Vitio Suʻesuʻega Taʻiala mo le Maʻisuka

O se vaega taua o le maʻisuka o le solia lea o metabolic process, o se taunuuga lea e le maua ai e sela ni meaai talafeagai, vitamini ma meaʻai paleni. O se siama o le maʻisuka e faʻaumatia e le maʻi faʻasolosolo e manaomia vave se punavai faaopoopo o fualaʻau. Faʻasaga i tua o le maʻisuka, o fatugaʻo, popolega ma cardiovascular systems, ate, ma okeni o le vaʻai ua faʻamalosia e galulue i le auala sili.

Le leai o se vaitamini ma le lagolago o le mineral e taʻitaʻia ai vave le atinaʻe o faʻafitauli o le maʻisuka. E le gata i lea, o le le lava o le micro ma le elemene elemene, o vitamini e faʻavaivaia ai le faʻaogaina o le tino, o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi e faʻateleina ai le ala o le faʻamaʻi. O le taumafataga mo le ituaiga lona lua o faʻamaʻi e sili atu ona maoaʻe nai lo le ituaiga o maʻisuka ituaiga ole inisalini, o meaʻai ua faatagaina e le mafai ona faia mo le le lava o le vitamin-mineral vaega talafeagai mo le tino. O le mea lea, o vitamini faigata e tatau ona aofia ai vailaʻau faʻamaʻi mo ituaiga maʻisuka ituaiga 2.

Meaʻai Taua ma Minerale

O vailaau vitamin-mineral mo le maʻisuka ituaiga 2 ua atiaʻe e amanaʻia ai uiga o le maʻi. O le tuufaatasiga o fualaau taitasi e aofia ai vaega o le taua sili ona taua:

  • B-kulupu ma le D-kulupu vitamini,
  • antioxidants
  • micro ma elemene (magnesium, chromium, zinc, calcium).

O le toe faʻaleleiaina o le tino ma mea faʻapitoa mai le lisi o loʻo i luga e fesoasoani e faatumauina ai galuega taua i tagata gasegase e maua i le maʻisuka.

B-Vitamini

O sui o lenei vaega o le vailaʻau e mafai ona sosolo vai. O lona uiga e vave ona alu faʻatasi ma le urine, ma e manaʻomia e le tino le faʻamalosia tumau oa latou faʻaagaga. O le galuega autu o le B-vaega o le faatumauina lea o le faʻatinoina o le faʻatonuina o le tino (fatugalemu tutotonu) ma faʻaitiitia ai aʻafiaga leaga o le faʻalavelave (faʻalavelave faʻavaivai).

Uiga lelei ma taunuuga o le le atoatoa

IgoaO meatotinoFaʻafitauli le atoatoa
thiamine (B1)auai i faiga faʻasolosolo, faʻaleleia le manatuaina ma le totoina i masinipopolevale, manatuaina o mea, dysmania (maʻi le moe), asthenia (vai vaivai le neuropsychological)
riboflavin (B2)faʻasaʻo le protein ma le lipid metabolism, e aafia ai le totoina o le totofaaitiitia le faatinoga ma le vaaia o mea, vaivaiga
niacin (B3 poʻo le PP)e nafa ma le siosiomaga o le mafaufau-lagona, e faatonutonu ai le cardiovascular activity, e faaosofia ai le toto totole mautonu le gauai atu o le mafaufau, dysmania, maʻi epidermal (paʻu)
Choline (B4)aofia ai i le metabolism o gaʻo i totonu o le atevisesia o meaʻai (gaʻo gaʻo i totoga i totonu)
pantothenic acid (B5)fesoasoani i le toe faʻafouina o le paʻu, ei ai sona aoga aoga i luga o mata o le tino ma galuega a le faiʻaile mafaufau le mafaufau ma galuega fesoasoani, fulafula, dysmania
pyridoxine (B6)faʻamalosia le taʻavale ma le faʻamalosi o fiva, o loʻo i ai se vaega i le protein ma le gaʻo gaʻovevela paʻu ma lauulu, dermatosis, le neuropsychological instability
biotin, poʻo le vaitamini (B7)lagolagosua i le malosi ole metabolismfaʻalavelave faʻasoesa
inositol (B8)e aafia ai le maualuga o neurotransmitters, aemaise le serotonin, norepinephrine ma le dopamineatinaʻe o le atuatuvale, faʻaitiitia le gaioiga vaaia
lipine (B9)fesoasoani e toe faʻaleagaina le tinotigā, vaivai, paʻu paʻu
para-aminobenzoic acid (B10)faʻaolaina faiga faʻapitoa, toe faʻafoʻisia le faʻaleagaina o paʻu tinosolia o le togalaau oona, cephalgic syndrome (tiga o le ulu)
cyancobalamin (B12)faamautuina le fatugalemu o le tino ma le mafaufau, ua aafia i le tuufaatasia o mea aminoanemia (anemia), sosoʻo faʻafitauli mafaufau-lagona, maunu

