Diawell - togafitiga o le maʻisuka

E le o toe umi ae ou maua se lisi o faʻamatalaga faʻamaonia fualaau mo le blog i medallers.ru. O se tamaitai talavou o lē na faʻataʻitaʻiina le psoriasis ma se tasi oi latou o le a fesoasoani ia te au e tusi se toe iloiloga o Diawell. O le mea moni, sa ou lagona le alofa mo ia ina ua ou iloa o se tagata talavou, e foliga mai o le suka o le maʻisuka. O lenei sasa e mafai ona maua mai, ma Svetlana ei ai se tasi. Ae e le o se mea mataʻina, o loʻo tatou talanoa e uiga i vailaau. Diabella mo le maʻisuka e tatau ona fesoasoani. E iai se mea muamua na faʻaalia, ae e leʻi misia le taimi, e mafai ma talafeagai e puipuia ai le masani o le faʻamaʻi, lea na taʻua i le fia selau tausaga ua mavae o le "maliu suamalie" mo lona le mautonu. E mafai ona faʻapea o loʻo tumau pea, aemaise lava ona o faʻafitauli:

  • Faʻaleagaina o le tino e mafua ai le leaga ma le leiloa
  • Faʻaleagaina o vaʻa toto, faʻafefiloi i le siama, atherosclerosis, stroke, faʻalavelave fatu
  • Faʻalavelave faʻafuaseʻi i totonu o le vascular system o pito pito i lalo: faʻalavelave, solia o le paʻu, "maʻi o le maʻisuka"
  • Faʻailoga o le Renal ma le ate
  • Faʻalogo le gau ao leʻi logonoa
  • Faʻalavelave faʻafuaseʻi

O faʻafitauli o le a le faʻamaonia ai soʻo se tasi: fia inu, palago vaivai, vaivai, vaivaiga, gasegase, mamafa, liliu atu i le tele o mea, ma sili atu. O le mea moni, latou te le o mai uma ae le vave i le tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻu fesoasoani e sili ona faanoanoa i le sili atu, i lona manatu, o le atoatoa.

Na tonu ia i matou e taoto Diavell: o vailaau e foliga mai e fetaui lelei mo lenei mataupu, aua o mea nei e mafai ona faaalia ai:

E moni lava lenei mea, o le a manino ia i matou pe a faʻatonuina e le teine, maua, ona pule lea e ave le itiiti ifo o le laʻititi o lenei tulaga fou. E masani ona teuina se tusi o lona suauu i luga o se manava gaogao ma pe a uma ona 'ai, ma fuaina i se masini eletise eletise. O loʻo i ai faʻamaoniga e faamoemoe Sveta e faʻaumatia ma le vailaau oona. Ma o suiga, pe a latou mulimuli, o le a le amanaiaina. I le lautele, mo ia o se mea e pei o se taaloga fiafia, e ui lava o ia o se teine ​​atamai atamai e le i tuua mea uma na o ia lava. Ma na malie o ia e taʻu mai ia te aʻu suiga uma ina ia mafai ai ona ou logoina le au faitau.

Conwell Composition

Ou te manaʻo e talitonu o se tulaga masani lava, e tusa ai ma ona fatuga. Ae latou te le faatagaina le faailoaina o le faalilolilo faalilolilo lea e aoga ai, e faigata ona tuuaia. E tusa ai ma le mea e iloa ai, o le mea atoa o loʻo i ai punaoa o mea totino o le inisalini (e mafai ona suia le natura i le tulaga o le le lava i le tino) ma inulin. Latou te paleni iinei i se auala latou te galulue ai i le taimi e tasi. Tuʻuina le gaosiga ma le metabolism o le gaʻo kulimi, faʻasaʻo le toto maualuga, faʻafeteia le maualuga maualuga o le toto.

O se ata o vailaau faʻatasi ma foliga mai o capsules Diavel e avanoa saoloto mo le saolotoga. Sveta ua uma ona lafoina mai ia te aʻu se mea faapea, o le foliga lenei e pei ona auina atu ia te ia:

O le oloa e aofia ai le sili atu ma le sefulu mea na maua, o ia mea uma o loʻo i ai lana lava galuega faʻamalolo, faʻaleleia le aafiaga o le tasi ma le isi ma faʻapitoa uma.

  • Fugalaau lanu. O loʻo i ai le myrtillin, o le natura o le pancreatic e faʻateleina.
  • Lingonberry. E aofia ai mea e faʻateleina ai le inisalini.
  • Laʻau o le Burdock. E maua mai le inulin mai: o le polysaccharide lea e faʻaolaina ai le pancreas.
  • Ginseng Root. Faʻateleina le maua o le kulukose ma sapalai vitamin B.
  • Galega officinalis (goatberry). E mafai ona faʻaitiitia le suka o le toto ma puipuia ai ona oso oso faafuasei, ma faateleina ai le gasegase o le kulukose.
  • Faʻailoga o le tao (ma stigmas). Faʻatonu meaʻai, puipuia le gaʻo. (O lenei mea e faamatalaina ai le mamafa o le mamafa o le diavell).
  • Tina. Faʻaitiitia le faʻasolosolo o le kulukose.
  • Pulu fagu. Punaoa faalenatura o arginine.

O laau ua lisiina, faapea foi ma le mummy, ua leva ona faaali atu a latou meatotino faamalolo i le mea e fiafia ia i tatou i le taimi nei. O fomaʻi o aso ua mavae na latou faʻaaogaina a latou gasegase i mea teuteu. E manino lava, sa i ai se tulaga lelei, ae na o le faʻafetai i tekonolosi faʻaonaponei faʻaonaponei na mafai ona fatuina ai se tasi matai matua mai ia i latou. O loʻo aofia i totonu o le tino o le tino, e fesoasoani ai e taulimaina le le lava o le tasi ma le tele o le isi. Ma faʻatasi foi ma taunuuga o lenei le lelei. Pau lava le mea e manaʻomia e se tagata o le mulimuli i se tasi o faʻatagaga algorithm. E faia lea faalua i le aso pe a mavae le taimi tutusa, faatasi ai ma le tele o le fufuluina o kapula i le vai: o le auala lenei e vave ona gaoioi vave ai ma e toeitiiti lava a oʻo i le taimi lava lena.

Diawell 5 5 z - teteʻa?

O laʻu "saienitisi masani", ao lei auai i la matou pisinisi, sa talanoa ma se endocrinologist o le na togafitia "prediabetes". Na talia lelei e le fomaʻi le mauaina o lea ituaiga, na o le lagona lava mo le maʻi lenei e tasi le capsule i le aso e lava, sili i le taeao. Sa usitai Sveta, ma ao ia mauaina, na amata ona faaali e le masini ia tulaga faatauaina i lalo ifo o le maualuga o le mea faatagaina. Matou te talitonu e tusa lava pe fesoasoani le Diavell i se tagata nofofua, e le o le teteʻa. O lenei la o le a ou fautuaina o ia e oo lava i tagata e sili atu ona ogaoga faʻaalia o le maʻi: muamua, saʻo, ou te fefe, o le a sili atu le le fiafia i le tulaga o le toilalo.

