Maʻisuka - o se auala e faʻafefete ai le maʻisuka

Diabenot Diabenot Capsules mo le maʻisuka o le atinaʻe lata mai nei e tagata fomaʻi Siamani, ua mamanuina e faʻavasega le maualuga o le suka toto ma faʻaleleia le gaosia o oe lava inisalini. O le diabetes effective control control product sa faia e le saienitisi taʻitaʻi i Labor von Dr. Budberg (Hamburg).

E sili atu i le 10 tausaga na faʻaalu i le sailia o le tulaga sili ona lelei o le fualaau faasaina ma le faʻataʻitaʻiina o falemaʻi. I aso nei, o Diabenot o le fofo masani lea e mafai ona feagai ma se maʻi ogaoga ma matautia ona o le mea moni e fesoasoani i le tino e maua ai le inisalini lava ia. O le fualaau faasaina e tofotofoina ma faamaonia, ua maua uma faatagaga talafeagai mo le tatalaina i totonu o le gaioioiga.

O le mea e leaga ai, o le maʻisuka ua avea o se faʻamaʻi masani lava. Toeitiiti lava o tagata uma e fa o Rusia o loʻo i ai se faʻafitauli tutusa. O maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e tatau ona latou siakiina pea a latou suka toto ina ia le alu le faamaʻi i se ituaiga o le insulin. O maʻi e tatau ona mulimuli i se taumafataga ma ia faʻaauau ona faʻaaoga vailaau faʻapitoa, o le tele o ia mea e faʻamalosi.

O lona uiga, i le faagasologa o togafitiga o loʻo i ai se maualuga maualuga o le atiaeina o aʻafiaga e le manaʻomia. O capsules o le diabenot mai le maʻisuka ua le maua ai se toe foi mai, aua o se sauniuniga maualuga ma le saogalemu e faavae i luga o mea totino o mea totino.

Diabenot capsules: faʻamatalaga o fualaau faasaina

Diabenot o se togafitiga o le maʻisuka e lua-vaega. O le faavae o le fualaau faasaina o vailaau togafitiga ia e afaina ai le tulaga o le endocrin system. O le vailaau faʻasaina e tuʻuina atu i foliga o ituaiga e lua o capsule ma le eseesega o le taimi o gaioiga.

O le ituaiga muamua o le capsule e faʻailoaina i le vave faʻavalea, lea e mafai ai e oe ona i ai se vave aʻafiaga ma vave ona aumaia le faasinoupu o le hyperglycemic i mea masani.

O capsules mai le kulupu lona lua e sili atu ona faʻagesegese, ae maua ai se umi faaumiumi (faaumiumi), ona o le tulaga masani o le maʻi o le a faasolosolo malie ona toe foi mai i le masani ma o le galuega a le tino o le tino ua toe faʻaleleia.

O vaega taua o le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le maualuga o le suka, faʻaleleia le soifua maloloina, fesoasoani i le faʻamautuina o metabolic processes i totonu o le tino ma maua ai se faʻamalosiaga lautele. O faʻataʻitaʻiga i le falemaʻi ua faʻaalia ai o le pasene tele o le maʻisuka (e oo atu i le 90%) e le o faalagolago i le puleaina i aso taitasi o inisalini gaosia, na mafai ai ona faʻaumatia le faamaʻi ia Diabenot. O tagata na totoe o loʻo faaalia ai se faʻaleleia maualuluga ma le faʻaleleia o galuega a le tino o tino: systemiovascular, endocrine, digestive.

O le a le vaega o le vailaʻau?

O le tuufaatasiga o Diabenot e matua natura lava, e faavae i vaega masani: o suauu ma vaega o vailaau. O vaega uma e filifilia i le auala sili ona lelei, i se auala latou te felagolagomaʻi ma faʻaleleia ai le gaioiga o le tasi ma le isi, faia o se faʻamaoniga faʻapitoa. I totonu o le afifi faʻatasi ai ma le vailaʻau o le 2 ituaiga o capsules: lanu ma le lanu. O le tuufaatasiga o le capsule lanu e aofia ai:

  • O suauu: o le arasi, oona, susu o le vaovao,
  • Lisi o fualaʻau (mai le sunflower, pi, burdock, artichoke, clover, laumei, galega, sine).
  • Suega o mushroom Chanterelle
  • Tuʻu atu lau talo.

O le capsule le lanu e aofia ai:

  • Manatu (mai goji fatu, amaranth, caraway, turmeric, chaga, lapisi ulu, elderberry),
  • O faʻaopoopoga (mai fualaau aina ma tipu o vine, cinquefoil, galega, aritishok, stigmas corn, lemongrass, nettle, mint).

O sea ituaiga o fualaau faanatura o le fualaau faasaina e mautinoa ai lona saogalemu ma maua ai se avanoa e foia ai le maʻisuka ma toe faʻafoʻisia le soifua maloloina.

Faiga o vailaʻau

O capsules mai le maʻisuka diabenot e puipuia lelei ai le atinaʻe ma faʻaauau pea le alualu i luma ma, e tusa ai ma le au gaosi oloa, ia i ai le lelei lelei nei:

  1. O le vailaʻau e fesoasoani e toe faʻafoʻisia le masaniga o le pancreas e ala i le faaosoosoina o peta beta ma faʻamalosia le gaosiga o le inisalini.
  2. E faʻafaigofieina faiga faʻavae, faʻaleleia galuega o le ate, fulufulu oona, fomaʻi cardiovascular ma digestive system.
  3. Faamalosia puipui o toto toto, faaitiitia le aofaiga o le "leaga" cholesterol i le toto.
  4. Fesoasoani e faʻafaigofieina le toto maualuga, faʻaleleia le fatu ma toe faʻaleleia le fatu fatu.
  5. E faʻamamaina lelei le toto ma le toto, e maua ai le puipuiga o le tino mai le inu.
  6. E faʻamalosia le faʻaogaina o le tino, faʻasaʻoina faʻaaliga o le le faʻamaoni, faʻaagaga puipui o le tino.
  7. Puipuia le vaaia o le vaai vaaia, afaina o le tino, faaitiitia le lamatiaga o le fatu, oso, ma isi faafitauli matuia o le maʻisuka.
  8. E faʻavasega ai hormones ma faʻaitiitia ai le toto suka.

Diabenot e mafai ona avea o se togafitiga mo le maʻisuka poʻo le puipuia o lenei maʻi. O le vailaʻau e mafai ona le gata ina togafitia se faʻamaʻi matautia, ae faʻamautinoa ai foi le puipuia o faʻamaʻi faʻamaʻi ma le gasegase o le endocrin system i le lautele.

O le togafitiga o le maʻisuka drug diabenot o loʻo faʻatatau i le faʻaleleia o le faʻasologa o le inisalini e sosoʻo o le pancreas, ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ai ona faʻaitiitia le lamatiaga o le atiaʻe o le maʻi. Afai o iai oe i se tulaga lamatia, o le faia o se togafitiga fou e fesoasoani e puipuia ai le taufaʻamataʻu o maʻi.

Metotia o le talosaga

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le fualaau faasaina e fuafua e ave faʻalua uma (lanu ma le lanu) faalua i le aso. E sili atu le lelei i le taeao 30 minute ao lei faia le taeao ma i le afiafi, aʻo leʻi faia le 'aiga o le afiafi. E tatau ona fufulu faʻaupu i le tele o vai vevela mafanafana. E taua tele le vaeluaga o le va o le fuaina o le fualaau oona e tusa ma le 10-12 itula. O le tulaga masani o togafitiga e tasi le masina. Afai e tatau ai, e mafai ona toe faia pe a mavae sina pupuu puupuu.

Diabenot ua laiseneina ma ua faamaonia, ma o lona aoga ua faamaonia e suʻesuʻega a le falemaʻi ma faʻaaogaina faʻatinoga. O taunuuga o suʻesuʻega ua fautuaina ai e 75% o mataupu na toe faafoi atu a latou maualuga o le suka i le masani ma o lenei taunuuga na mausali. I le 68% o tagata gasegase, na maitauina e fomaʻi se faʻaleleia atili io latou tulaga masani, toe faʻaleleia o metabolic processes, faʻamautuina o galuega o totoga taua ma se faʻaitiitia o le aʻafiaga o faʻalavelave ogaoga.

O faʻamanuiaga

Ua faʻamaonia e le au atamamai le tele o itu taua o se sauniuniga masani:

  • Ona o le leai o ni vailaʻau vailaʻau, e toetoe lava a leai se faʻamaʻi, saogalemu ma leai ni aʻafiaga.
  • O le gaioiga a vaega gaioiolosi e faatelevaveina ai le gaosiga o latou lava inisalini ma o lea, e le gata ina faʻamaloloina ai le faʻaalia o le faʻamaʻi, ae faʻamavaeina ai foi mafuaaga.
  • O le fualaau faasaina e toe faʻafoʻiina ai le paʻu ma le ate, faʻasaʻo le toto maualuga, faʻasolosolo le metabolism o le carbohydrate ma faʻaitiitia le aofai o le cholesterol i le toto.
  • Diabenot galue ma le agamalu, o lea e faʻaitiitia ai le maualuga o le suka o le toto. O lenei mea lelei e afaina ai le tulaga o le maʻi ma o se mea aoga tele, talu mai le faʻaaogaina o vailaʻau faʻamalosi, o le kulukose e mafai ona paʻu faʻasaua ma faʻaosoosoina ai le atinaʻeina o faʻafitauli e le manaʻomia.
  • O le tuufaatasiga o capsules e masani ona natura, e aofia ai vaega o mea totino o le siosiomaga ma suauu. O le oloa e le o aofia ai ni vali faʻamalosi, hormones, mea manogi ma isi vailaau.

O ai o loʻo lamatia?

O se pasene maualuga o le faitau aofaʻi e lamatia ai le maʻisuka. O vaega o loʻo taua i lalo e faigofie lava i se gasegase matautia:

  • Tagata mamaʻi ma le matitiva agavaʻa.Afai o se tasi o matua e maua i le maʻisuka - o le gasegase o gasegase e 30%, pe afai e maua uma le maʻi - ona ono 60% lea o le tamaititi.
  • I le iai o pathoces o le pancreas (pancreatitis, o le tino poʻo le maa i le pancreas).
  • Tagata maʻi e maua mai pe iai se talaʻaga o faʻamaʻi vailaʻau (moa moa, hepatitis, rubella, flu).
  • Mafatiaga mai le gaʻo ma le faʻaleagaina o le endocrin system.
  • Tagata e faʻaalia i le faʻalavelave masani ma faʻalavelave le mautonu.
  • Tausaga e silia ma le 30 tausaga. O le lamatiaga o le atinaʻeina o le maʻisuka e faʻaateleina le tele o tausaga.

E leitioa a taʻua le maʻisuka o le "fasioti tagata lemu". Atonu e le mafai e se tagata ona maitauina uiga mo se taimi umi, aʻo amata ona amata le faʻamaʻi i le tino. Afai e le amanaʻia uluaʻi faailoga ma e leai se togafitiga, o le alualu i luma o le faʻamaʻi e mafai ona oʻo atu ai i ni taunuuga faanoanoa. O le tele o faʻafitauli e ono mafai, e pei o faʻamaʻi faʻamaʻi e oʻo atu ai i afaina ma fatu fatuga, leai se faʻaaliga, gangrene, le atoatoa, faʻamaʻi pipisi o le paʻu, poʻo se faʻamaʻi pipisi o le maʻisuka.

O a ni mea faʻalavelave e tatau ona avea ma mafuaʻaga e sailia ai le fesoasoani faafomaʻi?

  1. Lelava vaivai ma vaivai
  2. O le fiainu ma le fiaai
  3. Uiga masani
  4. Faʻamatalaga faʻamaonia le mamafa
  5. Vaʻai matala
  6. Lagonaina o le vevela po o le tingling ma le paʻu i vae,
  7. Rasū i luga o le paʻu (pustules, suauʻu), fungal infections.

Afai e le itiiti ifo ma le 2 ni vaega mai faʻamaoniga ua faʻamaopoopoina ma ou lagona, e tatau ona e faia se suʻega ma mafaufau e uiga i le filifilia o se vailaau saogalemu ma lelei e mafai ona maua uma ai le puipuiga ma togafiti.

Tau ma o fea e faʻatau ai Diabenot?

I le maketi a Rusia, o lenei meafaigaluega ua faatauina atu i ni tapulaa faatapulaa. O le mea lea, atonu o le a mafai ona e faʻatau Diabenot i le fale talavai. Afai e te vaʻaia se fualaau faasaina i le falemaʻi fesoʻotaʻiga, e leai se tasi na te tuʻuina atu ia te oe se faʻamaoniga o le saʻo aʻiaʻi o le fualaau faasaina. O le mea moni, o tausaga talu ai nei, e tele faʻamatalaga o vailaʻau faʻapitoa e tufatufaina i se tau maualalo. E faʻapefea ona avea ma tagata faʻatau masani ma o fea e maua ai le uluai faʻamaʻi?

Ua fautuaina e le au atinaʻe le faatonuina o Diabenot i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. E naʻo le tulaga lenei o le ae faʻamaonia le tuʻuina atu o se faʻamaoni moni ma maualuga. Ina ia faʻatonuina, kiliki i luga o le "Buy Diabenot i luga o le 'upega tafaʻilagi' aloaia a le 'upega tafaʻilagi i le pito o le vaega. A maeʻa ona faʻatumu le talosaga, o le a faʻafesoʻotaʻi oe e se pule e faʻamaonia faʻaalia o le faʻafeiloaʻiga.

Ma e le pine ae e maua se afifi ma se vailaʻau. E faʻatau atu e le kamupanī le vailaʻau i lona uluai afifiina, o lona faʻamaoni e faʻamaonia e se tulafono faʻapitoa e resitara ai. I totonu o le pusa o le a mautinoa lava o faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina ma se tusi faamaonia lelei.

I luga o lenei 'upega tafaʻilagi, o Diabenot capsules e mafai ona faʻatauina e le gata i tagata nonofo i Moscow, St. Petersburg, Almaty, Kharkov, ae faapena foi i isi lava taulaga ma itulagi o Rusia, Kazakhstan, Iukureini, Belarus ma Kyrgyzstan.

O faʻaleleia e masani lava ona faia i luga o le upega tafaʻilagi a le gaosi oloa, lea e mafai ai ona faʻatau au oloa i le 50% le tau. O se taunuuga, o le afifiina i le fualaau faasaina o le a tau ai na o le 990 rupu. O se tau fetaui lenei, lea e avanoa mo le tele o tagata faʻatau.

O faʻamatalaga e uiga i le diabenot faʻamaonia lona aoga ma le saogalemu o togafitiga faʻapitoa. O le tele o tagata gasegase na faʻaaogaina lenei meafaigaluega na mafai ai ona faʻatoʻilaloina le faʻamaʻi pe ausia ai se faʻaleleia atili Faatasi ai ma le lelei o se fualaau faasaina, ua matauina e le aufaitau le leai o ni faʻamaʻi ma aʻafiaga.

O le vailaʻau e taʻua o le hypoallergenic, e mafai ona faʻamaonia e oo lava i nai tagata gasegase o loʻo mafatia i faʻaaliga o le maʻisuka. E oo lava i polofesa ua latou faailoaina ua faia e saienitisi Siamani se mea moni i le tulaga o le endocrinology ma ua latou tatalaina se sauniuniga tulaga ese o le laau e leai ni ana faatatauga i le maketi o le lalolagi.

Toe iloiloga moni o fomai ma faatau masani

Iloiloga Nu. 1

Toeitiiti lava o vailaau faʻamaʻi pipisi a le maʻisuka i luga o le maketi o vailaau faʻasaina ua i ai le faʻasalaga ma e mafai ona mafua ai ni aʻafiaga le fiafia. O a latou gaioiga e faʻamoemoe i le faʻaaogaina o faʻamaoniga o le maʻisuka, aʻo le mafuaʻaga autu o le faʻamaʻi.

