Trigamma® (Trigamma)

O mea aoga o le vailaʻau o le Trigamma B vitaminio loʻo i ai se aoga aoga i luga o le faʻaaogaina o le inflammatory processes i faʻamaʻi o le maskloskeletal system ma le nervous system.

Mimine - auai i le faagasologa o metabolism gaʻo, i totonu Krebs cycle ma le ATP faʻapitoa ma thiamine pyrophosphate (TPF).

Cyanocobalamin - faia se sao taua i le faagasologa i le tuufaatasiga o le ogaumu o le myelin, e faaosofia ai le gataifale o le nucleic acetolism, Hematopoiesis, e faʻaitiitia ai le tiga e mafua mai i le faaleagaina o le faʻalavelave faʻalavelave faʻapitoa.

Pyridoxine - auai malosi i le faiga o le metabolism o proteins, carbohydrates ma gaʻo.

Pharmacokinetics

Mimine - vave faʻapipiʻi mai le nofoaga o tui, ulufale atu i le faʻaogaina o le taamilosaga, e leai se tufatufaina i le tino: mūmū toto mumu - 75%, i paʻu paepae paʻepaʻe - 15%, i le plasma toto - 10%. E faigofie ona ulu atu i le pa puipui, le BBB ma le susu susu. Biotransformed in the liver i pyramine ma thiamine carboxylic acid. E mafua mai le tino e fatugaʻo i totonu o le 2 aso.

Cyanocobalamin - i le toto e fusifusia i transcobalamins, lea e feaveaiina ai i totonu o le tino. Fesootaiga ma faʻamaʻi toto e maualuga, pe a ma le 90%. E teuina i totonu o le ate, lea e alu ese atu ai i totonu o le iniseti i le talo ma toe inu i totonu o le toto. Cmax pe a maeʻa le tui pe a uma le 3 itula. Faʻasalaga faʻaalu le puipui o le placental. E mafua mai i le inumaga ma i laʻititi laʻititi e ala i fatugaʻo.

Pyridoxine -I le pulega o le intramuscular, ua vave ona gauai i totonu o le taamilosaga masani. Toeitiiti 80% Vailaʻau pyridoxine fusi i aʻafiaga toto. E tufatufa tutusa i luga o okeni uma ma masini, e sopoʻia le placenta ma pasi i susu o susu. E teuina i totonu o le ate, lea e suia ai i le faʻamaʻiina i totonu pyridoxic acid, lea e faʻateleina i le faʻavave.

Lidocainefusi lelei i aʻafiaga toto. Cmax i le toto ma le i / m pulega e ausia pe a maeʻa 10-15 minute. E vaevaeina i totoga ma fusi o le tino ile 5-10 minute. E faigofie ona faʻafefe i le BBB ma pa puipui o le placental, faʻasala i le susu o susu. Faʻafesoʻotaʻi ma le auai o enzymes microsomal i le ate i gaioioga gaioiolosi - glycinexylidine ma monoethyl glycine xylidide. O loʻo faʻaaogaina i le talo ma le urine.

Fegalegaleaiga

Pyridoxine faʻaleleia le faʻaitiitia o levodopa i totonu o masini, i le faasologa, faʻaititia lona aoga i togafitiga paka paka.

Mimine e le ogatasi ma fofo o iai sulfitestalu ai ua matua le atoatoa lava ia i latou. Mimine pa'ū i lalo o le malosi o le kopa ma e maumau lona aoga pe a pH sili atu ma le 3.

Vitamin B12 e le ogatasi ma sima o masini mamafa ma ascorbic acid.

Faatasi ai ma le tausiga o matua lidocaine faatasi ma epinephrine ma norepinephrine o loʻo i ai se tulaga lamatia o le faateleina o aʻafiaga i luga o le fatu.

Aso faʻauma

O faʻamatalaga e uiga i fualaau oona i le toʻatele o tagata gasegase e lelei.

  • «... Na togafitia e le fomaʻi le telefoni ma ua taʻua ai Trigamma. Sa faia ni inisiua i aso uma mo le vaiaso. O le aafiaga na toetoe lava lata mai. O le tosoina o tiga i maso na mou atu, ma amata ona gaoioi saoloto. Sa leai ni aʻafiaga itu. Ou te fautuaina lenei fualaau faasaina».
  • «... Sa ou manao e leiloa le mamafa ma sa i ai i luga o se meaai mo se taimi umi, e pei ona latou taʻu mai ia te au - o mea sese na fai. O le taunuuga o le maualalo o le hemoglobin, vaivai ma le faʻateleina o le faʻalavelave. Na faatonuina e le fomai se "Trigamma" ia te aʻu. Na fesoasoani le fualaau».
  • «... Na ou manuʻa ao ou aʻoga i luga o simulators. Faatasi ai ma fualaau faasaina ma le Trigamm. O le togafitiga na tumau mo se taimi umi, ae i le faaiuga - ua manua le manua».

