Falemaʻi - o se fualaau fou mo togafitiga o le maʻisuka

1 laupepa e ufiufi ai ata, Forsig 5 mg o loʻo aofia ai:

  • Mea gaosi galue: dapagliflozin propanediol monohydrate 6.150 mg, i le tulaga o dapagliflosin 5 mg,
  • Tagata e mauaina: microcrystalline cellulose 85.725 mg, lactose anhydrous 25,000 mg, crospovidone 5,000 mg, silikoni dioxide 1,875 mg, magnesium stearate 1,250 mg,
  • Lafoaʻi o le laulau: Opadry II samasama 5,000 mg (polyvinyl alcohol o loʻo faʻapaʻuina i le vai 2,000 mg, dioxide titanium 1,177 mg, macrogol 3350 1,010 mg, talc 0.740 mg, vali uʻamea paʻu samasama 0,073 mg).

1 laupepa e ufiufi ai ata, Forsig 10 mg o loʻo aofia ai:

  • Mea gaosi gaosi: dapagliflosin propanediol monohydrate 12.30 mg, fuafuaina e pei o lepagpaglosin 10 mg,
  • Tagata e mauaina: microcrystalline cellulose 171.45 mg, lactose anhydrous 50.00 mg, crospovidone 10.00 mg, diocide dioxide 3.75 mg, magnesium stearate 2.50 mg,
  • Pusa atigipusa: Opadray® II lanu samasama 10.00 mg (polyvinyl alcohol i se vaega ole suavai ole 4.00 mg, dioxide titanium 2.35 mg, macrogol 3350 2.02 mg, talc 1.48 mg, vai uila uila samasama 0.15 mg) .

Falemaʻi - ata vali ata, 5 mg, 10 mg.

14 pepa i totonu o se pusa tioata alumini, 2 pe 4 paʻu i totonu o se atigipusa faʻailoga ma faatonuga mo le faʻaaogaina, po o ni papa se 10 i totonu o se pusa tioata alumini, 3 poʻo le 9 o loʻo i totonu o se atigipusa pepa ma faatonuga mo le faʻaaogaina.

O le fualaau oona Forsig o se fomaʻi hypoglycemic mo le faʻaaogā faʻamataʻu, o le inhibitor o le suauu masini sodium-dependent 2 glucose transporter.

Dapagliflozin o se mea malosi (o le inhibitory constant (Ki) o le 0.55 nM), o se ituaiga inhibitor ituaiga soda glucose (SGLT2) filifilia e lua. O le SGLT2 o loʻo faʻaalia ma le filifilia i totonu o fatugaʻo ma e le o maua i le sili atu ma le 70 isi tino o le tino (aofia ai le ate, musika o le skeletal, tino o le tino, mammary glands, vesslet, ma le faiʻai). SGLT2 o le taʻavale autu lea e aofia i le glucose reabsorption i le renal tubules. O le glucose reabsorption i totonu o le tino o le tagata gasegase e iai le maʻisuka ituaiga 2 (T2DM) e faaauau pea e ui lava i le hyperglycemia. I le taofiofia o le toe faʻaaogaina o le kulukose, dapagliflozin e faʻaitiitia ai lona faʻamautuina i totonu o le renal tubules, lea e tau atu i le excretion o le kulukose e fatugaʻo. O le taunuuga o le dapagliflozin o se faaitiitia i le anapogi o le kulukose ma pe a uma ona 'ai, faapea foi ma le faaitiitia o le maualuga o le hemoglobin glycosylated i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

Aveesea o le kulukose (glucosuric effect) e matauina pe a uma ona ave le fualaau muamua o le fualaau faasaina, faaauau pea mo le isi 24 itula e sosoo ai ma faaauau pea i togafitiga atoa. O le aofaʻi o kulukose e faʻamalosi e fatugaʻo ona o lenei masini e faʻalagolago i le faʻaoʻoina o le kulukose i totonu o le toto ma luga ole fua o le filtration (GFR). Dapagliflozin e le faalavelave i le gaosiga masani o le kulukose o loʻo tali atu i le hypoglycemia. O le aʻafiaga o le dapagliflozin e tutoatasi mai le gasegase insulin ma le lagona o le insulin. I suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga mo Forsig ™, o se faʻaleleia atili o le peta-cell function sa maitauina (faʻataʻitaʻiga HOMA, iloiloga o le homeostasis).

O le faʻaaogaina o le kulukose e gaʻo fatuga na mafua mai le dapagliflozin e faʻatasi ma le leiloa o kalori ma le faʻaitiitia o le mamafa o le tino. O le lapagliflozin o le faʻasaina o le sodium glucose cotransport e tuʻuina mai i aʻafiaga vaivai ma le tumau o le ola.

Dapagliflozin e leai sona aafiaga i isi tagata e gaosia le kulukose e feaveaia le kulukose i tisipenipuni lautele ma faʻaalia ai le sili atu i le 1,400 taimi sili atu le filifilia mo le SGLT2 nai lo le SGLT1, o le avega autu i totonu o le inumaga e gafa ma le faʻaaogaina o le kulukose.

I le maeʻa ai o talakalame a tagata volenitia soifua maloloina ma tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le faateleina o le kulukose na gaosia e gaʻo. Ina ua ave le diavanozin i le 10 mg / aso mo le 12 vaiaso, o maʻi na maua i le maʻisuka ituaiga 2 na maua le 70 g o le kulukose i le aso e fatugaʻo (e tusa ma le 280 kcal / aso). I tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 oe na faʻaaogaina le lipopene i le 10 mg / aso mo se taimi umi (seia oʻo i le 2 tausaga), o le glucose excretion na tausia i le faagasologa o togafitiga.

O le manava o le glucose e fatugaʻo ma le dapagliflozin e taʻitaʻia ai foi i osmotic diuresis ma le faateleina o le volumine. O le faateleina o le volumine o le urine i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 o le aveina o le lipoplozin i se fualaau o le 10 mg / aso na tumau mo le 12 vaiaso ma e pe tusa ma le 375 ml / aso. O le faateleina o le volumine o le urine na aumaia faatasi ma se fatu laʻititi ma le tumau i le masini o le sodium excretion e fatugaʻo, lea e leʻi mafua ai se suiga i le maualuga o le sodium i le toto toto.

A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le dapagliflozin e vave ona oʻo i le gaosroetestinal tract ma e mafai ona ave uma i le taimi o taumafataga ma fafo. O le maualuga maualuga o le dapagliflozin i le plasma toto (Stax) e masani ona ausia i totonu o le 2 itula talu ona anapogi. O faʻatauaina o Cmax ma AUC (o le vaega i lalo o le taimi faʻasolosolo) e faateleina i le fua faatatau i le fua o le dapagliflozin. O le faʻatoʻateleina o le biovailability o dapagliflozin pe a faʻafofo tautala i se fuasela o le 10 mg o le 78%. O le taumafaina na i ai sona aafiaga taua i luga o le pharmacokinetics o dapagliflozin i volenitia maloloina. O taumafataga maualuga na faʻaitiitia le Stax o le dapagliflozin e le 50%, faʻalautele Ttah (taimi e oʻo ai le maualuga o le plasma concentration) i le tusa o le 1 itula, ae leʻi afaina ai le AUC pe a faatusatusa i le anapogi. O nei suiga e le taua tele.

Dapagliflozin e tusa ma le 91% na tuʻuina i aʻafiaga. I tagata gasegase e iai faʻamaʻi pipisi, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le gasegase o le tino po o le galuega o le faamaʻi, o lenei faailoga e leʻi suia.

