Glucometer e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga: o mea aupito lata mai fou mo le fuaina o suka

Afai o loʻo maʻi se tagata i le maʻisuka, o lana galuega autu o le pulea lea o le toto suka ma tausia lona gaʻo taliaina.

O se glucometer e oʻo mai i le laveaʻi, lea e faia i le fale se suʻesuʻega saʻo suʻesuʻe suʻesuʻega o lenei vai ola.

Talu ai nei, o glucometers e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga, lea e mafai ai foi ona iloilo lelei le tulaga o se tagata maʻi maʻi, e sili ona manaʻomia.

Faʻamanuiaga sili ma faʻafitauli

A filifilia se glucometer, o le tagata maʻi e popole e le gata i le tau o le fomaʻi lava ia lava, ae faʻapea foʻi ma le tau o lona faʻaleleia atili.

I lenei tulaga, e le o se mea tele e uiga i le sui o maa i le ono masina, ae e uiga i le faʻaopoopoga faʻatau o fasi siaki, o nisi taimi e tutusa ma le tau o le mita lava ia.

O le fiafia e le taugofie, a leai o le mauaina muamua o le mauaina o le puleaina o le toto toto e le toe aoga.

Ua maua se fofo, e le o se mea e le o se mea e le masani ai, o lea ua faateleina ai le fuaina o kesi e aunoa ma ni suega. O se auala e le faʻaleagaina ai le faʻataʻitaʻiga lea e maua ai se sao tutusa tutusa ma le taimi sili ona puupuu. E le gata i lea, e mafai ona e fuaina lou toto toto, ina ia mafai ai ona mafaufauina ia tulaga alualu i luma e pei o se mea e sili ona lelei. E tele o latou lelei, faʻamatalaga o loʻo i lalo:

  • tau taugofie o se glucometer,
  • maualuga maualuga o fuataga,
  • vave suʻesuʻega i aiga
  • leai se manaʻoga mo se puʻupuʻu tamatamailima ma le toto sampling,
  • umi ola o se tasi kaseti faʻataʻitaʻi,
  • leai se manaʻoga mo le faʻaauauina pea o le faʻatau ma le sui o mea taumafa,
  • avanoa i falemaʻi uma,
  • faʻasolosolo lelei foliga, tele faʻatusatusa o le faʻataʻitaʻiga.

O tulaga faaletonu i le tulaga o le sao atoatoa o iuga ma le mataupu faavae o le faagaoioia o le masini lava ia ua le atoatoa, ae ui i lea, o nisi tagata gasegase e le o fiafia tele i le tau o glucometers e aunoa ma ni suega. E fetaui i le fai atu o faʻataʻitaʻiga faʻaleagaina e le taugofie foi, i se faʻaopoopoga e tatau ona e totogi mo fasi siaki.

Le faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o glucometers e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga

Afai o le auala faʻamalosi faʻamalosi e aofia ai le afaina o tamatamailima ma le toto sampling mo nisi suʻesuʻega, ona i ai lea i le tulaga o glucometers e aunoa ma ni suʻega, o le a suʻesuʻeina le setete.

I le taimi lava e tasi, o masini faʻalauiloa e faʻaalia ai le maualuga o le toto, faʻaalia le taua o le kulukose i totonu o le toto.

Nai lo le suʻeina o vaega, o le taʻiala o le faʻatinoga e faʻavae i luga o le i ai o se kaseti faʻataʻitaʻiga faapitoa (faʻaaogaina se mea faʻapitoa), lea ua fausia i totonu o le mita ma ua faamoemoe e toe faʻaaogaina.

O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa i vailaʻau faʻaonaponei faʻapitoa foi ei ai se faiga faʻavae faʻaeletoroni o gaioiga, ua faʻapipiʻiina ma se pupuni e faʻaalia ai le taua moni o le toto ma le kulukose i totonu o le toto.

E i ai i le fomaʻi ni manaʻoga manaʻomia mo le faia o se suʻesuʻega i le fale, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faia naʻo luga o se manava gaogao poʻo le mavae o ni nai itula mai le taimi o le 'ai.

E leai se masalosalo i le taunuuga na maua, e oʻo lava i fomaʻi ua avea ma taʻiala mautinoa i le gaioiga.

Faʻataʻitaʻiga Faataitaiga Vaaiga Aoao

Ole maualuga o le kulukose o le toto e mafai ona maua ile faatauina fua i soʻo se falemaʻi, e le gata i lea, o ituaiga faʻalelei faʻaonapo nei o tau taugofie ma maualuga. O kamupani i totonu o le atunuʻu ma fafo o loʻo galulue i la latou atinaʻega, latou te ofoina atu se tele o vailaʻau faafomai mo faiga faʻavae tau eseese. O tagata nei e sili ona lauiloa ma sailia tagata maʻi suka:

Mistletoe A-1. O le tino o le toto ma le suka o le toto e fuafuaina e ala i le suʻesuʻeina o le eletise ma le mamafa. E mafai ona faia fua i le itu tauagavale ma le lima taumatau, ae o taimi uma i luga o se manava gaogao. O le taunuʻuga o le a maua i luga o le faʻaaliga, ma o lona faʻalagolago e faʻalagolago i le lagona o lagona o le tagata maʻi maʻi.

GlucoTrackDF-F. O le capsule sensor lenei mai se kamupani lauiloa Integrity, lea e manaʻomia ina ia faʻamau i luga o le talipupuni. O le totogiina o loʻo faʻatino e ala i se uaea faapitoa, lea e aofia ai. E ala i lea mea, e mafai ona e vaai faalemafaufau i le iʻuga i luga o le mata mata; o le sui taimi o le kiliva e manaʻomia.

Accu-Chek Mobile. O se faʻalautelega alualu i luma o le kamupani faava-o-malo RocheDiagnostics ua tuʻuina atu i ai se kaseti faʻataʻitaʻi faapitoa ma le 50 fasi pepa mo suʻesuʻega i fale. Ole mamanu ole mamanu ua mamanuina mo le 2,000 fuataga, e tusa ai ma le fomai e fuafua ai le tulaga moni o le soifua maloloina.

Symphony tCGM. O le suʻeina o le toto e faia i luga o le toto, o le mea lea, o le tiʻetiʻe le lelei o le paʻu i le mafiafia o le 0.01 mm e manaʻomia. O le metotia e le afaina, ae pei o le faʻamatalaga e mafai, faʻafetai i se masini faʻapitoa e fua ai le kulukose toto.

