Hydrogen peroxyide mo le maʻisuka

O vailaʻau faʻapitoa e ofoina atu ai se faiga atoa o metotia togafitiga ma vailaʻau e faʻaleleia ai le lelei o le ola o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka.

O isi vailaau faʻapitoa e maua ai fofo e folafola ai le toomaga mai le maʻisuka.

Mai le tele o metotia ua fuafuaina, o le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide i le ituaiga I poʻo le maʻisuka II e taua. E naʻo le tatau ona malamalama o le maʻisuka o se faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi e mafua mai i le le mafaia o le pancreas e faʻatoʻa atoatoa ai le inisalini, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le lagona o faʻasalalauga faapitoa ile inisalini, lea e mafua ai ona vave faʻaleagaina le metabolism o gaʻo ma ona aʻafiaga e aʻafia ai.

Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o faʻafitauli uma ole gasegase ua faʻalavelaveina, o le endocrine ma le puipuiga o loʻo aʻafia. O le mea lea, o togafitiga e na o le hydrogen peroxyide ma le le amanaiaina o fualaau faasaina ua fautuaina e fomaʻi e mafai ona matua faʻateteleina ai le tulaga o le maʻi ma oʻo ai foi i lona ola.

Aafiaga i le tino

O le hydrogen peroxide (Н2О2) o se tasi lea o fualaau aupito sili ona taugofie ma tau fualaau faasaina ua faatauina atu e ala i fesootaiga tau fale talavai.

I vailaau, o le tolu pasene o vaifofo o loʻo faʻaaogaina e avea o se vailaʻau faʻamaʻi ma faʻafomaʻi:

  • pe a fesoʻotaʻi lenei vailaʻau ma le catalase enzyme, lea o loʻo i totonu o gaʻo uma o le tino, faʻafefeteina ai le foaming, lea e mafua ai le vavaeʻese o le necrotic tissues,
  • talu ai o le peroxide o se mea e faʻamalosia ai le faʻamaʻi, e faʻaleagaina ai mea faʻaleagaina,
  • mo le faʻamaʻiina o mea faʻasalaga, manua, suppurations ma le faʻapalapala.

Peroxide e le o se mea oona, ae o se foliga faʻapitoa (30 pasene le fofo) e mafua ai le mu i mucous membranes ma le paʻu, o lea e faʻaaogaina ai le 3 pasene. O le tino puipuia o le tino e maua mai ai le perosi o le natura, ma puipuia ai le tino mai siama matautia, sigi ma siama.

O le mea lea, ua maua ai e le fomaʻi faʻataʻitaʻi lana talosaga ma faʻavaivaia le puipuiga o faʻasologa eseese. I le tino, H2O2 e faʻauʻu i lalo ma le faʻasaʻoloto o le OOO ozone free O2, lea e afaina ai ma vave ona aʻafia ai siama, siama ma sigi.


Mo le taimi muamua, o le faʻaaogaina o peroxide mo le togafitiga o tagata gasegase i le maʻisuka o ituaiga uma na tuʻuina atu e Dr. Neumyvakin.

Na ia finau e faapea o le vailaau e aoga tele i metabolic processes, aua e maua ai le lagolago faaopoopo mo totoga ma tisipenisione i le okesene, auai i le gaosiga o le gataifale, le gaoioi ai fualaau saoloto, ma auai i le tali atu o le inisalini ma le kulukose.

E le gata i lea, o H2O2 e puipuia ai faamai pipisi, faamamaina ai le inu, faaitiitia toto toto, saturates le toto i le okesene, e faaosofia ai le gastrointestinal tract, faaleleia le galuega faalemafaufau, ei ai le manaia o le tino ma le matua, e le afaina ai allergies.

O nisi taimi pe a inu i lenei vaifofo, o loʻo i ai se faʻavave o le toto i foliga, tiga o le ulu. Ae o le faʻaaoga masani o lenei vailaau, o nei uiga e mou atu na oi latou i ni nai aso.

Faʻatasi ai ma le maʻisuka, e iai faʻafitauli eseese, o lea ae e te leʻi taumafai e fai se togafitiga e le masani ai ile togafitiga o se maʻi ogaoga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Ona o le lavelave o le tino, endocrine ma le puipuiga o le tino, o le peroxide pe a faaaogaina i le tautala o se meafaigaluega aoga i le tau faasaga i se ituaiga masani o le maʻisuka masani. H2O2 e mafai ai ona e faʻamautu le tulaga o le maʻi, faʻaitiitia le fua o le inisalini ma puipuia ni faʻafitauli e le manaʻomia e maua i ituaiga uma o le maʻisuka.

Togafitiga

Pe a faʻaaoga H2O2 mo le maʻisuka, e tatau ona fou ma maualuga le peroxide. E le sili atu i le 3% le faʻaogaina o le vailaʻau, pe a fai o iai se lamatiaga o mu i mucous membranes o le gutu ma le esophagus.

Fofo o le hydrogen peroxide

Inu le vaifofo i luga o se manava gaogao. I tulaga ogaoga, e le itiiti ifo ma le lua itula e tatau ona pasia pe a uma ona 'ai. E tatau ona fufulu lelei le fualaau faasaina.

I le ituaiga I poʻo le maʻisuka ituaiga 2, o le togafitiga o peroxide e tatau ona amataina i ni nai laasaga, ma faasolosolo malie le faateleina o le metotia. E tatau ona manatua o le maualuga maualuga ole H2O2 e le tatau ona sili atu ma le 40 fuga i le aso ina ia leai ni mea leaga.

O le togafitiga aupito sili ona lelei o le peroxide e fai:

  • i le aso muamua, ave le 1 pasene o le 3 pasene vaifofo, faʻafefete i le tasi poʻo le lua punetini o le vai. Afai e masani ona faʻatagaina le fualaau faasaina, ona mafai lea ona e inu H2O2 faʻafa i le aso,
  • o aso taitasi e faateleina i le 1 le mata. O le mea lea, i le aso lona lua o togafitiga, o le a naʻo le toʻalua se lua o mataua, i le tolu - 3, ma isi,
  • e tatau ona faʻaauau pea seia oʻo i le oʻo ifo o le fua o le fofo i le 10 pa'ū i se mea e tasi. Ma le isi, e tatau ona e faia se malologa o aso e lima ma toe fai le kosi,
  • o ia ituaiga kosi e mafai ona toe faia i nisi o taimi ma le mataituina lelei o le maualuga o le suka.

