Togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2 ma le vaega ole ASD 2: tui, tui faʻamaʻi ma aʻafiaga

I le taimi nei i vailaau - o le tele o vailaʻau eseese. O nisi e aoga ma sili ona lauiloa, ae o isi e le aloaia aloaia e pei o togafitiga masani. O se tasi o nei fualaau oona o le vaega ole ASD -2. O lenei tusiga o le a faʻatasi ma ona tagata faitau faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina ma le afaina o lenei meafaigaluega, o lona uiga. ASD vaega 2 aʻafiaga itu.

ASD vaega 2 - o se vailaʻau mai le vaega o immunomodulators. Muamua, o lenei vailaʻau na gaosia i le USSR e le fomaʻi A.V. Taugata. Na maua e Dorogov le mea malosi mai le tino o vaitafe e ala i le faʻamafanafanaina i latou i se meafaigaluega faapitoa.

Mo le taimi muamua, o lenei vailaʻau na faʻavaeina e avea o se faʻamaʻi faʻamaʻi ma se sui sooupu. Na faʻaaogaina e faʻaitiitia ai le faʻavelaina o le radiation i le tino o le tagata. O faʻamatalaga mai le ASD 2 suʻesuʻega ua faʻamaonia ai o lenei vailaʻau e aoga e le gata i le faʻavelaina o vevela, ae faʻapea foʻi i togafitiga o faʻamaʻi eseese.

O le vailaʻau ASD 2 o se vaifofo faʻamaʻi ma se manogi le lelei e palu lelei i le vai. O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai:

  • Carboxylic acids.
  • Maota faatasi ma se vaega o le sulfhydryl malosi.
  • Suavai.
  • Aliphatic hydrocarbons.
  • Cycarlic hydrocarbons.
  • Amide faʻatau

ASD 2 vaega - faatonuga ma faʻaoga mo tagata

O le metotia masani o le puleaina: fofola le 70ml o le vai, ia faʻamafanafana, ona faʻaopopo lea i le 15-30 drops o le vailaʻau i totonu, inu faalua i le aso mo le 5 aso 21-31 minute ao le i ai, ona fai lea o se malologa e tolu aso. Togafitiga e faia seia maeʻa toe faʻaleleia.

O le vailaʻau faʻamalosi ASD 2 e fautuaina mo nisi faʻamaʻi ma faʻamaʻi tuga. Maʻeu le aoga o le tatou le faʻamasinoina. E talitonu se tasi e fesoasoani o ia, o se tasi e leai. I soo se tulaga, o le filifiliga e a oe, ma o iloiloga o le ae maua i lalo o le tusiga o le a fesoasoani ia te oe i lenei filifiliga. O lea la, o nisi nei o faʻamaʻi e faʻaaogaina le fualaau ole ASD vaega 2:

Mata matala tele. I le afa o le lita o vai vevela vevela faʻaopopo le 4-5 fuga o vailaʻau ma inu mo le 5 aso, 3 aso - o se malologa.

Toothache Sileile o le fulufulu mamoe ua faʻaleleia i vailaau faʻasaʻo ua tuusaʻo saʻo lava i le nofoaga ua afaina.

Maualuga maualuga Togafitiga e amata i le 5 togi faalua i le aso, ma faasolosolo malie atu i le 20 ma le faaopoopoina o le tasi mataua i le aso. Inu seʻia oʻo i le faʻamautuina o le mamafa.

Faamai pipisi. Inu pe tusa ma le lima aso 29 minute ao lei faia le taeao i luga o se manava gaogao pe a mavae le tolu aso malolo. Amata i le 5 mataʻu, o isi aso e lima - 10 faʻafefe, ona - 15-20 lau.

Faʻaleagaina metabolism. Lima aso - o se faʻafeiloaʻiga, tolu aso - taofi. Faʻasalalauga - 4-5 faʻafefe i le afa o le lita o vai inu.

Maʻa faʻalavelave faʻafuaseʻi. Faʻamamaina o faʻamaʻi: lita taʻitasi o le vai - 15 ml o sauniuni ua kukaina.

