Momordica compositum: faatonuga mo le faʻaaogaina, iloiloga o tagata maʻisuka ma tagata faʻaoga

Momordica compositum: faatonuga mo le faʻaaoga ma iloiloga

Igoa Latina: Momordica compositum

Mea gaosi gaosi: Momordika balsamina (momordica balsamina)

Tagata gaosi: Biologische Heilmittel Heel GmbH (Siamani)

Faʻamatalaga faʻamatalaga ma le ata: 07/11/2018

O le Momordica compositum o se vailaʻau faʻapitoa mo le togafitia o le pancreas.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le Momordica compositum o loʻo i ai i se ituaiga o fofo mo le puleaina o le intramuscular (intramuscular): e leai se mea e le manino, manino, vai faʻamaʻi (2.2 ml (2.2 g) i ni tioata lanu felanulanuaʻi, 5 sikola i le paʻu palasitika, i le pepa pepa se taga pepa 1 pe 20).

O mea o loʻo i ai i meaola malolosi i le 1 ampoule e 22 μl taʻitasi i vaifofo nei: D6 - Momordica balsamina (balsamine momordica), podophyllum peltatum (podophyllum) podophyllum podatillum (podophyllum), Ceanothus americanus (ceanotus americanus), Lycopodium clavatum lycopodium), D8 - Iodum (Jodum) iodum (iodum), Mercuryus solubilis Hahnemanni (mercury solubilis Hahnemanni), Mandragora e radice siccata (mandrake e radice siccato), D10 - Carbo vegetabilis (carbo vegetabilis), Lachesis mut (lahezis), D4 - Veratrum album (verarum album), D12 - Argentine nitricum (silver nitricum).

Vaega o ausilali: sodium chloride, vai mo le tuiina.

Contraindications

  • maʻi faʻamaʻi
  • tausaga e 18 tausaga
  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau.

Faʻasalaga, naʻo luga o le fautuaga a se fomaʻi, e mafai ona faʻaaogaina se sauniuniga ile homeopathic i le taimi o maitaga ma le lactation, pe a faʻapea ole maualuga ole faʻamoemoe mo le tina e maualuga atu nai lo le taufaʻamataʻu e ono lamatia ai le tamaititi ma le tamaititi.

Faatonuga faapitoa

O le faʻaogaina o se fofo e mafai ona mafua ai le mea e taʻua o le matua matuia e fesoʻotai ma se faʻavavevave taimi o faʻamaoniga o loʻo iai. E fautuaina le taofi o le folasia o le fofo ma le faateleina o faailoga o le faamai po o le atiina ae o aafiaga i itu ma saili le fautuaga a se fomai.

O le tuufaatasiga o vailaʻau, o le faʻamatalaga o le fomai

O le momordica compositum e mafai ona faʻatauina e ala i le faʻamalositino i le 2.2ml ampoules ma se vaifofo e leai se lanu ma se manogi, ma sina tofo suamalie. O pusa taitasi e aofia ai le 5-10 ituaiga ampoules. Teuina faʻamaʻi i se mea malulu (e oʻo i le 25 ° C), faʻamaonia le pusa fesoasoani muamua, e le avanoa i tamaiti.

O le tagata Siamani o le Biologische Heilmittel na ia faavaeina le ola ola o amipoules i totonu o le 120 masina, e tatau ona faamatuu le vai ua maeʻa.

Mo Momordika compositum, o le tau e faʻalagolago i le afifiina ma le faʻatupeina o le tau o le faasologa o vailaau faʻamalolo: 5 ampoules i Moscow e mafai ona faʻatauina mo le 525 - 741 rupu.

I pulou taitasi, e mafai ona e iloa:

  1. Mea faʻapipiʻi: Momordica balsamina, Lycopodium clavatum, Podophyllum peltatum, album Veratrum, Ceanothus americanus, Carbovegetabilis, Mandragora e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina,
  2. Faʻaopoopoga o otaota meaola: Lachesis mutus,
  3. Minerale: Mercurius Hahnemanni solubilis, Jodum, Argentric nitricum,
  4. Tagata faʻatau: vaifofo o le sodium chloride.

O avanoa o se tulaga tulagaese e suʻesuʻe lelei i le laulau.

