Insulin Tujeo: faatonuga ma iloiloga

Fofo mo le tui 300 IU / ml, 1.5 ml

1 ml o vaifofo e aofia ai:

gaioiga galue - insulin glargine 300 PIECES,

tagata faʻatau: tolu-cresol, masini chloride, glycerin (85%), sodium hydroxide, acid chlorhydrate, vai mo le tui

Se vaifofo manino, le lanu e le o iai ni mea faʻaletonu eletise vaaia.

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics

Tuʻua ma tufatufaga

I le aufaigaluega volenitia ma tagata gasegase e maua i le maʻisuka, pe a uma le tuiina o Tujeo SoloStar®, o le insulin concentrations in serum toto e faailoa ai se sosolo lemu ma le umi e faatusatusa i le insulin glargine 100 IU / ml, e tau atu ai i se taimi faatalatalanoa taimi-faatuaoia.

O faʻataʻitaʻiga a le Pharmacokinetic e ogatusa ma galuega faʻapitoa a le pharmacodynamic a Tujeo SoloStar®.

O le faʻamaonia le faʻamaonia i totonu o le togafitiga faʻapitoa e ausia pe a uma le 3-4 aso o le faʻaaogaina o fualaau faasaina Tujo SoloStar®.

Ina ua maeʻa le tuiina tuusao o Tujeo SoloStar®, o le fesuiaiga o le faʻaogaina o le inisalini mo le 24 itula i le setete o le faʻamanuiaina o le faʻamaʻi i le tagata lava ia e tasi (17.4%).

A maeʻa le inisiua, o le insulin glargine e faʻavave ona faʻaleleia ina ia maua ai ni gasegase se lua, M1 (21A-Gly-insulin) ma M2 (21A-Gly-des-30B-Thr-insulin). I le plasma toto, o le vaega autu o faʻasalalau o le metabolite M1.

O le faʻaalia o le M1 metabolite faʻateleina i le faʻaopoopoga o le fuaina o togafitiga o insulin glargine. Suesuega o vailaau mo togafitiga ma vailaau mo togafitiga e faailoa mai ai o le gaioiga o le inisalini subcutaneous e faalauiloaina ai le iniseti e mafua ona o le aafia i le M1. I le toatele o tagata gasegase e le mafai ona iloa le insulin glargine ma le metabolite M2, ma i mataupu pe a mafai ona fuafua, o latou manatu e le faalagolago i le fualaau e togafitia ma le ituaiga o insulin glargine.

Ina ua maeʻa le pule malosi, o le afa o ola o le inisalini ma le inisalini o tagata na tutusa. O le afa o le soifuaga ina ua maeʻa le faʻaaogaina o le vailaʻau o le Tujo SoloStar® ua fuafuaina i le fua faatatau o le faʻaaogaina o masini subcutaneous. O le afa o soifuaga o Tujeo SoloStar® ina ua maeʻa le taotoga o le 18-19 itula ma e le faalagolago i le fualaau.

Pharmacodynamics

O le galuega autu o le inisalini, e aofia ai le insulin glargine, o le tulafono faatonutonu o le metabolism o le kulukose. O le insulin ma analogues e faʻaitiitia ai le maualuga o le kulukose o le toto e ala i le faaosofiaina o le faʻaaogaina o le kulukose e ala i tisipenipuni lautele, aemaise le musika o le skeletal ma le tino o le tino, faʻapea foi ma le taofiofiina o le kulukose i le ate. Ole inisalini e taofia ai le lipolysis i le adipocytes, e taofia ai le proteolysis ma faʻaleleia le faʻasologa o le protein.

