Faʻataʻitaʻituina ma faʻaaogaina le faʻaaogaina o flucometers mo le faʻaaogaina o le saoloto

O le Papillon Mini Freestyle Glucometer e faʻaaogaina mo suʻega toto i le fale. O se tasi lea o masini laʻititi i le lalolagi, o lona mamafa e na o le 40 kalama.

  • O loʻo i ai i le masini faʻalautele 46x41x20 mm.
  • I le taimi o le auʻiliʻiliga, e na o le 0.3 μl o le toto e manaʻomia, e tusa ma le tasi le laʻititi.
  • O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona vaaia i luga o le faʻaaliga o le mita i le 7 sekone pe a maeʻa le samasama toto.
  • E le pei o isi masini, o le mita e faʻatagaina oe e faʻaopoopo le toto o loʻo misi i totonu o se minute pe a lipoti mai e le masini le leai o se toto. O lenei faiga e mafai ai e oe ona maua le auiliiliga saʻo auiliiliga e aunoa ma le faʻasesega o faʻamaumauga ma le faʻasaoina o fasi siaki.
  • O le masini mo le fuaina o le toto ua i ai se mafaufauga mo le 250 gaioiga ma le aso ma le taimi o le suʻesuʻega. Faʻafetai i lenei mea, e mafai e le maʻisuka i soo se taimi ona faʻataʻitaʻiina le faʻaogaina o suiga i faʻamalama o le kulukose o le toto, faʻafetaui meaai ma togafitiga.
  • O le meli e otometi lava ona liliu pe a maeʻa suʻesuʻega pe a uma le lua minute.
  • O le masini ei ai se galuega talafeagai mo le fuafuaina o fuainumera fuainumera mo le vaiaso talu ai pe lua vaiaso.

Ole fua faʻatusatusa ma le mamafa o le mamafa e faʻataga ai oe e ave le mita i totonu o lau ato ma faʻaaoga i soo se taimi e te manaʻomia, po o fea lava o le maʻisuka.

O le suʻesuʻega o le maualuga o le suka o le toto e mafai ona faʻatinoina i le pogisa, e pei o le faʻaalia o le masini e maua ai se faʻaaloalo lelei. O loʻo faʻapipiʻiina foʻi le atunuʻu o fasi faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina.

I le faʻaaogaina o le faʻailo, e mafai ona e filifilia se tasi o mea taua e fa e maua mo se faamanatu.

O le mita ei ai se laupepa faapitoa mo fesoʻotaʻiga ma se komepiuta patino, o lea e mafai ai ona e faʻasaoina iuga o suʻega i soo se taimi i se isi fale teu oloa pe lolomiina i se lomitusi mo le faʻaalia i lau fomaʻi.

Aʻo faʻaaogaina maa lua e lua CR2032 pamu. O le tau o le mita e 1400-1800 rubles, e fuafua i le filifiliga a le faleoloa. I aso nei, e mafai ona faʻatauina lenei masini i soo se fale talimalo poʻo le faʻatonuina e ala i le faleoloa i le initaneti.

O le pusa masini e aofia ai:

  1. Glucose toto
  2. Seti o fasi siaki,
  3. Piercer Freestyle,
  4. Faʻasolosolo faʻasolosolo
  5. 10 lalaga vaʻaia,
  6. Faiga faʻapipiʻi faʻatulagaina,
  7. Tusi Tausi Tusi Faamaonia
  8. Faʻa-Rusia gagana mo le faʻaaogaina o le mita.

Toto toto

Aʻo leʻi totoina le toto ma le Freestyle piercer, e tatau ona fufulu fufulu ou lima ma faʻagogo i se solo.

  • Ina ia fetuutuunai le mea e tui ai, ia aveese le pito i luga i se mea itiiti.
  • O le fou o le Freestyle lancet e fetaui lelei i totonu o se pu faapitoa - taofi.
  • Aʻo uʻu le lima i le lima e tasi, i se isi lio faʻatasi ma le isi lima, aveese le ufiufi mai le uila.
  • E manaʻomia le tuʻuina o le pito i luga seia oʻo lava ina kiliki. I le taimi lava lea e tasi, e le mafai ona paʻi le tipitipi o le lancet.
  • I le faʻaaogaina o le pule faatonutonu, ua faʻatulagaina le loloto o le loloto seia oʻo i le tau o loʻo manaʻomia i le faamalama.
  • O le faʻaaogaina o le masini siaki lanu moana e toso i tua, mulimuli ane e manaʻomia le tuʻuina o le mita i luga o le mita.

A maeʻa le meter, e manaʻomia lou vaʻaia ma le faʻaeteete le taʻaloga fou ole Freestyle ma faʻapipiʻi i le masini ma le pito i luga.

E talafeagai le siakiina o le tulafono faʻaalia i le masini e fetaui ma le numera o loʻo faʻaalia i luga o le fagu faʻataʻitaʻi.

Ua sauni le mita e faʻaaoga pe afai o le faailoga mo se mataʻu o le toto ma se faʻamaʻitaʻiga ua aliali mai ile faʻaaliga. Ina ia faʻaleleia atili le tafe o le toto i luga o le paʻu i le taimi o le pa, o le a fautuaina ia fai sina siakiina o le nofoaga o le atinaʻe i le lumanaʻi.

  1. O le lalagaina o le masini faʻapipiʻi i le nofoaga o le sampling toto ma se faʻamalamalama manino i lalo i se tulaga saʻo.
  2. A maeʻa le patipati o le pa puipui, e tatau ona e uu le ulu i le paʻu mo sina taimi, seʻi oʻo i se nai pa'ū o le toto o le tele o le ulu ulu e faʻapupulaina i se pito manino. Ma le isi, e tatau ona e faʻaleleia ma le faʻaeteete le masini ina ia aua le faʻamaeʻaina se toto samples.
  3. E le gata i lea, o le sampling samples e mafai ona ave mai le lima, thivae, lima, vae vae poʻo le tauau e faʻaaoga ai se tipiga faapitoa. I le tulaga o le maualuga o le suka, o le toto sampling e sili ona lelei mai le pama po o le tamatamailima.
  4. E taua le manatua e le mafai ona faia ni punctures i le vaega lea e manino ai le paʻu pe o iai foi ni moa ina ia mafai ai ona tafe le toto. E aofia ai le le faatagaina e tui le paʻu i le mea o loʻo i ai ponaivi po o tendon.

E tatau ona e faʻamautinoa ua faʻapipiʻi saʻo ma faʻamautinoa le faʻasalalau o le siaki. Afai o loʻo i ai le masini i le setete, e tatau ona e suʻeina.

O le suʻega o le suʻega e aumai i le paʻu o le toto na faʻaputuina i se fasi pito i luga o se vailaʻau faapitoa. A maeʻa lena mea, e tatau lava ona otometi le afaina o le toto faataitai e pei o le omomi.

E le mafai ona aveesea le siakiina seiloga e faalogoina se pepe pe faʻaalia foi se uiga mimita i le faʻaaliga. O lenei mea e taʻu mai ai ua lava le toto na faʻaaogaina ma ua amata ona fuaina le mita.

O le faalua faʻalua e taʻu mai ai ua maeʻa le suʻega toto. O taunuʻuga o le suʻesuʻega o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga o le masini.

E le tatau ona pipiʻi le fasi siaki i le nofoaga o le toto sampling. E le gata i lea, e te le manaʻomia le tafe o le toto i le nofoaga atofaina, talu ai ona o le afifi e otometi. E faʻasaina le faʻaaogaina o le toto pe afai e le o faʻapipiʻiina le vaega siaki i le masini.

I le taimi o le auʻiliʻiliga, ua faatagaina e faʻaaoga na o le tasi le vaega o le talosaga toto. Manatua o se glucometer e aunoa ma se fasipepa e galue i luga o se isi mataupu.