Ma o lona uiga o le togafitiga o le a faʻapuupuuina. A aunoa ma le taulaʻiina o le mafuaʻaga o le faʻamaʻi ma le faʻamautuina o galuega o le endocrine, o le maʻisuka o le a alualu malie i luma ma mulimuli ane oʻo atu ai i ni faʻafitauli faigata. O se siama Siamani fou, diabenot capsules, e faia tonu i luga o le mafuaʻaga o le faamai, i le taimi lava lea e faʻamaonia le tulaga o le maʻi, lagolagoina le puipuiga o le tino ma le tetee.

Ou te aofia ai Diabenot i togafitiga faʻapitoa o le maʻisuka, ma fautuaina foi e avea o se mea faʻasolosolo ma se gasegase i lenei maʻi ogaoga. O le faʻaaogaina o le vailaʻau i le naʻo le tasi le masina e mafai ai e oe ona ausia ni faʻaleleia lelei ma faʻaitiitia le tulaga e tusa lava pe sili atu ona ogaoga mataupu.

Ivan Alekseevich - endocrinologist, Moscow

Iloiloga Nu. 2

Ua ou mafatia i le maʻisuka mo le lima tausaga, e tatau ona ou siakiina pea loʻu toto toto, ave se fualaau oona ma mulimuli i se meaʻai faapitoa. O nisi taimi e manaʻo se tasi e toe foʻi mai i se tasi olaga muamua ma faʻateʻaina le tele o tapulaa. Talu ai nei na maua ai e uiga i le fualaau fou o le Diabenot. Na ou faitauina le tele o iloiloga lelei e uiga ia te ia i luga o le Initoneti, ma sa tali lelei fomaʻi masani. O iloiloga le lelei na o i latou e mamaʻi.

Diabenot - O se vailaau faʻamalenisi a Siama. I le taimi muamua sa ou le talitonu ia te ia, ae o le iloiloga moni o tagata masani na mafatia mai le maʻi lava lea na ou talitonu ai. O lenei vailaʻau e le mafai ona maua i falemaʻi, o lea na ou faʻatonuina ai i le upega tafaʻilagi a le gaosiga. O le pusa e aofia ai le 20 capsules, mo le togafitiga e te manaʻomia ni atigi se tolu.

E tatau ona faia togafitiga e tusa ai ma faatonuga. O capsules e ese la latou lanu ma faʻatasi ai ma se mataupu ese o le gaioiga. Ina ua mavae le lua vaiaso o togafitiga, sa ou lagona le pei o se tagata ese. O le le mautonu, le moe, fia inu ma le gutu malolo na mou atu. Na toe foʻi mai le suka i le toto. I le popofou, sa faaauau pea ona ou mataʻituina pea, ae o lenei ua ou siakiina i ni nai aso, aua ou te lagona le manaia ma ou malamalama o le suka ua muta. O se meafaigaluega matagofie, faafetai ia te ia, ou te ola atoa!

Talu ai nei, sa ou le lagona lelei, sa i ai se vaivaiga e le mafaamatalaina, le mautonu. Ae ina ua i ai le fiainu ma faifai soo, sa ou fefe. O le mea moni o loʻo maʻi loʻu tina i le maʻisuka ma ou te iloa o ia faʻaaliga e mafai ona faʻaalia le atinaʻeina o lenei maʻi.

O le endocrinologist na fesiligia mo le suʻega, latou te lei mauaina se tele o le toto toto, ae na fautuaina o ia e le fomaʻi e inu le drug drug Diabenot mo le puipuiga. O le mea moni, o loʻo aofia ai se faʻalavelave tele o togafitiga faʻamaʻi, o suauu masani ma e oʻo lava i le talo.

O lenei vailaau faʻamaonia ua faamaonia, e saogalemu, e le afaina ai allergies ma mea le lelei. Ma e le pei o vailaau vailaʻau e tele, e le afaina ai le tino. O le togafitiga o se masina, a maeʻa ona ou lagona le sili atu le lelei ma pe a maeʻa se malologa ou te fuafua e toe faia le fualaau.

O loʻu toalua ua matua atu nai lo aʻu ma e leʻi leva ona amata ona faitio e uiga i le le fiafia. Ina ua uma le suʻega, na foliga mai na mafatia o ia i le maʻisuka ituaiga 2. Na amata togafitiga ogaoga, na ave ai e le tane le tele o vailaau eseese, ae o lona tulaga na tuua ai le tele o mea e manaomia. Sa mafatia o ia i le le mautonu, atuatuvale, vaivaiga o feusuaiga, ma sa matua lotovaivai lava o ia. Ae na fautuaina i matou e se fomai masani e faataitai se fualaau fou - Diabenot capsules.

O se vailaau faʻaleaganuʻu atoatoa lea e le afaina ai aʻafiaga ma e leai ni faʻalavelave. Ina ua mavae aso e 10 o le taliaina, sa i ai ni tulaga alualu i luma, o lea ua lagona le fiafia o le tane ma o lo o ola malie le olaga i le masani masani.O le maualuga o le suāuʻu ua faʻamautuina i le tusa ma le 6, o se alualu i luma tele. O le taimi nei e mafai ona e ave ni nai fualaau laiti ma e mafai foi ona faatagaina ni mea sese mai se meaai malosi.

Samoa International Nonproprietary Name

Gliclazide (INN) o le igoa o le elemene galue i fualaau o le maʻisuka.

O le diabeton MV o se vailaau tuʻufaʻatatau e faʻatatau i le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

A10BB09 - numera mo le faʻasologa o vailaʻau faʻapitoa ma togafiti.

Le aʻafiaga ma le aoga o le vailaau faʻamaʻi o le Maʻisuka MV i le maʻisuka

O le diabeton MV ua fuafua faapitoa mo tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2. O le mataupu faavae o le fualaau faasaina o le aafiaga lea i luga o le gaioiga o le pancreas, ona o se taunuuga o le faateleina o le inisalini o le gaosiga ma ua paʻu le maualuga o le suka.

O isi maʻi lelei o le Diabeton MV:

  1. O loʻo galue o se antioxidant sili ona lelei, e puipuia ai siama mai le faʻamaʻiina e ala i fualaʻau saoloto, o lea e faʻagesegeseina ai le faasologa o le matua.
  2. Faʻaitiitia le viscosity o toto, faʻaleleia lona microcirculation.
  3. Faʻaitiitia le ono mafai ona faʻafefe toto ma faʻafefe o vaʻa laiti.

O le diabeton MV o se vailaʻau faʻaonaponei mo le faʻaitiitia o le suka i le maʻisuka ituaiga 2

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina, o vailaau faʻapitoa o loʻo i lalo:

  • o le maʻisuka ituaiga 2 (i le leai o se aʻafiaga o aʻoga faaletino ma taumafataga)
  • puipuiga o faʻafitauli micro-ma macrovascular o le faʻamaʻi (nephropathy, stroke, fatu fatu).

E manaia lenei mea! O le otootoga o le MV o lona uiga o se auala e toe faʻaleleia ai. O lona uiga, o loʻo aofia ai vaega faaopoopo e fesoasoani i le pulea o le taimi ma le nofoaga o le tuʻuina atu o le mea galue. O le tuʻuina atu o le gliclazide e tupu lemu, fuafua i le aso atoa. O le le lelei o analogues talu ai o le amata vave lea o la latou galuega, ae o le gaioiga sa puupuu.

Folasaga faʻasalalau ma fatuga

O loʻo maua le diabeton MV i totonu o na afifi:

  • 30 pcs. - 2 pepa o le 15 pcs. i totonu o se pusa pepa
  • 60 pcs - 4 paʻu o 15 pcs. i totonu o se pusa pepa.

O pepa taʻitasi e aofia ai le 60 mg o le mea galue - glyclazide.

E i ai foi se fua o le 30 mg, ae e maua i luga o le faʻatau atu e le tele tele.

O fualaau faasaina ei ai vaega faaopoopo:

  • lactose monohydrate,
  • maltodextrin
  • hypelloli,
  • magnesium stearate,
  • siliki dioxide colloidal anhydrous.

O le tau o le 30 pusa o le diabeton MV 60 mg e tusa ma le 300 rubles.

Contraindications ma aʻafiaga aʻafiaga

Contraindications aofia ai mataupu nei:

  • le faapalepale i so o se vaega o le vailaau faasaina,
  • Inisalini e faalagolago i le maʻisuka (ituaiga 1),
  • o le i ai o le suka poʻo tino o le ketone i le suʻesuʻeina o le urine,
  • ogaoga faʻamaʻi o le ate ma fatugaʻo.

O le Diabeton MV e iai faʻamatalaga faapitoa mo vaega nei o tagata gasegase:

  1. Tamaiti. E le o faʻamaonia i lalo ifo o le 18 tausaga.
  2. Tagata matutua. O le fualaau faasaina e faʻaaoga ma le lapataiga ma e naʻo lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.
  3. Faʻaipoipo ma faʻamalosi fafine. O lenei vaega ua solia.

I le taimi o le maʻitaga, e siakiina le maualuga o le suka i le faʻaaogaina o meaai faʻapitoa poʻo inisua.

Faʻasalaga, e mafai ona faʻataʻitaʻiina le vailaʻau i tagata gasegase i faʻamaʻi o le fatu ma toto toto, gaioiga maualalo, faʻafitauli ma le pituitary ma le faʻavalea o meaʻai, vai inu poʻo le paleni paleni paleni.

I le taimi o le maitaga, o le faʻamaʻiina o le Diabeton MV

I nisi tulaga e le masani ai, o le tagofia o vailaʻau faʻatasi ma aʻafiaga e aʻafia ai:

  • gaioiga o le ate. Lanu samasama o le paʻu ma le polotini o mata,
  • paʻu o le paʻu. Tuʻu, vevela, mumu. E mafai ona atiaʻe faʻauluga poʻo nisi tulaga ogaoga
  • suiga i le toto. O le faʻaitiitia o le faʻaogaina o sela o le toto taua (lili mūmū mūmū, platelets), lea e tuʻuina atu ma le pallor o le paʻu, tuʻimomomoina i lalo o mata, le lelei o le toto toto,
  • afaina o le gastrointestinal. Paʻu faʻamaʻapeʻapeʻa, laulau vavalalata, faʻaleagaina, leu ma vomiting. E masani lava ona tupu pe afai e le tatau ona ave fualaau,
  • faʻanoanoa vaaia. O se uiga lelei mo le amataina o togafitiga.

Afai e malosi le tali, atonu o le mafuaaga lea mo le faanatinati vave o togafitiga ma le fualaau faasaina. E seasea ona tupu, ae e taua le logoina o le fomaʻi e uiga i lenei mea.

O le Diabeton MV o le taimi nei e tele lava ina mafua ai ona le faʻaalia ni faʻamaoniga.. O le tele o ituaiga o hypoglycemia (o se mea matautia, maualalo lalo ifo o le suka) e maua i na o tagata gasegase. E tusa ai ma fuainumera, e leai se sili atu i le 1% o tagata gasegase o loʻo lipotia mai aʻafiaga o fualaau faasaina.

A e leʻi amata togafitiga ma se fomaʻi fou, e tatau ona e vaʻavaʻai i mea lelei ma le lelei. Masalo o le a fetuunai e le fomai le vailaau pe fai se sui.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O le aʻafiaga o le manaʻoga e le manaʻomia ma maualalo le maualuga o le kulukose i le aveina o le Diabeton MV ma fualaau oona nei:

  • fomaʻi
  • mo le togafitia o le toto maualuga,
  • vailaʻau
  • isi auala e faʻasaina ai le suka (insulin),
  • vailaau faʻasaina ma meaʻai,
  • mo le togafitiga o le maʻi o le gastrointestinal.

Ia mautinoa ia logoina lau fomaʻi e uiga i vailaʻau uma, meaʻai ma vitamini e te ave. O le faʻaaoga faʻaaogaina o le tele o fualaau faʻasaina ma le Diabeton MV e faʻapupulaina ai le avanoa e atiaʻe le hypoglycemia.

O isi vaifofo, i se isi itu, e saofaga i le faateleina o le suka, vaivai ai le aafiaga o le Diabeton MV:

  • anti-inflammatory (corticosteroids),
  • anti-foma,
  • mo le togafitiga o le afaina ma le le mautonu i mamanu mammary,
  • e faʻafetaiaʻi ai CNS maʻi.

Faatonuga mo le faaaogaina

Ina ia atoatoa le togafiti o le maʻisuka, e tatau ona tuʻuina atu le taumafa o meaʻai ma mea taumafa paleni ma aʻoaʻoga faaletino. O le le mafai ona tausisia ia fautuaga faafomaʻi e mafua ai togafitiga le atoatoa.

O le vailaʻau o le vailaau faʻasaina ua faʻatonuina e le fomaʻi, i le amanaia o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. E le mafai ona e fetuunai oe lava. O le tele o fualaau o le mea galue e mafai ona oʻo atu i le hypoglycemia. Taʻu i lau fomaʻi pe afai e te lagona le fiaaai, afu, popole, faʻailoga o le fatu, faʻafefe lima. O lenei tulaga e mafua mai i le faʻavaivaia, ma aemaise lava mataupu ogaoga - maliu.

Afai, a uma ona e maua le Diabeton, e te matauina le gatete i ou lima, ia mautinoa ia logo lau fomaʻi

Manatua e le tatau ona e ave faʻamaʻi mai lea taimi i lea taimi. O lea o le maualuga o le suka o le a vave ona tupu. Afai e te amata togafitiga, ona tatau lea ona e inu Diabeton MV i aso uma. Ina ia aua le misia le tali, e mafai ona e setiina se faʻailoga poʻo se faʻamanatu i lau telefoni.

Modern Diabeton MV e lelei i le lava naʻo le ave i lea aso ma lea aso, seivagana ua fautuaina e se fomai se isi itu. O le taimi sili mo lenei mea o le taeao i le 'aiga o le taeao. E le tatau ona solo pe faʻanoanoa le oloa. Ua lava le inu tele o vai ma se laulau atoa.

E mafai faapefea ona ou suia le Diabeton MV

E i ai foi isi mea faapena o loʻo i ai foi le gliclazide o se mea galue malosi.

O fualaau taʻitasi e iai ona lava uiga faʻaaoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaaoga Glidiab MV i isi vailaʻau faʻamalosi ma le insulin. Ma Diabefarm MV e manaʻomia tele le faʻatagaina nai lo le Diabeton MV.

Analogues o fualaau faasaina - laulau

UlutalaFaiga faʻapolopoloGaioiga galueContraindicationsO le a le matua ou te faʻaaoga aiTau
Glidiab MV30 po o le 60 papa 30 mg taʻitasigliclazide

  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ketoacidosis
  • taotoga taotoga
  • faʻalavelave ile manava,
  • leukopenia
  • allergies
  • togafitiga o le ate ma fatugaʻo,
  • faʻamaʻi pipisi
  • maʻitaga ma lactation periota
  • paresis o le manava
  • maʻi o le maʻisuka ma le muamua.
mai le 18 tausaga170 ruulu mo le 60 papaDiabetalong30, 60, 100, 120 faʻamau. 30 mg taʻitasi
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ketoacidosis
  • maʻitaga ma lactation periota
  • lapatose inlerance, lactase deficiency, glucose-galactose malabsorption,
  • ave faʻaupuloga o le antifungal
  • ate ma fatu fatu,
  • maʻi o le maʻisuka ma le muamua.
mai le 18 tausaga120 rubles mo le 60 papaDiabefarm MV30, 60 taʻaloga. 30 mg taʻitasi
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ketoacidosis
  • ate ma fatu fatu,
  • hypersensitivity i vaega,
  • maʻi o le maʻisuka ma le muamua,
  • ave faʻaupuloga o le antifungal.
mai le 18 tausaga130 rubles mo le 60 papaGliclazide MV30, 60 taʻaloga. 30 mg taʻitasi
  • hypersensitivity i vaega,
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ketoacidosis
  • ate ma fatu fatu,
  • maʻi o le maʻisuka ma le muamua,
  • maʻitaga ma lactation
  • ave faʻaupuloga o le antifungal
  • lapatose inlerance,
  • lactase deficiency, glucose-galactose Malabsorption.
mai le 18 tausaga160 rubles mo le 60 papa

Faʻataʻitaʻiga

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina e faaosofia ai le gaosiga o le inisalini e pulou peta o le pancreas, lea e fesoasoani e faʻaitiitia ai le suka toto.