O le insulin o le Glulin o se tutusa o le inisalini o le tagata e fuafua e maualalo le solubility i le pH neutral. I le pH 4, o le insulin glargine e matua mafai ona fofo. A maeʻa ona tui i totonu o le tino, o le a le faʻamaʻapeina le vaifofo, lea e oʻo atu ai i le fausiaina o vaʻaia, mai le faʻasolosolo pea o le insulin glargine. E pei ona matauina i suʻesuʻega e faʻaaogaina ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le pulumu e aofia ai tagata mamaʻi i le maʻisuka ituaiga 1, o le kullusese-faʻaitiitia o le fualaau oona Tujo SoloStar® na sili atu ona tumau ma faaumiumi pe a faatusatusa i le insulin glargine 100 IU / ml pe a maeʻa a latou pulega. O le gaioiga o le vailaau oona Tujo SoloStar® na sili atu i le 24 itula (e oʻo atu i le 36 itula) i vailaau ole aoga. I totonu o suʻesuʻega faʻataʻitaʻi ma suʻesuʻega faʻatekinisi, na faʻaaogaina le insulin glargine ma le inisalini o le tagata e faʻamaonia pe a faʻaaogaina i le tino lava e tasi. E pei o isi insulin, o le umi o le insulin glargine e mafai ona aʻafia i gaoioiga faaletino ma isi suiga suiga.

Soifua Maloloina ma le Saogalemu

O le aoga ma le saogalemu o Tujeo SoloStar® (insulin glargine 300 IU / ml) e tasi i le aso mo le pulea o le glycemic e faatusatusa i le inisalini 100 IU / ml i lea aso ma lea aso e tatala ai, tofotofoga faʻasolosolo i vaega e tutusa ma puleʻaga e oʻo atu i le 26 vaiaso, e aofia ai le 546 tagata gasegase ma le maʻisuka ituaiga 1 ma le 2474 tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

O taunuʻuga na maua i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻatasi ma Tujeo SoloStar® na faʻaalia ai o le faʻaitiitia o le hemoglobin HbA1c faʻatusatusa i le tau muamua i le faaiuga o le suʻesuʻega e le maualalo ifo i le faʻaaogaina o insulin glargine 100 IU / ml. O le pasene o tagata gasegase na ausia le sini HbA1c (lalo ifo o le 7%) na tutusa i vaega uma e togafitiga.

O le faʻaitiitia o le plasma glucose concentrations i le faaiuga o le suʻesuʻega ma Tujeo SoloStar® e talitutusa lava ma le inisalini 100 IU / ml ma se faʻaitiitia faʻaitiitia i le taimi o le vaeluaina ma le faʻaofiina o Tujeo SoloStar®. O le pulea o le Glycemic e talitutusa lava ma le faʻatautaia o Tujeo i le aso i le taeao po o le afiafi.

O le faʻaleleia o le HbA1c e le faʻalagolago i le itupa, ituaiga, tausaga, poʻo le umi o le maʻisuka (

Tujo SoloStar

O le vailaau faasaina Tujeo na faia e le Siamani Siamani Siamani. Na atiina ae i luga o le faavae o le vili, lea e liua e avea ma insalini basal-faʻasaina, e mafai ona lelei le puleaina o le toto, ma puipuia ona suiga faʻafuaseʻi. Tuʻuo e toetoe lava leai ni aʻafiaga i le itu, ae o loʻo i ai le malosi o mea e totogi ai. E ono mafai ona aloese mai faʻalavelave ma faʻafitauli e le manaʻomia i luga o le popole ma fatu cardiovascular. Tujeo e talafeagai mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

Tujeo o se faʻatusatusaga o le inisalini o le tagata, e maua mai i le toe faʻafouina o le bacterial DNA. O le aʻafiaga autu o le inisalini o le faʻatonutonu lea o le faʻaaogaina o le kulukose o le tino. E faʻaitiitia ai le kulūkose, faʻalauteleina lona faʻamago i tino o le tino ma skeletal muscles, faʻapupulaina le gaosia o le protein, e faʻafefe ai le glucose synthesis ma le lipolysis i suauʻu gaʻo. O taunuʻuga o le faʻaaogaina o le vailaau oona Tujo SoloStar o loʻo faʻaalia ai e iai le umi o le faʻataʻitaʻiga, e oʻo atu i le 36 itula.

