Mezim ma Pancreatin mo le susu

A maeʻa le fananau mai, o le puipuiga a se fafine e leʻi toe faʻafoisia atoatoa, ma e iloa e le tino se tasi tulaga faigata i le isi. A o faagasolo lenei vaitaimi, o nisi o tina talavou na faʻateleina le faʻamaʻi na i ai muamua ma ao faia le maitaga. Ae o le tagofia o fualaau oona e le mafai, aua e mafua ai se tali le lelei i le tamaititi o maua susu o le tina. O le pancreatin o se tasi o nei fualaau faasaina?

O le faʻaaogaina o le pancreatin ao faagasolo le susu

E tele tina e fia iloa pe Pancreatin o le a afaina ai le pepe. E leai ni faʻamatalaga i le auala e aʻafia ai e le vailaau pepe pepe, o le mea lea e le fautuaina ai e le kamupanī e ave lea mea ao leʻi oʻo i le iuga o le lactation. Ae i nisi tulaga, ua faatonuina e fomaʻi fualaau mo le lapataiina o tamaitai, pe afai o le aoga o lona faaaogaina e sili atu nai lo le tulaga lamatia.

O le aafiaga o le pancreatin i luga o se pepe ao lei fausiaina le susu, ae o fomaʻi e faatonuina lenei vailaau, ona o faamanuiaga e ono mafai ona maua mo le tina

O le a lenei vailaʻau

I le falemaʻi, o le pancreatin e aʻafia i le kulupu o enzymes ma vailaʻau. O mea ia e mafai ona talepeina ai aʻafiaga, gaʻo ma gaʻo. Pancreatin - o le sua ua faʻamaloloina e le pancreas, e aofia ai enzymes digestive.

O galuega o enzymes (enzymes) na maua i le ogatotonu o le XVII senituri. Ae na o le lua senituri mulimuli ane, na maua ai e le Farani o Claude Bernard se auala e vavaeeseina ai le vai oona.

I pisinisi, o le pancreatin na faʻaalia i le 1897. E maua mai i le pancreas o puaa ma povi. Muamua, o se paʻu ma se lanu samasama-lanu samasama, o se manogi faapitoa ma se tofo tele. Ae i lenei faiga, o le pancreatin e leai se aoga: i lalo o le faatosinaga o le vai gastric o loʻo i ai le kulimi chlorhydrate, na faʻaumatia ai le enzymes, ma e leʻi oʻo lava i le inumaga. Ma e leʻi pine ae "ufitia" le paʻu i totonu o se atigi, lea na mafai ai ona teuina ia enzymes seia oʻo ina latou ulufale atu i le duodenum. Toeitiiti lava i le foliga tutusa i aso nei, o le vailaʻau o loʻo iai.

Pancreatin - o se fualaau faasaina mai le pancreas o puaa ma povi

Galulue malosi ma gaioiga o papa

I totonu o le fatu o fualaau faasaina o enzymes lea e maua i le tino e le pancreas:

  • protease (trypsin, chymotrypsin), lea e nafa ma le vaevaeina o mea faʻasaina i mea faigofie amino,
  • lipase - faʻaleleia le faʻapalapalaina o le lipid complex ma lona malepelepe i le alcohol alcohol glycerol ma gaʻo gaʻo,
  • alpha-amylase, e nafa ma le vaevaeina o gaʻo i monukuga.

O le gaoioiga o le pancreatin ma analogues ua fuafuaina e le lipase, talu ai o lenei enzyme o le sili lea ona le maluelue ma e leai ni "fesoasoani". O enzymes lava latou o ni polotini i le natura ma, i se tasi auala pe o le isi foi, ia talepeina lalo ifo. O Amylase e maua i le vavao o le tagata ma le tootoo laiti. Ae le lipase e leai ni mea e totogi ai i le gastrointestinal tract. O le mea lea, o le aofaiga o lenei enzyme ua avea ma faavae mo le gaoioiga a Pancreatin. Ole gaioiga aupito maualalo lipolytic i sauniuniga e 4.3 afe iunite ole Ph.Eur.

O le mauaina o le lipolytic, proteolytic ma le amylolytic, o vaega o le Pancreatin e fesoasoani i enzymes lea e maua mai ai le pancreas, talepe ai palatini, gaʻo ma gaʻo. O le iʻuga, o nei mea faʻapipiʻi e sili atu ona ufiufi e le vailaau o le iniseti laitiiti ma gauaiina e le tino.

O le Pancreatin e maua ai le tino ma le enzymes e tatau ai mo se faiga masani o fualaau

Enzymes ua faʻasaʻolotoina mai le membrane i totonu o le tootoo laʻititi, lea e lelei tele le siosiomaga lelei mo i latou.. O le gaioiga sili e faʻaalia 30-45 minute pe a uma ona ave le fualaau.

Faʻasologa o Ata: Eseesega o Pancreatin

E tele analog o Pancreatin e mafai ona maua i falemaʻi i aso nei. O ia mea uma e aofia ai le mea galue malosi pancreatin, e pei o se tulafono, faatasi ai ma le faateleina o le lipolytic gaoioiga, faapea foi ma le tele o vaega lagolago.

Le sili ona lauiloa o analogues:

Ae o nei mea e sui ai fualaau faasaina, o se tulafono, e lua, pe tele foi taimi e sili atu ona taugata nai lo le pancreatin masani. Vagana aio lena mea, latouvaega faaopoopo o ausilali e mafai ona mafua ai le mafuaʻaga o le afaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Creon, pe a faʻatusatusa atu i le Pancreatinum masani, o le tele o mea galue e sili atu ona maualuga, lea e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaogaina o le tino.

O ai e faʻamatalaina le pancreatin ma o ai e leai

O fualaau faasaina e fesoasoani i mataupu pe a le lava a latou lava enzymes digestive. O le mea lea, e masani ona fautuaina:

  • tagata o loʻo mafatia i le le atoatoa o le panocreatic exocrine - o le pancreatitis chronic, dyspepsia, cystic fibrosis,
  • o gasegase e maua i le gastrointestinal problems e fesootaʻi ma le manava faʻapitoa, le faʻamaʻiina o le tino - suiga i le cardiovascular system lea e tupu pe a uma ona 'ai, faʻapea foʻi ma le faʻamalosi,
  • faatasi ai ma le soliga o le faʻamaua o meaʻai e fesootaʻi ma gaioiga i luga o totoga o le tino o le manava,
  • e faʻaleleia le faʻamavaeina o meaʻai i tagata o loʻo galulue faatasi ma meaʻai e le talafeagai, e taʻitaʻia ai se olaga le lelei, faʻapea foi ma le 'ai o meaai e le masani ai (mo se faʻataʻitaʻiga, fafo), meaai gaʻo ma le tele o meaʻai,
  • aʻo leʻi faia se suʻesuʻega o totoga o le gastrointestinal tract e fesootaʻi ma le ultrasound poʻo le x-ray.

Aʻo leʻi oʻo i le ultrasound poʻo le x-ray, ua faatonuina e le fomaʻi pancreatin

Contraindications

I le avea ai o se tulafono, ua faatonuina e se fomaʻi soʻo se vailaʻau, ae o aso nei e tele naua faʻasalalauga mo sauniuniga o le enzyme lea e toatele tagata latou te faatauina mai ai nei fualaau aina po o capsules e aunoa ma le feutagai ma se fomaʻi. E ui lava i le mea moni e faapea o enzymes o se tino masani o le tino o le tagata, o le tele o tui o fualaau faasaina e mafai ona faateleina ai nisi o togafitiga faʻaleaga. O le mea lea, e tatau ona manatua i le mafaufau o le vailaau faʻasaina ua solia:

  • tagata o loʻo mafatia i le pancreatitis i le vaega laititi,
  • faatasi ai ma le iloagofie o le gasegase i vaega o le vailaʻau,
  • ma le faʻavavevaveina o le pancreatitis masani.

E tatau ona faʻaeteete mo tagata o loʻo mafatia i le cystic fibrosis.. Ole maualuga o tui o le fualaau faasaina e mafai ona mafua ai le faaputuputuina o le paʻu ua matutua i totonu o le membrane mucous o le faʻasaʻo, ma mafua ai ona vavalalata.

Faʻaiʻuga

O aʻafiaga pe afai e seasea faia sauniuniga o le enzyme, pe a ma le 1% o mataupu. E masani ona fesootaʻi ma le faʻavevesiina o le manava ma isi totoga o le gastrointestinal tract. E mafai ona:

  • allergies
  • i se tulaga e seasea tupu, vavae mama, malosi, leisa, le mautonu le manava,
  • aʻafiaga o fatugaʻo ma se faʻalavelave maualuga (hyperuricosuria, hyperuricemia).

Tulafono mo le aveina o enzymes mo tina tausimai

Aumai se laulau po o se kapoti o le Pancreatinum atoa, e aunoa ma le faimamago, ma meaʻai poʻo vave lava. Ina ia ausia le sili ona lelei, ua fautuaina e inu le vailaau ma se aofaiga o le vai - a itiiti ifo ma le afa afa. E mafai ona avea ma vai, faapea foi ma le lauti po o sua o fualaau suamalie, o loʻo i ai se siosiomaga faʻavae poʻo le le mautonu.

E le faʻatagaina e faufautua o susu susu le faʻaaogaina o le pancreatin ao faagasolo le lactation. E fautuaina e tagata tomai faapitoa tina tausi maʻi i le taimi o togafitiga e tausisia tulafono nei:

  1. Pe a faʻaaogaina meaʻai e le masani ai, faʻalelei poo i totonu o voluma tetele, o le masani masani o fualaau faʻasaina e 1-2 papa. I isi tulaga, o le fualaau o le fualaau faasaina i le taimi o le susu pepe e mafai ona faateleina, ae e tatau ona feutagai ma se fomaʻi e aloese mai faafitauli.
  2. O le fualaau e sili atu ona lelei pe a uma le isi susu.
  3. E faatagaina e ave naʻo le enzymes i latou lava i mataupu e tasi, pe afai e manaʻomia le pulega umi, e sili atu le sailia o fautuaga faafomaʻi.

E le faasaina le Pancreatin i le vaitaimi o le lactation, ae afai e te manaʻomia se taimi umi o le enzymes, faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi

Faatasi ai ma le umi o togafitiga faʻatasi ma enzymes, e tatau i le fomaʻi ona faatonu ni mea faaopoopo i le fafine lacting e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le anemia

Vitio: faatinoga ma foliga o le faʻaaogaina o Pancreatin

Ua talia e fomaʻi le aveina o Pancreatin i le taimi o le susu. O lenei sauniuniga o le enzyme e faʻaleleia ai le gaioiga o gaioiga o le manava e aafia i le faʻafefeina o le tino ma fesoasoani e faʻamalolo le "mamafa" o le manava. E mafai foi ona e talitonu ia te ia aua o se meafaigaluega faafomai lea ua pasia le suega o le taimi, aua ua silia ma le selau tausaga. Ae peitai, e le tatau ona e faatonuina se sauniuniga o le enzyme ia oe lava i le taimi o le lactation. Ae maise lava pe afai e te fuafua e faʻaaoga soo. E manaʻomia se faʻatalanoaga a le fomaʻi.

O a faʻamaʻi o le gastrointestinal tract e mafai ona e inuina Mezim ma Pancreatin

Faʻataʻitaʻi e fomaʻi sauniuniga o enzyme pe a:

  • o le pancreas e le maua ai le tele o enzymes (pancreatitis, cystic fibrosis),
  • iloa le faagasologa masani o le manava o le manava, tootoo, ate, leona,
  • faʻamaʻaʻaʻa atoatoa, faʻafefeina o totoga vavalaʻau poʻo isi totoga,
  • e tatau ona faʻaleleia le tulaga lelei o le gaʻoina o meaʻai i meaʻai,
  • o loʻo i ai faʻamalolo masticatory,
  • hypodynamic lifestyle
  • manaʻomia se sauniuniga mo se x-ray poʻo se ultrasound o le vevela.