Nai lo le vai, e mafai ona faʻaaogaina le hydrogen peroxide ma se teuteuga ma le fuga o laulaau ma fualaau o laumei, lea e maua ai le faʻaititia o le suka.

E tatau ona manatuaina aʻo e alu i le perosi, e te manaʻomia le siakiina faifaipea o maualuga o suka, ma afai e tutupu ni mea le lelei, e tatau loa ona e alu i le fomaʻi.

E tusa ai ma le saunoaga a Dr. Neumyvakin, i le 5-6th aso o le faia o le vaifofo, o se tulaga faʻalelei i le tulaga lautele ma le faʻaitiitia o le suka o loʻo matauina. E mafua ona o le inuina o le H2O2 e faʻaosofia ai le faʻaogaina o le tino, faʻaleleia le gaioiga o le pancreas, faʻamautuina faiga faʻafesoʻotaʻi ma taofia ai faʻamaʻi tutusa.

O tino o le tino ua faʻamaoaigaina i le okesene, lea e faʻamautinoaina ai le faʻamalosia o mea e leʻo faʻamalosia ai le gataifale ma puipuia ai le faʻavaeina o faʻamalolo saoloto.

E mafai ona ou inuina le hydrogen peroxide i le maʻisuka?

H2O2 o se malosi malosi e faʻamalolo, lea e aʻafia ai le microflora pathogenic.

I le tino, o le peroxide e le afaina ai le pancreas, e puipuia ai suiga faalenatura i lona fausaga, faaleleia le faimamaga.

O le meaola e faaosofia ai le gaosia o enzymes digestive, aemaise lava le pancreatin, lea e faʻaleleia ai le pulefaʻatasia o hormones o le inisalini pancreatic ma le glycogen. E fesoasoani lenei mea e faʻaititia ai le suka i le maʻisuka ma faʻamaonia ai le gaʻo gaʻo.

O le faʻamaʻoaina o totoga ma fusivaʻi ma le okesene, H2O2 e faʻaleleia ai le gasologa o metabolic process, lea e oʻo atu ai i le faateleina o le puipuiga o le maʻisuka ma, o se taunuuga, o se faʻaleleia atili o le manuia lautele. O le fofo o loʻo i ai se faʻafouina ma le faʻaaogaina o le maʻisuka, o se vaega taua i le puipuiga ma le togafitia o maʻi suka o le maʻisuka. E tusa ai ma mea na muamua atu, pe a fesiligia pe mafai ona inu le peroxide i le maʻisuka, e tali mai le Dr. Neumyvakin e le gata ina mafai, ae tatau foi.

Fai mai o ia e pule e ausia se faʻaleleia atili i le tulaga o tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka, faʻaitiitia le fualaau o le inisalini, ma aloese mai faigata ogaoga.

Peroxide o se vailaʻau e sili ona saogalemu e le afaina ai ni gaioiga. O le mea moni, o nei mea uma e faʻalagolago i le fua talafeagai ma le pulea lelei o le maualuga o kulukose o le toto.

E le o fomaʻi uma latou te iloa le auala e togafitia ai le maʻisuka i le peroxide, o le mea lea, amata ona ave lenei vailaau, o le tagata gasegase e galue i lona lava lamatiaga ma mea lamatia.

Contraindications

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...

A faʻaaogaina e se tagata le peroxide mo le maʻisuka, ao matauina le tui ma tulafono o le puleaina, e le tatau ona i ai ni ona uiga leaga poʻo ni aʻafiaga leaga. Ae, e pei o vailaʻau uma, atonu e iai ni faʻamaʻi.

E le gata i lea, ei ai se tasi e le faʻaaloalo i le peroxide. I lenei tulaga, o loʻo matauina mea nei:

  • itiiti le gaioiga
  • foliga vaaia o se paʻu paʻu,
  • lagona lelava, moe,
  • gasegase lemu, tale ma le isu,
  • pupuʻu faʻavave taimi.

Ae o nisi o aʻafiaga matuia i le vaega o le tino i le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide e leʻi faʻamaonia.

O aʻafiaga o loʻo lisiina atu i luga, e pei o se tulafono, o le taimi lava lea e pasi atu ai i totonu o nai aso o le faʻaaogaina masani. Faamaoni, pe afai o le tagata maʻi e le sili atu i le metotia o le H2O2 ma e le solia ai le faʻatulagaga o fua.

O le hydrogen peroxyide e le o se panacea; i le maʻisuka, e tatau ona tuʻufaʻatasia metotia eseese tau togafitiga.

Vitio faʻatalanoa

I le togafitiga o le maʻisuka ma le hydrogen peroxyide e tusa ai ma le metotia a le polofesa Neumyvakin i le vitio:

O le hydrogen peroxide o se vailaau taatele, taugofie ma e le afaina uma lea e maua i le toetoe lava o fale uma i totonu o se fale teu vailaau. O le faʻaaogaina o le H2O2 o se vailaʻau mo le maʻisuka e matua talafeagai ma saogalemu.

O le matauina o togafitiga ma togafitiga e pei ona fautuaina mai e Dr. Neumyvakin, e mafai ai e se tasi ona ausia se alualu i luma taua i le tulaga aoao o le maʻi, faaleleia lona tulaga lelei o le olaga ma faaitiitia le fualaau o le insulin.

Ava o le suka mo le maʻisuka: togafitiga faʻafomaʻi masani

O lenei tusiga o le a aofia ai le autu "Hydrogen Peroxide in Diabetes". O lenei metotia e fesoʻotaʻi ma togafitiga faʻaleaganuʻu, folafolaga e faʻaleleia le tulaga o le maʻi ma faʻamalolo atoa le maʻi. O le mea lea, ma o le a le ituaiga tulaga lamatia e mafai ona avea le vaetamaina o lenei mea faigaluega - e mafai ona e mauaina e ala i le faitauina o faʻamatalaga i lalo.

Faʻaleleia o le hydrogen peroxyide 3%

O le maʻisuka ua leva ona taʻua o se faʻamaʻi e le mafai ona faʻaleleia, o fomaʻi e ofoina atu togafitiga faʻale-aganuʻu o le a fesoasoani e faʻalauteleina ai le ola o tagata mamaʻi ma faʻamalosia ai i latou.

O le togafitiga autu o le faʻaaogaina lea o vailaau faapitoa e faʻaitiitia ai le suka, injections inisalini ma se taumafataga maualalo.

