PP charlotte - 10 taumafa ma fualaʻau maualalo-kalori

O le fua masani mo le apple charlotte na nonoina mai tusitala a le Igilisi. O le fua faʻaonapo nei mo le aporo pie e ese si ese mai le punavai muamua. I le taimi muamua, o le pastries e foliga mai o le pudding apple apple, liligi i luga ma le tele o sauga suamalie. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Siamani, na taoina le faletalimalo mai le falaoa masani ma le faʻaopoopoga o fualaau aina ma kulimi. O lea ituaiga o fua o loʻo i ai pea ma fiafia i nisi o lauiloa. I le gasologa o taimi, na amata ai ona taua uma palu apu i keke paluga o le Charlotte.

I aso nei, o tagata atamamai o meaʻai e faafaigofieina le fua i le tele e mafai ai. Ua sili atu ona faigofie ona maua, ae talu ai ona o lona faʻamaonia, o nisi o faletalimalo ua faʻamalosi e aloese mai le taoina. Ona faia lea e le aufaipesega fatufatuga le tele o filifiliga mo sauniuniga o mea taumafa o le charlotte, e sui ai nisi o mea aoga.

Charlotte e aunoa ma le suka: faʻaititia calories

Afai e te faʻaaoga se kalorika calculator, ona faigofie lea ona e iloa o se keke 100-kalama o le suamalie suamalie e aofia ai le 200 kcal. I le faʻaitiitia o le caloric o soʻo se falaoamata o meaʻai, e manaʻomia ona sui meaʻai gaʻo (gaʻo, falaoamata) ma sili atu ona "toʻa". Mo se faʻataʻitaʻiga, o le meli ma le stevia e lelei tele i le suka. O nei mea e mafai ona faatagaina e tusa lava pe maua i le maʻisuka. O fualaau aina suamalie e mafai foi ona maua atili ai le suamalie. Charlotte e aunoa ma le suka ma apu, pears ma fualaau mamago o le a foliga e le sili atu ona manaia.

Faaitiitia le numera o yolks

Ma le isi, mafaufau i se mea e pei o se fuamoa. E tusa ai ma le fua mo se pai, latou te manaʻomia le 5-7 vaega, mai le manatu o meaʻai, o se mea manaia. Ae na maua se ala ese. E mafai ona e faʻaopopoina na o protein i le fua, ona faʻaitiitia ai lea o le kalori mea o loʻo i ai, ma o le a oso maualuga le kuki.

E mafai ona faʻaititia le fuainumera o fuamoa ma le fesoasoani o le taoina o le paʻu poo le suamalie, faʻamaʻaina i le sua o le tipolo. O ia ituaiga mea aoga o le a maua ai se maualuga o keke.

O taʻavale anapogi na suia i le fiber

Charlotte e aunoa ma le suka ma le sooga o se mea moni lava. Ae faapefea le falaoamata? E toetoe lava o le elemene autu i totonu o le ipu. O le poto masani e faaalia ai e mafai foi ona suia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le charlotte faʻatasi ma le meli ma apu e aunoa ma le suka o le a le maua ai lona tofo, e mafai ona e suia le falaoamata o le saito ma le araisa po o le tao. O le faʻaaogaina o le oatmeal o le a talafeagai foi. E le tatau ona vavae ese le falaoamata o le saito; e mafai ona e suia se vaega o ia mea maloloina, meaai fiber-tamaoaiga ma le tamaoaiga.

O nisi suiga ma tuusaunoaga

O le pata mai le fua e mafai ona tuʻuina atoa. E leai se tasi o le a maitauina le leai o sea ituaiga oloa. E mafai ona faaopoopo meaʻai gaʻo susu e pei o le kefir i le meaʻai. Ina ia lūlūina le siama, e sili ai le faʻaaogaina o le suauu manogi ma le limafoaʻi lima o le pefu i luga o le semolina. Aʻo galue i totonu o le umukuka, o mafaufauga ma lagona masani e aoga tele. Faatasi ai ma le fesoasoani a nei uiga, soo se tasi lava, e tusa lava pe leai se poto masani, o le a maua e le tamaitai pule fiafia ma apu e aunoa ma le suka, o le fua o le a talosagaina e tagata talisapaia.

Mealilo o se meaʻai matagofie o meaʻai

O le faailo autu o le quality charlotte o se meaʻai lelei, keke maualuga. Ina ia mafai ai ona ausia le taunuʻuga lelei, e tatau ona faʻafefiloi mea e tatau ai i se faasologa. Avanoa o nisi oloa ua suia i le maualalo o le kalori, o le tekinolosi meaʻai o le a faʻapenei. Muamua lava, e tatau ona e vavaeeseina le vailaau mai le pulu. E faia e tagata uma i le mea sili na te mafaia. E fautuaina e ave fuamoa mai le pusaaisa, ona o le sili atu le sasaina o le polotini. O la tatou fua e taʻua o "Charlotte e aunoa ma le suka," ae o le suamalie e tatau lava ona i ai i le suamalie, ia faʻapotopoto faʻatasi ai le polotini ma le meli ma amata ona fetoʻi i se saoasaoa maualuga mo le itiiti ifo ma le 10 minute.

Ma le isi, e mafai ona tatou faʻaopopo se mea e sui ai le falaoamata o le saito. E faia ma le faaeteete lenei mea ina ia leloa ai e le au squirrels o latou foliga matagofie. Faʻafefiloi le falaoamata ma se sipuni, o le a le toe faʻaaogaina le paluga. O le taunuuga e tatau ona avea ma se mea tutusa e pei o se paluga pancake mafiafia.

  • fuamoa moa - 5-6 fasi vaega,
  • falaoamata atoa (oat, buckwheat, araisa) - tasi ipu tioata,
  • meli po o so o se isi lava suka masani e suitulaga - 1 ipu.

Saunia o fualaau aina fua

E pei ona e iloa, o fualaau aina e iai foi calories eseese. Charlotte e aunoa ma le suka e sili ona aoga pe afai e te faʻaaogaina apu o fualaau vevela e pei o se faʻatumu. Mo lenei, o le ituaiga Antonovka e lelei. O ia fualaau aina e i ai se foliga maoaʻe ma foliga matagofie i le paipa maeʻa.

E mafai foi ona faʻaaogaina ia pears i le meaʻai, ae e tatau ona faʻapogisaina muamua i totonu o le apa. E faʻaaoga lenei mea i ni vailaʻau lanu meamata.

Ina ia mafai ona faʻaaogaina fualaau mamago e pei o meaʻai, e manaʻomia foʻi ona saunia muamua. O fufulu suamalie e sasaa i le vai tafe ma tuʻu ai seia maeʻa le vai. Ona faataatia lea o fua i luga o se solo ma aveese le tele o le susu. Afai e le faia lea mea, ona susū lea o le pito i lalo o le keke ma e le taoina lelei.

E le mafai ona e faʻaaoga fualaau aina ma fatu lanu i foliga o se faʻatumu. E taua foi le manatuaina o le taimi e saunia ai apu ma pears, e tatau ona toesea le pele. Ma o le a le faʻapouliuligia fua o fua, e faʻatali mo le sasaa, e mafai ona tuʻuina i totonu o sina vai suamalie, ma faʻagogo i se solo aʻo leʻi tuʻuina.

Ua sasaa le pusa ua saunia i luga o apu ma fualaau mamago ua tuu i totonu o se mama ma tao i le vevela o le 200 tikeri mo le 20 minute.

Charlotte ma le meli e leai se suka

E pei ona e iloa, o le meli e sili atu ona saogalemu le tagofia e le tino ma e mafai ona faʻatagaina i ni vaega patino i meaʻai. E tatau foi ona e iloa, i le taimi o le vevela vevela o lenei oloa e suia ai ana meatotino ma o le a leiloa lona aoga. O le mea lea, e tatau ona suia lelei le suka i le meli. E mafai ona e faaopoopo le stevia po o le fructose i le fua.

Vili ma apu e leai se suka i luga o le kefir

E fesuisuiaʻi le kelot charlotte e aunoa ma le suka. O fua o le susu-o meaʻai e faʻapipiʻiina le fiva coarse o le keke poʻo le oatmeal. Faia lenei mea ao e tosoina lima le falaoamata. E tusa ai ma le fua masani o fualaau suamalie, e te manaʻomia le 100 ml o le kefir. O lenei elemene e faaopoopoina se tofo manaia i le keke ma o se vaega e galue o se suauʻu.

E mafai foi ona e kukaina le meaai o le charlotte ma le kuka. O lenei oloa o le a vaeluaina ai le falaoamata. E masani lava, o le kulimi e tatau ona maualalo. O ia ituaiga mea e faaopoopo i le paluga i le taimi o le aʻoga e kuka ai falaoamata. O tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi e fuafua le atunuʻu i lona tofo.

O le taimi nei ua e iloa le faia o le carlotte ua leai. O le fua mo lenei taumafataga o loʻo i totonu o le tusiga.

O le a le mea e vaʻaia ai se fua masani masani mai se meaʻai?