Ma o la matou tamaiti aʻoga, e tusa ai ma ona lagona, faʻatumu le laulau faʻatalanoaina o fualaau faasaina e pei o lenei:

FaʻataugaFaʻailoga
Faʻavae9 out of 10. Sa ou faitau i mea uma e uiga ia te ia. O pepa lanu malamalama i le ata o laau totō, o loʻo faʻaaogaina nei mea, na tuʻuina i totonu o le pusa. Na ou tuuina atu i loʻu tinamatua e suesue, atonu foi e manao e faataitai, o ia o se tagata tetee i lenei tulaga. Ia, e le na o le tasi lenei.
Faʻafiafiaga o le faʻafeiloaʻi10 mai le 10. Capsules e matua faigofie lava. O le mea e malie ai, e taʻua i latou o tagata fai meaʻai. Naʻo loʻu manaʻo e faʻatau meaʻai.
Tau7 mai le 10. O le mea moni, e saʻo. Sa aumai e oʻu matua ia te aʻu tupe e faatau ai. Ae afai e te mafaufau i ai, o le aofaiga e le fetaui ma i latou e alu i le togafitiga o totoga e le o lelei.
Aotelega9 out of 10. O lenei mea na ou laveaiina ai. E tasi le fagu e 60 capsule, ma o le afa e lava mo au e toe faʻaleleia ai. O le a ou toe faia i totonu o le ono masina.
Faʻaiʻuga10 mai le 10. Oi, iinei o le a sili atu nai lo le faasefulu ona ou tuu. Aua na foliga mai ia te aʻu ua galo le mamafa, e ui ou te le fiafia i mea taumafa po o aoaoga faaletino. Na toe foʻi le mamafa i mea masani, faatasi ai ma le autu autu.
Faʻatino vave10 mai le 10. Mo le maʻisuka, e le gata o le fesoasoani e taua, ae faʻapea foi le saoasaoa o lona faʻatagaina. O lea, faafetai i Diavell, o mea uma e tutupu i se saoasaoa e leai sou taimi e sui ai le nila. I le ala, Mikhail, o loʻo i ai sau afifi, ua ou faia suʻesuʻega mo oe!
Faʻapipiʻi8 out of 10. O se fagu ei ai se pulou sikulima e afifi. O lenei foi, ua taoto le afa atoa, sei faatali.

Na iʻu i le iva tulaga. O le taunuuga o le maualuga. O fua uma e fiafia ia Svetlana, o ana pele, ma aʻu. Aua neʻi i ai se mea e tiga ai! Ma afai e manaʻo o ia e faʻaitiitia le mamafa, ou te iloa o le isi taimi o le a ou ofoina atu ia te ia e saili.

Iloiloga a tagata tomai faapitoa o Diawell mo le maʻisuka

V.I. Panina, endocrinologist, fomai o le vaega sili ona maualuga:

Seʻi oʻo i se taimi talu ai nei, e mafai e fomai ona moemiti i le mafai ona toe faʻafoisia le paleni masani o le suka ma le kulukose i totonu o le tino e faʻamalolo ai ma toe faʻafoʻi ai totoga e aʻafia i le tele o suiga i le gataifale i ia tulaga faigaluega fou. O le mea sili ona le masani ai, o le galuega masani e faia e le tagata lava ia ile inisalini ma le ituaiga hormone, ae o le tupuaga o laau. O se aʻafiaga e leai se faʻafitauli ae leai se faʻalavelave-faʻafitauli i luga o sela e tupu. E pei foi o ia i le faaaogaina o fualaau faasaina o le a ono afaina ai isi faiga ma okeni. Ae e le tupu lenei mea ia Diavell. E na ona faaosofia na laina e leai ni a latou lava punaoa.

Igor Khorin, o le hepatologist:

Faʻamataʻu, ou te le talitonuina ni suiga fou, e masani lava o le sili o le fili o le lelei. Ae le o le tulaga o le maʻisuka fualaau. Na fesoasoani i loʻu maʻi na toetoe lava a toe manuia atoatoa mai se tulaga ogaoga ma le tumau o le ate o le ate. O iinei e mafai ona tatou fai atu o le a leai se fiafia, ae o le le fiafia na fesoasoani: na atiae saʻo ona o le maʻisuka. O le ave o capsules cowell 5 5 z ina ia mafai ai ona ausia nei fuainumera mo le maualuga o le suka, na maua loa e le tagata maʻi le faamamaina o le ate o toga ma gaʻo.

Negative Diawell Reviews

Iulia, 33 tausaga: Faafetai i le gaioiga a nei kapula, e le gata na maualalo loʻu suka i le toto, ae na sili atu le lelei o loʻu tulaga, e ui lava ou te aveina na o ni nai vaiaso. Na ou tuua laʻu filifiliga i luga o Diawell e le o se avanoa, ae i le maea ai o se suʻesuʻega umi o vaega uma. I le faaopoopo i laumei ma lingonberries, o le tuufaatasiga foi o loo aofia ai le root root root. E i ai sona aafiaga lelei i luga o le pancreas, ma e amata ona galue malosi, o ia lava e maua mai ai le tele o le inisalini, faʻafetai i lenei mea e alu ese ai le vailaʻau. Vaega o loʻo i ai le malosi faʻamalosia i le tino, tuʻuina atu le malosi ma se uiga lelei. I le aluga o taimi, ua faaleleia loʻu toto. E vave tele ona talanoa e uiga i le faʻaleleia atili o le vaʻai, e ui lava ua ou matauina i le pogisa na amata ai ona ou iloa lelei mea faitino - o lenei foi mea faaopoopo mo lenei fualaau faasaina. E oʻo mai i le taimi nei e leʻi maeʻa loʻu ala muamua, ae ua uma ona ou faʻatonuina, a leai, na tuai aʻu mo le taimi muamua.

Grigory, 36 tausaga: E matua leaga lava pe a le maua le suka, ou te vaai lava i le tiga o loʻu tina. E sili atu ona le lelei le alu atu ia te ia i se vaitau faapea, sa matuai fefe lava o ia. O le mea e leaga ai, o togafitiga faʻa-aganuʻu na le fesoasoani, ma o vailaau na faatonuina foi e le fomai. Sa fautuaina o ia e se uo e faatau mai Diawell. O le taimi lenei matou te siaki ai mea uma i luga o le Initaneti ma na o le taimi na faʻatau ai. E pei ona i ai, latou te leʻi sese, aua e aoga tele. I le aso lava e tasi, na lagona ai e loʻu tina le aʻafiaga o capsules. Ina ua mavae sina taimi, na pa'ū le suka, ma na faasolosolo malie lava ona tupu lenei mea, ona o matala matala e leai se mea lelei. O lenei ua ou vaai ia te ia i se tulaga toafilemu. O se faanoanoaga na afaina ai le afifi.

