Ituaiga lua o le maʻisuka

O se umi faaumiumi o le maʻisuka e le o le inisalini e mafua ai le faaleagaina o le vascular structures ma nerve endings. O le mea lea, o meaʻai mo le maʻisuka ituaiga 2 o nisi taimi e talafeagai.

O se suʻesuʻega faʻapitoa mo le neuropsychiatric, lea e 620 tagata mamaʻi na iai se faʻamaoniga o le maʻisuka e le o le inisalini, na faʻaalia ai e 431 tagata na eseese tulaga o faʻafitauli o le mafaufau. E le gata i lea, i tulaga uma lava, na maua ai le matuia o le tau. O fuainumera e tele, o lona uiga e tatau i le maʻisuka ona puipuia o latou tino.

Faʻailoga o le faʻalavelave o le tino e mafua mai i le maʻisuka

O le Polyneuropathy o se mataupu faigata lea e tuufaatasia ai se faʻalapotopotoga o faʻamaʻi pipisi.

O le Polyneuropathy e alualu i luma i le tulaga o le le pulea lelei o le tino o se maʻi o loʻo maua i le maʻisuka.

O togafitiga lē lelei poʻo le le mafai ona mulimuli i tulafono o le puipuiga e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻeina o le tele o faʻamaʻi.

O faʻamaʻi masani e aʻafia ai le maʻisuka o loʻo i lalo ia namu.

  1. O le polyneuropathy lautele e faʻateleina ai le maʻisuka o le faʻateleina o le maʻisuka faʻatasi ai ma maʻi CNS. O faitioga a le tagata maʻi e fesoʻotaʻi ma se lagona o le toʻa, faʻalavelave ma le tingling i vae ma vae. O faʻaʻailoga e tupu i le malologa, pe a le oʻo i ai ni faʻavevesi ona o lima. O le paʻu i luga o vae e fufula ma faʻagogo. O le lagona o le vae ua matua faʻaitiitia pe ua maeʻa, e mafua ai ni faafitauli tetele. E ono le mafai e le tagata gasegase ona matauina sana ma manua mai seevae le lelei, e mumu mai se vevela vevela poʻo se afi mafanafana.
  2. Autonomic neuropathy o se faʻamaʻi e tupu ona o le le mautonu o tulafono faatonutonu i totonu o totoga. Faʻamaia le polokalame cardiovascular, o le tagata maʻi e atiaʻe le vevela, tele vaivaiga, faʻapogisaina o mata, vave vave le fatu. Faʻasolosolo lava i le neuropathy, o le atinaʻeina o le faʻaogaina o le myocardial e matautia tele, aua o lenei maʻi e faʻaalia lava i se tulaga, e aunoa ma ni faʻamaoniga manino. Mai i le gastrointestinal tract ei ai osofaiga o le vomiting, o le fatu ma le manava faʻavave. E i ai le soliga o le afu, o le mea e tupu ai, faʻafiafiaina le tauau o tauau, uaʻi ma foliga alualu i luma. O le faʻamaʻiina o le tino e mafua ai le taofiofia ma le le atoatoa. O le toilalo o le pito i luga ma lalo ifo o le manava o le tino e matua lamatia lava i taimi o taotoga i lalo o le maʻi. E tatau ona lapataia se tagata e faʻafefea e faʻataʻitaʻi ile mea ao lei faia le taotoga.
  3. O le radiculopathy o se togafiti e mafua ai ona mafatia mafatiaga namu o le pine. O tagata gasegase e faitio i le ogaoga o le lavea i le umi atoa o le tui. E le gata i lea, o tiga e mafai ona avatu i nofoaga mamao o le tino.
  4. Mononeuropathy e tupu mai ona o le faaleagaina o ni neura. O faʻamaoniga autu o le faʻamaʻi o le tiga tuusaʻo, o le solia o le lagona i nisi vaega o le tino. E tele taimi e aofia ai neura faanatinati, o lea e maua ai e tagata maʻi foliga o foliga, faʻalogologo le mafaufau, faalua vaaiga, ogaoga tiga i le tasi afa o foliga. O le mononeuropathy ma le radiculopathy o le a mou atu faafuaseʻi i le mavae ai o le 3-18 masina.

E le gata i lea, e mafai ona atiaʻe le encephalopathy - o se togafitiga e aafia ai le faiʻai.

O le autu autu o le mafaufau le lelei, e le gata i le le fiafia, vaivai, le lava le moe, tele lagona.

Faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave e pei o faʻafitauli o le maʻisuka: e mafai ona puipuia i latou?

O le mafuaʻaga autu o faʻamaʻi o le tino i le maʻi suka (diabetic neuropathy) o le le atoatoa o togafitiga o le maʻisuka.

O le faailoga autu lea e mafai ai ona fuafuaina le aoga o togafitiga o le toto hemoglobin glycosylated (HbA1c) O lona mea e tutusa ma le maualuga o le suka i le 2-3 masina muamua. E manatu HbA ua faamalieina1c lalo ifo o le 8% (masani mo le soifua maloloina 4.5-6.1%). Afai ua maeʻa fautuaga uma mo le togafitiga o le maʻisuka, ae o le maualuga o le hemoglobin glycosylated e maualuga atu nai lo le 9%, ona tatau lea ona faatonuina e le fomaʻi se togafitiga sili atu ona togafitia. O le maualuga o le maualuga o le toto, faapea foi ma le faaletonu o le vitamini B, e faʻamalosia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi o le tino o le tino o se faʻalavelave o le maʻisuka.

O le a le eseesega o faʻamaʻi o le tino o le tino e pei o faʻafitauli o le maʻisuka ma faʻapefea ona latou faʻaalia?

Faʻailoa polyneuropathy lautele - O faʻamaʻi o le tino o le tino - o faʻafitauli o le maʻisuka - o le mea sili ona taatele. E faʻaalia i tiga faʻapitoa poʻo lagona o numera, tingling, malulu i vae ma vae, e foliga mai e malolo ma e le o fesoʻotaʻi ma gaoioiga faaletino. O le paʻu o vae ua amata ona mafiafia ma mago. O le mafaufau e vaivai pe leai foi.

O le solia o le lagona e taʻitaʻia ai le mea moni o manua mai le savali i seevae le lelei poʻo le seevae e le "iloa," e le maualalo le maualuga o le vevela, e faigofie ona mafua ai le mu mai le vevela vevela vevela poʻo le vevela. I le aluga o taimi, o le a faʻaauau le polyneuropathy, peitai e mafai ona taofi pe afai e saunia lelei togafitiga mo le maʻisuka.

Autonomic Neuropathy - faʻavae ona o le soliga o le tulafono faatonutonu o totoga i totonu.

O le tulafono faatonutonu o le vevela e faʻalavelaveina - masani ona faʻaaogaina le vevela o mata, neck ma tauau, faʻaosoina e ala i le 'ai. O faʻasalaga o le faʻalavelave faʻaoga e fesootaʻi ma le totoga o totoga o loʻo faʻaalia e ala i le taofia o le urinary (faʻaitiitia ma faʻagesegese le urination), vaivai.

O le solia o le tulafono faatonutonu o le manava e faateleina ai le tulaga lamatia o taotoga gasegase ua faia i lalo o le gasegase lautele, o lea e tatau ai ona lapataia se tagata e togafitia maʻi e uiga i le i ai o le neuropathy o le maʻisuka aʻo lei faia le taotoga.

Mononeuropathy - e tulaʻi mai o se taunuuga o le faaleagaina o neura a le tagata. E amata faafuasei, faatasi ai ma faʻamaʻiga ogaoga: o maʻi tuusaʻo, foliga mai ma gaioiga i le itulagi o le vaega na mafua ai ona afaina le nasu na afaina. E mafai foi ona aofia ai neura o le Cranial, lea e faʻaalia e ala i le faaluaina o le vaʻavaʻai, foliga o foliga, ogaoga tiga i le tasi afa o foliga, ma le faʻalogologo.

Radiculopathy - o le taunuuga o le faaleagaina o aʻa aʻa. E faʻaalia i aʻafiaga malosi e amata mai i le vaʻai i soo se tulaga ma tuʻuina atu i se vaega mamao o le tino. O le mononeuropathy ma le radiculopathy o le a mou atu atoa lava i le mavae ai o le 3-18 masina e aunoa ma ni mea e totoe.

Encephalopathy - faʻapupula ona o le faiʻai o le faiʻai. O le mea sili ona taatele o le manatuaina o le mafaufau. E masani ona faaopoopo le vaivai, leai se popole, loimata, faalavelave i le moe.

E faʻapefea ona puipuia ma faʻafefea ona togafitia faʻamaʻi o le tino o le tino e pei o faʻafitauli o le maʻisuka?

O le atinaʻeina o faʻamaʻi o le tino e pei o le faʻafitauli o le maʻisuka e mafai ona puipuia, ma afai ua uma ona tulaʻi, ona mafai lea ona faʻagesegese lo latou alualu i luma ma foliga mai o se maʻi sili atu ona ogaoga e mafai ona tuai. O le galuega sili ona taua o le pulea lea o le maualuga o le kulukose (suka) i le toto. Lapataiga Glycosylated Hemoglobin Level (HbA1c) e maualuga atu i le 8%. O le maualuga, o le sili atu lea o le aʻafiaga o faʻafitauli. E tatau ona faʻaitiitia le toto toto i lalo ifo o le 140/80 mm RT. Art. E fautuaina e taofi le ulaula.

Mo le gaioiga masani o le faʻaoga o le tino, o vitamin o le vaega B e manaʻomia, aemaise ole benfotiamine (milgamma). O loʻo faʻaalia uma mo le faʻamaʻi ma mo togafitiga o faʻamaʻi o le tino i le maʻisuka.

Faʻasalaga ogaoga o le tiga, o fualaau faʻamaʻi-anti-inflammatory (indomethacin, diclofenac, voltaren) o loʻo faʻatulagaina.

  • Faʻataʻi Maʻi ma Faʻasagaga
  • O faʻamaʻi pipisi o le tino: polyneuropathies
  • O faʻamaʻi pipisi o le tino: neuritis
  • Natura System Diseases: Neuralgia
  • Natura faʻalavelave faʻalavelave

Filifiliga leo

  • Totogi ma pala. Faʻaogaina togafitiga faʻaonapo nei e faʻaaoga ai faʻamaʻi alofoni
  • Faʻalo le ulaula
  • Le nofoaga o fualaau oona i le togafitiga o le tonsillopharyngitis
  • Penaten: Tausiga Paʻu
  • ARVI togafitiga
  • Puipuiga o faʻamaʻi o masini mūmū o le vavagana o waha
  • Puipuiga ma togafitiga o faʻamaʻi pipisi
  • Faʻamatalaga ma togafitiga o le faʻamalosi
  • Faʻafofo mo le faʻamalosi
  • Faʻasesega fusuaga

O le maʻisuka gasegase

O le moe maloloina e matua taua lava mo le masani ai o le tino. O faʻalavelave e fesoʻotaʻi ma le oona e aafia ai le sili atu ma le afa o le aofaʻi o le lalolagi. E le gata i lea, o se faʻasalaga faapena e aafia ai tagata e tusa lava po o le a le ituaiga ma le matua. E tusa ai ma le au atamamai, o faʻalavelave masani o le moe e mafai ona afaina tele ai le soifua maloloina o tagata.

