Tiogamma - o se vailaau e le o faʻalogologo i ai cosmetologists

I le faagasologa o suiga o le matutua, o le paʻu o tamaitai e amata ona mou ese atu ma le le lelei o mea leaga ua aliali mai i totonu o foliga o maanuminumi.

O mea muamua i luga o le paʻu e mafai ona iloa e vavalalata i le 30 tausaga, o uluaʻi mimita e aliali i tulimanu o mata ma laugutu.

O se faanaunauga masani o soʻo se tamaitai o le faʻasaoina o lona lalelei ma le talavou i le umi e mafai ai, o le mea lea, e masani e le naʻo togafitiga faʻaleaganuʻu, ae o vailaau e ulufale atu i le tau faasaga i suiga o le matua.

O se tasi o taʻutaʻua masani ma taʻutaʻua faʻafefeteina o Tiogamma. I le faaaogaina o le fualaau faasaina Tiogamma, e tele naʻo tali a le cosmetologists e tali lelei i ai, o lea e tatau ai ona e gauai i ai.

O le a le vailaʻau?

O le Thiogamma o se vailaʻau e masani ona faaaoga e fomaʻi e togafitia ai le maʻisuka ma le ava malosi.

O lona gaioiga autu o le pulea lea o le carbon and lipid metabolism, e faʻaitiitia ai le maualuga o le suka i totonu o le toto, ma faʻaititia ai foi le tele o glycogen e maua mai i le ate.

Thiogamma solution ma papa

O le mea autu autu o le Tiogamma o le lipoic acid, ona o le sili atu o le kulukose ua aveesea mai le toto o se tagata, lea e afaina ai lona lelei. O le thiogamma o loʻo maua i auala o fofo mo droppers, laulau ma mafaufau. I le maʻisuka malosi, o le vailaau faʻasaina e faia i se auala vavalalata, o lenei mea e fesoasoani e toe faʻafoʻisia ai le soliga o le gaioiga faʻasolosolo.

Mo faʻamalositino auala mo foliga, naʻo se vailaau faʻaoga tui e faʻaaoga. O le vailaau oona e tufatufaina i totonu o le 50ml fagu, e iai le saogalemu o le lipoic acid mo le paʻu o le tagata, lea e 1.2%. O le fofo o le Thiogamma solution mo le foliga e maua ai iloiloga le mautonu - ogaoga o le afaina o le tino ma le paʻu vevela, o lea e tatau ai ona e faʻaaogaina na o se vailaʻau faʻamalosi mo le laʻau.

O le fufuluina i taimi uma o se sauniuniga o le paʻu o le tino e mafai ai e oe ona aveese le suka maualuga, o le mea e pipii i filolagen fibers, ma mafiafia o le loloto o loloto.

Faʻafefea ona faʻaaoga le tali?


E fautuaina e tagata tomai e taumafai e solo foliga i se fofo ua saunia, lea sa faatauina i totonu o se faleoloa falemaʻi.

Ina ia faia lenei mea, ave se cotton pad ma o taeao ma afiafi uma latou te togafitia lelei ai le paʻu, lea e muaʻi faʻamamaina o mea faʻalanuamata ma toega o faʻalilolilo paʻu.

O le lelei o le oloa o le le manaʻomia ona saunia, o le faʻasalalau o le lipoic acid e mafai ai e oe ona vave faʻaaoga le vaifofo i le paʻu. A maeʻa ona faʻaaogaina, e tatau ona tapuni le fagu ma faʻavelaina.

Ua faailoa mai e le gaosi oloa i le malo tatala, e tatau ona galue le vailaau mo le ono masina, ae sili atu le aua le tatalaina le ava mo le sili atu ma le masina, aua o vaega e amata ona leai se malosi. E mafai e le thiogamma ona suia lona tumau i totonu o le pusaaisa - e mamafa, e mafai ona faʻaalu i le saline masani, lea e faʻatau atu i soo se falemaʻi.

O le thiogamma mo le mailei mai iloiloga o le mafiafia e naʻo le lelei, ae faʻaaoga lelei. Mo faʻamoemoega lelei, ia faʻaaoga se vaifofo i aso uma 2 taimi i le aso, ona faʻaaoga lea o se kulimi fafaga.

O le a se aafiaga e tatau ona faʻamoemoeina?

E taua le malamalama o se tasi o taualumaga mo le faaaogaina o Thiogamma o le a le maua ai ni fuamomo fua, o lea e tatau ai ona faia ia vasega ia le itiiti ifo ma le masina i le tausaga, e fuafua i le tulaga o le paʻu ma le mea e manaʻo ai.

I le faʻaaogaina o fualaau faasaina Thiogamma mo le toe faʻafoʻiina o mata, o iloiloga o le cosmetologists e faʻaoga i suiga nei i le paʻu ile foliga:

