Glycyrrhizic acid

Fua faʻatatau C42H62O16, igoa vailaʻau: 20-beta-Carboxy-11-oxo-30-norolean-12-en-3-beta-yl-2-O-beta-D-glucopyranuronosyl-alpha-D-glucopyranronosiduronic acid.
Vaega o vailaau faasaina: antimicrobial, vailaau antiparasitic ma gasegase oona / antiviral / antiviral agents (e le aofia ai le HIV).
Gaioiga faʻamaloilo: antiviral.

Fale faʻamaloilo

O le glycyrrhizic acid e galue malosi e faasaga i siama RNA ma DNA, e aofia ai le tele o siama o le Varicella zoster, virus Herpes simplex, cytomegaloviruses, virilloma viruses. O le aʻafiaga o le aʻafiaga atonu e fesoʻotaʻi ma le faʻavaeina o le fesoʻotaʻiga faʻafefe. I totonu o siama afaina, o le glycyrrhizic acid e taofia ai le phosphorylation o protein-coded cell proteins e ala i le inhibiting phosphokinase. I le amataga, ua faʻaveveveveina le faʻaaogaina o viral, ma mafua ai le viriona ona alu ese mai le pulou. O le glycyrrhizic acid e le faʻamalosia ai siama i fafo atu o siama, aʻo lesepesite simplex ma le herpes zoster e le mafai ona faʻafitia. E solia ai le gafatia o le siama ina ia fausia ai ni vaega fou ma poloka ai le ulu atu o meaola viral malosi i totonu o le masini. O le glycyrrhizic acid e faʻalavelave ai faʻamaʻi i ni faʻatonuga e le o se mea e afaina i vevela o loʻo galue ai. O le faʻaleleia o le tino e tuai tele. A faʻaaogaina i le lotoifale, o le acidic glycyrrhizic has high tropical for cells that are infected with the virus and accumulates in focal lesion. O faʻasolosolo faʻamalosi e puipuia i le iodouridine ma le acyclovir e matua maaleale i le glycyrrhizic acid. O le glycyrrhizic acid foi ei ai le anti-inflammatory, aafiaga o le analgesic, faaleleia ai le toe faʻaleleia o le tino i uluaʻi faʻaaliga o se faʻamaʻi viral, ma faʻamaʻi maʻi.

O togafitiga o faʻamaʻi pipisi e mafua mai i le virus Herpes simplex type 2 (ogaoga maualuga, faʻaauau), togafitiga o siama mucous membranes ma le paʻu e mafua mai i le papillomavirus tagata, togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le paʻu na mafua mai i le virus Varicella zoster (o se vaega o se togafitiga), togafitiga o tagata e le patino colpitis, vaginitis, puipuiga o vailaau faʻamaʻi pipisi masani e faʻasalalau feusuaʻiga.

Faʻaogaina ma le faʻaaogaina o le glycyrrhizic acid

Teu: faʻaaoga i le 3-5 taimi i le aso i luga o le mea ua afaina. Spray: vavalalata - 3-4 taimi i le aso mo le 7-10 aso (toe faʻaaoga pe a maeʻa aso e 10), i fafo - mai le mamao o le 4-5 cm, faʻamalolo 6 taimi i le aso ile luga ole afaina mo le 5 sekone (atonu e oʻo i le 10) aso.
E taofia le togafitiga pe a aliali mai faailoga o le ita. Afai o se manogi manogi po o se suppuration e tupu, talanoa i se fomaʻi. I le togafitiga o faʻamaʻi pipisi o le paʻu na mafua mai i le virus o le Varicella zoster, o le faʻaaogaina fafo o le kulisocyrrhizic acid e tatau ona faʻapipiʻiina ma le faʻafofoga tautala o vailaʻau faʻasaʻi faapitoa.

Fefaʻatauaʻiga igoa mo le gaosiga gaosi vailaʻau glycyrrhizic

Glycyrrhizic acid tisodium salt

Tuufaatasiga o fualaau faasaina:
Glycyrrhizic acid + Phospholipids: Phosphogliv®, Phosphogliv® faamalosi,
Ambroxol + Sodium glycyrrhizinate + Lupe o lau laau o lau laau: Codelac® Broncho ma laume,
Ambroxol + Sodium glycyrrhizinate + Suauu bicarbonate + Thermopsis extract extract: Codelac® Broncho.

