Matou te faatofa atu i nisi pauna i le vailaʻau Xenical: faatonuga mo le faʻaaogaina ma le tau o vailaʻau

Pe a oʻo mai nisi gaʻo i luga o le manava, o le a le fiafia tagata uma. E tauivi uma tagata ma nisi pauna i auala eseese.

O nisi e o atu mo taʻaloga, o isi e filifilia meaai, faigata ma le leai, ma e fiafia se tasi i vailaʻau ma meaʻai.

E pei o iloiloga o le Xenical show, o lenei vailaʻau e sili atu ona sili ona lauiloa ma mataalia i le tau faasaga i isi pauna. O loʻo gaosia e se kamupani Suiselani, o Xenical ua faʻamatalaina i tagata gasegase e iai sina tikeri.

Faatonuga mo le faaaogaina Xenical

O le tele o taimi, e faʻaaogaina e fomaʻi fualaau o se vaega o le faʻamalosiga faʻatasi ma vailaʻau oona. O lenei metotia e fesoasoani e togafitia ai poʻo le tausia o le maʻisuka i se tulaga patino ma taliaina, lea e atiina ae i le tala o le mamafa o le mamafa.

E le faʻateʻaina e fomaʻi le faʻaaogaina o le Xenical faʻatasi ai ma togafitiga talafeagai mo le uumi. O lenei mea e mafai ai e oe ona faatea ese le mamafa o le mamafa ma faʻamalosia le iuga e aunoa ma se afaina i le tino.

E faapefea ona galue le fofo?

O le mea aoga autu o le vailaʻau o lisi igoa. E faafetai ia te ia otaota e tusa ma le 30% o gaʻo uma e ulu i le tinoe leai se mea e fafagaina. Ona tutupu uma lea o mea e tusa ai ma se faʻaaliga e iloa e tagata uma o loʻo leiloloa: o loʻo lagona e le tino o le fiaʻai ua lata mai ma ua amata ona faʻaalu tupe faasao muamua.

E tusa ai ma faʻamatalaga eseese, faafetai i le Xenical, o se tagata e faaitiitia lona mamafa i le 20-30% i se taimi puupuu lava. I le faaopoopo atu i le mea moni e faapea, o fualaau e matua lelei tele, o loʻo i ai se isi mea lelei. O vaega o le vailaʻau e le o aʻafia i le toto, o lona uiga e leai se aafiaga leaga i le tino ma, e sili ona taua, e leai se vaisu.

E mafai ona ou maʻitaga

O le vailaʻau o loʻo aofia i le vaega B. O lona uiga o le vailaʻau faʻataʻitaʻiina i manu, e leai se lamatiaga i le fotus, ae leai ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa na faia i totonu o tagata. O nisi o faʻafitauli na maua o aʻafiaga, ae e leʻi aʻafia ai le maʻitaga. Faatasi ai ma faʻamatalaga uma e maua, e le o faʻamaoniaina e tamaitai se vailaʻau i soʻo se mataupu ona o le leai o ni suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga.

Contraindications ma aʻafiaga itu

O le mea moni, pei o isi vailaʻau, o Xenical o loʻo i ai le tele o faʻailoga. O lea la, e le mafai ona togafitia i lenei vailaʻau:

  • faatasi ai ma cholestasis
  • tamaiti ma tagata talavou i lalo o le 18 tausaga,
  • i le mauaina o le maʻi maʻi maʻi lemu,
  • faʻatasi ai ma le le faʻamaoni i le lisi o igoa ma isi vaega o le vailaʻau.

Ae o aʻafiaga le lelei e mafai ona matauina i le faʻaaogaina o le Xenical, e masani lava ona tupu i totonu o le vaega o meaʻai, talu ai ona o le fualaau faasaina i le maualuga o le inumaga ma puipuia ai le faʻafefe o gaʻo i lenei totoga. O le tele o tagata mamaʻi e "laki" e iloa ai le itu le lelei o le faʻaaogaina o le laumei faʻasalalauga masani, faʻavalava vavalalata, faʻasalaga ma le faʻamalosi pea. O nei mea uma e masani ona faʻatasi ma le tiga ma le le mautonu.

I le talafeagai, e taua le matauina o na aafiaga i le itu e masani ona tupu pe afai o le tagata o loʻo leiloloa le mamafa e le mulimuli i se meaʻai ma faʻaaogaina se gaʻo tele, ma faʻamoemoe e na o le togafiti faʻamalosi o laupepa. O le algorithm mo le tulai mai o aʻafiaga o le itu, o le tele o tagata e faʻaaogaina le gaʻo, o le tele lava o taimi ma le malosi o le faʻaalia o alavai mama ma le le fiafia.

Afai o le fualaau faasaina ua faatonuina e le fomaʻi, ona suia uma lea o le tino ma le masani o faagasologa e tatau ona lipotia ia te ia. E mafai e le fomaʻi ona toe iloilo le vailaʻau poʻo le faʻamalosia togafitiga faʻamalosi.

E masani lava, o gasegase e mafatia mai le faʻaalia o aʻafiaga leaga i na uluaʻi vaiaso o le faʻatagaina. E tupu foi o le itu itu e matua le taua ma e le matauina e le tagata. O faʻamatalaga sili ona taatele o le le fiafia:

  • tiga ma le le toʻa i totonu o le taofi,
  • manava manava
  • le mafai ona taofia le gaioiga o le manava
  • fufulu
  • faafitauli i nifo ma ni paʻu
  • le tele o taimi - ulu tiga, vaivaiga, faʻamaʻi pipisi, popole, vaivaiga.

Tosiga ma le Pulega

Ina ia mautinoa e na o taimi manaia e fesootaʻi ma le aveina o vailaʻau, e tatau ona e mulimulitai i faatonuga ma mulimuli i fautuaga a le fomaʻi. E tatau ona maitauina lena mea pe afai o le taulaiga e na o se lua sili atu kilokalama, o lona uiga o lenei fualaau faasaina e le talafeagai. Mo ia faamoemoega laiti, o meaʻai e pei o le Protsitracal e talafeagai.

Best Xenical ia avea o se tagata o le adjuvant ma faʻaopoopo i se taumafataga maualalo-kalori. O le tagata maʻi e tatau ona faʻaititia faʻaititia le faʻaaogaina o gaʻo ma meaʻai gaʻo aʻo leʻi amata ona ave se vailaau malolosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o taumafa i aso uma e aofia ai le 2,000 kcal, o le gaʻo i totonu e le tatau ona sili atu i le 70 g, ma e tatau ona tufatufaina lenei aofaʻi i le aso atoa. Faatasi ai ma lenei faiga, e leai ni aʻafiaga o le a tutupu, ma o le taunuuga o le a ofoofogia.

E tatau ona maitauina lena mea Xenical Prescription, o le taliaina e manaʻomia foi i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. E moni lenei mea mo tagata mamai o loʻo mafatia i le maʻisuka poʻo le fatu fatu.

O le vasega atoa e 2 masina. O le maʻi e manaʻomia i aso uma 1 capsule ao le i taumafa. O le numera o capsules i le aso o se tele o taumafataga. O le averesi i aso taitasi e 2-3 papa. Afai na galo ia te oe le inu i se paluga i sina taumafataga, e le manaomia ona e faia lenei mea mulimuli ane, aemaise lava talu ai e le tatau ona e inuina fualaau e lua i le taimi e tasi mo le malologa poo le 'aiga o le afiafi. O fomaʻi e fautuaina le faʻaaogaina o le televitamin complexes ma le Xenical, talu ai o le fualaau faasaina e leaga lona aʻafiaga i le faʻaaogaina o nisi o vitamini gaʻo.

Faʻasalaga mataupu

O suʻesuʻega ua faʻaalia ai e tusa lava pe faʻaopoopoga atumaga e oo i le 800 mg i le aso, e leai ni faʻafitauli e le manaʻoina pe faʻafefe i le ola e faʻaalia. E oʻo lava i le faʻaaogaina umi ole fua ole togafitiga ile togafitiga, e leai ni suiga taua i le soifua manuia o tagata mamaʻi. I soʻo se tulaga, afai e sili atu le masani ole vailaʻau i aso uma, e tatau ona e mataituina ma le totoʻa lau soifua manuia ma, pe a manaʻomia, valaʻau i se falemaʻi.

