Le fualaau faasaina Dioflan: faatonuga mo le faaaogaina, tau, iloiloga

Pepa vali ata, 500 mg

E tasi le api e aofia ai

mea galue malosi - fufulu faʻamaʻi fatufiti toto 500 mg, e aofia ai: diosmin 450 mg ma le hesperidin1 50 mg,

tagata faʻapitoa: microcrystalline cellulose, glycocate satela (type A), hypromellose, sodium lauryl sulphate, talc, magnesium stearate, Opaglos 2 faʻapipiʻiina o le paluga Orange 979236767

1 - O le igoa "heseridin" e faatatau i se tuufaatasiga o flavonoids: isoroifolin, hesperidin, linarin, diosmetin

2 - O le paluga mo le ufiufi "Opaglos 2 Orange" Nu. 97A23967 e aofia ai: sodium carboxymethyl cellulose, maltodextrin, dextrose monohydrate, dioxide (E 171), suauu vavao, talc, yellow oxide yellow (E 172), uila uila (E 172), lanu samasama samasama FCF (E 110)

O laumei e ufiufi i se lanu lanumoana lanumoana, o foliga o le oval, ma se foliga o le biconvex, ma se lamatiaga i le tasi itu ma le igoa "ILC" i le isi itu. O le ulugalii e iloagofie le sese.

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics

O le afa-ola e 11 itula. O le faʻamalositino o le gaioiga malosi o le vailaʻau e tupu mai i le gaʻo. E tusa ma le 14% o le fualaau oona e mafua mai i le faʻavave.

Pharmacodynamics

O fualaau faasaina e maua ai le veveton ma le faʻaogaina o le vevela, faʻateleina le leo vevela, faʻaitiitia le faʻaogaina o veins ma venostasis, faʻaleleia le microcirculation, faʻaitiitia ai le gafatia o capillaries ma faʻateleina ai le tetee, faʻaleleia le faʻaleleia o le suavai, ma faʻaleleia ai le suamalie o le lymphatic. O le vailaʻau e faʻaitiitia ai le fegalegaleaiga o leukocytes ma le endothelium, o le faʻalogoina o leukocytes i vaʻalele postcapillary. O lenei mea e faʻaitiitia ai le leaga o aafiaga o tagata faufautua leaga i luga o puipui o veins ma leaflets.

Tosiga ma le pulega

Mo le faʻaaogaina tautala.

Togafitiga o le le atoatoa o le vevela (edema, tiga, mamafa i vae, pogisa o le po, paila o le pusa, lymphedema, ma isi): 2 pusa i le aso i vaelua vae lua (1 le papa i le aoauli, 1 le papa i le afiafi) faatasi ai ma meaai. A maeʻa le vaiaso o le faʻaogaina, e mafai ona e aveina le 2 pulu i le aso i le taimi e tasi ma meaai.

Togafitiga o gasegase masani: 2 pusa i le aso (i le vaeluaina o doses) ma meaai. A maeʻa le vaiaso o le faʻaogaina, e mafai ona e aveina le 2 pulu i le aso i le taimi e tasi ma meaai.

Togafitiga o lapopoʻa lapoa: 6 papa i le aso mo aso muamua 4 aso ma le 4 papa i le aso mo le isi 3 aso e sosoo ai. Faaaoga i meaai. O le numera o aso taʻitasi o laulau e vaevaeina i 2-3 inumaga.

O le togafitiga e faʻalagolago i faʻamaoniga mo le faʻaogaina ma le faʻafitauli o le maʻi. O le umi o le umi o togafitiga e 2-3 masina.

Faʻaiʻuga

Neurological Disorders: tiga o le ulu, valea, malaise.

Mai le vaega o meaʻai: manava manava, dyspepsia, leu, vomiting, colitis.

I luga o le vaega o le paʻu ma mea faʻapipiʻi: vevela, itching, urticaria, fulafula o le mata, laugutu, eyelids, Quincke's edema.

O le a le taimi e manaʻomia ai vailaʻau?

E tele taimi e maua ai faʻamaʻi vein ma mo le puipuia o ia, o fomaʻi e faʻamatalaina fualaau "Dioflan". Faatonuga mo le faʻaaogaina faʻaalia faailoga nei mo togafitiga:

  • faasaʻo le le atoatoa o le tino,
  • faailoga o veins varicose (mamafa i totonu o vae, fulafula, gaogao),
  • lagolagosua mo le faagaoioia o vein ma toto toto pe a maeʻa taotoga taotoga,
  • otaota o se uiga eseese ma isi.

