Lactulose: o le a le mea, faatonuga ma iloiloga

O le lactulose o se mea e mafua ai le suiga i le fuga o le kolone (o le faateleina o le numera o lectobacilli), lea e mafua ai le faateleina o le eletise i totonu o le lumen o le kolone ma faaosofia ai ona maʻi. Faatasi ai ma lenei mea, ua faateleina le volume ma ua faamaluluina le nofoa.

O le a lenei mea Lactulose o se mea le lelei, paʻepaʻe, tioata. E mafai ona solo lelei i se vai. E faia mai le suka suka ma ua vaʻavaʻaina o oligosaccharides (o le laʻititi lea o le faʻasalaga).

Gaioiga faʻamaloilo - hyperosmotic, aʻafiaga, faʻamalosia ai le motumotu o le intestinal, faʻaleleia le faʻaaogāina o phosphates ma gaʻo Ca2 +, e faʻateleina le excretion o ammonium ions.

I lalo o le faatosinaga o le fualaau faasaina, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bifidus e faateleina i le inumaga, i lalo o le aafiaga o le Lactulose ua paʻu i lalo e avea ai le lactic acid (aemaise lava) ma o se vaega o foliga ma mea tau vailaau. I lenei tulaga, o le mamafa o le mamafa e faateleina ma o le pH i le lumen o le kolo ua faaitiitia, lea e tau atu i le femalagaaiga o le amonia mai le toto i totonu o le inumaga, faapea foi ma le faateleina o le tele o feces ma le faateleina o peristalsis.

O le gaioiga e faia i le 24-48 itula i le maeʻa ai o le pulega (o le tuai o le aafiaga e mafua ona o le auala mai i le gastrointestinal tract).

Togafitiga ma Lactulose e faʻaititia ai le mamafa o ionite ammonium i le toto e 25-50%, faʻaitiitia le mamafa o le encephalopathy o le hepatic, faaleleia le tulaga o le mafaufau ma faʻamaonia le EEG. O le faʻaopoopoga faʻaititia le toe gaosia o salmonella.

O le fualaau faasaina e faateleina ai le tele o feces ma e iai sona aafiaga leaga. Ole fualaau faasaina e le afaina ai muso lamolemole ma mucosa o le intestinal.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le a le mea e fesoasoani i Lactulose? E tusa ai ma faatonuga, o le fualaau faasaina ua faʻamaonia i mataupu nei:

  • masaniga tumau
  • faʻasologa o le hepatic,
  • salmonellosis (faʻatasi ai ma feneʻaiga lautele),
  • afaina o meaʻai e fesoʻotaʻi ma metotia faʻapitoa e mafua mai i meaʻai (i pepe ma tamaiti ei lalo o le 10 tausaga).

Faatonuga mo le faaaogaina o Lactulose, fua

O le faʻatulagaina o fuataga e filifilia taitoatasi, faʻalagolago i tausaga ma faʻamaoniga. Lactulose e sili ona lelei ma 'ai i le taeao.

Faʻasologa masani e tusa ai ma faatonuga:

  • Faʻamataʻu - 15 - 45 ml mo le 3 aso. Ona 15 - 25 ml i le aso.
  • Faʻatasi ai ma le faʻamaʻi o le hepatic - 30-50 ml, 3 taimi i le aso. O le maualuga pito i aso taitasi o le 190 ml. Mo le puipuia, ave 40 ml 3 taimi i le aso.
  • I faʻamaʻi pipisi o le intestinal e mafua mai i salmonella - 15 ml 3 taimi i le aso. O le umi o le faʻatagaina e 10 i le 12 aso. E tatau ona inu 2 - 3 vasega ma se malologa ile vaiaso. I le taimi lona tolu, ave 30 ml 3 taimi i le aso.

Ina ia taofia le atinaʻeina o le gasegase o le hepatic i tagata gasegase e afaina ai le ate, o le fualaau faasaina ua faatonuina 25 ml 3 taimi i le aso. Afai e le aoga, e fautuaina e faʻaaoga se tuufaatasiga o le lactulose ma le toso.