Faʻamatalaga e uiga i glucometers e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga

E ui lava i le tele o ituaiga o faʻataʻitaʻiga mo suʻesuʻega o le toto e aunoa ma le osofaʻi ma ona vailaʻau faʻamalositino, o le tele o tagata gasegase i faʻasalalauga faafomaʻi e faʻamatalaina la latou galulue faatasi ma glucometers, lea e faʻamalosia ai oe e momotu le paʻu ma faʻasaʻo ni nai mataua toto. O le taunuuga e le masalomia, lea na faʻateleina ona faʻamaonia e le fomaʻi. E leʻo tagata gasegase uma e maua i le maʻisuka ua sauni e faʻataʻitaʻi i lo latou soifua maloloina, o lea latou te vavalalata ai i nei oloa fou.

O faʻamatalaga e uiga i glucometite e leai ni osofaʻiga e feteʻenaʻi: e le o tagata gasegase uma e talitonuina lo latou aoga, mafaufau i le faʻatau o se toilalo. O taunuuga o le suesuega e sese, o lea latou te le o faanatinati ai ma sea mauaina.

O le fomaʻi faʻamatalaga faʻapitoa e talafeagai mo na tagata o loʻo fefefe i le toto, ona - e le masani ona faʻaaogaina e ia i le faʻatinoga.

E sili atu le faʻalagolago i faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiina o le a fesoasoani moni i se tagata maʻi i le maʻisuka e mataituina lelei le suka suka.

E mafai ona e faʻatau se glucometer e aunoa ma ni suʻega i totonu o soʻo se fale talavai, o se tau o masini faafomaʻi, i le averesi, 1,200 - 1,300 rubles. E fautuaina e faʻalagolago i kamupani lauiloa faʻamaʻi, ma feutagai ma lau fomaʻi aʻo leʻi filifilia se mea e sili ona e fiafia i ai.

Glucometers e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga: iloiloga, iloiloga ma tau

  • 1 Setema A-1
  • 2 GlucoTrackDF-F
  • 3 Accu-Chek Mobile

O le mita o se masini faaeletonika faʻapitoa lea e faʻaaoga e fuafua ai le maualuga o le suka i le toto. O nei masini e faʻaaogaina e tagata gasegase o loʻo maua i le maʻisuka ma maua ai le avanoa e suʻe ai le kulukose i le aso i le fale e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻiina o se fomaʻi.

O le taimi nei i luga o maketi o loʻo i ai se numera tele o glucometers o le gaosiga o fale ma fafo. O le tele oi latou e osofaia, o lona uiga, ia ave le toto mo le auiliiliga, e tatau ona tui le paʻu.

O le fuafuaina o le suka i le toto e faʻaaogaina ai ia glucometers e faʻatinoina i fasi pepa faʻataʻitaʻi. E faʻaaogaina le sui soʻotaga i nei fasi pepa, lea e tali mai i luga o le faʻafesoʻotaʻi ma le toto, e mafua ai le fuafuaina o le kulukose i le toto.

E le gata i lea, o faailoga o loʻo faʻaalia i fasi pepa o loʻo faʻamaonia ai le mea e faʻaaoga ai le toto i le taimi o le suʻega.

Mo ituaiga taʻitasi o le mita, o le isi ituaiga ituaiga o siaki ua gaosia. Mo laʻasaga taʻitasi mulimuli ane, e tatau ona ave se laasaga fou.

Ole maualuga o le kulukose toto e maua i luga o le maketi e le manaomia ai le paʻu o le paʻu ma e le manaʻomia ni fasi, ma o le tau e taugofie. O se faʻataʻitaʻiga o sea glucometer o se masini e fai Rusia o le Omelo A-1. O le tau o le masini o loʻo i ai nei i le taimi o le faʻatau atu, ma e tatau ona faʻamaonia i vaega o le faʻatau.

O lenei iunite e faʻatino galuega e lua i le taimi e tasi:

  1. Talosagaina vave o le toto.
  2. Fua o le suka o le toto i se auala e le faʻafefe, o lona uiga, e aunoa ma le manaʻoga mo se faʻamaʻi tamatamailima.

Faatasi ai ma se ituaiga masini, o le puleaina o le kulukose i le fale ua sili atu ona faigofie e aunoa ma ni lavea. O le faagasologa lava ia e le atoatoa ma saogalemu, e le afaina ai.

Glucose o se punavai malosi mo suauʻu ma gaʻo o le tino, ma e aʻafia ai foʻi le setete o toto toto. O le leo e faʻalagolago i le aofaʻi o le kulukose, faʻapea foi le i ai o le insulin.

O le glucometer o le Omelon A-1 e aunoa ma se fasipepa e mafai ai ona e suʻesuʻeina le vascular tone e ala i le toto ma le pulunaua. O fua e fai muamua muamua i le tasi lima ona sosoo ai lea ma le isi lima. A maeʻa lena, o le fuaina o le kulūkose e fai, ma o fua o fua o loʻo i luga o le lau o le masini i numera numera.

O le Mistletoe A-1 ei ai lona malosi eletise malosi ma le maualuga, ma e mafai ai ona sili atu le sao o le totoina o le toto nai lo le faʻaaogaina o isi siaki toto.

O nei masini o glucometers Rusia, ma o le atinaʻe lenei o saienitisi o lo matou atunuu, ua pateni i Rusia ma Amerika. Na mafai e le au atinaʻe ma le au gaosi oloa ona faʻaaogaina i le masini masini faʻaogafesaʻi sili ona taua, ina ia faigofie ai i tagata taʻitasi ona faʻaaogaina le galuega.

O le faailoga o le suka i le Omelon A-1 o le masini e faʻaogaina i le metotia o le glucose oxidase (auala Somogy-Nelson), o lona uiga, o le laʻititi laʻititi o le pulea o meaola e masani ai le masani i le 3.2 i le 5.5 mmol / lita e avea ma faavae.

O le Omelon A-1 e mafai ona faʻaaogaina e fuafua ai le kulūkose i tagata soifua maloloina faʻapea foi i le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka.

E tatau ona fuafuaina le faʻatonuga o le kulukose i le taeao i luga o se manava gaogao pe leai muamua nai lo le 2.5 itula pe a uma se taumafataga. Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, e tatau ona e suʻesuʻe maeʻaeʻaeʻa faatonuga ina ia saʻo le fuaina o le fua (muamua poʻo le lua), ona e manaʻomia lea ona e maua se toʻafilemu filemu ma ia i ai mo le lima minute aʻo leʻi ave le fua.