Vitamini D-kulupu

O vitamini autu mo le maʻisuka ituaiga 2 i lenei vaega o ergocalciferol (D2) ma cholecalciferol (D3).

Uiga tauaFaailoga o le Hypovitaminosis
Faamalosia o puipuiga, faatonutonuina o le faagasologa o le hematopoiesis, faaosofiaina o le nutimomoia ma le galuega o le endocrin system, toe faaleleia o fiva fila, faagaeetia o metabolic processes, tausia o le soifua maloloina o le myocardium, taofia le atinae o le oncologyFaʻafitauli, faʻaleagaina o le gaʻoina ma le gasegase, faʻamalositinoina o le tino o le tino ma le mafaufau, faʻaleagaina o ponaivi

Antioxidants

A maua e le tagata le maʻisuka, o le galuega o le faʻaaogaina o mea tau tupe e faʻamoemoe e teteʻeina ai le maʻi faʻamaʻi, ma e leai ni faʻatagaga e totoe e tausia ai le soifua maloloina o le tino puipuia. I le faʻaitiitia o le puipuiga, o le fuainumera o faʻasalaga saoloto e leai se faʻamalosi.

O lenei mea e mafua ai le alualu i luma o faagasologa o le gataifale, o le matua matua o le tino, o le vave amataina o faafitauli o le maʻisuka. O loʻo faʻasaina e le antioxidants le faasalalauina malosi o radical free, ao faʻateleina le malosi o le tino puipuia.

O vitamini autu o lenei kulupu e aofia ai: acid ascorbic, retinol, tocopherol.

Ascorbic acid

Uiga taua o le acid ascorbic (vitamini C) mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2:

  • faʻamalosia le puipuiga a le tino
  • faateleina le malosi o capillaries ma le vaivai o vaʻa tetele (arteries ma veins),
  • faʻafouina o faagasologa o le toe faʻafouina o epidermal,
  • tausia o lauulu soifua maloloina ma fao,
  • faaosofiaina o le galuega o le endocrin o le pancreas,
  • tulafono faatonutonu o le tuufaatasiga o polotini,
  • auai i le faagasologa o le hematopoiesis,
  • faataapeina o le atherosclerotic plate i totonu o toto toto, ma le excretion o lipoproteins le maualalo ("leaga cholesterol"),
  • faateleina le malosi o ponaivi
  • saoasaoa o faiga masani.


O le vailaʻau C e matuā aʻafia lava i le faʻaaogaina o gaʻo ma le gaʻo gaʻo.

Retinol Acetate

O mea aoga o le retinol (vitamini A) mo le tino: faʻamautinoaina o le soifua maloloina, faʻalauteleina o le toe faʻaleleia o le paʻu ma le puipuia o le hyperkeratosis - faʻamafaʻailogaina o le gaʻo o le epidermis i luga o vae, ma le faʻaaogaina o le gasegase (exfoliation), faaleleia o le tulaga o tui ma nifo, tausia le soifua maloloina o le mucous membranes o le oral mouth, nasopharynx , mata ma tino. O le vailaʻau A e manaʻomia mo le atinaʻeina lelei o siama ma gaʻo o le tino.

Tocopherol acetate

Faamaonia Mea mo le maʻisuka

O le gaioiga o le tocopherol (vitamini E) o loʻo faʻatonuina:

  • ia puipuia le tino mai faamaʻi pipisi,
  • faʻamalosiina o le vascular system ma le faʻateleina o le gasegase lautele,
  • saoasaoa o le toto toto,
  • faamautuina o le glycemia (maualuga o le suka),
  • faaleleia atili o le ola maloloina o totoga o le vaʻai ma le puipuia o le retinopathy,
  • faʻaleleia mea faʻafouina o le paʻu,
  • faʻafouina o tomai faʻapitoa o le tino,
  • faateleina le leo musika.

Vitamin E fesoasoani e taulima le vaivai, vaivai.