E le gata i lea, i le faagasologa o le tagofia o fualaau faasaina, o le tulaga lamatia o le faaleagaina o toto toto ona o le faaletonu o tulafono faatonutonu ua faaitiitia, aemaise lava pe a oo mai i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2.

O le vailaʻau e fesoʻotaʻi ma sulfonylureas, sulfonamides.

Pharmacokinetics

O le gliclazide o loʻo faʻafesoʻotaʻi i le ate. E le o matauina mea leaga o le vaega galue i plasma.

A maeʻa ona faʻafefiloi, o le vailaau oona e matua gaogao uma lava mai le vaega o meaʻai. O le maualuga maualuga o le gliclazide i le plasma toto e matauina i le mavae ai o le 6 itula.

O le gliclazide o loʻo faʻafesoʻotaʻi i le ate.

O le 'ai e le aʻafia ai le malosi o le faʻaaogaina o le mea galue malosi.

O le fualaau faasaina e aveesea mai le tino e fatugaʻo ma le urine.

Faailoga mo le faʻaaogaina

E i ai le tele o vaega taua:

  1. E fautuaina le meafaigaluega mo tagata gasegase e iai le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka pe afai o le tausisia o mataupu faavae o taumafa e leai se aoga sili ona aoga.
  2. O le vailaʻau e fai e puipuia ai le atinaʻeina o faʻamaʻi o le cardiovascular system (fatu fatuga ma stroke) i le maʻisuka ituaiga 2.
  3. E le o faʻamaonia le fualaau mo tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 1.


Ua fai togafitiga e taofia ai le atinaʻe o faʻamaʻi o le cardiovascular system.
E le o faʻamaonia le fualaau mo tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 1.
E fautuaina le meafaigaluega mo tagata gasegase e iai le maʻisuka ituaiga 2 o le maʻisuka pe afai o le tausisia o mataupu faavae o taumafa e leai se aoga sili ona aoga.

Togafitiga ma le puipuia o le maʻisuka

Ina ia ausia lelei tulaga lelei o faʻamaʻi, ia fautuaina e amata ona ave le vailaau ma le 30 mg o le gliclazide i le aso. Ona faasolosolo malie lea o le fualaau i le 60-120 mg i le aso.

Le aoga o le togafitiga o le togafitiga e le aafia i le taumafaina o meaai.

Faʻaiʻuga

O le fualaau faasaina e mafua ai le tele o gaioiga le manaomia o le tino, o lea e taua ai le feutagai muamua ma lau fomaʻi. O le faʻamalosi o le tagata ia te ia lava e mafai ona taʻitaʻia ai le atinaʻe o faʻafitauli.

O le fualaau faasaina e mafua ai le tele o gaioiga le manaomia o le tino, o lea e taua ai le feutagai muamua ma lau fomaʻi.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

E tatau ona taofi le tagofia o fualaau faasaina i le taimi o maitaga ma aʻo susu susu, aua o loʻo i ai se maualuga maualuga o aʻafiaga le lelei o le vaega galue i le tino o le tamaititi.

E tatau ona taofi le tagofia o fualaau faasaina i le taimi o maʻitaga ma ao susu susu.

E filifilia e le fomaʻi isi filifiliga mo vailaau oona e faʻamalosi ai le toto.

Faʻasalaga faʻamaonia

I le tulaga o le faʻaaogaina o Miconazole i le foliga o se gel e togafitia ai le mucosa o le waha poʻo le faʻaaogaina lelei o fualaau faasaina, o loʻo i ai se maualuga maualuga o le atiaʻeina o le glypoglycemia i le coma.

E iai fualaau o fualaau e le mafai ona faʻaaogaina i le taimi lava e tasi i le maʻi suka.

Tusa o le maʻisuka

Maninil o se sui aoga sili atu mo togafitiga, ae o lenei fualaau faasaina e mafua ai aafiaga sili atu.

O le maʻisuka (o le igoa o le fualaau faasaina i le Latina) e mafai ona faatauina i se fale talavai e ala i le faʻamaonia.

Siofor, Glibomet ma Amarilini e sili atu le taugata o le Diabeton.

Tala o le Maʻisuka

E i ai manatu lelei ma le le lelei e uiga i lenei fualaau mai fomai ma tagata gasegase.

Alexey, Moscow, 35 tausaga.

Maofa i le taunuuga o le togafitia o tagata gasegase i le maʻisuka. O le filifiliga sao o le fualaau o le mea galue, faapea foi ma le tausisia o mataupu faavae o le taumafa i le faagasologa o le aveina o kapaila, e taua. Faʻatautaia mataupu o le atinaʻeina o le hypoglycemia e solia ai le tui na faʻatuina e le fomaʻi. O le susulu o le pito i luga sa maitauina i tagata mamaʻi, na atiaʻe le hyperhidrosis (o le vevela malulu ma le afu na tatala i ni aofaiga tele), na foliga mai le tachychardia.

Mikhail, 43 tausaga, St. Pererburg.

Ou te talitonu e faʻapea, ina ia aloese mai faʻalavelave, e tatau ona faʻamalosi le vailaau faʻamaʻi i le taimi e tasi e pei o vailaʻau e faʻaitiitia ai le toto.

Laʻau faʻamaʻi

Gasegase

Anna, 32 tausaga, Perm.

Sa ou faaaogaina le fualaau faasaina mo se taimi umi. Leai ni aʻafiaga na tupu. Ou te manaʻo e faʻaitiitia e lenei mea faigaluega le manaʻoga e faia ni inisiua i aso uma.

Olga, 41 tausaga, Omsk.

Faʻasaga i le faʻavevela ma le vili pe a uma ona tago i le fualaau faasaina. Na faʻaalia mai e le fomaʻi le le taliaina o le mea e gaoioi ai. Ae fiafia le uo teine ​​i le taunuuga o togafitiga. E taua le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi i se taimi taimi pe afai e tulai mai aʻafiaga.

Oleg, 24 tausaga, Ufa.

Ou te le fiafia i le mea moni o le faʻaauau pea o le pulea lelei o le manaʻoga i le faagasologa o le aveina o le maʻisuka, aua o se tulaga taua lea mo le toilalo o le ate. Ae e fetaui ma le mea moni e ou te ave laupepa i lea aso ma lea aso. Ou te talisapaia le faigofie ma le faigofie o le faʻaaogaina o le oloa.

Patient Reviews

O loʻu toalua e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o lona uiga o le tagofia o fualaau i aso uma e tatau ona tatau. I le taeao i luga o se manava gaogao, na ia aveina se laulau o le MV Diabeton, ma inu Glucofage faatolu i le aso pe a uma le taumafataga. O le maʻisuka ua faailoaina mo le togafitiga o le maʻisuka naʻo le ituaiga 2, ma e tatau ona faia i taimi uma. O le taimi lava na malolo ai loʻu toalua i le fale talimalo, mo le tele o aso na masani ai le suka, ona osooso malosi ai lea! E ui lava e faʻamauaʻitele ai ia laufofoga. E leai se isi faʻataʻitaʻiga e pei o nei ... Ou te fautuaina le maʻi suka mo le faʻaaogaina, ae naʻo le faʻasolo mai e se fomaʻi ma i lalo o lana vaavaaiga! A uma, mo se tasi, o le afa o le laulau o le a lava, ae mo se tasi, e lua e le lava. E faʻalagolago i le mamafa o le mamafa o le tagata ma le maualuga o le suka, o loʻo i luga tonu o le masani, ma o nisi taimi e maualuga tele ... Ae afai e te filifilia le fua saʻo ma faʻaaoga faʻamaʻi masani, ona masani ai lea o le suka!

Kassandra-le fiafia

http://irecommend.ru/content/diabeton-pomogaet-podderzhivat-uroven-sakhara-v-krovi-v-norme

O loʻu tinamatua o loʻo i ai le tele o faʻamaʻi, ma o le tausaga talu ai sa maua ai foi ia te ia le maʻisuka. Na tagi loʻu tina matua ina ua mavae lena mea, aua na ou faalogo i tala e uiga i le ala e avea ai tagata ma insulin-faalagolago. Ae i se taimi muamua, e le o manaʻomia le inisalini, ma e na o le tasi le aso i le aso e ave ai se laulau o le MV Diabeton. Tinamatua ei ai le maʻisuka ituaiga 2. Ae afai e le ave e ia nei fualaau, ona avea lea o ia ma ituaiga 1, ona manaomia ai lea o le inisalini. Ma o le diabeton e maualalo ma tumau i le maualuga o le suka, ma e moni lenei mea. Mo le 8 masina, ua uma ona faʻaaogaina e loʻu tinamatua, ma e sili atu lenei nai lo le tuiina o injections. Na faatapulaaina foi e Tinamatua le faaaogaina o le suamalie, ae sa leʻi teena lava. I se tulaga lautele, o le maʻi suka e na te faia se meaʻai, ae le o se mea e sili ona faigata. E naʻo le faanoanoa e faʻamaonia le fualaau faasaina mo le ola poʻo seʻia maeʻa ona galue.

Topolina

http://otzovik.com/review_1863046.html

I aso nei, o le Diabeton MV o se fualaau lelei mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. O fualaau faasaina ei ai uma lelei ma mea le lelei. O le filifiliga e amata ona ave e tatau ona faia e le fomaʻi e faʻavae i le tulaga maʻoti.

Faʻapipiʻi puʻu

Fai mai isi punaoa e aofia ai:

  • chromium
  • fructose
  • Ierusalema artichoke extract,
  • kesi tipitipi.

I isi auala:

  • I totonu o se kapoti lanu - susu o le vaomago, fatulaʻau o aʻa, pine nut nut, pine musika, aʻa o le galega officinalis ma burdock.
  • I totonu o se pulou malamalama - o le caraway o le vine, vine, vine, vine, vine, goji.

O le a le mea e le o iloa e se tasi. Masalo o loʻo i ai ni kosi masani ma mea manogi!

Aisea ua tatala ai le DiabeNot?

  1. Ole fualaau faasaina e le o faamauina e pei o se fesoasoani faaopoopo, e tusa ai ma pepa - mea taumafa (ina ia leai ni faafitauli i le tulafono). Faʻalapotopotoga - Sashera-Med, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaaogaina e le kamupani lenei fualaau faʻamaonia o le Golubitoks.
  2. O faʻataʻitaʻiga a fomaʻi o se matai, o tusitusiga uma lava e tusia e kopi kopi. E masani lava, e le o faatonuina e fomaʻi fualaau e le o faamauina i le atunuu.
  3. O le au faatau e matua le mautonu mai le le faasalaina o tagata ua lauiloa i le faalauiloaina o le fualaau faasaina - Elena Malysheva, Vladimir Pozner, Mikhail Boyarsky. I luga o lana 'upega tafaʻilagi, o Posner na fai mai e le o faʻatasi ma DiabeNot faʻatau.
  4. Fesoʻotaʻi ma le tele o le maʻisuka na faʻatau mai le fualaau mo le tele o tupe, ae o le aʻafiaga e leai. E masani lava o tagata matutua e afaina.

O fea e faʻatau ai?

Ole fualaau faasaina e na o luga o le Initaneti e faatauina atu, ina ia mafai ai e le tagata faatau, o le faatauina atu o mea e maua ai le tele o tau ma faʻalauiloa, faʻaalia ai faʻamatalaga e gata le tele o oloa.

O le faʻamatalaga e manino lava. Diabenot o se faʻaʻoleʻole o tagata maʻisuka ma le gaʻo. O le mea lea e fai mai ai tagata e uiga i DiabeNot capsules:

E foliga mai o se sikola mataʻutia i le Initaneti. E leai se mea e mafai ona faʻatau, aemaise lava vailaʻau.

O le faitaʻaga, pepe ...

O le mea lea, ou te malie i ai.

Valentina, ua ou ioe atoatoa ia te oe. E na o le mafuli o le tau maualalo totogi, ae o le mea moni e foliga mai ua e tuuina atu ni nai afe.

E i ai se tasi e malamalama lelei afai latou te faia se togafitiga mo le maʻisuka, o le a avea ma se mea e sili atu i vailaau ma o le a leai se fomaʻi se tasi ma le gasegase o le a le iloa lenei mea? Mo lenei mea o le a maua ai le Nobel Prize, faʻapea foi mo le mea fou o se togafitiga mo le kanesa. Afai na faia se vailaau mo le hepatitis C, ona iloa lea e tagata gasegase, e pei lava ona latou iloa le tele o fualaau o fualaau a Europa, ma o le a le tele o le Initia (e tele taimi e taugofie ai)

Ioe, ou te ioe e sili atu le matautia, e te le talitonu i le taufaasese, ma le lautele e mafai faapefea ona faʻalauiloaina se vailaʻau? E faia e le au sikola ni tupe i lo matou soifua maloloina.

Latou te le maua se tupe, ae faoa mea e le gaoia ma mafatia tagata, ae maise lava tagata matutua.

Ioe ... o le tupe e le manogi ma e maua e tagata i auala eseese, ae o le le fiafia ..., ou te lei mafaufauina. Latou te tusia le tele o faʻamatalaga, o lea e na o luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia' e siakiina ai le faʻamaoni moni ... pe a e aveeseina le pepa faʻasalaga, na maua e se tagata faigaluega a la matou pepa pepa (ma totogi le faila 2,400 rubles, mo paʻu e lua o 20 papa) ma tuu i luga o le laulau (Sa ou i le fonotaga). A ou tatalaina ma siaki le faʻamaoni moni e tusa ai ma faatonuga ...., ona faigofie lea E LE FAIA i ai. o lona uiga o le leai ... mea e fai. E faʻapefea ona toe faʻafoʻi le tupe? mafai ona taʻu mai ia te aʻu? Faʻafetai i le taimi muamua, Sergey Mikhailovich.

Sa tatau ona faitau ma le faaeteete aʻu tusiga ma iloiloga. Fai mai o Diabenot o se tasi.

Faafetai, Dr. Shto, ua matala o ma mata. E i ai laʻu fesili e uiga i le apa (Dialux diabetes drossitus drop) Ou te matua manaomia lau fautuaga, faafetai mo le taimi muamua! )

O mea uma latou te mafaufau i ai. Na e mauaina fasi pepa. Na latou tatalaina le tulafono, ma o lea ua leai se mea. Ma o vailaʻau e le fesoasoani ia te oe. Ma e foliga mai na "faaseseina oe e isi tagata" pe "taofi le afifi." Ia faaeteete.

Faafetai lava mo le sau iinei ma le faitauina o iloiloga. Ioe, o le a ou le faatauina se diabenot.

E i ai laʻu suka 7-7.5 Ou te le toe alu i le fomaʻi, o loʻo i ai se seti o upu matagofie mai ia te ia ma e le resitaraina mea uma. Taʻu mai ia te aʻu le mea e mafai ona ave i lalo ae le afaina tele?

Vaʻai lau fomaʻi masani. E tatau ona e tilotilo i lou mamafa, fai se auʻiliʻiliga mo le hemoglobin glycini poʻo le faia o se suʻega o le faapalepale kulukose, ona togafitia lea o togafitiga.

Le aoauli lelei, e te galue i Moscow? E tele fomaʻi ua pasi, ae leai se tasi e mautinoa mautinoa le togafiti o le maʻisuka ituaiga 2.