Afai ei ai se manaʻoga e faʻatusatusa faʻamaumauga na mauaina i le Omelon A-1 ma fua o isi masini, ona muamua lea e tatau ona e iloiloina le faʻaaogaina o le Omelon A-1, ona ave lea o se isi glucometer.

I lenei tulaga, e tatau ona amanaʻia le auala o le faʻatulagaina o se isi masini, lona metotia fuataga, faʻapea foʻi ma le kulūkose masani mo lenei masini.

GlucoTrackDF-F

O le isi kesi e le osofaia, leai se oso, glucose-free glucose ole GlucoTrackDF-F. O lenei masini ua gaosia e le Kamupani Isaraelu o Integrity Applications ma ua faatagaina mo le faatauina atu i atunuu o le konetineta o Europa, o le tau o le masini e ese le eseese i totonu o atunuu taitasi.

O lenei masini o se kiliva faʻapipiʻi lea e pipii i le talipupuni. Ina ia maimoa i taunuuga o loʻo i ai se tamaititi, ae le o se mea faigofie.

GlucoTrackDF-F e manaia e le port USB, aʻo faʻamatalaga e mafai ona faʻafeiloaʻi i se komepiuta i le taimi lava e tasi. E toʻatolu tagata e mafai ona faʻaaoga le tagata faitau i le taimi e tasi, ae e manaʻomia uma se mea e iloa ai, o le tau e le amanaiaina lenei mea.

O ata e tatau ona sui tasi i le ono masina, ma o le masini lava ia e tatau ona faʻamanatuina i masina uma. Ua fai mai le kamupani gaosi oloa e mafai ona faia lenei mea i le fale, ae sili atu ona lelei pe afai o lenei faiga na faia e tagata tomai faapitoa i le falemaʻi.

O le faʻaogaina o le faagasologa e umi tele ma e mafai ona alu pe a ma le 1.5 itula. O le tau o loʻo iai nei i le taimi o le faʻatau.

Accu-Chek Mobile

O se ituaiga mita lea e le faʻaaogaina ai ni suʻega, ae e osofia (e manaʻomia ai le toto sampling). O lenei iunite faʻaaoga se kaseti faʻataʻitaʻi faapitoa e mafai ai ona e faia ni fuataga 50. O le tau o le masini e 1290 rubles, e ui i lea, o le tau e ono fesuisuiai e fuafua i le atunuu o le faʻatau poʻo le fesuiaiga o tupe.

O le mita o le tolu-in-one system ma o loʻo aofia ai elemene talafeagai uma mo le saʻo lelei o le kulukose. O le masini e gaosia e le Swiss company RocheDiagnostics.

Accu-Chek Mobile o le a laveaʻiina lē e ona mai le lamatiaga o le faʻasolosoloina o suʻega, aua e le o iai. Nai lo lena, o se kaseti faʻataʻitaʻi ma se punch mo le taina o le paʻu ma le fausaga o loʻo aofia i totonu o le afifi.

Ina ia aloese mai le pupuʻu tamatamailima e aunoa ma le faamoemoeina ma ia faia vave se suiga vave o lancets faʻaaogaina, o le 'au o loʻo i ai se masini feaveaʻi. O le kaseti o le suega o loʻo aofia ai le 50 fasi pepa ma ua mamanuina mo suʻega e 50, lea e faʻaalia ai foi le tau o le masini.

O le mamafa o le mita e tusa ma le 130 g, o lea e mafai ai ona e tauaveina i taimi uma i lau taga po o le ato.

O lenei masini e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta e faʻaogaina ai se telefoni USB poʻo se faʻapipiʻi infrared, lea e mafai ai ona e tuʻuina atu faʻamatalaga faʻamatalaga mo le gaosiga ma le teuina i se komepiuta e aunoa ma le faʻaaogaina o polokalama faaopoopo O le mea lautele, o mita glucose toto ua leva ona i luga o le maketi ma ua leva ona iloa e le maʻisuka.

Accu-ShekMobile e manatua mo le 2000 fuataga. E mafai foi e ia ona fuafua le maualuga o le kulukose i se tagata maʻi e maua i le maʻisuka mo le 1 pe 2 vaiaso, masina poʻo le kuata.

Faataitaiga o glucometers e aunoa ma ni suʻega faataitai ma aunoa ma le totoina o le toto

O le tele o le maʻisuka e faʻamalosia e fua le fua o le kulukose toto. Mo le faʻatinoina vave o lenei faiga i le fale vave ma le faigofie, e manaʻomia ona e faʻaogaina masini faapitoa - glucometers.

E i ai le maualuga o le kulukose o le kulukose o le toto.

O le mea muamua e manaomia ai le faʻaaoga tatau o fasi siaki, lea e faʻatau faʻatau faʻatasi ma le masini ma se puʻupuʻu tamatamailima.

O masini e le faʻaleagaina e faʻatagaina ai oe e auʻiliʻili le aofaʻi o le suka e aunoa ma le faʻaogaina o sikola faʻataʻitaʻi ma aunoa ma le totoina o le toto.

O le faʻaaogaina o ituaiga ituaiga kesi e taua e te le manaʻomia ona togi lou tamatamailima, faʻaaoga i le taualumaga tiga, ia manua ma ono aʻafia i se isi faʻamaʻi e ala i le toto.

Glucometers ma fasi faʻataʻitaʻiga e manaʻomia ai se fua fou i fua fou taitasi. O lenei mea e manaʻomia ai le faʻaauau ona toe faʻaleleia o le suʻega, e le taugofie. I lenei tulaga, o se mita e leai se osofaʻiga poʻo ni faʻataʻitaʻiga e aunoa ma ni suʻega suʻesuʻe e sili atu ona aoga.

E faʻaaogaina se sui soʻesega faʻapitoa i fasi suʻega. E tali mai i le toto ma fuafua ai le maualuga o le suka.

E faapefea ona galue le masini?

Faataʻitaʻiga e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga ma e aunoa ma le taufaʻailoga o tamatamailima faia fua e ala i le suʻeina o le setete. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Omelon A-1 glucose mita na atiaeina e saienitisi Rusia i le taimi lava lea e fuaina ai le mamafa ma fuafua le maualuga ole kulukose.