O fea ma le auala e faʻatau ai Conwell

O le diabetes mo le maʻisuka ua fautuaina mo i latou e sili atu ona sauniuni sauniuniga faalenatura. O le kamupanī e masani ona ofoina atu faʻaitiitiga ma faʻaleleia le lelei, o le mea lea o le a faʻaaogaina le komiuniti pe a faʻatusatusa atu i tupulaga. Matou te mananaʻo e lapatai atu e uiga i le i ai o tauva i luga o maketi.

Ina ia faʻatau oe lava i se vailaau muamua, e tatau ona e iloa o lona faʻatau e mafai naʻo luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. O le mea lea o loʻo i ai le pepa faʻapitoa mo le tagata faʻatau. A maeʻa ona faʻatumu, o le a faʻafesoʻotaʻi oe e se faufautua, o le ae faʻamaonia lau faasologa. Ona e mauaina lea o se afifi i le tuatusi. O le ae totogiina le tupe i le taimi e te mauaina ai le vaega.

O le a le mea e tupu pe afai e te le mataʻituina ma maualalo le suka? I le aluga o taimi, o le a oʻo atu ai i faʻafitauli, o lea e taua ai le mataʻituina o lou soifua maloloina. E manino lava, e tatau ona e 'ai ma taʻitaʻia se olaga soifua lelei, ae e le o taimi uma e lava. Ina ia aveesea le maʻisuka, ia inu nei capsules mo le masina. O se vaifofo fou lenei. E tatau ona e faia se togafitiga muamua, ma lagona lelei.

Ua talitonu tagata popoto o lenei meafaigaluega o se tasi lea o fualaau sili ona taugofie ma lelei. E amata ona galue vave. O le a faamalieina oe i le taunuʻuga na maua!

Faʻafefea ona galue ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina

O lea e mafai ai ona e vave maua vave, e tatau ona e inu i le kapoti e tusa ai ma faatonuga. Ave 1 le papafa faalua i aso uma. Le taimi sili e ave ai ao leʻi faia le taeao ma a maeʻa le 'aiga o le afiafi. Ia inu i taimi uma i se vai manino. O le laʻititi o togafitiga e tasi le masina.

O fomaʻi i aso nei o loʻo faʻalauteleina le fautuaina e faʻaaogaina e le gata o se togafitiga, ae o se faʻasologa, e puipuia ai faʻamaʻi, faʻaleleia atili le soifua maloloina, faʻafetai i vaega taua. Aʻo leʻi faʻaaogaina, ia mautinoa e faʻatalanoa se fomaʻi.

Faʻalogo! Na o le pau le maʻisuka togafitiga faʻasolosolo Conu i Rusia na faatauina atu na o lana lava upega tafaʻilagi

I le taimi nei o loʻo i ai se faʻalauiloa - TALAʻI 50%

Toe iloiloga moni e uiga i "Diawell"

Vitoria, 40: A maeʻa le faitauina o iloiloga moni e uiga ia Diavell, na ou filifili foi e faʻataʻitaʻi. E le pei o le faatinoga o analogues, e le gata ina ia faamautuina le galuega mo sina taimi, ae na ia laveaiina foi au mai lenei mafatiaga. Ou te matuai fiafia lava i loʻu tulaga! E na o le fautuaina lava. E le pei o isi fualaau oona, o se oloa fou e leai ni elemene. O le natura faʻatasi e na o le aʻafia ai lava o le tino.

Eugene, 51: I le taimi muamua sa ou manatu o Diawell o se teteaga. Na matua faagaeetia au i lona fatuga. Sa faagaeetia au i le tele o vaega toto. Ma e te iloa, na latou laveaiina aʻu. Ou te fautuaina atu i tagata uma. Na ausia ou faamoemoega.

Irina, 38 tausaga: Ina ua uma ona ou fiafia i lenei fualaau faasaina, ou te mautinoa o lea ua uma ona ou faia uma togafitiga taugata.

Suʻega: DIABETES Capsules e le faʻatau

Na ou maua i le maʻisuka mo le 31 tausaga, ma naʻo le taimi nei, i le 81, na mafai ai ona ou maua le toto suka. Ou te lei faia se mea tulaga ese. O le taimi lava na ou alu ai i fafo atu o le lalolagi aʻo fanaina se polokalama ma Ivan Urgant, sa ou faatauina se togafitiga o le maʻisuka i se supermarket lea na laveaiina ai aʻu mai i faafitauli o le toto maualuga. I le taimi nei, ou te le faʻaaogaina se mea, talu ai o le suka e faʻapitoa ma tumau ile 4.5-5.7 mmol / l.

O Capsules o loʻo faʻatau atu i soʻo se faleoloa i le US

I laʻu polokalame, na ou fesiligia ai le Minisita muamua o le Soifua Maloloina, T. Golikova, pe aisea ua le tuuina mai ai e le Matagaluega le faamaoniga mo le faaulufale mai o fualaau faasaina ua togafitia mo DIABETES. Aisea e te le manaʻo ai e faʻatau atu lenei fofo mo le maʻi suka.

T. Golikova: Afai o le DIABETES o le a togafitia vave lava e pei o le SIMPLE, ona faʻaitiitia lea o le falemaʻi tele. O ai o le a manaʻomia DIABETON ma SIOPHOR?

O le mea moni, ou te le o sauni mo se tali, ma ou te fiafia na vave ona aveesea Golikova mai le Matagaluega o le Soifua Maloloina. O le faifeau, muamua lava, e tatau ona tausia tagata tagatanuu o lona atunuu. Ma e tusa ai ma aʻu punavai ua faamaonia, o T. Golikova sa i ai sona sao i le faatoaga. maʻisuka togafitiga. O le mea lea, o le tele o lona faatauina atu o fualaau o le maʻisuka le aoga, o le sili atu lea mo ia.

Talu ai nei, na ou valaauliaina ai se faifeau fou i le polokalama V. Skvortsova, ma o le mea lenei na ia taʻu mai ia i tatou:

E masani lava, o le Center for Diabetology ma aʻu lava ia o taumafai e fai se mea e faasaʻo ai le tulaga ma fesoasoani ai i le maʻisuka. Ae e tatau ona tatou malamalama o tatou o se faʻalapotopotoga eseʻese ma e le faʻatautaia falemaʻi i itulagi o le atunuʻu. Ae ui i lea, e le o se taimi umi talu ai nei, ae na mafai lava ona tatou faia se mea sili ona lelei i le fausiaina o le Polokalama Taofi o le Maʻisuka, lea, i loʻu manatu, o le a suia ai le tulaga mo le maʻisuka i atunuu uma mo le lelei.