E tusa ai ma fomaʻi, o le Trigamma o se fualaau lelei i le togafitiga faʻapitoa na faʻaalia asthenia, aveeseina faailoga, mafaufau lolotoinupia faanoanoaga, manua o le masukalokelet system. I le faʻatinoga, e tatau ai ona amanaʻia le mea na tupu i le maʻi vitamini B1-B6-B12 ma lidocaine. Allergic and side effects e matua seasea lava.

Tau maualuga, o fea e faatau ai

O le tau o Tripasa ampoules o le 2ml Numera 10 e eseese i totonu ole 356-420 rubles i le pusa. E mafai ona e faatauina le Trigamma i le tele o falemaʻi i Moscow.

Aoga: Na faauu o ia mai le School Medical Medical a Sverdlovsk (1968 - 1971) ma se tikeri i Paramedic. Na faauu o ia mai le Donetsk Medical Institute (1975 - 1981) ma se faailoga i le Epidemiologist, Hygienist. Na ia maeʻa aʻoaʻoga pasi i le Central Research Institute of Epidemiology i Moscow (1986 - 1989). Tomai o Tomai - Faʻatonu o Sciences Faʻasaienisi (tikeri na maua i le 1989, puipuiga - Central Research Institute of Epidemiology, Moscow). E tele ni aʻoaʻoga faʻapitoa i epidemiology ma faʻamaʻi pipisi na maeʻa.

Aafiaga: Galue o le ulu o le matagaluega o le faʻamaʻiina ma le faʻamaʻaloga 1981 - 1992 Galue e avea ma ulu o le matagaluega aemaise lava faʻalavelave mataʻutia 1992 - 2010 Aoao atu i le Inisinia Falemai 2010 - 2013

Metotia o le talosaga

I le tiga tele, e tatau ona amata togafitiga i le intramuscular (loloto) 2 ml o le vailaʻau Trigamma i aso uma mo le 5-10 aso, faatasi ai ma se fesuiaiga i le lumanaʻi a le o le faia o ni tautalaga tuʻu poʻo le tele o injections (2-3 taimi i le vaiaso mo 2-3 vaiaso).

Faʻaiʻuga

Tali atu i le Allergic. I nisi tulaga, faʻalauteleina le sosolo, tachycardia, aʻa. O aʻafiaga o le paʻu i le foliga o le sasaina, urticaria o loʻo faʻamatalaina.
I nisi o tulaga e le masani ai, atonu o le a iai ni mea e tupu ai le gasegase i le vailaʻau, mo se faataitaiga, o se vevela, puupuu le mānava, angioedema, faʻalavelave anaphylactic.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

Faʻamatalaga i totonu o le intramuscular1 ml
thiamine hydrochloride (i le tulaga o mea e le oona)50 mg
pyridoxine hydrochloride (i le tulaga o mea e le oona)50 mg
cyanocobalamin (i le uiga o mea e leai se meaola)0.5 mg
lidocaine hydrochloride (i le tulaga o mea e le o se meaola)10 mg
tagata faʻapitoa: benzethonium chloride, disodium edetate (Trilon B), sodium hydroxide, vai mo le tui

i totonu o moli o le tioata pogisa, 2 ml taʻitasi, i totonu o se pusa paʻu o 5 ampoules, faʻatoʻa ma se mea faʻagata, i totonu o se atigipusa pepa card 1 po o le 2.

O le vailaʻau faʻasolosolo: faatonuga mo le faʻaaogaina

Trigamma o se vailaʻau tuʻufaʻatasiga lea e aofia ai vitamini B. O le vailaau e fesoasoani e faʻamaonia faiga faʻavae i le nerve, o lea e mafai ona faʻaaogaina mo le tele o faʻamaʻi pipisi o le tino ma le vaʻaia o le tino. Ole fualaau faasaina e le gata ina faateleina ai le metabolism, ae e faamama ai foi le tiga ma fesoasoani e aveesea ai le mumu. O lenei vailaʻau e fautuaina ina ia faʻaaogaina e pei lava ona faʻatonuina e se fomaʻi, mulimuli lava i le mulimuli i faatonuga mo le faʻaaogaina.