E mafai ona ou faʻaaogaina ma le susu

O le tele o fualaau oona e le maua le numera manaʻomia o suʻesuʻega maumaututu i le saogalemu o aʻafiaga i luga o le tino o se tina tausimai. O Mezim ma Pancreatin o loʻo iai i latou. O faʻamatalaga aloaia o loʻo faʻamatalaina ai le mafai ona faʻaaoga i le taimi o le gaioiga, pe afai o le faamanuiaga i le tina e sili atu nai lo le lamatiaga i le tamaititi. Ae e itiiti lava ni faʻamatalaga e uiga i le taimi o le susu, e aofia ai e le oi totonu o le lisi o faʻamaʻi. Naʻo le faʻamatalaga i le Mezim 20000 o loʻo fautua mai ai e mafai ona ave le vailaʻau e pei ona faatonuina e le fomaʻi. Ma i togafitiga faafomaʻi, e tele mataupu o le tofiga o Mezim ma Pancreatin i fafine i le taimi o le lapataiga.

E talitonu tagata tomai faapitoa o le GV e mafai ona faʻaaoga sauniuniga o le enzyme i le lacting women according to the testimony of the doctor. Ae ao le i faia se fualaau faasaina, o se auiliiliga talafeagai o le a avea o se uluai iloiloga o le tulaga, e aofia ai:

  1. Maʻeu le talafeagai o le taliaina i tulaga taʻitasi. E tupu e mafai ona e faʻatali mo sina taimi i le togafitiga. Afai o le tulaga o le tina e taua tele, e moni, o le togafitiga faanatinati e faia.
  2. Le matua o le tamaitiiti. I le vaitau e oʻo i le ono masina o le pepe, o le faʻaaogaina o soʻo se vailaau e sili ona faʻaitiitia. O le mafuaʻaga o lenei mea o le faʻagatagata o mamanu uma ma okeni o le pepe. E oo lava i se fualaau itiiti o se vailaʻau e mafai ona faʻaosoina ai se tali e le manaomia i totonu o le paʻu i le ituaiga o le manava, faʻafeusuai, fulafula, ma isi. O le matua o le tamaititi, o le sili atu lea o filifiliga o vailaau e maua i tina tausi maʻi ma le laʻititi ifo o le pasene o faʻamatalaga leaga.

Pe a faʻamalosi le fomai i le togafitia o le tina ma Mezim poʻo Pancreatin, e tatau ona e puipuia le tamaititi i le tele e mafai ai ona maua mai le vailaʻau. E mafai ona e saunia susu mo le faʻaaogaina i le lumanai pe ave se pilini i le taimi lava e uma ai le fafaga ma le isi taimi e faʻaaoga i le susu pe a uma 3-4 itula, pe a itiiti le aʻafiaga o le fualaau faasaina. O le tulafono autu mo se tausisoifua tina e tatau ona tausia le lapataiga mo le umi e mafai ai.

Ina ia aloese mai faʻafitauli i le vaega o meaʻai ma ia le toe faʻaaogaina vailaʻau, e tatau i tina tausi maʻi ona mulimulitai i tulafono faʻavae o se taumafataga maloloina. Afai, pe a uma, o le faʻamaʻi ua oʻo mai, o le mea muamua e fai o le faasaʻoina lea o le taumafataga ma faʻaaoga auala faʻapitoa o togafitiga.

Faʻavaeina o fualaau faasaina

O le eletise autu o Mezim ma Pancreatin o le pancreatin, lea e aofia ai enzymes i lona tuufaatasiga:

  • amylase
  • lipase
  • puipuiga.

O le Pancreatin e maua mai le paʻu o povi ma puaa. O le fausaga o sauniuniga e aofia ai foi vaega o fesoasoani mo le fausia o ni meaʻai.

Faamatalaga Lautele Pancreatin Forte

Fomu o mea e fai - o loʻo iai ni atigi solu (soluble i totonu o le inumaga), lanu enaena, lapotopoto. E i ai se manogi faapitoa. I le avea ai o se vaega o enzymes pancreatic e pei o le amylase, lipase ma le protease. Tagata faʻatau - magnesium stearate, povidone, microcrystalline cellulose ma isi vaega e le o iai ni meaola faʻapitoa.

O le fualaau faasaina e taulai i le totogiina o le le lava o le secretory functionality o le pancreas, pele functional excretory o le ate. E fesoasoani i le faʻasalalauina o le faʻaogaina o le faʻaogaina. I le taimi lava lea e tasi, o loʻo iai aʻafiaga, amylolytic ma le lipolytic.


Enzymes i pepa e fesoasoani e talepeina ai aʻafiaga i amino acids, lipids i le lipidids ma le glycerol, ma le malolo e pau i lalo i monosaccharides ma dextrins. Trypsin fesoasoani e taofia le gaioiga malosi a le gland, aʻo iai se mea faʻapitoa.

Hemicellulose e faʻaumatia ai le fiva o mea totino, lea e faʻaleleia ai le faʻapalapalaina o meaai, faʻaititia ai le gaosiga o le gaʻo i totonu o le manava. O se siʻosiʻesega mai le talo e iai sona aʻafiaga, e faʻamoemoe e faʻamalosi ai le lipids, ma faʻaleleia le faʻafefe i le gastrointestinal tract. O le otootoga o le pulu i le tuufaatasiga ma lipase e faʻaleleia ai le gaioiga o le vaega mulimuli.

Faailoga mo le taliaina:

  • Suiga togafitiga pe a fai e le maua se talaʻaga o le le atoatoa o le panocreatic - faʻatasi ai ma le pancreatitis, pancreatectomy, faʻamaʻi, faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻamaʻi pipisi, cystic fibrosis,
  • O le nutimomoia o meaʻai e faʻavaivaia, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a uma le taotoga i le manava po o le fatu,
  • Le faʻaleleia atili o togafitiga o tagata gasegase i gaioiga masani o le gastrointestinal, ae le o le talaaga o meaai le talafeagai ma le le paleni. Mo se faʻataʻitaʻiga, leaga le 'ai o meaai, taumafa paleni, meaai le lelei, ma isi,
  • Gastrocardial syndrome
  • I le sauniuniga mo se X-ray poʻo se ultrasound o le pancreas, e suʻe ai le tino o le tino.

O faʻamaoniga e aofia ai se osofaiga mataʻutia o le mumu o le pancreatic, o se vaitaimi o le faʻasalaga o le pancreatitis, o le gase o le galuega, o le hepatitis, o le atinaʻeina o jaundice obstructive, cholelithiasis, faʻamalositino o le intestinal. E le mafai i tamaiti ei lalo ifo o le tolu tausaga le matutua, ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

E mafai ona avatu le Pancreatin i se tina tausi maʻi? O le faatonuga e le o taʻuina ai le lactation o se faʻalavelave, e leai se afaina i le pepe i le taimi o le lactation.

Ae ui i lea, a oʻo i le maitaga, e fautuaina i latou ma le faʻaeteete tele, ona o le aafiaga i le atinaʻeina o intrauterine e leʻi suʻesuʻeina.

Faʻasalaga Fomu

E gaosia e le gaosi oloa tapenaga o Mezim ma Pancreatin i foliga o papaʻe paʻepaʻe po o le paʻepaʻe ma se paʻu piniki. O le vailaau oona Pancreatin i se fuataga maualalo o le 25 iunite e mafai ona faʻataʻitaʻiina i tina tausi soifua ma faʻafitauli mamaʻi laiti

Uiga o Mezim ma Pancreatin

Matou te tuʻuina atu se aotelega o vailaʻau o le enzyme e ala i tulaga nei:

  1. Lelei. Afai o fualaau oona ua faatonuina e tusa ai ma le tulaga, latou te maua se aafiaga lelei i le tino. Pancreatin e aoga i le togafitia o maʻi laiti ma e le afaina ai tamaiti laiti. O Mezim o se fua tele o le mea galue, o lea ua fautuaina ai i mataupu ogaoga o le atinaʻeina o le maʻi. O le tele lava o taimi, e fautuaina e fomaʻi vailaau o le enzyme e avea o se vaega o togafitiga faʻapitoa, e fuafua i le siama.
  2. Faʻasologa o faʻamaʻi faʻamaʻi. O Mezim ma Pancreatin e iai le tele o taimi mo le vaitaimi o togafitiga: mai i le tasi laulau pe a 'ai meaʻai, meaʻai tele i le olaga atoa e sui ai togafitiga. E faʻalagolago i le ata atoa o le atinaʻeina o le faʻamaʻi.I le tulaga o le faʻaogaina o meaʻai, o fualaau oona ua faatonuina mo le 10-14 aso.
  3. Tau O le tau o fualaau oona e mai le 17 rubles i le 600 ruulu i le pusa. O le tele o le filifiliga tupe o le pancreatin o le fale. O se kamupanī Siamani Berlin-Chemie Mezim, e faalagolago i le numera o laulau i totonu o se ato, e mafai ona oʻo atu i le 600 rupu.
  4. Contraindications O loʻo gaosia e le kamupanī ni tulaga e le fautuaina ai e faia sauniuniga o le enzyme: maualuga le maitauina i vaega, lapisi o le pancreatin ma le faʻavavevave o le pancreatin, o tausaga o tamaiti e oo atu i le tolu tausaga.
  5. O aʻafiaga e aʻafia ai ma tapulaa i luga o le faʻaoga. Mezim ma Pancreatin e masani ona talia lelei e gasegase. O gasegase o le allergic, faamaʻi, manava manava, gasegase, lagona ogaoga i le vaega o loʻo tutupu i nisi taimi e faʻaalia. I se tulaga e seasea tupu, o le a tupu mai ai faailoga o le faʻalavelave i le togavao. Faʻatasi ma le faʻaaogaina o fualaau oona i le tele o doses, o le faateleina o le tele o le uric acid i totonu o le toto e mafai, ma ua faʻaitiitia foi le faʻaaogaina o le uʻamea.

Faʻafefea ona faʻaaogaina fualaau faʻataʻitaʻi e tusa ai ma faatonuga: pe faʻapefea ona inu meainu, o le taimi ma le umi o le faʻaoga, fua

Ua faatonuina e le fomaʻi le fuataga ma le umi o le faʻatagaina taʻitoʻatasi i tulaga taʻitasi e faʻavae i luga o le mamafa o le faʻaogaina o le tino. O le faʻasalalauga aloaia e ofoina atu ai le tusa ma le 1-3 ipu, e aunoa ma le mumu, ma le vai. Mo se aso, o le fualaau faasaina e tolu taimi muamua, i le taimi poo le maeʻa foi o se taumafataga. Mezim ma Pancreatin o loʻo ufiufi i se ituaiga o le membrane, lea e le paʻu i totonu o le manava, ae i totonu o le tootoo laʻititi, ina ia amata ai i luga o le enzymes a latou galuega i le faʻaaogaina o protein, gaʻo, gaʻo. O le mea lea, ua fautuaina talatini ina ia foloina atoa. Afai o faailoga o allergies, faaletonu o le ogaumu, poʻo isi uiga le lelei o loʻo matauina i se pepe ao aveina Pancreatin poo Mezim, o nei mea uma o se faailo e taofi le ave o fualaau ma vaʻavaʻai lau fomaʻi

Fualaau faasaina

Ou te inu ma le filemu. E le na o Mezim, ae o le fale faʻapitonuʻu - Pancreatin. 5 taimi taugofie.