E masani lava, o le fualaau faasaina ua faatonuina i le tuufaatasiga. I lenei tulaga, o fualaau i totonu o se fualaau e tasi ma le gel mo le talosaga i le lotoifale e faʻaaogaina.

Le tuufaatasiga o le vailaʻau o Dioflan

mea gaosi: diosmin, heseridin,
1 papalama o loʻo i ai se vaega faʻamaʻi fatu faʻamaʻi 500 mūmū e iai le diosmin 450 mg, hesperidin * 50 mg,
* i lalo o le igoa "faatuasolo" o lona uiga o se tuufaatasiga o flavonoids: isoifolin, hesperidin, linarin, diosmetin,
O le gaʻolaina o le paluga o le gaʻo, o le masini, o le masini, o le masini, o le masima, o le masini, uʻamea vaʻa, talc, uʻamea samasama samasama (E 172), uila uila uila (E 172), sunset samasama FCF (E 110).

Faatonuga faapitoa

O le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻasaina i vailaʻau faʻapitoa e le suia ai togafitiga faapitoa ma e le faʻalavelave i togafitiga o isi faʻamaʻi maʻi. Afai i totonu o se vasega puupuu o togafitiga e le vave ona mou ese atu faailoga, e tatau ona faia se suʻesuʻega suʻesuʻe ma togafitiga e tatau ona toe iloiloina. I le tulaga o le gasegase leaga, o se togafitiga sili atu ona lelei e maua mai i le tuufaatasiga o le togafitiga i le usitaia o fautuaga o soifuaga nei:

- aloese mai le faaumiumi o le aafia i le la, nofo umi i luga o vae, mamafa,

- savalivali ma i nisi tulaga e fai ni totini faapitoa e faʻaleleia ai le toto.

Tina ma le lactation

O fafine maʻitaga e tatau ona faʻaaoga ma le faʻaeteete. Faʻatalanoa se fomaʻi aʻo leʻi faʻaaoga.

E leai ni faʻamatalaga i le teratogenega o le fualaau faasaina.

Ona o le le lava o faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le vailaʻau i susu susu, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le lactation e tatau ona alofia.

E i ai le faʻamaoniga e leai se aoga i le fafagaina o tama.

Faʻapitoa o le aʻafiaga o le vailaʻau i luga o le malosi e ave ai se taavale poʻo ni faʻalavelave lamatia.

Ole fualaau faasaina e le afaina ai le malosi e ave ai taavale ma galue ai i ni auala eseese. I le tulaga o faailoiloga o aʻafiaga o le fualaau faasaina, e tatau ona faʻatino le faʻaeteete.

Faiga faʻapolopolo

O le vailaau faasaina ua gaosia i ni autu autu se lua:

  1. Pepa o Dioflan. O lenei sauniuniga e aofia ai 2 flavonoids natura, ia e taua tele mo le soifua maloloina lautele. E aofia ai le diosmin ma le hesteridin. O vailaʻau taʻitasi e mafai ona aofia ai le 30 poʻo le 60 papa.
  2. Gel. O le vailaau e aofia ai na o le 1 vaega galue - hesperidin.


O le tau o le Dioflan e faalagolago i le fualaau faasaina ma le faiga o vailaau mo togafitiga. O le afifiina, lea e aofia ai le 30 pusa, o le a tau e tusa ma le 500 rubles. 60 pusa e mafai ona faʻatauina mo le itiiti ifo ma le 1000 rubles. O le tau o le 1 apa o le gel e tusa ma le 200 rubles.

Mataupu faavae o le taotoga

O le vailaʻau o loʻo i ai se aafiaga o le veveton ma le angioprotective. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona faʻaleleia le malosi o veins, faʻateleina o latou leo ​​lautele, ma vaapiapi vaʻa vaivai. E le gata i lea, o le vailaʻau e faʻaosofia ai le vevela o le tino, e fesoasoani i le faʻaleleia o le microcirculation. I le faʻaaogaina o fualaau faasaina, faʻaleleia o le toto i capillaries e faʻaleleia.