Samoa International Nonproprietary Name

INN togafitiga - Thiamine + Pyridoxine + Cyanocobalamin.

Trigamma o se vailaʻau tuʻufaʻatasia e aofia ai vitamini B.

I le faʻavasegaina faavaomalo o ATX, o le vailaʻau o loʻo i ai le code N07XX

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O lenei vailaʻau o loʻo maua i le tulaga o se tali manino o le lanu mumu, ua fuafuaina mo tui, i le 2 ml ampoules, o loʻo afifiina i pepa pepa o 5 po o le 10 pi.

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai le pyridoxine hydrochloride, lidocaine, thiamine, cyanocobalamin. Mea faaopoopo: Trilon B, vai faapitoa mo tui, benzethonium chloride ma sodium hydroxide.

Faʻataʻitaʻiga

O le aʻafiaga o le Trigamma e mafua ona o le aʻafiaga o na vailaau oona o loʻo aofia ai i lenei vailaʻau. O le kulupu B e fesoasoani e taofiofia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tino ma maua ai se aafiaga lelei i maʻi o le degenerative o le faʻalavelave o le tino ma le maskloskeletal system.

O le vailaʻau o loʻo i totonu o le Trigamma e fesoasoani i le faʻamautuina o le gaʻo o le gaʻo i le tino o le tino, ma i se faʻaopoopoga, o lenei vailaʻau e aofia ai i le Krebs cycle ma le gaosiga o le ATP ma le TPF. O le auai o le pyridoxine i le metabolism o protein, gaʻo ma gaʻo, o loʻo i ai se aafiaga lelei i le galuega o le cardiovascular, muscle ma le tino.

O le auai o le pyridoxine i le metabolism ei ai sona aafiaga lelei i le galuega o le cardiovascular system.

O le lidocaine o loʻo i ai i le Trigamma ei ai sona aafiaga faʻaleaganuʻu i le lotoifale. Cyanocobalamin faʻaleleia le hematopoiesis ma le toe faʻaleleia o myelin. O le meafaigaluega e faʻaitiitia ai le ogaoga o le tiga e mafua mai i le gaioiga o le nerve function. E le gata i lea, o lenei mea e faʻaosofia ai le faateleina o le gaioiga gaioiga.

Fesili, tali, iloiloga i fualaau faasaina Trigamma


O le faʻamatalaga ua tuʻuina atu e faʻamoemoe mo fomaʻi ma fomai tipitipi. O faʻamatalaga sili ona saʻo e uiga i le vailaau oona o loʻo i totonu o faatonuga o loʻo tuʻuina i le afifiina e le gaosiga. E leai se faʻamatalaga tuʻuina i luga o lenei poʻo soʻo se isi lava itulau o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona avea ma sui o se suʻega a le tagata lava ia i se tagata tomai faapitoa.

Faiga faʻapolopolo

Trigamma - fofo mo le puleaina o le tino.
2 ml i amipoules tioata enaena po o ampoules o tioata puipui.
5 ampoules ua tuu i totonu o se mea faapipii e afifi ai mai se polyvinyl chloride film.
1 po o le 2 pepa afifi o loʻo i ai se mea faʻapitoa ole ampoule sela poʻo se mea faʻapipiʻi faʻamalolo ma mea faʻapipiʻi mo le faʻaaoga e tuʻuina i totonu o se atigipusa.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O mea aoga o Trigamma e aoga i le faʻaaogaina ma le neuralgia. O lenei fofo e masani lava ona faatonuina mo paresis o le nerve mata. E le gata i lea, o le vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina mo le neuropathy o le maʻisuka, o faʻaaliga o le polyneuropathy o le ava malosi.

O le faʻaaogaina o Trigamma e tauamiotonuina mo faʻasalaga faʻasalalalau e tupu i le talaaga o le faaleagaina o le fausaga o le tuila. Faatasi ai ma isi mea, o le faʻaaogaina o Trigamma i togafitiga o tiga ma le faʻaleagaina o aʻafi e aʻafia ai le pito i tua o shingles e mafai ona fautuaina. O vailaʻau faʻapitoa e faʻaaogaina i le gynnecology.