Leai, o aʻu mai Ukraine. Atonu e le o le tulaga lea, faʻafesoʻotaʻi soʻo se endocrinologist poʻo le fomaʻi.

e leʻi faʻalavelaveina ai e se tasi ia laau. leai se afaina mai ia i latou

Ioe, leai se fesili! Alu i le laufanua lauʻeleʻele ma 'ai iina.

Ou te aveina le maninil e tusa ma le lima tausaga. E fesoasoani lelei ma e leʻi maitauina soʻo se suiga i le itu i le soifua maloloina. Nai lo le suka, ou te faʻaaoga le fructose i ni mea laiti.

Ou te aveina le metformin ma le faatulagaga ae le taugata ma le suka e faaitiitia lelei

O se tulaga Europa lenei - e leai se mea e tatau ona taliaina. Maʻisuka ma le 13 tausaga o le poto masani.

Inu le siofor mo le puipuia ma le taumafataga, ioe, mulimuli: ia le aofia ai mea uma e le suamalie, suamalie, falaoamata, numera numera 9 i luga o le upega.

Irina e 47 tausaga. E i ai aʻu kullukose (suka) mai se vein 8, suka i le urini 5. O suʻega uma e masani lava. O le fomaʻi endocrinologist na faʻatulagaina glucafash-750 ma le umi o le tasi papa i le po. O le asō na ou faatonuina ai Diabe E leai, ae o le a ou le toe faatauina mai. faafetai mo le iloiloga moni

Alesana, afai e te i ai le suka 7 po o le 7.5 mo se taimi umi, ona e pipii ai lea i se meaʻai hypoglycemic, ie. itiiti ifo mea e maua ai le gaʻo, gaʻo ma le fulufulu. Mai loʻu lava aafiaga, sa i ai pe tusa ma le 10 tausaga gaʻo mai le 7 po o le 7.7 ma le aunoa ma le "avega". Sa nofo ma sa lelei mea uma. Ae na mafai ona ou alu i le ogatotonu o le endocrinology (na maua loʻu toalua i le tumo, na te le fia alu mo se suʻega, e tatau ona alu ma ia), na latou mauaina le suka 7.3. "Sei o tatou inu i fua aupito maualalo o Amaril ma talu ai e tele sou mamafa, o le 1000 Glucofage. Ma latou te lei fai mai e pei o se vailaau mo le ola ma i ni gaʻo tetele. Ina ua mavae le 3 aso, sa taumafai o ia e "alu ese", ae le o iinei ae lei alu le suka seia atoa le 12 iunite. O le taunuʻuga ina ua mavae le 10 tausaga, 2 otaota o Novonorm, 2 pusa o Glucofage ma le 40 mg o le Lantus (inisalini). Ma o le suka e taamilo i luga aʻe o le 10 i luga o se manava gaogao. Ma sa latou filifili foi e tuu loʻu tina i le maʻi mama (sa 76 ona tausaga i lena taimi, ae na pasi mai ia te aʻu). Sa tonu ia te au e le tatau ona ia taliaina (atonu ua ou sese). Ae 5 tausaga ua mavae, ou te fuaina lona suka i lea taimi ma lea taimi ma e mai le 5.6 i le 7.6 iunite. Ma ua 80 ona tausaga. O lea la e tosina ai faaiuga. E tatau ona ou amata taumafa i fualaau. Ia o loʻu manatu lenei. Filifili mo oe ia maloloina

Hello Lyudmila. O loʻu igoa o Elena. E pei ona tusia uma e oe. E i ai sau imeli ou te fia tusi atu ia te oe lava ia. Faamolemole tusi. Ou te fia talanoa ma oe. I lau faʻatagaga ... ..

O le maʻisuka ua faatauina atu i se fale talavai 300-360 rubles.

Faatasi ai ma le fesoasoani o le "maʻisuka tatau" talafeagai e mafai ona e faʻaititia lenei tulaga i mea masani. I le auala, 7-7.5 - i luga o se manava gaogao? A maeʻa ona 'ai, aua le popole.

Soo se mea !! O loʻo faʻapipiʻi uma punaoa Initaneti i lenei faʻasalalauga DiabetNota ... mea o loʻo tupu. Pe na o totonu lava o lo tatou atunuu mafatia e lagona ai e le au sikola le leai o se totogi? O le telefoni telefoni ... o lea ua latou faia tupe mo le soifua maloloina ma le atuatuvale o tagata ... Na ou vaai i se faasalalauga faalauiloa i Instagram, o le mea e leaga ai, ma o lenei punaoa e lei pasia e le au faimamago .. ua pasi, na ou vaai, o le tau mo "tatou" eria e 1 lelei ... lelei, ou te manatu o le a ou faatulagaina ... mo le tina, o loo i ai o ia i le inisalini mo le tolu tausaga ... moni, ina ua mavae le tolu sekone ... e pei ona i ai, e lua ituaiga o ofo, tasi mo 4950 rubles (5 pusa), o le lua mo 3590 rubles (3 packs) .. na faia se taimi Na vave ona ou mauaina se tali i le "mafaufau" - o le ofo i lau eria e tapulaa, a taeao atonu ua maeʻa le prep Arat i luga o fualaau (i lau eria) .. O le mea tuai ua avea ma fulufulu mamoe, 90% o taimi uma e masani lava o se "panacea", i soo se mea e na o le faia o iloiloga, e le mafai ona ou talitonu i ai. Ou te le talitonu i ni "lanu piniki" i lo tatou lalolagi faigata ... ae o se mea alofa, ou te matua manao lava e faaitiitia le maʻi o loʻu tina ...
Faʻafetai mo le tusiga! O se mea le fiafia e tatau ona ia sailia mo se taimi umi, e le o tagata uma e mafai ona maua ma faitau. O le a sili atu ona pei na tusia e tagata le TRUTH ...

O i latou uma e ofoina atu vailaau mo le 1 lapisi o sikola.

mo le 1 otaota o loʻo i ai le afifi 5 po o le 6 o loʻo i ai se faʻamaufaʻailoga e mo le 1 lapisi pe a faʻatonuina le atoaga atoa ma i le tau atoa e pei o le 990 rub.

Faʻafetai i le tusitala o le tusiga, o ia mataupu e faigofie tele mo tagata e tuʻuina atu i tagata uma e iloa e uiga i nei tagata faʻatau.

E le gaoioi tagata i lenei crook! O loʻo ou galue pea i le 63 tausaga
i se suʻega faʻapitoa sa faʻaalia ai le suka o le toto suka 16 lagona le fiafia
na faatonuina e le fomai METFORMIN 500mg 60 pusa i le falemaʻi.
O le suka e tusa lava pe a uma le 'ai e le sili atu ma le 8 ma i luga o se manava gaogao e pei o le masani
4.5-5. E tusa ai, Alexander Laskovets.

Metformin o se faʻamaumauga faʻamaonia, ma o diabenot o se paga!

Ou te alu i le glucophage, pe sili pe leaga 7

ma ou te le fesoasoani moni ia te aʻu e inu i le taeao ma i le afiafi 1000 siofor poo le metformin pito sili ona maualuga e mafai ona faaopoopo atili
na vaʻavaʻai i le vaeluaga o le pigeonhole, e tutusa lava le laʻau

Le aso lelei tina 73 rocky tsukor 14-17 i le taimi e te le fia alu, e mafai ona e taumafai (metformin) soʻo se mea e te manaʻomia.

E sili atu le faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, i upu e leai se tasi na te faʻamatalaina togafitiga.

Ma ei ai se eseesega, o le kamupani metoformin?

Sili Glyukofazh poʻo Siofor, ae o le tagata lava ia!

Sanya, o aʻu foi, 63, afai e fesoasoani metformin, ou te tatalo mo oe i le Alii le Atua, faafetai tele lava.

O se taumafataga lelei o lona uiga o oe. Matau mea uma, lelei lelei.

Faafetai tele i le tusitala o le tusiga! E fia taimi ua taulaʻi atu i ai le au sikola-fesuisuiai ... Ou te manao uma e talitonu o vailaau o loo e faatali mai o le a oo mai, ma mulimuli ane o lenei alofa tunoa o le a oo mai ia i tatou ... Ala.

O le TIN ua faʻaalia e le o iai i luga o le upega tafaʻilagi a le tagata faatau. E fesuiaʻi le tagata faʻatau faʻatau.

I Siamani, o tagata e maua i le maʻisuka ma e le iloa e uiga i DIABENOT, ae o loʻo matou tufatufa atu lenei vailaʻau i fea na maua ai?

Na ou faʻatonuina ona faitau mai lea o tali nei mai le faletusi ou te le manaʻo e fai lenei vavega vailaʻau. O le a le mea mo aʻu

E leai se mea, pe a mavae le 30 aso o le a lafoina e le meli le afifi i nei tauva ...

Tamara! E le o oe naʻo le tasi) Na ou faanatinati ma faʻatonu nei capsules, ona amata loa lea ona ou faitau i iloiloga a Diabenot, o le taimi nei ou te le pikiina le vaega mai le ofisa o le pusameli ... e le talafeagai lava, e le fai mai e tagata meli meli se upu e uiga ia te ia ... e ui lava latou te iloa au i le vaai, i le nuu ola) mo le vaiaso lona lua ua alu. Ioe, o le a latou momoe faatasi ma i latou mo le masina ma o le a toe auina mai) o le a latou iloa le auala e faavalea ai tagata! Faʻafetai i lenei 'upega tafaʻilagi mo le tatalaina o oʻu mata, a leai ou te tuʻuina atu 5,000 mo le "penisina".

o le a leai se mea

e leai se mea e toe foi i tua i le 30 aso

Roma, Natasha, Olga! Faʻafetai mo le tali. O au, foi, o se toeaina valea, na faatauina mai ma poloaiina. Ma o lenei o le a ou le aveesea mai le ofisa o le ofisa. Ae, o le tele o tupe ma a matou penisione. O afea o le a latou taofia ai le taufaasese ma le taufaifai ia i tatou?

Lies, tagata, aua le faʻasesēina. E leai se fesoasoani i soo se auala, leai ni suiga, na o tupe i lalo o le vai. Ma e leai se tasi e manaʻo e toe foi mai! Latou te tunu "paʻu" mo le 5600 r ma faaauau pea ona uu!

Sa ou taumafai e maua se vailaau mo le suka SHUGANORM ma pe a ou faitau e uiga i le sugar SHOGANORM ma pe a ou faitau e uiga i ai, na foliga mai e le lelei.

E le gata i lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, o le mea lea, Pe le o se taimi ea mo i tatou e suia ai o tatou mafaufau?

"Vavega o fualaau faasaina" i luga o le initaneti ua tetea tele, mo mea uma faʻapitoa ma uma i le tau e tasi = 1 ruble (e foliga mai, tasi faleoloa). Ou te faitauina taimi uma ia nofoaga faafomaʻi, talu ai e leai se tasi na te iloa le auala e togafitia ai i le taimi nei, e tatau ona ou aoina faamatalaga i luga o le lisi atoa o oʻu maʻi, o lea e le uma le aso ina ia ou le tautevateva i luga o soʻo se faalauiloa faalauaitele o se togafitiga faafomai, ona o le kanesa, mai le vaivai, ona maua mai lea o meaʻai, ona maua mai lea o fasipepa ... e faigofie ona maua ni nati. O le tele lenei o tagata latou te maua tupe i ai! E le mafai ona ou malamalama pe aisea e faatau ai e tagata MEDICINES luga ole Initaneti (e le gata ina le aoga, ae e matautia foi)? O loʻo i ai falemaʻi mo lenei mea! Ma e leai se faʻamautinoaga, ae o le tele o nisi o faʻamoemoe o le tiute, i le ala, e leai se tasi na faʻailogaina togafitiga tuai a Soviet, manatua e uiga ia i latou, e taugofie ma fesoasoani. Tagata, ia lava lelei, e faigofie ona faitau faʻamatalaga e uiga i soʻo se fualaau faasaina i luga o isi 'upega tafaʻi tolu, fesili i uo, i luga o soʻo se fonotaga, ma isi.

Sa ou talitonu moni ia Pozner. Sa ou faatauina mai se vasega o le 5 pake. Faʻailoga atoa. Na toetoe a ou lele i KOMU. Ou te manaʻo e faʻatasi ma taʻusalaina nei faletalimalo mai Sasher Med. Sauni e foai atu se vaega o le penisione i se mafuaaga tonu. Aua le tali atu ma le lōia - maʻisuka.

O totogi uma o le a faʻamutaina! Ou te iloa le mea o loʻo ou talanoa i ai, e le gata o aʻu o le maʻisuka, ae o se tagata aʻoga foi. O feʻau o diabenot o se vailaau sili ona lelei, ma e le mafai e le mafia faatoaga ona faasalalauina, e taufaaleaga. Ou te iloa le mea o loʻo ou talanoa i ai, o Diabenot o loʻo tufatufa atu i le faiga o le CPA. Faataitaiga: o le tau o lenei fualaau faasaina e 990 rupu.(500-700 totogi i le sapalai o le tufatufaina mo le talosaga, 200-300 rubles o tupe maua a le kamupani ma le tau o le 90 rubles. O nofoaga uma o le maʻisuka o loo tagiau ma faasalalauga mo lenei fualaau faasaina, aisea e te manatu ai e manino le tali!

ae o le a le faʻatau faamalosia o fualaau faasaina?

Onglisa o se fualaau lelei, ae sili atu le tau nai lo metformin

Ioe, na ou manaʻo foi e faʻatonu lenei vailaʻau mo loʻu toʻalua, o le tau i luga o le 'upega tafaʻilagi o le 147 rubles. Ina ua valaau le teineitiiti e faamanino le poloaiga, na foliga mai o lenei tau e mo le tasi capsule ma mo se aafiaga lelei e te manaomia ni ato se tolu ma mo au o le a latou tau "na o le" tolu afe faatasi ma le taulimaina. Ina ua ou fai atu o le a ou mafaufau ma toe valaau atu ia te oe, na amata ona latou faamalosia au ma amata ai ona tautala saʻo le teineitiiti i se auala mataga. Na tonu ia te au o le a ou le faia se poloaiga, ae na ou faitauina ia iloiloga ma taunuu i lau saite. Ou te le iloa po o ai e talitonu, masalo ua latou totogia lenei "anti-advertising" e oe, ae o le a ou le faʻatonuina lelei. I luga o la latou upega tafaʻilagi, na ou tuʻuina foi se toe iloiloga, auina atu mo le faʻatonutonuina, atonu latou te le misia

Na toetoe a ou faʻatonuina, na ou mateina lelei e suʻesuʻe i totonu o le Initaneti, faʻafetai na ou oʻo i lenei 'upega tafaʻilagi, o lea o le a ou teena le poloaiga.

Na o le taimi nei na valaau ai le pule, ma le mafaufau mo le afa itula, i laʻu talosaga e taʻu atu le tuatusi o fea oi ai, na ia fai mai ua i ai sona aso a taeao, na ia fai mai oi latou i le 11 Pyryeva, tatou o e vaavaai mo na "foliga"

Sa le mafai ona ou moe. I le 2 o le po i le "pogisa" i luga o le Initaneti. Faʻalagolago i Debitonot, faʻatonu. 5 minute mulimuli ane na latou valaauliaina au! O tagata mativa e le momoe i le po e uiga i lo tatou soifua maloloina. Ua matou manuia i nei 5 minute e asiasi ai i lenei itulau. Tetee faʻalosolo. "Mama" e le soona paie e toe valaau atu, e tatau ona ita. O se mea e maasiasi ai au. A uma mea uma, ou te iloa lena mea - ma o loʻo ou ave taavale. Faafetai

Sa ou ola seia oʻo i loʻu tausaga litaea ma "faatauina se isi kopi" totogi atu i le sili atu i le 4,000 rubles mo le maʻisuka, ma o le taunuuga e le o le maʻisuka e mafai ona togafitia, ae i le isi itu le maualuga o le suka e sili atu nai lo le amataga, ou te manao e mo na tagata o loo aafia i lea faiga taufaasese o le a latou maua togafitiga mo le soifua maloloina mo faʻamaʻi sili ona leaga ... faʻapefea ona mafai ona latou manuia mai le soifua maloloina ma le le manuia o tagata ... ona o latou i ai matua ma fanau matutua ...