  1. ma faʻaalia le faʻaitiitia i fuamini lelei. I le mavae ai o le 10 aso o le faʻaaogaina o le lipoic acid, o faʻamalamalamaga a tagata o loʻo maua le faʻamaluluina o fulufulu foliga laiti i mata ma laugutu,
  2. o le loloto o le mafiafia o le a le toe taʻuina. Ae maise lava o faʻafefe loloto e faigata ona aveese e aunoa ma se faʻalavelave ogaoga, ae o le Thiogamma latou te le iloagofie pe a mavae le 30 aso o le faʻaaogaina faʻaogaina.
  3. fou ma fou. O le faʻavaeina o metabolic processes i totonu o le paʻu o foliga e sili atu ona lelei, malolo, ma le itiiti ifo le iloa o vaitau o tausaga
  4. faʻamaʻapeʻa le tino. E toʻatele e mafatia pe a maeʻa le tupulaga talavou, pe a uma ona foia le faafitauli, ae o loʻo i ai loloto loloto i luga o le paʻu - Tiogamma e mafai ona foia lenei faafitauli. O le taina i aso uma o vaega ua afaina e oo lava i luga o le paʻu, ma a maeʻa le 2 masina o foliga e sili atu ona lelei ma e foliga matagofie,
  5. le faʻavaeina o lauulu mata o foliga. A maeʻa ona faʻaaoga le Thiogamma mo foliga, o iloiloga o tagata paʻu o le paʻu o loʻo faʻaalia ai se faʻaitiitia o le vaivai, o le a foliga mataga e tusa lava pe a uma ona faʻaaogaina ni kulimi alofa. Ae o tagata atamamai e le fautuaina le faʻaogaina o lenei oloa i tagata e maua le paʻu paʻu,
  6. pore vavalalata. O le thiogamma mai rimulimu e maua ai ni iloiloga lelei, ae o le malosi o le vavalalata o pores i luga o mata ua matauina foi, lea e fesoasoani foi e sili atu le umi o le paʻu ma e ola. O le fualaau faasaina e galulue faatasi i le galuega o le paʻu, aua o le mea muamua na faavaeina ai faiga o gasegase, ma na o le taimi lava lena e faʻamalamalamaina ai pores. O le mea lea, e muamua aveʻesea mea leaga mai pores, ma na o le taimi lava e tapunia ai, lea e taua tele mo le puipuia o faiga faʻaleagaina,
  7. vevela ma le paʻu e mou atu. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina Thiogamma mo le foliga i le talavou e fesoasoani e faʻaitiitia ai le paʻu o le paʻu, aveese le tino, pe a le fesootaʻi ma isi faʻafitauli o le tino. Mo talavou, e taua le muaʻi faʻafesoʻotai se fomaʻi aʻo leʻi amata faʻaaoga lau lava oloa.

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...


I le tulaga e te manaʻomia faʻanatinati, e faʻaaogaina se mea manaia e faʻavae i luga o le Tiogamma, lea na taʻua e tagata le "fasi" mo foliga. O faʻamatalaga e uiga ia te ia e ofoofogia: o le meafaigaluega e atoatoa e pei o se toe faʻaleleia muamua aʻo leʻi tutupu mea taua na tupu poʻo le maeʻa foi o faʻalavelave mamafa, pe a foliga mai ua vaivai le tino ma ua le lava.

Ina ia saunia, latou te suʻeina se vaifofo mo meaola o le Tiogamma, o nai mataua o le vaitamini E (e mafai ona faʻatau i le pepa vai poo totonu o kapula e mafai ona faigofie ona tatala), se sipuni o olive, vine, peach oil.

Faʻafefiloi mea o loʻo i totonu o se paʻu papaʻu, faʻapipiʻi i luga o foliga paʻu o loʻo sauni ma taofi mo le 15-20 minute. A maeʻa le taimi atofaina, e fufulu le paluga ile vai malulu mama ma faʻaaogaina le kulimi i le paʻu. E sili ona lelei le faia o lenei faiga i le po, ma o mea uma lava e maua ai le taimi e galue ai. Faatasi ai ma lenei mea faigaluega, e mafai ona e faʻafoisia vave ou foliga pe a mavae ni malaga uumi, ogaoga popolega, leai se moe.

O tamaitai na faʻaaogaina le Tiogamma sauniuniga e maua ai ni iloiloga sili ona lelei - o faʻafefe loloto i le taeao e le o matauina, o tamaiti laiti e faʻalelei, o foliga e malolo ma lelei ona teuteuina.

Faʻamatalaga e uiga i fomaʻi e uiga i fualaau faasaina Tiogamma

O lenei meafaigaluega e le o se mea fou i le tulaga o le cosmetology mo se taimi umi, o lea na maua ai e tagata atamamai mo i latou lava ia tulaga lelei ma le le lelei o Tiogamma.

Ina ua uma ona faʻaaogā le meafaigaluega, na malilie malie ai tagata cosmetologists i le manatu e tasi:

  • Aʻo leʻi faʻaaogaina, e aoga tele le suʻega mo allergies, ona o lenei mea itiiti o le oloa e faʻaaogaina i le tulilima ma o le gaioiga e siaki pe a maeʻa le 6 itula. O le leai o se mumu, faʻavaveina ma le fulafula e fautua mai ai le mafai ona faʻaaoga le Thiogamma,
  • O le thiogamma i le cosmetology mo foliga e maua ai ni iloiloga lelei, pe afai e faʻaaogaina faʻapitoa mo le tele o vasega i le tausaga,
  • E le talafeagai le thiogamma mo le paʻu vevela,
  • e le foia le faafitauli i le loloto o uumi e oo i le iuga,
  • E talafeagai mo le faʻaaoga e tamaitai o vaitausaga uma.

Ina ia mautinoa o se taunuuga lelei pe a uma ona faʻaaoga le fualaau faasaina, e fautuaina e le au atamamai le pueina o se ata ao leʻi faia le taualumaga ma i le faaiuga o le vasega. Thiogamma mo foliga o le ata ao lei amataina ma pe a maeʻa ona faʻaalia ata vaaia pe a le o vaʻaia e le fafine i le faagasologa o le faʻaaogaina o le oloa.

Vitio faʻatalanoa

O se aotelega o tau e le taugata, ma sili ona taua - lelei, vailaau mo togafitiga o le paʻu:

Afai e filifili se fafine e faʻaaoga lenei mea faigaluega, ona tatau ai lea ona fai se faʻataʻitaʻiga o le faʻafefe pe faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. E mafai ona e faʻatinoina taualumaga i le fale, ae a maeʻa ona manino pe afai ei ai ni faʻasalaga mo le faʻaaogaina o Tiogamma, a leai e mafai ona e faʻaleagaina le paʻu.