O le vailaau faʻasaina ua faʻataʻitaʻiina mo le faʻaaogaina o tala.
O le vailaau faʻasaina ua faʻamaonia mo le faʻaaogaina.
O le fualaau faasaina ua faatonuina mo le neuropathy o le maʻisuka.
O le fualaau faasaina ua faatonuina mo paresis o le uaua mata.


Faʻafefea ona ave Trigamma?

O fua o le fualaau faasaina ua filifilia taitoatasi. I le tele o tulaga, 2 ml i aso taitasi o le iniseti o fualaau faasaina ua faatonuina mo le itiiti ifo ma le 7-10 aso. A maeʻa lenei mea, o le tagata gasegase e tuʻuina atu i togafitiga ma fualaau oona i le ituaiga o laumei poʻo le injections e faia 2-3 taimi i le vaiaso. O le togafitiga i lenei mataupu e tusa ma le 3 vaiaso.

Aafiaga i le gafatia e pulea ai auala

A oʻo ina togafitia togafitiga faʻatasi ma Trigamma, e tatau ona faʻaaogaina le tele o lapataiga pe a ave taavale.

I le maʻisuka, o le fualaau faasaina ua faatonuina i se fua o le 2 ml 2 taimi i le aso. Faaaoga le vailaʻau mo le 3 vaiaso.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

E le tatau i tamaitai ona faʻaaoga le Trigamma ao faatalitali mo le pepe ina ia fanau ma aʻo susu.

O maʻi e mafatia i faʻamaʻi masani o le endocrin system, e tatau ona faʻaaoga togafitiga faʻamaʻi tele.

Faatoilaloina o Trigrams

Faʻamatalaga faʻavave o le Trigamma ma sili atu i le laʻau fautuaina, o loʻo iai se aafiaga leaga i le loto, faʻaalia e le tachycardia. I se tulaga e le masani ai, o loʻo i ai faailoga o le arrhythmia. E mafai ona fai le palasi ma le faʻavevesi. Afai e aliali mai ni faailoga, e manaʻomia le togafitiga faʻapitoa.

Faʻatasiga e manaʻomia ai le lapataiga

E tatau ona faʻaeteete i tagata e maua ai le maʻi o Parkinson, pei pyridoxine o loʻo i ai i le Trigamma faʻaititia le aoga o Levodopa.

Vitamin B12 o loʻo i totonu o Trigamma e le mafai ona faʻapipiʻiina ma salima o metale mamafa ma acid ascorbic.

Pe mafai ona ou faatauina e aunoa ma se taotoga?

E le manaʻomia se faʻatauga e faʻatau ai vailaʻau.


O le analogue o le fualaau faʻamaina o le Kamupene.
Se faʻasologa o le vailaʻau o Glycine.
O le analogue o le fualaau faasaina o le Hypoxene.O se tasi o fualaau o fualaau faasaina Milgamma.
Se faʻasologa o fualaau faasaina Vitagamma.
O le analogue o fualaau faasaina o Vitaxone.



Trigamma Iloiloga

O lenei vailaʻau ua leva ona faʻaaogaina i togafitiga faafomaʻi. O manatu o tagata tomai faapitoa, fomai ma tagata gasegase e uiga i Trigamma i le tele o mataupu e lelei.

Svetlana, 35 tausaga, Vladivostok.

I le galue ai o se fomaʻi, e masani ona ou fautuaina le faʻaaogaina o le Trigam i tagata gasegase o loʻo mafatia i le faʻaaogaina o mea, e pei foi o togafitiga faʻapitoa o faʻafitauli o le neurological e tutupu i le tala o le osteochondrosis. O loʻo togafitia lelei fualaau e gasegase. Ou te lei fetaiai lava ma foliga vaaia o aʻafiaga i maʻi.

Grigory, 45 tausaga, Moscow.

O le faʻaaogaina o le Trigamma na tuʻua aʻu ma se faʻamaoniga uiga ese. Na faʻaaogaina le vailaʻau i luga o le fautuaga a se fomaʻi i le togafitiga o le faʻatau, lea e tupu i loʻu talaaga o osteochondrosis o le lumbar spin. Ina ua maea le togafitiga, sa ou lagona le alualu i luma. E le o matauina isi osofaiga o radiculitis.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

  • siama: e maua ai le atoatoa o le tino i vaifofo e aofia ai sulfite i le i ai o fualaau o le vailaʻau vitio B1 isi vitamini e le o gaoioi, faʻavaveina le faʻaumatia o le paʻu pauna, faatasi ai ma le faateleina o le pH (sili atu i le 3), ua leai sona aoga,
  • pyridoxine: i le faʻamaʻi o le Parkinson o le a faʻavaveina ai le soloʻesea o levodopa i totonu o masini, lea e oʻo atu ai ile faʻaitiitia o lona aoga,
  • vitamini b12: faʻasoifua maloloina e le ogatasi ma masima o metale mamafa ma acid ascorbic,
  • lidocaine: pe a faʻapipiʻi ma le epinephrine ma le norepinephrine, o aʻafiaga i luga o le loto e ono faateleina.

