E fia se tau o le kulukose toto?

O le glucometer o se tasi o fesoasoani autu mo le siakiina o oe lava i le maʻisuka, lea e mafai ai ona e pule tutoatasi le maualuga o le suka i le toto ma le malosi o lona suiga i le fale, e aunoa ma le asiasi i le fale suesue. I le faia o lea mea, faʻatau se glucometer toetoe lava o maʻisuka uma lava e mafai ona gafatia - i luga o le maketi o loʻo lava le paketi, e taugofie, ma, i le taimi e tasi, o faataitaiga lelei mo le faʻaaogaina o le fale.

E faapefea ona filifili se glucometer?

Afai e te le iloa lea mita e faʻatau, pe a filifilia oe e tatau ona gauai atu i ona vaega autu. O le mea autu, o le mea moni, o le saʻo lea o le masini, ae sili ona lelei le aʻoaʻoina e le tusa ai ma faʻamatalaga aloaia a le au gaosiga, ae tusa ai ma iuga o suʻega tutoʻatasi ma iloiloga o isi tagata faʻatau.

Mo tagata matutua, e sili ona lelei le faʻatau o faʻataʻitaʻiga sili ona faigofie, mo se faʻataʻitaʻiga, fasi pepa o igoa e le manaʻomia ai le faʻasologa o tusi lesona, e aunoa ma se numera tele o faʻamau ma faʻaoga. O le tele lava o taimi, o nei kuluvaʻa o loʻo i ai foi se faʻamatalaga tele ma ni numera telē, lea e faafaigofieina ai le puleaina o auiliiliga o auiliiliga.

E le gata i lea, e tatau ona e vaʻavaʻai i mea faʻaaogaina - o nisi o gaosi oloa latou te ofoina atu ata sili ona taugofie o masini latou te maua i se tau maualuga mo vaega o suʻega, e faaopoopo i le sailia o faʻamatalaga e uiga i pe fia le glucometer, taumafai e suʻe pe faʻapefea ona taugata fua taumafa e faʻaaoga.

Auala e siaki ai le mita mo le saʻo

Ina ia iloa le saʻo o lau mita e faigofie tele - ave tolu fua i se laina. E le tatau ona ese iʻuga le sili atu i le 5-10%. O le isi auala e siaki ai: suʻe se suʻega toto i totonu o le fale suesue, ona sosoo ai lea ma le fale. Ole numera e le tatau ona eseese e sili atu i le 20%.

Faatasi ai ma galuega faaopoopo a le masini, e mafai ona iloga mea nei:

  1. Malosiaga mo le fesoʻotaʻiga ma se komepiuta
  2. Maua le leo maualuga o le kulukose
  3. Manatua e fausia
  4. O le i ai o se feau leo ​​e uiga i iuga (mo tagata e le lelei le vaai)
  5. Fuaina o faʻamatalaga faaopoopo, e pei o le cholesterol

O le glucometer e sili atu ona lelei i se faʻavavevave faʻasoasoaina o kulukose. E mafai ona e siakiina i aso uma e aunoa ma le fesoasoani a se fomaʻi ma faʻatonutonu au mea taumafa, faʻapea foʻi ma le fuaina o le tui ole inisalini.

O pule o la matou faleoloa o le a fesoasoani ia te oe e filifili le mita saʻo mo taʻitasi taʻitasi e ala i telefoni: 8 (800) 505-27-87, 8 (495) 988-27-71.

Tuua Lau Faamatalaga