Exenatide: tau ma mea tutusa o Bayeta


Analogs o le vailaau faafomai, e fesuiaʻi i tulaga o le aafiaga i le tino, sauniuniga e aofia ai se tasi pe sili atu mea tutusa o vailaau galue ua tuuina atu. Pe a filifilia ni upu tutusa, mafaufau ile tau e le naʻo latou tau, ae faʻapea foi le atunuu o gaosiga ma le talaaga ole gaosi oloa.
  1. Faamatalaga o le fualaau faasaina
  2. Lisi o analogues ma tau
  3. Faʻamatalaga

Faamatalaga o le fualaau faasaina

Baeta - Exenatide (Exendin-4) o le agonist receptor polypeptide glucagon-like-glucagon ma o le amidopeptide amino-amino-39-amino. O mea faʻapitoa, e pei o le peptide-1 (GLP-1), pei o le peptide-1 (GLP-1), faʻaleleia le puleaina o le inisalini-glucose, faʻaleleia galuega β-cell, faʻaitiitia le faʻamalositino o le kullucagon ma le faʻaitiitia le gasegase gaogao pe a uma ona latou ulu atu i le toto toto mai le manava.

Exenatide o se mimetic mamana malosi lea e faʻaleleia ai le puleaina o le insulin i le glucose ma ei ai isi aafiaga o le hypoglycem, e mafua mai i mea faʻafefeteina, lea e faʻaleleia atili ai le puleaina o tagata mamaʻi i le maʻisuka ituaiga 2.

O le faasologa o le amino acids o le mimita e tutusa lelei ma le faasologa o le GLP-1 tagata, ona o lea mea e fusifusia ma faʻamalosia ai le GLP-1 i le tagata, lea e mafua ai le faateleina o le glucose ma le faʻamalosi o insulin mai suauu β-pancreatic faatasi ai ma le auai o le AMP cyclic ma / poʻo isi faailo intracellular auala. O le Exenatide e faʻaolaina ai le faʻasaʻoina o le inisalini mai sē β i le i ai o le maualuga o le kulukose.

O esega e ese mai i le vailaʻau ma gaioiga faʻamalositino mai insulin, sulfonylurea o meaola, D-phenylalanine ma mea mevlitinides, biguanides, thiazolidinediones ma le alpha-glucosidase inhibitors.

Faʻaauau le faʻaleleia o le glycemic control in patients with type 2 diabetes ona o mea nei.

Glucose-faʻalagolago i le inisalini: i tulaga o le hyperglycemic, faʻalauteleina le faʻaogaina o le insulin i le glucose e maua mai i suauu β-pipisi. O lenei inisinia e faamutaina ona o le maualuga o le kulukose i le toto e faaitiitia ma e masani ona masani ai, ma faaitiitia ai le ono lamatia o le hypoglycemia.

O le vaega muamua o le tali o le inisalini: o le faʻamalositino o le inisalini i le 10 minute muamua, ua taʻua o le "vaega muamua o le tali o le inisalini", e faapitoa lava ona toesea i tagata gasegase o le maʻisuka ituaiga 2. E le gata i lea, o le leiloloa o le vaega muamua o le tali atu ile inisalini o se vave faaleagaina o le β-cell function i le maʻisuka ituaiga 2.

O le faʻafoega o le tigā e toe faʻafoisia pe faʻaleleia atili ai le muamua ma le lua o vaega o le inisalini tali atu i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

Glucagon secretion: i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e tetee atu i le talaaga o le hyperglycemia, o le puleaina o le mea e gata mai ai e taofia ai le sili atu o le pule faitalia a le glucagon. Ae ui i lea, o le faʻasalaga e le faʻalavelave i le tali masani a le glucagon i le hypoglycemia.

Taumafa i mea taumafa: o le puleaina o meaʻai e mafua ai le faʻaitiitia o le manaʻo ma le faʻaitiitia o le taumafaina o mea taumafa, e taofiofi ai le motilima gaogala, lea e faʻagesegeseina ai lona gaogao.

Gastric emptying: Ua faʻaalia le faʻataunuʻuina o le motusia o le motilusini gasegase, lea e faʻagesegese ai le gaogao gaogao. I maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le togafitiga o togafitiga faʻatasi ma le metformin, thiazolidinedione ma / poʻo le sulfonylurea o sauniuniga e oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le anapogi o le toto glucose, postprandial blood glucose, faapea foi le HbA 1c, ma faʻaleleia atili ai le glycemic control in these patients.

Lisi o analogues


Faiga faʻapolopolo (e ala i le lauiloa)Tau, siaki.
Baeta
250mcg / ml 2.4ml N1 (Eli Lilly & Company (Amerika)11408.20
Baeta Long
0.002 Numera 4 kata o suauʻu - togafiti (AstraZeneca Pharmaceuticals LP (USA)13829.90
Exenatide * (Exenatide *)

E toʻalua tagata asiasi na faʻailoa mai i aso taʻitasi

E faʻafia ona tatau ona ou ave Byet?
O le tele o tali e masani ona faʻaaogaina lenei vailaʻau 1 taimi i le aso. O le lipoti o loʻo faʻaalia ai le tele o isi tagata tali mai latou te tagofia lenei fualaau faasaina.
Sui%
Faatasi i le aso2

E toasefulu ma le lua tagata asiasi na lipotia mai le matua o tausaga

Sui%
46-60 tausaga5
41.7%
30-45 tausaga433.3%
> 60 tausaga3

Mataupu taua

E faʻapefea ona filifili le mea saʻo talafeagai
I le falemaʻi, o fualaau oona e masani ona vaeluaina i upu tutusa ma analogues. O le fausaga o synonyms e aofia ai le tasi poo le sili atu foʻi o vailaʻau faʻasaina tutusa e maua ai le togafitiga faʻapitoa i le tino. O analogs e faʻaaogaina vailaʻau e aofia ai vailaʻau faʻasaina eseese, ae fuafua mo togafitiga o faʻamaʻi tutusa.

Eseesega i le va o vailaʻau faʻamaʻi ma siama
O faʻamaʻi pipisi e afua mai i siama, siama, sigi ma protozooa. O le gasegase o faʻamaʻi e mafua mai i siama ma siama e masani ona tutusa. Ae peitai, o le iloa o le mafuaʻaga o le faamai o lona uiga o le filifilia o togafitiga saʻo lea o le a fesoasoani e vave ona taulimaina le malaise ae le afaina ai le tamaititi.

O le faʻaleagaina o le mafuaʻaga o le malulu masani
O nisi tagata e masani i se tulaga e masani ona maʻi le tamaitiiti ma umi se taimi ona o se malulu masani. Mātua e ave o ia i fomaʻi, suʻe suʻega, faʻaaogaina fualaau faasaina, ma o le iʻuga, ua uma ona faʻamaonia le tamaititi i le fomaʻi maʻi e masani ona maʻi. O mafuaʻaga moni o faʻalavelave faʻamaʻi faʻafuaseʻi e leʻo iloa.

Urology: togafitiga o le gasegase chlamydial
O le chlamydial oththritis e tele lava ina maua i le galuega a se urologist. E mafua mai i le parasite intracellular Chlamidia trachomatis, o loʻo i ai meatotino o siama ma faʻamaʻi, lea e masani ona manaʻomia ai togafitiga faʻasaʻi umi mo le togafitiga o le antibacterial. E mafai ona mafua ai le lūlūina o le urethra i le tane ma le fafine.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Naʻo le fualaau oona o loʻo i ai faʻasalaga o le Baeta. I le faaopoopo atu i le vaega autū, o loʻo i ai se mea itiiti o mea faʻaopopo: masini sodium acetate trihydrate, mannitol, metacresol, acetic acid ma vai faʻafefe.

E maua mai e kamupani Suetena e lua - AstraZeneca ma Bristol-Myers Squibb Co (BMS). O le Baeta e na o le tasi le ituaiga o vailaau - 250 mg ampoules o loʻo i ai se vaifofo manino, mo ia mea taitasi ei ai se penisini faapitoa faapitoa ma se voluma e 1.2 poʻo le 2.4 ml.

O le vailaau faʻatau e faʻatau atu e ala i le faʻauluina, e naʻo le fomaʻi e mafai ona faʻatonuina i le tagata maʻi. A maeʻa ona maua e le tagata maʻi ni moli, e tatau ona ia faitau ma le faʻaeteete faatonuga mo le faʻaaogaina.

O lenei vailaau faʻatau e faʻaaoga uma i le monotherapy ma faatasi ai ma togafitiga faaopoopo o le maʻisuka ituaiga 2, pe a le mafai ona pulea le maualuga o le glycemia. O le faʻatonuga o loʻo i ai se lisi o vailaʻau e mafai ona faʻaopoopoina ai le fofo o le Bayeta:

  • biguanides
  • sulfonylurea meaola,
  • Thiazolidinedione,
  • o se tuufaatasiga o thiazolidinedione ma metformin,
  • o se tuufaatasiga o sulfonylurea ma metformin.