O se manaʻoga sili lenei i tagata sikolasipi. Ou te auai atu ia te oe.

E leai se Faavae! E leai se tulafono! Ma o loʻo matou fausia se setete o tulafono! O afea o le a muta?! Faailoa, o la matou tulafono ia !! O ai o loʻo faoa? Tagata matutua sinia!

O le aso nei, na ou maua ai se fiafiaga mo le DIABENOT, sa ou fiafia, ma sa ou faia se talosaga, mo lo matou itulagi o le tau e sili ona maualuga e 97 ruulu, na latou toe valaau mai ia te aʻu i ni nai minute. O le aso atoa na ou malolo ai. Ma o le taimi nei ua ou vaʻavaʻai i iloiloga ma iloa ai o se mea leaga lea. Na ia valaau mai ia te aʻu i luga o le telefoni ma fai atu ia i latou e faalēaogā le poloaiga, ma faatonuina e talanoa ma le fomaʻi, o le na fai mai e le tatau ona ou faaaogaina lenei masini. GIRL, o se mea na goto ma fai mai o le a latou tolopoina le poloaiga, e leʻi fesili i le igoa poʻo le tuatusi. Ae e oo mai lava, o le a ou musu e toe totogi.

Masalo taofi le tautau i luga o taifau i luga o Putin?

Faʻafetai mo le mea moni. O lenei ou te le faʻatau.

O se tala talitutusa: po, ou te faʻaigoaina i luga o le Initaneti, ou te tautevateva i luga o se faasalalauga mo se maʻisuka, o se tagata faaaloalogia, Pozner ... na latou valaʻau i ni nai minute, o le tamaitai teine ​​o Larisa na fesili tele, ma fai mai matou te manaomia le 80 capsule mo le togafitiga, e sili atu i le 5000 rubles, nai lo le faalauiloa 149! Ma o le 149 o le tau o le 1 capsule! Ae e mafai ona e amataina le ala amata, 40 capsules mo le 3300. E foliga mai, i le po ua uma le mataala, ma ua faaseseina au, faia se poloaiga, ou te manao i se vavega, toe faaleleia. Ma o le taeao sa ou mafaufau lelei i ai, na ou maua ai le tusiga lenei, faafetai i le tusitala! O le a ou le aveina le poloaiga. O se mea faʻafefe tele - le faʻaaogaina mulimuli o tagata maʻi!

Faʻatonuina, ona iloa ai lea o le teteʻa lea., Faʻaliliu e toe faʻaola. I le taimi nei, ua latou maua ni valaau e talosaga e toe totogi pe totogi mo le tuliesea o oloa i le kamupani. Faamolemole taʻu mai pe faʻapefea ona muta le telefoni.

Na ou poloai foi i le maʻisuka E le o le taimi nei, ma o lea ua ou faitau i ai, ou te le alu i le ofisa o le pusameli, ua uma ona ou maua se sikola i le post a Rusia

Ituaiga 2 maʻisuka. Mo se taimi uumi. O se fofo atoatoa mo le maʻisuka e le talafeagai, ae e mafai ona pulea. O faʻamatalaga e uiga ia Diabenot na faʻafuaseʻi ona oʻo mai. Sa ou saili mo lona tuufaatasiga ma iloiloga i luga. Faʻafetai mo le faʻamatalaga.
Latou te le sailia le lelei mai le lelei. Sa ou aveina Glucouch mo le puipuiga mo se taimi umi. Sugar e masani lava, e ui e le mafai ona ou taofia mai au lava suti. O lea e matua faamalieina ai au, ae o le faamoemoe e mafanafana ma e faafuasei lava ona foliga mai se mea fou ma mataalia?
Faafetai mo le taofia aʻu mai le mauaina o lenei fualaau faasaina.

Tatyana, alofa. Ma o le a le ituaiga vailaʻau o Glucouch? O fea e te faʻatauina?

Talofa tagata. O le taimi lava na fai mai ai le tagata atamai. Ole maʻi suka e le o se faʻamaʻi, o le Stimulus of Life.

Tatyana, ma Glukoch o palama poʻo leaga ma o loʻo faʻatau atu i se fale talavai? Ou te malamalama e le mafai ona e aveina i latou i taimi uma?

O se mea e moemiti. O le mea moni, afai e le fesoasoani le togafitiga masani, o le mea lea e le fesoasoani! O nisi ituaiga fesoasoani faaopoopo! Na latou valaau mai ia te aʻu i luga o le fale. I luga o le telefoni, ma faailoa atu e le pule o ia o se fomai! Na ou mautinoa e na o le a fesoasoani lea e tuuitiitia ai le kulukose mai le 13 i le 6. Na ou suʻesuʻeina o se tagata poto faapitoa i vailaau mo togafitiga ma sa i ai sa matou autu atoa e uiga i nei mea, e oo lava i le gagana e le tatau ona taua o vailaau, mea. tagata faʻatautaia, faʻataʻitaʻiga masani tau pulega O le mea lea e le o se mea e faasaina! E leai se tulafono faatonutonu manino! Ma ou te faʻamoemoe o le a le fautuaina e se tagata e mulimuli i le endocrinologist lenei "faavavega. fualaau faasaina

E tele faafetai mo Yarik medik mo le tusiga sao ma tagata uma na tuua manatu, na mananao foi e faʻatonu Diabenot, o tagata lelei e mafaufau

O le taimi nei ua faʻalauiloa uma e le Televise Tutotonu SugaNorm i luga o le Initaneti ma le suʻesuʻeina o endocrinologist o Rusia. Ou te fefe e faʻatonu. E ui lava i le 147 rubles, tatou te le manaʻomia se afifi se tasi mo le togafitiga, ma o le afe ma afe lea. Na toe maua e le tagata maʻi maʻi le teteʻa mo i tatou.

O le isi lenei mea! Ua ou tuufaatasia se lisi fou o fualaau faasaina (SugaNorm i lenei lisi). O le taimi lava e oʻo mai ai le taimi avanoa o le a ou tusia ai se tusiga.

Talofa, o le faʻamalosi-faʻatau kopi e le o se paga e fesoasoani tele, pe o Metformin sili atu ona faʻaaogaina? faafetai

Ua ou inuina Forsig mo se tausaga ma le fitu masina. E leai se kopi. Fautuaina e se endocrinologist. Taugata Ae o le afafine e fesoasoani i fafo, ua ia faatauina mai. I le taimi muamua sa ou faatauina i le 2300-2500 rubles. Ona tuʻuina atu lea ia te ia se kata fale faʻamalositino mo le 25 pasene le faʻaitiitiga i le masani ai ona faʻatau. Ae o le tau e eseese lava 1750-1900 ₽. Talitonu mai ia te au, e aoga. E ui lava, o le a ou le lafi, ou te lagona le alofa mo ana tupe.
Sa i ai laʻu suka i le taeao pe a ma le 17.5 m / mol. A uma le taumafataga ile 23-27 m / mol, e le toe faʻaitiitia. Ou te le o tusia e uiga i taunuuga. E mafai e oe lava ona mafaufau. O lenei i le taeao e mai i le 6 i le 8. I le aoauli, afai ou te matua le fiafia / lelei, ou te fiafia i laʻau suamalie, agasala i meaʻai, 'ai fualaau suamalie, inu susu ma le lauti / mafai ona oʻo i le 15 m / mol. Ae o le mea moni, o au lava ia e tuuaia mo lenei mea, ou te salamo. I le tulaga lautele, afai ou te mulimuli i se meaai malosi, o le suka e le o se mea e masani ai.
E tatau ona ou fai atu i le taimi lava lena, ou te leʻi vave iloaina le iuga. O le uiga lenei o le faʻaitiitia o le suka. O le faifai pea o le paʻu na amata e leʻi amataina i le 6-7 masina o le faʻaoga. Ma e le o vave, faasolosolo malie, malie. Ae o suiga i le tino na vave amata. I se isi itu, e le faigofie tele ona tusitusi, ae afai o oe o se maʻisuka moni, o le ae malamalama ia te au. Sa amata ona alu ese mai le suga mai ia te au. Faʻasolosolo, i luga o mucous membranes. Sa i ai se manogi i totonu o faletaele, loʻu atua. E pei lava o aʻu o se fale gaosi suka. Sugar lava ia e le suamalie pei o mea uma sa ou i ai. Na suia le underwear 3-4 taimi i le aso, ma o le solo e sili atu, e ui lava sa masani ona fufulu. E pe a ma le 4 masina. Ona alu ese uma lea. Ou te talitonu o nei suiga uma e tatau ona faʻamalosia.
E 68 oʻu tausaga. Ua ou maʻi i le maʻisuka talu mai le 1985. Faʻamaumau i le 2000. Muamua, na ou vaʻaia le maninil, ona faʻaliliu atu lea i le inisalini, ona faaopoopo ai lea o le insulin + metformin.O le mea moni lava, o nei mea uma o loʻo totoe nei, ae o le moliuila na faʻaititia e le 3 iunite, ma le vave faʻavave mai 6-8-6 - ile 3-5-5 poʻo le 4 iunite. Mo aʻu o se ituaiga, ae mo isi, ou te le iloa.
Ma le faamaoni, L.N.

Ou te manatu e le o lenei mea mai ia Forsigi. O le faʻasagaga o se atinaʻeina o tagata Amelika ma le suʻega a tagata Rusia. Na ave le vailaʻau mo le tusa ma le 2 tausaga, ae i ai, ma glyformin. A maeʻa le faalēaogāina o Forsigi (ona o le tau maualuga), e leʻi suia le ata o suka. FAAIUGA: E te manaʻo moni e inu vailaʻau, aemaise lava i se faʻamaʻi tuga. I le auala, na faatonuina e fomaʻi i le falemai mo Forsig. Ma i totonu o le falemaʻi, e leʻi faʻalogo le tagata suʻesuʻe i le fale. Se mea faapenei. I "tagata faigaluega uma lava" SOIFUA MALOLOINA.

Maua le gaosiga fua i le falemaʻi o Trazhenta Amerika ma faʻatasi ai ma le maʻi suka 60 ave i le tasi taeao i luga o se manava gaogao ile afa itula ao lei oʻo i taumafataga. Ma ua galo ia te oe le maʻisuka.

Mosyche fesoasoani i le suka, ae ei ai ona aʻafiaga i le mea muamua, o le fiainu e le uma, ma i le avea ai ma se tamaitai, ua ou maʻi tigaina ma le toe inu.

E sili atu le paie o loʻoi ai ina ia suia e tusa lava po o le a le taufaasese! O mea latou te ofoina atu ai vailaʻau mo 149 rubles, pe tusa foi mo le 1 ruble, o se mea pepelo pepelo! E i ai so tatou tulaga faʻapitoa aua o le Setete, e tusa ai ma la tatou ofisa pulemalo ma le Peresetene, e le o faʻasalaina i tatou! E togafitia i latou e aunoa ma se totogi ma faʻamaonia saʻo! Atonu o faʻasalaga faʻasalaga i afi e te vaʻaia ma le faʻaeteete i faafitauli i vaega uma o le olaga ?! Aisea e faatagaina ai tagata fomaʻi taufaaleaga ma tagata oona? O le fasioti tagata ma le loto i ai! Talu ai nei, i totonu o falemaʻi, mo faʻataʻitaʻiga e aunoa ma se totogi, na amata ai ona latou tuʻuina atu vailaʻau mo le maʻisuka o le ituaiga lona lua Glycaside na gaosia i Tolyatti. ! O lenei ua ou faatauina Glediab ma o le a ou taumafai e toe faaleleia ma o le a ou malamalama ...

Sa ou poloai atu ou te le toe faatauina. Faafetai mo manatu faaalia.

Faalavelave faʻafuaseʻi i le Initaneti i le DIABENOT mo le 147r. O loʻo maʻi loʻu tuagane i le maʻisuka, o lea na ia filifili ai e fesoasoani - na ia faʻamatalaina le tusa ma le 20 pake, mo le 2600. I Sakhalin e taugata tele togafitiga, na vave ona oʻo mai le afifi. Na maua e le teineititi se vaega i le meli, aumai i le fale, ma o loʻo i ai le tasi pepa o loʻo taoto. Talosia ia tuuina mai e le Atua le soifua maloloina i tagata uma oe faaseseina i tatou. I le taimi nei I luga o le Initaneti ou te le alu i ia nofoaga. E matua taufaaleaga lava mo le taufaasese, e le maua e tagata le lelei i tagata mamai.

E tatau mo tagata uma oe faitau i nei iloiloga e faʻatonu ai le fualaau faasaina. totogi, ae le o le toe faʻaolaina mai le fale lafo. O le uiga e mautinoa lava i tagata uma (o le a latou totogiina le faʻaaliga).
Se afe afe toe foi mai, ma pe afai o se ulugafulu fia afe. Oi, o le mafaufau, o loʻu fale mai le pito, e mafai ona e faʻasalaina.

Ou te lagolagoina.
O le auala lena e tatau ai ona tau ma i latou.

Faʻasala ia i latou e manuia mai maʻi ma faaseseina i latou! Ou te moomoo ia toe faafoi mai ia te oe faanoanoaga oe mamaʻi i tupe mai le faatauina atu! o le a se mea e te lagona e pei o le leiloa o le faamoemoe o le toe faaleleia! Tagata leaga! manaʻomia se tusiga o le tulafono solitulafono mo lenei solitulafono!

Mo le tusa ma le 15 tausaga na ia inu ai se tamaʻi tamaitusi. Sugar maualuga, ae ou te leʻi popole i / / lagona lelei. Na ou alu i le falemai, sa ou faia se taotoga e aveese ai se vein. Na auina aʻu e le fomai i le endocrinologist. Na ia faʻalogo ma tusi mai ia Forsig ma Galvus Met. Taugata Ae o le suka e masani lava. Mo aso e lima na teʻa ese ai. Vaʻaia le vaʻai. Ua susulu ata. O nisi taimi ou te 'ai ai le aisakulimi)) Ma i se tulaga lautele ua ou faamalieina i loʻu olaga. E 56 oʻu tausaga.

I le taimi nei, na ou mauaina se faasalalauga i luga o le initaneti. Na ou fiafia o matua uma o le maʻisuka !! Sa ou fiafia i le afa aso e fesoasoani i oʻu aiga !! Na ou le maasiasi i le talanoaga a le pule ... Na ou tautala i le leai o se galuega !! O le na o le faaalia lava ua uma ona matou filifilia le togafitiga na ou le mautonu ai loa .. Ma o lenei, ina ua mavae le 1 minute o le ma talanoaga. -a avea aʻu ma o latou tagata faʻatau, aua e faafuasei lava o aʻu o se tauva ma iloa le tuufaatasiga o la latou vavega. Faʻailoga, i se upu !! Ma le maasiasi i lo matou peresitene ma le Matagaluega o le Soifua Malōlōina !!
faafetai mo lenei faʻamatalaga.

Ia, o le a lou peresetene, pe o lau mea sese lava? Leai se tasi e tuuaia? Ua uma ona ia pulea le atunuu i le tulaga o le tusi lesona.Ia, e le mafai ona vavaeeseina o ia, ina ia mafai ai foi e ia ona vavalalata le maʻisuka! Mafaufau i mea e te tusia. E i ai isi fausaga mo lenei faʻamoemoe ma o le mafuaʻaga lea latou te le faigaluega ai - o le fesili lenei. Ona latou mauaina lea o le peresitene sili ona leaga

Fufulu vai mama! Sa ou manaʻo e faʻatau se faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga mo suʻega ...
Na latou amataina le "Full Course" o togafitiga i le 8800 ry. 8- (
Na ia fai mai e aunoa ma le talitonu o le aoga o le fualaau faasaina o le a ou le aveina 8-
To tomuzh ... n = "o le afifi o oloa e le o le afa o le fuaitau" fualaau "poo le" capsule "ae o le faaupuga" PORTION! " E foliga mai o le taimi muamua i le potuʻai sa fefaatauai.
Aua e te talitonu i ai! Fafaga. "

Yarik-medik faafetai tele mo le nofoaga o le vavalalata.