I le mulimuli i faatonuga uma a le fomaʻi togafitiga, e mafai ona e faʻalatalata i se tulaga masani o le soifua maloloina.

O le a le H2O2

O le hydrogen peroxide o se vai e leai ni lanu e iai se mea itiiti e mafai ona faʻaumatia i vai, ethanol ma ether. O lona autu autu i vailaau o togafitiga o manua, abscess abscesses, o se antiseptic. Ae masani ona maua i fua o togafitiga masani, mo se faʻataʻitaʻiga, latou te faʻaaogaina le hydrogen peroxyide mo le maʻisuka.

Pe a faʻaaogaina le vai i se manua, e tupu se tali i le catalase enzyme, lea o loʻo i totonu o le tino. O se fulufulu paʻepaʻe mafiafia, e fesoasoani i le fufuluina o toega o le necrotic.

Le iʻuga o le gaioiga o se tui faʻapitoa i luga o se manua

MUAMUA: e taua le maitauina, mo togafitiga faafomaʻi e faʻaaoga ai se 3% o le vaifofo o le hydrogen peroxyide. I lona mamanu lelei, e faʻaaogaina mo isi faʻamoemoega (faʻafefeteina stains i luga o masini, iniseti, i luga o le fusi maʻa).

E taua le iloa o lapataiga mo le galulue faatasi ma le peroxide i ni eseesega eseese. O le le mautonu i lenei mataupu e mafai ona lamatia ai le ola o le tagata ma le ola maloloina. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻafefiloi ma le vai, o le a tupu se faʻafitauli, e leai se atomela o le oxygen.

I ona meatotino, o le peroxide e mafai ona avea o se soʻo malosi malosi. O le fofo e le o se mea oona ma e le o se mea oona, ae o le maualuga (sili atu i le 30%) e mafai ona mafua ai le mumu o musika mucous ma le paʻu.

Mortar mo le faʻaaogaina o fale

TALI: o le gaosia o se vaifofo o le peroxyide (30%) i le 50 ml e oʻo atu i le oti.

Le mataupu a Dr. Neumyvakin

Dr. Neumyvakin I.P. ua ofoina atu se metotia o le aveesea o le maʻisuka i le ave o se vaivaiga vaifofo o le hydrogen peroxyide. I lona manatu, soo se ituaiga faʻamaʻi e mafai ona faʻamalolo e ala i le mulimuli i itu uma.

E mafai e le Peroxide ona faʻaalia ona aʻafiaga faʻapitoa i totonu o le tino, ma faʻaleagaina ai le tino o totoga o totonu. O le a leai ni aʻafiaga pe afai e te inu saʻo le fofo.

Tusi a Neumyvakin I.P. e uiga i le faʻaaogaina o perosi

O le hydrogen peroxide ma le maʻisuka e tusa ai ma le Neumyvakin o ni manatu ia e lua e le fesoʻotaʻi faʻatasi.

O le aveina o se sui sooupu i totonu e maua ai se aafiaga lelei mo le tino:

  • faʻamamā le toto o toxins ma le cholesterol,
  • faavaeina le galuega o le metabolism,
  • fasioti pathogens (siama ma siama),
  • saturates le toto i le okesene, lea e aveina atu i le faiʻai,
  • afaina le pancreas ma faʻamaonia le faʻasaʻoina o le inisalini,
  • ei ai sona aafiaga i hormones.

Suauu toto ua faatumulia i le okesene o le peroxide

A maeʻa le togafitiga, e mafai ona e vaʻaia e le gata o se faʻaitiitia o le suka, ae o se faʻaleleia atili o le gaioiga galue ma gafatia mafaufau, lelei gasegase, ma le faʻaitiitia o le mamafa o le mamafa. O ia suiga i le tino e mafua ona o le malamalama o le faavaeina o le paleni-faavae.

E tusa ai ma le faʻamatalaga a le fomaʻi i luga, na o le le faʻamaonia o le tagata lava ia i le vailaau faʻasaina ma le tupu mai o faʻamaʻi aʻafia e mafai ona puipuia mai le faʻamalologa.

O le mataupu faavae o le faʻamaʻiina o le perosi

O le togafitiga o le hydrogen peroxide mo le maʻisuka ua na o ni nai vaega:

  • gaosia o se fofo e tusa ai ma le polokalame ma le faateleina o le fua,
  • pe a uma ona ave le vailaau mo le 50 minute e le 'ai se mea.

  1. Tasi le togafitiga e 10 aso.
  2. E tatau ona amata i le 1 le mataua ile 2 sipuni tele o le vai.
  3. O aso uma e faaopoopo ai le 1 le mata, oʻo atu i le 10 fasipepa.
  4. Inu le vaifofo ao lei faia meaai, tolu taimi i le aso.
  5. A maeʻa se faʻataʻitaʻiga o le a fesoasoani i le tino e faʻaaoga i ai, o le a faʻaalia pe iai se tali le lelei, e tatau ona e malolo mo le 3 aso, ona faʻaauauina lea o togafitiga autu - 5 faʻafefe tolu taimi i le aso, mo le 2 masina.

Le vaifofo mo le maʻisuka

O le hydrogen peroxyide ma le maʻisuka ituaiga 2 o le a fesoasoani ia te oe e te lagona ai le lelei, faʻaitiitia le mamafa o le mamafa o loʻo i ai i le tele o tagata o loʻo i ai lenei faʻamaʻi, laveaʻi oe mai le tagofia o vailaʻau, faaleleia le soifua manuia, ma toe faʻafoisia lou manao e ola. O le fofo e tupu mo le mama o le faʻamamāina o le pancreas mai le afaina o le siosiomaga. O le taʻiala o le faʻaogaina i totonu e tutusa ma le faʻaaogaina i fafo mo manua.

TALI: e mafai ona e faʻaaogaina lenei metotia pe a maeʻa se suʻega atoa e le fomaʻi mo le leai o ni faʻasolega ma faʻatagaina. E le fautuaina e inu vailaau e fautuaina i le Initaneti na o oe!

O le palasi o se tasi lea o itu taua.

I totonu o se tagata e leai sana faʻailoga mo le faʻaaogaina, o aʻafiaga nei e mafai ona tupu:

  • taʻavale
  • vavao
  • vaivaiga ma lagona maʻi
  • vili
  • moe
  • maʻi tiga
  • manava manava
  • tiga o le tino.

Talosaga faʻaoga

O le faʻaaogaina o le vaifofo e mafua ai faafitauli o le manava.