E ala i se vailaau, o le a mafai ona faʻaitiitia le maualuga o le taliaina o lymphocytes, e faʻaitiitia ai le tali atu a leuukocytes i le aʻafiaga o le mimiti. O nei foliga e fesoasoani e faʻaititia ai le faʻaleagaina o aʻafiaga a tagata faufautua leaga i luga o puipui vevesi ma paʻu.

O lona uiga e faʻaitiitia mea elemene o mea galue. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona faʻaleleia atili le faʻaaogaina o fualaau faasaina. A maeʻa ona faʻaaoga, o le a gaosia le oloa i le vave e mafai ai.

O le gaioiga malosi o le vailaʻau e afaina ai gaioiga metabolic i le tino. E mafai ona fuafuaina lenei mea e ala i le faʻavaeina o meaola o le phenolic i le urine.

O le manava o le vaega galue o le fualaau faasaina e faia i totonu o le 11 itula. O le vailaʻau e faʻaaogaina o se vailaau faʻapitoa e faʻafefe ai faʻamatalaga o le le atoatoa o le vevela o le pito i lalo. E sili ona aoga i le taulimaina o le tiga ma le fula. E le gata i lea, o le vailaau e fesoasoani e faʻamalo ai le afaina ma le gasegase.

O le fualaau faasaina ua fautuaina mo le faaaogaina i ia tulaga:

  1. Mo togafitiga o vein leʻo. Atonu e manaʻomia lenei mea mo veins varicose, le i ai o le gasegase masani o le vevela. E iai foʻi faʻamatalaga e aofia ai phlebitis, phlebothrombosis, thrombophlebitis.
  2. I le vaitau pe a mavae taotoga i taotoga pito i lalo. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e faʻaaogaina pe a maeʻa ona aveesea le gaʻo o vae poʻo le atinaʻeina o faʻafitauli.
  3. Faʻasalaga faʻamaʻi, faʻapupulaina le fulafula, afaina, hematomas.
  4. Le puipuia o le atinaʻe o veins varicose.
  5. Mo le togafitiga o laasaga eseese o otaota.


Vaega o le faʻaoga

O faatonuga mo le faʻaaogaina o le Dioflan e fautuaina le faʻaaogaina o le oloa e pei lava ona faatonuina e se fomaʻi. O lenei vailaʻau faʻasolosolo manuia i le fulafula, tiga ma le mamafa i vae. E le gata i lea, o le vailaau faʻamalo e faʻamaʻaʻaina ai ituaiga eseese o otaota.

Faʻalagolago i le mea na maua ai:

  1. Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o se tulaga masani o le le atoatoa o le tino, lea e masani ona o mai faatasi ma le fulafula, tiga, lagona o le vaivai i vae, gasegase faʻamaʻi ma gaʻo pipisi, o le vailaʻau e faʻaaogaina 2 pusa i le aso. E vaevaeina le vailaʻau i le 2 inumaga. E tatau ona inu le vailaʻau ao 'ai. A maeʻa le vaiaso o togafitiga faʻapitoa, e mafai ona ave le vailaau 1 le taimi i le aofaiga o le 2 papa.
  2. Pe a aliali mai le afaina o le gasegase, o le fualaau oona e ave 1 le papafa faalua i le aso. A uma le vaiaso o ia togafitiga, e mafai ona e aveina ni papamaa se 2 i le taimi.
  3. O loʻo iai le mafuaaga o le tofiaina o le 6 pusa o meaola i aso taitasi. O lenei aofaʻi e ave ile 4 aso. Ona sosoo ai lea ma le 3 aso e sosoo ai o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o le 4 papa i le aso. E manaʻomia lou suʻeina o vailaʻau i meaʻai. O le aso ole aso e fautuaina ina ia vaeluaina ile 2-3 taimi.

O le umi o togafitiga ma le fua o le fualaau faasaina ua faatonuina e le fomaʻi. E fuafua lenei mea i luga o faʻamaoniga ma uiga o le faʻafitauli o le maʻi. O le umi o le taimi o togafitiga e 2-3 masina.

Faʻasalaga

A faʻaaogaina le tele o le vailaau faʻasaina i se vailaʻau e sili atu ona sili atu i le togafitiga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. E masani lava, faatasi ai ma le maualuga o le fualaau faasaina, o le faateleina o faailoga o aafiaga i itu. Ina ia taulimaina lenei tulaga, e tatau ona e fufulu lou manava ma inu vai inu.

