Diosmin: faatonuga, tuufaatasiga, tau, iloiloga

E faʻafefea ona faʻateʻa ese ma tumau le veinsose veins!

Vailaau vevela e mafua ai le ogaoga o faʻafitauli ma taunuuga. O loʻo i ai se auala e fesoasoani e faʻaumatia ai veins varicose e faʻavavau. faitau NEXT

Diosmin: faatonuga mo le faʻaaoga, tau, iloiloga, analogs o papa. E faʻafefea ona fesoasoani fesoasoani i veins varicose i luga o vae. Matou te filifilia le fualaau sili ona lelei i le va o analogues, o a eseesega ma Flebodia 600.

Diosmin papa

I le taimi nei, o veins varicose o se faʻamaʻi tutusa. Mo togafitiga, o vailaʻau faʻasolosolo, faʻasologa ma faʻatinoga e faʻaaogaina. E taua tele i le taimi e filifili ai le ala talafeagai o togafitiga, lea o le a maua ai se tulaga lelei.

A le o lea, o le a amata faʻafitauli e manaʻomia ai togafitiga faʻapitoa ma faʻalavelave ai le masani masani o le olaga.

Na faʻapefea ona ou manua ina ua uma le faaaliga ma faʻamālōlō veins varicose!

Na faʻapefea ona ou manua ina ua uma le taʻaloga ma faʻateʻa ese veins vevela e faʻavavau! Na faasoa atu e Rosa Syabitova lana mealilo i LENEI TULAFONO!

I falemaʻi, e tele ni tupe e faʻatatau i le togafitia o veins varicose. O se tasi o fualaau masani mo vailaau vevela o Diosmin. O ana mea faʻamalosi e mafai ona faʻamaonia lo latou aoga i le faiga. Ona o le lelei o le aʻafiaga, o le vevela o le leo ma le microcirculation ua faʻaleleia atili, ma ua oʻo foi i fafo le ava.

E fesoasoani lenei mea e faʻamalolo ai le tiga, malosi, vevela, mimiti ma isi faʻamaoniga o veins varicose. O le mafuaaga lena e masani ai ona togafitia e fomaʻi togafitiga i luga o le faavae o le fualaau faasaina po o ana analogues.

O le a lenei mea

Taulima flavonoids o le natura masani. O loʻo mauaina i Dubrovnik - o se laau e mafai ona maua i le Iberian Peninsula. O lenei vailaʻau e fesoasoani i le togafitiga o veins varicose.

Wikipedia e maua ai faʻamatalaga i lenei vaega. E aofia ai le tuʻuina atu o le faiga o gaioiga o le diosmin. O lenei vailaʻau e ulufale atu i le tino ma faʻapipiʻi ai toto toto, faʻateleina le leo o veins ma faʻaleleia le tafega. E le gata i lea, o le fualaau faasaina e fesoasoani e faaitiitia le maualuga o le capillaries ma faia ai ia sili atu le umi.

A maeʻa le 1 vasega, e aluese veins vevela e faʻavavau!

Mo se taimi umi sa ou sailia ai le auala e togafitia ai veins varicose. Sa ou taumafai i metotia uma ma sa ou fiafia i lenei metotia faapitoa. Oʻu taunuʻuga i LENEI TULAFONO!

E toatele tagata e fiafia e iloa po o a mea o lo o aofia ai. Latou te tamaoaiga i mea taumafa o loo i ai le vaitamini R. E i ai vine, apples, pasili, celeri, kapisi, lemoni, fugalaau, strawberries, rosehips, rimoni, sea buckthorn, blueberries, fualaau aina.

E maua foi i laau togafitiga, e pei o le tinawort, root, horsetail, word John, tansy ma isi.

Faiga faʻapolopolo

Faʻaavanoa i le pepa naʻo. Mo le faigofie, ua ufitia i latou i se atigi faapitoa. O pusa e tuʻuina i le paʻu o le 10 po o le 15 fasi vaega, o loʻo tumu i totonu o se atigipusa pepa.

O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e mafua mai i le tuufaatasiga o le diosmin ma le hesteridin i le tuufaatasiga o le flavonoids. Latou te tuʻuina atu i luga o le microcirculation masani ma le leo o veins. E le gata i lea, o tagata faʻasalalau o loʻo aofia i totonu o le vailaau faʻasaina, ona o le mea e tatau ai ona faʻafefe ma le faʻamaʻaloina o le vailaʻau.

Faʻataʻitaʻiga

O lenei fualaau faasaina ei ai se mea e maua ai le veotonic ma le angioprotective. E fesoasoani lea i le faʻaleleia atili o le toto totoga, faʻaitiitia le vaivai o le capillary, faateleina le leo o le toto ma aloese ai mai le toto.

A maeʻa le lua itula, ona amata lea o le vave faʻaleleia o le mea galue, lea e tumau i totonu o le tino mo le 4 aso. O vaega e faʻateleina i le urine.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le oloa ei ai faʻamatalaga tuusaʻo mo le faʻaaogaina. E fesoasoani Diosmin i maʻi nei:

  • veinsose veinsose,
  • gasegase taatele ma le masani,
  • faafitauli tau microcirculation
  • ma le le atoatoa o le tino.

Togafitiga e tatau ona amata ina ua maeʻa ona maua se suʻesuʻega saʻo e se fomaʻi.

Faʻaiʻuga

E mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga faʻatasi ma foliga vaaia o ni mea le lelei. O faafitauli sili ona taatele o:

Aveese ese veins varicose ma faatulaga lou lava ola!

Na faʻafefea ona ou foia le faafitauli i le ata ma aveʻesea veinsese varicose i oʻu vae! O laʻu metotia ua faamaonia ma saʻo. O laʻu tala i luga o MY BLOG HERE!

  1. Ootia.
  2. Alu i ona faʻaaliga eseese.
  3. Faʻafefe o mea inu.

Afai ei ai ni uiga le lelei e aliali mai, e tatau ona faʻalavelave le ala o togafitiga ma faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi e uiga i suiga i le togafitiga faʻasolosolo.

I le taimi o le maitaga ma le lactation

O tamaitai e sili atu nai lo alii le maua o faʻamaʻi o veins o pito pito i lalo. Ae maise lava latou te le mautonu i le taimi o le maitaga, ona ua toe fausia le tino ma maua ai se avega faaopoopo.

Togafitiga o veins varicose e manaʻomia i le taimi muamua. O le Diosmin e masani lava ona faatonuina i fafine maitaga mai le lua masina o le maʻitaga, ma o lona faʻaaogaina e tatau ona maeʻa 2-3 vaiaso ao le i fanau mai. Togafitiga i lenei vailaʻau e tatau ona na ona faia i lalo o le vaavaaiga manino a fomaʻi ina ia puipuia ai soʻo se aafiaga i le tamaititi. I le lactation, o le fualaau faasaina ua solia, ona o ona mea gaosi e ulu atu i susu o le tina.