Dapagliflozin o se glucoside C e fesoʻotaʻi ma lona glucose e fesoʻotaʻi ma le kullukose e se carbon-carbone, lea e faʻamautinoa ai lona mausali i glucosidases. O le afa o le plasma (T½) i le aufaigaluega volenitia e 12.9 itula i le maea ai o le tasi o le dose o le dapagliflozin i le tautala i le 10 mg. Dapagliflozin ua fausiaina e avea ai ma gasegase e le masani ai le dapagliflozin-3-O-glucuronide.

A maeʻa ona tuʻuina atu le 50 mg o le 14C-dapagliflozin, e 61% o le tui na faʻaaogaina i le dapagliflozin-3-O-glucuronide, lea e mafua ai le 42% o le televise o le plasma radioactivity (AUC0-12 itula) - O le fualaau faʻasaina e leai se fesuiaiga e 39% le aofaʻiga o le radioactivity plasma. O vaega o tagata totoe o le metabolites e le sili atu i le 5% o le aofaʻi o le radioactivity plasma. Dapagliflozin-3-O-glucuronide ma isi metabolites e leai se aafiaga o le falemaʻi. Dapagliflozin-3-O-glucuronide e mafua mai i le enzyme uridine diphosphate-glucuronosyltransferase 1A9 (UGT1A9) o loo i totonu o le ate ma fatuga, ma o le CYP ole isoenzymes ole CYP e itiiti ifo i le metabolism.

Dapagliflozin ma ona metabolites e mafua mai i fatugaʻo, ma na o le itiiti ifo i le 2% ua faʻamalosia e le suia. I le maeʻa ai o le 50 mg o le 14C-dapagliflozin, 96% o le radioactivity na maua - 75% i le urine ma le 21% i feces. E tusa ma le 15% o le leitio o loʻo maua i feces na maua e le tapagliflozin e le suia.

O le metabolism o dapagliflozin e masani lava ona faia e ala i le glucuronide conjugation i lalo o le aafiaga o le UGT1A9.

I suʻesuʻega in vitro, dapagliflozin e leʻi taofia ai le isoenzymes o le cytochrome P450 system CYP1A2, CYP2A6, CYP2B6, CYP2C8, CYP2C9, CYP2C19, CYP2D6, CYP3A4, ma e lei faatosinaina le CYP1A2, CYP3B4. I lenei itu, e le o faamoemoeina le aafiaga o le dapagliflozin i le kiliaina o le ola maloloina o fualaau faasaina lea e maua mai i nei isoenzymes.

Faailoga mo le faʻaaogaina Forsig

O fualaau oona mo Forsig ua fuafua mo le faʻaaogaina o le maʻisuka ituaiga 2 i le faaopoopo i mea taumafa ma faamalositino e faʻaleleia atili ai le glycemic control e pei o: monotherapy, faʻaopoopoga i metformin togafitiga i le le lava o le pulea lelei o lenei togafitiga, amataina le togafitiga ma le metformin, pe afai e fautuaina lenei togafitiga.

Faʻafefea ona galue le vailaʻau Forsig

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina Forsig e faʻavae i luga o le gafatia o fatugaʻo e aoina le kulukose i totonu o le toto ma aveeseina i le urine. O le toto i totonu oo tatou tino e faʻaleagaina i taimi uma e ala i metabolic products ma mea oona. O le matafaioi a fatugaʻo o le faʻamamāina o nei mea ma faʻaumatia. Mo lea, o le toto e pasia le renal glomeruli i le tele o taimi i le aso. I le laasaga muamua, naʻo vaega o le protein o le toto e le mafai ona pasi i le faamama, o le vaega atoa o le vai e ulufale atu i le glomeruli. O le mea lea e taʻua o le urine muamua, e faitau sefulu lita ua faia i le aso.

Ina ia avea ma se lua ma ulufale i le vevela, e tatau ona sili atu le taulai atu o le suavai faamama. E maua lenei mea i le laasaga lona lua, pe afai o mea aoga uma - sodium, potassium, ma elemene toto - e toe faʻafoʻiina i totonu o le toto i totonu o se faʻapala. E manatu foi le tino o le kulukose e talafeagai, aua o le puna lea o le malosi mo musele ma le faiʻai. O SGLT2 suauu felauaiga faapitoa e toe faafoi atu i le toto. Latou te faia se ituaiga o alavai i totonu o le toto o le nephron, lea e pasi ai le suka i totonu o le toto. I se tagata soifua maloloina, o le kullukose e toe foi mai atoa; i se tagata maʻi e maua i le maʻisuka, o le vaega e ulufale atu i le urini pe a oʻo lona maualuga ile maualuga ole 9-10 mmol / L.

Na maua le fualaau oona mo Forsig faafetai i kamupani o vailaau mo togafitiga e mafai ona tapunia nei tunnels ma poloka le kulukose i le urine. Sa toe amata suʻesuʻega i le seneturi mulimuli, ma mulimuli ane, i le 2011, na talosaga Bristol-Myers Squibb ma AstraZeneca mo le resitaraina o se fualaau fou mo le togafitiga o le maʻisuka.

O le mea malosi a Forsigi o le dapagliflozin, o le inhibitor of proteins SGLT2. O lona uiga e mafai ona ia taofia a latou galuega. O le faʻaaogaina o le kulukose mai le urine muamua e faʻaitiitia, e amata ona faʻamalosi e fatugaʻo i le tele o mea. O se taunuuga, o le toto maualuga e pa'ū le kulūkose, o le fili sili o le toto ma le mafuaʻaga autu o faʻafitauli uma o le maʻisuka. O se mea iloga o le dapagliflozin o lona filifilia maualuga, e toetoe lava a leai se aafiaga i luga o suauu e gaosi i le kulukose i masini ma e le afaina ai lona gauai i totonu o le manava.

I se fuataga masani o le vailaau faʻasaina, e tusa ma le 80 g o le kulukose o le a tuʻuina atu i le urini i le aso, e le gata i lea, e tusa lava po o le a le tele o inisalini e maua mai i le pancreas, poʻo le mauaina o se tui. E le afaina ai le aoga o Forsigi ma le i ai o le faʻamalosia o le inisalini. E le gata i lea, o le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le glucose e faafaigofieina ai le fuaina o le suka o totoe i totonu o siama.

O a mataupu e tofia

Aua e le mafai e Forsyga ona aveesea uma faasiliga faasili i le le pulea lelei o le faaaogaina o gaʻo mai meaai. Aʻo isi vailaʻau o le hypoglycemic, o meaʻai ma gaioiga faaletino aʻo faʻaaogaina o se mea e manaʻomia muamua. I nisi tulaga, o le monotherapy i lenei vailaʻau e mafai, ae tele taimi e masani ona fautuaina e Endocrinologists Forsig ma Metformin.

O le tofiaina o fualaau faasaina i tulaga nei ua fautuaina:

  • ia faafaigofie le paʻu o le mamafa i tagata mamaʻi i le maʻisuka ituaiga 2,
  • o se fofo faʻapitoa i le tulaga o se gasegase ogaoga,
  • mo le faasaʻoina o mea sese masani i le taumafataga,
  • i le i ai o faʻamaʻi e faʻalavelaveina ai le tino.

Mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1, e le faatagaina lenei vailaʻau, talu ai o le aofai o kulukose e faʻaaogaina ma lana fesoasoani e fesuisuiai ma e faalagolago i le tele o mea. E le mafai ona fua saʻo le fua o le insulin i ia tulaga, lea e mafua mai i le hypo- ma le hyperglycemia.

E ui lava i le maualuga ma le lelei o iloiloga, e leʻi mauaina lava le tufatufaina atu o le tele o tufatufaga mo Forsiga. E tele mafuaʻaga mo lenei:

  • lona maualuga tau
  • le lava le taimi suʻesuʻe,
  • aʻafiaga i le uiga o le maʻisuka e aunoa ma le afaina o ona mafuaaga,
  • aʻafiaga o le vailaʻau.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Mosig o loʻo maua i le pepa o le 5 ma le 10 mg. Ole fua ole aso fautuaina i le leai o ni faʻasolega e tumau - 10 mg. O le fua o le metformin e filifilia taitoatasi. Pe a iloa le maʻisuka, e masani lava ona faatonuina le Forsigu 10 mg ma le 500 mg o le metformin, pe a maeʻa ona fetuunai le fua o le mea mulimuli e fuafua i luga o faailo o le glucometer.