  • Muamua, o le falaoamata lelei lea. Ua leva ona fautuaina e tagata e taumafa meaai ma meaʻai fualaau meaai le tuʻuina atu o le saito e masani ai ma suia i se fatuga atoa lelei atoatoa. O le a le mea o le a maua? O le a tele mea aoga ma vitamini e te mauaina, ma, o le mea e sili ona taua, faʻaofiina le fiber i lau meaʻai, lea e tatau ona i ai i le taumafataga pe afai o oe o se meaai. O le falaoamata o falaoamata atoatoa e le o faia i se gaioiga mamana e pei o le saito, ma tumau ai ona mea taua uma. O nisi o fualaʻau e mafai ai ona faʻafefiloi ituaiga eseese. O lea e mafai ona e ave le afa o le saito ma faaopoopo le afa o le falaoamata o le falaoamata, mai lenei mea o lau fua o le a sili atu ona lelei ma o le a maua ai oe paluga moni. Faʻalogo i le falaoa falaoa, buckwheat, oatmeal ma le flaxseed. O le togi mulimuli o le falaoamata e lelei pe afai e te manaʻomia le faʻaopoopoga atili o polotini i lau meaʻai.
  • O le fua o le charlotte e le aofia ai le suka. E tatau ona e saunia se mea suamalie suamalie, ae ia faʻaaoga na o mea suamalie masani. Manatua o le 100 kalama o le suka e aofia ai le 400 calories, o lea la e le mafai ona manatu se ipu e faʻaaoga ai lenei oloa e fai ma meaʻai. Faʻatau i luga o suamalie masani - stevia poʻo le siva agave e lelei atoatoa. O le kalori o mea masani o le charlotte masani e tusa ma le 250 kalori i le 100 kalama, ae le aofia ai le suka, e mafai ona faʻaititia le calories i le 120-150 kalori! Talitonu o lenei mea o se eseesega tele.
  • O le mea autu o lenei paipu o apples. O lenei fualaau aina e mafai ona aofia i au mea taumafa i le taimi o le mamafa o le mamafa, aua o le 100 kalama o apu e naʻo le 50 calories. O le tele o apu o le faaopoopo i le tele o vitamini, o lenei fua o se punavai lelei o le fib. O le mea moni, o le tele o ia mea o loʻo maua i totonu o le pele, o le mea lea pe a e manaʻo ai, e le mafai ona e togiina apu mai le pele, o le a na o lau keke e sili atu meaʻai. Ae afai e te vaivai i apu, e mafai ona e suia i latou i le rhubarb (o le tofo o le a tutusa lava le suamalie ma le suamalie) poo soo se fua, peʻa, peaches poo apricots.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei fua e masani lava ona i ai se nofoaga mo au suʻega ma o oe lava e mafai ona filifili mea e aoga ma le faavae mo lenei ipu.

E mafai ona taoina se keke suamalie e aunoa ma le suka ma le falaoamata?

E mafai ona faia lenei mea. E mafai ona e suia le falaoamata ma le oatmeal, semolina poʻo le siʻi kuka. Ma o le suka o se mea suamalie: meli, molasses, agave nectar, stevia, mapu syrup.

Afai oe mafatia i le maʻisuka ma e leai ni tomai e galue ai i le tao, ona amata loa lea i le meaai o le charlotte ma apu. O le a le gata e lelei, ae maualalo-kalori ma maloloina.

Calorie ma le BJU fua o le charlotte masani e faʻatusatusa i taumafa

Ina ia malamalama i le eseesega, e tatau ona e faʻatusatusa le numera faʻatusatusa o kalori ma le BJU masani ma le meaʻai i le tulaga o se laulau.

Charlotte masani

Suafa igoaPauna / GaluProtein / gramFat / GramCarbohydrates / gramsCalories / Valaʻau
Suka gaosi140139.72523.60
Paluga o le saito (saofaga)12512.881.3886.13417.50
Fuamoa moa150 (3 fasi vaega)19.0516.351.05235.50
O apu2501124.5117.5
Faatasi32.9318.73251.41294.4

Diet Charlotte

Suafa igoaPauna / GaluProtein / gramFat / GramCarbohydrates / gramsCalories / Valaʻau
Meli63 (3 tbsp.)0.545.4183.3
Oatmeal15017.8510.80103.95549.00
Fuamoa moa100 (2 pi.)12.7010.900.70157.00
O apu2501124.5117.5
Faatasi31.5522.7174.551006.8

O le laulau ua faaalia ai o le filifiliga lona lua e itiiti le caloric ma le malamalama.

5 suʻalotu i le ogaumu

O Charlotte e masani ona tao i le umu. O se auala tuai ma faʻamaonia, ua iloa e aiga uma. E i ai tononu o fuamalie.

Afai o oe i luga o se meaai poʻo maua i le maʻisuka, ona lelei lea o lau fua mo oe. O le fua o loʻo i ai mea maloloina e maualalo i calorie.

Mo le kuka o le a e manaʻomia:

  • 150 g falaoamata o le saito (saofaga),
  • 3-4 sipuni tele o le oatmeal,
  • 2 moa moa + 1 fuamoa atoa (faatasi ma le gutu),
  • 0.5 tsp suauu
  • 2-3 sipuni tele o le meli
  • masima e tofo
  • 0.5 ipu kefir,
  • 4-6 apu
  • sua lemoni ma le afa o lemoni.

Metotia Faiaoga:

  1. Faʻamuʻu fua. E tatau ona maua se vaega tutusa.
  2. Afai o le meli e mamafa, ona liusuavai lea. A uma ona faʻafefiloi ma se fuamoa fasi.
  3. Faʻamama faga o fuamoa e lua. O se mea e manaʻomia muamua o le maua lea o se fusi vaʻaiga. Afai o le sasa umi mo se taimi umi, ia faaopoopo sina masima ia i latou.
  4. A maeʻa ona faʻafefiloi le fuamoa i le meli ma squirrels.
  5. Faʻaosooso i taimi uma ma faasolosolo malie lava le falaoamata i le tuufaatasiga.
  6. Faʻaopoopo le oatmeal.
  7. Liligi soda i totonu o lefir, faʻanofo.
  8. Liligi lefirini i le aofaiga atoa.
  9. Afai o le paluga ua faʻafefiloi lelei ma e leai ni lumanaʻi e matauina i totonu, ona mafai loa lea ona liligiina i totonu o se pepa na uuina.
  10. Fufuluina apu ma tipi i ni fasi pepa. O le kulimi suamalie o le a puipuia lo latou faʻanoanoa. Liligi fualaau aina. Tuu apu uma i luga o le paluga.
  11. Lili vave le ogaumu e faʻamafanafana ai.
  12. Pipi i le 180 tikeri pe a ma le afa itula.

Tuu le laulau i se foliga mafanafana, ona maua ai lea o se tofo e le mafaagaloina.

Faatasi ai ma Hercules

O Charlotte ma Hercules o le a maualalo le kalori. Afai e te le lava i le fua masani, e te manaʻo i le ituaiga, o le mea lea e te manaʻomia.

O le a e manaʻomia:

  • 4 pc moa fuamoa moa
  • 200 g o oatmeal,
  • 4-5 apu
  • 1 tbsp. l e aunoa ma se mauga o falaoamata
  • 140 g suauu kuka
  • soda - i luga o le pito o se naifi,
  • se pine o le masima
  • koko sukalati (filifiliga),
  • 4-5 walnuts (filifiliga),
  • 1.5 tbsp. l falaoa.

Metotia Faiaoga:

  1. Faʻesea tagata mama mai le yolks. Faʻamau uila seia oʻo i le vavao.
  2. Faʻamalie lemu le suka suka.
  3. Faaopopo le masima, soda.
  4. Liligi le oatmeal ma faʻafefiloi.
  5. Faʻaiʻu le meaʻai i le pata, faʻapipiʻi faʻatasi ma falaoa.
  6. Fufuluina apu, tipi i totonu o ni pulu poʻo ni fasi pepa. Fafasi i le falaoamata. Tuu le pito i lalo.
  7. Liligi le masini i luga.
  8. Vaʻai le ogaumu. Ona tuu ai lea o se fomu ma le paluga ma faatali mo le afa itula. O le vevela sili ona lelei o le tao tao e 180 tikeri.

Ina ia faʻaleleia le lelei ma le matagofie, ia faʻasaga i luga le charlotte ma sukalati ma nati.

Afai e te manaʻo e sui le falaoamata ma e te vaeluaina, o se filifiliga sili lenei.

O le a e manaʻomia:

  • 5 apu
  • 3-4 fuamoa
  • 150-200 g o suka,
  • 150 g falaoamata
  • 2-3 tbsp. l kulimi mumu
  • 150 g semolina
  • 5 g tao tao
  • masima ma suauu i luga o le pito o se naifi,
  • se ato o le vanillin
  • fala ma le sua mai le lemon.

Metotia Faiaoga:

  1. Mo le saunia o le ipu, pi apu, tipi i ni fasi keke, sasaa i luga o le sua o le tipolo.
  2. Lue le ogaumu ma muai faʻamasani i le 180 tikeri.
  3. Fagogo se pepa tao tao, ma faʻasusu i le falaoamata.
  4. Tuu apu i luga.
  5. Faʻamuʻu fuamoa, faaopoopo le kulimi kulimi.
  6. I totonu o se isi ipu, faʻafefiloi le semolina, falaoamata, suauu, masima, paʻu paʻu.
  7. Faʻatasia fuamoa ma mea faʻafefiloi.
  8. Sasaa paluga i apu.
  9. Pipi mo le 40 minute.

A maeʻa le mafanafana, fufuluina le mea suamalie ma suauu ma nati.

Diet Charlotte ma apples and cheese cheese

O lenei mea suamalie lelei e lelei atoatoa mo se taumafataga mama po o se taumafataga taeao, mo tagata matutua ma tamaiti.

O le a e manaʻomia:

  • 0.5 kilokalama o le siʻi kulimi,
  • 2 tsp meli
  • 2-3 fuamoa
  • 1 vanillin
  • 1 tao tao
  • nisi o sukanamon
  • lemoni zest
  • 2-3 apu.

Metotia Faiaoga:

  1. Faʻamau i fuamoa ma faʻafefiloi le kusi falaoa ma i latou.
  2. Ulufale mai le meli, falaoamata.
  3. Faaopopo le mea e teu ai, o le kinamona, tao tao ma le vanilla.
  4. Fufulu le pusa tao ma le suauʻu, fufulu i le falaoamata.
  5. Liligi le paluga.
  6. Tuu vave le tipi tipi.
  7. Tuu i le ogaumu mo le afa itula.

E mafai ona e suʻeina ma mea aoga i taimi uma. Faʻaopoopo se mea fou pe aveese vaega o iai.

Low Calorie Diet Charlotte ma Cornmeal

O se isi fua ma se mea manaia. O loʻo i ai le sana.

Ave:

  • 5 apu
  • 300 g o sana
  • 130 g vai
  • soda i luga o le pito o se naifi,
  • 0.5 tsp vineta
  • 1 fuamoa

Metotia Faiaoga:

  1. Toto le fatu sana.
  2. Faʻatasi le fuamoa i le falaoamata ma faʻafefiloi. Faaopopo vai pe a manaomia.
  3. Fufulu apu i le vai, tipi i fasi pepa.
  4. Tuu pepa faapitoa i se pepa tao tao, apu i luga.
  5. I totonu o se isi ipu, faʻafefiloi soda ma le vineta. I le gasologa o aso, ia faʻafefiloi le kulupu ma le paluga.
  6. Salu paluga i luga o apu.
  7. Tuu le fomu ma le paluga i le ogaumu. Faʻamafanafana i le 170-180 tikeri.
  8. Pipi le keke mo le 25-35 minute.

