E faʻapefea ona faʻaaoga le fualaau faʻatau Fitomucil Norm?

Mo le gaioiga masani o le tino o le tagata, o le galuega o le inumaga e taua tele.

O le vevelaina o le maʻi ma le malosi e foliga mai e fesootaʻi atu i lenei mea, faapea foi ma le inu o le tino lea e tupu mai i lo latou talaaga, e maua i tagata taʻitoʻatasi uma e tolu o loʻo fesiligia fomaʻi ma faitioga e uiga i lona setete o le soifua maloloina.

Phytomucil - O se faʻaopoopoga meaʻai e faʻavae i luga o vaega eletise, lea, e tusa ai ma le kamupanī, e fesoasoani i le faatea ese o le taʻavale.

1. Faatonuga mo le faaaogaina

E tusa ai ma faʻamatalaga aloaia, o le Phytomucil e tele lona aʻafiaga ma gauaʻi ai toxins ma otaota faʻaputu i totonu o le moli. E mafua ai foi le lagona o le atoatoa, e faʻaolaina ai le gaosiga o le talo ma faʻamafanafanaina mea o loʻo i totonu o le kolisi.

O nei mea uma o le vailaʻau faʻatagaina e faʻaaogaina e le gata mo togafitiga o le faʻamalosi, ae mo le paʻu mamafa.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Faʻaaogāina o le Phytomucil e fautuaina mo le masani ai ona o le le lelei o meaai, ma mo nisi faʻamaʻi o le inumaga:

  • ma le diverticulosis,
  • ma le maʻi o le manava faʻaleaga,
  • faatasi ai ma le afaina,
  • faatasi ai ma le dysbiosis (e tusa lava pe e le tupu aʻe le malosi i lona tulaga),
  • ma le tele po o le mamafa.

O le phytomucil e mafai foi ona faʻaaogaina e avea o se mea faʻaleleia faaopoopo i le taimi o se taumafataga, o lona mafuaʻaga o le faʻaitiitia o le toto cholesterol ma faamama le tino o toxins ma toxins.

Metotia o le talosaga

E fautuaina e ave le Phytomucil mai le 1 i le 4 taimi i le aso (fuafua i le mamafa o le tino) i totonu o se taga ato se tasi po o le 2 teaseti, faʻafefe i totonu o se ipu vai.

E mafai ona e faʻaaogā vai inu, vai poo se tasi meainu e leai ni carbonated alcohol, e aofia ai susu susu, pe e mafai ona e ave le Phytomucil lekisa i se pepa e le faʻaaogaina.

E fautuaina e inu i se ipu vai.

O le umi o le avea o Fitomucil e 14 aso. Mo le toomaga tumau, ua fautuaina e amata ona ave ma le afa afa. A maeʻa 3-4 aso, e tatau ona aumai i le fautuaga. E tatau ona ave faʻatau fualaau faʻatasi i le taimi e tasi ma meaai, mo se faataitaiga, fufulu ipu ma se vaiinu ua saunia.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

Phytomucil o loʻo maua i ni faiga se lua:

  1. Phytomucil Norm o se paʻu lanu paʻepaʻe pe paʻepaʻe ma se paʻu lanu o le paʻu, faʻapipiʻi i totonu o paʻu o le 30 g i totonu poʻo ipu o polymers o le 250 g. O lenei sauniuniga e aofia ai fatu o atigi figota o le fain plantain ma fua o togalaau.
  2. Phytomucil Slim - o se paʻu o le paʻepaʻe poʻo le lanu uliuli, o loʻo afifiina i totonu o fagu o mea eletise 360 ​​g ia taʻitasi. O le tuufaatasiga o le oloa, i le faaopoopo atu i paʻu o plantain fatu ma fualaau aina, e aofia ai le vailaʻau vailaʻau glucomannan.