O le mea o le kulukose o se punavai o le malosi lea e aafia ai le setete toto. O se suiga i lona aofaiga, lea e fuafua i le pancreatic hormone insulin produced, e aafia ai le vascular tone.

I le fuaina o le toto i luga o lima uma, o le masini e fuafua le aofaʻi o le suka. O loʻo i ai glucometers e faʻaaogaina ai kaseti nai lo fasipepa.

Sa o mai saienitisi Amerika ma se masini, fuafua le maualuga o le suka i totonu o le paʻu. Ua lava le paʻi i le vaega i le tino ma le mita.

Maualuga 4 le maualuga o le kulukose toto

E tofu lava masini ma ona lava mea e faaaoga. O eseesega e eseese e le gata i foliga vaaia ma tau, ae faʻapea foi i le auala e fuafua ai le maualuga ole kulukose.

I fafo, o se tonometa lea e masani ai tagata uma e siakiina le tulaga o le aʻafia. E ese mai i faʻamatalaga saʻo, talu ai o le lelei o le faʻatonuga e faalagolago ia i latou.

Faaaoga le masini i luga o se manava gaogao i le taeao po o le 2 itula pe a uma se taumafataga. E manaʻomia le sauniuniga muamua. E tatau ona malolo ma toʻafilemu, ina ia sili ona saʻo le molimau. O le Omelon B-2 e galue i luga o le mataupu faavae lava e tasi.

O le masini e fuafua le aofaʻi o le kulukose i totonu o le toto, suʻesuʻeina le tulaga o vaʻa (o latou "leo"), pulusese ma le mamafa. I mea uma, e pei ona e iloa, o le kullukose e aafia uma nei faailoilo. E tau e 6900 afe rubles.

Faitau atili e uiga i lenei glucometer i le ofisa. o le upega tafaʻilagi a le gaosimea www.omelon.ru (e mafai foi ona faʻatonuina iina).

Gluco Track DF-F

Na faia e saienitisi Isaraelu ma gaosia e le Integrity Applications. O lenei masini e tutusa ma palota e faapipii i le talipupuni.

Fesoʻotaʻiga i se komepiuta, lea e mafai ai e oe ona faitau faʻamatalaga.

O le itiiti o le masini o le tasi kilipa e talafeagai mo le faʻaaogaina mo le 6 masina, ona manaʻomia ai lea o se sui.

Gaosiga o le Swiss company Roche Diagnostics. O le mita o le kulukose toto e manaʻomia ai le samasama toto e ui lava i le leai o ni suʻega. O lana auiliiliga auiliili o iinei.

O le fuafuaina o le maualuga o le suka e mafua ona o se kaseti faapitoa o suʻega. O le punch faatasi ma nila faʻavavevave faʻatasi o le a faafaigofieina ai le faiga mo le faʻatauina o tamatamailima.

O lenei masini o se isi mea pe afai e le mafai ona e filifili i le va o le mita o le kulukose toto-tonometer ma se masini ma ni vaega o suʻega. O ia mamanuina mo le 50 fuaI le taimi lava lea, e teuina ai faʻamatalaga e tusa lava pe a maeʻa le 2,000 suʻega.

Na suʻesuʻeina e saienitisi Amerika. Faʻailoga mai isi glucometers e aunoa ma ni suʻega suʻega. Na te le manaʻomia toto ma toto toto.

Faʻatautaia se suʻesuʻega transdermal. Ina ia faia lenei mea, na ia saunia muamua le paʻu mo suʻega faʻapitoa.

Mo le faʻaleleia o le eletise eletise, o le masini e taitaia se ituaiga paʻu i se isi itu. Sugar Data e maua e le masini mai gaʻo gaʻo ma auina atu i le telefoni.

Aotelega o glucometers e aunoa ma ni suʻega suʻega

Glucometers o masini feaveaʻi ia e faʻaaoga e fuafua ai le maualuga o le glycemia (toto suka). O ia faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻatino i le fale ma i totonu o suʻesuʻega. I le taimi nei, ua tumu le maketi i se fuainumera tele o masini o le Rusia ma fafo mai fafo.

O le tele lava o masini e faʻapipiʻiina i vaega o suʻega mo le faʻaaoga ma toe suʻesuʻeina le toto o le tagata maʻi. Glucometers e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga e le o faʻasalalau ona o la latou tau maualuga, peitaʻi e faigofie tele ona faʻaoga. O loʻo mulimuli mai o se aotelega o mita le maualuga o le kulukose o le toto.

O lenei masini o se mamanu atoatoa lea e mafai ona fua tutusa le mamafa o le toto, fatu o le fatu ma le suka o le toto. O le Omelon A-1 e galue i se auala e leai se osofaʻiga, o lona uiga, e aunoa ma le faʻaaogaina o sikola faʻataʻitaʻiga ma se puʻupuʻu tamatamailima.

I le fuaina o le tumutumu o le toto ma le diastolic, o le taamilosaga o le mamafa o le mamafa o le taamilosaga e ala mai i le ogatotonu, lea e mafua mai i le faamatuu ese o le toto i le taimi o le faavaivaia o le fatu maso, ua faaaogaina.

I lalo o le aafiaga o le glycemia ma le inisalini (o le hormone o le pancreas), o le leo o le toto toto e mafai ona suia, lea ua fuafuaina e Omelon A-1. O le iuga mulimuli o loʻo faʻaalia i le lau o le masini feaveaʻi.

O le toto o le kulukose o le toto e leai se osofia e malosi i le pati ma maʻa maʻa.

Omelon A-1 - o le tagata suʻesuʻe sili ona lauiloa Rusia lea e mafai ai ona e fuafuaina fuaʻau o le suka e aunoa ma le faʻaaogaina o le toto onosai

O le masini e iai vaega nei:

  • faailoga o le toto toto (mai le 20 i le 280 mm Hg),
  • glycemia - 2-18 mmol / l,
  • o le vaega mulimuli e tumau pea i le mafaufau
  • o le i ai o mea sese o le faasino igoa ao faagasolo le faagaoioiga o le masini,
  • le faʻaaogaina aunoa o faailoga ma le tapeina o le masini,
  • mo le fale ma le aoga,
  • o le fuainumera o le fuainumera o fuainumera o le mamafa e oʻo atu i le 1 mm Hg, o le fatu - e oʻo atu ile 1 i le minute, suka - e oo atu i le 0.001 mmol / l.

