O le fefete a le Brewer

Faamatalaga talafeagai i 09.06.2015

  • Igoa Latina: Faex vailaʻau
  • ATX Code: A16AX10
  • Mea aoga: Levetiva le Iti (Faex vailaʻau)
  • Foafoa: Ecco Plus, Free-20, Yeast Technology (Rusia), Pharmaics Inc. (Kanata)

Faʻavaeina o le fefete a le tagata faʻatoʻaga (i le 1 gram): protein (480 mg), vitamini B1-B7 (i le faasologa, i le 0.12 / 0.06 / 0.65 / 3.0 / 0.04 / 0.001 mg), vitamini e (0.03 mg).

O pepa e aofia ai le 500 mg o le fefete a le faʻatoʻaga, faʻapea foʻi Magnesium stearate (magnesium stearate) ma Siliconii dioxydum (silikoni dioxide) o vaega o fesoasoani.

Faiga faʻapolopolo

O loʻo maua le oloa i le pepa lapopoa, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o paluga maʻaleʻale faigofie ile 3 i le 5 mm, o le paʻu poʻo le lanu paʻepaʻe o se lanu samasama (atonu o se lanu enaena).

O le oloa o loʻo i ai se tofo oona ma o se manogi masani. O loʻo faʻatau atu i le 25, 50 poʻo le 100 kalama i fagu poʻo ato.

O pusa e biconvex, brownish, e leai ni atigi, ma se manogi lelei o le fefete. Faʻatumu i le 60 po o le 100 i totonu o fagu o mea faʻapitoa.

Faʻataʻitaʻiga

O le fefete a le Brewerry e fesoasoani e taofia le le atoatoa B vitamini. I le faʻaopoopoga, o le meafaigaluega e aafia ai le metabolism ma le fualaau oona, e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o vaega taʻitasi lipids ma cholesterol.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le gaioiga o le oloa e mafua mai i meatotino o lo oi totonu B vitamini, amino acids ma minerale. E manaʻomia se vaega i le faʻafouina o enzymes e faʻatautaia ai le faʻaogaina o faʻamaʻi-faʻaitiitia ma aafia ai le metabolism.

Fesoasoani e toe faʻaleleia ma faʻamalosia puipuiga, faʻaosofia ai le puleaina o le pancreatic, faʻaleleia le faʻaogaina o le intestinal ma le motauli. E faatelevaveina ai le toe faʻaleleia o le tino, faʻaleleia le manaʻo, fesoasoani e faʻamalosia le ulu ma faʻateleina lo latou tuputupu aʻe. E talafeagai mo le gaioiga masani o le fatu, endocrin, vascular and system systems.

Levetiva le Iti B vitamini o vaega ia o le enzyme complexes e nafa ma tulafono faatonutonu o le metabolism, ae ui i lea, oi latou taʻitoʻatasi i lenei tulaga e taʻalo i se tulaga faʻapitoa. O lo latou i ai i se paleni paleni e tatau mo le faʻaauauina metabolism.

O vaega o le vailaʻau o loʻo i le vaega vitamini suamalie, lea e le aofia ai le avanoa o lo latou faaputuputu i le tino.

Vitamini B1 ma le B6 gauai i totonu o le togafiti laiti. Tuʻu Vitamin B12 fuafuaina e ala i le i ai o se itu i fafo i totonu o le manava ma le pito i luga. Mulimuli ane, o le vailaʻau o loʻo feaveaia i totonu o le tino e faʻaaoga ai le palatini transpobalamin II.

Vitamini B1, B6 ma le B12 biotransform i le ate, vitamini B2 i totonu o le tino ua liua i se covinzy flavin mononucleotide, ona - i totonu o se coenzyme FAD (flavin adenine dinucleotide). E tusa ma le 60% o metabolites e fesootaʻi ma masini toto plasma.

Faʻatonu vitamini B1 ma le B6 e faia e fatugaʻo (mai le 8 i le 10% o le vailaau o loʻo faʻamalosi i lona tino mama). I le tulaga o le maualuga, o lo latou manava ma mea o loʻo i totonu o le inumaga e faʻapupulaina ai.

Vitamin B12 faalilolilo i le talo ma toe faʻafefe i totonu o le fatu. O le avega o se vaega (6-30%) faʻamalosi e gaʻo i totonu o le 8 itula. O le vailaʻau e pasia le BBB ma pasi i le susu.

Vitamin B2 faʻamaʻi faʻamaʻi, o se vaega i le ituaiga o oloa metabolism.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • vaega B hypovitaminosis,
  • siama paʻu (e aofia ai faʻamatalaga o aʻafiaga o le neurogenic, fomaʻi o le stomatitis, furunculosis, paʻu paʻu, sikeripere, faʻamaʻitama uʻamea psoriasis, siama),
  • dysbiosis,
  • faʻaleagaina,
  • polyaseitis,
  • anaemia,
  • maʻisuka malosi,
  • faaumiumi le oo atu i radiation ma vailaau matautia,
  • ava malosi
  • o le i ai o tulaga lamatia mo le atinaʻeina o le fatu ma faʻamaʻi vascular,
  • meaʻai paleni
  • afaina o le tino
  • toe maua mai pe a uma le maʻi.

E faʻapefea ona fai le paʻu?

O le paʻu e ave faʻalanu pe faʻaaogaina i fafo e avea o se vaega o se masini meaʻai.

A o lei faia le os, ua solo le oloa i le 100 ml o vai inu. Mo faʻamatalaga puipui, e lua lua masina masina e faʻataʻitaʻiina ma se lua vaiaso malolo i le va oi latou. Ole fua o aso taitasi mo se tagata matua e ese mai i le 7 i le 10 g / aso. Mo tamaiti, e mai le 3 i le 5 g / aso. Vaevae i totonu o 2-3 inumaga.

Mo se tagata matua, e le sili atu le sili atu i le 1800 kalama, mo le tamaitiiti - 600 g.