E eseese fesuiaiga o fualaau oona mai le tasi i le isi e tusa ai ma le aafiaga na faia. O lea O Phytomucil Slim e faʻalauteleina le saturation ma o loʻo i ai se aafiaga teleae Phytomucil E masani ona fesoasoani le aveesea o le malosiae le mafua ai se lagona o le atoatoa.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Phytomucil e le o aofia ai ni vailaʻau gaʻo malosi e mafai ona tali atu i fualaau. E ui i lea, e afaina ai le maualuga o lo latou faʻamalolo ona o le saoasaoa o le galuega o le aveeseina o le intestinal. I lenei itu, ua fautuaina e faia se malologa i le va o fua o le Phytomucil ma isi vailaʻau pe a ma le 1.5 itula.

2. O aʻafiaga

Leai se itu aʻafiaga na faʻaalia i le taimi o le faʻaaogaina o le Phytomucil faaopoopo. Ae peitai, pe a ave lenei vaifofo, e mafai ona tulai mai se mea e maua ai le allergy, o lona uiga o le le faapalepale i se vaega o le fofo. A faʻavave i luga o le tino ma fulafula, mumu ma mumu, e fautuaina e taofi le ave o le Phytomucil.

Contraindications

O le phytomucil i fomaʻi uma e lua e faʻasaina mo le faʻaaogaina e tamaiti seia oʻo i le 14 tausaga le matutua ma i latou e mafatia i le faʻalavelave o le manava, faʻamaʻi pipisi o le gastrointestinal tract i totonu o le gaioiga mamafa.

O faʻamaoniga e faʻaaoga foi i tagata taʻitoʻatasi o loʻo i ai le le faapalepale poʻo le faʻaaloalo i le vaega ole Phytomucil.

I le taimi o le maitaga

O le tino atoatoa o le vailaau faʻasaina e saogalemu mo le fafine o loʻo fananau ma le fomaʻi o loʻo ia tauaveina, o le mea lea e mafai ai ona ave le Phytomucil i le taimi o le maitaga. E le faʻasalaina mo tamaitai o loʻo faia le susu.

Laxative e le afaina ai le manava o le pepe, talu ai o ona vaega e le maua i susu o susu.

E ui i lea, ua fautuaina tamaitai e feutagai ma a latou fomaʻi aʻo lei faʻaaogaina le oloa.

3. Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

Teu Phytomucil paʻu i totonu o se potu malulu e leai se maualuga maualuga ma i le vevela e le silia ma le 20 tikeri. E taua tele le aua nei faatagaina le susulu o le la e ave i luga o le afifiina ma le oloa (i luga o apa ma sachets).

I le noatia ma le fai fuafua i fautuaga ua lisiina o le taimi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua 2 tausaga. I lona maeʻa, ua lafoaia le vailaʻau ma otaota fale.

E le mafai ona taʻua phytomucil taugofie pe faigofie ona maua. O lona taua i Iukureini ma Rusia, e eseese lava, ae ui i lea, i itu eseese o nei atunuu, o se vavalalata o tulaga taua o le tele o rubles / hryvnia e matauina.

Tau i Ukraine

I totonu o le falemaʻi a Ukrainia, o le Fitomucil ua faʻatau atu i le tau e 278 hryvnia i le paʻu o 10 sachets, 520-570 hryvnia per pack of 30 sachets. O le 250 g tau o le 512 i le 540 hryvnia.

Phytomucil e leai ni ana faʻatulagaga atoatoa (synonyms). O le falemaʻi falemaʻi e maua ai isi laxatives e faʻavae i vaega o meaola (otaota ma fualaau aina) e mafai ona sui. O analogues faapena e aofia ai:

E le pei o le Phytomucil, o nei tupe e tasi-vaega, o lona uiga, latou te faia naʻo se mea e sili ona lelei. E le gata i lea, o laau uma o loʻo lisiina atu i luga e tele naua le faʻasaʻoina, faʻapea ai ma se lisi tele o aʻafiaga i itu.