Ua fesoasoani suʻesuʻega i se vaega o saienitisi Kanata ma Farani e iloa le sootaga i le va o le faʻalavelave moe, hyperglycemia, ma le inisalini. E aliali mai o le tasi gene e pulea nei faiga. O le faafitauli o le le mautonu e sili ona afaina ai le ituaiga 2 maʻisuka, ua mamafa i le mamafa ma le faigata o le cardiovascular.

O le gasegase o le insulin i le tino, lea e faʻapupulaina ai le permeability o membsma membranes for glucose, o se sootaga autu i le pathogenesis o le maʻisuka malosi. O le tele o le gaosiga o lenei hormone peptide e faalagolago i se taimi patino o le aso. Ua iloa e saienitisi o le mafuaaga e faaosofia ai le faateleina o le kulukose o loo tuufaatasia i totonu o le toto, faatasi ai ma le le fiafia i le moe, e mafua ona o le suia o le kenera.

Na faamaonia lenei mea i suʻega na faia i luga o le faitau afe o volenitia (maʻisuka ma le soifua maloloina). O se uiga i se suiga o se geniu lea e uunaia ai le faateleina o le maualuga o le glucose plasma sa faaalia i tagata gasegase ei ai le tulaga lua o le maʻisuka.

Genetics mutagenesis o le vaega autu lea e faaosofia le lelea i maʻi o suka.

O le iai o le moe lelei e fesoasoani i le masani ai o le tino. O le le mautonu o le moe ua mafua ona o le le lava o le taimi poo le le lelei o le tino e faaitiitia ai le tino ma tulaga ola.

O taunuuga o le le lava o le moe mo le maʻisuka

I le maʻisuka, o le moe maualalo e mafua ai le hyperglycemia (maualuga maualuga le suka), e ui i le mulimuli i togafitiga faafomaʻi uma. O le faʻanoanoa ua afaina i taunuuga ogaoga:

  • faaitiitia galuega
  • tolopo le tali
  • faaletonu mafaufau
  • faʻaitiitia le faʻatinoina o le tino.

E le gata i lea, o le sogasoga faaumiumi e aʻafia ai le tino o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ma faʻateleina le aʻafiaga i le maʻi cardiovascular.

Tomai faʻamaʻi

O le tele o vailaʻau faʻafefe e faʻafefe ai le lela (moe lemu) e te mafaufau ai i la latou filifiliga sao. I le faiga o le faʻaalia, o meaola uma e tutusa lelei i le natura. O se vailaʻau faʻamalosi malosi o loʻo i ai se aafiaga malosi i luga o le faiʻai, faʻagesegeseina lona gaioiga. E faʻaitiitia le atuatuvale, faʻaalia le malologa, ma o loʻo maʻi le tagata maʻi.

O togafitiga o fualaau oona ua faatonuina i le tulaga o le afaina tele o se faaletonu ua faamatalaina i le le mautonu. O le umi o le togafitiga, i le avea ai o se tulafono, e oʻo atu i le 14 aso, ma e mataituina e le fomaʻi auai. Tomaʻi faʻatasi ma le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 faʻamaʻi aʻo leʻi vaʻaia e tagata tagatanuu le vaʻavaʻaʻi i le faʻamaʻiina o loʻo faʻasinoina i faatonuga.

Sideatives (fualaau momoe) mo le maʻisuka

O fualaau mo le le mautonu, po o mea faʻatau (sedatives) - faʻaalia ai le lelei o le togafitiga o maʻi moe i le maʻisuka.

Matou te fautuaina oe e faitau: Vitamini mo le maʻisuka Doppelherz

Fuafuaga faʻapipiʻi faʻapitoa, faʻasaʻoina o rhythms circadian, faʻatonutonuina o le moe ma le siva. Na te faʻaleleia le faʻaogaina o le locomotor, e fesoasoani i le faaleleia ma le lelei o le moe i le po. O le gaioiga malosi o le vailaʻau o se vailaau e sui ai le melatonin (hormone moe), na faia e le tino paʻu o le endocrin gland - le pine paʻu. O loʻo i ai i le eria o le vaeluagalemu o le ogatotonu.

O le aoga o le vailaau faasaina o lona gaoioi vave ma le itiiti o le i ai o le faʻasaina. O le le lelei o le tau maualuga, o aʻafiaga e ono aʻafia ai i foliga o mea e afaina ai le tino ma le fula o le lala. O le vailaʻau e faʻasalaina i le tulaga o le faʻamaʻapeʻaveʻa, o le faʻaleagaina o le tino, faaletonu o le autoimmune, leukemia, maʻi o le tino o le tino o le lymphatic, reactions respiratory, o le maʻi o Hodgkin.

Le fiafia e faitau: Mate mai le nephropathy - faʻailoga, togafitiga, faʻafitauli

O se vailaʻau e poloka ai tali o H1-histamine, o se vaega o le vaega aminoethanol. Faʻaitiitia le umi o le taimi e momoe ai, e iai foʻi lona aʻafiaga. O le umi o le gaoioiga e mai i le 6 i le 8 itula.

E fesoasoani le vailaʻau i le tau faasaga i le le mautonu, faʻaleleia lelei le lelei o le moe. O le vailaau faʻasaina ua faʻasaina i le faʻailoga-tapuni le glaucoma, prostate adenoma (faʻatasi ai ma faʻamaoniga o le faʻamalosi).

O se mea filemu e faʻaitiitia ai le popole ma le faʻamalosia le taimi e amata ai le moe lelei. E i ai ona aafiaga antispasmodic ma le afaina. I le faaopoopo atu i fualaau momoe, e faʻaitiitia ai le vaʻaia o le mea e gaosi ai meaʻai. O le vailaʻau e faʻasaina mo le faʻaaogaina e le maʻitaga ma fafine tausi fafaga.

E faʻapefea ona faʻaaoga viburnum ma le maʻisuka ituaiga 2?

O le a le aoga viburnum ma le maʻisuka ituaiga 2? O nisi o maʻisuka e maua ai lenei laau toto e toetoe lava o mea taua e mafai ona faʻamalolo atoatoa ai le gasegase o le suka. O le mea moni, o le vaifofo atoatoa o se tala mo le faʻalavelave, ae o le faʻaaoga masani o vine viburnum, o teuteuga o le paʻu ma lau o le ai ai se aafiaga lelei i le tino o le maʻi. Ae o le a le aafiaga faʻamalolo o lenei laau ma mafai ona togafitia i taimi uma?

Le aʻafiaga o viburnum i le tino o le maʻisuka

"Alt =" Viburnum i le ituaiga 2 diabetes mellitus "w>

Viburnum i le maʻisuka ituaiga 2 o le a fesoasoani e faʻamalosia le tino o le tagata maʻi, tuʻuina atu vitamini ma puipuia ai le atinaʻe o faʻafitauli o le maʻisuka. O le a le mea e tupu i le tino e maua i le maʻisuka? O le mea moni, i le mea muamua, o le gaosiga o le inisalini e faʻalavelaveina ma maua ai le maualuga o le kulukose o le toto. Ae o le solia o le gaosiga o le suka e na o se vaega o faʻaaliga o le maʻi. Faatasi ai ma le atinaʻeina o le faamai, o le gafatia e gaosia ai vitamini ma microelements ma isi metabolic faagasologa e le afaina, e masani lava o faafitauli, o leona o vaa ma le loto, ate, ma fatuga ua atiae.

Viburnum i le maʻisuka ituaiga 2 e fesoasoani e faʻaitiitia le ono mafai ona atiaʻe ni faʻafitauli o le maʻisuka.

O le laau ei ai aafiaga nei i le tino:

»Alt =» Kalina »w>

  1. Faʻamamaʻi faʻamaʻi ma faʻamaʻi manu. E taua tele lenei uiga mo le maʻisuka, ona o lenei faʻamaʻi, o le malosi o le tino e tetee atu ai i le atinaʻeina o viral infections e faʻaitiitia, ma o manuʻa le lelei ma faʻamalolo i le tino e masani ona pisia.
  2. Faʻafouina. Viburnum i soʻo se ituaiga e faʻamalosia ai faʻaoga ma okeni uma, faʻateleina le leo o le puipui vascular ma faʻamalosia le muso o le fatu, ma faʻaleleia ai le gaioiga o le ate ma le paʻu.
  3. Sedative O se lagona filemu o le a fesoasoani i le tagata maʻi e malolo, faʻasaʻo le moe i le po. E le gata i lea, o le maʻisuka ua taʻua o se "maʻi gasegase" ma aafiaga o le atuatuvale i le inisalini ma o le gaoioiga a lenei enzyme ua uma ona faamaonia.
  4. Antispasmodic.Spasms o vaʻa laiti, aemaise ile pito i lalo, o uiga ia o lenei maʻi. O le faʻalauteleina o le toto o vaʻa toto ma le tafe o le toto e taʻitaʻia ai le atinaʻeina o hypoxia o meaola ma i se faʻalavelave faifai pea mo le maʻisuka e pei o le gangrene.
  5. Faamamāina o le toto. O le televave o le cholesterol, faʻamaʻi oloa ma isi mea leaga e aveesea mai le toto, ma o le kulūkose o loʻo faʻamautuina foi.

A e le mafai ona 'ai le viburnum

O le maʻisuka ituaiga 2 e masani ona o faatasi ma faʻalavelave, ma faatasi ai ma nisi oi latou, viburnum e mafai ona faʻalavelaveina le ala o le maʻi.

E le mafai ona faʻamaʻiina le laau i faʻamaʻi nei:

  • togafiti. O le solia o le tofi o tamai vaa e taʻitaʻia ai le thrombosis. I taimi mulimuli o maʻi o le maʻisuka, e mafai ona atiaʻe ai toto i vaʻa tetele poʻo veins varicose. O le taumafa viburnum o le a faateleina ai le viscosity o le toto, faʻaosofia le faʻavaeina o toto fou,
  • maʻitaga. O le aʻafiaga o viburnum e mafai ona i ai se aafiaga le lelei pe a faʻapipiʻiina le tino ma totoga o le fomaʻi,
  • gout. O lenei faʻamaʻi e faʻaalia i le tuʻuina atu o siti o le uric acid i totonu o sooga, ma o nisi o minerale e fausia ai le laau e mafai ona faateleina ai le teuina o masima ma faʻaosooso ai se osofaiga a le au.
  • hyperthyroidism. O iodine o loʻo i totonu o fua o viburnum e aʻafia ai le gaioiga o le thyroid gland, ma i lenei faʻamaʻi ua le lelei ana galuega. O isi faʻaopoopoga o iodine e mafai ona faʻaosoina se faʻaleagaina o le hypothyroidism.

O isi faʻamaʻiloga e mafai, o le tele oi latou e fesootaʻi ma le solia o le metabolism o le mineral-masima.

Le faʻaaogaina o le glycine i le maʻisuka

O le natura o se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka malosi e faigata tele ona o le tele o pathogenesis mo le 1, faapea foi ma ituaiga 2 o togafiti, togafitiga, faʻafitauli o le faagasologa. Mo togafitiga o lenei faʻamaʻi, o loʻo i ai le tele o vailaʻau o loʻo i ai le tele o auala eseese o gaioiga, lea e mafai ai e fomaʻi ona filifilia le togafitiga talafeagai mo le togafitiga o le maʻi lava ia ma ona faafitauli, lo latou puipuiga. Glycine mo le maʻisuka e faʻaaogaina foi. O le a lona aoga?