Momordica, fualaau suamalietiga tele, afaina i totonu o le sone, ituaiga eseese o pancreatitis, faailoga gastrocardial. Podophyllum aʻaaʻafiaga leaga pe a uma le faʻamaʻi faʻatasi ma faafitauli i luga o le mafaufau i totonu o le iniseti, cholecystitis, faʻasologa o le hepatic, pancreatitis i soo se ituaiga ma se faʻalavelave matuia o le faʻavaivaia, ma le vevelence ma migraine. Ua tuua Zeanotustogafitiga o le lau, afaina o le itu tauagavale o le manava, puupuu le manava. Beech ma birch gaʻogasegase o le gastrointestinal disorder, faʻalavelave faʻavaivaia, faʻalavelave le mafaufau. Fuga o le kalapu (fatu)afaina o le gastrointestinal, o le ate ma le biliary tract pathology, dyspepsia, faʻafitauli o le tino. Mandrake (vao)Lagonaina o se manava ua tumu, maʻi maʻi leʻo, faʻamaʻi, gastrocardial syndrome, cholecystitis. O aʻa o le hellebore paʻepaʻefaʻapupulaina le afu (e masani lava o le muaulu), faʻaitiitia i le tulaga o le gastrointestinal rage, stomatitis, le mafaufau, maʻi o le dysentery, ma le stool.

IodineOle vaʻaia o hormones o le thyroid, faʻaalia i le dystrophic muscle ma meaʻai masani, masima, furunculosis, siama. Hahnemann's Mercuryappendicitis, fulafula lautele, pulusive inflammation, se ata o nifo ma le pusa i luga o le laulaufaiva, fia inu pea, manogi manogi o le ooto tautala.
Silver nitratemigraine, togafitiga o le gastrointestinal (psychosomatic), manava manava, dyspepsia, paʻu o le intestinal.

Hoods o meaola manu

Surukuku Snake Venomfaanoanoaga ma isi faaletonu o le mafaufau, afaina, ma togafitiga o le eleele.

O ai e faʻaalia ma solia

O le vailaʻau e iai mea e mafai ona faʻamalosia e faʻamalosia ai le faʻamalosiina o le gaioiga o le pancreas, suiga i lona tele, ma le mumū o le okeni.

O le momordica compositum ua fautuaina mo pancreatitis, e le gata i le gasegase, subacute, ma i se foliga masani, e faapea foi i feeseeseaiga, maʻi o le epigastric.

Mo fafine maitaga ma aʻo faagasolo lapataiga, o le fomaʻi e filifili i luga o faʻamatalaga o vailaau taʻitasi, faʻamautinoa e faʻamaonia togafitiga i fafine maʻitaga ile tolu tausaga muamua. E leai se poto masani i le faʻaaogaina o fualaau mo tamaiti e oo atu i le tausaga.

Talu ai o le fualaau faasaina e aofia ai le iodine, ma le hyperthyroidism, e manaomia e le tagata maʻi se tausiga faapitoa.

O aʻafiaga e leʻi mafaufauina, o le faʻasalalaʻau, allergies, edema ma le hyperemia pe a uma le tui (faʻapitonuʻu) e sili ona taatele. Afai e tutupu mea leaga, e tatau ona taofia le togafitiga faʻatasi ma le Momordica compositum ma lipoti atu le le toʻa i le fomaʻi.

Faatasi ai ma isi vailaʻau, o masaniga faʻatau fualaau masani e masani lava. O le Momordica compositum e le afaina ai le saoasaoa o gaioiga ma le gauai atu o le mafaufau pe a ave taavale afi ma auala faigata.

Togafitiga fautuaina

O le umi o le togafitiga ma Momordica compositum, e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaoga, e mafai ona tumau i le 3-5 vaiaso. O le tagata matua o se tasi o le ampoule (2.2 ml) i le aso. Faʻaaoga vailaau 1-3 taimi i le vaiaso, i tulaga faʻapitoa - i aso uma.

Tamaiti mai le tasi i le tolu tausaga o loʻo faʻamatalaina mai masini, mai i le tolu i le ono, mai le ono i le 12 - 1.5 mg, mulimuli ane e mafai ona e fesuiaʻi i le tagata matua. O le fofo o loʻo faʻaaogaina i soo se tasi o auala nei: togi i lalo o le paʻu, tui i totonu o se vein poʻo se musele, ma faʻaaoga foi i le tautala.

I le mataupu mulimuli, o se tasi o vailaau e faʻamaʻapeina i le 5-10 ml o le vai, taofia i le gutu mo sina taimi ma inu le vaifofo. E mafai ona faʻaaogaina mo le tuiina ma le faʻamalosolo.

