Galvus Met - faʻasalaga atoatoa mo le faʻaaogaina, iloiloga o maʻisuka ma fomaʻi

O le fualaau faasaina a Galvus ua fuafua mo le togafitiga ma le toomaga o faailoga o le maʻisuka o se tino tutoatasi tutoatasi. O vailaau faʻaonapo nei ua atiaʻe le tele o fualaau eseese o kulupu eseese ma vasega.

O nei vailaʻau e faʻaaoga ma o le a se mea e sili atu mo tagata mamaʻi i lenei faʻamaʻi e taofiofia ai togafitiga ma faʻaitiitia ai taunuuga le lelei e filifilia e le fomaʻi o loʻo taitaia le faʻamaʻi o le maʻi.

Faʻaaoga vailaau i aso nei i vaega eseese o vailaʻau e faʻavasega ai kulūkose maualuga ma faʻamautu faiga faʻasolosolo i totonu o le tino.

Soʻo se vailaau e tatau ona faʻatulagaina e se fomaʻi maʻi.

I lenei tulaga, togafitiga a le tagata lava ia po o se suiga i le fualaau faasaina, o lona vailaau e matua faasaina, aua e mafua ai ni taunuuga le lelei.

Pe a tauivi ma le faʻaleleia o togafitiga, e tatau ona manatuaina o le tagofia o vailaʻau e tatau ona o gatasi ma le mataʻituina pea o le kulūkose o le toto.

I le taimi nei, o le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 o le faʻaaogaina lea o se tasi o vaega nei ole fomaʻi:

  1. Fualaau faasaina o le sulfonylurea. O le faʻaaogaina o le vailaʻau e faʻaosofia ai le faʻamalosia o le inisalini. Amonaino ma le maʻisuka o nisi o fualaau oona ua faia i luga o le faavae o le sulfonylurea.
  2. Fomai mai le vaega telepopoa. O lo latou faʻamoemoe e faʻamoemoe i le faʻaitiitia o le manaʻomia mo le faʻamalosia o le inisalini. O sui autu o vailaau o lenei cereal o sauniuniga uma lava ma le metformin hydrochloride autu o loʻo galue malosi (Glucofage).
  3. O vailaʻau e maua mai ai le thiazolidinol e fesoasoani i le faʻaitiitia o le suka o le toto ma maua ai se aoga aoga i le faʻamautuina o le lipid profile. O fualaau faasaina ia latou gaioiga e fai tutusa ma biguanides.
  4. Meglitinides e fesoasoani i le faʻateleina o le inisalini faʻatasi ma le faateleina o le kulukose toto. O le aoga tele o nei fualaau oona latou te faatagaina oe e faʻasalalau maualuga le suka ma le maʻisuka le lelei.
  5. Alpha glucosidase inhibitors. O le aʻafiaga autu o ia vailaʻau e faʻamoemoe e taofia ai le faʻaaogaina o suga faigata, ma o le mea lea e aʻafia ai le kulūkose i totonu o le toto i laʻititi tele.
  6. Fiafia.
  7. Faʻatusatusaina o fomaʻi, lea e aofia ai le tele o vaega autu mai vaega o loʻo taua i luga.

O fualaau ua filifilia mo le togafitiga e tatau ona faia i ni tui ua faʻamaonia e le fomaʻi.

E le gata i lea, o le maʻi o le maʻi, o le maualuga o le tino, o le mamafa o le tino e tatau ona amanaʻia.

O le a le vailaʻau o le hypoglycemic?

O le fualaau faasaina o Galvus o se vailaʻau o le hypoglycemic mo le faʻafofoga tautala. O vaega taua o le vailaau faʻasaina o mea ia e lua - vildagliptin ma metformin hydrochloride

O Vildagliptin o se sui o le vasega o tagata faʻamalosi mai le tamaʻi tamaʻitaʻi o le pancreas. O le vaega e fesoasoani e faʻalauteleina ai le lagona lelei o suauu peta i le sau mai le sugar e pei lava ona faaleagaina. E tatau ona maitauina pe afai o se vailaau o loʻo ave e se tagata soifua maloloina, e leai se suiga i le maualuga o le suka.

Metformin hydrochloride o se sui o le vaega lona tolu o augatupulaga tetele, lea e fesoasoani i le faʻagataina o le gluconeogenesis. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faʻavae i luga o lenei mea e faʻaolaina ai le glycolysis, lea e oʻo atu ai i le faaleleia atili o le kulukose e sela ma masini o le tino. I le faʻaopoopoga, o loʻo i ai le faʻaititia o le faʻaaogaina o le kulukose e faʻamalaʻau. O le aoga sili o le metformin o le le mafua ai ona paʻu tele i le kulūkose (i lalo ifo o tulaga maualuga) ma e le oʻo atu ai i le atinaʻe o le hypoglycemia.

E le gata i lea, o le tuufaatasiga o Galvus e feiloai ai e aofia ai mea eseese. O ia ituaiga o fualaau e masani ona faatonuina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, talu ai latou te aʻafia ai le lipid metabolism i le tino, ma fesoasoani foi e faʻaititia le tele o le cholesterol leaga (faateleina le maualuga o le lelei), triglycerides ma lipoproteins maualalo.

O vailaau faʻasoifua maloloina e iai faʻamatalaga nei mo le faʻaaogaina:

  • i le avea ai ma togafitiga monotherapeutic mo le maʻisuka ituaiga 2, ae o se mea e manaʻomia muamua o le tausisia lea o se taumafa faʻaitiitia ma le malosi faaletino,
  • e suitulaga i isi mea Galvus Met active active
  • afai e le aoga le togafitiga pe a uma ona ave vailaʻau faʻatasi ma se tasi mea galue - metformin poo vildagliptin,
  • i togafitiga faʻapitoa ma togafitiga o inisalini poʻo le sulfonylurea.

Galvus na faʻatautaia faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai o le vailaʻau o loʻo aʻafia mai i le lumen o le iniseti laitiiti i totonu o le toto. O le mea lea, o le aʻafiaga o papamaa e mataituina i totonu o le afa itula i le maeʻa ai o la latou pulega.

O le gaioiga malosi e tufatufaina uma lava i le tino atoa, pe a maeʻa ona tuʻufaʻatasia faʻatasi ma urine ma feces.

Fualaau faasaina o le Hypoglycemic Galvus Met - faatonuga mo le faʻaaogaina

Galvus Met o se vailaʻau faʻasolosolo tuufaatasi e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

E faʻaaogaina i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e faʻamautu ai le tulaga ma e masani ona taliaina e le tino.