Tulaga tatau i le maʻi suka

"Alt =" toto samatama "w>

I le taimi nei, o loʻo i ai ni vaega o vailaʻau e faʻaitiitia ai le suka. O le tele o ia mea e faʻaaogaina mo le maʻisuka ituaiga 2, ona e le aoga i le ituaiga muamua o faʻamaʻi, pe a tuʻu le tino e maua lona inisalini. O nei fualaau oona e aafia ai faiga o le faatonutonuina o le gaosiga o le gaʻo i totonu o le tino, ma maua ai le faaitiitia o le glycemia. E faʻaaogaina e togafitia togafitiga.

E tatau ona maitauina e fomaʻi le fomai e faia se togafitiga atoatoa o le maʻi. O taʻiala sili ona lata mai ma fautuaga mai faʻauiga a endocrinologists e faʻaalia ai togafitiga i ni vaega se lua:

  • faʻasologaina ma faʻamautuina o faʻamatalaga glycemia,
  • ausia lipine metabolism talafeagai.

O laasaga uma e lua e tatau ona faʻatinoina i le vave e mafai ai. E mafua lenei mea ona o le maualuga maualuga o le kulukose ma le lipids, o se mea oona ma le faʻaleagaina i luga ole toto toto, neura, faʻapea foi i luga o sulu o le siʻusiʻu o le pancreas, lea e aofia ai fuataga e puipuia ai.

Glycine Faamatalaga Aoao

Mo togafitiga o faʻafitauli ma lo latou puipuiga, e faaopoopo atu i vailaʻau o le hypoglycemic, o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2 o loʻo faʻaalia ai vailaau faʻasolosolo ma fualaau faʻasaina o loʻo i ai le puipuiga i luga o toto toto ma neura. O le tele lava o taimi, atonu latou te maua se aafiaga faʻavalea.

I totonu o le falemaʻi fesoʻotaʻiga, e mafai ona e mauaina se tele o vailaau eseese o nei vaega, amata mai sauniuniga masani o Meldononium ma Alpha Lipoic Acid, e faaiʻu i fale faʻalavelave amino. O se tasi o fualaau sili ona taatele o fualaau faasaina ile vaega o le neurological o Glycine.

Glycine o se fualaau faasaina lea e galue ai o se pule faatonutonu o ituaiga eseese o gaioiga i le tino. E aʻafia ai le faagasologa i le tino popole ona o le faʻatoaagaina, faʻasaʻoina o le faʻasaina, ma faʻaitiitia ai lagona faʻalagona, le faʻaleagaina ma le le fiafia.

O loʻo faʻaalia mo tui o le faiʻai - o meaʻai, o le afaina o le fatu, o le tino o tupuaga eseese, faʻapea foi ma le vystonia o le vailaʻau-vascular ma le neurocirculatory. O aʻafiaga o lenei vailaʻau e tatau ona matauina:

  • faaitiitia le ita, osofaiga,
  • faaleleia atili o lagona, tulaga lautele,
  • moe saʻo
  • faateleina le faʻatinoga
  • faʻaititia o aʻafiaga o vailaʻau eseese,
  • itiiti le aʻafiaga o le neuroprotective,
  • faaleleia atili o le gataifale i totonu o le faiʻai.

Faatasi ai ma le faʻailogaina i le faʻaaogaina o Glycine, na o le le faapalepale tagata taitoatasi i vaega o le vailaau faasaina e matauina. O le vailaau faʻasaina e maua i fualaau 0.1 g, o loʻo faʻatulagaina i vasega faifaipea mo le 2-4 vaiaso 2-3 taimi i le tausaga.

Faatasi ai ma meatotino aoga a Glycine, e tatau ona maitauina e mafai ona faʻaitiitia le mamafa o aʻafiaga o fualaau o ia vaega:

  • antipsychotics
  • fofo
  • momoe momoe
  • faʻamalosi.

I le faaopoopoga i le faaitiitia o le mamafa o aafiaga i luga o fualaau faasaina, o le faaaogaina o Glycine e fautuaina mo le aveeseina o faailoga, aua e faaitiitia ai foi le aafiaga o le ava i luga o le faiʻai, ma aveesea ai aafiaga o le encephalopathy.

O vailaʻau faʻapitoa e maua i pusa 100 mg, i totonu o se afifi o 50 fasi vaega. O le falemaʻi fesoʻotaʻiga e tuʻuina atu e aunoa ma se faʻasologa.

Le malosi o le maʻisuka

"Alt =" ave pills "w>

O le faʻamalamalamaina o le Glycine mo le maʻisuka e le o aofia i totonu o faʻamaumauga mo le togafitiga o togafitiga, e le o le vailaʻau o le filifiliga poʻo le tulaga auro. Ae ui i lea, o lona tofiga e fautuaina tele mo le tele o mafuaaga.

  1. A logoina se tagata maʻi o loʻo ia maua le maʻisuka, ona oʻo lea o ia i se faʻalavelave faʻafuaseʻi, lea e mafai ona oʻo atu ai i taimi uumi i le tulaga o le ita-fiafia, popole, atuatuvale ma isi. E mafai e Glycine ona faʻaitiitia nei faʻaaliga e le manaʻomia o le le mautonu o le tino o le maʻi.
  2. Togafitiga o faʻafitauli ogaoga o le mafaufau, tulaga faʻavaivai, faʻamalosia o maʻi o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka e faia e tusa ai ma le polokalame tutusa e pei o tagata soifua maloloina - antidepressants, sedatives. I le faaopoopo atu i le mea moni e faapea o Glycine o loʻo i ai se faʻalavelave faʻalavelave ma faʻamafanafana, e mafai ona faʻaititia ai aʻafiaga o le togafitiga autu.
  3. O le tele o taimi, o maʻi e maua i le maʻisuka e afaina mai le le mautonu i le moe ona o le faaleagaina o le tino. E mafai e Glycine ona faʻamaonia le moe pe faʻaititia le itu o le moe.
  4. O le maʻi suka e mafua mai i le faʻaitiitia o le metabolism i totoga ma mamanu uma, aemaise lava i na mea o loʻo i ai le tele o laʻau laiti ma arterioles. O le faiʻai foi e aofia ai nei totoga. O le faʻaaogaina o le glycine e mafai ona faʻaititia ai lenei faʻaaliga o le maʻi suka i le faiʻai.
  5. O fualaau faasaina ei ai sona aafiaga itiiti, e aoga foi mo le maʻisuka ma ona faafitauli.
  6. E masani lava, o tagata e maua i le maʻisuka latou te faʻaaogaina le tele o le ava malosi. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o le ava faʻapitoa e faʻaitiitia ai le glycemia, faʻapea foʻi ma isi mafuaaga. Glycine e faʻaitiitia ai aʻafiaga o le ava malosi ma ua faʻaalia mo le tolopoina o faʻamaoniga.

E tatau ona maitauina o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e sili ona lelei pe a maeʻa le faʻatagaina o le fomaʻi. Peitai, o lona aoga aoga mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka e le o masalosalo. O lenei mea e faapitoa le moni mo aʻafiaga o le neuroprotective, sedative, metabolic and antitoxic o le glycine.

Tagata faʻatau mo le maʻisuka e leai se inisalini

O le faatumauina o se kulūkose masani, o le maʻisuka e lelei.

Faatasi ai ma mafuaʻaga autū o faʻamaʻi o le tino, o le togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka lava ia e iloga.

O le tulaga ua faateteleina i le maualuga o le toto maualuga ma le le lava o vitamini B.

Ina ia faatumauina se tulaga masani o le tino, e tatau ona e siakiina pea le maualuga o le glycemia ma mulimuli i fautuaga uma a le fomaʻi.

O faʻamaoniga sili ona masani ai e mafua ai le le atoatoa i le masaniga o le faʻaogaina o le tino o le tino:

  • vaivai
  • leaga le miti
  • faʻaleagaina
  • faaitiitia le taimi o le mafaufau,
  • le le fiafia
  • loimata
  • loto le fiafia
  • tulaga faʻavaivai
  • lagona o le popole
  • popole mataʻutia
  • vavalalata le lio o mea fiafia.

O nei faʻamaoniga e masani ona tupu i tagata ua maua i le hypoglycemic poʻo le ketoacidotic coma, ma le mafatia i le atherosclerosis o le maʻisuka. O tagata maʻi o loʻo i ai le suka o loʻo i totonu o taʻaloga masani e ono le mafai ona atiaʻe ni faʻalavelave lautele ma faʻalavelave popole.

A o lei faia se mea e pala, o le tagata maʻi e tatau ona feutagai ma se tagata poto faapitoa. E tele fualaau oona i luga o maketi tau faʻamalositisi o loʻo i ai le eseesega o fefaʻatauaiga:

  1. Vailaau faʻamalolo - Asafen, Amitriptyline, Imizin, Pyrazidol.
  2. Tranquilizers - Grandaxinum, Mezapam, Oxazepam, Rudotel.
  3. Antipsychotics - Sonapax, Eglonil, Frenolon.
  4. Nootropic drugs - Nootropil, Piracet.

O nei vailaʻau faʻatau e faʻaaogaina i luga o le suʻesuʻega na faia e le fomaʻi. I le faʻavaivai-hypochondriac syndrome, faʻamalosia o vailaʻau ma faʻamalosia faʻamalosi malolosi.

O le gasegase-phobic syndrome e mafai ona faatoilaloina e ala i le faaaogaina o antipsychotics (momoe momoe) ma le filemu.

Mafuaʻaga o le moe i le maʻi suka

O le mafuaaga autu o le paga o le moe i le maʻisuka o le hypoglycemia. O se taunuuga o lenei maʻi, o le tino, e aofia ai le faiʻai, e le maua le aofaʻiga manaʻomia o le kulukose. O lenei mea moni e soli ai le galue masani o totoga i totonu ma taitai atu ai i le toilalo. O tulaga faʻaleagaina e afaina ai le moe a se tagata i le po, o loʻo ia te ia ni faʻalavelave moe:

  • moe malulu
  • moe loloto ma fafagu faafuaseʻi,
  • Faʻataʻi mai o le taeao

O se tagata e maua i le maʻisuka e masani ona oʻo i le atuatuvale ma le atuatuvale, lea e mafua ai foi le faʻalavelave moe. O le le lava o le malologa e taʻitaʻia ai i isi faafitauli faʻalesoifua maloloina. O le le lava o le moe, i le isi itu, e mafai ona faafaigata ai le ala o le maʻisuka. O le mea lea, o tagata o loʻo mafatia i lenei faʻamaʻi e manaʻomia le faʻatinoga o fuafuaga e faʻamoemoe i le faʻatulagaina o se moe lelei.

O le maʻisuka e aafia ai le fausiaina o le moe o le tagata i le tele o auala. Le lava le moe e mafai ona aafia ai le kulukose ma le insulin. O lenei mea e mafua ai le faateleina o le toto suka. O le mea lea, o le le lava o le moe e ono mafua ai le alualu i luma o le faamai.

E i ai metotia o le a mafai ai e tagata ei ai se faʻamaʻi o le maʻisuka e foia ai le faafitauli e fesootaʻi ma le moe. Mo lenei, auala talafeagai e talafeagai. O le faʻaaogaina o fualaau moe e matua le manaʻomia.

Muamua lava, e tatau ona matauina le tulafono o le aso ma alu i le moega i le taimi e tasi. Aua e te alu i le moega e tuai tele, o le moe e le tatau ona sili atu i le 22 itula. O le tietie i luga e lelei foi i le taimi e tasi.

O le mea lona lua e fai o le teena lea o le tuai o le 'aiga o le afiafi. O le meaai mulimuli e tatau ona faia i le fa itula aʻo lei alu i le moega. Ma, e moni, o le 'aiga o le afiafi e le tatau ona aofia ai meainu suamalie e pei o le lauti malosi poʻo le kofe.