O le vailaau o le vailaau faasaina e 5 mcg i le aso 1 itula ao le i faia le taumafataga autu. E tui i lalo o le paʻu i totonu o le manava, lima poʻo le ogavae. Afai na manuia le togafitiga, pe a uma le 30 aso o le a oʻo i le 10 mcg le lua i le aso. I le tulaga o le tuufaatasia o le vailaau faʻasaina ma le sulfonylurea, o le a tatau ona faaitiitia le fualaau o le a mulimuli mai ina ia aloese mai le vave faʻaitiitia o le maualuga o le suka. I le taimi o le folasia o le fofo, e tatau ona mulimulitai tulafono nei:

  1. o vailaʻau e le faʻatautaia pe a uma taumafa,
  2. aua e te tuiina ma le le fiafia po o le intramuscularly,
  3. afai o le fofo ua suia lanu po o ua i ai ni vaega, e le tatau ona faaaogaina,
  4. i le taimi o togafitiga, e mafai ai ona faia le antibody production.

O vailaʻau e tatau ona teu i se mea pogisa mai tamaʻi fanau i le vevela o le 2-8C.

O le olaga ola e 2 tausaga, ma o le vaifofo i le syringe pipi e 30 aso i le vevela e le silia ma le 25 tikeri.

Contraindications ma aʻafiaga leaga

E pei o isi vailaʻau, o le vailaʻau o le Bayeta ua i ai ni faʻamaʻiloga:

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ketoacidosis (faʻalavelave i le gaʻo gaʻo)
  • (le maualuga o CC i lalo o le 30 ml / min),
  • faʻafitauli o le tagata lava ia i vaega o le vailaʻau,
  • afaina fua o le tino e aunoa ma le otaota,
  • fanauina ma le susu,
  • tamaiti ma tama talavou i lalo o le 18 tausaga.

Mo soʻo se mafuaʻaga, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le le talafeagai o le faʻaaogaina o vailaʻau, o aʻafiaga e mafai ona tupu:

  1. afaina o le maʻi - urticaria, faʻafefe i luga o le paʻu, paʻu,
  2. solia o le faiga o meaʻai - gasegase ma le vomiting, faʻaleagaina tele, faʻaoʻo poʻo le manava, faʻaitiitia le manaʻo ma le mamafa,
  3. le mautonu o le fatugalemu o le tino - le fiafia, le lava, vaivai ma le maʻisuka ma le ulu,
  4. ate po o le fatu fatu,
  5. faateleina le creatinine serum,
  6. hypoglycemic state, hyperhidrosis, pancreatite.

I ia tulaga, e tatau i le tagata maʻi ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi o le a fetuutuunaʻi le togafitiga togafitiga.

Atonu e manaʻomia lou faʻaitiitia o le vailaʻau poʻo le taofi foi e te tago i lenei fualaau faasaina.

Tau, iloiloga ma mea tutusa o fualaau faasaina

E mafai ona faʻatau le vailaʻau faʻatau i le falemaʻi poo le tuʻuina o se poloaiga i le Initaneti. Talu ai ona o le vailaʻau ua faʻaulufale mai, o le tau o lea, e tusa ai ma le maualuga tele. O le mea lea, e le mafai e tagata uma ona gafatia e faʻatau.

O le tau e faʻalagolago i le tele o le fofo, o le tau o felauaiga ma le pito o le tagata faʻatau:

  • 1.2 ml peni tui - mai le 4246 i le 6398 Ruʻu Rusia,
  • 2.4 ml peni tui - mai le 5301 i le 8430 ropu Rusia.

E tele gasegase na maua le solution a Bayet na faamalieina i lenei fualaau. Muamua, e naʻo le tasi i le aso ona faʻaaogaina, ma lona lua, e maualalo ai le maualuga o le kulukose ma le mamafa o le tino i totonu o se tagata.

Ae ui i lea, ina ua uma le faʻamalolo o vailaʻau, na faia e le au gaosiga se suʻesuʻega tau maketi lea na auai ai tagata gasegase ua le mautonu. O taunuʻuga o le suʻesuʻega na faʻaalia ai o le toʻatele o tagata o loʻo tago i le vailaau faʻasaina na i ai tali le lelei:

  1. Faʻaleagaina, le mausali, i se tulaga e le masani ai - gasegase maualuga.
  2. Urticaria, pruritus, alopecia (paʻu o le lauulu), angioedema, vevela maculopapular.
  3. Faʻavalalaina ona o le fesuiaiga, o le leiloa le mamafa.
  4. O le vaivai, le lava po o le suia o le tofo.
  5. Faʻaleagaina o le tino, le maualuga o le creatinine maualuga, le toe faʻavaivaia poʻo lona faʻaleagaina.
  6. O nisi taimi o anaphylactic reactions.

E tusa ai ma analogues e aofia ai le mea lava lea e tasi, e leai. I le maketi a le pharmacological Rusia, e na o oe lava e mafai ona maua fualaau oona lea e tutusa lelei le malosi. O nei mea e aofia ai mimetics - Viktoza ma Januvius. E sili atu auiliiliga faʻamatalaga e uiga ia i latou e mafai ona maua i le Initaneti pe fesili i lau fomaʻi.

Ma o lea la, o le mea o loʻo i ai i le sauniuniga o le Bayeta, e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma e le taʻitaʻia ai le hypoglycemia. Ua faatonuina e le fomaʻi lenei vailaau, faʻaitiitia faʻamalologa, faʻasalaga leaga ma le amanaʻiaina o uiga o le tagata maʻi. Faʻaaoga lelei le fofo, e mafai ona e faʻaumatia faʻamaʻi o le maʻisuka mo se taimi umi. Ia soifua maloloina!

Ina ia maua se taui tumau, o togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2 e tatau ona atoatoa. E faʻafefea ona togafitia se faʻamaʻi o le a taʻu atu i le tagata atamai i le vitio i lenei tusiga.

Baeta | Faʻamatalaga Rusia o fualaau faasaina ma tau ma iloiloga

| Faʻamatalaga Rusia o fualaau faasaina ma tau ma iloiloga

O le maʻi suka o se faʻamaʻi lea e matua suia ai le olaga o se tagata. Ona o lea mea, e tatau ona e mulimuli i se taumafa ma se faamalositino malosi, ae e tupu e le lava lenei mea. I ia tulaga, o loʻo i ai se manaʻoga mo se fesoasoani faafomaʻi. O le Baeta o se fualaau faasaina e mamanuina le maualuga ole kulukose toto.

Talosaga

Baeta - o se vailaau faʻasaina e faʻaaoga ai se aafiaga o le hypoglycemic. O loʻo aofia ai le mea o loʻo galue malosi, lea e faʻamalosi. Faʻatasi ai, o le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose i totonu o le totoga o loʻo tupu.

Faʻailoa e Baeta le faʻagaoioia o le GLP-1 (e tupu lenei mea i le mea o loʻo galue malosi, o se mea faʻafefe). O le vailaau faasaina e maua ai peta paneta e mafai ona faʻamaonia le gaosiga o le inisalini.

Afai o loʻo maʻi le maʻi mai le hyperglycemia, ona faʻaititia e le Byeta le pule faasela o le kaluka. E taua tele e le aʻafia e le fualaau faasaina le tali atu i le glucagon. O le tiketi e faʻaitiitia le fua faatatau o le faʻamalosi o mea e maua mai le gastric system.

E faʻaitiitia ai le manava ma le mamafa o le maʻi.

E mafai ona faʻaaogaina le fualaau mo le faʻatasi faʻatasi ma le metformin ma le inisalini. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei mea, o le toto maualuga o le suka e faaitiitia i tagata mamaʻi ma e mafai ona ausia se tulaga masani o le pulea lelei.

O faatonuga o loʻo taʻu mai ai faʻamatalaga nei mo le faʻaaogaina o fualaau mo le maʻisuka ituaiga 2:

  • Mo le monotherapy, faʻaaogaina e fai ma faʻaopoopoga i gaoioiga faaletino ma togafitiga.
  • Mo togafitiga faʻasolosolo ma fualaau faʻasaina e tutusa le algorithm o gaioiga, insulin ma metformin. E faʻaaogaina pe afai e le aumaia e le monotherapy ni fua talafeagai.

O le vailaau oona ua tui i totonu o le paʻu, ma ua maeʻa ona faʻaaoga vave le vailaau oona. O le maualuga o le aoga o fualaau e maua ile lua itula talu ona maeʻa le pulega.

O le gaioiga malosi o loʻo gaosia faʻapitoa e fatugaʻo. O le afa o le faʻaumatia mulimuli o le tusa lea ma le 2 itula.

O laʻasaga, itupa, ma le matua (faʻatasi ai ma gaioiga galue i se tulaga talafeagai) e leai se aoga i le faʻaaogaina o vailaʻau.

Suesuega e mafai ona iloa ai le afaina o fualaau faasaina i le taimi o le maʻitaga ma le lactation e lei faia. A o faagasolo lenei vaitaimi, o le inisalini po o ana analogues o le Baeta e masani ona faʻaaogaina.

Suesuega o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua e leʻi faʻatautaia. I ia tulaga, o le inisalini po o isi vailaʻau faʻatasi ma se algorithm tali tutusa e faʻaaogaina.