Tali leaga

I le tele o tulaga, o le vailaʻau e lelei le toleniina e tagata gasegase. I ni tulaga e le masani ai, ei ai le tulaga lamatia o le solia o le tino o le tino. O lenei tulaga e ogatasi ma ulu o le ulu ma le vevela.

I le faʻaopoopoga, o le vailaʻau e mafai ona faʻaosofia ai mea le talafeagai i le faagaioia o le faʻaogaina o le tino. I lenei tulaga, o le maʻi o loʻo i ai ni faʻamaʻi pipisi, vomiting, taoto, manava. Aepeitaʻi, o le faʻaalia o nei faailo e le o se mafuaaga mo le musu e faʻaaoga le vailaʻau.

Fesoʻotaiga Fegalegaleaiga

O le tali atu o le dioflan ma isi vailaʻau e leʻi faamaumauina.

E leai foi ni faʻamatalaga i le tuufaatasiga o fualaau faasaina ma le ava malosi.

I nisi tulaga, e manaʻomia le filifilia o analogues o dioflan. O le tuufaatasiga o le diosmin ma le hesteridin e atoatoa ona aafia i le maʻi o le va o vae ma le pala, aua e tele naua fualaau oona e aofia ai mea nei. E aofia ai mea nei:

  1. E masani lava. O faatonuga mo lenei fualaau faasaina e faapea o le vailaau e fesoasoani e faaitiitia ai le mafai ona gafatia o gaʻo ma toto toto. Ona o lenei mea, e mafai ona taofia le faʻamaʻiina i veins ma puipuia ai le amataina o faʻamaoniga o le thrombosis. E ala i le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le faʻaitiitia o le faʻalogoina o leukocytes i le gatapela o veins ua ausia, leukotrienes, cytokines ma enzymes proteolytic ua faʻaalia ma ulu i le toto.
  2. Detralex O le vailaau e maua ai le veveton ma le faʻaaogaina o mea totino. Pe a faʻaalia i veins, e fesoasoani le vailaʻau e faʻaitiitia ai le faʻaogaina ma faʻafetaui ai faʻailoga o le vaʻaia. I le tulaga o le microcirculation, o le palasi o capillaries ma le gasegase lautele e faaitiitia. A maeʻa le faʻamalositino, ona faʻateleina le tetee o capillaries. O le Detralex foi e faʻaleleia ai le leo.
  3. Venolife. O lenei vailaau e gaosia i foliga o se gel. E i ai le tutusa lelei ma e aofia ai vaega taua i le taimi e tasi. O le faavae o le fualaau faasaina o le dexpanthenol, heparin, vexanutin. E fesoasoani le Heparin e puipui ai le toto, ma faʻamalolo le tino ma faʻamaonia ai le tafe toto. Dexpanthenol ei ai lona aʻafiaga ma le faʻaogaina o le siaki. Faʻasalalau faʻasalalau e faʻavasegaina o le faʻafaigata. E faʻaleleia ai le mea e mafai ai ona faʻasolosolo ma gaʻo.


Mea e teu ai Meaʻai

O le laupepa o le fualaau faasaina ma le gel e tatau ona teuina i se vevela e le silia le 25 tikeri. E taua le taofi o vailaau mai le mafai ona maua e tamaiti. E tatau ona teu i se nofoaga malulu ma pouliuli.

O le tele o iloiloga e uiga i le dioflan e faamaonia ai le aoga tele o lenei mea:

O le Dioflan o se fualaau lelei lea e faʻaaoga lelei mo veins varicose ma isi maʻi. O le meafaigaluega e aʻafia i le tiga ma le fula. Ina ia maua ni faʻamanuiaga lelei, e taua tele le faitau ma le faʻaeteete i faatonuga ma ia mulimulitai ma mulimuli i fautuaga uma faafomaʻi.