O tagata e nonofo i se tau le lelei e tatau ona 3 vasega.

O le togafiti togafitiga e 1.5-2 taimi e sili atu nai lo le siaki.

O tagata, e ala i le galuega, latou te aʻafia i le faʻamalosia o le neuropsychic and physical stress, e tatau ona tui le vailaʻau ina ia maua ai le 0.3-0.5 g o le fefete i le aso.

Felauaiga i luma

Pe a sauniuni foliga mata, o le ituaiga paʻu e faʻaaogaina: mo le paʻu vevela, e faʻafefiloi le paʻu ma fuālaʻau fuālaʻau (soo se mea, i le 1 sipunifi o le fefete i le 3 sipuni tele o le suauu), mo le paʻu o le tino, ma le mafanafana o le kefir ma le paʻu oona suamalie po o le suamoni ma fuamoa paʻepaʻe.

Mo le toe faʻafouina o le paʻu, faʻaaogaina le fefete i le faʻafefiloi ma kāloti kuka (ratio 1: 2), honey and egg egg, lemon whitewash ua faaopoopo i le paʻu e faʻamaeʻa ai.

Aisea e taua ai papatusi i le tino?

Mo tagata taaalo o loʻo auai i taaloga taʻavale, o le fesoasoani faaopoopo o se punaoa tauaB vitamini, squirrel, amino acids, nucleic acid ma enzymes.

E sili ona manaia mo tagata taaalo o le i ai i totonu o le oloa BCAA amino acid complex, e tusa ma le 35% e aofia ai le tino maso tagata. O le BCAA e faʻaitiitia ai le leiloa o isi amino acids, faʻateleina le muscle tumau, faʻaleleia atili le faʻaaogāina o le porotini, faʻalauteleina le faʻasologa, ma puipuia ai le palatini ma puipuia ai le leiloa o fiva musika, e afaina ai le gaosiga o inisalinitausisia tulaga maualuga testosterone ma cortisolfaʻaosofia ai hormones tuputupu aʻe.

Squirrels ia sili atu ma le afa o le mamafa o le fefete, lea e avea ai le faaopoopoga ma punaoa lelei o le faaopoopopolotini. E mafai e tagata taʻavale ona faʻaopopo i tagata e maua, faʻamalama e faʻamaalili, taumafa masani, poʻo le faʻaaogaina faʻatasi e avea o se faʻaopoopoga meaʻai.

Faʻaaogaina o vailaʻau

O manu o loʻo nonofo i 'aʻai tetele o loʻo faʻaalia i le tele o mea leaga: o se siosiomaga eleelea ma otaota faʻasaina ma faʻamalolo, faʻalauteleina eletiseka eletise, vai le lelei mai le faʻapalaina o vai, ma isi.

O le faʻaaogaina o mea taumafa faaopoopo mo taifau ma pusi e mafai ona totogi ai le leai o meaʻai i totonu o le fafaga, faʻamalosia puipuigapeti, faʻaitiitia le gau o lauulu ma faʻamalosia le fausaga o le peleue, aveese le sili atu mai le tino o le manu cholesterol, faʻaleleia le tulaga o le fatugaʻau tutotonu, faʻaitiitia le vevela, vevela ma le faʻaleagaina o le paʻu, taofi le faʻaalia o pusa toto.

Paleni faʻatulagaina B vitamini Fesoasoani e faʻaitiitia le pulelaʻau o le hormon adrenaline, lea e oʻo atu ai i le faʻaitiitia o le popole o le meaola ma faigofie ai ona taulimaina le faʻalavelave.

Fegalegaleaiga

O le fefete a le Brewerry o se vailaʻau faʻapitoa. Faatasi ai ma isi fualaau faasaina, i le tasi itu, o le gaioiga o mea taitasi o lona gaosiga ma le gaioiga o le fualaau faasaina i lona atoaga e mafai ona sui, i le isi itu, o le vailaau faafomai o fualaau faasaina lea e faaaoga faatasi ma le fefete a Brewer's e mafai ona sui.

Alu ava togafitiga ma faʻaiuga tautala mafai ona faʻaititia le maualuga Vitamin B1.

Talu mai le suiga Vitamin B1 i lona tino galue e maua mai i le auai o le magnesium, e fautuaina e faia ni meaʻai faʻalaʻau taumafa ma fualaau o le magnesium.

O le fualaau faasaina ua solia i tagata e ave Levie pei ona i ai i le fefete a Brewer vitamini b6faaitiitia le aoga o lenei meafaigaluega. E faapena foi vitamini b6mafai ona:

  • faʻalavelave le faʻafefe ma faʻaitiitia le faʻasalaga plasma o ia mea faʻamalosipei phenobarbitalma phenytoin,
  • faateleina le maualuga o intracellular o le zinc ma le magnesium.

Faʻaaoga faʻatasi ma Theophylline, Penicillin, Isoniazid, Cycloserine ma faʻaiuga tautalao le fualaau o le fefete a le Brewer e tatau ona faʻateleina.

Antifungal fualaau faasainafaaitiitia le aoga o le fefete a Brewer.

Beer Yeast faʻamatalaga

O faʻamatalaga e uiga i le faʻafefete a le tagata faʻatoʻaga (e oʻo lava ile papa, e tusa lava pe mama) o le tele o mea lelei. O le tele oi latou o ni iloiloga e uiga i le fefete a le tagata fai keke mo lauulu ma fao, mo le paʻu ma le mamafa o le mamafa. I le avea ai o se tulafono, o le aoga o oloa mai gaosiga eseese (ECO-MON, Nagipol, Farmakom, Evicent, Eco-Plus, Osokor) e tusa ma le tutusa - e tusa ma le 4-4.8 points i luga o le lima sikuea.

E tusa ai ma le tele o tagata faʻatau, o le fefete e faʻaleleia lelei le foliga o le paʻu o le tino, faʻavaveina le tupu o lauulu, faʻafiafia fao ma sili atu le malosi, ma mafai ai e le tino ona faʻamalosia le taumafa i mea e manaʻomia. O le isi mea tele faaopoopo o le faʻaopoopoga o lona tau maualalo. Ae ui i lea, e iai foʻi faʻafitauli.

