• puaa fillet - 400 gr.
  • carrot -1 pc.
  • 1 lelo lelo
  • garlic - 1 nifo
  • aʻa fou ile fatu - 2 cm
  • 'auʻalisi anufe' aisa, po o sekate mushrooms - 300 gr.
  • moa moa - 1, 5 lita
  • fuālaʻau manogi
  • rice -4 tsp
  • soya soya-4 tbsp
  • uu oona
  • Saina Saina:
  • moa moa, neck, apa - 1 kg
  • aʻa fou ile fatu - 5 cm
  • garlic - 3-4 nifo
  • Green onion - 3-4 pcs.
  • se pine o le suka
  • masima
  • eleele lanu uliuli

Taʻu Susu Fafusi Fafaga

Talofa meaʻai kuka! Ma o lenei o aʻu! Ou te le iloa e uiga ia te oe, ae ou te misia oe. O le valavala na tolopoina: Muamua o se faʻamaʻi, ona malaga ai lea i le atunuu. E tasi le vaiaso ma le afa toetoe lava a le kuka. Na ou tamoe i luga o le saite na o nisi taimi e tali atu ai i manatu. Ae leai se tasi na faalēaogāina le aso fanau! O le mea e leaga ai, ua faia e le olaga ni fetuunaiga: o le folafolaga na faʻailoaina ai le iʻa o loʻo faʻauʻuina pea. Ia, leai se mea! E i ai se sami o isi meaʻai lelei. Ma o le asō ou te faatasi ma oe ma se tasi oi latou. O lenei fua na maua loʻu mata i luga o le Initaneti i ni nai masina talu ai. Muamua lava, o le tilotilo na taula i luga o le igoa, lea e le masani ai. Ma le mea mulimuli, na oo mai le taimi ia te ia. Ia, o le a se mea e mafai ona ou fai atu ai? Sa ou kukaina le sua i le leva o le afiafi, sasaa atu i loʻu toalua ma loʻu atalii se aufaigaluega. Na valaau le tane i le taumafataga o le afiafi faatasi ai ma upu: "Le toʻalua, soup - offset! Offset!" O le atalii, na sau i le fale mai le galuega, na ia faapea mai: "Tina, tuu le sua ua oti!" Ia, sa ma fiafia lava ma loʻu afafine. E tatau ona ou fai atu o lenei sua e masani lava ona tasi le aano o manu. E tele atu aano o manu i totonu nai lo le telefoni i le fale. E leai se mea sese i le igoa, e pei lava o le mea lea: o le susu a le faifaatoaga (ae le o povi, pei ona fautuaina e tulafono a le gagana Rusia). O le mea lea, o laʻu meaʻai HUNDRED o le faʻatoʻaga faʻatau pipi faʻatau!

Laasaga i lea laasaga ma lea laasaga

E i ai laʻu mamanu multicooker MW-3802PK.

Kuki Kina:

Tuu ni ponaivi lelei ma ni fasi moa i totonu o le falaoloa multicolo, sasaa vai. Seti le "Soup" mode, aumai i se vevela. Aveese le pulumu, faaopoopo i ai se pine o le suka.

Otioti e aunoa ma le taina o le togafiti. Vili lanu meamata i fasi. Taʻamu lemu, e aunoa ma le togi.

Faaopopo i le ipu o multicolo, masima masusu, kuka mo le 3 itula. Sauniuni e taofi le susu.

Taʻu le kāloti ma le kāleti, fufulu le fasi uʻamea, tipi pito. 'Otiʻoti le keleni i ni fasi ie manifinifi, faʻapipiʻi le totoa ma le faʻafefe.

Fufuluina le aano o manu, tipi i ni fasi manifinifi. Liligi sina fuālaʻau manogi i totonu o le falaoloa multicolo, seti le faʻaoga i le "Fuʻu", falai le aano i le suauu vevela, saʻo moni 4 minute. Tuu i totonu o se pesini.

I le faiga lava e tasi, fulu le pulou e aunoa ma le faʻaleagaina, afai latou te ave ni pulou tomua fou, aveese lenei mea.

Faaopopo meaʻai, fualaau faisua, faʻapipiʻi ile pulou, sasaa i totonu o le vevela vevela. Seti le "Sou" mode i se vevela, kuka mo le 15 minute. Faaopopo le pepa, uaina, soya saumalie, toe aumai i se toe vevela. Seti i le "Faʻavasegaina mo le 20 minute.