Tau maualuga i falemaʻi

O le tau faʻatusatusa o le solution Trigamma mo le iniseti intramuscular i le pusa o 5 ampoules o le 2 ml o le 117 rubles.

Aʻoga: Muamua le Setete o Moscow State University i le igoa o le I.M. Sechenov, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻitaʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

O le tele o fualaau faasaina na muai faatauina atu e avea o fualaau faasaina. O Heroin, mo se faʻataʻitaʻiga, na muaʻi faʻatau atu e avea o se tale o le tale. Ma o le koko sa fautuaina e fomaʻi o le faʻamaʻiina ma o se auala e faʻatupulaʻia ai le faʻatumau.

O le uluai vibrator na fausia i le seneturi lona 19. Sa galue o ia i se afi afi ma sa faamoemoe e togafitia le faʻamaʻi o fafine.

O le toto o le tagata e "tamoe" i totonu o vaa i lalo ifo o le mamafa, ma afai e solia lona amio saʻo, e mafai ona fana e oo atu i le 10 mita.

Sa faia e saienitisi mai le Iunivesite o Oxford se faasologa o suʻesuʻega, lea na latou oo mai ai i le faaiuga e faapea e mafai ona faaleagaina ai le fai meaʻai i le faiʻai o le tagata, ona e mafua ai ona faaitiitia lona tele. O le mea lea, ua fautuaina e saienitisi e le tatau ona vavae ese iʻa ma aano o manu mai a latou meaʻai.

E tusa ai ma suʻesuʻega, o fafine o loʻo inu i le tele o ipuinu po o le uaina i le vaiaso ua i ai se faʻafitauli maualuga e ono maua ai le kanesa o le susu.

O loʻo i ai ni faʻasalaga faʻapitoa o le fomaʻi, e pei o le fafagaina o mea faitino. I le manava o se tasi tagata maʻi na mafatia i lenei mania, e 2500 mea mai fafo na maua.

E tusa lava pe le o le fatu o se tagata, e mafai lava ona ola pea mo se taimi umi, e pei ona faaali mai e le faifaiva Norwegian Jan Revsdal ia i matou. O lana "afi" na taofi mo le 4 itula talu ona leiloloa le faifaiva ma moe i le kiona.

O galuega e le fiafia i ai le tagata e sili atu ona afaina i lona mafaufau nai lo le leai o se galuega.

Ina ia mafai ona fai atu upu sili ona pupuu ma faigofie, tatou te faaaogaina le 72 muso.

O le tele o fafine e mafai ona sili atu le fiafia mai le mafaufauina o latou tino matagofie i le faʻata nai lo le feusuaʻi.O le mea lea, tamaitai, taumafai mo le lotogatasi.

O le tale o le tale "Terpincode" o se tasi o taitai faatau, e le ona o ona faʻamalologa.

O le avefeʻau lautele o paaga e itiiti ifo nai lo le saʻo.

O fomaʻi ua foliga mai talu ai nei lava. I tua i le 19 seneturi, o le tiute o se tagata lauulu lauulu masani e toso mai ai nifo mamaʻi.

Sa faʻatautaia e saienitisi Amerika suʻesuʻega i maso ma faʻauʻuina o le suamalie sipuni e taofia ai le atiaʻe o le atherosclerosis o toto toto. E tasi le vaega o moa na inu vai manino, ma le lona lua o le suamilo. O le iʻuga, o vaʻa o le vaega lona lua e leai ni pusa cholesterol.

I le 5% o tagata gasegase, o le clomipramine antidepressant e mafua ai le iniseti.

O le numera o tagata faigaluega o loʻo galulue i galuega a le ofisa ua faʻapupulaina ma le maoaʻe. O lenei tulaga e sili ona taua o aai tetele. O galuega a le ofisa e tosina ai alii ma tamaitai.

Tuua Lau Faamatalaga