O le mea lea, i le aofai atoa o iloiloga lelei e uiga i ECO-MON Faʻasaga o le Brewer's faʻatasi ma le Zinc O loʻo i ai iloiloga lea e matauina ai o le aveina o le faaopoopoga na mafua ai le maua o se tupe maua malosi.

Ma i se tasi o iloiloga e uiga i Beer Yeast ma Evicent Sulfurua maitauina e tusa ai ma le talaaga o le faʻaaogaina o lenei meaʻai, o le lauulu na faʻamalosia malosi ma fao na amata ona tupu vave vave, ae na tupu se faafitauli gaogao.

Mafuaaga mo Manatu Leaga Levetiva le Iva Nagipol 1 sa:

  • toilalo o le taamilosaga faataamilosaga ma le faaaogaina o mea faaopoopo,
  • o se malosi malosi o le tuinanau,
  • faʻateleina le mamafa, ulu, ulu,
  • leai se aoga.

Ae ui i lea, toetoe lava o tagata uma na tuua ia ituaiga o iloiloga, faatasi ai ma le miti na latou maitauina le faaopoopoina o fualaau faasaina, ma o le gaioiga e fesootai ma le tali a le tagata i vaega o meaʻai.

Meaʻai a le Brewer's: faatonuga mo le faʻaoga

Actovegin: Aloe extract: Bodymarin: Verona: Vitagren: Methyldronate: Solcoseryl: Stomaran

Alpha lipon: Apilak Grindeks: Paleni 300: Faalavelave: Hematogen: Faʻailoga: Kalini: Mumiye

  • Atorvastatin (o se vailaau faʻamalosi faʻamaloloina. Faʻaaogaina i le faʻamalosia faʻatasi ma le faateleina o le cholesterol atoa, apolipoprotein B, triglycerides.),
  • Nimesulide (non-steroidal anti-inflammatory drugs) Faʻaaogaina mo le osteoarthritis, osteoarthrosis, bursitis, tendonitis O mea gaʻo: nimesulide.),
  • Lipoic acid (E iai le lipotropic, faʻamaʻi lepatoptectitive effect) Faʻaaogaina mo le atherosclerosis, maʻi o le ate, inu. Synonyms: Tiketi.),
  • Lorista (Faʻatonu o le antihypertensive Faʻatūga eletise: losartan. Faʻaaoga mo le maualuga o le toto maualuga ma le toilalo o le fatu.),
  • Imudon (O se vailaʻau faʻatele e iai mea faʻaleaganuʻu. O loʻo faailoa mai mo le togafitiga o faʻamaʻi o le oral o le vaʻaia o se mea faʻaleagaina ma le faʻaleagaina o le tino.),

Meaʻai a le Brewer's: uluai faatonuga mo le faʻaaogaina

O le vailaʻau o le keke a Brewer's e iai sona faʻafitauli faʻapitoa ona o o se faʻalavelave o vitamini o le vaega B, amino acids ma mea oonao se vaega lena.
O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina e aofia ai i le faatonutonuina o faagasologa fou, polotini, lipid ma le carbon metabolism, ma le gaoioi foi o le tele o enzymes.
O le vailaʻau e faʻaleleia ai le gaioiga o le tino puipuia, faʻaleleia togafitiga o le tino (e aofia ai sela epithelial), ma faʻamalosia le tetee o le tino.
O le vailaau faasaina foi e faatonutonu ai le faagaoioia o le endocrin, popole, ma le cardiovascular systems.
O vitamini o loʻo faia ai le Yeast a Brewer o vaega ia o le enzyme system e faatonutonuina ai le fesuiaiga o meaola o le macromolecules (proteins, fat and carbohydrates).
O tagata taitoatasi, o vitamini B taitasi e auai i le tele o gaioiga masani, ma o la latou vaega paleni i le tino e tatau mo le gaioiga masani o gaioiga faʻasolosolo.

O le sauniuniga O le fefete a Brewer o loʻo i ai le 4 vitamini o le kulupu B, lea e talafeagai mo le masaniga o le faʻaogaina o le tino, metabolism o neurons, faʻapea foi ma tulaga le lelei o vitamini o le vaega B.
Vitamin B1 (Thiamine) i le tino o le tagata, phosphorylating, liliu atu i le cocarboxylase (o le coenzyme o le tele o tali o le enzym).
E aofia i le siama le faasalalauina o aʻafiaga o le nasu i le synapses o neurons, o le metabolism o proteins, carbohydrates ma gaʻo, faapea foi i gaioiga autu uma i toto ma musika, o le tino o le tino, ma le fatu.
Vitamin B2 (Riboflavin) E faʻamalosia ai le faʻagasologa o gaioiga i le taimi o le fefaʻasoaʻiga o proteins, carbohydrates ma gaʻo. Faia se vaega i le fatuga o le hemoglobin, lagolagoina le vaaiga masani, toe faʻafouina o paʻu.
Vitamin B6 (Pyridoxine) i le phosphorylated foliga o se coenzyme i le metabolic processes o amino acids (vavalalata, decarboxylation, ma isi mea), lea e talafeagai mo le galue masani o le ogatotonu ma le gataifale lautele.
Auai i le biosynthesis o neurotransmitters: histamine, serotonin, norepinephrine, dopamine ma adrenaline.