Laʻau le uili o le talo e pei ona faʻaalia i luga o le afifi. Faʻaopopo meaʻai i le supa pe a manaʻomia.

Laʻau matamata Siamani "Piechelsteiner"

Ou te fiafia i fualaʻau ma se tala poʻo se igoa manaia. O lea, na ou maua ai lenei fua i le Initaneti. O le faʻamuamua lenei: Bismarck stew - faʻapitoa foi ona taua o le "Pichelsteiner" - o se tamaoaiga mauoa, lea ua saunia ma ni ituaiga o manu eseese se tolu. Na sili ona fiafia o ia i le chancellor Siamani Bismarck ina ua malolo o ia i le aai o Bavarian o Bad Kissingen. E mālū ma faamalieloto, o le Piechelsteiner o se vaega o le aoina auro o le 100 o suʻega sili ona lauiloa mai le salafa o le lalolagi. I lona mamalu, na faia ai se faafiafiaga i le aai Siamani o Regen mo le 130 tausaga, i le po o le taʻavale, o se sooga ofuvae, o se lanu lanu ma feʻai. Ia, ma o le a sou manatu, pe mafai ona ou teenaina sea ituaiga fua. E leai! Faʻanua. matua lelei ma faamalieina, ae. na foliga mai ia te au o le maasiasi. Na amata ona ou suesue. ma maua. Ma o le mea na ou mauaina e uiga i lalo ifo.

E faʻafefea ona fai le soup

Ae e te leʻi kukaina le suauu ma puaa, e tatau ona e filifili po o fea vaega e sili ona lelei mo le kukaina. I le mea muamua lava i totonu o mea o mea gaʻo e afaina ai, o le pisa ma le ua. E masani ona faʻatau mai i le afiafi o aso malolo lea e masani ai ona kuka kulupu. O le tino e faigofie atu le ave o se limula po o le vevela. E sili ona talisapaia le vaega mulimuli mo lona tofo faapelepele. Mo lea mafuaʻaga, e tatau ona taulaʻi atu i ai se tagata e lelei lona soifua maloloina i luga o le tauau poʻo le alofa.

Hunting soup "Shulemka"

O lenei meaai mama ma le mafiafia sa aoaoina ai au i le faiga o le kuka. E masani lava e kukaina pe a uma ona tuli mai le fasi manu, ae mafai foi ona e taumafai i le fale! O le ipu e le faigofie, aua o mea uma e falaiina. Ae o le taimi lava e te taumafai ai. Ou te ofoina atu se "fale fale" o lenei sou kuka. Le malosi, faigofie, suamalie manaia!

FUAFUAGA

  • Pork 250 Gram
  • Potato 4 Pieces
  • Eggplant 2 apa
  • Onion 1 Piece
  • Carrot 1 Vaega
  • 2 cloves o le kalaka
  • Vaitaimi, masima ma pepa Ina ia tofo
  • Laʻau lau lauʻeleʻele 2 Pieces
  • Fualaau suamalie 200 Art. sipuni
    mo le faʻavela

1. O laʻu puaa ma tipi i ni vaega laiti, auina atu i se apa ma sasaa vai, tuu se faga lau. Matou te lafoina le apa i le afi ma kuka le aano mo le afa itula, aveese le afu.

2. Eggplant, aniani, pateta ma kāloti tila, fufulu ma tipi i ni vaega laiti. Matou te tuu le fagu i luga o le afi ma muamua fulu i le isalaʻelu i le suauu, ona faaopoopo ai lea o aniani ma kāloti, faʻatoʻa tuʻuina le laukalo gaosi.

3. I totonu o le fagu kuka i le afa itula pe a uma le kuka, ia auina atu pateta, pe a uma le 5-7 minute tatou te lafoina fualaʻau falai, aumai i le faʻavasegaina i le vaitau, masima ma le pepa. Kuki seia uma ona kuka, ufiufi ma tape le vevela. Le fiafia tele!