Lapataiga mo le faʻaaogaina

afai e leai se faʻaitiitia vave o le mamafa o faʻamaoniga o le afaina o le tino, ona tatau ai lea ona faia se suʻesuʻega faʻapitoa faaopoopo ma faʻamaonia le togafitiga.
Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation. E leai ni faʻamatalaga i luga o le terratogenic aafiaga o le fualaau faasaina. O suʻesuʻega faʻataʻitaʻi e aʻafia ai tamaitai i le tolu tausaga tolu o le maʻitaga ua faʻamaonia le lelei o le fualaau faasaina, o le lamatiaga i le fomaʻi e le o iloa. E le fautuaina i le fafagaina o le susu i le taimi o le faʻaaogaina o le vailaʻau Dioflan ona o le le lava o se aofaiga o faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o fualaau faasaina ile susu o susu. Afai o le togafitiga e tatau ai fualaau faasaina, e tatau ona faamutaina le fafagaina o le susu.
Le malosi e faʻaosofia ai le faʻaalia o le tau pe a oʻo i taavale afi poʻo isi auala. Ole fualaau faasaina e le afaina ai le malosi e ave ai taavale ma galue ai i ni auala eseese. E tatau ona e faʻaeteete i le tulaga o faailoilo o aʻafiaga o le fualaau faasaina.
Tamaiti. Le talafeagai.

Faʻatonuga ma le puleaina Dioflan

aua o le fofogaina o le tautala e faʻatulagaina i tagata matutua.
Togafitiga o le le atoatoa o le gasegase (edema, tiga, mamafa i vae, pogisa o le po, gaʻo pipisi, lymphedema, ma isi mea): 2 pulu i le aso (i le lua doses) faatasi ai ma meaai. A maeʻa le vaiaso o le faʻaogaina, ave le 2 pulu i le aso i le taimi e tasi ma taumafataga.
Vailaau faʻasolosolo: 6 papatini i le aso mo aso muamua 4 aso, 4 papa i le aso mo le isi 3 aso e sosoo ai (ave i meaai). O le numera o aso taʻitasi o laulau e vaevaeina i 2-3 inumaga. O le togafitiga ma le fualaau o le fualaau faasaina e faalagolago i faʻamaoniga mo le faʻaaogaina, o le gasegase o le faʻamaʻi ma ua faatonuina e se fomaʻi. O le umi o le umi o togafitiga e 2-3 masina.

Faʻasalaga le tumau ma lē tumau

O le a se mea o fai mai ai le faʻatonuga e uiga i le faasaina o le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Dioflan"? O le aotelega e taʻu mai ai e le tatau ona faʻaaogaina lenei vailaau e tagata e iai le vailaʻau ile vaega ole vailaʻau. E le gata i lea, aua nei faatonuina ni vailaau i tagata ei lalo o le 18 tausaga. O sea faʻaleagaina e le tumau, talu mai le oʻo atu i le tausaga atofaina e mafai e le tagata maʻi ona ave lenei vailaʻau.

E le fautuaina le vailaʻau mo le faʻaaogaina i fafine maʻitaga. Ae ui i lea, fai mai fomaʻi o le faʻaaogaina o le tuufaatasiga i le afa lona lua o le vaitaimi e leai se aʻafiaga leaga i le atinaʻe o le tamaititi. E matua faasaina le faʻaaogaina o laupepa i le vaega muamua o le maitaga.O lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻeina o le faʻaleagaina o pepe i le lumanaʻi.

I le vaitau o le susu, e faʻasaina foi le faʻaaogaina o vailaʻau. O le vailaau e pasi i le susu o susu ma e mafai ona aafia ai le pepe.

Dioflan (papa): faatonuga mo le faʻaaogaina

O le fualaau faasaina e faʻaaoga e tusa ai ma se polokalame a le tagata lava ia ma i se fualaau faapitoa. Togafitiga e faalagolago i le mafuaʻaga o popolega ole maʻi.

  • Ina ia faasaʻo le tulaga o veins pe a uma le taotoga, o le vailaʻau e faʻamatalaina i luga o laulau e lua i le aso i le aiga o le taeao. E mafai foʻi ona faʻatonuina se faʻapena tutusa mai le lua masina i le ono masina.
  • I le togafitiga o le afaina i le aso muamua, ua fautuaina e ave 6 laupepa, vaevaeina i 3 inumaga. Ona mo le isi tolu aso o le aofaiga lava e tasi e mafai ona faʻaaoga i le taimi e tasi. I le tolu aso e sosoo ai, e fautuaina e inu 4 capsules. I luga o lenei mea, ua maeʻa le fualaau faasaina. O se auala puipuia e mafai ona faia pe a maeʻa le 3 vaiaso.
  • I le avea ai ma fesoasoani mo le le atoatoa o le tino, lua capsules i aso taitasi e faʻaaogaina i taimi masani. O le togafitiga e lua masina. I le ono masina mulimuli ane, e toe faia ai le taualumaga.