Faafetai mo le saite, ou te lei faia le poloaiga! Na vave foi ona latou toe foi mai, o le alii talavou (e igoa ia Andrey) na tautala ma le faaaloalo ma le faauo seia oo i le taimi na ou faailoa atu ai ia te ia atonu e mafai ona ou faia se poloaiga mulimuli ane. Sese, fai mai, ona ese lea o le tau! O le mea lautele, o faailoga uma o le teteʻa a Lochovsky, faʻafetai, tagata, na laveaʻiina aʻu lima afe rubles! Matou te talitonu pea i nei "vavega"

Ou te mafatia foi i le maʻisuka ituaiga 2 mo le tausaga lona lua. Ma le auala na avea ai mea uma ma sina taitaia i DiaBenot. Ae faafetai i mea uma mo le saʻolotoga saʻo. Ioe i le le manuia o isi e mananao e fiafia.

Ia Oketopa, na ia faatauina foi DIABENOTE mo le faasalalauga mo le 147 rubles, faatonuina, valaau vave vave, e pei o se diabetistist, faailoa mai o ia lava, amata ona fesiligia. Na ou taumafai e faʻalavelaveina na naʻo loʻu manaʻo e faʻatonu se fualaau mo le 147 rubles - tasi le afifi (e ui lava e le o fai mai faasalalauga mo le 147 rubles e tasi lava le mea), i se aotelega, na ofoina mai e lenei fomai ia te aʻu le afa tausaga mo le 24500 rubles. Ou te faalavelaveina, ou te fai atu ou te le o toe tilotilo i iloiloga uma, ou te lei vaai i le tuufaatasiga, ae mo nisi mafuaaga na ia filifili ai ua uma ona ou malie (na ia taumafai e tusi se mea ma ua foliga mai na ou iloa atu ia te ia), taʻu mai ia te au latou te galulue ma le imeli a le Pony Express, ma i ni nai minute o le a toe foʻi mai le pule ia te aʻu. Ou te leʻi faatali mo le chime. tuu le telefoni i le faiga o le lele, leai se tasi e valaʻau. Vaʻai faalemafaufau i loʻu teʻi ina ua tolu aso mulimuli ane sa latou valaʻau mai lenei lava "Pony" ma fesili mai po o fea e tuʻuina atu ai le vaega. E masani lava, sa ou musu, ma fai atu ou te leʻi tuuina atu i ai se faamaoniga o le auina atu. Na talosagaina ma le le fiafia e le alii talavou le auina atu o le fanua? Na ou fai atu, ioe, e tusa lava pe ou te le o se tagata e le o se tagata, ou te le faatauina. I loʻu manatu, mo le "Pony" o se tulaga i tiute.
Ia, i le vaiaso na tea nei, na ou maua ai se panacea fou mo le maʻisuka: Dianor - ma mo naʻo le aso nei ma naʻo le matou vaega mo se lapisi, ou te tilotilo i le tuufaatasiga: garlic garlic, L-arginine, inulin ma se isi ulugalii. Ou te resitalaina le poloaiga, toe foʻi i totonu o ni nai minute, amata le suʻesuʻega, taofi, ou te fai atu ou te iloa uma tala mataʻutia e uiga i le maʻisuka. Faamolemole auina mai se tasi afifi mo le lapisi, ou te manao e faataitai, ou te ave le lafoina. Latou te faʻamatala mai ia te aʻu o se ofo faapitoa lenei, ma e na o le 3 le afifi e alu i se lapisi, ou te manatu e le o taʻua le tolu mo le tau o le lua, e pei o le 1 maʻa mo se afifi, ma a ou malamalama i ai, e mafai foi ona ou faʻatonuina ni fasi pepa se 5 O lo o ou tipi. Fai mai Nooo latou te manaʻomia se ala: poʻo le 3 pcs. mo le 3 afe i se mea poʻo 5 fasi vaega mo le 4900 ma se mea. I se faapuupuuga, na ou fai atu o le teteʻa lea, na latou faatiga ia te au.

Faafetai tele! Na toetoe a ou faatauina mai.

E naʻo se taumafataga maualalo-kapiti, o le itula ma le afa afa ma le metformin o le a tumau pea le puleaina o le maʻisuka. Ma le fua faʻatatau o le kulukose tolu taimi i le aso. E sili atu le vao o le vao faatasi ai ma le faaopoopoina o blueberries, o vine foi ei ai se faasinomaga maualuga. Ma fesoasoani i aso uma: chicory, cinnamon ma le faʻaogaina, o latou uma lava i se moli malamalama e faʻaititia ai le suka. O isi auala uma o faiva faiva mo le faʻamalo.

E le o se taugata tele, ae o le taimi lava e tasi mulimuli ane na latou toe valaau mai ai ia te au ma ua amata ona taʻavale le tamaititi e aunoa ma le faʻalogo mai ia te aʻu, na ou musu, ma iloa ua amata ona latou manava, sa vave ona ou mauaina se nofoaga, faafetai mo le tusiaina o se mea ma o nisi taimi e te le iloa pe faapefea ona inu o fualaau faatonuina poʻo le le inu i le falemaʻi, ua faatonuina e le fomai laititi se maʻisuka malosi MV ma e le fetaui ia te au, ou te le iloa pe faapefea ona faaitiitia le suka, ae e te tausia le tasio le isi gaioiga muamua na inu ai le glyformin e masani lava le leaga Na ou taofia le masani atonu o le a taʻu atu e se tasi ia te oe le mea e ave ai se mea fualaau faisua

Larisa, faitau nei iloiloga. Na ou faatonuina foi, na latou fai mai ua taunuu le vaega, ae o le a ou le pikiina. Sa ou manao e fautuaina oe e teu i lalo le fatu o le kumino uliuli (e masani lava ona faatau atu e tagata Masila, pe a mafai, oe mafai ona faatau). Na ou aveina, tuu ifo i le masani. Ma ua i ai foi se helbo. E leʻi taumafai lava o ia, o loʻo taoto, o loʻo faatalitali mai mo aʻu e talia o ia. O pupuuli uila na totoina i totonu o se mea e fai ai le kofe ma i luga o se manava gaogao o le teaspoon sa fufulu i lalo i le vai 15 minute ao leʻi faia taumafataga. E tatau ona 2-3 taimi i le aso, ae na o le taeao. O loʻo iai le infa i le initaneti. E tatau ona ou faitau Helba, ou te le manatua. E mafai 10 aso tasi, 10 aso le isi. Faʻaauau pea i le auala e faʻaititia. E te leʻi faʻamatalaina metformin? E tiga oʻu vae pe a ou gau.

Fool! Sa ou faalagolago i faasalalauga, aemaise lava pe a amata ona faasalalauina e Vladimir Pozner lenei oloa ma faatau se seti atoa. Na o le togi ese o le tupe, na amata ona oso aʻe le suka, ma le isi, na maʻi le ate. O le faʻavalevalea o ni tagata faʻavalea ma Pozner, e foliga mai, i la latou vaega, o le a le mea lenei. E faʻapefea ona manuia se tasi mai tagata ua matua leaga.

Ma o ai na fai atu ia te oe o Posner e auai i se vaʻa? Ma afai na tusia Putin iina? E te talitonu foi? E tatau ona e atamai ma e le talitonu i tagata uma i se laina.

O le Posner e leai se mea e fai i lenei mea. E te le o vaʻavaʻai lava e fesoʻotaʻi atu i tagata taʻutaʻua taʻutaʻua.

Faafetai i tagata uma mo auiliiliga auʻiliʻili a Diabenot, e manatu o se vaifofo mo le maʻisuka. Soifua maloloina uma, malosi, malosi.

Ou te faafetai i le na foafoaina lenei upega tafaʻilagi mo le faʻamatalaga, talu ai ona ua ou masani i ai, na ou talitonu ai o se isi tagata taufaasese o tagatanuu o le Russian Federation i le tuusao faʻamaonia ma le faʻamaonia o lenei mea leaga i le tulaga o le soifua maloloina e pulega ...

Ma e le o le taimi muamua lava lea na ou maua ai le faʻatalanoaga ma finauga a le "pule" Ou te manaʻo e talitonu o le mea o le a fesoasoani, ae, o le mea e leaga ai, e leai se suiga i lenei olaga ... ma o loʻo tumau pea faʻamaʻi ... ma e leai se mea e faʻafitia.

O aʻu o le maʻisuka e ola i le inisalini, sa ou ola i Niu Ioka mo le 24 tausaga. Ou te nofo i gliburayde, moli ma le palata. Na toetoe lava a ou faatauina se faasalalauga mo se dibenot. O le mea e lelei ai, sa lava loʻu atamai e fefesoʻotai ai i se fomaʻi. Faasalalauga o loʻo taoto: E le faʻatau atu Dibenot i Amerika, e pei o se faʻaopoopoga meaʻai. Ioe, o tagata maʻisuka uma e fautuaina e leiloa le mamafa. Sa ou faatauina se Garcinia Cambodia i le lima tausaga talu ai i luga o le Initaneti mo se tipiga mai la matou faasalalauga faalauiloa (Amerika). Sa latou folafola mai e leai ni faʻailoga. Ina ua mavae aso e lua o le ave o le mamafa na oso mai le 120 i le 180 - lafo i fafo. O lea na matou fafagaina foi. Ma o lenei ua ou vaai i luga o saite Rusia i le faalauiloa atoa o le garcinia. Aua nei e teʻi!

Talofa, na faʻatonu e oʻu matua ia Diabetnot i loʻu tama ananafi, ma oso i Posner. O le pule na valaauina i le 22.30, e foliga mai o le tele o le manaʻoga, talu ai o nei tagata o loʻo galulue solo i le uati. O le aso, na ou iloa ai lenei mea, faitau i iloiloga ma faʻasao latou mai le faʻatau. O se faʻataʻitaʻiga ola: na sau le tagataoloa i la matou galuega talu ai nei ma fai mai e 56 tausaga le matua o loʻo maua i le maʻisuka. O le mea lea, na ia taʻuina atu ma le fiafia i tagata uma na ia faʻatonuina se vailaʻau sili-maʻisuka e ala i le Initaneti ma o le a le toe umi ae ola maloloina (o le Maʻisuka?). Ina ua amata ona ave ni fualaau suamalie, sa le sau se tagata e faigaluega ona ua maliu o ia! Na ou alu e moe ma ou le ala i luga - sa ou pa'ū i se maʻi maʻi suka. Ma ina ua valaau mai loʻu tina ia te au, sa vave ona ou manatuaina lenei mea na tupu. O se mea leaga uma lava, maua se fomaʻi lelei, mulimuli i se meaʻai, faʻanofo solo. A uma mea uma, o loʻo i ai se faʻaaliga: "Sola ese mai le maʻisuka."
O aso uma e valaau ai e se tasi oʻu matua litaea ma ofoina mai se mea. O le sikola o loʻo i ai le faʻavae masani! Aua tou te pa'ū mo a latou togafiti! Faaaloalo ia te oe lava!

E saʻo - faʻamatalaga o fualaau faasaina i luga o le Initaneti o le tatalaga o teteʻa, e oʻo lava i le aʻafiaga o taʻitaʻi sili ona faʻaaloalogia. E foliga mai, e leai se tasi oi latou o loo i ai se faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina oo latou igoa e tagata sikola.
Na ou maua foi se fiafiaga mai faamatalaga, mai le talosaga a Galina e tusi ia Putin. Lata, e pei o se konaseti na faia e Arkady Raikin. Ae o le ata lea e ala i loimata. O gaio nei o loʻo faʻamalosia Putin e talitonu ma toso Russia i le vanu, ae o le afa foi lea o le faalavelave.Ae o le mea moni e faapea, o le lalolagi atoa o loo taofiofi le lamatia o le tosina atu i totonu o le taua ona o le mea moni o le fia miliona o tagata Galinia latou te mafaufau tutusa. Ma o le faʻamoemoe mulimuli o le latou ala mai lea ma suia o latou mafaufau ao leʻi oʻo i le 18 matra.

Ae paga lea, o loʻo i ai pea le tele o na "galiona"! O le malo Soviet o se vaega o le tuuaia mo lenei mea. Afai i taimi Soviet latou te tusia ai se mea i totonu o le nusipepa pe fai i le televise, ona saʻo lena. O lenei o mea uma lava o le faʻafeagai. Ma ua le mafai e tagata ona mafaufau ma suʻesuʻeina i latou lava.

Faafetai mo le tusiga, na ou manao foi e faatonu Diabenot, ae ina ua uma ona ou faitau lelei e le maua aʻu .... Fraudsters, i se upu, e faia e tagata pisinisi faapenei ..

Faafetai mo manatu faaalia, na mafai foi ona ou faia le faasologa ia Diabenot, ae ua ou iloa o le isi lea sikola, o le a ou le toe faatauina mai.

E tatau ona sili atu le faʻatonuina o le vasega, ma a oʻo mai i le ofisa o le falemaʻi e le tatau ona pikiina, ia totogi e latou le totogi o latou lava tupe.

Au uo pele, maʻi ... ola i le atoatoa ... Ou te inu foi i le 6-7 metformin sugar ... Ou te fuaina le suka 2 taimi i le vaiaso ma ua faamalieina ... Ou te 'ai ... Ou te inu ... e lelei mea uma ... afai ou te alu i tua atu o le 7 ou te alu i se meaai. e itiiti ifo le 12 kilokalama .... .... ma, e le o se mea e tupu ai, o le metformin ua faʻamaonia mo le leai o se totogi ma faʻamaonia i masina uma ... Afai e totogi e se tasi (tagata sinia), saili se faʻasalaga e aunoa ma se totogi. Ou te moomoo ia manuia lou soifua maloloina!

Faafetai mo finagalo faaalia! Ma le mea uma, sa ou lagona o loo i ai se teteʻa, ae ao latou fai mai: "o se tagata malemo e tago i se vaovao" ma sa ou faatonuina se ala. Na ou alu i lenei saite, faitau iloiloga, sa ou manao e vave valaau ia tufatufa o "vailaau", ae suia loʻu mafaufau. Tuu pea ia i latou e faamoemoe e maua se tupe mai ia te au. Ou te le toe faatauina. O le tasi auala e auina atu ai 500 rubles, e le o se mea tele, ae toe ... Toe foi, faafetai tele i tagata uma na tuua se iloiloga moni.

Oe, tagata valea, faʻasalalau lenei vailaau faʻataʻitaʻi, ina ia e faʻafefeteina tupe o tagata faʻaseseina, faaseseina tagata. Ioe. e te le faitauina faʻamatalaga, ae iloa- ATUA FESOASOANI METH. ma o mala uma o tagata o le a pa'ū i luga o lou ulu. oe na e ulagia.

Faʻafetai i tagata uma mo manatu faaalia, na ou faʻatonuina foi se paʻu, ae o le a ou le toe faatauina mai, e tusa lava pe latou te le itiiti ifo nai lo ni mea e leiloa. Soifua maloloina i tagata uma.

I le capsule lanu e leai ni lanu, o loʻo i ai le uʻamea e taloina mai Saina. Muamua, ua oti le urosa i Rusia? Masalo mai le panda? Faʻataʻotaʻi le puʻupuʻu o le robots? Pe o Ubeks e tuʻuina atu se taʻavale?

Faafetai mo le kopi. O le poloaiga e 149 rubles, 2 pusa na auina atu mo le 3810, e le o manino le tusi faamaonia i le a, ma e leai ni telefoni mo tali. Ou te manaʻo moni lava i le au sikola ina ia oʻo foi i lenei tulaga, ma ia faaseseina foi.

