Paʻu papa: tau ma iloiloga, oe na ave

E faʻaleleia e le tamaʻitaʻi le gaioiga faʻasolosolo i totonu o le loto, ate ma isi totoga ma gaʻo. I faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi le ate, o le Dibicor ® faʻalautele le toto ma faʻaitiitia le mamafa o le cytolysis. Togafitiga ma le Faʻateʻaina i le tulaga o le le atoatoa o le cardiovascular (CCH) e oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le faʻamalosi i le pulmonary circulatory system ma le faʻamalositino: o le faʻaitiitia o le mamafa o le diastolic decreasing, theocracyal contractual increase (maximum rate of contraction and relaxation, contractility and relaxation indices). O le fualaau faasaina e maualalo ai le toto maualuga i tagata gasegase ma le maualuga o le toto ma e toetoe lava a leai se aafiaga i lona tulaga i tagata mamaʻi ua i ai fatu fatu ma le maualalo o le toto. E faʻaitiitia ai aʻafiaga o aʻafiaga e mafua mai i le maualuga o glycosides o le loto ma tagata poloka o "laumei" televave, e faʻaititia ai le lepatotoxicity o fualaau faʻamalo. Faateleina le gaioiga i le taimi o le mamafa o le tino.

I le maʻi suka, pe a ma le 2 vaiaso talu ona amata le aveina o Dibicor ®, o le toto maualuga o le suka e faaitiitia. O le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le faʻasalaga o triglycerides, i se tulaga maualalo, o le maualuga o le cholesterol, o se faʻaitiitia o le atherogenicity o le lipids plasma sa matauina foi. I le faʻaaogaina umi o le vailaau (pe a ma le 6 masina), sa maitauina se faʻaleleia atili o le toto toto o le tino.

Pharmacokinetics
A maeʻa le tasi le dose o le 500 mg o le vailaʻau o le Dibicor ®, o le vailaʻau oona malosi e fuafuaina i le toto pe a maeʻa le 15 i le 20 minute, oʻo i le maualuga pe a uma le 1,5 i le 2 itula. O le vailaau faʻasaina ua faʻaaogaina atoa i le aso.

Faʻamatalaga ma pulega:

I le tulaga o le inisua ma glycosides cardiac - pe a ma le 750 mg (1.5 papa) i le aso.

I le maʻisuka ituaiga 1 - 500 mg (1 le papa) 2 taimi i le aso faatasi ai ma le inisalini mo le 3-6 masina.

I le maʻisuka ituaiga 2 - 500 mg (1 papa) 2 taimi i le aso i le monotherapy poʻo le faʻatasi ai ma isi vailaʻau o le hypoglycemic mo le faʻafofoga tautala.

I le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka, e aofia ai i latou e iai le hypercholesterolemia maualuluga - 500 mg (1 papa) 2 taimi i le aso, o le umi o le vasega e fautuaina e se fomaʻi.

I le avea ai o se tagata faʻamaʻi, o le 500 mg (1 papa) 2 taimi i le aso i le faagasologa o le tagofia o fualaau faʻamalo.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina, foliga o le faasaoloto, teuina ma le faatauina atu o tuutuuga

I le talanoa faapitoa e uiga i le tau, ona i ai lea i le tasi papa maa e lua selau limasefulu pe lima selau piliki.

Faʻaaoga vailaʻau faʻamalosi e pei ona faatonuina e le fomaʻi. E tatau ona e manatua e tatau ona e faʻatau i falemaʻi faʻapitoa, aua o se vailaʻau mataʻutia lenei.

Dibikor, o le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo i ai faʻamatalaga atoatoa i le auala e inu ai pulu ma o tulaga e tatau ai ona faia lenei mea, e aoga tele i le togafitia o le maʻisuka ma i maʻi e fesoʻotaʻi ma le atinaʻe o maʻi cardiovascular. I le ala, afai tatou te talanoa faapitoa e uiga i le maʻisuka, ona fesoasoani lea o lenei vailaau i soo se ituaiga o lenei maʻi.

Ae i le faaopoopo atu i mea uma o loʻo maua i luga, ua fautuaina e fomaʻi le faʻaaogaina o vailaʻau mo le faʻamaia o le maʻi i fualaau oona lea e aofia ai se vailaʻau e aʻafia i le lisi o glycosides cardiac.

O le tele o fomaʻi o loʻo fautuaina le Vaʻai ona e fesoasoani i le faʻasaʻoina o metabolic processes i le tino. I se isi faaupuga, o lenei vailaʻau e iai sona faʻalavelave faʻapitoa i le maʻi. A maeʻa ona faʻaaoga, o loʻo i ai se faʻaleleia atili i le tele o faiga taua.

O le fualaau faasaina Dibikor, e faaopoopo atu i le mea taua autu o lona tuufaatasiga e aofia ai mea tuufaatasia e faatino ai se galuega fesoasoani.

O nei vaega o:

  • malo
  • gelatin, o le tele o isi mea faʻaletonu,
  • microcrystalline cellulose.

O se faʻasologa o loʻo tuʻuina atu. E tolu tausaga talu mai le aso o le gaosiga o le soifua maloloina.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics o fualaau faasaina

O le a tonu le aoga o vailaau ua uma ona taʻua i luga, Dibikor, ae i tulaga e ono tulai mai ai taunuuga le lelei, e tatau ona tatou talanoa atili i auiliiliga.

O a aoga o lenei meafaigaluega? O lenei vailaʻau faʻalelei e faʻaleleia ai le fesuiaiga o le calcium ma le potassium, e faʻamalosia ai le ulu atu o nei vaega i totonu o sela o le tino.

O loʻo faʻataʻitaʻiina le vevela, e pei o le tele o iloiloga e faʻaalia ai le solia o le paleni phospholipid, o le a faʻaleleia ai le gaioiga o gaioiga uma.

Ona o le mea moni e faapea, o vailaʻau e matua lelei le neurotransmitter, o loʻo i ai se aafiaga tele i le faagaioiga o le tino.

O le mafuaʻaga lea ua faʻamaonia ai le vailaʻau mo faʻafitauli e maua ai le fatu ma le maualuga o le toto, lea e masani ona faʻatasi ma le maʻisuka.

E i ai mataupu pe a fesoasoani Dibicor ma Metformin i le faʻanofoina o tagata gasegase ma faʻafitauli manino ma le suka.

O le aoga lelei o le faʻaaoga e mafua mai ona o le mea moni o le mea autu autu o le fualaau faasaina, e pei o le faurine, o loʻo i ai ni membrane-puipuiga ma mea faʻapitoa. Faatasi ai ma togafitiga masani ma talafeagai, o le tino o le maʻi e vave ona vave vave ma toe faʻafoʻi uma auala taua, e aofia ai le metabolism. Ma o nei mea uma e tupu i le telefoni feaveaʻi.

O le mea lea o loʻo i ai le faʻamaʻiina o le Vaʻai, latou te popole tele lava naʻo tagata na maua i ai faafitauli ma le faʻapalepale tagata taitoatasi o vaega uma o le vailaʻau poʻo le mea autu autu.

E faʻaaoga foi lenei mea i aʻafiaga, e masani lava ona i ai i le le lava o le le faʻalogo i vaega o le vailaʻau.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

O le a le fesoʻotaʻiga i le va o le maʻisuka ma le vevela? I lenei tulaga, e i ai se aafiaga taua i le tino o le maʻi. O le tele o tagata gasegase e iai faafitauli o le suka e masani lava ona i ai le faʻalavelave i le cardiovascular system ma ua faʻavaivaia faiga faʻavae. O le togafitiga, lea e aofia ai le faʻaaogaina o Dibikor mo le itiiti ifo i le ono masina, e fesoasoani e faʻaleleia le soifua manuia o se tagata i nisi o taimi, o lona maualuga o le toto maualuga e faʻamaonia, o le cardiovascular system ma isi faiga taua e sili atu ona mausali.