Faʻaiʻuga

Mafaufau i aʻafiaga e ono tupu pe a faʻaaoga le fualaau faasaina:

  • Fale gasegase. Faʻaitiitia le manaʻo, faʻafitauli i le ogaumu, vomiting, poloka i totonu o le manava, maualuga le kesi i totonu o le manava, pancreatitis.
  • Metabolism. Afai e te faʻaaoga vailaau e avea o se vaega o le faʻamalosiga faʻatasi ma le inisalini poʻo metformin, ona mafai lea ona tupu le hypoglycemia.
  • Ogatotonu o le tino. Laveina o tamatamailima, lagona o vaivaiga ma faateleina le moe.
  • Faʻasalaga faʻapitoa i le nofoaga o tui. E aofia ai se vevela ma le fula.
  • Faʻasalaga o Renal.

Afai e te faʻaaogaina le fualaau faasaina mo se taimi umi, ona mafai lea o le faʻaalia o faʻamaʻi. E le aoga le togafitiga. E tatau ona lafoai le fualaau faasaina, sui i se mea talitutusa, ma o le a alu ese auupega.

E leai ni vaifofo o Baeta. Togafitiga mo aʻafiaga e faʻalagolago i faʻamaoniga.

O le tau e faʻatatau i le metotia:

  • Mo se fofo o le 1.2 ml o le a tatau ona totogi 3990 rubles.
  • Mo se fofo o le 2.4 ml - 7890 rupu.

I falemaʻi eseese, o le tau e fesuisuiai. O lea la, mo se faataitaiga, o se fofo o le 1.2 mita na maua mo 5590 rubles, ma le 2.4 ml - 8570 ru.

Mafaufau i tutusa ma Bayeta:

  • Avandamet. O loʻo aofia ai metformin mea taua ma rosiglitazone, lea e fetaui ma le tasi. O le vailaʻau e fesoasoani e pulea le maualuga o le kulukose i totonu o le tino o le toto, faʻateleina le lagona o le pancreatic beta cell to insulin. E mafai ona faʻatauina mo le 2400 ru.
  • Arfazetin. E i ai sona aafiaga faʻapoma. Fesoasoani e faʻaitiitia le kulūkose i totonu o le tino o le toto. E mafai ona faʻaaogaina mo togafitiga lagolago, ae le talafeagai mo togafitiga talafeagai. O le vailaau faʻasaina e leai ni aʻafiaga i itu ma e sili atu i isi analogues i le tau. Tau - 81 rubles.
  • Vaevae. O loʻo aofia ai mea gaosi glibenclamide ma metformin.Faateleina le lagona o le tino i le inisalini. Faʻaitiitia le cholesterol. O le vailaʻau e fesoasoani foi i le fausiaina o insulin. E mafai ona faʻatauina mo 332 rubles.
  • Petania I togafitiga ma lenei sui, e manaʻomia le mataʻituina pea o le toto. O le fualaau faasaina ua solia i le maitaga ma le lactation. E le faatagaina e inuina ava malosi ma vailaʻau o loʻo iai le ethanol i le taimi o togafitiga. E faigata ona maua i falemaʻi.
  • Victoza. O se fualaau sili ona taugofie ma lelei. O loʻo i ai le mea galue malosi i le liraglutide. Victose faʻapupulaina le inisalini, ae le o le glucagon. Liraglutide e faʻaitiitia ai le manava o le maʻi. Faʻailoaina i le tulaga o se suauu. Tau - 9500 tusi.
  • Glibenclamide. O loʻo aofia ai le mea galue malosi glibenclamide. Faʻaleleia le aʻafiaga o le inisalini i le gaosia o le suka e ala i le maso system. O fualaau e maualalo le lamatiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia. E mafai ona faʻaaogaina o se vaega o le faʻamalosiga faʻamalositino. Faatau mo 103 rubles.
  • Glibomet. E aofia ai metformin. Faʻaleleia le faaseeina o le inisalini. E mafai ona faʻaaogaina i le inisalini. O le vailaʻau faʻateleina le fesoʻotaʻiga o le inisalini ma le atigipusa, e leai se lamatiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia. Tau - 352 suʻe.
  • Gliclazide. O le gaioiga malosi o le faʻapipiʻi. Faʻatagaina oe e faʻasalalau le maualuga o le suka i totonu o le tino. Faʻaitiitia le ono gasegase o le thrombosis, lea e lelei mo le soifua maloloina o le tagata maʻi. Tau - 150 rubles.
  • Metformin. Tuʻu atu le gluconeogenesis. Ole fualaau e le saofaga i le pulelasi o le inisalini, ae suia lona fua faatatau. E mafai ai ona maua ni maso siaki e sili atu ai le gaosia o le kulukose. Tau - 231 siaki.
  • Januvius. E aofia ai le sitagliptin. Faʻaaogaina mo le monotherapy poʻo le togafitiga faʻatasi. Faateleina le faʻasologa o le inisalini, faʻapea foʻi ma le faʻalogoina o suauu pancreatic i ai. Tau - 1594 rubles.

O le a le auala sili ona lelei e faʻaaoga ai nei mea tutusa? E faʻalagolago i le auiliiliga o le maʻi. E le faatagaina le fesuiaʻi mai le tasi fualaau i le isi, ae leʻi faʻaaogaina e tatau ona faʻatalanoa se tagata tomai faapitoa.

Mafaufau i iloiloga e tuua e tagata e uiga i fualaau o le Bayeta:

Galina tusitusi (//med-otzyv.ru/lekarstva/144-b/35082-baeta#scomments) e le talafeagai le fualaau faasaina ia te ia: o le suka ma le inisiua e matua le lelei lava. Na suia e le fafine le fualaau faasaina, ma mulimuli ane na toe foi mai lona tulaga masani. Na ia tusia o le mea autu o le tausia lea o se meaai.

Fai mai Dmitry (// med-otzyv.ru/lekarstva/144-b/35082-baeta#scomments) o loo ia faaaogaina fualaau mo le tausaga atoa. O le suauu e teuina i se tulaga lelei, ae o le mea autu, e tusa ai ma le tamaloa, o le faaitiitia o le mamafa o le tino e 28 kilokalama. O aʻafiaga, e maua ai le gaioiga. Fai mai Dmitry o se vailaau lelei lenei.

Fai mai Konstantin (//med-otzyv.ru/lekarstva/144-b/35082-baeta#scomments) o le fualaau faasaina lelei, ae o le injections e le lelei le taliaina. Na ia faʻamoemoe o le a mafai ona ia maua se faʻatusatusaga o le vailaau faʻasaina, o loʻo maua i le pepa laupepa.

Fai mai faʻamatalaga e le fesoasoani le vailaʻau i tagata uma. O se tasi o ona faafitauli ogaoga o le ituaiga o faʻamalolo. E le talafeagai lenei mea mo tagata uma.

Baeta - o se fualaau faasaina lea e mafai ai e oe ona faʻasalalau le maualuga o suka i totonu o le tino o le toto. E taugata, ae i nisi tulaga ua faatonuina mo le saoloto i falemaʻi. Afai e te gauai i iloiloga a le tagata maʻi, o le vailaʻau e mamao mai le lautele.

Faasao pe faasoa:

E uiga i fualaau faasaina

O le fualaau faasaina a Baeta e faia e se kamupani lauiloa i Peretania. E i ai i tagata faʻatauvaʻa o se pekepeke pei o le kalukago, o se tutusa o le le fiafia. O le aafiaga o le falemaʻi e mafua ona o le faateleina o le gaosiga o vela beta, e fai ma tali i mea taumafa ma gaʻo i totonu o le tino. A maeʻa ona 'ai, e poloka e Baeta le liua o le glucagon ma lona tuʻuina atu i le itu.

O mea gaosia o loʻo i ai i le tuufaatasiga o le vailaʻau faʻataʻitaʻi i luga o le maʻisuka i se faiga faʻaopoopo:

  • ma le hyperglycemia, latou te faaitiitia le maualuga o le suka i totonu o le toto,
  • faaosofia le pancreas,
  • faʻamalosi se siama e pei o le inisalini,
  • faaitiitia le mamafa o le tino
  • faʻaitiitia le manaʻo o le tagata maʻi,
  • le mautonu, i luga o le oʻo atu i faailoga o le kulukose taliaina - taofia lona aʻafiaga,
  • faalauiloa atu i le tino o le tagata maʻi e ala i tui tui,
  • faatagaina mo le faʻaaoga e tagata e 1 ituaiga o faʻamaʻi,
  • O loʻo manatu i se faʻaogaina o le inisalini (e faʻapitoa mai le hormone i lona natura faʻasusani ma le faʻasologa o vailaʻau).

O le vailaʻau e faʻaaogaina e pei o le monotherapy, faʻapea foi i le tuʻufaʻatasia o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina o le vailaʻau oona. O le inisalini gaosiga ua faʻamalolo e soli ai le kulūkose, e puipuia ai lona faʻaopoopoga i toto toto, okeni ma tisipenisi. O fualaau mo le togafitiga o le maʻisuka e sili ona lauiloa i tagata mamaʻi mo ni mafuaaga.