Faamatalaga lautele e uiga i fualaau faasaina

Ona o aʻafiaga o vildagliptin (o le gaioiga galue), ua faʻaitiitia le aafiaga leaga o le enzyme peptidase, ma o le faʻasalalauga o le kullucagon-pei o le peptide-1 ma le HIP na faʻapupulaina.

A oʻo ina sili atu le maualuga o nei mea i totonu o le tino nai lo mea masani, e faʻaleleia e Vildagliptin le gaioiga o suauu peta e fesoʻotaʻi ma le kulukose, lea e oʻo atu ai i le faʻaopoopoga o le hormone e faʻaitiitia ai le suka.

E tatau ona maitauina o le siʻitia o le gaoioiga o le beta-cell e faʻalagolago atoa lava i le fua o lo latou faʻaumatiaga. Mo lenei mafuaʻaga, i tagata e maualuga le kulūkose, o le vildagliptin e leai sona aoga i le inisalini.

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina e faateleina ai le fua o le kullucagon-pei o le peptide-1 ma faateleina ai le lagona o laulava o le alpha i glucose. O le iʻuga, o le faʻasologa o le glucagon e faʻapupula. O le faaitiitia o lona aofaʻiga i le gasologa o le 'ai na mafua ai le faateleina o le ono gasegase o sela e tusa ai ma le hormone e maualalo ai le suka.

Faʻavae, tuʻuina atu pepa

O le vailaʻau o loʻo i le ituaiga o laumei, o loʻo ufiufi. O le tasi e aofia ai elemene elemene e lua: Vildagliptin (50 mg) ma le Metformin, e aofia ai i le tolu atopa - 500 mg, 850 mg ma le 1000 mg.

I le faaopoopo atu ia i latou, o le tuufaatasiga o fualaau oona e pei o:

  • magnesium stearic acid,
  • hydroxypropyl cellulose,
  • hydroxypropyl methyl cellulose,
  • talisa paʻu
  • titanium dioxyide
  • uʻamea uʻamea samasama poʻo le mumu.

O laulau e faʻapipiʻiina i paʻu e sefulu fasi. O le afifi o loʻo i ai ni pusi se tolu.

Pharmacology ma vailaau mo togafitiga

O le maualuga o le suka o le fualaau faasaina ua ausia ona o le gaioiga o ni vaega autu se lua:

  • Vildagliptin - faʻapupulaina le gaioiga o siama o le pancreatic e aʻafia ai le suka o le toto, lea e oʻo atu ai i le faʻaopoopoga o le inisalini,
  • Metformin - faʻaititia le aofaʻi o le kulukose i le tino e ala i le faʻaitiitia o le fua o le absorption o carbohydrates, faʻaitiitia le faʻapipiʻi o le kulukose i le ate ma le faʻaleleia le faʻaogaina o fusi lautele.

O le fualaau faasaina e faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le faʻaitiitia o le suka i le tino. E le gata i lea, i se tulaga e le masani ai, o le tulaga o le hypoglycemia ua maitauina.

Na maua ai o le taumafa e le aʻafia ai le saoasaoa ma le maualuga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, ae o le faʻatupulaia o vaega galue o le a faʻaitiitia lemu, e ui lava e faʻalagolago i le fualaau o le vailaʻau.

E vave tele le faʻamalamalamaina o vailaʻau. Pe a ave le vailaʻau aʻo leʻi 'ai, o lona auai i le toto e mafai ona iloa i totonu o le itula ma le afa. I totonu o le tino, o le fualaau oona o le a liua i ni metabolites ua faʻavaveina i le urine ma feces.

Faailoga ma le faʻailoga

O le faʻamaoniga autu mo le faʻaaoga o le maʻisuka ituaiga 2.

E tele tulaga e manaʻomia ai le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega:

  • i le tulaga o le monotherapy,
  • ao faagasolo togafitiga ma Vildagliptin ma Metformin, lea e faʻaaogaina e pei o vailaau faʻasaʻo,
  • le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina faʻatasi ma vailaʻau e maualalo ai le toto suka ma aofia ai le sulfanyl urea,
  • o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e faʻatasi ma le inisalini,
  • o le faʻaaogaina o lenei vailaau o se vailaʻau autu i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, pe a le toe aoga le taumafa paleni.

O le aʻafiaga o le aveina o vailaʻau o le a iloiloina e ala ile maualalo o le maualuga o le suka i le toto.

O le taimi e faʻaaoga ai fualaau faasaina e le tatau ona:

  • le faapalepale i tagata gasegase po o le maaleale maualuga i vaega o se masini fomai,
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • aʻo leʻi faia le taotoga ma le faʻaiʻuga o le x-ray, le leitio faʻataʻitaʻiga metotia,
  • ma faʻafitauli faʻapitoa, pe a iloa le ketones i le toto,
  • gasegase o le gaio galue ma le toilalo na amata ona atinaʻe,
  • ogaoga po o se fatu tele o le fatu po o le le atoatoa o le manava,
  • ogaoga o le ava malosi,
  • mativa le maualalo le kalori
  • maʻitaga ma lactation.

Ae e te leʻi amata fuaina fualaau, e tatau ona e mautinoa e leai ni faʻalavelave.

Faʻamatalaga o le pepa faʻatumu

I totonu o le falemaʻi fesoʻotaʻiga, o loʻo tuʻuina atu vailaʻau i foliga o mea lanu, o loʻo iai uma mea taua e lua: 50 mg o vildagliptin ma le 500, 850 poʻo le 1000 mg o le metformin. O le magnesium stearate, faʻamalosisi, hypromelilose, talc, carbon dioxide, macrogol 4000 ma le uʻamea uʻamea e faʻaaogaina e avea ma mea e faʻaaogā.

E iai ni pama se 10. O papatusi o loʻo afifiina i totonu o atigipusa o le 3 fasi vaega, o afifi taitasi Galvus Met o loʻo i ai faatonuga.

  • 50/500 mg - laʻau oval o loʻo i ai le mataʻu i totonu o le atigi o se lanu samasama-lanu piniki. O le LLO ua faapuupuuina i le tasi itu ma le NVR i tua.
  • 50/850 mg - foliga foliga tutusa, na o le atigi-samasama-lanu meamata ma e talafeagai le makaina: SEH i le tasi lima ma le NVR i le isi.
  • 50/1000 mg - lapisi e ese mai le mea na muamua atu i se ata sili ona paʻu o samasama ma le faʻaopoopoga o lauulu ma faʻapuupuuga: NVR - ile pito i luma ma FLO - ile pito i tua.