Mo le togafitiga o tagata maʻi o tamaiti, o le fofo mai le ampoule ua tosoina atu i se tui tui inisalini. E mafai ona togi se tasi o fua i lalo o le paʻu pe tui i totonu o maso. Mo le faʻafofoga tautala, ua faʻamaʻape le vailaʻau i le 5 ml o le vai ma faʻafefe i totonu o le gutu o le tamaititi.

O toega o le vailaau faʻasaina e mafai ona teuina i totonu o se tui i totonu o se nofoaga pogisa i le vevela o le potu, ina ia mafai ona e faʻaaoga i le isi fualaau i le taimi faatulagaina.

Tomai faʻapitoa

O le momordica compositum e mafai ona faʻaaogaina e le gata o le monotherapy, ae faʻapea foi i togafitiga faʻapitoa ma isi togafitiga faleopathic lea e fetaui ma ona gafatia.

Mo le togafitiga o pancreatitis masani poʻo le faʻalogo, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le vailaʻau ma le Lymphomyozot (faʻasaʻo le fulafula), Traumeel C (faʻasaʻo le mumū), Halium Heel (e iai le faʻafefe o le tino i pancreatocytes). O fofo fofo o loʻo faʻatonutonuina i lalo o le paʻu i le vaega o le faʻaogaina o le pancreas.

Afai e maua mai faʻamaʻi pancreatic faʻatasi ma cholangitis, cholecystitis, siapatitis, Momordica e mafai ona faaopoopo i Hepel, Hepar compositum, compositeum Coenzyme, compositeum Ubiquinone.

I le tutusa o togafitiga o le toilalo o le fatu e aofia ai ma Momordica, o Corsuis compositum N. o loʻo faʻaaogaina.

Mo le togafitiga o maʻi maʻi duodenal, o le momordica compositum ua faʻataʻitaʻiina o se vailaʻau fesoasoani.

E mafai ona suia le compositum Momordika

O faleopathic vailaʻau e itiiti lava le faʻasaina ma aʻafiaga, ae leai se tasi na faalēaogāina le tali a le tagata lava ia.

Vitamini e foliga tutusa i aafiaga o vailaau faʻasaina:

  • Pantohematogen "Altamar ™ -4" (capsules),
  • Arthrophone,
  • Enterokind.

O a mafaufauga o tagata maʻisuka?

O le a le aoga o Momordiki mo le maʻisuka? Amino acids, phenol, saponins, glycosides, alkaloids, o suauu, o le mea autu o le vailaau faʻasaina e matua tele, faʻateleina le faiga o gasegase, faʻamaonia le cholesterol atoa, faʻamamaina toto toto, faʻaosofia le gaosiga o le inisalini, ma saofagā i le mamafa ma le faʻasaina o le toto.

O le fualaau aina e aofia ai le farantine, lea e fesoasoani i le pulea o le glycemia, ma o le vitamini E o se viovidant malosi lea e puipuia ai le puipuiga.

Mo i latou oe mananao e ola i lenei mea matagofie "melonona oona" i le fale, e mafai ona e faamasani i uiga o fualaau aina ma fualaau mo vailaau e faavae i luga iinei

Momordica: fualaau aina po o le kukama?

Taliina le fesili "O le a momordica "Fua po o le kukama?", E mafai ona tatou fai atu e lua. I fafo atu, o le laau e pei o se vine ma lau e pei o kukama ma vine. Momordica faʻafesoʻotaʻi mea totino o kukama, rimoni ma le pauka. Na tuuina atu e tagata i le laau le tele o igoa: kukama vale, Indian pomegranate, valekin pumpkin, palsia balsamic. O le upu "rabid" na tuuina atu mo meatotino a se laau e tafana ma ona fatu i itu eseese. Momordica e le gata ina i ai le matagofie o fafo, ae o le malosi foi e faatoilaloina ai le tele o maʻi.

Momordica: mea aoga

Mea aoga momordiki faigata ona faʻamaualuga. E foliga mai o faʻamaʻi uma e afaina i lenei fua ese. O meatotino autu o le fualaau faasaina:

  1. Faʻamalosia le mafaufau
  2. fufulu ipu ma faamalosia i latou,
  3. faʻaleleia gaioiga vaaia,
  4. fesoasoani e aʻafia siama ma siama,
  5. taofia le faagasologa matua o le tino,
  6. fesoasoani e faʻamaonia le faʻatinoga o gaioiga,
  7. maualalo le cholesterol
  8. lagolagoina le soifua maloloina tuʻufaʻatasia
  9. faamalosia le loto
  10. o loʻo i ai sona aafiaga anthelmintic.