Micro ma elemene elemene mo le maʻisuka ituaiga 2

Mo maʻi e maua i le maʻisuka, o le micro autu ma elemene elemene o le sinima, magnesium, calcium, chromium. O nei mea e lagolagoina le galuega a le loto, ma maua ai se aafiaga lelei i le galuega o le endocrine o le pancreas i le gaosia o le inisalini.

chromefaʻaosofia le metabolism ma le faʻasologa o inisalini,
zincfaʻamalosia le gaosiga o le inisalini ma faʻagasolo ai faiga faʻamalosi
selenitoe faʻafoʻisia mea fano o le tino, faʻaleleia le gaosia o enzymes ma le gaioiga o faʻamaʻi
calciume faʻatonutonu ai le paleni o le hormonal, auai i le fausiaina o ni ponaivi fou, o le puipuia lea o faʻamaʻi o le ponaivi
magnesiumfaʻavasegaina le myocardium, faʻamautuina le gaioiga o le fatugalemu o le tino, maua ai le faʻamaonia o manaʻoga o le nasu

E ui lava i le faʻamalolo o meaʻai o vitamini ma minerale, ae le mafai ona pulea e le tino ae le o faʻamanuiaga ua faʻamoemoeina e mafai ona afaina ai le tino.

Se aotelega puupuu o fualaau oona ma minerale

I le maʻisuka ituaiga 2, o le tele o fale ma oloa faaulufaleina mai ua fautuaina, faatasi ai ma se tuufaatasiga filifilia lelei o mea aoga. Fualaau faasaina o igoa autu o sauniuniga o le vaitamini:

  • Verwag Pharma
  • Doppelherz Aseta mo Maʻisuka,
  • Faʻafetai i le maʻi suka
  • Oligim
  • Faʻasologa o le Maʻisuka.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o loʻo faʻaalia ai le auala o le puleaina ma le tuʻuina atu o fualaau faasaina. Ae ui i lea, i tulaga taʻitasi, o le faʻamaʻi ei ai ona lava uiga, o lea ao leʻi ave le vitamini, e tatau ona maua le faʻamaoniga o le endocrinologist togafiti.

Verwag Pharma

O fualaau oona ma minerale ua faia i Siamani. E aofia ai le 11 vitamini (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, A, C, E) + chromium ma le zinc. O le sauniuniga e leai ni meaʻai suka. Fautuaina auala aoga mo le 30 aso, i le ono masina. O faʻamaoniga e aofia ai naʻo le le faapalepale tagata taitoatasi.

Faʻafetai mo le maʻi suka

Rusia fualaau. O le tuufaatasiga e aofia ai vitamini: C, E, B1, B2, B3, B6, B7, B9, B12. Minerale: magnesium, zinc, seleni. I le faaopoopo atu i le vailaau o le vailaʻau, e aofia ai le lipoic acid lea e mafai ona pulea ai le glycemia ma tausia le ola maloloina o le tino hepatobiliary, o le gaosi o le ginkgo biloba plant, e mau ai i flavonoids e maua ai meaʻai i potu faiʻai.


E le o faʻamatalaina mo tamaiti, tamaitai i le taimi o le soifuaga ma le gaioiga, tagata gasegase ma le maʻi o le manava. I le gasegase masani o le hyperacid gastritis e le fautuaina i taimi o faigata

Taʻiala o le Maʻisuka

O loʻo faia e le Kamupani Rusia o Faʻamatalaga Evagelia. O le vailaʻau o le vailaʻau (A, B1, B2, B6, B9, C, PP, E) faʻamaoaigaina i vailaau, mo le maʻisuka malosi, totoga o meaola ma meaʻai, faʻapea foʻi ma laʻau o le pia, lea e faʻaititia ai le kulūkose toto. O le vaega o le mineral e fai ma sui o chromium ma zinc. I le taimi o le maitaga ma le lactation e le o faʻamaonia.

Afa o le Maʻisuka

O se mea faigata o le gaosiga Rusia. E tolu laʻau o loʻo i totonu o le afifi, o ia mea uma e aofia ai meaʻai e iai faʻamautuga o vitamini. O lenei eseesega e maua ai le sili atu aoga o fualaau mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

"Malosiaga +""Antioxidants +"Chrome
vitaminiC, B1, AB2, B3, B6, A, E, CB5, B9, B12, D3, K1
mea oonauʻameazinc, seleni, manganese, iodine, uʻamea, magnesiumcalcium, chromium
vaega faaopoopolipoic ma le succinic acids, sosoʻo lanumoanaotootoga: laumei ma laʻau paʻu

Faʻailoaina i faʻamaʻi faʻafitauli i isi vaega ma hyperroids.