Taiala o meaʻai

I le avea ai o se tulafono, pe a ave se vailaʻau mo le mamafa o le mamafa, e le manaʻomia se meaai faapitoa. Ae peitai, e taua le mulimuli i nisi o tulafono mo se vave ma sili atu le malosi. O le mea sili o le faaitiitia o le tele o gaʻo i au meaai i aso taitasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e pipii i lenei ituaiga o lisi:

  1. Fafagaina le susu o le susu (e aunoa ma le paʻu) nai lo le pusi mata.
  2. Palu pateta i le vai ma sina pata laitiiti.
  3. Fualaau faisua fou ma fua.
  4. Lefi, yogurts ma curds with a minimum of the fat.

Analogues o fualaau faasaina

O le iloaina o le vaega autū o le Xenical, e le faigata ona maua ana analogues, lea o le a aumaia ai se aafiaga talitutusa i le ata. Le tele lauiloa:

  • Orsotin Slim. O le tuufaatasiga o vailaau e tutusa lava le lisi. E i ai sona aafiaga umi ma tumau. O faʻamatalaga o le leiloa o le mamafa e uiga i le sima e faʻamaonia ai le lelei.
  • Allie Orlistat na avea ma faavae, o lona uiga o le fualaau faasaina ei ai sona aafiaga e pei o le Xenical.
  • Faʻanoanoa. O le vaega malosi o le lisi. O le vailaʻau faʻasolo faʻasolosolo le tuufaatasiga o le Xenical. Ua faia i Rusia.

Faʻamatalaga o le leiloa o le mamafa e uiga i le Xenical

E i ai loʻu maʻisuka ituaiga 2, o lea na faatonuina ai e le fomai le Xenical mo le gau o le mamafa o se vaega o togafitiga faigata. O le faʻamalositino faʻaletino laiti, o meaʻai talafeagai ma nei kapoti na fesoasoani ia te aʻu e maua ai se taunuuga moni e tumau mo le tele o tausaga.

O le faʻamatalaga o le vailaʻau faʻataʻitaʻi e uiga i aʻafiaga, ma o luga o le Initaneti e mafai ona e iloa le tele o iloiloga e uiga i le itu le lelei o papa. O se mea uiga ese i lo tatou taimi e manao se tasi i ni taunuuga sili ona lelei e aunoa ma se osigataulaga i la latou vaega. O i tatou uma o tagata matutua, ma e tatau ona tatou malamalama e le tupu vavega. Xenical ua naʻo lau fesoasoani i le ausiaina o ni taunuuga lelei, ae le o se mea faʻatau togafiti. E le mafai ona fai ni meaʻai, ona 'ai lea o se piliki ma liliu atu i se mea e leai se mamafa.

Ou te mafaufau i le lapoa tele ma le vailaʻau e tusa lava pe a mavae ni nai tausaga o le le mautonu o le aiga, e le toe foi mai le paʻu o gaʻo.

Ou te moomoo i tagata uma ia fiafia io latou foliga pe aveeseina i latou e faavavau!

E le mafai ona ou taofiofi le mamafa, mo le 13 tausaga sa ou taumafai fua e alu i se meaai pe alu i totonu mo taaloga, ae vave vave ona "lele" pe na o loʻu ola maloloina na le mafai ai ona ou maua ni avega mamafa. I le taimi lea na ou taumafai ai i le tele o fualaau faasaina. E le mafai ona ou fai atu latou te leʻi fesoasoani. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le Redulu ua ou togi ai le luasefulu ilos i le masina, ae o fualaau e matua taugata ma e le mafai ona tosoina i taimi uma e laʻu paketi, ma na toe foi mai le manogi leaga, e pei o le manao e 'ai i kuki.

Sa ou tautevateva i luga o le Initaneti i fualaau faasaina Xenical e faavae i luga o le lisi, na tonu ia te au e faataitai. Ina ua le i ai lenei vailaau i le fale talavai, na ia aveina Xenistat, o le mea moni, e tutusa. O le taunuuga e leʻi leva ona oʻo mai, e ui lava sa matua le fiafia tele le taimi e sau ai. Mo le 2 masina na ou leiloa 14 kilokalama, o laʻu sini lea.

O le sili atu o le tupe na faʻaaluina i le mamafa o le paʻu, ma le isi, o vailaau faʻapitoa e tatau ona faʻasalaga malosi. O le mea moni e faapea, a e 'aina sina meaʻai, o le a e lagona le manaia o se suauʻu gaʻo mo oe lava ia, o ia lava e matua le fiafia uma i le vaai ma lagona. O le mea lea, e tatau ona ou faʻaaogaina le gaʻo meaʻai mai laʻu meaai, ma i le 2 masina sa masani ona ou faʻaaogaina le tele o fualaau faisua ma le gaʻo o aano o manu.

E ono masina ua mavae, e leʻi toe foʻi mai kilokalama, ma ona o meaʻai talafeagai, ua faaleleia loʻu ola maloloina, paʻu ma lauulu, ua tosoina laʻu ata.

Xenical tau i falemaʻi i Moscow

capsules120 mg21 pcs.≈ 969.9 faʻamau.
120 mg42 pcs.≈ 1979 tusi
120 mg84 pcs.≈ 3402 lau.


Fomaʻi iloilo e uiga i le xenical

Faailoga 2.1 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

I nisi tulaga, e le o ola e tusa ai ma faʻamoemoe, aemaise lava mai se tulaga o le paʻu o le mamafa. Saogalemu. Ia mautinoa ia faia i le tausisia o se taumafa hypocaloric. O se faʻataunuʻuga faʻatasi ma Metformin e faʻateleina ai le aoga o le Xenical, e faʻamoemoe i le paʻu mamafa.

O maʻi e le o se taimi e sili ona manaia, e le o le pulea o le manava.

Faʻasologa 0.4 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O le tau e matua manino lava i taimi.

O lenei ou te le faʻaaogaina nei fualaau faasaina! E le mafai ona ou faia se iloiloga lelei e uiga i lenei fualaau faasaina. E tele taimi na taua ai i ona tagata gasegase o le gaʻo ma le ovary polycystic. E leai se faʻaalia manino o le gau o le mamafa, ae e tele tagi e uiga i le manogi ma le tuusao. O fualaau suamalie e mafai ona suamalie na pulea e le fale suesue - o se faaitiitia o latou mea na iloa, o se mea masani.

Faailoga 2.5 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Le i ai o se aafiaga i se olaga masani.

O aʻafiaga e faʻaitiitia ai le lelei o le olaga.

O le faʻaitiitia o le mamafa i lenei vailaʻau e ono mafaia pe oʻo i se tulaga faapitoa, pe pei o le faʻaaogaina o se mea e faʻamalosi ai le taua mo le mulimuli i se meaʻai maualalo. O le le maua o le lelei o le 'aiina o amioga e tutusa ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le a taʻitaʻiina ai le toe fuaina o le mamafa i le tele o tulaga.

Faʻasologa 3.8 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Fualaau mo le faasaʻoina o le mamafa mamafa. Faʻatasi ma le faʻamalositino e tuʻuina atu i luga taunuuga, lea e tumau umi ma oʻo mai i le taimi. Lelei aoga mo tupe.

E manaʻomia le mataʻituina pe a ave - sei vagana ai le faʻatasi i le taumafa ma vitamini gaʻo, pe a ma le lua itula. O aʻafiaga e mafai.

Faailoga 2.9 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Se fualaau lelei mo le pulea o le mamafa i tagata mamaʻi e mamafa tele. O le toʻatele e vave faʻaitiitia le mamafa o le tino ona o le aveesea o gaʻo.

Totogi maualuga, e mafai ona maua ni faʻamaʻi. E i ai ni aʻafiaga le lelei i foliga o faigata i le puleaina o le manava (o le manava e mafai), o le mea lea, e le talafeagai mo tagata uma.

Faʻasologa 3.8 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

E faigofie le talosaga. 2 capsules i le taeao po o le 1 i se taumafataga. E maualuga le aoga. Faʻatagaina oe e tuʻu le mamafa o le tino i le tulaga lava e tasi.

O le tau o le fualaau faasaina ua telefoni. O le silafia o le faitau aofaʻi e itiiti lava.

Afai e te le 'aina ni meaʻai gaʻo, ona le tupu lea ole taimi o nofoa ma isi aʻafiaga.

Faailoga 2.9 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

I se tulaga lautele, o se fualaau faasaina, o taunuuga ma gaoioiga e tutusa ma le oona.

O le maualuga o le tau o le fualaau faasaina, lea e le mafai ona maua e tagata uma, e masani ona i ai aʻafiaga i luga o le lalaga (mo tamaitai e manaʻomia ai le faʻaaogaina o pads, mo tagata i lenei itu o le a le mafai ai ona toe tago i le fualaau).