O mea faʻamalolo e faʻamaonia aloaia e fomaʻi masani, e tusa ai ma tekinolosi faʻaonapo nei mai momordica eseese togafitiga faafomaʻi ua faia.

Momordica: talosaga

Antiseptic ma faʻamaonia amioga momordiki ma o lona tulaga tulaga ese o fualaau oona na maua ai le faʻaaogaina i le tele o ituaiga o fanua. O faʻavae sauniuniga i le toto e faʻaaogaina:

  1. e avea o se puipuiga o le fatu fatu ma le stroke,
  2. ma faʻamaʻi viral ma catarrhal ma faʻalavelave faʻafuaseʻi i totonu o le manava o le tino,
  3. i le taimi o le le lava o vitamini,
  4. e fesoasoani e taofi le atinaʻe o sela o le kanesa,
  5. ma le lauulu vaivai ma nifo nifo,
  6. ma faʻamaʻi pipisi: psoriasis ma eczema,
  7. mo le meaʻai
  8. e faʻamautu ai le gaioiga o le pancreas.

Resveratrol faʻapea foʻi ma momordica taua i luga o le oncology ma o loʻo i ai se toe faʻafouina o le tino.

Momordica: mo le gau o le mamafa

Momordica Sili mo le leiloa o le mamafa. Faʻatasi ai ma se maualuga o mea e iai le protein ma le gaʻo, o le mea lea, o loʻo maua i mea maualalo i le kalori. E na o le 19 kkini mo le 100 g o oloa, ma le tele o fiber. E pei o le yohimbine, guarana ma le carnitine momordica faʻamalosia le metabolism ma fesoasoani e vave aveese le gaʻo gaʻo mai le tino.

Momordica: i le maʻisuka

Momordica faʻaaogaina i le maʻisuka e fai ma faʻaoga i le togafitiga autu. Momordica E fesoasoani e le gata i le maualalo o le kalori, o loʻo i ai se faʻamaʻi masani o le farantine, lea e faʻaitiitia ai le suka o le toto. O se taunuuga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina momordiki o le numera o suauu peta i le pancreas e faʻalauteleina, lea e fesoasoani i le tino e maua ai le insulin.

Momordica: faatasi ai ma le meli

Masks momordiki ma le meli e faʻaaoga lelei i le cosmetology. Latou te faagesegese le paʻu o le paʻu ma felefele malie, pupuʻu vaiti i luga o le paʻu o le paʻu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻamamā lelei: 1 tbsp. l momordiki, 2 tbsp. l meli ma le 1pp. vine sua. Faʻafefiloi mea uma, solo le solo i le paluga, ma tuʻu i luga o ou foliga mo le 10-15 minute. Ona fufulu lea i le vai malulu.

Momordica: homeopathy

Momordica i le homeopathy o loʻo faʻatusalia mai i le sauniuniga o le Composite Momordika. E aofia ai minerale ma oloa o mea totino ma meaola. Le fualaau faasaina:

  • faamautuina le pancreas, faatulaga lelei ona enzymes,
  • aveese le tiga ma le gaogao
  • galue e avea o se anti-inflammatory ma salu.

Momordica: capsules

  1. O mea taumafa o fualaʻau aina i sauniuniga e tuʻuina atu i ituaiga eseese, o le faiga sili ona talafeagai o le pulega o momordica i capsules. O le musele oona o se isi igoa lauiloa momordiki, e taʻua o le oona mo sina mea tiga i le tofo o le fua. Kamupani Source naturals Faʻailoa mai le Taunuuga o le Bitter Melon Dietary (500 mg, 60 Capsules). Fuafuaina e faapaleni le maualuga ole kulukose o le toto.

Fautuaga mo le faaaogaina: ave 2 capsules faalua i aso uma ma taumafataga.

Momordica: toso

  1. O le isi laʻau faʻapitoa e faʻaogaina i luga o vailaʻau: faʻasologa momordiki i fualaau. E faigofie foʻi ona pulea le vailaʻau. Mea gaosi meaʻai faaopoopo Jarrow fai fua Lafoaʻi le Wild Bitter Melon Extra (750 mg, 60 pauna i le pusa). O le vailaʻau e faʻamautuina ai le toto maualuga, tausisia le maualuga o le suka, e le o aofia ai le kuluteni ma e talafeagai mo tagata vaʻai.