O le malosi ole hypoglycemic o le fualaau faasaina e maua i ni vaega se lua o vaega autu, o ia mea uma e iai lana lava metotia o gaioiga. O latou gafatia faigata e mafai ai e oe ona faʻalagolago le pulea o le glycemia i le aso.

  1. Vildagliptin - o le inhibitor o le dipeptidyl peptidase-4 (DPP-4) - faʻaleleia ai le lagona o sela i le inisalini, faʻateleina lona gaosiga. O lenei taunuʻuga e maua mai i le faʻamalosia e le ituaiga o gliptin o le gaosia o palatini e taua tele mo le pancreas-glucagon-like peptide type 1 (GLP-1) ma le polypeptide insulinotropic dependence (HIP).
  2. Metformin, o se tuufaatasiga o le group biguanide o le hydrochloride, e faʻamaonia ai faʻamatalaga glycemic e ala i le faʻaitiitia o le fua o le absorption o gaʻo i totonu o le iniseti laiti, faʻaitiitia ai le gaosiga o le glycogen i le ate ma faʻaleleia ai lona faʻaogaina i totonu o tisipati. O le kulupu e ono mafua ai le hypoglycemia.

Faatasi ai ma le faʻafofoga faʻaaogaina o fualaau faasaina, vildagliptin ma le metformin e ulufale atu i le toto i luga o le puipui o le intestinal, oʻo atu i le togafitiga faʻapitoa i le 25-30 minute ma tufatufaina atu i luga o totoga ma fusi. Metabolism o le metabolite o le Galvus Met e tupu i le ate. Faʻatau meaʻai gaʻo ma gaʻo. O le vaitau taimi e faʻaalia ai le afa o le masani masani ua faʻaalia e tusa ma le tolu itula.

I le taimi o le togafitiga faʻamaʻi ma lua fualaau faʻasaina i aso taitasi o le metformin o le 1500-3000 mg ma le vildagliptin 50 mg, tufatufa atu i luga o le 2 talosaga, o le faʻaitiitia o le maualalo o le toto suka na tusia i luga o se vaitaimi o le tasi le tausaga. I le taimi lava lea, na maualalo le 0.7% maualalo o le hemoglobin glycosylated, pe a faʻatusatusa atu i le kulupu e pulea, lea e naʻo le metformin na maua.

I le maʻisuka oe sa i luga o togafitiga togafitiga a Galvus Metom, o le faasaʻoga mamafa o le mamafa na le tusia. I le sili atu ma le 24 vaiaso o le faʻaaogaina o fualaau oona, o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le toto maualuga na maua i le gasegase maualuga ma le maʻisuka ituaiga 2. O mataupu tau vaʻaia na faʻamaumauina se numera maualalo.

Ina ua faatonuina Galvus Meta i le togafitiga ma le inisalini (i se fualaau e 41 iunite) i tagata e ofo mai i le maʻisuka o loo auai i le suesuega, o le maualuga o le hemoglobin glycosylated na paʻu i le 0.72%. O le hypoglycemia i le suʻega faataitai ma le vaega o le placebo e le eseese i le tele o mataupu.

I le faʻaaoga tutusa o le glimepiride (mai le 4 mg / aso) faʻatasi ai ma Galvus Met, na faʻamaumauina ai foi se faʻaitiitia o le hemoglobin glycosylated - e 0.76%.

Vildagliptin

Afai e te tago i fualaau aʻo leʻi 'ai, o le gaioiga malosi e vave ona gaʻo, oʻo i lona maualuga pe a uma le 105 minute pe a maeʻa ona' ai. Pe a faʻaaogaina le vailaau faʻasaina i meaai, o le fua o le faʻamamaina e faʻaititia ai sina paʻu.

O le le atoatoa o le ola maloloina o le fualaau faasaina e maualuga tele - 85%. O le tufatufa o le metabolite i le va o le plasma ma le toto mūmū mūmū, o se toniga, e faʻavaivai vaivai ai i le protein - na o le 9.3%.

O le auala autu o le faʻamaʻiina o vailaau faʻasaina o le biotransformation, 69% o le fualaau i totonu o le tino ua liua i se vailaʻau faʻasolosolo faʻamalolo ile LAY151. Excretion of vildagliptin e mafua mai i fatugaʻo (85%) ma le inumaga (23%).

Sui o ituaiga eseese ituaiga, tane poʻo le fafine, o fua eseese o tino e faʻaalia ai le tutusa o le pharmacokinetics o le fualaau faasaina.

I le le atoatoa o le tino mai i le laititi po o le faʻalelei, o le bioavailability of vildagliptin e faʻaitiitia i le 20%, i le faʻalavelave matuia e 22%.

Faʻatasi ai ma togafitiga faʻapitoa, agamalu, agavaʻa ma ogaoga o AUC, vildagliptin e tupu 1.4 i le 2 taimi.

O aʻafiaga o le vildagliptin i luga o vailaau o le pharmacokinetics i tamaiti e leʻi suʻesuʻeina.

I le fua o le 500 mg, o le bioavailability of metformin e 50-60% pe afai e ave muamua aʻo leʻi 'ai. Faʻateleina le metotia, o le faʻalauiloa e faʻatupulaʻia le tutusa. Afai e te tagofia le vailaʻau faʻatasi ma meaʻai, faʻaititia le bioavailability.

Faatasi ai ma se mea e tasi, o le metabolite e masani lava e le o fusifusia i masini plasma (mo le faatusatusaga, o le sulfonylurea preparations e fusifusia i le 90%). Faatasi ai ma le faʻagasologa o le faʻaaogaina, o le vailaau oona e faasolosolo malie atu i totonu o sela mumu.

O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o le vailaau faʻasaina i volenitia soifua maloloina na faʻaalia ai le faʻasalaga masani i le tino lava e tasi. E leʻi maua i totonu o le ate ni tagata gasegase. I le maʻisuka, e oo atu i le 90% o vailaʻau ua ave e le gaʻo i totonu o le 24 itula.

Eseesega o feusuaiga e le afaina ai vailaau mo togafitiga o fualaau faasaina. O faʻamaʻi pipisi o ituaiga eseese o loʻo faʻamaumauina le tutusa lelei o le metformin.

O aʻafiaga o le faʻaaogāina, tufatufaina ma le faʻamaʻaloina o fualaau faʻamaʻi i tagata mamaʻi ma faʻamaʻi ate e leʻi suʻesuʻeina. Faʻatasi ai ma togafitiga faʻapitoa, o le afa-ola ua faʻalauteleina. Talu ai ona o le faʻaititia o le gaʻo, o tagata matutua ua tutusa o latou taunuuga. E leai ni faʻamatalaga i luga o le aʻafiaga o fualaau faasaina i luga o togafitiga togafitiga i tamaiti.

