e tatau ona e faitauina ma le totoa ia faatonuga.

Mekisidol ei ai faʻataʻitaʻiga faʻamalositino ma vaega nei o fualaau oona:

  • Vaʻapala.
  • Tagata faʻatau.
  • Antiparkinsonian.
  • Anxiolytics.

"Mekisidol" e faʻaleleia ai o latou aʻafiaga, o lea e manaʻomia ai e le fomaʻi ona faʻaeteete ao faʻatulagaina nei vailaʻau.

O le filifiliga i le va o Cytoflavin poʻo Mekisidol e tatau ona faʻavae i luga o vailaʻau faʻapitoa ma falemaʻi o loʻo talanoaina i luga. Succinic acid e sili atu le lelei ma taugofie pe a faʻatusatusa i le ethylmethylhydroxypyridine succinate.

O le tuʻuina atu o mea e sili ona lelei i faʻamatalaga o le fualaau faasaina "Cytoflavin", e le mafai ona e mauaina le togafiti o le togafitiga manaomia i le faiʻai o le faiʻai ma faʻaleagaina ai le tulaga o le maʻi. E taua tele lenei mea i ni faʻalavelave faʻalavelave o le gaioiga o le cerebral. I lenei tulaga, e tatau ona manatuaina o le filifiliga i le tofiaina o se fualaau faasaina e tatau ona faia e se fomaʻi.

O mea e talitutusa ai le tuufaatasiga o Cytoflavin ma Actovegin

I le pepa, o vailaʻau e faʻaaogaina mo faʻamaʻi ma faʻamaʻi nei:

  • gasegase gasegase i totonu o fausaga o le faiʻai,
  • o aʻafiaga o gasegase o le cerebrovascular (cerebral arteriosclerosis of vessels cerebral, stroke ischemic),
  • ituaiga eseese o le gasegase o le tino, le afaina o le faiʻai, le mautonu,
  • vailaau faʻasolosolo lautele, o latou faʻafitauli (maʻi o le gaʻo, angiopathy, veins varicose),
  • hypoxic ma le inisaphalopathies oona e mafua mai i le gasegase ogaoga ma le gaʻo, endotoxemia, le faʻasolosolo o le mafaufau o le mafaufau,
  • taimi faʻaleleia pe a uma le cardiosurgery ile pasese cardiopulmonary.

O vailaʻau e faʻatagaina mo le faʻaaogaina i le taimi o le maitaga i le saogalemu o vailaau faʻapitoa. Masalo o lo latou faʻaaogaina i togafitiga o faʻalavelave faʻaleagaina o le gaioiga o le cerebral i tamaiti o soo se vaitausaga, e aofia ai pepe faatoa fananau mai.

Actovegin ma Cytoflavin ua faʻasaina le faʻaaogaina mo togafitiga faafomaʻi pe afai o le tagata maʻi e tasi pe sili atu faʻamaʻi faʻamaonia:

  • hypersensitivity i vaega o le tuufaatasiga,
  • laasaga taufaʻavaʻaia o le loto, faʻaleleia o le tino poʻo le tele o le okeni,
  • oliguria
  • pulmonary or peripheral edema,
  • toa
  • manatu faʻapitoa.

Actovegin ma Cytoflavin e le tatau ona faʻaaogaina mo le vaʻaia o le tino i vaega o le tuufaatasiga.

Eseesega o Cytoflavin mai Actovegin

E ui i le mea moni o nei vailaʻau faʻaaogaina e faʻaaogaina i tulaga tutusa o le falemaʻi ma faia galuega tutusa, e tele a latou feeseeseaiga:

  1. Pharmacotherapeutic group. O le Actovegin e faatatau i meaola e faʻamalosi ai meaola, ma Cytoflavin - i fualaau oona o loʻo galue i le tino tutotonu.
  2. Faʻavae. O le elemene autu autu o le Actovegin e faʻaaogaina le hemoderivat (200 mg), vavae ese mai le toto o tamai povi. Cytoflavin ua avea o se fualaau faasaina ma e aofia ai mea autu - acidic succinic (300 mg), nicotinamide (0.025 g), riboxin (0.05 g) ma riboflavin (0.005 g).
  3. Faiga faʻapolopolo. Galueovegin, sei vagana ai papa, ua faia i foliga o suauu, gel, kulimi, fofo mo le afaina ma le iniseti, o se gel ophthalmic. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa e fai ma vailaau masani ma faʻalapotopotoga. O le faʻaaogaina faʻaogaina o fomu mo le faʻaaogaina fafo e faʻaleagaina ai le faʻaogaina o le tino ma faatoa faʻagaoioia ai faʻagasologa o le toe faʻaleleia o le fale I le ituaiga o fofo, o loʻo faʻaalia i le maualuga o le bioavailability ma le vave amataina o gaioiga. Cytoflavin o loʻo i ai i ni pepa ma ni ampoules ma se vaifofo mo iv infusion.
  4. Faʻaiʻuga. Actovegin e leai ni aʻafiaga faamauina, sei vagana ai le le faʻamaoni i vaega, e faʻaalia i gasegase o le tino. I le faʻaaogaina o Cytoflavin, e mafai ona mataʻituina na uiga le lelei: o le atiaʻe o le tiga o le ulu, le faʻavauvau i le vaega o meaʻai, o le hypoglycemia le tumau, o le faʻavavevaveina o le maʻi masani, faʻamaʻi faʻafuaseʻi (o le pulupulu ma le mimita o le paʻu ma mucous membranes).
  5. Fegalegaleaiga ma vailaʻau. E leai ni faʻamatalaga faʻapitoa mo faʻatasi ma isi vailaau mo Actovegin. O Cytoflavin e le ogatasi ma Streptomycin ma faʻaitiitia ai le aoga o nisi o mea faʻamaonia (Doxycycline, Erythromycin, ma isi), e faʻaitiitia ai le le fiafia o Chloramphenicol, e fetaui ma soʻo se anabolic, o lona uiga mo le faʻafouina o hematopoiesis, antihypoxants.
  6. Le fuainumera o laulau i pusa. Actovegin - 10, 30, 50 pcs., Cytoflavin - 50, 100.
  7. Tau. O le togafitiga o Cytoflavin e toetoe 3 taimi sili atu ona taugofie nai lo le taimi tutusa o Actovegin.
  8. Vaega o le talosaga. O le Actovegin ua faʻasalaina i tamaitai i le taimi o le susu, ao le cytoflavin ua faʻamaonia ma le tausisia o le vailaʻau togafitiga o fualaau faasaina.

I le faʻaopoopoga, o le metotia o le talosaga ma le umi o le vasega e eseese i fualaau. Cytoflavin e faʻafofoga tautala 2 pusa 2 taimi i le aso, o le taimi fautuaina ile va o le 8-10 itula. E tatau ona inu le pusa i le sili atu ma le 30 minute aʻo leʻi 'ai, faʻafefiloi i le vai (100 ml), faʻasaina le vailaau faasaina. E fautuaina e ave i le vaveao ma le silia i le 18.00. O le umi o le togafitiga e 25 aso. Tuʻu fautuaina i le va o kosi - a itiiti ifo i le 4 vaiaso.

Cytoflavin e faʻafofoga tautala 2 pusa 2 taimi i le aso.

Faʻaleagaina le puleaina o Cytoflavin: mo le 100-200 ml o se fofo o le 5-10% dextrose poo le 0.9% sodium chloride.

Faʻaaogaina o le Actovegin faʻalagolago i uiga o le togafitiga faʻaleagaina:

  1. I totonu o le pepa, faia lauga ao le i ai, 1-2 pcs. 3 taimi i le aso. E le mafai ona fufulu pepa, e tatau ona inu faʻatasi ma sina vai.
  2. Mo le tausiga o matua, o le fua muamua o le 10-20 ml, ona faʻaaogaina lea o le 5 ml i le aso, aso poʻo aso uma lava.
  3. Mo le faʻafefeteina i aso taʻitasi, 250 ml o se vaifofo faʻapitoa e faʻapipiʻi le palau i le fua ole 2-3 ml / min. O le togafitiga e 10-20 infusions.
  4. Talosaga pito sili. Actovegin gel e faʻaaogaina mo togafitiga faʻapitonuʻu ma faʻamamaina manuʻa. O le mafiafia o le palapala e faalagolago i uiga o le liona. O le suāuu ma le suauu e faʻaaogaina mo togafitiga umi o le solia o le amio saʻo o le paʻu (maʻi, gaʻo, manua, ina ia mafai ai ona taofia manua i le taimi o le faʻamalositiga). O le numera o togafitiga o le eleele, o le umi o le faagasologa o togafitiga e fuafuaina taʻitoʻatasi e fuafua i faʻamatalaga o falemaʻi o le faʻamaʻi, o le gafatia o le paʻu e faʻafouina.
  5. O gel mata e faʻaaogaina na o mata e afaina i le aofaiga o le 1 le mata o le vailaau faʻasaina 2-3 taimi i le aso.