Faʻamatalaga 4.2 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Se fualaau lelei e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino. Faʻamatalaga saogalemu. O le fualaau faasaina e aveesea le tele gaʻo mai le tino i se auala masani. E mafai ona fautuaina mo se taimi umi.

I nisi o tagata gasegase, atonu e mafua ai ni gaioiga e le faʻaaogaina ile manava i le tulaga o se ogaoga gaʻo ma se manogi le lelei.

Aua le faʻaaoga e aunoa ma se fautuaga faafomaʻi.

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Ou te fautuaina Xenical i aʻu tagata maʻi uma. O le fualaau faasaina e vave ona aveese le gaʻo sili atu pe'ā uma ona 'ai, seia oʻo i le taimi e maua ai e le gaʻo le taimi e fofo ai ma tuʻuina i vaega faʻafitauli o le tino. E maitauina suiga i le mavae ai o nai vaiaso. I tagata gasegase ei ai le mamafa o le tino, o le faʻaogaina lelei o le fualaau faasaina e itiiti lava.

Faʻasologa 5.0 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O le fualaau faasaina e puipuia ai le gaogao o gaʻo mai le manava, o loʻo faʻasolosolo i le feces. Afai e te 'ai le gaʻo, e sili atu le i ai o se pepasa faʻatasi ma oe. Ae a maeʻa le gau o le mamafa, o le tagata maʻi e i ai faafitauli tau inumaga. O le iʻuga lelei o le ai ai pe a uma taaloga ma meaʻai. Orlistaty faʻalavelaveina le faʻafefe i totonu o le manava ma o se uiga o le faʻailoga e aliali mai.

Faailoga 2.1 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le faʻaleleia o gaʻo i totonu o le manava. I loʻu manatu, e mafai ona faʻaaogaina lenei fualaau faasaina, i aso o "tausamiga fiafia," pe afai e te iloa o le ae faʻafefete le gaʻo i le laulauʻai. Ae o le taimi atoa e tatau ona e mulimuli ai i se meaai. E mafai ma talafeagai e leiloa le mamafa e aunoa ma fualaau oona, faatasi ai ma le fesoasoani o le filifilia lelei o meaʻai ma gaoioiga faaletino. Orlistat atonu o lau faaola ola i taimi o aso malolo, ae e le o lona uiga e mafai ona e gafatia se aso malolo i aso uma. E leai se tasi na te faʻailoa meaʻai lelei.

O aʻafiaga e pei o le gaʻo gaʻo, manava manava, afaina ma isi faʻafitauli o le mafaufau e mafai ona tupu. E le gata i lea, faatasi ai ma le vaivai o le gaʻo o gaʻo, o le faʻaaogaina o vitamini gaʻo (A, D, E) e mafai ona gaʻo.

E tatau ona manatua o le fualaau faasaina e le aʻafia ai le faʻafefe o gaʻo. Afai, mo se faʻataʻitaʻiga, sa e 'ai se fasi keke ma le lisi, ona le gaʻo uma lea o gaʻo mai lenei fasi keke, ae o le vailaʻau e le aʻafia ai le faʻafefe o le suka ma le falaoamata, ma e maua ai nisi kalori.

Faʻasologa 0.4 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Ou te lei mauaina ni uiga lelei.

Tau fualaau taugata.

O le fualaau faasaina e naʻo le 30% o gaʻo mai mea taumafa e 'ai. O le mea lea, e na o le taimi lava e ave ai le fualaau e aoga ai.E tusa ai ma se numera o tagata gasegase, e tusa ai ma le talaaga o lenei fualaau faasaina, o le gaioiga e mafai ona faʻanofo i le tulaga o le suauʻu vai. E le maua ai soʻo se togafitiga.

Faailoga 2.9 / 5
Lelei
Tau / maualuga
Faʻaiʻuga

Saogalēmū saogalemu mo le mamafa o le mamafa.

O le faʻalavelave e fesoʻotai ma le gaioiga o fualaau faasaina, e masani ona taofiofi ma le manogi ma le manogi, e faʻaleagaina ai le faʻaaogaina o vitamini gaʻo, ma le tau tele o le fualaau faasaina.

Ou te le faʻaaogaina i le falemaʻi, o le faʻaititia o kalori e sili atu ona aoga ma sili atu le taugofie.

Faʻafitauli a le Patient Xenical

I le taimi o le taumalulu na ou maua le mamafa o le mamafa ma filifili ai e sauniuni mo le taumafanafana ma aveesea le mamafa. Na amata ona ou aveina Xenical capsules 3 taimi i le aso, ma tuufaatasia i taaloga. O se taunuuga, e sili atu ma le masina na ou le maua le 9 kilokalama. Ou te manatu o le fualaau faasaina e lelei ma faamalieina i le iuga. Masalo o le na o le toesea o le maeʻa ona e aveina e tatau ona e momoʻe i le faletaele mo le tele o vaega, ae o lenei mea e tauamiotonuina. I le auala, ou te le tausia se meaai faapitoa pe a ou tago i ai, na ou faatapulaa aʻu lava i ni meaai patino.

O se uo na ia aveina le "Xenical", na fiafia i le taunuuga, ma e oo lava i le gaʻo e le o afaina, ae o loo alu ese. E ui na fai mai o ia e ai sina meaʻai ma e le 'ai le gaʻo. Ae na ou vaai ia te ia i le taeao - o nisi o le ai ai meaai i le aso atoa. O le mea lea, o tagata uma e manaʻo e leiloa le mamafa e tatau ona mulimuli i se meaʻai e faʻaopoopo i le ave o fualaau. Ona manaʻo ai lea o tagata uma e leiloa le mamafa, e le faia se mea i le taimi lava e tasi, na o le inu i se pisi faavavega.

Sa masani ona ou gaʻo. Sa ou taumafai e nofo i luga o meaai - le manuia. Ou te le fiafia e auai i taaloga, ua ou paie. Na amata ona ou tilotilo mo se togafiti faataulaitu mo le lotogatasi. I le taimi lava, na sau ai se sui faafomai e galue mo i matou. Sa ia talanoa mo se taimi umi ma le fiafia e uiga i le vailaau faasaina o se kamupani Farani faafomai. Ioe, na vave ona ou faatau mai. E tau le tau, ae aiseā e te le faia ai mo le lelei o se ata ata. O le aso na sosoo ai sa ou alu e galue i se suti paepae. I se tasi "taimi matagofie" na ou lagonaina ai lena, faanoanoa, o se mea o loo tafe mai tua. E matua leai lava. O lenei "mea" na foliga mai o se vai malulu mafiafia o lanu moli lanumoana! Togitogi ofu. E le mafai ona fufuluina. Ma sa talie mai aʻu uo mo aʻu mo se taimi umi. Haha, o le a ou le toe faatauina mai lava.

E le o inu i le 20 tausaga talu ai (ua 42 ou tausaga) Sa ou taumafai uma capsules o loʻo i ai iina. O nei mea uma o se teteʻa. Faatasi ai ma nisi o capsules sa i ai se aafiaga le lelei, ae a e inuina, o le taimi lava e uma ai, o le a mamafa le mamafa e tusa lava pe e te le 'aina se mea. Na tonu ia te au mo le taimi mulimuli e faamautinoa ai o nei capsules uma e leai se mea ae na o le leaga i le ola maloloina. Sa ou faatauina le taimi mulimuli "Xenical" na inu 3 vaiaso o le iuga o le 000000. I le faaopoopo atu i le le mautonu o le faʻatautaia o fetini, e leai se mea na ou mauaina. Ma aiseā e alu uma ai nei fualaau aina i la tatou maketi pe afai latou te leʻi fesoasoani i se tagata nofofua.

Ina ua uma ona ou fananau mai, ou te leʻi matauina pe na faapefea ona ou maua le tele o pauna faaopoopo, o lea na amata ai ona ou foliga i le sefulu tausaga le matua, o aʻu uo muamua sa le iloaina aʻu, ma o tupulaga talavou o loʻu matua na taʻua au o se uso o loʻu tina. Ou te lei maua ni faaiʻuga i taʻaloga, e le mafai ona vave suia le meaʻai, na ou tosina atu e 'ai, na ou filifili e faʻatau le Xenical fualaau faasaina i luga o le fautuaga a aʻu uo ina ia leai ni pauna. O le mea na ou ofo tele ai, na vave ona maua le fiafia, sa matua musuia lava au, sa i ai se uunaiga e toe mumusu e toe 'ai i se fasi keke. Na amata ona ou faʻaaogaina le malosi o le malosi i se auala aoga, ou te alu tele, alu i ni uumi, aua e faigofie ma leai se totogi mo aʻu.