O le aʻafiaga e tupu pe afai o le serotonin maualuga e faʻaitiitia i le tino. O loʻo faʻaaoga e Relaxis lona faʻasologa. E taua le manatuaina o le mea moni o le aafiaga o le serotonin ma o lena, i ni faaupuga faigofie, o le tele o hormone o le fiafia. E leai ni aʻafiaga a Relaxis.

Tulaga tatau i le maʻi suka

I le taimi nei, o loʻo i ai ni vaega o vailaʻau e faʻaitiitia ai le suka. O le tele o ia mea e faʻaaogaina mo le maʻisuka ituaiga 2, ona e le aoga i le ituaiga muamua o faʻamaʻi, pe a tuʻu le tino e maua lona inisalini. O nei fualaau oona e aafia ai faiga o le faatonutonuina o le gaosiga o le gaʻo i totonu o le tino, ma maua ai le faaitiitia o le glycemia. E faʻaaogaina e togafitia togafitiga.

E tatau ona maitauina e fomaʻi le fomai e faia se togafitiga atoatoa o le maʻi. O taʻiala sili ona lata mai ma fautuaga mai faʻauiga a endocrinologists e faʻaalia ai togafitiga i ni vaega se lua:

  • faʻasologaina ma faʻamautuina o faʻamatalaga glycemia,
  • ausia lipine metabolism talafeagai.

O laasaga uma e lua e tatau ona faʻatinoina i le vave e mafai ai. E mafua lenei mea ona o le maualuga maualuga o le kulukose ma le lipids, o se mea oona ma le faʻaleagaina i luga ole toto toto, neura, faʻapea foi i luga o sulu o le siʻusiʻu o le pancreas, lea e aofia ai fuataga e puipuia ai.

Glycine Faamatalaga Aoao

Mo togafitiga o faʻafitauli ma lo latou puipuiga, e faaopoopo atu i vailaʻau o le hypoglycemic, o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2 o loʻo faʻaalia ai vailaau faʻasolosolo ma fualaau faʻasaina o loʻo i ai le puipuiga i luga o toto toto ma neura. O le tele lava o taimi, atonu latou te maua se aafiaga faʻavalea.

I totonu o le falemaʻi fesoʻotaʻiga, e mafai ona e mauaina se tele o vailaau eseese o nei vaega, amata mai sauniuniga masani o Meldononium ma Alpha Lipoic Acid, e faaiʻu i fale faʻalavelave amino. O se tasi o fualaau sili ona taatele o fualaau faasaina ile vaega o le neurological o Glycine.

Faitau foi Faʻaaogaina o le kululu i le ituaiga 2 maʻisuka

Glycine o se fualaau faasaina lea e galue ai o se pule faatonutonu o ituaiga eseese o gaioiga i le tino. E aʻafia ai le faagasologa i le faʻalavelave o le tino ona o le faʻafouina, faʻasaʻoina o le faʻasaina, ma faʻaitiitia ai lagona faʻalagona, faʻaleagaina ma le maualuga o mea e le mafai.

O loʻo faʻaalia mo tui o le faiʻai - o meaʻai, o le afaina o le fatu, o le tino o tupuaga eseese, faʻapea foi ma le vystonia o le vailaʻau-vascular ma le neurocirculatory. O aʻafiaga o lenei vailaʻau e tatau ona matauina:

  • faaitiitia le ita, osofaiga,
  • faaleleia atili o lagona, tulaga lautele,
  • moe saʻo
  • faateleina le faʻatinoga
  • faʻaititia o aʻafiaga o vailaʻau eseese,
  • itiiti le aʻafiaga o le neuroprotective,
  • faaleleia atili o le gataifale i totonu o le faiʻai.

Faatasi ai ma le faʻailogaina i le faʻaaogaina o Glycine, na o le le faapalepale tagata taitoatasi i vaega o le vailaau faasaina e matauina. O le vailaau faʻasaina e maua i fualaau 0.1 g, o loʻo faʻatulagaina i vasega faifaipea mo le 2-4 vaiaso 2-3 taimi i le tausaga.

Faatasi ai ma meatotino aoga a Glycine, e tatau ona maitauina e mafai ona faʻaitiitia le mamafa o aʻafiaga o fualaau o ia vaega:

  • antipsychotics
  • fofo
  • momoe momoe
  • faʻamalosi.

I le faaopoopoga i le faaitiitia o le mamafa o aafiaga i luga o fualaau faasaina, o le faaaogaina o Glycine e fautuaina mo le aveeseina o faailoga, aua e faaitiitia ai foi le aafiaga o le ava i luga o le faiʻai, ma aveesea ai aafiaga o le encephalopathy.

O vailaʻau faʻapitoa e maua i pusa 100 mg, i totonu o se afifi o 50 fasi vaega. O le falemaʻi fesoʻotaʻiga e tuʻuina atu e aunoa ma se faʻasologa.

O vailaau faafomai o lenei vaega galue i luga o maso ao avea ma se malologa, o lona uiga, latou te malolo. O le mea lea, o le faʻaaogaina o na fualaau momoe e faʻatapulaʻa i tagata matutua, aua e ono mafua ai ona pau ma manua. Antipsychotics e faʻaaogaina lelei i le togafitiga o le faʻaleagaina. Latou te le mafua ai ona fai ma vaisu. I le tulaga o se tulaga faʻavaivai, e mafai ona faʻaaogaina ni vailaau faʻamaʻi pipisi, lea, i nisi itu, o se isi mea e ese mai i fualaau momoe.

O nisi tagata suʻesuʻe e finau faapea o fualaau momoe e aoga i na o vaitau puupuu. O le umi o le faʻaaogaina o le tele o fualaau oona e tau atu ai i ni uiga leaga, lea e afaina ai le soifua maloloina o tagata ua matutua. O le mea lea, o maʻi o loʻo maua i le maʻisuka ma le faʻavauvau e manaʻomia ona faʻatalanoa se tagata poto faapitoa.

O le a mafai ona ia iloa le mafuaʻaga o le faʻalavelave moe ma faʻamaonia ai togafitiga aupito sili ona lelei ma le le aoga.

Donormil: faatonuga mo le faʻaaogaina, tau ma faʻamatalaga ile diabetru.ru

I le mataupu pe a foai atu e le tagata gase paluga moe e aunoa ma se ituaiga, e tatau ona ia faitauina ma le faaeteete ia faatonuga ua faapipiiina, e pei o doses, contraindications ma aafiaga i itu.

Faʻatau togafitiga o le lelava I le maketi o falemaʻi o loʻo i ai se fuainumera tele o fualaau moe o loʻo avanoa e aunoa ma se faʻamaumauga. E mafua lenei mea i le mea moni o loʻo i ai se aafiaga itiiti o le faʻatagaina i luga o le tino o le tino.

I le faʻaopoopoga, o le maualuga e leai se mafuaʻaga ogaoga i maʻi. Melaxen o se paʻu o loʻo moe malosi. E maua foi lona maʻisuka maʻa. Faatasi ai ma le lelei o le vailaau faasaina, o le saoasaoa o ana gaoioiga, o le le mafai ona maua mai le maualuga, o le suka i luga o le fausaga ma le moe e iloagofie.

Fualaau lelei moe mo le maʻisuka

O tagata mamaʻi latou te le lagona le momoe pe a uma ona faʻaaoga Melaxen, o lea e mafai ai ona latou aveina se taavale ma faʻaaoga masini mamafa. O le le lelei o le fualaau faasaina o le tau maualuga lea o le 3 mg papa o vaega e 12 - rubles ma le faʻaalia o le fulafula ma mea faʻafefe. O fualaau momoe o loʻo faʻataʻitaʻiina mo le faʻagasolo lelei i le faʻavavega o le moe, faʻapea foʻi ma fetuunaiga ona o le suiga o taimi.

O le Donormil e gaosia i ni mea e masani ai ma e masani ona i ai le vaega autu o le α-dioxylamine.

O le avega o fualaʻau e 30 o laʻau. Donormil o le H1 histamine responsor blocker o loʻo faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le sogaso i tagata talavou ma soifua maloloina, donormil ma le ituaiga 2 maʻisuka maʻi. O lenei fofo e mafai ona aʻafia ai le gauai o le gauai, o le mea lea, i le aso pe a uma le faʻasalaga, e le tatau ona e nofo i lalo mo se maʻisuka. E tatau ona maitauina o le fualaau faasaina e mafua ai le gutu malulu ma le fafagu malosi.

E faʻaaogaina lona faʻaaogaina i le tulaga o le fatuga o le fatu fatu ma le toilalo i le po. Andante o se ituaiga capsule lea e faʻafefe ai le osofaia o tagata i le lelava ma le lelava masani. O fualaau momoe e mafai ona faʻaaogaina e tagata matutua, ae i se laʻititi laʻititi. O le tau o capsules o le 7 vaega e maualuga tele - ituaiga. O lona faʻaaogaina e faʻasaina mo tagata gasegase e le atoatoa, tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga, maitaga ma le lactation.

E faʻasaina foi mo le aʻoga o le aoauli, ogaoga o le myasthenia gravis ma le hypersensitivity i vaega. Afai i totonu o ni nai aso, e le mafai e togafitiga ona maua se togafiti o togafitiga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi vave se fomaʻi. Masalo o le le mautonu o le mafuaʻaga o se gasegase tuga e tatau ona faʻaumatia. Laʻau Sapalai Aʻau Pe a fefe le tagata maʻi e ave vailaʻau, atonu e filifili o ia e faʻaaoga tapenaga.

O a latou togafiti faʻamalosi, latou te le maualalo i mea ua taua i luga. Corvalol Valocordin - afaina o le siva o loʻo aʻafia ai phenobarbital. O itu lelei o le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega o le aʻafiaga o le suka i antispasmodic i musika lamolemole.

E faʻaaogaina foi mo le vevesi o le psychomotor ma tachycardia. O le tau masani o le maʻisuka i totonu o fualaau e 20 fasi vaega e na o ni ulu, lea e aoga mo tagata maʻi taitasi.

Faatasi ai ma vaivaiga o le mea moni e le mafai ona faia i le taimi o le lactation, faapea foi ma le i ai o se uiga lelei i le oloa. Novo-Passit o se tapenaga o togalaau. I totonu o le falemaʻi e mafai ona e faʻatauina ni pusa o fua 30 i le averesi mo laʻau ma le siva suamalie - e uiga i ulu.

E mafai ona ou ave le melatonin mo le maʻisuka?

E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua solia i tamaiti ma gasegase o loo mafatia i le ava malosi. Persen e aofia ai vaega e pei o le lemonimonimo, valerian ma le mint.

O fualaau faasaina ei ai le malosi o le tumutumu ma le afaina, ma o se antispasmodic foi. Le tele mo le malosi e le mafai ai, e pei o le faalavelave i le maʻi maloloina o le maʻi. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faʻasaina mo tamaiti ei lalo ifo o le 12 tausaga le matutua, latou te leʻi foaʻiina atu i tagata maʻi ma faʻafitauli o le biliary tract. O fualaau faasaina i totonu o fualaau e 20 fasi vaega e mafai ona faatauina mo rubles. Fautuaga mo le faaaogaina o fualaau faasaina A o leʻi faaaogaina fualaau faasaina, e tatau ona faamasani oe lava i le afifi o le afifi, ma o le mea sili lava - saili le fesoasoani mai le maʻisuka togafiti.

