New insulin Toujeo Solostar (Toujeo)

O le maʻi suka o se maʻi tuga, o le mea lea, o tekonolosi fou e masani lava ona atiaʻe i lona togafitiga.

O le fualaau fou Tujeo Solostar e aoga mai le 24 i le 35 itula! O lenei vailaʻau fou ua tuʻuina atu o se tui i tagata matutua e iai le ituaiga I ma le maʻisuka II. O le insulin Tujeo na atiaeina e le kamupani Sanofi-Aventis, lea o loʻo auai i le gaosiga o le inisalini masani - Lantus ma isi.

Mo le taimi muamua, na amataina togafitiga i Amerika O lenei ua faamaonia i totonu o le sili atu ma le 30 atunuu. Talu mai le 2016, ua faʻaaogaina i Rusia. O lona gaioiga e talitutusa ma le fualaau oona Lantus, ae sili atu ona lelei ma saogalemu. Aisea?

Lelei ma le saogalemu o Tujeo Solostar

I le va o Tujeo Solostar ma Lantus, o le eseesega e manino. O le faʻaaogaina o Tujeo e fesoʻotaʻi ma se tulaga lamatia tele o le atiaʻe o le hypoglycemia i tagata mamai. O le fualaau fou ua faamaonia ai se sili atu ona mautu ma faaumiumi faatinoga e faatusatusa ia Lantus mo se aso pe sili atu foi. O loʻo i ai le 3 taimi sili atu vaega o le mea galue i le 1 ml o fofo, lea e matua suia ai ana meatotino.

O le faʻasalaga o le inisalini e faʻagesegese, ona oʻo lea i le toto, o le umi o le gaioiga e mafua ai le pulea lelei o le aofaʻi o le kulukose i le toto ao faagasolo le aso.

Ina ia tutusa le tui o le inisalini, e manaʻomia e Tujeo le tolu taimi e itiiti ifo i le sili atu nai lo Lantus. O le inisiua o le a le matua tiga ona o se faʻaitiitia i le nofoaga o le vaʻaia. I le faʻaopoopoga, o vailaʻau i totonu o se tamai tusi fesoasoani e sili atu ona mataʻituina lona ulu atu i le toto.

O se faʻaleleiaiga faʻapitoa i le inisalini i le maeʻa ai o le Tujeo Solostar o loʻo matauina i latou o loʻo maua ni togi maualuga o le inisalini ona o faʻamaʻi puipuia i le inisalini o le tagata.

O ai e mafai ona faʻaaogaina le inisalini Tujeo

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua faʻatagaina mo tagata matutua ua sili atu i le 65 tausaga le matutua, faapea foʻi ma le maʻisuka e faʻaaogaina ai le gaʻo po o le ate.

I le matua, o le gaioiga galue e mafai ona faasolo ina leaga, lea e mafua ai ona faaitiitia le manaomia mo le inisalini. Faʻatasi ai ma le le atoatoa, o le manaʻomia mo le inisalini e faʻaitiitia ona o le faʻaitiitia o le tui ole inisalini. Faʻatasi ai ma le toilalo o le ate, o le manaʻoga e faʻaitiitia ona o se faʻaitiitia o le mafai galu i le gluconeogenesis ma le inisalini gasegase.

O le poto masani i le faʻaaogaina o fualaau faasaina e leʻi faia i tamaiti ma talavou i lalo o le 18 tausaga. Ua taʻu mai e faatonuga o le inisalini o Tujeo ua faamoemoe mo tagata matutua.

E le fautuaina e faʻaaoga le Tujeo Solostar i le taimi o le maitaga ma le lactation, e sili atu le fesuiaiga i se soifua maloloina lelei.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Tuoo Solostar

O le inisalini o Tujeo o loʻo i ai o se iniseti, faʻafoe tasi i se taimi talafeagai o le aso, ae sili atu i aso uma i le taimi e tasi. O le maualuga aupito maualuga i le taimi o le pulega e tatau ona 3 itula muamua pe a uma le taimi masani.

O tagata maʻi e misia se fualaau e manaʻomia e siaki ai lo latou toto mo le faʻatonu o le kulukose, ona toe foʻi mai lea i le masani i le aso. E leai se mea, pe a uma le faimalaga, e le mafai ona e ulufale atu i ni faʻalua se lua ina ia mafai ai ona faʻamagaloina!

Mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 1, o le insulin e tatau ona faia i le gaosiga o le inisalini i taimi o taumafataga e faʻaitiitia ai le manaʻoga mo le maʻisuka.

Tujeo inisalini ituaiga 2 tagata gasegase e maua i le maʻisuka e tatau ona tuʻufaʻatasia ma isi fualaau oona. Muamua, e fautuaina e faʻalauiloa le 0.2 U / kg mo ni nai aso.

Manatua. Tujeo Solostar e faʻatonuina faʻapitoa! E le mafai ona e ulufale i ai ma le faʻamalosi! A leai, o loʻo iai se lamatiaga o le faʻaleagaina o le hypoglycemia.

Laasaga 1 Aveese le peni a le syringe mai le pusaaisa i se itula aʻo leʻi faʻaaogaina, tuu i le vevela o le potu. E mafai ona e ulufale i se vailaau malulu, ae o le a sili atu ona tiga. Ia mautinoa e siaki le igoa ole inisalini ma lona aso e muta ai. O le isi, e manaʻomia lou aveeseina o le pulou ma vaʻavaʻai pe'ā manino le inisalini.Aua neʻi faʻaaoga pe'ā fai lanu. Faʻamalamalama kulupu faʻatasi ma le fulufulu mamoe poʻo le 'ie na faʻafefeteina i le ava malosi.