Tasha Kits Dzerzhinsk

https://www.baby.ru/blogs/post/382946816-276045677/

I le taimi nei, e tusa ma le 2 vaiaso talu ai, sa i ai foi se osofaiga. Faʻamaoni i le gastroenterologist. I le lautele, vaiaso 5, lea na taua i luga, ma matua. i le taimi lava lea, faatasi ai ma taumafataga taitasi Mezim, pe ae ai sina mea, mo se faataitaiga, taeao po o le 'aiga o le afiafi, ona e 1 le papa, ma i le aoauli pe a sili atu i le 2 papa meaai. O nei mea uma e inu mo le vaiaso, pe afai e fugalaau ona 2 pati o le espumisan. Ou te alu, ma oe soifua maloloina! E fautuaina le fiaai i le 1 le aso talu le osofaiga, na ou alu i le susu e aunoa ma le fia inu, na ou inu na o le lauti ma vai. E lelei mea uma.

teine111

https://www.u-mama.ru/forum/kids/0-1/192461/

Na ou inu Mezim mo le taimi atoa o le GV, o laʻu gallstone na matua faateleina ina ua uma le maitaga, na taofia uma uma ... ma e ese mai No-shpa ma Mezim, e leai se mea na mafai. E leʻi tali mai le tamaititi i soo se auala - e ui lava na fai mai le fomai e sili atu lona lelei, o nisi enzymes faaopoopo e maua si nai mea), ae na ou le matauina ni mea laiti po o ni malosi faaopoopo) ma o Mezim e toetoe lava tutusa ma Pancreatin.

Sneg

http://strmama.ru/forum/thread4205.html

Pancreatinum papa. Sa ou inu, na ou tigaina i le manava, na fai mai le fomaʻi e mafai ona faia i le HS.

Katka Sanovna Orenburg

https://www.baby.ru/blogs/post/382958533-67811663/

Faatusatusa uiga o Mezim ma Pancreatin

O le Pancreatin o loʻo maua i totonu o ituaiga e lua, e fuafua i le fua o le 25 iunite ma le 30 iunite. O tufuga eseese e tuuina atu le oloa tau vailaau ma igoa:

  • Pancreatin
  • Pancreatin malosi
  • Pancreatin-LekT.

O se tagata gaosi oloa mai fafo na te faatauina atu fualaau Mezim i ituaiga e tolu:

  • Mezim Forte
  • Mezim Forte 10000,
  • Mezim 20000.

O nei fualaau faasaina e ese mai le tasi i le isi i le aofaiga o le mea galue (pancreatin) i le papa. Mezim 20000 e aofia ai le maualuga o le pancreatin

Laulau: faʻatau fualaau

FaʻatauLe numera o enzymes, UNITFaʻaauauFaʻasologa
amylaselipasepuipuiga
PancreatinRusia350043002001. Tau maualalo.
2. Laʻititi laʻititi mo faʻafitauli laiti.
3. O le lamatiaga o le taufaasese e itiiti lava.
1. Faʻaitiitia le aoga i tulaga o maʻi matuia o meaʻai.
Pancreatin malosi46203850275–500
Pancreatin-LekT35003500200
Mezim ForteSiamani420035002501. Fuataga tele mo faafitauli matuia o meaʻai.
2. Lelei tele.
3. Siamani lelei.
1. Tau maualuga.
2. O le lamatiaga o le taupulepulega e maualuga.
Mezim Forte 10000750010000375
Mezim 200001200020000900

Vitio: togafitiga o se tina tausimai

O tapenaga o Mezim ma Pancreatin e leai ni suʻesuʻega faʻapitoa i le saogalemu o le faʻaaoga i le tulaga o le susu. Ae i togafitiga faafomaʻi, e masani ona fautuaina e fomaʻi nei vailaau e faʻamalosi ai fafine e iai faʻafitauli eseese ma faʻamaʻi o le gastrointestinal tract. Mezim ma Pancreatin e le eseese tele le tasi i le isi, o le eseesega ua na o le fua o le mea galue malosi, tau ma le atunuu na afua mai ai. O manatu autu e taua ona mafaufau i ai pe a filifilia togafitiga mo se tausimai tausi maʻi o le faanatinatiina o togafitiga, o le matua o le tamaitiiti ma le tagofia o fualaau e tusa ai ma faʻamaoniga manino a le fomaʻi.

Fale faʻamaloilo

O le pancreatin forte o se enzyme digestive, e totogi ai le le atoatoa o le galuega secretory o le pancreas ma le biliary function of the liver, faʻaleleia le faʻamaʻiina o meaʻai, ei ai le proteolytic, amylolytic ma lipolytic aafiaga.

O le palacreatic enzymes (lipase, alpha-amylase, trypsin, chymotrypsin) e fesoasoani i le malepelepe o puipuiga ile amino acids, gaʻo i le glycerol ma gaʻo gaʻo, sisi i le dextrins ma monosaccharides.

Trypsin e taofiofia ai le faʻamalositino malosi o le pancreas, ma maua ai se faʻalogiga faʻagutu.

O le hemicellulase enzyme e faʻaolaina ai le malepelepe o fiva laau, lea e faʻaleleia ai foi faiga o meaʻai, e faʻaitiitia ai le fausia o gaʻo i totonu o le manava.

O le suamalie o le talo e galue ai, e faʻaleleia ai le gasegase o gaʻo, faʻaleleia le gaʻoina o gaʻo ma fuamoa gaʻo, ma faʻaleleia le gaioiga o le lipase.

Pharmacokinetics

O le pancreatic enzymes e faasaʻolotoina mai le foliga i totonu o le siosiomaga alkaline o le tootoo laiti, aua puipuia mai le gaioiga o le suasusu manogi e ala i le vevela. O le maualuga o le enzymone o le vailaau faʻasaina e 30-45 minute mulimuli ane pe a uma le faʻafofoga tautala.

O se sauniuniga o le enzyme mai le paluga o povi ma puaa. Pisreatic enzymes e aofia ai fualaau faasaina - lipase, amylase ma protease - faafaigofieina le gaogaina o palatini, gaʻo ma gaʻo i meaʻai, ma saofagā ai i le faʻamalamalamaina atoatoa o meaʻai i le tootoo laiti.

Talu ai ona o le faʻamalosi faʻamalosi, o le enzymes e le faʻavaivaia e le gaioiga o le kulimi hydrochloric o le manava. Lafoaʻi o le membrane ma le tuʻuina atu o enzymes amata i le duodenum. Enzymes e le lelei le gauai i totonu o le vaega o meaʻai, galue i totonu o le luminaʻi o le intestinal.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Pancreatin Forte


O le vailaau oona Pancreatin Forte e tatau ona ave e tamaitai ma alii i meaai. O pusa e le o vevela, folo atoa. Ia mautinoa e inu le tele o vai - lauti, fualaau suamalie, vai manino. O le fuataga e fuafuaina e le tausaga o le tagata maʻi, le tikeri o le le atoatoa o le panocreatic exocrine.

I le averesi, o le fua eseese e eseese mai le 14,000 i le 28,000 IU o le lipase i le tasi (o le tasi lenei pe lua papa). Afai e leai se togafitiga, o le a faʻateleina le faʻateleina. Afai e tatau ona fai se laʻititi maualalo, mo se faʻataʻitaʻiga, 7000 IU o le lipase, ona fautuaina lea o le faʻaoga tutusa o le Pancreatin Health - o loʻo i ai se vaega maualalo o enzymes digestive.

O tagata matutua e faʻamatalaina mai le 42,000 i le 147,000 IU (3-10 papa). E tusa ai ma le talaaga o le le atoatoa o le okeni, o le fuainumera e faateleina i le 400,000, e tutusa ma le 24-itula manaomia e le tagata mo lipase.

O le maualuga pito maualuga mo soʻo se tagata matua e 20,000 i le kilokalama o le mamafa o le tino. Faʻaaliga mo tamaiti:

  1. Tamaiti e sili atu i le 4 tausaga ua fautuaina 500 IU i le kilokalama o le mamafa i le amataga o togafitiga. E tusa ma le tasi le papalama mo le 28 kilokalama. Talia i le taimi o le taumafataga.
  2. Afai o le mamafa o le tamaititi e itiiti ifo i le 28 kilokalama, ona faʻatulagaina lea o se analogue ma se vaega maualalo o enzymes digestive.
  3. Mo le tamaititi, o le fua pito i maualuga i aso taitasi e 10,000 i le kilokalama o le mamafa, ma le aofaiga e le silia 100,000 IU.

O le umi o le togafitiga e amata mai i ni nai aso (pe a fai e le maua se mea paleni ona o sese i totonu) i ni nai masina poo ni tausaga (pe a manaʻomia le togafitiga tumau).

O le faʻasalalauga e mafai ona faʻaosofia aʻafiaga o le itu:

  • Lavea vavae
  • Tali atu i le Allergic
  • Paʻu o le tino
  • Naua, vili,
  • Lower bale acid gaosiga.

Faatasi ai ma se faʻalavelave maualuga, faʻalauteleina itu aʻafia. Afai e iloa le faʻamatalaina o faʻamaoniga, e tatau ona faalēaogāina vailaʻau, faʻataʻitaʻi togafitiga faʻatau. E mafai ona faʻatau le vailaʻau i totonu o se fale talavai, o le tau e tusa ma le 150 rubles.

Analogs ma iloiloga


O faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina e tele. Ae ui i lea, o le toatele e lelei la latou lanu. Afai e te faia se fuataga i luga o se fua o le 10-fuainumera, o lona uiga i le tele o tagata gasegase, o le aoga o le fualaau faasaina e 8-9 points. O le aoga autu o le gaosiga o oloa, taugofie tele.

Afai e le talafeagai le fualaau faasaina, o le tagata maʻi e atiina ae aʻafiaga o itu, ua fautuaina o ia e pei o Pancreatin Forte. E i ai o latou eseesega i le tuufaatasiga, o faʻamaoniga, faʻamaʻiloga ma isi nuances.

Na o le fomaʻi e aofia ai i le sui, talu ai o sauniuniga uma e aofia ai le eseʻesega o le faʻamaʻi o le enzymes digestive. Mafaufau i nisi o analogues:

  1. Mezim Forte o se fualaau faʻamaʻi e tatau ona e 'ai ao' ai. O le eseʻesega ma le Pancreatin, o Mezim o loʻo i ai se atigi vaivai o laulau, lea e mafai ona solo i lalo o le malosi o le suka gaosia.
  2. Creon o se fualaau faʻaonapo nei, o lona tulaga uiga ese e maua ai se maualuga o le togafiti. Fesoasoani i se taimi puupuu e faʻamaonia ai le lomiina, faʻamalolo o faʻamaʻi pipisi.

O le lisi o analogues e mafai ona faaopoopoina i vailaau - Pancreasim, Laisene, Zimet, Pancreatin 8000, Prolipase, Pancreon, Festal, Hermitage ma isi fualaau.

Pancreatin Forte, pe a faʻaaoga faʻatasi ma sauniuniga uʻamea, e aʻafia ai le faʻaaogaina o se minerale. Faʻatasi ai ma le ava malosi, o le lelei o le faʻaogaina o meaʻai e faʻaitiitia. E le afaina ai le gauai ma le gafatia e ave ai se taavale.

O le lomiga o togafitiga o fualaau o pancreatitis o loo talanoaina i le vitio i lenei tusiga.

Pancreatin malosi: atamamai ma analogues, e mafai ona susu?

Pancreatin Forte o se vailaau oona e aofia ai le enzymes i le tuufaatasiga e totogi ai le le atoatoa o le galuega faalilolilo o le pancreas, galuega o le biliary o le ate.

O le tuufaatasiga o vailaʻau e aofia ai elemene fualaau e fesoasoani e talepe ai mea e maua ai le palatini, gaʻo ma gaʻo i le setete o amino acids, lipid molecules, dextrins and saccharides, i le faasologa.

Faʻafetai i le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o loʻo i ai se faʻaleleia atili o le faʻaaogāina o meaʻai i totonu o le tagata, o faʻatulagaina o le digesile e faʻapitoa, o faʻamalositino faʻaaliga e mou atu.

Mafaufau i le taimi e mafai ai ona e aveina Pancreatin Forte, o le a lona faʻailogaina, ma aʻafiaga itu. Ma ia iloa foi pe mafai ona faʻaaoga vailaau mo se tausisoifua?

Pancreatin: mafai ona ou ave ma le susu


(44,00 mai le 5)
Lolomi ...

I le taimi o le susu, e matua faigata lava i tina ona filifili vailaau e saogalemu mo le pepe.