Tiogamma. O le a lenei mea

O le thiogamma o se vailaʻau tulaga ese lea e aofia ai le alpha lipoic acid. I vailaau faʻasoifua, o le liliic acid e faʻaaogaina e avea o se vioxidant. O lenei vailaʻau e iai le malosi e fusifusia ai faʻasalaga saoloto, o le mafuaʻaga lea o le faʻaumatiaga o le cell ma le oti. E le gata i lea, o le thiogamma e aʻafia ai i fualaau eseese, faʻaleleia ai le ate, fesoasoani e faʻaitiitia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, auai i le faʻatonutonuina o le lipid ma le metabolism, ma aafia ai le metabolism o le cholesterol.

Nicholas Perricone o se American dermatologist, polofesa o vailaau faafomai, o le muamua na amata ona suesue le aafiaga o le aluma lipoic acid i luga o le paʻu pe a faaaoga i luga. O taunuuga na ofoofogia.

Tiogamma. E faapefea ona aafia ai le paʻu?

E foliga mai o se vaega sili ona lelei o le acel-lipoic acid o lona mafai lea ona faʻailogaina faailoga faʻaleagaina o tausaga e mafua mai i gaioiga o faʻamalolo saoloto. E le pei o isi antioxidants, o le alpha lipoic acid o loʻo i ai le malosi e faʻafefe ai faʻasalaga saoloto i soo se vaega o le cell, e tusa lava pe faʻaaoga i fafo. O lenei meatotino na maua ai le igoa "antioxidant." E le gata i lea, o le alpha lipoic acids e puipuia ai le malepe o helikoli o le amino o loʻo i totonu o le paʻu. O se taunuuga o lea mea e leai se glycation (fegalegaleaiga a suga ma palatini) o palakene ma o le paʻu e tumau pea ma e vaivai. E le gata i lea, faʻafetai i le gaioiga o le thiogamma, toe faʻafouina o le tino i le vave e mafai ai, ma o le mea lea o loʻo faʻateleina ai laulau ua oti, ma ua suia i latou fou ona o le faʻamalosia o le malosi.

Tiogamma. Le aafiaga o le talosaga.

Pe a faʻaaoga le thiogamma, pe a mavae ni nai aso o loʻo i ai se faʻaitiitia o ato ma le pogisa i lalo o mata. O le paʻu o foliga i aso uma e sili atu ona lamolemole ma e oo lava i le oneone, ua faaitiitia le loloto o maanumi, ma o le mafiafia o mimiti ua uma ona sosolo ese. O sikuea ma ala o siama o loʻo faʻapipiʻiina ma faʻaitiitia le iloagofie. E maua e le paʻu se uiga faʻalelei lelei mo tupulaga talavou. A maeʻa le 3 masina o le faʻaaogaina, o le paʻu o tagata sili ona ogaoga o loʻo i ai se mea e le mafaamatalaina, faʻalavelave ma faigata o loʻo faʻalelei ma maua ai foliga vaaia lelei. I le faʻaopoopoga, o le alpha lipoic acid fesoasoani e faʻaititia le tele o le pore.

O maʻi na auai i suʻesuʻega a Nicholas Perricone na latou teena le faʻaaogaina o le lipine lipoic acid, lea e taʻu mai ai le maualuga o le aoga o lenei meafaigaluega.

Tiogamma. O fea e sili ona lelei e faʻatau?

Thiogamma o se fualaau faasaina lea e faatauina atu i falemaʻi. E tele ituaiga o faʻasalaga o thiogamma - o nei mea e lalagaina, o se faʻalaʻau mo le sauniuni o se fofo i le tioata tioata ampoules, ma se fofo faʻapipiʻi faia i totonu o le ipu 50 ml. O se tasi o auala sili ona faigofie ma taugofie e faʻaaoga ai lenei fualaau faasaina o le faʻatau lea o se fofo ua saunia mo le faʻasusu i se faʻamasinoga o le 1.2%. O sea fofo ua uma ona sauni mo le faʻaaogaina, e le manaʻomia ona faʻavaivai, ma e sili ona saogalemu mo le faʻaaogaina i le cosmetology.

Tiogamma. Faʻapefea ona faʻaaoga?

Tonic mo foliga. O se fofo ua saunia e faʻaaoga i le faʻamamaina o le paʻu 1-2 taimi i le aso e faʻaaoga ai se cotton pad mo le 10 aso. Ona faia lea o se malologa. Ina ia faʻaitiitia fulufulu mata, o le tonic e faʻaaogaina ile 20-30 aso. O le thiogamma solution e mafai ona faʻaaogaina faʻasolosolo, e faʻaaoga ai le 1-2 taimi i le vaiaso.

Lotini mo mata. Faʻamau i luga o le paʻu ma le 1.2% thiogamma solution ma faʻaaoga i luga o mata mo le 3-5 minute. Ona fufulu lea i le vai malulu poʻo le vaifofo o le chamomile. O sea faiga e faia faʻa-tasi i le vaiaso.

Faiga Faʻafefe. I le faavae, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se suāuu autu (peach, olive, almond, vine vine, ma isi mea) poʻo le telefoni o mea tau suauu. Mo le 1 sipunipuni o le suauʻu poo le seli o le gaʻo, matou te ave le 1 ampoule o kafiine ma le 1 teaspoon o le thiogamma 1.2%. O mea uma e faʻafefiloi e faʻafefiloi ma faʻaaogaina ile muaʻi faʻamamaina o paʻu o foliga, neck ma le decollete mo le 30-40 minute, pe a uma ona fufuluina ile vai malulu poo le susu o le chamomile broth. E mafai foʻi ona e fufulu ese ou foliga i se pusa tioata mai se teuteu o le chamomile. Faʻaaogaina se meafaigaluega faapena e le silia ma le 1 le taimi i le vaiaso.