E mafai ona faʻaaoga faʻamau faʻataʻitaʻiga muamua, pe a uma ona lafoai.

Freestyle Papillon Test Strips

Ole suega o le freeStyle Papillon e faʻaaogaina ai le suʻega o le toto i le faʻaaogaina o le Grastyle Papillon Mini mita o le kulukose toto. O le pusa e aofia ai le 50 suʻega faʻataʻitaʻiga, lea e aofia ai ni palasitika se lua o 25 fasi pepa.

O vaega o suʻega e iai vaega nei:

  • O se suʻesuʻega e manaʻomia ai le 0.3 μl o le toto, lea e tutusa ma sina paʻu.
  • Ole suʻesuʻeina ole a faia pe a lava le toto e faʻaaoga i le vaega ole suʻega.
  • Afai ei ai le faaletonu i le toto, o le mita o le a otometi lava ona lipotia lenei mea, a maeʻa e mafai ona e faʻaopopo le toto o loʻo misi i totonu o le minute.
  • O le vaega i luga ole laasaga o le suʻega, lea e faʻaaoga i le toto, ei ai le puipuiga mai le paʻi faʻafuaseʻi.
  • E mafai ona faʻaaoga faʻasologa o suʻega mo le aso faʻamutaina o loʻo faʻaalia i luga o le fagu, tusa lava pe o le a le taimi na tatala ai le afifi.

Ina ia faia se suʻega toto mo le maualuga o le suka, e faʻaaogaina ai se metotia elekene o suʻesuʻega. O le faʻaogaina o le masini e faia i le plasma toto. O le taimi ole suʻesuʻega e 7 sekone. O faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia suʻesuʻega i le va o le 1.1 i le 27.8 mmol / lita.

Fluʻamea Amerika Amerika: iloiloga ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le Optium, Optium Neo, Freedom Lite and Libre Flash

O maʻisuka uma e manaʻomia e pulea ai le suka o le toto. I le taimi nei, ina ia fuafuaina, e te le manaʻomia le asiasi i le fale suesue, na o le maua se masini faapitoa - o se glucometer.

O nei masini o loʻo i ai i se tulaga maualuga maualuga, o le tele o tagata e fiafia i la latou gaosiga.

Faatasi ai ma isi, o se glucometer ma Freestyle ua lauiloa, lea o le a talanoaina mulimuli ane.

Ituaiga o glucometers Freestyle ma o latou faʻamatalaga

I le Freestyle lineup o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga o glucometers, o ia mea e manaʻomia ai le vaʻaia ese .ads-mob-1

Vitio (kiliki e taʻalo).

O Freestyle Optium o se masini mo le fuaina e le gata o le kulukose, ae o tino o le ketone foi. O le mea lea, o lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona sili atu ona talafeagai mo le maʻisuka ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le maʻi.

O le masini e manaʻomia le 5 sekone e fuafua ai le suka, ma le maualuga o ketones - 10. O le masini e iai le faʻatinoina o le averesi mo le vaiaso, lua vaiaso ma le masina ma le manatuaina o fua mulimuli 450.

Glucometer Freestyle Optium

E le gata i lea, o faʻamaumauga e maua mai i lana fesoasoani e faigofie ona faʻafeiloaʻi i se komepiuta patino. I se faaopoopoga, e otometi lava ona liliu le mita i le minute pe a uma ona aveese le fasi siaki.

I le averesi, o lenei masini e tau mai le 1200 i le 1300 rubles. A oʻo le taimi o le suʻega faʻasolosolo e oʻo mai i le pito i luga o le kit, o le ae manaʻomia le faʻatau ese. Mo le fuaina o kulukose ma ketones, e faʻaaogaina eseese. 10 vaega mo le fuaina o le lona lua o le a tau e 1000 rubles, ma le muamua 50 - 1200.

Faatasi ai ma vaivaiga e mafai ona faailoaina:

  • leai se faʻaaloalogia o le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga,
  • vaivai o le masini
  • maualuga tau o fasipepa.

O Freestyle Optium Neo o se faʻamatalaga lelei o le faʻataʻitaʻiga muamua. E fua ai foi le suka toto ma ketones.

Faatasi ai ma foliga o Freestyle Optium Neo o mea nei:

  • o le masini ua faʻapipiʻiina ma se faʻaaliga tele e faʻaalia manino ai tagata, e mafai ona iloa i soʻo se malamalama,
  • leai se faiga faʻapipiʻi
  • taitasi laasaga o suʻega e afifiina taitoatasi,
  • itiiti le tiga pe a tosoina se tamatamailima ona o tekinolosi Faaliliu a le Faletusi,
  • Faʻaalia vave vave (5 sekone),
  • le gafatia e faʻasaoina nisi vaega o le inisalini, lea e mafai ai e le toʻalua poʻo le sili atu o tagata gasegase ona faʻaaoga le masini i le taimi e tasi.

I le faaopoopo atu i ai, e taua le taʻuina ese o se gaioiga o le masini e pei o le faʻaalia maualuga o le suka suka. E aoga tele lenei mea mo i latou e le o iloa poʻo fea o faʻamaoniga o le masani ma o le faʻavalea.

O le mea autu o le faʻataʻitaʻiga o le Freedom Lite e faʻatusatusa.. E laʻititi le masini (4.6 × 4.1 × 2 cm) e mafai ona feaveaia oe i soo se mea. O le tele lava o lenei mafuaʻaga e faʻapea o le manaʻoga.

E le gata i lea, o lona tau e maualalo. Faʻatumu i le masini autu o le 10 suʻega faʻataʻitaʻiga ma fasi pepa, se peni pa'ū, faatonuga ma le ufiufi.

Glucometer Freestyle Freedom Lite

E mafai e le masini ona fua le maualuga o tino o le ketone ma le suka, e pei ona talanoaina muamua. E manaʻomia ai le maualalo o le toto mo suʻesuʻega, pe afai e le lava mo mea ua uma ona maua, a uma loa ona faʻaalia se faʻamatalaga talafeagai i luga o le mata, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻaopopo i totonu o le 60 sekone.

O le faʻaalia o le masini e lava lona tele e faigofie ona iloa ai le iuga e oʻo lava i le pogisa, ona o lenei mea o loʻo i ai se faʻatulagaga o le backlight. O faʻamatalaga o fuataga lata mai o loʻo teu i le mafaufau, pe a tatau ai, e mafai ona tuʻuina atu i le PC.ads-mob-2

O lenei faʻataʻitaʻiga e matua ese lava mai le taimi muamua. Free Flash o se mita tulaga ese o le kulukose o le toto lea e le faʻaaogaina ai se peni punipuni mo le suʻeina o le toto, ae o se aʻafia faʻapitoa.

O lenei metotia e mafai ai ona faʻatautaia le faʻagasolo mo le fuaina o fuataga e itiiti lava le tiga. O se tasi o ia leo e mafai ona faʻaaoga mo vaiaso e lua.

O se vaega o le gadget o le mafai lea ona faʻaaoga le mata o se atamai e suʻesuʻe ai iʻuga, ma e le na o se faʻataʻitaʻiga faʻatau. O vaega e aofia ai lona faigofie, faʻafaigofie ona faʻapipiʻiina, leai se faʻaleleia, faʻafefeteina o le vai, le maualalo le pasene o taunuʻuga sese.

O le mea moni, e iai foʻi faʻafitauli i lenei masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le o iai le leo o le suʻeina paʻi, ma o nisi taimi e mafai ai ona faʻaalia le iʻuga i se tuai.

Muamua lava, e tatau ona mulumulu lelei ou lima i le fasimoli ma le vai aʻo le i faia le suʻega, ona fufulu ese ai lea o latou vai.