Erectile faʻaletonu. Lima aso - vaiinu 4-5 faʻafefe i le afa o le lita o vai ua tunu 24-29 minute aʻo leʻi 'ai, tolu aso - taofi.

E tupu malie le ulu. Faʻamau i totonu o le paʻu 5% vaifofo.

Faʻaleagaina Vaevae le vaega i le afa o le vai ma inu faalua i le aso.

Urinary incontinence. I le 2/3 lita o le vai tunu, faʻafefe 5 pata, inu 5 aso, 3 aso - taofi.

Sciatica Faaopoopo le 5 ml o le vailaʻau i se sipuni vai ma inu faalua i le aso. Togafitiga e faia seia maeʻa toe faʻaleleia.

Vaʻaia poʻo le maʻi oona. Inu i le auala masani.

Faamai o le manava. Le auala masani o le faʻaaogaina, ae inu faʻatasi i le aso.

Faaopoopoga pauna. 35 ml - i le 199 ml o le vai, inu mo le 5 aso, 1 aso - taofi. Pe 10 ml - 4 aso, poo le 20 ml - 5 aso ma le 3 aso - taofi.

Trichomoniasis 60 pa'ū le solo i le 99 ml o le vai.

Puipuiga o malulu. Vili le 1 ml o le vailaʻau i le afa lita o le vai.

Flammation o le taliga. Faʻamamā le taliga o le tagata maʻi ma le vaifofo o loʻo saunia. Ma inu foi i le 20 pata i le 199 ml o le vai i le aso.

ASD vaega 2: o le a?

O lenei vailaʻau ua faʻaaogaina e aunoa ma le faʻamaonia mo le sili atu i le 60 tausaga. E mafai ona e faʻatau togafitiga faʻapitoa i falemaʻi vailaʻau poʻo luga o le Initaneti.

O le meafaigaluega na le pasi ai suʻega faafomaʻi, o lea e ave ai e le tagata gasegase i latou lava tulaga lamatia.

Na faia le vailaau i totonu o se falesuesue faalilolilo o le USSR i le 40 o le 20 seneturi. O lona faamoemoega o le puipuia lea o le tino o le tagata ma manu mai le vevela, faapea foi ma le faamalosia o le puipuiga.

O le meafaitino mo sauniuniga o le sauniuniga o le aano o manu ma le ponaivi, lea na vaevaeina i ni vaega aʻo faagasolo le gaioiga. I le taimi muamua, o le vaega 2 o le ASD na avanoa na o le pati. Ae ui i lea, i le taimi nei, e mafai e tagata uma ona faʻatau le vailaʻau i se tau taugofie.

Faaaoga mo le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2

E faʻamalosia ai le faʻamaloloina o manuʻa, ei ai le aʻafiaga faʻapitoa i nofoaga ua afaina ma fesoasoani e faʻamalosia le puipuiga.

O le faʻaleleia o le ASD 2 i le maʻisuka e vave faʻaititia ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma fesoasoani ai e toe faʻafoʻi mai le tino o meaʻai e paʻu ai. O se fofo faapitoa e aoga i le amataga o le maʻisuka, pe a naʻo le faamaʻi na mafai ona taʻutinoina lava ia.

I laʻasaga mulimuli ane, pe a oʻo ina ua uma ona maʻi le inisalini, o le vaega ASD 2 e mafai foi ona maua se lelei lelei. E ui i le mea moni o le aʻafiaga o le fualaau oona o le a le malosi e pei o amataga, e mafai ona maua se faʻaitiitia le tumau ma le faʻamautinoaina o maualuga o le suka e ala ile suʻeina o le tuufaatasiga.

E tusa ai ma tagata atamamai, o togafitiga faʻatasi ma lenei meafaigaluega e foliga mai o aʻafiaga o togafitiga insulin. Naʻo le tau o le ASD 2 o le a tele taimi e maualalo ai nai lo le inisalini.

Togafitiga mo le maʻisuka ituaiga 1: o le a le tele o lāmala e tatau ona i ai i se tui tui inisalini?