Ae faʻapefea pe a manaomia e le fafine ona filifili se fofo e faʻaleleia ai otaota? O se tasi o fualaau sili ona lauiloa o le pancreatin.

O le a le mea e aofia ai i lenei vailaʻau, o fea mataupu e faʻaaogā ai, ma e faʻafefea ona aʻafia lou soifua maloloina ma le soifua maloloina o paʻu? Tatou talanoa e uiga i mea uma i le faasologa.

Le tuufaatasiga ma le masini o le gaioiga o le fualaau faasaina

O le pancreatin e taua o le sua pancreatic, lea e fesoasoani e talepe ai le polotini ma meaʻai gaʻo. Afai e mafai ona gaogao faʻatasi ia gaʻo, o le pancreatin e taua mo le malepe o gaʻo i totonu o le vaega o meaʻai.

O le taimi nei o Pancreatin sauniuniga e faʻaaogaina ai enzymes e maua mai le paluga o povi ma puaa.

Faaaoga le vaifofo mo na tagata e le o aumaia le aofaiga tonu oa latou lava enzymes.

I le taimi o le duodenum, pancreatin faʻavaveina ai le faagasologa o le faʻaogaina o meaai ma fesoasoani i le tino e faʻaleleia atili minerale.

O le fualaau faasaina "Pancreatin" ua ufiufiina i se pupu faapitoa e puipui ai le mea galue i laupepa po o kapula mai le solo i totonu o le manava pe a faʻaalia i le chlorhydric acid. Ona o lenei mea, e amata ai ona galue na o le palacreatin enzymes i le duodenum, sili ona malosi - afa itula pe a uma ona ave le vailaʻau.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O a faʻafitauli i le faʻaogaina o meaʻai e fesoasoani i le faia o le pancreatin? E aoga le fualaau faʻamaʻi pe a faʻamautu maʻi nei:

  • gaioiga faifai pea i le manava, ate po o le gall moda,
  • tulaga pe a uma le faʻamaʻiina o totoga o meaʻai, lea eo faatasi ma le faʻateleina
  • gaʻo po o le manava,
  • chronic pancreatitis
  • tulaga pe a mavae le aveeseina o se vaega o le manava, pancreas.

E le gata i lea, o le pancreatin o loʻo i ai i latou o loʻo i ai le gastrointestinal tract i tulaga nei:

  • ma mea sese i meaʻai (mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o le tele o meaʻai gaʻo),
  • ao tausisia pea se olaga ola solo,
  • mo le solia o le gaioiga galue,
  • i le sauniuni mo se x-ray poʻo le ultrasound suʻesuʻeina o le tino o le tino.

O le umi o le togafitiga e mafai ona fesuisuiaʻi mai le tasi o tui i ni nai masina, e fuafua i le mafuaaga mo le tagofia o fualaau faasaina.

Pancreatin i le taimi o le lactation

O le saogalemu o le fualaau oona i le taimi o le susu pepe e leʻi maeʻa ona suʻesuʻeina, aua e leʻi faia faʻataʻitaʻiga i le va o tina tausi maʻi. Afai e te ave pancreatin mo oe, o le a taʻu atu e le fomai ia te oe. Ae ui i lea, o faufautua pepe e manatu o tina tausi maʻi e mafai ona faʻaaogaina fualaau faasaina, ae sili atu le tausisia o fautuaga nei:

  • E sili atu le inu i le vailaau i le taimi lava e uma ai le fafagaina o le pepe.
  • O le faia o se filifiliga tutoatasi i le aveina o vailaʻau e faʻatagaina pe a tulaʻi mai se taimi e tasi. I nisi tulaga, ua faatulaga e le fomaʻi le auala o togafitiga.
  • Vaʻai le tulaga o le pepe. Afai e te vaʻai i se tali le lelei, e sili atu le faʻamalo le vailaʻau ma faʻatalanoa se fomaʻi.

E mafai ona e faʻatau Pancreatin i se tau lelei iinei!

Lagolago i se soifua maloloina lelei. I le taimi o togafitiga (aemaise lava pe afai e iai lou pancreatitis), e tatau ona e mulimuli i se taumafataga faapitoa:

  1. Sili atu le kuka i meaai,
  2. Aloese mai ipu vevela ma le malulu, e tatau ona mafanafana meaai,
  3. e tatau ona e 'ai i ni vaega laiti, ae masani lava - 5-6 taimi i le aso,
  4. e fautuaina e fesuisuiai meaʻai malolosi poʻo filifili ipu vai-vai,
  5. e manaʻomia lou inuina o le tele o le vai, o le pulupulu lapisi poʻo le lauti vaivai e fautuaina faapitoa.

E manaʻomia lou faʻaaogaina o le pancreatin i meaʻai, fufulu ile vai. A maeʻa lena, aua le faanatinati e taoto i luga o le sofa. E mafai ona faʻamavae le papa i totonu o le esophagus ma le oʻo atu i le duodenum, ona leai ai lea o se aafiaga mai le taliaina.

Faʻaiʻuga

E ui lava o se aʻafiaga i le togafitiga o le pancreatin e seasea lava (i le itiiti ifo ma le 1% o mataupu), e sili atu ona e faamasani oe i taunuuga talafeagai ao le i oʻo i luma.

Mai le faʻaogaina o le tino, leu, vomiting, papū poʻo le manava, faʻalavelave i le manava e mafai ona tupu. I nisi o tulaga, o aʻafiaga o le tino e mafai ona tutupu i foliga o le paʻu o le paʻu. Ona o le faaumiumi o le faʻaaogaina o le vailaʻau i gaʻo tele, e mafai ai e le hyperuricosuria ona atinaʻe - o se ituaiga o togafiti e faʻapipiʻi ai le uric acid urate ma fatu fatu fatu.

E taua le manatuaina o se numera tele o enzymes e sau mai fafo e mafai ona faʻavaivaia le faia o a latou lava enzymes. O le mea lea, e le mafai ona e faʻaleagaina le faʻaaogaina o pancreatin, a leai o le a le iloa e le tino pe faapefea ona galue tutoatasi.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina, o le pancreatin e faʻaitiitia ai le tikeri o le uʻamea o le uʻamea i totonu o le inumaga, o se taunuuga o le ania e mafai ona tupu. Afai ei ai ou faʻaʻailoga e pei o le vaivaiga i le tino, o le vaivai, vaivai le paʻu, paʻu i vae, ua fautuaina oe e taofi le faʻaaogaina o le pancreatin poʻo le tuʻuina atu o le uʻamea faaopoopo i le tino e faʻaaoga ai ni mea uʻamea.

Afai e te tagofia le fualaau faasaina i le taimi lava lea e tasi o ni meaʻai e aofia ai le calcium ma le magnesium, ona faʻaitiitia lea o lona aoga. I lenei tulaga, e mafai e le fomai ona fautuaina le faateleina o le fua o le pancreatin.

Isi vailaʻau ma togafitiga

O le mea galue malosi o le "pancreatin", lea e faʻamaopoopoina ai togafitiga, e maua foi i isi fualaau. O ia tupe e aofia ai Creon, Festal, Penzital, Vestal, Mezim. O le fualaau faasaina "Pancreatin" e sili atu ona taugofie nai lo ona tagatanuu, ma o uiga lelei e ese mai ia latou e le taua tele.

O le sauniuniga a le malo e iloga e isi vaega - hemicellulose ma talo, o le mafuaʻaga lea e faʻasaina ai ona faʻaaogaina mo tagata e maua i le gallstone disease.

O le fualaau faasaina "Creon", na faia i foliga o capsules ma microspheres, e aoga tele ona o le tufatufaina atu o microparticles i le inumaga.

Ae ui i lea, o loʻo aofia ai se faʻaopoopoga o le gaioiga o mea gaosi ma e mafai ona afaina ai le gaogao.

Aʻo fai susu, aua e te faanatinati e inu vailaʻau, aua e mafai ona e taumafai e taulimaina faafitauli faʻafomaʻi e aunoa ma fualaau. Taumafai auala nei:

  • Faʻatapulaʻa lau faʻaogaina o meaʻai vela, salima, ma gaʻo.
  • Taumafai e inu atili vai.
  • Ave lau pepe i le ea fou i aso uma ma savali. E oo lava i le fuaina o le savali o loʻo i ai se aoga aoga i le faiga o meaʻai.
  • Taumafa fua o susu susu. O aʻafiaga aoga o loʻo i totonu o le a fesoasoani e foia ai faafitauli o le gastrointestinal tract.
  • Faʻafei fatu fatula ma inu se palu faʻamalolo. O sea inu e ufitia puipui o le manava ma fuluʻi ai.
  • Taumafai e 'ai se sipuni sipuni o le sua susu susu i aso taʻitasi ao leʻi faia le taeao. O lenei mea totino ei ai lona aoga aoga i le gaʻoina ma faʻaleleia le gataifale.

Afai o isi auala e le fesoasoani e lagona ai se faʻaleleia atili, ona sili atu lea ona faʻafesoʻotaʻi se tagata gastroenterologist ina ia filifilia se togafitiga talafeagai mo le susu.

I le tulaga o faʻalavelave faʻalavelave, ia fai le pancreatin pe leai - na o le tina lava ia e mafai ona filifili, suʻesuʻeina tulaga lamatia.

O le tele o fomaʻi e faatonuina le fualaau faasaina i tina tausi maʻi, ina ia manatu ai e talafeagai mo le faʻaaoga i le taimi o le susu.

Ae aua nei galo, mo le soifua maloloina lelei e taua tele le le gata i le tagofia o vailaau talafeagai, ae ia tausia foi se olaga ola maloloina ma meaʻai. Ia soifua maloloina ma fiafia!

Faʻalavelave faʻaogaina i le lactation

O faʻalavelave faʻalavelave e fesoʻotai ma le le lava o enzymes e oʻo lava i le taimi o le gaioiga. E faʻateleina ma faʻamalosia e le tuatusi le vaega o meaʻai, e aofia ai le pancreas. O se taunuuga, o le galuega a le tino e maua ai enzymes (enzymes) mo le lelei o le 'aiina ma le faʻasiliina o meaʻai e faʻaleagaina.

Talu ai ona o le tuiina o le esophagus, e faigata ona aveese mea e aofia ai mea ola.O lenei mea e mafua ai le leaga o le fegalegaleaiga o enzymes ma meaai. E masani lava, faatasi ai ma le lactation, e maua ai le mumu o le pancreas, ma e le masalomia foi e le fafine le faamaʻi.

O faʻalavelave faʻataʻi i le hepatitis B e masani ona tupu ona o le mea moni o le taumafa a le tina e suia tele. O lona uiga, o se faafitauli e mafai ona mafua mai i oloa e le masani ai mo le tino o se fafine. E le gata i lea, o suiga faʻa-hormonal e aafia ai le gaioiga o le tino (e aofia ai le faʻaogaina o le tino).

E tatau i se tina tausimai ona gauai atu i faailoga nei:

  • faatoilaloina o le le mautonu (faamaʻi, manava manava),
  • faʻavaʻaina o le kesi,
  • fufulu
  • afaina i meaʻai faapitoa
  • manava le manava
  • faaitiitia le fiaai
  • afu, o le vomiting.

O faailo mulimuli e 3 o loʻo faʻaalia ai le faigata tele o le mumu o le pancreas. Afai e iai ni faʻaʻailoga e tele, e tatau ona e faia se suʻega faafomaʻi, pe a maeʻa ona filifilia e le fomaʻi se fualaau lelei ma saogalemu. E masani ona togafitiga togafitiga ma le fesoasoani o le pancreatin.

Pancreatin Essentials

O le mea moni, o le pancreatin o se sua oona o loʻo faia i le pancreas, ma o palatini ma gaʻo o loʻo faʻafefeteina. O le sua oona o loʻo i ai ni enzymes e faafaigofieina ai le faʻaaogaina o meaai.