Diosmin: faatonuga mo le faʻaaoga

Pe a filifilia ni analogues, e toʻatele tagata e fiafia i le mafuaʻaga, i le mea moni, e tasi le fofo e sili atu nai lo le isi. Muamua na faia i Rusia, ma Detralex i Farani. E le gata i lea, ei ai a latou vaega tutusa i la latou tuufaatasiga. E talitonuina o vaega o Detralex e maualuga atu lona maualuga, lea e faaitiitia ai le ono tulai mai o ni uiga leaga.

Mo maʻi, o le mataupu tau tupe e sili ona taua. E sili atu le taugofie o le counterpart Rusia. I le tulaga aoao, o fualaau uma e lua e tutusa lelei. Naʻo se fomaʻi, e faʻavae i luga o uiga o le tagata maʻi, filifili po o le fea o fualaau e sili ona lelei.

Diosmin po o le Troxerutin: o le fea e sili atu

Diosmin ma le Troxevasinum o vailaʻau faʻatau. O loʻo faʻamoemoe e faʻaleleia le tafe o le toto ma le suavai. E le gata i lea, o fualaau oona e puʻeina veins ma faʻamalolo le mumu. O fualaau faasaina e puipuia mai ai le toto ma fusi toto. O nei fualaau oona e faʻaaoga uma mo togafitiga ma mo faamoemoega faʻasolosolo.

E tusa ai ma fomaʻi ma tagata gasegase, e sili atu le aoga o Diosmn i le puleaina o le afaina. O le Troxevasin, i le isi itu, e taofi vave le vevela o veins. Diosmin, i le avea ai o se tulafono, e sili atu ona faapalepale ma e masani lava e le maua ai ni uiga le lelei. O vaega o Troxevasin e tele lava ina afaina, lea e mafua ai ona e lafoaia lenei vailaʻau.

Ae mo le faʻasaʻoina, e na o le 18 tausaga le matutua ma le le taliaina. Troxevasin ei ai se lisi lautele. O le Diosmin e maua i na o papatusi. O le Troxevasin e mafai ona maua uma i capsules ma i foliga o gel. I soo se tulaga, e na o se fomaʻi e mafai ona fautuaina pe suia fualaau faasaina.

O le Phipodia 600 o se isi vailaʻau faʻamaʻi lea e na o pepa laulau e maua ai. O le elemene autu autu o lenei vailaʻau o le diosmin, lea e aofia ai le 600 mg. O le mafuaʻaga lea ua maua ai e le Phlebodia 600 se faʻafitauli malosi.

O lenei meafaigaluega e faʻaaogaina e togafitia ai veins varicose, palafiti, ma vein. O le fualaau faasaina ua gaosia i Falani ma e maualuga le lelei. O le eseesega tele i le va o Phlebodia ma Disin o le tuufaatasiga.

O le fualaau Rusia e aofia ai e le gata o le mea autu, ae o Hesperidin foi. O atunuu gaosi foi e eseese. Fepola 600 o vailaau Farani. E le gata i lea, o le tau e iloagofie lava.

Tau o fualaau

Maua i atigipusa i se numera eseese o papa. O le mafuaaga lena o lona tau i Rusia o loo i ai i le lautele o le 400-800 rubles. O loʻo iai nei eletise faaeletonika e fesoasoani e filifili le ofo sili atu ona maua mai le avanoa ma faʻatonu le fualaau faasaina.

I Ukraine, ua matua salalau lava. O iina, o le tau o le vailaau e amata mai le 130 hryvnia.

Tausia le phlebotonics. E tele naua fualaau oona. Diosmin ma Hesperedin o loʻo maua i vailaau nei:

Tuuina atu o fualaau faasaina i vaega tau tau eseese. E ui lava i le foliga tutusa, ae o loʻo faʻaogaina i auala eseese. E mafai foi ona e faailogaina le le atoatoa o analogues o le Dosmin:

E faʻafefea ona togafitia veins vevela! O se mea mataʻina i le talafaasolopito o vailaau.

O se faʻataʻitaʻiga moni o le auala e mafai ai ona e faʻaumatia faʻamaʻi vailaʻau e faʻavavau! O se metotia faʻamaonia i le talafaasolopito o se tusitala lauiloa i LENEI SITE!

E tele analogs. O i latou uma lava e taulai i le faʻaleleia o le tulaga o veins. I lenei tulaga, e le mafai ona e tago e piki lau vailaʻau. E tatau ona faia lenei mea e se fomaʻi e tatau ona ia siakiina e le aunoa le malosi o le maʻi o le maʻi.

Tuʻuina, tuʻufaʻatasia ma foliga o le vailaau

O le a le ituaiga o faʻamagaloga e maua e le vailaʻau "Diosmin"? Faatonuga mo le faʻaaoga o loʻo taʻu mai ai o lenei meafaigaluega o loʻo maua i le pepa laupepa. Ua ufiufiina i se ata vevela, latou te aofia ai se mea taua e pei o le diosmin.

Mo mea faaopoopo, latou te faʻaaoga le magnesium stearate, calcium hydrogen phosphate dihydrate, titanium dioxyide, hyprolose poʻo hydroxypropyl cellulose, macrogol, microcrystalline cellulose, masikisi satelaki satelaki, sodium carboxymethyl starch, iron oxide ma isi.

O le fualaau oona "Diosmin", o le faatonuga, o le tau o loo tuuina atu i lalo, o loʻo faʻatau atu i pusa tioata o loʻo tuʻuina i totonu o se atigipusa.

Pharmacology

O a ni mea o loʻo i totonu o le vailaʻau Diosmin? O loʻo faʻapea mai le aʻoaʻoga, o lenei meafaigaluega ua faʻaleagaina, aʻafiaga faʻafuaseʻi ma aʻafiaga veveton.

O le tagofia o lenei vailaau e mafai ona faʻaitiitia ai le faʻalauteleina o veins, faʻaitiitia le faʻamaʻiina oi latou, faʻateleina le leo o puipui, ma faʻamaonia foi le tulaga o capillaries, faʻaitiitia ai lo latou gafatia ma le palasi, faʻaleleia le microcirculation ma le tafe o le lymp.

O le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i togafitiga fautuaina e le fomaʻi e taʻitaʻi atu ai i le faʻaumatiaina o faʻamalologa o le gasegase o le gasegase masani.

Contraindications

O le fualaau faasaina "Diosmin" i le leai o se mataupu e tatau ona faaaogaina:

  • faatasi ai ma le faateleina o le mataalia i ona vaega,
  • i le taimi o le fafaga,
  • ao laiti.

Diosmin tablets: faatonuga mo le faʻaaogaina

O le fualaau faasaina ua fuafuaina mo le faʻafofoga tautala ile togafitiga o le le atoatoa o le tino. O le fualaau o lenei vailaau e filifilia taitoatasi. I le avea ai o se tulafono, e 600 mg i le aso.