Kamupani Faʻataʻitaʻi Faʻatautaia o loʻo faʻaleleia. Fuafua e puipuia le maʻisuka ituaiga 2 ma ona faʻafitauli. E faaopoopo i le sefulutasi vitamini ma valu minerale, o le tuufaatasiga e aofia ai:

  • se vailaʻau o le polysaccharide muamua e faʻamalosia ai le pancreas e maua ai le inisalini ma faʻasaʻo le glycemia,
  • Vaomatua Gimnem laau, e mafai ona poloka le faagasologa o le resumption (absorption) o le kulukose i totonu o le toto, ma fesoasoani i le vave aveeseina o le suka mai le tino.


E le o fautuaina i le vaitaimi o le soifuaga, ona o le tauatogagenic o aafiaga o vaega galue e le o malamalama lelei i ai

Inga:
Doppelherz Aseta mo maʻi suka maua mo tina. E iai sona maʻisuka ituaiga 2. Faʻaopoopoga e maua mai e se kamupani faʻalagolago e talitonuina. O taunuuga o togafitiga na aliali mai ina ua maeʻa le masina o le taliaina. O fao o Tina na muta le mumu, o lona lauulu na susulu, ma ua mamago le paʻu. O lenei ou te faʻatauina nei vitamini i taimi uma. Anastasia:
O le vailaau faʻamalosi o fuamini mo tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka na fautuaina mai ia te aʻu e le tagata o loʻo aʻafia i le maʻisuka. O le a ou fai atu i le taimi lava lena, ou te le mautonu lava. Ma le leai. Vitamini e faʻamalosia malosi ai le puipuiga o le tino. O se faʻaopoopoga i togafitiga faʻatasi ai ma vailaʻau faʻasaina na mafai ai ona ou aloese mai le malulu o vaitau, ma na ou pasia foi le faamaʻi pipisi. Natalya:
Sa maua o ia i le maʻisuka ituaiga 2 i le tolu tausaga talu ai. I le faaopoopo atu i vailaʻau e faʻasaʻoina ai le suka toto, na faʻatautaia loa loa e le fomaʻi le tele o vailaʻau-mineral Direct Direct. Ou te inu tasi i le ono masina, i kosi masina. Fesoasoani e faʻamausali le puipuiga, ma o mea laʻau e galulue faʻatasi ma le faʻasaina o le suka. O lenei mea e mafai ai e oe ona pulea le suka suka. O le faʻalavelave ua gaosia e le kamupani faʻapitoa faʻatautaia.

Vitamin Composition

O vitamini e aofia ai le Nofoa o Napura:

  • Retinol ei ai le isi igoa - vitamin A. Auai i le faagasologa o le tuputupu aʻe o le cell, puipuiga o antioxidant, e faʻaolaina ai le vaʻai ma le puipuiga. O le gaioiga o le gaioiga e faʻalauteleina i lona faʻaaogaina faʻatasi ma le tele o isi vailaʻau.
  • Mimine. O le isi igoa o Vitamin B1. Faatasi ai ma lona auai, ua tupu ai le paʻu o gaʻo. Ua maua ai se faagasologa masani o le malosi o le gaosiga o le tino, ei ai aafiaga aoga i luga o toto toto.
  • Riboflavin (Vitamin B2). E manaʻomia mo le atinaʻeina o le soifua maloloina o le toetoe lava o mea uma o le tino, e aofia ai le toto o le thyroid.
  • Pyridoxine. Vitamin B6. E talafeagai mo le gaosiga o le hemoglobin. Auai i le gaosiga o le protein. Fesoasoani i le faʻasologa o le adrenaline ma isi tagata faufautua.
  • O le Nicotinic acid o lona igoa lona lua - vitamin PP. Auai i ni mea e le mautonu. Faʻataga e faʻaleleia le metabolism. Faaleleia microcirculation.
  • Folic acid e taua foi o le vitamini B9. O se tasi e auai i le tuputupu ae, faapea foi ma le atinaʻeina o le tino o le tino ma le tino.
  • Ascorbic acid. Vitamin C. Faateleina le puipuiga, faamalosia o toto toto, faateleina le tetee i le inupia. Fesoasoani e faʻaitiitia le toxins. Faʻaititia le aofaʻi o le inisalini e manaʻomia.

