Milford sweetener (Milford): faʻamatalaga ma iloiloga

O le suamalie Milford e sili atu lona lelei i luga o isi ituaiga i latou uiga Europa, lea o le taimi e tofotofoina ai. O le mana masani, e le mafai ona maua mai i le suka masani, e mafai ai e Milford ona suitulaga atoa le suamalie i meainu uma ma ipu e aofia ai i le maʻisuka.

O faʻamanuiaga ma faʻamaʻi a Milford sugar e sui

O le sui o le Milford sugar substitute e maua mai e le kamupani a Moscow lea e tutusa le igoa, e umia e le tagata Siamani o Lawrence Spetmann, lea, o le gaosiga o teas, meaai maloloina ma suamalie mo le silia ma le 20 tausaga. E tusa ai ma lea, o mea suamalie na gaosia e le kamupani o loʻo maua foi i Siamani e tusa ai ma tulaga maualuga, ma i le taimi lava e tasi e maua ai le laisene talafeagai mai le Rusia Academy of Science Sciences.

O vaega o loʻo faʻaaogaina e Milford o ana mea suamalie ua faamaonia i totonu o le pisinisi mo se taimi umi, o lea o soʻo se oloa faʻatau atu e le ituaiga o le a faʻavae i luga o se tasi o mea nei:

  • cyclamate (sodium),
  • saccharin
  • aspartame
  • acesulfame K,
  • stevia
  • sucralose,
  • inulin.

O le mea e tupu ai, o faʻamanuiaga ma mea leaga a Milford e faʻalagolago tonu lava i meatotino a le lisi o mea suamalie, o ia mea uma o loʻo i ai le lelei ma le pala. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le cyclamate sodium, e pei foi o le E952, o loʻo faʻasaina pea i le Iunaite Setete ona o le lamatiaga o metabolite teratogenic pe a oʻo mai i le fesootaʻi ma le tele o siama o le iniseti. Mo lenei mafuaʻaga, e le fautuaina lenei suamalie mo fafine maʻitaga, aemaise i le amataga.

Saccharin, i le isi itu, o le sugar suka suitulaga ma suʻesuʻeina mo le tele o tausaga, ae o tagata gaosi oloa o le a faasolosolo malie ona latou lafoaia ona o le vailaau maoaʻe na mafua mai i le sodium hydrate. E le gata i lea, o le saccher i se tulaga patino e taofia ai le microflora o le intestinal. Aspartame, e ui lava i le tele o tausaga o taumafaiga e faʻaleagaina ona o aʻafiaga le lelei i luga o le tino, ae o loʻo faʻamoemoeina le saogalemu atoatoa mo le soifua maloloina, ma na o le toe foʻi o le malepelepe i le taimi o le vevela (mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le aoga le suamalie o le tea vevela).

Na taʻu mai e le au faipisinisi le moni atoa e uiga i le maʻisuka! O le maʻi suka o le a alu i totonu o le 10 aso pe ae inu i le taeao. »Faitau atili >>>

Ae peitai, mulimuli ane, e masani ona tuufaatasia ma le aesulfame ina ia maua ai se aafiaga suamalie lelei, aua o lenei sulfamide, e pei o le saccher, i lona tino mama ua i ai se tofo oona ma le gaosiga. Ae o le stevia, o le a sili atu ona saʻo le faʻaaogaina o le igoa "stevioside", o lona uiga o le mauaina o le glycoside mai se vaega o se stevia plant. O lenei mea suamalie o le lautele: o lona natura masani ma e leai ni aʻafiaga i le itu, lea e faʻamauaina e endocrinologists ma tagata paleni.

E tutusa foi le mea e fai i le sugarcarlose, e faia mai le suka masani, ma e matua saogalemu lava mo le ola maloloina o le tagata. Ma le mea mulimuli, o inulin e mafai ona maua mai i se mea faʻapitoa ma mai laau masani e pei o chicory, atitoke o Ierusalema pe agave, ae e le o aʻafiaina e le tino, o se ituaiga o filo meaai.