O le gaioiga o le laulau e 24 itula, o lea e naʻo le 1 le taimi i le aso e faaaoga ai le fualaau faasaina. O le atoaga o le faʻaaogaina o Forsigi e le faʻalagolago i le inu o le vailaʻau i luga o se manava leʻo po o se meaʻai. O le mea sili o le inu lea i se vai ma lava le vai ma faʻamautinoa le tutusa o vavao i le va o atopaʻu.

O le fualaau faasaina e aafia ai le tele o aso o le urine, ina ia aveesea ai le 80 g o le kulukose, pe a ma le 375 ml o le vai e manaomia atili. E tusa ma le tasi le malaga faaopoopo i le aso malolo i aso taitasi. O le vai leiloa e tatau ona suia e puipuia ai le faʻamalolo. Ona o le aveesea o se vaega o le kulukose i le taimi e ave ai le fualaau faasaina, o le aofai o le kalori o meaai e faaitiitia e tusa ma le 300 kalori i le aso.

O aʻafiaga o fualaau faasaina

I le resitalaina o Forsigi i le US ma Europa, o ona tagata gaosi na feagai ma faigata, o le komisi na le faamaonia le fualaau faasaina ona o le fefe e mafai ona mafua ai le tino i le vevela. I taimi aʻoga faʻapitoa, na teena ai nei manatu, o mea na maua i le tino o le tino e leʻi faʻaalia i Forsigi.

I le taimi nei, o loʻo i ai faʻamaumauga mai le sili atu ma le luasefulu suʻega ua faʻamaonia ai le saogalemu o lenei vailaʻau ma lona gafatia e faʻaitiitia ai le suka toto. O se lisi o aʻafiaga o loʻo aʻafia ai ma le tele o taimi o lo latou tupuga ua faia. O faʻamatalaga uma e aoina mai e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina mo Forsig - e tusa ma le ono masina.

E leai ni faʻamatalaga i luga o taunuuga o le faʻaauau pea ona faʻaaogaina o vailaʻau. Ua faailoa mai e le au sāʻologoa le popolega e faapea o le faaumiumi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona aʻafia ai le gaioiga o fatugaʻo. Ona o le mea moni e faamalosia i latou e galulue pea ma le faʻaitiitia o le mamafa, e mafai ona faʻaitiitia le fuainumera o le faamamaina o lapisi ma o le tele o elemene e mafai ona faʻaitiitia.

O aʻafiaga o loʻo aʻafia ai:

  1. Pe a faʻatulagaina o se mea faigaluega faʻaopoopo, e mafai ona faʻaitiitia le faʻaitiitia o le suka toto. O le hypoglycemia ua matauina e masani lava e laʻititi.
  2. Faʻamafanafanaina o le tino o le tino e mafua mai i siama.
  3. O le faateleina o le volumine o le urine e sili atu nai lo le aofai e manaʻomia e aveese ai le kulukose.
  4. Faateleina le maualuga o le lipids ma le hemoglobin i totonu o le toto.
  5. O le tuputupu aʻe o le toto creatinine e fesootaʻi ma le faʻaaogaina o le tino i le gasegase ua silia ma le 65 tausaga.

I lalo ifo o le 1% o tagata gasegase e maua i le maʻisuka, o fualaau e mafua ai le fiainu, faʻaitiitia le mamafa, faʻavaivai, faʻamafanafanaina, faʻamalosi i le po.

O le mataala tele o fomaʻi e afua mai i le tupu aʻe o faʻamaʻi o le vailaʻau o le tino e mafua mai i le faʻaaogaina o Forsigi. O lenei itu o loʻo taatele - i le 4.8% o tagata maʻi maua i le maʻisuka. 6.9% o fafine ei ai le vaginitis o le siama ma le afaina. Ua faamatalaina lenei mea i le mea moni o le faateleina o le suka e mafua ai le faatelevaveina o le faateleina o siama i le urethra, urine ma le va. I le puipuia o le fualaau faasaina, e mafai ona fai mai o nei faʻamaʻi e tele lava le agamalu poʻo le agavaʻa ma tali lelei i le faʻataʻitaʻiga masani. E tele taimi latou te tutupu ai i le amataga o le faʻaaogaina o Forsigi, ma e seasea ona toe faia pe a uma togafitiga.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina o loʻo faʻaauau pea ona suia suigae fesoʻotaʻi ma le mauaina o aʻafiaga o itu fou ma le faʻasao.Mo se faʻataʻitaʻiga, ia Fepuari 2017, na tuʻuina atu se lapataiga e faʻapea, o le faʻaaogaina o le inisinia SGLT2 e faʻapupulaina ai le lamatiaga o le vavae poʻo le vae o le vae i le 2 taimi. O faamatalaga faʻafouina o le a faʻaalia i totonu o faatonuga mo le fualaau faasaina pe a maeʻa suʻesuʻega fou.

Lafoga: faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga ma analogues

O le fualaau faasaina o le "Forsiga" na faamaonia o se meafaigaluega lelei pe a faʻaaoga e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. E faia i le tautala, faʻaleleia le maualuga o le glucose excretion mai le tino, ma faʻaitiitia ai lona maualuga i le toto.

Contraindications Forsigi

Contraindications mo le taliaina e:

  1. O le maʻisuka ituaiga 1, talu ai e leʻo faʻamavaeina le ono maua mai o le hypoglycemia.
  2. O le vaitaimi o le maitaga ma le lactation, e oʻo atu i le 18 tausaga. O faʻamaoniga o le saogalemu o le vailaau mo fafine maʻitaga ma tamaiti, faʻapea foi ma le mafai o lona faʻamaonia i le susu o susu, e lei mauaina.
  3. Tausaga e sili atu ma le 75 tausaga ona o le faʻaitiitia o le tino i le gaioiga ma le faʻaitiitia o le faasalalauina o le toto.
  4. O le gasegase o le laose, o se vailaau fesoasoani o se vaega o le laulau.
  5. Faʻafitauli faʻafitauli mo le faʻaaogaina o laupepa.
  6. Faʻateleina le faʻamolemole i le toto o tino o le ketone.
  7. O le nephropathy o le maʻisuka ma le faʻaitiitia o le fuaina o le filtration maualuga i le 60 ml / min poʻo le faʻaleagaina o le tino e le fesootai ma le maʻisuka.
  8. Faʻafeiloaʻi o le pupuni (furosemide, torasemide) ma le thiazide (dichlothiazide, polythiazide) diuretics ona o le faateleina o lo latou aafiaga, lea e mafua mai i le faaitiitia o le mamafa ma le faamalolo.

E talia le talia, ae o le lapataiga ma isi togafitiga faafomai e manaomia: tagata matutua matutua e maua i le maʻisuka, tagata ua maua i le faamaʻi pipisi, loto vaivai ma le vaivai vaivai, maʻi le tumau.

Fomaʻi o Fomai Faʻafomai, Ulu o le Inisetiute o Taʻafia - Tatyana Yakovleva

Sa ou suʻesuʻeina le maʻisuka mo le tele o tausaga. E mataʻu pe a oti le toʻatele o tagata, ma sili atu ona le atoatoa ona o le maʻisuka.

Ua ou faanatinati e taʻu atu le tala lelei - ua mafai e le Endocrinological Research Center o le Rusia Academy of Science Sciences ona atiaʻe se vailaau e faʻamalolo atoatoa ai le maʻisuka. I le taimi nei, o le aoga o lenei fualaau faasaina ua lata i le 98%.