Aʻo leʻi faia togafitiga faʻatasi ma lenei meafaigaluega, e tatau ona e iloa mea faʻapitoa o le gaioiga o le perosi:

  1. O le fofo e amataina lana gaioiga e aunoa ma le iloa po o le fea itu e manaʻomia ona faia. O le tali muamua lea o loʻo i ai i le auala o le a tali atu i le peroxide. Mo se faʻataʻitaʻiga, o manua laiti, faʻaleagaina o le mucous membrane o le gutu, o le manava e mafai ona avea ma faʻataʻitaʻiga. Ona togafitia lea o togafitiga ma le hydrogen peroxyide i le maʻisuka malosi, ona o le a galue le vailaau i le mea sese.
  2. O le hydrogen peroxide ei ai sona aafiaga i sela mumu i totonu o le toto. O lenei mafuaʻaga o le anemia. O nei gaioiga uma e faigofie ona faʻamatalaina - o le viseptic ua faamoemoe mo le faʻaaogaina fafo, o ana gaioiga i totonu o le tino e le mafai ona maua.
  3. O le faʻaaogaina umi o le mucosa, e ono tupu ai le palapala, o le atinaʻeina o se paʻu uaua e mafai.

E taua le faʻaeteete e uiga i nei metotia o vailaʻau faʻaleagafesa, lea o loʻo aofia i totonu o fualaʻau mea na faʻaaoga mo faamoemoega i fafo. E mafai ona afaina ai le tino.

Faaaogaina o le peroxide mo se maʻi suka

Talofa, o loʻu igoa o Alesana. Ua ou maʻi i le maʻisuka ituaiga 2 mo le 4 tausaga. Tau mai ia te aʻu, o le a sou manatu i le togafitiga ma le hydrogen peroxyide? E faapefea ona aoga le metotia?

Talofa, Alesana.O togafitiga o le hydrogen peroxide e faatatau i metotia o togafitiga fale, e leai se faamaoniga faasaienisi. Ou te fia fautuaina oe e te mulimuli i faatonuga a lau fomaʻi, mulimuli i se meaʻai maualalo-gaosi ma ave vailaʻau.

O le hydrogen peroxyide ma le ituaiga 2 o le maʻisuka o loʻo i ai o se suʻesuʻega e le atoatoa lelei lea ei ai le tele o faʻasalaga ma puipuiga. A o leʻi inu le vaifofo, e tatau ona e faamasani ia i latou.

Taʻesea mai le faʻaaogaina o se vailaʻau

Tafaʻa aʻafia - moe

Talofa, o loʻu igoa o Irina. O loʻo ou maʻi i le maʻisuka, sa amata ona ou togafitiga ma le suka. Ina ua maeʻa le vaiaso, na amata ai le gasegase ogaoga. Taʻu mai ia te aʻu, pe mafai ea ona avea se mea faʻapitoa ma mafuaʻaga o lenei mea? Ma o le a le mea e fai i le isi?

Talofa, Irina. O le maʻisuka ma le hydrogen peroxide e mafai ona fausiaina le tele o taunuuga le lelei mo le tino, i totonu ia i latou - moe. Masalo o le tino ei ai uiga patino e faʻasaina ai le tagofia o fualaau faasaina. E tatau ona e taofi le togafitiga, alu i le falemaʻi, mo suʻesuʻega, saili le mafuaaga o le moe.

Togafitiga o le maʻisuka ma le hydrogen peroxyide - suʻega, iloiloga

Polofesa Neumyvakin I.P. fautuaina le togafitiga o le maʻisuka e faaaoga ai le 3% hydrogen peroxide. Ua atiae e le saienitisi se faiga atoa e togafitia ai le maʻisuka i le fale. A faʻaaogaina saʻo, o le faʻamaina o le peroxide e faʻamalosia le tulaga o se tagata maʻi. O le tele o isi togafitiga mo togafitiga o lenei maʻi, hydrogen peroxide e tatau ona gauai faapitoa.

O le maʻisuka e atiina ae i se talaaga o le le atoatoa o le tino, ae faʻaaogaina le H2O2 e tusa ai ma suʻega ma tulafono, e mafai ona faʻasalalau le paleni ma le faʻatinoina o mea uma o le tino o le tagata.

Peroxide e mafai ai e oe ona maua ni tulaga manuia lelei i se taimi puupuu lava. A oʻo i totonu, e faʻapipiʻi ai totoga taua uma i le okesene atomika, lea e faʻaleagaina ai le microflora pathogenic.

O le mea sili o le mulimuli i tulafono!

O aoga o le perosi i le maʻisuka

Muamua lava, o faʻamanuiaga o le peroxide i le maʻisuka e faʻavae i luga o ona uiga lelei ma faʻalavelave i luga ole tino puipuia ma le endocrine. H2O2 faamautu le tulaga o le maʻi, aua e faʻatagaina oe e faʻaititia le tui ole inisalini ma puipuia ai faʻafitauli. O le hydrogen peroxyide o se mea malosi malosi e faʻamalolo ai mea e aʻafia ai le microflora pathogenic.

O suauu o tino taua o le tino o loʻo i ai le catalase enzyme, i lalo o le aʻafiaga o le perosi e faʻavaivai i totonu o le vai ma le okesene.

O le mea sili e aoga ai, o sosolo e faʻafefe ai le vai, ma le okesene, e pei o se tulafono, e ulu atu i tali o le oxidative, faʻamaʻi faʻamaʻi, sigi, microbes ma mea oona.

O le mea lea, 3% hydrogen peroxide, ulufale i totonu o le tino, e le afaina ai le pancreas ma taofia ai suiga faaletonu i lona fausaga.

O le fualaau faasaina e faaosofia ai le gaosia o enzymes digestive aoga mo le maʻisuka, e pei o le pancreatin.

O lenei vailaʻau e faʻaleleia ai le gaosiga o le inisalini ma le glycogen (o hormones pancreatic), lea e fesoasoani i le maualalo o le suka ma faʻamaonia ai le gaʻo gaʻo.

O le faʻaleleia o mea e maua i le okesene atomika, H2O2 faʻaleleia uma metabolic processes, o lenei mea e faʻaleleia ai le puipuiga, e mafua ai le toe foʻi mai o le maʻi ile masani.