O le mita o le kulukose o le toto glucose, e le o le osofaʻi, o loʻo galue i luga o le mataupu faavae a le Omelon A-1 muamua. O le masini e faʻaaogaina e fuafua ai le toto maualuga ma le suka i le toto i tagata soifua maloloina ma tagata gasegase i le maʻisuka e le o le insulin. O le faʻamalosia o insulin o se tulaga lea o le a faʻaalia ai le le saʻo o taunuʻuga i le 30% o mataupu.

Faʻavae o le faʻaogaina o le masini e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga:

  • o le tele o faailo o le mamafa e mai i le 30 i le 280 (o se mea sese ile 3 mmHg ua faatagaina),
  • laina o le fatu - 40-180 i minute uma (o se mea sese o le 3% ua faatagaina),
  • faailoga o suka - mai le 2 i le 18 mmol / l,
  • i le manatua na o faailoga o le fua mulimuli.

Ina ia iloa ai, e tatau ona tuu le paʻu i luga o le lima, e tatau ona "tilotilo" le paʻu i le alofilima o le lima. Ufiufi faataamilo le lima ina ia oʻo i le pito o le paʻu 3 cm i luga ae o le tulilima. Faʻamau, ae le fufusi, a leai o le a faʻaseseina ia faailoga.

Taua! Aʻo lei faia ni fua, e tatau ona e taofi le ulaula, inu ava malosi, faamalositino, taʻele. Fuaina i se tulaga le mautonu.

A maeʻa le "START", ona amata loa lea ona tafe le ea i totonu o le paʻu. A maeʻa le ea, o le a faʻaalia i luga o le lauulu le faʻamalositino ma le diastolic.

Omelon B-2 - o se tasi e mulimuli ia Omelon A-1, o se ata sili atu ona maualuga

Mo le fuafuaina o faailoga o le suka, o le mamafa e fuaina i le lima tauagavale. Ma le isi, o faʻamaumauga o loʻo teuina i le mafaufau o le masini. A maeʻa ni nai minute, ona ave lea o fua i le lima taumatau. Ina ia vaʻai iʻuga, ia lolomiina le "SELECT" button. Le faasologa o faailo i luga o le mata:

  • Hiona i le itu tauagavale.
  • Hiona i le itu taumatau.
  • Loto o le fatu.
  • Glucose values ​​i mg / dl.
  • Sugar level i mmol / L.

Vailaʻau maʻoti o le maʻisuka

O se tagata suʻesuʻe e aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona e fuafuaina le maualuga o le glycemia e aunoa ma ni paʻu paʻu. O lenei masini e faʻaaogaina eletiseka, faʻamalosi eletise ma faʻavavela. O le atunuu na mafua ai Isaraelu.

I foliga vaaia, o le suʻega e pei o se telefoni faʻaonapo nei. O loʻo i ai se faʻaaliga, o se taulaga USB e alu mai le masini ma se masini kilipa e faapipii i le talipupuni.

E mafai ona faʻafetaui le suʻega ma se komepiuta ma molia i le auala lava e tasi. O lea ituaiga masini, lea e le manaomia ai le faaaogaina o fasi siaki, e taugata tele (tusa ma le 2 afe tala).

E le gata i lea, e tasi i le 6 masina, e tatau ona sui le kilipa, i le 30 aso uma e toe fai ai le suʻega.

TCGM Symphony

O lenei faiga faʻafesoʻotaʻi mo le fuaina o le glycemia. Ina ia mafai e le masini ona fuafua fua o fua o le kulukose, e le tatau ona faʻaaoga pulu faʻamalositino, taofi se sulu i lalo o le paʻu ma isi faʻalavelave faʻalavelave.

Glucometer Symphony tCGM - faʻasologa o faʻamaʻi pipisi

Aʻo le i faia le suʻesuʻega, e tatau ona saunia le pito i luga o le siama (o se ituaiga o peʻa). E faia lenei mea i le faʻaaogaina o le Uluai sauni. E aveesea e le masini se vaega o le paʻu pe a ma le 0.01 mm i se tamai vaega e faʻaleleia le tulaga o lana eletise eletise. E le gata i lea, o se masini faʻapitoa faapitoa e faʻapipiʻiina i lenei nofoaga (e aunoa ma le solia o le saʻo o le paʻu).

Taua! O le faiga e fua ai le maualuga o le suka i le gaʻo i lalo o le gaʻo i nisi taimi, e tuʻuina atu faʻamatalaga i le mataʻituina o le masini. E mafai foi ona auina atu tali i telefoni feaveai i le polokalama Android.

O le tekonolosi fou o le masini e faʻavasega ai o ni auala e sili ona manava e fua ai fua o suka. O le faʻaogaina o le tamatamailima o loʻo faʻaalia pea, ae o le manaʻomia mo le suʻeina o fasipepa e mou atu. E le faʻaaogaina iinei. O se faʻauiga faifai pea ma le 50 suʻega faʻataʻitaʻiga ua faʻaofiina i totonu o le masini.

Faʻamaumauga faʻapitoa o le mita:

  • o le taunuuga e iloa i le 5 sekone,
  • o le toto manaomia o le 0.3 μl,
  • 2,000 o faʻamaumauga aupito lata mai e tumau pea i le faʻamatalaga o le taimi ma le aso o le suʻesuʻega,
  • le mafai ona fuafua le aofaʻi o faʻamaumauga,
  • galuega e faamanatu ai oe e ave se fua,
  • le malosi e seti ai faʻamatalaga mo se tulaga e taliaina e le tagata lava ia, o iuga i luga ma lalo e tuʻuina mai ma se faʻamaoniga,
  • e vave logoina e le masini o le lipine faʻatasi ma le suʻega o le suʻega o le a muta le umi,
  • lipoti mo se komepiuta a le tagata lava ia ma le saunia o kalafi, pupuni, ata.

Accu-Chek Mobile - o se masini feaveai e galue e aunoa ma ni suega

Dexcom G4 PLATINUM

American non-invasive analyzer, o lana polokalama e faʻaoga i le faʻaauau pea ona mataʻituina faʻamaoniga o le glycemia. E le faʻaaogaina e ia ni fasi siaki. O se masini faʻapitoa e faʻapipiʻi i le eria o le paʻu o le abdominal tua, lea e maua ai faʻamatalaga i le 5 minute ma tuʻuina atu i se masini feaveaʻi, e foliga tutusa i foliga o le MP3.