O vailaau nei ua manatu e saogalemu tele i lenei tulaga e ala i tala faatatau o fualaau faasaina e faavae i luga o se lavelave o laau aoga e faamoemoe mo le faamamaina o le manava ma le leiloa o le mamafa:

O vailaʻau faʻasolosolo e iai foʻi a latou lava lisi o faʻasalaga, lea e tatau ona mafaufauina ao le i amata togafitiga.

O faʻamatalaga e uiga i le vailaʻau Vaʻaia Fitomucil e matua faʻafefiloi. E tusa ma le afa o tagata faʻatau na faʻataʻitaʻiina lenei oloa na faʻaalia lo latou le fiafia. lelei / fua faatatau tau.

E le gata i lea, o le faʻaaliga muamua e aʻafia uma i le faʻamalosia ma le faʻamamaina o aafiaga. O le le fiafia e faaalia e uiga i le tofo o le fualaau faasaina. E sili atu i le 2/3 o ē na tetee na latou tofo i le fou, ma o le mea lea e le manaia tele mo le tagofia o fualaau faasaina i meaai. I le taimi lava e tasi, o le tasi vaetolu o tagata faʻatau, i se isi tulaga, ua taʻua lenei faailoga o le mamalu o se mea leaga, talu ai e lei suia le tofo o mea inu na faaopoopo i ai.

Faitau nisi faʻamatalaga auiliili i le pito o le tusiga. Afai ei ai sou poto masani e faʻaaoga ai le Phytomucil, faʻamatala atu i isi tagata faitau!

Vitio i luga o le autu: Phytomucil, sosoʻo o le manava o le natura

Pe a filifili i le faʻaaogaina o le Phytomucil mo le faʻamalosi, e taua le manatuaina o nai mea:

  • O lenei fofo e le o se vailaau faafomai, o lea e le mafai ai ona fofoina se faamaʻi lea e mafua ai se faaletonu i totonu o le manava.
  • E ui lava i le atoatoa o meaʻai ma le leai o se faʻamatalaga e uiga i luga o le paluga, e fautuaina Phytomucil e faʻamautinoa lelei ile suʻega fautuaina.
  • Afai oi ai ni faailo o maʻi ma faʻalavelave o loʻo i luga o le lisi o faʻasolega, e le mafai ona e ave Fitomucil.
  • A maeʻa le aso e muta ai, e tatau ona tuʻuina atu Phytomucil i le faʻaaogaina.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

E mafai ona faʻatau le sui i le paʻu paʻu. E lua vaega e aofia ai:

  • paʻu o fatu o fuga laauain, po o Plantago psyllium,
  • o le aano o le fualaau popo, po o le Domingica prunus.

E mafai ona e faʻatau le vailaʻau i se fagu ma totonu o taga. O le faʻaogaina o mea autu e ese. Ole fua o le fatu husk e 5 kalama i le 1 pepa. O le aofaiga o isi mea galue o le 1 g. O le afifi o loʻo i ai le 4 po o le 30 pepa. Ole aofaiga ole vailaʻau i le fagu e 360 ​​g.

O se tasi o vaega o le paʻu o fatuaino o le flea, poʻo Plantago psyllium.

Faʻataʻitaʻiga

O le galuega autu a Fitomucil Norm o le faʻamautuina o le galuega o le manava. Talu ai ona o le afaina o fatulala fatu ma le pulupulu o le paʻu o le fale, ua toe faʻaleleia ai lona motusia. O le fualaau faasaina e faʻaaogaina e puipuia ma togafitia ai le faʻamalosi. Isi meatotino: faʻapipiʻiina, aʻafiaga faʻaleagaina. E le gata i lea, o se mea eleelea e fesoasoani e aveese ai le cholesterol faatasi ai ma feces.