Vitamin B12 (Cyanocobalamin) talafeagai mo le matua o le toto mumu ma le hematopoiesis masani. Cyanocobalamin, i totonu o le coenzyme forms (methylcobalamin ma adenosylcobalamin), e talafeagai mo le faagasologa o le faia o le tali, tupuga o le ola. Vitamin B12 e aofia ai i le tele o gaioiga o meaola - i le felauaiga o vaega o le methyl, i auala faaliliu, i le tuufaatasiga o meaola o le nucleic, i le fesuiaiga o amino acids, lipids, carbohydrates.
Cyanocobalamin e aʻafia ai le gaioiga o le tino (synthesis o le RNA, DNA, myelin ma le lipid composition o cerebrosides ma phospholipids).
O vaega o le fualaau faasaina o vitamini suamalie e mafai ona suavai, o le mea lea, aua le faaputuputu i le tino.
Suiga ma tufatufaga.
Vitamini B1 ma le B6 e faʻafefiloi i le pito i luga o le toto.
O le faʻaaogaina o le vitamini B12 e faʻalagolago i le i ai o se mea i totonu ile manava ma le pito i luga. O le transcobalamin II o le felauaiga e nafa ma le tele o felauaiga o le cyanocobalamin i totonu o masini.

Metabolism.
Vitamini B1, B6, B12 ua faʻafefeteina i le ate. Riboflavin ua liua i le flavin mononucleotide (coenzyme) -, ona sosoo ai lea ma se isi ituaiga - coenzyme flavin adenine dinucleotide.
E tusa ma le 60% o metabolites e fesootaʻi ma pamu plasma.
Faʻatinoga mai le tino.
O le vitamin B6 ua faʻateleina i le faʻavave. E le fesuisuiai, pyridoxine ma siama e maua e gaʻo (8 - 10%).
Faatasi ai ma le maualuga o le fualaau faasaina, o le excretion o vitamini B1 ma le B6 e ala i le inumaga ua faateleina. O le vitamin B12 e natia ile talo ma toe pasi atu i le ate.
O se vaega le taua o le tui o le cyanocobalaini (6-30%) ua faʻateleina i le urine i le valu itula.
O le Zinccobalamin e pasia le puipui o le placental, ma pasi foi i le susu o susu i le taimi o le lactation.

O le fefete a le keke e faʻamatalaina mo tagata matutua ma tamaiti mo le puipuia:
- solia o vaitamini, minerale ma le protein-carbohydrate metabolism,
- faʻateleina le neuropsychic ma le faʻafitauli faaletino,
- ava malosi,
- faʻamaʻi o le membrane mucous ma le paʻu o tulimanu o le gutu e mafua mai i le streptococci (angatitis stomatitis),
- hypovitaminosis o le kulupu B,
- dysbiosis,
- faʻalauteleina le faʻaalia i vailaʻau matautia ma faʻamalositino, faʻapea foʻi ma le faʻaalia i tulaga leaga o le fesuiaiga,
- Mea le atoatoa po o le le paleni meaai paleni, aemaise lava i le vaitaimi o le toe faʻaleleia pe a maeʻa faʻamaʻi pipisi.

O le fefete a le Brewer's i laulau e masani ona faʻaaogaina mo le puipuiga afaina o faamai o le cardiovascular system i taimi o ulaula, toto maualuga ma le dyslipoproteinemia.
I le dermatology ua faʻaaogaina le fualaau mo togafitiga ma le puipuia:
- dermatosis,
- sasaina
- furunculosis,
- psoriasis, eczema.
E masani ona faʻaaoga le falaoa o le Brewer's mai le paʻu (siaki), aemaise lava i le talavou, i totonu ma i foliga o maso.
Afai e tatau ai, faʻatonu le fefete a Brewer mo tupe maua.
O le fualaau faasaina e faʻaleleia ai faiga faʻasolosolo, e mafua ai le faʻaleleia atili o le manaʻo.
Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona tuʻufaʻatasia ma aʻoaʻoga masani e faʻaleleia ai le maso maso.
Mo le maua o le mamafa, e fautuaina e faʻaaoga le fefete a Brewer i le maeʻa ai ona faʻatalanoa se tagata tausi meaʻai e filifilia le mea saʻo ma meaʻai.

O le fefete a le Brewer's i laulau e faʻaogaina faʻatalanoa pe a uma se taumafataga.
Mo le gaphylaxis e masani lava ona fuafuaina se auala o le 30 aso:
- mo tagata matutua - 1 g 2-3 taimi i le aso,
- tamaiti mai le 7 i le 12 tausaga - 0.5 g 2 taimi i le aso,
- Tamaiti mai le 3 i le 7 tausaga - 0.25 g 2 taimi i le aso.
Tamaiti i lalo ifo o le 3 tausaga Least a le Brewer i laulau e le o faʻamaonia.

Afai e talafeagai (aemaise lava i matagi fesuiaʻiga), e toe faia le vasega pe a uma ona feutagai ma le fomaʻi i le mavae ai o le 1-3 masina.
I togafitiga, e masani ona faʻaaoga le dose ole 1.5-2 taimi.
Toto faʻatulagaina faapitoa ma le mamafa o le neuropsychic or physical stress, e faavae ile 0.3-0.5 g i le 1 kg i le aso.
O le fefete a le Brewer's mo lauulu ma fao o loʻo faʻaaogaina foi.
Mo le paʻu, magumago ma lemu le lauulu ulu cosmetologists faatonuina se fualaau faasaina ma le sulfur ma le sima. Mo le vavalo o le keke a Brewer e mafai foi ona faʻaaogaina fafo i foliga o masimata.
Ina ia faia lenei mea, 1-2 laulau e nutimomoia ma faʻafefe i le vai i le tulaga talafeagai. O isi vaega e mafai ona faʻaopopo i masini - meli, fualaau suamalie poʻo fualaau fualaau.

O le tausisia o tui ua fautuaina e faʻaitiitia ai le tupuga o aʻafiaga itu.
Faatasi ai ma le tele o le faaaogaina o le fualaau faasaina o le fefete a Brewer, e mafai ona faʻaalia afaina o le tino e pei o: urticaria, paʻu o le paʻu.

- faʻasalalauga i vaega o le vailaʻau,
- O Leber (faʻamaʻi o le atrophy o le nerve optic),
Candida dysbiosis,
- Aua le ave i tagata gasegase o loʻo ave le vailaʻau antiparkinsonian levodopa.
Tamaiti.
Afai e aliali mai ni faailoilo o le gasegase, e tatau ona e taofia le tagofia o fualaau faasaina.