O le mea e leaga ai, o fualaau e leai se leaga e leai. O vailaʻau taʻitasi e iai faʻamaʻiloga ma aʻafiaga itu. Ae ui i lea, o fualaau momoe e mafai ona mafaufauina e saogalemu pe a fetaui ma tulaga manaomia nei: Laititi numera o faʻasalaga ma mea le lelei.

Hypnotics mo le maʻisuka: fualaau faʻamalosi ma togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2

E tatau ona maitauina o fualaau moe e le tatau ona afaina ai lagona o le mafaufau ma le faamaopoopoina o le afi. Pe a faʻaaogaina fualaau oona, e tatau ona toe foʻi le moe maʻi i le masani.

A leai, e tatau loa ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Aua e te faatalale i le umi o togafitiga ma se fualaau faapitoa. E taua foi le mataituina o le sao saʻo ina ia aloese ai mai ni mea le lelei. O lenei mea e aʻafia ai uiga faʻale-tino o tagata mamaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona manaʻomia e tagata matutua ona faʻaitiitia le fua o fualaau momoe.

E mafai ona ave le Donormil i le maʻisuka | Green Mother cosmetics

| Green Mother cosmetics

I le faaaogaina lelei o fualaau faasaina, e mafai ona soloia le lelava. O le maketi o falemaʻi e maua mai ai le suka e pei o le leai o se faʻamalosiga, donormil ma faʻamatalaga moe pupuʻu.

O le tagata maʻi lava ia na te fuafuaina le uiga o le mauaina, e faʻavae i luga o gaioiga tau tupe ma faʻafitauli faʻapitoa. Donormil LFK e tatau foi ona tuʻuina atu mo le maʻisuka i nai itula aʻo lei alu i le moega. I le vitio i lenei tusiga, o le a tuʻuina atu e Elena Malysheva fautuaga i le auala e foia ai le nofo toʻalua. I le leai o se soifua maloloina, e tatau ona e liliu atu i le maʻisuka, lea o le a faatonuina ai fualaau momoe mo le maʻisuka.

E le taliaina le togafitiga o le tagata lava ia, talu ai o vailaʻau malolosi o loʻo i ai se numera o faʻasolega o le a faʻaleagaina ai le ala o le faʻamaʻi. E le tatau ona le amanaiaina le le mautonu, e i ai sona aafiaga leaga i le gaosiga o le inisalini ma lona faʻaaogaina i totonu o nila.

Faʻaiʻuga o le faʻafitauli o le moe i ituaiga O le leai o se suka e mafua mai i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2. E mafua lenei mea ona o le mamafa, o le moe e faʻalavelave e mafua ona o se faaletonu o le manava.

Pills Donormil: faatonuga mo le faʻaaoga

O le tino o le tagata maʻi e nofouta i suiga uma i fafo, o le mea lea o le vaʻavaʻaʻi poʻo le vaʻaia e mafai ona aʻafia ai le lelei o le moe. O le isi mafuaaga o se lagona le mautonu, o tagata e maua i le suka suka e le masani ai i le le mautonu, neurosis ma le atuatuvale - o nei mea uma e afaina ai le tino ma e mafua ai ona le fiafia.

E masani lava ona masani ai le gasegase mo le enuresis i tagata maʻi e maua i le maʻisuka, lea e fesoasoani foi i le fafagu soo. O se vaega o saienitisi mai Falani i le taimi o suʻesuʻega na maua ai se sootaga tuusaʻo i le va o le tigā ma le maʻisuka, aʻo latou foliga mai e sili atu i le tasi le gene.

Ituaiga o mea masani

O meaola uma e vaevaeina i vaega nei:

  • Paʻu mafanafana o fatu laau. O le faʻavae o sauniuniga o ni vaega o valerian, motherwort, lily o le vanu, o le suamalie, o loʻo i ai le malosi o le lotoa ma faʻaitiitia ai le tele o le gasegase o le tino.
  • O tagata e le faʻatauvaʻaina (vailaau faʻamalosi) - e aofia i le vaega o vailaau faʻapitoa o le mafaufau e mafai ona faʻaitiitia lelei le popole, faʻafefe popolega le talafeagai, faʻafefe popolega ma faʻafefe popolega. O fualaau mamana nei e faavae i luga o benzodiazepines e mafai ona fai ma vaisu, o lea e tatau ai ona na o lalo lava o le vaavaaiga a se fomaʻi e tatau ai. Sui o lenei vaega o Diazepam, Frizium, Lorazepam, Amitriptyline.
  • O vailaau faʻasaina o vailaʻau o le mafaufau e faʻaaoga i totonu o le setete depressive states. Faatasi ai ma i latou, malosi malolosi - Bifol, Pyrazidol, Azafen. Latou te vave faʻaleleia tulaga faʻalagona ma faaleleia le tulaga o le mafaufau o se tagata.
  • Antipsychotics (antipsychotics) - i totonu o sui pito sili ona lelei o lenei kulupu o vailaʻau o Truxal, Aminosin, Tizercin. Faʻaaogaina mo ni faʻafitauli matuia o le neurotic, faʻafitauli o le moe, sili atu le popole o le psychomotor.
  • O faʻasalalauga faʻapitoa o ni mea faʻapitoa mo tagata matutua. O lo latou tulaga lamatia e faapea o nei vailaʻau e mafai ona taofiofi ai le gaioiga o le tino ma mafua ai le faʻalagolago i fualaau faasaina. Faʻaavanoa avanoa i luga o togafitiga. O le tele o taimi e masani ona faʻatonuina ai Relanium, Seduxen, o loʻo i ai se aʻafiaga faʻamalo, e aunoa ma le faʻaalia o se malosi malosi o le tino.

Faatasi ai ma le lisiina o lisi, o le sauniuniga o le laʻau ua manatu e sili ona saogalemu, e itiiti lava le faʻasaina ma e seasea tupu mafuaʻaga. O fualaau faʻamaʻi ma le malosi malosi o le aʻafiaga i le tulaga o le faʻalavelave maualuga o loʻo i ai se aʻafiaga i luga o le tino, ma faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le mafuaaga e mafua ai le faʻalagolago i fualaau faasaina, o lea e le mafai ai ona e faʻatau i latou i se fale talavai. O ia tupe e mafai ona faʻaaogaina e pei ona faatonuina e se fomaʻi.

Valerian (i totonu o laupepa)

O se taʻavale lauiloa, faʻatasi ai ma le vaivai o le pala. E fesoasoani i le faatea ese o popolega, popolevale, le fiafia, faʻafefe i le maualuga, e mafua mai i tulaga faʻalavelave, faʻalavelave moe ma faʻamatalaga o le vystonia vegetative-vascular. O faʻamaoniga i le taliaina - o le le faapalepale tasi i vaega ma le tuai o le maitaga.

O laumei tina e tutusa o latou faailoga e pei o sauniuniga a tagata valea, ae eseese i le faʻaaogaina o le lototetele.

O fualaau e fesoasoani i le togafitiga o le neurosis ma le neurasthenic, faatasi ai ma le lelava, faateleina le le fiafia, e faʻaaogaina mo faʻalavelave o le autonomic system, ei ai le aoga aoga i le loto ma toto toto, fesoasoani e faʻafetaui ai faʻaaliga o le manopausal syndrome, faʻalavelave faʻalavelave o le fatu. O se vaifofo saogalemu atoatoa - na pau lava le tapulaʻa i le aveina o le tina o le faʻaogaina lea o ona vaega.

Neuroplant (Negrustin)

Paʻu mafanafana e faʻavae i le St. John's wort extract. O fualaau e fesoasoani e taulimaina ai le faateleina o le gafatia, faatulaga lelei galuega o le popole ma le autonomic system ma, faaopoopo atu i le malosi o le eleele, faaleleia le lagona, faatulaga le lagona faalelagona, o lona uiga, e iai foi se aafiaga o le antidepressant. O se tapulaa i le mauaina e na o le le lava o tagata taitoatasi i vaega.

Persen (malosi malosi)

Tuufaatasia tapenaga o laʻau ma le aʻafia o aʻafiaga e faʻavae i luga o le valerian, mint ma le lemon balm. E maua i foliga o capsules ma fualaau, lea e fautuaina mo le faʻaaogaina ma le faʻateleina o le faʻavevesi ma le faʻaleagaina, o le aʻafiaga o mea faʻalavelave, faʻafitauli o le moe. E uiga i le faʻailogaina, o le gaosi oloa e iloa ai le matua o tamaiti, o le taimi o le maʻitaga ma le susu, o le faʻaogaina o le vavalalata ma le faʻaogaina o le faʻaogaina i le biliary tract.

Novo-Passit

O fualaau suamalie lelei, e aofia ai le tele o ituaiga o mea totino filifilia - valerian, passionflower, hypericum, hawthorn, hop, elderberry. O le isi gaioiga aoga, guaifenesin, e vave ona taofia ai popolega ma fesoasoani e taulimaina osofaiga faʻafefe.

O le fualaau faasaina ua fautuaina e ave ma le vaivai, mafatiaga faifai pea, le mautonu, ulu tiga, foliga laiti o le neurasthenia. O lenei vailaau fesoasoani e fesoasoani i le tiga o le manava o le manava ma le faʻaalia o le misa, e mafai ai ona e faʻamalolo le sosoʻoina o siama e mafua mai i mafuaʻaga o mafaufauga.

Ole Novopassit e le mafai ona ave ma le le faapalepale i vaega, o gasegase ogaoga o le gastrointestinal tract, maʻi o le ate, epilepsy, ulu manuʻa, ma le vailaau faasaina mo tamaiti ei lalo o le 12 tausaga.

Hypnotics mo le maʻisuka

O se tasi o taunuuga o le maʻisuka o le le mautonu. I le leai o se malologa soifua maloloina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata poto faapitoa o le a ia fautuaina fualaau mo le maʻisuka.

E le taliaina le togafitiga o le tagata lava ia, talu ai o vailaʻau malolosi o loʻo i ai se numera o faʻasolega o le a faʻaleagaina ai le ala o le faʻamaʻi.

E le tatau ona le amanaiaina le le mautonu, e i ai sona aafiaga leaga i le gaosiga o le inisalini ma lona faʻaaogaina i totonu o nila.

Mafuaaga o le Maʻi i le Maʻisuka

Le tele o le moe maloloina e masani lava ona maua i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2. E mafua ona o le mamafa, o le moe e faʻalavelave ona o le faaletonu o le manava o le tino.

O le tino o le tagata maʻi e nofouta i suiga uma i fafo, o le mea lea o le vaʻavaʻaʻi poʻo le vaʻaia e mafai ona aʻafia ai le lelei o le moe. O le isi mafuaaga o se lagona le mautonu, o tagata e maua i le suka suka e le masani ai i le le mautonu, neurosis ma le atuatuvale - o nei mea uma e afaina ai le tino ma e mafua ai ona le mautonu.

E masani ona masani ai le gasegase (enuresis) i le va o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, lea e mafua ai ona fafagu i taimi uma.

O se vaega o saienitisi mai Falani i le taimi o suʻesuʻega na maua ai se sootaga tuusaʻo i le va o le tigā ma le maʻisuka, aʻo latou foliga mai e sili atu i le tasi le gene. O sea sailiga o le a fesoasoani i le sailia o fofo fou i togafitiga o le maʻi.