Ina ua ou feagai ma le faafitauli o le mamafa, sa ou filifili ai e faaaoga le vailaʻau Xenical i luga o le fautuaga a se uo. Ia, ou te fia fai atu lena mea, o le mea e leaga ai, ou te le i aafia i le aafiaga na taʻu mai i le faʻamatalaga, ae e le mafai ona ou aloese mai faʻafitauli i le manava. Sa i ai se lagona o se manaoga faifaipea e asiasi i le faletaele, e le gata i lea, o le nofoa na manaia, o lea na tatau ai ona ou faʻaogaina ni mea sili atu nai lo le taimi e ave ai fualaau. O le mamafa i le amataga o le taliaina e masani lava ona tu pea mo se taimi umi. Ae peitai, e ui i lea, na amataina laina laina laiti, ma o le tele o togafiti na foliga mai e le taua tele. I se tulaga aoao, ou te talitonu o le fualaau faasaina e le o manuia tele mo le mamafa o le mamafa.

Ou te fia taʻu atu pe na faapefea ona ou pa'ū i se mailei le saogalemu mai lenei fualaau faasaina. Sa ou faatauina mai i luga o le fautuaga a se uo, ou te lei feiloai muamua i se fomai, o loʻu sese. Na amata ona ou faia e tusa ai ma faatonuga, ona amata ai lea o le malie, o meaai ou te leʻi eli. Sa ou tamoe i le faletaele i le aso tusa pe sefulu taimi, pe afai e le sili atu. I le galuega sa matua le lelei lava, aua sa i ai se lagona o le "le mautonu" po o se mea. Ou te le fautuaina se tasi e ave lenei fualaau faasaina e aunoa ma se taotoga a se fomaʻi ina ia aloese ai mai le maasiasi. Na te le afaina le fiaai, ae na le toe i ai lona talitonuina o ia lava. Sa ou fefe tele e alu i totonu o tagata, aua ou te le iloa le mea e faamoemoeina pe a uma ona ave nei "capsulesi vavega."

I le filifili e faaititia le mamafa o le mamafa, na ou maua ai se vailaau Xenical, ina ua uma ona ou faitauina ia iloiloga ma feutagai ma se fomai, na ou iloaina o le tuufaatasiga o lenei vailaʻau e saogalemu atoatoa mo le tino. Mai vaiaso muamua na faʻaaoga ai, na matauina ai e Xenical le faateleina o le aʻafiaga i le leiloa o le mamafa, faigofie le paleni o mea taumafa, soifua manuia, e aunoa ma le leai o se malosi. Mo le masina e leiloa le mamafa o le 4 kilokalama, lea ou te manatu o se taunuuga lelei, e leai se afaina i le soifua maloloina. O le tau mo tupe e talafeagai.

Xenical fesoasoani i le aveesea o le kesi faaopoopo (-12 kilokalama) i le 14 vaiaso ma ia aveesea le maʻisuka, aua le faʻamalosia o le insulin i le "ala tuusaʻo" e taʻitaʻia ai i le maʻisuka. Ou te matua fiafia lava na ou filifili e talia "Xenical". Na ia fesoasoani mai ia te au ia ou gauai atu i mea ou te 'ai, ma aoaoina au e iloilo ma fai laʻu ato oloa.

O le a ou auai i le iloiloga o le laudatory o le "Xenical"! Tina tamaitai "tupe faasili" faʻapipiʻi i le 4 masina i le aofaiga o le 15 kilokalama. ma e leʻi toe foʻi mai mo le 3 tausaga i le taimi nei! Ioe, i le taimi muamua sa i ai ni mea malie i tulaga palapala ma nofo i totonu o le taavale, ae ou te le tuuaia Xenical, ae na o aʻu lava! O le taimi nei, ua aʻoaʻo mai e ala i aafiaga tiga, ou te pulea lelei le faaaogaina o meaʻai gaʻo, ou te inu capsules e pei o se "meaʻai pisi". E le taugofie! Ae faʻalagolago, saogalemu ma maualuga maualuga!

Ina ua uma le fanau mai, na ia moemiti ia leiloa le itiiti ifo ma le 5 kilokalama. Sa ou taumafai i le tele o mea uma, ae o le "Xenical" na faia se vavega! Sa ou inu i le 4 masina (itiiti le leai o se lagona, aua o le mamafa ua faaputuputu mo se taimi uumi), ua mafua ai--10 kilokalama. O se vaega o le gaʻo na sau mai meaʻai na sau, ma sa faʻaalu mai laʻu faʻaagaga. Sa ou uuina lenei mamafa "fou" mo le 3 tausaga ma, o le mea taua, aua e te 'ai tele le gaʻo. "Xenical" na faʻatulai aʻe! O lea la ou te faʻaaogaina o se "faleʻai" tablet, aua e tofu tagata uma ma taimi o vaivaiga, lelei, poʻo aso malolo, pe ae manaʻo e "agasala" fiafia. E matua faigofie lava ona ofoina mai e le falemaʻi se aofaiga ese: Leai 21 - o se taumafataga, Nu. 42 - faʻaagaaga, Nu. 84 - mo sini umi (1 masina). Taugofie le tau-lelei, aua Ou te le talitonu i analogues. Mea sili atu suʻesuʻega ma suʻesuʻeina!

O taimi uma lava e manifinifi, ae e le mafai ona toe malosi. O se mea faanatinati le faia o se mea. Na fautuaina e le tama teine ​​le Xenical. O le tau, e moni, e le taugofie, ae e leʻi taofia aʻu, talu ai o le iloiloga e tele lava le lelei. Na ou lagona le masani ao ou aveina, ae na ou fouvale lava. O se faʻafitauli sili tele lenei. Ou te fia alu i le faletaele, ma e faigofie lava ona tumau. E mafai ona e faʻaaogaina pe ae nofo i le fale. O le gaʻo ua faʻaumatia i lenei aso ua faʻateleina. I le aso muamua o le sefulu aso o le taliaina, na gau ai le 1.5 kg. O le mea moni, na ia faʻaitiʻitia le aofaʻi o suauʻu ma inu tele le vai ma le lanu lanumeamata. Ua faamalieina aʻu, sei vagana ai se itu e le lelei le itu i le tulaga o le gaogao vavae ma tipi i totonu o le manava.

Na amata ona ou le mautonu ina ua uma le fanau mai o loʻu atalii, sa ou sailia se mea e pei o lena, lea e mafua ai ona e le maua le mamafa mamafa. I luga o le Initaneti, na ou maua ai le Xenical fualaau faasaina, talu ai sa tele naua ni iloiloga lelei, ioe, sa ou faanatinati atu i le fale talavai. Ole fualaau faasaina e aoga ile 120 mg 84 pc. I le itulagi o le 3000 rubles, ave le 1 capsule pe a maeʻa taumafataga taʻitasi, faʻaaliga pe a maeʻa se taumafataga gaʻo (meaai), pe afai e ave i se mea mama, e pei o fualaau faisua, fualaʻau, o le a le aoga. Ma o lea na ou aveina ai ni meaʻai aano, pe a uma se mayonnaise masani, ai, inu se pulu, itula mulimuli ane sa ou feiloai ai i le faletaele! E aveesea ai le "Xenical" mai le tino o le gaʻo na e faʻaumatia talu ai nei, i le mea moni, gaʻo, e oʻo lava i le faʻamagaloina o le faletaele e faigata ona fufuluina! Na ou aveina 2-3 papatini i le aso pe a ma le 1.5 masina, ioe, na leiloa 7 kilokalama! O le taimi lava na ou le toe faʻaaogaina ai, na faʻafefe ai le mamafa, ma na toe foi mai uma le kg leiloa!

E matua lelei lava, o loʻo i ai le paʻu paʻu. I le taimi nei, o loʻo i ai faafitauli ogaoga i taumafi. I le lautele, ou te le fautuaina e faʻaaogaina. Na ou togi le 2, ona maua ai lea o le 5 kilokalama. Tusi ni faaiuga. O lenei la ou te inuina le tele o vitamini ma suauʻu e toe faʻafoʻi ai le paleni o le paʻu o le paʻu i luga o le ulu.