O le isi tala fou: ua faʻamautinoa e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le faʻatagaina o se polokalame faapitoa e totogi ai le tau maualuga o le fualaau faasaina. I Rusia, maʻisuka seia oo i Me 18 (aofia ai) mafai ona maua - E na o le 147 rubles!

O suʻega o aʻafiaga o le ava malosi, nicotine ma meaʻai eseese i luga o le aʻafiaga o le vailaau faʻasaina e leʻi faia.

E mafai ona fesoasoani e aveesea le mamafa

I le faʻamatalaga i le fualaau faasaina, ua faailoa mai e le kamupanī o Forsigi e uiga i le paʻu o le mamafa o le tino o loʻo matauina i taimi o pulega. O lenei mea e sili ona mataʻituina i tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ma le gaʻo. Dapagliflozin e galue o se diuretic agamalu, faaitiitia le pasene o le vai i totonu o le tino. Faatasi ai ma le tele o le mamafa ma le i ai o le edema, e itiiti ifo i le 3-5 kilokalama o le vai i le vaiaso muamua. E mafai foi ona maua se aafiaga talitutusa e ala i le sui i se meaai masima e aunoa ma se masima ma e matua faatapulaaina ai le tele o meaai - o le tino ua vave amata ona aveese le susu e le manaomia.

O le mafuaaga lona lua mo le paʻu o le mamafa o se faʻaitiitia o kalori ona o le aveesea o se vaega o le kulukose. Afai o le 80 g o le kulukose ua tuʻuina atu i le mimi i aso taʻitasi, o lona uiga o le leiloa o le 320 kalori. Ina ia leiloa le kilo kilokalama o le mamafa ona o le gaʻo, e tatau ona e faʻateʻa ese le 7716 calories, o lona uiga, o le leiloa 1 kg o le a alu 24 aso. E manino lava o le a gaoioi Forsig pe afai e leai se meaʻai. Mo le mausali, o le gau o le mamafa o le a tatau ona pipii atu i meaʻai ua faatonuina ma aua neʻi galo e uiga i aʻoaʻoga.

O tagata maloloina e le tatau ona faʻaaogaina Forsigu mo le mamafa o le mamafa. O lenei vailaʻau e sili atu ona aoga ma maualuga le kulukose maualuga. O le latalata atu i le masani, o le faagesegeseina o le aafiaga o le fualaau faasaina. Aua le galo e uiga i le mamafa o le atuatuvale mo gaʻo ma le le lava o le poto masani ma le faʻaaogaina o fualaau.

Mosyga e na o le togafitiga e maua ai ma e naʻo tagata mamai e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

Patient Reviews

O le endocrinologist na faatonuina na o Forsig ma se taumafataga ia te aʻu, ae o le tulaga o le a ou matua usitaia tulafono ma auai i taimi uma i fiafiaga. Glucose i totonu o le toto ua paʻu lemu, i le tusa ma le 7 aso i le 10. O lenei ua ono masina talu ai, ou te le o faatonuina isi vailaʻau, ou te lagona le soifua maloloina, na leiloa 10 kilokalama i le taimi lea. I le taimi nei i luga o alalaupapa: Ou te manaʻo e malolo i togafitiga ma vaai pe mafai ona ou suʻeina le suka, ae naʻo luga o se meaai, ae le faatagaina e le fomaʻi.

O a analogues

O le fualaau oona Forsig e na o le pau lava lea o fualaau oona e maua i lo matou atunuu ma le mea galue malosi dapagliflozin. O analogues tutusa o le uluai Iniseti e le o gaosia. I le avea ai o se sui, e mafai ona e faʻaaogaina fualaau mai le vasega o glyphosins, o le gaioiga lea e faʻavae i luga o le faʻasaina o SGLT2 transporters. E lua ituaiga o vailaau na pasia le resitala i Rusia - Jardins ma Invokana.

Bristol Myers Squibb Kamupani, ISA

AstraZeneca UK Ltd, UK

IgoaGaioiga galueFaʻatauFaʻasologa

Tau (masina o le taliaina)

Forsygadapagliflozin5 mg, 10 mg2560 suʻe.
LaufanuafaʻasalalaugaBeringer Ingelheim International, Siamani10 mg, 25 mg2850 suʻe.
InvokanacanagliflozinJohnson & Johnson, ISA100 mg, 300 mg2700 tusi.

Tau faʻatatau mo Forsigu

O le masina o le tagofia o fualaau faasaina Mosig o le a tau e tusa ma le 2.5,000 rubles. O le tuʻuina atu ma le agamalu, e le taugofie, aemaise lava pe ae mafaufau i vailaʻau e tatau ai i le hypoglycemic, vitamini, mea e gaosia ai le glucometer, ma le suka, ia e tatau mo le maʻisuka. I le lumanaʻi lata mai, o le a le suia le tulaga, e pei ona fou le vailaʻau, ma o loʻo taumafai le kamupanī e toe faʻaleleia tupe na faʻafaigaluegaina i atinaʻe ma suʻesuʻega.

O le faʻaitiitia o tau e mafai ona faʻamoemoeina pe a maeʻa ona tuʻuina atu faʻatoʻaga - o tupe e tutusa lelei ma isi mea gaosiga. O le a tulaʻi mai i fafo atu o le 2023, pe a maeʻa le puipuiga o pateni a Forsigi, ma o le kamupanī o le oloa muamua e leai sana aia tatau.

Ia mautinoa e aoao! E te manatu o le pulega o fualaau oona ma le inisalini i le olaga atoa e na o le pau lea o le ala e teu ai le suka? E le moni! E mafai ona e faamaonia lenei lava oe e ala i le amata ona faʻaaogaina. faitau atili >>

Faiga faʻavae, tuʻufaʻatasia ma le afifiina

E maua i le ituaiga o laupepa e ufiufi i se ata vali samasama, 5 ma le 10 mg o le mea galue. O le muamua biconvex, e foliga lapotopoto, i le tasi itu - tusiaga "5", ma le isi - "1427". O le lona lua - faʻataʻitaʻiga ma le tusi "10" ma le "1428".

O le elemene autu autu i le fualaau faasaina o le propanediol dapagliflozin monohydrate.

  • microcrystalline cellulose,
  • laukose e leai se manava,
  • magnesium stearate,
  • silica.

Laʻau o meaʻai: Opadray® II lanu samasama (polyvinyl alcohol faʻasolosolo ile hydrolyzed, dioxide, macrogol, talc, vali lanu samasama uʻamea).

10 laulau o loʻo teuina i pusa felafolafoaʻi, lea o loʻo tuʻuina i totonu o se atigipusa pepa e tolu i totonu taʻitasi.

Faatonuga mo le faʻaaoga i totonu o pusa taitasi.

Faʻataʻitaʻiga

O le vaega malosi o le dapagliflozin e maua ai le glucose reabsorption i le renal tubules, pe afai o le tagata maʻi e maua i le hyperglycemia ogaoga. I lalo o lana gaioiga, o le felauaiga o le suka i fatugaʻo o le a faʻagesegese, ina ia faʻateleina i le uila. O le aofai o kulukose i totonu o le mimilo pe a maeʻa le aveina o vailaau e faalagolago i le fua faatatau o le filini atoa ma le maualuga o le suka.

Ole aofaiga o le inisalini e maua mai i le pancreas ma le lagona ole tino ile mea e le afaina ai le taunuuga o le faaaogaina o fualaau faasaina. I lalo o le faatosinaga o le vailaau faasaina, o le voluma o le urine ua faasaʻoina ua faateleina. E mafua lenei mea i le tulaga ese o le aveeseina o le kulukose mai le tino e faʻaaoga ai fatugaʻo.