Mea faʻamaʻi

O le glycyrrhizic acid e maua i le tele o le laupepa laisene. E faʻaaogaina e avea o se mea manogi i totonu o le alalafaga taumafa ma i vailaau (faʻamaʻi-inflammatory, expectorant, antiulcer, faʻaitiitia testosteronei alii, faaitiitia toto maualuga) E masani ona faaopoopo i le paʻu suauu.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le vailaʻau o loʻo i ai le malosi e faʻalavelave ai le gaosiga o le gaosiga. fulutaofi faiga phosphorylationpuipuiga i totonu o siama siama siama. O le meafaigaluega ma le faʻaaogaina e le faʻamalosia herpes zoster virus ma herpespe a latou i fafo atu o sela. O loʻo i ai se fesuiaiga o le faʻaofiina o vaega ninii o siama faʻamalosi i totonu o siama ola maloloina, o le maliliega o le sooga e le mafai ona faʻapipiʻi vaega fou.

A faʻaaogaina i luga, o le kulupu o loʻo i ai le gafatia e faʻatuputeleina i totonu o faʻalavelave na aʻafia, aʻo e masani lava e le o aʻafia i le faʻaaogaina o le tino.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le fualaau faasaina ua faatonuina mo le faaaogaina i fafo:

  • mo faʻamaʻi pipisi o le paʻu, genitals, mucosa ma le isu herpes virus (2 ituaiga)
  • mo togafitigatinea versicoloro se vaega o togafitiga faigata,
  • e avea o se faʻasolosolo i siama faʻamaʻi pipisi e faʻafeusuaiga.

Faʻaiʻuga

Talu ai ona o le maualuga o le maualalo o le faʻaaogāina o le faʻamalositino o le gasecyrrhizic, o mea leaga e tutupu e seasea.

Me faʻaalia allergy i luga o vailaʻau, lea e faʻaalia e ala i le sasaina ma le le faʻavauvau i le nofoaga o le talosaga, o le atinaʻega o isi faʻamaʻi pipisi o le paʻu e le faʻamaʻaloina.

Glycyrrhizic acid, faatonuga mo le faʻaogaina (metotia ma metotia)

O le faʻatulagaina o fuataga e faʻatinoina taʻitasi.

O le pulu e faʻaaoga mo le faʻaaogaina fafo. O le fualaau oona e afaina mo sina taimi (i ni nai sekone) i luga o le mea na aafia i se mamao o le 5 cm. Faʻateleina o le faaaogaina - e oʻo atu i le 6 taimi i le aso.

O le umi o togafitiga e mai le 5 i le 10 aso.

I le faʻafitauli, o le fualaau faasaina ua faatonuina 3-4 taimi i le aso, mo le vaiaso e tasi - 10 aso. A maeʻa aso e 10, e fautuaina e toe fai le vasega.

E faʻaaogaina le kulimi i le vaega e aafia ai 3-5 taimi i le aso mo le vaiaso poʻo le 10 aso.

Sauniuniga e aofia ai (Analogs)

Igoa Fefaʻatauaʻiga Glycyrrhizic Acid: Trisodium masima o le glycyrrhizic acid, Manuʻa Intim, Glycyrrhizin.

Le tuufaatasiga o le glycyrrhizic acid + Phospholipids o loʻo i totonu o sauniuniga: Hepabos, Phosphogliv, Phosphogliv Forte.

Faʻaaoga vailaʻau

Faʻafomaʻi faʻapitoa mo le faʻaaogaina i fafo ma faʻalapotopotoga. O le glycyrrhizic acid e galue malosi i DNA ma RNA-e aofia ai ma siama, e aofia ai le tele o siama o Herpes simplex, Varicella zoster, virilloma viruses, cytomegaloviruses. O le aʻafiaga o aʻafiaga e foliga mai e fesoʻotai ma le faʻavaeina o le faʻavaeina o le feʻau. E faʻalavelaveina le faʻaaogaina o siama i le amataga, mafua ai le viriona ona alu ese mai le pulou, ma puipuia ai lona ulu atu i totonu o sela. O lenei mea e mafua ona o le le mautonu ole inhibition o le phosphorylating kinase P. E fegalegaleai ma le fausiaina o le siama, e suia ai vaega eseese o le viral viral, lea o loʻo i ai i se tulaga saoloto i fafo atu o sela), taofia le faʻaofiina o vailaau viral malosi i totonu o le kela cell i totonu o le cell, mamanu i le faʻapipiʻiina o vaega fou faʻavae.