O le fualaau faasaina na faia i luga o le faavae o enzymes vavalalata mai le sua pancreatic o meaola (povi ma puaa). O vailaʻau faʻasaina e faʻamaonia ai le lomiina ma faʻamalosia ai le faʻateleina o le tele o elemene.

O le vailaau e faʻamalolo mai i ni pepa ua maeʻa, e aofia ai vaega nei:

  • pancreatin ma le enzymatic gaoioiga,
  • polyvinylpyrrolidone,
  • susu suka
  • malo
  • magnesium stearic acid,
  • manuia
  • talisa paʻu
  • phthalate acetate cellulose,
  • diethyl phthalate,
  • lanu samasama faamamaina
  • Pasila Brazil
  • meaʻai faaopoopo E414,
  • shellac
  • vali.

Faʻafetai i le atigi, o le laulau e faʻamavae pe a ulu atu i le duodenum. O iina, i lalo o le aafiaga o le eleʻele chlorhydrate, ua faʻaumatia. O le togafiti togafitiga e faʻaalia i le 30 minute talu ona maeʻa le pulega.

O le fualaau faasaina e totogi ai le le lava o enzymes i le pancreas. Ona o le amylase, lipase, protease (enzymes), o palatini ma lipids ua televave le otaota ma gauai i totonu o le puipui o le intestinal.

Faʻamatalaina fualaau

O le fualaau faasaina e faaosofia ai le faagasologa o fualaau aina, mo le mafuaaga lea ua faatonuina ai mo le tele o faaletonu, ona o le le paleni o meaai, o nisi faamai po o tulaga:

  • Flammation o le pancreas ma se ala masani.
  • A maeʻa le taotoga e aveese le pancreas.
  • Cystic fibrosis (faʻaleagaina o mea totino pipisi).
  • Dyspeptic disorders (nausea, vomiting, bloating, tulaga o le sulu, manava o le tino, ma isi).
  • Faʻailogaina o se mea e afaina ai.
  • A maeʻa le taotoga e aveese se vaega o le manava, totini, poʻo le okeni atoa.
  • Faʻaleleia pe'ā uma le faʻamalositino togafitiga.
  • Gallbladder maʻi poʻo le gaʻo.

Ole togafitiga uumi e manaʻomia mo le vaivai o le eletise masani. I le avea ai o se tulafono, o faʻamaʻi pipisi e fesootaʻi ma faʻamaʻi pipisi. I ia tulaga, o le suia o togafitiga e faia e tusa ai ma le molimau a le fomai.

O pusa e faʻaaoga e tagata gasegase e leai ni faʻafitauli i le vaega o meaʻai i fualaau o loʻo taua i lalo:

  • Se tele o meaʻai gaʻo i le taumafataga.
  • Soifuaga tuusaʻo.
  • Faʻasologa o le le atoatoa o galuega.
  • Sauniuniga mo le leitio poʻo le ultrasound o tino o le tino.

O le umi o le togafitiga e faʻalagolago i tausaga o le maʻi ma ona uiga. Atonu o se tasi lea o togafitiga poo togafitiga mo le tele o masina.

O mea patino o le aveina o Pancreatinum i le GV

E tele tina e popole i le fesili pe o le a afaina le pepe fou. E leai se faʻamatalaga e uiga i le saogalemu o le Pancreatin mo tamaiti laiti, o le mea lea e le fautuaina ai e le kamupanī e ave lea mea seia maeʻa le lactation.Aepeitaʻi, e ui lava i le faʻasa, o fomaʻi e fautuaina togafitiga mo le lacting women pe afai o le lamatiaga lamatia e maualalo ifo nai lo le aoga.

A e ave le fualaau faasaina, e tatau ona e tausisi i tulafono nei:

  1. Ave le pulu i le taimi lava e fafaga ai.
  2. E mafai lava ona faʻafoeina le tagata lava ia pe a manaʻomia. E le gata i lea, o le togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi.
  3. A uma ona ave le pulu, ia maitauina le pepe. Afai e lelei le pepe, ona faʻaauau lea togafitiga, pe a le toe taofia ma talanoa i se fomaʻi.

I nisi tulaga, e fautuaina e fomaʻi le taofia o susu susu mo le umi o togafitiga.

E le gata i lea, e tatau ona e 'ai lelei ao e tago i fualaau. E fautuaina e kuka meaai mo se ulugalii, aloese mai le falai, tao tao. Tausia le faʻasalalau o le vevela o le ipu, mea malulu ma vevela taumafa ua solia.

O le filifiliga sili pe a ave lau vailaʻau o se meaʻai mafanafana. Taumafa vaega laiti 5 i le 7 taimi i le aso. Meaʻai malosi e fautuaina ina ia nutimomoia e faʻaitiitia ai le mamafa i luga o le paʻu.

E le gata i lea, e tatau ona e inu le itiiti ifo i le 2 lita o le vai i le aso (vai valiina, tea tipi).

Aumai se laulau i meaai, fufuluina ile vai mama. A uma ona e aveina, e manaʻomia ona e savali laʻititi ina ia alu ifo le laulau i le duodenum 12. Afai a uma ona ave lau vailaau e te alu i se tulaga vavalalata, ona mafai lea ona solo i totonu o le esophagus, o se taunuuga, o le a le aoga le togafitiga.

Tapulaa ma le faʻailoga

E le faatagaina le vailaʻau e faʻaaoga mo togafitiga i faʻamaʻi ma tulaga nei:

  • Vaʻavaʻaia o le mumu o le pancreatic.
  • Faʻaleagaina poʻo le faʻagataina o meaʻai e ala i le manava.
  • Hepatitis i se foliga tino.
  • Le faʻapalepale i vaega o le vailaʻau.

I le lactation ma le maitaga, o le aveina o Pancreatin e le solia, ae tatau i le fomaʻi ona mataʻituina le tulaga o le maʻi.

O le tele lava o tagata gasegase e masani ona talia le fualaau faasaina, o mea le lelei e le masani ona tupu:

  • taʻavale
  • osofaiga o le vomiting
  • gaioiga
  • afu, afaina toto,
  • vevela i luga o le paʻu.

Faatasi ai ma le umi o le togafitiga e faaaoga ai fualaau tetele, o le a mafai ona faateleina le hyperuricosuria (faateleina le tele o le uric acid i urine).

Aua le faʻaleagaina Pancreatin. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea afai e maua le tele o enzymes mai fafo, o le a iloa e le tino le auala e maua ai ana lava enzymes.

Isi vailaʻau ma togafitiga o togafitiga

E tatau i se tausimai tausi ona gauai atu i fualaau faasaina lea e mafai ona suia ai le pancreatin:

O nei fualaau oona ua faia foi i luga o le faavae o enzymes, latou te faʻamaonia ai le gaogao i le le atoatoa o le eletise. Ae ui i lea, o le tau o le pancreatin e maualalo ifo nai lo le tutusa o analogues, ma o la latou togafitiga e masani lava tutusa.

E mafai ona faʻaaogaina le faʻaogaina o otaota e faʻaaoga ai auala saogalemu:

  • E seasea lava ona mafai, ia 'ai ni meaʻai vevela, suamalie ma gaʻo.
  • Inu ia le itiiti ifo i le 1.5 lita o vai mama.
  • Fai aso taʻitasi i le auala mo le itiiti ifo ma le 4 itula.
  • Taumafa i yoghurts masani ma isi oloa gaosi susu ma le maualalo o le pasene o mea gaʻo.
  • Inu se teuteuga o fualaau mumu.
  • Aʻo leʻi faia le taumafataga o le taeao, 'ai le 25 g o le susu o le vaomago.

E ala i le mulimuli i nei tulafono, e mafai ona e faʻamautuina le gaogao ma le metabolism. Afai e le lelei lau tulaga, ona tatau ai lea o se feutagaiga ma se gastroenterologist.

O le mea lea, o le pancreatin i le taimi o le fafagaina e mafai ona ave faʻatasi ma le lapatitis pe a uma le faʻatagaga a se fomaʻi. I lenei tulaga, e tatau i le tagata maʻi ona mulimuli i togafitiga e pei ona fuafuaina e le fomaʻi. Mo le taimi o togafitiga, ua fautuaina e mulimuli i se meaʻai ma taʻitaʻia se olaga ola maloloina.

e tutusa le-content-rows-num = "9, 3" data-matched-content-columns-num = "1, 2" data-matched-content-ui-type = "image_stacked"

O faʻalavelave faʻaogafitiʻi sa feagai ma tagata taitoatasi. E iloa uma e tagata le uiga o nei lagona le lelei: o le aisa, tiga, afaina, le galala. E tele vailaau eseese e fesoasoani i nei faailoga, ae o Pancreatin Forte ua sili ona lelei.

O le enzyme lea e faʻamaonia ai le galo ma faʻaleleia le tulaga i le tele o faʻamaʻi o le gastrointestinal tract.

E faʻamoemoe e saogalemu, aua o loʻo aofia ai vailaʻau e masani ona tuʻuina i totonu o le tino o le tagata, ae le lava lea mo faʻafitauli eseese ma mea sese i meaʻai.

O le a le "pancreatin"

O lenei igoa na tuuina atu i le sua pancreatic, lea e aofia ai enzymes e taua mo le gaogao. I le mamao mai le senituri lona 17, na talitonu ai fomaʻi o ia o le na aafia i le gaosia o pulu, gaʻo ma gaʻo.

Ae naʻo le mavae le 200 tausaga, na maua ai e saienitisi e aunoa ma le pancreatin, o gaʻo e le mafai ona mafai ona talepe i lalo, e le pei o proteins ma gaʻo, o loʻo faʻamaloloina e isi enzymes.

Talu ai ona o lenei mea, i tagata mamaʻi i le gaioiga o le gaioiga o le gastrointestinal tract, o meaʻai gaʻo e le o faʻafefe uma lava. Ma sa mafai e saienitisi ona tuueseese lenei mea mai le vaega o le povi ma puaa. I le taimi muamua, o le meaʻai fualaʻau o se paʻu oona tele.

Ae na le aoga, talu ai na talepeina i totonu o le manava le enzymes, e le oʻo atu i le inumaga. Ma naʻo laupepa faʻaonapo nei o se tamaʻi laʻititi, o loʻo ufiufi i se atigi mata, lelei ona faatino a latou galuega.

Pancreatin Forte o se laulau lapotopoto, mafiafia e faʻafeiloaʻi ile solu. E taua lenei mea ina ia vave ona paʻu le enzymes, i le manava, i lalo ole aafiaga o lona siosiomaga.

O le sauniuniga e aofia ai enzymes talafeagai mo le faʻaogaina o meaai: amylase, lipase, trypsin ma le protease. E faʻasaʻolotoina i totonu o le iniseti ma e aofia ai i le gaosiga o proteins, gaʻo ma gaʻo.

O le mea lea, o le aʻafiaga o le fualaau oona e lagona ile afa itula pe a maeʻa.

I le faatauina atu, e mafai ona e maua se isi ituaiga o fualaau faasaina - "Pancreatin Forte 14000". Faatonuga mo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau o le a talanoaina i lalo.

E faaopoopo e le kamupanī le upu "soifua maloloina" i le igoa, aua o lenei fofo e sili atu ona talafeagai mo togafitiga puipuia ma aveese ai le le lelei o faailoga ma mea sese i meaʻai.

O lenei vailaʻau e aofia ai le maualalo o le maualuga o enzymes, o lea e fautuaina ai e amata le togafitiga. Afai e le fesoasoani, ona latou fesuiai lea i Pancreatin Forte. Mo tamaiti, "Soifua Maloloina" e sili atu ona talafeagai.

I luga o le faatauina atu e mafai ona e mauaina ni vailaau faʻasaina tutusa le igoa. O ia mea uma e aofia ai le mea galue malosi pancreatin - o se faʻafefiloi o enzymes digestive. O le toʻatele o tagata e manatu o le muaʻi faʻavae "faʻamalosi" o lona uiga o le fualaau faasaina e malosi ma sili atu le lelei.