Faʻatasi ma le salmonellosis - 15 ml 3 taimi i le aso mo 10-12 aso, pe a maeʻa le 7-aso malologa, ona toe faia lea togafitiga. Afai e tatau ai, o le lona tolu o vasega o togafitiga e mafai ona faia i se tulaga 30ml 3 taimi i le aso.

Mo tamaiti, e mafai ona faʻafefete le siva i le vai poʻo le sua.

Faʻaaogaina o Lactulose mo tamaiti:

  • mai le 7 i le 14 tausaga - muamua 15 ml o siva, ona 10 ml lea i le aso,
  • e oo i le 6 tausaga - 5 i le 10 ml i le aso,
  • mai le ono masina i le 1 tausaga - 5 ml i le aso.

Faʻaaoga ma le faʻaeteete i tagata gasegase i le gastrocardial syndrome. I ia tulaga, o togafitiga e tatau ona amata i le maualalo o doses ma ia faateleina le alualu i luma e aloese ai mai le atinaʻe o flatulence.

E le tatau ona faʻaaogaina mo le tiga o le manava, lese, vomiting e aunoa ma le faʻamaonia o le siama.

Faʻaiʻuga

Ole lapataiga o loʻo lapatai mai ai le ono mafai ona atiaʻe faʻasologa o itu nei pe a faatonuina le Lactulose:

  • i nisi tulaga, gasegase, vomiting, anorexia (le lava le manaʻo) ua matauina.

I le fua muamua o le lactulose i vailaau togafitiga, o le tiga o le manava ma le afaina (faaputuga o gaʻo i totonu o le manava) e mafai ona tupu. O nei mamanu e masani lava ona mou atu i le 48 itula pe a uma le fua muamua.

Contraindications

Lactulose ua solia i mataupu nei:

  • faʻamaʻi toto
  • faʻamaʻi pipisi: lactase deficiency, laosose inlerance, glucose-galactose malabsorption, galactosemia,
  • colostomy poʻo le ileostomy,
  • faʻalavelave ile manava,
  • masalosalo masini
  • hypersensitivity i le lactulose.

Faʻaeteete e tatau ona faʻaaogaina i tagata mamai ma le maʻisuka ma le gastrocardial syndrome.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Faatasi ai ma le faʻaaogaina e tasi o vailaʻau faʻasaʻi, o le faaitiitia o le lelei o le lactulose e mafai.

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le lactulose e mafai ona faʻalavelaveina ai le faʻasaʻoina o mea gaosi mai sauniuniga e mafai ona mafai ona faʻasao ma se pH e faʻamalolo ona o le mea moni o loʻo faʻaititia le pH o le iniseti.

Faʻasalaga

I le tulaga o le maualuga, o le manava (manava) e mafai ona tupu, lea e manaʻomia ai le faʻaaogaina atoatoa o le vailaʻau. E mafai e le diarrhea ona mafua ai le leai o se suavai, o le mea lea, o le faasaʻoina o le le atoatoa o le vai-electrolyte atonu e manaʻomia.

Analogues o Lactulose, o le tau i falemaʻi

Afai e tatau ai, e mafai ona e sui Lactulose ma se mea tutusa i le togafitiga - o fualaau nei:

Pe a filifilia ni analogues, e taua le malamalama o faatonuga mo le faʻaaogaina o le lactulose, o le tau ma iloiloga o fualaau faʻasaina e tutusa ma aʻafiaga e le faʻaaogaina. E taua le maua o se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi ae le o le faia o se vailaau faʻapitoa mo fualaau faasaina.

Le tau i falemaʻi a Rusia: Poslabin laulau pepa 500 mg 30 pcs. - mai le 91 i le 119 rubles, i le foliga o le siva, o le tau sili ona taugofie o le syrup Lactusan 300 ml - mai le 300 rubles, e tusa ai ma le 591 falemaʻi.