E le faʻalavelaveina le gaosiga o le kulukose i isi totoga. I le masani ai, o le faʻaitiitia o le toto maualuga i le 1.5-2 iunite o le mercury. O le aofai o kulukose i le toto e faʻaititia e 3-4%. O se faʻaitiitia o le toto totoga o le suka e tusa lava po o le a le meaʻai.

O le faʻateleina o le faʻamalolo o le kulukose mai le tino e amata i le muamua o le fualaau oona ma faʻaauau pea mo le aso. I le faaiuga o le togafitiga, o le aofaʻi o le glucose faʻasaʻo ua faʻaitiitia.

Pharmacokinetics

Dapagliflozin e faʻaaogaina i totonu o le manaʻoga atoa. O le tagofia o vailaʻau i meaʻai poʻo luga lava ia e le afaina ai le lelei o lona faʻaaogaina. O le maualuga o le maualuga o le vailaʻau e mataituina pe a mavae le lua itula, pe afai o le meaʻai na i luga o le manava leʻo. O le leai o se avanoa e oʻo ile 78%. O le fua o le fusifusia o le vailaau i le porotini i le plasma toto o le 91%. O le tau e le suia i le talaaga o soliga i le gaioiga o gaʻo ma le ate.

O le afa o le ola o le tino e 13 itula. O le manava i le foliga o le kullukose e faia e gaʻo. E na o le 2% o tupe e totoe e le suia.

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le maʻisuka ituaiga 2. E faʻaaogaina e avea o se faʻaopoopoga i meaʻai ma le physiotherapy pe afai latou te le lava ni auga. E faatagaina e ave le vailaʻau i le taimi e tasi e pei o injections o le metformin poo le inisalini.

A maeʻa vaiaso e lua, o le a faʻaalia mai tagata e foaʻi toto e fuafua ai le maualuga o le suka. Afai e mataʻituina suiga lelei, ona faʻaauau lea o togafitiga. A leai se faʻaleleia atili, e ave le laupepa mo le isi 14 aso ma toe faʻafouina. E tusa ai ma ona taunuuga, o le aoga o le gaioiga o le vailaʻau i luga o le tino ma le manaʻomia mo le faʻaaogaina atili o loʻo fuafuaina.

Faatonuga mo le faʻaaoga (metotia)

O fualaau o le maʻisuka masani e 10 mg. O se fua faatatau o le 5 mg e faʻaaogaina i le amataga o le kosi ina ia faasolosolo malie ona faʻaaogaina ma ia aloese mai se osofaʻiga mataʻutia ma sauā. E le gata i lea, o se faʻaitiitia o le metotia e tatau ona manaʻomia pe a fai o le gaioiga e faʻavaivaia poʻo se maʻi e sili atu i le 75 tausaga. O le taimi o le taumafataga e le afaina ai le aoga o le fualaau faasaina.

Amataina togafitiga faʻatasi ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua faatulagaina e pei ona taua i lalo: i le taeao, o le aoga o Forsigi 10 mg, i le afiafi, le faʻaaogaina o le metformin 500 mg.

O togafitiga masani o se aso e tasi o aso taitasi o le 10 mg, naʻo ia pe faʻatasi foi ma le inisalini.

Faʻasalaga

I le tulaga masani o fatugaʻo e aunoa ma ni aʻafiaga le lelei mo le soifua maloloina, e talia e se tagata se fua o le maualuga o le 500 mg. A maeʻa ona aʻafia le tino i le tino, o le i ai o le maualuga o le kulukose i le urine e faamaumauina mo le 5-6 aso. O le manava i le talaaga o lenei mea matautia e le o matauina i togafitiga faafomaʻi.

I le tulaga o se tulaga maualuga, o le maʻi o le maʻi e manaʻomia ai le vaavaaiga faʻafomai tumau. E na o le 3% o tagata mamaʻi ei ai se manaʻoga sili e manaʻomia togafitiga e faʻamaonia. Mo le vaega o totoe, o le lagolagoina o togafitiga ua lava lea.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

"Faleaiga" faʻaleleia le gaioiga o togafitiga. Ona o lea mea, e mafai e le tagata gasegase ona atiaʻe le faʻamalasea ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le toto. Mo lenei mafuaaga, e le o tuufaatasia ni vailaʻau.

Faʻatasi ma fualaau oona lea o loʻo faʻatatau i le faʻateleina o le inisalini, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le hypoglycemia.

Faatonuga faapitoa

Aʻo le i faia le tofiga, e manaʻomia e le tagata gasegase se suʻega atoa, lea o le a faʻamautu ai le maualuga o fatugaʻo. A maeʻa le togafitiga, o le a faia foi se suʻesuʻega talitutusa i le 6 masina. Afai e maua mea leaga mo le leaga, ona filifilia lea o se fualaau fou.

I le taimi o togafitiga, e le tatau ona e auai i se galuega e ono lamatia ai galuega lea e manaʻomia ai le vave vave ona faia ma le faʻamalosi, faʻapea foʻi ma taavale afi. O le fualaau faasaina e mafai ona faatupuina ai le totogo i le tele o tagata gasegase.

Faatusatusaga ma analogues

IgoaFaʻaauauFaʻasologaTau, siaki.
LaufanuaO le i ai o nisi faʻatoʻaga e mafai ona fesuisuiaʻi tau. O se faʻamatalaga aloaia i le faʻaitiitia o le suka o le toto. Laititi lamatiaga o aʻafiaga o aʻafiaga.O le i ai o faʻasagaga, o le lamatiaga o le hypoglycemia ao aveina ma le inisalini.800 -2600 e fuafua i le numera o laupepa i totonu o le afifi
GalvusAusia le togafitiga faʻapitoa i le toto 30 minute talu ona maeʻa, puleaina le afa-ola i totonu o le 3 itula, le mafai ona faʻaaoga i le taimi o le maitaga.E solia i le tulaga o faafitauli ma gaʻo ma le ate, o le faʻasaina o le faaaogaina o le susu ma le togafitiga o tamaiti.800-1500
JanuviaAusia le maualuga o le maualuga o le toto ile 1 itula.Faʻafitauli i le faʻaaogaina i tagata matutua.1500-2000
InvokanaO se faʻamatalaga togafitiga faʻapitoa, o le ausia o se vailaʻau togafitiga i le itula e tasi talu ona maeʻa le faʻafoega.E le maua i falemaʻi uma.2500-3500

Ivan: "Falemaʻi" e le faʻaitiitia ai le kulukose, ae o le mamafa e paʻu lemu. O le endocrinologist na faatonuina se dosiga e 5 mg ia te au. Ina ua maeʻa le masina o togafitiga, na suia e le isi le fualaau ona o le vaivai. Ou te lei matauina le solia o le tali o le tali ma le faaitiitia o le gauai. "

Irina: "Masalo o loʻu tulaga ese lenei, ae o aʻu togafitiga na mafua ai le faateleina o maualuga o suka. E le gata i lea, o se mea e le mafaamatalaina na aliali mai i se mea vavalalata ma le urethra, fiva ma le le lava o le mānava. Na faanatinatiina e le fomai le vailaau. Faʻamolemole mo le tupe na faʻaaluina. "

Elena: "Faʻafeiloaʻi aʻu. E mafai ona taofia le inisalini. E lagona e ia se mea lelei mo se taimi umi. I le amataga o le kosi, cystitis na faʻapupulaina ona o le faʻatupulaia o le gaioiga. Sa tatau ona ou togafitia o ia. E leai ni faafitauli i le vevela. "

O le gasegase o se vailaʻau oona e faʻaaoga i togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2.

O le elemene autu autu - Dapagliflozin - e fesoasoani e faʻavave le faʻamaʻeseina o le kulukose mai le tino e fatugaʻo, faʻaititia le faitoʻo mo le toe faʻasaina o le reabsorption (absorption) o le glucose i totonu o le lapoa.