O le mea moni, o mea o loʻo i totonu o le enzymes o loʻo i totonu ia i latou e tutusa. "Malosi" - o lona uiga o le atigi o le laulau e faʻamalosia ma o le a le faʻaumatia i totonu o le manava. Ona o lenei mea, ua ulufale atu ai le enzymes i le pulupulu, amata ona galue ai iina, ma, pe a uma le galuega, ua faʻasalaina i le feces.

O le mea lea, e talitonuina o Pancreatin Forte e sili atu le lelei ma e umi lona aoga.

Faiga o vailaʻau

O le Pancreatin Forte o se sauniuniga o le enzyme lea e manaʻomia i le tulaga o le faʻalavelave o le pancreatic, pe a fua mai ni nai enzymes.

O lenei vaifofo e totogi ai foi le gaioiga o le ate ma le le lava o le gaosiga o le talo. 30-40 minute i le maeʻa ai o le taumafaina, pe a oʻo ina faʻamavae le laulau i totonu o le iniseti ma lona atigi, amata ona galue Pancreatin Forte.

Ua iloa e le faatonuga ei ai aafiaga nei i luga o le tino:

  • faʻavaveina le faʻapalaina o meaai,
  • faʻaosofia le faʻavaeina o enzymes e le pancreas ma le manava,
  • faʻaleleia atili le palatini e maua ai amino acids,
  • faʻaleleia le gaogao o gaʻo ma le maso, faʻapea foʻi ma le malepe o le fiber
  • faamamaina tiga tiga
  • faʻafilemu le gaioiga galue a le pancreas,
  • faʻaitiitia le gaioiga i totonu o le manava,
  • aveese le vaivai i totonu o le manava
  • ei ai sona aafiaga faʻamalo,
  • faʻaleleia le faʻaaogaina o vitamini gaʻo.

O ai e manaʻomia ona faia tapenaga o le enzyme?

"Pancreatin Forte", pei o isi auala tutusa, e tatau mo tagata uma oe masani ona i ai ni maʻi le mautonu.E fesoasoani i mea sese i meaai paleni, faʻamaʻiina poʻo le solia o le galuega masticatory e fesootai ma faʻamaʻi nifo.

O le toʻatele e inu i le manava, flatulence ma le poloka. Tofia le "Pancreatin Forte" i tagata mamaʻi o loʻo faʻamalosi e nonofo tumau mo se taimi umi, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a maeʻa galuega poʻo manua.

E aoga foi mo tagata soifua maloloina pe a latou taumafa i mea manogi po o meaai leaga, faatasi ai ma se meaai le lelei po o se olaga le mama. Ae o le tele lava o lenei fofo ua fautuaina mo le tele o faamaʻi masani o le masini vai.

O le tele o gasegase e manaʻomia ona faʻaaogaina i taimi uma. E masani lava, o lenei meafaigaluega ua fautuaina foi mo tagata matutua ma le le lava o le galuega o le enzyme o le pancreas.

O a faʻamaʻi o le vailaʻau lelei mo?

E ui lava o lenei fofo e mafai ona faatauina i se fale talavai e aunoa ma se taotoga, ae masani lava, e tusa ai ma le tala a le fomaʻi, o Pancreatin Forte e faʻaaogaina. O le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o faʻamatalaga e sili ona aoga mo ia faʻamaʻi:

  • chronic pancreatitis,
  • le lava atoatoa o le galuega faalilolilo o le pancreas pe a maeʻa le pancreatectomy poʻo le faʻamalolo,
  • cystic fibrosis,
  • maʻi faʻamaʻi masani o le manava, mo se faʻataʻitaʻiga, gastritis faʻatasi ai ma le faʻaititia o le galuega secretory,
  • gastroduodenitis, enterocolitis,
  • afaina
  • maʻi le fiafia
  • gastrocardial syndrome.

E faʻaaogaina foʻi le vailaʻau e saunia ai le gastrointestinal tract mo le x-ray poʻo le ultrasound suʻesuʻega o le digestive system.

"Pancreatin Forte": faatonuga mo le faʻaoga

O pusa i le faʻatagaina e le tatau ona nutimomoia pe ulaula. E na o le pau lava le mea e tatau ona faʻaumatia uma, fufuluina i le tele o vai. O le tui e tatau ona faʻatonuina e le fomaʻi e fuafua i le ogaoga o le maʻi ma le matua o le maʻi.

E masani lava, e le fautuaina tagata matutua e sili atu i le fua o le Pancreatin Forte 14,000 iunite o le lipase enzyme i le kilokalama o le mamafa. O le 2-3 fualaau lea o le vailaau faasaina faatolu i le aso pe a uma taumafa. Ae o le tele o taimi latou te inu ai 1 le laulau 3 taimi i le aso.

E mafai ona e faʻaaogaina lenei vailaʻau i se tasi taimi pe a faʻalavelave le faʻaogaina o le gaioiga. Mo faamoemoega faʻasolosolo, ua fautuaina le Pancreatin Forte 14000. O loʻo faʻamatalaina e le aʻoaʻoga e lelei le faʻamaoniaina o le gaogao.

I mataupu faigata, faʻatasi ai ma le solia o le galuega faalilolilo a le pancreas, e mafai ona faʻaauau pea le vailaʻau, masani ona feutagai ma se fomaʻi.

E ui lava o le fualaau faasaina ua manatu e saogalemu, ae e le mafai e tagata uma ona faʻaaogaina. Enzymes, o lona autu autu e gaosia ai, e vavae ese mai le suasusu suamalie ma le keke talo.

O le mea lea, e masani lava ona i ai ni faʻafitauli o le maʻi. E le gata i lea, o loʻo i ai le lactose, o le mea lea ua solia ai mo tagata o loʻo i ai lona le talitonu.

E le fautuaina e faʻaaoga le "Pancreatin Forte" i mataupu nei:

  • faʻatasi ai ma le faʻalavelave faʻapitoa,
  • faatasi ai ma le faʻavavevaveina o le pancreatitis masani,
  • ma le ogaoga o soliga o le ate,
  • ma le hepatitis
  • gallstone faamaʻi
  • faʻalavelave ile manava,
  • i tamaiti ei lalo o le 3 tausaga,
  • i le taimi o le maitaga ma le taimi o le lactation,
  • faatasi ai ma le le faapalepale.

Faatonuga faʻapitoa mo le tagofia o fualaau

O lenei elemene o le enzyme e aʻafia ai le faʻaaogaina o faiga e le gata o meaʻai, ae faʻapea foi fualaau faasaina. O le mea lea, afai e te manaʻomia le tele o fualaau oona, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi.

E le fautuaina le inuina o meaʻai e faʻavae i luga o le magnesium poo le calcium, faapea foi ma vaiinu vai e aofia ai ma Pancreatin Forte, aʻo latou faʻavaivaia le aʻafiaga o fualaau faasaina.

O maʻi e maua i le maʻisuka e tatau ona faʻaeteete, aua o le enzymes e faʻaleagaina ai le malosi o le suka i nisi o fualaau. Ae o sulfonamides ma vailaau e sili atu ona gauai i elemene.

O tagata e tatau ona inuina lenei vailaʻau mo se taimi umi, e fautuaina e faʻaopopo mea faaopoopo i le faʻaopoopoga, talu ai ona o le tele o enzymes o le pancreatic e faʻapupulaina ai lona faʻaaogaina. O maʻi e maua i le cystic fibrosis e tatau ona faaeteete i ia sui.E tatau ona faʻatonuina e le fomaʻi, ma e faalagolago i le tele ma le lelei o mea taumafa na ave.

Analogues o fualaau faasaina

E tele faʻamalosiga o le enzyme na faʻaaoga e faʻaleleia ai otaota. O tagata e iai faʻamaʻi o le manava ma le pancreas e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e fautuaina le fua saʻo. E tusa ai ma le i ai o enzymes ma foliga o gaioiga, e tele fualaau oona.

  • O le sili ona lauiloa o Mezim Forte. O le tuufaatasiga o nei tupe e tutusa uma, na o le kamupanī ma le pasene o enzymes e eseese. O le mea lea, e ese le tali a tagata i nei fualaau. Ma e masani lava, e toatele tagata e mafaufau i mea e inu: "Pancreatin" poʻo "Mezim Forte." O le fea mea e sili atu, e mafai ona faʻamoemoeina pe a uma ona ave i latou.
  • O le fualaau faasaina "Creon" o loo maua i ni eseesega eseese. O loʻo aofia ai le tutusa o le enzymes e pei o Pancreatin, ae o loʻo maua i Siamani ma o le tau 6-7 taimi sili atu ona taugata nai lo. O le faigofie o lenei vailaʻau o loʻo maua i gelatin capsules, soluble i totonu o le vavae.
  • Panzim ma Panzinorm vailaau faʻasaina foi i Siamani. E tele a latou galuega elekene. I le faaopoopo atu i le pancreatin, e aofia ai foi le keke ma le mucosa gaositi o povi.
  • Fesoʻotaʻi ma Fesoʻotaʻi Fesoʻotaʻiga. O fua nei o tagata faʻapomaʻi Initia. I le faaopoopo atu i enzymes pancreatic, latou te aofia ai pia vine.

O vailaʻau nei e sili ona lauiloa o loʻo iai le pancreatin. I le faaopoopo atu i ai, o isi sauniuniga e tutusa tutusa ma aafiaga tutusa: Normoenzyme, Gastenorm, Mikrazim, Forestal, Pankrenorm, Solizim, Enzibene, Hermitage ma isi.

Faʻamatalaga i le faʻaaogaina o Pancreatin Forte

E toʻatele tagata e tali lelei i lenei fualaau. Latou te talitonu, pe a faʻatusatusa atu i tagatanuʻu faʻatau mai fafo, o Pancreatin Forte o loʻo galue foi.

Faʻamatalaga e uiga ia te ia na ia faʻamalolo le tiga o le manava ma le galala po o le galala, e aoga i le gastritis ma pancreatitis. O nisi tagata e masani lava ona i ai lenei fualaau faasaina i totonu o la latou vailaau vailaau, ave i soo se taimi latou te maitauina ai le vaivai i le manava ma le faateleina o le gaosiga o le kesi.

O maʻi ma faʻamaʻi o le manava e masani ona filifili "Pancreatin Forte" mai sauniuniga uma o le enzyme. E toʻatele tagata e fai mai e ui lava e le taugata, e fesoasoani tele i le gaogala vave, vave aveese le afu ma le tiga.

Aemaise lava mo i latou e maua le soifua maloloina lelei ma e masani ona ave le fualaau faasaina, e sili atu ona lelei le faatauina o se Pancreatin Forte taugofie mo le 50 rubles nai lo Mezim mo le 250 rubles. Ma e tusa ai ma iloiloga a tagata faʻatau, latou te tutusa lelei le aafiaga.

Metotia o le talosaga

E tatau i se tausimai tausi ona gauai atu i fualaau faasaina lea e mafai ona suia ai le pancreatin:

O nei fualaau oona ua faia foi i luga o le faavae o enzymes, latou te faʻamaonia ai le gaogao i le le atoatoa o le eletise. Ae ui i lea, o le tau o le pancreatin e maualalo ifo nai lo le tutusa o analogues, ma o la latou togafitiga e masani lava tutusa.

E mafai ona faʻaaogaina le faʻaogaina o otaota e faʻaaoga ai auala saogalemu:

  • E seasea lava ona mafai, ia 'ai ni meaʻai vevela, suamalie ma gaʻo.
  • Inu ia le itiiti ifo i le 1.5 lita o vai mama.
  • Fai aso taʻitasi i le auala mo le itiiti ifo ma le 4 itula.
  • Taumafa i yoghurts masani ma isi oloa gaosi susu ma le maualalo o le pasene o mea gaʻo.
  • Inu se teuteuga o fualaau mumu.
  • Aʻo leʻi faia le taumafataga o le taeao, 'ai le 25 g o le susu o le vaomago.