E mafai ona e alu e faʻaoga le masini lava ia:

  • aʻo leʻi faʻatulagaina le masini tui, e tatau ona aveese le pito i luga i se mea itiiti,
  • ona faʻaofi lea o le lancet fou i totonu o le lua na atofaina faapitoa mo lenei faʻamoemoe - o le tagata e taofia,
  • ma le lima e tasi e te manaʻomia e uu ai le uʻamea, ma le isi, faʻaaoga le gaioiga o le lima, aveese le pulou,
  • o le pito i luga o le ulu e faʻapipiʻiina i totonu na o le pau lava pe a uma sina kiliki kiliki, ae e le mafai ona paʻi atu i le pito o le laʻau,
  • o le taua i le faamalama o le a fesoasoani e fetuutuunai le loloto o le afaina,
  • ua toe toso i tua le masini siaki.

A maeʻa nei laasaga, e mafai ona e amata amataina le mita. A maeʻa ona faʻaaogaina le masini, aveese ma le faaeteete le ata fou faataitai o le Freestyle ma tuʻu i totonu o le masini.

O se vaega taua tele o le tulafono faʻaalia, e tatau ona fetaui ma le mea na faʻaalia i luga o le fagu faʻataʻitaʻi. O lenei meataitasi e faʻatino pe'āfai e i ai se faiga faʻamaonia.

A maeʻa ona faia nei gaioiga, e tatau ona i ai se pa'ū pa'ū o le toto i luga o le lau o le masini, lea e taʻu mai ai ua saʻo le seti o le mita ma ua sauni mo le faʻaaogaina.

Isi gaioiga:

  • o le tagata e tu i luga e tatau ona faalagolago i le nofoaga o le a ave ai le toto, ma se moli manino i se tulaga saʻo,
  • pe a uma ona patipati le patipati, e tatau ona tulei le masini tui i le paʻu seʻia lava se aofaiga o le toto ua faaputuputuina i le faʻamalamalama manino,
  • Ina ia aua neʻi faʻamaeʻaina le toto maua mai toto, e tatau ona sii i luga le masini ao uu le masini tui i se tulaga saʻo.

O le maeʻaina o le aoina o le suʻega o le toto o le a logoina e ala i se faailo leo faʻapitoa, pe a maeʻa ona tuʻuina atu i luga o le mata o le masini iuga o suʻega.

Faatonuga mo le faʻaaogāina o le gaioiga faʻafeiloaʻi e faʻaaogaina:

  • e tatau ona faʻapipiʻi le eletise i se nofoaga faapitoa (tauau poʻo le muaʻi lima),
  • ona e tatau lea ona kiliki i le "amataga" button, mulimuli ane o le a saunia le masini e galue,
  • e tatau i le tagata faitau ona aumai i le masini, faʻatali seiloga e aoina uma faʻamatalaga talafeagai, ma mulimuli ane o le a faʻaalia i luga o le mata o le masini,
  • O lenei iunite e tape aunoa lava pe a uma le 2 minute o le le mautonu.

O nei suʻega suʻega e talafeagai mo le fuaina o le toto suka ma e fesoʻotaʻi ma naʻo le lua ituaiga mita o le kulukose o le toto:

O le afifi e aofia ai le 25 suega sikola.

Ituaiga suega Freestyle Optium

O le lelei o fasi pepa faataitai o Freestyle o:

  • lipine faʻanoanoa ma se potu e aoina ai toto. I lenei auala, e mafai e le tagata faʻaoga ona matau le potu faʻatumu,
  • mo le sampling o toto e leai se manaʻoga e filifili se nofoaga faapitoa, talu ai e mafai ona faʻatinoina mai soʻo se itu,
  • O faʻataʻitaʻiga taitasi a le au Optium e afifiina i se ata tifaga.

Opoti o le Optium ma Optium Omega toto sugar review

O le faʻatautaia o le Optium Xceed include:

  • lautele lapoa lapoa,
  • o le masini ua tuʻuina atu i ai se mafaufauga tele, manatua le 450 fuataga mulimuli, faʻapolopolo le aso ma le taimi o le auiliiliga,
  • o le taualumaga e le faʻalagolago i mea e masani ai taimi ma e mafai ona faʻatino i soo se taimi, e tusa lava po o le a le taumafaina o meaai poʻo vailaʻau,
  • ua tuʻuina atu le masini i se galuega e mafai ai ona e teuina faʻamaumauga i luga o se komepiuta a le tagata lava ia,
  • o le masini e faʻailoaina oe i se faʻaaliga faʻalogoina e lava le toto e manaʻomia mo fua.

Optium Omega e aofia ai:

  • o se faʻataʻitaʻiga vave o le suʻega lea e aliali i luga o le matafaga pe a maeʻa le 5 sekone mai le taimi o le aoina mai o le toto,
  • ua i ai i le masini se manatua o le 50 e faasaoina ai iuga lata mai ma le aso ma le taimi o le auiliiliga,
  • o lenei masini ua faʻapipiʻiina ma se galuega o le a logoina oe o le le lava o le toto mo le auiliiliga,
  • O le Optium Omega o loʻo i ai se galuega faʻamalosia i le maeʻa o se taimi i le maea ai o le gaioiga,
  • Ua mamanuina le maa mo le tusa ma le 1000 suega.

O le Optium Neo brand e manatu e sili ona lauiloa, aua e taugofie, ae i le taimi lava lea e vave vave ma saʻo le fuafuaina o le maualuga o le suka i totonu o le toto.

E tele fomaʻi e fautuaina lenei masini io latou maʻi.

Faatasi ai ma iloiloga a tagata e faʻaaogaina, e mafai ona maitauina o nei glucometers e taugofie, saʻo, faigofie ma faigofie ona faʻaaoga. Faatasi ai ma vaivaiga o le le lava o faatonuga i le gagana Rusia, faapea foi ma le tau maualuga o le suega sikola .ads-mob-2

Toe iloilo le mita o le kulukose Freestyle Optium i le vitio:

E masani ona lauiloa tagata o le kulupu, e mafai ona latou saogalemu ma le saogalemu i taimi nei. E taumafai le kamupanī e faʻatino ana masini ma le maualuga o galuega, ma i le taimi lava e faigofie ai ona latou faʻaaogaina, lea, ioe, o se mea tele tele.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Glucometer Freestyle optium ma faʻataʻitaʻiga: tau ma iloiloga

O le Glucometer Freestyle Optium (Freestyle Optium) o loʻo tuʻuina mai e le tagata gaosiga Amerika o Abbott Diabetes Care. O lenei kamupani o se taitai o le lalolagi i le atinaʻeina o meafaigaluega aupito maualuga ma fou mo le fuaina o le suka toto i le maʻisuka.

E le pei o faʻataʻitaʻiga masani o glucometers, o le masini e lua ona gaioiga - e mafai ona fuaina e le gata i le maualuga o le suka, ae faʻapea foi le tino o le ketone i le toto. Mo lenei mea, e lua suʻega faʻataʻitaʻiga e faʻaogaina.

E sili ona tāua le iloa o le ketones toto i le tino o le maʻisuka. O le masini e i ai se faila-fale e faʻafeiloaia se faailo faʻalogo i le taimi o le taotoga, o lenei galuega e fesoasoani i le faia o suʻesuʻega mo tagata gasegase maualalo. I le taimi muamua, o lenei masini na taʻua o le Opoti Tutotonu.

Abbott Diabetes Care Glucometer Kit E aofia ai:

  • Mea mo le fuaina o le suka toto,
  • Pulu tui,
  • Vaevaega mo le Optium Exlu glucometer i le aofaiga o 10 fasi pepa,
  • E le mafai ona faʻaaogaina i le aofaiga o 10 fasi pepa,
  • Faiga faʻapipiʻi faʻatulagaina,
  • Sini o le masini CR 2032 3V,
  • Tusi Tausi Tusi Faamaonia
  • Lisi gagana aʻoaʻoga Rusia mo le masini.