Fautuaga mo le faaaogaina: ave le 2 pulu i le aso i vaitaimi o le 12 itula i le afa itula ao le i faia taumafataga. A o le i faia se faʻatalanoaga faʻapitoa e fautuaina.

Momordica: i le fale talavai

Faʻatau le faʻaopoopoga vao momordica O le fale talavai e faigata. E maua i luga o faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi, ae o le atofaʻi ma lenei igoa e lautele lautele, o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga i ni mea faʻapitoa e le mautonu e iai le tele o masalosaloga e uiga i le saʻo. E le gata i lea, o ia faʻaaliga e faʻatau uma i Moscow ma St. Petersburg. O loʻo i ai meaʻai o le gaosiga o fale, ae le faʻamalosia le toʻa ona o le maualalo o fua o laau ma le tau maualuga i le taimi lava e tasi. E sili atu ona lelei le faʻatau mai o se oloa lelei i totonu o se faleoloa e lauiloa i luga o le initaneti lea e faʻatuatuaina e tagata faʻatau mai le salafa o le lalolagi. O iina e mafai ona e faʻatau ai ni mea faʻapitoa e masani ai ole natura e pei ole: gaʻo mea kuka, pepa cayenne ma le suauʻu kuka. E ala i le kiliki i luga o le sootaga o loʻo i lalo, e mafai ona e mauaina le nofoaga o lenei faleoloa. I luga o le saite lava e tasi e mafai ona e faʻatau ai se fualaau saʻo momordica.

Momordica: Compositum

Biologische Heilmittel Heel GmbH, le kamupani sili ona lauiloa ile falemaʻi, faʻalauiloa se oloa ua taʻua Momordica compositum. O le tulaga ese o le vailaau faasaina o loo i ai i le mea moni e faapea o se oloa tele lea e aofia ai le tele o laau totino ma minerale ia e matua faaopoopo ai meatotino i le tasi ma le isi. O fualaau faasaina e taugata, ae faʻamaonia le aoga.

Momordica: pe faapefea ona ave

Ina ia maua le tele o mea mai lau faʻaopoopoga, e tatau ona e iloa le auala e ave ai. momordic. O le vasega o le taliaina e le itiiti ifo i le 3-5 aso. O le faaopoopoga e faalua 2 aso i le aso faatasi ma se vaeluaga o le 12 itula, capsules - 1 ma se taumafataga, ma le 1 papa i le 30 minute ao lei faia se taumafataga. Afai e avea o se vaifofo i ampoules, e le tatau i tagata matutua ona sili atu i le maualuga le metotia o le 2.2 ml, vaevaeina le taumafaina e 1-3 taimi i le aso.

Tincture o momordiki

Tincture o momordiki faʻasologa o togafitiga masani e fesoasoani i le malulu, fiva, psoriasis ma le rūmāmatika. Sauniuniga o le tincture:'oti lelei le fua, sasaa i totonu o se fagu tioata, sasaa le 0.5 vodka ma tuu e faʻaaoga mo le 2 vaiaso i se nofoaga malulu. Faʻaalu faatolu i le aso mo le 1pp. 30 minute ao leʻi faia taumafataga, o le vasega e 3 aso.

Momordica: faʻailoga

E ui lava i faʻaaoga uma aoga, e tele faʻasolega mo le ave momordiki. O le aloese mai le faia o le faaopoopo o le:

  • fafine i le taimi o le maitaga ma le lactation,
  • tagata o loʻo i ai se faʻavavega o se uligā ma faʻamaʻi faʻamaʻi,
  • tagata e le faʻaaloalo i fualaau aina.

Momordica: iloiloga

Iloiloina e iloiloga o momordike, o le fualaau faasaina e maua ai se aafiaga lelei i le tau faasaga i le mamafa o le mamafa. O le mea lea, o se tasi o tagata faatau, ave le tasi capsule o le faaopoopoga i le taeao, na leiloa 8 kg i le masina ma sa matua fiafia i le taunuuga. Tagata faʻatau e matauina o le meafaigaluega e fesoasoani e vave faʻaitiitia le mamafa, o le mea autu e le tatau ona sili atu i le metotia. O iloiloga talafeagai e tusi e uiga i le faʻasaʻoina o le suka toto ma faʻaleleia atili le manuia lautele. O tagata uma na faʻaaogaina tusiga e matauina o le mea autu o le ave lea o se vailaʻau faʻamaonia ina ia manuia ai ae le afaina ai le soifua maloloina.