Ua matou maua le avanoa i le uluai fualaau faasaina na faia i le faʻavae o le polokalame faavaomalo - "Diawell - 2016". O le mea moni e faapea, o avanoa o lona gaosiga e faʻatapulaʻaina, ma i Rusia e leʻi faʻatauina muamua lenei meafaigaluega. O le tele o avanoa o le vailaau faʻatau sa faʻatau mai e Europa, Saina ma Amerika. O lea ua matou sainia pepa aloaia i luga o le tuʻufaʻatasia oa matou vaega o suʻesuʻega i le galuega i le fausiaina o le tupulaga lona lua o Conwell. O le a le mea na tatalaina ai lana ala i uta i Rusia.

Afai tatou te talanoa e uiga i le aafiaga o le fualaau faasaina, ona avea lea o se mea tulagaese o laau toto, lea e faamautinoa ai le mauaina o se vaega atoa o mea oona i totonu o le toto.

O le natura o vaega o le aoga sili lea o lenei fualaau faasaina. Faafetai i lona natura natura, o le a uunaia e Diawell le tuufaatasiga o le inisalini i suauu peta pancreatic. E faʻatagaina ai e le gata ina faʻamaloloina lenei faʻamaʻi o le ituaiga lona 2, ae o loʻo tauaveina foi le puipuiga o le maʻi. Tasi se fofo - 5 gaioiga faasaga i le maʻisuka:

1- Faʻatupulaia le galuega o peta peta o teineiti o Langerhans i le pancreas.
2- Faʻasalaina faiga faʻapitoa mo togafitiga, e puipuia ai le faʻaleagaina o le thyroid gland, ovaries ma metabolic process.
3- Puipuia le tino mai le inisua.
4- Faʻamāina le toto ma le lymph.
5- Taofiofia le puipuiga ma taofia ai le faaleagaina o le tino.

E toe faʻafouina ai le tino o le tino ma le puipuiga o le tino, e fai o se ituaiga faʻalavelave. O se taunuuga, o le tino e amata ona tutoatasi le inisalini. Ma afai i aso muamua o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o loʻo manaʻomia pea nisi injections, ona maeʻa lea o le 1-2 vaiaso e mafai ona tuʻuina atoa. E le gata i lea - i le 93% o tagata ina ua maeʻa le masina e tasi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, o le inisalini e gaosia e le tino ma e leai. Ona pau lea o le mea e te manaʻomia e pulea ai le tulaga, ma i le tulaga o le toe faʻafoʻi, toe faʻaaoga le togafitiga.

O le mea lea, o capsules Diawell e toe faafoi atu le maʻisuka i se tulaga maloloina, faʻamaʻatia atoa le faʻamaʻi. I le taimi muamua, o lenei mea e le mafai ona mafaufauina. Ma afai tatou te talanoa e uiga i uiga faapitoa o le maʻisuka, ona aveʻesea lea e capsules uma uiga i totonu ole 1-2 aso o le faʻaaoga.

I le taimi nei, o Diawell ua na o le pau lea o fualaau oona lea e mafai ona fesoasoani i le maʻisuka. O isi atinaʻe uma e le i aoga.

Ma o lenei ua avanoa le mea faigaluega mo le faʻatau i Rusia? Ma o fea, i le ala, o lenei vailaʻau ua gaosia?

Ioe, ina ua uma ona matou auai i le poloketi, sa matou maua avanoa i faʻamaumauga masani a Diawell. O le manaʻoga mo capsules e tele, ma o le gaosiga o voluma e laiti lava, o lea e naʻo na atunuu o loʻo aʻafia i le atinaʻeina o vailaʻau faʻasaina, lea e tatau ona sili atu ona lelei. I le faaopoopo atu i le mea moni na matou faʻamautinoaina ona sapalai, na faʻamautinoa ai e le Matagaluega o le Soifua Malōlōina le vaetamaina o se polokalama faʻapitoa, lea e totogi ai le lua vaetolu o le tau o fualaau faasaina. O lona uiga, i Rusia, e mafai e le maʻisuka ona faʻatau i se tau e tolu taimi e maualalo ai nai lo Europa ma Amerika. Siamani o loo taitaia le matafaioi autu i le faatupeina o le Polokalama Taofi o le Maʻisuka. O le mea lea, o le gaosiga o capsule e faia foi i Siamani, i Hamburg. E tatau ona ou fai atu, talu ai nei, o Siamani, ona o le tele o mea tau tupe, ua faia ai le alualu i luma sili i le matata faafomai. Ma oa latou saienitisi na faia se sao tele i le foafoaga o Diawell.

O fea e mafai ona ou mauaina?

Talu ai tatou te le mauaina ni voluma tetele tele o nei tupe, naʻo le faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi Rusia aloaia o le poloketi o loʻo avanoa nei. Sa matou taumafai e feutagai ma le vailaau mo togafitiga, ae latou te mumusu uma e faʻatau atu le fualaau faasaina i le tau fautuaina (falemaʻi e manaʻomia le tele o tupe, ma matou ofoina atu e faʻatau atu i le tau). O le mea lea, na filifili ai e faʻatulagaina faʻatau i luga o le initaneti ina ia mafai ai ona maua le numera tele o tagata e maua le avanoa e faʻatau ai le fualaau faasaina.

I le taimi nei, o soʻo se tasi o loʻo manaʻomia le faʻatonuga ma faʻatau Diawell mo le faʻaaogaina patino. Tuuina atu e ala i le meli po o le faila (faatasi ai ma le totogiina pe a uma ona mauaina ma faamaonia le vaega), e le manaomia e le talosaga se fesoasoani mai fafo.

E faʻapefea ona ave capsules? E fia aso o le togafitiga?

Faʻaaoga tatau o kapula:

Aʻo leʻi faʻaaogaina lenei meafaigaluega, e tatau ona e suesue ma le totoʻa i faatonuga ina ia mafai ai ona taofia mea sese.
Diawell - 2 capsules faatasi ai ma le eseesega o le taimi o gaioiga.
O le uluaʻi capsule e vave faʻavave ma faʻaitiitia le aʻafiaga o le hyperglycemic.
O le lona lua o loʻo faʻaitiitia lemu ma faʻamautinoa le tulaga o le maʻi.
O le tuufaatasiga o se taumafataga faapitoa ma le Diawell e faateleina ai avanoa e faatoilaloina ai le maʻisuka.

O lenei mea faigaluega, e tusa ai ma le au gaosi oloa, ei ai aafiaga lelei nei:

1 - Faateleina le gaosiga o le inisalini.
2 - Faʻaitiitia le toto maualuga.
3 - Puipuia mai le maualuga o le suka.
4 - Puipuia le hypoglycemia.
5 - Faʻafoʻisia le gaioiga o le ate ma le pancreas.
6 - Faʻataʻitūina le metabolism o le carbohydrate.
7 - Faʻaleleia le maualuga o le suka.
8 - Faʻatulagaina uma metabolic processes.