Pau lava le mea e taua ona manatuaina pe afai e faʻaopoopoina lenei vailaau faʻatasi ma isi vailaʻau, o le taunuuga atonu e ese, aemaise lava pe'ā oʻo mai i soʻo se maʻi fatu cardiovascular.

E tatau ona maitauina o le aʻafiaga o le vailaʻau autu o loʻo i ai se aafiaga sili ona lelei i le puipuiga o tagata. O se faʻaleleia atili i le metabolism ma le toto na faʻaalia foi.

Afai o loʻo faʻaaogaina le kalukalo ma lenei vailaʻau, ona faʻaalia lea o le faʻaleleia atili o le fatu ma le faʻaitiitia o le kulūkose.

O lona uiga, o le faaletonu o le fatu e afua mai i le mea moni o loo i ai le leiloa o ions oona i totonu o le tino, o le mea lea o le faʻaaogaina o fualaau o loʻo i luga o le a fesoasoani e puipuia lenei taunuuga.

E mafai ona ave le meafaigaluega i isi vailaʻau. Ae e fautuaina e aua nei faʻaopoopoina i fualaau oona.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina masani, o le faʻatonuga o le adrenaline rush e amata ona faʻatulagaina i le tino o le tagata maʻi, o le faʻasalaga o hormones, e aofia ai le prolactin, ua faʻamautuina.

O aʻafiaga ma fegalegaleaiga ma isi fualaau

Ua uma ona taua i luga le auala e aafia ai le tino i le fualaau faasaina, o lea e taua tele le talanoa e uiga i le auala e ave ai vailaau ina ia mafai ai ona faaalia lelei lelei ana meatotino.

O le mea moni, e taua tele le manatuaina o le vailaau e leai ni aʻafiaga faʻapitoa, ae e manaʻomia lava e naʻo luga o le fautuaga a se fomaʻi ma i le mea na faatonuina e le fomaʻi.

O le faʻamatalaga i le vailaʻau o loʻo fai mai o le faʻaaoga masani o se vailaʻau faʻamalosi e matuā faʻaitiitia ai le maualuga o le eletise ma faʻaleleia le tafe toto. E fautuaina mo suiga i le ate. O le faʻaaogaina o se vailaʻau e faʻaitiitia ai le ono mafai ona maua muamua faailoga o le porohita.

E tusa ai ma mea e maua mai e le vailaau i le taimi o togafitiga o le maʻisuka, e taua le maitauina iinei e aoga tele i lenei tulaga. O le mea moni, toetoe lava o tagata uma ua maua i le maʻisuka e manino lava faafitauli i le galuega o le cardiovascular system and ate. O le lelei o meatotino o se vailaau faʻamalosi e taulai i le faʻaleleia atili o metabolic processes o le a aoga i tagata gasegase e maua i le "suka" maʻi.

E le gata i lea, o loʻo i ai se faʻaleleia atili o le faʻaaliga. A maeʻa, o lenei vailaʻau e togafitia toetoe lava o mea taua uma i totonu o le tino, e aofia ai le faʻasalalauina o le faʻamalosi totoga ma le faʻasaoina o le toto.

E le pei o isi vailaʻau togafitiga, o lenei vailaʻau e leai lava ni aʻafiaga o le itu, e lelei tele i fualaau oona, ma e tatau foi ona faia e le maʻisuka e le aunoa.

E tusa ai ma le tuufaatasiga o fualaau faasaina, e tatau ona e feutagai muamua ma lau fomaʻi.

Aua le amata togafitiga oe lava.

Faʻaaliga ma fautuaga a fomaʻi

O le tele o iloiloga a fomaʻi ua faailoa mai ai o lenei vailaʻau e iai sona puipuiga i le tino o le tagata. Afai e faʻaaogaina ma isi glycosides ma vailaʻau faʻaaogaina e poloka ai laina alalaupapa. O le mea autu autu o le gaosiga o le toto e fesoasoani e faaleleia ai le ate, pe afai o togafitiga e faia faʻatasi ma le fesoasoani o vailaʻau faʻamalo.

O le vailaʻau maʻoti o laumei o loʻo faʻatulagaina i faatonuga, e faʻatonutonuina e le fomaʻi aoga. Ae, afai e te sili atu i le gaʻo faatagaina o le vailaau, o lona uiga moni i totonu o ni nai vaiaso o le a mafai ai ona faʻaitiitia le maualuga o le kulukose i le toto o le tagata maʻi.

E taua tele le maitauina o loʻo i ai papatini e iai le 250 mg o le eletise autu autu, ma ei ai mea o loo i ai le 500 mg; pe a faʻatauina lenei vailaʻau, e tatau ona e gauai atu i le suʻega.

O le vailaau e tatau ona ave e tusa o le kuata o le itula ao lei faia le taumafataga, i le tele o taimi i le aso.

E pei ona uma ona taʻua, i le i ai o le maʻisuka, e tatau ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma isi vailaʻau faʻasaina ma le inisalini.

Soʻo se tagata gasegase e mafai ona muamua faʻamatalaga mo le vailaau faʻasaina ma vaai i se auiliiliga auiliili o le auala e faʻaaoga lelei ai nei fualaau ma talanoa muamua i lau fomaʻi.

Analogs ma foliga o le talosaga

E tusa ai ma foliga o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e taua le maitauina i le tulaga o togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka ituaiga 1, ua lava lava le ave faʻalua i le aso i se fualaau o le 250 mg i le maualuga maualuga o le 500 mg. Ae, pe a togafitia le ituaiga muamua o le suka, ona tatau ai lea ona inu saʻo 500 mg o le vailaʻau faʻalua i le aso. I lenei tulaga, i itu uma e lua, e tatau ona mataʻituina le faasologa o mea e teu ai - ia le itiiti ifo ma le itula ma le afa aʻo leʻi faia le taumafataga.

O le vailaau e teuina i le vevela e le sili atu i le luasefulu ono tikeri, e le mafai ona maua e tamaiti ma meaola.

E manino lava o aso nei o loʻo i ai eseesega tutusa o lenei fomaʻi togafitiga e mafai ona faʻaaogaina mo faʻamaʻi tutusa. O lenei lisi e aofia ai:

  • Mildronate
  • Taufon
  • Mildrazine
  • Kapikor ma le tele o isi.

E moni, e le tatau ona galo ia i tatou o le filifiliga e suitulaga i se tasi o vailaau faʻasaina ma isi e faatoa faia pe a maeʻa feutagaiga muamua ma se fomaʻi. E le mafai ona e suia le tasi vailaau faʻatasi ma le isi.

E tusa ai ma le faiga o le tau o le fualaau faasaina, e tatau ona matauina iinei o le tau o se vailaau faapitoa e faalagolago i le atunuu na gaosia ai le fualaau faasaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o analogues mai fafo e sili atu le tau na sili atu nai lo oloa tau fale. E ui o le eletise autu autu e tutusa lava i laupepa o loʻo gaosia i fafo ma i totonu o fale.

O nisi taimi o le tagata ei ai ituaiga eseese o mea na maua i le maʻisuka i se vailaʻau faapitoa. Atonu e mafua mai i isi vaega o loʻo aofia ai i le tuufaatasiga o le meafaigaluega. I se tulaga faapea, suia le vailaʻau i se analogoa e mafai ona fesoasoani e faasaʻo le tulaga oi ai nei.

O le mea lea, a oʻo i togafitiga, e amata ona lagona e le tagata maʻi soʻo se suiga le lelei i lona soifua maloloina, e tatau ona faʻatalanoa ma lana fomaʻi. Masalo e faigofie lava ona sui lenei meafaigaluega i lona tutusa.

O faʻamanuiaga o Taurine (Dibikor) o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Dibikor - faʻatonuga mo le faʻaaogaina, faʻatusatusaga, tau, iloiloga

O le puluvaʻa o se tagata faʻasaga lelei mo le maʻisuka. O le tuufaatasiga o loʻo aofia ai le taula - o se mea e masani ai. O suʻesuʻega a le fomaʻi ua faʻaalia ai o se vailaʻau e faʻatau i le fatu e faʻaitiitia ai le toto ma le glucosuria. O le meaʻai e faʻaitiitia ai le cholesterol, faʻaleleia ai le microcirculation o le retinal ma faʻaleleia le soifua manuia lautele i tagata mamaʻi i le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2. O le vailaau ua faamauina aloaia i Rusia ma ua faatauina atu i falemaʻi. O se vailaʻau faʻasaina.