O le togafitiga faʻaleagaina e mafua mai i le faʻaaogaina o le vailaau faʻamalosi, talu ai o loʻo i ai le manava atoatoa o vaega o loʻo galue, ma a maeʻa le lua itula e toe foʻi le maualuga o le suka. O le aafiaga e faaumiumi ma e le itiiti ifo ma le tasi le aso. E alu ese mai le tino ma le urine e aunoa ma le suia o mea o le tino.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le foliga o le sui sui o le antidiabetic o se pini tuila ma se paʻu e le mafai ona suia. Faʻafeiloaʻi i auala o se tupulaga fou. E faʻaaogaina e faʻataʻitaʻi le faʻaogaina o le hormone i lalo ifo (e le o aofia ai nilala tui). O le fofo lanu a Baeta e leai se manogi faapitoa.

O le vaega malosi o le fualaau faasaina o le Exenatide i le maualuga o le 250 mg. O lenei elemene e vavae ese mai le gutu o le pili, o lona tulaga e taoto ai i le umi o le leai o meaʻai.

I le taimi o le faʻamalosia o le oge, o le pancreas o le tamaʻi meaola e faʻapipiʻiina ai le inisalini. E faʻavae i luga o lenei faʻalavelave, ua faʻavaeina le aafiaga o le faʻamoemoe i luga o le tino o le maʻisuka.

I le faaopoopo atu i le mea galue, o elemene fesoasoani o loʻo i ai i le tuufaatasiga o fualaau:

Suauu toto e masani lava 3.8 mmol / L

E faʻapefea ona tumau le suka i le 2019

  • acetic acid (glacial),
  • mannitol
  • vai
  • sodium trihydrate i le foliga o le acetate,
  • metacresol.

O le faʻalavelave o tagata faʻalavelave ma le elemene aoga e faʻaleleia le aʻafiaga o fualaau, faʻatagaina ai le maʻisuka e taitaia se olaga masani.

Faatonuga faapitoa

O le vailaʻau e faʻamoemoe e togafitia le maʻisuka ituaiga 2. E le tatau ona faʻatagaina e faʻaaoga le Byet i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 1, faʻapea foi ma le alualu i luma o le maʻi ma le faʻalagolago i le hormone pancreatic.

O le octete e le o se sui mo le togafitiga o le inisalini. E faʻaaogaina i le maʻisuka i le leai o se togafitiga faʻamalosi aʻo faʻaaoga Metformin. E leai se vailaʻau e faʻaaogāina pe a feaveaʻi mai le tasi ituaiga o inisalini i se isi.

Mo togafitiga lelei o le maʻisuka i le fale, e fautuaina e tagata atamamai DiaLife. O se meafaigaluega tulaga ese lenei:

  • Faʻamaʻosaʻo le kulukose toto
  • Faʻatonuina le galuega o le pancreatic function
  • Aveese le faʻanoanoa, faʻasaʻo le faʻavaʻaina o vai
  • Faʻaleleia le vaʻai
  • E talafeagai mo tagata matutua ma tamaiti.
  • E leai se faʻailoga

Ua maua uma e le au gaosiga laisene uma ma tusi faamaonia lelei i Rusia ma atunuu lata ane.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

Faʻatau i le 'upega tafaʻilagi aloaia

O tagata maʻi latou te amanaia le ono mafai ona maua le mamafa o le mamafa ona o le faʻaitiitia o le manaʻo. Fuataga o totofa toto e faia i aso uma, ina ia le misia le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose i lalo ifo o tulaga taua.

E tāua pe a oti faʻatasi ma Exenatide ma faʻaauau se olaga ola malosi.

Faʻatasi ma isi fualaau

I le avea ai o se vaega o le togafitiga faʻapitoa, o loʻo faʻamautuina ai fualaau faasaina ma le faʻaeteete, talu ai e afaina ai fualaau o isi vaega o vailaʻau faʻapitoa:

  • faʻatasi ai ma fualaau faʻasaina (Lisinopril), o le va o le vaʻaia o le maʻa ma le puleaina o Bayet e tatau ona matauina,
  • faʻatasi ai ma le warfarin faʻateleina le vaitau o le faʻamamaina o vailaʻau oona,
  • pe a faʻaaoga le fualaʻau o le cholesterol-lowering Lovastatin, e faʻavaivaia ai le aʻafiaga o le tuai,
  • hypoglycemic oral agents e faʻaleleia le aʻafiaga o le manava, lea e aofia ai le faʻaitiitia o le paʻu toto,
  • faatasi ai ma le glycoside digoxin, o le aoga o nei sooupu e faaitiitia, ma o le taimi o le excretion e faateleina.

O ata vali ma vailaau e valiina ai ata vevela, o le faʻaaogaina faʻafuaseʻi o mea tutupu i le gastrointestinal tract, e tatau ona ave i luma o le puleaina o le Baeta. O le atiaʻeina o le maʻi pipisi e afaina ai fualaau faasaina o fualaau faasaina ma le setete o le gastrointestinal tract.

Baeta: faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga, mea tutusa

O le maʻi suka o se faʻamaʻi lea e matua suia ai le olaga o se tagata. Ona o lea mea, e tatau ona e mulimuli i se taumafa ma se faamalositino malosi, ae e tupu e le lava lenei mea. I ia tulaga, o loʻo i ai se manaʻoga mo se fesoasoani faafomaʻi. O le Baeta o se fualaau faasaina e mamanuina le maualuga ole kulukose toto.

Aano gaosi: e aofia ai le 250 mcg.

Tagata faʻatau: sodium acetate trihydrate, glacial acetic acid, mannitol, metacresol, vai d / i.

Faailoga Bayeta

Monotherapy: O le maʻisuka ituaiga 2 e pei o le monotherapy e faaopoopo atu i taumafa ma faamalositino ina ia maua ai le lelei atoatoa o le pule.

O le maʻisuka ituaiga 2 ua avea o se togafitiga faaopoopo i le tulaga o le le mafai ona ausia le atoatoa o le puleaina e:

  • Metformin, o le sulfonylurea o mea na maua, thiazolidinedione.
  • Faʻatasiga o le metformin ma le sulfonylurea.
  • Metformin ma thiazoldinedione.

Contraindications Bayeta

Ituaiga o maʻisuka ituaiga poʻo le i ai o le ketoacidosis o le maʻisuka. Faʻalavelave faʻalavelave (faʻamaonia le fatufiti i lalo ole 30 ml / min). Le iai o faʻamaʻi gasegase ogaoga faʻamaʻi ma gastroparesis. Toto

Lactation (fafagaina). Tamaiti i lalo ifo o le 18 tausaga le matutua (saogalemu ma le aoga o fualaau faasaina i tamaiti e lei faavaeina).

O le gasegase o le tino poʻo le faʻamalolo e maua ai fualaau faasaina.

Fautuaga mo le faaaogaina

O le vailaʻau e faʻaaogaina sc i le ogavae, manava poʻo le lima. O le fua muamua e 5 mcg, lea e faʻatonu 2 taimi i le aso i soo se taimi mo se vaitau 60-minute aʻo leʻi faia taeao ma afiafi. Aua le faʻamaonia le vailaʻau pe a uma se taumafataga.

Afai e misi se tui, e faʻaauau le togafitiga e aunoa ma le suia o le fualaau. 1 le masina talu le amataga o togafitiga, e mafai ona faateleina le fualaau o le vailaʻau i le 10 mcg 2 taimi i le aso.

Pe a tuʻufaʻatasia ma le metformin, thiazolidinedione, poʻo le tuufaatasia o nei vailaʻau, o le fua muamua ole metformin ma / poo thiazolidinedione e le mafai ona suia.

I le tulaga o le tuufaatasiga o Bayeta ® ma le sulfonylurea, e mafai ona manaʻomia se faaitiitia o le suka o le sulfonylurea, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le hypoglycemia. Faʻaaogā mo le toe faʻaaogaina o le galuega

O le vailaau faʻasaina ua faʻasaina i le le atoatoa o le tino (faʻamalologa fatufitiina i lalo o le 30 ml / min).

Faʻaiʻuga o le Baeta

O ni faʻafitauli matuia na tupu i le tele o taimi nai lo mataupu faʻapitoa e lisiina e tusa ai ma le fati lea: masani lava - ≥10%, masani - ≥1%, ae

Mai le fualaau oona: masani lava - gaioiga, vomiting, manava manava, masani - le lava o le fiaai, dyspepsia, reflux gastroesophage, o nisi taimi - tiga o le manava, afaina, paʻu, gaugau, solia o lagona o lagona, flatulence.

Mai le itu o le tino tutotonu: e tele lava - o le atuatuvale, o le ulu, e seasea lava - o le momoe.

Mai le faiga o le endocrine: tele lava - hypoglycemia (faʻatasi ma sulfonylurea mea e maua ai), masani - o se lagona o le gatete, vaivaiga, hyperhidrosis.

Tali a le Allergic: e seasea lava - vevela, vevela, angioedema, e seasea lava - tali mai anaphylactic.

Isi: masani - o se paʻu o le paʻu i le nofoaga e tui ai, e seasea lava - faʻamaina (faʻatasi ma le gasea, vomiting ma / poʻo le manava). O nisi o tulaga o le faateleina o le toto coagulation time (INR) ua lipotia mai i le faaaogaina tutusa o warfarin ma le tuai, lea o nisi taimi eo faatasi ma le toto.