O ai e faʻaalia mo le fualaau faasaina

O le tuufaatasiga ua mamanuina e togafitia ai le maʻisuka ma le maʻisuka ituaiga 2.Faʻavae i luga o Galvus Meta, e tele togafitiga faʻapitoa.

  1. Monotherapy - ia faʻavasegaina suga, latou te faʻaaogaina se vailaau e tasi - Galvus Met.
  2. Faʻaaogaina faʻaaogaina o vaega taua o Metformin ma Vildagliptin e avea ma fualaau faasaina.
  3. O togafitiga faʻatasi e tutusa ma sulfanylurea.
  4. Faiga faʻavae tolu ma le faʻaopoopoga o le inisalini i Galvus Meta.
  5. I le avea ai ma vailaau muamua e faʻaaogaina i le amataga o togafitiga faʻamalositisi, pe a fai o se meaʻai maualalo ma le mamafa o mea masini e le oʻo i le mea e manaʻomia.

Galvus togafitiga lelei mo tina maitaga ma lactating tina

O faʻataʻitaʻiga i manu feʻai, lea na faʻatonuina vildagliptin 200 taimi maualuga nai lo mea masani, na faʻaalia ai e le solia e le vailaau le atinaʻeina o atigipusa ma e leai sona tauatogene. O le faʻaaogaina o Galvus Meta i se fuataga o le 1/10 na faʻaalia ai se tali tutusa.

O le aʻafiaga o fualaau faasaina i luga o le tamaititi a le tagata e leʻi suʻesuʻeina lelei, o le mea lea e le o faʻataʻitaʻiina ai fafine maʻitaga. Metformin e pasi i le susu o susu; e leai ni faʻamatalaga i luga o le ulu o vildagliptin.

I le lautele, e le o faaaogaina Galvus Met mo le susu.

Le o loʻo faʻatulafonoina le sui o le hypoglycemic

O faʻamalologa e le o faʻamaonia ai le metabolite:

  • Ole faʻamaʻi tasi ole tino, hypersensitivity i soʻo se vaega o vailaʻau,
  • Ituaiga o maʻisuka ituaiga 1 - faʻatasi ai ma se maʻi o le insulin i lenei fomu, e manaʻomia le inisalini,
  • I ni nai aso aʻo leʻi faia le taotoga, X-ray ma le radioisotropic suʻesuʻega, faʻamaʻi pipisi,
  • Alcoholism e pei o se faʻamaʻi poo se tasi e inu ava malosi,
  • Meaʻai taumafa Hypocaloric, pe a oʻo i le 1000 kcal / aso e ulufale i le tino,
  • Soo se taimi o le maitaga ma le lactation,
  • Tamaiti - saogalemu ma aʻafiaga o vailaau e leʻi faʻatuina.

Faʻafefea ona faʻaaoga vailaʻau

O le laulau e tatau ona foloina atoa, e aunoa ma le mimiti poʻo le solo, faʻamamaina i se vai e lava lelei i se mafanafana lelei. Afai e te ave le piliki i meaʻai, e faʻaititia le aʻafiaga o aʻafiaga.

O fua o Galvus Meta e faalagolago i le maualuga o le suka, o taunuuga o togafitiga muamua ma mea tutusa, ma le umi o le maʻi. I soo se tulaga, o le togafitiga o le fomaʻi o se fomaʻi.

Afai o le fualaau faasaina ua faatonuina mo le taimi muamua, o se faaopoopoga i se le lelei o meaai ma gaoioiga faaletino, o lona masani o le 50/500 mg (o le faailoga muamua o le vildagliptin, o le lona lua o le metformin). I le lumanaʻi, ma le le atoatoa o le togafitiga, lea e fuafuaina e metotia falesuesue, e mafai ona fetuunai le metotia.

A masani ona masani le tagata gasegase i fualaau oona (na ia aveeseese i latou poʻo isi faʻapotopotoga), latou te fautuaina se tasi o filifiliga - 50/850 mg poʻo le 50/1000 mg.

I tausaga taʻumatuaina po o le atiina ae o maʻi fatu, o le laʻititi o le metotia e masani ona fautuaina.

Ina ia iloiloina le taunuuga o togafitiga Galvus Metom, e tatau ona siaki le maualuga o suga (i le fale, faatasi ai ma se glucometer, ma le fale suesue).

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga le talafeagai e le o faʻamauina tele, ae e tatau ona suʻesuʻe le lisi aʻo leʻi faʻaogaina le maʻisuka.

  1. Itū o le gasegase - faʻalavelave faʻafuaseʻi o le vailaʻau faʻamaʻi, paʻu o le fatu, pancreatitis, tofo uʻamea i le gutu, le faʻaititia o le vitamini B12.
  2. CNS - gau o le faʻamaopoopoina, ulu o le ulu, fefefe lima.
  3. Foʻu ma le taloina - ole gasegase ma le gase.
  4. Fomaʻi gasegase - faʻatasi ma le tiga o le muso.
  5. Paʻu - paʻu, fulafula, paʻu vevela.
  6. Metabolism - lactic acidosis (faʻaopoopoga i le maualuga o le uric acid, tali o le siosiomaga).
  7. Allergies - o le paʻu o le paʻu, toso, urticaria, i le ogaoga o mea na tutupu - Quincke's angioedema (fulafula o foliga ma tino) ma le faʻalavelave anaphylactic (o le paʻu mataʻutia o le toto, faaopoopoina i le tele o le tino o le tino).



O nisi taimi o le hypoglycemia e atiina ae i le tele o afu malulu, o gatete lima. I faʻamaoniga muamua, e tatau ona e inuina se afa ipu suamalie suamalie poo le sua, inu lole.

Faatonuga faapitoa

Pe a faatonuina se vailaau, o le maʻisuka e tatau ona suesue i ia lava faatonuga. O faʻamatalaga faapitoa o le a fesoasoani e aloese ai i aʻafiaga.