Vitio (kiliki e taʻalo).

O le vaega taua o Dibicore na vavaeese muamua mai le talo o se povi i le faaiuga o le 19 seneturi, ma maua ai lona igoa, aua o le "taurus" ua faaliliuina mai le Latina e pei o le "povi". Ua maua i suʻesuʻega e mafai e le vaega ona faʻamalosia le calcium i siakono meocardial.

Vitio (kiliki e taʻalo).

I le taimi muamua, e leai se tasi e faalataina faapitoa lona taua i lenei mea seia oo ina i ai i totonu o tino o pusi e le o tuufaatasia, ma e aunoa ma se meaai, e atiina ae ai le tauaso i manu ma soli ai auiliiliga o le fatu maso. Mai lena lava taimi, sa amata ona suʻesuʻe ma le totoa e saienitisi ia galuega ma meatotino a le taula.

O fualaau e gaosia i foliga o laupepa mo le faʻaaogaina i totonu, o mea o loʻo i totonu o le fatu ile 500 mg ma le 250 mg.

Vaega o ausilali o le fualaau faasaina:

  • microcrystalline cellulose,
  • gelatin
  • calioum stearate
  • Aerosil (suauu keminika gaosia),
  • pateta pateta.

E faatauina atu le vine i le 60 pusa i totonu o le tasi afifi.

Foafoa: Kamupani Rusia "PIK-PHARMA LLC"

O le mataʻu o le kulukose o le toto i le maʻisuka e tusa ma le 2-3 vaiaso talu ona amata le vasega o togafitiga. O le meaʻai foi e faʻaitiitia ai le faʻasalaga o triglycerides ma cholesterol.

O le faʻaaogaina o le taua i le tuufaatasiga o togafitiga i tagata gasegase ma fatu fatu o loʻo i ai se aafiaga lelei i le tulaga o le muso o le fatu. E taofia ai le faʻamalosi i totonu o vaega laiti ma lapopoʻa o le toto, e fesootaʻi ai ma le faʻaititia o le faʻasolosolo faʻasolosolo o le diastolic ma o loʻo i ai le faʻalauteleina o le faʻamalosia o le myocardium.

Isi mea lelei o le vailaau faasaina:

  • O le meaʻai e faʻamautuina le faʻasologa o le epinephrine ma le gamma-aminobutyric acid, o loʻo i ai se aafiaga lelei i le gaioiga o le tino. E iai sona aʻafiaga.
  • O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le maualuga o le toto i tagata e maualuga le toto maualuga, ae e leai sona aoga i lona fuainumera i tagata mamaʻi ma pathoci fatu ma mafaufauga.
  • Faʻatonuina faiga faʻavae i le tino (aemaise i le ate ma le fatu). Faʻasolo i maʻi faʻasolosolo taimi umi, e faʻaleleia ai le toto i le okeni.
  • O le meaʻai e faʻaitiitia ai aʻafiaga o vailaau faʻasaina i luga o le ate.
  • Faʻasalalau le vavaeeseina o fafo ma mea oona.
  • Faʻaleleia le malosi o le tino ma faʻaleleia le gafatia galuega.
  • Faʻatasi ai ma le ulufale i le sili atu i le ono masina, o le faateleina o le microcirculation i le retina ua matauina.
  • E manaʻomia se vaega malosi i le mitochondrial respiratory chaî, E mafai ona faʻamaonia le faʻaogaina o le oxidative, o loʻo i ai ni mea faʻapitoa.
  • E faʻasaina le mamafa o le siama, ma faʻamaonia mo le sili atu o metabolic process of potassium and calcium in the cell cell.
  • O le maʻisuka ituaiga numera I ma le II, e aofia ai ma sina siʻitia o le lipids i totonu o le toto.
  • Le faʻaaogaina o glycosides cardiac i vailaʻau oona.
  • Faʻafitauli mai le loto ma toto toto o faʻavae eseese.
  • Le tausia o le ate i totonu o gasegase o loʻo faʻatuina mai le soosoo.

E i ai le faʻamaoniga e mafai ona faʻaaoga Dibikor o se auala e faʻaitiitia ai le mamafa. Ae na o ia lava, e le mu ai nisi pauna, e aunoa ma se taumafa maualalo ma le masani ai, o le a leai se aoga. O se faʻataʻitaʻiga o fualaau faasaina e pei ona taʻua i lalo:

  1. O faʻamalosi e faʻavavevave le catabolism ma fesoasoani e talepe le gaʻo o le tino.
  2. Faʻaitiitia le cholesterol ma le triglyceride concentrations.
  3. Faateleina le gafatia galue ma le faʻatinoga faaletino.

I lenei tulaga, e tatau ona tofia Dibikor e se fomaʻi o le a mataʻituina le tulaga o le soifua maloloina o le tagata.

E faʻasaina le meafaigaluega e tagata i lalo ifo o le matua, e pei leai ni faʻataʻitaʻiga talafeagai na faʻatautaia e faʻamaonia le aoga ma le saogalemu i lenei tausaga. O le tuusaʻo tuusao o le faʻalauteleina o le gasegase i vaega o le vailaʻau.

  • Faʻatasi i le ituaiga o le maʻisuka meli - 500 mg faalua i le aso, o le togafitiga e mai le 3 masina i le ono masina, faʻaaogaina i le inisalini.
  • I le maʻisuka ituaiga II, o le fua o le Dibicore e tutusa lava ma aʻu, e mafai ona faʻaaogaina e pei o le monotherapy poʻo le faʻatasi ma isi vailaau o le suka e faʻaitiitia ai le suka mo le faʻafofoga tautala. Mo le maʻisuka e maualuga le cholesterol, o le tui e 500 mg 2 taimi i le aso. O le umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi.
  • I le tulaga o mea oona e iai le tele o glycosides cardiac, ia le itiiti ifo ma le 750 mg o le Taʻilaʻau i le aso e manaʻomia.
  • Afai ei ai se soliga o le gaioiga o le fatu, e faʻaaogaina faʻatalanoaga i le aofaiga o le 250-500 mg i le aso mo le 20-30 minute aʻo leʻi 'ai. O le togafitiga e ave ai le 4 vaiaso. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻateleina le atunuʻu i le 3000 mg i le aso.
  • Mo le puipuia o aʻafiaga leaga o le au o le antifungal i luga o le ate, ua fautuaina le togafitiga e ave 500 mg 2 taimi i le aso i le faagasologa o latou aʻoga.

Talu ai ona o le meaʻai e gaosia i ni faʻalua se lua, mo le amataga, e sili atu ona lelei le 250 mg e faʻatuina ai se vailaau faifaipea. E le gata i lea, o le vaevaeina o pepa o le 500 mg e le mafai ona faatagaina, aua o le afa e tasi e mafai ona itiiti ifo ma le 250 mg, ma le isi, i le faasologa, sili atu, lea e aafia ai le tino i le taimi o le pulega. E fautuaina ia laumei e inu le afa afa o vai mama i le vevela o le potu.

  • I le taimi o le puleaina o Dibicor, e fautuaina le faʻaitiitia o fua o le digoxin i le afa, ae o lenei fuainumera e faalagolago i le lagona o se tagata maʻi faapitoa ia i latou ma o le tagata tomai faapitoa e fetuʻunaʻi le suiga ole fomaʻi. E tutusa foi le faaaogaina i sauniuniga o le vaega o le calcium antagonist.
  • E leai ni suʻesuʻega na faia i luga o le saogalemu o tina ma tamaitai tausi maʻi, e le o iloa le auala e aʻafia ai le fomaʻi ma le tino o le pepe fou, o lea e fautuaina ai e aloese mai le faia i lenei vaitau.
  • O Dibikor e le afaina ai lagona o le psychomotor, e mafai ai ona e faia ituaiga eseese o galuega e fesootaʻi ma le faateleina o le maitauina o le gauai. E le afaina ai le gafatia e ave taavale ma pulea ai faʻalavelave faʻalavelave.
  • E leai ni faʻamatalaga i le le lelei o fegalegaleaiga a le vailaau faʻasaina ma isi vailaʻau. Ae ui lava i lea, e tatau ona faʻaaogaina le faʻaeteete i se faʻaoga e tasi ma le digoxin ma tutusa, pei o loʻo i ai se faʻaopoopoga o le aʻafiaga o le inotropic (faʻalauteleina le fatu).

