Laʻau faʻatoʻaga Arfazetin - o se fofo masani mo togafitiga ma le puipuia o le maʻisuka

O le faʻaaogaina o togafitiga faʻaleleia lagolago o se vaega tāua i le togafitiga faʻaleleia, lea e faʻamaonia i tagata gasegase e maua i le maʻisuka.

O le faʻaaogaina o nei vailaʻau e taua tele mo lana gaioiga agavaʻa ma se lisi itiiti o aʻafiaga, ae mafai ona oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le faʻaititia o le kulūkose, ma o le taunuuga, i le faaitiitia o le fua o fualaau o fualaau faasaina.

E masani lava, o nei fualaau oona ua faia i luga o se faavae o le laau ma e tele ni mea e fai. O se tasi o tagata e masani ona faʻaaogaina o lenei ituaiga o Arfazetin - tea mo le maʻisuka.

Faʻavae ma mataupu faavae o gaioiga

Arfazetin o se fualaau faasaina lea o lona tuufaatasiga e aofia ai vaega autu e lima, o aʻafiaga uma.


Tea e faʻaitiitia ai le toto suka Arfazetin e aofia ai:

  • laʻau faʻi
  • Manchu Aralia root
  • rose pupuni,
  • St. John's wort herbs
  • aoina o taisies
  • ese mai fafo.

O mea autu o loʻo faʻaaogaina o lenei faʻalapotopotoga masani o vailaʻau o le flavorioids, robinin, myrtillin ma meaola faʻapitoa. O le aoina o loʻo maua ai foi i le vitamini P, E, C, carotenoids ma vailaʻau faʻapitoa e manaʻomia mo le masani ai o le tino.

O mea gaosi o le aoina e i ai se aafiaga taua i le tino, faʻamaonia le galuega o totoga i totonu ma le faʻamalositino o enzymes. O lenei faʻasalalauga e taʻitaʻia ai le teteʻe o le tino i le kulukose ma faʻaitiitia ai le maualuga o le suka. I nisi tulaga, o le tagofia o lenei fualaau faasaina, faatasi ai ma meaai ma le gaioiga faaletino, e mafai ai mo se taimi umi ona lafoaʻi fualaau oona.


E le gata i lea, o le laʻau Arfazetin mai le maʻisuka ei ai sona faʻamalosiaga malosi i vaʻa toto ma le fatu, faʻaleleia ai le soifua manuia lautele o se tagata, ma fesoasoani i le faʻasaʻoina o faiga e puipuia.

O le mea lea, o le tagofia o lenei fualaau faasaina, e faaopoopo atu ile aafiaga o le hypoglycemic, o se auala e puipuia ai faamaʻi pipisi, lea e masani ona aafia ai le maʻisuka.

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e fesuisuiaʻi ma mafai ai ona i ai isi vaega o vailaʻau.

Tausaga ma tulafono o pulega


Arfazetin mo le maʻisuka ua faia i le tele o vasega o le 30 aso.

I le va o vasega, e tatau ona latou faia se malologa - a itiiti mai e lua vaiaso.

A itiiti mai e fa vasega o togafitiga ma lenei fualaau faasaina e tatau ona maeʻa i le tausaga. O le fualaau faasaina ua faia i le tautala i le ituaiga o fusi.

Mo se aso, e tatau ona e inuina le fualaau faasaina faatolu, afa itula ao le i ai. Faʻaaoga i le 100-150 ml o le vailaʻau i le taimi.

Sauniuniga o le afaina e tatau ona faia i le auala lenei. 400 g o le vai inu kuka tuu le 100 kalama o le aoina, ma faapipiiina i totonu o le vai taele mo le 3/4 itula. Ona faʻamamāina lea ma faʻaopoopo le 200-250 ml o vai ua tunu. O le mea lea, e maua ai i aso taitasi se fua o decoction.

Talosaga faʻaoga


O le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i tagata mamai e maua i le maʻisuka e tatau ona faia ma le faʻaeteete.

O le mea e manaʻomia i le faagasologa o le ave, o le manaʻomia lea o le mataʻituina pea o le kulūkose.