Ona o le mea moni o le tele o le hypoglycemia e faʻapupulaina ma le faʻafoega faʻatasi o le faʻasaina o le Baeta i le sulfonylurea, e tatau ona mafaufau e faʻaitiitia le fua o le sulfonylurea o mea faʻateleina ma le tele o aʻafiaga o le hypoglycemia. O le tele o vaega o le hypoglycemia i le mamafa e laʻititi pe faʻalelei ma na taofi e ala i le tautala o le carbohydrate.

I le tulaga lautele, o le aʻafiaga o le itu e laʻititi pe faʻagasolo le malosi ma e leʻi taʻitaʻia ai le togafitiga. O le tele lava o taimi, o le siʻosiʻomaga faamauina o le agamalu po o le malosi foi o le fatu-faalagolago ma faʻaitiitia i le tele o taimi, e aunoa ma le faalavelaveina o gaoioiga i aso taitasi.

E le fautuaina i / i totonu poo le / m pulega o fualaau faasaina.

Bayeta® e le tatau ona faʻaaogaina pe'ā maua ni particles i le vaifofo pe afai o le a faʻafefeteina pe o loʻo i ai se palapala.

E mafai ona aliali mai i le togafitiga faʻatasi ai ma Bayeta® faʻafeiloaʻiga e faʻalautele ai. Peitai, e le afaina ai le taimi ma ituaiga o aʻafiaga o lipoti.

E tatau ona logoina tagata mamaʻi faapea o togafitiga ma Bayeta® e mafai ona faʻaitiitia ai le manava ma / poʻo le mamafa o le tino, ona o nei aafiaga e le manaʻomia ai ona suia le fuataga o fuataga.

O tagata maʻi aʻo leʻi amataina togafitiga faʻatasi ma Bayeta® tatau ona latou masani lelei ma le Taiala mo le faʻaogaina o se penisini syringe e faʻapipiʻi i le vailaʻau.

Oʻuga o suʻesuʻega suʻesuʻega

I suʻesuʻega tuusaʻo i moa ma kio, e leai se aʻafiaga o le tino o le tuai na iloa. Ina ua maua le maile i le 128 taimi o le fualaau i totonu o tagata, o se numera numera i le C-cell thyroid adenomas sa maitauina e aunoa ma ni faailoga o le valea, lea e fesootaʻi ma le faateleina i le olaga o manu faataitai o loo maua le tofo.

Faailoga: ogaoga ma le vomiting, faʻapena foi le vave le atinaʻeina o le hypoglycemia (pe a oʻo i le 10 taimi sili atu le maualuga nai lo le maualuga na fautuaina).

Togafitiga: faʻamalositino togafitiga faʻapitoa, e aofia ai le tausia o matua o le kulukose i le tulaga o le hypoglycemia matautia.

Bayeta® e tatau ona faʻaaoga ma le faʻaeteete i tagata maʻi o loʻo faʻaaogaina fualaau faʻasaina e manaʻomia ai le vave faʻaleleia mai le gastrointestinal tract, ona Byeta® mafai ona faʻatuai le gaogao gaositi.

E tatau i tagata maʻi ona fautuaina e suʻe vailaau, o lona aʻafiaga e faʻamoemoe i luga o la latou laulau (e pei o faʻamaʻi), a itiiti ifo i le 1 le itula ao le i faia le taotoga.

Afai o nei vailaʻau e tatau ona ave i meaai, ona tatau lea ona faia i taimi o na taumafataga pe a le faʻaaogaina.

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le digoxin (i le fua faatatau o le 0.25 mg 1 le taimi / aso) faatasi ai ma le sauniuniga o le Bayeta®, o le maualuga o le digoxin o le a faaitiitia e 17%, ma o le maualuga o le T max i le 2.5 itula, ae le suia le pharmacokinetic effect i le tulaga o le paleni.

O le faʻavaeina o Bayeta®, AUC ma le Cmax o le lovastatin na faʻaititia e tusa ma le 40 ma le 28%, ma o Tmax na faʻalauteleina e tusa ma le 4 itula. Na le faʻatasi ma le suia o le toto lipid composition (HDL cholesterol, LDL cholesterol, aofaiga o cholesterol ma triglycerides).

I tagata gasegase e maualalo le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le toto e le lisinopril (5-20 mg / aso), na le suia ai e le Bayeta® le AUC ma le Cmax o lisinopril i le tau. Tmax o le lisinopril i le faʻatusatusaga na faʻatuputeleina i le 2 itula. E leʻi i ai suiga i faailoilo o le aso SBP ma le DBP.

Na maitauina e faapea o le folasaga o warfarin i le 30 minute talu ona maea le sauniuniga a Bayeta® Tmax e tusa ma le 2 itula. E leʻi iai se suiga tele i Cmax ma AUC. O le faʻaaogaina o Bayeta® faʻatasi ma insulin, D-phenylalanine derivatives, meglitinides poʻo le alpha-glucosidase inhibitors e leʻi suʻesuʻeina.

Teu i le vevela o le 2 i le 8 ° C. Soifua Maloloina: 2 tausaga.

Analogs i le tuufaatasiga ma faailoga mo le faʻaaoga

UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
Baita Long Exenatide10248 tusi--

Le lisi o loʻo i luga o analogues, o loʻo faʻaalia ai Paeta sui, e sili ona talafeagai ona o latou tutusa foliga o mea gaosi ma e faʻatasi e tusa ai ma le faʻaaliga mo le faʻaaoga

Analogs e ala i le faʻamaoniga ma le auala e faʻaoga ai

UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
Lixumia lixisenatide--2498 UAH
Guarem Guar resin9950 suʻe24 UAH
Insvada faʻasalalau----
Novonorm Repaglinide30 tusi90 UAH
Reppagb Repaglinide----
Viktoza liraglutide8823 tusi2900 UAH
Saxenda liraglutide1374 tusi13773 UAH
Forksiga Dapagliflozin--18 UAH
Forsiga Dapagliflozin12 solo3200 UAH
Invocana canagliflozin13 tusi3200 UAH
Jardins Empagliflozin222 suʻe566 UAH
Faʻasalaga Leai115 solo--

Eseesega o mea, atonu e fetaui lelei i faʻaaliga ma auala e faʻaaoga ai

UlutalaTau i RusiaTau i Ukraine
Ole rosiglitazone muamua, metformin hydrochloride----
Bagomet Metformin--30 UAH
Glucofage metformin12 solo15 UAH
Glucophage xr metformin--50 UAH
Red Metal Metformin, Sibutramine20 solo--
Dianormet --19 UAH
Diaformin metformin--5 UAH
Metformin metformin13 tusi12 UAH
Metformin sandoz metformin--13 UAH
Siofor 208 suʻe27 UAH
Formin metchini hydrochloride----
Emnorm EP Metformin----
Megifort Metformin--15 UAH
Metamine Metformin--20 UAH
Metamine SR Metformin--20 UAH
Metformate metformin256 suʻe17 UAH
Tefor metformin----
Glycometer ----
Glycomet SR ----
Formethine 37 solo--
Metformin Canon metformin, ovidone K 90, maso maso, crospovidone, magnesium stearate, talc26 tusi--
Insuffor metformin hydrochloride--25 UAH
Metformin-teva metformin43 solo22 UAH
Diaformin SR metformin--18 UAH
Mepharmil Metformin--13 UAH
Metformin Farmland Metformin----
Glibenclamide Glibenclamide30 tusi7 UAH
Maninyl Glibenclamide54 solo37 UAH
Glibenclamide-Health Glibenclamide--12 UAH
Glyurenorm glycidone94 tusi43 UAH
Bisogamma Glyclazide91 solo182 UAH
Glidiab Glyclazide100 tusi170 UAH
Maʻisuka MR --92 UAH
Diagnizide Mr Gliclazide--15 UAH
Glidia MV Gliclazide----
Glykinorm Gliclazide----
Gliclazide Gliclazide231 suʻe57 UAH
Glyclazide 30 MV-Indar Glyclazide----
Glyclazide-Health Gliclazide--36 UAH
Glioral Glyclazide----
Diagnizide Gliclazide--14 UAH
Diazide MV Gliclazide--46 UAH
Osliklid Gliclazide--68 UAH
Diadeon gliclazide----
Glyclazide MV Gliclazide4 tusi--
Amala 27 solo4 UAH
Glemaz glimepiride----
Glian glimepiride--77 UAH
Glimepiride Glyride--149 UAH
Glimepiride diapiride--23 UAH
Ositaulaga --12 UAH
Glimax glimepiride--35 UAH
Glimepiride-Lugal glimepiride--69 UAH
Clay Glimepiride--66 UAH
Diabrex glimepiride--142 UAH
Meglimide glimepiride----
Melpamide Glimepiride--84 UAH
Perinel glimepiride----
Glempid ----
Glimed ----
Glimepiride glimepiride27 solo42 UAH
Glimepiride-teva glimepiride--57 UAH
Glimepiride Canon glimepiride50 suʻe--
Glimepiride Pharmstandard glimepiride----
Dimaril glimepiride--21 UAH
Glamepiride diamerid2 lau--
Amaryl M Limepiride Micronized, Metformin Hydrochloride856 suʻe40 UAH
Glibomet glibenclamide, metformin257 solo101 UAH
Glucovans glibenclamide, metformin34 tusi8 UAH
Dianorm-m Glyclazide, Metformin--115 UAH
Dibizid-m glipizide, metformin--30 UAH
Douglimax glimepiride, metformin--44 UAH
Duotrol glibenclamide, metformin----
Gluconorm 45 solo--
Glibofor metformin hydrochloride, glibenclamide--16 UAH
Avandamet ----
Avandaglim ----
Janumet metformin, sitagliptin9 tusi1 UAH
Velmetia metformin, sitagliptin6026 tusi--
Galvus Met vildagliptin, metformin259 suʻe1195 UAH
Tripride glimepiride, metformin, pioglitazone--83 UAH
Comboglize XR metformin, saxagliptin--424 UAH
Comboglyz Prolong metformin, saxagliptin130 solo--
Gentadueto linagliptin, metformin----
Vipdomet metformin, alogliptin55 solo1750 UAH
Sinjardi empagliflozin, metformin hydrochloride240 solo--
Voglibose Oxide--21 UAH
Glutazone pioglitazone--66 UAH
Dropia Sanovel pioglitazone----
Januvia sitagliptin1369 tusi277 UAH
Galvus vildagliptin245 suʻe895 UAH
Onglisa saxagliptin1472 tusi48 UAH
Nesina alogliptin----
Vipidia alogliptin350 tusi1250 UAH
Trazhenta linagliptin89 tusi1434 UAH