Faʻasologa o elemene

O le vaitamini o loʻo iai mea nei:

  • Zinc Tuʻuina atu le faʻasologa o le pancreas, e aofia ai le gaosia o le inisalini. E faʻamalosia ai le puipuiga a le tino, ma faia i se tulaga masani.
  • Chrome. E mafai ai ona e faatumauina le maualuga o le suka. Faʻafoe le fesuiaiga o le malosi. O se tagata malosi i le faagasologa o le faʻaleleia o le gaioiga o le inisalini. Faʻaaoga aʻafiaga faʻamaonia. O le tulaga o vaʻa e aoga. Faatasi ai ma le maualuga o le suka i totonu o le toto, o se fesoasoani i le mulimuli i se meaʻai, talu ai o loʻo i ai le meatotino e faʻaitiitia ai le manaʻo mo suti.

Laʻau Fafaga

O vaega totino o loʻo taua i lalo:

  • Peni O laupepa o nei fua e fesoasoani e faatumauina le maualuga o le toto suka.
  • Taleni. O le vaega o aʻa o lenei laau toto e mafai ai ona e faia mea mo elemene e le oi totonu o le tino.
  • Burdock. O le vaega o aʻa o lenei laau e aofia ai inulin (carbohydrate, fiber diet), lea e lagolagoina ai le metabolic process in the body.

I le maʻisuka, o le mataupu o le faʻaleleia o le manaʻoga o le tino mo meaʻai, uma i elemene ma vitamini, e matua taua lava. A uma ona ave naʻo le tasi capsule o Pravidita i le aso, o le a manaomia 100%. Faʻasalaga o loʻo i ai nei - lactation ma le maitaga, faʻapitoa foi ma le le faʻamaoni i vaega taʻitasi.

Sauniuniga ma o latou foliga

O loʻo i ai se lisi atoa o fualaau faasaina. E lē gata i lea, e mafai ona ese a latou mea, ae faʻapea foʻi i le lelei. E tatau ona maitauina pe afai e faatauina se fualaau faasaina i se fale talavai, e tatau ona faailoa atu o le vaifofo e manaomia faapitoa mo se tagata maʻi e maua i le maʻisuka, talu ai ona o lalo o le igoa e tasi, e mafai ona ufiufi eseese e faalagolago i le manaʻomia - mo lauulu, mo tamaiti, mo sooga ma isi.
Igoa o fualaau faasainaO meatotino ma le tuufaatasigaTau, siaki
Doppelherz Aseta mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka, OphthalmoDiabetoVit (Siamani)O lenei ituaiga vailaʻau ua manatu o se tasi o mea sili ona lelei. Ae i le taimi o le mauaina o le tuufaatasiga, e taua le faamanino o se fofo e manaomia faapitoa mo le maʻisuka. O le vailaʻau e fesoasoani i le fetuunaiga o le gaioiga o le tino i se faʻalavelave, faʻapena mo le le lava o mea masani. E aofia ai le coenzyme Q10, amino acids, chromium ma isi elemene. I le lona lua o fualaau faasaina, o le mea e sili ona mataʻutia e sili atu le puipuia o le vaaia o mea vaaia ma le tino. O le mea lea, e mafai ona taofia faʻasalalauga tali tutusa pe taofi le taofiofia o faiga leaga ua leva ona amata.215-470
Faʻasologa o le Maʻisuka (Rusia)O lenei meafaigaluega o se tuufaatasiga o ituaiga vitamini ma minerale. E lelei le faʻaleleia ma fesoasoani e faʻaleleia atili le manuia lautele.260-300
Vitamini mo tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka mai le kamupanī "Verwag Pharma" (Siamani)O lenei ituaiga vailaʻau o loʻo faʻamoemoe e toe faʻafoʻi ai le gaosiga o le gaʻo, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le maualuga o le suka. I le tuufaatasia o se numera o mea, o le tali a le tino i le inisalini e faʻalauteleina foi. I lona aafiaga, e mafai ona faʻaitiitia le faʻalagolago i le hormone o loʻo faia e le tui. O le sauniuniga e aofia ai mea uma o loʻo taʻua muamua na manaʻomia e le tino o le maʻisuka260-620
Faʻamaonia le maʻisuka (Rusia)O se faʻalavelave masani o le multivitamin lea e mafai ona faʻamautuina ai le tulaga o le maʻi, faʻaitiitia le le atoatoa o le tele o mea220-300
Chromium PicolinateO le tuufaatasiga e fesoasoani i le faʻaitiitia o le suka ma aveese le tele mai le tino i se auala saogalemu.Mai le 150
Fitafita (Rusia), Milgamma compositum (Siamani), Neuromultivit (Ausetalia)O nei fualaau oona e faavae i vitamini B ma fesoasoani malosi e toe faʻafoʻisia le faʻaogaina o le tino.Mai le 300
I le toetoe lava o faʻalavelave uma e tuʻuina atu, o loʻo i ai se mea masani. O lona uiga, e mafai ona e maua ni vaega se tolu o elemene e taua mo le maʻisuka. E aofia ai:
  • B vitamini,
  • Minerale (i se aofaiga telē e mafai ona e maua ai le seleni, chromium, zinc, magnesium),
  • Vailaʻau faʻasaina (faʻamuamua - C, A, E).
O mea faʻaopoopo amino faaopoopo e mafai ona avea ma vailaʻau amino eseese, coenzyme Q10. O se taunuuga, o le tuufaatasiga e fesoasoani e faʻaleleia ai le faʻatinoina o le faigamalo, lea o le a fesoasoani i le tufatufaina atu ma faʻaaogaina atoatoa mea aoga mai vailaau ma meaʻai. I le taimi lava lea e tasi, faʻaleleia ai faiga faʻavae, o le le lava o vailaʻau ma le hypoxia ua faʻaumatia.