Masini mo mimiti ma pola lautele. O le masima suamalie o le sami e faʻafefiloi ma sina vai seʻia oʻo i se pepa malulu. O le mea e tupu ai le faʻafefiloi e faʻaaoga tuusao i le maunuʻu o loʻo i ai le sipuni o le cotton, e peiseai o le faʻafefeina o le paluga i uʻamea. Tatou te tuua lenei vaega mo le 10 minute ma i le taimi lenei tatou te saunia se fofo o le thiogamma ma le aspirin. ½ kalama o le acetylsalicylic acid o loʻo faʻasaina i le paʻu ma faʻamavae i le 1 sipunni o se vaifofo o le thiogamma. A maeʻa le 10 minute, e fufulu ese le masima i luga o foliga ma le vai malulu ma matou faʻaaoga se vaifofo vave saunia o le thiogamma ma le acetylsalicylic acid. E le gata i lea, e mafai ona e uuina se foliga i ou tamatamailima pe faʻapitoa foi i se tagata mata faapitoa mo le 1 minute, pe a uma ona fufuluina i le vai malulu. E le gata i lea, e mafai ona e fufuluina mata i se teuteu o le chamomile poʻo se pusa tioata mai se decoction o le chamomile.

Ole fofo ole thiogamma e tatau ona teuina i totonu o le pusaaisa, i totonu o se pusa pogisa ua faapipii i le vailaʻau.

Tiogamma. Lapataiga!

Aʻo leʻi faʻaaogaina le fualaau faasaina, e tatau ona e faia se suʻega laʻititi laʻititi. E tatau ona faʻaaoga sina fualaau oona i le paʻu o tapulima ma vaʻai i le tali o le paʻu mo le 15 minute. I le tulaga o le mumu, vevela, vevela, o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua solia.

Afai e te lagona le le fiafia pe a faʻaaoga se masini poʻo se vaifofo, e tatau ona e fufuluina faʻatasi ma le vai mafanafana ma le fasimoli ma faʻaaoga se kulimi manogi.

O le faʻaaogaina o le vailaʻau i aso uma mo se taimi uumi e mafai ona taʻitaʻia ai le soona inu o le siama. O le iʻuga, o le a mago le paʻu ma amata ona paʻu, lea e ono faʻateleina ai le faʻavaeina o maunu. O le mea lea, e manaʻomia lou faʻaaogaina o vasega thiogamma 2-3 taimi i le tausaga.

Togafitiga faafomaʻi

O lenei vailaʻau e faʻafoʻisia ai le kulukose toto ma faʻaleleia galuega o le ate i tagata e maua i le maʻisuka. O loʻo faʻamatalaina foʻi mo faʻamaʻi o le ate, o le faʻaoga o le tino. O nisi taimi o vailaau e fesoasoani e faʻaitiitia ai aʻafiaga o le mamafa o le uamea poʻo le masima.

O le taʻiala o le gaioiga i luga o le tino o vailaau e pei o le vailaʻau B: toe faʻaleleia le lipid ma le gaʻo gaʻo, e faʻamalosi ai le tino, faʻaleleia le maualuga o le suka toto. Ma faafetai i le thioctic acid, o le oloa e aoga mo le faaumiumi o le talavou o le paʻu o foliga ma decollete.

Afai e te mafaufau i iloiloga o le "Tiogamma" mo foliga, ona fiafia ai lea o le tele o tamaitai i iuga o taualumaga. O le vailaau e faʻatagaina oe e maua ai mea nei:

  • solo ese fagu mata,
  • fofo faʻamalosi
  • vaapiapi ia pores
  • taofi lauulu vavalalata
  • lafoaʻi faʻamaʻi paʻu,
  • faaitiitia foliga vaaia o le loloto o le mafiafia.

O le faʻaaoga ma iloiloga o le "Tiogamma" mo foliga ia mautinoa le lelei o le faʻamalosi o fualaau oona i luga o le paʻu. E ui o le oloa e iai sona aafiaga lelei, e le mafai ona e faʻaaogaina e aunoa ma le faʻatalanoaina o se tagata e suʻesuʻeina le fomaʻi. Soo se vailaau e maua ai le faʻailoga.

Aua le faʻaaogaina vailaʻau seia oʻo i le 18 tausaga. I le taimi o le maʻitaga, e le manaʻomia foi le faʻatinoina o faʻamalositino faʻatasi ma lenei mea faigaluega. Ona o aʻafiaga o hormones, atonu o le ae maua ai se taunuuga e leʻi faamoemoeina. E le masani ona tupu mai faʻafitauli, lea e fesoʻotaʻi ma le le faʻamaoni i le fualaau faasaina.

Talosaga faʻaoga

O le "Tiogamma" mo laumei mimiti, e tusa ai ma cosmetologists, o se auala aoga i le foia o paʻu faafitauli. O le fofo e mafai ona faatauina i le toetoe o falemaʻi uma ile 50 ml fagu. Le tau o le fualaau faasaina e le tutusa ma le 200 rubles. O le aafiaga o le "Tiogamma" i luga o foliga, e tusa ai ma cosmetologists (tau maualalo), e faigata ona faatusatusa i soo se isi auala.

O lenei mea faigaluega e mafai ona sui ai isi fualaau taugata e fuafua mo talavou ma le soifua maloloina o paʻu. O le fofo ua manatu e sili ona matautia mo le faaaogaina i le cosmetology. Ole maualuga o le vaega galue e na o le 1.2%, o lea e faʻaaoga ai le meafaigaluega e aunoa ma le sauniuni.

Faʻaaoga mo le faʻaaogaina o le thioctyl acid mai Vervag Pharma (Thiogamma). O togafitiga masani e faʻaleleia ai le tulaga o le paʻu. E taua le mulimuli i fautuaga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina "Tiogamma". O le auala pito sili ona faigofie o le faʻaaoga lea o se tali filemu i se foliga mama e pei o se tonic i le taeao po o le afiafi. O togafitiga e tatau ona faia i se vasega. Ina ia filifili le numera sao o taualumaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se aulelei. Mai le mumū o le paʻu, e faʻaaogaina le oloa i totonu o le 7-10 aso. E tusa ai ma le suʻesuʻega a le cosmetologists, "Tiogamo" mo foliga mai le maanuminumi e tatau ona faʻaaogaina mo le 20-30 aso.