Sugaa suamalie ma puaa ma karite

O se faasinomaga i le fua mo lenei supo manaia na tuuina mai ia te aʻu e Zhannochkin, lea na ia punou ifo ai ma se agaga faafetai. E matua manaia, suamalie, susulu, ma ua saunia vave ma faigofie, aemaise lava pe afai ei ai ni nai falaoamata vela. Taumafai i ai, o le ae le salamo i se minute. O le sua e sili ona fiafia i ai tagata, aua o loʻo i ai MEA MEA. Manuia tama tane! Fua mai Olya (Kharch.ru site)

Soup "Bob goulash" i Transcarpathian

O suauu mamago Hungarian e mitamita i nofoaga i le gaosiga o le lalolagi. O le manogi, o le bean goulash ma le tele o ituaiga o aano o manufasi, pi, ufiufi ulaula ma le pulou faaleaganuu ua faatoʻilalo faatasi ai ma lona tofo lelei. E lelei mo se taumafataga o le taumalulu. Bob goulash e matua fiafia ma e mauoa i le tofo e le talafeagai le kukaina o se ipu lona lua i lenei aso. Na o le lava lea e sui ai le muamua ma le lua. O Bob Goulash e leai sana fua e tasi, e kuka e aiga taitasi i lana lava ala. E ave e se tasi se paluga o puaa ma paluga, o se tasi e kuka i le kuka, o se tasi ma ivi. I le taimi muamua, na saunia i totonu o se ogalaau tele o le 10-15 lita, i luga o le siteki. Ma o le asō, o laʻu faʻaaliga o le bob goulash o le kuka i le fale.

Auga a le Autumn "Pot, kuka!"

Oka se taimi faʻamalieina - o le autumn! Ou te alofa ia te ia. I le autumn, ou te fiafia i mea uma: auro ma le 'apa memea, timuga, leaga le tau. ae o le tele o mea uma ou te fiafia i le tele o fualaau faisua. Ma o le a le tele o mea uma e lelei ma maloloina e mafai ona saunia mai ia i latou e aunoa ma le pauu atu i tupe le talafeagai, e pei o le taumalulu po o le tautotogo. Ma o le asō ua i ai a tatou meaʻai. Loto malosi, sili-mamana, fuamalie. Toto vave vaomatua!

O aso uma o le suamalie o meaʻai ma meaʻai

O le soup lenei mo aso uma, e faigofie ona saunia. Soo se faletalimalo, e oʻo lava ile amataga, o le a kukaina ma faigofie. O le a sili atu lona fiafia ia i latou e fiafia tele i le kalama - o lona tofo ma le manogi. Taumafai i ai, o le ae le salamō i ai.

Pulu falaoa. O le souu o le pipi na faia i vasega muamua. O lenei mea e masani lava o se tamaoaiga, siliva gaʻo, fatuga, mea lelei, talu ai o le puaa o se mea maualuga-kalori ma gaʻo gaʻo.

O le a saʻo le kukaina o soupasi mai se fasi puaa e aunoa ma se palapala o gaʻo. O le kuka na tunu i luga o ivi puaa e lelei lona tofo. E lelei pe'ā ulaula, o le a le mea o le ai ai se suamalie manogi o le gase fou.

E tele meaʻai e kuka ai le kuka. O le kuka o le puao e faigofie lava ona kuka i totonu o se fagu, pusa, ma i se ipu tele multicooker.

Mo le faia o le falaovi i totonu o se kuka taofi, tuu se fasi puaa i totonu o lana pesini (300-400 gm), ona sasaa lea o le vai mama mama mama, ia uu le faiga "taʻavale" ma kuka ai aano o manu i lenei tulaga seia toeitiiti maeʻa. Mai lea taimi i lea taimi, e tatau ona aveese le pulu mai le susu.

Pe a uma ona kuka le aano o manu, e tatau ona faataatia i luga o se ipu, tipi i ni fasipepa, ma vele ese ai le susu. I totonu o se pesini mama o le multicooker, sasaa se suauʻu laʻau manogi, ona pasi atu lea o aniani gaʻo ma totisi tilo. Pe a sauni le fualaau faisua, ia faaopoopo i ai ia pateta suamalie, ia sasaa foi le fala oona, tuu le aano o manu, masima le susu, faaopoopo le lanu oneone, liliu i luga le "taavale" ma aumai le sou o puaa i le saunia.

