Taulaʻau ma le Pala Salad

E mafai ona saunia se salati suamalie, maloloina ma le faigata ma mea e pei o le sisi, masi ma peʻa.

Mea
Pear (soʻo, peʻalo) - 2 pcs.
Lemon wai - 1 tbsp. l
Olive olive - 2 tbsp. l
Peʻa suamalie masima ma eleele
Meaʻai (fufulu ma mamago) - 1 le fusi
Pulu lanu suamalie (tipi i fasi ie manifinifi) - 120 g
Alalaʻau alumini - 3 tbsp. l

Otioti le pi ma se naifi faapitoa i ni fasi manifinifi.

I totonu o se pesini laitiiti, faʻafefiloi le sua o lemon ma le suauu. Faamasima ma le pepa. Falafola laulaina, pi ma le sisi i le 4 ipu. Fafaso i almond flakes ma liligi le ofuina mai le sua ma le suauu. Auauna vave.

0
8 faafetai
0

O aia uma i mea e maua i luga o le upega tafaʻilagi www.RussianFood.com e puipuia e tusa ai ma tulafono talafeagai. Mo soʻo se faʻaaogaina o mea mai le 'upega tafaʻilagi, e manaʻomia se hyperlink i le www.RussianFood.com.

O le pulega o le nofoaga e le tali atu i le taunuuga o le faʻaaogaina o fualaau kuka, auala mo a latou sauniuniga, meaʻai ma isi fautuaga, o le maua o punaoa o loʻo tuʻuina i ai hyperlinks, ma mo mea e aofia ai faʻasalalauga. E le mafai e le pulega o le nofoaga ona faʻasoa manatu o le tusitala o tusiga na lafoina i le site www.RussianFood.com



O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina kuki e tuʻuina atu ia te oe le auaunaga sili ona lelei O le nofo i luga o le 'upega tafaʻilagi, e te malilie i le faigamalo a le' upega tafailagi mo le gaosia o faʻamatalaga patino. OU AGAI

Kuka

Ou te le iloa e uiga ia te oe, ae ou te fiafia tele i le sipuni pe a fou, e aunoa ma se togafitiga vevela. Ou te fiafia i laʻau paʻu lapoa e mafai ona faʻaaoga i se salati.

Muamua, ia fufuluina ma tapuni ni pears mai fatu ma fao. Sa ou faaaogaina le vasega o le Konafesi mo lenei salati. Ou te fiafia ia i latou aua e toetoe lava leai ni fatu.

Fufulu le pata i totonu o se fagu. Tuu ni fasi pusi i totonu ma faʻailo. Ona faʻaopopo lea o le soya soya i le apa ma faʻafefete le pears seia kuka. I le aotelega, e manaʻomia le 3 i le 5 minute. O mea uma, e moni lava, e fuafua i le tele o vaega.

Aʻo gasolo le pears, fufulu laulaʻau ma faʻagogo i se solo poʻo se solo pepa mai le vai. Faʻatulaga laʻau i luga o se ipu mafolafola ma fufuluina i le sua o le tipolo ma le suāuʻu olive.

Ona faia lea o ni fagu mafolafola i le pito i luga o laulaau ma sasaa le sisi i luga o le apa. 'Otiʻoti i ni fasi vaega le sisi lanumoana (Na ou aveina Dan Blue).

Soo seisi sipisi e te fiafia i ai atonu e sau, ae ou te fautuaina pea meaʻai. I totonu o lenei salati, e lelei le tuʻufaʻatasia o se paʻu suamalie ma se tofo vevela o le siʻisi. Fafasi le salati i fasi sisi.

E lelei lava lenei salati e talafeagai mo le uaina mūmū mūmū. Talia ma le masani.

Ae e tatau ona e fiafia i le sisi lanumoana. O i latou e le fiafia ia te ia, pe suia le sisi i le isi, sili atu le le mautonu i le tofo (Ou te manatu o le pi ma sau sau o le a faia pea le pisinisi o le pisinisi), pe na o le faia o se isi salati.

Sapalai sosolo i le pi ma le avoka i lea laasaga ma lea laasaga

I totonu o se tamai pesini, faʻafefiloi ai suauu fuālaʻau, vinika, sua o le lime, cilantro, keleni ma le pepa cayenne. Faamasima ma le pepa.

I totonu o se pesini telē, faʻafefiloi malie ma le faʻafefiloi le meaʻai, tipi le pi i totonu o ni tamai cubes, faʻamaʻaina le avoka ma le sipuni tipi. Liligi musa, faʻafefiloi ma fufulu i le sisi. Auauna atu ma le isi lavalava.

E te fiafia i le fua? Faʻasoa mai ia i matou i Yandex Zen.
E ala i le lesitalaina, e mafai ona e iloa nisi meaʻai lelei ma maloloina. Alu ma teu.

Tuua Lau Faamatalaga