E le manaʻomia e le masini le faʻamaoniaina; o le faʻamalosiga e faia i le faʻaaogaina o le plasma toto. O le iloiloga o le fuafuaina o le suka toto o loʻo faia i metotia elemene ma auala amperometric. O le ulu fou o le toto e faʻaaogaina o se toto samples.

O le suega o le kulukose e manaʻomia ai le 0.6 i le toto. Ina ia suʻesuʻe le maualuga o tino o le ketone, e manaʻomia le 1.5 μl o le toto. O le mita e mafai ona teuina pe a ma le 450 fua faatatau lata mai. E le gata i lea, o le tagata gasegase e mafai ona maua fuainumera fuainumera mo le vaiaso, lua vaiaso poʻo le masina.

E mafai ona e maua iuga o se suʻega toto mo le sugar i le lima sekone talu ona amata le masini, e sefulu sekone e faia ai se suʻesuʻega i ketones. O le fuataga o le kulukose o le 1.1-27.8 mmol / lita.

E mafai ona fesoʻotaʻi le masini i se komepiuta a le tagata lava ia e faʻaaoga ai se fesoʻotaʻiga faapitoa. E mafai e le masini ona tape aunoa le 60 sekone pe a uma le faʻamaufaʻailoga mo le suʻega.

O le pamu e maua ai le faʻaauau pea o le mita mo le 1000 fuataga. O le au suʻesuela e iai le maualuga o le 53.3x43.2x16.3 mm ma e mamafa 42 g. E tatau ona teuina le masini i lalo o tulaga vevela i le 0-50 tikeri ma le susu mai le 10 i le 90 pasene.

Faʻamaumauga a le Abbott Suisis Care e maua ai se faʻamaonia o le ola i luga oa latou lava oloa. I le averesi, o le tau o se masini e 1200 rubles, o se seti o fasi siaki mo glucose i le aofaiga o le 50 fasi vaega o le a tau tutusa le aofaʻi, vaega o suʻega mo tino o le ketone i le aofaiga o le 10 pauna 900 taugata.

O tulafono mo le faʻaaogaina o le mita e taʻu mai ai aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, mulumulu lelei ou lima i le fasimoli ma faʻamago i se solo.

  1. O le afifi faʻatasi ma le faʻamaufaʻailoga ua tatalaina ma faʻaofiina i totonu o le sola o le mita atoa. E taua le faʻamautinoa e tolu laina lanu uliuli e luga. O le a faʻapipiʻi le auiliili i le faiga faʻapitoa.
  2. A maeʻa ona sui, e tatau ona faʻaalia le numera 888, se faailoga o aso ma taimi, o se faailoga faʻataʻitaʻi ma se matāua. I le leai o nei faailoga, o suʻesuʻega e faʻasaina, ona o lenei mea o loʻo faʻaalia ai se faaletonu o le masini.
  3. I le faʻaaogaina o se peniscer, e faia se pu i luga o le tamatamailima. O le pa'ū o le toto na mafua ai ona maua i le vaega o le suʻega, i luga o se nofoaga papaʻe faapitoa. E tatau ona faia le tamatamailima i lenei tulaga seia oʻo ina logo le masini i se leo faʻalogo faapitoa.
  4. Ona o le le lava o le toto, e mafai ona faaopoopo se aofaiga faaopoopo o meaola ola i totonu o le 20 sekone.
  5. Lima sekone mulimuli ane, o iuga o le suʻesuʻega e tatau ona faʻaalia. A maeʻa lena mea, e mafai ona e aveesea le lipine mai le fusi, o le a otometi lava ona tape le masini pe a uma le 60 sekone. E mafai foi ona e tapeina le suʻega oe lava e ala i le uumi o le ki o le Power.

O le suʻeina o le toto mo le maualuga o tino o le ketone o loʻo faia i le faasologa tutusa. Ae e tatau ona e manatua e tatau ona faʻaaogaina fasi pepa faʻataʻitaʻi faapitoa mo lenei mea.

Abbott Diabetes Care Glucose Meter O le Optium Ixid o loʻo i ai iloiloga eseese mai tagata faʻapitoa ma fomaʻi.

O uiga lelei e aofia ai le faamaumauina o le mamafa o le masini, le maualuga o le fua, le umi o le ola o le ola.

  • E le gata i lea, o le gafatia e maua ai faʻamatalaga talafeagai e faʻaaoga ai se faailo leo faʻapitoa. O le tagata maʻi, faʻaopoopoga i le fuaina o le suka toto, e mafai ile fale ona suʻe le maualuga o tino o le ketone.
  • O se avanoa o le mafai lea ona taulotoina le 450 fuataga mulimuli i le aso ma le taimi o le suʻesuʻega. O le masini e faigofie ma faigofie ona pulea, o lea e mafai ona faʻaaoga e tamaiti uma ma tagata matutua.
  • Ua faʻaalia le maualuga o le maʻa i luga o le faʻaaliga o le masini, ma, pe a le lava le totogi, o le mita e faʻaalia lenei mea i se leo leo. E mafai e le tagata suʻeli ona otometi le taʻavale pe a faʻapipiʻi le faʻamaufaʻailoga ma tape pe a maeʻa le auiliiliga.

E ui lava i le tele o uiga lelei, o tagata e faʻaogaina mea e le lelei i le mea moni o le pusa e le aofia ai ni suʻega mo le fuaina o le tino o le ketone i le toto, e manaʻomia ona faʻatau eseese.

E i ai le taugata tele o le suʻeliili, o lea atonu e le avanoa mo nisi o maʻisuka.

Faʻatasi ai ma se miti tele o le leai o se galuega e faʻamaonia ai le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga.

I le faaopoopo atu i le ata autu, o le gaosiga o Abbott Diabetes Care e ofoina atu ituaiga, e aofia ai le FreeStyle Optium Neo glucose (Frepy Optium Neo) ma FreeStyle Lite (Freestyle Light).

O le FreeStyle Lite o se mita itiiti ma le le mautonu o le kulukose toto. O loʻo i ai i le masini ni galuega faʻatulagaina, o se pito i tua, o se tau mo faʻataʻitaʻiga.

O le suʻesuʻega e faia faʻamalosi, o lenei mea e naʻo le 0.3 μl o le toto ma le fitu sekone taimi.

O le analyzer FreeStyle Lite e 39.7 g le maualuga, o le fua faatatau e mai le 1.1 i le 27.8 mmol / lita. E faʻamaʻo lima lima lima. O fesoʻotaʻiga ma se komepiuta a le tagata lava ia e faʻaaogaina ai le atigi infrared. E naʻo le masini e mafai ona galue faʻatasi ai ma ni faʻamaumauga faapitoa a le FreeStyle Lite. O le vitio i lenei tusiga o le a tuʻuina atu faatonuga mo le faʻaaogaina o le mita.

Glucometer FreeStyle Optium (Freestyle Optimum) na faia e se kamupani Amerika Abbott Tigā Tausi. O se taitai o le lalolagi i le gaosiga o masini tekonolosi ua fuafuaina e fesoasoani ai i tagata e maua i le maʻisuka.

O le faʻataʻitaʻiga e lua ona faamoemoega: fuaina o le maualuga o suka ma ketones, e faʻaaoga ai le 2 ituaiga o fasi siaki.

O le tagata fai-fale na faʻaalia faailoilo leo e fesoasoani i tagata e maualalo le faʻaaliga e faʻaoga le masini.

I le taimi muamua, o lenei mamanu sa lauiloa o Optium Xceed (Optium Exid).