Ituaiga ma fatuga o suamalie Milford

I le laina o le suauu manogi a Milford i aso nei, e fitu mea e maua mo le faʻatau mai e le tagata o tausia:

  • Suss 300 pusa,
  • Suss 650 papa,
  • Suss 1200 papa,
  • Suss 300 papa ma Aspartame,
  • Suss suavai 200 ml,
  • Stevia
  • Sucralose ma inulin.

E pei ona mafai ona e iloa, o Milford suss (suss) o le ituaiga autu o mea suamalie na gaosia e le ituaiga Siamani, o le taunuuga lea o le sili ona lelei o le tuufaatasiga o le tele o itu: saogalemu mo le soifua maloloina, faʻaaogaina ma le maualuga o le sui o le suka. O ituaiga muamua e tolu e ese lava i le numera o laulau o loʻo i totonu o se pusa tuʻufaʻatasiga, tasi le kiliki e tuʻuina atu i ai le tasi papaitusi.

O le maualuga o le suamalie i totonu o le laulau e filifilia i se auala e tutusa ma le tasi pusa o le suka faamamaina po o le tasi sipuniti o suka suka.

E faigofie le faʻamafanafanaina o vevela vevela poʻo mea malulu faʻatasi ma lenei ituaiga o mea suamalie.

Suss ma le aspartame ma le Acelsulfam K.

O se vaega o Suis suamalie suamalie o se fa fagaluga o le suamalie e fesoʻotaʻi ma papamaa: tasi le sipuniti o le vai e tutusa ma le fa o le sipuni tele o le suka masani. O lenei ituaiga o faʻasaologa ua mamanuina mo le faʻaaogaina i totonu o mea e gaosia ai meaʻai ma meaʻai. E le pei o laupepa, o se vai vaifofo e faigofie ona faʻaopopo pe a faʻapipiʻi kuka, lapisi ma faʻasao, saunia o meaʻai ma le tao.

Milford stevia o se mea fou i oloa a le kamupani, ma o le faavae o lona suamalie o le vevela masani lea, e maua mai i le vaega o laulaau o le laau e tasi. Stevia e le faaituau e tusa ai ma le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma i le taimi lava e tasi o loʻo maua ai le maualalo o le kalori (na o le 0.1 kcal i le tasi laulau). I se vaeseesega, e matauina e le gaosi oloa penefiti o le stevia mo le nifo nifo ma isi vaega o le soifua maloloina.

Mulimuli ane, o Milford ma le sucralose ma inulin o se tasi lea o mea masani o le suamalie masani, ma o ona tulaga le mafaamatalaina o le maualalo o le kalori ma le aoga aoga i luga o le microflora intestinal.

Tulafono mo le faʻaaogaina o le suamalie

E ui lava i le manino o mea suamalie e faatatau i le suka, e tatau ona e faʻaaogaina soʻo se ituaiga mea suamalie e tusa ai ma tulafono ina ia le afaina ai le tino. O mataupu autu nei:

  • o le fua o le sui e tatau ona matua fuafuaina faʻatasi ma le fomaʻi, aua o le tele o aso masani e ono afaina ai le soifua maloloina, e tusa lava pe le o le suka masani,
  • o le faʻafefiloi o se suauu ma le suka masani e matua faʻasaina ona o le le mautonu o le gaioiga o le tino ma le faigata o le faʻatusatusaina o le fua faatatau o aso taitasi,
  • e tatau ona e suesue ma le totoa i faatonuga poʻo le igoa o le suamalie ina ia e nofouta ai i mea patino o lona faʻaogaina ma aʻafiaga i itu pe a faʻaaogaina le talafeagai,
  • e tatau ona e aloese mai le faatauina mai o ituaiga e leʻi faʻaaogaina, aua o se ie afifi matagofie e mafai ona natia ai le masani lelei o le suauu, lea e afaina ai le maʻisuka,
  • Aʻo leʻi amataina le faʻaaogaina umi o se mea suitulaga, e tatau ona faʻatalanoa ma se fomaʻi e tusa ai ma le taliaina o lona faʻaaogaina, talu ai e mafai lava e tagata taʻitoʻatasi ona faʻailoga,
  • mulimuli ane, e tatau ona teuina le suamalie e tusa ai ma faatonuga i le afifiina, aloese mai le faʻaaogaina pe a maeʻa le aso e uma ai.