LE AUALA E FAAAOGA AI Conwell:

1. E tatau ona faalua ona faʻaalu ia capsules i le aso: taeao ma afiafi.
2. Inu capsules ma le tele o vai.
3. O le togafitiga e 30 aso.

Mo tali lelei, o se taumafataga faapitoa e fautuaina e te maua ma Conwell.

Le fautuaina mo le faʻaaogaina: mo tamaiti, fafine maʻitaga, i le taimi o le lactation.
Contraindications: o le le faapalepale tagata taitoatasi i vaega o le fualaau faasaina.

Ioe, o nei capsules na ou faatauina i fafo atu. Naʻo latou leai se faaliliuga a Rusia, ae ou te iloa ua uma ona e faʻaaogaina le meafaigaluega, ma ua uma ona sauni mo le faʻaaogaina i Lusia.

O le toatele o aʻu uo ma paaga na latou taumafai e faʻaaogaina lenei meafaigaluega ma faatea ese DIABETES i aso ua leva. Ae o le taimi nei o le a avea ma taugofie ma e faitau miliona tagata Rusia o le a mafai ona toe faʻaleleia.
Ina ua faaali mai i Rusia pe a ma le tausaga talu ai, o le suka suka na faia ai se suiga moni.
O le faʻamaonia lelei na faʻaaogaina ai le faʻatagaina o Conwell mo le tele o fetu lauiloa o faʻalauiloa pisinisi, pop, tagata taʻalo ma tagata faʻapolokiki o loʻo maua i le maʻisuka. O le mea lea, e aunoa ma se faʻasesega, o le tele o televise tele latou te faʻaaogaina e faatumauina ai le suka toto.

O le taimi nei o le tele o taufaʻailoga ua faia i lalo o lenei igoa, o lea na filifili ai le kamupanī e faʻalauiloa se polokalama malupuipuia. O pusa taitasi e puipuia taitoatasi mai le taufaasese, o loʻo i ai se faʻailoga tulaga ese i lalo o le mea faapipii, ma e mafai ona siakiina le 'upega tafaʻilagi o lenei mea o se oloa muamua.

Diawell Diabetes Reviews

Leai se toe iloiloga e leai se uiga. Tulaga le mautonu o le faʻaauau pea ona tauivi ma le faʻamaʻi. Faʻafefea ona le fiafia, i le mauaina o se fesoasoani talafeagai. Ma pe faapefea ona aua le ita pe afai e te faʻamoemoe, ae leai se aoga. Ona oʻo mai ai lea o ni iloiloga le lelei.

O le tulaga o le faʻamaʻi lea na amata ona togafitia ai le tagata e taua tele. O le heroine o lenei tusiga e leʻi oʻo lava i le maʻi, ma, o le faʻamoemoe, o loʻo alu mamao atu ma sili mamao atu mai le tuaoi e vavae ese ai le soifua maloloina mai faʻamaʻi. O i latou ua leva ona i ai i le isi itu o lenei uiga e tatau ona toe fai, toe foi, ia onosai. O le a tausia e Conwell le toe faʻaleleia o le fua saʻo o mea e fai i le masaniga o le gaioiga o totoga ua faaleagaina, ae e le mafai ona tupu vave.

Faʻatau faʻasologa

E faigofie lava, aua e na o le tasi le tagata faufautua i le va o le faʻatau ma le kamupanī: faʻapitonuʻu aloaia mulimuli. Po o nofoaga o ona sui. Liliu atu i soʻo se tasi o nei punaoa, o le ae maua ai faʻamatalaga aoga e uiga i le tau lea e mafai ona e faʻatau ai le faʻalavelave, aua e masani lava ona i ai ni tau i le auala e iloagofie ai se uluai oloa mai se mea sese. Ae o le faʻatau faʻatau i totonu o le falemaʻi o le a le galue, e le noatia i le tufatufaina atu i totonu o le falemaʻi fesoʻotaʻiga.

O loʻu igoa o Michael, ua 37 oʻu tausaga. Sa ou tamoe i le blog "medoffers.ru" talu mai le tautotogo o le 2017. I le taimi lea, sa matou taumafai ai ma aʻu uo e suʻeina le silia ma le 50 vailaʻau mai le Initaneti mo le faʻatinoga. I laʻu blog, ou te faasoa atu loʻu poto masani ma taʻu atu ia te oe mea e aoga ma le mea e le o, ma le mea e faʻatau ai le uluai fualaau faʻasaina ae le o se mea sese. Saini i luga ina ia e tafao faamasani ma tala fou lata mai.

O aʻu vaega i fesoʻotaʻiga lautele (kiliki e alu):

O le a le maʻisuka ma aiseā e lamatia ai?

O le faʻamaʻi lava e le o se faʻalavelave faʻapitoa, na o ona taunuuga e matautia, faʻalavelave e mafai ona tupu e tusa lava po o le a le tulaga o le maʻi.

  • Coma Faʻatasi ai ma le maʻisuka, o se tasi lea o taimi pito sili ona ogaoga, lea e faʻaalia e ala i le uila. O le faʻailoga autu o le faʻalavelaveina, le mautonu.
  • Fuʻa. Faʻalagolago i le tikeri o le toilalo o le fatu, o le edema e mafai ona i ai i le lotoifale, faʻapea foi i le tino atoa.
  • Maualuga maualuga pe maualalo
  • Paʻu i vae
  • Falemaʻi faʻasolo
  • Gangrene
  • Osteoporosis
  • Ischemia
  • Faʻalavelave faʻapitoa i fatugaʻo
  • Nifaeropathy

Faʻapipiʻi puʻu

O faʻauluuluga o Cowell ua faʻamaonia pea a latou gaioiga lelei, ona e ese i latou i se tulaga tulaga ese ma faamaonia. Na latou atiaeina e saienitisi ma le poto masani i se vaitau umi, o lea o vaega uma lava o loo i ai i totonu e suesueina ma le totoʻa ma tofotofoina. Faʻafetai i lenei tulaga ogaoga, o tagata taitoatasi o Diawell e sili atu le aoga o le isi vaega, o se taunuuga o le talosaga e mafai ona iloiloina lelei mo se taimi puupuu.

I lau lanu lanu meamata, myrtillin, lea e taʻua o le inisalini e mafua ile vailaʻau, e iai lona aafiaga o le hypoglycemic. Tannins ma glycosides e lagolagoina le pancreas.

O aʻa o le Burdock e aofia ai inulin polysaccharide. O le aʻafiaina o le gaioiga o le pancreas, o inulin e faʻaleleia ai lona gaosiga o le insulin.

Ginseng aʻa e faʻaleleia ai le glucose. E aofia ai foi le tele o vitamini B e manaʻomia e le pancreas.

Lingonberry o loʻo i ai glucokinins o le natura masani, lea e faʻateleina ai le inisalini.

O le eseesega taua i le va o le Conwell 5.5z ma isi fualaau oona, o mea ia e galue faʻatasi (faʻalagolago ma faʻaleleia e le tasi le isi), e aunoa ma le faia o mea ua fai ma vaisu ma aʻafiaga.