Taofi ese mai le aapa o tamaiti i le vevela e le sili atu i le + 25 ° C. E lua tausaga le ola o le taligalu.

Pharmacodynamics

O le lactulose o loʻo faʻaalia i le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le hyperosmotic. E le gata i lea, o lenei vailaʻau e faʻaleleia ai le excretion o ionium ammonium, e aʻafia ai le faʻafefeina o suauu calcium ma phosphates, faʻamalosia ai le faʻamalositino o le intestinal.

O le lactulose e paʻu i totonu o le kolone ona o le faʻaalia i le vaomatua o le afaina o le eleele, ma le maualalo o le mamafa o meaola faʻasaina, ma mafua ai le faateleina o le mamafa osmotic ma le faʻaitiitia i le pH. O le taunuuga o lenei mea o se faʻaopoopoga o le tele o mea o loʻo i totonu o le iniseti. O nei aʻafiaga e faʻamalosia ai le faʻaogaina o le peristalsis i totonu o le manava ma aʻafia ai le tutusa o le fale. O fualaau faasaina e maua ai le toe faʻaleleia o le faʻaoga o le colonel le faʻaaogaina.

I le gasegase o le hepatic precoma / coma ma le hepatic encephalopathy, ona o le faateleina o le numera o siama acidophilic (mo se faataitaiga, lactobacilli), o le liua o le ammonia i foliga o le gasegase e mafua mai i le gaosia o mea o loo i totonu o le manoa lapoa, ma le toto o le toto e mafua mai i le osmotic effect ma le faʻaititia o le pH i le kolo, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le maualuga o toxins e aofia ai le nitrogen e ala i le faʻaolaina o le gaoioiga a le microorgan zmov tauaveina amonia mo toe faʻaaogā o le tuufaatasia faagasologa porotini siama.

Lactulose o se mea muamua e faʻaleleia ai le tuputupu ae o siama aoga (lactobacillus ma bifidobacteria), lea e faʻalavelaveina ai le tuputupu ae o meaola faʻapitoa e ono pathogenic (Escherichia coli, Clostridium) ma fesoasoani e faʻaleleia le paleni o le vaomatua. O le fualaau faasaina e mafai ona taofia le tuputupu ae ma le toe gaosia o le shigella ma le salmonella, e le faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o vitamini, ma o lona faaaogaina e le avea ma vaisu. Lactulose amata ona galue i le 24-48 itula i le maea ai o le pulega, lea o loʻo faamatalaina e ala i le pasia o le vailaau e ala i le vaega o meaʻai.

Pharmacokinetics

O le maualuga o le faʻaaogaina o lactulose pe a pasia le gastrointestinal tract e maualalo. E na o le 3% o le avega ua ave e mafua mai i fatugaʻo. A aunoa ma le faʻaleleia, o le fualaau faasaina e oʻo atu i le kolone, pe a vaeluaina e le laulaʻau. Lactulose ua toeitiiti atoa le 100% pe a ave i se fualaau o le 40-75 ml. Pe a faatonuina le vailaʻau i tulaga maualuga atu, o le mea galue malosi e faʻasalaga ese ma feces e le suia.

Contraindications

  • Toe toto toto
  • O faʻamaʻi pipisi: lactase deficiency, laosose inlerance, glucose-galactose malabsorption, galactosemia,
  • Colostomy poʻo le ileostomy,
  • Faʻasalaga,
  • Polokalame masalomia,
  • Ole gasegase ile lactulose.

E tusa ai ma faatonuga, e tatau ona faʻaaoga Lactulose ma le faʻaeteete i tagata mamai e maua i le maʻisuka, gastrocardial syndrome.

Faatonuga mo le faaaogaina Lactulose: metotia ma metotia

Lave o le syrup e ave faʻaalia, pe a manaʻomia, e mafai ona faʻafefe i le vai poʻo le sua.