O se pusa o Actovegin (50 pcs.) I le pepa pepa e tusa ma le 1,500 rubles. E manaʻomia e se tagata matua se tapulaa maualalo 2 pusa i le masina. Pepa o Citoflavin (50 pcs.) E mafai ona faʻatauina mo le 410 ru, o le tau fuafuaina o le tasi o togafitiga e 900 gaʻo.

1 le fualaau toto ma Actovegin o le a tau e tusa ma le 200 ruble., I le Cytoflavin - 100 rubles.

O fualaau faʻamalosi ua faʻamaonia i latou lava i togafitiga faafomaʻi, o lea e faigata ai ona fai atu po o fea e sili atu. O nei vailaau e mafai ona faʻaaogaina atoatoa e faʻaleleia ai le aoga. Faatasi ai ma lenei faaaogaina, o le faateleina o le fuainumera o le kulukose i le fausiaina o neurons e matauina, lea e mafua ona o le gaioiga tutusa o fualaau faasaina.

O le Actovegin o loʻo i ai fua o fualaau o loʻo i luga o le ophthalmology, gynecology and dermatology. E mafai ona faʻaaoga uma e avea o se iniseti ma o se mea e afaina ai.

O Cytoflavin e sili atu ona le lelei ona tali, e le mafai ona faʻaaogaina mo togafitiga i le lotoifale poʻo le faʻaogaina o foliga. Ae i le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se tau taugofie. O le vailaʻau e faʻatagaina e faʻaaogaina ma le faʻaeteete i le vaitaimi o le lactation.

O vailaʻau uma e lua ua tuʻufaʻatasia ma le neuroprotectors ma nootropics, ae o le faʻaaogaina o le cytoflavin ma nisi antibacterial o loʻo faasaina.

Faʻaaliga i fomai e uiga ia Cytoflavin ma Actovegin

Valentina, fomai, 54 tausaga, Moscow

Ou te faʻaaogaina Actovegin ma Cytoflavin e faʻasaʻo le taamilosaga i luga o le taamilosaga i vaega eseese o le faʻagalogaina o fafine maʻitaga. O fualaau oona e lelei tele i le faʻamautuina o lenei faagasologa, e pei ona molimauina e le Doppler. Ou te leʻi iloa soʻo se aʻafiaga mai nei fualaau oona i luga o le maʻitaga maʻitaga poʻo le fomaʻi. E saogalemu ma lelei. Ou te faamalamalama atu i tagata maʻi le faiga o gaioiga ma maua ai se avanoa e filifili ai. E sili ona fiafia i le Actovegin, e ui i le tau maualuga.

Igor, neuropathologist, 46 tausaga, Belgorod

Ou te faʻaaoga nei vailaʻau e faʻamaonia ai maʻi o le cerebrovascular i le amataga o le toe faʻaleleia o taimi i le maea ai o taʻaloga o le maʻisuka i tagata gasegase uma. O le tele o taimi ou te fiafia ai ia Actovegin. Pe a faʻaaogaina, e leai ni aʻafiaga mai le pūga tutotonu, mo ana faʻatinoga uma, ou te leʻi feiloai i se tasi o tali atu i ona vaega. Cytoflavin e aoga foi, ae masani ona faaosofia ai ni uiga le lelei e manaʻomia ai se suiga faʻafuaseʻi o le vailaʻau.