Faaaoga mafanafana pe malulu.

Faatasi ai ma pike i se fai kuka taofi

E mafai ona e suia apples i pike. I le taumalulu, e talafeagai meaʻai. I le taumafanafana fou. Afai e leai sou ogaumu, ae fai sau sisi tao, faʻaaoga.

Ave:

  • 4-5 fuamoa
  • 200 g gaʻo sua
  • 200 g falaoamata
  • 3-4 pika
  • vanillin.

Metotia Faiaoga:

  1. Ave le fuamoa. Faʻesea le 'yolks ma squirrels.
  2. Faʻamau uila seia oʻo i le vavao.
  3. Tipi le yolks ma le suka suka ma le vanilla.
  4. Faʻafeiloaʻi ma squirrels, ufiufi i le falaoamata, faʻanofo.
  5. Fufulu le pusa multicooker i le suauʻu.
  6. Liligi le paluga.
  7. Tuu fasi pipi.
  8. Filifili le "Faʻailoga" mode. E alu pe a ma le 50-70 minute e sauni ai le ipu.

Afai e leai se multicolo, tao i totonu o le ogaumu.

Charlotte ma le kuka faila: faigofie ma lelei

Afai e te manatu o lenei ipu e masani ona suamalie, ona e sese ai lea! Faatasi ai ma le fesoasoani a kāpeti paʻepaʻe masani, e mafai ona e maua le paʻu lelei-calorie lelei, lea o le a le gata o se mea lelei, ae o le soifua maloloina.

  • 500 kalama o kapisi. Ina ia mama le ipu, e sili ona lelei le faʻaogaina o kāpeti laʻitiiti.Ae afai e leai sau mea, ia naʻo le 'utia o keta masani i se mea laitiiti. Sulu, e pei ona masani ai, i ni fasi vaega laiti ma aumai sina fuga i totonu o se apa falai i le pata. Mo se suiga, e mafai ona e faʻaopopo i ai ni nai pulou, latou te tuʻuina le sua ma le faʻatumu o le a malie.
  • 100 kalama o falaoamata. O le a matou faʻaaoga fatu saito ma falaoamata o saito. Faʻafefiloi ia i latou i tutusa tutusa.
  • 3 fuamoa. Faʻatasi i latou ma suka, masima ma isi mea manogi e tofo.
  • taofi paʻu. Ia mautinoa e faʻaopoopo 1.5 teasisi.
  • Ina ia faia se meaʻai i le ipu, ia faaopoopo le 1 teaspoon o le suka.
  • Faamasima ma le pepa e tofo ai.

Faaopopo le falaoamata i se lapisi fuamoa ma sasaa mea uma. O iina tatou te faʻaopopoina ai lo tatou faʻatumu i le falaoamata. Matou te tuʻu mea uma i se foliga (aua nei galo e ufiufi i le paʻu) ma auina atu i le ogaumu mo le 40 minute.

Vaega o le faia o le charlotte

Charlotte mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ua saunia e tusa ai ma se fua masani masani, ae o le suka e le o faʻateleina, ma o le elemene autu o le ipu o apu. E sili ona lelei le filifilia o fua le faʻasalaina e ola i lo matou eria. O le mea masani, e fautuaina e le au fai meaʻai meaʻai o le a latou tago i apu o lanu samasama po o le lanu meamata, e itiiti a latou suga ma le maualuga o minerale, vitamini ma fualaau oona.

Ina ia saunia se mea suamalie, e mafai ona e faʻaaogaina le ogaumu poʻo le tao lemu. Afai e maua e le tagata maʻi le maʻisuka ituaiga 2, lea e faʻaititia ai le mamafa o le tino, e manaʻomia lona faʻaogaina o le mutia o le oati nai lo le falaoamata, ua uma ona nutimomoia i totonu o se faila.

A maeʻa ona 'ai se fasi pepa, e le afaina ai le fuaina o fua o le glycemia, pe afai e tumau i totonu o le masani, e mafai ona aofia i le meaai a le tagata maʻi meaʻai e aunoa ma le fefe. Pe a vaʻaia suiga o taʻiala, e manaʻomia le lafoaia o le ipu ma sui i se mea e sili atu le malamalama ma meaʻai.

E afaina ai le maʻisuka e 'ai ai le falaoamata o le saito, o le mea lea e tatau ona faʻaaogaina le rai, o loʻo i ai se faasinomaga o le faasinomaga. E le faʻatagaina le faʻafefiloi nei ituaiga o falaoamata, ma faʻaopopo foʻi le yogurt e leai ni gaʻo, vine, cheese cheese poʻo isi fualaau aina i le paluga e le taliaina mo le hyperglycemia.

Tulāʻau Tatau a Charlotte

E pei ona fai mai, o le fua mo le faia o le charlotte mo se tagata maʻi i le maʻisuka e le ese tele mai le fua masani, na o le pau lava le eseesega o le teena o le suka. O le a se mea e mafai ona sui ai le suka i le charlotte? E mafai ona avea le meli po o se mea suamalie, charlotte ma le meli nai lo le suka e le sili atu ona leaga.

O ia ituaiga mea e fai: o se ipu falaoamata, o le tolu o se ipu tioata xylitol, 4 fuamoa moa, 4 apu, 50 g o le pata. Muamua, e fufuluina fuamoa i le vai mafanafana, ona faʻafefiloi ma le suka ma suitulaga i se paluga seʻi oʻo i le vavao mafiafia.

A maeʻa lea e tatau ona faʻapipiʻi ma le faʻaeteete le falaoamata o le falaoamata, e le tatau ona tuʻuina le pulu. Ona tosoina lea o apu, kernels, tipi i ni fasi pepa, salalau i se foliga loloto ma puipui puipui, suauu i le suauu.

E sasaa le kuluga i luga o apu, o le pepa ua tuu i le ogaumu mo le 40 minute, o le vevela e tusa ma le 200 tikeri. O le sauniuni o le ipu e siakiina i se laupapa laupapa, se tootoo po o se masani masani.

Afai e te tuiina le pulu o le pai ma le skewer, ma e leai ni foliga o paluga i luga o lea mea, ona saunia atoatoa lea o le meaʻai. A faʻamalieina, o le ipu e tautua i le laulau.

Charlotte ma le paʻu, falaoa falaoa

Mo tagata maʻisuka oe mananao e aveesea le mamafa, ua fautuaina e faʻaaoga le lala o le oati nai lo le falaoamata e faʻaititia ai le kalori mea o le charlotte. Mo le fua, e tatau ona e saunia le 5 sipuni tele o le paranesi, 150 ml o le yogurt gaʻo maualalo po o le kirimigi, 3 fuamoa, o le pine o le paloni paloni, 3 apu tetele, 100 g suka. E mafai ona e faʻaaoga se vaega o le stevia (herb honey).

Ua faʻafefiloi le fagani ma se suauu ma faaopoopo i le yogurt, ona fufuluina lea o fuamoa ma ua faʻafefiloi foi i totonu o le paluga. O le apu o le a tipi, tipi i ni keke matagofie, ma sausau i le kinamona i luga.

Mo le kukaina, e sili atu le ave o se pepa e le mafai ona faʻaaogaina, tuʻuina i le pepa paʻu pepa, poʻo se ituaiga faapitoa o le siliki. O paluga vao ua tuu i totonu o le fagu, sasaa i le paluga, tuu i le ogaumu mo le 30-40 minute. E tatau ona 'aina le otaota pe a uma le mafanafana.

Talu ai o le faasinomaga o le falaoamata o le falaoamata e laʻititi ifo i lalo o le falaoamata o le saito, ua faailoa mai mo le faaaogaina i le maʻisuka. Ae e sili lava le le toe suia atoa o le oloa, ae ia faʻafefiloi uma ituaiga o falaoamata i tutusa tutusa, o le a faasaoina ai le suamalie mai se vevesi le taua ma faʻalelei.

Mo le ipu e ave:

  • afa afa o le keke ma le falaoamata paʻepaʻe,
  • 3 fuamoa moa
  • 100 g o le suka faamamaina,
  • 4 apu pi.

E pei ona i ai i le fua muamua, o le fuamoa o loʻo faʻafefiloi ma se mea suamalie, patipati ma se fulu poʻo se paluga mo le 5 minute seia oʻo ina mauaina se puao mafiafia.

E faaopoopoina le falaoamata i le mea e tupu ai, ma o le a tosoina apu ma tipi i totonu o poloka. I le pito i lalo o se fugalaau suamalie, salalau fua, sasaa i paluga, tuu i le ogaumu e tao ai.

E mafai ona e faʻaopopo nisi pears poʻo isi fualaau i apu e le faʻasaina i le maʻisuka. O nisi o vine, e pei o vine, e lelei foi.

Tatau Fua

O keke ma apu e mafai ona saunia e le gata i totonu ole ogaumu, ae i totonu foi o le fai kuka taofi. Mo le kuka, sui le falaoamata ma le oatmeal, nai lo le suka, ave stevia. Meaʻai mo le ipu: 10 sipuni tele o cereal, 5 otaota o stevia, 70 g falaoamata, 3 fuamoa moa, 4 apu o ituaiga e le o faʻasosoʻoina.

O le amataga, o le polotini e vavae ese mai le isu, fefiloi ma se mea suamalie, sasaina malosi i se vavae poʻo se mea faʻapipiʻi. O apu o le a tosoina, tipi i fasi keke, faatasi ai ma le oatmeal, faaopoopo i masini fufulu ma faʻafefiloi malie.

Ma o le charlotte e le mu ma e le pipii i totonu o le pusa, o le masini ua faguina i le suauu, ua sasaa mai le paluga-fualaau suamalie, tuu i le faiga o le Baking. O le taimi e kuka ai i lenei tulaga e setiina lava, e masani lava 45-50 minute.

Curd Charlotte

I le taimi o sauniuniga o le pai, o tagata gasegase e maua ai le maʻisuka e le mafai ona faʻaaogaina le suamalie suamalie; o le a latou fiafia i le kuka ma apu ma le siʻi kuka. E sili ona lelei le tofo, o le le lava o le suka i totonu o lea mea e le mafai ona iloa. Mo le ipu latou te gaosia ai: 0.5 ipu falaoamata, se ipu tioata o le suauu, 4 apu, fuamoa, 100 g o le pata, 0.5 ipu o le kefir free-gaʻo.