O le neuropathy o le maʻisuka o se tasi lea o faʻafitauli o le maʻi, lea e mafai ona puipuia e ala i le aveina o vitamin B ma isi elemene.

Faʻamatalaga o se faasologa o fualaʻau-minerale complexes "Taʻitaʻi"

O meaʻai taumafa ua taua "Faatonu"o se faasologa o paleni paleni faʻalavelave faʻatulaga faapitoa.

Ua gaosia e le gaosi oloa ni fualaau eseese eseese e mamanuina ma faamalosia ai le siosiomaga i totonu o le tino i tulaga eseese o togafitiga poo le tulaga o le manaomia o le galala.

O le tuufaatasiga o ia mea taʻitasi, e faaopoopo atu i vailaau o le vailaʻau, e aofia ai vaega o vailaʻau, aoga aoga i luga o galuega a se faiga.

O fua nei o fualaau faʻapitoa o fualaʻau sauniuni "Taʻitaʻi" ua faia:

  • Vitamini mo le fatu,
  • Vitamini mo mata
  • Vitamini mo le faiʻai
  • Vitamini mo le maʻisuka
  • Vitamini mo se olaga ola,
  • Vitamini mo paʻu mamafa.

Vitamin faʻapitoa "Taʻiala" mo le fatu - o se punaoa faapitoa na maua mai ai vitamini taua, minerale ma meaola faʻalauiloa i meaola.

O le gaioiga o le fualaau faasaina e taulai i le faatumauina o le galueaina o le tino cardiovascular o le tino. O se taunuuga o lona faʻaaogaina, o le aʻafiaga o faʻamaʻi mai le itu o le fatu ma vaʻa tetele e faʻaitiitia le faʻaititia:

  • toto maualuga
  • lapisi atherosclerosis,
  • siama fatu fatu
  • gasegase o le myocardial,
  • le lava atoatoa o le felaʻuaiga o maʻi ma le tele o isi faʻamaʻi.

E le gata i lea, o le "Taiala mo le loto" ei ai se aafiaga aoga i le tino pe a mavae le osofaia o le fatu e avea o se faaopoopoga i togafitiga autu, e faaaoga e avea ma se mea e faamuamua ai le toto ma le malupuipuia o le muso o le fatu, faamalosia le moli (vascular wall), faagesegese le alualu i luma o le atherosclerosis o vaa. sili atu le vave faʻafouina o fausaga ma le faʻatinoina o le tino o vaʻa toto ma le fatu.

Vitamini "Faʻatonu mo mata" - O se faʻalavelave lenei o vitamini sili ona taua ma minerale faʻatasi ai ma gaioiga malosi mai vaega o fualaau aoga mo le faʻaopoopoga o taumafa i aso taitasi.

Fausia e ina ia mafai ona puipuia le totoga o le faaaliga mai le gaioiga o mea tau le siosiomaga, e aofia ai le faʻatupulaia o le mamafa, faʻapea foʻi ma le lagolagoina o le masani o le physiological processes.