O le paʻu o fatu o le psyllium o se mea e mafai ona sosolo vai. O nei mea e fai ai meaʻai, lea, pe a latou ulu atu i totonu o le toto, fesoasoani e faʻasalalau uma gaioiga: ua liua e avea ma se gel ma ni paʻu mucous membranes. Ona o lenei mea, ua faʻavavevave ai faʻalapotopotoga o le manava. O le vailaau faʻasaina o loʻo iai foʻi filo e le mafai ona faʻaaogaina, o loʻo faʻamalamalamaina i se fausaga faigata, faʻaleagaina le puipui o le intestinal, lea e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le motile. O se taunuuga, o feces o loʻo sili atu ona agaʻi i luma agai i fafo.

O le sooupu e fesiligia e iai sona aafiaga faigata: e afaina ai le inumaga lava ia ma ona mea e aofia ai, puipuia le tupu mai o le mea na tupu, lagona o le vaivai, le mautonu. Faʻafetai i lenei vailaʻau, ua toe faʻaleleia ai le microflora, lea e maua i le aveesea o otaota mai meaola leaga ma siama. E mafua ai le faʻaumatia o faailoga o le dysbiosis, lea e manatu i ai o le mafuaaga taatele o le manava ma le faʻavaveina o le fale.

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina e puipuia ma togafitia ai le faʻamalosi.

O le isi meatotino o le paʻu o fatu plantain o le gafatia lea e faʻagesegese ai le metabolism, aemaise lava, le faʻagasologa o le gaʻo o gaʻo, o loʻo taofia ai gaʻo. O le iʻuga, o le faʻaititia o le inisalini e faʻaitiitia, o lenei mea e mafua ai le gau o le mamafa, aua sili atu inisalini o le mafuaaga autu lea mo le faaputuputuina o gaʻo i le tino.

Pe a faʻaaogaina, o le elefiti e avea ma mea e afaina ai. O le filo laʻau e faʻafefeteina e aveesea ai toxins, faʻaitiitia ai le tele o faʻaaliga leaga. E le gata i lea, ua maitauina le faʻamautuina o le mucosa o le intestinal. A maeʻa ona tago i le fualaau, ona liua lea o le paʻu i se mea e pei o le gel. I le taimi lava e tasi, o le malosi o aʻafiaga le lelei ile vaega ua afaina o mea afaina ma le malepelepe ua faaitiitia. E le gata i lea, o le faagasologa o le faʻamalologa o le tino mucous mata ua faʻaaogaina.

O le manaʻoga e manaʻomia e maua i le taimi o le faʻamalosiina o le mea autu (o le meatain raw). Oona malosi e faʻasaʻoloto, lea e faʻaaogaina e avea ma punaoa malosi e toe faʻaleleia ai le epithelium o le intestinal. Ole malosi o le paʻu e taofi ai le vai e fesoasoani e faʻaitiitia ai isi faafitauli i le fale, aemaise lava, manava.

O le togafitiga e manaʻomia ile togafitiga e maua i le taimi o le faʻamalosiina o le mea autu (o le meatain raw).

O le vaega lona lua e galue malosi (pulp of plum plum) o loʻo faʻaalia ai se aafiaga vaivai. Mo lenei mafuaʻaga, e faʻaaogaina mo le malosi. O le pulum pulp ua maeʻa ona aveese le tele o cholesterol mai le tino. O le isi meatotino o lenei vaega o le gafatia e aveese ai masima. I le faʻaopoopoga, o le vailaʻau o loʻo i ai le tele o vitamini, e aofia ai le vitamin P, lea e aʻafia ai le maualuga o le toto (e oʻo atu ai i le paʻu o le toto), lea e aʻafia ai i le faagasologa o le faʻamalosia o puipui o toto toto.

Faʻafefea ona ave Fitomucil Norm

O le togafitiga o togafitiga fualaau e filifilia taitoatasi. O le tui, faʻapea foi ma le tele o le ave o le fualaau faasaina, ua fuafuaina e ave i le mafaufau le tulaga o le maʻi, isi pathologies o loʻo tupu, o le i ai o isi tapulaʻa i le faʻaaogaina o le Phytomucil. Faatonuga mo le faʻaaoga mo tagata matutua matutua:

  • tasi fuataga - 1 le pepa poo le 2 tsp. paʻu
  • taimi o pulega - mai le 1 i le 4 taimi i le aso.