  • Galvus Met e le tutusa le inisalini, e taua tele, muamua, mo tagata maʻisuka e maua i le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka.
  • I le togafitiga ma le fualaau faasaina, o le siakiina masani o toto toto (fale suesue ma le tagata taitoatasi, e faaaoga ai se glucometer) e faamalosia ai. O vaega taua o le metabolite e fegalegaleai ma le tele o fualaau faasaina, ma e tatau ona logoina le fomaʻi i togafitiga uma pe a tusia se togafitiga.
  • O le aʻafiaga o Galvus Meta i le psychomotor reactions ma le maualuga o le gauai atu o le mafaufau e leʻi suʻesuʻeina. Pe a galulue ma masini ma masini i le taimi o togafitiga ma le fualaau faasaina, e tatau i se tasi ona matua faʻaeteete.

Faʻasalaga

Afai o le fua fautuaina ua sili atu i le tele o taimi, o le myalgia, hypoglycemia, faaletonu o le dyspeptic, o le fulafula o le pito, o le alose acidosis (mai le sili atu o metformin) e atiina ae. Faailoga o se masalosalo pe a uma le faʻamalolo o togafitiga.

Faʻatasi ai ma nei faʻaʻailoga, ua faʻamalo le vailaʻau, fufulu i le gastrointestinal tract ma ua faʻaalia togafitiga faʻapitoa. I le faʻaaogaina o le fua, o le metformin lava e mafai ona faʻatoʻa uma lava, vildagliptin ua faʻasalaga ese.

Galvus Met - analogues

Afai tatou te faatusatusa le tuufaatasiga ma iuga o togafitiga, ona tusa ai lea ma vaega aoga ma le lelei o le togafitiga, o mea tutusa e mafai ona:

    Nova Met, fautuaga mo le teuina ma le tau o fualaau

E tusa ai ma faatonuga, Galvus Met e talafeagai mo le faʻaaogaina i totonu o le 18 masina mai le aso na tuʻuina atu ai, i le noatia i le teuina lelei. O vailaau faʻasoloina e tatau ona lafoaʻi. O se nofoaga pogisa ma malulu e mafai ona gauai atu i ai tamaiti e fetaui lelei mo le teuina, ma tulaga o le vevela e oo atu i le 30 ° C.

Ua faʻamalolo se vailaau faʻasaina. Mo togafitiga Galvus Met, o le fuataga e fuafua ai le tau:

  1. 50/500 mg - e tusa ma le 1457 ruulu,
  2. 50/850 mg - tusa ma le 1469 rubles,
  3. 50/1000 mg - tusa ma le 1465 rubles.

E tusa lava pe faʻaaogaina i aso taʻitasi, e le o maʻisuka uma e faamalieina i lenei tau, o le tele o faitioga mai penisione e maualalo tupe maua. Ae ui i lea, o oloa a le kamupani Suetise o Novartis Pharma e masani lava ona iloga ona o latou uiga le lelei, ma e le auai i le vaega o le tala o tupe o vailaau o le hypoglycemic.

Galvus Met - iloiloga o le maʻisuka ma fomaʻi

I faʻasalalauga faʻapitoa, endocrinologists tali lelei i iuga o Galvus Metom togafitiga. E le fautuaina e faʻatonuina mo faafitauli tau le mafaufau, talu ai o le DPP-4, o se enzyme e taofia ai le atinaʻe o neoplasms, ua faʻatagaina e Galvus Metom. I le kanesa o le pancreatic, o le inisalini e masani ona faatonuina. O tagata maʻi e iloilo e uiga i Galvus Mete ua fefiloi, o le autu autu o feeseeseaiga o le tau o le tau.

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina Galvus Met o loʻo faʻalagolago i le insulin ma le glycogen i le tino e faʻavae i luga o faatonuga aloaia, ae na o le na o le faʻamatalaga faʻamatalaga e maua ai ma e le mafai ona i ai se faʻataʻitaʻiga mo togafitiga poʻo le faʻamaʻi.

Faatonuga mo le faaaogaina

O fualaau o vailaau e tatau ona faia i se tautalaga atoa ma e le o tunu.

Ina ia mafai ona sili atu le vavalalata o le atinaʻeina o aʻafiaga, e lelei tele le ave o vailaau i le taimi o le taumafataga.

E faatulaga e le fomaʻi le fualaau manaomia mo tagata maʻi taitoatasi, amata mai i lana faaiuga i le maualuga o le kulukose, o le a le maʻi na togafitia muamua ma pe aoga.

O le fuataga masani e 1 le papa faalua i le aso, taeao ma le afiafi. Afai o le fualaau e tasi i le aso, ona tatau lea ona e ave vailaau i le taeao.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

O le faʻaaogāina o laʻau e ono faʻaosoina ai le atinaʻega o aʻafiaga o le fualaau faasaina, ma o le a aafia ai le tulaga o totoga ma mamanu nei:

  1. O le fualaau oona - amata ona vepesia, o loʻo i ai le tiga i totonu o le manava, o le sua oona e lafoina i vaega pito i lalo o le esophagus, atonu o le mumu o le pancreas, e mafai ona i ai i le gutu se tofo masini, o le vitamini B e amata ona faʻavaivaia atili.
  2. Nervous system - tiga, uila, gatete lima.
  3. Fofo ma le gallstone - atepatitis.
  4. Faiga faʻafekisalosi - tiga i sooga, o nisi taimi i maso.
  5. Metabolic processes - faʻalautele le maualuga o le uric acid ma le malosi o le toto.
  6. Aluʻese - faʻafefe i luga o le paʻu ma le suamalie, urticaria. E mafai foʻi ona atiaʻe faʻamaʻi ogaoga o se faʻafefe o le tino, lea o loʻo faʻaalia i le angioedema Quincke poʻo le faʻalavelave anaphylactic.
  7. I se mea e le masani ai, o faailoga o le hypoglycemia e faʻaalia, o le gatete o pito i luga, "afu malulu". I lenei tulaga, ua fautuaina le faaaogaina o meaʻai (gaʻo suamalie, mea e gaosia ai le tino).

Afai o aʻafiaga aʻafiaga o le fualaau faasaina ua amata ona atinaʻe, ona manaʻomia lea ona taofi lona faʻaoga ma saili fautuaga faʻapitoa.

Tafaoga faʻamalosi ma Analogs

Afai e te faʻaaoga Galvus Met ma isi vailaʻau, o le atinaʻeina o tulaga faʻaleagaina poʻo le faʻaopoopoga / faʻaitiitia i le lelei o le fualaau oona e faʻaaogaina e mafai.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina faʻatasi ma le furosemide, o le faʻatupulaʻia i le toto o le vailaʻau lona lua o le a faateleina, ae o le aofaiga o le muamua o le a faaitiitia.

O le aveina o le Nifedipine i le taimi o togafitiga e mafua ai le vave faateleina o le absorption, o le manava o fatugaʻo, ma le faateleina o le maualuga o le Metformin i le toto.