O le amataga o le gaioiga o le fualaau faasaina ua matauina ina ua maeʻa le ave muamua o le dose muamua o Forsigi, o le maualuga o le glucose excretion e tumau mo le isi 24 itula e sosoo ai ma faaauau ai i le faagasologa o togafitiga. O le aofaʻi o kulukose e faʻataunuʻuina e fatugaʻo e faalagolago i le maualuga o le filtration rates (GFR) ma le maualuga o le suka.

O se tasi o mea lelei o le fualaau faasaina, o le Forsig e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le suka e tusa lava pe ua faʻaleagaina le gasegase i le pancreas, e oʻo atu ai i le oti o ni β-sene poʻo le atinaʻeina o le le lava o le tino ile inisalini.

Faʻaaogaina o falemaʻi

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina Forsig e faʻavae i luga o le gafatia o fatugaʻo e aoina le kulukose i totonu o le toto ma aveeseina i le urine. O le toto i totonu oo tatou tino e faʻaleagaina i taimi uma e ala i metabolic products ma mea oona.

O le matafaioi a fatugaʻo o le faʻamamāina o nei mea ma faʻaumatia. Mo lea, o le toto e pasia le renal glomeruli i le tele o taimi i le aso. I le laasaga muamua, naʻo vaega o le protein o le toto e le mafai ona pasi i le faamama, o le vaega atoa o le vai e ulufale atu i le glomeruli.

O le mea lea e taʻua o le urine muamua, e faitau sefulu lita ua faia i le aso.

Ina ia avea ma se lua ma ulufale i le vevela, e tatau ona sili atu le taulai atu o le suavai faamama. E maua lenei mea i le laasaga lona lua, pe afai o mea aoga uma - sodium, potassium, ma elemene toto - e toe faʻafoʻiina i totonu o le toto i totonu o se faʻapala.

E manatu foi le tino o le kulukose e talafeagai, aua o le puna lea o le malosi mo musele ma le faiʻai. O SGLT2 suauu felauaiga faapitoa e toe faafoi atu i le toto. Latou te faia se ituaiga o alavai i totonu o le toto o le nephron, lea e pasi ai le suka i totonu o le toto.

I se tagata soifua maloloina, o le kullukose e toe foi mai atoa; i se tagata maʻi e maua i le maʻisuka, o le vaega e ulufale atu i le urini pe a oʻo lona maualuga ile maualuga ole 9-10 mmol / L.

Na maua le fualaau oona mo Forsig faafetai i kamupani o vailaau mo togafitiga e mafai ona tapunia nei tunnels ma poloka le kulukose i le urine. Sa toe amata suʻesuʻega i le seneturi mulimuli, ma mulimuli ane, i le 2011, na talosaga Bristol-Myers Squibb ma AstraZeneca mo le resitaraina o se fualaau fou mo le togafitiga o le maʻisuka.

O le mea malosi a Forsigi o le dapagliflozin, o le inhibitor of proteins SGLT2. O lona uiga e mafai ona ia taofia a latou galuega. O le faʻaaogaina o le kulukose mai le urine muamua e faʻaitiitia, e amata ona faʻamalosi e fatugaʻo i le tele o mea.

O se taunuuga, o le toto maualuga e pa'ū le kulūkose, o le fili sili o le toto ma le mafuaʻaga autu o faʻafitauli uma o le maʻisuka.

O se mea iloga o le dapagliflozin o lona filifilia maualuga, e toetoe lava a leai se aafiaga i luga o suauu e gaosi i le kulukose i masini ma e le afaina ai lona gauai i totonu o le manava.

I se fuataga masani o le vailaau faʻasaina, e tusa ma le 80 g o le kulukose o le a tuʻuina atu i le urini i le aso, e le gata i lea, e tusa lava po o le a le tele o inisalini e maua mai i le pancreas, poʻo le mauaina o se tui. E le afaina ai le aoga o Forsigi ma le i ai o le faʻamalosia o le inisalini. E le gata i lea, o le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le glucose e faafaigofieina ai le fuaina o le suka o totoe i totonu o siama.

E mafai ona aveesea loʻu mamafa i le Forsiga?

I faatonuga mo vailaʻau, ua faailoa mai e le gaosi oloa le gau o le mamafa lea e matauina i taimi o togafitiga. O lenei mea e sili atu ona maitauina i tagata gasegase o loʻo mafatia e le gata mai le maʻisuka, ae mai le gaʻo.

Talu ai ona o mea tau toto, o le fualaau faasaina e faaitiitia ai le tele o le vai i totonu o le tino. O le mafai gaosia o vailaʻau faʻamalosi i le soʻo se vaega o le kulukose e fesoasoani foi i le le toe maua o pauna faaopoopo. O tulaga autu mo le mauaina o le aafiaga o le faaaogaina o fualaau faasaina e le lava le taumafa ma le tuuina atu o tapulaa i le taumafataga e tusa ai ma le meaai fautuaina.

E le tatau i tagata maloloina ona faʻaaoga nei fualaau mo le paʻu o le mamafa. E mafua lenei mea ona o le tele o avega o loʻo faʻaogaina i fatugaʻo, ma le le lava o le poto masani ma le faʻaaogaina o le Forsigi.

Falemaʻi: faatonuga mo le faʻaaogaina. Auala e ave nai lo le sui

O le gasegase o le gafa aupito lata mai lea o le maʻisuka ituaiga 2. Saili mea uma e te manaʻomia e uiga ia te ia. O le mea malosi o le dapagliflozin. Lalo oe o le a maua faatonuga mo le faʻaaogaina tusitusia i le gagana manino. Faitau faʻamatalaga, faʻailoga, onumaga ma aʻafiaga itu. Malamalama i le auala e ave ai tablets o Forsig ma pe faapefea ona fesoʻotaʻi ma isi togafitiga o maʻisuka.

Faitau foi e uiga i togafitiga aoga e taofia ai le toto o le sugar 3.9-5.5 mmol / L tumau 24 itula i le aso, pei o tagata maloloina. O le tino o Dr. Bernstein, o loʻo ola i le gasegase glucose mo le silia ma le 70 tausaga, e mafai ai ona e puipuia oe lava mai faigata faigata. Mo faʻamatalaga, tagaʻi i le laasaga o togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2.

Forsig Type 2 Tusa o le Maʻisuka: Faʻamatalaga auiliili

O loʻo faʻapea mai lenei itulau, poʻo le a le mea e sili atu - Forsig poʻo le Jardins, e mafai ona tuʻufaʻatasia nei fualaau faʻasaina ma le ava malosi nai lo le mafai ona sui i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2.

O le fea e sili atu: Falemaʻi poʻo Jardins?

I le taimi o lenei tusitusiga, e leai lava se faʻamatalaga i le faʻatusatusaina lelei o fualaau faasaina Forsig ma Jardins.

Mosig tablets na faʻatau faʻatau muamua atu nai lo Jardins, ma ua mafai ona maua le lauiloa i tagata e maua i le maʻisuka. I nofoaga o le gagana Rusia e mafai ona e maua ai nisi faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina Mosig nai lo fualaau faasaina.

Ae e le o lona uiga o Forsig e faʻaititia le toto toto sili atu nai lo togalaau. E foliga mai, o vailaʻau uma e lua tutusa.

Auasyga o se tau e sili atu le taugofie nai lo le togalaau. E tele tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka ituaiga 2 e ala i le faaletonu o le lapopoʻa ma le fua o le filigā 45-60 ml / min.

O le fualaau faasaina mo Forsig ua solia i totonu o ia ituaiga o maʻisuka. Masalo o le a filifili le fomaʻi e mafai ona ave togafitiga Jardins ma le lapataiga ma lalo o le vaavaaiga a le fomaʻi.