O le vaifofo o le peroxide e maua ai le aʻafiaga ma le faʻafouina o aʻafiaga, lea o se vaega tāua i le togafitiga o maʻi suka o le maʻisuka. O le aafiaga lelei o le peroxide i le maʻisuka e mafai ona aoteleina e pei ona taua i lalo:

  • faamamaina le toto mai cholesterol ma toxins,
  • e faatonutonuina le galuega o le metabolism,
  • saturates tissues, okeni ma sela toto e maua ai le okesene atomika aoga,
  • faʻaleagaina maʻi
  • o loʻo aʻafia ai i le pancreas, faʻamaonia le faʻamalolo o le inisalini masani,
  • Faʻasaʻo le paleni o le vai-base i le tino o se tagata maʻi e maua i le maʻisuka.

E tusa ai ma le manatu o le Polofesa I.P. Neumyvakin, faatasi ai ma le fesoasoani a le hydrogen peroxyide, o le okesene malosi e vave ona faʻaaogaina le suka mai le toto i luga o le masini, e faʻamalosia ai sela e maua ai le vevela e ala i le thermogenesis intracellular.

Pe a ave le 3 pasene peroxide, i tagata gasegase e maua i le maʻisuka, o le kulukosese ma le inisalini o le gasegase ua matua faaleleia, ma o le fausia o glycogen i le ate e masani lava, lea e taua mo se faʻamaʻi tuga faapena.

Afai e le togafitiina, faʻaleagaina le tino, ituaiga 2 le maʻisuka e oʻo atu ai i ni faʻafitauli eseese: gangrene maʻisuka, faʻaʻau o le fatu, stroke, retinopathy, nephropathy, maʻi o le gaʻo, ketoacidosis, hypoglycemia, ma tuma. E tusa ai ma le WHO, tausaga taʻitasi mai le maʻisuka poʻo faʻafitauli na mafua mai i le lalolagi, e oo atu i le 2 miliona tagata e maliliu ma e tusa ma le 4 miliona le faʻafitauli.

Togafitiga o le maʻisuka ma le hydrogen peroxyide e tusa ai ma le Neumyvakin

O isi auala aoga ma lelei e aofia ai le togafitia o le maʻisuka ma le hydrogen peroxide e tusa ai ma le Neumyvakin i le fale. O lenei gasegase tumau ma le ogaoga e afua mai i le le lelei o le gaosiga o le inisalini e le pancreas ma le faaitiitia o le lagona o le inisalini receptors. O nei mea e le faʻaleagaina e mafua ai le soli o le gaosiga o le carbohydrate ma, o le mea lea, o faʻafitauli eseese.

Ingoa

O lenei metotia e aofia ai le faʻaoga i totonu o le 3 pasene o le hydrogen peroxyide. I lenei tulaga, e matua taua le mulimuli i le polokalame ma togafiti o lenei togafitiga.

  1. O le tele o le peroxide e faʻatupulaia lemu.
  2. O le fua le maualuga e tasi o le 30 lamala o le peroxide e leai.
  3. E mafai ona e faʻaaogaina naʻo le 3% o fualaau faasaina.
  4. Inu le vailaʻau 30-40 minute aʻo leʻi 'ai poʻo le 2 itula mulimuli ane.
  5. Vaʻavaʻai na o le vai mafanafana. E mafai ona suia le vai i se teuteuga o fualaau aina ma laulaau o laumei, lea e maua ai le aʻa i le suka.
  6. Aua e te faia le tele o vaifofo i le taimi muamua - saunia se vaega fou ao le i faia taualumaga taitasi.

O le fua ma le fuafuaga mo le aveina o perosi i totonu:

  • 1 aso: mo le 50 ml o le vai - 1 le mataua o le solution 3%. E inu faʻatasi i totonu o le gulp se tolu i le aso (taeao / aoauli / afiafi). I.e. 3 mataua i le aso.
  • 2 aso: faʻatele le fua i le 1 le mata ma le lava voluma lava o le vai (50 ml). I.e. i le tasi dose 2 drops - i le aso 6.
  • 3 aso: 3 faʻafefe i le 50 ml o le vai. I le aso 9.
  • Ma le isi i le algorithm tutusa.
  • O le vasega e 10 aso.

O le aʻafiaga o le auala mo le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2 o se faʻagasolo malie le fua o le peroxide, 1 le mata i le aso, i le 50 ml o le vai. Aumai le vasega i le 30 matū (10 aso) - fai se malologa mo le 3-5 aso. Afai e le faʻaitiitia le tulaga, ona mafai lea ona faʻaauau pea le vasega, ae amata i le 10 pata o le 3% H2O2 i le taimi (30 i le aso).

Ingoa e tusa ai ma Neumyvakin

I le togafitiga o le maʻisuka e tusa ai ma le Neumyvakin, o oloa o vailaʻau C e faʻaleleia ai le lelei o aafiaga o le peroxide.

Faʻaaogaina le faʻaaoga

O Ivan Pavlovich foi na ofoina atu, mai le maʻisuka, togafitiga faʻamalosi e faʻavae i le hydrogen peroxyide. Ina ia faia lenei mea: faʻafefiloi 2 ml o le 3% peroxide ma le 200 ml o le suka mo le tui.

E ala i le faʻaogaina o le vai, o lenei fofo o loʻo faia i se auala vavalalata, ae e taua tele le fetuutuunai saʻo o le saoasaoa o le fualaau faasaina - 60 gogo o vaifofo i minute taitasi.

O lenei togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2 e fautuaina ina ia faia i le falemai poo le fale i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Fautuaga mo le maʻisuka mai Neumyvakin

Ua fautuaina foi e le saienitisi:

  • inu tele vai masani
  • ina ia faʻamalosia le malosi o le tino, e sili atu le savali soo i le ea fou,
  • lafoaia atoatoa le taumafaina o meaai ma manu niniʻi,
  • lafoai le ava malosi ma ulaula, pei o nei masaniga e afaina ai le fatu cardiovascular ma le toto i totonu o le tino (toxins, toxins, ma isi).

Togafitiga o le maʻisuka e auala a Neumyvakin

Faʻatasi ai ma le maʻisuka ituaiga uma, o togafitiga e na o le 3% hydrogen peroxide e le taliaina. O nei metotia e faʻaaogaina i le fale e naʻo se togafitiga faʻapitoa mo le maʻisuka ae leai se isi mea. O le le amanaiaina o vailaʻau ua faatonuina e lau fomaʻi o le a matua leaga ai le tulaga o le maʻi!