O le kuka e amata i le taloina o apu, o le a vaeluaina i totonu o ni pusa, e faʻafefeteina i totonu o se apa, e le tatau ona silia le 5 minute i le taimi. O isi mea e totoe o loʻo faʻafefiloi, fai se paluga.

Aumai ia apu i le ala, sasaa i le paluga, tuu i le ogaumu i le 200 tikeri mo le afa itula. O le mea ua maeʻa e tuʻuina i totonu o le meaʻai seia maeʻa maeʻa, a le o lea o le keke e mafai ona malepe ma leiloloa ona foliga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o fuga e suia mo le maʻisuka e fesoasoani e faʻavasegaina le taumafa ma e le afaina ai le tino, e le faʻaosofia ai le faateleina o le toto suka. Afai e te tausisi i le fua ma aveese le mea e ono fesuiaʻi ai oloa, e te maua ai se meaʻai lelei ma sili ona manaia, saogalemu ma maloloina. Ae o le faʻaaogaina foi o ia ituaiga meaai e aofia ai le faʻamaoni, a leai e leai se mea e tatau ai ona talanoa e uiga i aoga mo le maʻi.

O mea aoga ma leaga o mea suamalie o loʻo talanoaina i le vitio i lenei tusiga.

Sugar Free Charlotte Recipes for Diabetics

I le taumafataga o le maʻisuka, e fautuaina e vavaeese mea faʻafiafia ma pusa, talu ai o nei ipu e aofia ai le tele o suka.

O le suia o mea taumafa maualuga i meaʻai gaʻo ma meaʻai, e mafai ona e saunia se meaʻai suamalie ma saogalemu e le afaina ai le soifua maloloina o se tagata e mafatia i le maʻisuka.

I fua o taumafataga, e tatau ona tausisia nisi tulafono, ae i se tulaga lautele, o tekinolosi mo a latou sauniuniga e le eseese mai le masani.

Saogalemu Sapalai Charlotte Meaʻai

O Charlotte o le paipu apu lea e saunia vave ma vave, ma e mafai ona faʻaaogaina i ni meaʻai o le maʻisuka. O lenei taumafataga ua saunia e tusa ai ma se fua masani masani, ae aunoa ma le faaaogaina o le suka mama.

Fautuaga autu mo le kukaina o le maʻisuka:

  1. Fuga. E fautuaina e kuka le kuka i le rye, oatmeal, buckwheat, e mafai ona e faaopoopoina le saito po o le lala o le oat, pe faʻafefiloi le tele o ituaiga o falaoamata. O le falaoamata paepae o le vasega maualuga e le faatagaina e faaopoopo i le paluga.
  2. Suga. E faʻafeiloaʻi le suamalie i le paluga poʻo le faʻatumu - fructose, stevia, xylitol, sorbitol, o le meli e faatagaina i ni tapulaa faʻapulaʻa. E matua faasaina le suka.
  3. Fuamoa. O le numera aupito maualuga o fuamoa i le suʻega e le sili atu ma le lua fasi vaega, o le filifiliga o le fuamoa e tasi ma lua masini.
  4. Fats. E leai se pata, ua suia i se paluga o gaʻo fualaʻau maualalo-calorie.
  5. Laveina. E filifilia ituaiga o le suka, o le tele o le lanumeamata, e aofia ai sina vaega ole glucose. E faaopoopo atu i apu, e mafai ona e faʻaoga pelemu paʻu, pears poʻo plums.

E tatau ona manatua e tusa lava pe faʻaaogaina oloa faʻamaonia mo tagata gasegase, o le aofaʻi o keke e 'ai e tatau ona faʻaalia. A maeʻa ona 'ai le ipu, e tatau ona faia se fuataga o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, pe afai o faʻamaoniga e le sili atu i le masani, ona mafai lea ona faaopoopo le ipu i le meaʻai.

Maʻi Suka

E kuka i totonu o ogaumu po o le kuka faʻanatinati, pe a fai e iai sana mea e tao ai.

E tele faʻatoʻaga o sulotte chocolate recipes ua lauiloa. Atonu latou te eseese i le faʻaaogaina o le falaoamata o meaʻai eseese o le pata, o le faʻaaogaina o yoghurts poʻo le kusi, faʻapea foʻi ma fualaau 'aina mo le faʻatumu.

O le faʻaaogaina o le oat bran nai lo le falaoamata o le a fesoasoani e faʻaititia le kalori mea o se ipu. O se suiga faapena e aoga mo le vaega o meaʻai, e fesoasoani i le faʻaitiitia o le cholesterol i le toto, aveese otaota mai le tino.

Fua mo le fusiose charlotte ma le lala oat:

  • se ipu malamalama o le lala oat
  • 150 ml le yogurt gaʻo,
  • 1 fuamoa ma 2 squirrels,
  • 150 kalama o le fructose (foliga tutusa ma le suka tele),
  • 3 apu o ituaiga eseese,
  • cinnamon, vanilla, masima e tofo ai.

  1. Faʻafefiloi le fagu i le yogurt, faaopoopo le masima i le tofo.
  2. Faʻamuʻu fuamoa i le fructose.
  3. Uti tile, tipi i ni fasi moa.
  4. Faʻafetaʻi fuamoa na sasaina ma le fagalaʻau, piʻu le paluga ma le kulimi malie.
  5. Ufiufi le pepa tioata ma pepa pepa, sasaa le paluga uma i totonu.
  6. Tuu apu i luga o le paluga, fafasi i le kinnamon poʻo fatu o suka ia suitulaga i luga (pe tusa o le 1 sipunipuni).
  7. Pipi i totonu o le oven i le 200ºC mo le 30-40 minute seia oʻo i le enaena auro.

I se masini fai kuka

Faʻaaogaina o se kuka taofi e teu ai taimi, faʻasaoina meatotino aoga o oloa, ma faʻaititia ai le aofaʻi o gaʻo ua faʻaaogaina. O tagata e maua i le maʻisuka ua fautuaina e faʻaaoga lenei masini pe a kuka ipu mai meaai i aso uma, faʻapea foʻi ma le taoina o meaʻai.

O Charlotte ma le oatmeal "Hercules" ma le suamalie ua saunia e tusa ai ma le fua o loʻo i lalo:

  • 1 cup oatmeal
  • mea suamalie i le ituaiga o laupepa - 5 vaega,
  • 3 fuamoa moa,
  • 2 lanu meamata ma 2 pears,
  • 0.5 kapu oatmeal
  • margarine e lubricate le mamanu,
  • masima
  • vanillin.

Ina ia faia le paluga sili atu viso, i le faaopoopo atu i le oatmeal, o le oatmeal e faʻaaogaina, lea e maua mai e ala i le oloina o Hercules i se mea e fai ai le kofe.

  1. Faʻamau i le paʻepaʻe seia oʻo i le maualuga o tumutumu mai le afu.
  2. Tipi le suka sui meaʻai, tuʻu i totonu o palatini.
  3. Liligi le oatmeal i totonu o se atigipusa ei ai palatini, faaopoopo le masima, vanillin, ona faʻaopopo lelei lea ole falaoamata ma faʻafefiloi.
  4. Umu aisa ma pea, tipi i totonu o ni kupuni ma se itu o le 1 cm.
  5. O fua ua saunia e tuufaatasia ma le paluga.
  6. Uu se sipuni o le margarine ma gaʻo le fagu.
  7. Tuu le paluga suamalie i totonu o le pesini.
  8. Faʻamau le "Baking" mode, o le taimi o le a setiina aunoa - e masani lava o le 50 minute.

A uma le tao, ave le ipu mai le kuka taofi ma tuu le keke e tu mo le 10 minute. Aveese le charlotte mai le fasi, fufuluina le pito i luga ma le kinamona.

O le faʻaaogaina o falaoamata rye i le tao taoina o se mea e sili atu ona aoga, e mafai ona suia atoatoa i le falaoamata o le saito poʻo le faʻaaoga i le tutusa tutusa ma le fala, oatmeal poʻo soʻo se isi falaoamata.

O Charlotte faʻatasi ma le meli ma apu e leai se suka i luga o le falaoa keke e tunu i totonu o le umu, aua o le a e manaʻomia:

  • 0.5 cup keke falaoa,
  • 0.5 kalama o le oat, buckwheat, falaoamata o le falaoamata (filifiliga),
  • 1 fuamoa, 2 mama moa,
  • 100 kalama o le meli
  • 1 sipunipuni margarine
  • apu - 4 vaega
  • masima
  • vanilla, cinnamon filifiliga.

O le tekonolosi kuka e masani lava. Faʻamuʻu fuamoa seia oʻo ina faʻaititia le 2 faʻatele, ona liligi ai lea o le meli ma faʻafefiloi. O le kulimi suamalie e faʻaaogaina, pe'ā uma ona faʻamaʻi, e tatau ona vevela muamua i totonu o se vai vai.

O le falaoamata Buckwheat e mafai ona saunia i se tulaga tutoʻatasi e ala i le oloina o grits i se mea e fai ai le kofe, ma ua saunia foi le oatmeal pe afai e le mafai ona faʻatau i faleoloa faapitoa.

I le faʻafefiloi o fuamoa ma le meli faaopoopo le falaoamata o ituaiga eseese, masima ma uʻu le paluga. Ua fufuluina apu, fatu ma tipi i totonu o ogalaau tele.

O le keke pan o loʻo vevela i totonu o le ogaumu, ona kukaina lea i le margarine, o lapu o loʻo taoto i lona pito i lalo.

Mai le pito i luga, ua sasaa le fua i le paluga, tuu i totonu o se ogaumu ua muaʻi faʻamalu (180 tikeri), tao mo le 40 minute.

O le isi filifiliga mo le taoina i totonu o le ogaumu o loʻo i ai faʻailo tao. O lenei kuka e talafeagai mo le maʻisuka ituaiga 2, o loʻo i ai se mea maualalo ile kalori. E leai ni gaʻo i le fua, lea o le a fesoasoani e aloese mai le mauaina o pauna faaopoopo.

  • 0.5 ipu fuckwheat flakes,
  • 0.5 ipu ipu falaoamata tao
  • 2/3 ipu fructose
  • 1 fuamoa, 3 squirrels,
  • 3 apu.