O le vailaʻau i le malogo ua faʻafefiloi ma soʻo se vai, sei vagana ai mea inu inu: vai, sua, suamalie susu. A maeʻa ona faʻamalosi, e tatau ona e inu 1 ipu vai. O le tele o le fualaau faasaina e faateleina lemu mai le 1 i le 4 pa (dose tasi), e tutusa ma le 2-8 tsp. paʻu. O le faʻatulagaina o fuataga e lautele: 1-2 pepa e oʻo i le 4 taimi i le aso i le vaiaso muamua, mai le vaiaso lona lua latou te fesuiaʻi i se faʻasolosolo maualuga - 3-4 pa.

Aisea e le fesoasoani ai

O le faʻasalaina o le faʻatulagaga o tui, o tofo laʻititi o mafuaaga masani ia e faʻaitiitia ai le aoga o le vailaʻau. Ae ui i lea, o loʻo i ai mea taua i totonu: ogaoga faʻamaʻi, tagofia o le vailaau faʻasaina e aunoa ma le faʻailogaina. O le le atoatoa o le le atoatoa, o le maualalo o le tino e mafua ai le leaga i le lelei. I le taimi o togafitiga ma Fitomucil Norm, e manaʻomia le faʻasaʻoina o meaʻai. E le gata i lea, pe afai e mafai, o le a faʻaosoina le gaioiga faaletino. Talu ai ona o lenei mea, o le a sili ona lelei le ausia i le tuufaatasiga.

Aafiaga i le gafatia e pulea ai auala

Ole fualaau faasaina e le afaina ai faiga taua, okeni. E faatagaina le aveina o se taavale i le vaitau o togafitiga ma Fitomucil Norm.


E faatagaina le aveina o se taavale i le vaitau o togafitiga ma Fitomucil Norm.
I le faagasologa o togafitiga o fualaau faasaina, ua fautuaina ina ia faʻavasegaina le faʻatagaina o le ava.
O le faʻasalaina o le faʻatulagaga o tui, o tofo laʻititi o mafuaaga masani ia e faʻaitiitia ai le aoga o le vailaʻau.

Faatonuga faapitoa

Aua le faʻaaogaina fualaau faasaina. Ina ia faatumauina le galue o le manava, e taua le filifilia o togafitiga saʻo e faʻatatau i le tulaga o le maʻi.

I le faagasologa o togafitiga, ua fautuaina ina ia faʻasalalau le faʻavaʻaina o le ava. O le aofaiga o le vai e mai le 1.5 i le 2 lita i le aso. O lenei faiga e sili ona fetaui mo se tagata e aunoa ma le ogaoga o le solia o le polokalama urinary. O le mamafa o tagata e tatau ona avea ma faavae.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina e faʻafaigofieina ai le motumotu, toe faʻaleleia le fausaga o le stool, faʻaitiitia le tele o faʻamaoniga: le tele o le gaosiga o le kesi, o le lagona o le mamafa i totonu o le manava.

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina e faʻafaigofie ai le faʻamalositino, toe faʻaleleia le fausaga o le fale, faʻamalo se numera o faʻamaoniga i fafine maʻitaga.

Faʻasalaga

O mataupu e le lelei le faia ma le faateleina o le aofaiga ole Fitomucil Norm e le o faamatalaina. I le noatia ma le fai fuafua i le tui, faʻapea foʻi ma le inu i le faʻasalaga, e le faʻavaeina ai soliga. I le faaopoopo atu i ai, o le fualaau faasaina e le faʻaosofia ai foliga vaaia o aʻafiaga i le faʻatulagaina o fuataga masani. O le aʻafiaga o faʻafitauli ma le tele o tui e maualalo.

Ava malosi

Ole vailaʻau e le lelei le vavalalata i mea inu ava malosi, aua o loʻo i ai le isi itu - faʻamalosia ai toto toto, fesoasoani e faʻaitiitia le mamafa, aveese le cholesterol.