E faʻalavelave ai faʻamaʻi i ni faʻatonuga e le o se mea oona e masani ona galue ai siama.

O aʻafiaga faʻamaʻi e puipuia i le acyclovir ma le iodouridine e sili ona maaleale i le glycyrrhizic acid.

E i ai foi le anti-inflammatory, analgesic ma le tino o le toe faʻafouina-faʻaleleia aafiaga e le gata i faʻamatalaga vave o faʻamaʻi viral ma faʻamaʻi.

E mafai ona gaosia le gaioiga o kulūkocorticosteroid o fualaau faʻasaina pe a tuʻu faʻatasi. O lenei meatotino o loʻo faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le umi o togafitiga faʻamaʻi faʻamaʻi mo le faʻamala, ma togafitiga i fafo ma le vasega 1-4 corticosteroids.

Faaaoga fualaau faasaina |Malosiaga lelei o meatotino

O le vailaau oona o loʻo i ai i totonu o le laupepa, e sefulu taimi e sili atu le suamalie nai lo le suka papaʻe masani, i lana gaioiga e tutusa lelei lava ma le gaioiga o hormones o le crenisol. Ona o lenei mea, o le a iai le antimicrobial, anti-allergenic ma le anti-inflammatory effect.

O le glycyrrhizic acid e fesoasoani e tau ai faʻamaʻi faʻamaʻi, faapea foi ma pathologies e fesootaʻi ma le maʻisuka, mo se faʻataʻitaʻiga, maualuga o le toto maualuga ma le gasegase.

O le acid ei ai lona aafiaga aoga i luga o le mucous membranes; i le maʻisuka, e faaosofia ai le gaosia o le insulin. Ole mea ole a le mafai ona suia atoatoa le suka, talu ai o loʻo i ai faʻamaoniga ole faaumiumi ma faʻaaoga tele.

O le vailaau e avea o se vaifofo sili ona lelei; mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka o loʻo faʻaalia o se auala mo:

  1. faaleleia atili o le mafaufau,
  2. lagona fiafia
  3. fafaga le vaivai.

I le faaopoopo atu, e fautuaina e faʻaaogaina e avea o se vaega o meainu suamalie, o se vaega o mea manogi. E masani ona faaopoopo i le oloa gaosi oloa.

O le a le uiga ese o le vailaʻau

O vailaʻau faʻasaina e faʻavae i le glycyrrhizic acid o loʻo faʻaalia mo le maʻisuka i le i ai o faʻamaʻi: siama o le herpes, papillomavirus tagata, faʻamaʻi muamua ma faʻaauau pea faʻaleagaga, colpitis faʻamaonia, vavaosis. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e mafai ona taofia le toe faʻafouina o siama o le herpes.

O le faʻaaogaina ma le le pulea o le faʻaaogaina o le vailaʻau e faʻasaina, aemaise lava i le taimi o le maʻitaga o soo se taimi, sili atu le gauai i le mea galue, ao fai susu.

Ole fua o le fualaau faasaina e faalagolago lava i faailoga, o le ituaiga o vailaʻau glycyrrhizic. Afai ole manaʻo ole maʻi ole maʻi suka e faʻaumatia faʻamaʻi o le papeteti, e fautuaina le sauniuniga o le kulimi, e faʻaaogaina i se fasi manifinifi ile vaega na afaina, ma e tatau ona maua ni nofoaga maloloina:

  • faʻaauau ona faʻaaoga - e oo atu i le 6 taimi i le aso,
  • togafitiga e faia seia maeʻa toe faaleleia,
  • faʻaaogaina faʻatasi e mafai.

Faʻatasi ai ma le papillomavirus tagata, o le maʻisuka o loʻo faʻamatalaina le kulukosekic acid e faʻatasi ma isi vailaʻau, faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o tupe mo le faʻaleagaina faaletino poo le faʻaleagaina o le neoplasm. Ole taimi ole faʻaaogaina e maualuga ile 6 taimi i le aso.