  • Glucometer FreeStyle Optium.
  • Fua o taumafa.
  • Lui tui.
  • 10 lalaga vaʻaia.
  • 10 suega.
  • Talosaga
  • Faatonuga
  • Tulaga.
  • Mo suʻesuʻega, 0.6 μl o le toto (mo le glucose), poʻo le 1.5 μl (mo ketones) e manaʻomia.
  • Manatu mo taunuʻuga o 450 suʻega.
  • Fua le suka i 5 sekone, ketones i le 10 sekone.
  • Fuainumera fuainumera mo le 7, 14 po o le 30 aso.
  • Fua o le kulukose i le va o le 1.1 i le 27.8 mmol / L.
  • Fesootaiga PC.
  • Tulaga o faʻatinoga: vevela mai le 0 i le +50 tikeri, faʻamamafana 10-90%.
  • Puʻeina le manava i le 1 minute pe a uma ona aveese faʻamaumauga mo suʻega.
  • O le maa e tumau mo le 1000 suʻesuʻega.
  • Pauna 42 g.
  • Faʻasologa: 53.3 / 43.2 / 16.3 mm.
  • Tusi Faamaonia Leʻo.

O le tau masani a le Freestyle Optimum glucose mita i le falemaʻi 1200 rubles.

Pepa o suʻega (glucose) i le aofaiga o 50 pi. tau e 1200 rubles.

O le tau o se pusa faʻataʻitaʻi (ketones) i le aofaiga o le 10 pcs. e tusa ma le 900 p.

  • Fufulu lima i le fasimoli ma le vai mafanafana ma faʻagogo.
  • Tatala le afifiina i le lipine mo le suʻega. Faʻaofi i totonu o le mita atoa. E tolu lanu uliuli e tatau ona tu i luga. O le a faʻaalia le masini.
  • Faailoga 888, taimi ma le aso, o le a aliali mai tamatamailima ma mataua ata i luga o le lau. Afai latou te le oi ai, e le mafai ona e faia se suʻega, e le lelei le masini.
  • I le faʻaaogaina o se tuʻi, ia maua se pa'ū toto mo le suʻesuʻega. Aumai i le paepae paʻepaʻe i luga o le fasi siaki. Taofi lou tamatamailima i lenei tulaga seia oʻo i le leo.
  • A maeʻa le 5 sekone, o le a faʻaalia i luga o le lau. Aveese le lipine.
  • A maeʻa lena, o le a tape le mita. E mafai ona e faʻamaʻaina oe lava e ala i le uuina o le ki "Mana" mo le 2 sekone.

Glucometers Freestyle: iloiloga ma faatonuga mo le faaaogaina Freestyle

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.
Faitau atili iinei ...

Abbott glucometers ua avea ma tagata taʻutaʻua i le maʻisuka i le aso ona o le maualuga, lelei ma le faʻamaoni o mita maualuga o le suka. O le laʻititi ma sili atu ona faʻatautaia o le Freestyle Papillon Mini mita.

O le Papillon Mini Freestyle Glucometer e faʻaaogaina mo suʻega toto i le fale. O se tasi lea o masini laʻititi i le lalolagi, o lona mamafa e na o le 40 kalama.

  • O loʻo i ai i le masini faʻalautele 46x41x20 mm.
  • I le taimi o le auʻiliʻiliga, e na o le 0.3 μl o le toto e manaʻomia, e tusa ma le tasi le laʻititi.
  • O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona vaaia i luga o le faʻaaliga o le mita i le 7 sekone pe a maeʻa le samasama toto.
  • E le pei o isi masini, o le mita e faʻatagaina oe e faʻaopoopo le toto o loʻo misi i totonu o se minute pe a lipoti mai e le masini le leai o se toto. O lenei faiga e mafai ai e oe ona maua le auiliiliga saʻo auiliiliga e aunoa ma le faʻasesega o faʻamaumauga ma le faʻasaoina o fasi siaki.
  • O le masini mo le fuaina o le toto ua i ai se mafaufauga mo le 250 gaioiga ma le aso ma le taimi o le suʻesuʻega. Faʻafetai i lenei mea, e mafai e le maʻisuka i soo se taimi ona faʻataʻitaʻiina le faʻaogaina o suiga i faʻamalama o le kulukose o le toto, faʻafetaui meaai ma togafitiga.
  • O le meli e otometi lava ona liliu pe a maeʻa suʻesuʻega pe a uma le lua minute.
  • O le masini ei ai se galuega talafeagai mo le fuafuaina o fuainumera fuainumera mo le vaiaso talu ai pe lua vaiaso.

Ole fua faʻatusatusa ma le mamafa o le mamafa e faʻataga ai oe e ave le mita i totonu o lau ato ma faʻaaoga i soo se taimi e te manaʻomia, po o fea lava o le maʻisuka.

O le suʻesuʻega o le maualuga o le suka o le toto e mafai ona faʻatinoina i le pogisa, e pei o le faʻaalia o le masini e maua ai se faʻaaloalo lelei. O loʻo faʻapipiʻiina foʻi le atunuʻu o fasi faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina.

I le faʻaaogaina o le faʻailo, e mafai ona e filifilia se tasi o mea taua e fa e maua mo se faamanatu.

O le mita ei ai se laupepa faapitoa mo fesoʻotaʻiga ma se komepiuta patino, o lea e mafai ai ona e faʻasaoina iuga o suʻega i soo se taimi i se isi fale teu oloa pe lolomiina i se lomitusi mo le faʻaalia i lau fomaʻi.

Aʻo faʻaaogaina maa lua e lua CR2032 pamu. O le tau o le mita e 1400-1800 rubles, e fuafua i le filifiliga a le faleoloa. I aso nei, e mafai ona faʻatauina lenei masini i soo se fale talimalo poʻo le faʻatonuina e ala i le faleoloa i le initaneti.

O le pusa masini e aofia ai:

  1. Glucose toto
  2. Seti o fasi siaki,
  3. Piercer Freestyle,
  4. Faʻasolosolo faʻasolosolo
  5. 10 lalaga vaʻaia,
  6. Faiga faʻapipiʻi faʻatulagaina,
  7. Tusi Tausi Tusi Faamaonia
  8. Faʻa-Rusia gagana mo le faʻaaogaina o le mita.

Aʻo leʻi totoina le toto ma le Freestyle piercer, e tatau ona fufulu fufulu ou lima ma faʻagogo i se solo.

  • Ina ia fetuutuunai le mea e tui ai, ia aveese le pito i luga i se mea itiiti.
  • O le fou o le Freestyle lancet e fetaui lelei i totonu o se pu faapitoa - taofi.
  • Aʻo uʻu le lima i le lima e tasi, i se isi lio faʻatasi ma le isi lima, aveese le ufiufi mai le uila.
  • E manaʻomia le tuʻuina o le pito i luga seia oʻo lava ina kiliki. I le taimi lava lea e tasi, e le mafai ona paʻi le tipitipi o le lancet.
  • I le faʻaaogaina o le pule faatonutonu, ua faʻatulagaina le loloto o le loloto seia oʻo i le tau o loʻo manaʻomia i le faamalama.
  • O le faʻaaogaina o le masini siaki lanu moana e toso i tua, mulimuli ane e manaʻomia le tuʻuina o le mita i luga o le mita.

A maeʻa le meter, e manaʻomia lou vaʻaia ma le faʻaeteete le taʻaloga fou ole Freestyle ma faʻapipiʻi i le masini ma le pito i luga.

E talafeagai le siakiina o le tulafono faʻaalia i le masini e fetaui ma le numera o loʻo faʻaalia i luga o le fagu faʻataʻitaʻi.

Ua sauni le mita e faʻaaoga pe afai o le faailoga mo se mataʻu o le toto ma se faʻamaʻitaʻiga ua aliali mai ile faʻaaliga. Ina ia faʻaleleia atili le tafe o le toto i luga o le paʻu i le taimi o le pa, o le a fautuaina ia fai sina siakiina o le nofoaga o le atinaʻe i le lumanaʻi.