"O le a auina mai - vitamini mo le faiʻai" - O lenei mea o se faʻalavelave paleni faʻapitoa o vailaʻau faʻasaina (vitamini, minerale ma laau), o lona gaioiga e faʻamoemoe e puipuia ai le solia o le itu o le faiʻai ma faʻateleina ai lana gaioiga.

Ona o le aafiaga o le fualaau faasaina i le totoga o le totoga, o le lamatiaga o le afaina o le gasegase ma le faaleagaina tele o mea eletise i le taimi o le paʻu ua faaitiitia i totonu o le tino, o le lelei o le galueaina o metabolic ma le toefuataiga o faagasologa, ona o le faaleleia o le toto ma le sosolo o le okesene o le mafaufau. manatua.

Taʻiala Taʻiala o le Maʻisuka O se vailaʻau faʻavae fualaʻau e faʻatatau i le faʻamautuina o le metabolism o carbohydrates i totonu o le tino, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le lamatiaga o le atinaʻeina o faʻafitauli uma i tulaga faʻaleagaina o le maʻisuka.

I tagata o loʻo mafatia i lenei faʻamaʻi, o le manaʻomia o vailaau oona e faʻateleina le tele ona o le faateleina o latou taumafa, tausisia o taumafa talafeagai, faʻapea foʻi ma le faʻalavelave i luga o le tino, o se faʻalavelave i gaioiga faʻalavelave ma faʻalavelave mamafa.

O fualaau aina e fesoasoani e faatumauina le kulukose toto, faʻasaʻoina o le metabolism ma le sui o le faaletonu ole micronutrient.

E aofia i le tuufaatasiga o le zinc ma le chromium, faʻaleleia le gaioiga o le pancreas, o le gaosiga o le inisalini, tuʻuina atu le malosi o le malosi i le maualuga o le cellular, maua ai le aʻafiaga o le toto, faʻamalosia ai vaʻa toto.

Vitamini "Faʻatonu mo le ola ola" Faʻatulagaina faapitoa mo tagata o loʻo taʻitaʻia se olaga ola malosi i ona po nei.

O se faʻalavelave faʻapitoa o vaega filifilia o loʻo fesoasoani e faʻamalosia ai le malosi o le malosi, faʻaleleia togafitiga o le tino, faʻamalositino lelei ma faʻalauteleina le leo.

O fualaau mo tagata galue, o loʻo i ai se faʻamatalaga mai le ginseng Siberia ma le L-carnitine, lea e tuʻufaʻatasia ma vitamini i:

  • faateleina le mafaufau ma le tumau faaletino,
  • faateleina le faateleina o le gauai ma le manatuaina,
  • puipuia le tupu mai o le vave vave vaivai ma tulaga faigata,
  • faamalosia o puipuiga - o le puipuiga,
  • faateleina le malosiaga o le tino.

Vitamini "Taiala mo le leiloa o le mamafa" - O se faʻalavelave faʻapitoa o vitamini, minerale, amino acids ma mea e maua mai vailaʻau faʻamaʻi talafeagai mo le tino ao faagasolo le vaitaimi o le paʻu o le mamafa.

A o oe i luga o se meaai, ia faʻaalu atili calories, lenei paleni paleni o le a fesoasoani i le tausisia o le tino atoa o le tino ma toe faʻaleleia meaʻai ua misi, faaleleia atili o mea taumafa o fausaga o le tino, faʻapea foi le faʻaleleia o le malosi o le gaosiga o le tino, lea o le a faʻavaveina ai le faagasologa o le leiloa o le mamafa ma le faʻasaoina o le matagofie - o se tulaga o le paʻu o le paʻu ma le mausali, lauulu susulu ma fao malosi.

Vitio: "O le masani o vitamini mo le maʻisuka"

O faʻamatalaga lautele mo le faʻaaogaina o sauniuniga uma o le "Direct" e aofia ai le leai o se vaega faapitoa o vitamini ma minerale o loʻo i totonu o le tasi poʻo le isi mea faigata.

E le gata i lea, e mafai ona e faʻamaonia faailoga nei:

O faʻalavelave uma o le faasologa o le "Direct" e maua i foliga o laupepa ma capsules. E mafai ona e maua:

Vaʻai (Vitamini mo le maʻisuka) e leʻo faamauina e avea o se vailaau ma o se mea faʻapitoa o le ola maloloina (BAA) o se mea faʻapitoa e aofia ai vitamini ma minerale, faʻapea foʻi ma mea e maua mai le vaomatua e fesoasoani i le faʻamautuina o le tino gaʻo i le tino o le tagata.