O le masini e faʻatagaina ai e le gata ina logoina se tagata e uiga i faailoilo, ae ia faʻamaonia ai foi e sili atu i le masani. O faʻamaumauga e mafai ona lafoina i se telefoni feʻaveaʻi. O loʻo faʻapipiʻiina se polokalame i luga o lea faamaumauga e faamaumau ai taunuʻuga i le taimi moni.

E faʻapefea ona faia se filifiliga?

Ina ia filifili se glucometer talafeagai e le faʻaaogaina ni suʻega mo suʻesuʻega, e tatau ona e gauai atu i faailo nei:

  • O le saʻo o faʻamaumauga o se tasi lea o mataupu sili ona taua, talu ai o faʻataʻitaʻiga sese e taʻitaʻia ai togafitiga sese.

Vaaiga Aoao o Faataʻitaʻiga o le Glucometer e le oona

E masani lava ona puipuia le kulūkose e leʻo manaʻoina ma faʻafitauli. O tagata mamai e maua i le maʻisuka e tatau ona fuaina pea fua.

I le faʻaonaponei faʻaonaponei o metotia faʻataʻitaʻi, e leai ni vailaʻau faʻamalosi, lea e matua faʻamalosia ai le suʻesuʻeina ma le faʻatinoina o fuataga e aunoa ma le totoina o le toto.

O le mea taatele mo le fuaina o le suka o le tui lea (faʻaaogaina o le toto). Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi, na mafai ai ona faia ni fuataga e aunoa ma se afaina o tamatamailima, e aunoa ma le faamanualia o le paʻu.

Ole maualuga ole kulukose o le toto ole fua ole fua ole kulukose e aunoa ma le ave toto. I luga o le maketi o loʻo i ai le tele o filifiliga mo ia ituaiga masini. O mea uma lava e maua ai ni sao vave ma ni mea saʻo. Fua o le suka e le faʻaleagaina e faʻatatau i le faʻaaogaina o tekonolosi faʻapitoa. E faʻaaogaina e gaosimea taʻitasi ana lava atinaʻe ma metotia.

O faʻamanuiaga o faʻataʻitaʻiga e le faʻaleagaina e pei ona taʻua i lalo:

  • tatala mai se tagata mai le le mautonu ma faafesootaʻi ma le toto,
  • leai se tau e faʻatauina e manaʻomia
  • aveese faʻamaʻi pipisi i le manua,
  • leai ni aʻafiaga pe a maeʻa ona fai (gaʻo, toto faʻavaivaia),
  • o le taualumaga e matua leai lava se leaga.

Vaega o mita maualuga o kulukose toto

O masini taʻitasi e ese le tau, metotia suʻesuʻe ma le gaosi oloa. O ata sili ona lauiloa i aso nei o Omelon-1, Symphony tCGM, Freestyle Libre Flash, GluSens, Gluco Track DF-F.

O se faʻataʻitaʻiga o mea faʻapitoa e fua ai le kulūkose ma le toto. E fuaina le suāuʻu e ala i le faʻasolosolo.

O le masini ua faaauupegaina i galuega o le fuaina o le kulukose, mamafa ma le fatu.

E galue i luga o le mataupu faavae o se tonometa. O le faʻamalosi paff (taulima) e faʻapipiʻiina i luga ae o le tulilima. O se masini faapitoa ua fausia i totonu o le masini e iloilo ai le vascular tone, pulusal wave ma le toto. Faʻasalalau faʻamaumauga, o faʻataʻitaʻiga o le suka o loʻo faʻaalia i luga o le lau.

Taua! Ina ia mafai ona faatuatuaina taunuuga, e tatau ona e malolo ae aua le tautala aʻo leʻi suʻeina oe.

O le mamanu o le masini e tutusa ma se tonometa masani. O lona tele e le aofia ai le paʻu e 170-102-55 mm. Pauna - 0.5 kilokalama. E i ai se faaaliga tioata tioata. O le fua mulimuli e otometi ona teuina.

O faʻamatalaga e uiga i le Omelon A-1 e le o osofaʻi mai e sili ona lelei - e fiafia tagata uma i le faʻaaogaina, o le pasese i le fua o le fuaina o le toto ma le leai o punctures.

GlucoTrack o se masini e iloa ai le suka o le toto e aunoa ma le taia. E tele ituaiga o fuataga e faʻaaogaina: vevela, electromagnetic, ultrasonic. Faatasi ai ma le fesoasoani a le tolu fuataga, e foia ai e le kamupanī faafitauli i faʻamatalaga le saʻo.

O le fua o le fua e faigofie tele - o le tagata faʻapipiʻi e faʻapipiʻi se lipine leo i le talipupuni.

O le masini e pei o se telefoni feaveaʻi, e laʻititi ona telē ma se faʻaaliga manino lea e faʻaalia ai taunuuga.

O le pusa e aofia ai le masini lava ia, se uaea fesoʻotaʻi, tolu pulou, valiina i lanu eseese.

E mafai ona fai faʻatasi ma se PC. O le kiliva kiliva e suia faalua i le tausaga. Faatasi i le masina, e tatau i le tagata faʻaoga ona toe faʻamanatu. O le gaosiga o le masini o se kamupani Isaraelu o le igoa e tasi. O le sao o taunuuga e 93%.

Freestyle Libre Flash

FreestyleLibreFlash - o se faiga mo le mataʻituina o le suka i se auala e leai se osofaʻiga, ae aunoa ma ni suʻega faʻataʻitaʻi ma toto samamemea. O le masini e faitauina faʻataʻitaʻiga mai le vaʻaia intercellular.

I le faʻaaogaina o le masini, o se masini faapitoa e faʻapipiʻi i le lima. Ma le isi, o le tagata faitau e aumai i ai. A maeʻa le 5 sekone, o le taunuuga e faʻaalia i luga o le lau - o le kulukose ma lona fesuiaiga i le aso.

O pusa taʻitasi e aofia ai se tagata faitau, lua masini ma se masini mo le faʻapipiʻiina, o se uta. O le masini e le susu e faʻapipiʻiina ma le leai se ila ma, e pei ona mafai ona faitau i iloiloga a tagata faatau, e leʻo lagona i le tino i taimi uma.