Faʻaiʻuga

O le moe o se tasi lea o vaega o le masani ai o le tino o le tino. Faatasi ai ma le toesea po o le solia, o le gaioiga faaletino ma le ola o tulaga faatonuina e faasolo ina leaga. I le maʻisuka, o le leai o se moe e afaina ai le faateleina o le suka toto e tusa lava pe mulimuli uma faatonuga a le fomaʻi. O faʻalavelave o le le mautonu e mafai ona:

I le faaopoopo atu i le faateleina o le suka toto, o le le mautonu e afaina ai lagona o le mafaufau-faalelagona o se tagata.

  • leaga le faatinoga
  • tuai ona faia
  • faaletonu mafaufau
  • solia o le faiga puipuia
  • lamatiaga o le maʻi cardiovascular.

Maʻisuka Iniseti Iniseti

O le tele o vaifofo mo le le mautonu e te mafaufau ai i le sao o le filifiliga na faia. E tatau ona malamalama o le masini o le faatosinaga e tutusa mo tagata uma. O le mea galue malosi e aʻafia ai lagona o le faiʻai, ma faʻagesegese ai lana galuega. E aluese le atuatuvale, malolo, ma ua moe le tagata. Togafitiga e mafai ona lua ituaiga: amioga ma fualaau faasaina.

Faʻafitauli Faʻapitoa mo le Onosai

MetotiaFaatinoga
Faʻaogaina togafitiga faʻapitoaTaʻeseʻa mai se gaioiga ma le le mautonu
Faʻaauau le puleaO se moega i se tulaga e le mautonu e tatau ona fesootai ma le moe, o lona uiga, taoto i se mea maualalo i le ao
Taimi o le moe i le aoFaʻailoga le moe i le ao, ma i le afiafi, o le vaivai vaivai o le a faigofie ai ona moe
Malamalama malamalamaAfai e leai ni faafitauli i le moe i le aso pe ala aʻe i le taeao, e mafai ona e taumafai e moe i le afiafi ma le moli po o le moli o le taeao
Faiga faʻavaeO faʻamalositino faʻatinoga o le a faʻaitiitia ai le atuatuvale

O togafitiga faʻamaʻi e faʻaalia mo ni faʻafitauli iloga o le faamai, e taʻua o le oona.O le togafitiga e le tatau ona sili atu i le 2 vaiaso i lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi o loʻo auai. I le maʻisuka ituaiga 1 ma le 2, o fualaau o le natura e tupuga mai i le sili ona maualalo o le gaosiga o mea gaosi ua faatonuina.

Fautuaga lautele

O le faʻaleleia o le potu i le afiafi o le ai ai se aoga aoga i le moe i le po.

E tele fautuaga o le a fesoasoani e aveesea ai le le lava o le moe ma faʻavae ai se uati ola:

  • Le atiaeina o se pulega tumau o le aso.
  • Savaliga sili atu, aemaise lava, i se tausaga fou.
  • Ia auai i gaoioiga faaletino mafai.
  • Fai le 'aiga o le afiafi 2 itula ao lei momoe.
  • Faʻasala le potu moe ae leʻi alu i le moega.
  • Faitau se tusi, matamata i ata tifaga. O lenei mea o le a fesoasoani e malolo.

Lisi o fualaau momoe mo le le mautonu i le maʻisuka

Eseesega i le va o sauniuniga malosi, ma le malamalama.

O se tasi o togafitiga sili ona lauiloa o Melaxen. O le melatonin galue malosi e nafa ma le faʻatonutonuina o le alaga ma le moe, e taua foi o le "hormone moe".

O le tuufaatasiga e aofia ai mea e masani ai, pe a uma ona leai ni faʻasalaga mo avetaavale o taavale, e le mafua ai le le mautonu.

Faʻaalia i se gaioiga vave, ae o le mea sili ona le lelei o le tau maualuga ma le aʻafiaga o aʻafiaga. O loʻo fulafula mai i le tino ma mea e afaina ai.

"Doxylamine succinate" o le vaega malosi lea o fualaau moe. O se meafaigaluega faigofie lea ua faʻamoemoeina mo le faigofie faigofie o le le lava, lea na tulaʻi mai pe a suia le taimi faʻatulagaina o le taimi po o le po.

O loʻo iai le fualaau faasaina ma fuafua mo tagata soifua maloloina. I luga o le maketi ei ai se vailaʻau malosi - Andante. E na o le fomaʻi e pei ona faatonuina e le fomaʻi mo le vaivai ma le vaivai le tumau.

E tuʻuina atu i tagata ua matutua, ae i se laʻititi laʻititi. O le faʻaogaina o tupe - maualuga le tau.

CNS faʻamaʻi maʻi

O le onosaʻi ma pipiiina le manaʻo i totonu o le moto, e mafai ona e puipuia aʻafiaga o le maʻisuka.

O le mea autu o le taofia lea o le faateleina o le suka.

Ole aoga faatagaina o le kulukose pe a pasia le suega mo le hemoglobin glycina e 8%. O le tele o le faailo o le a faateleina ai avanoa o cardiovascular ma / poʻo aʻafiaga faʻaanamua.

Ina ia tausia pea lou suka ma ausia le paleni faalemafaufau ma le faaletino, e tatau ona e tausisia tulafono nei e puipuia ai:

  1. Aloese i amioga leaga - ulaula ma inu ava malosi.
  2. E sili atu i le mafai ona i ai i luga o le gaioiga: faia o le tauvaga, aau faatasi ma le maʻisuka, savali, yoga, Pilates, taʻaloga.
  3. Auai i se maʻisuka meaai lea e faasaina ai le faʻaaogaina o meaʻai gaʻo, māmā ma falai meaai.
  4. Faʻaauau le mataituina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. I le tulaga o le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka, e siakiina le suka aʻo lei faia tui taitasi, i le tulaga o le maʻisuka e le o le insulin-e tolu taimi i le aso (taeao, aoauli, afiafi).
  5. I le taimi, tagofia vailaʻau ua faatonuina e lau fomaʻi.
  6. Taumafai e aloese mai le vevesi malosi lagona ma ave ni nai mea i le loto.

O taumafaiga uma e faʻaititia i le "leai" pe a maʻi le tagata maʻi, i le faʻalogo i lona faʻamautinoaga, manatu o le mea lea e gata ai le ola. O le tele o le maʻisuka, ma le togafitiga talafeagai, e nonofo i luga o se fale ma tagata soifua maloloina ma sili atu ona umi, ona latou te tausia lelei o latou soifua maloloina.

E i ai se tulaga e iloa ai pe a faamanatuina e se tamaloa e iai le maʻisuka ituaiga 1, lea na faʻaalia mai ia te ia ao laʻitiiti, lona 90 aso fanau. Afai e malamalama le tagata maʻi o le maʻisuka e le o le mutaaga lea o lona olaga, e mafai ma e tatau ona tau, ona manuia ai lea o ia.

E oʻo lava i tulaga faigata, pe a tulaʻi le maualuga o le suka, ma e maʻi le ita o le tagata maʻi, o loʻo moe lona moe, e mafai ona e faʻafilemuina i le fesoasoani mai o togafitiga faʻalotu.

Decorations ma infusions o hawthorn, eleutherococcus, ginseng, valerian, motherwort ma le peony lelei atoatoa fesoasoani. E maua ei latou se toʻafilemu filemu ma le aoga, o lea latou te fesoasoani e faatoafilemu le maʻi.

E sili atu le aua le inuina ava malosi, aua e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le maualuga o le suka.

O loʻo iai faʻamatalaga i le vitio i lenei tusiga.

Faʻailoa lau suka pe filifili se kenera mo fautuaga. Suʻeina. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

Auala mo le puleaina o le lelava i le maʻisuka. O fualaau momoe ma faʻailoga masani

O le le maʻemaʻe e masani ona faʻatasi ma le maʻisuka, faʻalavelave i le olaga masani o se tagata. Ina ia faafetaiaʻia lenei mea matautia, e fesoasoani fualaau momoe, lea e tatau ona filifilia ma le faaeteete. O isi metotia e aoga foi mo le faʻamautuina o le moe, e aofia ai se ituaiga olaga lelei, manava, ma le malologa.

O le faʻanoanoa e faʻaalia ai nisi faʻafitauli i le tino. Faʻasaga i tua o le le mautonu, o le aʻafia o le maʻisuka e faʻalautele i taimi. E mataituina foi manatu i le taimi e tupu mai ai le gasegase i le maʻisuka. O mafuaʻaga mo lenei faʻalavelave atonu o mea nei:

  • hypoglycemia,
  • suiga i le tulaga o meaola oona lea e tupu mai i le talaaga o le maʻi autu,
  • atuatuvale, pe a tupu le atinaʻe o le maʻisuka e mafua mai i le mafaufau ma le mafaufau,
  • mamafa tele
  • faʻaleagaina
  • faalapotopotoga le saʻo o se faaputuga,
  • taumafa i le po,
  • afaina i fafo: pisapisao, malulu le vevela, moli susulu po o lona le atoatoa,
  • atuatuvale, fefe,
  • amio le taua
  • afaina o le system endocrin,
  • aʻafiaga o nisi vailaʻau
  • fesuiaʻiga taimi faatulagaina
  • suiga o le sone taimi,
  • tolopoina o pili o moe, lea na umi ona faia.

O le mafuaaga autu o le le mautonu i le maʻisuka ua taua o le hypoglycemia, o lona uiga, o se tulaga o le leai o se kulukose. I lenei tulaga, o le masani ai o le galueaina o ituaiga eseese ma okeni, ua afaina, lea e mafua ai le le fiafia i le moe.

O maʻi suka e tatau ona tauivi ma le maligi. O le lelava moe e faʻaitiitia ai le inisalini, faateleina le suka toto, ma aumaia ai le vaivai ma vaivaiga. Ona o le le mautonu, ua le lelei le lelei o le olaga.

O a fualaau momoe e taliaina mo le maʻisuka?

O se tasi o metotia e faʻafefe ai le le mautonu o le ave lea o fualaau momoe. I le maʻisuka, o le faʻaaogaina o sui nei ua faatagaina:

  • Melaxen. O lenei fualaau faasaina e masani ona faatonuina, aua e vave ona faia ma lelei.
  • Doxylamine Succinate (Donormil). O sea fofo ua faailoa mai mo le le mautonu i se foliga filemu.
  • Andante. O lenei vailaau faʻasaina ua faʻamaonia i tulaga tulaga ese, pe a oʻo mai le siʻomaga i se tulaga ogaoga, mafua ai le vaivai.
  • Valocordin (Corvalol). O nei pa'ū e faʻavae i phenobarbital ma ethyl bromisovalerianate. O fualaau faasaina e le gata ina maua ai fualaau oona, ae o se aʻafiaga ma le antispasmodic.
  • Vaʻapala. O nei fualaau oona o le a fesoa- soani e feagai ai ma le le mautonu na tupu i le lotolotoi o le atuatuvale. E mafai e le fomai ona fautuaina le pyrazidol, imizin, amitriptyline.
  • Antipsychotics. O fualaau nei e mafai ona faʻamaonia pe a faʻalavelave le moe e mafua mai i neurosis-pei poʻo le psychopathic. O maʻi suka e mafai ona faʻamatalaina le Thioridazine, Sulpiride, Frenolone (Metophenazate).

O fualaau momoe e iai aʻafiaga e ono aʻafia ai ma atonu e faʻaitiitia ai le gauai atu i taimi uma. E naʻo se fomaʻi e tatau ona faʻamatalaina togafitiga, ma e tatau i le tagata gasegase ona mulimulitaʻia mulimuli le metotia ma le taimi faʻatulagaina o togafitiga togafitiga.