E ala i le mulimuli i nei tulafono, e mafai ona e faʻamautuina le gaogao ma le metabolism. Afai e le lelei lau tulaga, ona tatau ai lea o se feutagaiga ma se gastroenterologist.

O le mea lea, o le pancreatin i le taimi o le fafagaina e mafai ona ave faʻatasi ma le lapatitis pe a uma le faʻatagaga a se fomaʻi. I lenei tulaga, e tatau i le tagata maʻi ona mulimuli i togafitiga e pei ona fuafuaina e le fomaʻi. Mo le taimi o togafitiga, ua fautuaina e mulimuli i se meaʻai ma taʻitaʻia se olaga ola maloloina.

Faʻaaogaina le Pancreatin faʻamalosi, faʻamalo atoa (e aunoa ma le suimui), i le taimi poʻo le vave pe a uma se taumafataga, ma le tele o le vai (atonu alkaline: vai, fua o fua).

O le fualaau o le vailaau faʻasaina ua tuʻuina taʻitasi (i le tulaga o le lipase) e faʻatatau i le matua ma le tikeri o le le atoatoa o le tino.

E le fautuaina le sili atu i le maualuga o le aofaʻi o enzymes o le 15,000 - 20,000 iunite o le lipase / kg, aemaise lava i tagata gasegase i le cystic fibrosis.

O le averesi masani mo tagata matutua e 150,000 iunite / aso, ma le le atoatoa o le gaioiga o le exocrine-pancreatic function - 400,000 iunite / aso, e fetaui ma manaoga masani o se tagata matua mo le lipase.

O le umi o togafitiga e mafai ona ese mai i se tasi fualaau poʻo ni aso (pe a faʻalavelave le gaioiga e mafua ona o mea sese i le taumafataga) i ni nai masina poʻo ni tausaga foi (pe a fai e manaʻomia le toe faia o togafitiga).

Tagata matutua - 3-4 papaʻe 3 taimi i le aso. O fua maualuga e faatonuina e se fomaʻi.

2 pusa 2 i le 3 taimi i le aso mo le 2 i le 3 aso ao lei suʻeina le leitio poʻo le ultrasound.

Tamaiti e sili atu i le 3 tausaga - 100,000 iunite / aso (mo lipase), vaevaeina i le 3 i le 4 inumaga.

O le fualaau o le Pancreatin forte e faalagolago i le le lava o enzymes pancreatic i le duodenum ma ua fuafuaina taitoatasi e le fomaʻi.

Afai e leai ni isi fautuaga, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o meaʻai e leai ni mea taumafa, gaʻo poʻo mea e le masani ai, ave 1-2 laulau. I isi tulaga, afai e tupu mai ni maʻi mama, o le fua fautuaina ole 2-4 papa.

Afai e tatau ai, o le fualaau o le fualaau faasaina e mafai ona faateleina. O le faateleina o le fualaau ina ia faaitiitia ai faailoga o le faamaʻi, e pei o le steatorrhea poʻo le tiga o le manava, e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. Ole fua ole aso o le lipase e le tatau ona sili atu i le 15,000-20000 lipolytic ED Ph. Eur. i le 1 kilokalama o le mamafa o le tino.

Faʻasala i luga o le maʻalaʻau e aunoa ma le ulaula, ma le tele o le vai, mo se faataitaiga, 1 ipu vai.

O le umi o togafitiga e fuafuaina e le natura o le maʻi ma ua fuafuaina taitoatasi e le fomaʻi.

O le fesili o le fua o le fualaau faasaina ma le umi o togafitiga mo tamaiti ua filifilia e le fomaʻi.

O le vailaʻau e tatau ona faʻatulagaina i se aso i aso taitasi, lea e talafeagai e faʻamautu ai le gaogao, ae le sili atu i le 1500 lipolytic ED Ph. Eur. i le 1 kilokalama o le mamafa o le tino o se tamaitiiti ei lalo o le 12 tausaga. Mo tamaiti e sili atu ma le 12 tausaga le matutua, o le fua ole aso o enzymes e le tatau ona sili atu i le 15,000-20,000 lipolytic ED Ph. Eur. i le 1 kilokalama o le mamafa o le tino.

E fautuaina le fualaau mo tamaiti mai le 6 tausaga.

Talosaga faʻaoga

O fualaau faasaina e aofia ai elemene malolosi e mafai ona faaleagaina ai le membrane mucous o le vavau o waha, o le mea lea e tatau ona foloina uma ia otaota e aunoa ma le ulaina.

Ina ia aloese mai le fausiaina o maa o le uric acid ma le faʻalavelave o le intestinal, e tatau ona mataitu le uric acid i totonu o le urine.

O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le uʻamea, o le mea lea, faatasi ai ma le faʻaaoga umi, o sauniuniga uʻamea e tatau ona faʻatulagaina i le taimi e tasi O faʻalavelave faʻaogaina e mafai ona tupu i tagata mamaʻi e maua ai le gasegase i le pancreatin poo tagata mamai pe a maeʻa le tala faasolopito o le vavalaʻau.

O le faʻaaogaina o fualaau oona ei ai le pancreatin e mafai ona faʻaititia ai le faʻafefe o le gaʻo siama, lea e ono manaʻomia ai lona faʻaopopoina atili.

O le vailaau faʻasaina e aofia ai le lactose, o le mea lea, pe afai o le tagata maʻi e le faʻaaogaina nisi suga, e tatau ona e faʻatalanoa lau fomaʻi aʻo leʻi tago atu i lenei fualaau.

O fualaau faasaina e aofia ai le sodium croscarmellose.

Faaaoga i le taimi o le maitaga poʻo le lactation.

I le taimi o le maʻitaga poʻo le lactation, ave le fualaau faasaina e pei ona faatonuina e le fomaʻi pe afai o le faʻamoemoe e ono faʻamoemoeina i le tina e sili atu nai lo le ono lamatia ai le pepe / pepe.

Le malosi e faʻaosofia ai le faʻaalia o le tau pe a oʻo i taavale afi poʻo isi auala.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Faatasi ai ma le faʻaaogaina faʻatasi ma le pancreatin, ua faʻaleleia ai le faʻaaogaina o le para-aminosalicylic acid, sulfonamides, antibiotic. Faʻitiʻitia le faʻaaogāina o le uʻamea (faʻapitoa i le faʻaaogaina umi).E mafai ona faʻaitiitia le faʻamalosi o le pancreatin e faʻamalosi ai mea e maua ai le konateko carbonate ma / poʻo le magnesium hydroxide.

"Pancreatin Forte", pei o isi auala tutusa, e tatau mo tagata uma oe masani ona i ai ni maʻi le mautonu. E fesoasoani i mea sese i meaai paleni, faʻamaʻiina poʻo le solia o le galuega masticatory e fesootai ma faʻamaʻi nifo.

O le toʻatele e inu i le manava, flatulence ma le poloka. Tofia le "Pancreatin Forte" i tagata mamaʻi o loʻo faʻamalosi e nonofo tumau mo se taimi umi, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a maeʻa galuega poʻo manua. E aoga foi mo tagata soifua maloloina pe a latou taumafa i mea manogi po o meaai leaga, faatasi ai ma se meaai le lelei po o se olaga le mama.

Ae o le tele lava o lenei fofo ua fautuaina mo le tele o faamaʻi masani o le masini vai. O le tele o gasegase e manaʻomia ona faʻaaogaina i taimi uma. E masani lava, o lenei meafaigaluega ua fautuaina foi mo tagata matutua ma le le lava o le galuega o le enzyme o le pancreas.

O le bioavailability o Gastenorm ua faʻaitiitia pe a faʻaaogaina i le magnesium, faʻatoʻa faʻavae i le calcium. A iai se manaʻoga mo le faʻaogaina o vailaʻau, o le malologa i le va oi latou e tatau ona le itiiti ifo i le lua itula.

E tatau ona manatua i le taimi o togafitiga ma Gastenorm, o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o sauniuniga uʻamea e matauina. O le mea lea, e tatau ona e faʻaogaina ma le faʻaeteete papaʻitusi.

Afai o le tagata maʻi e tele naua le vailaʻau, e mafai ona ia atiaʻe faʻamalosi malosi, uiga o le hyperuricosuria, hyperuricemia. Faʻatasi ai ma le faʻamaʻi, o le cystic fibrosis e faʻateleina le taufaʻataʻu i le colonopathy fibrorous ileocecal matagaluega, colon.

O le vailaau oona Gastenorm ua faia i ni pepa i totonu o se atigi paʻepaʻe, e tofu i latou uma ma mea taua o mea o le enzyme i gaoioiga:

  • lipase 3500,
  • proteases 250,
  • amylases 4200 PIECES.

O le vailaau e afifiina i le paʻu o fasi pepa e 10, o pusa taitasi e aofia ai 20 pe 50 papa.

O le 10000 gaosiga o le gaosiga ua faia i foliga o paʻepaʻe paʻepaʻe ma se mea faʻapipiʻi fale, o taʻite taʻitasi e aofia ai le 7,500 iunite o le amylase, 10,000 lipases, 375 proteases. I totonu o se pusa tioata e 10 otaota, i totonu o se pusa e 20 papa.

E tatau ona teuina le vailaʻau i le vevela ile 15-25 tikeri i se nofoaga matutu, puipuia mai avanoa o tamaiti.

Faʻasalaga

Faailoga o le maualuga o Pancreatin faamalosi: faatasi ai ma le umi ona faʻaaogaina i luga o doses - hyperuricosuria, pe a faʻaaoga gaʻo maualuga i tagata mamaʻi i le cystic fibrosis - faʻamalosi i le vaega ileocecal ma le kolisi alu aʻe. Hyperuricemia E maua e tamaiti le malosi.

Togafitiga: tosoina o fualaau faasaina, togafitiga faʻapitoa.

Faailoga Aʻo ave ni gaʻo maualuga o pancreatin, hyperuricemia ma hyperuricosuria, o le faateleina o le maualuga o le plasma uric acid o loʻo maitauina.

Togafitiga. Faʻamālōlōina o vailaʻau, togafitiga faʻapitoa, lava le faʻamalolo.

Tali leaga

Mai le faʻaogaina o le tino: manava manava, tiga o le manava, afaina, viliina, faʻalavelave, suiga i le natura o feʻau, faʻalavelave i le intininal, malosi, faʻalavelave faʻaleagaina e mafai ona atiaʻe.

O tagata maʻi na maua ni atopaʻu o pancreatin na vavalalata i le vaega oleosecal o le manulele ma le colon (colonopathy fibrous), faʻapea foʻi ma le colitis. I le tulaga o faʻamaʻi o le manava e le masani ai poʻo se suiga i le natura o faʻamaoniga o le maʻi maualalo, e tatau ona faʻaesea le ono mafai ona faʻaleagaina le fale, aemaise lava pe afai e silia ma le 10,000 PIECES o le Ph. Eur. lipase / kg / aso.

Mai le faʻalavelave faʻafuaseʻi: faʻamaʻi o le tino, e aofia ai le vevela, paʻu o le paʻu, gutu o le isu, sulu, suauu, lacrimation, bronchospasm, reactions anaphylactic, angioedema.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o laupepa

O pusa i le faʻatagaina e le tatau ona nutimomoia pe ulaula. E na o le pau lava le mea e tatau ona faʻaumatia uma, fufuluina i le tele o vai. O le tui e tatau ona faʻatonuina e le fomaʻi e fuafua i le ogaoga o le maʻi ma le matua o le maʻi.

E masani lava, e le fautuaina tagata matutua e sili atu i le fua o le Pancreatin Forte 14,000 iunite o le lipase enzyme i le kilokalama o le mamafa.O le 2-3 fualaau lea o le vailaau faasaina faatolu i le aso pe a uma taumafa. Ae o le tele o taimi latou te inu ai 1 le laulau 3 taimi i le aso.

E mafai ona e faʻaaogaina lenei vailaʻau i se tasi taimi pe a faʻalavelave le faʻaogaina o le gaioiga. Mo faamoemoega faʻasolosolo, ua fautuaina le Pancreatin Forte 14000. O loʻo faʻamatalaina e le aʻoaʻoga e lelei le faʻamaoniaina o le gaogao.