Mo le puipuia o meatotino lelei o le fualaau faasaina sei oo i le faaiuga o lona aso faaiu, e tatau ona teuina i se nofoaga malulu, puipuia mai le susulu o le la, i le vevela i le range mai le 15 ° C i le 25 ° C. E sili le lelei le teuina o Dibikor maualuga ma i luga o ata tusi, i se tulimanu e le mafai ona maua i tamaiti laiti.

E le silia le 3 tausaga mai le aso o le gaosiga, pe a maeʻa ona tuʻuina atu le vailaʻau.

Faamatalaga talafeagai i 08.11.2014

  • Igoa Latina: Taʻi
  • ATX Code: C01EB
  • Mea aoga: Taurine
  • Foafoa: Peak Pharm LLC, Rusia

E tasi le api e aofia ai le 250 mg poo le 500 mg taurine + mea faaopoopo (microcrystalline cellulose, aerosil, gelatin, calcium stearate, starch).

O fualaau faasaina ua gaosia i foliga o papaʻe paʻepaʻe e ono lamatia ai, i totonu o pusa paʻu o fasipepa e 10, 3 poʻo le 6 i totonu o se pusa pepa. E le gata i lea, o vailaau faʻapitoa e faʻapipiʻiina i totonu o fagu tioata i le 30 po o le 60 vaega.

Metabolic, faʻaleleia le gaosiga o masini.

Vaega taua o le fualaau faasaina taurine faʻataʻitaʻiina faiga faʻava-o-tino, puipui puipui mai aafiaga leaga o aʻafiaga mai fafo. Taurine - vaega masani o faiga faʻavae mea e maua ai le amino-sulfur (methionine, cysteamine ma cysteine).

Faʻamaʻoina le taimi nei kiona calcium ma le palukala e ala i siama e le mafai ona faʻamalolo o sela o gaʻo ma totoga, faʻamaonia phospholipid tuufaatasiga.

Dibikor - faʻavaivaia neurotransmitter, faʻamalosia le faʻalavelave popole, faʻasaʻo le atuatuvale. O le gaioiga malosi e afaina ai foi le faagasologa o le faʻasao. adrenaline, prolactin ma gamma-aminobutyric acid, maaleale o faʻamaumauga patino.

O le fualaau faasaina e faaleleia ai le gaioiga o le ate, muso o le fatu ma isi totoga.

I tagata e le atoatoa le malosi o le fatu, e faʻaitiitia le faʻaititia, faʻaititia toso faʻasolosolomaliliega myocardium ua faaleleia. I tagata e maualuga le toto maualuga, taurine faʻasaʻoina.

I le tulaga o le televave glycosides fatu poʻo le faʻamalosi o le calcium, o le vailaʻau e faʻamavaeina aʻafiaga leaga o le oona. Ole fualaau faasaina e faateleina ai le faapalepale o tagata gasegase e aafia i le cardiovascular i gaoioiga faaletino.

E aoga tele le mea faigaluega i le taulimaina hyperlipidemia ma maʻisuka.

I le faʻaaogaina umi o vasega, o loʻo i ai le faʻaititia o le maualuga o le lipids i totonu o le toto, o se faʻaleleia atili o le microcirculation o le toto i le mata.

Faatasi i le tino taurine tosoina i le mea oona, pe a uma le 1.5 itula o le maualuga o le gaioiga galue o le maualuga. A maeʻa le aso, o le vailaʻau e faʻamavae atoa mai le tino.

  • i loto vaivai ituaiga eseese
  • mo togafitiga maʻisuka malosi 1 poʻo le 2 ituaiga, e aofia ai le faʻalelei hypercholesterolemia,
  • o se vaega o togafitiga faigata mo le inupiaglycosides fatu,
  • ma iʻi toe foʻi mata (uila, cataract ma manua manu)
  • mo tagata gasegase o loʻo faʻaaogaina fualaau faʻasaina mo se taimi umi,
  • e pei o faʻamaʻi pipisi.

I le fesoʻotaʻiga ma le gafatia e faʻafaigofie ai faiga faʻasolosolo ma faaosofia ai le gaosiga o adrenalineO nisi taimi e faʻatau mai ai le meaʻai mo le gaʻo.

O le fualaau faasaina ua solia i tamaiti, tagata ei lalo ifo o le 18 tausaga le matutua, ma allergies i luga taurine.

O le oloa e masani ona toleni lelei. O aʻafiaga e ono tutupu, e seasea lava ona matauina le mai i le maʻi (masani lava, o le paʻu o le paʻu pe urticaria).

I tagata mafatia maʻisukamafai ona atiaʻe hypoglycemic tulaga. E manaʻomia se fetuʻunaʻiga ole fomaʻi. inisalini.

Dibikor, faatonuga mo le faʻaaoga (metotia ma metotia)

O le vailaʻau e faʻaalia i le tautala.

Ole fua talafeagai e tatau ona faatonuina e se fomaʻi, e fuafua i le maʻi ma lona ala.

E tusa ai ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le Tauva mo loto vaivai filifili 250-500 mg o le vailaʻau faʻalua 2 taimi i le aso, 20 minute aʻo leʻi 'ai. E mafai ona faʻatupulaʻia le atunuʻu i le 3 kalama i le aso pe faʻaititia i le 125 mg, e faalagolago ile uiga o le tagata maʻi. O le togafitiga, o se tulafono, e tasi le masina.

Mo togafitiga ituaiga 1 maʻisuka faatonuina le 500 mg o le fualaau faasaina, 2 taimi i le aso, faatasi ai ma le inisalini. O le vasega e mai i le 3 i le 6 masina.

At ituaiga 2 maʻisuka o fua o aso taitasi e 1 le kalama, vaevaeina i le 2 atisi. I lenei tulaga, e le talafeagai le faaopoopo atu i ai inisalini po o isi auala.

Ina ia puipuia le ate i le taimi e ave ai vailaʻau faʻamalosi, ave 500 mg 2 taimi i le aso.

E leai ni tulaga o le sologa lelei ua matauina.

I le tulaga o le maualuga, o le paʻu paʻu pe urticaria, afaina o le tino. O le vailaʻau e leai se vaifofo faapitoa. Faʻafoega - antihistamines ma le faʻamavaeina o fualaau faasaina.

Pe a faʻatasi ma glycosides fatu po o le faʻagasolo malie o le faʻaaogaina o alavai, o lo latou aoga e matua faateleina. Masalo o le fua o glycosides o le a vavaeeseina.

E le manaʻomia le fua.

Teu i se mea matutu, pouliuli i le vevela e le sili atu i le 30 tikeri.

Ole fua ole fualaau ole fualaau faasaina e tatau ona faatonuina e le fomaʻi. E sili atu le fautuaina e le faʻamaʻo le faʻasologa o oe.

O tala e sili ona vavalalata o le fualaau faasaina: Taufon, ATP-umi, Tauforin OZ, o le lau o le hawthorn, ATP-Forte, lau ma fugalaau o hawthorn, fugalaau, Iwab-5, Kapikor, Karduktal, Mexicor, Metamax, Metonat, Mildrocard, Milkardin, Neocardil, Preductal, Rhodoxin, Riboxin, Riboxin , Trizipine, Trimet, Vazopro, Mildrazin, Mildront.