O ai Milford e suitulaga i le contraindicated i?

Faatasi ai ma tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka, e le mautonu le faʻamaʻiina o le tasi poʻo le isi suka, e mafua mai i le le saʻo o le gaioiga o le tino i se vailaʻau kemisi faapitoa. Ae ui i lea, i le tulaga o Milford, o le faafitauli ua fofoina i le lalolagi atoa: o le oloa gaosi e aofia ai le tele o mea suamalie e faavae i luga o mea gaosi eseese. O le mea lea, e tusa lava pe le o se tasi o mea e le talafeagai mo le tagata maʻi, e mafai ona e filifilia mai le tele o isi, sili atu i le suia o le suka gaʻo ma le puipuia o mea e lamatia ai.

O le maʻi suka na fautuaina e DIABETOLOGIST ma le poto masani Aleksey Grigorievich Korotkevich! ". faitau atili >>>

O uiga autu o le suamalie Milford

O lenei faʻaopoopoga mea taumafa ua atinaʻe ma le iloiloga atoatoa o tekonolosi i sisifo uma. Na ia mauaina se tusi faamaonia o le lelei mai le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi, ina ia faʻamaonia ana faamanuiaga ile maualuga maualuga.

Ae ui i lea, o le toe iloiloga o tagata gasegase o loʻo faʻaaogaina lenei igoa o Milford e taʻu mai ai e leai se afaina.

E mafai e le Sufulr sui ona faʻaleagaina le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, ma teuina i se tulaga masani. I le faaopoopo atu i ai, "Milford" ei ai ona vitamin vitamini: A, B, C ma le P. Faʻafetai i lenei mea, e iai sona aoga aoga i le tino, lea e faʻaalia ai ia lava:

  • faʻaleleia atili le faʻatinoina o le tino puipuia o le maʻisuka,
  • o se aafiaga lelei i le vaega pito sili ona taua o totoga ia e matua taua lava mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka (o loo tatou talanoa e uiga i fatugaʻo, ate ma le gastrointestinal tract),
  • iloagofie o le pancreas.

O le pancreas lea e faia le vaega taua i le maʻisuka ma o lea ua avea ai Milford ma ituaiga faamama e mafai ona faʻamamaina ai lenei okeni taua ma fesoasoani ia galue lelei.

E faapefea ona filifili le mea tonu?

E pei lava o isi vailaʻau, e tatau ona saʻo le filifilia o se mea e sui ai ina ia mafai ai ona faia ma le agavaa ana galuega tauave autu ae le afaina ai le soifua maloloina.

E naʻo lalo o ia tulaga, o le lelei o le fualaau faasaina o le a maualuga, ma o le maualuga o le kulukose i le toto o le maʻisuka o loo i totonu o tapulaa masani, ma o le a mafai ona faapea mai o le faaaogaina o lenei mea e sui ai e aoga.

Muamua lava, e tatau ona maitauina e tatau ona faʻatau le oloa i na o tulaga faapitoa o le faʻatau atu, mo se faʻataʻitaʻiga, vailaʻau faʻataʻitaʻi poʻo faleoloa mo tagata e maua i le maʻisuka. O faʻatau i nei nofoaga o le a mautinoa ai le lelei o le lelei o oloa e le afaina ai le soifua maloloina.

Aʻo leʻi faʻatau, e tatau ona e iloilo ma le totoa le afifiina, iloilo le tuufaatasiga o suka ma se lisi o ona vaega uma. E tutusa foi le taua o le mauaina o tusi faamaonia talafeagai, e le gata i fafo ae o aiga.

A aunoa ma latou, o Milford o le a le o se oloa ua laiseneina atoatoa, ma e le o fautuaina e ai, aua ei ai se tulaga lamatia o le a afaina ai le ola maloloina. O taimi faapena e le aofia ai, pe a fai o se mea masani, i lenei itu, e aoga le gauai atu i le suamalie o le Stevia.

Faʻafefea ona fua i le oloa?

Afai tatou te mafaufau i tulaga masani o le taumafaina o se suauu, ona muamua lava lea o mea uma o le a faʻalagolago i le faʻagaga o le faʻamaʻi ma le ituaiga o maʻi. O i latou e mafatia i le maʻisuka ituaiga 1, e sili atu ona lelei le filifili mo se faʻamatalaga vai o le vailaʻau.