Talofa, tagata lelei, ou te masalosalo foi i lenei vailaau. Na ou poloai i lenei maʻisuka i le tele o taimi, ae a ou toe foi i tua, ou te teenaina le mea lea. Na ou taumafai i nisi o taimi e fai ni fesili i luga o la latou upega tafaʻilagi aloaia i tagata e tusia ni iloiloga lelei latou te manatu na latou faʻatau mai oloa mai ia i latou ma fesoasoani ia i latou, peitai e le mafai ona tusi atu ia i latou ae le fai ni fesili i tagata e le moni. o loʻo i totonu O le seti uma lava.

Na ou taumafai foi e faʻafesoʻotaʻi tagata oe na fai mai na faʻamalolo i le maʻisuka i totonu o le vaiaso. O nei iloiloga uma e le o iai! E le mafai ona e faʻafesoʻotaʻia nei tagata, lea na foliga mai masalosalo ia te au. Na ou toe foi mai foi i le po i le lima minute i le maea ai o le faasologa, na faailoa mai e le tamaitai o ia o le tagata tomai faapitoa. O le a le tagata poto faapitoa e nofo i le telefoni i le po? Bullshit. Na faitau e le tamaitai i luga o se fasipepa, e le mafai ma e le manao e tali mai i aʻu fesili, ona amata lea ona ia tagi mai ia te au, ona faatoa amata lea ona le fiafia ina ua ia iloaina ou te le manao e faatau vave. Sa matuai le fiafia lava, e peiseai ua ou alu e taofi.

Soifua Maloloina i tagata uma! Taʻu atu i tagata na ave Tiporo. Na fesoasoani le paga ia te oe?

Talofa, Alesana. E maua loʻu maʻisuka 2. Ina ua faatoa aliali mai, na tusi aʻu e le fomaʻi i le taimi lava lena: Metformin ma le maʻisuka e mo le ola, ma o Dibicor e mo le masina o le taliaina. ina ua iloa le maʻisuka, sa i lalo ifo o le 20. i le maeʻa ai o le masina o le ave o Dibicor, na avea le suka ma le 7. E le o fautuaina le suʻi.3 tausaga, sa tausia le suka i totonu o le 7-8. Ma o le ono masina mulimuli na amata ai ona oso malie lemu. Ua oʻo nei i le 13. Na ou alu e faʻatau ia Dibikor. O le vaiaso muamua sa ou inuina ai se pulu i le taeao ma le afiafi, na pauu le suka i le 8. Na ou suia i le 1 i le afiafi. Tau le tau 7-8. Ia, o le a ou faaumaina lenei atigipusa o fualaau aina, malolo, matamata i le suka. Na ou vaai i lau fesili e uiga ia Dibikor, na filifili e faasoa.

Na ou aveina Dibicore. Nai lo lena, ia le maua le mamafa. Sugar na fuaina i nisi taimi, na siitia - e oʻo i le 6.4. Ae talu mai Aperila, sa ou mataituina le mamafa (o nisi taimi ou te alu ai i totonu o se kopa), ma e leai se iuga. E tusa lava pe siitia i se tulaga maualuga. I luga o le suka, na mafua ai ona tulaʻi i le 7.5 ma se sipuni (lauti) o le meli ma o lenei ua ou malosi e tauivi ma savali ma maliu. Ma se masalosalo na tulai mai: masalo na fesoasoani le telefikor i mea le lelei. O lea ia faaeteete!

Sa ou poloai foi, tosina. E peiseai o loʻo i lalo o le vaʻaia. Na latou taʻua ananafi na faatalitali le afifi mo aʻu. E le mafai ona ou aveesea, o lea ua ou toe foi i tua. E tatau ona faitau faʻamatalaga vave. E tusa ma le 3 tausaga talu ai, sa ofoina atu le kapete. E leai se tasi na faalogo i na ituaiga?

O lea e le na o aʻu le tagata na maua i le sikola, o lea e tatau ai foi ona e ula i ai.

Talofa tagata uma!
E 36 oʻu tausaga, ou te inu Golden Line + ma metformin
Sa amata ona ia lagona le sili atu ona lelei, taugofie, ae o le soifua maloloina e sili atu le taugata!
Iloiloina e le tagata lava ia
Soifua Maloloina i tagata uma!

Na ou faatauina mai mo loʻu tina, ona o le atuatuvale ... na latou faamautinoa mai ia te au o le a latou auina atu se ala mo le 3 masina mo le 5600 rubles. Pills na sau mo le 2 vaiaso. E lua aso, na atili ai ona leaga ... E le tusa lava i le tupe ... O se mea e maasiasi ai ... Ma ou te faamalie atu mo na tagata o loʻo faia lenei faiga taufaasese. A uma mea uma, o loʻo i ai se atua. Talosia ia fesoasoani le Atua i tagata gasegase e taulimaina le faamaʻi.

Talofa uma, ua 38 oʻu tausaga. Faʻafetai mo le faʻamatalaga e uiga i lenei vailaau faʻamalama, na ou manaʻo foi e faʻatau, aua na ou faʻalogo i se polo e uiga i luga o le Initaneti, o lea o le a ou le taliaina. Ou te ave vipidia e faʻasaʻo le suka e pei ona faatonuina e le fomai, o le a sau tala e uiga i lenei vailaʻau?

I le auala, o Kim Jong Il sa maua i le maʻisuka. E le mafai uma ona lafoina uma North Korea i le afifiina o Diabenorm ?! Funny chesslovo

E le aoga lenei vailaʻau. Aua nei talitonu o nei tala na faʻamaonia.

O tiga o Tina na tiga tele, ua ala i le po, mea e tatau ona fai, taʻu mai ia te aʻu, ituaiga 2 maʻisuka.

Faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma tuʻu mai se lisi o suʻega talafeagai. I upu, e leai se tasi e faamaloloina.

I Rusia, o le Minisita o le Soifua Maloloina o loʻo tapunia falemaʻi ile falemaʻi ile falemai ma o le a togafitia e ala ile Skype. O oe o se tagata pogisa! Matou te suesue i luga o le Initaneti, faʻafesoʻotaʻi faʻafesoʻotaʻi, fiafia ile YouTube, galue i luga ole initaneti.

Ole fesili i le fomaʻi e faatonuina Tiagammu mo lou tina. Lelei lelei. Ma o vae o le a alu loa lava

Na ou faatonuina DiabeNot e faatalitali mo au i le meli! O lenei o le a ou le taliaina. Faafetai tele mo lenei 'upega tafaʻilagi! E maua e tamaʻitaʻi pule mai mea uma! Sa manao o ia e avatu lona tama matua 10 tipitipi 13 ma inu ava e le fesoasoani. Ou te manatu o le a ou faʻatonuina lenei vailaau faʻataʻitaʻi.

ma o fea oi ai le faʻatauga. O le vaega muamua na sau ma le totogi e le gata mo le faʻatau, ae faʻapea foi mo oloa

Faʻalauiloa faʻamalosi se tusitala faʻasalalau mo le faʻatau atu o "Initaneti i luga ole Initaneti"!

Na ou valaau i le laina tuusao, taumafai e faatulaga le pikiina, o le tali a Marina, ua tapunia le fale teuoloa, o le faleoloa sa i ai i aso malolo, ma e ui ou te le manaomia ona tietie taavale, ou te fai atu o le a ou alu taeao, o lana tala lea, ae ou te le faigaluega taeao. O mea nei, e ui atonu e le iloa e ia le mea o loʻo ia faia, ae i ai le ituaiga o uiga i le auala e tali atu ai ... Razvodilovo. O le maʻisuka lava ia, o le tama a le tama a lona maʻisuka, o le a ou puʻeina o le a 'ai uma le vasega.

Ina ua uma lenei tusiga, sa teena se toe faatulagaina. E leai se iuga mai le aveina o Diabenot. Naʻo le naʻo le tupe. O le a ou tausisia le togafitiga muamua, ae maise lava ona e maua ai se taunuuga lelei, o faailoga e sili atu i le 6 e seasea tulai mai, ae ou te le faatapulaaina au lava i lau pele. Na na ona ou manao e foia uma mea uma. O LENEI MEA UMA, MEA TAIMI MA FINAGALO. Ala! Na o le miti lava matou i le leai o se paʻu.
Soifua maloloina ma lelei uma.

Tatyana, o le a lau mea e fai? Faasoa atu!

Glucouche o se mea e faʻatulagaina, faʻafeiloaʻiga e aofia ai le tuufaatasiga.

Ludiiiii! aisea ua e matua faalumaina ai? E iai foʻi loʻu maʻisuka ituaiga 2 ma e faʻalavelave tele ai aʻu i le ola ma ou te manaʻo moni i se togafitiga faʻapitoa. Sa ou matauina e uiga i lenei lava Diabenot mo se taimi umi, talu ai o le faasalalauga faalauaitele i soo se mea. Ou te tatalaina ma faitau i lea taimi ma lea taimi. O se mea manaia: soo se taimi lava ou te tatalaina ai, e tusa lava po o le a le aso ma le masina, e tutusa lava le mea e tasi: i lau 'aʻai i le aso o le aso mulimuli ... ona e maua lea i le tau atoa. Ia, o le tasi LENEI ua tatau ona mataala! Ia faautauta. Soifua Maloloina i tagata uma!

O DiabeNot o se maunu, o ia otaota, o le a ou fasiotia nei tagata faatauʻoa, aua nei ave soo se tasi i soo se mataupu, ma o le na tusia e le maua, se isi teteaga. O le aso, na ou totogia le 5,000 rubles, ma le faanoanoa, e sili atu loʻu maʻimau nai lo le faatauina o lenei lapisi, Ivan Mih.

E leai se tasi e faʻatau atu se mea mo le maʻisuka! Leai! I lenei maketi, o tagata mamaʻi e aoga e faʻatau lekeli. fualaau faasaina e le fesoasoani moni ... Ma afai latou te faasaolotoina fualaau faasaina lea e togafitia ai le sah. maʻisuka, atonu ua uma ona i ai ma e le tasi, ona tatou le iloa ai lea. E faapitoa lenei mea. o le faiga e faʻamaoaigaina ona o tagata mamaʻi! Ma afai ei ai se vaifofo mo le maʻisuka i luga o le maketi, ona latou matitiva loa lea! Talosia ia faamanuia i latou e le Atua i le soifua maloloina mo i latou uma oe manuia mai le soifua maloloina o tagata mamaʻi!

O loʻo ou taumafai e maua le kommunita - faʻaalia se auala fou e faʻatau ai - o nei pusa i totonu o se atigipusa ipu vai ma le suavai suamalie, lea e tatau ona faʻaumatia pe a maeʻa mo le 2 minute. O se vasega i totonu o le masina e se fomaʻi taʻutaʻua ua folafolaina e faʻamalolo le maʻisuka. Fetufaai manuia, laki pe a e maua le mea saʻo!
Faʻamatalaga: o le igoa o le oloa "Faʻapala", o le gaosiga o le LLC "Suafa-meli", Rusia Biysk Altai Territory, le tagata gaosi oloa Mitrofanova Elena Georgievna ma isi.

Ma sa ou faitau i mea eseese i se faasalalauga e uiga i se gaosi oloa: o se fale suesue Siamani, o se kamupani a Yaroslavl. Na ou faʻatonuina se ata, talanoa ma le pule. Ina ua ia fai mai o le a ou faatauina se tasi o pusa mo le saoloto e siaki le aoga, na ia fai mai leai, na o le tasi le afifi mo le saoloto mo le vasega atoa. O le faiga lava lenei e tasi e faʻatau atu ai e tagata taufaasese, faʻatasi ma iloiloga sese, pepelo atoatoa, leai ni faʻamatalaga, ma isi.

Nikolay
Talosaga mo lenei vailaʻau e sau mai Moscow

Ua ou maʻi i le maʻisuka mo le lua sefulu tausaga, sa ou vaaia se faʻasalalauga i luga o le Initaneti Diabenot ua faʻatumu se talosaga i luga o le Initaneti, o le minute mulimuli ane na ou toe valaʻau ai, faʻamaonia le talosaga. I luga o le telefoni na latou valaʻau mai ia te au se tau e tolu sili atu nai lo le mea na faailoa mai i le faasalalauga, ina ua ou talosaga e faalēaogā lau talosaga, na amata ona latou faia se faatauga ia te aʻu ma faamataʻu mai ia te aʻu! Uso e, o mea nei o ni faʻataʻitaʻia! Diabenot o se faʻataʻitaʻiga. Na faitau laʻu tama i luga o le Initaneti e le o pasi le suega.

O le mea lava lea e tasi ma le ReCardio capsules, faasalalauina o le teteʻa, ua ou mafatia i le maualuga o le toto maualuga mo se taimi umi ma le maʻisuka ituaiga 2, na ou faatonuina ReCardio capsules foi mo faasalalauga, ma ... leai se aoga, e ui o le faasalalauga sili ona lelei, faafetai mo manatu faaalia i DiabNote, pe o le a ou faatonuina i latou!

A maeʻa le afa o le tausaga o le a matou faitauina ia lava iloiloga e uiga i le ata tusi. Soo se vailaau e ala i se teteʻa i le initaneti. Faʻailoga faʻamaonia i le fale talavai. O le gaʻo atoa e le faʻamagaloina e falemaʻi e faʻaaogaina ai fualaau faasaina mo ia lava.

O le mea na tupu na silia ma le 70 tausaga na ou asiasi atu ai i le tele o atunuu o Europa Europa ma Asia. O loʻo i ai se faasalaga mo le faʻatau atu o vailaau faʻasaina mai le faʻataunuʻuina i le tele o tausaga i le falepuipui. Ma e na o Rusia tagata taufaasese e mafai ona manuia mai tagata matutua ma tamaiti. Ma o le pulega a le malo e faʻafeiloaʻiina i latou i lenei mea. O le a le toe umi ona maliu le au matutua ma o le a faʻaitiitia le tau tupe i le penisione. O le mea lea e le o se mea e talitonuina ai, ae o se faigamalo lelei e mafaufau i fafo. O le tele o taumafanafana i lo tatou peresitene.

I luga o le faitauga o nei manatu e faasese tagata.

Na ou fai atu i se vale, ma o lenei ua ou manao e fai se teena, ae leai, latou te le pikiina le telefoni, o le a ou musu e tuuina mai ia te au se mea sese mo 4450 ru. tuu atu ia latou togafitiga.

Na latou faʻaosoina foi se faaosoosoga i luga o le Initaneti e ala i imeli, e pei o, e leai se totogi mai le Institute of Institute of Endocrinology o loʻo faaigoaina mulimuli ane V.D. Shervinsky fualaau faasaina Diawell (Ata). O le mea moni, o le auala autu mo le 3 m-tsa ua tuleia mo le 4280 p., Faatoaga mo le 6 i-totonu mo le 6660 p.Faʻatasi ai ma se faʻamaoniga o se tupe toe faʻafoʻi, pe afai e le fesoasoani mai o ia ... Toe valaau mai i le taimi lava lea ma talatalanoa tele e uiga i le aoga, amio mama, taua ma iuga o le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega faʻapitoa ...

E mafai ona faʻasalaina nei sikola? Mo se faʻataʻitaʻiga, fai se poloaiga mo tagata uma, ae aua le pikiina le fualaau faasaina i le fale meli? Tuu atu ia i latou e totogi mo le lafoina. O ai e mafaufau?

Faʻafetai i le 'upega tafaʻilagi - toetoe lava a ou aʻafia ai. E le gata i lea, na ia iloa - o le kisi e leai se totogi, ae le o se tamaititi - 66 tausaga. Faʻatonuina DIABENOTE ma isi lapisi mo le 10 afe. O le a ou le toe faatauina atu i le meli. Ma sa ou matua manao i se togafiti faataulaitu!