Ina ia maua iuga e manaʻomia, e tatau ona e faʻaauau ona faʻamaeʻaina taualumaga. Mo le puipuia o le paʻu o le paʻu, e tatau ona faʻaaoga le fofo 1 taimi i le vaiaso. O fualaau faasaina i lona tino mama e suia ai le foliga mai o le paʻu, masani, paʻu o paʻu. Ma mo le matutu o le a le aoga. I le mataupu mulimuli, e faʻaaoga i totonu o masini fale.

O faatonuga mo le faʻaaogaina ma iloiloga o le "Tiogamma" mai maanuminumi o le a fesoasoani ia malamalama i tulafono mo le faʻaaogaina o le oloa. E tatau ona fufulu le tagata i se paʻu cotton ma se vaifofo. Ae ona faateleina le tau. Ina ia aloese mai lenei, e tatau ona e saunia se fagu ma se pusa ma sasaa le vailaʻau i totonu. E tatau ona sosolo ma tufatufaina i vaega o faafitauli. I le taimi o le teuina, o le fualaau faasaina ua mumu. O le toe faʻaleleia o le faʻaauau e faia i le ola masani.

Contraindications

I le iloiloga o le "Tiogamma" mo foliga, e mafai ona e maua le tele o fautuaga i le faʻaaogaina o le meafaigaluega. Ae e tatau ona amanaia ia faʻailoga pe afai e le mafai ona faʻaaogaina le fualaau faasaina:

  1. Alu ma le maualuga o le mafaufau i vailaau faasaina. O le vailaʻau o le thioctic o se mea e malosi ai le allergen, o le mea lea, ao lei faʻaaogaina, e tatau ona faia se suʻega, pe a le mumu le lanu ma le mimiti mo le itula, ona talafeagai lea o le fualaau mo le tausiga o le paʻu.
  2. I lalo o le 18 tausaga.
  3. Ma le maʻitaga ma le susu.
  4. Faamai o fatugaʻo ma le ate o se foliga faigata.
  5. O faʻamaʻi pipisi o le cardiovascular ma respiratory system.
  6. Vaʻaia o maʻi o le gastrointestinal tract.
  7. Maʻi maʻi suka.
  8. Le faʻamalosia o le toto ma le toto.
  9. Faʻamalalaina.

I le faʻaaogaina o le "Thiogamma" e le mafai ona e inu ava malosi. O le suʻesuʻeina o faʻamaʻiloga o le a puipuia ai le tele o taunuuga leaga o le faʻaaogaina o le oloa.

Faʻaiʻuga

A o ave le vailaau, o le faʻaalia mai o:

  • taʻavale
  • vavao
  • gaogao
  • faʻafesoʻotaʻi i le lotoifale i le mucous membranes ma le paʻu,
  • urticaria ma le sasaina,
  • faigata le manava.

O le a le mea e mafaufau i ai cosmetologists?

O faʻamatalaga e uiga i le cosmetologists e uiga i le "Tiogamma" mo foliga, o le tau o le fualaau faasaina ua mafai ai ona tatou faʻamaonia o lenei meafaigaluega o se tasi o sili ona aoga ma taugata e faʻaitiitia ai faʻafitauli paʻu. O tagata faʻapitoa e faʻaaogaina le vailaʻau i lona mamanu mamā ma isi vaega e toe faʻafouina ai le paʻu. E mafua lenei mea i le mea moni o le matua o le siama e fesoʻotaʻi ma le faʻaitiitia o le gaosiga o le faʻapalapala - o se porotini e nafa ma le faʻamausali ma le elasticity o le paʻu. I le faʻaopoopoga, o le paʻu e faʻaleagaina le foliga mai o le faapipiiina o filagene faʻatasi ai ma siaki. O le thioctic acid e soloia le kulukose, puipuia mai le gluing. O le acid ua lauiloa o se antioxidant lea e le faatagaina ai le faʻalauteleina o faʻamalolo saoloto.

Ua talitonu tagata popoto o le faʻaaoga pea o Tiogamma e faʻagesegese ai le paʻu o le paʻu. Ae o le tele lava o taimi, e le tatau ona mulimulitaia taualumaga. O togafitiga e faia i vasega i taimi taʻitasi i le tausaga. Ona o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i aso uma mo se taimi uumi, o le gasegase ua faʻamalolo. O le iʻuga, o le paʻu e mamago, paʻu. O lenei mea e oʻo atu ai i maunu.

Lavea tulafono

I le faʻatinoga o taualumaga, e taua le amanaʻiaina e le gata o iloiloga e uiga i le "Tiogamma" mo le tagata e uiga i le talosaga, ae ia manatua foi tulafono o le teuina. Ua sasaaina le oloa i totonu o se fagu sulu. Taofi le vailaʻau i se nofoaga e le mafai ona maua e tamaiti, i le vevela e oʻo atu i le 25 tikeri. E mafai ona e tuʻuina le vailaʻau i totonu o le pusaaisa.

Aua le faʻaaogaina se fagu pupuni mo le sili atu i le tasi le masina, e ui lava e tusa ai ma faatonuga e le faʻasaina. O le faigata o le faasolosolosolo malie lava o meatotino o le gaioiga malosi o loʻo manaʻomia mo le gafatia o le paʻu e le toe toaga. O vailaʻau na faia mai Tiogamma e tatau ona teuina e le silia ma le vaiaso i le pusaaisa. Ae sili atu, ia faʻaaoga loa loa pe a uma le kuka.