  1. Ua vavae ese le porotini mai le isumu ma sasaina i le malologa, faaopoopo le fructose, mo le tusa ma le 10 minute.
  2. Liligi le falaoamata ma le cereal i totonu o tagata mamaʻi mama, masima, faʻafefiloi, faaopoopo i ai le selu o totoe iina.
  3. E saunia ia pi e tusa ai ma le masani masani, tipi i totonu o pusa ma fefiloi ma paluga.
  4. E faaopoopo le vanilla ma le kinamoni pe a manaʻo ai.
  5. O le pito i lalo o le pepa o loʻo tuʻuina atu i le paʻu, o le paluga ma apu o loʻo sasaa.
  6. Pipi i le ogaumu i le vevela o le 170 tikeri mo le 35-40 minute.

E tatau ona mataʻituina le pito i luga o le pai, o le paluga e mafua mai i le pata o loʻo i ai se lanu uliuli, sauniuni e siaki i se laau laau.

Charlotte fua e aunoa ma le suka ma le pata:

O le kulimi o le kulupu o le a fesoasoani e tuʻuina atu le keke o fualaau aina suamalie manaia, faatasi ai ma lenei filifiliga e mafai ona e matua aloese mai le faʻaaogaina o mea suamalie. Curd e sili atu ona lelei le filifilia o le mea e faʻatau i totonu o le faleoloa, o le gaʻo maualalo poʻo le maualalo o le gaʻo - e oʻo atu i le 1%.

Mo le calotte curdte o le a e manaʻomia:

  • 1 ipu keke siʻi
  • 2 fuamoa
  • ½ cup kefir poo yogurt (maualalo-kalori),
  • falaoamata - ¾ ipu,
  • 4 apu
  • 1 sipuni o le meli.

I lenei tulaga, e sili atu ona lelei le faʻaoga o le oatmeal - o le rai poʻo le keke e le faʻapipiʻi e tofo ma le siʻi.

Apalai e aunoa ma se fatuga ma tipi e tipi i totonu o ni nai pusa, faaopoopo le meli ia i latou ma alu mo ni nai minute.

Faʻamau i fuamoa, faaopoopo mea o totoe ma kuka le paluga.

O le tao tao e vevela, suauʻu i sina vaega o le margarine poʻo le pata, o le a tuʻuina atu apu i le pito i lalo, ma lafoina muamua i totonu o se meaʻai e aveese ai le tele o le vai. E sasaa faʻafefete i luga o apu. Tuu i totonu o se ogaumu e vevela i le 180 tikeri, kuka mo le 35-40 minute. O le charlotte mafanafana ua aveeseina mai o latou foliga, o le pito i luga o le faʻafefeteina lea i le fusi fuamalie leaga.

- fua mo le meaʻai laititi-calorie dessert:

O suʻega filifilia filifilia e mafai ai e le maʻisuka ona faʻalauteleina le eseesega oa latou lisi, faʻaaoga pusa ma isi meaʻai. O le meli ma suamalie o le a mafai ona suia le suka, bran ma cereal o le a maua ai le paluga o se mea e le masani ai, o le siʻi poo le yogurt o le a faaopoopo ai ni mea e le masani ai.

Fautuaina Isi Mataupu e Fesootai i ai

Charlotte mo le maʻisuka

O le taumafataga mo le maʻisuka e le aofia uma ai le kuka ma meaʻai suamalie. Charlotte na faia e aunoa ma le suka o se tasi lea o mea suamalie e te mautinoa. Ua matou filifilia mo oe fualaau faʻataʻitaʻi ma le filifilia o oloa e faʻatatau i luga o latou faʻamaufaʻailoga.

O le charlotte masani mo le maʻisuka ua manatu o se oloa faʻasaina, aua o loʻo i ai le tele o suka ma calories. Ae o lenei keke keke o le a avea ma au mea e sili ona e fiafia i ai, pe afai e te kuka mai le "saʻo" oloa.

Ina ia mafai ai e le charlotte ona aumaia oe naʻo le tofo fiafia ma e le afaina, e tatau ona e mulimuli i nai tulafono:

  • filifili mea sao
  • aua e te soona fai,
  • ia amanaia le faapalepale o tagata taitoatasi i mea suamalie,
  • pipiʻi i tekinolosi meaʻai.

Charlotte mo le maʻisuka e naʻo le falaoamata atoa, e sili ona lelei e faʻaaoga ai le falaoa o le rai poo le faʻafefiloi o le rai ma le saito (ratio 1: 1).

O laumei o loʻo aofia i le gaʻo kuka, ae o le maʻisuka latou iloa e na o le tasi le fuamoa e mafai ona faatagaina i le aso.

Afai o le fua o loʻo taʻu mai, mo se faʻataʻitaʻiga, 4 fuamoa, e tatau ona e ave se fuamoa se tasi ma tolu protein, aua o le polotini e maualalo le faasinomaga (45 iunite) ma e maualalo le kalori.

O le charlotte masani e faia mai i apu. O le tele o le maʻisuka e sese, e filifilia ituaiga eseese o meaola, o le vailaʻau e le o se faailoga o le maualalo o le suka.

I le faaopoopo atu i apu, e mafai foi ona e faaaogaina pears, plums, cherry plum. Nai lo le suka, e faʻaaogaina le fructose.

Afai, e tusa ai ma le fua, yogurt, kefir poʻo kirimi kirimigi e manaʻomia e fai ai le charlotte, e manaʻomia ona e maua ni mea gaʻo maualalo pe maualalo sina mea e gaʻo.

O le suamalie e tatau ona faʻaaogaina naʻo le natura, aua o se mea gaosia mea gaosia e suia ai le tuufaatasiga i le taimi o togafitiga vevela ma mafai ona afaina ai!

O le tao tao e kukaina i sina vaega o le gaʻo ma fufuluina i le falaoamata rye.

Sulotte recipes mo maʻi suka

E pei lava o le charlotte masani, o se ipu mo le maʻisuka e tele le faʻamatalaina. E mafai ona e kukaina i totonu o le ogaumu po o le taofi le kuka. E vave tele le kuka i le kuka, o le paluga e sili ona lelei ma e matua vaivai lava, ae e tatau ona e manatu e tatau ona e tuu le fua o fualaau aina e tumu i le charlotte pe liliu le pai e fai le paluga taofi i le taimi lava lena.

Charlotte ma apu ma le namononi

O lenei charlotte e mafai ona kuka i se masini fai kuka. Ina ia saunia le ipu o le a e manaʻomia mea nei:

  • 4 fua (atoa ma 3 squirrels),
  • apu - 0.5 kg
  • falaoamata (rye) - 250 g, mafai ona alu sina mea itiiti,
  • se fua o fua o le suamalie,
  • taofi paʻu - afa o le ato,
  • afa-sipuniti o masima,
  • afamona ia tofo.

Palu falaoa. Faʻafesoʻotaʻi fuamoa ma suia ai le suka ma paʻu lelei i luga o se mea faʻaleleia (seʻia oʻo ina faʻapipiʻi le pulu pua). Faaopopo le falaoamata i luga o le paluga, faaopoopo le masima, kinamona, paʻu paʻu i ai, faʻafefiloi lelei. O le iʻuga, e tatau ona e maua se vaega tutusa, mafiafia.

Otioti le apu opu i totonu o kupita (3 cm), faʻafefiloi ma le paluga. Faʻuʻuina se masini tao tao ma fuālaʻau manogi ma fufuluina i le falaoamata rye. Oti se apu se tasi i ni fasi ie manifinifi ma tuu i luga o le fasi. Liligi i fafo le paluga. O le taimi o le kuka i le multicooker o le 1 itula ("baking" mode), ae aua nei galo e siakiina taimi le paluga mo le sauniuni.

O le taoina mai le multicolo ua maeʻa muamua nai lo le 15 minute. pe a uma ona kuka. O le taimi lenei e tatau ona e tatalaina le tapuni.

Charlotte i luga o le kefir ma peʻa ma apu

O le isi mea malie ma le susu o le a mautinoa lava le faatosina i le toatele. Ina ia saunia 6 tautoga o le a e manaʻomia:

  • 200 ml o kefir,
  • 250 g rye falaoamata
  • 3 fuamoa
  • 2 pears ma 3 apu,
  • se sipuniti o soda
  • 5 tbsp. punetuni o le meli.

Ua saunia Charlotte e faapenei:

  1. Pearsi pears ma apu o loo tafe.
  2. Paʻu le fuamoa ma le lapoa seia oʻo i le lush, faaopoopo le suauu ma le meli i le paluga (e tatau ona faʻafefeteina le meli mafiafia i totonu o le vai pata).
  3. Kefi (preheated) sasaa i totonu o le paluga, sasaa falaoamata i totonu ma palu lelei.
  4. I le pepa saunia (i le auala, o le silicone e mafai ona lūlūina e leai se mea) sasaa le vaega lona tolu o le paluga, tuʻu le fua ma faʻatumu i le mea o totoe.
  5. Suauu i le vevela i le 180 C, taimi e kuka ai 45 minute.

Charlotte i luga o le kefir ma le kusi sisi

O lenei ipu e le gata e lelei, ae e aofia ai foi le itiiti ifo o kalori, o lea e lelei mo le 'aiga o le taeao e pei lava o le maʻisuka ituaiga 2. O le fua o loʻo i lalo e mo le 4 servings. O le kukaina o se ipu, ave meaai nei:

  • 300 g o plums
  • 150 g rye falaoamata
  • 3 tbsp. l meli
  • 200 g fatisi e leai se gaʻo,
  • 1 fuamoa

O le eletise e vevela ma faataatia i luga o le pito i lalo o le pepa ua saunia (toso i le pito i lalo). Ua sasaa le mafana kefir i totonu o le falaoamata, ua faaopoopo le meli suamalie ma ua fefiloi seia oo ina tutusa lelei. E sasaa le paluga i luga o plums. Pipi i se ogaumu vevela mo le afa itula (i le 200 ° C). Aʻo le i maua le fati ua maeʻa le foliga, tuʻu i luga mo le 5 minute.

Mo i latou e sili e fia iloa se tasi pe a faitau faaselau taimi, matou te ofoina atu se vitio ma le laasaga o le kukaina o se isi ipu matagofie - o le charlotte na faia i le suka.

O maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2 e le tatau ona lafoaia atoa le suamalie. Ae e tatau ona e mafaufau po o a meaai e kuka mai le, o le a le tele ma le taimi e 'ai ai. Matou te ofoina atu ia te oe e faamasani i nisi o fautuaga:

  • Faʻaaogā meaai ma se faʻamaufaʻailoga faʻapitoa i lalo o le 50 iunite e saunia ai lau 'aiga. (o le faʻaaogaina aupito itiiti o le faʻaaogaina o oloa o le vaega lona lua e taliaina - faatasi ai ma se faʻaopoopoga e oʻo atu i le 70),
  • e toʻatele tagata latou te iloa o le oatmeal ua faʻasaina mo le maʻisuka, ae e mafai ona e faʻaogaina le falaoamata oatemeal,
  • Talu ai ona o meaʻai paleni e mafua mai i le maʻisuka, e mafai ona e 'ai i le charlotte i ni vaega laiti,
  • mea taumafa e tatau ona kuka mo le muamua po o le lua o le taeao, o se gaoioiga malosi o le a fesoasoani i lou tino e faʻavave le kulūkose i totonu o le toto vave,
  • aloese mai lenei ipu mai lau mea taumafa i le taimi o le faigata o le maʻi.

E pei ona mafai ona e iloa, o le maʻisuka e mafai ona e 'ai ma le manaia. Charlotte mo le maʻisuka o se faʻataʻitaʻiga sili lea. Ua matou tuuina atu na o nai fualaʻau masani, ma e mafai ona e taufaaleaga ma faataitai i le suia o se tasi mea aoga i le isi. Fiafia lau taumafataga ma ola maloloina!

Charlotte e aunoa ma le suka ma apu: recipes for diabetics

O keke pisapisao o le a afaina ai i latou oe, mo mafuaaga tau le soifua maloloina, o le a solia i le suka. Po oi latou oe taumafai mo se ata lafoia. O se fua o le charlotte e leai se suka e masani ona aofia ai le meli, fructose, poʻo isi mea suamalie. O se taunuuga, o le ipu e le maumau i le tofo i le charlotte masani, i le isi itu, e faaopoopo e le meli se manogi tulaga ese.

Charlotte e aunoa ma le suka ma apu e tusa ai ma lenei fua e faigofie lava ona saunia. O mea e tutusa ai e pei o le fua masani, e na o le suka e suia i ni punetini se fa o le meli.

O le tuufaatasiga o fualaau aina ma le meli ma le hinamona o le a mautinoa lava le fiafia e le gata ia i latou o loʻo mataʻituina le kalori mea o le ipu, ae faapena foi tagata uma i le fale.

O le fua o le a sili atu ona talafeagai ia Aokuso, pe a oʻo mai se fualaau o apu ma amata ona aoina le meli.

  • fuamoa - 3 pcs.,
  • apu - 4 pcs.,
  • pata - 90 g,
  • ulanamona - afa o sipuni,
  • meli - 4 tbsp. l.,
  • taofi paʻu - 10 g,
  • falaoamata - 1 ipu.

  1. Salu le pata ma faʻafefiloi ma le meli mafanafana.
  2. Faʻamau i fuamoa, sasaa le paʻu o le paʻu, alumamone ma le falaoamata e fai ai paluga.
  3. Tipi ma tipi apu i fasi pepa.
  4. Tuu le fua i totonu o se mea e tatau ona tao ai ma sasaa le paluga.
  5. Kuki le charlotte ile ogaumu mo le 40 minute, filifili se vevela ile 180 ° C.

Ona o le mea moni e leai se laasaga o le sasaina o suka ma fuamoa, o le a le galue se peleni matagofie tele. Ae o le a manogi ma maloloina.

O le meli e sili atu le suamalie nai lo le suka. O le fuafasi fua lenei, lea e sili atu ona uuina e le tino ma e le teuina i gaʻo. A suia le suka i fualaau faʻasusu i le meli, ave se kuata po o le afa vaʻai nai lo le suka.

Faʻatasi ma le oatmeal

Mo i latou i luga o se meaai, o se fua mo se keke fualaau aina ma le oatmeal e atoatoa. Latou te suia le afa o le masani ole falaoamata. Nai lo le suka, e toe faʻaaogaina le meli. I le faaopoopo atu, e leai se suauʻu i le fua, o lona uiga e leai se centimetimita faaopoopo i totonu o le puʻu.

  • oatmeal - afa afa,
  • falaoamata - afa ipu tioata,
  • apu - 4 pcs., filifili se ituaiga suamalie,
  • meli - 3 tbsp. l.,
  • ulanamona - o se pine
  • fuamoa - 1 pc.,
  • polotini mai 3 fuamoa.

  1. Vavaeese le isumu ma lulu.
  2. Faʻamau fagu squirrels i totonu o le isi ipu i se pulu malosi.
  3. Faʻaopopo le falaoamata ma le cereal i proteins, faʻaosooso mai le pito i lalo. Liligi i totonu o le isu iina.
  4. Tipi ia apu mai le ogatotonu ma tipi i totonu o poloka.
  5. Faʻaopopo le meli ia i latou ma faʻafefiloi.
  6. Sasaa apu i totonu o le paluga.
  7. Tuu pepa tao i totonu o le apa ma sasaa le paluga i totonu.
  8. Pipi le keke i le ogaumu mo le afa itula ile 180 ° C.

Auauna i le meaʻai maeʻa i le lauti lanumeamata. Oatmeal i le tuufaatasiga o le a faaopoopo ai le paluga i le ea. Afai e manaʻo ai, e mafai ona latou faia muamua.

Faatasi ai ma le kefir ma le sisi

O paluga suamalie suamalie e lelei tele ma se mea o le meli i se pai. O lenei fuataga e fetaui lelei mo le aveesea o le mamafa, aua e itiiti lava calories oi ai.

  • apu - 3 pcs.,
  • falaoamata - 100 g
  • meli - 30 g
  • falaoa 5% - 200 g,
  • faifaʻau gaʻo leʻo - 120 ml,
  • fuamoa - 2 pcs.,
  • pata - 80 g.

  1. Uu apu ma tipi i ni fasi keke.
  2. Faʻamasi le pata ma le meli i fasi pepa tao mo le 5-7 minute.
  3. Fai le paluga mai le sisi cheese, kefir, falaoamata ma fuamoa. Faʻamau i se mea faʻapipiʻi.
  4. Liligi fualaau aina i totonu o le paluga.
  5. Pipi le charlotte i le ogaumu i le 200 ° C mo le afa itula.

Fructose Apple Pie

O le fualaau a Charlotte mo le fusi fua e toetoe lava a le ese mai le faʻataʻitaʻiga masani, na o le fufuluina o le suka nai lo le suka. O le kuka o loʻo i totonu o le aʻafiaga o soʻo se tasi, e oʻo lava i se kuka kuka.

  • o le natura pe leai foi kulimi kirimigi yogurt - 150 ml,
  • fuafasi - 100 g,
  • fuamoa - 3 pcs.,
  • ulanamona - o se pine
  • Oat bran - 5 tbsp. l.,
  • apu - 3 pcs.

  1. Faafefiloi yogurt, bran ma fructose.
  2. Faʻamuʻu fuamoa ma tuu i totonu o le paluga.
  3. Tipi ia apu ma tipi i totonu o poloka, fufulu ma le kinamona.
  4. Faapipii le pepa tao ma tao tao ma tuu apu i totonu.
  5. Liligi le paluga i luga.
  6. Fafaga le lole i le ogaumu i le 200 ° C mo le afa itula.

Faatali seia maeʻa le charlotte, ma e mafai ona valaʻau i lou fale mo le lauti.

I luga o le falaoa

E sili atu le aoga o le falaoamata falaoa nai lo le falaoamata o le saito, aua o lona faasinomaga faasinomaga e maualalo. I totonu o le charlotte mo le maʻisuka mai le falaoamata o le falaoamata, e tutusa uma lava mea uma e lua. Ae e mafai lava ona sui suiga e fiafia ai i le ola mama e faʻaleleia ai le aoga o le mea na maeʻa.

  • rye falaoamata - afa afa,
  • falaoamata o saito - afa afa,
  • fuamoa - 3 pcs.,
  • fuafasi - 100 g,
  • apu - 4 pcs.,
  • nisi suauʻu e faʻapala.

  1. Faʻamuʻi fuamoa ma le fructose mo le 5 minute.
  2. Liligi i totonu o le falaoamata.
  3. Fuʻu ma tipi apu, ona faʻafefiloi lea i le paluga.
  4. Faatumu le fagu ma le paluga.
  5. Filifili se vevela o le 180 ° C ma tao le keke mo le 45 minute.

Low Charlote Free Sugar Sugar Free

O le filifiliga pito sili ona faigofie e aveese ai le suka mai lenei ipu o le faʻaaoga lea o se mea suamalie masani. E sili ona lelei le ave stevia, o le mea e sui ai e lelei mo le taoina, i se faaopoopoga, o le tofo e le ese mai le suka.

  • 100 kalama o le yogurt masani. Talu ai o loʻo matou sauniuni se meaʻai maualalo-kalori, aua le faʻaaogaina ni yogurts ma suka ma ni mea faʻaopopo.
  • Stevia. Tuuina atu i lou fiafia. E mafai ona e faʻaaoga le stevia pefu, faʻasaʻo vai, poʻo le stevioside. I lenei fua, e faigofie le faʻaaogaina o le suavai, vave faʻaopoopo i le yogurt. Manatua o le 1 ipu suka e tusa o le 1-2 teaseti o le suʻega, o lea e taua ai le aua le tele naua.
  • Paranesi. O lenei fua e mafai ona mafaufauina ma le saogalemu e sili ona lelei mea taumafa, talu ai nai lo le falaoamata o le a tatou faʻaogaina le paʻu. E le gata ina latou saofagā i le mamafa o le paʻu, ae e aveesea ai foi toxins mai le tino ma le maualalo o le cholesterol. O le ae manaʻomia le 6 sipuni tele. E mafai ona e faʻaaogaina le lala o le saito, pe mafai ona faʻafefiloi ma le lala oat.
  • 4 fua
  • Uili po o pears. Fufuluina, mama, tipi i fasipepa. O fualaau aina lua o le a lava.