Ole fua ole aso ole togafitiga ole taimi e togafitia ai e le fomaʻi e faʻatatau i faʻamatalaga ile falemaʻi.

  • Faʻailogaina: o le faʻamaʻi muamua mo tagata matutua - 15-45 ml mo aso muamua e 3, tausiga - 10-25 ml, o le uluai fualaau mo tamaiti e taʻi 7-14 tausaga - 15 ml, tausiga - 10 ml. Le fua muamua ma le tausiga o le siva lactulose mo tamaiti e taʻi 1-6 tausaga - 5-10 ml, mai le 1.5 masina i le 1 tausaga - 5 ml. E tatau ona ave le vailaʻau 1 taimi i le aso i le taimi o le aoauli,
  • Hepatic incephalopathy: 30-50 ml 2-3 taimi i le aso, ina ia maua ai se aoga, o se siʻitiaga e oʻo atu i le 190 ml i le aso e mafai. Mo le puipuia o le atinaʻeina o faʻamaʻi faʻamaʻi pipisi, o tagata mamaʻi e faʻaleagaina le ate e faʻatulagaina 25 ml o siva 3 taimi i le aso,
  • Salmonellosis: 15 ml 3 taimi i le aso, o le vaitaimi o le taliaina e 10-12 aso. A maeʻa se malologa (7 aso), e tatau ona toe faia le vasega. Afai e tatau ai, o le lona tolu o vasega o togafitiga e mafai ona faia ile 30ml 3 taimi i le aso.

Faʻaiʻuga

O le faʻaaogaina o Lactulose e mafai ona mafua ai le le manaʻoina:

  • O mea e maua ai le gasegase: masalo - faʻamalosi (e masani lava i le amataga o togafitiga, mulimuli ane e mou ese atu), tiga i totonu o le manava, manava, faʻalavelave i le paleni eletise (pe a oʻo i le maualuga o doses), e seasea lava - taʻavale,
  • Aua le popole: e seasea lava - o le atuatuvale, maʻi tiga,
  • Isi: masalo - o le atinaʻega o faʻamaʻi, o se mea e seasea ona tupu - vaivaiga, faʻasolosolo, arrhythmia, vaivai.

Faʻasalaga

Pe a ave le Sukasela Lactulose i mea maualuga, o le manava ma le tiga o le manava e mafai ona tupu. I lenei tulaga, o le fua o le lactulose ua faaitiitia pe ua maeʻa uma. Vomiting po o le manava manava e mafai ona mafua ai le leai o se suavai, o le mea lea, o le faasaʻoina o faalavelave i le paleni vai-electrolyte e mafai ona manaomia.

Faatonuga faapitoa

I le taimi o le maʻitaga ma le susu, o le faʻaaogaina o le sipuni e mafai mo faʻamatalaga faʻapitoa.

E le mafai ona e faʻaaogaina le vailaʻau e aunoa ma le faʻamautuina o se faʻamaoniga saʻo pe afai e te lagona le gasea, tiga o le tino poʻo le vomiting.

Ina ia puipuia le atinaʻeina o le faʻamaʻi o tagata mamaʻi i le gastrocardial syndrome, o le muamua o le metotia e tatau ona maualalo ifo nai lo le fautuaina, e tatau ona faʻagasolo malie, ia aumaia i se togafitiga faʻasoifua maloloina.

Afai e tupu mai le manava, e tatau ona faamuta le Lactulose.

O le vailaau faʻatau e faʻaaogaina ma le faʻaeteete mo faʻamaʻi mumusu o le kolone i tagata gasegase e maua ai le maʻisuka.