E le aofia ai i totonu o Conwell mea e faʻaleleia atili ai le meaʻai, o mea inu, poʻo paletini. Faatasi ai ma vaega, e na o natura natura, faatasi ai ma le fesoasoani:

  • Faʻaleleia elasticity elasticity
  • Cholesterol ua faʻaumatia
  • Faʻaleagaina Mea Faʻaleagaina
  • Toe faʻaleleia galuega fatu

Contraindications

O meaʻai pepa e matua leai lava se faʻasalaga, e matua leai lava se aoga, lea e faʻamaonia ai e le gata o tatou 'upega tafaʻilagi aloaia, ae faʻapea foi iloiloga a tagata maʻi. O fualaau faasaina uma o pepa, faapea foi tusi faamaonia talafeagai. E tusa ai ma suesuega, i le 80 pasene o tagata gasegase e masani ona ave a tatou oloa, o le aofaiga o suka i totonu o le toto na toe foi mai i le masani.

Aafiaga o Conwell 5.5 z

E pei ona e iloa, e le gata e faʻamaonia e Diawell tulaga maualuga o le suka, ae aʻafia ai foʻi aʻafiaga o isi tino o le tino o le tagata.

    • Faʻaitiitia le cholesterol ma le suka
    • Faʻamalosia ai suauu beta i le pancreas
    • Faʻateleina le mamafa o le toto
    • E faʻamaonia le puipuia o le tino puipuia, faʻamamaina le tino, toto
    • Aumai le pao o le fatu i le masani
    • E aʻafia ai le faʻaleagaina o metabolic processes, toe faʻafoisia
    • Faamalosia puipui o capillaries, faapea foi ma toto toto
    • Faʻaitiitia uma faʻalavelave i le gaioiga o ovaries, faʻapea foʻi ma le gao o le thyroid
    • Faʻamaʻosaʻo le paleni o le hormone
    • Faateleina le vaʻai
    • Aveese toxins mai le tino, faʻapea foʻi ma toxins

Faʻamatalaga a le tagata

"E maualuga le maualuga o Conwell, talu ai ona o le 55 o ou tausaga, e tele naua ou faʻalavelave faʻaleagaina. Ou te leʻi maua se allergy i luga o Diawell, o le vailaʻau na fesoasoani e faʻasaʻo le toto ma le suka toto "

    "O capsules o Conwell na latou uia le ala atoa. O loʻo ola nei le suka. Faafetai

    Alesana, 34 tausaga

    "Ina ua uma ona togafitia aʻu e fomai i le maʻisuka sa ou manatu e le mafai ona ou taulimaina, ae o le Diawel o mea uma e sili atu ona faigofie. Ua tumu au i le malosi! "

    Tomai Faapitoa

    "Ua leva ona ou faapitoa i le mataituina o vaega eseese o le maʻisuka. Ua leva ona suʻesuʻeina e fomaʻi, tagata tomai faapitoa ma tomai faapitoa. Mo le tele o tausaga ua latou faatonuina. "

    Gruzdina Alla Dmitrievna

    "Ou te fautuaina tagata mamai uma oe liliu atu i tagata tomai faapitoa e faitau ni iloiloga moni mai fomaʻi ma isi tagata e faaaogaina le fualaau faasaina. E faapitoa lava le faagaeetia o taunuuga i le toe faʻafoisia o le gaioiga o le pancreas. E taua tele le leai o se aʻafiaga leaga o le fualaau faasaina i luga o tagata matutua ma feagai ai ma faafitauli ma faʻamaʻi faʻafitauli. "

    Volodin Alexander Alekseevich

    Auala e ave

    Le auala e faʻaaogaina ai Diawell i se tulaga manino ma faʻamatala auiliili i faatonuga. E tatau ona maitauina, i se togafitiga faapena, o le ave o fualaau faasaina mo le tetee atu i le maʻisuka, e aoga le taulai faapitoa i le masani. Naʻo le tulaga lenei, o le fualaau mo le maʻisuka o le a aoga.

    O le faʻatonuga e faigofie lava, e faigofie ona malamalama:

    • 2 capsules i aso taitasi e tatau ona ave
    • e fautuaina e ave le tasi capsule i le taeao ae o le isi i le afiafi
    • ia mautinoa e inu pulu pipi i le tele o vai ina ia mafai ai ona gauai lelei
    • O le atoaga o le tagofia o fualaau faasaina e 30 aso

    Ua maeʻa le 2 vaiaso talu ona faʻatagaina, o le a lagona e le tagata maʻi ni suiga lelei. O le tino o le a suia, ma o le malosi ma le malosi o le a faʻatumu ai le tino. E oo lava i nai mea laiti faaletino, o le a le lagonaina le vaivai.

    O fea ma le auala e faʻatau ai

    O le maʻisuka o Diawell e mafai ona faʻatau i soo se taimi o le aso i itulau o le punaoa aloaia:

    • faatumu se foliga faigofie

    I totonu o le taimi sili ona puupuu, o le a faʻafesoʻotaʻi sui e le tagata faʻatau, faia se faʻatau, faʻamalamalama faʻamatalaga talafeagai uma, ma tali fesili o le tului.

    Faʻafefea ona galue Diawell mo le maʻisuka

    O faʻasolosolo e atiaʻe ona o faʻafitauli o le tino ma faʻaleagaina le gaosiga o le inisalini. O se taunuuga, o le kullukose e le o galo. E lagona e se tagata le malepe ma faitio e uiga i:

    • matuai galala
    • vevela paʻu
    • malogo o le epidermis,
    • fiaai pea
    • ulu matua
    • e masani ona faia, faatasi ai ma le susunuina.

    O aso uma e faʻateleina ai faʻamaʻi o le maʻisuka. Afai e te le faia fua, o le inisua e atiaʻe, e oʻo atu ai i se maʻi o le maʻisuka.

    O le maʻi mo le maʻisuka e faʻaitiitia ai le faʻalavelave o faʻafitauli. O se meaola e ola ai meaʻai e avea ai se ipu inu suamalie. O vailaʻau faʻapitoa e maua ai le tele o aafiaga. O le togafitiga:

    • vaivai le suka
    • aveese le le fiafia,
    • puipuia le gutu malulu
    • aveese le sasaina
    • faamautu le malosi
    • Faʻasalalau le faiga o le endocrine,
    • faatumulia se tagata i le malosi.

    O suʻesuʻega o le maʻisuka mo le maʻisuka e talitonuina. O tagata o loʻo ave e tusa ai ma faatonuga ua faamalieina i iuga. Latou te faʻamaonia le aoga ma fai mai o le meafaigaluega e faʻaleleia ai le lelei o le olaga ma e le mafai ai ona suia faʻafuaseʻi suiga i le suka.

    Diawell - teteʻa pe leai?