  1. O le lalagaina o le masini faʻapipiʻi i le nofoaga o le sampling toto ma se faʻamalamalama manino i lalo i se tulaga saʻo.
  2. A maeʻa le patipati o le pa puipui, e tatau ona e uu le ulu i le paʻu mo sina taimi, seʻi oʻo i se nai pa'ū o le toto o le tele o le ulu ulu e faʻapupulaina i se pito manino. Ma le isi, e tatau ona e faʻaleleia ma le faʻaeteete le masini ina ia aua le faʻamaeʻaina se toto samples.
  3. E le gata i lea, o le sampling samples e mafai ona ave mai le lima, thivae, lima, vae vae poʻo le tauau e faʻaaoga ai se tipiga faapitoa. I le tulaga o le maualuga o le suka, o le toto sampling e sili ona lelei mai le pama po o le tamatamailima.
  4. E taua le manatua e le mafai ona faia ni punctures i le vaega lea e manino ai le paʻu pe o iai foi ni moa ina ia mafai ai ona tafe le toto. E aofia ai le le faatagaina e tui le paʻu i le mea o loʻo i ai ponaivi po o tendon.

E tatau ona e faʻamautinoa ua faʻapipiʻi saʻo ma faʻamautinoa le faʻasalalau o le siaki. Afai o loʻo i ai le masini i le setete, e tatau ona e suʻeina.

O le suʻega o le suʻega e aumai i le paʻu o le toto na faʻaputuina i se fasi pito i luga o se vailaʻau faapitoa. A maeʻa lena mea, e tatau lava ona otometi le afaina o le toto faataitai e pei o le omomi.

E le mafai ona aveesea le siakiina seiloga e faalogoina se pepe pe faʻaalia foi se uiga mimita i le faʻaaliga. O lenei mea e taʻu mai ai ua lava le toto na faʻaaogaina ma ua amata ona fuaina le mita.

O le faalua faʻalua e taʻu mai ai ua maeʻa le suʻega toto. O taunuʻuga o le suʻesuʻega o le a faʻaalia i luga o le faʻaaliga o le masini.

E le tatau ona pipiʻi le fasi siaki i le nofoaga o le toto sampling. E le gata i lea, e te le manaʻomia le tafe o le toto i le nofoaga atofaina, talu ai ona o le afifi e otometi. E faʻasaina le faʻaaogaina o le toto pe afai e le o faʻapipiʻiina le vaega siaki i le masini.

I le taimi o le auʻiliʻiliga, ua faatagaina e faʻaaoga na o le tasi le vaega o le talosaga toto. Manatua o se glucometer e aunoa ma se fasipepa e galue i luga o se isi mataupu.

E mafai ona faʻaaoga faʻamau faʻataʻitaʻiga muamua, pe a uma ona lafoai.

Ole suega o le freeStyle Papillon e faʻaaogaina ai le suʻega o le toto i le faʻaaogaina o le Grastyle Papillon Mini mita o le kulukose toto. O le pusa e aofia ai le 50 suʻega faʻataʻitaʻiga, lea e aofia ai ni palasitika se lua o 25 fasi pepa.

O vaega o suʻega e iai vaega nei:

  • O se suʻesuʻega e manaʻomia ai le 0.3 μl o le toto, lea e tutusa ma sina paʻu.
  • Ole suʻesuʻeina ole a faia pe a lava le toto e faʻaaoga i le vaega ole suʻega.
  • Afai ei ai le faaletonu i le toto, o le mita o le a otometi lava ona lipotia lenei mea, a maeʻa e mafai ona e faʻaopopo le toto o loʻo misi i totonu o le minute.
  • O le vaega i luga ole laasaga o le suʻega, lea e faʻaaoga i le toto, ei ai le puipuiga mai le paʻi faʻafuaseʻi.
  • E mafai ona faʻaaoga faʻasologa o suʻega mo le aso faʻamutaina o loʻo faʻaalia i luga o le fagu, tusa lava pe o le a le taimi na tatala ai le afifi.

Ina ia faia se suʻega toto mo le maualuga o le suka, e faʻaaogaina ai se metotia elekene o suʻesuʻega. O le faʻaogaina o le masini e faia i le plasma toto. O le taimi ole suʻesuʻega e 7 sekone. O faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia suʻesuʻega i le va o le 1.1 i le 27.8 mmol / lita.

Suauu o le suka i le suāsisi o le Fuiot optium

Mataʻituina o le suka toto o se mea taua tele mo le maʻisuka. Ma e faigofie ona fai lenei mea i se glucometer. O le igoa lenei o se tagata e ola i meaola e iloagofie ai le kulukose mai se tamai toto samples. E te le manaʻomia le alu i le falemaʻi e foaʻi toto; o loʻo i ai nei sau fale suʻesuʻe laitiiti. Ma faʻatasi ai ma le fesoasoani a se tagata suʻesuʻe, e mafai ona e mataʻituina pe faapefea ona tali atu lou tino i se meaʻai patino, gaioiga faaletino, popole, ma fualaau.

E mafai ona vaaia se laina tele o masini i le fale talavai, e le itiiti ifo nai lo glucometers ma faleoloa. E mafai e tagata uma ona faʻatonuina le masini i le asō i luga o le Initaneti, faʻapea foʻi ma suʻega faʻataʻitaʻiina, o le laupepa. Ae o le filifiliga e tumau pea i le tagata faʻatau: o le auiliiliga e filifili, multifunctional pe faigofie, faʻasalalau poʻo le le iloa? Atonu o lau filifiliga o le Freestyle Optimum device.

O lenei oloa e maua i le American Developers Abbott Diabetes Care. O lenei gaosiga e mafai ona avea ma se tasi o taitai o le lalolagi i le gaosiga o meafaigaluega faafomai mo le maʻisuka. O le mea moni, o lenei mea ua mafai ona mafaufauina o nisi o lelei o le masini. O lenei faʻataʻitaʻiga e lua ona faʻamoemoega - e faʻatatau saʻo glucose, faʻapea foʻi ma ketones, faʻamaonia se tulaga taufaʻatau. O le mea lea, e lua ituaiga fasi pepa mo le glucometer e faʻaaoga.

Talu ai ona o le masini e fuafuaina ni faailoilo se lua i le taimi e tasi, e mafai ona fai mai o le Freestyle glucometer e sili atu ona fetaui mo tagata mamaʻi e maua i le maʻi suka. Mo nei tagata gasegase, o le mataituina o le maualuga o tino o le ketone e manino lava.

O le pusa masini e aofia ai:

  • O le polokalama Freestyle Optimum lava ia,
  • Pulu tui (po o le syringe),
  • Cell
  • 10 nila e leai ni meaola,
  • 10 faailoilo faailoga (fusi),
  • Tusi faʻamaonia ma pepa faʻaaoga,
  • Tulaga.

Ia faʻamautinoa ua tumu le pepa tusi faʻamaonia ina ia faʻamaufaʻailogaina.

O nisi o faʻataʻitaʻiga o lenei faasologa o loʻo i ai se faʻamatalaga e le faʻatapulaaina. Ae, i le tautala moni, o lenei meataitasi e ao ona faʻamalamalama vave mai e le faʻatau. E mafai ona e faʻatau se masini i se faleoloa i luga o le initaneti, ma o le taimi o se tusi faʻamaonia e le faʻamaonia o le a lesitala iina, ma i totonu o se fale talavai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a leai se avanoa. Ia faʻamalamalamaina lenei manatu pe a faʻatau. I le auala lava e tasi, saili pe o le a le mea e fai pe a fai o le malepe o le masini, pe a fai o loʻo tuʻuina le nofoaga autu, ma isi.

Faamatalaga taua e uiga i le mita:

  • Fua le maualuga o le suka i le 5 sekone, maualuga le ketone - i le 10 sekone,
  • O le masini e tausia fuainumera fuainumera mo le 7/14/30 aso,
  • E mafai ona faʻafetaui faʻamatalaga ma se PC,
  • Tasi le pati e sili atu ma le 1,000 suʻesuʻega,
  • O le tele o fua faʻatatau e 1.1 - 27.8 mmol / l,
  • Manatua faʻatumu mo 450 fuataga,
  • E momotu ese lava i le tasi minute i le maeʻa ona aveeseina mai le fasi siaki.