E faʻapefea ona maua se aafiaga tele aʻo lei tupu se mea? E tatau ona saunia se fofo ma se vailaau faafomai, ma faaopoopo atu vaega taua e totoe. Faʻatasi ai, o siʻimigou laiti o le a faʻapipiʻi vave atu i le taimi lava lea, ma o vaʻaiga loloto o le a tau le iloa. Ina ia maua le vailaʻau o le a e manaʻomia se fofo mo le faʻasolosolo, fuālaʻau fuālaʻau, fuamini E (o nai mataua). O vaega e tatau ona faʻafefiloi i le aofaiga tutusa. E faʻaaoga le masini mo le 15-20 minute, ona fufulu lea i le vai mafanafana ma faʻaaogaina le suāsusu. O le Alpha lipoic acid e manaʻomia e toe faʻaleleia ai le paʻu o le paʻu o le tino, ma o le vitamini E fesoasoani e faʻateleina le toe faʻaleleia o le tino.

O le vaega autu o le thiogamma o loo i ai i isi vailaʻau. O le fua mo le toe faʻafouina e faʻavae i moligaʻo "Corilip" o loʻo manaʻomia. E mafai ona e faʻaaoga le masima poʻo le laulau, masima aspirin. O le masima e tatau foi ona eleele ma faʻafefeteina i le vai ua kuka i se paluga kulimi. Aʻo lei faia le faʻagasologa, e tatau ona faamamaina lelei foliga. O le faʻafefiloi o le kulimi e tatau ona tumu ai maunu o foliga.

Olala "Corilip" ma le thioctic acid e tatau ona liusua i totonu o le microwave seia oʻo i le vai. E tatau ona faaopoopo le paʻu aspirin i le ogaumu vevela. E tatau ona faia se marshmallow. O le oloa e tatau ona faʻaaogaina i le vaega o le eleele, aʻo leʻi faʻaogaina le masima masima. E tatau ona faia lenei mea i se taimi vave e mafai ai, e pei lava ona vave faʻamalo le moligao.

I nofoaga o loʻo loloto ai le mafiafia, o le masikulu e tatau ona faʻapipiʻiina i le vaʻavaʻavega. O le oloa e tatau ona teuina ile foliga mo le 5-10 minute. A maeʻa lenei mea, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi vaega o faafitauli mo le isi 30 sekone. Ona fufuluina lea o le masini i le vai mafanafana, ma o le paʻu e togafitia ma se suāsusu. E tatau ona faia le faʻatinoga i le afiafi, ao le i momoe. I le taeao, o le a maua ai e faʻapea e le mafai ona vaʻaia ni maanuminumi laiti, ma o loʻo loloto le vaʻaia o loloto.

"Fuga a le tinamatua Agafia"

E tele ni iloiloga lelei o le faʻaogaina o le "Tiogamma" mo foliga. O le tau o vailaʻau e sili atu ona lauiloa. E mafai ona e faʻaaoga se fua pe a faʻaaogaina se isi sooupu ma le mea galue malosi - gaioiopi. Manaoga mo le vevela paʻu "Fualaau a le tinamatua Agafia." E mafai ai e oe ona toe faafoiina le ata atoatoa. Ae le o tagata uma e iloa o le fofo e faʻafefe ai foliga mata.

Ina ia saunia le oloa o le a e manaʻomia: 1 tbsp. l elefise, 3 ampoules o kala (faatauina i se fale talavai), 5 fualaau o le lipoic acid, na faʻamaʻi muamua i le 1 tbsp. l pulu. O vaega uma e tatau ona faʻafefiloi seia oʻo ina tutusa le tuufaatasiga. E tatau ona teuina le masini i totonu o le pusaaisa mo le vaiaso.

E mafai ona e kukaina se isi fatuga. E tatau ona faʻafefiloi le lipoic acid (faʻamaʻi i le popo) ma le 3 ml o le caffeine. O le oloa o loʻo teuina i le pusaaisa mo se vaitaimi uumi. Aʻo leʻi faʻaaogaina i foliga, 1 tbsp. Ua faaopoopoina. l elefise "Tinamatua Recipes Agafia."

O nei suʻega ei ai se taunuuga lelei. Faatasi ai ma i latou o le a mafai ona faʻamalosolo le maunu i se taimi pupuu. Ae o le tele lava o taimi, e le tatau ona mulimulitaia taualumaga. Fai ni masini ma le lipoic acid mo faamoemoega puipuia e tatau ona le silia ma le 1 le taimi i le vaiaso. A maeʻa le faʻavae, o le paʻu o le a mumu mo sina taimi, ae o se aafiaga masani lenei. E sili le manaia o mea tutupu i le afiafi, pe a le manaʻomia ona e alu.

I le faaopoopo atu i le "Tiogamma", e mafai ona e faʻaogaina meafaigāluega faapena. Ona o le tuuina atu o se malosi malosi, o nei fualaau faasaina ua manaomia. Analogs o Oktolipen, Berlition 300, lipoic acid, Thiolipon.

O le mea lea, o Thiogamma o se mea aoga tele mo le faaleleia atili o le tulaga o le paʻu. E tatau ona e mulimulitai i taualumaga e tusa ai ma faatonuga, ona oʻo mai ai lea o se taunuuga lelei mo oe.

Alpha lipoic acid

Muamua lava, e tatau ona e talanoa e uiga i le gaioiga malosi o loo i ai i le falemaʻi sauniuniga Tiogamma. O le mea moni na faʻaalia ai le tele o le fiafia i le tamaʻitaʻi.

O le alpha lipoic lenei, o le gaioio gaʻo, o le Thioctic acid foi, o Lipoic Acid foi i le tuufaatasiga o mea teuteu.

Alpha lipoic acid o loʻo faʻapipiʻiina i totonu oo tatou tino, e pei o le tino toetoe lava o meaola uma, ma e iai sona aoga aoga.

Muamua lava, o le alpha lipoic acid o se tagata malosi malosi e iai fualaʻau saoloto. Ma o le mea e sili ona manaia - o le alpha lipoic acids e faʻafefeteina ma le faʻaogaina o le glycation.

Atonu ua e faalogoina o fusi o le collagen e masani lava ona pipii faʻatasi ma mole kulukose (ma le suka). O lenei faagasologa ua taua o le glycation, ma e tusa ai ma saienitisi, masalo o se tasi lea o mafuaaga autu o le matua.