Faʻatasi ma le maʻisuka ituaiga 1 ma le colpitis e le manino, o le togafitiga e mai i le 7 i le 10 aso, o le vailaʻau e faʻatautaia i fafo. Mo tagata, o le faʻaofiina o le suauu tuusaʻo i totonu o le urethra ua fautuaina.

O le vailaʻau o le glycyrrhizic acid o loʻo i totonu o sauniuniga o Initiatini, Glycirat. O faatonuga mo le faʻaaogaina o le glycyrrhizic acid e fai mai e tusa ai ma le talaaga o togafitiga, e tatau foi ona faatonuina e le maʻisuka se ituaiga o vitamini ma minerale.

O suʻesuʻega na fesoasoani e faʻamatalaina ai le tuufaatasiga ma le fausaga o le kulisocyrrkiic acid, na maua ai o molemoa o le meaola e talitutusa ma molelamoni o hormones e gaosia e le siama faʻapitoa.

O lenei mea na maua ma faʻatagaina le faʻaaogaina o le vailaʻau mo le togafitiga o le hormone.

Faʻasalaga o le faʻalavelave, faʻasagaga leaga, fegalegaleaiga

I le taimi nei, e leai se faʻamatalaga e uiga i faʻafitauli o le tino ma le tele o le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Ae ui i lea, o aʻafiaga leaga o le tino e lauiloa, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma faʻamalosi, fulafula, sosogi ma paʻu. O ia ituaiga faʻamaoniga e sili atu nai lo le masani ai.

O vailaʻau o loʻo aofia ai le glycyrrhizic acid i le tuufaatasiga faʻasolosolo e le fesoʻotaʻi ma vailaau faʻamaʻi, visepisi, painkillers ma anti-inflammatory drugs, e le mafai ona faʻagaoioia.

O le faʻaoga tutusa ma isi vailaʻau faʻasaina o loʻo i ai le malosi o le aʻafiaga faʻamalosi.

O lo o matou talanoa e uiga i fualaau ma vailaʻau, oa latou analogues:

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le fefaʻasoaaʻi, faʻamolemole faitau le faʻamatalaga faʻaaogaina fualaau.

Mo le vaitaimi o togafitiga, e tatau i le tagata maʻi ona tausisia se taumafa paleni, faʻaaogaina vitamini ma sauniuniga o minerale. E pei ona faʻaalia mai e tagata maʻi, o le faʻaaogaina o le vailaʻau e leʻi afaina ai le soifua maloloina, e le tulai mai ni faʻafitauli.

O le faʻaaogaina pea o le fusi otimini e pei o se mea manogi e mafua ai le taofiofia o le sodium ma le potassium mai le tino, lea e le taliaina ma afaina i taunuuga matautia o le maʻisuka.

Faʻamatalaga faʻamatalaga

Glycyrrhizic acid e mafai ona maua mai le rhizomes. E faʻaaogaina le laau mo le gaosia o vailaʻau ma naʻo le faia o le la e faʻaumatia ai faʻafitauli o le tino. O se meainu faapena e fesoasoani i le faʻaitiitia o le suka i le vave, e tetee i faʻamaʻi vailaʻau, atherosclerosis o toto, ma le maualuga o le toto.

Mo le faia o le lauti, e tatau ona e ave se ipu vai inu vai ma le sefulu kalama o le oloa, tuʻu vai i totonu o le vai, ma taofi mo le 15 minute. Ona tatau ai lea ona faʻaosoosoina le tuufaatasiga mo se isi itula, o le oloa maeʻa e faʻamamaina e ala i le gaosi, aumai i le vai inu i lona uluai voluma. Faʻainu i sina vaega i le aso atoa, o le vasega fautuaina e 14 aso.

O loʻo i ai foʻi se fua mo le faia o se isi mea inu lelei, lea e ono aofia ai le glycyrrhizic acid. Aʻau pi, elecampane, lanu lanu lanu, laʻau paʻu, faila, laʻau o le laumei, tipi ma se kofe kofe, sasaa le sipuni o le aoina ma se ipu vai inu ma alu mo le 25 minute.

Afai oe togafitiga lelei lou soifua maloloina, ia inu soo se vai inu, pe a mavae sina taimi e tumu le tino i mea aoga, ma o le kulukosekic acid o le a taitai atu ai i le maualuga o le toto toto, faamalosi le puipuiga ma faaleleia le tulaga o se maʻi o loo maua i le maʻisuka.