O fualaau faasaina ua i ai ni iloiloga lelei. O i latou na ave ia Tiporo sa faamalieina i le taunuuga. O le auala e faʻaalia ai ma mataupu pe'ā aoga le vailaau ma pe a le o faʻamatalaina auiliili i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga. Ua taʻua o le fofo e le o se panacea mo faamaʻi uma. O nisi fafine latou te faʻaaogaina le meaʻai mo le mamafa o le mamafa, ma, faʻalagolago i uiga patino o le tino, e ese le aoga o le mea faigaluega. O manatu le lelei e uiga ia Dibikor e le oi ai, o vailaau e fesoasoani pe leai foi, o le itu e seasea.

O le tau o le meaʻai 500 mg o le 400 rubles mo le 60 papa.

O le tau o le 250 mg o le fualaau faasaina e 230 rubles, 60 pusa.

Pills paʻepaʻe pe toetoe lava a sinasina, paʻu paʻu paepae, ma se mea lamatia ma se facet.

Tagata e maua ai: microcrystalline cellulose - 23 mg, masini pateta - 18 mg, gelatin - 6 mg, colloidal silicon dioxyide (aerosil) - 0.3 mg, stearate calcium - 2.7 mg.

10 pi - pepa faʻaola (3) - teuina o pepa pepa.
10 pi - afifi paʻu (6) - pepa o pepa pepa.

Pills paʻepaʻe pe toetoe lava a sinasina, paʻu paʻu paepae, ma se mea lamatia ma se facet.

Tagata faʻatau: microcrystalline cellulose - 46 mg, masini masima - 36 mg, gelatin - 12 mg, colloidal silicon dioxyide (aerosil) - 0.6 mg, stearate calcium - 5.4 mg.

10 pi - pepa faʻaola (3) - teuina o pepa pepa.
10 pi - afifi paʻu (6) - pepa o pepa pepa.

Taurine o se fua masani o le fesuiaiga o mea e maua ai le amino sulfur: cysteine, cysteamine, methionine. O le taurine ei ai mea e puipuia ai ma le puipui o le membrane, e afaina ai le tuufaatasiga o le phospholipid o siama siaki, ma faʻamaonia le fefaʻasoaʻiga o kesi ma le konatela i sela. Taurine ei ai meatotino a le neurotransmitter inhibitory, e iai lona aʻafiaga, e mafai ona faʻatonutonuina le faʻasaʻolotoina o le GABA, adrenaline, prolactin ma isi hormones, faʻapea foi ma faʻatonutonu tali ia i latou. O le auai i le tuufaatasiga o palatini o le pupuu i le mitochondria, e faatonutonuina ai e le tau o le oxidative auala ma faaalia ai meatotino antioxidant, e aafia ai enzymes e pei o cytochromes, lea e nafa ma le metabolism o ituaiga meaola ninii.

Faʻaleleia le faʻaleleia o gaioiga i le loto, ate ma isi totoga ma fusi. I faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi le ate, o le faʻateleina le faʻafefe o le toto ma faʻaitiitia le mamafa o le cytolysis. Togafitiga ma le afaina i le gasegase o le lotofuatiaifo e mafua ai le faaitiitia o le paʻu i le pulmonary circulation ma le taamilosaga tele: o le gasegase o le diastolic decreases, le faateleina o le ola i le myocardial (le maualuga o le taofiga ma le malolo, feagaiga ma le malologa). O le fualaau faasaina e maualalo ai le toto maualuga i tagata gasegase e maualuga le maualuga o le toto ma e masani lava e le afaina ai lona tulaga i tagata gasegase e le atoatoa le malosi o le toto. O le meaʻai e faʻaitiitia ai aʻafiaga o loʻo aʻafia ai ma le televave o glycosides cardiac ma le faʻavave ona faʻataunuʻuina alalaupapa, ma faʻaitiitia ai le faʻamaʻi o le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina. Faateleina le gaioiga i le taimi o le mamafa o le tino.

I le maʻi suka, pe a ma le 2 vaiaso talu ona amata le suʻeina, o le maualuga o le kulukose i le toto e faʻaititia. O le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le faʻasalaga o faʻamaʻi, i se tulaga maualalo - o le maualuga o le cholesterol, o le faʻaitiitia o le atherogenicity o le lipids plasma sa matauina foi. I le faʻaaogaina umi o le vailaau (pe a ma le 6 masina), sa maitauina se faʻaleleia atili o le toto toto o le tino.

A maeʻa le tasi le dose o le 500 mg, o le maualuga i le 15-20 minute e fuafua i le toto, e oʻo atu ile Cmax pe a maeʻa le 1.5-2 itula. O le vailaʻau faʻatoa faʻamalosi uma i se aso.

- faʻaleagaina o le cardiovascular o faʻasologa eseese,

- inisua e mafua mai i glycosides cardiac,

- ituaiga 2 maʻisuka faʻamalosi, e aofia ai ma le hypercholesterolemia,

- i le avea ai o se tagata faʻamaʻi pipisi i tagata mamai e faʻaaogaina fualaau faʻasaina.

- e oʻo atu i le 18 tausaga (le faʻamaoniaina ma le saogalemu),

- Faʻaaogaina o fualaau faasaina.

At loto vaivai O le suālaʻau e faʻaalia i le 250-500 mg 2 taimi / aso 20 minute aʻo leʻi 'ai, o le togafitiga e 30 aso. E mafai ona faʻateleina le fua i le 2-3 g / aso pe faʻaititia i le 125 mg i le fualaau.

At fatuga o le soona inu - e le itiiti ifo i le 750 mg / aso.

At ituaiga 1 maʻisuka - 500 mg 2 taimi / aso i le faʻatasi ma le inisalini mo le 3-6 masina.

At ituaiga 2 maʻisuka - 500 mg 2 taimi / aso i le monotherapy poʻo le tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau o le hypoglycemral.

At ituaiga 2 maʻisuka, e aofia ai ma le hypercholesterolemia, - 500 mg 2 taimi / aso. Umi o le vasega - i luga o le fautuaga a se fomaʻi.

I totonu faʻamaʻi pipisi - 500 mg 2 taimi / aso i le gasologa o le faʻaaogaina o fualaau oona.

E mafai afaina i le vaega o le fualaau faasaina.

E leai ni faʻamatalaga i luga o luga.

E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau faʻatasi ma isi vailaʻau, faʻamalosia le aʻafiaga o aʻafiaga o glycosides.

E tusa ai ma tua o le tagofia o le fualaau faasaina Dibikor, o le fualaau o glycosides fatu e tatau ona faaitiitia i le 2 taimi, e fuafua i le lagona o tagata gasegase i glycosides cardiac. O le tulafono lava e tasi e faʻaaoga i le faʻagasolo malie o le faʻaaogaina o alalaupapa.

"Dibikor" o se vailaʻau maʻoti e faʻaaoga mo le maʻisuka, fatu le fatu, e avea o se tagata faʻamaʻi pipisi i le taimi e ave ai togafitiga. E aofia ai le tau. Faʻamaʻosaʻo le suka o le toto i le maʻisuka ituaiga 2. E tele taimi e faatonu ai e tagata maʻi mo latou lava. Ae ou te fautuaina le talanoaina o le vasega ma le vailaau ma se fomai.

E faʻasaina le maʻitaga, tina tausi ma tamaiti.

Faʻapaʻiaina i tagata faʻafetai i Red Bull ma isi mea inu malosi! Uso e, afai e le mafai ona e ola e aunoa ma se faʻamalosi malosi faaopoopo, ona e le faʻamafaʻaina le membrane mucous o lou manava i soʻo se lapisi, faʻalogo lelei i lenei oloa tau vailaʻau faʻapitoa! O lou manava o loʻo manaʻomia ile papa e tasi, ma i se foliga mama. Pau le lapataiga e le ave i le po. E ui lava e faʻalagolago i au lava fuafuaga mo lenei po.