O laulau e ave i le taeao (ao lei faia le taeao) mo le lua masina. Ae ui i lea, i le i ai o ni faʻalavelave matuia o le le atoatoa o le gasegase masani, lea eo mai faatasi ma le fulafula, fomaʻi ma tiga, ua fautuaina e tagata atamamai togafitiga mo le itiiti ifo i le 3-4 masina.

Faʻatasi ai ma suiga o solo poʻo maʻi o le tino, o le togafitiga e faʻaopopo i le ono masina pe sili atu foi. A mavae le 3 masina, e mafai ona toe faia le togafitiga.

I le i ai o le faʻavaveina o le afaina, o le tagata maʻi ua faatonuina se fua faatatau o aso taitasi e tutusa ma le 1200-1800 mg o le fualaau faasaina. I lenei tulaga, e ave fualaʻau i meaai. E masani lava o lenei togafitiga e tusa ma le tasi le vaiaso. Ae afai e manaʻomia, e faʻaauau le togafitiga mo le isi 4-8 vaiaso ile 600 mg i le aso.

Afai o le togafitiga o le le atoatoa o le gasegase masani e faia i le taimi o le maitaga, ona faalēaogā lea o le vailaʻau i le afa masina ao le i fanau mai.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le tuufaatasiga o Diosmin ma norepinephrine, epinephrine ma le serotonin e faateleina ai le aafiaga o vasoconstrictor.

O le faʻaaogaina o lenei vailaau ma le le mautonu e fatuina ai se aafiaga faʻavalea. E le gata i lea, o lenei tuufaatasiga e faasaʻoina ai le microcirculation ma faʻaleleia le aafiaga o le veveton. I lenei tulaga, o mea ua taua e masani ona masani ona faia e maua ai vailaʻau e togafitia mo le togafitiga o ituaiga eseese o le le atoatoa o le tino, o le mamafa i vae, tiga, tulaga faʻamalosia, faafitauli o le gaʻo ma faʻalavelave faʻafuaseʻi o le osofaʻiga o le hemorrhoid.

Fautuaga faapitoa

E tatau ona manatuaina o le togafitiga o le afaina o le afaina o le toto e manaʻomia ai se mea mo sina taimi puupuu o Diosmin. I lenei tulaga, o le fualaau faasaina e le o se mea e suitulaga mo le togafitiga faapitoa o isi mafuaʻaga o faʻafitauli mataga. Afai e tumau pea ia faailoga, ona faia lea o se suesuega suʻesuʻe ma iloilo togafitiga togafitiga.

O tagata e ave Diosmin e tatau ona aloese mai le faʻalauteleina o le faʻaalia i le la, savali atili, pulea le tino o le tino, ma o nisi taimi e fai laʻei e faʻaleleia ai le toto.

Tau ma mea tutusa

O le tau o lenei fualaau faasaina i Rusia e tusa ma le 600 rubles mo le 30 papa. Ae o Ukraine, i lenei setete e mafai ona faatauina faʻamaʻi mo le 190 hryvnias.

Afai e manaʻomia, ole vailaau o loʻo fesiligia e suia i vailaʻau pei o Venus, Venozol, Detralex, Phipodia, Phelubofa ma isi. Ae ui i lea, e tatau ona maitauina o nei mea uma e sili atu ona taugata nai lo le Diosmin.

O lenei ua e iloa le auala e ave ai Diosmin. Faatonuga, tau (Ukraine e leai ni vailaau faapena) na tuuina atu i luga.

Mo le iloiloga o tagata faatau, o le toʻatele oi latou e lelei. Fai mai tagata maʻi, o lenei meafaigaluega e faʻamalo lelei ai le vaivai i vae, fulafula, ma faʻaitiitia ai foi le faʻaogaina o fesoʻotaiga vavave. Mo se togafitiga sili atu, o tagata tomai faapitoa e fautuaina le tuufaatasia o le diosmin ma le heseridin.

Tau fualaau faʻatau

Diosmin o se fualaau faasaina lea e maua saoloto i le tau faʻatau faleoloa. Taʻaloga - e aunoa ma se faʻamaumauga. O le tau o le fualaau faasaina e taugofie, lea na mafai ai ona avea ma tagata lauiloa. E sili atu le maualuga nai lo le tele o analogues, ae o lenei mea e tauamiotonuina i se tulaga talafeagai lelei.

O le tau o le Diosmin e mafai ona faigofie ona maua i luga o nofoaga o falemaʻi, faʻapea foi le tuʻuina o se initaneti.

Faatonuga mo le faaaogaina

Avanoa i le pepa. O le pusa e aofia ai le 30 po o le 60 papa, o ia mea uma e aofia ai le 500 mg o le mea galue.

Faatonuga mo le faʻaogaina o le Diosmin e faigofie. E ave laulau i meaai. O le tele ma le fua o le taliaina e faʻalagolago i le faʻamaʻi faapitoa.

Mo veins varicose ma le le atoatoa o le vevela, e lua laulau e masani ona faʻaaoga i le aso: i le aoauli ma le afiafi.

I faʻamaʻi pipisi, o faatonuga mo le faʻaaogaina o Diosmin e faapenei:
1. I le 4 aso muamua - 3 papa faalua i le aso (aofa 6 pauna i le aso),
2. Ona mo le 3 aso - 2 pusa 2 taimi i le aso (aofaiga 4 pusa i le aso).

E mafai ona e maua nisi faʻamatalaga e uiga i metotia o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma tui e ala i le feutagai ma lau fomaʻi.

Faailoga Diosmin:

  • veinsose veins
  • leai se atoatoa
  • lapopoʻa
  • vailaʻau faʻamaʻi.

O le tofiaina o le fualaau faasaina i le tagata gasegase e faia e le fomaʻi: fomai tipitipi, fomai tipitipi poʻo le fomaʻi.

Pharmacodynamics

Diosmin - o se fofo mai le vaega o bioflavonoids, lea e:

  • ei ai le aʻafiaga o le ita,
  • faʻaleleia le faʻaitiitia o le faʻavaivai (faʻaitiitia le malosi o le lymphatic, faʻalauteleina le leo ma le tele o taimi o le faʻamavaeina o capillaries lymphatic, faʻapupulaina le maualuga o latou galuega),
  • faaitiitia le femalagaaiga o leukocytes i totonu o vevela vevela ma lo latou gauaʻi atu i le vevela vevela,
  • faʻaleleia le microcirculation (faʻateleina le malosi o le capillary, faʻaitiitia ai lo latou mafai),
  • e faʻamalosia ai le faʻaaogaina o le pupuʻu (faʻaitiitia ai le malosi o le vevela, faʻalauteleina le leo o veins ma faʻaitiitia ai lo latou faʻaogaina),
  • faʻaleleia le faʻasaina o le okesene ma le faʻafefete i totonu o le paʻu.

O le fualaau faasaina e faaleleia atili ai le aafiaga o le vasoconstrictor o le adrenaline / norepinephrine, poloka ai le gaosia o radical free, ma le tuufaatasiga o le thromboxane ma prostaglandins.

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻafofoga tautala, o le diosmin e vave faʻavaveina mai le gastrointestinal tract.