Ruslan Avakov, 47 tausaga.
Na ou faitau i faʻamatalaga e uiga ia Neumyvakin ma ona metotia mo togafitiga o le maʻisuka. E iai loʻu maʻisuka ituaiga 2. Mo se masina, na ia inuina le 3% o le hydrogen peroxyide i luga o se fugalaau lanumoana.

O faʻafitauli e faʻavaivai vaivai, lea e matua manaia. Faʻasologa o peroxide e faʻaaoga ai vailaau faʻasaina ua fautuaina e se fomaʻi. Ua suia atoa foi le meaai. O le taimi lenei e sili atu nai lo le faamalieina.

I le masina, ou te manatu e toe alu i le isi 1 aso o le 10 aso.

Margarita Volochkova, 32 tausaga.
Sa i ai faafitauli i le soifua maloloina, e pei o le suka na faafuaseʻi ona faateleina, e ui lava e foliga mai o le 'ai lelei ma e masani ona taʻitaʻia se soifua maloloina lelei.

Ae o lea! Sa amata ona ou inuina le hydrogen peroxide e tusa ai ma fautuaga a le polofesa Neumyvakin. Mo le vaiaso ma le afa, na toe foʻi mea uma i mea masani, ma e oʻo lava i le fomaʻi i le fale na ofo. E leai ni uiga leaga. Ou te fautuaina malosi le tusi a I.P.

Neumyvakina "Faʻalavai peroxide. I le tausiga o le soifua maloloina ", e tele mea aoga e mafai ona aoina.

O le hydrogen peroxyide i le ituaiga 2 o le maʻisuka: o togafitiga e tusa ai ma le Neumyvakin

O le maʻisuka 1 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka ua avea o se faʻamaʻi e le mafai ona faʻaleleia. O le faʻagasologa faafomaʻi faʻaonaponei e ofoina atu auala e faʻalautele ai le soifua o le tagata maʻi e aunoa ma ni faʻafitauli Injections injections, o le tausisia o se taumafa malosi e talafeagai mo tulaga togafitiga.

O isi vaifofo na ofoina mai e isi vailaau e folafola ai se vaifofo poʻo se faʻaleleia lelei o le soifua lelei. O le hydrogen peroxyide o se tasi lea auala.

Seʻi o tatou vaʻai pe mafai ona inu le hydrogen peroxide i le maʻisuka?

O le a le hydrogen peroxide?

H2O2 - hydrogen peroxyide poʻo peroxide, vai e le lanu, suamalie e mafai ona sosolo ma se '' metallic '' i le vai, ethanol ma le ether. E masani ona faʻaaogaina o se vaifofo 3% vaifofo mo le faʻamamaina o manua o le purulenti ma le pulu. Faʻafegalegaleaiga ma le enzyme masani, catalase, lea o loʻo i ai i totonu o gaʻo uma, faia ai se faʻamafa tele lea e mafai ai e oe ona aveese mea totoe mai le manua.

I totonu o lona mamanu faʻaaogaina mo le gasegase o masini, nifo, faʻaumatiaga, faʻafefe ese, e pei o le fafie.

O se mea malosi malosi e faʻamalolo ai meaola i totonu o ana meaola. Pe a faʻavaivaia i le vai, e tupu se faʻafoʻi o le tino pe a faʻasaʻolotoina se atigi okesene free. E le o ni meaʻai, ae o le fofo (30% ma le maualuga), pe afai latou te maua i luga o le paʻu ma mucous membranes, i mata, gutu ma le mimiti, mafua ai mumu. Faʻamamaina o le 50 ml o le 30% hydrogen peroxide o le oti.

Le faiga a Dr. Neumyvakin

Na fautuaina e le polofesa le faʻaaogaina o se vaifofo vaivaiga o le H2O2 o se vailaau mo le pancreas i le maʻisuka o ituaiga uma e lua. Na te faʻamaonia lona auala ma le malosi o le okesene e faʻamaʻi ai le siosiomaga lea e ulufale mai i ai, e aunoa ma le mafuaʻaga o aʻafiaga.

Togafitiga o le maʻisuka e tusa ai ma le Neumyvakin e aofia ai:

  • le aoga o le 1-3% vaifofo o le hydrogen peroxyide,
  • 'ai e pei o le la, compote.

E manatu, talu ai e leʻi faʻamaonia, o le taunuuga o le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide i le maʻisuka ituaiga 2 e tupu mai:

  • faamamaina o le toto mai toxins (siama, siama, sigi),
  • tulafono faatonutonu o mea uma na faia i le tino,
  • aʻafiaga o aʻafiaga,
  • faaleleia atili o le ivi o le toto,
  • inisalini toe faʻafouina le glucose.

O le taunuuga o togafitiga ma le hydrogen peroxide o le toe faaleleia o le paleni o le acid-base, faʻalauteleina le malosi o le mafaufau i le leai o ni faʻalavelave faʻafuaseʻi.

O se vaega o lenei auala o le faʻateleina lea o le faateleina o le fualaau mai le laʻititi pito i lalo i se tau taua. E tatau ona ave le perosi i le aoauli ma e le faʻaumatia se mea i totonu o le 40 minute i le maea ai o le fofo.

Afai o le togafitiga e fautuaina e Polofesa Neumyvakin e mulimulitaia, o le mea lea, e tusa ai ma ia, ma le maʻisuka e faalagolago i le insulin, o le numera o injections o le inisalini e faʻaitiitia. O le maʻisuka ituaiga 2 e lagona le faateleina o le malosi, gau o le mamafa. O le faʻaaogaina o faʻamaoniga o le maʻi e mafua ona o le "faamamaina" o le pancreas mai aafiaga aʻafia.

I le leai o ni faʻamaʻiloga, sei vagana ai tagata gasegase e totoina le totoina o totoga, e mafai ona tutupu aʻafiaga, aemaise lava i le maualuga o le fualaau faasaina.

O na taunuuga le lelei e mafai ona:

  • vaivaiga
  • taʻavale
  • paʻu o le paʻu,
  • maʻi tiga ma le isu,
  • gastrointestinal dysfunction.

O le faʻamoemoe o lenei vailaʻau siama e le o le faʻamalosea o le hyperglycemia, ae ia alofia ai faʻalavelave, aemaise lava i taimi masani, e pei o le maʻisuka vae, retinopathy, angiopathy.

O le a le mamao e mafai ai ona moni faʻamatalaga valoʻaga?