Talu mai le sauniuniga O le Fefete a Brewer o se vailaʻau faʻateleina, o se taunuuga o lona faʻaaogaina ma isi masini, o le gaioiga a le vailaʻau faʻatasi ma isi masini faʻaogaina e faʻaaogaina i le taimi e tasi e mafai ona sui.
Le faʻaaogaina o faʻamatalaga tautala, ava malosi ma togafitiga faʻaitiitia le vitamini B1 (thiamine).
E tatau ona iai le magnesium e faʻaagaoioia ai le vitamini B1, o lona fesuiaiga o vine i se tulaga malosi. O le faʻaoga faʻaaogaina o le fefete a le Brewer faʻatasi ai ma mea e aofia ai magnesium e talafeagai.

E le tatau ona faʻaaogaina le fefete a le Brewer i tagata gasegase e maua levodopa, ona o le vitamini B6 (pyridoxine hydrochloride) e aʻafia ai le aoga o lenei vailaʻau.
E faapena foi pyridoxine e mafai ona faʻalavelave i le faʻamalamalamaina ma laʻititi maualalo o tagata faʻamalosia i totonu o le toto (phenobarbital ma phenytoin).
Pyridoxine chloride e mafai ona faʻaleleia le maualuga o elemene intracellular Mg ma Zn.
O le fua o le fefete a le uila e tatau ona faʻalauteleina aʻo faʻaaogaina i faʻamatalaga e tautala ai, penisillin, isoniazid, cycloserine ma leopophylline.

O maʻi i le taimi o le maitaga ma le lactation e tatau ona faʻaaoga sauniuniga faigata o vitamini ma minerale pe a uma ona feutagai ma lau fomaʻi.

O le tausisia o vailaʻau ua fautuaina e faʻaitiitia ai le maualuga o lenei fualaau faasaina le fefete a Brewer.

Pepa o le areto lanu enaena ma le manogi o le fefete - 500 mg, 60 pi. i fagu.

Teu i le vevela o le potu i se mea matutu.
Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.

1 papalama o le Yeast Brew's:
- gaioiga galue: le falaoa a le brewer - 500 mg,
- tagata faʻatau: kasini dioxide, magnesium stearate.

Faaaoga i le taimi o le maitaga poʻo le lactation

O le maʻitaga ma le susu, e tatau ona faʻaaoga sauniuniga o vitamini ma microelements, paleni i le tuufaatasiga mo le faʻaaogaina i nei vaitau.

Le malosi e faʻaosofia ai le tali o le taimi e ave ai pe galue faʻatasi ai ma isi faiga.

Faaaoga i tamaiti e 3 tausaga.

Tosiga ma le pulega

O le fualaau faasaina e fai ma tautala pe a maeʻa se taumafataga.

Tagata matutua ma tamaiti e sili atu ile 12 tausaga - 2 pusa 3 taimi i le aso. Tamaiti i le 3 i le 12 tausaga - 1 le laupepa 3 taimi i le aso. O le umi o le taimi e faʻaaoga ai e faʻatinoina i le tagata lava ia, e fuafua i le mamafa o le vaivaiga o le vai, le natura o le togafitiga ma le gafatia o le vailaʻau.

Contraindications

E faʻamaonia i le tulaga o le faʻaleleia o le tino i ona vaega. O le fefete a le Brewer's i laulau e le o faʻasinoina mo tamaiti ei lalo o le tolu tausaga.

E faʻaaogaina ma le faʻaeteete i le gout, le maʻi o Leber, o le dysbiosis faʻamaoni ma fatuga fatuga.

I le faagasologa o le faʻatagaina, ava malosi, fomaʻi faʻamataʻu ma togafitiga e tatau ona lafoai.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

  • Vitamin B1 laʻititi le faʻaititia o le ava malosi, togafitiga, ma faʻamaʻi faʻamataʻu.
  • O le tuufaatasiga ma sauniuni o le magnesium e fesoasoani e suia le vitamini B1 i se faiga malosi.
  • Vitamin B6 e faʻaitiitia ai le lelei o levopa, faʻavevesi ai le absorption ma faʻaititia ai le plasma concentrations o phenobarbital ma phenytoin, faʻapupulaina le maualuga o intracellular o le zinc ma le magnesium.
  • A faʻaaogaina i le toophylline, penisillin, isoniazid, cycloserine ma fomaʻi faʻamataʻu, o le lelei o le fualaau faasaina e faʻaitiitia, e manaʻomia le fetuunaiga o fualaau.
  • Faʻatasi ai ma fualaau faʻamalo, o le aoga o le fefete a Brewer's e faʻaititia.

Tau i falemaʻi

O le fefete a le Brewer's mea mo le 1 afifi e amata i le 93 rubles.

O le faʻamatalaga o loʻo i luga o lenei itulau o se faʻamaumauga faigofie o le faʻasalalauga aloaia o le faʻamatalaga fualaau faasaina. O loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga mo na o faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le o se taʻiala mo le faʻamalositino. Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se tagata tomai faapitoa ma faamasani oe lava i faatonuga ua faamaonia e le kamupanī.

O le a le mea faʻafefete a le faifaʻailoga

O le oloa o se meaola ola e tasi le toto. E maua i latou e ala i le faʻaaogaina o le faʻamalosiina o pia vort mai le malt, sulu. A maeʻa ona aoina vaega, ona amata lea o le faʻamalosi. I le faagasologa o lenei faagasologa, e afua ai le faʻaleleia, mulimuli ane o le faʻafefiloi o moa, malt, karite e avea ma faleteuoloa o vitamini ma minerale, o lea o lenei meafaigaluega o le mea sili lea ona lelei.