Pe a faatusatusa i le ata 100, o le fualaau faasaina e faaalia ai le sili atu le umi o le faasologa o taimi. I le aso na sosoo ai ma le tuiina o Tujeo, o le fesuiaʻiga e 17.4%, o se laʻititi maualalo. A maeʻa le tui, o le insulin glargine e maua ai se metabolism faʻavave i le taimi o le fausia o se paga o metabolites malolosi M1 ma M2. O le plasma o le toto i lenei tulaga e sili atu le saturation i le metabolite M1. O le faateleina o le fualaau e mafua ai le faateleina o le maua o le metabolite, o le vaega autu lea i le gaioiga o le fualaau faasaina.

Inisalini faʻatulagaina

Faʻapipiʻi faʻapitoa i le manava, pulou ma lima. E tatau ona suia le nofoaga e tuiina ai i aso uma e taofia ai le fausiaina o maʻila ma le faaleagaina o le tino. Folasaga i se vein e mafai ona mafua ai se osofaiga ogaoga o le hypoglycemia. O le vailaau faʻasaina ua umi se aafiaga pe a fai o le iniseti ua faia i lalo o le paʻu. O le faʻaaogaina o le inisalini e faia i le faʻaaogaina o se penisini, o le injection e aofia ai le 80 iunite. E mafai ona faʻatupulaia le fualaau i le taimi o le faʻaaogaina o le peni i faʻaopoopoga o le 1 le iunite.

O le peni ua mamanuina mo Tujeo, lea e faʻaitiitia ai le manaʻoga mo le toe faʻaaogaina o fua. O se suauu masani e mafai ona faʻaumatia le kesi ma le vailaʻau ma o le a le faatagaina oe e fua saʻo le fua o le insulin. E lafoaʻi le nila ma e tatau ona sui i tui taʻitasi. E lelei le gaioiga pe a fai o se mataua o le inisalini e aliali i luga ole pito o le nila. Talu ai ona o le manifinifi o nila o le tui tui o le inisalini, ei ai se tulaga lamatia o le pipiiina i latou i le taimi o le aoga lona lua, lea o le a le mafai ai e le tagata maʻi ona maua le fua saʻo o le insulin. E mafai ona faʻaaoga le peni mo se masina.

Faatonuga faapitoa

O tagata gasegase e tatau ona siakiina pea a latou glucose, ia mafai ona fai saʻo le injections, ma taofi le hypoglycemia ma le hyperglycemia. O le tagata maʻi e tatau ona puipuia i taimi uma, ia maitauina o ia i le taimi o le inisalini mo togafitiga mo le tupu o nei tulaga. O maʻi e mafatia i le fatuga o fatugao e tatau ona nofouta o le manaʻomia mo se hormone e faʻaitiitia i nisi taimi ona o le faʻaitiitia o le gasegase o le inisalini ma le faʻaitiitia o le gaosiga o le gluconeogenesis.

Tafaoga faʻamalosi

O nisi vailaʻau e mafai ona aafia ai le gasegase o le kulukose. Afai e ave faatasi ma le homone, ona ono tatau ai lea ona faamanino le fualaau. Faatasi ai ma fualaau faasaina e mafai ona faateleina ai le malosi o le hypoglycemic o le inisalini ma fesoasoani i le amataina o le hypoglycemia o Fluoxetine, pentoxifylline, sulfonamide antibiotic, fibrates, inhibitors ACE, MA inhibitors, Disopyramide, Propoxyphene, salicylates. Afai e te aveina nei tupe i le taimi lava e tasi e pei o se ata, o le a e manaʻomia se suiga o fua.

O isi vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina ai le hypoglycemic o le vailaau oona. O nisi oi latou o Isoniazid, glucocorticosteroids, hormone growth, inhibitors protease, drugs with phenothiazine, Glucagon, sympathomimetics (Salbutamol, Terbutaline, Adrenaline), estrogens ma progestogens, e aofia ai na mea o loo i totonu o mea faafomaʻi o hormonal, hormones thyroid, atyroid glands, diurethane, antipsychotics (clozapine, olanzapine), diazoxide.