Lelei lelei. I nai aso muamua sa i ai le ita o le intestinal (manava). Ae na toe foʻi mea uma i le masani. Na vave tele loʻu mamafa. E moni, i le taimi lava lea na ou faʻaitiitia ai le tele o meaai ma ou alu i totonu mo taʻaloga. Ioe, ma se taugata tele, ioe. Ae o le a ou le toe maua le mamafa, e pei ona tupu ina ua ou le toe inu isi fualaau.

O le le fiafia mai le galuega, na alu ifo ai le olaga. Ona o le atuatuvale, na amata ona ou 'ai tele ma vave ona maua le mamafa. Ona o lenei mea, na amata ai faafitauli i lona lava olaga. Sa ou taumafai i taumafa eseese uma, ae latou te lei aumaia le tele o aafiaga. Ma ina ua leai se faamoemoe, na fautuaina au e se tasi o endocrinologist "Xenical". Na tonu ia te au e taumafai, ma faafuasei, e ui lava e leai se faamoemoe. Sa ou alu i le aso lava lena ma faatau mai le fualaau faasaina. E tauia, ae ui i lea, e le taugofie - e tusa ma le 2000 p. Ae, o le mea e lelei ai, na ia fetaui ma oʻu faamoemoega. Le iʻuga e leʻi leva ona oʻo mai! Ua ou fiafia, sa ou toe maua se manao e ola, mamafa le faaitiitia i luma o oʻu mata. Ioe, e tasi le "ae" pe a amata ona "galue" le fualaau faasaina, e le mafai ona e tumau, e te manao e tamoe i le faletaele, ae ou te fiafia lava i lenei fualaau, ma mai lona taunuuga, na leiloa 10 kilokalama i le masina!

E silia ma le tasi taimi na amata ai ona fesoasoani i lenei fualaau faasaina. Ma fiafia i le iuga. E leʻi leva ona ia faatali umi. Pau lava le faʻafitauli e le mafai ona e tumau i le taimi e amata ai le gaoioiga. Faanatinati vave ona tamoe i le faletaele. Ae, ou te toe fai atu, e aoga. I loʻu tulaga, leai ni aʻafiaga. Ma na talia e uo ma sa ou fiafia e pei ona ou i ai.

E pei o tagata uma e manaʻo e aveesea le mamafa. Na ou faatauina Xenical. O le mea ou te manao e fai atu: o le fualaau faasaina e taugata, ou te leʻi matauina se gau gau, e ui na ou inuina mo le masina. Ae ui lava i lea, o lenei vailaʻau e iai sona itu leaga matautia - o lenei gaʻo tele e leʻi gauai i le manava i le taimi o meaai, e mulimuli lava. E i ai ni lanu samasama i luga o le lino ma o le manogi o se mea leaga lava. Ina ua uma ona ave nei fualaau, na ou iloa ai o le auala sili e leiloa ai le mamafa o taaloga.

O le fualaau faasaina e taugata tele. E pei o le toatele, sa ou manao e aveesea le mamafa, taoto i luga o le nofoa, inu se pulu ma lela ma le 'ai meaʻai, e mafai ona ou fai atu, ae na ou tosoina aʻu faatasi ma fetuunai meaai, ave "Xenical" e tusa ai ma faatonuga. E leʻi iai ni faʻaaliga manino, e le o se mea faʻapitoa poʻo se mea faʻapitoa. Na ou lagonaina e pei ona masani ai. Ou te le malamalama ona mafua mai lea o fualaau oona mo le mamafa o le gaioiga. Sa i ai se laina lapoʻa mo le masina, ae ou te manatu e na o le pau lea o meaʻai. Afai ei ai se mea leaga ma faalagolago i le na o le togafiti taufaasese o pepa, o le a le tupu se vavega.

Ina ua mavae le fanau mai lona lua, na amataina faafitauli i le vevela, ao togafitia i fuamone ma maua ai le 30 kilokalama. mamafa. Mo au o se mea na faateia ai le amio. I le taimi muamua, sa ou taumafai e alu i meaai, sei vagana ai popolega, na leai se aoga mai ia i latou. Ona ou filifili ai lea e faatau ni pusa lapeni. Ioe, e tatau ona ou fai atu o se taugata tele, ae e taua tele. Sa ia amata ona ave le xenical ma vave ona fetuutuunai lana meaai, amata ona ai soo, i le 2-3 itula, ae i ni vaega laiti, e le itiiti ifo i le 2 lita vai. Sa ou aveina le Xenical mo le masina, lea na mafua ai le mamafa o le gau, mo le 6 masina na ou leiloa 26 kilokalama. ma sili atu ona taua, e le toe foi mai le mamafa!

Mo se taimi umi sa ou alu e faʻatau ai ni kapeni Xenical ma se agaga. Tupe o se agaalofa. O le tau e le o le maualalo, ma e tusa lava pe leai se averesi. Sa ou taumafai e aveesea le mamafa i meaai ma faamalositino. E lei manuia e pei ona ou manao i ai. Sa ou talatalanoa i luga o le Initoneti, ma maua ai le tele o viiga e uiga i lenei fualaau faasaina. E toatele na tusia e faapea o le aafiaga e tele ma vave - o le mea autu. Sa na o le lua vaiaso na ou inu ai. O le mea ou te manao e fai atu, o le taimi lenei ua lava e lafoai ai le tele, ao faia yoga. E le mafai ona ou fai atu le mea na fesoasoani. Ou te lei faaauau, sa ou mafaufau - ma lelei. Ae o lenei ua ou pulea lelei aʻu, ou te mulimuli i le fuainumera. Ou te le toe fia inu fualaau.

Mo le gau o le mamafa Na ou faatauina mai capsules "Xenical". Sa ou faatauina ni faaputuga se 4 i le taimi e tasi, talu ai o le tasi pusa e lava mo le vaiaso. Mo au, e tele lapoa, na ou foloina i latou i le faigata ma fufulu i le tele o vai. E leʻi i ai ni tofo fiafia. Na 'ou' ave le pulou se tasi i le 'aiga i taimi e tolu i le aso. I loʻu tulaga lautele, o le aveina o kapeteni e le afaina ai au. Sa ou alu i le faletaele e pei ona masani ai, ae le o le tele, ae na suia le natura o le nofoa. E pei ona ou malamalama i ai, o nei mea o ni gaʻo e le mafuatiaina. I le lautele, mo le masina o le ave o fualaau faasaina, na leiloa 5 kilokalama. Ou te manatu o le taunuuga e lelei. Talu ai o le tau e taugata ma ia ausia le aoga e tatau ona e faia e le aunoa. Sili atu le suiga o lau masani ai. O le a ou le toe faatauina se fualaau faasaina.

Pharmacology

Xenical o se inhibitor mamana, maʻoti ma mafai ona toe faʻafesoʻotaʻi o lipine gastrointestinal with a long-lasting effect. O lona malosi togafitiga e faia i le lumenese o le manava ma le tootoo laiti ma e aofia ai le fausia o se vailaau felagolagomaʻi ma le vailaau malosi o le gastric and pancreatic lipases. I lenei tulaga, o le enzyme e le faʻamalosia ua le toe mafai ona gauia le gaʻo meaʻai i le tino o le triglycerides i totonu o gaʻo gaʻo faʻaogaina ma monoglycerides. Talu ai e le o aʻafia faʻamaʻi faʻasolosolo, e mafua ai ona paʻu i le calorie meaʻai ona o le faʻaitiitia o le mamafa o le tino. O lea la, o le togafitiga o le fualaau faasaina e faia e aunoa ma le gauai i totonu o le taamilosaga masani.

I le faʻamasinoina iʻuga o le gaʻo oona i feces, o le aʻafiaga o le lisi igoa e amata i le 24-48 itula i le maeʻa ai o le taumafa. A maeʻa le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le gaʻo gaʻo i feces pe a maeʻa le 48-72 itula e masani lava ona toe foʻi i le maualuga na tupu ao lei amataina togafitiga.