O le faamai e maua ai le maualuga o le aso i aso taitasi - 2 teaspoons o le suamalie Milford. Aua nei galo e tatau ona ave i mea inu po o meaai. Soo se pusa o le ava malosi ma kofe faanatura e le fautuaina ma le sui ua filifilia. E lelei le faʻaaoga o se mea e sui ai naʻo le vai e aunoa ma le kesi, i le itu lea o le a le toe i ai le leaga.

Mo le maʻisuka ituaiga 2, o le filifiliga pito sili ona lelei o le "Milford" i se pepa, e pei ona fai mai le tele o le maʻisuka.

Ole fua ole faʻatagaina i aso taʻitasi e le sili atu i le 2-3 fasi vaega, ae o le a faalagolago atoa le fua i uiga eseese ole maʻi ile maʻisuka:

  1. tausaga
  2. mamafa
  3. tuputupu aʻe
  4. tikeri o le faagasologa o le faamai.

I le faʻaopoopoga, faʻatasi ai ma le faʻamaʻi 2, o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i le lauti poʻo le kofe masani na faʻatagaina. E faigofie lava lenei, ona e le o tagata uma e mafatia i le maʻisuka e mafai ona maua i se fiafiaga, o lea la o le aoga o le fualaau faasaina e manino lava.

O ai e suia le "Milford" i le suia?

Ae ui lava i lea, ae oʻo lava i fualaau aupito sili ona aoga ma taimi ua faʻamaonia e mafai ona i ai ni faʻaogaina o faʻaoga ma faʻatau, mo se faʻataʻitaʻiga:

  • e faʻasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina mo fafine aʻo maʻitaga, ma i soo se taimi,
  • e le manaomia le suia o le suka i Milford pe a fafagaina,
  • E sili atu foʻi mo tagata e iai le manaʻoga o faʻamaʻi faʻamaʻi e aloese ai mai le faʻaaogaina o fualaau faʻamaina poʻo le faʻaaogaina foi ma le faʻaeteete tele.

O faʻamaoniga e faʻamaonia e talafeagai mo le tapenaina o papa ma le vai.

E le gata i lea, e taua le maitauina e le tatau ona e sui se tagata e maua i le maʻisuka e leʻi oʻo i le 14 tausaga, faapea foi ma tagata matutua, ei ai le afaina mai lona faʻaaogaina ma le lamatiaga i le tino. O lea tapulaa e mafai ona faigofie ona faʻamatalaina e ala i le vaivai o le puipuiga o nei vaitausaga.

I lenei vaitau, e le mafai e le tino puipuia ona gauai atoatoa vaega o Milford. Afai, o se taunuuga o suʻesuʻega falesuesue, ua faatagaina e fomaʻi togafiti le faʻaaogaina o fualaau faasaina, ona faʻaaogaina lea o le mea e mafai.

O nei mea uma o nei faʻamaʻi ua fautuaina e tatau ona maitauina. A leai, o aʻafiaga mai le fualaau faasaina ma le le lelei o le gastrointestinal tract e mafai.

O le a le mea taua e manatua pe a faʻaaoga le suka?

Afai e mafai ona faaopoopo isi mea suamalie i meaai i le taimi o sauniuniga o meaʻai e kukaina i luga ole laʻau, o Milford o se tuusaunoaga i lenei tulafono. E sili ona tuʻufaʻatasia ma le suavai ma faʻauluina e avea o se mea faʻaopoopo meaʻai. I soʻo se malosi o togafitiga vevela, o lona uiga o le faatumauina o le maualuga o le suka o le toto e mafai ona le maua ai le tele o ona aoga aoga. O le mea lea, o lona aofia i le tao tao, suamalie poo isi ipu e matua le manaomia.

O le faʻaaloalo i tulafono faigofie ma fautuaga, o le a faigofie ona faatumauina lou soifua manuia ma le toto i se tulaga sili ona lelei, aua o le suka e suitulaga ua avea ma filifiliga sili ona taliaina mo se tagata faʻaonapo nei o loʻo mafatia i le maʻisuka.

Tuua Lau Faamatalaga