Momordica: tau

Tau mo momordic i faleoloa i luga o le initaneti: eseese mai le 350 i le 2500 rubles e aunoa ma se faʻamaoniga lelei. Oloa lauiloa i luga o le upega tafaʻilagi e maua ai le avanoa e faʻatau moni ai momordic i le tau sili ona lelei, e aunoa ma le fefe i le mauaina o se mea sese. E le pei o falemaʻi i le initaneti Rusia, o tau o loʻo i ai iinei e 2-5 taimi maualalo, o loʻo i ai pea le maualuga o le vailaau autu i le fualaau. E mafai ona e faatauina mai ia mea faaopoopo e pei o: acetyl L-carnitine, amlu, krill oil ma isi mai tagata gaosiga mai fafo i le upega tafailagi i le sootaga i lalo.

Momordica: faatau

O se ituaiga tele o ituaiga, soʻo ma tagata gaosiga momordiki:

1. Faatau momordic i le tau maualalo ma faʻamaonia maualuga maualuga, e mafai ona e asiasi i le Amerika lauiloa i luga o le initaneti iHerb, e sili ona pele i tagata nonofo i Rusia ma le CIS (faʻatau i rubles, hryvnias, ma isi, iloiloga i le Rusia mo faʻaopoopoga taʻitasi).
2. Auiliiliga o laasaga-i-site-step instructions mo le faatulagaina o se poloaiga (faigofie tele): Faʻafefea ona tuʻu se poloaiga ile iHerb!
3. Mo poloaiga muamua ma mulimuli ane, silasila i le code promo promotional iherb ma o le a mafai ona e maua! 10% tupe maua mo le fou ma le 30% tupe maua mo tagata o loʻo iai nei! Matou te mautinoa e faʻaaogaina, pei faʻatasi ai ma le poloaiga lona lua, e mafai foi ona e faʻalagolago i le faʻaititia poʻo le toe faʻafoʻiina o nisi o tupe e ala i le sili atu o tupe maua, o le a taumafai e toe faʻafoʻi mai le tului mai le faʻatau i le tau maualalo! I le faʻaopoopoga, faʻalogo i faʻalauiloa ma faʻatau, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Kupivip promotional codes for clothes with a discount of up to 95%, le coupon-city coupon ma se faʻaitiitiga i tusi, le code promotional Eldorado mo taavale i se tau maualalo poʻo le codepress promotional Code for discount on a large trading trading!
4. Faʻamatalaga faʻamatalaina e uiga i mea faigata o le faʻatagaina ma le totogiina: iHerb payment and delivery iHerb!

Photo Source: iHerb.com

E faapefea ona fesoasoani ia te oe momordica? O lau finagalo faaalia po o fautuaga auiliili e taua tele mo tagata amata ma tagata o loʻo mafatia i maʻi tutusa!

Faamatalaga o le fualaau faasaina:

Capsules "Momordic" (Momordicin) - O se vailaau Saina e fuafua e leiloa le mamafa, faʻaitiitia le vevela i totonu, ma maua ai ma le saogalemu le toto suka.

Mo le gaosiga o lenei vailaʻau o loʻo sili ona lelei le momordica. Faatasi ai ma le fesoasoani o le maualalo o le vevela, faʻapea foʻi ma tekonolosi faʻafouina fou e aunoa ma le faʻaopoopoina o vailaau faʻamaʻi o vailaʻau a Europa, matou te faʻamaualuga le tele o meaola faʻataʻitaʻiga ma le faʻaogaina o le momordic.