Tagata gasegase

I faʻataʻitaʻiga o falemaʻi, o tagata gasegase o loʻo maua le lisi o igoa na faʻaalia le sili atu o le mamafa o le mamafa pe a faʻatusatusa atu i tagata maʻi ile togafitiga. O le mamafa o le gau na amataina i le 2 vaiaso muamua talu mai le amataga o togafitiga ma na tumau mai le 6 i le 12 masina, e oo lava i tagata gasegase e le lelei le tali atu i togafitiga o meaʻai. I le gasologa o le 2 tausaga, sa maitauina ai le tele o le faʻaleleia o fuainumera o tulaga lamatia e mafua mai i le gasegase. E le gata i lea, pe a faʻatusatusa i le placebo, sa i ai se faʻaitiitia o le tele o le gaʻo i le tino. Orlistat e aoga tele i le puipuia o le tau o le mamafa. E le sili atu ma le 25% o le gaʻo ua maua i le mamafa, e le sili atu ma le 25% o le leiloa, ma o le afa o nei gasegase, e le o matauina le mamafa o le gasegase, pe o se isi faʻaititia foi na maitauina.

Tagata maʻi ma le maʻisuka ma le maʻisuka ituaiga 2
I suʻesuʻega o aʻoga mai le 6 masina i le 1 le tausaga, o maʻi na maua i le mamafa poʻo le gaʻo ma le ituaiga 2 o le maʻisuka na maua ai le sili atu o le mamafa o le tino pe a faatusatusa i gasegase o loʻo togafitia faʻatasi ma togafitiga. O le leiloa o le mamafa o le tino na mafua mai ona o se faaitiitia o le tele o gaʻo i le tino. E tatau ona maitauina ao lei faia le suʻesuʻega, e ui lava i le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasolosolo, o le tele lava o taimi e le lava ai le pulea lelei o le gasegase. Ae ui i lea, sa maitauina le faʻalauteleina o fuainumera ma le faʻaogaina o le faʻaleleia o le faʻaleleia ma le faʻaleleia o togafitiga.E le gata i lea, i le taimi o le togafitiga ma le lisi, o le faaitiitia o tui o le hypoglycemic agents, o le inisalini, faapea foi ma le faaitiitia o le inisalini na maitauina.

Faʻaitiitia le lamatiaga o le maʻisuka ituaiga 2 i tagata gasegase

I totonu o le 4-tausaga o suʻesuʻega a le falemaʻi, o le lisi o le lisi na faʻaitiitia ai le lamatiaga o le fatuina o le maʻisuka ituaiga 2 (pe a ma le 37% pe a faatusatusa i le placebo). O le maualuga o le faʻaititia o aʻafiaga e sili atu ona taua i tagata gasegase ma le faʻavaivai o le faapaleni o le glucose (pe a ma le 45%). I le vaega o le folasia o le togafitiga, sa i ai se toesega mamafa sili atu pe a faʻatusatusa atu i le vaega placebo. O le faatumauina o le mamafa o le tino i se tulaga fou sa matauina i le taimi o suʻesuʻega. E le gata i lea, pe a faʻatusatusa atu i le placebo, o maʻi na mauaina le lisi o faʻataʻitaʻiga na faʻaalia ai se alualu i luma taua i le faʻalauiloaina o mea e lamatia ai le soifua maloloina.

I totonu o le suʻesuʻega a le aʻoga i le 1-tausaga i tupulaga matutua, i le taimi na ave ai le lisi, na maitauina le faʻaitiitia o le numera o le tino i le faatusatusa i le vaega placebo, lea e oʻo lava i le faateleina o le numera o le tino. E le gata i lea, i tagata gasegase o le vaega, o le faaitiitia o le gaʻo, faapea foi i le puʻu ma sulu, na maitauina pe a faatusatusa i le vaega placebo. E le gata i lea, o gasegase o loʻo maua le lisi o faʻataʻitaʻiga na faʻaalia ai le faʻaitiitia o le toto toto pe a faatusatusa i le placebo.

Faʻamaumauga o le Saogalemu

E tusa ai ma faʻamatalaga faʻamaonia, e leai ni faʻafitauli faʻapitoa mo tagata gasegase e uiga i le vaʻaiga o le saogalemu, faʻamaʻi, genotoxicity, gasegase ma gasegase toe fananau. I suʻesuʻega a meaola, e leai foi se mea na tupu. Ona o le leai o se teratogenic aafiaga i manu, o lona iloa i totonu o tagata e le talafeagai.

Pharmacokinetics

I tagata volenitia ma le mamafa o le tino ma le gaʻo, o le faʻaogaina lelei o le fualaau faasaina e itiiti lava. A maeʻa le faʻafofogaina o le fualaau faʻasaina ile 360 ​​mg, e le mafai ona faʻatonuina le lisi o fualaau oona i le plasma, o lona uiga o ona concentrations e laʻititi i le 5 ng / ml.

O le mea lautele, ina ua maeʻa le puleaina o vailaau togafitiga, e le o suia le lisi i le plasma sa na o ni mea e le masani ai, ae o ona faʻatonuga e matua laiti lava (e fautuaina e matau le tagata maʻi mo le 24 itula. ina ia fesoʻotai ma meatotino a le lipase inhibitory o le lisi, e tatau ona vave faʻafefe.

Fegalegaleaiga

E leai se fegalegaleaiga ma le amitriptyline, atorvastatin, biguanides, digoxin, fibrates, fluoxetine, losartan, phenytoin, fomaʻi faʻamaʻi, phentermine, pravastatin, warfarin, nifedipine GITS (gastro-intestinal therapeutic system) poʻo le nibbol-free, nibbol, suesuega o fegalegaleaiga i le va o fualaau faasaina). Peitai, e tatau ona mataituina le faatinoga o le MNO faatasi ai ma togafitiga faʻatasi ai ma warfarin poʻo isi mea e faʻaogaina ai le tino.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le Xenical, na maitauina ai le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o vitamini D, E ma le betacarotene. Afai e fautuaina le televitamins, e tatau ona ave a itiiti ifo i le 2 itula i le maeʻa ai o le Xenical poʻo le taimi e momoe ai.

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le vailaau vailaʻau Xenical ma cyclosporine, o le faaitiitia o le plasma concentrations o cyclosporine sa maitauina, o le mea lea, o le sili atu ona faifai pea o manatu o le cyclosporine i le plasma ao avea le cyclosporine ma le vailaau faasaina Xenical ua fautuaina.

O le faʻafofogaina o le amio amiolearone i le taimi o togafitiga ma le Xenical, o se faʻaitiitia o le faʻaalia o amioga amio leaga ma desethylamiodarone na maitauina (e ala i le 25-30%), peitaʻi, ona o vailaau faʻapitoa o le amiodarone, e le o manino le taua o lenei mea. O le faʻaopopoina o le vailaʻau faʻasolosolo i togafitiga umi ma le amiodarone e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le togafitiga o amioga amioletonu (leai ni suʻesuʻega sa faia).

E tatau ona aloese mai le pulega tutusa o le Xenical ma le acarbose, ona o le le lava o suesuega o le pharmacokinetic.

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le lisi o igoa ma fualaau faasaina, o mataupu o le atinaeina o le faoa faamalosi na matauina. O se mafutaga mafana i le va o le atinaʻeina o le faoa faamalosi ma le lisi o togafitiga e lei faavaeina. Ae ui i lea, e tatau ona mataitu tagata gasegase mo suiga talafeagai i le taimi ma / poʻo le malosi o le maʻi faʻamaʻi.

Faʻaiʻuga

Faʻamatalaga faʻamalositino

O vaega nei e faʻaaogaina e faʻamatala ai le tele o taimi e faʻaleagaina ai: e masani lava (≥1 / 10), e masani lava (≥1 / 100, 2% ma le faʻaititia ≥1% pe a faatusatusa i le placebo (lea e mafua mai i le faaleleia atili o taui mo le gaʻo) fufulu.

I totonu o le 4-tausaga o suʻesuʻega a le falemaʻi, o le tulaga lautele o le talaaga o le saogalemu e le ese mai le mauaina i le 1 ma le 2-tausaga suʻesuʻega. I le taimi lava e tasi, o le aotelega o taimi o mea leaga na tutupu mai le gastrointestinal tract ua faaitiitia i tausaga taʻitasi ao faagasolo le 4 tausaga o le ave o fualaau faasaina.

O loʻo iai faʻamatalaga laiti o faʻamaʻi faʻamaʻi, o aʻafiaga ogaoga o le faʻamaʻi, vevela, urticaria, angioedema, bronchospasm ma anaphylaxis.

O mea e le masani ai o se faʻavevesi mataʻutia, o le faateleina o le gaioiga o gasegase ma alkaline phosphatase o loʻo faʻamatalaina, faʻapea foi ma nisi, atonu o le ogaoga, mataupu o le hepatitis (o se mafuaʻaga faʻapitoa ma Xenical ® poʻo le faʻaaogaina o le pathophysiological development).