Laʻau faʻamalolo

O togafitiga faafomaʻi mo le maʻisuka e mafai ona suia e ala i le tagofia o togafitiga. O lo latou lelei o loʻo taoto i le natura masani, itiiti ifo aʻafiaga o aʻafiaga ma faʻamaʻi.

Mo le maʻisuka, e mafai ona e faʻaogaina mea nei:

  • Persen. O nei vailaʻau faʻasaina ei ai foi lona aafiaga antispasmodic. E aoga e le gata mo le le mautonu, ae faapea foi mo le le fiafia ma le faateleina o le popole popole.
  • Dormiplant. I le tuufaatasiga ma le gaioiga, o lenei phytopreparation e talitutusa lava ma Persen ma ei ai foʻi faʻaalia tutusa.
  • Phytosedan. O lenei fofo ua lauiloa foi o le numera o le aofaʻi o le aofaʻi. O loʻo i ai se aʻafiaga ma le aʻafiaga o aʻafiaga. Mo le talosaga, e tatau ona faʻailoa le aoina.
  • Novo-Passit. O sea vailaʻau e fautuaina e faʻaoga mo le le mautonu, faʻagasolo i se foliga malu. Faʻafetai i le aʻafiaga o aʻafiaga, o le fofo e aoga mo neurasthenia, o le ulu o le ulu i le talaaga o le atuatuvale popole, migraine.

O fualaau momoe e maua saoloto, o lea e le manaʻomia ai se faʻamatalaga mo i latou. O nei vailaʻau e aoga mo le faʻavavega o le moe, atuatuvalega, atuatuvale, ma le mamafa o lagona.

Ina ia faʻafetaia le oona, na o fualaau e le lava. E taua le suia o lou olaga. E aoga foi le faʻatinoina o faʻamalositino ma faʻatino auala eseese o tafaoga.

Faʻaleleia o soifuaga

Ina ia faʻamaonia le moe, e tatau ona e usitaia fautuaga nei:

  • matau le pulega o le aso: ia alu i le moega ma ala i luga i le taimi lava e tasi,
  • moe e tatau ona i ai ao leʻi oʻo i le 10 i le afiafi, e faʻapupulaina ai le taua o le moe,
  • 'aua le' ai ao le i momoe: e tatau ona e 'ai i le afiafi i le itiiti ifo i le 3 itula, a leai o le vaivai i totonu o le manava o le a faalavelaveina ai le moe,
  • aloese i le afiafi mai le malosi ma meainu vevela, e aofia ai le kofe ma le malosi o le lauti, e aofia ai lanu meamata,
  • fafagu le potu moe ae leʻi alu i le moega,
  • e aoga le faia se savaliga puupuu i le ea fou,
  • o se timu poʻo le taele o le a fesoasoani ia te oe e malolo ai ae leʻi alu i le moega,
  • aua le nofo i le po i se telefoni pe i luma o se komepiuta,
  • aloese mai mafaufauga mamafa ao lei moe.

Faʻalavelave oso

Faatasi ai ma le le mautonu, e aoga tele le faʻatinoina o le manava. E mafai ai e oe ona faʻavave maso, faʻafefe popolega, faʻamalamalama le vaalele. O faʻatinoga o faʻatinoga nei e aoga:

  • Faʻafiafia loloto ma faʻagasolosolo i lou isu ina ia amata ona faʻafefete le manava, ma tumu le pusa i le ea. Exhale lemu ina ia sao mai le ea muamua mai le manava, ona sosoo ai lea ma le fatafata. Toe fai 5 taimi.
  • Le manava o Diaphragm. O lona uiga o le pusa i le taimi o le manava e le gaioi, ma e na o le manava e afaina. Faʻavave lemu, fai 5 toe fai taga.
  • Faʻaafe lemu ma loloto i le gutu, ona sosolo lemu lea i totonu o le isu, faitau i le 4. Taofi lou manava mo le fitu (7), ona fai lea o se taʻavale e ala i lou gutu, faitau i le 8. Toe fai 3 taimi. E aoga le faia o lenei faʻaluaga faalua i le aso.

O faʻamalositino e tatau ona faʻalelei. Afai o soʻo se gaioiga e mafua ai le faʻavauvau, ona tatau lea ona lafoaia lenei gaoioiga.

Faiga faʻaleleia

Mo le malologa, o metotia nei e aoga:

  • Musika malologa. O lenei metotia e mafai ona alualu i luma pe loloto. I le tulaga muamua, e tatau ona e toso ese le maso mo le 5 sekone, ona faʻamalolo atoa lea. O se metotia loloto e aofia ai le maualuga o le malolo o maso uma.
  • Mafaufau loloto E tele auala i lenei itu. O se tasi oi latou o le taulaʻi. O le nofo i luga o le fola e te manaʻomia e ufiufi ai ou vae, faʻamalu ou musele ma ave sina manava loloto. Ona usu lea o le mantra. Mo le taimi muamua e lava lea e faʻaalu ai le 5 minute e mafaufau loloto ai.
  • Aromatherapy E mafai ona e suʻe i le lavender, moli moli, neroli, ylang-ylang, sage, lemoni wormwood.
  • Massage E oo lava i ni nai minute e mafai ai e ia ona malolo.
  • Le musika. E taua le filifilia o le tagata lava ia. O nisi tagata e malolo i leo o le natura, aʻo isi e manaʻomia papa maʻa.

O le le fiafia i le maʻisuka e tatau ona pulea. O mea e momoe ai ma faʻalapotopotoga eseese o ausilali o le a fesoasoani e faʻamaonia le moe. O le soifua maloloina o loʻo i ai se nofoaga taua - afai e faia le saʻo, e faigata ona faʻatea ese le le mautonu.

Maʻisuka Faamamaina - Togafitiga o le Maʻisuka

O le a le aoga viburnum ma le maʻisuka ituaiga 2? O nisi o maʻisuka e maua ai lenei laau toto e toetoe lava o mea taua e mafai ona faʻamalolo atoatoa ai le gasegase o le suka.

O le mea moni, o le vaifofo atoatoa o se tala mo le faʻalavelave, ae o le faʻaaoga masani o vine viburnum, o teuteuga o le paʻu ma lau o le ai ai se aafiaga lelei i le tino o le maʻi.

Ae o le a le aafiaga faʻamalolo o lenei laau ma mafai ona togafitia i taimi uma?

Viburnum i le maʻisuka ituaiga 2 o le a fesoasoani e faʻamalosia le tino o le tagata maʻi, tuʻuina atu vitamini ma puipuia ai le atinaʻe o faʻafitauli o le maʻisuka.

O le a le mea e tupu i le tino e maua i le maʻisuka? O le mea moni, i le mea muamua, o le gaosiga o le inisalini e faʻalavelaveina ma maua ai le maualuga o le kulukose o le toto. Ae o le solia o le gaosiga o le suka e na o se vaega o faʻaaliga o le maʻi.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o le faamai, o le gafatia e gaosia ai vitamini ma microelements ma isi metabolic faagasologa e le afaina, e masani lava o faafitauli, o leona o vaa ma le loto, ate, ma fatuga ua atiae.

Viburnum i le maʻisuka ituaiga 2 e fesoasoani e faʻaitiitia le ono mafai ona atiaʻe ni faʻafitauli o le maʻisuka.

O le laau ei ai aafiaga nei i le tino:

  1. Faʻamamaʻi faʻamaʻi ma faʻamaʻi manu. E taua tele lenei uiga mo le maʻisuka, ona o lenei faʻamaʻi, o le malosi o le tino e tetee atu ai i le atinaʻeina o viral infections e faʻaitiitia, ma o manuʻa le lelei ma faʻamalolo i le tino e masani ona pisia.
  2. Faʻafouina. Viburnum i soʻo se ituaiga e faʻamalosia ai faʻaoga ma okeni uma, faʻateleina le leo o le puipui vascular ma faʻamalosia le muso o le fatu, ma faʻaleleia ai le gaioiga o le ate ma le paʻu.
  3. Sedative O se lagona filemu o le a fesoasoani i le tagata maʻi e malolo, faʻasaʻo le moe i le po. E le gata i lea, o le maʻisuka ua taʻua o se "maʻi gasegase" ma aafiaga o le atuatuvale i le inisalini ma o le gaoioiga a lenei enzyme ua uma ona faamaonia.
  4. Antispasmodic. Spasms o vaʻa laiti, aemaise ile pito i lalo, o uiga ia o lenei maʻi. O le faʻalauteleina o le toto o vaʻa toto ma le tafe o le toto e taʻitaʻia ai le atinaʻeina o hypoxia o meaola ma i se faʻalavelave faifai pea mo le maʻisuka e pei o le gangrene.
  5. Faamamāina o le toto. O le televave o le cholesterol, faʻamaʻi oloa ma isi mea leaga e aveesea mai le toto, ma o le kulūkose o loʻo faʻamautuina foi.

E mafai ona e 'aina fua, sua e pei o lauti, laulaʻau pe faia ni teuteuga o le paʻu:

  • Viburnum tea. O sua susu po o fua fou ua sasaaina i totonu o le ulo. O le aofaʻiga e faʻatau fua, e tofo ai, e mafai ona e faʻaopopo lau laʻau viburnum, o le faʻamalositino o le a sili atu le maualuga. Sasaa le vai tafe ma ufiufi le ulo i se mafanafana mafanafana, faʻatali mo se faʻamafanafana atoatoa. E mafai ona e inuina le lauti viburnum e aunoa ma ni tapulaa, e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le suka, faʻaleleia le moe ma faʻaititia le le mautonu o le popole.
  • Oona. E togiina mai fua fou e aoina pe a uma le malulu (o le oona e tumau i fua seivagana o le kiona). E tutusa le aafiaga o le sua i luga o le tino e pei o le lauti, ae na o le masani o aso taitasi e le sili atu i le 200 ml. E fautuaina le vai inu i le aso, vaevaeina le vai i le 2 pe 3 inumaga.
  • Meli ma taofi paluga. Se vaifofo lelei mo le maʻisuka o loʻo atiaʻe le maualuga o le toto maualuga e pei o faafitauli lua. Faʻafefiloi vaega i se fua faatatau 1: 1 ma 'ai se sipuni sipuni 2 poʻo le 3 taimi i le aso.
  • Faʻatau. E masani ona fautuaina i le amataga le faʻamaʻi o le paʻu i le amataga o le faʻamaʻi e faʻamautu ai le gaosiga o le suka, ae o le ai ai se aafiaga lelei i le tino oi latou o loʻo mafatia i le maʻisuka mo se taimi umi. O se sipuni sipuni ei ai se mauga o le paʻu paʻu ua sasaaina i se ipu vai inu ma kuka mo le afa itula ile vai vai. A maeʻa lena, o le pusa faʻatasi ma le susu e afifiina i se ie mafanafana ma tuʻu ai e faʻamafanafana. E fautuaina faatolu le inu i le aso mo le kuata kuata.

Dormiplant

Paʻu mafanafana mo le atuatuvale, lea e aofia ai vaega o valerian ma lemonimonimo.O le vailaʻau e fesoasoani e faʻasaʻo ai le popole tele, faʻaleagaina ma faateleina le tetee o le tino i aʻafiaga i fafo. O le aveina o fualaau e faigofie ai ona moe, moe atili ma avatu ia te oe le avanoa e moe ai ma malolo mai popolega o le ao. O lenei vailaau e le fautuaina mo tamaiti ei lalo ifo o le 6 tausaga le matutua, ao maitaga ma le lactation, faatasi ai ma le ate ma le fatu fatu ma le lagona lagona taitoatasi.