O ituaiga ituaiga o le fefete a le faifaʻailoga e lauiloa: paʻu, faʻagogo (paʻu) poʻo vai (vaifofo):

  • O pusa ma le vaimama faʻafefe ua faʻatau atu i falemaʻi e avea o mea faʻapipiʻi meaʻai. E aofia ai le tele o minerale, vitamini. O le vailaau faʻasaina o loʻo avanoa i le afifiina o pepa.
  • E mafai ona faatauina le suavai i faleoloa. E i ai se aafiaga tele ma mamana i le tino, ae e faigata ona teuina. Ae e te leʻi faʻatau se oloa, suʻesuʻe ona foliga aʻo leʻi faʻaogaina, aʻafiaga o aʻafiaga.

Afai e te le iloa le mea e faʻatau atu ai le fefete a le tagata faʻatau, e mafai ona e alu i se fale talimalo lea o le a faʻaalia ai oe e le faʻatau filifiliga o fualaau oona e tusa ai ma lau talosaga. O faleoloa i luga o le initaneti e ofoina atu le tele o oloa filifilia e faʻavae i luga o oloa faʻamafanafana e mafai ona filifilia ma faʻatonuina, ae e tatau ona e gauai atu i iloiloga a tagata. Manatua le tele o le fefete a le tagata faifaʻailoga i laumei, paʻu: o le tau faʻatatau e 115 rubles.

O le aganuu o le fefete na maua e Emil Hansen. O ia o se fomaʻi lauiloa, faifeʻau. I le taimi muamua, na faʻaaogaina le fefete mo na o le gaosia. Ona faʻaaogaina ai lea e le au vailaau mo togafiti. O le tuufaatasiga o le fefete a le tagata faʻatau meaʻai e aofia ai vitamini, minerale, amino acids, faʻaaogaina o meaola masani, vailaʻau. Aoao e uiga i meatotino o vaega o le fualaau faasaina, faafetai i le fomai e faatonuina ai:

  • Lefete ei ai vitamini B, P ma le D. Latou te toe faʻafouina le tino o le tino, paʻu, faʻaleleia manaoga, faʻamalosia fao, lauulu.
  • E fesoasoani le fufuluina o faʻamafanafana e toe faʻafouina ai le ponaivi, faʻamaonia le gaioiga o le gaʻo.
  • O le Copper e faʻaalia ai le malepelepe o gaʻo ma gaʻo, faʻamaonia le galuega, faʻamalosia le inisalini.
  • O le potassium e fesoasoani e faʻatonutonuina le paleni-faavae o le toto ma faʻaalia ai le malosi o le nerve.
  • O le kesi o loʻo faia ai galuega o le faʻatulagaina o mea, lagolago ma fatu ai nifo, ponaivi.
  • O le Zinc ei ai mea aoga e fesoasoani e faʻafefeteina ai le tupu aʻe ma vaevaega o siama, faʻafouina ai masini, ma atiina ae ai le faiʻai.
  • E fesoasoani le magnesium e faʻasaʻo le metabolism ma faʻalauteleina le paʻu o le mamafa, faʻamafiesea le fefe i totonu o le tino ma le le lava o le minerale, faʻaleleia le faʻalavelave o le tino.
  • O Silicon e nafa ma le faʻaaogaina o le calcium, tupu o le ponaivi.
  • O le sodium e tausia se paleni masima-masima.
  • Sulifara e lagolagoina se foliga maloloina o le paʻu, lauulu ma fao.
  • O le Selenika e nafa ma le puipuia mai toxins, faʻaleleia le puipuiga, ma fesoasoani i le faʻamautuina o le metabolism.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le fefete a le Brewer

O le fefete a le Brewer's i laulau e faʻaogaina faʻatalanoa pe a uma se taumafataga. Mo le puipuiga, e masani lava ona masani ona faatulaga se vasega o le 30 aso:

  • Tagata matutua - 1 g 2-3 taimi i le aso,
  • Tamaiti mai le 7 i le 12 tausaga - 0.5 g 2 taimi i le aso,
  • Tamaiti mai le 3 i le 7 tausaga - 0.25 g 2 taimi i le aso.

Tamaiti i lalo ifo o le 3 tausaga Least a le Brewer i laulau e le o faʻamaonia.

Afai e talafeagai (aemaise lava i matagi fesuiaʻiga), e toe faia le vasega pe a uma ona feutagai ma le fomaʻi i le mavae ai o le 1-3 masina.

I togafitiga, e masani ona faʻaaoga le dose ole 1.5-2 taimi.

O le fua faatatau e fuafua faapitoa mo le tele o le neuropsychic or physical exertion, i le fua faatatau 0.3-0.5 g i le 1 kg i le aso.

O le fefete a le Brewer's mo lauulu ma fao o loʻo faʻaaogaina foi. Mo le selu, matagogo ma lemu le lauulu o ulu, cosmetologists faatonuina se fualaau faasaina ma le sulfur ma le sima.

Mo le vavalo o le keke a Brewer e mafai foi ona faʻaaogaina fafo i foliga o masimata. Ina ia faia lenei mea, 1-2 laulau e nutimomoia ma faʻafefe i le vai i le tulaga talafeagai. O isi vaega e mafai ona faʻaopopo i masini - meli, fualaau suamalie poʻo fualaau fualaau.

Faʻaiʻuga

E tusa ai ma iloiloga, o le meaʻai a Brewer's e le mafua ai aʻafiaga. I nisi tulaga e le masani ai, o nisi mea e ono afaina i le tino e mafai ona tupu i foliga o le paʻu urticaria po o le vevela.

E fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina ma vailaʻau e aofia ai le magnesium, talu ai o loʻo aʻafia i le faiga o gasegase.

O le faʻaaogaina o togafitiga, ava malosi, ma fomaʻi i le taimi o togafitiga faʻatasi ai ma le Yeast Brewer's e le manaʻomia, aʻo latou faʻaitiitia le maualuga ole vitamin B1.
Faʻatasi faʻatasi ma le isoniazid, fomaʻi faʻamataʻu tautala, leophylline, penisillin, cycloserine, e tatau ona faʻateleina le fua o le aso.