O se tasi lenei o filifiliga mo le faia o soup. O le mea moni, i le faagasologa o le sauniuni mo sea ituaiga o soup, e mafai ona e faʻaopopoina isi mea - meaʻai, leki (pi, pi), pasta, pasta dumplings ma isi vaega.

E mafai ona faʻapipiʻi greens (i totonu o papatusi) i le falaoʻo puaa, o meaʻai mai le saito po o le keke o le rye, croutons, toasts, ma le falaoa falai e talafeagai.

E faʻafefea ona kuka le puaa

O le le lelei o lenei meaʻai e aofia ai le umi o le kuka. E le pei o le moa, e tatau ona kukaina se puaa atoa mo le 1-2 itula, ae le galo e aveese le pulu. E umi se umi, o le mea lea e ese le eseesega o le tekinolosi mo le sua. O le aano o manu e tipi i ni vaega mo le vave gaosi. E faʻafefea ona kuka le puaa mo le susu i lenei tulaga? E tusa ma le afa itula seʻi oʻo i le taimi e tuʻuina ai mea uma. Afai e te le o ni aano o manufasi, ona faaopoopo lea o lenei taimi i le 40 minute.

E faʻafefea ona kuka le puaa mo le kuka

Ina ia maua se taumafataga manaia, e tatau ona e kuka lelei le aano. Mo le kuka, o loʻo i ai se tekinolosi faʻapitoa mo le gaosia o puaa. Laasaga taʻitasi i le laasaga mo le kukaina o lenei aano o manufasi e aofia ai laasaga nei:

  1. 'Otiʻoti le aano i totonu o pusa ma le maualuga o le 1 i le 3 cm.
  2. Tuu i totonu o se ipu vai malulu. Mo se tofo e sili atu ona suamalie, e mafai ona e faʻaopoopo aniani ma kāloti i le susu.
  3. Fufulu le afi ma aumai i se vevela.
  4. Cook mo le afa itula, aveese le pua, ma na o le lafoina o le meaʻai.

O lenei tusi lesona e talafeagai mo aano o manufasi. Gagana, o lona uiga faʻamalosi, e tatau ona kuka mo le 3 itula. O lea e tatau ona e faia i vaevaega, mailei, fao ma totonu. O le aano o aano o aano o manu e tunu mo le 2 itula ile vevela vevela. Ole tapenaga e mafai ona siakiina i se tootoo, lea e te manaʻomia e togi ai le oloa. O le iʻuga, e tatau ona matala le sua.

Pipi falaoamata - suʻega ma ata

Po o le a lava le fua mo le kuka o le puaa e te filifilia, e taua tele e le gata i le kukaina lelei, ae ia filifili foi. O aano o manufasi e mafai ona iloga i lona tele o le fale ma le piniki. I luga, e leai lava ni ata tifaga. Afai ei ai le tele oi latou, ona mafai loa lea ona faʻamamago le oloa. O le puaa e 2 tikeri. Muamua o le ham, brisket, lauʻau tauʻau, mamao, flank ma lumbar. O le paʻu, o le ua ma le knuckle e aofia i le lona lua. O aano lelei e maua mai ai le sua pe a paʻu. O lona manogi e tatau ona manaia. O le filifiliga sili mo se suamalie suamalie o le aano o manu i luga o le ponaivi po o le puaa.

I luga o le uʻu puaa

O le suamalie sili ona suamalie ma le faigofie mai le fala o le puaa ua saunia ma sina vaega o aano o manu ma fualaau faisua, o lea e foliga mai e aoga uma ma tamaoaiga. O le afa o le sipuniti o suka e maua ai se suamalie manaia i le ipu. E le mafai ona e faʻaopopo meaʻai, ae faʻaaoga mo na o le kukaina o le susu, ae o le a le faamalieina le sua. Auauna le ipu mo le 'aiga o le aoauli e sili atu le vevela ma le kulimi mafiafia ma le falaoa fou. O le faatonuga lava ia, o le kuka e kuka i luga o le fala o le puaa, o loo tuuina atu i lalo.

  • zucchini - 1 pc.,
  • bay leaf - 2 pcs.,
  • pateta - 3 pcs.,
  • aniani - 1 pc.,
  • masima, pepa - ia tofo,
  • pulu mumu - 200 g,
  • pati tamato - 1 sipuni,
  • fuālaʻau fuālaʻau - itiiti mo le faʻavela,
  • kāloti - 1 pc.,
  • vai - 1.5 l
  • puaa i luga o le ponaivi - 300 g,
  • pasili - 1 sina tootoo.