E maua i le plasma toto pe a mavae le 2 itula, e oʻo i le maualuga maualuga pe a uma le 5 itula.

Pe a faʻafoe tautala, o le bioavailability o le vailaau e tusa ma le 40-57.9%.

O le fualaau faasaina e faʻapupulaina i vaega uma o puipui o vena vavao ma vevela veins o pito i lalo, i se mea maualalo - i totonu o le mama, ate, fatuga ma isi mea. I le puipui o vaʻa vevela, o le tele o filifiliga filifilia o diosmin ma / poʻo ona metabolites e lauiloa 9 itula talu ona faʻamaʻaina ma tumau mo le 96 itula.

O le fualaau faasaina e maua i le ate i le fatuina o le metabolite autu - hydroxyphenylpropionic acid. O se vaega o le vailaʻau e faʻafeiloaʻiina e le siama o le kopa ma le faʻaogaina o meaola o le hippuric ma benzoic.

O le faʻasalaga o le enterohepatic o le fualaau faasaina e matauina. O gasegase o le Diosmin e mafua mai i fatugaʻo i le ituaiga o conjugates ma le glucuronic acid. 79% o le diosminina na ave e fatugaʻo, 11% - ile intestines, 2.4% - ma talo.

A maeʻa le aveina o le diosmin ua faʻapipiʻiina i le isotope radioactive, e tusa ma le 86% o le vailaʻau e faʻamalosi e le manava ma fatuga i totonu o le 48 itula.

Faatonuga faapitoa

I tulaga o le gasegase leaga (faatasi ai ma le faalauteleina o le varicose ma le le atoatoa o le le atoatoa o le pito i lalo), e mafai ona ausia le pito i luga e ala i le tuufaatasia o le Diosmin therapy ma suiga o le olaga, aemaise lava, e faaitiitia le mamafa o le tino ma aloese mai le umi. I nisi tulaga, o le ufiufi o faʻamalosi (faʻapitoa faapitoa) e fesoasoani e faʻaleleia ai le toto.

I faʻamaʻi pipisi, o le vailaʻau e faʻaaogaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa. I le leai o se aoga vave, talanoa i se tagata suʻesuʻe, faia se suʻesuʻega faaopoopo ma, pe a tatau ai, fetuutuunai togafitiga togafitiga.

Aua e te tutoatasi i luga o laasaga ua fautuaina ma ia faateleina le umi ole togafitiga.

Afai e leai se faʻaleleia atili pe afai o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi, talanoa i se fomaʻi.

Tina ma le lactation

O le poto masani i le Diosmin i fafine maʻitaga ua tapulaa. I le falemaʻi, o mataupu o le atinaʻeina o ni uiga leaga e le o iloa. I le gasologa o suʻesuʻega suʻesuʻe, o le tauatofiaga o le fualaau faasaina i le maʻitaga, oʻo mai ma le atinaʻeina o le fomaʻi e leʻi iloa. Ae ui i lea, mo mafuaaga saogalemu, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua solia i le uluaʻi masina o le maitaga. I le II ma le III o faʻamatalaga o le maitaga, e mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau e togafitia ai le le atoatoa o le tino e le afaina pe a uma ona iloiloina le aofaʻiga o aogā ma mea e lamatia ai.

E le o iloa pe o le diosmin e alu i le susu o susu, o le mea lea e le fautuaina le fualaau faasaina ao pepe.

Diosmin: tau i falemaʻi i luga o le initaneti

DIOSMIN 600mg 30 pcs. ata vali ata

DIOSMIN 600mg 30 pcs. ata vali ata

Diosmin 600 mg 30 pusa

Diosmin Vertex 600 mg 30 pusa

Diosmin tab. n / a ave faapagota. 600mg n30

DIOSMIN 600mg 60 pcs. ata vali ata

Venarus tablets p / o 450mg + 50mg No. 60 DIOSMIN (DIOSMIN), GESPERIDIN (HESPERIDIN),

Venarus tusitusi p / o 1000mg No. 30 DIOSMIN (DIOSMIN), GESPERIDIN (HESPERIDIN),

Venarus tablets p / o 1000mg No. 60 DIOSMIN (DIOSMIN), GESPERIDIN (HESPERIDIN),

Aoga: Rostov State Medical University, faapitoa faapitoa "Vailaau Faʻataʻi Aoao".

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina ua faʻateleina, tuʻuina atu mo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le suitulaga i faatonuga aloaia. O le togafitiga a le tagata lava ia e lamatia ai le ola maloloina!

O le avefeʻau lautele o paaga e itiiti ifo nai lo le saʻo.

E fa ituaiga o sukalati pogisa e tusa ma le lua selau kalori. O lea, afai e te le manaʻo e lelei atili, e sili atu ona lelei le le sili atu i le lua lobili i le aso.

I le taimi o le olaga, o le averesi o tagata e le itiiti ifo i le lua vaituloto tetele o le suavaia.

O se tagata e ave faʻamalosi i le tele o mataupu o le a toe mafatia mai le atuatuvale. Afai o se tagata na te taofiofi ma lona atuatuvale, ua ia te ia avanoa uma e galo ai e uiga i lenei setete e faʻavavau.

O galuega e le fiafia i ai le tagata e sili atu ona afaina i lona mafaufau nai lo le leai o se galuega.

I Peretania o loʻo i ai se tulafono e mafai ai e le fomai tipitipi ona musu e faia le taotoga ile maʻi pe a ulaula pe mamafa. E tatau i se tagata ona lafoai masani leaga, ma, atonu, atonu o le a le manaomia se togafitiga.

Faatasi ai ma se asiasiga masani ile moega tanning, o le avanoa e maua ai le kanesa o le paʻu e faateleina i le 60%.

O loʻo i ai ni faʻasalaga faʻapitoa o le fomaʻi, e pei o le fafagaina o mea faitino. I le manava o se tasi tagata maʻi na mafatia i lenei mania, e 2500 mea mai fafo na maua.

O ponaivi e fa e sili atu le malosi nai lo le sima.

O le tele o fualaau faasaina na muai faatauina atu e avea o fualaau faasaina. O Heroin, mo se faʻataʻitaʻiga, na muaʻi faʻatau atu e avea o se tale o le tale. Ma o le koko sa fautuaina e fomaʻi o le faʻamaʻiina ma o se auala e faʻatupulaʻia ai le faʻatumau.

I le taimi o le seneezing, o le tino ua maeʻa ona galue. E oo lava i le fatu ua taofi.

O le toto o le tagata e "tamoe" i totonu o vaa i lalo ifo o le mamafa, ma afai e solia lona amio saʻo, e mafai ona fana e oo atu i le 10 mita.

O le uluai vibrator na fausia i le seneturi lona 19. Sa galue o ia i se afi afi ma sa faamoemoe e togafitia le faʻamaʻi o fafine.

O le lauiloa lauiloa "Viagra" na amataina mo le togafitiga o le maualuga o le toto.