Afai e faʻaaogaina i le glibenclamide, ona amata lea ona faʻaitiitia le faʻatupulaia o nei mea.

E le fautuaina e tuʻuina faʻatasi ma Donazol, talu ai ona o loʻo i ai sona aʻafiaga o le hyperglycemic. Afai o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e matua talafeagai lava mo mafuaaga faafomaʻi, ona tatau lea ona e fetuunai le metotia o Metformin ma siaki pea le aofaiga o le suka i totonu o le toto.

Toto, togafiti, glucocosteroid o fualaau faasaina, pusa o le calcium channel block, Phenothiazine - pe a faʻaaogaina faatasi ma Galvus Met, e mafai ona mafua ai le hypoglycemia. Faʻaaogaina le itiiti ifo i le 100 mg o le Chlorpromazine faʻatasi ma Galvus Metotisi i se aso, e mafai ona e faʻaleleia le glycemia, faʻapea foʻi ma faʻaititia le gaosiga o le inisalini.

Pe a faʻaaogā faʻamalosi o le radiopaque ma iodine i le vaitau o togafitiga, e amata ona fai le acidosis lactic, lea e faʻafaigofieina e ala i le le atoatoa. Afai e te tagofia vailaau faʻasaina o loʻo i ai le ava malosi i le taimi lava e tasi, o le aʻafiaga o le acidosis lactic e faʻapupulaina.

Galvus Met ei ai tala tutusa o le gaosiga o fale: Avandamet, Glimecomb ma Combogliz Alu.

Avanta e lua mea ola - Rosiglitazone ma Metformin. O le vailaʻau e faʻaaogaina e togafitia ai le faʻasologa o le insulin-tutoatasi o le maʻi. Ole Rosiglitazone e faʻapupulaina ai le lagona o sela i le inisalini, ma faʻaitiitia ai e le Metformin le faʻaoga o le kulukose i le ate.

Glimecomb e aofia ai Metformin ma Glyclazide, lea e mafai ai e oe vave ona faʻamautu le maualuga o le suka. E faʻasalaina mo le faʻaaogaina ma le ituaiga o maʻisuka, siama, lactation, etc.

Comboglyz Alu mamao lava e aofia ai Metformin ma Saxagliptin. E faʻaaogaina e faʻafefe ai le maʻisuka ituaiga 2, pe a le toe mafai ona faʻaititia le maualuga o le suka ma meaai ma gaioiga faaletino. E le fautuaina e faʻaoga mo le le faapalepale i mea o loʻo i ai, o le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka, tamaiti, aʻo maitaga, taimi o le lactation.

Manatu o tagata tomai faapitoa ma tagata gasegase

Mai i iloiloga a fomaʻi ma tagata gasegase e uiga i Galvus Met, e mafai ona tatou manatu o le fualaau faasaina e aoga i le faʻaitiitia o le kulukose o le toto. O aʻafiaga e seasea ona tupu ma e taofi i le faʻaititia o le fualaau o le vailaʻau.

O vailaʻau faʻapitoa o le vailaʻau IDPP-4, ua resitalaina i Rusia o se fofo mo le maʻisuka ituaiga 2. E aoga ma e saogalemu tele, e talia lelei e le maʻisuka, e le afaina ai le mamafa. Galvus Met ua faʻatagaina ona faʻaaogaina ma se faʻaitiitiga o le galuega, e le sili atu i le togafitiga o tagata matutua.

Laʻau ua faʻamautuina. O loʻo faʻaalia ai iuga sili ona lelei i le pulea o maualuga o suka.

O le maʻisuka ituaiga 2 na maua i le sefulu tausaga talu ai. Sa ou taumafai e ave le tele o fualaau faasaina, ae latou te leʻi faaleleia atili loʻu tulaga. Ona fautuaina lea e le fomai ia Galvus.

Na ou faaluaina i le aso ma e leʻi pine ae avea le kulukose ma tulaga masani, ae o aʻafiaga o le vailaau oona, e pei o le ulu o le ulu ma le susu. Na fautuaina e le fomaʻi le fesuiaiga ile 50 mg, na fesoasoani lea.

I le taimi nei, o le tulaga e sili ona lelei, toetoe lava a galo e uiga i le faʻamaʻi.

Maria, 35 tausaga, Noginsk

E silia ma le sefululima tausaga ma le maʻisuka. Mo se taimi umi, o le togafitiga e leʻi aumaia ai ni taunuuga taua seia oʻo ina fautuaina e le fomai e faʻatau Galvus Met. O se meafaigaluega tele, e tasi le aso i le aso e lava e faʻasaʻo ai le maualuga o le suka. Ma e ui lava ina maualuga tele le tau, o le a ou le teena le vailaau, e aoga tele.

Nikolay, 61 tausaga, Vorkuta

-Mata mai le Dr. Malysheva e uiga i oloa e mafai ona avea ma fesoasoani i vailaau mo le maʻisuka:

E mafai ona faʻatau togafitiga i soʻo se fale talavai. O le tau e mai le 1180-1400 rubles., E fuafua i le itulagi.

Matou te fautuaina isi mataupu e fesoʻotai i ai

E iai ituaiga vailaʻau o le hypoglycemic?

I le taimi nei, o le maketi o vailaau mo togafitiga e aofia ai na vailaʻau, na feiloai Galvus ma Galvus. O le eseesega tele o Galvusmet o lona lua o vaega galue malosi i le taimi e tasi - metformin ma vildagliptin.

O le gaosi oloa o le laulau papaa o le kamupani Siamani o Novartis Pharma Production GmbH. E le gata i lea, i totonu o falemaʻi e mafai ona e maua ai oloa faʻapisinisi Suetena.

O le vailaau faʻasaina e maua i totonu o le pepa laulau.

O le faʻamatalaga o le fualaau faasaina i faatonuga aloaia o lona uiga o INN Galvus o vildagliptin, INN Galvus ua feiloai ma vildagliptin metformin.

A o le i aveina Galvus Met, e taua le taulaʻi atu i vailaau o loo i ai nei ituaiga vailaʻau:

  • Galvus na feiloai ma le 50 500 papalama laulau
  • Galvus na feiloai i le 50 pauna i luga o pepa lapopoa,
  • Galvus Met 50 1000 laulau papaa.

O le mea lea, o le numera muamua o le numera o milligrams o le vaega galue o vildagliptin, o le lona lua o loʻo taʻu mai ai le maualuga o le metformin hydrochloride.