E faʻapefea ona maua se faʻaletonu taugofie o se taugata taugata?

Ina ia maua se faʻasologa taugofie i se vailaʻau, se generic poʻo se synonym, muamua lava matou te fautuaina le gauai atu i le tuufaatasiga, e taua i mea tutusa ma mea e faʻaaogaina ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. O le mea lava lea e tasi o le fualaau faasaina o le a faailoa mai ai o le vailaʻau e tutusa lava ma le fualaau faasaina, vailaau faafomai ma tutusa. Ae ui i lea, aua nei galo e uiga i vaega le atoatoa o fualaau oona, lea e mafai ona aafia ai le saogalemu ma le aoga. Aua nei galo e uiga i faatonuga a fomaʻi, togafitiga o le tagata lava ia e mafai ona afaina ai lou soifua maloloina, o lea la e masani ona e talanoa i lau fomaʻi aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau.

Glibenclamide

4 ofo mai amata mai 100.00 muamua 135.00 solo

4 ofo mai amata mai 112.00 muamua 126.00 solo

19 ofo mai amata mai 339.00 muamua 615.00 solo

34 ofo mai amata mai 55.00 muamua 11,650.00 solo

27 ofo e amata mai 48.00 muamua 178.00 solo

2 ofo mai amata mai 227.00 muamua 246.00 solo

Glimepiride Pharmstandard

1 ofo e amata mai 180.00 muamua 180.00 solo

13 ofo e amata mai 147.00 muamua 376.00 solo

18 ofo mai amata mai 290.00 muamua 436.00 solo

29 ofo e amata mai 154.00 muamua 805.00 solo

11 ofo mai amata mai 97.00 muamua 345.00 solo

45 ofo mai amata mai 1,250.00 muamua 4,044.00 solo

Combogliz Alu

18 ofo mai amata mai 3,090.00 muamua 3,899.00 solo

10 ofo mai amata mai 1,425.00 muamua 1,959.00 solo

17 ofo mai amata mai 1,469.00 muamua 1,767.00 solo

63 ofo mai amata mai 667.00 muamua 1,904.00 solo

19 ofo mai amata mai 1,749.00 muamua 2,189.00 solo

25 ofo mai amata mai 689.00 muamua 1,369.00 solo

16 ofo mai amata mai 1,648.00 muamua 1,959.00 solo

O faʻataʻitaʻiga uma a Baeta e tuʻuina atu mo faʻamoemoega faʻamatalaga ma e le o se mafuaaga mo filifiliga tutoatasi-faia i luga o le sui o le vailaau. Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi ma faitau faʻamatalaga mo le faʻaaoga.

OLA-FAʻAMATALAGA E MAFAI ONA FAʻATASI LOU LOTO MALOLO

Faʻaaogaina o le vailaʻau faʻasaina: Faʻamatalaga mo le faʻaoga, tau, iloiloga ma analogues

O le Baeta o se sauniuniga faʻapitoa e faʻavae i luga o le vailaau oona, o loʻo i ai se aafiaga o le hypoglycemic.

O lenei aʻafiaga e maua i le faʻamalosia o kullucagon-pei o peptide-1 ma faʻaleleia le faʻasologa o le inisalini o le hormone e ala i peta-o le pancreatic gland, lea e fesoasoani i le faʻaitiitia o le kulukose toto.

Faatasi ai ma togafitiga faafomaʻi a Beatini o:

  • faaitiitia o le suka toto ma taofia le atinaʻeina o faailoga o le hyperglycemia,
  • o se faʻaitiitia o le faʻaleleia o gaosiga gaosiga i le tali atu i le hyperglycemia i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2,
  • faatelegese le aveeseina o mea o le manava ma taofia le fiaai.

O le fualaau oona Beata ua faʻaalia mo le faʻaaogaina faapitoa mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2. Ua faatonuina ina ia pulea le maualuga o le glycemia i tagata gasegase e maua togafitiga faʻasaina ma le sulfonylurea o meaola ma metformin.

Talosaga faʻaoga

O le vailaau faʻasaina e faʻatonuina i se tulaga faʻapitoa i le pito i luga poʻo le vaeluagalemu o le tauau, ogavae, ma i totonu foi o le manava. I le avea ai o se tulafono, ua fautuaina e sui isi nei 'upega tafaʻilagi e aloese ai mai le faʻavaeina o vailaʻau faʻasolosolo.

O le tui e tatau ona faia e tusa ai ma tulafono uma mo le faʻaaogaina o se peni. O le vailaʻau e tatau ona faʻatonuina i le tasi le itula ao le i faia meaai autu ile va ole 6 itula.

E le mafai ona faʻafefiloi faʻatasi ma isi ituaiga o fualaau oona, lea o le a aloese ai mai le atinaʻega o ni mea e le manaʻomia.

E na o le fomaʻi e tatau ona fuaina le fualaau faasaina, e faʻavae i luga o faʻataʻitaʻiga e pei o le toto kullukose, o le fualaau o le vailaau autu o le hypoglycemic, o le i ai o faʻamaʻi faʻamaʻi, ma isi.

E masani lava o le fua muamua ole Baeta e 5 mcg faalua i le aso mo le fa vaiaso.

E le gata i lea, o le aofaiga o le mea e faʻatinoina e mafai ona faʻatuputeleina i le 10 μg i le aso (pe a tatau ai). E le fautuaina e sili atu i le fua o le sili atu ma le 10 mcg.

Faailoga o le vailaʻau faʻasaina ua maua i le faʻaaogaina o le sili atu i le 100 μg o le vailaau i le aso ma faʻaalia e pei o le vomiting matuia e faʻafeagai ma le tala o le alualu i luma o le hypoglycemia.

Exenatide: tau ma mea tutusa o Bayeta

O le fualaau faasaina o Baeta, o lona tino malosi o le a faʻamoemoeina, o loʻo taʻua o se vailaʻau faʻapitoa o le hypoglycemic. O le meafaigaluega e faʻaaoga i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, aemaise lava le mamafa i le oona tele.

O le aoga o lenei fualaau faasaina e fesootaʻi ma le faiga o le gaioiga o le vaega sili ona taua, lea e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

E faʻaleleia ai le pulefaʻatonu o le inisalini, faʻapea foʻi ma mea faʻafefeteina, e iai isi aʻafiaga o le suka:

  • faʻaleleia le gaioiga o suauu peta pancreatic, lea e mafua ai le faateleina o le gaosiga o le inisalini,
  • faʻaitiitia le faaselaina o le kullucagon, lea e faʻapupula ai le kulūkose i totonu o le ate,
  • faʻagesegese le tuʻuina atu o le manava.

O se aoga taua o se vailaau e pei o le tigā o le faateleina lea o le gaosiga o le inisalini mai le parenchyma, ona taofi ai lea o lana pule pe a toe foi mai le kulukose o le toto i le masani.

O le mea lea, o le avanoa o le amataina o se tulaga o le hypoglycem i tagata e toetoe lava leai se mea.

A maeʻa ona ulu le tino i totonu o le tino o le tagata, ona vave amata lea ona galue ma oʻo atu i le pito i luga o lana gaioiga i le lua itula. O le umi o le tuai o le 24 itula, o lea o le faʻaofiina i lea aso ma lea aso e maua ai le faʻaititia o le maualuga o le suka i le 24 itula.

E le gata i lea, o le faʻasalaga e faʻaitiitia ai le manava o le maʻisuka, o se taunuuga, e faʻaitiitia ai mea taumafa, o le motualite gaogao e faʻagesegese lemu, ma e le ova vave.

O le mea lea, o sea vailaʻau e le gata na te faʻamautuina ai le suka toto, ae e fesoasoani foi e faʻaumatia nisi 4-5 kilokalama.