O meatotino autu o capsules "Momordic" (Momordicin):

  • Momordica e aofia ai le "insulin", e mafai ona faʻaitiitia le toto toto ma le gaʻo toto, faʻaleleia galuega faʻapitoa, e puipuia ma togafitia ai le maʻisuka, faʻapea foʻi ma maʻi fatu cardiovascular, ma e iai sona aʻafiaga i le taunuuga o le maʻisuka aceticosis.
  • Faʻaitiitia le vevela, faʻaitiitia le vevela, faʻalauteleina le gasegase, faʻaleleia mata, vavaeeseina aafiaga o le mea oona, faʻailoa ai fatugaʻo, faʻamalosia le galuega a le tama. Faʻavave ona faʻaumatia le "vevela i totonu," o le gaosiose, fesoasoani i le malosi o le tino, siama, maʻi o le gum, stomatitis, maʻi o le manava. Faʻaitiitia mea lanu i luga o le paʻu, faʻafefe solo, faʻaleleia tele. E i ai le puipuiga i luga o le ate, faʻaitiitia ai le maualuga o le ava i totonu o le toto, faʻafefeteina, faʻateleina le faʻamalosi o le talo, ma puipuia ai le faateleina o le maualuga o le bilirubin.
  • I le 1998, o se saienitisi American e igoa ia Kylie na aumaia mai le momordiki se vaega e mafai ona lelei le talepe gaʻo. Na faamaonia e le suʻega e mafai e le 1 mg o lenei mea i le aso ona faʻaumatia 100 g. gaʻo gaʻo. Afai e te aveina le 2-4 mg o le momordiki i aso uma, ona maeʻa lea o le 30 aso o le a aveesea e le tino le 6-12 kilokalama o le gaʻo.
  • Faamalosia le tino, puipuia le puipuiga, fesoasoani i le vaivai ma le le mautonu.

Faʻailoga: Kamupani bio-gaosiga o Kanzhiyuan.

Fausia: Hubei Li Shi Zhen Biotechnology Co., Ltd., Saina.

Faʻamatalaga e uiga i le Compository Momord

O faʻamatalaga e uiga i le Comordine compositum e sili ona lelei. O maʻi e pagatia mai le afaina, o foliga mai o le tiga ogaoga o le tino, leu ma le vomiting pe a uma ona 'ai meaʻai gaʻo mamafa, lipoti atu o le faʻaaogaina o le vaifofo e faʻaumatia ai nei vailaʻau. Togafitiga faleopathic e faʻafaigofieina le faʻaogaina o le tino, o loʻo i ai se faʻalogiga o le tino. O nisi tagata gasegase e feagai ma se aafiaga toʻafilemu ma ua fautuaina e faatino le lapataiga pe a ave taavale.

Faʻataʻitaʻiga

E pei ona faailoa mai i le faatonuga, Comordite Momordika o se vailaʻau faʻapitoa i le faleopathic e faʻavae i luga o minerale, mea toto ma meaola. E faʻaaogaina mo pancreatitis ma le dyspancreatism (faʻasolosolo poʻo taimi tetele o le vasega). O vailaau faʻasoifua maloloina o loʻo i ai i luga o le vailaʻau o le pharmacological: astringent, antiemetic, sedative, anti-inflammatory, antispasmodic, analgesic, antioxidant. E faʻamalosia ai le faʻamalosia o le tino vaivai ma le faʻamautuina o lona faʻamatalaga o le enzyme.

Fomaʻi togafitiga o elemene i totonu o le inisiua "Momordica Composite":

  1. Fua o le momordica (Momordica balsamina) - faʻaaoga faʻamalologa gastrocardial, taofi le faʻasalaga ma faailoga o le colic i le kolone ma le sigmoid colon, togafiti i le pancreatitis.
  2. Rhizomes o le podophyllum (Podophyllum peltatum), lea e aoina pe a maeʻa fua. Latou te faʻaaogaina le aʻafiaga o le faʻalauiloaina o faʻamaʻi mo faʻamaʻi o le gasegase o le tootoo tele, e aoga mo faʻamaʻi o le gall vase, maʻi o le ate, pancreatitis (foliga faʻapitoa poʻo le tino) ma le faʻapogai autu o le manava o le fatu, o le masani ai, faatasi ai ma le tiga i le ulu ma le afaina.
  3. O laulaau o le American zeanotus (Ceanothus americanus) e faʻaaogaina mo fomaʻi ma isi faʻamaʻi o le totoga, o le lagona o le i ai o se mea faʻapipiʻi i le pito i luga i le agavale, lea eo mai faatasi ma le manava manava.
  4. O le kalama mai le birch ma le siufofoga (Carbo vegetabilis) o loʻo tauivi ma le malosi o le tino, faʻalauteleina le gaosiga o le kesi i le pito i luga, vaivaiga o mea toto, vaivaiga i mea inu ava malosi, ona o le mea e iloa ai le dyspepsia ma le gas.
  5. O le faʻaogaina o le kalapu kalapu (Lycopodium clavatum) e faʻaogaina mo le le mautonu o le faʻaogaina o meaʻai, faʻamaʻi pipisi, faʻamaʻi pipisi o le ate (faʻasologa o vailaʻau faʻamalositino).