O le tau masani mo le glucometer Freestyle e 1200-1300 rubles.

Ae ia manatua e tatau ona e faʻatau e le aunoa ni fasi faʻasologa mo le masini, ma o se afifi o le 50 ituaiga fasipepa o le a faʻatauina ai oe e tusa ai ma le tau tutusa e pei o le mita. 10 fasipepa, lea e fuafua ai le maualuga o tino o le ketone, e tau itiiti ifo ile 1000 rubles.

E leai ni faʻamatalaga faapitoa e faʻatatau i le faʻaogaina o lenei auiliiliga faapitoa. Afai o oe muamua sa i ai ni kesi, o le a foliga mai e faigofie tele le faʻaogaina o lenei masini.

Faatonuga mo le faʻaaogaina:

  1. Fufuluina ou lima i lalo o le vai mafanafana mafanafana, sasaa ou lima ma se lauulu lauulu.
  2. Tatala le afifiina i fasi pepa. E tatau ona faʻaofi se tasi fasi siaki i totonu o le suʻega seʻia oʻo ina taofi. Ia mautinoa o lanu uliuli e tolu o loo i luga. O le a faʻaaogaina le masini.
  3. I luga o le faʻamatalaga o le a e vaʻai ai i faatusa 888, aso, taimi, faʻapea foi ma igoa i le ituaiga o mataua ma se tamailima. Afai o nei mea uma e le o faʻaalia, o lona uiga o loʻo i ai se ituaiga o gaioiga i totonu o le vailaau oona. Soʻo se suʻesuʻega e le faʻatuatuaina.
  4. Faaaoga se peni faapitoa e togi ai lou tamatamailima, e te le manaʻomia le susu i le fulufulu mamoe ma le ava malosi. Aveese le mataua muamua i le sipuni, aumai le lona lua i le paepae paʻepaʻe i luga o le faʻamaufaʻailoga. Taofi lou tamatamailima i lenei tulaga seia oʻo i le leo.
  5. A maeʻa le lima sekone, o le iuga e aliali i le faʻaaliga. E tatau ona aveese le lipine.
  6. Ole mita e tape le aunoa. Ae afai e te manaʻo e fai ia oe lava, ona faʻaofuofu lea o le "mana" button mo ni nai sekone.

O le auiliiliga mo ketones ua faia e tusa ai ma le mataupu faavae lava e tasi. Pau lava le eseesega o le fuafuaina lea o lenei mea o meaola o meaola, e manaʻomia ona e faʻaaogaina se eseʻese ese mai le afifiina o lipine mo le auʻiliʻiliga i tino o le ketone.

Afai na e vaʻaia mataʻitusi LO i luga o le faʻaaliga, o lona uiga e maua e le tagata faʻaaoga le suka i lalo o le 1.1 (atonu e le ono tupu), o lea e tatau ai ona toe faia le suʻega. Masalo o le fasipepa na liua e le lelei. Ae afai o nei tusi e faʻaalia i totonu o se tagata o loʻo faia se auʻiliʻiliga i le mativa sili ona mativa, valaʻau vave i se falemaʻi.

Na faia le faailoga E-4 e faʻaalia ai le maualuga o le kulukose e sili atu nai lo le tapulaa mo lenei masini. Manatua o le Freestyle optium glucometer o loʻo galue i se vateatea e le sili atu i le faailoga o le 27.8 mmol / l, ma o lona tulaga toe faʻafoʻi lea. E le mafai ona ia fuafuaina le tau o loʻo i luga. Ae afai o le suka e alu i le fua, e le o le taimi e etegia ai le masini, valaau i se avetaʻavale, pe afai o le tulaga e lamatia. E moni, afai o le E-4 o le faʻaali i se tagata e soifua maloloina lelei, e mafai ona le lelei le masini poʻo le solia o le faʻatalanoaga.

Afai o le faaupuga "Ketones?" I luga o le lau, o loo faailoa mai ai o le kulukose sa sili atu i le faailoga o le 16.7 mmol / l, ma o le maualuga o tino o le ketone e tatau ona toe faailoaina. E fautuaina e pulea mea o loʻo i totonu o ketones pe a maeʻa le faʻamalosi tino, i le tulaga o le toilalo i le taumafataga, i taimi malulu. Afai ua oʻo i luga le vevela o le tino, e tatau ona faia se suʻega o le ketone.

E le manaʻomia ona e vaʻavaʻai mo laulau o le ketone, o le masini lava ia o le a faʻamaonia pe a faʻalautele lenei faailoga.

O le faʻaaliga Hi o loʻo faʻaalia ai tulaga mataʻutia, e tatau ona toe faia le suʻesuʻega, ma afai e maualuga maualuga ia tulaga, aua le faatuai e fefesoʻotai se fomaʻi.

Masalo e leai se mea e tasi e maeʻa e aunoa ma latou. Muamua, e le iloa e le au suʻeina le auala e teena ai le suʻega, pe afai ua uma ona faʻaaoga (na e faia i se mea sese), o le a le faʻaalia se mea sese i soo se auala. Lona lua, e i ai ni nai vaega mo le fuafuaina o le maualuga o tino o le ketone, o le a vave ona faʻatau vave.

E le mafai ona taʻua se faʻagasologa o le mea moni o le masini e matua leaga lava.

E mafai ona e vave gase, e ala i le faʻafuaseʻi faʻapalapalaina. O le mea lea, e fautuaina e teuina i se mataupu pe a uma ona faʻaaogaina. Ma e mautinoa lava e tatau ona e faʻaoga se mataupu pe afai e te filifili e ave le suʻega faʻatasi ma oe.

E pei ona taʻua i luga, o tau o suega a le Frepy optium e toetoe lava tutusa ma le masini. I le isi itu, o le faʻatau mai ia i latou e le o se faʻafitauli - pe afai e le o le falemaʻi, ona oʻo mai loa lea o se faʻasologa vave mai le faleoloa i le initaneti.

O le mea moni, o nei mea e lua masini eseese. Muamua, o mataupu faavae o la latou galuega e eseese. Freestyle libre o se taugata e le o osofaia, o lona tau e tusa ma le 400 kupita O se masini faʻapitoa e faapipiiina i le tino o le tagata, lea e galue mo le 2 vaiaso. Ina ia faia se auʻiliʻiliga, faigofie lava ona aumaia le masini i le masini.

O le masini e mafai ona fuaina le suka i taimi uma, i taimi uma minute. O le mea lea, o le taimi o le hyperglycemia e le mafai ona misia. E le gata i lea, o lenei masini e laveaʻi ai taunuuga o iloiloga uma mo le 3 masina mulimuli.

O se tasi o taʻiala e le mafai ona faʻaaogaina le iloiloga o le tagata e toe iloilo. O le mataupu faavae o le upu tautala, e masani ona avea ma faasalalauga sili ona lelei.

Freestyle Optimum o se glucometer masani i le vaega o mea taugofie mo le siakiina o le toto ma le tino o le ketones. O le masini lava ia e taugofie, o le suʻeina o fasipepa aua e faʻatau atu ile tau tutusa. E mafai ona e faʻamaopoopoina le masini ma se komepiuta, faʻaalia fua faʻataʻitaʻi, ma teu mea e sili atu ma le fa selau i le mafaufau.


  1. Shevchenko V.P. Clinical Dietetics, GEOTAR-Media - M., 2014 .-- 256 p.

  2. Gurvich, Mikhail Therapeutic nutrition for diabetes / Mikhail Gurvich. - Moscow: Engineering, 1997. - 288 i.

  3. Dubrovskaya, S.V. Auala e puipuia ai se tamaititi mai le maʻisuka / S.V. Dubrovskaya. - M.: AST, VKT, 2009. - 128 p.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

O le a le ituaiga masini

Freestyle Optimum Neo o se mita o le toto kulukose toto. O se atinaʻeina o le kamupani Amerika o Abbott.