I tagata gasegase e ave le fualaau faasaina mo le sili atu ma le 6 masina, e fautuaina le siakiina e le aunoa o le maualuga o le potassium, carbon dioxide ma le chlorine i le plasma toto.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Ole aʻafiaga o le vailaau faʻasaina e mafai ona faʻaititia e alalaʻau faʻasaʻi. O le aʻafiaga o le lactulose e faʻaititia ai le pH o mea e maua i le iniseti, o le mea lea, pe a faʻaaogaina ma vailaʻau faʻasaina e mafai ona faʻamalolo ma le pH e faʻamalolo, o le faʻasaʻolotoina oa latou mea oona e ono faʻavaivaia.

Analogues of Lactulose: Dufalac, Goodluck, Livolyuk-PB, Romfalak, Portalac, Normase, Forlax, Dinolak, Exportal ma isi.

Le tau o Lactulose i falemaʻi

I le taimi nei, e le o iloa le tau o Lactulose, talu ai e leʻo faʻatau atu le vailaʻau i vailaau faʻamaʻi. O le tau o le ana, Dufalac syrup, e eseese mai le 270 i le 346 ruulu mo le 200 ml fagu, mai le 465 i le 566 rubles mo le 500 ml fagu, mai le 845 i le 1020 ruuga i le 1000 ml fagu.

Faamatalaga ma le tuufaatasiga

O vailaʻau faʻapitoa e maua mai i se foliga manino, suavai viscous, e le lanu pe samasama foʻi ma se lanu enaena.
I le avea ai o se elemene malosi, o le vailaau faʻasaina e aofia ai lactulose. E le gata i lea, o le tuufaatasiga o vailaʻau e aofia ai le citric acid ma le vai mo le tui e avea ma mea fesoasoani.

Pharmacological group

Lactulose o se laxative lea ei ai sona aafiaga osmotic. I le taimi o le togafitiga, o le motumotu ile motuamu e faaosofia, ma le faʻaleleia o phosphates ma le calcium e faaleleia. O le vailaʻau faʻateleina le faʻaitiitia o le faʻaumatiaina o ammonium ion.

I lalo o le aafiaga o le microflora o le intestinal, lactulose e paʻu i lalo ifo o mea mole elemene mole elemene, ona o le taunuuga, o le pH ua faaitiitia ma siitia ai le mamafa osmotic, lea e mafua ai le faateleina o le tele o feces. O nei mea uma e taʻitaʻia ai le faʻamalosia o le faʻamalositino i le vavalalata ma se suiga i le tumau o le fale. Faatasi ai ma le fesoasoani a le fualaau faasaina, e mafai ona toe faʻafoʻisia le faʻaoga o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina.

Faʻatasi ai ma le faʻamaʻi o le hepatic, precoma ma le coma, o le aʻafiaga o le vailaʻau e fesoʻotaʻi ma le taofiofia o siama proteolytic ma le faateleina o le numera o siama acidophilic, mo se faʻataʻitaʻiga, lactobacilli. Ona o le puleaina o fualaau faasaina, o le intestinal contents are acidified, ma o le ammonia ua oo i le foliga, o le aofaiga o mea oona oona o loo faaitiitia ai, ua mafua ona o le faaosofia o siama e faaaoga ai le amonia mo le fatufatuga o le protein siama.

Lactulose o se mea muamua. E faʻamalosia ai le tuputupu ae o meaola laiti aoga, e pei o le bifidobacteria ma le lababacilli, ma latou, i le itu, e taofia ai le tuputupu ae o siama e ono aʻafia ai: E. coli ma le pupuʻu.

O le vailaʻau e taofia ai le tuputupu ae ma le toe gaosia o le shigella ma le salmonella, e le faʻalavelave ai i le faʻaaogaina o vitamini, ma e le o se mea e fai ma vaisu.

O le togafitiga o togafitiga e mataituina i le 24-48 itula i le maea ai o lona puleaina (tolopoina aafiaga le aoga mai le fualaau faasaina e fesootaʻi ma lona auala e ala atu i le vaega o meaʻai).