Patient Reviews

Marina, 48 tausaga, Kemerovo

4 tausaga talu ai, o se taunuuga o se faalavelave faʻafuaseʻi, na ia maua ai le manua o le ulu. I le taimi o le togafitiga i le falemaʻi o polytrauma, na tui ai Actovegin, ona faʻafeiloaʻi lea i le laulau papalama o le vailaʻau. I le maea ai o vasega 3 o togafitiga faafouina, i luga o le fautuaga a se fomaʻi, na suia ai o ia i se tau sili atu taugofie o Cytoflavin. O lagona i le taimi o le pulega e leʻi suia, ou te le o iai se aafiaga le lelei, aʻo matauina e le neuropathologist le alualu i luma o le faagasologa o le toe faaleleia.

Olga, 33 tausaga, Sochi

E tusa ai ma taunuʻuga o le ultrasound fuafuaina lona lua i le 21 vaiaso o le gaioiga, na iloa ai e le fomaʻi le oʻo mai o le tuputupu aʻe o le intrauterine ona o le solia o le toto toto. Na latou tuʻu au i se falemai lea na tafe ai Actovegin mo le vaiaso. E tusa ai ma taunuʻuga o le faʻatonuga o le ultrasound, o tagata tomai faapitoa na maitauina se tulaga lelei, faʻafeiloaʻi i pepa ma faʻaumatia i le fale. E amata mai i le vaiaso 31, na ia talosagaina le fomaʻi e filifili se isi faʻalautele taugofie, ma na ia faʻamatalaina Cytoflavin i ni laupepa e lagolago ai le tamaititi. Faafetai i lenei togafitiga, na ia fanauina se tamaititi maloloina.

Vladimir, 62 tausaga, Astrakhan

Ina ua uma ona pagatia i le stroke i le tausaga talu ai, na faatonuina ai se avelaʻau ma Actovegin i le falemaʻi. Ina ua maeʻa ona faʻatagaina i luga o se falemaʻi, latou te fautuaina le fesuiaiga i se tala faʻatatau o tala faʻatatau o tupe a le aiga i Cytoflavin i ni pusa. Ae ina ua mavae le 15 aso, na amata ona ia matauina le tiga o le ulu i le po. Na fai mai le neuropathologist o lenei mea o se itu o itu o le vailaʻau ma toe faatonuina Actovegin. O le po na sosoo ai ina ua toe amata ona ave lenei fualaau faasaina, sa ou moe filemu. O lea sa le mafai ona ou teuina se tupe, ae o lenei ua ou le lagonaina ni mea leaga.

O le mataupu faavae o fualaau faasaina

O le Actovegin o se tino mama, leai se protein-free hemoderivative. Faatasi ai ma se fatuga mauoa. O lenei mea e maua ai ona aafiaga:

  • Faamalosia le felauaiga o le okesene ma le kulukose i totonu o le masini,
  • Faʻamalosia o enzymes mo le phosphorylation faʻamalolo,
  • Faʻavavevave o le metabolism phosphate, faʻapea foʻi le malepe o le lactate ma le b-hydroxybutyrate. O le aʻafiaga mulimuli e faʻasalalau le pH.

Cytoflavin o se sauniuniga faʻapitoa lea e aofia ai le lua metabolites - acidic succinic and riboxin, faʻapea ma le lua vitamini o le coenzyme - B2 ma le PP.

O lona aafiaga i luga o le sela e faapenei:

  • Faʻamalosia o le manava, ma le gaosiga o le malosi,
  • Faʻaleleia le faʻaogaina o le okesene ma kulukose,
  • Toe faʻaleleia o enzymes faʻamaʻi,
  • Faatoagaina mai o polotini
  • Tuuina atu o le resynthesis i gamma namera-aminobutyric acid.

Afai e faʻatalanoaina Cytoflavin ma Actovegin i le taimi lava e tasi, o le a faʻaleleia le aoga. E mafua ona o le kulukose. Talu ai ona o se tasi oi latou e faaosofia lona ulufale atu i totonu o le potu, ae o le isi e faʻalauteleina le faʻaaoga. Ona o lenei mea, ua maua ai e le neurons se aofaiga sili atu o le kulukose, lea e taua mo a latou metabolism.