O le tele o fafine e mafai ona sili atu le fiafia mai le mafaufauina o latou tino matagofie i le faʻata nai lo le feusuaʻi. O le mea lea, tamaitai, taumafai mo le lotogatasi.

O le le lava o nifo po o le maeʻa atoa foi e mafai ona avea ma mafuaʻaga o manua, caries poʻo maʻi faʻamaʻi. Ae peitai, o le leiloa o nifo e mafai ona suia i nifo.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

I taimi o suʻesuʻega i luga o manu, e leai ni aʻafiaga o le Diosmin na iloa e ono aʻafia ai le fomaʻi poʻo le taʻitaʻia ai le faʻaleagaina o le tino.

Aʻo leʻi faʻaaogaina lenei fualaau faasaina, e tatau i se fafine maʻitaga ona talanoa i lau fomaʻi i taimi uma.

E leʻi iloa pe o le Diosmin e alu i le susu o susu, o lea ua fautuaina ai e taofi le susu ao e tago.

Hesperidin i le tuufaatasiga o Diosmin

O aʻafiaga autu o le le mautonu i le tuufaatasiga o Diosmin e aofia ai:
1. Faʻateleina le leo ma faʻaitiitia le faʻaogaina o puipui puipui. O le iʻuga, o le tafe o le toto vevela ua matua faʻaleleia atili, ua faʻaitiitia le vaʻaia o le vevela.
2. Tulaga masani o le microcirculation. Vailaʻau vevela ma le le atoatoa o le vevela o pathoces ia eo mai faatasi ma le tafe toto i tamai capillaries. O le tuufaatasiga o vailaʻau o meaola o le bioiosically active diosmin-hesreridin e aveesea ai lenei soliga. O le iʻuga, o faʻamaoniga e pei o le tiga, vaivai ma le vaivai i vae, ma le fulafula e faʻaitiitia ma e matua mou ese atu.
3. Le faʻamalosiina o puipui puipui, faʻaitiitia ai lona manava. O se taunuuga, o le suavai e itiiti ifo mai capillaries i totonu o mea o loʻo siomia ai, faʻaitiitia le faʻaitiitia.

O laulau taʻitasi o Diosmin e aofia ai le 50 mg o le tuai. O lenei vailaau vailaau e aoga lelei mo vevela veinose faatasi ma tiga ogaoga, gaogao i maso o vae, suiga i le paʻu ona o le le maua o le toto (discoloration, le fausiaina o "vaʻavavevave", paʻu, maʻi o le gaʻo).

O aʻafiaga o aʻafiaga, faʻafitauli o le faʻaogaina o le tino (faamaʻi pipisi, manava manava, tiga o le tino) e mafai ona matauina. O lenei vailaʻau faʻasaina ua faʻasalaina i tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi o le tino.

O le faʻaaogaina o le tigā, e pei o le diosmin, ua faʻaseseina i le taimi o le susu. E tatau ona e teena le fafagaina o se tamaitiiti, pe filifili se isi fualaau mo le togafitiga o nei maʻi.

O analogs a Diosmin

O le mea autu, o faʻamaumauga tutusa uma a Diosmin e aofia ai mea taua e tasi. O mea nei o vailaau faʻasaina o loʻo i ai i luga o le maketi o falemaʻi i lalo o igoa tau pisinisi. Matou te lisiina i lalo o le autu, masani masani analogues o Diosmin.

Diovenor
E na o le diosmin e avea o se elemene aoga, ma e le aofia ai le heseridin. O le fua o le mea galue i luga o laulau taʻitasi e 600 mg. Mo veins varicose ma le le atoatoa o le vevela, ave se tasi papalama o Diovenor i le taeao ae leʻi 'ai. I otaota vevela, o le 2 i le 3 papa i le aso e ave ma taumafa. O faʻamatalaga, o aʻafiaga o le itu ma faʻasalaga mo Diovenor e talitutusa ma na mo Diosmin.

Pepodia
O pusa laʻau e ufiufi ma se paʻu, lea e na o le pau le mea e aofia ai le diosmin i foliga o le granular, i se fualaau o le 600 mg. O le afifi o loʻo i ai papatusi e lua o papa e 15 o Phipodia.

Faʻatonuina Phipodia o loʻo faʻatinoina e tusa ai ma le fuafuaga o loʻo i lalo:
1. Mo veins varicose ma le le atoatoa o le tino - 1 le laulau i le aso ao leʻi faia le taeao. Togafitiga, faʻalagolago i le malosi o maʻi, e mafai ona tumau mai le 2 masina i le ono masina.
2. I le afaina o le toto, ave le 2 i le 3 papa ma meaai, mo le vaiaso. Ona latou fesuiai lea i le ave tasi o le laulau i le aso, mo le 1 i le 2 masina.
3. Faʻatasi ai ma le le atoatoa o le tino i fafine maʻitaga, e mafai ona faʻaaogaina Phipodia 1 le papa i aso taitasi, mo le 2 i le 3 vaiaso o le maʻitaga.

Vazoket
Vazoket o se tasi lea faʻasologa o Diosmin. E aofia ai foi le 600 mg diosmin. O le faʻatautaia o Vazoket o loʻo faʻatinoina i le faiga tutusa e pei o Diovenor ma Pipiodia.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o analogues uma, naʻo Diosmin o loʻo aofia ai le mea lona lua o loʻo galue malosi - le mautonu. O lenei mea e faʻaleleia ai lona aoga. O le faateleina i le ono tulai mai o aʻafiaga i itu e le faʻamaonia.

Fegalegaleaiga o le Diosmin ma isi fualaau

E masani lava ona faitau ma le totoʻa e tagata maʻi i faʻamatalaga i vailaau e uiga i faʻamaoniga, faʻamaʻi ma aʻafiaga itu. Ae latou te le o gauai atu i se mea taua e pei o le mafai ona faia i le taimi nei o isi togafitiga.

Ae eseese fualaau faasaina e mafai ona faavaivaia atili, e toetoe lava a vaivai, o le aafiaga o le tasi ma le isi. A leai, i se isi itu, ia faʻamalosia, ma i lenei tulaga e mafua ai ni faʻamaoniga sili atu.

O le mea e lelei ai, e leai se mea tutusa na maua mo Diosmin. O mataupu o fegalegaleaiga ma isi vailaau e le o faamaumauina. O le mea lea, e mafai ona e tuʻufaʻatasia le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, ma au pire mo le toto poʻo le ulu tiga.

Faʻamatalaga e uiga i le vailaʻau o Diosmin

Valentina, 43 tausaga
Ou te mafatia i veins veinose mo le lima tausaga. E leʻi leva talu ai nei, na fautuaina e le fomaʻi, faatasi ai ma isi mea, ia Diosmin. Lua vaiaso mulimuli ane, sa ou matauina nisi o le alualu i luma. O le a faaauau pea laʻu tali, o le a ou mataʻituina le aafiaga.