O le tui mo le maʻisuka ituaiga 1 e fuafuaina e le fomaʻi taʻitoʻatasi, ma mafaufau i uiga o le tino, tausaga maʻi, faʻataʻitaʻiga o suʻega ma isi matāʻupu.

I nisi tulaga, ua ofoina mai le tagata maʻi e toe sui atoa le inisalini ASD 2. Ae ui i lea, e na o se fomaʻi e tatau ona faia ia maniputi.

Soʻo se faʻavae i le foia o ia ituaiga mataupu e mafai ona oʻo atu ai i le atinaʻega o aʻafiaga o le itu ma e oʻo lava i le amataina o le coma.

E faʻafefea ona inu le maʻisuka ituaiga 2?

I le maʻisuka ituaiga 2, e faia foi e le fomaʻi taitoatasi. Ae ui i lea, o le tele o tagata gasegase e iai le maʻisuka-tutoatasi o le maʻisuka ua faatonuina se vailaʻau e tusa ai ma tulafono faʻaaoga e pei ona faʻamatalaina e faatonuga. O le mea lea, ua saunia le vailaau faasaina e pei ona taua i lalo: sasaa le vai i totonu o se ipu ma faaopoopo i ai le 15 matata o le fualaau faasaina iina.

Ave faʻatasi i totonu o le fa taimi i le aso e tusa ai ma le fuafuaga lenei:

  • i le taeao matou te maua le fofo aʻo leʻi oʻo i le taeao o le taeao,
  • pe a uma se taumafataga o le taeao matou te le 'ai se mea ao lei faia le taumafataga o le afiafi, ave se ipu vai tali i le afa itula ao lei faia se taumafataga,
  • i totonu o le 4 itula i le maeʻa o le aoauli, aua nei 'ai meaai ma inu i le ipu tolu o vaifofo,' ai pe a uma le 30 minute,
  • mo le afa itula ao lei faia se taumafataga o le afiafi matou te ave le fa faʻataʻitaʻi vaifofo.

O a aʻafiaga e mafai ona maua e se tagata?

E masani lava, e maua e tagata gasegase le vaega lona lua. Ae ui i lea, i nisi tulaga, o le amataina o aʻafiaga itu e mafai pea. E masani lava e tupu lenei tulaga pe afai e solia le faʻatonuga o le tui, e sili atu i le metotia ua faʻamaonia e le fomaʻi, faʻapea foi i le tulaga o le le faapalepale i vaega o le vailaʻau.

O itu nei e mafai ona mafai:

O aʻafiaga e mafai ona tupu eseese mai le tasi ma le isi pe faʻatasi. I soo se tulaga, i le taimi o le pulega o fualaau faasaina, e tatau ona mataʻituina ma le totoʻa lou tulaga ma i le tulaga o le iloa o aʻafiaga i le taimi lava lea saili le fautuaga a se fomaʻi.

Contraindications

Talu ai e leʻi i ai ni faʻataʻitaʻiga a le falemaʻi ma suʻega o fualaau faasaina, e leai foi se faʻailoga i le aveina o le vaega ASD 2. Pau lava le faʻasaina i le faʻaaogaina o le tuufaatasiga e mafai ona avea ma le le faʻamaoni i mea taua o le oloa.

I le taimi o le faʻaaogaina o vailaʻau, o loʻo faʻaauau pea ona fomaʻi fomaʻi e atiaʻe nisi o fautuaga e faʻaleleia ai le aʻafiaga o vaega o le vailaau faʻasaina ma aloese mai le atinaʻeina o aʻafiaga o aʻafiaga:

  1. ao ave le ASD 2, e tatau ona teena le ava malosi e tusa lava pe laiti,
  2. O le faʻaaoga umi o le fualaau faasaina e ono mafua ai le faateleina o le toto. Ina ia aloese mai na ituaiga o faaaliga, e fautuaina e faaaoga fualaau suamalie, meainu suamalie, lauti ma lemoni. Faʻatagaina foi le faʻaaogaina o aso e 1/4 o aspirin,
  3. i le taimi o togafitiga e tatau ai ona inu i le 3 lita o le vai i le aso. O lenei mea o le a aveeseina ai toxins ma toxins mai le tino.