E faʻatatau i le tuufaatasiga o laumei ma a latou tui, o le tau o lenei vailaʻau ua setiina. O le tau o Galvus meth 50 mg / 500 mg e tusa ma le tasi ma le afa afe rubles mo le tolu sefulu ipu. E le gata i lea, e mafai ona faʻatau sau fualaau faasaina ma 60 fasipepa i le pusa.

Contraindications i le faʻaaogaina o vailaʻau o le hypoglycemic

E pei o soʻo se sauniuniga faafomaʻi, ua feiloai Galvus i le tele o faʻasalaga ma faʻataga i lona faʻaaogaina.

O le fesili o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona fuafuaina e na o le fomaʻi aoga.

E faʻasaina le faʻaaogaina o se sui soʻo i le tino i mataupu e faʻaalia ai togafitiga faʻapitoa poʻo togafitiga faʻapitoa o le tino.

Contraindications aofia ai mea nei:

  • uiga patino o le tagata maʻi i le ituaiga o le faapalepale i se tasi poʻo le sili atu vaega o vailaʻau,
  • ma le atinaʻeina o le maʻisuka inisalini faʻalagolago,
  • ao lei amataina ma peʻa maea gaioiga faʻapitoa, suʻega faʻamalositino e faʻaaoga ai nisi o faʻaonapo nei auala,
  • pe afai ei ai le soliga o faiga faʻasolosolo i totonu o le tino i foliga o le acetoneemia,
  • i le taimi o le faʻamaʻavaʻaina o le tino, talu ai o loʻo i ai se tulaga lamatia o le faʻaaogaina o le tino,
  • gasegase ogaoga poʻo le faʻasolo,
  • faamai pipisi i tulaga ogaoga o le atinae, o se tulaga o fiva,
  • foia le ate
  • eseese faʻamaʻi ate, e aofia ai le hepatitis poʻo le cirrhosis,
  • toilalo o le fatu i foliga lapopoa pe faʻalologo, faatasi ai ma le faʻaleagaina o le myocardial,
  • afai ei ai ni faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave e mafai ona oʻo atu ai i sea tulaga le manuia,
  • ava malosi po o le tulaga o le ava ava malosi o le tino,
  • tausisia o meaai le lelei po o le matelaina (o le fuainumera o kilokalo ua taliaina i aso taitasi e itiiti ifo ma le afe),
  • tamaiti ei lalo ifo o le sefuluvalu tausaga.

Aʻo faagasolo le taimi o le faʻagasologa, e faʻasaina le faʻaaogaina o se vailaʻau faʻamalolo, aua e le lava le faʻamatalaga e uiga i lona aafiaga i le atinaʻe o le pepe. E le gata i lea, e le tatau ona e faʻaaogaina fualaau i le taimi o le susu.

E oʻo mai i le taimi nei, e leʻi faia suʻesuʻega faafomaʻi e iloa ai le taunuuga - tusa lava pe o loʻo aʻafia faʻamalosi fualaau faasaina ma susu susu.

O aʻafiaga ma aʻafiaga leaga

O le le lelei o le puleaina o fualaau faasaina e mafua ai le atinaʻeina o taunuuga le lelei.

O le ono maua ai aʻafiaga e tatau ona mafaufauina pe a fuafua le fua o le fualaau faasaina.

O ia aʻafiaga e amata ona aliali mai i luga o le vaega o gaioiga o totonu ma tino.

Muamua lava, o le aʻafiaga o se fualaau faasaina e mafai ona tali le lelei:

  1. Fale gasegase.
  2. Nervous system.
  3. O le ate.

O aʻafiaga leaga o le tino, i le tali i le ave o fualaau faasaina, e mafai ona tupu i le tulaga o:

  • Nausea
  • tiga i le manava
  • le tupu mai o le gastroesophageal reflux, o lenei tulaga e faʻaaliina pe a iai se faʻamalolo o le gaʻo vailaʻau i vaega pito i lalo o le esophagus,
  • afaina ma faateleina le taatele,
  • maʻi manava o le maʻisuka
  • pancreatic mumū i le ituaiga o pancreatitis,
  • solia o le masani ai le inu o vitamini B,
  • o le foliga mai o se tofo oona i totonu o le pupuʻu tautala,
  • ogaoga o le ulu o le ulu poʻo le vavao,
  • faaaliga o le gatete i vaega pito i luga,
  • faiga faʻafomaʻi i le ate lea e faʻalavelave ai i ana galuega masani,
  • tiga i sooga ma maso,
  • fulafula o le paʻu, foliga vaaia o paʻu i luga oi latou,
  • o se faʻaopoopoga o le aofaʻi o le uric acid, lea e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻeina o le siama lactic,
  • afaina o le fomaʻi o suiga eseese.

Afai e ave e le tagata maʻi vailaau i gaʻo maualuga, leu, vomiting, tiga matuia i maso, siaki o le tino, poo se pa'ū i le maualuga o le suka i lalo o tulaga taliaina.

Afai e tatau ai, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina le sui o lenei vailaau faʻasaina i fualaau faʻamalo (faigofie pe sili atu taugata).

I le tagofia o fualaau, o mea nei e tatau ona mafaufauina:

  1. E le mafai ona faʻaaoga pusa i le inu ava malosi.
  2. A itiiti i le tasi i nai vaiaso uma, e tatau ona faia se suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga e fuafua ai le gaioiga masani o le ate ma fatuga.
  3. O le tele o aʻafiaga o fualaau faasaina ma fualaau o isi vaega ma vasega e mafai ona maitauina. O le mafuaʻaga lea, e tatau i le fomaʻi aoga ona nofouta i le ave o vailaʻau ina ia aloese mai le faʻaalia o le le lelei o aʻafiaga e mafua mai i le faʻaogaina o le faʻaaoga.
  4. E le fautuaina e faia ni gaioiga eseese e manaʻomia ai le faʻaopoopoga o le gauai.

E le gata i lea, o le faaumiumi o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina e mafai ona oʻo atu ai i faʻafitauli o le tino i le tino. O se taunuuga, e mafai ona atiaʻe le anemia poʻo le neuropathy.

O le a le molimau a tagata faʻatau ma fomai faʻapitoa?

E uiga i fualaau faasaina Galvus feiloaiga o iloiloga e sili ona lelei. I le avea ai o se tulafono, mai itu le lelei o le fualaau faasaina, o tagata faʻatau e tuʻuina atu se tau maualuga tele mo togafitiga. O le mea lautele, e moni lava, o le afifiina o laupepa ma se metotia itiiti o le metformin e eseese i le itulagi o le tasi ma le afa afe rubles.