  1. Sasaa le vai i totonu o le apa, tuu le aano o manu i totonu ma aumai i se vevela. Ona liliu lea o le vevela i se mea maualalo. Kuki seʻi faʻamalie, aveese le faʻamuʻu ma se sipuni slotted.
  2. Soak pi mo le afa itula.
  3. I le taimi lea, ao pateta pateta. Ona fufulu lea, tipi i totonu o poloka.
  4. Taʻu ma tipi fualaau aina o loʻo totoe. Kaloti e mafai ona faʻataʻaina i se fatu.
  5. Uʻu le paluga fualaʻau o kāloti, aniani ma pi i totonu o le pani ma le suauu manogi. E tusa ma le 5-8 minute e lava mo lenei mea.
  6. Afai ua uma ona kuka le aano, ona faaopoopo lea o fualaʻau fulu i le susu, ma ni nai minute mulimuli ane, pateta. O le puaa lava ia e mafai ona maua pe afai e te manaʻomia se masi māmā.
  7. Ma le isi, vaitau le tanoa ma pati tamato, pepa ma le bay bay. Faʻapipii mo le 10 minute, ona faʻaopopo ai lea o le pasili vavalalata.

Pea soup

Afai e te faʻaaogaina le fua mo le susu soup ma le puaa, ona faʻaaogaina lea o le ipu e sili atu ona lelei, ma o lona tofo o le a patino. Tau lava o le fautuaina o meaʻai gaʻo. O le filifiliga pito sili ona lelei o le pusa puaa. E vave ona kuka le ipu, aemaise lava pe afai e te tausia muamua le talo. O lenei fua e mafai ai foi ona e faaopoopoina so o se mea manogi, o lea e mafai ai ona e faia se meaʻai suamalie o le puaa meaʻai i lou fiafia. Mo le uluai galuega, faʻapipiʻi meaʻai i le ipu vevela.

  • moa fualaʻau - 1 sipuni,
  • kāloti - 1 pc.,
  • aniani - 2 pcs.,
  • pork shank - 500 g,
  • pasili poʻo seleni seleni - sina mea mo laei,
  • pulu mago - 250 g,
  • paʻu pepa uliuli, masima e tofo ai,
  • aniani lanu meamata - 1 auupega.

  1. Faʻamama maeʻaeʻa le pi, ona solomuli lea i le vai malulu ma alu mo 3-4 itula.
  2. Otioti le totini i ni vaega laiti, lafo i totonu o le vai inu, kuka mo le 45 minute.
  3. I totonu o le suauu fuālaʻau, fagatila aniani tiʻetiʻoti lelei
  4. Tipi le pasesa po o le seletile i totonu o ni fasipepa, auina atu i le susu, faatasi ai ma peʻa suamalie.
  5. Sosoo, faaopoopo i ai aniani, masima ma pepa.
  6. Simmer le ipu ile vevela masani mo le tusa o le afa itula seia uma ona kuka.

O se isi mea e le masani ai, o le pusa suamalie ma le puaa. O lenei ipu e aofia ai le gaosiga a Georgian, ae ua uma ona lauiloa i le tele o isi tagata o le lalolagi. Na ia faʻaalia le tele o fesuiaiga, e aofia ai ma aano o puaa. O isi mea e aofia ai le salu, lentils, grits ma le araisa. O le ae maua ni laasaga laasaga i lea laasaga i luga ole auala e kuka ai sea sou o lalo.

  • pepa ma le pepa uliuli e tofo ai,
  • hops-suneli - 1 tsp,
  • puaa gaʻo - 500 g,
  • araisa - 120 g
  • afu aina ma cloves, fatu cilantro - 0.5 tsp taitasi,
  • falaoamata - 1 sipuni,
  • mea suamalie mago po o le suamalie i le tofo,
  • pasili fou - ia tofo foi,
  • aniani - 4 pcs.,
  • tkemali sauce - ia tofo.