O faʻamatalaga e uiga i le "Momordica Composite" o loʻo tuʻuina atu i le pito o le tusiga.

Faʻaiʻuga

E tusa ai ma iloiloga a le Momordika Composite, pe a faʻaaogaina se falemaʻi, o le atinaʻeina o faʻafitauli leaga nei i le vaega o le tino e mafai ona matauina:

  • faʻamaʻi tele
  • afaina o le tino.

Afai e tupu lenei faailoga, e tatau ona taofi le vailaʻau.

Faatonuga mo le faaaogaina

O faatonuga mo lenei vailaʻau e taʻu mai ai o le vailaʻau, umi ma le faasologa o togafitiga faʻasolosolo e fuafuaina e se fomaʻi faapitoa e amanaʻiaina uiga o le tagata maʻi ma le lavelave o le togafitiga faʻaleaga. I le averesi, o le vailaau e togafitia i totonu o le masini lua i le vaiaso, ma e mafai ona faʻatonu 1 pe 3 taimi. O le umi ole togafitiga e 1 masina. O lenei mea e faʻamaonia e faatonuga mo le faʻaaogaina mo le "Composition Comordord". E sili atu le faamasani ia oe i iloiloga e uiga i le fualaau faasaina i le taimi muamua.

Fautuaga faapitoa

I nisi o tulaga, o le faʻaaogaina o vailaau e faʻaoga ai le faleopathic e mafua ai le faʻavavevaveina o faʻamaoniga o loʻo i ai, o lona uiga, o lo latou faʻamalosia muamua. O tulaga faapena, faapea foi le atinaeina o aafiaga i itu, e manaomia ai le faamutaina o le faaaogaina o lenei vailaʻau ma le faanatinati atu i se fomaʻi. I nisi tulaga, atonu o se eseesega lea o le masani, ae na o le taimi lava e faʻaleagaina ai faʻamaoniga ma e tupu i se taimi pupuu.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e le afaina ai le gauai atu o le mafaufau ma e le taofia ai le mafaufau, o lea, e mafai ona faʻaaogaina pe a ave taavale afi, masini faʻalavelave ma matautia.

E leʻi i ai se faʻatauga faʻamalositino o lenei vailaʻau ma isi fualaau.

Faʻamatalaga e uiga i le "Momordica Composite"

E tatau ona maitauina o tulaga faʻaleagaina lea o loʻo faʻatulagaina ai lenei vailaʻau e uiga i le tele o tagata. O le mea lea, o le auala o se togafitiga faʻapitoa, aemaise lava ile aoga, e sili ona lauiloa i maʻi. I le taimi lava lea, o iloiloga e uiga i fualaau faasaina "Momordica Composite" o le tele o mea lelei.

E masani ona fai mai tagata mamaʻi latou te feagai ma tiga ogaoga o le manava, afaina, afaina, vili ma le taoto, aemaise lava pe a taumafa meaai mamafa, e pei o le falai po o le ulaula tapaa, paila. O le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e fesoasoani e faʻamalo ai na uiga, ae ui i lea, e faaopoopo atu i lenei mea, e fautuaina meaʻai mo nei tagata gasegase. I le faaopoopo atu i le aafiaga o le analgesic ma le faʻamautuina o le gaioiga o le faʻaogaina o fualaau oona, o loʻo matauina e tagata gasegase se aʻafiaga aʻafiaga mai lenei falemaʻi. O le mea lea, o le togafitiga e manaʻomia pea le faʻaeteete i le faia o gaoioiga matautia.

E itiiti lava ni faʻamatalaga e uiga i le tupu mai o ni faʻafitauli matuia i iloiloga, ma o gasegase e taʻu mai ai o loʻo i ai se paʻu o le paʻu paʻu i le tino o se mea na tupu. O na faailoga, e pei o se tulafono, na vave ona mou atu, ma e leʻi mafua ai se faʻafitauli faapitoa. E le manaomia le faalēaogāina o togafitiga.

Ae mo le faʻaaogaina o fualaau i tamaiti, o loʻo i lalo o le 14 tausaga le matua e le faʻaaogaina lenei vailaʻau.

Tuua Lau Faamatalaga