Faʻatasi ai ma le faʻafoega tutusa o le Xenical anticoagulant drug, mataupu o le faʻaitiitia o le prothrombin, o le faʻalauteleina o tau o le fuainumera masani faavaomalo (MNO) ma le togafitiga e le o fuafua lelei mo togafitiga, na faʻamaumauga, lea na mafua ai ona suia suiga matuia.

O mataupu o le gasegase o le toto, diverticulitis, pancreatitis, cholelithiasis ma oxalate nephropathy ua lipotia (o le taimi o le tupu e le o iloa).

Faatasi ai ma le pulega tutusa o le lisi o igoa ma fualaau faasaina, ua i ai mataupu o le faoa faamalosi (tagai i le vaega "Fesootaiga ma isi vailaʻau").

  • togafitiga umi o tagata mamaʻi ma le gasegase poʻo gasegase e mamafa tele, e aofia ai i ai aʻafiaga lamatia e fesootaʻi ma le oona, i le faʻatasi ai ma se meaai faʻaletolo lelei,
  • faʻatasi ai ma vailaʻau faʻamalosi (metformin, sulfonylurea ma / poʻo inisalini) poʻo se meaai faʻapitoa i le hypocaloric i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 ma le mamafa poʻo le gaʻo.

Tina ma le lactation

Category B.

I suʻesuʻega o le faʻaleagaina o mea matautia i totonu o manu, e leai ni mea e maua ai le vailaʻau faʻasaina. I le leai o se aafiaga tauatogenic i meaola, e le tatau ona faamoemoeina se aafiaga faapena i tagata. Ae ui i lea, ona o le le lava o faʻamatalaga, o le Xenical e le tatau ona faʻamatalaina i fafine maʻitaga.

Le manava o le lisi o susu ma le susu susu e leʻi suʻesuʻeina, o le mea lea, e le tatau ona faia i le taimi o le susu.

Faatonuga faapitoa

Xenical e aoga i tulaga o le puleaina o le mamafa o le tino (faʻaitiitia o le mamafa o le tino ma le tausiga i se tulaga fou, puipuia o le mamafa o le mamafa). Togafitiga ma le Xenical e oʻo atu ai i se faʻaleleia atili o le faʻaalia o mea lamatia ma faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le oona, e aofia ai le hypercholesterolemia, ituaiga 2 maʻisuka, le faʻavaivaia o le kulukose, hyperinsulinemia, toto maualuga, ma le faʻaitiitia o le gaʻo viscate.

Pe a faʻaaogaina faʻatasi ma vailaʻau faʻasaina e pei o le metformin, sulfonylureas ma / poʻo le insulin i faʻamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2 ma le mamafa (numera o le tino (BMI) ≥28 kg / m 2) poʻo le isesa (BMI ≥30 kg / m 2), Xenical i le faʻatasi ai ma se mea faʻapitoa o le hypocaloric e maua ai se faʻaleleia atili i le taui o le gaʻo gaʻo.

I faʻataʻitaʻiga i falemaʻi i le tele o tagata gasegase, o faʻasalalauga o vitamini A, D, E, K ma le betacarotene i le fa tausaga o togafitiga ma le lisi o loʻo tumau pea i totonu o taʻaloga masani. Ina ia mautinoa le lelei atoatoa o meaʻai uma, e mafai ona faʻatonuina le tele o gasegase.

O le tagata maʻi e tatau ona maua se paleni faapaleniina, ma le faʻaaogaina o meaʻai e le sili atu i le 30% o kalori i le ituaiga o gaʻo. O se taumafa lelei i fualaau 'aina ma fualaau faisua ua fautuaina. O le taumafa i aso uma o gaʻo, carbohydrates ma proteins e tatau ona vaevaeina i ni auala autu se tolu.

O le ono tulai mai o mea leaga mai le gastrointestinal tract e mafai ona faateleina pe afai e ave le Xenical e faasaga i se mea taumafa lelei i gaʻo (e pei o le 2000 kcal / aso, e sili atu ma le 30% le ituaiga o gaʻo, e tusa ma le 67 g gaʻo). O le aoina o gaʻo e tatau ona vaevaeina i ni vaega taua se tolu. Afai e ave le Xenical i meaʻai e matua tele lava le gaʻo, o le a mafai ona tupu le gastrointestinal reactions.

I tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le faaitiitia o le tino i le taimi o togafitiga ma le Xenical e o faatasi ma se faʻaleleia atili o le tau o le gaʻo gaʻo, lea e ono mafai pe manaʻomia se faʻaititia o le fua o fualaau oona (e pei o le sulfonylurea o meaola).

Le tuufaatasiga ma le aoga o le fualaau faasaina

Xenical ua gaosia e kamupani vailaau F. Hoffmann-La Roche (Basel, Suiselani) ma Roche S.p.A. (Milan, Italia). O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i foliga o ni paʻu opaque malosi, capsules o se lanu lanumeamata lanumeamata ma paʻu papae (granules) totonu. O fualaʻau ua faailogaina "XENICAL" i luga o le mataupu ma le "ROCHE" i luga o le pulou, ma 21 vaega o loʻo afifiina i paʻu. I totonu o se pusa faʻapipiʻi 1,2 poʻo le 4 paʻu.

Faʻamatalaga ma mea faʻapitoa

E tasi le capsule e aofia ai le 120 mg o le vailaau oona, o se inhibitor o lipotalini gastrointestinal, faapea foi ma mea e maua ai:

  • microcrystalline cellulose - o se punavai o fiber dietary, fuga,
  • sodium sarchcy glycoc - faʻamalolo (tao tao) o le superclass,
  • povidone - o se tagata faʻasalalau, o se mea e tuʻuina atu, e maua ai le mausali i le ituaiga o granules,
  • sodium lauryl sulfate - o se suauu vailaʻau e faʻateleina ai le vave faʻamavaeina o fualaʻau i totonu o le manava,
  • taliga paʻu, paʻu,
  • fine titanium dioxyide - vali.

O le atigi pusa e aofia ai gelatin ma meaʻai lanu - titanium dioxide ma indigo carmine.

Faʻatinoga o gaioiga

Pe a faʻafefeteina meaai, faʻamaʻi (gaʻo) i totonu o le manava ma le tootoo laiti e paʻu i gaʻo gaʻo, lea e tosoina e le tino ma faʻaaogaina o se punaoa malosi. Afai e maua e le tino le gaʻo sili atu nai lo le mea e faʻaaluina i le faagasologa o le olaga, o le tele o mea e teuina i le "timuga" i lalo o le paʻu poʻo totonu o totoga.

Orlistat o se fomaʻi faapitoa o le gastric ma pancreatic lipase. O le faia o ni felagolagomaʻi malosi ma nei enzymes, e aveesea ai i latou mai le gafatia e suʻe ai gaʻo. E le o aʻafia le faʻamalosi i le tino, ae o le ui atu e ui atu i le gastrointestinal tract ma o loʻo i totonu o le feces. O le le maua o le aofaiga tatau o le "suauu", ua faamalosia le tino e fai ma ona faaletonu ona o sipolo faʻafefe na teuina "i totonu o le nofoaga". O le aʻafiaga o le leiloa o le mamafa o loʻo faʻavae i luga o le mataupu faavae o le faʻaaluina o nei faʻaagaga o mea faʻapitoa, o lona uiga, e tutusa ma mataupu faavae o meaai e leai ni meaʻai.

E tusa ai ma suʻesuʻega faʻapitoa, pe a togafitia faʻatasi ma Xenical, e oʻo atu i le tasi vaetolu o le gaʻo e maua mai i meaʻai e leai se suiga mai le tino. O se taunuuga o le lua masina o le taliaina, o le mamafa e faʻaititia e 20-30%. O le fualaau o le fualaau faasaina e tumau i le 48-72 itula, o le taimi mo le faʻamavae atoa o lisi o le lisi o igoa ma le feces ma le urine e oʻo atu ile 5 aso. Talu ai e leʻi ulufale le lisi ile toto, e le afaina ai le gaioiga o totoga o le tino ma e le afaina ai le faʻamaʻi. O lona uiga o le faʻaaogaina umi o le Xenical, e le manaʻomia ona faʻateleina lona fualaau.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le faʻamaoniga sili mo le faʻaaogaina o fualaau oona ei ai le lisi o igoa o le isesa (o se mea na maua ai tagata e maua i le sili atu ma le 30). Xenical ua faʻaaogaina foʻi i togafitiga faʻapitoa o faʻamaʻi, o se tasi o faʻataʻitaʻiga faʻatasi ai ma le mamafa:

  • hyperlipidemia (solia o lipid ma lipoprotein metabolism),
  • ogaoga maualuga
  • maʻisuka malosi
  • atherosclerosis,
  • gasegase gasegase (faʻapipiʻi i totonu o totoga o le gaʻo o le visceral).