Svetlana, 31 tausaga
Na faatonuina au i le Diosmin i le taimi o le maitaga, pe a ma le lua vaiaso ao leʻi fanau mai. O le taimi lena na ou fetogi ai oʻu vae, na foliga mai ua afaina, o veins na maua mai i fafo. I se tulaga aoao, e mafai ona ou maitauina ao ou aveina lenei vailaau na ou lagona le lelei. Sa ou popole tele e uiga i le tulaga o laʻu tama, ma le popole e ono aafia ai lona atinaʻe i le diosmin. Ae leai se mea leaga na tupu. Sa ou fanauina se pepe maloloina.

Marina, 32 tausaga
O laʻu pepe e tasi ma le afa tausaga le matua, ae ou te faaauau pea ona fafagaina o ia. Ou te talitonu e tatau ona faʻaauau pea le umi e mafai ai ao 'ai le susu. I le taimi o le maitaga, na ou atiaʻe se vevela vevela vevela, lea na tumau ai pea. O le taimi nei ua fautuaina e le fomaʻi Diosmin, ae fai mai o le a ia tuu le tausiga o le susu. Atonu o le a ou talosagaina ia tofia au i se isi mea. E ui lava ou te manaʻo e ave Diosmin - Na ou faʻalogo o loʻo fesoasoani lelei o ia.

Vika, 27 tausaga
O aʻu o se tagata ofisa faigaluega, ma ua leva ona ou amata ona popole e uiga i le vaivai i oʻu vae pe a uma le galuega, o le a malepe, o le a amata ona aliaʻe. Fai mai le fomaʻi, o laasaga muamua ia o veins varicose. Ou te fia iloa, pe mafai ona ou ave Diosmin i le taimi nei, pe na o na o faamaʻi masani?

Irina, 51 tausaga
Diosmin na faaali mai ia te au se uo. Sa ia faʻaaogaina mo se taimi umi, ma fai mai o le aʻafiaga e matua lelei lava. Na amata ona ou fiafia. Ae a aunoa ma le malamalama o le fomai, ou te le aveina lava se mea, muamua ou te alu i le fomaʻi i le falemaʻi.

Gennady, 46 tausaga
Ou te fia alu i se toe iloiloga fiafia e uiga i Diosmin! Ou te mafatia i veins veinose mo se taimi umi ma faifai pea. Ou te ofuina ni fusi fusi, fufusi i suauu. E leʻi umi se taimi talu ai, e itiiti ifo i le masina, ou te faʻaaogaina Diosmin, ae o le taimi nei ua sili atu loʻu lelei. O lenei togafitiga e aoga tele le tupe lea e faʻatau atu ai.

Faamatalaga o le fualaau faasaina

O lenei vailaau faafomai e faatatau i sauniuniga o loo i ai bioflavonoids o le natura moni: diosmin ma hesderidin. O lenei mea e masani ona sailia i le angioprotector, o le mea e faʻaogaina ai le microcirculation e togafitia ai veins varicose o soʻo se faigata.

O le fefaʻatauaiga ma le faʻaaogaina faavaomalo o le fualaau faasaina e tutusa lava - Diosmin (Diosmin). O lenei mea o se faʻalavelave faʻavevesi, o le cardiovascular agent ma faʻamatalaga venotonic.

O le vailaʻau e faʻaaogaina mo togafitiga e faʻamoemoe i le faʻamalosiina o puipui lapisi, faʻamaloloina le lagona o le vaivai ma le tiga i vae ma vailaʻau vevela ma isi faʻafitauli e le o faʻamaonia le taofiofi.

Pepa ma tau

O le Diosmin e naʻo le pepa o biconvex e maua, o loʻo lamatia i le tasi itu. Ua ufiufiina i latou i se paʻu piniki piniki, o loʻo afifi i paʻu o loʻo ofi i totonu o se atigipusa pusa. I le falemaʻi fesoʻotaʻiga, e mafai e tagata gasegase ona faʻatau le fualaau faasaina i tau o loʻo lisi atu i lalo (Laulau 1).

Laulau 1 - Diosmin Cost

Diosmin, mg, pcs.Tau, solo.
600 mg Numera 30602
500 mg Numera 30509
300 mg Numera 30300

Injections, gels, kulimi o lenei vailaau faʻataʻitaʻi e le oi ai. Afai e manaʻomia e le tagata ona faʻaaogaina le Diosmin i le mea sili ona maualuga (1000 mg), ona mafai lea ona ia faʻaaogaina le Diohespan max.

O le a le eseesega i le va o Diosmin Vertex?

O lenei vailaau e gaosia e le tele o kamupani vailaau faʻamaʻi, ma e ono fesuisuiaʻi i foliga ma tau. O le pule o le tusi resitala Diosmin Vertex o le kamupani Rusia Verteks AO. Na ia aumaia le 600 mg tablets o le 10, 15, 30, 60, 90 pi. O le tau o nei fualaau oona e sili atu ona taugofie nai lo le isi. O se afifi o le 600 mg Numera 30 e mafai ona faatauina mai le 486 rubles.

O vete Vertex AO e aofia ai vaega faaopoopo nei:

  • microcrystalline cellulose,
  • hydroxypropyl cellulose,
  • silica
  • faʻailoga,
  • talisa paʻu
  • E572.

Atoll LLC e maua ai se fualaau faasaina faatasi ai ma mea faaopoopo nei:

  • gelatin
  • magnesium stearate,
  • cellulose
  • carboxymethyl cellulose.

O vaega taua i ituaiga uma o fualaau faasaina e aofia ai:

  1. Diosmin - e fesoʻotaʻi ma le ituaiga o polyphenols. E taua o se vailaʻau faʻapitoa e faʻaoga faʻapitoa mo le CVI ma soʻo se ituaiga o le afaina.
  2. O le Hesperidin o se fausaga fou o le fausiaina o vailaau oona, antioxidants, venotonic, antimicrobial, analgesic, faamalologa, antispasmodic, reseneration, properties of lotative.

O a meaai e aofia ai le diosmin?

Kamupanī faʻatau mo le gaosiga o vailaʻau e masani ona maua le diosmin mai laau. E matua taua lava i lenei mea:

  1. Fualaau suamalie. O le tele o le venoprotein substance e maua i le lemoni. O fualaau aina ma lau o le laau e alu i le gaosiga.
  2. Caucasian Vic, e fesoʻotai vavalalata ma pi ma lentils. E tusa ma le 2% o diosmethine glycosides, o punavai autu o le diosmin, e maua pe a uma ona faʻamago lauʻau.
  3. O Hyssop o se isi punavai o veins e aoga mo veins.E faʻapipiʻi i le laʻau ma sisi o fugalaau.

Pharmacodynamic ma mea tau vailaau mo togafitiga

O le Angioprotettor Diosmin i le vaʻa saʻo o loʻo i ai le aafiaga mulimuli i le tino:

  • faʻaitiitia le faʻaogaina o veins lautele,
  • leo o puipui o toto toto,
  • faʻasaʻo le lymph ma le toto,
  • faʻaitiitia le faʻamalosi.