A faʻaoga faʻapitoa faatasi ma sauniuniga ma le ethanol, clonidine, suauu lithium po o beta-blockers, o le aʻafiaga o le hormone e mafai ona faʻalautele ma faʻavaivaia. O le faʻatasi faʻatasi ma le Pentamidine e mafai ona oʻo atu ai i le hypoglycemia, e masani ona sui i le hyperglycemia. O le faʻaaogaina o le pioglitazone faatasi ai ma le hormone i mea e seasea tupu, e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaalia o le toilalo o le fatu.

Contraindications ma aʻafiaga itu

Ole fualaau faasaina e le tatau ona faʻaaogaina pe afai ei ai se tasi e le faapalepale i vaega. Tujeo e talafeagai mo tagata matutua. Faʻaeteete e tatau ona faʻaaogaina i fafine maʻitaga, tagata e maua i le endocrine maʻi ma le tausaga litaea. Tujeo e le fetaui mo le ketoacidosis o le maʻisuka. O aʻafiaga masani masani e aofia ai:

  • afaina o le tino
  • lipodystrophy,
  • tupe mama
  • faʻanoanoa vaaia
  • faʻataʻitaʻiga
  • hypoglycemia.

Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

O le vailaʻau e tuʻuina atu i totonu o se fale talavai ma se faʻamaʻi. E tatau ona teuina i se nofoaga e puipuia mai le malamalama, e tatau ona iai le vevela i le va o le 2-8 ° C. Tuna mai tamaiti. Pe a teuina le fualaau faasaina, e taua le faamautinoa o le afifiina o peni e le mafai ona fesootai ma le vaega o le pusaaisa, aua e le mafai ona faamaaisa le inisalini. A maeʻa le faʻaaoga muamua, teu le vailaʻau mo le silia ma le 4 vaiaso.

Analogs o Insulin Tujeo

O le lelei o le fualaau faasaina i luga o mea e masani ai e manino. O lenei gaoioiga faaumiumi (i totonu o le 24-35 itula), ma le maualalo o le taumafa, ma le sili atu le saʻo o le puleaina o le kulukose o le toto (e ui lava e itiiti ifo inisiua), ma o le taimi o le injections e le mafai ona matua tausisia. Faatasi ai ma analogues tutusa o le basal insulin o se tupulaga fou:

Tau mo Insulin Tujeo

I Rusia, e mafai ona maua saoloto Tujeo e aunoa ma se saolotoga; e faʻatuina faʻapitoa e tusa ai ma le fomaʻi a le fomaʻi. E mafai ona e faʻatau i se fale talavai poʻo se faleoloa i le initaneti mo maʻisuka. O le tau masani e 3100 rubles, o le pito i lalo e 2800 rubles.

Maria, 30 tausaga ou te fiafia i le inisalini fou, na ou faaaogaina le fualaau faasaina mo le sili atu ma le tausaga i le taimi nei. Sa masani ona avea Tresiba. O le mea autu lava e leai se lamatiaga o le hypoglycemia, pe a uma le inisalini muamua na i ai ni taunuuga le lelei. Ua galo ia te aʻu le oso i totonu o le suka, o Tujeo e faatumauina le maualuga masani. Ou te le o vaʻai foi i le manaʻoga mo meaʻai. E faigofie ona faia ni tui, o le a le faʻaseseina oe i se metotia.

Victor, 43 tausaga le matua. Sa ou manaʻomia le faʻamaonia o le hypoglycemia pe a uma ona ou faʻaaogaina le vailaau faʻataʻitaʻi. Na fautuaina e le endocrinologist lantus tujeo. Mo le ono masina i le taimi nei ou te le iloa ai ni faʻafitauli, e oʻo lava i le mamafa o le mamafa. Ou te fiafia i lena mea e le manaʻomia ona e faia le tele o inisiua, o le fualaau faasaina i totonu o le tino mo se taimi umi. E taua tele se peni vailaʻau talafeagai e fua saʻo le fualaau o le vailaʻau.