Faʻamatalaga o fomai ma tagata gasegase

O le vaega 2 o le ASD o se ituaiga fesoasoani faaopoopo, o lona aafiaga e leʻi maeʻa ona suʻesuʻeina. O lona taliaina e mafai ona faʻatinoina e aunoa ma le fautuaga a tagata atamamai, o lea e le vave faʻanatinati fomaʻi e fautuaina i luga o le Upega ma tuʻu ai manatu e uiga i ai i luga o fonotaga.

O le mea lea, o le manatu o le fomaʻi e faatatau i lenei vaifofo e tatau ona faia patino e tagata maʻisuka aʻo faia se feutagaiga patino.

Ae mo le iloiloga o tagata gasegase, o loʻo i ai se aofai o latou i le Network i luga o faʻasalalauga o le mataupu e fetaui. O le a tatou tuuina atu na o nisi oi latou:

  • Alina Orlova. Ua ou vaevaeina le vaevaega 2 mo le tausaga lona lua ma ua ou fiafia lava. E iai loʻu maʻisuka ituaiga 2, lea na ou mafatia mo se taimi umi. O le mea moni, e le mafai ona faʻaumatia atoa le faʻamaʻi, ae mafai ona sili atu pe itiiti le faʻamautuina o le maualuga o le kulukose. Ou te ave le ASD i le tutusa ma le oti,
  • Oleg Marchenko. Ou te fiafia i le fualaau faasaina. Mo le maʻisuka ituaiga 1, ou te ave i le inisalini. E fesoasoani. E mautinoa lava e oso le suka, ae e le pei muamua. A maeʻa le faʻaaogaina o le taimi, faʻapipiʻi toto. Na faatonuina e le fomai Aspirin. A o fiafia
  • Marina Cherepanova. Ona o le maʻisuka, o loʻu vevela e masani ona tulaʻi. E le mafai ona tuʻu i lalo i le fesoasoani a le ASD 2, ae mafai ona e faʻaititia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. O le tagata lava ia, o aʻu faʻaleleia na faʻaalia ina ua mavae le 3 vaiaso o le faʻatagaina. O lea e te le o faamoemoeina se taunuuga vave,
  • Emma Kartseva. E le mafai ona ou inuina! Ou te le mafaia ona o se manogi faapitoa. Pulu i le isu, ona maʻi ai lea. Atonu o le a le maua e aʻu se tagata le faapalepale. E ui o iinei ou te faitau i iloiloga a isi, ma o le tele na faamalieina. Ae o le a ou le toe taumafai. Ua ou lagona le leaga ia te ia nai lo le leai o ia
  • Alina Dovgal. Ou te inu e tusa ai ma faatonuga, ua faatonuina e le fomai. 4 ipu o vaifofo i le aso. Muamua taunuuga lelei ua uma ona i ai i le 2 vaiaso. Sa pa'ū le suā ma e leʻi tulaʻi maualuga, pei o muamua. Pau lava le leaga o se manogi manogi, le lelei. Ae a oo mai i le soifua maloloina, ua ou saunia e mafatia i lenei mea ua tupu. Ua ou lagona le sili atu
  • Michael Emets. A o inu ASD 2, sa i ai se aafiaga. Ae o laʻu galuega o lenei mea. O taimi uma lava i tua o le uili, i luga o fefaʻatauaiga, e leai se taimi e faʻataʻamilo ai faʻatasi ma nei matatioata ma faʻafefe. Ina ua amata ona ou inu i fafo atu o le tino, o le taimi lava lena na amata ai ona vaivai le aafiaga ona toe mou atu ai lea. O se faanoanoaga e le mafai ona ou faʻaaogaina lenei faʻaopoopoga i taimi uma.

Vitio faʻatalanoa

E tusa ai ma le faʻaaogaina o le ASD 2 mo le maʻisuka i le vitio:

O le gaioiga o le vaega ole ASD 2 ile tino e mafai ona avea ma tagata taitoatasi. O le mea lea, ao faia le vaifofo, e taua tele le mataʻituina o lou tulaga.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Tuua Lau Faamatalaga