Totoga ma fuataga

Ole fua ole fua ole laititi o le lisi o le 120 mg, o lona uiga, tasi le capsule. E tatau ona ave le vailaau i le vai i taimi uma e te 'ai, pe mulimuli ane, ae le sili atu ile itula mulimuli ane. Afai e leai se meaʻai, faʻafefe le Xenical. E fautuaina e faʻaaoga mai le 1 i le 3 capsules i le aso; faʻateleina le fualaau o loʻo i luga aʻe o le togafitiga fautuaina e leai se faʻalautelega.

Fautuaga faaopoopo

Ona o le mea moni o le igoa o le tagata e faalavelave i le faʻaaogaina o le gaʻo e le gata, ae faʻapea foʻi ma vitamini gaʻo, e fautuaina e ave muamua nai lo le itula pe a maeʻa le taumafataga. E masani lava, o fomaʻi ma le sini o le faʻaitiitia o le faaletonu o le micronutrient, faʻatasi ai ma le Xenical, faʻamaonia se faʻalavelave faʻalavelave e aofia ai:

  • calciterol (vitamini D),
  • retinol (vitamini A),
  • provitamin beta-carotene,
  • tocopherol (vitamini E),
  • vitamini o vaega K (phylloquinone, menaquinone).

Ina ia ausia se taunuuga lelei, o le pulega Xenical ua fautuaina ina ia tuufaatasia ma se fesuiaiga i se taumafa maualalo-kalori, lea e aofia ai se tapulaa i taumafa i aso uma o gaʻo. O lea la, afai o le taumafa masani i aso taitasi e tusa ma le 2000 kilokalo, o le tele o le gaʻo i le tuufaatasiga o ipu e le tatau ona sili atu i le 65-70 g. O lenei "numera" e i ai se aafiaga lelei i le taunuuga o togafitiga ma faaitiitia le lamatiaga o le atiina ae o aʻafiaga e le manaʻomia.

Synonyms ma analogues

E iai vailaʻau e mafai ona sui ai se vailaau faʻasaina pe afai e le o maua i falemaʻi pe afai o le tau e maualuga tele; o mea tutusa nei ma synonyms (generics). Analogs o vailaau e tutusa le malosi o le fualaau muamua, ae galue i se mataupu ese. E i ai a latou faʻatasiga eseese ma e iloga i le lelei, aʻafiaga o le itu ma se lisi o faʻasalaga.

Genericics o vailaau faʻatasi ma le mea e tasi e galue malosi e pei o le uluai. E mafai ona latou maua o latou lava igoa, e ese mai i mea e maua ai, ma o loʻo avanoa i isi ituaiga o fualaau: laʻau, capsules, dragees, pou, granul, potions, etc. Talu ai ona e le o gaosia e le kamupanī le tau o le atinaʻe ma faʻamalositino, e masani ona taugata tele nai lo tulaga tulagaese.

Faʻamaumauga Xenical e faʻavae i luga o le lisi e aofia ai:

  • Alai (Siamani),
  • Xenistat (Initia),
  • Orlikel (Initia),
  • Orlip (Georgia),
  • Symmetra (Initia),
  • Orsoten ma Orsoten-slim (Slovenian ma Rusia),
  • Xenalten (Rusia).

O le tau o nei fualaau oona e lautele, ae, i soo se tulaga, o le tau o analogues e sili atu nai lo le tau o le uluai kopi. O lea, Slovenian Orsoten (84 capsules) e tau e 2300 rubles, tutusa Orsoten poo Xenalten o le gaosiga Rusia - mai le 900 i le 2000 rubles.

I le Xenical analogues, Reduxin (gaosiga o Avista LLC, Rusia) ma Goldline (gaosiga o RANBAXY LABORATORIES, Initia) e sili ona lauiloa. O le gaioiga malosi i totonu ia i latou o le sibutromine hydrochloride, lea ei ai sona aafiaga i le nofoaga o saturation o loʻo i totonu o le hypothalamus. O le paʻu o le paʻu e mafua ona o le faʻaitiitia o le taumafaina o meaʻai, aʻo le lagona o le atoatoa e sau vave ma sili atu le umi.

Faʻaaliga ma iuga o le leiloa o le mamafa

Xenical o se vailaʻau faʻamaoni tele. O le tagata lava ia, ou te lagona le manaia pe a maeʻa, ma i loʻu manava ou te fiafia pe a uma ona 'ai meaai le lelei.Ou te le o talanoa e uiga i le itu pito sili ona taua: e foliga mai ua le lava le mamafa mai le gaioiga o vailaau ona o le fefe i le taumafaina o meaʻai gaʻo. Aua o le a le mafai ona e tuua le faletaele mo le tele o itula. O le maualuga o le uunaiga e leaga.

I le leiloa o le mamafa "ma le poto masani" (e masani ona i ai oʻu faafitauli mamafa), e mafai ona ou fai atu o Xenical e aoga tele. Na faatonuina aʻu e se fomai ia te ia, ma lapatai atu faapea i totonu o le lua vaiaso ao leʻi amataina le meaʻai, o gaʻo e tatau ona faatapulaa i le meaai, o lona uiga o le itu e le maalofia - lafoaia ma le gaʻo - o le a itiiti ifo. Mo le 2 masina na ou paʻu ai i le 16 kilokalama, lea ou te matua fiafia lava aua ou te lei vaai i se taunuuga faapena mai soo se meaʻai.

Faʻamatalaga o fomaʻi ma tagata tomai faapitoa

E tatau ona ou faatonuina vailaau e faaitiitia ai le mamafa i aʻu maʻi nai lo le tasi, e aofia ai le Xenical. E na o le BMI e sili atu i le 25, ma e le maua ai e le togafitiga meaʻai. Aʻo le i faia se taimi atofaina, ia mautinoa e fuafua le mafuaʻaga o le oona. Afai e afua mai i se faamai, matou te togafitia i le taimi e tasi, pe afai e leai se uiga i le faatonuina o le Xenical e faaaoga ai gaʻo - e le o gaʻo, ae o gaʻo - o le a le maua ai se iuga.

Xenical o loʻo avanoa i vailaau mo togafitiga. O loʻo taʻu mai ai e le o le vailaʻau e faʻamoemoe mo le faʻaaogaina e aunoa ma le pulea. O loʻo i ai le tele o faʻalavelave matuia, e mafai ona tutupu aʻafiaga. O le mea lea, e manaʻomia lou suʻeina o lenei vailaʻau pe a faʻatonuina ma lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. I le avea ai o se tagata tomai faapitoa, ou te manatu o le Xenical o se tasi o fualaau sili ona lelei ma le saogalemu o le lipase blocking drugs. E leai se aʻafiaga, ma e le afaina ai totoga o totonu.

O maʻi e manaʻomia togafitiga mo le gaʻo i le lipase inhibitors e tele lava ina fiafia i le tasi e sili atu. I loʻu manatu, o le sili ona agavaa i filifiliga uma ua fuafuaina e mafai ona mafaufauina o le uluai fualaau faasaina a Suetena. E sili atu le faigofie ona faʻafefe ma e ono le mafai ona maua ni aʻafiaga itu. E moni, o le tau o Xenical mai Hoffmann-La Roche e maualuga tele.

I le avea ai o se mea e suitulaga i ai, e masani lava ona ou fautuaina oʻu tagata maʻi e taugofie analogues a le Lusia (ua sili atu ona sao ua taua o upu tutusa po o genericics, aua o le mea malosi o loo i totonu ia tutusa ma le fualaau muamua). Ole Orsoten, lea e maua mai e KRKA-RUS LLC poʻo Xenalten ua gaosia e le FP Obolenskoye CJSC. Sa latou tau 2 - 2.5 taimi sili atu le taugofie nai lo le uluai, ma i totonu o ituaiga o mea sili ona aoga.

Faʻamolemole tuʻu se toe iloiloga e uiga i Xenical ma lipoti au taunuʻuga e ala i le pepa faʻavae. Faasoa atu i au uo e ala i le kilikiina o pāpā o fesoʻotaʻiga lautele. Faafetai lava!

Tuua Lau Faamatalaga