Ae o le tau o mea e fai ai fualaʻau, o sauniuniga a tina valerian, peony e le taugata - mai le 20 i le 50 rupu. Tupe e faʻavae i luga o le St. John's wort e sili atu le taugata - mai le 150 i le 200 rubles. O le tau o le tuʻufaʻatasia o togalaau e eseese mai le 150 i le 350 rubles.

Glycine mo le maʻisuka: aʻafiaga, faʻamaoniga, manuia

O le natura o se faʻamaʻi e pei o le maʻisuka malosi e faigata tele ona o le tele o pathogenesis mo le 1, faapea foi ma ituaiga 2 o togafiti, togafitiga, faʻafitauli o le faagasologa.

Mo togafitiga o lenei faʻamaʻi, o loʻo i ai le tele o vailaʻau o loʻo i ai le tele o auala eseese o gaioiga, lea e mafai ai e fomaʻi ona filifilia le togafitiga talafeagai mo le togafitiga o le maʻi lava ia ma ona faafitauli, lo latou puipuiga.

Glycine mo le maʻisuka e faʻaaogaina foi. O le a lona aoga?

Pill-over-counter pill

OTC e le o se mea e fai ma vaisu ma isi aʻafiaga aʻafia, ae ao le i faʻaaogaina, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi, talu ai o fualaau taʻitasi ua i ai ona lava uiga ma le faʻasaʻo. Lisi o fualaau oona e mafai ona faʻatauina i se fale talavai e aunoa ma se faʻamaumauga:

Sei o tatou nonofo i luga o fualaau sili ona lauiloa:

Ole vailaʻau mai le vaega o nootropics, lea e faʻaalia ai le faʻaleleia o le mafaufau, faʻaleleia lagona, faʻaitiitia le popole ma le popole.

I le taimi lava e tasi, o le tagofia o fualaau e le mafua ai le le mautonu po o le momoe, i se isi itu, e faʻaleleia ai le mafaufau ma faʻaitiitia ai faʻafitauli o le mafaufau. O lenei meafaigaluega e le mafua ai aʻafiaga o le aʻafiaga ma e toetoe lava a leai ni faʻalavelave, sei vagana ai le faapalepale i vaega. O le tau o le fualaau faasaina e mai 160 rubles.

O se sooupu e iai sona malosiaga malosi mai le vaega o le toʻafilemu. Mai i falemaʻi na faʻatuina e aunoa ma se faʻasologa. Faʻafefe lelei le faʻaleagaina, popolevale, tele phobias, fesoasoani e malolo, faʻaitiitia le faʻafitauli o le moe.

O le suʻeina o pills e faʻatagaina ai oe e taulimaina le faʻalauiloaina o faʻafitauli o le atuatuvale - faʻavauvau, atuatuvale, vevela, faʻalavelave manava, maʻau o le intestinal. O le vailaau faʻasaina e faʻafefe lelei ma e na o ni mea e seasea lava ona tutupu e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli leaga i tagata taʻitoʻatasi e iai le vailaʻau. E le gata i lea, e le fautuaina le Afobazole mo le maʻitaga, tamaitai lacting ma tagata ei lalo o le 18 tausaga. O le tau o le vailaʻau e mai le 260 rubles.

Leai fualaau faasaina lea o lona gaioiga e taulai i le faʻaleleia o mafaufau ma gaoioiga faaletino, faʻaleleia o le faia o le faiʻai, faʻamautuina o mafaufauga faʻapitoa, faʻaitiitia le le mautonu. Talu ai ona o le faʻaogaina o meatotino, o Phenibut e faʻamalieina ai le atuatuvale, atuatuvale, faʻasaʻo le atuatuvale ma fesoasoani e teena le atuatuvale.

O le vailaʻau e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai neurosis, faʻafitauli autonomy, popolega, faʻapea foʻi ma le togafitiga o le fefe ma le faʻamalosi i tamaiti. O le tapulaa i le taliaina o ni aiaiga e pei o le gastrointestinal ulcer, toilalo o le ate, maitaga, lactation, hypersensitivity ma le tamaitiiti (e oʻo atu i le 2 tausaga). O le tau o Phenibut e mai le 130 rubles.

Talosaga Pailani Faamamaina

E tusa ai ma le faʻamaumauga, o faʻamalosi malolosi mai le vaega o le toʻafilemu, antipsychotics, ma antidepressants ua faʻamalolo i falemaʻi. O fualaau uma e tatau ona faʻamatalaina e se fomaʻi (neurologist, psychiatrist), pe a maeʻa se suʻega atoa ma se suʻesuʻega. O papa mafanafana mo tagata matutua o ni meafaigaluega mamana, e faaopoopo atu i le togafitiga, e mafai ona mafua ai aʻafiaga faʻaleaga pe a faʻaaogaina le talafeagai pe pe a oʻo i le sili atu.

O nei fualaau oona e tele na faʻasalaga, o le mea lea, ua faʻataʻitaʻiina ma le faʻaeteete, ma ua faʻasaʻolotoina mai le fale faʻamalositino naʻo le faʻauluina. O malosi malolosi o loʻo faʻatulagaina, o fualaau nei e mafai ona taʻua:

  • Diazepam
  • Phenazepam
  • Lorazepam
  • Amitriptyline,
  • Buspirone
  • Bifol
  • Sandoz
  • Bromazepam
  • Aminazine
  • Tizercin,
  • Fluoxetine,
  • Seduxen,
  • Relanium.

Faatasi ai ma le manaia o le filemu, Diazepam ma Phenazepam e mafai ona iloga, e i ai se aafiaga faigata - o se faaupuga faasao, faaogaina, malolo ma le puipuiga, lea e faatagaina ai le faaaogaina o nei vailaʻau i togafitiga o le neurosis ma le psychopathic.

O le le lelei o nei vailaau (antipsychotics, antidepressants, tranquilizers) o le faʻaaogaina faʻaʻumiʻumi e fai ma vaisu ma fai ma vaisu, ma e mafai foi ona faʻaosofia ai tali le lelei mai le digestive system, o le cardiovascular and endocrin system.

Fualaau matautia

O le lisi o pepa papa i luga o fata o falemaʻi e tele naua ma e fiaselau mea. Faatasi ai ma ia mea, e mafai ona e maua i taimi uma ni tupe e le taugata e le solia ai le paketi a le aiga. O fualaau nei o loʻo i ai i totonu o vaʻa sili ona taʻutaʻua ma taugofie:

  • Glycine (mai le 40 rubles),
  • Valerian (mai 20 rubles),
  • Tina (mai le 24 rubles),
  • Peony Extract (mai 80 rubles),
  • Adonis Brom (mai le 80 rubles),
  • Bromcamfort (mai 90 rubles).

O fualaau faasaina o le amino amino e maua i le tulaga o laupepa mo le toe faʻaola i lalo o le laulaufaiva. O le gaioiga a Glycine e faʻamoemoe e faʻaitiitia le atuatuvale, popolega, popolega o le mafaufau. O le aveina o pills e faaleleia ai tomai faalemafaufau, faafaigofie le faagasologa o fetuutuunaiga faaagafesootai, ma ei ai se aafiaga o le maaleale ma le antitoxic.

Glycine e faʻaleleia ai lagona, faʻaitiitia le maualuga o feteʻenaʻiga, faʻamautuina galuega o le fatugalemu o le tino ma le tino autū. Faʻatasi ai, e mafai ona e faʻaitiitia le le mautonu o le moe, toe faʻaleleia mai se maʻi. I talavou, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faʻaititia ai le maualuga o le faʻamalosi, ma mo tamaiti aʻoga ma tamaiti aʻoga e fesoasoani e faʻafetaui maualuga maualuga aʻo faia suʻega.

Adonis e faapaleni

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai le bromide o le paluka ma le glycoside mai le vailaau togafitiga, Campion. O le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia mo faʻaaliga o vegetative-dystonia vascular ma le neurotic syndrome, faʻatasi ai ma le vave o le fatu o le fatu, atuatuvalega, vaega o gatete, faateleina le vevela.

O le vailaʻau o loʻo i ai le faʻamalo o le lototiga ma le cardiotonic. O faʻamaoniga e faʻatagaina o le maitaga, lactation, maʻi o le gaʻo, fuga o le palasele.

Bromcamfort

O se fualaau faasaina mai le vaega o uila, o le gaioiga lea e taulai i le faaleleia atili o le faiga o le inhibition i totonu o le faiʻai, aveeseina o le CNS faaletonu, faʻamautuina le gaioiga fatu.

Pe a faʻaalia i le tautala, o le laulau e iai le aʻafiaga o le aʻafiaga o le tino ma le faʻateleina o le popole, popolega i le moe, tigā toto, suiga i le fatu. E le mafai ona faʻaaogaina le vailaau mo le toilalo ma le ate, i le tamaitiiti (e oʻo atu i le 7 tausaga), faʻatasi ai ma le vaʻaia o ona vaega.

Paʻu mafanafana mo tamaiti ma tamaiti

Mo tamaiti, o loʻo faʻatutuina togafitiga e faʻaogaina i luga o vailaʻau poʻo vailaʻau fale. O tamaiti ma tama talavou ma le popole tele o le le mautonu, faatasi ai ma le le lava o le moe ma le moe, ua masani ona fautuaina i le masani ai o ni tagatanuu e faavae i le tina, valerian, peppermint, i le metotia fautuaina e le fomai.

O se vaifofo aloaʻia ma se faʻaaogaina o le totō ma le faʻaaogaina o togafitiga o Glycine. O loʻo faʻatulagaina mo tamaiti laiti e faʻamaonia tulaga faʻalagona, faʻaitiitia le atuatuvale ma le atuatuvale, tauleʻaleʻa - faʻaleleia tomai faʻaleleia, faaleleia atili le faʻasoaina o faʻamatalaga ma le maualuga o le mafaufau. O le lelei o le aʻafiaga o aʻafiaga o loʻo umia i auala e pei o:

O le mea moni, tuʻuina atu i se tamaititi e tatau ona faʻamaonia e se fomaʻi.

Mo tamaiti e sili atu le le fiafia, e le lava le soifua maloloina ma le gasegase, e mafai foi e se fomai faapitoa ona filifili fualaau faasaina mai le vaega o le toʻafilemu (Phenibut, Sebazon, Elinium), e fuafua ai le fua faatatau o le matua ma le soifua maloloina lautele o le pepe. O togafitiga e faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, e tatau i mātua ona mataʻituina le saʻo o le ave o faʻasalaga ae le sili atu i le faʻasologa ua tuʻuina atu.

Mo le togafitiga o le tupulaga talavou o loʻo mafatia i le le atoatoa o le vaʻaia ma le le atoatoa o le mafaufau, o fualaau e pei o le:

O tamaiti laiti ifo e masani ona fautuaina mai saogalemu nofoaga faʻatautaia. O fualaʻau nei:

Fautuaga faaopoopo

Pe a filifilia se paolo lelei, o le mea e tatau ai e tatau ona le gata o le tau o le paketi, ae o le saogalemu foi o le faʻatau mai.

O le mea lea, aʻo leʻi faʻatau atu soʻo, ia mautinoa e feutagai ma se fomaʻi, ia maua ni faʻamaʻi ma ni aʻafiaga leaga.

I le togafitiga, mulimuli i laasaga fautuaina ma mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau saʻo.

Tuua Lau Faamatalaga