Rosie, e 24 tausaga Tujeo na faʻaaogaina mo le vaiaso. Sa mataʻu i le sopoia. E i ai loʻu maʻisuka ituaiga 1 mo se taimi umi, ma e leai se manaʻoga e faʻataʻitaʻi. Muamua na faʻaaoga Lantus. I le fesoʻotaʻiga ma le suiga, ou te leʻi matauina suiga, ae faʻatasi ma Tujeo le vaʻalele a le hypo i le po, ou te fia taumafa. Ou te fautuaina Tujeo o se inisalini maualuga ma le taimi nei.

Faʻataʻitaʻiga

Faʻafeiloaʻi i vailaʻau oona. Ona o le gaioiga o le inisalini, o le gaioiga faʻasolosolo o le kulukose e faʻatonutonuina. O le faʻaoʻoina o le kulukose i totonu o le toto ua faʻaitiitia ona o lona sili atu ona faʻafefiloi i le musele skeletal ma le tino. I lenei tulaga, o le fausiaina o complexes polysaccharide i totonu o le ate ua taofia, ma o le tuufaatasiga o fausaga o le palatini ua faateleina.

O vailaʻau faʻapitoa e maua i le tulaga o se vaifofo manino mo le tuiina i totonu o le 1.5 ml.

Pharmacokinetics

Pe a faatusatusa i le inisalini pupuu, pe a uma ona tuiina lenei vailaau, o le a gasolo malie atu le gaʻo o le gaioiga mai i masini subcutaneous. O le maualuga maualuga o le gaioiga o le mea galue i le toto e mataituina 2 itula pe a uma le tui. E maua i le ate i le ate. O loʻo faʻaaogaina i le tulaga o metabolite. O le afa-ola e tusa ma le 19 itula.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e fautuaina i togafitiga o ituaiga uma o le maʻisuka i tagata matutua.

O le faʻaaogaina o lenei vailaʻau e fautuaina i togafitiga o ituaiga uma o le maʻisuka i tagata matutua.

Faʻafefea ona ave Tujeo?

E fautuaina e tui i le taimi tutusa 1 taimi i le aso. Afai e manaʻomia se tui se tasi, ona mafai loa lea ona faia ni inisiua i soo se taimi o le aso. Afai e le mafai ona tuʻuina le injections i le taimi lava e tasi, e fautuaina e faia le faʻatinoga i totonu o le 3 itula ao leʻi oʻo i le taimi faatulagaina. O le gaioiga o le fualaau faasaina e tatau ona lava mo le aso atoa.

E mafai faapefea ona fuafua le fualaau?

I le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1, e fautuaina le injections i meaai. E tatau ona manatuaina o le suʻega ua filifilia mo tagata taʻitoʻatasi faʻapitoa, ae e le sili atu i le 100 iunite i le aso. Mo le lelei sili atu, o le vailaʻau faʻatasi ma isi insulin.

E fautuaina e tui i le taimi tutusa 1 taimi i le aso. Afai e manaʻomia se tui se tasi, ona mafai loa lea ona faia ni inisiua i soo se taimi o le aso.

Mo le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, o le fualaau o aso taitasi e oo atu i le 200 iunite. Afai e le lava le tagata maʻi, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi sui soʻo ei ai le aafiaga o le hypoglycemic.

Faʻapefea ona faʻaaoga se peni tui?

E le mafai ona e ulufale faʻatasi i le vailaʻau. E mafai ona taʻitaʻia ai le inisalini ma isi vailaʻau ma afua ai le hypoglycemia matautia. Inisictions e naʻo le gaʻo gaʻo.

O le syringe pen ua muaʻi faatumuina i se vaifofo ma o le 1 i le 80 iunite o fualaau oona o loʻo faʻatonutonuina. I lenei tulaga, e le sili atu i le 1 le iunite le faʻaopoopoga. O le pusa o le syringe ua faʻatulagaina faapitoa mo le faʻaofiina o Toujeo SoloStar, o le mea lea e leai se isi faʻasologa o fuataga e faia.