Folasaga faʻasalalauga ma analogues

I faatonuga mo le faʻaaogaina mo Actovegin, o le tele o pepa tuʻufaʻatasia o loʻo faʻaalia e talafeagai mo le faʻaogaina fafo, tautala ma le matua. O le fualaau faasaina e mafai ona faʻatonuina i totonu o le iniseti, faʻasalaga poʻo le pala. E na o le tasi le analogue - Solcoseryl.

Cytoflavin e lua ituaiga - fofo ma papa. E na o se lola e faia ile vavalalata. E leai ni mea tutusa.

Uiga o Cytoflavin

O le vailaʻau e iai se faʻalavelave faʻapitoa ma faʻasalalau faiga faʻava-o-tino i fausaga o le tino ma le manava o le tino. O fualaau faasaina e aofia ai mea faapena:

  • nicotinamide
  • riboxin
  • succinic acid
  • riboflavin.

O nei mea e faʻaleleia ai le tasi ma le isi, faia le gaioiga ma le antihypoxic o le vailaʻau.

O vailaʻau faʻapitoa e maua i le ituaiga o laupepa ma se fofo faʻafefete. O loʻo faʻamatalaina i le togafitiga faʻapitoa o maʻi faʻapitoa:

  • o le ava malosi
  • TBI (faʻaleagaina o le manua),
  • maualuga le maualuga o le encephalopathy,
  • atherosclerosis
  • ituaiga masani o maʻi o le cerebrovascular,
  • faʻalavelave faʻaleagaina o le cerebral.

E le gata i lea, o le vailaʻau e faʻataʻitaʻiina mo le faʻaititia o le le mautonu o le popole, neurasthenia ma le vaivai i le umi o le malosi ma le malosi o le tino ma le mafaufau. Ae ui i lea, o cytoflavin ei ai ni faʻasagaga mo le faʻaaoga, e aofia ai le lactation ma le maʻitaga.

Uiga o le Actovegin

O le vaega malosi o le vailaʻau o loʻo faʻaaogaina ai le toto. O lenei vailaʻau o se gaioiga e maua mai i le toto o tamaʻi povi ma e faʻamalosia ai, gasegase ma le antioxidant. E le gata i lea, o le hemoderivative e faʻamautinoa ai le faʻaogaina o le microcirculation ma faʻavaveina ai le toe faaleleia o mea. O le fualaau faasaina ua faia i le tulaga o se vaifofo, o le suauu, gel ma laulau.

Mo tamaiti ma tagata matutua, ua faatonuina Actovegin mo tuutuuga nei:

  • afaina o le ischemic
  • vailaʻau faʻapitoa ma faʻamaʻi faʻasolosolo o le mafaufau,
  • sikola
  • polyneuropathy ona o le maʻisuka,
  • taunuuga o togafitiga o le radiation, ma isi.

E le gata i lea, o le vailaʻau e mafai ona faʻaaoga i le togafitiga o manuʻa faʻamalolo umi, faʻamaʻi malosi ma isi liona.

Mo tamaiti ma tagata matutua, ua faatonuina le Actovegin mo tuutuuga nei: fasiga o le ischemic, sclerosis.

Fua Faatatau o Fualaau Faasaina

O le vailaʻau o le Actovegin e faʻaaogaina i le togafitiga o siama dermatological, ophthalmic, gynecological and neurological disease. E masani ona faʻamatalaina i le taimi o le maitaga.

Cytoflavin o se vailaʻau faʻasolosolo e iai se faʻalavelave faʻapitoa ma e faʻaaogaina i togafitiga o faʻamaʻi neuro.

O vailaʻau uma e lua e faʻaaogaina mo le siama ma le gasegase o le cerebral ma le faʻailo. Latou te faʻapipiʻi faʻatasi lelei ma sooga ma neuroprotective agents. Actovegin ma Cytoflavin faʻaleleia le gaioiga o le tasi i le isi, ma o nisi taimi e faʻatulagaina mo le faʻatulagaga tutusa.

E mafai ona ou suitulaga ia Cytoflavin Actovegin

O vailaau faafomai e tutusa lona aafiaga. I le taimi lava e tasi, e fautuaina e le au atamamai le tuufaatasia o le tasi ma le isi. O lenei mea e mafai ai e oe ona maua le aoga aupito maualuga mai togafitiga. Fautuaina e suitulaga ia Cytoflavin ma Actovegin i mataupu pe afai o le tagata maʻi o loʻo i ai soʻo se faʻamaʻi i mea mai le tuufaatasiga o fualaau faasaina.