Matou te faʻafefiloi le yogurt ma le paʻu ma sasaa i fuamoa na sasaina. Ua saunia a tatou paluga paluga. Matou te tuʻuina fualaau aina i luga o le fomu (aua nei galo e tuʻu le paʻu) ma liligi le paluga i luga o matou pp. Matou te lafoina i le ogaumu, faʻafefiloi i le 180 tikeri, mo le 30-40 minute.

Sini Charlotte mo Sugar Free Tisuka

O le maʻisuka e manao foi e 'ai le manaia, e ui lava e le o ni meaʻai lelei. O se tasi o nei suʻega o le charlotte - o se meaʻai suamalie e faigofie tele i le sauniuniga. Ae peitai, ae leʻi faʻaaogaina le charlotte mo le maʻisuka ituaiga 2, e fautuaina oe e faamasani oe lava i tulafono lautele mo le sauniuni o lenei paipu, faapea foi ma eseesega eseese o fualaau.

Taʻiala o le Taʻi Tisuka

O le kuka mo le maʻisuka e tatau ona tausisia tulafono e lua: ia ola maloloina ma lelei. Ina ia ausia lenei mea, o le a tatau ona mataʻituina ni tulafono. Muamua lava, ua suia le falaoamata o le saito i le suka, aua o le faʻaaogaina o le falaoamata i le maualalo ma le faʻafefeteina e le afaina ai le kulūkose. O le falesa kuka e aunoa ma le suka e aofia ai:

  • le musu e faʻaaoga fuamoa moa mo le paluga paluga poʻo le faʻaitiitia o le numera. Ae ui i lea, i foliga afifi, e pei o se faʻatumu, e mafai ona faʻatagaina a latou faʻaopoopoga,
  • pata ua suia i fualaau faisua po o, mo se faataitaiga, margarine. O le maualalo o le gaʻo gaʻo, o le lelei
  • nai lo le suka, e fautuaina e faʻaaoga soo se mea e sui ai: stevia, fructose. O le sili atu le natura o le oloa, o le sili atu lea
  • o mea e manaʻomia mo le faʻatumuga e tatau ona filifilia faapitoa ma le faʻaeteete. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le tatau ona avea ma suamalie suamalie, suamalie, isi meaai maualuga-kalori e mafai ona faʻaosoina ai le maualuga o le suka.

O se tulafono tāua o le pulea lea o le kalori ma faʻamatalaga faʻapitoa o le taoina saʻo i le taimi ole sauniuniga (e taua tele mo le maʻisuka ituaiga 2). E fautuaina foi e mumusu e kuka ni meaʻai tele, lea o le a faʻaitiitia ai le tagofiaina o meaai, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o meaai paleni.

Vali faʻatasi ma le kefir ma le siʻi kuka

O se fesuiaiga o le fua masani a Charlotte mo le maʻisuka o le taoina faʻatasi ma le faaopoopoina o le siʻi kulimi ma lefirfir. Aua e faʻaaogaina: tolu apu, 100 gr. falaoamata, 30 gr. honey, 200 gr. kusi falaoa (5% gaʻo - o le filifiliga sili ona lelei). O isi mea e aofia ai le 120 ml o le kefir leʻo maualalo, tasi fuamoa ma le 80 gr. margarine.

O lenei fua suamalie e mafai ona saunia e pei ona taua i lalo: o apu e moa ma tipi i fasi pepa. Ona latou falaiina lea ma le faaopoopo o suauu ma le meli. E tatau ona faia lenei mea i totonu o se uʻamea e talafeagai mo le taoina. Frying e le tatau ona sili atu i le lima i le fitu minute.

O le paluga e faia mai meaʻai e pei o le sisi, kefir, falaoamata ma le fuamoa, lea e sasaina i se paluga. Ma le isi, o le falala ua faʻafefeteina i le paluga ma tao mai le charlotte i totonu o le umu. E fautuaina e fai lenei mea e le sili atu ma le 30 minute i faʻamaʻi o le vevela e le silia ma le 200 tikeri.

Faia o le susu susu mo le maʻisuka

Fafaga meaʻai falaoamata

DIABETES - E LE MAFAUFAUINA!

Na taʻu mai e le au faipisinisi le moni atoa e uiga i le maʻisuka! O le maʻisuka o le a mou ese atu i le 10 aso, pe ae inu i le taeao ... "faitau atili >>>

Charlotte e aunoa ma le suka e mafai ona kuka i falaoamata rye. E pei ona e iloa, o le mea e sili atu ona aoga nai lo le seleselega e mafua mai i le mea moni o lona faasinomaga faʻamaualalo e maualalo.

E fautuaina e tagata e taumafa taumafa le faaaogaina o le 50% o le suka ma le 50% falaoamata masani i le faagasologa o le tao, ae o lenei fua faatatau e mafai ona 70 pe 30 pe sili atu foi.

Ina ia faia se pai, o le a manaʻomia e le maʻisuka ona faʻaaoga:

  • 100 gr. falaoamata rye ma se aofaiga e le mautonu o saito,
  • tasi le moa moa, e sui ai le salu e mafai ona faʻaaogaina (e le sili atu ma le tolu vaega),
  • 100 gr. fructose
  • fa apu
  • se vaega itiiti o le margarine mo lubrication.

O le faagasologa o le kuka e amata i fuamoa ma fructose e sasaina mo le lima minute. Ona sasaa lea o le falaoamata i totonu o lenei mea. I le taimi lava e tasi, o apu o loʻo palu faʻatasi ma paluga e vaʻaia ma tipi i ni vaega laiti. O le fugalaau ua tumu i le paluga. O le vevela e le tatau ona sili atu i le 180 tikeri, ma le taimi e tao ai - e tusa ma le 45 minute.

Fua mo le multicolo

I totonu o le maʻisuka meaai, e mafai ona i ai i le Charlotte e le kuka i totonu o le ogaumu, ae i se fai kuka taofi. O lenei fua e le masani ai, o le a faatagaina ai le maʻisuka e faʻaalu se taimi ma faʻatalanoa ai ana meaʻai. O le isi mea o le taoina i lenei mataupu o le faʻaaoga lea o le oatmeal, lea e mafai ona avea o se sui atoatoa mo le falaoamata.

O mea e fai mo le sauniuniga o sea charlotte o: laulau e lima o le suka e suitulaga, o apu e fa, tasi le protein, 10 tbsp. l oatmeal. Faʻaaogā foʻi sina laʻititi o le falaoamata ma le margarine mo lubrication.

O le faiga o kuka e faapenei:

  1. malu puipuia ma taia faʻatasi ma le suka e suitulaga seia oʻo i le pala,
  2. Apu e vele ma tipi i fasi pepa,
  3. falaoamata ma le oatmeal e faʻapipiʻi i palatini ma faʻafefiloi malie,
  4. o le paluga ma apu o loʻo faʻapipiʻiina, tuʻuina i totonu o se ipu faʻalautele.

O le a le ituaiga keke keke o le maʻisuka e mafai ona ou faia i le fale?

Mo le taofi atoa, e tatau ona faʻapipiʻi le multicolo i le "tao tao" mode. E masani lava, 50 minute e lava mo lenei mea, pe a maeʻa ona fautuaina e faʻatali mo le faʻamafanafana. Seiloga o le a maeʻa ona saunia mo le faʻaaogaina.

E faʻapefea ona faʻaaogaina ia ituaiga pies?

Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o mea e tunu, e kukaina foi ma le faʻaopoopoga o meaʻai maloloina, e tatau ona faʻaumatia i se vaega itiiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tasi fasi pepa (pe tusa ma le 120 grams) i le aso o le a sili atu nai lo le. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona susunuina Charlotte i le taeao po o le taimi e momoe ai, o le mea lea o le aoauli po o le laauli o le aoauli o se vaitau lelei mo lenei mea.

Meaʻai ma endocrinologists e fautuaina le faʻaaogaina o lenei ituaiga o tao falaoa e aunoa ma le faʻamalieina, o sina susu susu, faapea foi ma isi mea inu maloloina (mo se faataitaiga, suamalie masani). O lenei mea o le a mafai ai ona faʻaleleia malosi malosiaga, faʻapea foʻi ma le faʻatumu o le tino i vitamini, vaega o minerale.

Afai, a uma ona 'ai le charlotte, o le maʻisuka o loʻo i ai se faʻafitauli i le soifua lelei ma isi mea le lelei, e fautuaina e siaki le maualuga o le suka. E ono mafai e lenei ituaiga o tao ona aʻafia le afaina o le kulukose, i le fea itu e fautuaina ai e teena.

Farani falaoamata Charlotte ma apu

O le isi auala sili e fai ai le meaai o meaai o le faʻaaogaina o le falaoamata araisa!

  • 200 kalama o falaoamata araisa. O lenei ituaiga o falaoamata e maua mai e ala i le kukaina o araisa. Ma e ui lava o le kalori mea o lenei falaoamata e tutusa ma le falaoamata o le saito, o ona faamanuiaga e sili atu. O le tele tele o lenei ituaiga o mea o loʻo i totonu o le fualaʻau fualaʻau e manaʻomia e le tatou tino. Afai o loʻo e fefe pea e faʻafesoʻotaʻi atoa le falaoamata ma le falaoamata araisa, e mafai ona e faʻafefiloi i le tutusa tutusa.
  • 3 apu. E sili ona lelei le tagofia o ituaiga suamalie, suamalie poo le inu oona, o le a sili atu ona logoina le tofo. O laʻu apu, tipi i fasi pepa.
  • Soo se mea suamalie i lou fiafia. E sili ona lelei le faʻaaogaina o le stevia, ae aua nei galo le aofaʻiga, a faʻapea o lau keke o le a sili ona suamalie.
  • 4 fua. Fafati vave i se paluga. Mo le tofo, e mafai ona e faʻaopopo sina siva vanilla. A itiiti ifo i le 1 sipuni. Ona faaopoopo ai lea o le suka e suitulaga i lenei kulimi fuamoa.
  • Fuga paʻu. I le faʻagaloina e tuʻu le 1 sipuniti o le tao tao. E taua lenei mea. Tuu vave i le falaoamata ma faʻafefiloi lelei.