E tatau ona matauina o le tele o tagata gasegase e leai ni faitioga e uiga i le lelei ma le maualuga o le lelei o le oloa. I lo latou manatu, o vailaau e amata vave ona vave galue ma aumai ai se taunuuga lelei. E le gata i lea, o tulaga lelei o ia fualaau oona o le mea moni lea o le maʻisuka e mafai ona gafatia e faʻaaoga nisi vaega o oloa mai le lisi o faʻasaina.

E tusa ai ma fomaʻi, o le tau maualuga o le fualaau faasaina e faamaonia ai ia lava. E le gata i lea, o Metformin naʻo ia (e pei o se tapenaina o papa) e le taugofie, ma o se aofaiga tele o tupe e manaʻomia mo le gaosiga ma le faʻasologa o vildaglipin.

Fomai faapitoa, e faavae i luga o le aoga maualuga o fualaau faasaina, ia maitauina o le fua faatatau o le tau o loo iai i totonu o le masani. O le tagofia o fualaau faasaina e tuʻuina atu ma le faʻamautuina o le kulukose toto, faʻamautuina o le mamafa o le mamafa ma se faʻaleleia atili lautele o le soifua manuia o le tagata maʻi.

O vailaʻau faʻamaʻi faʻamalosi e faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Faʻailoa lau suka pe filifili se kenera mo fautuaga. Suʻeina. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

Galvus Met: faatonuga mo le faʻaaogaina. Auala e ave nai lo le sui

Galvus ma Galvus Met Pills: Faitau mea uma e te manaʻomia. O loʻo taua i lalo se tusi lesona faʻaaogaina i le gagana manino. Faʻaaoga faailoga, faʻamaʻi ma faʻasologa.

Galvus Met o se vailaau aoga mo le maʻisuka ituaiga 2, lea e lauiloa tele, e ui i lona tau maualuga. E maualalo ai le suka toto ma e seasea afaina ai aʻafiaga.

O mea aoga o le vailaʻau faʻasaina o vildagliptin ma metformin. Galvus tablets ei ai vildagliptin mama, e aunoa ma metformin.

Faitau tali i fesili:

  1. Yanumet poʻo Galvus Met: o le vailaʻau e sili atu.
  2. E faʻapefea ona ave nei fualaau ina ia leai se manava.
  3. Tausiga o Galvus ma Galvus Faʻatasi ma le ava malosi.
  4. Faʻafefea ona sui vildagliptin pe a le fesoasoani pe o taugata foi.

Galvus ma Galvus Met: o se auiliiliga auiliili

Galvus o se fualaau fou fou. Na amata ona faʻatau atu i lalo o le 10 tausaga talu ai. E le maua ai ni fale taugofie fale, ona o le pateni e leʻi maeʻa.

O loʻo i ai le faʻalogoga o tagata faʻatauva - Yanuviya ma Yanumet, Onglisa, Vipidiya ma isi. Ae o nei vailaʻau uma o loʻo puipuia foi e pateni ma e taugata.

I lalo ifo o loʻo faʻamatala auiliiliina ai le mea maʻaleʻale e mafai ona e sui vildagliptin pe afai e le mafai ona gafatia lenei fofo.

Galvus poʻo Galvus Met: o le fea e sili? E faapefea ona eseese?

Galvus e mama vildagliptin, ma Galvus Met o se vailaʻau vailaʻau vildagliptin ma metformin. E foliga mai, o le metformin e maualalo le toto suka i le maʻisuka e sili atu nai lo vildagliptin.

O le mea lea, e tatau ona e ave Galvus Met, seʻi vagana ua matuia le faʻasaʻoina o le gasegase ile metformin. I le popofou o togafitiga, manava, gaioiga, fulafula ma isi mea e le mafai ona tupu. Ae e aoga le faatali ma faatali seia latou pasi.

O le taunuʻuga tau togafitiga e maua ai le taui mo oe mo le faʻalavelave.

Yanumet poʻo Galvus Met: o le a le vailaʻau e sili atu?

Yanumet ma Galvus Met o fualaau tutusa ia mai kamupani eseese e lua e tauva ma isi. E toetoe lava a tutusa le tau. Faʻapipiʻiina o se vailaʻau O le Yanumet e sili atu le taugata, ae o loʻo i ai isi laupepa. E leai se tasi o nei fualaau oona e tutusa ma analogues, aua o vailaʻau uma e fou, puipuia e pateni.

O fualaau faʻamalosi na maua mai ai ni iloiloga lelei mai tagata maʻi Rusia e maua i le maʻisuka ituaiga 2. O le mea e leaga ai, e leai se faʻamatalaga ae le o saʻo le tali po o le fea o nei fualaau oona e maualuga ai le toto suka. E lelei ma saogalemu.

Ia manatua o le tuufaatasiga o fualaau faasaina, o le metformin o Yanumet o se vaega sili ona taua nai lo le sitagliptin.

Galvus poʻo metformin: o le fea e sili?

Fai mai le kamupanī o le vildagliptin o le elemene autu autu lea i Galvus Met tablets. Ma o le metformin ua naʻo se vaega fesoasoani.

Ae ui i lea, fai mai Dr. Bernstein o le metformin e maualalo ai le suka toto e sili atu nai lo vildagliptin. Galvus Met o loʻo i ai suʻesuʻega sili ona lelei i maʻi uma o le maʻisuka ituaiga 2.

E i ai le masalosalo o le autu autu o lenei manuia o loʻo faia e le toeaina metformin, ae le o le vildagliptin pateni fou.

O le taugata Galvus Met e fesoasoani tele atu nai le maualuga maualuga o le toto nai lo fualaau mama metformin mama.

Ae ui i lea, e sili atu ona faʻaleleia iuga o togafitiga o maʻisuka, ma e sili atu nai lo le Siofor poʻo le Uluulu. Afai e mafai ona maua tupe, ave vildagliptin + metformin.

I le tulaga o le leai o se tupe, e mafai ona e sui i le metformin mama. O lana fualaau sili ona lelei o le uluai oloa faaulufale mai, Glucofage.

Siofor papaa e lauiloa foi. Masalo latou te faia sina mea vaivai nai lo Glucofage, ae lelei foi. O fualaau nei uma e lua e sili atu ona taugofie nai lo Galvus Met. E mafai ona e mauaina ni pelemu metformin taugofie na faia i Rusia ma atunuu CIS, ae sili atu le le faʻaaogaina.

Tuua Lau Faamatalaga