O le fua o le maualuga o le suka e mafai ona faia uma i le potu suʻesuʻe ma faatasi ai ma le fesoasoani o auala faʻaonapo nei a le tagata lava ia, lea e tatau ona maua mo maʻi uma e aunoa ma se toilalo.

Afai e maua le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le kulūkose, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e uiga i le faasaʻoina o le auala autu o fualaau. E le mafai ona e taofia le ave oe lava ia tusa lava pe o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e masani lava.

Ae e te leʻi amataina, e tatau ona pasia se suega o le toleniga o le kulukose.

Faailoga ma le faʻailoga

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...

O lenei vailaʻau e faʻaaogaina mo le maʻisuka ituaiga II e pei ona faatonuina e se fomaʻi. E le gata i lea, o Arfazetin e faʻaaogaina e puipuia ai le maʻisuka pe a fai e le lelei le galuega. I lenei tulaga, o le fua o le fualaau faasaina ua faaitiitia e ala i le afa.

O le tele o le faʻasatauga mo le faʻaaogaina o le hypersensitivity i le fualaau faasaina, lea e mafai ona faʻamatalaina i gaioiga o le tino, allergies ma isi faʻaaliga e le manaʻomia.

O le maualuga maualuga o le maualuga o le maualuga o le mafuaaga foi lea e teena ai le faaaogaina o lenei fualaau. I le taimi lava e tasi, o le maualuga o le maualuga o le faʻamalosi e mafai ai le puleaina o Arfazetin, ae na o le maeʻa ona faʻatalanoa se fomaʻi.


O le tolu o le faʻaseseina i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau o faʻamaʻi fatugaʻo.

Soo se laasaga o le nephrosis poo le nephis o se mafuaaga mo le mumusu e ave Arfazetin, talu ai o mea gaioiolosi o le fualaau faasaina ua mafua ai se avega i fatugaʻo, lea e mafai ona oo atu ai i le alualu i luma o le faamai ma se tulaga matautia o le tulaga o le soifua maloloina.

Faʻaaoga i le taimi o le maitaga e mafai foi ona oʻo atu ai i aʻafiaga leaga. Ae ui i lea, i le mataupu pe afai e sili atu le afaina o le ave o le Arfazetin, o le faiga o le faatonuina o lenei vailaʻau i se togi maualalo ua faia. E tatau ona o gatasi ma le mataʻituina pea o le tulaga o le maʻi.

Faatasi ai ma le faateleina o le toto, o le fualaau faasaina e tatau ona faamutaina aʻo lei talanoa atu i se tagata tomai faapitoa.

Faʻaiʻuga


O le mea masani, o le arfazetin e le mafua ai ni aʻafiaga pe afai e leai se faʻailogaina e le tagata maʻi i lona faʻaaogaina.

I nisi tulaga, o le gaioiga laiti, le faʻavauvau mai le ate, suʻamuʻu e mafai.

E seasea lava o le tiga i le pito i lalo ma le taimi o le gaosiga e mafai - o loʻo taʻu mai ai o le aveina o Arfazetin na afaina ai le tino fatu. E mafai foʻi ona faʻaalia le faʻafefe o le paʻu.

O aʻafiaga e seasea ona taʻitaʻia i aʻafiaga leaga mo le tino ma e le manaʻomia ai le musu e ave le vailaʻau. Ina ia faʻaitiitia lagona faʻaleagaina o le maʻi, o le a faʻaalia ai se aʻafiaga o aʻafiaga i aʻafiaga.

O le maualuga o le fualaau faasaina e mafai foi ona mafua ai le le lelei o faailoga. Aua le sili atu i le fua fautuaina.

Vitio faʻatalanoa

O le faʻapotopotoina o monastery o se isi vai inu aoga tele mo le maʻisuka:

O le mea lautele, o le Arfazetin togafitiga o se faamamafa sili lea i le togafitiga o le maʻisuka, i nisi tulaga e mafai ai ona teena le faaaogaina o fualaau oona. O se avanoa lelei tele, o le tau o Arfazetin mo le puipuia o le maʻisuka e maualalo mai le 50 i le 75 rubles i Rusia.

Tuua Lau Faamatalaga