O le mea moni, o se taunuuga o le glycation, ua leiloloa e le filolagen le mea na latou faia muamua ma taofi vai le lelei, o lea la ua paʻu le paʻu, ua le toe aoga ma ua maanuminumi. I se isi faaupuga, o le paʻu o le tino e vavevave.

Ae o le alpha lipoic acid e le gata ina mafai ona faʻalavelave ai i le glycation, ae ia toe foʻi ai foi le uati - e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina ua uma ona faia i le paʻu ma toe faʻaleleia ai le malosi.

Maʻeu se mea matagofie o lenei alpha lipoic acid!

Ae peitai, o le faafitauli o le i ai o le matua, itiiti ifo ma le itiiti ifo le ale lipoic acid o loʻo faʻapipiʻiina i totonu oo tatou tino. Ma o iinei e maua mai ai le faʻamalositino ma le aluma alpha lipoic.

O le Alpha lipoic acid, lea e faʻaaogaina i le valiina, e maua mai i se mea faʻapitoa. O le mole mole o lenei acids e laʻititi lona lapopoa, faigofie ona ulu i totonu o le paʻu, o lona aoga e faʻamaonia faʻasaienisi, ma e faʻaaogaina i vailaʻau eseese, e aofia ai oloa mo le paʻu o le paʻu.

E mafai ona e faitau atili e uiga i lenei vaega i le tusi ofoofogia a Tiina Orasmäe-Meder ma Oksana Shatrova "Saienisi o le Matagofie," lea ua ou maua ai se toe iloiloga. O le tusi o loʻo faʻamatalaina toetoe lava o mea sili ona lauiloa.

Thiogamma mo foliga

Talu ai ona o loʻo i ai mea faʻamalositino ma le alpha lipoic acid, aisea e faʻaaogaina ai e fafine Tiogamma?

O le tali i ia tulaga, e pei o se tulafono, o le tasi - ia laveai.

O se kulimi po o se satiki mai se laʻau lauiloa lauiloa atonu e tau 30, 50, 100 pe sili atu. Ma o le tasi fagu o Tiogamma i Iukureini e mafai ona faatau faʻatasi ma o le a tau e tusa ma le 3 tau.

Ae o nisi sui auai o le kalapu "Falemaʻi i le auaunaga o le lalelei" talitonu o se fofo mai se fale talavai o le a sili atu ona lelei nai lo le teuteuina o mea. Latou te talitonu o le gaosiga o faʻamalositino, faʻatasi ai ma tagata atiae, tagata gaosimea ma cosmetologists, o loʻo faʻapipiʻi tupe mai le lanumoana.

I le uma, o le mea galue malosi e tasi ma e tutusa - o le a le mea e tatau ai ona totogi atili?

E ui lava i loʻu manatu, aʻo leʻi faʻaaogaina se vailaau faʻasaina mo le faʻaleagaina o le pulega i le togafitiga o tagata gasegase e maua i le maʻisuka, e tatau i tamaitai ona fai isi fesili:

  • Pe o le alpha lipoic acid o Tiogamma e talafeagai mo le faaaogaina i luga?
  • E saogalemu faapefea?
  • Mata e aoga?

Mo le faamaninoga, na ou liliu atu i le tagata lauiloa iloga i le matatusi o le kemisi, le fomaʻi-tekonolosi o Yulia Gagarina, lea o le toatele o outou e iloa lelei mai se faasologa o faatalanoaga manaia i laʻu auala.

Sa ou fesili ia Iulia pe o le a le afaina oi latou oe faaaogaina fualaau faasaina ma le lipine alpha lipoic e mafai ona feagai. A maeʻa, e le fuafuaina mo le faʻaaogaina o le paʻu.

Julia Gagarina: O le Alpha-lipoic acid e faʻaaogaina i vailaʻau teuteu uma i foliga mamā (lanu samasama), ma i le foliga o le masima poʻo le faʻatasi ma peptides.

I soʻo se tulaga, o ni meaola lelei nei, o se meaola sili ona lelei. Ae talu ai ona o se mea malosi ma e mataga, e le fiafia i mea uma: vevela, malamalama, metala, suka.

O lona uiga, pe afai o le fualaʻau poʻo le sauniuniga e faʻaaogaina e aofia ai le mea o loʻo totoe, pe afai foi e te faʻaaogaina le vai ia na muamua ai poʻo le pe a uma ona faʻaaoga le alpha lipoic acid: uʻamea, kopa, ma isi mea, poʻo le pisikisia, o le alpha contact latou ma foliga o le faʻalavelave o le a tumau i luga o le paʻu.

Latou te taumafai e faʻamalosi le aluma lipoic acid i taimi uma. E tatau ona faʻapipiʻi i polokalama faʻapipiʻi, e pei o le liposomes. Ma e tatau ona tatou amanaia o lenei kulupu e matua aoga tele, e faʻaaogaina i ni tapulaa faʻamapulaʻa - o le maualuga o le 1% o le saofaga.

Afai e te faʻatau se vailaʻau i totonu o se fale talavai, e tatau ona e gauai atu i le mea moni e le o faʻamautuina, e faʻamalosi, e mafai ona vave faʻavaivaia i lalo o le malosi o salts lava e tasi, vevela, ea ma mea uma lava.

O le mea lea, e foliga mai o, o se taunuuga, o le faʻamalolo alpha-lipoic pharmacy, poʻo lona masima, o le a faʻaaogaina le paie. O le a avea ma se nofoaga o le placebo, ma e le o se mea e gaosia moni.

O le mea lea, ua matou iloa ai o le alpha lipoic acid o se vaega lelei lea ua faʻaaogaina ma le faʻaogaina i le vali. Fautuaga fautuaina e 1% le maualuga.

O le thiogamma e le mausali

A e faʻatau se oloa gaosi, o loʻo e feagai ma le faʻamalosi o le alpha lipoic acid.