I le tulaga o le le atoatoa, aua nei e faatonuina se vailaau mo oe lava, faʻatalanoa se fomaʻi.

E le fautuaina e le website endocrin-patient.com le aveina o vailaʻau Forsig poʻo Jardins. Nai lo le inuina o nei fualaau taugata, suesue i le faasologa o lea togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2 ma galue ai. E mafai ona e tumau lelei le masani ai o le toto sugar e aunoa ma le lamatiaina o le maua o se maʻi urinary tract.

Ia manatua o le pyelonephritis (o se afaina tele o gaʻo) o se mala. I le taimi nei, ua toetoe lava a le mafai ona toe maua mai lenei maʻi. O vailaau faʻamaʻi e tuʻuina atu na o sina taimi le tumau ma vaivai. Pyelonephritis faʻapuupuu le soifua o tagata gasegase ma faʻaleagaina lona tulaga lelei. O le gasegase o le fatu ma le mulimuli mai o le mea e sili ona leaga e mafai ona tupu ia te oe.

E sili atu ona lelei le faia e aunoa ma le aveeseina o le kulukose i totonu o le vailaau, ina ia le faateleina ai le lamatiaga o sea taunuuga.

Mata (retinopathy) Faʻauʻau (nephropathy) Paʻo faʻamaʻi Pain: vae, sooga, ulu

Auala e ave ai togafitiga a Forsig

E pei ona faʻamatalaina i luga, e sili atu le aua le faʻaaogaina lenei vailaʻau. Ole aʻoga endocrin-patient.com e te aʻoaʻoina ai oe pe faʻafefea ona pulea le maʻisuka ituaiga 2 e aunoa ma le aveina o fualaau matautia ma taugata, anapogi, ma le tuiina o tui tele o le inisalini. E leai se mea e te inu ai mo Forsig papa, aua o loʻo e sili atu le aoga ma le saogalemu i lou tuʻuina atu e faʻaitiitia le suka o le toto ma tumau ai mausali ma masani.

Afai e te manaʻo e fai talakalame, faʻafesoʻotai lau fomaʻi pe o le a le aso e sili ona lelei e amata ai - 5 poʻo le 10 mg.

O maʻi suka e tuiina le inisalini pe ave faʻamalosi o le sulfonylurea (faʻamaʻi Diabeton MV, Maninil, Amarilili ma a latou analogues) e tatau ona faʻaitiitia le fua o nei vailaʻau ina ia le tupu ai le hypoglycemia. E sili atu le faia o lenei mea i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

E fautuaina vave ina ia faʻaitiitia le fua i se itu, ona faʻalemu lemu lea i tulaga o le suka o le toto.

Fruits Bee honey Porridge Butter ma le suauʻu manogi

E mafai ona ou ave laupepa Forsig ma tui inisalini?

O lenei itulau o loʻo faʻamalamalamaina ai mea le lelei o le fualaau faasaina mo Forsig ma ana mea tutusa. O le taumafai e togafitia le maʻisuka i nei fualaau oona e mafai ona avea ma faafitauli. Ole laʻititi ole aʻafiaga ma le manuia e matua mativa lava.

Nai lo le faia o fualaau taugata, e sili atu le lelei o le tumau o le suka toto ma se taumafataga maualalo. I le maʻisuka malosi, e mafai ona manaʻomia ni inisiua maualalo ile inisalini. O le tusiga "Inisalini mo le maʻisuka ituaiga 2: tamaoaiga ma faʻamalosi" e aoga ia te oe.

O fualaau nei e fetaui ma le ava malosi?

E leai se faʻamatalaga saʻo i luga o le auala e fetaui ai le vailaʻau o Forsig ma le ava. O faʻamatalaga aloaia mo le faʻaaoga e pasi ai lenei fesili i le le pisa. Avea dapagliflozin, o le ae faʻaaogaina le fua aupito maualalo o le ava i lau lava lamatiaga.

E mafai ona e suʻesuʻeina le tusiga "Ava malosi mo le maʻisuka." O loʻo i ai le tele o faamatalaga manaia. O loʻo lisiina ai pusa o le ava lea e manatu e le afaina i alii ma tamaitai. Ae leai se faʻamaoniga e mafai ona tuʻuina atu ia latou tumau saogalemu e faasaga i le talaaga o togafitiga a Forsig.

E le lava le poto masani i lenei vailaʻau.

O le a se mea e mafai ona suitulaga ai tapagliflozin?

O loʻo taʻua i lalo le auala e mafai ai ona suia le diapoloni i tulaga nei:

  • Ole fualaau faasaina e le lava le maualalo o le toto toto i se tagata maʻi e maua i le maʻisuka.
  • O se vailaʻau e taugata tele; e le mafai e le tagata ona gafatia.
  • Pills fesoasoani, ae o le maʻisuka e le manaʻo e faʻaalia o ia lava io latou aʻafiaga.

O fualaau faasaina a Forsig ma ona analogues e maualalo ai le suka e oo lava i na tagata gasegase e leai ni a latou lava inisalini. Ae ui i lea, o le aoga o lenei mea faigaluega atonu e le lava, o le a tumau pea le suka i luga aʻe o mea masani, aemaise pe a uma ona 'ai.

Ua e faitau i luga le ogaoga o aʻafiaga o aʻafiaga e mafua ai. Masalo ua e filifili e tatau ona e suʻe se sui mo ia. E tele gasegase e le mafai ona gafatia lenei vailaʻau, aemaise lava mo tagata maʻisuka matutua.

I nei tulaga uma, e mafai ona e alu i se laasaga o le togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 2. E le manaʻomia ai le faʻaaogaina o fualaau matautia ma taugata, anapogi poʻo le galue malosi.

E moni, i tulaga sili ona ogaoga, e manaʻomia lou faʻafesoʻotaʻi inisini injections i lalo ifo. Ae o le suka o le a tumau lelei lava masani 24 itula i le aso.

E mafai ona e ola i se matua tuai, taofia le atinaʻe o faʻafitauli o le maʻisuka.

E mafai ona ou ave fualaau oona mo Forsig mo tagata soifua maloloina?

E leai se aoga mo tagata soifua maloloina e ave laupepa Forsig mo le mamafa o le mamafa. O lenei vailaʻau e aveesea ai le kulukose ma calorie mai le tino ma le urine pe a maualuga le maualuga o le suka toto i le 7-8 mmol / L. Ae ui i lea, i tagata soifua maloloina, o le toto toto e toetoe lava a le oʻo i luga i le laulau ua faʻaalia. O le mea lea, o le fualaau faasaina Forsig e le galue i ai.

Faʻalogo lelei i metformin papa. Latou te fesoasoani e aveesea le mamafa, aʻo taugofie ma saogalemu. O le fualaau aloaʻia lea o loʻo faʻatau atu i falemaʻi, ae le o se ituaiga o faʻataʻitaʻiga faʻatau. Ua fautuaina o ia e le fomaʻi lauiloa ma televise Elena Malysheva.

Talosaga faʻaoga

O le maʻisuka matutua e tele lava ina iai faafitauli tau fatuga, e tatau ona latou faaaogaina fualaau oona e aafia ai le gaioiga o le penisini e tusa ai ma le mataupu faavae a le ACE.

Mo le au matutua, o auala lava ia e tasi e faʻaaogaina mo le le atoatoa o galuega i isi vaega ole maʻisuka. I tagata gasegase e sili atu ma le 65, o faafitauli tau fatuga e tutupu i nisi taimi ona o le diapaglozin.

O se tali le masani masani ona o se faaletonu o le okeni ua paʻu o se faateleina i le creatinine.