Ia manatua o vailaʻau e ulufale atu i le manava. O le mafuaʻaga lea e tatau ai ma le faʻamautinoa tele i tagata e iai ni faʻafitauli i lenei tino.

Gel "Dioflan": faatonuga mo le faʻaaogaina

O lenei fualaau faasaina ua faatonuina mo na gasegase oe le maua le malosi e faaaoga ai pusa. E masani ona tupu lenei mea i faʻamaʻi o le manava ma le gaogao. O lenei ituaiga vailaʻau e faʻaaoga tuusaʻo i vaega o loʻo aʻafia o vae i se fasi mea lamolemole. Ole taimi e faʻaaoga ai mai le tasi i le tolu taimi i le aso. O le faʻataʻitaʻiga e mafai ona oʻo i le tasi le masina.

E taua le iloa o lenei ituaiga o vailaau e leai se aoga i le togafitiga o le afaina o pepe. Faatasi ai ma lenei togafitiga, e aoga le faʻaaogaina o fualaau poʻo le suʻeina o vailaʻau mo togafitiga.

Faiga o vailaʻau

O le a se isi mea o le lipoti o aʻoaʻoga i sauniuniga "Dioflan"? O loʻo faʻaalia mai i lenei mea o lenei vailaʻau e iai sona aʻafiaga faʻaleaga. E lagona le vevela o pito i lalo ma faʻaleleia le tafe o vai mai ia i latou. O se taunuuga o lenei faʻaaliga, e le toe lagona ai e le tagata maʻi le vaivai ma le le fiafia. E le gata i lea, pe a mavae ni nai aso o le masani ona faʻaaogaina, e fetogia le fulafula.

O le vailaʻau e galue i luga o nifo o le hemorrhoidal i se auala faapitoa. O le vailaʻau e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o veins, ma puipuia ai foi le faʻafesoʻotaʻi o lymphocytes ma totola mumu. A maeʻa le aso muamua o le faʻaaoga, e amata ona lagona e le tagata maʻi le lagona lelei. E taua le iloa o le gasegase toto mai i uaea, e tatau ona faʻaaoga lenei vailaʻau i lalo o le vaavaaiga a tagata tomai faapitoa. A leai, e mafai ona e faʻamaualugaina lau tulaga le fiafia. Fai mai fomaʻi e tatau ona atoatoa le togafitiga mo le afaina. O mea faʻamalosi poʻo mea manogi e masani ona faʻatulagaina. I le faʻaopopo i le faʻaaogaina o le Dioflan, e manaʻomia ona toe iloilo au mea taumafa, faʻapea foʻi ma le faʻatinoga o metotia faʻapitoa na faatonuina e lau fomaʻi.

Taumafa faafomai

Ua e nofouta i mea o loʻo faʻatonuina i le sauniuniga a Dioflan. O le tau o se vailaau faʻalagolago i le tulaga o le faʻasao. O le tele o vailaau faʻamalositino e iai foi sona sao. O pusa e maua i le 30 ma le 60 capsules i le pusa. Ua faamauina i latou i se pusa kata. O loʻo tuʻuina atu aʻoaʻoga i sauniuniga taʻitasi "Dioflan". O le tau o se tamai paʻu e tusa ma le 500 rubles. E le sili atu ma le tasi le afe tala e le tele se mea e teu ai. O le tau o le gel i le aofaiga o le 40 kalama e pe tusa ma le 350 rubles.

E taua le matauina o fualaau e gaosia ma faatau atu i Ukraine. O iina, o tau uma e liua mai rubles i hryvnias i le fua tutusa.

Faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina

Ua uma ona e iloa mea o faatonuga a Dioflan. O le vailaau o togafitiga e sili ona lelei. O manatu le lelei o loʻo faʻaalia e na tagata faʻatau mo latou i le faagasologa o le faasaʻoga e leai se faʻaleleia atili poʻo aʻafiaga.

Fai mai fomaʻi o lenei vailaʻau e le mafai ona faʻaaogaina uma veins veinose. O le fualaau faasaina na o le faamamaina o faailoga ma aveese ai le le fiafia o faaaliga o le maʻi. Le togafitiga o veins varicose o loʻo taliaina i le taimi nei ni metotia faigofie.