Exenatide 2 mg

Poloaiga mai auina atu i totonu o se thermo-pusaaisa i Moscow po o Rusia. Totogi - tinoitupe i le tuʻuina atu! O le tau o loʻo faʻaalia i luga. I luga o le fata! Faʻapipiʻi o faatonuga mo le faʻaaogaina ma se tusi faamaonia lelei mai le kamupanī.

O a tatou oloa ua gaosia e tusa ai ma manaoga o Europa GMP EU ma Siamani Vaega 13 AMG e faamaonia ai le lelei ma le saogalemu o vailaʻau.

Faamaonia e le American FDA ma le Falemeli a Europa.

Faatonuga faʻasalalau

O le faʻamatalaga e faʻavae i luga o faatonuga mo le faʻaaogaina, iloiloga o le maʻi ma iuga o suʻega faʻapitoa.

Bidureon o se vailaʻau mo le faʻamautuina o le suka toto i tagata matutua ma le maʻisuka ituaiga 2. E tatau ona faʻaaogaina faatasi ai ma meaʻai ma faamalositino, faʻapea foi ma soʻo se vailaau faʻaleleia o loʻo e faia nei.

E le fautuaina mo le faʻaaogaina o se togafitiga muamua mo le maʻisuka.

O lenei vailaʻau e mafai ona:

  • faʻaititia le maualuga o le hemoglobin A1C i le toto,
  • faaitiitia lou mamafa, ae o le supinatin e le o se fualaau fuatiaina o le mamafa!

Tomai Faʻapitoa o le Soifua Maloloina

O le maʻisuka ituaiga 2 na auai i le suʻesuʻega o le aoga ma le saogalemu o le vailaʻau. Ina ua maeʻa le 24-vaiaso o togafitiga lea na latou aveina ai Bidureon i se metotia e 2 mg i le aso:

  • o le maualuga o le suka i le toto na faʻaitiitia i le 1.6% (maualuga muamua - 8.5%),
  • leiloa le mamafa e tusa ma le 2.5 kilokalama.

E taua le manatuaina o lenei fualaau faasaina e le o faamoemoe mo le paʻu mamafa!

Faʻatinoga o gaioiga

O le Bidureon o se gasegase faifai pea le faʻamalolo. O le gaioiga o se tasi fualaau e fitu aso. O lenei vailaau e fesoasoani i lou tino e faʻasaʻoina lona lava inisalini pe'ā manaʻomia le faʻaititia o le suka o le toto, o loʻo galue i le gasologa o le vaiaso.

O fuataga taʻitasi e aofia ai microspheres (mea laiti) e aofia ai le eletise gaosi - faʻasalaga,

O nei vaega e faʻamavae lemu lemu, faasolosolo malie le faʻatagaina o vailaʻau i lou tino i le gasologa o le vaiaso e fesoasoani e pulea lou suka suka. E le gata i lea, pe a ave le vailaau, o le fua o le lomiina ma le manava ua itiiti lava ona faaitiitia, o se taunuuga e mafai ona faaitiitia ai le mamafa.

Talu ai atonu e ono i le 7 vaiaso e oʻo ai i le maualuga o le fualaau oona i totonu o le toto, e taua le faʻaauau pea ona ave vailaau e pei ona faatonuina e lau fomaʻi.

Auala e ave ai fualaau faasaina. Faatonuga i lea laasaga taʻitasi:

  1. ave mai le pusaaisa se fata ma se tasi o fualaau oona,
  2. fufulu lelei ou lima
  3. tuu le nila, ato faʻasaga, vial ma suauu i luga o se mama mama, mafolafola luga,
  4. ave le nila ma momotu ese le pulou lanumoana
  5. ave le fagu, faapipii i ni nai taimi i luga o se mea malo e toso ese ai le paʻu,
  6. faʻaoga lou lima matua e aveese ai le lanu meamata, tuu ese le fagu,
  7. ave le taga o le sooga ma aveese le faʻavaa (aua nei paʻi i le moli moli i totonu,
  8. uuina le taga fesootai i le tasi lima, ave le fagu i le isi lima,
  9. lolomi le pito i luga o le voli i luga o le moli moli o le faaputuga faaputuga, ma sii i luga,
  10. ave le tui, ma le isi lima ma uu mau le 2 lauulu paepae i luga o le pulou paʻepaʻe,
  11. tatala ese ma lafoai le ufiufi (faʻaeteete ia aua le taʻalo le piston),
  12. ave le fagu ma le faʻapaʻu i luga o le uila moli, faʻafoʻi le fesoʻotaʻi i luga o le suauʻu seia maeʻa.

Taua! I le taimi lenei, o le ae faʻafefiloi vailaʻau ma faʻatumu le tui. A uma ona e faʻafefiloi vailaʻau, e tatau ona e tuʻuina atu se tui. E le mafai ona e teuina se vailaʻau fefiloi mo le pulega i se taimi mulimuli ane.

  1. tulei le piston ma lou limamatua seia oo ina taofi,
  2. aʻo uuina le piston i lalo, lulu le fagu lelei seia oʻo ina lelei le fefiloi o le vai ma le paʻu,
  3. fofola le fagu ina ia faʻasolo atu le suauu, faʻaauau pea ona uu le piston,
  4. komi lemu le fagu i le isi lima
  5. toso le piston i tua atu o le laina uliuli o le fualaau - o le a aveesea le vailaau mai le vial i le suauu,
  6. ma lou isi lima, liliu le uila moli e vavae ese mai le sisi. Ia faaeteete ia aua neʻi oomiina le piston,
  7. ave le nila ma vili i luga o le suauʻu seia oʻo ina taofi, aua neʻi aveese le ufiufi mai le taimi nei,
  8. sosoʻo lemu le piston ina ia fusi le pito i luga o le piston i le laina paʻu uliuli e faʻaalia ai le fuainumera manaʻomia, aveese lou tamatamai lima mai le piston,
  9. togafitia le nofoaga o inisiua ma se pusa oona,
  10. uu le suauu i le vaega o le laina uliuli,
  11. aveese le tapuni puipui mai le nila,
  12. faʻaofi le nila i totonu o le nofoaga e tui ai (faʻavave i lalo) ma ulufale i le fua atoa ole vailaʻau e tusa ai ma le auala na fautuaina e lau fomaʻi.

E faʻapefea ona faʻamautinoa o loʻo faʻatino lelei le vailaʻau?

Faasolo le piston seiloga e te faʻalogo i se kiliki manino. A maeʻa lena, faʻatali se isi 10 sekone. O lenei e mafai ona e mautinoa na e faia mea lelei uma 🙂

Pe a faʻatulagaina ni pusa e te maua ai se faʻaitiitiga:

2 afifi ile: 400.00 €

3 afifi ile: 395.00 €

4 afifi i le: 390.00 €

5 afifi ile: 385.00 €

10 afifi ile: 375.00 €

Faʻataʻitaʻiga

Fualaau faasaina o le hypoglycemic. O le Exenatide (Exendin-4) o se mimetic fou ma o se amidopeptide amino-39-amino.

E pei o le pepide-pei o le peptide-1 (GLP-1), faʻaleleia le puleaina o le inisalini-glucose, faʻaleleia le gaioiga o le beta, faʻaitiitia le le lelei o le glucagon magnetics ma faʻagesegese le faʻaaogaina o mea e gaogao pe a uma ona latou ulu atu i le toto toto mai le manava.

Exenatide o se mimetic mamana malosi lea e faʻaleleia ai le puleaina o le insulin i le glucose ma ei ai isi aafiaga o le hypoglycem, e mafua mai i mea faʻafefeteina, lea e faʻaleleia atili ai le puleaina o tagata mamaʻi i le maʻisuka ituaiga 2.

O le faasologa o le amino acids o le mimita e tutusa lelei ma le faasologa o le tagata GLP-1, ma o le mea lea e fusifusia ai ma faʻamalosia ai le GLP-1 i le tagata, lea e mafua ai le faateleina o le glucose-faalagolago ma le faʻamalositino o insulin mai peta paneta o le beta ma le auai o le AMP cyclic ma / poʻo isi faailo intracellular auala.

O le Exenatide e faʻaolaina ai le faʻasaʻolotoina o le inisalini mai peta peta i le i ai o le maualuga o le kulukose. O esega e ese mai i le vailaʻau ma gaioiga faʻamalositino mai insulin, sulfonylurea o meaola, D-phenylalanine ma mea mevlitinides, biguanides, thiazolidinediones ma le alpha-glucosidase inhibitors.

Faʻaauau le faʻaleleia o le glycemic control in patients with type 2 diabetes ona o mea nei. I tulaga o le totoga, o le faʻasalaga e faʻaleleia ai le puleaina o le insulin mai le glucose mai le peta paneta.