  1. Freestyle Optimum Neo Glucometer,
  2. peni po o le suauu mo le pupu,
  3. 10 taʻavale
  4. 10 faailo
  5. laina eletise
  6. faʻamaonia coupon
  7. faatonuga mo le faʻaaogaina
  8. mataupu
  9. uaea mo le fesootai atu i se PC.

O le masini e faʻapipiʻiina i se mata paʻi, faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina. E le gata ina fuaina le maualuga o suka, ae o mea uma foi o tino o le ketone. O tino o Ketone o mea ia e aʻafia ai le tino.

O le Freestyle Optimum masini e faʻapipiʻiina i le port USB, faʻatasi ai ma ana fesoasoani fesoasoani e mafai ona faʻafeiloaʻi i se komepiuta.

Uiga

Paʻu Gaʻo: 43 g

Taimi o fuataga: faʻavae le kulukose pe a mavae le 4-5 sekone, o le mea e aofia i tino o le ketone i le maeʻa ai o le 10 sekone.

Umi o le taimi e aunoa ma le mana: e lava mo le 1000 fuataga.

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

Manatua: 450 suʻesuʻega. Lisi o fua faʻatatau: 1-27 mmol. O loʻo iai le faʻatinoga o le fesoʻotaʻi i se PC.

I le suʻesuʻega, 0.6 μl o le toto ua lava lea e fua ai le kulukose ma le 1.5 μl e fuafua ai tino o le ketone.

A maeʻa le faʻaaogaina o le suʻega, o le a sili ona faʻafuaseʻi ona tape le masini sili ona lelei i le 1 minute.

Manaoga faʻapitoa: i le timuga mai le 0 i le50. O le masini e faʻatusatusa i suesuega mo le 7/14/30 aso.

O le tusi talosaga mo le glucometer o le freestyle e 5 tausaga.

O le tau o le masini e eseese mai le 1500 i le 2000 rubles.

A e faʻatau se Frelugeter, ia mautinoa o loʻo galue

Faatonuga mo le faaaogaina

Algorithm mo le faʻaaogaina o le masini:

  • fufulu ou lima aʻo leʻi amataina le suʻega,
  • aveese le mita mai le mataupu,
  • ave se faʻamaumauga se tasi mai le afifi a le tagata lava ia ma faʻaofi i totonu o le suʻega. Faʻatoʻa faʻapipiʻi saʻo le masini, faʻapipiʻi le masini. Afai e le i luga, siaki ua saʻo le faʻaaogaina o laina - o lanu uliuli e tatau ona i luga,
  • pe a uma ona sui, e tolu (888) faʻaalia, o le taimi ma le aso e faʻamaonia. O le taimi lava e aliali mai ai faatusa i foliga o se mataua o le toto ma se tamailima, ua saunia le masini mo le faʻaaogaina,
  • togafitia le nofoaga pupuʻu ma fufulu le ava, ave se peni tui, fai se pupu. Aveese le mataua muamua o le toto ma se solo solo, ma aumai le isi mataua i le faʻailoga. A maea le logo lelei, e mafai ona aveese le faailo,
  • i totonu o le lima sekone, o le fua o le a faʻaalia i le lau. A maeʻa taunuʻuga, e mafai ona aveese le laina siaki mai le masini,
  • o le meafaigaluega o le a tapunia ia lava i le taimi lava e aveesea ai le taʻavale.

O le suʻesuʻega e faia i le taeao i luga o se manava gaogao. E na o le taimi lava e mafai ai ona manatu iʻuga e faʻatuatuaina

Faʻafefea ona vavae iuga

Hi - o lenei faailoga e aliali i luga o le faʻaaliga pe afai ua maualuga le maualuga o le suka i le maualuga. Afai e te lagona lelei, toe fai le suʻesuʻega. O le toesea o le faailoga o le Hi e tatau ona mafua ai se togafitiga faafomaʻi vave.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

Lo - O le faailoga ua faʻaalia ai se faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le kulukose toto.

E-4 - faʻaaogaina lenei faʻataʻitaʻi, o le masini e logoina ai le maualuga ole maualuga o le sukū na sili atu nai lo le tulaga masani o le masini, o lona uiga. sili atu i le 27.8 mmol. Afai e te toe faia le suʻesuʻega, ma toe vaʻaia lenei faailoga i luga o le masini, vave ona e sailia se fesoasoani faafomaʻi.

Ketones? - ole masini e talosaga mo se suʻesuʻega i ketones. E masani ona tupu pe afai o le suka toto e maualuga atu i luga o le 16 mmol.

Faʻatau ma faʻasoa

O faʻaopoopoga o le Frelues Optimum glucometer o:

  • tele paʻi paʻi
  • uiga manino tagata
  • faʻaalia vave o le taunuʻuga,
  • faiga teu oloa suʻesuʻe i le mafaufau o le masini,
  • leai se tiga pe a toso se tamatamailima,
  • o le masini e faʻamaonia oe i le maualalo o le toto toto,
  • o suʻega faʻasolosolo o loʻo i totonu o afifi faʻapitoa,
  • le galuega o le fuafuaina o tino o le ketone,
  • leai se numera,
  • Bright backlit mata
  • maualalo le mamafa o le oloa.

  • o le manaʻoga ia maua ni fasi pepa e lua (mo le fuafuaina o ketones ma glucose),
  • taugata taugata,
  • o le pusa e le aofia ai fasipepa mo le fuaina o ketones,
  • le le mafai ona faailoa mai fasi pepa ua uma ona faʻaaogaina,
  • Tau maualuga le tau o le oloa.

Freestyle Optimum ma Freestyle Free

O le saolotoga saoloto e ese mai le sili ona lelei ona o le fuafuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e se auala e le o osofaia (e aunoa ma le pupu). O le fuataga e faia i le faʻaaogaina o se masini faʻapitoa, lea e faʻaofuina i luga o le lima.

E mafai ona faʻaaogaina le masini i soo se taimi o le aso, po o fea lava oei ai. E le manaʻomia e le tagata gasegase le taimi e suʻesuʻe ai, talu ai o le mita o le a laveaʻiina taunuuga maua i 15 minute uma.

Faatasi ai ma lana fesoasoani, e faigofie lava ona pulea pe faʻafefea ona 'ai mea taumafa e aʻafia ai suiga i le suka o le toto. Afai e manaʻomia, fesoasoani e fetuunai le taumafataga.

O le itiiti o le polokalama Freestyle Libre e sili atu le tau ma se faʻatali umi mo le taunuʻuga. E le gata i lea, o le filifiliga a le masini e le aofia ai faʻamatalaga leo e uiga i le maualuga o le suka o le toto.

Afai e te manaʻomia le siakiina faifai pea o le kulūkose toto, o Freestyle Libre o le a avea ma fesoasoani fesoasoani.

Consumer Reviews

Sa ou faatauina mai le Frelues Optimum glucometer, ma taulai atu i le tau. Ou te talitonu o taugofie e le mafai ona maualuga. Na ausia atoa mea na faamoemoeina. E faigofie lava ona faʻaaoga. Lulu susulu, manino manino uma tulaga faatauaina ou te manaomia i loʻu maualalo le vaai mamao.

Nadezhda N., Voronezh

Ou te fiafia tele i le glucometer. Pau lava le leaga na le vave amanaiaina o le tau o fasi pepa. Ou te faʻaaogaina i taimi uma, e leʻi faʻaaoga. E tele taimi ou te faʻatusatusaina ai taunuuga i fale suʻesuʻe, e leai lava se eseesega.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Tuua Lau Faamatalaga