A maeʻa se togafitiga, o le a faʻaitiitia le faʻafitauli o le le atoatoa o le maʻi, o le tigaina o le tiga ma le vaivai i vae e mou ese atu, ma le faʻaitiitia o le afaina o ona uaua.

A maeʻa le faʻaleleia o le loto, i totonu o le tasi i le lua itula, o gaioiga aoga o loʻo faʻafefiloi i totonu o le toto ma faaputuputu i vena vavao ma vevela veins o vae. O se vaega itiiti o le vailaau oona o loʻo teuina i totonu o le pamu, fatugaʻo ma hepatocytes.

O le maualuga o le faʻaogaina o vailaʻau ma a latou metabolite i le tino e oʻo atu i le 9 itula ma o le aafiaga e oʻo atu i le fa aso. E ala mai i le puipui o le hematoplacental, o fualaau oona e le mafai ona ulu mai ma e alu ese mai le tino e masani lava: e ala i le faanatinati ma sina vaega tele o feces.

O afea e faʻaalia ai le metotia ma o le a le tapulaa?

Ua fautuaina e tagata faapitoa ituaiga eseese o Diosmin mo:

  • vailaau vevela o pito i lalo,
  • ma le le atoatoa o le le atoatoa,
  • soʻo se ituaiga o afaina,
  • faʻaleagaina o meaʻai i totonu o vaa.

E le mafai ona faʻaaogaina le Diosmin:

  • faatasi ai ma le maelega i le mea galue malosi o le vailaʻau faʻataʻitaʻi,
  • i le vaitau o le hepatitis B ma tamaiti (e oʻo i le 18 tausaga).

E mafai ona faʻaaogaina le vailaʻau peʻa fanauina se tamaititi, talu ai e leʻo iai se faʻaogaina o le fualaau oona, afryotoxic ma teratogenic.

Tomai Faapitoa / Tagata Faatauloa

O manatu o fomai e uiga i fualaau faasaina e sili ona lelei:

O le tele o tagata gasegase e maitauina le maualuga o le aoga o Diosmin, o se numera itiiti o faʻailoga ma se tau e sili ona taugata faʻatusatusa i faʻatusatusaga:

Alla Genadevna: "Na ou matauina na amata ona amataina veins veins i luga o ona vae ina ua amata ona galue o se faatau. Tu i le aso atoa, sii le mamafa, uta mamafa. Sa i ai "fetu" i luga o vae, vae na tiga ma tigaina i se tulaga tulaga ese.

Sa ou alu i le fomai tipitipi. Na ia talisapaia oʻu veins ma fautuaina au ou te inu i le lua pe tolu vasega o Diosmin. Sa ou inu i se tasi auala ma sa vave ona ou iloaina le alualu i luma. O oʻu vae na taofia le fetogi ma le tiga. O lenei la o loʻo ou sailia se isi galuega ina ia aua neʻi toe faʻafetaiaʻia se mea faapena. O se mea e faanoanoa ai le aveeseina o nei "fetu" o le ae inu ai i le tele o isi fualaau. "

Harlan Irina: "O le tele o veins na oso i luga o oʻu vae, lea e le gata na afaina ai, ae o le" gau ". I le taimi muamua, o le tiga e le ogaoga, na ou lagona ai o se tasi o "tamoe" faatasi ma i latou, ona amata ai lea ona latou feosofi ma ulavale. Faatasi ai ma le tiga ma le vaivai i vae, na fautuaina ai e le fomai o le mafaufau le aveina o laupepa Diosmin.

Na fai mai le fomai o le venotonics e fesoasoani e faamatuu ese faailoga, ae o le a le pine pe o le a faia foi se taotoga. A o ou "toso" le taimi i fualaau, lea e matua lavelavea ai le tiga. Ou te fautuaina tama teine ​​uma e tausia o latou vae, aua o le fanau mai o loʻo i luma ma o se auala tuusaʻo lea i vein vevela ma le leaga o le agavaʻa ma le gaioiga o le gaioiga o le fatu ma toto toto.

Lafoaʻiga o le afaina o le toto

Hemorrhoids o se faʻamaʻi faʻamaʻi lea e vave ona tafe i se foliga masani ma e manaʻomia ai le mataʻituina pea ma togafitia. Pe a faʻaaoga Diosmin i le taimi o le taimi faigata, e le tatau i le tagata gasegase ona teenaina isi auala, talu ai o lenei maʻi e manaʻomia ai se auala faʻapitoa. E lelei le faʻamalosi o le faʻamalosi ile antihemorrhoidal rectal suppositories, creams, ointments, gels. E tatau ona filifilia i latou i luga o fautuaga a se tagata suʻesuʻe.

Faʻasologa

Faʻatasi ai ma faʻamaʻi pipisi, e tatau ona ave Diosmin i ni vaelua vae se lua (600-900 mg i le taimi), vaevaeina ile lua vaelua vae. Togafitiga e tumau i le vaiaso. Ona vaelua lea o le tui ma inu i le 600-900 mg i le aso. O lenei togafitiga e tatau ona tausisia mo le tusa ma le lua masina.

Hemorrhoids e masani ona faʻatetele i le taimi o le maʻitaga, i vaega mulimuli o le gaioiga. I ia tulaga, e manaʻomia le angioprotectors.

Tomai Faapitoa / Onosai

Faʻatasi ai ma faʻamaʻi pipisi, o Diosmin o loʻo faʻaaogaina e fai ma vailaʻau faʻapitoa mo togafitiga faʻaopoopo. O le tuufaatasiga o ni fualaau o vailaʻau e matua talafeagai lava: o mea e mafaufau i ai, o le angioprotectors ma sauniuniga mo faamalolo. Ua fautuaina e tagata tomai faapitoa le faaaogaina o laupepa Diosmin o se sui o le venotonic:

Valentina: "Talu mai oʻu aso aʻoga, o nisi o taimi o loʻu maʻi vaivai. Sa faʻaolaina pea o ia e painkillers i le lotoifale, e pei o moligao ma meaʻai talafeagai. E leʻi faʻatagaina loa le ava malosi, ulaula, o se olaga faʻavalea. Ona faaipoipo lea o ia, ma ua maʻitaga. O le taimi lava na oʻo mai ai i le 7 masina, na amata ona afaina tele ai manoa. Na faatonuina e le fomai Diosmin laupepa.

Na ou fefe e inu, ae o nei faatonuga e leʻi i ai ni faʻasalaga mo fafine maʻitaga. Sa mafai ona ou faia se aʻoga aʻo leʻi fananau mai ma, i se faaopoopoga i le togafitiga, o le pulea o sea buckthorn suppositories. O le taunuuga na lelei. Na mou atu le mumu, na faaitiitia le faasologa o laina ma e leʻi afaina lava. O se mea e faanoanoa ai pe a uma taumafaiga na amata ai le faʻamaʻi, ae e le mafai ona ave nei fualaau aina i le taimi o le susu. Ou te faʻaolaina aʻu lava i le taʻele o baths ma moligao ileopathic e faʻavae i le suauʻu buckthorn moana. A ou tuʻuina le susu, o le a amata ona ou inu Diosmin i le taimi nei. "

O aʻafiaga e aʻafia ai

O tagata gasegase o loʻo feagai ma togafitiga Diosmin e seasea faitio i aʻafiaga.