Ua fautuaina le vailaʻau mo pathoces pancreatic e aafia ai le galuega o le exocrine, aemaise mo le cystic fibrosis ma le pancreatitis. O loʻo faʻaalia mai mo le faʻamautuina o le soifua lelei e solia ai le faʻaogaina o meaʻai, faʻamaʻi faʻamaʻi ma le faʻaogaina o le mumusu i totonu o totoga o le digestive system, ate ma le gall vladder.

O togafitiga e faʻatagaina i tagata e aunoa ma ni faʻafitauli i le pancreas, pe a fai ei ai a latou mea sese i mea taumafa, e le lelei le galue faʻasalalauga, e faʻalauteleina le ola le tumau, o le a taʻitaʻia e se tagata se olaga le saʻo.

Ole fualaau e tatau ona faia e sauniuni ai mo se meafaigaluega e iloa ai gaioiga o le tino: x-ray ma ultrasound.

O pusa e ave i meaai, faʻamamaina i le tele o vai mama, e faʻasaina le faʻatau ma gase le oloa. O vailaau saʻo e filifilia faʻapitoa, faʻaauau:

O le fua faʻasaʻo fautuaina o Gastenorm malosi mo se tagata maʻi matua o le 1-4 palasia i le aso, o le meaʻai 10000 ave 1-2 fasi pepa i le aso. Ave le sili atu i le 15000 iunite / kg o le mamafa o le vailaau e afaina.

O le umi o le togafitiga e faʻamaonia i tulaga taʻitasi, i le tulaga o le solia o le taumafataga, e fautuaina e le fomaʻi e faʻamaonia se tasi poʻo ni atopaʻu o papamaʻa, ma faʻalavelave sili ona leaga ma se maʻi masani o pancreatitis, e mafai ona togafitia togafitiga mo ni nai masina poʻo ni nai tausaga.

Lisi o analogues

Faʻalogo lelei! O le lisi o loʻo aofia ai upu tutusa mo le Pancreatin, lea e tutusa foliga tutusa, o lea e mafai ai ona e filifilia le suiga o oe lava, ma e te manatu i le fomaʻi ma le fualaau o vailaʻau na faʻamatala mai e lau fomaʻi. Tuuina atu le fiafiaga i gaosi oloa mai Amerika, Iapani, Europa i Sisifo, faapea foi ma kamupani iloga mai Europa i Sasae: Krka, Gideon Richter, Actavis, Aegis, Lek, Hexal, Teva, Zentiva.

Faiga faʻavae (e ala i le lauiloa)Tau, siaki.
Pancreatin malosi
Pills, 20 pcs.39
Pills, 60 pcs.97
Biosim
Leai 90 pulou Vitaline (VITALINE (USA)1976
(pr - i Vitaline) (faʻamaʻi-inflammatory ma immunomodulatory effects) Biozime 90 papa (VITALINE (USA)2200
(pr - i Vitaline) (faʻaaogaina o le inflammatory ma le immunomodulating) Biozime No. 90 tab (VITALINE (USA)2570
Gastenorm malosi
Nu. 20 itu p / c.o. (Rusan Pharma Ltd. (Initia)76.10
Gastenorm malosi 10000
Creon
10000ME capsule 150mg N20 (SOLVAY PHARMAC. GmbH (Siamani)281
10000ME Nu. 20 pulou i / r ... 9400315
10000ME Meafale 150mg N20 (Abbott Products GmbH (Siamani)323.40
25000ME capsule 300mg N20 (SOLVAY PHARMAC. GmbH (Siamani)557.50
25000ME Nu. 20 pulou i le ... 9387633.60
25000ME Caps 300mg N20 (Abbott Products GmbH (Siamani)650.30
40000ME pulou N50 (SOLVAY PHARMAC. GmbH (Siamani)1490
40000ME polo laiti 50 (Abbott Products GmbH (Siamani)1683
Creon 10000
Capsules of the intestinal solution 10000 ED 20 pcs.308
Creon 25000
Capsules o vailaau oona. 25000 iunite 20 pcs.556
Creon 40,000
Capsules o vailaau oona. 40000 PIECES 50 pcs.1307
Creon Micro
Mezim
20000ED No. 20 tab (Berlin - Hemy AG (Siamani)266.30
Mezim 20000
Pusa e ufiufi i le pusa - moli, 20 pcs.248
Mezim Forte
Nu. 20 p / o pepa. Berlin - Pharma (Berlin - Hemy AG (Siamani)76
Tausi N20 (Berlin - Hemy AG (Siamani)78
Taʻo N80 (Berlin - Chemie AG (Siamani)296.70
Nu. 80 tab Berlin - Pharma (Berlin - Hemy AG (Siamani)296
Mezim Forte 10000
Tausi N20 (Berlin - Chemie / Menarini Pharma GmbH (Siamani)182.30
O Meraima
10,000 pulou iunite N20 (Sti - Med - Sorb OJSC (Rusia)249.70
25k.ED pulou N20 (Sti - Med - Sorb OAO (Rusia)440.30
10,000 pulou iunite N50 (АВВА РУС ОАО (Rusia)455.60
25,000 pulou iunite N50 (АВВА РУС ОАО (Rusia)798.40
25tys.ED pupuni Numera 50 ... 4787 (АВВА РУС ОАО (Rusia)812.40
Pangrol 10000
10000ED Nu. 20 pulou i / r (Aptalis Pharma S.R.L. (Italia)265.80
10000ED Nu. 50 pulou i / r (Aptalis Pharma S.R.L. (Italia)630.20
Pangrol 25000
25000ED Nu. 20 pulou i / r (Aptalis Pharma S.R.L. (Italia)545.40
25000ED Nu. 50 pulou i / r (Aptalis Pharma S.R.L. (Italia)1181.80
Pangrol10000
PanziKam
Ua malolo Panzim
Panzinorm 10,000
Panzinorm 10000
Caps N21 (Krka, dd. New place (Slovenia)149.80
Panzinorm mo le 20,000
Panzinorm faamalosi 20000
Nu. 10 t / kr.o lugaka KRKA - RUS (Krka, dd New place (Slovenia)123.70
Taʻo N30 Krka - RUS (Krka, dd. New place (Slovenia)237.40
Taʻo N30 Krka (Krka, dd New place (Slovenia)255.20
Pancreasim
Pancreatin
Taʻo 25ED N60 Biosynthesis (Biosynthesis OJSC (Rusia)38.30
Tausi 25ED N60 Irbit (Irbitsky KhFZ OJSC (Rusia)44.50
Tapa 30ED N60 (Pharmproekt CJSC (Rusia)44.40
100mg Numera 20 i le p / cr.o ABBA (ABBA RUS OJSC (Rusia)46.40
Lekt tab p / o k.rast. 25ED N60 Tyumen.HFZ gutu (Tyumen HFZ OJSC (Rusia)48.40
Taʻo N50 (Pharmastandard - Leksredstva OAO (Rusia)49.70
Tapa 30ED N60 (Pharmproekt CJSC (Rusia)50.90
Pancreatin
Pancreatin 10000
Pancreatin 20000
Pancreatin concentrate
PANKREATIN-LEXVM
Pancreatin-LekT
Tapa p / o k.rast. 90mg No. 60 (Tyumen KhFZ OJSC (Rusia)35.20
Tapa p / o k.rast. 90mg N60 (Tymen HFZ OJSC (Rusia)43.60
Pancreatin tablets (tioata e mafai ona fofo) 0.25 g
Pancreatin tablets (soluble in the intestine) 25 iunite
Pancrelipase
Pankrenorm
Pancreotin
Pancreatin
Pancytrate
Penzital
Nu. 20 (Shreya Life Science Pvt. Ltd. (Initia)54.70
Nu. 80 itulau p / cr.o (Shreya Life Science Pvt. Ltd. (Initia)209.90
Uni Festal
Festal N
Enzistal-P
Tapa n / a N20 (TORRENT (Initia)72.80
Aiga
Caps 10t.ED N20 (Nordmark Artsnaymittel GmbH Co. (Siamani)200.30
Caps 25t.ED N20 (Nordmark Artsnaymittel GmbH Co. (Siamani)355.40
Caps 10t.ED N50 (Nordmark Artsnaymittel GmbH Co. (Siamani)374.50
36000ED Numera 20 (Nordmark Artsnaymittel GmbH Co. (Siamani)495.80
25000ED No. 50 pulou (Nordmark Artsnaymittel GmbH Co. (Siamani)749.50

O se tasi o tala lelei lelei o le fualaau faasaina o Creon, e maua mai i foliga o gelatin capsules, e aofia ai mini-microspheres ma le meaola o le meaola o manu. O le vailaʻau e mafai ona vave faʻavave i totonu o le manava, microspheres e faigofie ona fefiloi ma mea o loʻo i totonu o le manava, faʻatasi ai ma se faaputuga meaʻai latou te ulu atu i totonu o le manava. E na o le faataapeina o le microspheres, le faʻasaʻoina o le pancreatin.

O le mea autu e gaosi ai le gaʻo e mafai ona talepeina ai gaʻo, protein ma mea e gaʻo ai, o le vailaau e toetoe lava a le aʻafia, ae o loʻo i ai se aafiaga malosi o le vailaʻau i le luminaʻi.

E sili ona lelei le foloina o capsules e aunoa ma le mumu, ma le tele o vai mama po o isi vai e aunoa ma le kesi. Afai e faigata i le tagata maʻi ona foloina le capsule vave, ona faatagaina lea e tatala ma solo i totonu o se vai ma se faiga le mautonu. O le mea e maua ai le paluga e vave ona faʻaaoga, e faʻasaina ona teu.

I le taimi o le togafitiga o le pancreas, e tatau ona matauina se vai inu, pe afai e leai se vaiinu i totonu o le tino, o le soliga o le nofoa e mautinoa lava e atiina ae, ae maise lava, o le le mautonu.

O faamatalaga i togafitiga o pancreatitis o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

E tele faʻamalosiga o le enzyme na faʻaaoga e faʻaleleia ai otaota. O tagata e iai faʻamaʻi o le manava ma le pancreas e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e fautuaina le fua saʻo. E tusa ai ma le i ai o enzymes ma foliga o gaioiga, e tele fualaau oona.

  • O le sili ona lauiloa o Mezim Forte. O le tuufaatasiga o nei tupe e tutusa uma, na o le kamupanī ma le pasene o enzymes e eseese. O le mea lea, e ese le tali a tagata i nei fualaau. Ma e masani lava, e toatele tagata e mafaufau i mea e inu: "Pancreatin" poʻo "Mezim Forte." O le fea mea e sili atu, e mafai ona faʻamoemoeina pe a uma ona ave i latou.
  • O le fualaau faasaina "Creon" o loo maua i ni eseesega eseese. O loʻo aofia ai le tutusa o le enzymes e pei o Pancreatin, ae o loʻo maua i Siamani ma o le tau 6-7 taimi sili atu ona taugata nai lo. O le faigofie o lenei vailaʻau o loʻo maua i gelatin capsules, soluble i totonu o le vavae.
  • Panzim ma Panzinorm vailaau faʻasaina foi i Siamani. E tele a latou galuega elekene. I le faaopoopo atu i le pancreatin, e aofia ai foi le keke ma le mucosa gaositi o povi.
  • Fesoʻotaʻi ma Fesoʻotaʻi Fesoʻotaʻiga. O fua nei o tagata faʻapomaʻi Initia. I le faaopoopo atu i enzymes pancreatic, latou te aofia ai pia vine.

O vailaʻau nei e sili ona lauiloa o loʻo iai le pancreatin.I le faaopoopo atu i ai, o isi sauniuniga e tutusa tutusa ma aafiaga tutusa: Normoenzyme, Gastenorm, Mikrazim, Forestal, Pankrenorm, Solizim, Enzibene, Hermitage ma isi.

Tuua Lau Faamatalaga