O lenei manava o le inisalini e muta pe a faʻaitiitia ma faʻalauteleina le mamafa o le kulukose o le toto, ma faʻaitiitia ai le ono lamatia o le hypoglycemia. O le faʻamalositino o le inisalini mo le 10 minute muamua (i le tali atu i le faateleina o le glycemia), ua taʻua o le "vaega muamua o le inisalini" gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

E le gata i lea, o le leiloa o le vaega muamua o le tali o le inisalini o le vave faʻaleagaina o le peta cell function i le maʻisuka ituaiga 2. O le faʻafoega o le tigā e toe faʻafoisia pe faʻaleleia atili ai le muamua ma le lua o vaega o le inisalini tali atu i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

I tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e tetee atu i le talaaga o le hyperglycemia, o le puleaina o le tino e taofia ai le sili atu le pulelasi a le glucagon. Ae ui i lea, o le faʻasalaga e le faʻalavelave i le tali masani a le glucagon i le hypoglycemia. Na faaalia ai o le puleaina o le tino e mafua ai le faaitiitia o le manava ma le faaitiitia o le taumafaina o mea taumafa, e taofia ai le motusia o le manava, lea e mafua ai ona faaitiitia lona gaogao. I maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le togafitiga o togafitiga faʻatasi ma le metformin, thiazolidinedione ma / poʻo le sulfonylurea o sauniuniga e oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le anapogi o le toto glucose, postprandial blood glucose, faapea foi le HbA1c, ma faʻaleleia atili ai le glycemic control in these patients.

Pharmacokinetics

Faʻasalaga A maeʻa le faʻaaogaina o le tino i le 10 μg i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2, e vave ona oʻo i le maualuga o le maʻisuka ma oʻo atu i le C max pe a maʻea le 2.1 itula, o le 211 pg / ml, AUCo-inf o le 1036 pg? h / ml Pe a faʻaalia i le faʻasalaga, o le AUC e faʻateleina le maualuga o le siʻitaga mai i le 5 μg i le 10 μg, ae leai se faʻaopoopoga faʻatupulaia ile Cmax.

O le malosi lava lea e tasi na matauina i le pulea lelei o le manava i totonu o le manava, ogavae po o le muaʻi lima. O le tufatufaina o le Vd exenatide i le maea ai o le pulega o le 28.3 L. Metabolism ma le excretion O le Exenatide e masani lava ona aveesea mai le faamamaina atoatoa ma sosoo ai ma le faaleagaina o le proteolytic. O le faʻasalaga faʻavavega e 9.1 l / h. O le T1 / 2 mulimuli o le 2.4 itula.

O nei vailaʻau o le pharmacokinetic o le faʻavaveina o fuataga tutoʻatasi. O fua faʻatatau o le tifaga e fuafuaina pe a ma le 10 itula pe a uma ona fai.

Pharmacokinetics i mataupu faapitoa i falemaʻi I maʻi e maualalo le faʻavaivai (CC 30-80 ml / min), o le faʻasalaga faʻasalaga e le eseese tele mai le kilia i tagata gasegase e masani ona fai, o le mea lea, e le manaʻomia le faʻaleleia o fualaau.

Ae peitaʻi, i tagata gasegase e leai se faʻasolosolo, e faʻaititia le 0.9 l / h (faʻatusatusa i le 9.1 l / h). i totonu o le toto. O tausaga e le afaina ai uiga o le pharmacokinetic o le tele o mea.

O le mea lea, e le manaʻomia e tagata matutua matutua le faʻatulagaina o fualaau. O vailaʻau mo togafitiga o tamaiti i lalo ifo o le 12 tausaga le matua e leʻi suʻesuʻeina. I suʻesuʻega o vailaʻau mo tamaiti matutua mai le 12 i le 16 tausaga ma le maʻisuka ituaiga 2, a oʻo i le taimi na fuafua ai i le 5 μg, o le vaega o le pharmacokinetic e talitutusa ma tulaga o tagata matutua.

E leai ni eseesega faʻapitoa i le va o tane ma fafine i totonu o le pharmacokinetics. O vailaʻau mo togafitiga o faʻasalaga i sui o ituaiga eseese e le suia. E le manaʻomia le fetuutuunaiga e faʻavae i luga o le aganuʻu. E leai se faʻamatalaga faʻamaonia i le va o le tino (indexing index) (BMI) ma faʻamalosi ile falemaʻi. E le manaʻomia le fetuunaiga e faʻavae i le BMI.

Tulaga faapitoa

Aua le faʻamaonia le vailaʻau pe a uma se taumafataga. E le fautuaina i / i totonu poo le / m pulega o fualaau faasaina. Bayeta® e le tatau ona faʻaaogaina pe'ā maua ni particles i le vaifofo pe afai o le fofo o le a timu pe o le lanu.

Ona o le puipuia vave o fualaau faasaina o loo aofia ai puipuiga ma pepides, o le atinaʻeina o auupega e faʻavavevave e mafai i le taimi o togafitiga ma Bayeta®. I le tele o tagata gasegase o loʻo gaosia ai ia ituaiga o meaola puipui, na faʻaitiitia ai a latou tau ao togafitiga ma tumau le maualalo mo le 82 vaiaso.

O le i ai o faʻamautau e le afaina ai le taimi ma ituaiga o aʻafiaga o lipoti. O tagata maʻi e tatau ona logoina o togafitiga faʻatasi ma Bayeta® e mafai ona faʻaitiitia ai le manava ma / poʻo le mamafa o le tino, ma ona o nei aafiaga e le manaʻomia ai ona suia le fuataga o fuataga.

I suʻesuʻega tuusaʻo i moa ma kio, e leai se aʻafiaga o le tino o le tuai na iloa.

A faʻaaogaina se fualaau i pulu e 128 taimi o le fualaau i totonu o tagata, o le faateleina o numera i le C-cell thyroid adenomas sa maitauina e aunoa ma ni faailoga o le valea, lea e fesoʻotaʻi ma le faateleina o le ola o meaola faʻataʻitaʻi o loʻo maua le faʻasalaga.

O nisi o mataupu o le le atoatoa o le galuega ua lipotia, e aofia ai le faateleina o le fatu o le creatinine, o le atinaʻeina o le le atoatoa, ua faateteleina ai le gasologa o le le tumau ma le le atoatoa, ma o nisi taimi e manaomia ai le lelei.

O nisi o nei mea iloga ua matauina i tagata gasegase e maua ai se tasi poo le sili atu foi o vailaau faafomaʻi e aafia ai le fausiaina o le tino / vai vai ma / poo le tetee atu i isi mea leaga na tutupu i le faaleagaina o le tino, e pei o le gaoioi, vomiting ma / poo le manava. O vailaʻau faʻamalosi e aofia ai inhibitors ACE, NSAID, ma togafitiga.

Pe a faʻamaonia togafitiga o le symptomatic ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina, masalo o le mafuaʻaga o suiga o le pathological, na toe faʻafoʻiina ai galuega toe faʻaleagaina. Aʻo faia suʻesuʻega faʻapitoa ma suʻesuʻega o mea faʻaletonu, e leʻi maua ai faʻamaoniga o le nephrotoxicity tuusao. Laititi lipoti o le tino pancreatitis ua lipotia ao ave Bayeta®. E tatau i tagata maʻi ona logoina e uiga i uiga lelei o le tino pancreatitis: tiga ogaoga o le manava tiga. Aʻo faʻatulagaina togafitiga o le symptomatic, o le faʻaaliga o le tino pancreatitis sa matauina. O maʻi aʻo leʻi amataina togafitiga faʻatasi ma Bayeta® tatau ona latou masani lelei i le "Taiala mo le faʻaaogāina o se peni syringe" faʻatasi ma le vailaʻau.

  • 1 ml mimita 250 mcg Meaʻai: sodium acetate trihydrate - 1.59 mg, acetic acid - 1.1 mg, mannitol - 43 mg, metacresol - 2.2 mg, vai d / i - q.s. e oʻo atu i le 1 ml.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Bayeta® e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete i tagata maʻi e faia ni sauniuniga faʻapitoa e manaʻomia ai le faʻavaveina vave mai le gastrointestinal tract, Byeta® mafai ona faʻatuai le gaogao gaositi.

E tatau i tagata maʻi ona fautuaina e suʻe vailaau, o lona aafiaga e faalagolago i luga o la latou laulau (mo se faʻataʻitaʻiga, antibiotic), ia le itiiti ifo i le 1 le itula ao le i faia le faʻamasinoga. Afai o nei vailaʻau e tatau ona ave i meaai, ona tatau lea ona faia i taimi o na taumafataga pe a le faʻaaogaina.

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le digoxin (0.25 mg 1 taimi /) faatasi ai ma sauniuniga a le Baeta®, o le maualuga o le digoxin ua faaitiitia e 17%, ma ua faateleina le Tmax i le 2.5 itula. Ae peitai, o le AUC i le tulaga o le paleni e le suia.

E le gata i le 40% ma le 28% na faʻaititia ai le faʻatulagaina o le Bayeta®, AUC ma Cmax o le lovastatin, ma o Tmax na faʻatupulaia e tusa ma le 4 itula. E leʻi faʻatasi le suia o le totoeta o Bayeta® ma HMG-CoA reductase inhibitors.

Faʻasalaga

I le tulaga o le maualuga (fuasefulu i le maualuga le maualuga o le fua fautuaina), o mea nei na matauina: o le gasea ma le vomiting ogaoga, faapea foi le faaitiitia vave o le toto glucose concentration (hypoglycemia). Togafitiga: faʻamaʻi, e aofia ai le iv faʻafoeina o le solution ole dextrose i le tulaga o le hypoglycemia matautia.

Tuua Lau Faamatalaga