E mafai ona e maua le taunuʻuga i soo se taimi - na o le aumaia o le faitau i le leo. Sensor life e 14 aso. Faʻamaumauga mo le 3 masina. E mafai e le tagata faʻapipiʻi ona teu i luga o se PC poʻo se alamanuia eletise

Faʻafeiloaʻi Polokalame Faʻapipiʻi Faʻapipiʻi Ata:

GluSens o le mea sili ona lata mai i mea e gaosi ai le suka. Faʻasaʻo se masini malamalama ma se tagata faitau. Ua totoina le tagata suʻesuʻe i totonu o le meaʻai gaʻo. E fegalegaleai ma se tagata e faʻaaogāina leitiga ma tuʻuina atu faʻamatalaga i lea mea. Tausaga o auaunaga auaunaga e tasi le tausaga.

Pe a filifilia se glucometer e aunoa ma ni suʻega, e tatau ona e gauai i manatu nei:

  • faigofie o le faʻaaogaina (mo le tupulaga matua),
  • tau
  • taimi suʻesuʻe
  • le i ai o le mafaufau
  • metotia fua
  • o le i ai poʻo le leai o se atinaʻe.

O le maualuga o le kulukose o le toto o se vailaau e sui ai mea tau fua. Latou te puleaina le suka e aunoa ma le sasaina o se tamatamailima, e aunoa ma le faamanualia o le paʻu, faʻaalia taunuuga ma se faʻaletonu le saʻo. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o meaʻai ma vailaau e faʻamautuina. I le tulaga o feeseeseaiga, e mafai ona e faʻaaoga le masini masani.

Fautuaina Isi Mataupu e Fesootai i ai

Glucometers e aunoa ma ni suʻega suʻega

O meafaifaʻaili e pei o le toto glucose mita ua lata mai nei io tatou olaga ma faʻafaigofie tele olaga o tagata maua i le maʻisuka. E faigofie ona faʻafetaui ia i latou: na o le tuʻuina o sina toto i luga o le suʻega ma le maualuga o le suka i luga o le faʻaaliga.

O le tele o vailaau vaʻaia, o latou faʻasolosolo ma mea aoga aoga e mafai ona fenumiai ai se tagata filifilia se masini. Fesoasoani i le filifiliaina o se masini e mafai ona tuʻuina atu i le fuataga o glucometers.

O faʻamatalaga i tagata na faʻaaoga le masini e mafai ona faʻamaonia le filifiliga sao.

Metotia metotia

O glucometers-type type glucometers e pei o mata o le tagata, e fuafua ai le maualuga o suiga o lanu i le sone o le suʻega lea e tupu pe a oʻo i le toto glucose e gaosia ma se reagent e aofia ai le glucose oxidase ma ni vailaʻau faapitoa.

O elemene elemene elemene e masani ona faʻaaogaina se metotia fou e faʻavae i le fuaina o le malosi o loʻo i ai nei pe a faʻaalia se tali talitutusa o le kulukose toto ma le glucose oxidase.

O le auala lona lua e sili atu ona faigofie, talu ai e faʻaaogaina ai sina laʻititi ifo o le toto. O le sao o metotia e matua tutusa lava.

Fua o le toto toto

O le tele o se mataua o le toto o se mea taua tele, aemaise lava mo tamaiti ma tagata matutua. O le mea moni, ina ia maua se mataua o le toto i le 0.3-0.6 μl, e manaʻomia le pito sili ona loloto o le puncture, e le maualalo le tiga ma mafai ai e le paʻu ona faʻamalolo vave. O ni masini e manaʻomia le laʻititi laʻititi o le toto e faʻavasegaina, luga o le faʻavasegaga o siliva lelei.

Taimi o fua

Mo glucometers o augatupulaga aupito lata mai, o le taunuuga e faia i le taimi sili ona puupuu - e oo atu i le 10 sekone. O le saoasaoa e le afaina ai le saʻo o le iuga.

E sili atu ona vave maua i le 5 sekone ma le Accu-Chek Performa Nano ma OneTouch Select mita.

Afai e te tausisia le taofiofi o le suka, e taua le mafai ona teuina fua o fuataga fou i le mafaufau o le masini, e masani ona sii mai faamaumauga mai le mafaufau o le mita.

O le numera tele mo 500 fuataga o le Accu-Chek Performa Nano.

Faʻamatalaga

Afai e le tausia e le tagata maʻi se siaki faaeletonika o le pulea e le tagata o ia lava ma le fuaina o fuainumera, e mafai ona e faʻaaoga le glucometer.O le tele o fuainumera fuainumera e mafai ona avea ma auupega aoga mo oe ma lau fomaʻi, fesoasoani ia sili atu le iloilo lelei le tikeri o taui mo le faʻamaʻi ma atiina ae se taʻiala mo le faʻaaogaina o le suka.

Accu-Chek Performa Nano glucometer e maua ai fuainumera sili ona lelei.

O le lisi autu i le gagana Rusia. O le auai o se lisi i le gagana Rusia e tele lava ina faʻamalosia ai le faʻaaogaina o le mita, ma mafai ai e tagata uma ona gasegase

O le lisi Rusia ua faʻapipiʻiina i le OneTouch Select glucometers. E laiti, faigofie e ave faʻatasi ma oe ma siaki lau kulūkose pe'ā tatau. Faʻafetai i le atinaʻe i le Rusia, o le masini e matua faigofie lava ona faʻaaoga, aʻo ese mai i le fua saʻo. I le faʻaaogaina o se glucometer feaveaʻi, e mafai ona e tausia le maʻi i lalo o le puleaina.

Suʻega o Suʻega o Suʻega

O vaega taʻitasi o suʻega suʻega ua tuʻuina atu i ai se faʻailoga tulaga ese. I eseese glucometers, e ese le setiina o lenei tulafono:

  • ma le lima
  • faʻaaogaina o se vaʻa ua tuʻuina i totonu o le mita ma aofia ai ma le afifiina o fasi siaki,
  • i le faiga faʻapitoa, saili le numera o le siaki.

O le sili ona faigofie o mita mita-coded, e pei o le Contour TS.

Faʻailoga o Suʻega o Suʻega

I le paipa, e mafai ona teuina ni fasi siaki mo le 3 masina talu ona tatala. Afai e tofu le suʻega ma ona lava afifi, e mafai ona faʻaaogaina mo le vaitaimi o loʻo faʻaalia i luga o le afifi. O lenei mea e matua talafeagai lava ma fua faatatau o toto maualalo.