Ina ua faatonuina Tina O le meaʻai e faaopoopo atu i ana vailaau mo le maʻisuka, maualuga maualuga o le toto maualuga ma le fatu o le fatu, sa ou le fiafia e fai atu le itiiti. Ae e le o se masaniga ou te finau ai i se fomaʻi. Faʻatau. Na amata ona inu e Tina. I le taimi nei, ua ou inu i le lua vasega o le tolu masina.O taunuuga e ofoofogia: ua faʻaitiitia le maualuga o le suka, ua faʻalauteleina le toto, ua maeʻa le manava, ma i se tulaga lautele, ua faʻalauteleina le faʻaleleia o lona malosi e loʻu tina. O le a mautinoa lava matou te alu pea i le fualaau.

E sili atu i le tasi na ou iloa le mea moni o le foliga mai o le fualaau faasaina o le faigofie lea i le tuufaatasiga, o nisi taimi e sili atu le lelei ma sili atu ona vave nai lo fualaau faigata ma taugata. E faapena foi ia te au. Sa maitauina le sili atu nai lo le masani ai suʻesuʻega o fuainumera ma le cholesterol. Ona faaopoopo lea e le fomai "Dibikor" i "Atorvastatin" mo le tolu masina ma i le faaiuga o le masina muamua ua uma ona tatalaina mea uma. Mafaufau i ai.

Ua uma ona ou inu i vasega o Vaomalo e sili atu ma le faatasi. Ou te ave e pei ona faatonuina e se fomaʻi. Faʻatasiga o le 3 masina, faalua i le tausaga. Faʻafetai atu ia te ia, e leai ni fesuiaiga mataʻutia i le toto kulukose. Ou te fiafia e leai se vaisu i le vailaʻau ma e leai ni aʻafiaga itu.

Na faatonuina aʻu Taʻu i lalo ifo o le cholesterol. Pe a ma le fa masina sa ou inuina ma mulimuli i se meaai na faatonuina e se fomaʻi ma le cholesterol na toe foi mai i le masani. Ou te siakiina i lea taimi ma lea taimi ma faaauau pea ona mulimuli i le taumafataga, aua ou te manao ia ou ola maloloina, ou te le manaomia ni faafitauli i le cholesterol poo le toto i le lautele.

Sa amata ona ou inu Dibikor ma metformin i luga o le fautuaga a se fomai i le tausaga talu ai. I le taimi muamua sa ou inu o se auala mo le tolu masina, ma o lenei ou te inu i taimi uma, e pei o le hypoglycemic, ma le metformin metotia na toetoe lava a vavaeina mo au. E sili atu ona faigofie ia te aʻu le tausisia o le suka i se tulaga masani, e leai ni oso i le taeao. Ma ei ai sona aafiaga lelei i le soifua lelei.

Sa ou matauina pea loʻu ola maloloina. A oʻo ina faʻagasolo malie le faʻafitauli i le pancreas, e oʻo atu ai i se setete o vailaʻau muamua, na amata ona tumau le suka i luga aʻe o le tapulaa maualuga o le masani. Sa le mafai e le 'aiga ona ave ifo o ia i lalo. Ona tofia ai lea o aʻu "Dibikor". Faʻatasi ai, ua ou aloese mai le siama o le maʻisuka ituaiga 2 mo le silia ma le tausaga. O aʻu suʻega e masani.

E masani lava ona i ai loʻu suka ma le cholesterol, ei ai loʻu uiga leaga i lenei tulaga, o lea ou te siaki ai e le aunoa. Ma o "Dibikor" na faatonuina mai ia te au o se tagata na te puipuia le ate ina ua ou inuina fualaau faasaina. E lelei mea uma i le ate, e leai se mea e faitio ai.

O le mea lea na ou alu ai i le suʻeina mo le tusa ma le lua masina, ma toetoe lava o mea uma o loʻo lelei atili i le cholesterol, o sina mea itiiti ma o le a masani. I le tausaga ua tuanaʻi, na ou feiloai muamua ai i le maualuga o le cholesterol ma sa ou taumafai e tuu i lalo ituaiga uma o togafitiga ma meaʻai, aua ei ai faafitauli i le ate ma ou inu fualaau faasaina ma le lapataiga tele. Ae o lenei ua mafai ona ou fai atu mautinoa o Dibikor o se fualaau lelei lelei ma le faapalepale masani.

Na maua aʻu i le maʻisuka ituaiga II i le 2 tausaga talu ai, na ou mulimuli i fautuaga uma a se fomaʻi ma muamua na mafai ona ou faia e aunoa ma ni vailaʻau. Ae i le ono masina talu ai, na ia matauina ai le maualuga o le suka i luga aʻe o le masani, e oʻo lava i tulafono uma. Ona faatonuina aʻu e le fomai ia Dibikor. O le fualaau faasaina e agamalu, e aunoa ma ni aʻafiaga, e faʻaitiitia ai le suka i mea masani ma tumau i ai. Mo au, o se mea lelei lea e togafitiga ai, aua e le tatau ona ou inu fualaau o le suka, a itiiti mai mo le taimi nei.

Sa ou fefe e ave le "Taʻi" i lalo ifo o le cholesterol, talu ai o loʻu maualuga o le kulukose o le toto masani, ma o faailoga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai se aafiaga o le hypoglycemic. Ae na mautinoa e le fomai e faapea, "Dibikor" e faaitiitia ai le maualuga o fua faatatau, e aunoa ma le afaina ai o mea masani. O le mea moni, na ia pasia suega faifaipea i le faaiuga o togafitiga, ua masani le cholesterol, ma o le suka na tumau pea i lona tulaga masani masani.

O le "Dibikor" e faʻafeiloaʻi lelei, inu pe a faʻaitiitia le cholesterol. O le mea lautele, e i ai so tatou faafitauli i le cholesterol i le aiga atoa, e inu e tama i taimi uma ia fuainumera. Sa fefe foi o ia o le a tofia o ia, ae o le taimi lenei e aunoa ma i latou. O loʻo ou tausia pea se meaʻai, o masina taʻitasi uma ou te siakiina ai laʻu cholesterol, aʻo masani, ou te faʻamoemoe mo se taimi umi.

Na amata ona ou inu "Dibikor" e pei ona faatonuina e se fomaʻi ina ia mafai ai ona faatulaga lelei le suka o le toto. O le togafitiga na faia i le 3 masina, na toe foi malie mai le suka i le masani. Sa ou faamalieina, na toe tali mai le tino masani i papa maa, sa leai ni itu taua. Ma, o le mea taua, o le ate e le mafatia ia Tipikori. O lenei ua sili atu le alualu i luma o loʻu ola maloloina, e oo lava i le malosi ua taofia le osooso.

Faatasi ai ma le matua, e tele faafitauli tau le soifua maloloina. O le mea lea, o fualaau e tatau ona i ai ina ia latou togafitia le tele o faamaʻi i le taimi e tasi. Na i ai i loʻu toalua ni faafitauli i le ate, ae talu ai o loʻo ia te ia le le atoatoa o le fatu ma le toto maualuga, na fautuaina au e le fomai e ave Dibikor. O lona fualaau e 500 mg faalua i aso uma. O se meaai faʻapitoa na faʻataʻitaʻiina foi mo lenei vailaʻau. Ina ua maeʻa le sefulu aso le aoga, sa i ai ni suiga lelei i le ate, o lona uiga, o tiga na taofia le le mautonu. I le vaiaso mulimuli ane, na amata ona galue lelei le fatu, o le mamafa na pa'ū i le 135/85, lea, i mataupu faavae, e taliaina i le 60 o ona tausaga. Ou te manatu i le faaiuga o togafitiga, o le tane o le a maloloina atoatoa.

Na faatonuina e le fomai le "Taʻi" mo le maualuga o le cholesterol ma maualuga maualuga o le uric acid i le toto. Na ou aveina mo le lima masina mai le ono fautuaina, e tusa ai ma faatonuga, ma e leai se itu taua na matauina. Masalo ona o le fualaau faasaina e masani. Na faʻaitiitia le hemoglobin glycosylated mai le 8.17 i le 8.01. I le aluga o le ala, ou te mulimuli i se meaʻai - leai se mea e sili ona falai ae leai se falemaʻi. Ou te le iloa pe mafua mai lenei mea i le gaioiga o fualaau faasaina, pe na o le ate ua faʻamamaina ma faaleleia le metabolism, ae o loʻu mamafa na faʻaititia e le 2.8 kilokalama. Na maitauina foʻi sina faʻaleleia atili o le faʻaaliga, e ui i le mea moni o loʻo ou galue pea i se komepiuta.