E tusa ai ma iloiloga, o le meaʻai a le Brewer's gasegase e maua ai se mea mautinoa e faaleleia ai le tulaga o fao ma lauulu i le masina.

Meaʻai a le Brewer's: tau i totonu o falemaʻi i le initaneti

VAEGA TAUSAGA LAUSIA Calcium / Magnesium / Iron 100 pcs.

TAUSAGA ASETA TAUSAGA Iron 100 pcs.

TAUSAGA 100 tausaga

TAUSAGA ASETA TAUSAGA Zinc 100 pcs.

VAEGA POTU ASO Iodine 100 pcs.

TAUSAGA ASETA TAUSAGA mo tamaiti 100 pcs.

VAEGA POTU TAUSAGA Sulfur 100 pcs.

Lefefe a le Brewerry Ekko Plus ma iodine ma calcium 450 mg papafa 100 pcs.

TAUSAGA PETE NAKIPOL 100 pcs.

VAEGA POTU ASO Selenium 100 pcs.

TAUSAGA ASETA TAUSAGA Calcium 100 pcs.

TAUSAGA 100 tausaga

O le fefete a le Brewer with gray gray No. 100

Beer beast nigipol tab. 500mg Numera 100

Eguk beer yeast faatasi ma le laupepa. n100

VAEGA TAUSAGA LAUSIA Calcium / Magnesium 100 pcs.

Efeso levast plus calcium-magnesium-vit d tab n100

TAUSAGA TAUSAGA TAUSAGA Numera 2 Ava 100 pcs.

VAEGA o tausaga o le Sulfur 60 pcs.

TAUSAGA FAʻAMASI Pepa fualaau 100 pcs.

Yeast beer ECO-MON i le calcium tbl Numera 100

VAEGA o le MEA LIMA Paʻu Kalaku / Magnesium / Vitamin D3 100 pcs.

East beer lefast faatasi ai ma le zinc tab n100

Pero o le areto Ekko Plus ma chrome 0.45 g papafa 100 pcs.

TAUSAGA ASETA TAUSAGA Faʻasalaga 100 pcs.

VAEGA EVILENTI Pero o le areto ma Sulifura 60 pcs.

TAUSAGA TAUSAGA LONA Numera Numera 1 fao / lauulu / paʻu 100 pcs.

TAUSAGA TAUSAGA TAUSAGA LOLOTO GALUEGA 0.5 g 100 pcs.

TAUSAGA MUAMUA Methionine / Cysteine ​​60 pcs.

TAUSAGA TAUSAGA TAUSAGA 150 pcs.

Levetiu a le Brewer Nagipol 1 tbl 0.5g Numera 100

TAUSAGA TAUSAGA papaʻu / lauulu / paʻu (nagipol 1) 100 pcs. (ASNA)

TAUSAGA ASETA TAUSAGA e faasaga i siama (nagipol 2) 100 pcs. (ASNA)

O le fefete a Brewery ma le seleni 100 tabl

Vailaʻau fefete e salalau le sulfur tab n60

O le fefete a le Brewer's nagipol-1 fao fagu paʻu 100 tabl

O le fefete a le Brewer's nagipol-2 eka 100 papa

O le falaoa suamalie e tupu mai i le sulfur 60 tabl

Yeast i le foaʻiina o le nusipepa n100

VAEGA FAATINO Pepa o le areto ma Sulfur 100 pcs.

Meaʻai a le Brewery Evise ma le sulfur Numera 60

O le meaʻai suamalie e maua ai le sulfur tab n100

O le meaʻai suamalie e tupu mai i le sulfur 100 tabl

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

O Caries o le faʻamaʻi pipisi taatele i le lalolagi e oʻo lava i le siama e le mafai ona tauva.

Faatasi ai ma se asiasiga masani ile moega tanning, o le avanoa e maua ai le kanesa o le paʻu e faateleina i le 60%.

E tusa ai ma le tele o saienitisi, o fale o le vitamini e le aoga mo tagata.

I le taimi o le seneezing, o le tino ua maeʻa ona galue. E oo lava i le fatu ua taofi.

O le mamafa o le faiʻai o le tagata e tusa ma le 2% o le mamafa o le tino, ae na te faʻaumatia pe a ma le 20% o le okesene ulufale atu i le toto. O lenei mea moni e mafua ai le faiʻai o le tagata i mea leaga e mafua mai i le leai o se okesene.

O galuega e le fiafia i ai le tagata e sili atu ona afaina i lona mafaufau nai lo le leai o se galuega.

O le tele o fualaau faasaina na muai faatauina atu e avea o fualaau faasaina. O Heroin, mo se faʻataʻitaʻiga, na muaʻi faʻatau atu e avea o se tale o le tale. Ma o le koko sa fautuaina e fomaʻi o le faʻamaʻiina ma o se auala e faʻatupulaʻia ai le faʻatumau.

O le lauiloa lauiloa "Viagra" na amataina mo le togafitiga o le maualuga o le toto.

Afai e te ataata na o le faalua i le aso, e mafai ona e faʻaitiitia le toto ma faʻaitiitia le lamatiaga o fatu ma tuʻituʻi.

E miliona miliona siama ua fananau mai, e ola ma feoti i totonu o o tatou gutu. E na o le maualuga lava e mafai ona vaaia, ae afai latou te potopoto faatasi, o le a latou fetaui lelei i se kofe masani.

O le manava o le tagata e faia se galuega lelei i mea mai fafo ma e aunoa ma se togafitiga faafomaʻi. O le sua suamalie ua lauiloa e faʻaumatia ai tupe siliva.

O se tagata aʻoga e faʻaitiitia lona faʻafitauli i faʻamaʻi fatu. O le gaioiga o le mafaufau e fesoasoani i le fausiaina o isi mea faaopoopo e totogi ai maʻi.