Vitamini o vailaʻau ia e talafeagai mo le faʻaogaina masani o totoga ma tino uma o le tino. O kulupu o lenei vasega o se vaega o enzymes ma hormones, lea, o le a avea ai ma taʻiala o metabolic process in the body.

E iloa ai o le maʻisuka e mafua ai le faʻalavelave i le gaioiga o le tino atoa, e mafua mai i le neuropsychic stress, mafatiaga, faʻamaʻi ma eo faatasi ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o vitamini, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o meaʻai mai meaai (tuʻuina atu le mea e manaʻomia muamua mo le togafitia o lenei maʻi o se taumafa hypoglycemic). Le leai o vitamini e mafai ona faʻavaivaia ai le tino ma faʻateleina ai faʻafitauli o le maʻisuka.

Taʻitaʻi (Vitamini mo le maʻisuka) o le paleni faʻalavelave o vitamini, minerale ma vaega o mea totino, o le gaioiga o loʻo faʻatatau i le faʻamautuina o le gataifale gaʻo ma faʻaitiitia le lamatiaga o faʻafitauli o le maʻisuka.

O pusi laʻau e fesoasoani e faʻamautuina le maualuga o kulukose o le toto.

Burdock root extract ona o le i ai o inulin i lona tuufaatasiga e fesoasoani i le faʻasaʻoina o metabolic processes i le tino atoa (e aofia ai le metabolism o le carbohydrate), faʻapea foi le faʻaleleia o le gataifale.

Dandelion root extract o loʻo tumu i elemene ma taui ai mo le le atoatoa o le maʻisuka.

Vitamini A, E, C, B1, B2, B6, PP ma le folic acid e fesoasoani i le faʻatonutonuina o gaioiga faʻasolosolo i totonu o le tino, faapea foi ma lona masaniga galue.

Zinc faʻamalosia le faʻaosoina o enzymes pancreatic ma faʻaosofia ai le pulefaʻatasia o inisalini, ma o loʻo i ai foi ni meatotino e le faʻamalosia.

Chromium fesoasoani e faʻasaʻo le maualuga o le kulukose o le toto ma galue e avea ma pulefaʻatonu o le malosi gasegase. O le chromium o se vaega taua o vailaʻau o le hypoglycemic due to the ability to increase the glucose tolerance, lea, i le itu, e faʻagaoioia le gaioiga o le inisalini. E le gata i lea, o lenei vaega o se vailaau malosi ma faʻaleleia le tulaga o le moega lapisi. O le isi mea taua o le chromium o le gafatia lea e faʻaitiitia ai le manaʻoga mo meaʻai sugary, lea e fesoasoani i le tagata maʻi e le solia le taumafataga o le hypoglycemic for patients with diabetes.

Faʻamatalaga (Vitamini mo le maʻisuka) e fautuaina mo le faʻaaogaina o se meaʻai faʻalaʻau i meaai e avea o se punaoa faaopoopo o vitamini A, E, C, PP, elemene, ma vitamini B ma meaola o meaola o loʻo aofia ai i vaega o fasi falala, laʻau manogi ma faʻi.

Afai e le o faatonuina e le fomai se isi, ona fautuaina lea o tagata matutua matutua e ave 1 le laulau o fualaau faasaina 1 taimi i le aso ma meaai. E tatau ona manatua i le mafaufau o le tuufaatasiga o le tasi laulau e fetaui ma le masani masani o mea o loʻo aofia ai, lea e talafeagai mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

O le taimi fautuaina mo le togafitiga e tusa ma le 1 le masina. E faʻatagaina e faʻatautaia togafitiga faʻasolosolo masani 3-4 taimi ile tausaga e pei ona faatonuina e le fomaʻi.

I le taimi nei, e leai ni lipoti o aʻafiaga.

O aʻafiaga eleelea e mafai ona tupu pe a fai o le tagata maʻi e iai sona vailaau taʻitasi.

O le taliaina o lenei mea faigata o lona uiga ua solia i le tulaga o le le faapalepale i vaega o lona tuufaatasiga, faapea foi ma le taimi o le maitaga ma le lactation.

A o leʻi faʻaaogaina meaʻai, e fautuaina e feutagai ma lau fomaʻi.

Pepa lalaga, Nu. 60 i pusa tioata.

Tuua Lau Faamatalaga