Lapataiga mo le faʻaaoga

O le okesene o le Atomic i totonu o se vaifofo o le vai e leai se mea filifilia: e na te taliina ma le muamua reagent lea e sau i lona auala. Le itiiti ifo o faaletonu o le mucosal i le vavau po o le manava e faʻateleina ai le fegalegaleaiga o le hydrogen peroxide, ma faʻaitiitia ai lona gaosiga e tusa ai ma le pancreas.

O se togafitiga, o le ulu atu i totonu o le toto, e mafai ona faʻamamatia ai lela mūmū toto, ma mafua ai ona maua le anemia. O le faʻamaʻiina o le faʻamaʻi e le mafai ona faʻaaogaina i fafo atu o le tino, lea e faʻamatalaina e ala i le faʻaaogaina o peroxide e naʻo se sui sui.

O puipui o le manava i le faaumiumi o le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻasaina, o lona faʻaogaina o meaʻai e faʻalavelaveina i se tulaga faʻamaʻi.

Faʻasalalau faʻasalalauga le faʻaleagaina poʻo faʻamalo mo le togafitia o se maʻi o le endocrin e pei o le maʻisuka e manaʻomia ona faʻaeteete lelei le tagofiaina.

O le le lava o faʻamatalaga faʻamaonia faʻamaonia o loʻo fautua mai ai o le suʻeina o le aoga o le metotia na faʻatatu e Polofesa Neumyvakin ia te ia lava e le fautuaina.

Togafitiga o le maʻisuka ma le hydrogen peroxyide e tusa ai ma le Neumyvakin

O le hydrogen peroxide o se vailaʻau faʻasaina mo le faʻaaogaina fafo. Faʻaaogaina i togafitiga faʻataʻitaʻi e togafitia ai manua, taofi le tafe toto i le tulaga o se 3% fofo.

E faʻaaogaina foi mo le fufulu ma stomatitis ma le tonsillitis, mo le faʻaoʻoina o faʻamaʻi gynecological. I nei tulaga, ua faʻafefeteina peroxide i le vai 1:10. Faʻaaoga vailaʻau faʻaaogaina lenei vailaʻau faʻateleina lautele.

Ua valaʻaulia i latou e togafitia le tele o faʻamaʻi - faʻaleagaina ma gasegase, e fufulu ai le tino ma e togafitia ai le kanesa. Aemaise lava, ua togafitia le togafitiga o le maʻisuka ma le hydrogen peroxide.

Le aʻafiaga o le hydrogen peroxide i luga o le tino

O le mafuaaga mo togafitiga o vailaau faʻasaina pe a faʻafoe tautala o se gaioiga faʻaalia i lalo o le gaioiga o le catalase enzyme. E maua i le toetoe o mea uma o le tino o le tagata.

A faʻaaogaina, o le hydrogen peroxide e mafai ona faʻapaʻu i le vai ma le okesene malosi. O le suavai e afaina i sela, ma o le okesene e ulu atu i tali o le oxidative ma faatamaʻia ai le faaleagaina, siama maʻi, microbes, ma mea oona.

Na faamatalaina e Polofesa Neumyvakin ia taga o le aveina o perosi:

  • Aveesea o atherosclerotic plate mai puipui o toto toto.
  • Faaleaogaina o le hypoxia (le lava o le okesene).
  • Toto le toto i le thrombosis vascular.
  • Tulaga masani o le toto maualuga.
  • Aveesea o vaʻaia o toto toto.
  • Aafiaga faʻailoa i siama faʻamaʻi.
  • Faateleina le puipuiga o le telefoni feaveai ma le faila.
  • Le faʻamalosiina o le faʻasalaga o hormones: prostaglandins, progesterone ma thyronine.
  • Saturation o mama ma le okesene.
  • Faamamaina o le bronchi mai le pipisi.
  • Toefuataiga o le faiʻai i meaʻai.
  • Optic name stimulus.

O lenei mea na mafua ai ona ia togafitia le peroxide ma le foma, atherosclerosis ma le angina pectoris, bronchitis, emphysema, veinsose veins, gangrene, herpes, ophtalmic diseases, neuralgia, infarction myocardial, supus erythematosus, tele sclerosis, infertility, hepatitis viral, ma le AIDS.

O le faʻaaogaina o le hydrogen peroxyide i le maʻisuka, e faʻamaonia e le mea moni, o le okesene malosi ua faʻamalosi e mafai ona tuʻuina atu le suka mai le toto i le masini ma faʻaosofia le gaosia o le vevela e ala i siama e ala i le thermogenesis intracellular (e tusa ai ma le manatu o le polofesa Neumyvakin).

Pe a faʻaaogā le suavai i le faʻaopoopoga o peroxide, e faʻaleleia e le tagata maʻi le glucose, faʻaleleia glycogen i le ate, ma faʻaleleia le gasegase o le inisalini. O le hydrogen peroxide ua fautuaina e ia o se metotia faataitai mo togafitiga o le maʻisuka, e tusa lava pe o le ituaiga muamua poʻo le lua.

I le maʻisuka ituaiga 1, e mafai e tagata gasegase ona faʻaititia le fualaau o le inisalini, faʻatasi ai ma le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka, faʻamautuina o le gaosiga o le carbohydrate ma se faʻaitiitia i le fua o fualaau sa matauina.

Faʻafefea ona aafia le tino o le tagata i meafaigaluega

  1. O se vaifofo matagofie lenei, e mafai ona finauina e sili ona lelei. Peroxide ei ai sona aafiaga faʻaleagaina i elemene oona. E faʻamaʻi faʻamaʻi - siama ma fatu. O le mea lava lea e tasi mo faʻamaʻi.
  2. O le meafaigaluega ma le tele o le malosi e alu i le faagasologa o le gaʻo gaʻo. O le mea lava lea e tasi mo le carbohydrate ma le polotini.

  • O le hydrogen peroxide e fesoasoani i le faʻasaʻoina o le toto. Faʻaleleia lona fluidity. Ua faamama le toto, ua tumu i le okesene.
  • O lenei meafaigaluega e aofia ai i le taua faasaga i faʻasalalauga saoloto.
  • Faʻasalaga masani-acid-base.
  • Auai i le faʻatonutonuina o le tala faʻasalalau o le lauroid fulafula.

    O le mea lava lea e tasi mo tafega ma pala.