I le tulaga o le toilalo o le fatu, o le Dibicor ® o le tautala tautala i le 250-500 mg (1-2 papa i le 250 mg poʻo le 1/2 i le 1 papa i le 500 mg) 2 taimi i le aso 20 minute aʻo leʻi 'ai, o le togafitiga e 30 aso. E mafai ona faʻalautele le dose i le 2-3 g / aso (8-12 papa o le 250 mg poo le 4-6 papa o le 500 mg) pe faʻaititia i le 125 mg (1/2 pusa o le 250 mg) i le fua.

I le tulaga o le inisua ma glycosides cardiac - e le itiiti ifo i le 750 mg / aso (3 papa o le 250 mg poʻo le 1.5 papa o le 500 mg).

I le maʻisuka ituaiga 1, 500 mg taʻitasi (2 papa o le 250 mg poʻo le 1 papalama o le 500 mg) 2 taimi i le aso e faʻatasi ma le inisalini mo le 3-6 masina.

I le maʻisuka ituaiga 2 - 500 mg i le (2 papa o le 250 mg poʻo le 1 papalama o le 500 mg) 2 taimi i le aso e pei o le monotherapy poʻo le faʻatasi ai ma isi vailaʻau o le hypoglycemous oral.

I le maʻisuka ituaiga 2, e aofia ai ma le hypercholesterolemia tuusao - 500 mg (2 papalama 250 mg poʻo le 1 papalama 500 mg) 2 taimi i le aso, le umi o le vasega - i luga o le fautuaga a se fomaʻi.

I le avea ai o se tagata faʻamaʻi - 500 mg (2 papalama 250 mg poʻo le 1 papalama 500 mg) 2 taimi i le aso i le faagasologa o le tagofia o fualaau faʻamalo.

Pusa, 250 mg, 500 mg. I le faapipiiina o le faapipii 10 pcs. 3 po o le 6 paʻu o loʻo tuʻuina i totonu o se atigipusa pepa.

Pusa 250 mg

PIK-PHARMA LLC. 125047, Moscow, i. Armory, 25, itulau 1.

Faia e: PIK-PHARMA PRO LLC. 188663, Leningrad Region., Itumalo o Vsevolozhsk, nofoaga i le taulaga Kuzmolovsky, fausiaina o le mafutaga faaleaoaoga Nu. 92.

Pusa, 500 mg

PIK-PHARMA PRO LLC. 188663, laufanua o Leningrad, Vsevolozhsk district, le aai o Kuzmolovsky, fausiaina o le mafutaga faaleaoaoga Nu. 92. Pe PIK-PHARMA LEC LLC. 308570, Belgorod vaega., Itumalo Belgorod, pos. North-Mua, st. Birch, 46g.

O le vaega faaletulafono lea na tuʻuina atu i ai le tusi resitala: PIK-PHARMA LLC. 125047, Moscow, i. Armory, 25, itulau 1.

Talosaga taliaina le faʻapotopotoga: PIK-PHARMA LLC.

Tel./fax: (495) 925-57-00.

Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.

Aua le faʻaaoga pe a maeʻa le aso na faʻauʻuina i luga o le afifi.

Adexor: ATF-Malolosi: Hawthorn: Kapikor: Cardimax: Mekisiko: Metamax: Mildronate

Taufon: Taufon-Darnitsa: Tauforin "OZ"

O le meaʻai e aʻafia i le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina lea e faʻamaonia ai le gasegase o le tino. O le vaega autū o le vailaʻau o le uaina - o se oloa masani o le fesuiaiga o mea e maua ai le amino sulfur, lea ei ai lona malosi-puipui ma le osemagula. O le faʻaaogaina o le suʻavaʻale faʻaleleia le gaioiga o le tino i totonu o le ate (faʻaitiitia le maualuga o le cytolysis ma faʻaleleia ai le toto), fatu (faʻaleleia le faʻasaina o le myocardial, faʻaitiitia le intracardiac diastolic pressure ma faʻaitiitia ai le faʻamalosi) ma isi totoga. I le maʻisuka, o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina e mafua ai ona faʻaitiitia le suka o le toto ma le faʻaitiitia o le aofai o triglycerides. O le meaʻai e faʻaitiitia ai le cholesterol ma le atherogenicity o lipids o loʻo iai i le plasma toto. Faʻaauau le faʻaaogaina o le Tino e faʻaleleia ai le toto i luga o le microcirculatory. O loʻo faʻataʻitaʻiina le faʻamalosi mo le le atoatoa o le cardiovascular, ituaiga 1 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka, ma le gasegase o le maʻisuka, e avea o se sui o le fofesa i le togafitiga o fualaau oona. E fesoasoani foi Dibikor i le ava malosi - ua avea e faateleina ai le malosi, gaioiga faalemafaufau ma le tino, e puipuia ai faamaʻi cardiovascular.

O le meaʻai e faʻamoemoe mo le faʻaaogā faʻamatalaga ma e maua i le pepa, o ia mea uma e aofia ai le 250 poʻo le 500 mg o le taula. E tatau ona faia ni laulau i le 20 minute ao leʻi 'ai, ma faʻauʻu i le vai poʻo le laʻau e leʻi faʻasalalau. Faʻatasi ai ma le fatu o le fatu, e tatau ona faaluaina le laulau i le aso mo le 30 aso. I le tulaga o le maʻi suka o le ituaiga lona lua, e tasi le laupepa o le 500 mg o le Dibicor e faʻaluaina i le aso faatasi ma le faʻafoega o vailaʻau oona i totonu. Togafitiga e masani lava e 3-6 masina, ma afai e tatau ai, o le togafitiga e toe faia pe a mavae ni nai masina. I le maʻisuka o le ituaiga lona lua, o le 500 mg o le Dibicor o loʻo faʻatulagaina faalua i le aso mo le 3-6 masina faatasi ai ma togafitiga insulin.

O le uiga tutusa o Dibikor mo mea aoga o Taufon preparations (mata o mata, laulau ma se fofo mo le pulega o le subconjunctival), Taufon-AKOS ma le cardioActive Taurine (papa mo le tautala tautala). O tala tutusa a Dibikor mo se ituaiga ituaiga o gaioiga e aofia ai: Tinii o le hawthorn, Mildronate (o vailaau faʻasaina i fualaau, capsules ma tui mo le togafitiga o gasegase cardiovascular), Mekisiko, Antisten, Riboxin (faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi ma le antiarrhythmic and antihypoxic effects), Rimecor, Trimet, Ubinon, Preductal, Serotonin, Kudesan (faʻafaigofie le metabolism ma le faʻaitiitia o le hypoxia o le tino), Vasonate (capsules with substance active meldonium dihydrate).

Le fualaau faasaina Dibikor - mea ua faatonuina, faatonuga ma iloiloga

O Dibikor o se vailaʻau faʻasaina mo le puipuiga ma togafitiga o faʻafitauli o le toto ma le maʻisuka. O lona gaosiga galue o le taula, o se amino acid taua o loʻo i ai i manu uma. O le maʻisuka faʻateleina e oʻo atu ai i le atuatuvale faifaipea o le oxidative, o le faaputuputuina o le sorbitol i totonu o tisipenisione, ma le faʻaaogaina o togavao. E masani lava, o lenei vailaʻau o loʻo i ai i le faateleina o le mamafa i totonu o le fatu, retina, ate, ma isi totoga. O le leai o se tau e mafua ai le faʻalavelaveina oa latou galuega.

O le faʻailogaina o Dibikor e mafai ona faʻaititia le glycemia, faʻaleleia atili le lagona o sela i le inisalini, ma faʻagesegese ai le atinaʻe o faʻafitauli o le maʻisuka.