    O le fualaau faasaina Diavell o se atinaʻe fou o saienitisi. Ua mamanuina e faʻateleina le tui ile inisalini, faʻamalosia le puipuiga ma le aveesea o le kulukose mai le masini.

    O le tino natura e tu i fafo ma ni tulaga lelei pe a faʻatusatusa i auala na tuʻuina atu i le fale talavai. O le meafaigaluega e galue malie, e le faʻalavelaveina le gaioiga o totoga ma tuʻuina atu se faʻaaliga iloa i totonu o le masina.

    E ui lava i tulaga lelei, o nisi e masalosalo i le aoga o mea fou ma fai mai o Diawell o se teteʻa.

    1. Ina ia teena lenei manatu, e tatau ona e vaʻavaʻai ma le totoa i le tuufaatasiga.
    2. E na o vaega masani lava e iai aʻafiaga aoga i luga o le pancreas, faʻamaʻo le ate ma faʻaleleia le lipid ma le carbohydrate metabolism.
    3. O le fualaau faasaina ua faamaonia e le Rusia o le Association o Endocrinologists. Faʻataʻitaʻiina e tagata atamamai ana mea tau vailaau ma fautuaina atu mo togafitiga faʻafoe.

    O le Conwell 5.5 ua saʻo le mafaufauina o le mea muamua inu inu mai le maʻisuka. Ina ia iloiloina ia aoga, e sili atu ona lelei le suesueina o lona aoga ia te oe lava. A maeʻa le ipu muamua, ona manino lea o le vaifofo e le o teteʻa mai tagata maʻi. O le vailaʻau faʻatele e faʻaleleia ai le soifua manuia lautele, faʻatumu i le malosi ma faʻaumatia ai le le lelei o faʻamaʻi o le maʻisuka.

    Fomaʻi iloilo

    Ua lapatai fomaʻi e le mafai ona le amanaiaina le faamai. Afai e maua se faʻamaʻi matautia, e manaʻomia le togafitiga faʻalapotopotoga. I le avea ai o sui fesoasoani, o mea e faʻaaogā faʻamalosi e faʻamalosi ai le tino e fautuaina. O tagata tomai faapitoa o le Diawell e iloilo le maʻisuka e naʻo le lelei. Latou te ofoina atu se vai inu malosi e faʻamalosia ai le puipuiga, faʻaitiitia le toxins ma togafiti le pancreas.

    Tofotofoga Falemai Diawell

    Suʻesuʻega o le maʻisuka diabel na faʻataʻitaʻiina i se fale suesue tutoatasi. Mo faʻataʻitaʻiga, o tagata volenitia e maualuga le maualuga o le suka i le toto sa faʻafaigaluegaina. Mo le masina, latou te inu i le maʻisuka.

    O le togafitiga na faʻaalia manino ai le faʻaleleia. O mataupu uma lava na faʻateʻa ese ai faʻamaʻi faʻaleagaina o le maʻi.O le suʻesuʻega na faʻaalia ai le mou ese atu o le suka ma le faʻasaʻoina o le toto.

    O le faʻamalosia o le falemaʻi ua mafai ai e le Diawell 5.5 ona maua se tusi faamaonia o le lelei ma se laisene e faʻatau. E fautuaina e le fualaau mo le faʻaaogaina o le falemaʻi faʻafomaʻi o le endocrinology o le Matagaluega o le Soifua Maloloina o le Rusia.

    Faʻaaoga Taunuuga

    O vailaau malolosi e vave ona ulu atu i le toto ma amata ona galue. Mai aso muamua o le taliaina, faʻamalosia faʻamalosi o le ate ma le toe faʻaleleia o le pancreas. O ona peta beta e maua ai le insulin, o le kulukose e sili atu ona gauaʻi, e faʻaumatia e le tino le inisua.

    O le faʻaauau le faʻaaogaina o le oloa e maua ai faʻamatalaga matagofie:

    • aveese mea oona
    • faʻaagaoioia metabolic processes,
    • faʻaitiitia le fulafula, faʻasaʻo le tafe o le lymph,
    • faamalosia le puipui o toto toto,
    • faamautu le fua o le fatu
    • aveese ai vaivaiga maso,
    • aveese le tiga tiga,
    • faamamaina le fiainu ma le soona inu tele.

    A maeʻa le kosi, faʻaleleia le puipuiga o tagata. O le lamatiaga o le atinaʻeina o faʻafitauli o le inflammatory ua faʻaitiitia. O manuʻa i luga o le paʻu e faʻamalolo vave, o loʻo i ai le malosi o le malosi ma le malosi. O le aoga aoga o le fualaau faasaina e puipuia ai mata o le mata mai le faaleagaina, e taofia ai le fausia o pailalapala, faaleleia atili ai le moe.

    E tusa ai ma le taʻitaʻia o tagata atamamai, o Diawell mai le maʻisuka o se mea taua tele mo tagata ua faʻamalosia e siakiina pea le kulūkose. E fesoasoani tele e maua ai le suka ma puipuia ai faʻafitauli.

    O le tuufaatasiga o le vailaʻau faʻasaina

    O le fua fou e aofia ai mea masani. E leai ni homoni ma ni mea faʻapipiʻi suamalie.

    O faʻatinoga lelei o tagata gasegase e maua ai:

    • chicory. O le aʻa o le aʻa e aofia ai inulin - o le polysaccharide polysa e faʻamautuina ai le maualuga o le suka. O le vailaʻau e faʻamalosia ai toto toto, toe faʻaleleia le gataifale, faʻateleina le susunuina o gaʻo tino,
    • fualaau lanu moana. O le vaega e faʻapipiʻi ai fatu ma vitamini, glycosides ma tannins, lea e faʻaolaina ai le system endocrine. Blueberries faʻaleleia le faʻaaliga ma toe faʻaleleia le gataifale,
    • laupepa laisene. O vailaʻau i lona tuufaatasiga e faʻapupulaina ai le lagona o le tino i le inisalini, aveesea le kulukose mai le toto, maua ai le faʻamalosia lautele,
    • paʻu o se lanu enaena. O le elemene ua amataina, aveese toxins ma toxins, faaleleia le metabolism gaʻo. Faafetai i ai, o le tele o le fiaai ua mou atu, ua soloia gaʻo eletise, ma ua aveesea e le tagata le mamafa o le mamafa,
    • cardamom extract. Faʻaleleia le metabolism cell, faʻamalo le ate, faʻaleleia le toto ma faʻatumu ai fausaga ma elemene taua,
    • laʻau aʻa. O lona fualaau kemikisi o loʻo i ai inulin, lea e fesoasoani e faʻaititia ai le suka ma taofia ai le faʻateleina o lona maualuga. O le tino e faʻaitiitia ai le avega i luga o le system endocrine ma toe faʻafoʻi ai galuega ole pancreatic,
    • eleutherococcus. Faateleina puipuiga puipuia ma puipuia ai totoga o le lotoifale mai aafiaga leaga o le faamaʻi.