  • O gaʻo uma o le tino o le tagata e lava le okesene e faʻafetai ai i lenei mea.
  • Na te faʻaaogaina le konisini i le faiʻai.
  • E tusa lava pe faʻaaoga umi, e leai se faʻaopoopoga o tupe i le tino o le tagata. Ma, o le mea lea, e le faʻaosofia ai foliga o allergies.

    E le o aofia ai ni mea tiga.

  • Faia le galuega ile inisalini. Sugar e alu i totonu o siama mai le plasma o le toto, lea e faigofie atili ai le gaioiga o le pancreas. I le maʻisuka, e faʻaitiitia le manaʻomia mo le inisalini.
  • O le galuega o le gastrointestinal tract e faʻapitoa.

  • E taʻitaʻia ai i le vasodilation i le faiʻai. E tutusa foi le mea e faaaoga i gaioiga fatu ma le manava.
  • O mafaufauga mafaufau e faaosofia.
  • O loʻo i ai le faʻafouina o meaola, o loʻo i ai se toe faʻafouina.
  • E mafai ona finauina e faapea o le hydrogen peroxide o se faʻamalologa o le faʻamalolo. O le mea tonu lava lea e manatu Dr. Neumyvakin.

    Mo le maʻisuka, togafitiga e tusa ai ma le Neumyvakin o se faʻaolataga moni mai lenei maʻi faʻatuʻi.

    Faitau foi Faʻafefea ona fesoasoani le burdock i le togafitiga o le maʻisuka

    Le natura o le togafitiga o le maʻisuka ma le hydrogen peroxyide

    O lenei mea faigaluega e talafeagai e faʻaopopo i vai - mo se faʻataʻitaʻiga, lauti. E mafai ona faaopoopoina i le hydrogen peroxyide pe a ma le 50 ml. I lenei tulaga, o le ae le lagona se faʻafitauli.

    Togafitiga mo le maʻisuka e mafai ona aofia ai le faʻaaogaina o le peroxide. Mai le 3 i le 4 taimi i le aso, e tatau ona e inuina le vai i se voluma 250 ml, faʻaola H2O2.

    O se metotia sili ona lelei pe a fai e toe faia le faagasologa mo le 5, poʻo le 6 aso foi.

    A o faagasolo lenei vaitaimi, e mafai ona maua ni suiga mataʻina lelei i le ola manuia o le maʻisuka, ma faʻaitiitia ai le maualuga o le suka. Ma e le afaina po o le a le ituaiga maʻisuka - o le muamua poʻo le lua.

    I ia fofo, e talafeagai le faaopoopo i ai o lau laʻau po o lanu. O lenei au o loʻo i ai le aafiaga o le hypoglycemic, ma, o le mea lea, saʻo ma faʻaaoga lelei pe a togafitia le maʻisuka.

    Auala e ave ai le hydrogen peroxide

    E tatau ona faʻaaoga na o ni faʻamaoniga mama mama o lenei sui i totonu.

    Togafitiga o le maʻisuka malosi, ma soo se ituaiga, e tatau ona amata i le pito sili ona maualalo. O lea la, e sili ona lelei le faʻaitiitia mai le 1 i le 2 mataʻu o le 3% faʻafofo i le 1 poo le 2 sipuni tele o le vai.

    Mo se aso, e tatau ona toe faia lenei faiga i ni nai taimi.

    I le aso e sosoo ai, faʻapupula le fua i le 1 le mataua, ma faʻaauauina pea i aso uma - o le siʻitia e tatau ona faia seia oʻo i le taimi e maua ai se 10 matilalo i le taimi.

    E taua tele le manatua o le masani masani e 30 laulau, e le mafai ona sili atu pe ae togafitia le maʻisuka.

    Ina ia mafai ona sili atu ona faagaeetia le taua, e tatau ona manatua e tatau ona ave le manava o le hydrogen i luga o se manava gaogao, a leai o le aʻafiaga o aʻafiaga le lelei o lenei sui e faateleina. A maeʻa ona e 'ai, e le itiiti ifo i le 2 poʻo le 3 itula e tatau ona pasia. A maeʻa ona e faʻaaogaina le hydrogen peroxide, e le mafai foʻi ona e 'ai mo le 40 minute.

    Faitau foi: Fesoasoani Helba i le Maʻisuka?

    Ina ia faʻaleleia le aafiaga o le togafitiga, e tatau ona faʻaaoga le hydrogen peroxyide i faasologa o le maʻisuka.

    E aoga le faʻaaogaina o se polokalame faapitoa: o le togafitiga e 10 aso. A maea lena, se malologa puupuu mo se vaitaimi e 3-5 aso. Ma o se auala fou - e tatau ona e amata i le 10 pata, e aunoa ma le faateleina o le fualaau.

    O le mea o le maualuga maualuga o le oloa e mafai ona taʻitaʻia.

    O ni faʻafitauli le talafeagai

    Neumyvakin togafitiga o se auala sili lea e tau ai le maʻisuka. Ae o lea e taua tele le iloa po o le a le mea e ono tutupu ai ni mea leaga:

    • paʻu paʻu
    • atonu e lagona le maʻi
    • lagona e le tagata le vaivai
    • moe
    • lagona o se malulu foliga - tale ma le isu,
    • i se tulaga e le masani ai, o le manava o le manava e mafai.

    Ae mo le faʻasaʻoina, latou te le o se auala taua tele o togafitiga. Ae ui lava i lea, oi latou ua faʻaogaina le totoga o le okeni, e le tatau ona faʻaogaina lenei mea faigaluega. A leai, e mafai ona tupu faafitauli.

    O a faʻamanuiaga o le peroxide mo le maʻisuka

    1. Ua soloia le tiga.
    2. Ole numera o tui ole inisalini e faaitiitia.
    3. O le tulaga lautele o le mea e gaosia ai meaai e faaleleia.
    4. O le metabolism e faʻapitoa.

    Afai e te saʻo lelei le fofo, e mafai ona e ausia ni taunuuga le maalofia i togafitiga o lenei maʻi. E taua le faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi aʻo leʻi amataina togafitiga. E na o le pau lea o le auala e faʻaitiitia ai le lamatiaga o faʻafitauli.

    Aua le faʻavaivai pe afai oe maua i le maʻisuka - a uma, e le o se faʻasalaga. Afai e togafitia lelei, ona mafai lea ona e faatoilaloina lenei maʻi faʻalavelave ma faʻalavelave. O le mea autu o le malosi, mautinoa i le manumalo. Ona e manuia lea. Soifua maloloina ia oe!

    Tuua Lau Faamatalaga