Mo togafitiga lelei o le maʻisuka i le fale, e fautuaina e tagata atamamai DiaLife. O se meafaigaluega tulaga ese lenei:

  • Faʻamaʻosaʻo le kulukose toto
  • Faʻatonuina le galuega o le pancreatic function
  • Aveese le faʻanoanoa, faʻasaʻo le faʻavaʻaina o vai
  • Faʻaleleia le vaʻai
  • E talafeagai mo tagata matutua ma tamaiti.
  • E leai se faʻailoga

Ua maua uma e le au gaosiga laisene uma ma tusi faamaonia lelei i Rusia ma atunuu lata ane.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

Faʻatau i le 'upega tafaʻilagi aloaia

O tagata tomai faapitoa e leʻi suʻesuʻeina le faʻaaogaina o le fualaau oona mo Forsig i le taimi o le maʻitaga, o lea la o vailaau o loʻo faʻaseseina i lenei vaega o le maʻisuka. O le mea lea, pe a ave se fetus, e faʻamalolo le togafitiga ma vailaʻau.

E le o iloa pe o le gaioiga gaosi po o mea faaopoopo e alu atu i susu o susu. O le mea lea, o le aʻafiaga o faʻafitauli i tamaiti laiti ona o le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e le mafai ona faʻamaloloina.

E le tatau i tamaiti laiti ona ave lenei vailaʻau.

Afai e iai ni faafitauli laiti i le gaioioga o loʻo tupu, e le manaʻomia ona fetuunai le vailaʻau. O le vailaʻau e faʻasalaina i tagata e maua i le faamaʻi hepatic ma le le atoatoa o le vaeluaga ma le faʻalavelave.

Afai e le lelei le ate, e le tatau ona fetuutuunai le vailaau, o maʻi le mautonu o lenei okeni e manaʻomia ai le faʻaeteete pe'ā faʻaaogaina, o se fuataga maualalo ole 5 mg ua faʻatulagaina, pe afai e talia e le tagata le vailaʻau masani, e faʻalautele lona aofaiga i le 10 mg.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O le vailaʻau e faʻaleleia ai le aʻafiaga o togafitiga o le thiazide, faʻateleina le ono mafai ona faʻamalolo ma le mafaufau. Pe a faʻaaogaina inisalini ma fualaau e faʻamalosia ai le tatalaina o lenei hormone, e masani lava ona atiaʻe le hypoglycemia.

O le mea lea, ina ia faʻaitiitia le ono mafai ona atiaʻe lenei maʻi ma le faʻalagolago faʻatasi o le vailaʻau mo Forsig faʻatasi ai ma le inisalini poʻo isi auala, e faʻafetaui le metotia.

O le metabolism o le fualaau faasaina e masani lava ona avea ma foliga o le glucuronide faʻatasi ma le gaoioiga a le vaega UGT1A9.

Metformin, Pioglitazone, Glimepiride, Bumetanide e le afaina ai le fale falemaʻi o le fualaau faasaina Forsig. Pe a uma ona faʻaaogaina faʻatasi ma le rifampicin, o le mea e mafua ai le faʻaaogaina o le tele o vailaʻau faʻamalosi ma le endocrine, o fualaau faʻasaina e faʻafefeteina, ma o le faʻalauteleina o le faʻalauiloa ua faʻaititia e le 22%.

E moni lenei mea pe afai e leai se aoga i le aveesea o le kulukose e ala i le polokalama urinary. O le faʻaaogaina o isi tagata faʻamalositino e le afaina ai fualaau faasaina. A maeʻa se tuufaatasiga ma le acid mefenamic, o le 55% o le faʻaaliga o le dapagliflozin e faʻaaogaina mai le tino e aunoa ma se aafiaga ogaoga i le excretion o le suka i totonu o le urine. O le mea lea, o le fua o le fualaau faasaina e le suia.

O le falemaʻi faʻafomaʻi faʻaonaponei e ofoina atu le 2 analogues ole togafitiga o Forsig:

O nei fualaau oona o loʻo i ai le mea e tasi o loʻo galue malosi. O le tau o analogues e mafai ona oʻo atu i le 5000 rubles. Tofuiga o le mea taugofie lea e lisiina.

Fautuaga

O le fualaau faasaina Forsig ua faatonuina mo togafitiga a se fomaʻi. Faʻapitoa mai falemaʻi naʻo se faʻasologa.

Tapulaʻa i luga o avetaʻavale pe a ave le fualaau faasaina - leai. Ae o lenei mea e mafua mai i le mea moni e faapea o ia suʻesuʻega e leʻi faia. E leai foʻi se faʻamatalaga i luga o fegalegaleaiga a lenei vailaau faʻasaina ma le ava ma le nicotine.

Soo se suiga i le tulaga pe a ave lenei vailaau e tatau ona lipotia vave i le fomai o loʻo taitaia le togafitiga.

O le vailaʻau o se tupulaga fou o Forsig na faʻaali lata mai nei i luga o faleoloa tau faleoloa. E ui lava i lona tau maualuga, e taʻutaʻua.

O le faʻasalaga e faʻaleleia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma mo se taimi umi e tumau ai le iuga.

O lenei vailaʻau e toetoe lava leai se afaina. E le i faailoaina ni mataupu o le televave poʻo le oona. Ae e oʻo lava i lenei tulaga, e le mafai ona e mafaufau ia oe lava.

O le umi o le vasega ma le fualaau o le fualaau faasaina ua fuafuaina e le fomaʻi o loʻo iloa le faʻataʻitaʻiga lautele o le maʻi. Afai e te solia ia faatonuga, o loʻo i ai se tulaga lamatia o le atiaeina o aʻafiaga aʻafia ma le faʻalavelave.

Endocrinologists iloilo

E le mafai e fomaʻi i taimi uma ona fuafua pe faapefea ona amio le fualaau faasaina. Ina ia fuafuaina le lisi atoa o faʻamaʻiloga ma aʻafiaga itu, e tatau ona faʻaalu le tele o tausaga. O suiga i le tulaga o le soifua maloloina ona o le taumafa e mafai ona tupu ile taimi.

O le tau o le fualaau faasaina e le mafai ona faʻaaogaina tele, o vailaʻau e talafeagai mo na o le taofi o faʻamaoniga, e le fofoina ai faafitauli ogaoga i totonu o le tino, e leʻo maeʻa suʻesuʻeina vailaʻau. O tagata maʻi e masani ona i ai ni faʻafitauli i le siama o le urine.

Tala o le Maʻisuka

I le masina muamua na faʻaaogaina ai, o se faʻamaʻi na aliali mai, na faatonuina e le fomaʻi faʻamaʻi. Ina ua mavae le 2 vaiaso, na amata le vevela, mulimuli ane leai ni faafitauli na tulai mai, ae na tatau ona faaitiitia le fualaau. I le taeao, o le gatete e mafua ona o le maualalo o le toto suka. Ou te lei paʻu lava, na amata ona ou inu vailaau i le 3 masina talu ai. Faatasi ai ma le atinaʻega o aʻafiaga, ou te manaʻo e faʻaauau togafitiga.

O Tina ei ai le maʻisuka faigata, o lea ua ia faʻaaogaina le inisalini i aso uma, e masani ona alu i le optometrist, e lua togafitiga taʻi 2, o loʻo faʻaauau pea ona leaga lana vaai. O loʻo i ai le fefe o le a ou pasia lenei maʻi.

I loʻu tausaga ua ou lagona le vaivai, o nisi taimi ou te lagona ai le vevesi, o se malaise e aliali mai. O le suʻesuʻega na faaalia ai le sili atu o le suka i le 15 mmol / L. Na faatonuina e le fomai Forsig ma le meaai, o lea ou te alu soo e vaai ia te ia.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Lyudmila Antonova ia Tesema 2018 na tuuina mai ai se faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Tuua Lau Faamatalaga