O ia mea e faʻapipiʻiina e faʻaaogaina i mita glucose "Satellite Plus" ma le Optium Faʻamanuia.

Vaevaega mo le masini

O le tele o le suʻega ma o latou tikeri o le mamafa e taua tele mo tagata matutua oe latou te faigata ona faʻaaoga mea laiti. E sili atu mo tagata faapena ona i ai le tele o le suega ma le tele.

O vaega o suʻega e aofia ai ma le mita. I le maʻisuka ituaiga 1, o le suka e masani ona fuaina i le tele o taimi i le aso. O le tau o le masini mo ia tagata gasegase o le a aofia ai le aofaiga o le tau o le mita lava ia ma le seti o fasipepa e manaʻomia mo le masina. O le fiafia i se tau tutusa e mafai ona tuʻuina atu i masini e tele se numera o suʻega i totonu o le afifi. E mafai foi ona e faatauina se masini e leai ni fasipepa.

Galuega faaopoopo

- Talosaga Faʻatonu. O se mea taua mo le faʻaaogaina umi.

Fesootaiga ma se komepiuta. Afai o loʻo e sauniuni e faʻaoga polokalame faʻapitoa faʻapitoa, o lenei filifiliga e mafai ai ona e vave ulufale fuainumera uma i lau komepiuta.

E tasi le kulupu puʻu o le tasiTouch ua faʻapipiʻiina i ai se uaea faapitoa e faʻaogaina ma le komepiuta.

Ituaiga o glucometers

O le maketi faʻaonaponei ua ofoina atu i tagata faʻatau le tele o vailaʻau e maua mai i kamupani eseese. O le toʻatele o tagata e osofaʻi. O lenei faaupuga o lona uiga e tatau ona pupu le paʻu e ave ai le toto mo le auiliiliga.

Mo lenei mea, o le fua o le fua o se vailaau siaki. O se masini faapena o se mea e faʻaaogaina lea e faʻaaogaina ai se sui soʻotaga, lea e tali mai i le toto.

I luga ole fasi siaki o loʻo i ai se maka e faailoa ai le vaega o le talosaga toto e manaʻomia mo le suʻega.

E taua le maitauina o ituaiga taitasi o le glucometer ei ai ona ituaiga ituaiga o suʻega mo le faʻaaogaina e tasi. Ole maualuga o le kulukose o le toto o masini e galue e aunoa ma ni suʻega. E sili atu ona faʻapitoa, faʻaleleia. O loʻo i ai ituaiga o gaioiga faʻapisinisi ma fafo.

E uiga i ituaiga o glucometers e le o osofia

O se faʻataʻitaʻiga o lea ituaiga masini faʻaleleia o le Omelon A-1. O le faʻafouina o lenei masini o le i ai lea o ni galuega faafomai se lua i le taimi e tasi.

Muamua o le faʻamautuina o le suka o le toto e aunoa ma le paʻu o le paʻu, o le lona lua o le fua faʻatatau o le toto.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le i ai o se masini e faaluaina ma aoga, aua e sili atu ona talafeagai, saogalemu ma leai se ila e pulea ai le maualuga o le kulukose i le fale.

E faʻapefea ona galue se glucometer e leai se oso? Manatua o le kulukose o se mea malosi e aafia ai le setete toto. O lona aofaiga, faapea foi ma le tele o le hormone inisalini, e suia ai le vascular tone. Pau lava le mea e mafai ai e ia ona suʻeina le glucometer o le Omelon A-1 e ala i le toto ma le galu. O fua o fua e faʻaalia i luga o le faʻaaliga o le masini i le mamanu numera.

Manatua o lenei ituaiga glucometer e leai se osofaʻiga o loʻo i ai se masini malosi eletise, o se gaioiga sili ona lelei e mafai ai e oe ona faʻamautinoa lelei le mamafa. O le Omelon A1 o se tasi o atinaʻe sili ona lelei o saienitisi Rusia. O le masini ua pateni i Rusia ma Amerika.

O ona tagata gaosiga ua faʻatinoina ni fofo faʻainitaneti fou ina ia mafai ai e tagata faʻapitoa ona faigofie ona faʻatautaia o latou faʻailoga. Ua mamanuina le masini e pulea ai le suka i le tipiina o tagata maloloina ma le maʻisuka. E tatau ona faʻaaoga se ituaiga masini i le taeao i luga o se manava gaogao pe lua itula pe a uma se taumafataga.

Mo le saʻo saʻo, e taua tele o le mataupu i se tulaga filemu ma toʻafilemu mo le itiiti ifo ma le lima minute aʻo leʻi suʻeina.

GlucoTrackDF-F o se isi ituaiga o mita ole toto o le kulukose. O le mea e gaosia ai o le kamupani Isaraelu Integrity Applications, e iloa i atunuu Europa. I lona autu, o le masini e matua ese lava mai isi glucometers. A uma mea uma, o le mea lea o se mea faʻapipiʻi. E pipii i le talipupuni. Ma mo le faitauina o faʻamatalaga suʻesuʻe, o loʻo faʻapipiʻi ai se masini faʻapitoa faapitoa.

O le mana o lenei mita e sau mai se taulaga USB. E tatau ona faaluaina le faʻaogaina o le fualaʻau i le tausaga, ma e tatau ona faʻaleleia taʻitasi masina taʻitasi. E manaʻomia le itula ma le afa.

Accu-Chek Mobile o se glucometer fou o le kamupani a Suiselani RocheDiagnostics. Nai lo taʻaloga masani, e faʻaaogaina se kaseti faʻataʻitaʻi. Ua mamanuina mo le 50 gaioiga.

O le meafaigaluega e aofia ai foi se mea e tui ai le paʻu ma ni laupepa. O le suiga o le masini e puipuia ai le tagata maʻi mai le faʻalavelave faʻafuaseʻi. E maua ai foi se suiga o laasaga pe a uma ona faʻaaogaina.

O le mamafa o lenei masini e 140 kalama. O lenei mea e mafai ai ona ave faʻatasi ma oe ma, pe a tatau ai, suʻesuʻe le toto mo le suka. Aku-Chek Mobile e mafai ona teuina faʻamatalaga e uiga i le lua afe suʻesuʻega toto i le mafaufau. E le gata i lea, o le masini e fuafua le maualuga o le suka suka i le vaiaso, lua, masina.

Tuua Lau Faamatalaga