    O vaega o le Diafuga kofe inu e fefaʻasoaaʻi ma le tasi ma le isi, e maua ai le malosi o le malosi, lelei lelei ma le maualuga o le suka.

    Faatonuga mo le faaaogaina

    O le Diavell o loʻo faʻatau atu i se pusa kata lanumoana faʻatasi ai ma faatonuga mo le faʻaoga. O le fagu e fai ai le paʻu mo le faia o le 25 ipu ipu kalafi. Fautuaga na faia e le kamupanī e tatau ona mulimulitaʻia.

    E tatau ona faʻaitiitia le vai e tusa ai ma faatonuga ma ave 20 minute aʻo leʻi faalua i le aso ile taeao ma le afiafi.

    O le faʻamatalaga ua fai mai e leai se faʻailogaina o Diavel ma ua faʻatagaina mo le faʻaaogaina e tagata uma e silia i le 18 tausaga le matutua mo togafitiga ma le puipuia o le maʻi.

    E manatua e le kamupanī i le taimi o le togafitiga e manaʻomia ai le fuaina o le maualuga o le suka ma ave vailaʻau na faatonuina e se fomaʻi.

    O fea e faʻatau ai Diavel

    E le mafai ona e faatauina mai le maʻisuka mai le falemaʻi. O le vailaau faʻatau e faʻatau i luga o luga o luga o le upega tafaʻilagi i luga o le Initaneti, lea e tatalaina mo le faʻaogagofie o tagata o loʻo faʻatau.

    1. I luga o le itulau o punaoa e faigofie ona faʻatulagaina oloa i soʻo se aofaiga.
    2. Ina ia faia lenei mea, faʻatumu le pepa faʻatumu, faʻatali mo le tagata faigaluega e toe foʻi mai ma faʻauma le fefaʻatauaiga.
    3. Faʻasalaga o tinoitupe i le tuʻuina atu i totonu o le 10 aso

    O le 'upega tafaʻilagi aloaia a Cowell o se' oloa faʻalagolago e mafai ai ona e faʻatau oloa e le taugata. O le meafaigaluega nei o se mea e le masani ai. E ui lava e aoga, o le afifiina o le ava e faigofie ona maua mo le totogi fua, pe a e faʻatau mai le atoaga o togafitiga.

    Faamatalaga Diabel mo le maʻi suka

    Mo le tolu tausaga sa ou ave fualaau e faʻaitiitia ai le suka, ae ua matua faateleina le faigata ona pulea lana faatinoga. Na fautuaina e le fomai le ala o le Diavel 5.5. Faatasi ai ma ia na amata ai ona faigofie ia te au. O le vaivai, le mautonu, suia o lagona. Sa pa'ū le suka i le 6 ma taofi le osooso. Ua faamalieina aʻu.

    Ou te faatauina se kofe inu i totonu o le tolu masina. E matua lelei lava, aveese le fia inu ma le fiaʻai tele.

    Ou te manaʻo e faʻatau mai loʻu tina se vailaau lagolago lelei. Tau mai ia te aʻu, o Diawell o se maʻi o le maʻisuka, pe o se teteʻa pe leai? Ou te fefe e fai se mea sese i le filifiliga.

    O le vaiinu e sili. Ou te inuina faalua i le aso ma e le o iai ni faailoga o le maʻisuka. Faatasi ai, e sili atu le faigofie ona mulimuli i se taumafataga ma taʻitaʻia se olaga masani. Ma o le mea e sili ona taua, e le tupu aʻe le suka, ma, o le mea lea, e le tupu ai faʻafitauli.

    Ou te le mautonu i mea faafomai fou. I le taimi muamua, sa ou manatu foi o Diawell o se sikola. Ae na tausisi mai loʻu toalua e amata ona ou inuina, lea e tele faafetai ia te ia. O le mea inu, e moni, e le faʻaumatia injections inisalini, ae e sili atu ona faigofie loʻu olaga.

    Ina ia lagolagoina le tino, o le vailaau e te manaʻomia. Na te faamalolo le tino cardiovascular, faaitiitia le glucose ma le cholesterol.

    I le suega faʻapitoa na latou maua ai le toto maualuga. Na fai mai le fomaʻi o lenei mea o se vailaau muamua. Sa vave ona ou alu i se meaai malosi ma faatau Diavell 5.5. Mo le lua masina sa tuʻuina aʻu lava ia ma siaki le maualuga o le suka. O le taimi nei o loʻo tumau i le vaega 5.

    Ou te fia iloa le mea moni atoa e uiga i le fualaau faasaina ao le i faatauina.

    E leai ni faalilolilo. O se vai inu fualaau. O loʻo aofia ai chicory ma isi vaega e faʻaitiitia ai le suka ma toe faʻafoʻi le pancreas.

    I le avea ai o se fesoasoani, e lelei lava. Energizes mo le aso atoa, faʻaitiʻitia ai faʻamaoniga.

    Ou te inu i le kofe i taeao uma. Na ia aveesea le tiga o le vae, amata ona moe lelei, ma leiloa 4 kilokalama.

    Ua ou maua le maʻisuka mo se taimi umi. Talu ai nei, e faigata le faʻaitiitia o le suka i mea masani. Manua laiti na faʻaalia i luga o vae e leʻi faʻamalolo. Na ou fefe ma amata ona ou saili fualaau fualaau lelei. I se fomai fomai, na ia iloa e uiga i Diavel. Sa amata ona inu o ia ma manua na toso i luga ina ua mavae le 2 vaiaso, na pa'ū le suka mai le 13 i le 8.

    Fesili e masani ona fesiligia

    E mafai ona faatauina faʻamau i luga ole laiga i luga o le initaneti, i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le au gaosi meafaigaluega. O le mauaina i se fale talavai e le mafai, ona e manaʻo le kamupanī e faia le vailaʻau faʻatau, ma ia mautinoa o loʻo avanoa mo tagata uma. Faatumu le fomu i luga o le upega tafaʻilagi ma o le a faʻafesoʻotaʻi oe e se pule e faʻatau le tupe.

    O le fualaau oona mai le sugar Diavel o loʻo faʻatau atu i totonu o le atunuu e ala i le Initaneti, e iai ni iloiloga lelei. O le teteʻa faʻatasi ma ia e mafai foi, ae pe a fai o se mea pepelo e maua mai e leai ni meatotino tutusa e pei o le fualaau muamua. Ia faaeteete i taufaaleaga, aua le faatauina i luga o le lima, i luga o upega tafaʻilagi ma luga o laupapa savali.

    O le fualaau faasaina na faʻaalia i luga o le maketi lata mai nei, o le uluai faʻatau na amata i le tausaga talu ai. E mafai ona e maua ni kapoti ma se kofe inu ina ia faigofie ai.

    O le tau e eseese mai le 300 i le 1000 rubles i le pusa, e fuafua i faʻalauiloa ma faʻaititia

Tuua Lau Faamatalaga