O le maʻisuka masani e masani ona togafitia togafitiga. O fualaau oona ua filifilia i se auala latou te maua ai le sili atu le aoga i se togi maualalo. O le tele o vailaʻau o le hypoglycemic e iai aʻafiaga aʻafiaga, lea e faʻateleina i le faʻateleina o fualaau. E le taliaina lelei le metformin e le faʻaogaina o meaʻai, o le sulfonylurea o loʻo faʻateleina ai le faʻaumatia o peta beta, o le inisalini e fesoasoani i le maua o tupe maua.

O Dibikor o se togafitiga masani, saogalemu ma le aoga e leai lava se faʻaleagaina ma aʻafiaga i itu. E fetaui ma fualaau uma e faaaoga mo le maʻisuka. O le faʻatagaina o Dibikor e faʻatagaina ai oe e faʻaititia le fualaau o vailaʻau o le hypoglycemic, puipui ia totoga mai aʻafiaga o le kulūkose, ma faʻamautinoa le faʻavavega o galuega.

E tusa ai ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina, o loʻo faʻatulagaina le meaʻai mo togafitiga o faʻafitauli nei:

  • maʻisuka malosi
  • cardiovascular failure
  • faʻavalea o le inupia,
  • puipuiga o faʻamaʻi ate ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina, aemaise lava o le antifungal.

Ina ua maeʻa le mauaina o le ulu, sa le mafai ona malamalama tagata saienitisi pe aisea e manaomia ai e le tino. E foliga mai e le o iai se puipuiga i le malosi masani o le gataifale. O le togafitiga faʻapitoa e amata ona aliali mai naʻo le i ai o le togafitiga, e pei o se tulafono, i le carbohydrate ma le lipid metabolism. E faia e Dibikor i le amataga o soliga, e puipuia ai le atinaʻeina o faʻafitauli.

Faʻafiafiaga o meatotino:

  1. I le togafitiga fautuaina, o le vailaʻau e faʻaititia ai le suka. A maeʻa le 3 masina o le faʻaaogaina, o le hemoglobin glycated e faʻaititia i le 0.9%. O taunuʻuga sili ona lelei e matauina i tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka fou ma togafitiga.
  2. E faʻaaogaina e puipuia ai faʻafitauli faʻapitoa i le maʻisuka. O le vailaʻau e maualalo ai le cholesterol toto ma triglycerides, faʻaleleia le toto i vae.
  3. Faʻatasi ai ma fatu fatu, Faʻaleleia le faʻaaogaina o le myocardial, le toto, faʻaitiitia le manava. O le fualaau faasaina e faʻaleleia ai le lelei o togafitiga ma glycosides cardiac ma faʻaitiitia ai le fua. E tusa ai ma fomaʻi, e faʻaleleia le tulaga lautele o tagata gasegase, o latou faʻapalepale i le faʻamalosi tino.
  4. O le faʻaaoga umi o le meaʻai e faʻaolaina ai le microcirculation i le koneteina. E talitonu e mafai ona faʻaaoga e puipuia ai le retinopathy o le maʻisuka.
  5. E mafai ona galue le suʻavaʻalo o se vaifofo, faʻamavae le nausea ma le arrhythmia i le tulaga o le maualuga o glycosides. Na maua foi se aafiaga talitutusa e faasaga i beta-blockers ma catecholamines.

E faʻamalolo le suavai i foliga o papa paepae paʻepaʻe. E 10 fasi vaega e tuʻuina i le paʻu. I totonu o le afifi o le 3 po o le 6 pepa ma faatonuga mo le faʻaaogaina. E tatau ona puipuia le fualaau faasaina mai le vevela ma le susulu o le la. I ia tulaga, e taofia ai meatotino mo le 3 tausaga.

Mo le faigofie o le faʻaogaina, o le Tipi e 2 aumaga:

  • 500 mg o le fua faʻasoifua maloloina. 2 pusa o le 500 mg ua faatonuina mo le maʻisuka malosi, e puipuia ai le ate aʻo aveina fualaau matautia mo ia. O le paluga o pama e 500 e lamatia, e mafai ona vaevaeina i le afa,
  • 250 mg e mafai ona faatonuina mo le le manuia o le fatu. I lenei tulaga, o le fua eseese e eseese tele: mai le 125 mg (1/2 papa) i le 3 g (12 papa). O le aofaʻiga manaʻomia o le vailaau faʻasaina ua filifilia e le fomaʻi, ma mafaufau i isi vailaʻau o loʻo ave. Afai e talafeagai le aveeseina o le inu o le glycosidic, O le meaʻai i aso taitasi ua faatonuina pe a ma le 750 mg.

O le aʻafiaga o togafitiga faʻatasi ai ma se faʻasologa masani e atiaʻe malie. E tusa ai ma iloiloga o i latou na ave ia Dibicor, o le pa'ū maulalo o le glycemia e matauina i le 2-3 vaiaso. I tagata gasegase ei ai sina faaletonu o le tau, o le a mafai ona mou ese atu pe a maeʻa le vaiaso pe lua. Fautuaina mo i latou e suʻe 2-4 taimi i le tausaga i aso e 30-aso i se fuataga o le 1000 mg i le aso (500 mg i le taeao ma le afiafi).

Afai o loʻo aʻafia pea Dibikor, e fautuaina e le aʻoga le inuina mo se taimi umi. A mavae le lua masina o le pulega, e mafai ona faʻaitiitia le fualaau mai le togafitiga (1000 mg) i le tausiga (500 mg). O le taua o le lelei o mea e mataituina pe a mavae le ono masina o le pulega, e faaleleia e le tagata maʻi le lipid metabolism, e faaitiitia le hemoglobin glyc, e maitauina le leiloa o le mamafa, ma ua faaitiitia le manaomia o sulfonylureas. E afaina ao le i ai se meaʻai poʻo le maeʻa foi o le inu. O taunuʻuga aupito sili na matauina pe a ave i luga o se manava gaogao, 20 minute aʻo le i 'aina soʻo se meaai.

Faʻalogo lelei: O faʻamatalaga autu i le aoga o fualaau faasaina na maua mai ona o se suʻesuʻega i luga o le faavae o falemai a Rusia ma atisitituti. E leai ni faʻasalalauga faavaomalo mo le aveina o le Taʻi mo le maʻisuka ma le maʻi fatu. Ae ui i lea, o vailaau faʻavae faʻamaonia e le faʻatagaina ai le manaʻomia mo le faʻamalosi mo le tino ma le tele o le le atoatoa o lenei vailaʻau i le maʻisuka. I totonu o Europa, o le taurine o se faʻaopoopoga meaʻai, ma e le o se vailaau, pei o Rusia.

E leai ni aʻafiaga o le tino mo le tino. O le alia o le tino i mea e fesoasoani ai i le pill e seasea lava. Taurine lava ia o le amino o le natura, o lea e le afaina ai mea e oso ai le allergies.

O le faʻaaogaina o taimi uumi ma le maualuga o le eletise o le manava e mafai ona oʻo atu ai i se faʻavavega o le uluaʻi maʻi.Faatasi ai ma ia ituaiga faafitauli, o togafitiga ma le Dibicor e tatau ona malilie faatasi ma le fomai. Masalo o le a ia fautuaina le maua o se meaʻai mai meaai, ae le o fualaau.

Punaoa sili ona lelei:


  1. Vilunas Yu.G. Faʻavave le manava i le maʻisuka. SPb., Fale Lomiga "Uma", 263 itu.

  2. Aleksandrovsky, Y. A. O le maʻi suka. Faʻataʻitaʻiga ma faʻagaloga. Filifilia Mataupu / Ya.A. Alexandrovsky. - M .: SIP RIA, 2005 .-- 220 p.

  3. Dubrovskaya, S.V. Auala e puipuia ai se tamaititi mai le maʻisuka / S.V. Dubrovskaya. - M.: AST, VKT, 2009. - 128 p.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

Tuua Lau Faamatalaga