O le faʻamaloloina o le vailaʻau e maualalo, e oo atu i le 3% o le fualaau o loʻo ave e faʻamalosi e fatugaʻo. O le vaega malosi e oʻo atu i le kolone, pe a vaeluaina e microflora. O fualaau faasaina, e ave i le doses o le 40-75 mL, ua uma ona tuufaatasia; i tulaga maualuga atu, o le vailaau faasaina ua tuusaunoaina i le talo e le suia.

Mo tagata matutua

  • ma le malosi, ina ia mafai ai ona faʻatonutonuina le paʻu o le tino o le kolone e faʻaaogaina,
  • mo le faamaluluina o le nofoa mo faamoemoega faafomaʻi ma le afaina, i le taimi mulimuli ane o taotoga o taotoga i luga o le atigilima tele po o le vavae,
  • faʻatasi ai ma le faʻamaʻi o le hepaticia ina ia togafitia ma puipuia faʻataʻi faʻamaʻi ma le muaʻi maʻi.

E tusa ai ma faʻamatalaga, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau i tamaiti mai aso muamua o le olaga. Togafitiga i tagata gasegase ei lalo ifo o le 18 tausaga le matutua e tatau ona faia i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi ma tulaga tulaga ese.

Mo le maʻitaga ma le lactating

I le taimi o le gestation ma le lactation, o le siva lactulose e mafai ona faʻaaoga e tusa ai ma faʻamatalaga.

Contraindications

O le fualaau faasaina ua faʻailoaina pe afai ua faʻaalia e le tagata maʻi soʻo se faʻafitauli o loʻo mulimuli mai:

  • tasi le le faapalepale i le tuufaatasiga o fualaau faasaina:
  • galactosemia,
  • faʻalavelave ile manava,
  • faʻamaʻi toto
  • le faapalepale i le galactose, sugar fruit, le lava lactase, malabsorption o le le mautonu,
  • colostomy ma le temostomy.

Lactulose ua solia i mataupu o masalomia o le appendicitis, ma e tatau ona faʻasalalau ma le faʻaeteete i tagata e maua i le maʻisuka.

Tosiga ma le Pulega

Mo tagata matutua

Lactulose e faʻaogaina faʻamalosi, faatasi pe pe a uma foʻi taumafataga.

O aso taitasi e mafai ona ave 1 le taimi pe vaevaeina i ni 2 inumaga.

O togafitiga togafitiga e filifilia i tulaga taʻitasi taʻitasi. Pe a faatonuina se tasi fualaau i aso taitasi, e tatau ona ave vailaau i le taimi e tasi, mo se faataitaiga, i le aiga o le taeao.

Ina ia aveesea le malosi, o le fualaau faasaina i aso muamua e 3 e tatau ona 15-45 ml i le aso, ona faaitiitia ai lea i aso taitasi i le 10-30 ml.

A maeʻa ona tago i le vailaʻau, ona vaʻaia lea o le manava ile lua aso muamua. O le togafitiga e mafai ona tumau mai le 4 vaiaso i le 3-4 masina.

Mo tagata mamaʻi e maua i le faʻamaʻi faʻamaʻi, precoma, encephalopathy, o le fualaau faasaina ua faatonuina 30-45 ml i le aso. Ma le isi, o le suʻega na filifilia ina ia faʻaalu 2-3 taimi i le aso le manava. O le umi o le togafitiga atonu e 3 masina pe sili atu foi.

A maeʻa togafitiga, o le fualaau faasaina ua faatonuina 10-30 ml 3 taimi i le aso. E tatau ona inu le vailaʻau i le 18-24 itula i le maea ai o le taotoga mo le 3-5 aso.

Mo tamaiti, o le vailaʻau o le vailaau faʻasaina ua filifilia taitoatasi e faalagolago i faʻamaumauga ma tausaga o le tamaititi.

Ina ia aveesea le malosi mo tamaiti o le tausaga muamua o le olaga, o le vailaʻau o loʻo fuafua i se faasologa i aso taitasi o le 5 ml, mo maʻi e ono tausaga le matua i le aso e mafai ona maua mai le 5 i le 10 ml i le aso, mo tagata mamaʻi e 7-14 tausaga - 15 ml i le aso.