O nisi tagata gasegase e ui i nisi taimi latou te matauina le tupu mai o:

  • ulu matua
  • vavao
  • vaivaiga lautele
  • afaina fualaau
  • afaina
  • faʻataʻitaʻiga o le maʻi e pei o tali a tagata taʻitoʻatasi i vaega

Faʻataʻitaʻiga o falemaʻi o le oloa tau vailaʻau Diosmin ua faʻamaonia e le afaina ai le tali o le gaioiga pe a galue i masini, e aofia ai taavale afi.

Analogs: o le fea e sili atu ma taugofie?

Pe a filifilia se fualaau faasaina, e tele tagata gasegase e fiafia pe o fea o analogues e sili atu, ma po o fea o nei mea e tatau ona sili atu. E tele le faʻavaega tutusa o Diosmin ma vailaʻau e tutusa i gaioiga. O le fea mea e tatau ona filifili, e filifili le tagata maʻi. O le mea taua o le faʻamaonia e le fomaʻi le filifiliga ma amataina se togafitiga togafitiga.

Fausaga

Mai le faʻatulagaina o analogues, e aofia ai le mea e tasi o loʻo galue malosi, e taua le matauina o sauniuniga o loʻo tuʻuina atu i lalo (Laulau 1).

Laulau 2 - Generics Diosmin

Le igoa o le fualaau faasainaAtunuʻuTau, siaki.
Vazoket Nu. 30Siamani575
Phlebodia 600 mg No. 18Farani665
Diovenor numera 30Farani600
Folasaga Numera 20Rusia239
Venus (1000 mg) 450 mg + 50 mg No. 30Rusia576
Phlebofa, Venolek Nu. 30Rusia944

Fualaau o isi vaega o loʻo i ai se aafiaga talitutusa

O fualaau faʻatau e faʻavae i luga o isi vaega e mafai ona saofagā i le vevela vevela, e mafai ona taʻua ni sui sologa lelei (Ata 3).

Laulau 3 - Faʻafitauli tutusa e le o faʻatulagaina o Diosmin.

IgoaFaʻatauTau, rublesVaega tiotioFaatinoga
DetralexFarani, ServierMai le 700Faʻasoʻoto faʻasalaina faʻasalaga faʻamaonia.Venotonic ma le venoprotector.
FaʻasalagaMarbiopharm OJSC, RusiaMai le 56Vitamini C ma R.O sauniuniga tuʻufaʻatasiga o le faatinoga o le venotonic.
AntistaxBeringer Ingelheim, Ausetalia693Aveese laulamu mūmū mūmū.Fomaʻi ma le fesuiaiga o le microcirculation.
TroxevasinBulgariaMai le 364Faʻasologa.Antithrombotic, venotonic faʻatasi ai ma le faʻaleleia o le faʻafouina o le tino.

O Diosmin o se vailaʻau suʻesuʻe lelei ma sili ona lelei e togafitia ai faʻamaoniga o le le atoatoa o le tino. E talia lelei e tagata gasegase, e manatu e matua saogalemu ma e le fegalegaleai ma isi vailaʻau.

O le vailaʻau e faʻaleleia ai le tafe o le toto mai veins o le tino ma faʻamafiesea le faʻamavae. Faafetai ia te ia, o le lagona o le tiga, le mautonu, vaivai i vae o le a mou ese atu, pogisa o le po ma le fulafula i le vaivai o musika. O le taunuʻuga lelei togafitiga e maua i se umi umi o togafitiga.

Faʻaiʻuga

Pe a feutagaʻi ma Diosmin i mea e le masani ai, e mafai: o le atinaʻeina o le vomiting, o le gastrointestinal dysfunction,vavao, ulu tiga ma vaivaiga. Faʻapena foʻi afaina o le tino, aemaise lava i tagata gasegase e le faʻafefeina vaega o le vailaau faʻasaina pe e ono afaina i allergies.

Tulaga faapitoa

E tatau ona manatuaina o le togafitiga o faʻamaʻi otaota manaʻomia se faʻaaogaina puupuu o le diosmin ma e le o se mea e suitulaga mo le togafitiga faapitoa o isi faʻafitauli mataga. A faʻaauau pea ona faʻaalia, o le a suʻesuʻeina se suʻesuʻega faʻataʻitaʻi ma se toe iloiloga o togafitiga togafitiga.

O tagata maʻi e ave Diosmin e manaʻomia ona aloese mai le faʻalauteleina o le faʻaalia i le la, pulea le tino o le tino, savali atili, ma o nisi taimi e fai ni totini faapitoa e faʻaleleia ai le toto ma faʻateleina le faʻaleleia o togafitiga.

Suʻeina o le maʻitaga

O le vailaau faʻasaina Diosmin e masani ona faʻatonuina i le vaitaimi maʻitaga. Na maua ai o ona vaega e le o tauatoʻatoa, embryotoxic poʻo mutagenic.

Ae ui i lea, o le leai o se faʻamatalaga atoa i luga o le aafiaga o le diosmin i le faagasologa maʻitaga poʻo fetal development manaʻomia se iloiloga o mea e mafai ona ono tutupu ao le i faatonuina togafitiga.

Faʻamatalaga e uiga i Diosmin

O lenei vailaau faʻamalositino e faʻaaogaina ma le faʻaaoga i togafitiga faʻapitoa I le taimi lava e tasi, o faʻamatalaga e uiga i Diosmin e tele lava le lelei. E masani ona faatonuina mo togafitiga. otaota, aemaise lava i mataupu o le faʻavavevaveina o lenei faʻamaʻi. O se taunuuga o togafitiga mo taimi pupuu, o le tiga ma le le mautonu e mou atu. O le mea moni, o Diosmin o loʻo aʻafia i le togafitiga faʻapitoa.

Auiliiliga auiliiliga e uiga i Diosmin e aofia Wikipedia. O lenei punaoa o loʻo taʻua ai o le diosmin o se vailaʻau lauiloa, o lona uiga, o se vailaʻau mai le kulupu o flavonoids. Ua faailoa mai foi o lenei meafaigaluega o le faavae lea o le tele o vailaʻau o loʻo faʻaaoga lelei mo le puipuia ma togafitiga. leai se atoatoa ma isi faʻamaʻi faʻatasi.

I le faʻaopoopoga, e mafai ona e maua le tele o iloiloga e uiga i lenei fualaau faasaina, faʻamaonia lona aoga maualuga ma le faapalepale lelei. O le Diosmin e masani ona faatonuina mo tina maitaga, talu mai le leai o se faʻamaʻi ua maeʻa. I soʻo se tulaga, e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi, e le fautuaina le tagofia o fualaau faasaina.

Tuua Lau Faamatalaga