Lenei e sili atu - Cytoflavin poʻo Actovegin

E le mafai ona faʻatusatusa nei vailaʻau faʻatasi ma isi. E iai a latou galuega faʻapitoa mo togafitiga. O nisi taimi e mafai ona tuʻufaʻatasia e faʻamalosia ai le togafitiga faʻapitoa. Ae peitai, e tatau ona faia lenei mea pe a uma ona feutagai ma se fomaʻi.

Ua faʻaleleia e Cytoflavin le gaioiga faʻakomepiuta a Actovegin.

Faailoga ma le faʻailoga

Faailoga mo le tofiaina ma le Actovegin tele. E faʻaaogaina i togafitiga, fomaʻi, fomai, fomai, faʻataʻitaʻiga. O Cytoflavin e faʻaaogaina i le togafitiga o faʻalavelave pipisi o le mafaufau ma mafaufauga o atigipusa eseese.

Ae mo le faʻasaina mo le faʻaaogaina, o le Actovegin e le o faʻamaonia i le tulaga o le vaʻaiaiga ma le lactating. O le maʻitaga e mafai ai ona faʻaaoga lelei. Cytoflavin, faʻaopoopoga i luga, ua solia i le mamafa i lalo ifo o le 60 mo tagata mamaʻi i le faʻavaveina o masini. E faʻaseseina ia laulau seia oʻo i le 18 tausaga.

Tafaoga faʻamalosi

O le fesoʻotaʻiga o Cytoflavin ma Actovegin ma isi vailaʻau faʻaaogaina e togafitia ai le encephalopathy ma le cerebrovascular faalavelave e le afaina ai faafitauli. E lelei fesoʻotaʻiga ma isi neuroprotectors ma nootropics. Aemaise lava, ma le cerebrolysin, cortexin ma le mexidol.

Cytoflavin i togafitiga faʻapitoa ma Actovegin e lelei le lelei. E faʻamautinoa lenei mea e ala i a latou faiga o gaioiga. O ona aʻafiaga pe a faʻatusatusa ma le paaga e mafai ona manatu o se numera faatapulaaina ole auala ole pulega ma se numera tele ole faʻailoga. Ae tasi le aoga - o le tau lenei, lea e sili atu ona taugata.

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/actovegin__35582
Radar: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGu>

Na maua se mea sese? Filifili ma lolomi le Ctrl + Enter

Eseesega i le va o Cytoflavin ma Actovegin

O fualaau oona e ese mai le amataga. O vailaau o loʻo aofia ai Cytoflavin o tagata faʻaleaganuʻu tagata. O le vaega autu o le Actovegin o se meaola manu ma e maua mai le toto o tamai povi.

I nisi atunuu, o le faʻaaogaina o le Actovegin e le faʻatagaina, e masani ona faʻaaogaina i le CIS. Cytoflavin o se atinaʻeina o fale, ae le i lalo ifo o le faʻaaogaina i fafo.

O le aoga o Cytoflavin e faʻamaonia e suʻega a le falemaʻi, e leai ni faʻamatalaga tutusa i Actovegin.

Solcoseryl o se faʻatusa o Actovegin.

Actovegin o loʻo faʻaalia e le tele o ituaiga o pepa faʻasaʻo. E mafai ona e maua ni ointments, gels, creams, ae o Cytoflavin e avanoa i na o fualaau ma i le tulaga o se fofo mo le puleaina o le tino.

Lenei e sili atu - Cytoflavin poʻo Actovegin

E mafai ona e faʻaaogaina fualaau faʻataʻitaʻi e faʻaleleia atili ai le aoga. I lenei tulaga, o le kulūkose o loʻo i totonu o neu ua faateleina, o lenei mea e mafua ona o le gaioiga faʻatasi o fualaau.

O le Actovegin e mafai ona faʻataʻitaʻiina mo le fomaʻi ma le dermatological disorders, lea e le faʻaoga ai le cytoflavin.

E ui i le mea moni o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e taatele i togafitiga faafomaʻi, e leʻi faʻamaonia le aoga o le aoga o Actovegin.