Nai lo o le vailaʻau o loʻo fesiligia, ua faʻamaonia mai:

  • Slim Smart
  • Bifidumbacterin Malolosi,
  • Dufalac.

O le autu autu mo le filifilia o le ituaiga o mea galue malosi. O nisi tupe e sili atu ona taugofie, ae o le tau e le mafai ona manatu o se mea taua.

Phytomucil: manava o le natura O le phytomucil-intestine e galue e pei o se uati!

Faʻamatalaga e uiga i le Phytomucil Norm

Orlova G.A., tagata paleni, 49 tausaga, Oryol

O se meafaigaluega lelei, ou te fautuaina e avea o se fetuunaiga fua mo le meaʻai. O le fualaau faasaina e le aveesea ai le lagona o le fiaaai, ae na o le saofaga i le faatumuina o le fualaau aina, e maua ai se lagona o le le fiafia mo sina taimi.

Vasiliev E.V., fomaʻi, 38 tausaga, Vladivostok

Ou te fautuaina lenei vaifofo mo le tiga o le manava e mafua mai i le faamalosi.E masani lava, o feeseeseaiga faigata e mafua ai le atinaʻeina o se meaʻai o le umbilical, ae i lenei tulaga, o le a le foia ai le faafitauli ona o tusitusiga (Paracetamol, Cefecon D, ma isi). Ma faʻatasi ai ma le fesoasoani a Fitomucil Norm, e mafai ona e aʻafia ai le mafuaaga o le maʻi. O le taunuuga o lenei mea o se faaitiitia o tiga.

Veronica, 36 tausaga, Penza

Ou te fiafia i le aafiaga o Fitomucil Norm. A maeʻa ona i ai se lagona o le mama i totonu o le manava, o le fale e masani lava. E tele taimi ou te mafatia ai i le dysbiosis, ae o le taimi nei e leai ni vailaʻau faʻamalosi poʻo ni vailaʻau e aʻafia ai le manava, aua o Fitomucil e faʻaleagaina uma faʻaaliga leaga.

Ona o le le lava o meaʻai, sa i ai se masalosalo o le uila, i se faaopoopoga, e masani lava ona maʻi le tamaititi (maʻi, SARS). E tusa ma le tauleʻaleʻa, na amata ona ave Phytomucil lūlū. Ua sili atu ona lelei le tulaga o le soifua maloloina. Ina ua ou faatauina mai le fualaau faasaina, ou te leʻi iloa e mafai ona mai i le 14 tausaga, aua ou te ofuina ni tioata ma e le lava lau vaai. O le mea lea, na amata ona matou aveina i se taimi muamua atu - mai le 13 tausaga.

O se tasi o analogues o fualaau faasaina o le Slim Smart.

Eugene, 29 tausaga, Pskov

E iai loʻu maʻisuka ituaiga 2. O le lomiga o le mamafa o le mamafa ua popole mo se taimi umi, o lea na ou fai atu ai i le fomaʻi e filifili se fualaau faasaina e le afaina ai le soifua maloloina, ae o le a maua ai se aafiaga lelei. O lenei meafaigaluega e laveaiina aʻu mai se lagona faifaipea o le fiaaai. O se mea e pei o le gel e maua ai se lagona o le atoatoa, aua e tumu ai totoga o le gastrointestinal tract.

Olga, 33 tausaga, Belgorod

Faatasi ai ma le fesoasoani a Phytomucil, ou te leiloa le mamafa i nisi taimi. E maua ai se faʻamalosiaga lelei, ae naʻo le faʻasolosolo lelei o meaʻai, gaoioiga faaletino. Na ia maitauina afai ou te inuina le tele o vai, e le aofia ai meaai le maloloina ma faamalositino i taimi uma, ona o le fualaau faasaina e faateleina ai le aoga lelei o nei fua.

Tuua Lau Faamatalaga