  1. Fufulu le aano i lalo o se vaitafe malulu, tipi i totonu o ni fasipepa lapoa, lafo i se apa i vai, kuka mo le tusa ma le 1.5 itula.
  2. Tipi le siʻi, kuka lelei, ona 2-3 minute lea. fuga i totonu o se pani ma falaoamata.
  3. Aumai ni aano mai le apa, ma faʻafefete le susu. Susu i ai, faatumu alaisa, aumai le puaa i tua.
  4. A faʻamaligi le ipu, faaopoopo le riki i le falaoamata, kuka le pasesa ma mea manogi uma.
  5. Auina le kuka mo le isi 5 minute, ona faʻasolo atu pea lea.

Buckwheat soup

E tusa ai ma lenei fua, e mafai ona e kukaina ma taofi le soupeti soup ma le puaa. E fetaui lelei mo meaai pepe. Mo soʻo se tamaititi, e lelei uma aano o manu ma manu. E mafai foi ona faaopoopo meaʻai iinei, lea e fetaui ma lou tofo. O le fua lava ia e faigofie lava, o lea o le a le tupu ai le faʻalavelave e oʻo lava i faila e le o ni tomai. E faʻafefea ona kukaina sea ituaiga o soupese, o le a e aʻoaʻo mai faʻasaga taʻitasi i lea laasaga ma le ata oi lalo.

  • buckwheat - 100 g
  • logo ata - afa 1 fua,
  • bay leaf - 2 pcs.,
  • pateta - 2 tubers,
  • moa fualaʻau - 2 tbsp.,
  • puaa - 250 g
  • falaoamata po o le pasili - se tamai fusi,
  • vai - 2 l
  • riki - 1 pc.,
  • pepa, masima e tofo ai,
  • karioti - 1 pc.laiti laʻitiiti.

  1. Fufulu le aano, ona tuu lea ile pito i lalo o le apa, sasaa vai. Pe a vevela, kuka isi 5 minute, ona aveese lea o le puaa, lelei ma tipi i ni fasi keke. Ona toe lafo lea i le susu ma faʻafeiloaʻi le isi kuata o le itula.
  2. Fufulu, fufuluina, kuka le pateta i totonu o poloka. Oti le pepa i ni fasipepa.
  3. Taʻu le kāloti ma aniani, tapuni lelei, ona fufulu lea i le suauu.
  4. Fufulu le fala, lafo i le aano o manu, vaitau ma le masima ma le pepa, faaopoopo le pasili.
  5. Faʻamagisa le sua mo le isi 5 minute.

I se masini fai kuka

Afai e te iloa e uiga i aoga uma o le faʻaaogaina, ona kuka ai lea o le susu susu i totonu. E le faʻatusatusa i mea na tunu i luga o le ogaumu. O se manogi faapitoa e tuʻuina atu i ai e ala i le faanatinatiina o aano o aano o manu fasi ao le i folaina. Ona o le suamalie o le gaʻo, o lea ituaiga ipu e mafai ona faamalieina mo le aso atoa. O le puao puaa i totonu o le kuka taofi lava ia e mafai ona avea ma mea - hodgepodge, pea, kulimi poʻo tomato.

  • bay leaf - 1 pc.,
  • puaa - 300 g
  • pepa suamalie - 2 pcs.,
  • vai - 2 l
  • moa fualaʻau - 2 tbsp.,
  • cloves, masima, pepa - ia tofo,
  • garlic - 2 cloves,
  • karioti - 1 pc.,
  • tamato i totonu o latou lava suamalie po o tomato fou - 400 g,
  • aniani - 1 pc.,
  • pateta - 4 pcs.

  1. Tuu le aano i le pito i lalo o le multicooker bowl, faʻatumu i vai. Pe a vevela, vaitau ma cloves, lavrushka, faaopoopo se sipisi lapisi atoa. Cook mo le itula e ala i le filifilia o le "Soup" poʻo le "Stewing" polokalama.
  2. Le isi, aveese le aano o manu, ma vele le gauga ma faʻafefete.
  3. Uʻu pateta, fufulu, tipi i totonu o pusa, e pei ona faʻaalia i le ata. Ona e lafo atu lea i le susu.
  4. Tasi le riki lona lua, tapuni lelei, ona fuga lea i totonu o se pani ma le 'ololaʻau gaosi.
  5. Le isi, faʻafeiloaʻi fualaʻau ma le pepa, faʻamalolo. Fuga mo le 5 minute, ona faaopoopo atu lea o kāloti kuka.
  6. E faʻapouliuligia sina mea itiiti ma togi le tamato masato, e faʻataʻatitia sina mea itiiti.
  7. 'Otiʻoti le puao toʻa i fasi vaega, tuʻu i totonu o le ipu o multicolo. Ina ia auina atu fualaau faisua i ai iina.
  8. Uʻu le ipu mo le isi kuata o le itula e faʻaaoga ai le "Soup" poʻo le "Suʻa" mode.