O le tale o le tale "Terpincode" o se tasi o taitai faatau, e le ona o ona faʻamalologa.

O ponaivi e fa e sili atu le malosi nai lo le sima.

Sa faʻatautaia e saienitisi Amerika suʻesuʻega i maso ma faʻauʻuina o le suamalie sipuni e taofia ai le atiaʻe o le atherosclerosis o toto toto. E tasi le vaega o moa na inu vai manino, ma le lona lua o le suamilo. O le iʻuga, o vaʻa o le vaega lona lua e leai ni pusa cholesterol.

O le le lava o nifo po o le maeʻa atoa foi e mafai ona avea ma mafuaʻaga o manua, caries poʻo maʻi faʻamaʻi. Ae peitai, o le leiloa o nifo e mafai ona suia i nifo.

O le a le mea e faʻafefete ai le fefete?

O le a le mea e tuʻuina atu ai le faʻaogaina o lenei oloa i le tino o le tagata:

  • Faatasi ai ma le fesoasoani o mea aoga, o le gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e sili atu le faigofie.
  • Mo tamaitai, o lenei meafaigaluega e fesoasoani e faʻamalosia leulu ma fao.
  • Faatasi ai ma le fesoasoani o le faʻaaoga pea o meainu pia, faʻatonutonu le faiga o le cardiovascular ma taofia ai le vaivai o lagona ao suia suiga.
  • Faafetai i le masani ona faʻaaogaina, e mafai ona e faʻagaloina le tulaga le lelei ma le faʻamaʻi.

Mo alii

Faatasi ai ma le fesoasoani o vaega aoga e fesoasoani i le maua o le mamafa, o le maualalo o tagata e sili atu kilokalama.E le gata i lea, o le vaega faʻamalosia o pia i sauniuniga e fesoasoani e aveesea ai le mamafa, aua latou te faʻaleleia galuega faʻavalea o le tino. O vaega e fesoasoani i le tino o le tagata e faʻapaleni ai le faʻafitauli faaletino poʻo le mafaufau. O vailaʻau e fesoasoani e faʻafaigofie ai le metabolism, galuega o le intestinal, faʻaleleia le manava.

Mo tamaitai

O mea aoga o lenei vaega na lauiloa i Aikupito anamua. O le taimi nei ua faʻaaogaina le vailaʻau e togafitia ai siama, faʻala, faʻaleleia le tulaga lautele o le paʻu o foliga ma faʻamaʻi pipisi - eczema ma psoriasis. E tatau i tamaitai ona faʻatau se oloa e faʻamaonia ai le paʻu paʻu, faʻaleleia le tulaga o lauulu ma fao. Faatasi ai ma le fesoa- soani a masusu fefete, e mafai ona e le gata ina faaleleia le tulaga o le paʻu o foliga, ae o lauulu foi, lea o le a sili atu ona faigofie ma sili atu ona puipuia i le suauu.

Ona o mea e aoga ai, o le fefete pia mo tamaiti e fautuaina e fomaʻi. E manaʻomia le togafitiga o faʻamaʻi eseese, e aofia ai le puipuia o le anemia, neuralgia, maʻi o le maʻisuka, ava malosi, ulaula, vailaʻau ma isi faafitauli. O le oloa o se punavai o vitamini, o lea e fautuaina ai fomaʻi e tuʻuina atu i tamaiti e faʻaleleia le faʻaogaina o le tino, ma ona o elemene aoga, o le vailaʻau e fesoasoani e toe faʻaleleia. E mafai e le tupulaga talavou ona faʻaumatia faʻamalosi poʻo paʻu. Afai e te le iloa le mea e faʻatau ai le fefete a le tagata faʻatoʻaga mo le mamafa o oloa, faʻafesoʻotaʻi se fale talavai.

Faʻafefete o le fefete a le tagata faʻatau

O fofo taitasi e le gata ina aoga, ae e afaina foi. E mafai e le fualaau faasaina ona faʻaleagaina le puipuiga o mamanu mamanu o le tino talavou ma e le manaʻomia mo se tamaititi i lalo o le 3 tausaga. E le mafai ona faʻaaoga e tagata matutua. O le fefete e mafai ona faʻaleaga le tulaga o tagata e maua i le gastritis, pancreatitis, ma le gastrointestinal ulcers. Pe a tago i le fualaau, e le mafai ona e faʻaaoga Levodopa medicine: o le vitamini B6 e faʻaleagaina ai le malosi o le fualaau.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le fefete a le faʻatau

O faʻamatalaga auiliili mo le faʻaaogaina e mafai ona maua i totonu o le faʻatauina o le vailaau faʻamaʻi poʻo faʻamatalaga i luga o le 'upega tafaʻilagi. O le fualaau faasaina e fai ma tautala pe a maeʻa se taumafataga. Ina ia faʻaleleia le tulaga o le lauulu, fao e faʻaaoga ai fualaau faasaina i foliga o se paʻu. O masks e faia mai le sipuni o sauniuniga faʻamago, faʻamamaina i le inu vai, meli po o fualaau suamalie / fualaau suamalie ua faaopoopo, faʻaaoga i lauulu poʻo fao. E fautuaina le meafaigaluega ina ia faʻaaogaina, faaopoopo i le taumafataga ina ia ausia ai se lelei sili atu. O loʻo taua i lalo le auala e ave ai le fefete a le tagata faʻatau meaʻai i laulau.

Faʻaiʻuga

E oʻo lava i le amanaʻiaina o le mea moni e mafai ona afaina ai le tino o le tino, e le mafua ai aʻafiaga. I se tulaga e le masani ai, o le vailaau faasaina e mafai ona faaosofia ai le gasegase o le tino i foliga o le paʻu o le paʻu po o le urticaria. I le taimi o togafitiga, e le mafai ona e inu ava malosi, fomaʻi faʻaipoipo poʻo togafiti, aua latou te faʻaitiitia le aafiaga o le vitamini B1 i le tino o le tagata.

Tuua Lau Faamatalaga