O faamatalaga e uiga i mea suamalie o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

Glycyrrhizic acid price, o fea e faatau ai

Faʻatau le gel Manuʻa faʻamau e mafai ona mafai mo le 723 rubles, se fagu e iai le gafatia e 250 ml.

Tau fualaau faʻatau Phosphogliv e tusa ma le 500 rubles mo le 50 capsules.

Aoga: Na faauu o ia mai le College Rivne State Basic Medical College ma se tikeri i le Falemaʻi. Na faauu o ia mai le University of Medical Medical University a Vinnitsa. M.I. Pirogov ma se galuega faataitai e faavae i luga.

Aafiaga: Mai le 2003 i le 2013, sa galue o ia o se tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga ma le pule o le faleoloa falemaʻi. Na tuʻuina atu ia te ia tusi ma faʻamavaega mo le tele o tausaga o le galue malosi. O tusiga e uiga i mataupu faafomaʻi na lomia i lomiga a le lotoifale (nusipepa) ma i luga o telefoni i luga o Initaneti.

Isi tusi talosaga

O se vailaau ua faatonuina foi o se mea e faaosofia, aemaise lava i le malosi faaletino. O le faʻamalolo o le kulisocyrrhizic acid, o le faʻaaogaina o loʻo faʻaalia mo faamoemoega faʻaoʻo mo le togafitiga o le paʻu o le paʻu ma le dermatitis, e faʻaaogaina i kulimi, lotions ma tonics mo le maaleale o le paʻu.

O le vailaʻau e faʻaolaina ai le faʻafouina o le masima-masima maseta, faamama, faʻamamaina, faʻamaluluina ma faʻasaʻo le ita.

O a vailaʻau e le tatau ona ave?

- faʻatasi ai ma corticosteroids (vailaʻau "Laisene faʻamaonia") e le mafaamatalaina. E mafai ona maua uma lelei lelei ma taunuʻuga leaga. E sili atu le aua le tuʻuina atu fualaau faʻasaina i le taimi e tasi.

- faʻatasi ai ma togafitiga - o le a taʻitaʻia ai le tele o le leiloa o le pasela.

- faʻatasi ai ma faʻamataʻu tautala - o le a tupu ai le faʻafefe o se faʻalavelave.

Aʻo leʻi togafitiga, e tatau ona e faʻatalanoa se fomaʻi agavaa o le a ia faʻamaonia se togafitiga saogalemu ma lelei.

Faʻafefea ona faʻaaoga?

Ae o le aerosol o loʻo faʻapipiʻi i luga o vaega ua aafia i le ono taimi i le aso. O le umi o togafitiga e oʻo atu i le sefulu aso. E liliuina le kulimi i le tele o taimi i le aso.Aotelega mo le faʻaaogaina faʻaogaina, o loʻo i ai se uʻamea faigofie, o se paʻu umi ma se nebulizer.

Aʻo leʻi faʻaaogaina taʻitasi, fufulu le paso i le fasimoli. A uma ona faʻaaoga, e tatau ona taoto i lalo mo ni nai minute ina ia faʻaaogaina le vailaʻau. E mafai e tamaʻitaʻi ona tui le vailaʻau i totonu o le urethra i se mamao e 1 cm.

Faʻatasi ma le papillomavirus ma le faʻasolosolo onapetetic, o le vailaʻau e faʻasalalauina i luga o genital, o loʻo i ai nofoaga faʻapitoa ma tapetetic. Afai o totonu o le lima aso e leʻi maeʻa atoa le papillomas, ua aveʻesea e le vailaau poʻo le faʻaleagaina faʻaleagaga, ona toe faia lea o togafitiga ma le fualaau faasaina.

E tusa ai ma le faʻamatalaga a le tagata faʻaaoga, o le togafitiga faʻapitoa e mataituina i le aso lona tolu talu ona togafitiga. E masani ona mou ese atu aʻoaʻoga, e faʻaleleia le soifua maloloina lautele, e leai se faʻafitauli. O fomai foi latou te mafaufau i lenei vailaʻau o se tasi o mea pito sili ona lelei i vailaau faafomai.

Tuua Lau Faamatalaga