Mo i latou e fiafia i fualaau eseese, o se fua o le kuka ma le araisa ma le puaa e talafeagai. O mea aoga mo ia e faigofie tele, ma o le ipu e matua mauoa ma fagutu. E 'ai vave lava, o lea ia vave ona kuka vave, ma le itiiti ifo i aso uma. Afai oe sailia se faigofie ma i le taimi e tasi o fua muamua, ona e taumafai lea i lenei filifiliga - o le a mautinoa lava e te le toe faanoanoa.

  • tamato tomati - 120 g,
  • garlic - 2 cloves,
  • puaa - 500 g
  • kāloti - 2 pcs.,
  • pateta - 3 pcs.,
  • vai - 2.5 l
  • araisa - 50 g
  • mea manogi, masima - ia tofo,
  • riki - 2 pcs.

  1. Faʻafeu le susuga mai le vai ma aano o manu. I le taimi o kuka, aveese le pulu, sasaa ma le vaitau ma mea manogi e tofo ai.
  2. 'Otiʻoti le pateta ua tipi i totonu o fusi, sasaa i aano o manu.
  3. Ona toetoe lava a vave ona faaopoopo le araisa, ma i le mavae ai o ni nai minute ma le seleselega.
  4. A maeʻa le isi 5 minute. faʻafeiloaʻi pasene tomati ma ni meaʻai gaʻo lelei. Faʻasalalū le manava sina mea itiiti.

Faʻatoʻa pateta

O se tasi o fua masani masani mo le vasega muamua o soupisi puaa ma pateta ma vermicelli. E le manaʻomia ai foi ni oloa matagofie. O mea uma e faigofie tele, o le mea lea, e faigofie ma faigofie ona saunia le sou. O le ponaivi e sili mo le suka - o le auala lea o le a amata ai ona sili atu le tamaoaiga. I le avea ai o ni ipu, e aoga le faia o se fagu poo se ipu ma se mafiafia.

  • riki - 1 pc.,
  • moa fualaʻau - 2 sipuni tele,
  • pateta - 3 pcs.,
  • susu susu - 400 g,
  • karioti - 1 pc.,
  • pasili poo le opu - 1 paipu,
  • vermicelli - 100 g
  • tamato - 2 pcs.,
  • masima ma le pepa - ia tofo.

  1. Vaevae le puaa i vaega, faʻafefe mo le itula.
  2. Fualaʻau fualaʻau i vai inu, pi.
  3. Tipi ia aniani i afa mama, olo le kāloti. Fuga i latou ona fufulu lea ma tamato.
  4. Faʻaopopo pati, tipi i totonu o pusa, i le broth, ona tuʻuina atu lea o le fualaau faisua i ai.
  5. Ave le ipu mo le 10 minute, ona lafo lea o le vermicelli i laau, pepa, masima.

Pusi vavao

Afai e te faia soupoto mai riʻu puaa, ona liua lea o le ipu e sili atu ona mauoa, aua o le ponaivi e faʻaaoga mo le susu. E le gata i lea, e sili atu ona lelei, e ono le manaʻomia ai le lona lua. E mafai ona e kukaina le kuka masani, ae o Surpa, o lona atunuʻu o Sasaʻe. O lona eseesega ua manatu e sili atu ona maua le gaʻo maua mai e ala i le amataina o aano o manu fasi.

  • tamato - 2 pcs.,
  • garlic - 2 cloves,
  • pateta - 3 pcs.,
  • kāloti - 1 pc.,
  • vai - 3 l
  • moa fualaʻau - 2 tbsp.,
  • soʻo se greens - 50 g,
  • nusipepa puaa - 500 g,
  • riki - 1 pc.,
  • pepa, masima e tofo ai,
  • Zira - 1 pin.