A e faʻatau Tiogamma, o loʻo e feagai ma se faiga e le mafai ona faʻamalosia e faigofie ona malamalama i mea uma: vai faʻafefiloi na e fufuluina, metala o loʻo i totonu o vai, vevela, sugar, light, air, etc.

O lona uiga afai e te fufuluina oe lava i le vai o loʻo i ai masini, faʻaaoga se kulimi ma minerale i luga o ou foliga (e le afaina, muamua pe mulimuli mai le Tiogamma) - o le alpha-lipoic acid o le a faʻafesoʻotaʻi ia i latou ma o le a tumau i luga o le paʻu i se foliga faigata, i le leai.

E sili atu le aoga o fualaau

E oo lava i le manatu e mafai ona e tausisia uma tuutuuga ma o le ale lipoic acids o loo tumau ai ona meatotino, o le aoga o se vailaau mo togafitiga ole fualaau oona o le a tele taimi e maualalo ai nai lo o se oloa gaosi.

O le mea e le gata i mea teuteu, o le alpha lipoic acids o loo natia i nisi o ituaiga o le faʻaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le liposome.

O loʻo i ai se isi faʻamatalaga taua - o le alpha lipoic acid e sili atu ona lelei le galue i totonu o le faʻalavelave, o lea i totonu o teuteu e masani ona faʻaaoga faatasi ma vitamini C ma le E, coenzyme Q10 ma le sikuea.

I se isi faaupuga, ina ia ausia se taunuuga lelei e te manaʻomia se 'au atoa! Ma o le aoga o le oloa gaosia e maua e le gata ona o le i ai o le alpha-lipoic acid, ae faafetai i le lavelave o vaega e sili atu ona lelei le galulue faatasi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le alpha lipoic acids e faaumiumi ai le ola o vitamini C ma le E, faia o le kulimi poʻo le serum sili atu ona aoga.

O le mea lea, ia fai mai o se vailaau mo togafitiga o le a le gata ina taugofie, ae e le sili atu foi le leaga nai lo se oloa gaosi, e tuu filemu ma le alofa.

Alpha Lipoic Acid Galuega Sili Lelei Faatasi!

O le taunuuga e taua mo cosmetologists

O le mea moni, e pei ona masani ona tupu i lalo o nei vitio, ou te vaʻaia iloiloga i le agaga o:

Ua e faaseseina i matou! E le aoga mo oe i mea matagofie pe a faʻaaogaina e tamaitai oloa taugofie mai se fale talavai. Ou te faʻaaoga Tiogamma ma e tusa lava pe sese mea o loʻo e talanoa ai iinei, ou te vaʻai i se taunuuga sili ona lelei!

O le a vave ona ou taliina na faamatalaga.

E mafai ona e faʻaaoga soʻo se mea e te manaʻo ai pe afai e te talitonu e fesoasoani ia te oe. Ou te le setiina se sini e faʻasaʻo se tasi. Ou te fanaina ata vitio, tusitusi tusiga ma tusi mo aʻu aufailautusi oe latou te masalosalo i le aoga o nei vailaʻau ma oe e fiafia i loʻu manatu ma le manatu o tagata atamamai i le matata o le kemisi o le cosmetic.

E leai se mea e tatau ona mafaufau ai e le fiafia tagata suʻesuʻe i mea taugata, ae o meafaigaluega aoga. Le manaia tele. Ma ou te mautinoa o le tele o tagata e suʻesuʻe ile atunuʻu na latou faitauina lenei tusiga ma le fia iloa.

Ae ui i lea, o le taunuuga e taua tele ile cosmetologists i le mea muamua - o isi tagata e le toe sau ia i latou. Ma afai o le aoga o le oloa o loʻo i ai le masalosalo tele, e le fiafia tagata suʻesuʻe ile vailaʻau.

Mea tau vailaʻau e le o se tauvaga mea teuteu

Ou te le manatu o se mea tau fale talavai o se taugofie taugofie i oloa teuteu.

Muamua, o le Tiogamma e taugata foi i le tupe, e ui lava i le mea moni o lona aoga e maualalo i le sili ona lelei ma leai se leaga. Ma lona lua, o Tiogamma e le o se mea e suitulaga mo le tausiga - matou te manaʻomia pea serum, kulimi ma isi mea faʻaleleia o le paʻu.

E le sili atu ea le lelei o le tagofia o se vailaau manaia lelei, pe a faʻamautuina le kulifa lipoic acid, e faʻatasi ma isi vaega ma o lenei "au" e aoga mo le manuia o le paʻu i le sili atu ona lelei?

Ae ui lava i mea uma o loʻo i luga, ou te talitonu o le faʻaaogaina o Tiogamma, o nisi o fafine e vaʻai i se taunuuga lelei. Ou te fai atu lenei mea e aunoa ma se taufaaleaga. Na ou iloa lelei lava o nisi tagata e aafia i le nofoagabo.

E le gata i lea, o nisi tagata e aafia i le nofoagabo effect e tusa lava pe latou te iloa o le vaifofo e le aoga, latou te faʻaaogaina se paʻu. E i ai foi suʻesuʻega i lenei mataupu.

Afai o lenei faʻamatalaga e aoga ia te oe, faʻasoa le sootaga ma au uo ma tusi lou manatu i faʻamatalaga.

Faʻaoga talafeagai:

Mo le sili atu ma le 10 tausaga na ou fesoasoani ai i aʻu tagata faʻatau e faʻateleina le talavou o le paʻu ma tuʻuina atu ia te ia se foliga matagofie ma foliga lelei. I le taimi nei, faatasi ai ma le fesoasoani a aʻu tusi Self-Tutorial on Skin Care # 1, 55 Faʻasalaga ile tausiga o foliga ma le faʻaoʻoina o le tagata lava ia Renaissance, toetoe lava o tagata uma e mafai ona faaleleia o latou tulaga paʻu!

Tuua Lau Faamatalaga