O le lisi o faʻasalaga i faatonuga mo le faʻaaogaina o Cytoflavin e sili atu. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e itiiti lava auala o le pulega nai lo Actovegin. Cytoflavin e sili atu ona taugofie.

O fualaau oona e lelei tele le fesoʻotaʻiga ma neuroprotectors, nootropics, fualaau oona lea e faʻaaogaina i le togafitiga o le encephalopathy ma maʻi pipisi o le mafaufau.

Eseesega ma eseesega. Le mea e filifili

O vailaʻau uma e lua ua fuafuaina mo le togafitiga o faamaʻi tutotonu o le tino ma le faʻamautuina o le toto i totonu o tino o le tino. Latou te fesoasoani e faʻaleleia le manava o sela ma faʻaleleia ai le malosi o le malosi i totonu oi latou. Ae o nei meafaigaluega e le o le mea lava e tasi, o lea ua i ai a latou lava eseesega.

O sauniuniga e eseese a latou tuufaatasiga, o lea e eseese a latou faailoga - "Cytoflavin" ua faʻaaogaina mo faʻamaʻi o le tino, e aofia ai le neurasthenia. Actovegin ua faamoemoe mo faamoemoega tutusa, ae, i se faaopoopoga, e faalauiloaina ai le toe faaleleia o mea ua faaleagaina pe a uma ona susunuina, tipi, ma isi.

Ona o le tele o lisi o faʻamatalaga, o Actovegin e sili atu le aofaʻi o pepa faʻamalolo - i le faiga o laulau, vaifofo, ma sauniuniga pito i luga. O le mea lea, o le tagata tomai faapitoa e mafai ona filifilia le vailaau mo tagata taitoatasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a uma le afaina, e faigata i se tagata ona faʻaleleia, o lea e le mafai ai ona ave ni fualaau - o le vailaʻau o loʻo faia e le tuiina poo le laʻau. Ona o le tele o numera o fualaau, o lenei vailaʻau e tele atu faʻamaʻiloga nai lo le isi, e le mafai ona faʻaaogaina mo tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matutua ma mo tagata ei ai allergies i vaega o le vailaʻau.

E le gata i lea, o le Actovegin e ese i le mafai ona faʻaaogaina e togafitia ai fafine maʻitaga, fanau ma pepe faatoa fananau mai. O le mea lea, o le filifiliga e manino: mo faʻamaʻi o le faʻalavelave o le tino, paʻu o le paʻu ma faʻafitauli pipisi, o lenei fualaau faasaina ua faatonuina. "O Cytoflavin" e seasea ona faatonuina i fafine ua maitaga.

I le tulaga o le neurasthenia ma isi neurosise, faatasi ai ma le tele o le vaivai, le faʻaleagaina, ma le faʻaitiitia o le mafaufauga, "Cytoflavin" o loʻo faʻatulagaina, talu ai o le faʻalavelave o vitamini ma isi vailaʻau e faʻamalosia ai e fesoasoani e faʻamalosi ai le tino.

Afai e te faʻatusatusa tau o nei tupe, ona eseese lea i luga o le kamupanī. Mo le faʻatusatusaga: o se pusa o palama e 50 o Cytoflavin e tau faʻatatau 450-500 rubles, 50 pusa o Actovegin - 1500. 5 ampoules ma Actovegin tu 600-1500 rubles, e fuafua i le kamupanī, ma 5 sikola o "Cytoflavin" - i totonu 650 rubles. O le tau maualuga o Actovegin e mafua mai i le mea moni e faapea o vailaau faʻapitoa e gaosia i fafo atu.

E tele fomaʻi e fautuaina le faʻaogaina o nei tupe e faʻasaʻo ai le toto i totonu o le tino. E masani lava ona faatonuina i latou mo le matua o le placenta i fafine maʻitaga.

E tatau ona manatuaina o nei vailaʻau ua faʻamalolo matua faʻasologa, talu ai o loʻo i ai o latou aʻafiaga faʻapitoa faʻamalosi ma mafai ona mafua ai ni faʻalavelave ogaoga ma aʻafiaga. O le mea lea, aʻo leʻi faʻaogaina, e manaʻomia le fautuaga faʻapitoa.

Tuua Lau Faamatalaga