Fai mai tagata maʻi o lenei vailaʻau e aoga tele. O le gaioiga o le fualaau faasaina e tupu i totonu o nai aso ma e umi se taimi umi. O se vaega lona lua o fualaau oona atonu e manaʻomia pe a uma le ono masina. Ua lipotia lenei mea e ala i faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo tuʻuina atu i le Dioflan medication.

O le tau o vailaʻau e maualuga tele. Fomaʻi vailaʻau e malilie i ai. Ae ui i lea, o le tele o vailaau faʻatasi ma le tutusa o aʻafiaga e le taugofie. E faʻaaogaina e le kamupanī mea aupito sili ona maualuga mo le sauniuniga o le vailaʻau vailaʻau.

E fai mai foi tagata e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i le taimi o maitaga. Gynnecologists lipoti mai le filifiliga o se lona lua masina mo ia togafitiga. I le faʻaaogaina o lea puipuiga, e leai ni faaletonu na maua i le pepe faatoa fananau mai e fesootaʻi ma le faasaʻo. Ae ui i lea, ina ua uma le fananau mai, na feagai tamaitai ma le tele o faafitauli o le soifua maloloina ma vaega laiti o veins.

Nai lo o se faaiuga

Na e feiloai i se fualaau fou ua taʻua o Dioflan. O faatonuga mo le faʻaaogaina, tau ma iloiloga e tuʻuina atu i lou mafaufau i le tusiga. O analogues o lenei oloa, lea o loʻo avanoa mo le faʻatau atu i Rusia, o Detralex ma Venarus. Afai e manaʻomia, faatasi ai ma le fomaʻi, e mafai ona e filifilia se isi mea e suitulaga mo le vailaʻau faʻamatalaina. Mulimuli i fautuaga uma ua fautuaina ma faitau ma le faʻaeteete faatonuga. O le soifua maloloina o ou veins ua i ou lima!

Dioflan: faatonuga mo le faʻaaogaina

1 papalama o loʻo i ai se vaega faʻamaʻi fatu faʻamaʻi 500 mūmū e iai le diosmin 450 mg, hesperidin * 50 mg,

* i lalo o le igoa "faatuasolo" o lona uiga o se tuufaatasiga o flavonoids: isoifolin, hesperidin, linarin, diosmetin,

tagata faʻapitoa: (c) Aano o meaola e maua ai le microcellulose (sodium carboxymethyl cellulose, maltodextrin, dextrose monohydrate, titanium dioxide, 1 dioxide (1) talc, uʻu uʻamea samasama (E 172), uʻamea uʻamea uʻamea (E 172), sun samasama FCF (E 110).

pusa tioata o se lanu piniki piniki, oval, ma se foliga o le biconvex, ma se lamatiaga i le tasi itu ma le faaupuga "ILC" i le isi itu. O le ulugalii e iloagofie le sese.

Faʻataʻitaʻiga

Capillary faʻamausali. Bioflavonoids. Diosmin, tuufaatasiga.

PBX code C05 CA53.

O fualaau faasaina e maua ai le veveton ma le faʻaogaina o le vevela, faʻateleina le leo vevela, faʻaitiitia le faʻaogaina o veins ma venostasis, faʻaleleia le microcirculation, faʻaitiitia ai le gafatia o capillaries ma faʻateleina ai le tetee, faʻaleleia le faʻaleleia o le suavai, ma faʻaleleia ai le suamalie o le lymphatic. O le vailaʻau e faʻaitiitia ai le fegalegaleaiga o leukocytes ma le endothelium, o le faʻalogoina o leukocytes i vaʻalele postcapillary. O lenei mea e faʻaitiitia ai le leaga o aafiaga o tagata faufautua leaga i luga o puipui o veins ma leaflets.

Pharmacokinetics

O le gaioiga malosi o le vailaau faʻasaina e tele lava le metabolised i totonu o le tino, lea e faʻamaonia e ala i le iai o mea faʻapitoa i le vailaʻau. O le afa o le soifuaga e 11 itula. O le faʻaaogaina o le mea galue malosi o le fualaau faasaina e mafua mai i le inumaga (80%). E tusa ma le 14% o le faʻasolosolo, o le ave faʻasolosolo, ua faʻateleina.

Tuua Lau Faamatalaga