Mo tamaiti e sili atu i le 14 tausaga le matutua, o le vailaʻau e faʻamatalaina i ni faʻataʻitaʻiga mo tagata matutua.

A maeʻa le taotoga, o tamaiti ei lalo ifo o le tasi le tausaga le matua ua faatonuina se tasi o le 5 ml, i luga o le tausaga e 5-10 ml. Faʻapitoa o le pulega 2-3 taimi i le aso. E tatau ona e ave le vailaau i le 18-24 itula mo le 3-5 aso.

Mo le maʻitaga ma le lactating

I le taimi o le fanauina o le tamaititi ma le susu, o le syrup lactulose e faʻaaoga e pei ona masani ai.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

I le faʻaaogaina o le siva vai Lactulose i vailaʻau togafitiga faʻatasi ma isi vailaʻau, e le o matauina fegalegaleaiga faʻasaina, ae, e ui lava i lenei, e le manaʻomia ona onā i le taimi lava e tasi (o le va o le va o doses e tatau ona 2 itula).

O sui antibacterial ma antacid e faʻaitiitia ai le aafiaga o se laxative. Lactulose e suia ai le faʻamalolo o le pH-faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina.

Tulaga o le teuina

O le vailaʻau e tatau ona teu i se mea pogisa, e le mafai ona taunuʻu i le vevela o le 5-25 tikeri. O le ola ola o le siva lactulose o le 3 tausaga, mulimuli ane e le mafai ona inu, e tatau ona lafoaʻi.

E mafai ona e faʻatau le vailaʻau e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi, ae ave e aunoa ma le feutagai muamua e le fautuaina se fomaʻi.

I le faaopoopo atu i le siva lactulose, o le tele o analogues o loʻo faʻatau atu:

  1. Normase o se faʻatusatusaga atoatoa o le siva lactulose. O loʻo faʻatau atu se meaʻai i le syrup, lea e mafai ona faʻataʻitaʻiina i tagata gasegase uma, e aofia ai le taimi o le maitaga ma le lactation.
  2. O le Dufalac o loʻo i ai le lactulose o se mea gaʻo. O se vailaau e gaosia i le siva, lea e mafai ona faʻaaogaina i tamaiti o le tausaga muamua o le olaga, fafine i le tulaga ma le susu.
  3. Dinolak o se mea malosi, o le vailaʻau e aofia ai le lactulose ma le simetoni. O le vailaʻau e faʻatau atu i se faʻamalosi mo le faʻafofoga tautala, e mafai ona faʻataʻitaʻiina i tamaiti o soo se matua, maʻitaga ma lactating.
  4. O le faʻasalaga o le Farani o loʻo faia i le tulaga o se gel. O le togafitiga o le vailaʻau e faʻamatalaina e paraffin ma lactulose. E leai se mea e mafai ona faʻatapulaʻaina mo tagata matutua. O le faʻamalosi e faʻasaina i tamaitai i le tulaga ma le tausiga o susu.
  5. Senadexen o se phytopreparation, lea e suitulaga i le siva lactulose i le vaega faʻapitoa. O se vailaʻau e gaosia i laulau e faʻatagaina mo tamaiti mai le tausaga ma maʻitaga maʻitaga. O vaega malosi o le vailaau faʻasaina ua faʻamalosi i le susu o susu ma e ono mafua ai le manava ita i totonu o le pepe, o lea i le taimi o togafitiga e tatau ona e tuʻuina atu le pepe i le paluga.

O le faia o se analogue nai lo le siva Lactulose e faʻatagaina pe a uma ona faʻatalanoa se tagata tomai faapitoa.

O le tau o Lactulose e tusa ma le 435 rubles. O tau e mai le 111 i le 967 ru.

Tuua Lau Faamatalaga