Ole fualaau faasaina e le tatau ona faʻaaogaina mai le peni tui i se isi tui tui ile insulin. O lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai i luga. Olaʻo mo tui taʻitasi ua faʻaofiina fou. E tatau ona faʻamaonia.

Ae e te leʻi amata faʻaaoga le peni, e manaʻomia ona suʻesuʻe ma le totoʻa faatonuga mo le faʻaaoga, lea e tatau ona aofia ai i le uluai afifiina. Mo le sili atu le saogalemu i le taimi o le tuiina e le gata ina suia ai le nila i taimi uma. Ia mautinoa o loʻo faʻaaogaina e le tagata e toatasi le tui.

I le vaega o le metabolism ma meaai paleni

O le faateleina o le fia ai, e masani lava ona fia ai le tagata maʻi. O lenei tulaga e mafua ai le afaina. Ona o le atinaʻeina o le hypoglycemia, o le gasegase o loʻo faʻaleagaina, lea e mafua ai ona paʻu i le toto suka ona o le gasegase glucose metabolism. O gaʻo gaʻo ma le gaʻo gaʻo e mafai foʻi ona faʻalavelave.


O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e mafai ona avea ma se faʻafitauli ole gasegase.
O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e mafai ona avea ma meaʻai tele.
O le aʻafiaga o le vailaʻau e mafai ona faʻamaonia.
O le aʻafiaga o le fualaau faasaina atonu o se faateleina o le manaʻo.


I le vaega o le paʻu

Faʻaalia i totonu o nofoaga i totonu o nofoaga o tui. Paʻu, mafiafia, mumu o le paʻu ma le susunuina ua lauiloa.

E masani lava i le faʻaaogaina o le inisalini umi, e tupu ai ni faʻafitauli faʻafuaseʻi. O loʻo faʻaalia mai i ni paʻu o le paʻu o le paʻu, o le susulu ma le susunuina. Urticaria ma Quincke's edema e mafai ona atiaʻe.


O se itu o le fualaau faasaina e mafai ona avea ma se paʻu paʻu ma le suamalie.
O se itu o le fualaau faasaina e mafai ona fenumiai vaaiga.
O se itu o le fualaau faasaina atonu o le Quincke's edema.
O se itu o le fualaau faasaina e mafai ona fausia ai se faamaufaailoga i le nofoaga o tui.


Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

E faʻatagaina e faʻaaoga i le vaitau o le gaioiga. I suʻesuʻega, e leai se aʻafiaga leaga o vaega faʻamalosi o le fualaau faasaina i luga o le fetus. O le manaomia mo le inisalini e faʻaitiitia i le amataga o le maʻitaga, ma i le faaiuga, i le isi itu, o le siʻitia. O le mea lea, ina ia mafai ona taofia le atinaʻe o le hyperglycemia, e tatau ona mataʻituina le maualuga o le kulukose i le toto o se fafine maʻitaga.


A maeʻa le fananau ma le taimi o le susu, e faʻaitiitia le manaʻoga mo le inisalini, o le mea lea, e manaʻomia le fetuunaiga o fua.
I le le atoatoa, o le gasegase o le inisalini e faʻagesegese, ma o le mea lea e faʻaitiitia ai le faʻapitoa o le tino.
E le mafai ona faʻaopoopoina le fualaau oona i le ava malosi.
E le faatagaina le togafitiina o tamaiti i fualaau faasaina.
E mafai ona faʻatagaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le vaitaimi ole gaioiga.



A maeʻa le fananau ma le taimi o le susu, e faʻaitiitia le manaʻoga mo le inisalini, o le mea lea, e manaʻomia le fetuunaiga o fua.

Faaaoga i le matua

Mo tagata gasegase e sili atu i le 65 tausaga le matua, o le muamua ma le tausiga tausiga e tatau ona itiiti le aoga. O le aʻafiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia latina ua faʻalauteleina. E le gata i lea, o isi gaioiga o le hypoglycem e fesootaʻi ma le faʻaauau pea o le inisalini e masani ona atiaʻe. O le mea lea, e tatau ona faʻataʻitaʻia faʻataʻitaʻiga mo suʻega taʻitasi.