Matou te faʻapipiʻi le falaoʻo masima ma le falaoamata. Matou te palu paluga e aunoa ma le suka ua saunia! Tuu fasi o fasi 'apili i totonu o se moa ma faʻatumu i le paluga. O mea uma o loʻo totoe o le lafo lea i le ogaumu mo le 30-40 minute ona faʻafiafia ai lea i le alofa sili ona pele!

PP Charlotte i se fai kuka taofi

Afai e te le fiafia e tao i totonu o le ogaumu, e mafai ona e kukaina se kuka manaia ma maloloina i totonu o se kuka taofi. Ina ia faia lenei mea, na o oe e tatau ona avea oe ma tagata fiafia o lenei masini i le "Baking" mode.

  • 150 kene falaoamata. E mafai ona e faʻaaoga soʻo se ituaiga falaoamata. Matou te fautua e ave le falaoamata o le saito ma faaopoopo i ai sina mea itiiti. Afai e leai sou falaoamata ula, e mafai lava ona e ulaina kulula fatu i se mea e teu ai le kofe.
  • 2 apu. Ave se ituaiga apu oona. Matou tipi, mama ma tipi i fasi pepa.
  • 3 sipuni tele o le meli. Nai lo le suka, matou te faʻaaoga le meli. O lenei suiga masani o suka e sili mo le taoina.
  • 4 fua. Vavae ese tagata mama mai le yolks vave. Muamua lava, o le a tatou tuʻituʻi i lalo sikululili. O le a faʻaalu se taimi, aua e manaʻomia ona e maua papae paʻepaʻe. Ona, togi malie lea o le meli i totonu o le polotini ma faʻafefiloi. Ma le isi, taia le sooga.

I le taimi nei, e manaʻomia ona matou faʻafesoʻotaʻi faʻamalosi i le yolks ma faʻaopopo faʻaopoopo le falaoamata. Ua saunia a tatou paluga ma faʻapipiʻi sao a tatou apu i ai! Faʻafefiloi ma tuʻu mea uma i totonu o le multicooker bowl. Matou te tuʻu le faiga o le "Baking"! 100 kalama o le meaʻai maeʻa e tusa ma le 180 kaloli, 'aua neʻi galo e te faʻaalu lenei mea i au mea taumafa pe afai e te tausia se tusi talaʻai. Ina ia faia lelei le kuka, e taua le manatuaina o mea nei:

  • sili ona lelei le ufiufi o le pesini i le paʻu manu ina ia faigofie le maua o le ipu maeʻa.
  • A uma ona tape le ala, aua e te faanatinati e tatala le multicolo ma alu ese mai le ipu, tuu atu le taimi e teisi ai sina mea itiiti.
  • Manatua i se masini faʻanatinati, e le mafai ona maua se piʻo auro, talu ai e leai se mafanafana mai luga. O le mea lea, e sili ai le fufuluina o le pito i luga ma le suka suka! Afai e te manaʻo i se mea e pala, e sili ona lelei le lafoina o le meaʻai i le ogaumu mo na o le 5 minute i lalo o le kuka.

PP cornflour charlotte ma apu

Afai e sili atu le naunau o le agaga i le tele o faʻataʻitaʻiga i le suʻesuʻega o le suʻega mo se mea taumafa taumafa, ona mafai lea ona e taumafai e faʻaopoopo nisi o le sana! E ui lava i le mea moni o lenei mea e seasea mauaina i a tatou mea e tao, e le tatau ona e toesea. Afai e te faʻafefiloi lenei falaoamata ma le falaoamata masani, e mafai ona e maua se paluga sili ona lelei e mafai ona e aofia ai i lau meaai.

  • 100 kalama o sana ma le 100 kalama o falaoamata o saito. Faʻafefiloi i tutusa vaevaega. O le mea moni, e mafai ona e setiina ou tulaga, aua e te fefe e taumafai.
  • 4 fua. Faʻatasi i latou faʻatasi ma le suka.
  • Soo se mea suamalie. E mafai ona e faʻaogaina ni ato se lua e talafeagai.
  • Toga E tusa ma le 4 fualaau aina, fufuluina, mama, tipi i fasi pepa.
  • Faʻaopopo le falaoamata i le kulimi fuamoa. Manatua e suʻe muamua. Tuu apu i le pito i lalo o le manu ma faatumu i le paluga. Auina i le ogaumu mo le 40 minute.

Dietary Charlotte e aunoa ma le falaoamata

E mafai ona faia lenei meaʻai e aunoa ma le faaopoopoina o falaoamata? O le ae ofo, ae e tolu auala faigofie e mafai ai ona e le faʻaaogaina falaoamata uma. E faigofie ona e faʻatau uma nei mea i le faleoloa ma i soo se taimi fai se keke e aunoa ma le falaoamata. Seʻio tatou tilotilo totoa i nei mea:

  • polotini + paʻu paʻu. O se mea e le masani ai, i le taimi muamua e tilotilo ai, o se seti o mea e mafai ona suia atoa le falaoamata ma avea ai ma faavae mo se taumafataga o le PP. Pe a leiloa le mamafa, o le protein e matua taua lava, aua o se punavai malosi o punatini. O le aoga o le faʻaaogaina o lenei mea e mafai ai ona e faʻaaogaina ia purotini masani ma mea eseese e tofo ai - sukalati, faʻamalaʻau, faʻi, ma suia ai pea le tofo o lau ipu. O nisi o fualaʻau e mafai ona maua ai fesuiaiga eseese ma polotini, o lea e mafai ai ona e faʻaopopo i ai sina tamai lanu po o le susu susu. I lenei tulaga, o mea uma e gaosia e fefiloi i le tutusa tutusa.
  • Curd. O se isi mea sui atoatoa mo falaoamata i taimi o taumafa.
    O le aoga sili o lenei oloa o lona maualalo o le kalori. O meaʻai laiti e maualalo le gaʻo, e aofia ai le 70 kalori i le 100 kalama, lea e faʻafefe ai le maualalo o kalori, ma o le maualuga o le protein e fesoasoani e maua ai le taumafa i lenei aso. A faʻaaogaina lenei mea i le taoina, e taua tele le le kulimi o le kulimi e le o le aano, pe a faʻapea e ono vevesi le tofo o le ipu ma e le fesoasoani le suauu ia te oe.
  • Oatmeal. O lenei mea e le o faalilolilo, ae ui i lea, e le o tagata uma e mautinoa e suia le falaoamata masani ma le oatmeal. O lenei filifiliga, i le ala, e lelei pe afai e le mafai ona e folasia atu le oatmeal i lau meaai, ae e te manaʻo moni i ai. O se fasi fala opu i luga o le oatmeal o le a avea ma mea sui atoatoa mo taeao falala. O le tulafono autu o le faʻaaogaina o fatu o fatu o fatu atoatoa e umi se taimi e kuka ai. E le o se mea e tatau ai, pe a uma ona latou gasolo le tele o vaʻaia.

PP Charlotte ma apples and cheese cheese

O lea, seʻi o tatou taumafai e fai se keke falaoa e aunoa ma le faaaogaina o falaoamata. Mo lenei mea tatou te manaʻomia:

  • Curd. E mafai ona e tago i le kusi falaoamata o soʻo se mea gaʻo (o le filifiliga lelei o le gaʻo o le 2% -5%). I le aotelega, e te manaʻomia se pusa se tasi o le siʻiisi poo 200 kalama.
  • 50 kalama o le oatmeal. Afai e te le maua i le taimi nei, e mafai ona e ulaina le oatmeal i se mea e fai ai le kofe. Aua nei galo e faaopoopo se sipuniti o le tao tao i le falaoamata maeʻa!
  • Soo se suka e suia ai. E mafai ona e faʻaaoga stevia.
  • 2 apu. Fufulu, mama ma tipi i fasi pepa.
  • 2 fuamoa. Paʻu i le suamalie.

I le paluga o fuamoa, faʻapipiʻi le sisi i le oatmeal ma fusi mea uma ma se mea faʻaleleia e maua ai se masini tutusa. I le suʻega a le PP e le tatau ona i ai ni lumps curd. Faaopopo apu apu i le paluga uma ma palu. Matou te sasaa atu le paluga i totonu o le masini ma lafo i le ogaumu, faʻafefiloi i le 180 tikeri. I totonu o le charlotte ua maeʻa faʻatasi ma le kuka siʻi e na o le 90 kalori i le 100 kalama! Le mama atoatoa mo meaai lelei!

Oatmeal Charlotte ma apu

Ma o lenei fua e mo tagata uma e le faʻafeiloai i le oatmeal i le taeao. E naʻo le tasi le fasi keke o le keke keke lenei o le a sui lelei ai se mea e faʻafefe ai!

Se ipu malamalama o le cereal. Matou te faʻaaogaina naʻo fatulaʻau o le saito, o loʻo aofia ai le tele o fiva. O Flakes e tatau ona faatumulia i le kefir ma tuu ai mo le 30 minute ina ia latou fuga.

  • 1 ipu kefir. Afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻaaogaina le kefir free fatty.
  • 2 fuamoa. Faʻamau i latou i se mea faʻafefiloi.
  • Soo se mea suamalie i lou fiafia. Matou te faʻaaoga stevia.
  • 3 punetini o le oatmeal. O le a manaʻomia pe afai o le paluga e sili ona vevela. Faʻaopopo le falaoamata pe'ā tatau. Na o le tipi o le oatmeal i le kofe kofe i le falaoamata.
  • 2 apu masani. Fufuluina, mama ma tipi i fasipepa.
  • Afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻaopopo sina fualaau mamago. O vine mago magogogo e lelei atoatoa. Tau lava ia manatua le sasaaina o le vai inu i luga ia latou e faamaluluina sina mea itiiti.
  • Bag o le taoina o le paʻu.

I fugalaau ua leva ona fuga, faaopoopo i ai le kulimi fuamoa, tao le paʻu, apu ma fualaau mamago. Faʻafefiloi uma mea uma. Afai e talafeagai, tuʻu le oatmeal. Liligi le paluga i totonu o se meaola (ia mautinoa e faʻaaoga le paʻu) ma auina atu ile ogaumu mo le 40 minute. PP Lolotte ua sauni!

Manao e leiloa le mamafa, ae aua le faʻasaʻoina oe lava meaai? Ona lelei lea o nei meaʻai mo oe! Ia mautinoa e taumafai i totonu o le charlotte ma fefaasoaaʻi au fua.

Tuua Lau Faamatalaga