  1. Vaevae le ivi i ni vaega laiti, tipi ese le gaʻo tele.
  2. Liligi le suauʻu i totonu o se fagu poʻo se pani ma se mafiafia. Faʻamuʻusiʻusiʻu seia oʻo i le auro.
  3. O le isi, faʻapipiʻi aniani tiʻetiʻe i aano o manu, ma pe a mavae ni nai minute - kukalati kuka.
  4. Pogisa sina mea itiiti, ona e lafoina lea o fasi pepa tipitipi ia i latou.
  5. Fuga mo ni nai minute, faʻasalalau i nisi taimi. O le isi e sosoo ai e faʻaaogaina le gaʻo ma patato.
  6. A maeʻa le 2 minute o le faʻavela, faaopoopo le vai. A uma le kuka, taimi ma mea manogi, masima ma pepa.
  7. Faʻasolo le ipu mo le afa itula, ona faaopoopo lea o le karika gaosi. Pe a auauna atu, fufuluina i laau afaina.

O le supa ma le puaa ma anufe e matua ese lava i le tofo ma le manogi. I le faaopoopo atu i mea autu e lua, o fualaau faisua ua faaopoopo i le ipu. Afai e te le fiafia i le tofo o le pepa ua kuka, ona toe suia lea i paprika. Ma o le lanu o le ipu o le a sili atu le susulu, ma o le a le mafatia le tofo. O fuga fou e nafa ma le manogi manogi o le sua, lea e faaopoopo i le tautua.

  • moli fualaʻau - 50 ml,
  • puaa puaa - 350 g
  • seleri - 1 aʻa,
  • kāloti - 1 pc.,
  • musika - 100 g
  • pateta - 3 pcs.,
  • masima ma le pepa - ia tofo,
  • tamato - 2 pcs.,
  • paprika - ia tofo,
  • riki - 1 pc.

  1. Fufulu le aano o aano o manu, tipi i ni fasi fasi.
  2. Fufuluina fualaau faisua uma, pele, paluga.
  3. I totonu o se paʻu loloto, faga muamua fasi fasi aano, ona faaopoopo ai lea o aniani, seleni ma kāloti, faʻafefiloi, ona togi ai lea o pulou pulou.
  4. Palu pateta, vela i le 2.5 lita o le suavai, ona faʻaalia lea o le fagaina o fualaʻau ma pulo.
  5. Taimi i mea manogi, masima, pe a uma ona faʻafefete faʻatasi seia maeʻa uma.

O lenei fua o le a sili atu ona fiafia i tagata e fiafia i mea uma e faatatau i le sisi. O le manogi o le ipu e matua ofoofogia lava, ae i le taimi lava e faigofie ai ona saunia. O le puaa ma le sipisi suauu ei ai lona lauulu lanu. E sili atu le 'ai le aano o manu. O le mafuaaga o le sisi lava ia, aua o le mea lea o se mea gaʻo tele. O fautuaga totoe o loʻo tuʻuina atu i le fua o loʻo i lalo.

  • kāloti - 1 pc.,
  • puaa pua - 0.3 kilokalama
  • kalapu failaʻau - 1 ulu laʻitiiti o kapisi,
  • sisi na gaosia - 0.2 kilokalama
  • fuālaʻu manogi - sina mea itiiti mo le faʻavelaina,
  • pateta - 3 pcs.,
  • vai - 2.5 l
  • mea manogi i lou fiafia
  • riki - 1 pc.

  1. Fufulu le fusi, tuu i le pito i lalo o le apa, faʻaopopo vai, tuʻu i le afi.
  2. Sookisi pulou i le vai inu mo le afa itula.
  3. A uma le kuka o le paluga, aveese le pulu, fufuluina pateta, tipi i fasi pepa. Faaitiitia le afi.
  4. Fry grated carrots i le suauu, ona faaopoopo ai lea o le aniani i ai.
  5. Afai o le aano o manu ua toetoe lava sauni, ona faaopoopo lea o le kuka i pulou ma le kapisi gaosi.
  6. A uma le kuka, tuʻu le sisi kuka i le susu.
  7. Faʻasolo le ipu mo le isi 20 minute, faʻaosooso.

Na maua se mea sese i le tusiga? Filifili i ai, kiliki Ctrl + Ulufale ma o le a matou toe faaleleia!

Tuua Lau Faamatalaga