Faʻasalaga

O le maualuga o le hypoglycemia e vave ona tupu. I tulaga o le ogaoga o le malosi, o le tulaga e mafai ona faʻapitoaina e ala i le lava o le gaʻo. I tulaga ogaoga, pe a tupu aʻe se coma, faʻaleagaina le maʻi ma nisi faʻafitauli o le neurology, e taofia faʻasalaga e ala i le faʻaofiina o se solution dextrose poʻo glucagon.


Faatasi ai ma le maualuga o le fualaau faasaina, e mafai ona osofaia osofaʻiga.
Faatasi ai ma le maualuga o le fualaau faasaina, e mafai ona tupu se coma.
Faatasi ai ma le maualuga o le fualaau faasaina, o le amataina o le hypoglycemia e mafai.
Faatasi ai ma le maualuga o le fualaau faasaina, e mafai ona maua ni faaletonu o le neurological.


Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

Pe a faʻaaogaina fualaau faʻamalosi, atonu e manaʻomia lou fetuunaʻi o le inisalini, aua o le kulūkose o le toto e mafai ona paʻu malie, e oʻo atu ai i le atinaʻeina o le hypoglycemia.

O vailaau oona, o le salicylates, o le inisiua ACE, o mea faʻamaʻi ma isi sulfonamides e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le hypoglycemic o lenei inisalini. O peta-blockers ma lithium sauniuniga e mafai ona faʻaitiitia ma faʻapupulaina le malosi o le faʻaaogaina o le inisalini.

O le diuretics, salbutamol, adrenaline, glucagon, hormones thyroid, estrogens, o nisi o faʻamaʻi faʻasaga, hormonal contraceptives, isoniazid, antipsychotics ma inhibitors prosthesis aʻo faʻaaogaina lenei vailaʻau e faʻaitiitia ai lona aafiaga o le hypoglycemic.

O isi mea faapena o loʻo i ai se foliga tali tutusa ma le faʻamalositino:

Tujeo SoloStar faatonuga O mea e tatau ona e iloa e uiga i inisalini Lantus Sei o tatou faia le inisalini saʻo tuiina! Vaega 1

Faʻamaumauga Tujeo

Kamupani gaosi oloa: Sanofi Aventis Deutschland GmbH, Siamani.

Puipuiga maualuga mai le susulu o le la. Aua e te malolo, ae teu i totonu o le pusaaisa i se vevela e le sili atu nai lo le 8 ° C.

Faʻamatalaga mo Tujeo

O le tele o iloiloga o fomai ma tagata gasegase e lelei.

Mikhailov AS, endocrinologist, Moscou: "O le toatele o tagata ua faitio i le suiga i lenei fualaau faasaina, o le insulin lava ia e lelei, ae e matua taua lava le fua saʻo i le fualaau. I lenei tulaga, o le a lelei le faapalepale e aunoa ma foliga vaaia o itu."

O le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, 'ou te fai atu' iā te oe, aua ua ou suʻesuʻeina lava ia aafiaga o lenei inisalini. E le mafai e le suka ona "tupu" i luga pe afai o le doso ua sao ona fai. "

Gasegase

Karina, 27 tausaga, Kiev: "E sili atu ona ou fiafia i ai nai lo le totoe o le inisalini, ona e sili atu ona taulai, ma e na o le tasi le aso e te manaomia e tuiina ai i luga o le fale. osooso, siaki i taimi uma. "

O Victor, e 36 tausaga, Voronezh: "Sa ou inuina lenei inisalini mo le masina. A o le i ai, sa i ai isi fualaau faasaina ua le lelei le aoga. Na ou galo foi i meaʻai."

E le gata i lea, o le mea lea e le o se mea e te fiafia i ai. I le Lantus, e oʻo atu i le 10, o le 20-25 o le taumafataga anapogi. "

Tuua Lau Faamatalaga