Faafetai Sa ou tilotilo i se faʻasalalauga, faʻatonuina. O iinei, i Kazakhstan, latou te folafola atu i se saolotoga lautele, e pei o le polokalama a le atunuʻu atoa. Sa ou talanoa ma le tagata faafoe ma faalēaogāina le poloaiga. E aliali mai o le tasi pusa o se ponesi, ma e manaʻomia se 5 atigipusa mo le masina. ma tau tutusa ma le $ 150. Faʻapolopolo mo le faʻamasinoga muamua. Siakiina i se falemaʻi i le initaneti. E mafai ona e faʻatonu. Ae o le tau mo le afifiina o le 2 taimi e itiiti ifo nai lo luga ole saite.

Ioe, na ou masalosalo foi i le taimi o le faʻatonuga, na ou manatu o se mea tau tupe. Ae na ou manatu afai e te le taumafai mo oe lava, ona e le iloa lea po o le a tonu lava. Sa la feutagai ma lona tina ma faatonu Diabenot mo ia, ua 84 ona tausaga, i luga o le upega tafaʻilagi o fualaau faasaina. O ia o le insulin e faalagolago. Na amata ona ou tago i le fualaau faasaina e pei ona fautuaina i faatonuga - 2 capsules i le fualaau. (I le auala, o loʻo i ai ni feeseeseaiga manaia: i totonu o faatonuga, o loʻo tuʻuina i totonu o se atigipusa ma ni paʻu, e fautuaina e ave 2 capsules, ma i luga o le Initaneti i le upega tafaʻilagi o le fualaau faasaina, 1 le kalena. Ina ua oo le mamafa i le 180/130, na amata ona ave e loʻu tina 1 pulou. E leai ni suiga, ma e sili atu foi faʻaleleia pe a maeʻa se masina faʻaaogaina o fualaau faasaina. Ae leai ni faʻafitauli, sei vagana ai le mamafa o le mamafa. E foliga mai o lenei fualaau faasaina o se pisa, ma o se tatalaga teteʻa o tagata mo tupe.

E ese le manaia, ae mo le fasioti tagata a Rusia e le o iai se faasalaga. A uma mea uma, latou te faʻafefe tagata i a latou vailaʻau. Sa ou faatauina mai lenei maʻisuka, amata ona ave, ma le suka mai le 8 oso i le 15. Na ou malosi ma ou le toe alu. E le gata i lea, e le mamao ese mai i se coma. O ai na molia talu ai na ia mauaina le mea oona. O ai e mafai ona faʻatuatuaina? Aisea e mafai ai ona faʻasalalau lenei lomiga i luga o fesoʻotaʻiga? O fea oi ai le lafoga, aua e foliga mai latou te le totogiina lafoga. O fea oi ai le puipuiga o tagata.

Sa inu malosi loʻu toalua. Leai se faʻaaoga. Faʻatonuina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Faafetai i tagata uma. Sa latou pupula oʻu mata i le taimi. O taeao e tatau ona ou alu i le pusameli ma faatau mai mo le 5.300 o se vailaau matautia lea. O le tama tane faaletulafono na fautuaina le iloiloina o faitau. Na toetoe a ou talie. I le taeao ou te maua le suka mai le 4.5 i le 6.2. E tupu ma 7.0 7.5. Ou te inu metformin 1000 1 papalama, maʻisuka 1 papa (i le taeao). A o le suka e 7 ma luga. Ou te inuina ma maniniyl 3.5 1 le tab. O le meaai autu. Faafetai foi i tagata uma.

Sa ou faatauina mai. Sa ou inuina. Aafiaga leaga. Tupe na lafo i le matagi.

Sa ou faatauina Diabanot inu 2 aso e le pa'ū le suka 5 pusa, ae auina atu 3 mo le 5,700. E le afaina tupe, ae o le soifua maloloina. Ma aʻu lava na ou talitonu. O se faanoanoaga ou te lei vaai muamua i nei iloiloga muamua. E le maua foi le numera i luga o le afifi. Tagata siaki faamatalaga, ave lou taimi. Sa ou faanatinati. O aʻu o le maʻisuka ma le poto masani, na amata ona tupu le suka mai le 9-13 ma o lea sa ou faatauina ai. O le mea e le tatau ona faia ma le le amiopulea e tatau ona i ai ina ia mafai ai ona manuia mai maʻi.

Faitau i luga o le fesootaiga e uiga i le kamupani a Sasher. Sa ou tei i fuainumera o le tupe faatagaina - 10,000 rubles. Tama, o se mea leaga lenei. I le tausaga talu ai, na ou faatonuina ai se fualaau faasaina mai ia i latou e faaleleia atili ai le vaai, ma avea ai ma se filemu. Latou te tusia ni a latou lava iloiloga, leai se tasi e faia lenei faleoloa. Aua e te talitonu i ai, toetoe lava leai se tasi e mafai ona siakiina mea o loʻo i totonu o capsules; e tusa ai ma manaoga ole maʻisuka masani, e le aoga le fualaau. Ma o le afa o tagata e agai i lenei taufaasese.

Faafetai i tagata uma mo manatu faaalia i luga o le maʻisuka. I se taimi, na ou sau ai i lenei saite. Faauuina, ae ou te le toe faatauina. Faafetai lava! Soifua maloloina i tagata uma.

Faafetai mo finagalo faaalia. E tatau ona e aʻoaʻo mai mea sese a isi!

Ou te leʻi faʻatonuina le maʻisuka, ae o se faʻamatalaga, ae o le fatu e le suia: faʻapea foi, ina ua maeʻa ona vaʻai i faʻalauiloa i luga o le Initaneti, aʻoga suʻesuʻe, RAMS, blah blah blah.O le toesega i aso nei o le aso mulimuli lea (o se tulaga masani?) Latou te lalagaina e tusa ma le 5,300 rubles, talu ai o le maʻisuka ituaiga 1 e gata i le 37 tausaga, o loʻo ou inisalini. Ma tautoga na folafola atu le faamalologa. I laʻu fesili, aisea e le o alagaina ai nei vailaau i faʻamaʻi uma lava, latou te fai mai e toatele na latou iloa e uiga i ai ma ave ma faʻamalolo. O le mea sese lena. Ou te maofa ia te au lava ia, e mafai faapefea ona ou talitonu ma amio faapena? Na tonu ia te au e le tatau ona ou pikiina le vaega mai le ofisa o le pusameli, ae ou sau i le ofisa o le pusameli, ou te fai atu, seʻi o tatou tusia se teena. Na latou taʻu mai ia te aʻu e te le manaʻomia ona tusi se mea, o le a latou toe faafoi atu i le 2 vaiaso. Ma o lenei la latou te valaʻauina pea au i luga o le telefoni ma pe aisea na ou le pikiina laʻu fasipepa ma tusi ai ni SMS o le a latou oi luma o le faamasinoga e puipuia a latou aia tatau ma le lala sooupu e foia feeseeseaiga. E mafai ona e mafaufauina? O se mea alofa, ma o loʻo taʻitaʻia tagata o loʻo faʻamoemoe mo se vavega, aua e manaʻo tagata uma ia ola maloloina. E leai se mea paia, ma o le mea e sili ona taua, o faʻamalolo fou fou e maua i luga o nofoaga eseese i vaiaso uma, ma o le mea moni mai faʻamaʻi matuia. Ia, e mafai faʻapefea? A o latou fai mai, iinei ma faʻalagolago i tagata.

Talofa, o aʻu mai Syktyvkar, na ou faatonuina foi Diabenot ananafi, mo loʻu atalii, ua 4 ona tausaga. O loʻo ia te ia le maʻisuka ituaiga 1. Ia, ou te manatu e le o se mea faanoanoa mo loʻu atalii .. o le mea lea, matou te faʻaaluina atili i luga o le faletaele ... na toe valaʻauina lata mai lava .. na latou fai mai o le polokalame "Federal Financing for People with Diabetes" ua amataina ma o le a leai ni totogi e lua, e tatau ona e totogia le isi 5400 Ia, ou te manatu o se mea ofoofogia, ou te faitauina faʻamatalaga lelei iinei, faafetai tele tagata !! Ma e le mafai ona ou vaai faalemafaufau i le mea na ono tupu, ae ui lava i lea ... na valaau mai le tamaititi i le lelei o le matou endocrinologist, na vave ona ia taʻu mai ia te aʻu "o se mea leaga lenei, aua le faaseseina". Ma ua amata ona ou sailia ni toe iloiloga ma na ou maua mai ni iloiloga le lelei. Ma o le Initaneti uma o loo tagiau ma lelei. Ma o loʻo matou faʻatuatuaina tagata, ua matou sauni e faʻaleagaina i matou lava i soo se mea, na o le fesoasoani i o matou aiga ma uo. Ma i le iʻuga, matou te fesoasoani i tagata sikola e tamaoaiga i lo latou soifua maloloina. O lea e toe foʻi mai ai ia i latou o se boomerang, faʻapea foi i aiga ma uo.

Sa laveaiina aʻu mai le faʻatau mai e se anti-mrusher. Faʻasalaga aua le tuʻuina i lenei 'upega tafaʻilagi Sa ou manao foi e faatau mo le 147 rubles. Ae na alofa mutimutivale le Atua (po o le Web Web)

Fomai, taʻu mai pe mafai ona taofi le gau o le mamafa i le maʻisuka ituaiga 1. Atonu o loʻo i ai se metotia mo le maua o le mamafa. O le mamafa o le tino na pa'ū ifo mai le 52 i le 44. O Tina e 68 tausaga.

E manaʻomia lou vaʻai i se fomaʻi lelei ma tofo. E tele mafuaʻaga, e mafua mai i le faʻateleina o le maʻisuka, ma isi.

O loʻo i ai loʻu tuafafine maʻi maʻi "ma le poto masani", o ia lava o se fomaʻi i le Union, o lea ua iai lona maʻisuka ituaiga 2, na ia tosoina le inisalini 4 taimi i le aso. Na ia maua se faʻasalalauga mo le maʻi suka ma fai mai ia te au e faatau. E le faʻavalevalea, alu i luga o le upega tafaʻilagi a le falesuesue Siamani o loʻo taua i le faasalalauga, Labor von Dr. Budberg i Hamburg. E tasi, ae leai se mea e fai i le atinaʻe o fualaau oona. O se fale suesue masani lenei o loʻo faʻatulagaina falemaʻi, falemaʻi faʻapitoa ma tagata taʻitoʻatasi mo suʻega toto, suʻesuʻega o le urine, ma isi. ma isi. O le mea lea, o DiabeNot o loʻo tumu i le vai mamā. O le aafiaga o loʻu tuafafine e faaalia, muamua, aveesea le mamafa, ma o le suka o le a vave ona pa'ū. Le manuia ma le ola maloloina i tagata uma.

Fiafia ia te au lava: lele i le 4000 rubles.

Faʻatonu se isi 8 afe ma e le toe faʻatauina.

Le afiafi lelei Ma ou te fesootai atu ia i latou na faatauina ma le faatuatua lenei manoa fagota ma ua uma ona faatauina Diabenot mo le 5000 rubles, ma sa ou nonoina tupe ma mafai foi ona inu e 2 capsules. Tau mai ia te au, e mafai faapefea ona ou toe faafoiina le tupe ma auina atu, e mafai?

Faitau ma le totoa le mea na ou pa'ū ai. Sa ou fai atu ia DiabeNot ... ua taunuu le afifi, o capsules e le tutusa lanu e pei ona faaalia i le ata, e le mafai ona faitauina le numera, na ou iloa o se mea lea ... ae o loo i ai se mea e sili atu. Ina ua maeʻa le tausaga, na latou valaʻau mai ia te aʻu mai le ofisa o le loia moliaga ma fesili mai pe o ou teena le taui o se tagata na afaina i togafitiga faafomaʻi. E pei ona faamatala mai e le "moliaga" ia te au, na latou mauaina i latou oe na kopi i le au faatau mai o fualaau oona, na faia ai se faamasinoga, na latou taua foi ia te au le numera o le poloaiga ... ma le numera telefoni a le tagata faigaluega a le faletupe, o ia na totogi le taui, ma le lima FIVE HUNDRED THOUSAND. Na ou valaau. Mo se taimi umi sa latou faamalamalama mai ia te au pe mafai faapefea ona ou maua se tupe. I se tulaga lautele, e tatau ona ou auina atu i laʻu faletupe lua sefulu ono afe rubles i le fefaatauaiga / ma ou te le manatuaina nisi o taimi / ona oo mai lea o taui i laʻu teugatupe. Ou te leʻi talitonu i ai. Na ou valaau atu i loʻu afafine, na ia fai mai o se tupe sili lenei.Ona ou mauaina ai lea o se saite, ma e toatele tagata na faaseseina i lenei auala, na o ni nai auiliiliga na suia, ae o le mea moni lava o le muamua e tatau ona latou totogi le aofaiga, e manatu o le fiafia mo le aofaiga na totogiina, po o le faletupe. Faʻaeteete, faitau le taufaʻataua faafomaʻi i luga o le 'upega tafaʻilagi. Afai e mafai ona e maua se taui mo le leaga na mafua ia oe i taimi o togafitiga, feutagai ma tagata tomai faapitoa poo loia, ae maise lava penisini e matua lamatia tele ma oʻo mai i nei taufaasese. Na avea au ma se tagata na afaina, ae na ou mauaina lava aʻu i le taimi ma ou te lei mafatia i mea tautupe.

Tagata uma! O i latou uma na latou faaseseina ma o le a latou faaseseina, faatulaga nisi laulau ma e le toe faatauina i latou i le meli. Tuu atu i le au sikola e totogi meli mo felauaiga. E ui o le meli o le a maua ai se tupe.

Talofa alofa. O le isi aso, na ou faatonuina foi Diabenot, o se vasega atoatoa mo le 5600r. Faʻafetai i lenei 'upega tafaʻilagi ma oe mo le tatalaina o mata. O le a ou le pikiina mai le ofisa post. O se faanoanoaga na ou faʻatonuina sina mea itiiti!

Ou te le manaʻomia lau maʻisuka, latou te valaʻau ma ua mou atu, leai se telefoni, o le taulaina ... Na talosagaina leoleo ina ia lapatai atu pe a oʻo mai lau sui
Fomaʻi ma fomaʻi faʻamaonia e malilie uma lava o lenei mea uma ...

ION, Pikov Nikolay Ilyich - Dmitrov

Ioe, o se sikola atoa lenei! Sa ou inu 4 pusa, o le taunuuga e 0, ma tupe i lalo o le vai.

O se fualaau fou "Glucon" na faʻaalia i luga o le initaneti, o le isi teteʻa, talanoa ma se sui o lenei ofisa, e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi ni upu se lua, e foliga mai na te faitauina i luga o se fasi pepa, ae le iloa tusi, tautala ma se leo, e le tele ae mataʻina. I le avea ai o se vaega o lenei fofo matagofie, o se ituaiga seti o laau, ae o le taunuuga i se masina e peiseai mai se taifau, ma le le amanaiaina o mataupu i le lua. E i ai se mea faatauvaa o le 8000 pe o lea. Se mea faapenei.

Ina ua uma ona tago i lenei fualaau faasaina, ua tulai loʻu suka, i le taimi nei 10. O loʻu ulu o loo taamilo, ou te fefe e pau. E le tago tagata i nei fualaau!

O fea na e mauaina ai faʻamatalaga o le gaosiga o Sasher-Med?

Michael No. Lies. Faʻailoa i le aofaʻi ma le lelei. I totonu o se atunuu e pulea ai e le au fusi ma gaoi, e na o sikola ma gaoi e mafai ona olaola.

Na pasia le taunuʻuga atoatoa o le "0", ma o le tupe na maua ai se 8000 rubles lelei.
Ou te fiafia i se mea se tasi e le leaga, naʻo tagata taufaasese i le faʻaaogaina o le mea moni o le a tuʻuina atu e le au gasegase e faʻaitiitia le faʻamaʻi.

Faafetai tele mo le faʻamatalaga. O le mea moni, e tatau ona faʻasalaga mo nei vailaʻau. Ma o le filifiliga tonu o le vaʻaia lenei fualaau faasaina e ala i meli ae le o le piki.

Tuua Lau Faamatalaga