Laasaga 2 Aveese le puipui puipui mai le nila fou, sasau i luga o le suauʻu sisi seia maeʻa, ae le faʻaaoga le malosi. Ave ese le pulou pito i fafo mai le nila, ae aua le lafoai. Ona aveese lea o le pulou pito i fafo ma lafo vave loa.

Laasaga 3. O loʻo i ai se faʻamalama i le faʻamalama i luga o le suauu e faʻaalia ai le tele o iunite o le a ulufale mai. Faʻafetai i lenei mea fou, e le manaʻomia le toe faʻaaogaina o tusi. Malosiaga o loʻo faʻaalia i vaega taʻitasi mo le fualaau faasaina, e le tutusa ma isi analogues.

Muamua faia se suʻega saogalemu. A maeʻa le suʻega, ia faʻatumu le suauʻu e oʻo atu i le 3 PIECES, ao suia le fuainumera ole suʻe seia oʻo i le va o le numera 2 ma le 4. Afai e maua se mataua o le vai, ona talafeagai lea o le pine tuila mo le faʻaaogaina. A leai, e tatau ona e toe faia mea uma seia oʻo i le laasaga 3. Afai e leʻi suia le iʻuga, ona sese lea o le nila ma e manaʻomia ona sui.

Laasaga 4 E naʻo le maea ona tuʻuina le nila, e mafai ona e taina le vailaau ma faʻasolo le 'au metotia. Afai e le lelei le kuluma, aua le faʻaaoga le malosi e aloese ai mai le gaoi. I le taimi muamua, o le fua o le toto e setiina i le leai, e tatau ona sui le tagata filifilia seia oʻo i le faʻasologa i luga o le laina ma le fua o loʻo manaʻomia. Afai e faʻafuaseʻi ona liliu le tagata filifilia nai lo le tatau, e mafai ona e toe faafoi. Afai e le lava ED, e mafai ona e ulufale i le vailaau mo le 2 injections, ae faʻatasi ma se nila fou.

Faailoilo o le faamalama o le faailoilo: e oo lava i fuainumera o loo faaalia i le faafeagai ma le mataitusi, ma o numera numera o loo faaalia i le laina i le va o numera. E mafai ona e taloina 450 PIECES i totonu ole peni. O se fualaau o le 1 i le 80 iunite ua faʻapipiʻiina lelei i se peni suauu ma e faʻaaogaina i ni faʻaopoopoga o se fualaau o le 1 le iunite.

O le faʻaaogaina ma le taimi e faʻaaogā ai ua fetuutuunai e faʻalagolago i le tali a le tino o tagata maʻi taʻitasi.

Laasaga 5 Inisalini e tatau ona faʻaofi i se nila i totonu o le gaʻo gaʻo o le suilapalapa, tauau poʻo le manava e aunoa ma le paʻi i le pa o le dos. Ona tuu lea o lou limamatua i luga o le faamau, tulei i le auala atoa (e le o se itu) ma uu seia oo i le faamalama le "0". Fai lemu i le lima, ona faʻasaʻo. O lea o le a maua atoa le fualaau. Aveese le nila mai le paʻu. O nofoaga i luga o le tino e tatau ona suia faatasi ma le faʻaofiina o tui fou taitasi.

Laasaga 6 Aveese le nila: ave le pito pito i fafo o le pulou ma ou tamatamailima, ia uu saʻo le nila ma tuu i totonu o le pulou pito i fafo, taofi mau, ona fuli lea o le peni lau ma lou isi lima e aveese ai le nila. Suʻe seʻia oʻo ina ave le tolaula. Lafoaʻi i totonu o se pusa oloʻo tuʻuina atu e pei ona faʻatonuina e lau fomaʻi. Kuni le peni o le syringe ma se pulou ma aua le toe tuʻu i totonu o le pusaaisa.

E manaʻomia lou teuina i le vevela o le potu, aua le faʻavaivai, aloese mai le teʻi, aua le fufuluina, ae taofia le pefu e ulufale mai. E mafai ona e faʻaaogaina mo le maualuga o le masina.

  1. Aʻo leʻi faia uma injections, e manaʻomia ona sui le nila i se mea fou fou. Afai e masani ona faʻaaogaina le nila faʻapitoa, e ono tupu ai le faʻaoga, ona o se taunuuga o le a sese le fua,
  2. E oʻo lava i le suia o le nila, e tatau ona faʻaaogaina se tui se tasi e se tasi tagata maʻi ae le faʻasalalau atu i isi,
  3. Aua e te aveesea le vailaʻau i totonu o le suauu mai le kesi e aloese ai mai le ogaoga ogaoga,
  4. Faia se suʻega saogalemu i luma ole injections,
  5. Tausia ni nila i le tulaga o le leiloa po o le le lelei, e pei foi o se mea inu faʻamalosi ma se pusa mo mea faʻaaoga,
  6. Afai ei ai ou faafitauli i le vaʻai, e sili ona lelei le fesili atu i isi tagata mo le saʻo saʻo,
  7. Aua nei faʻafefiloi ma faʻaitiitia le inisalini o Tujeo ma isi vailaʻau,
  8. Faʻaaogā se peni penisini e tatau ona amata pe a uma ona faitau faʻasinoala.

Suʻe mai isi ituaiga insulin i Tujeo Solostar

Pe a suia mai le Glantine Lantus 100 IU / ml i le Tugeo Solostar 300 IU / ml, e tatau ona fetuunai le fualaau, aua o sauniuniga e le o se mea e masani ai ma e le mafai ona fesuiaʻi. E mafai ona fuafua se tasi i le iunite, ae ia maua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o se fualaau o Tujo e manaʻomia 10-18% maualuga nai lo le fua o Glargin.

I le suia o le tui ma le umi-faila insulin, o le ae ono suia le fualaau ma fetuunai le togafitiga o le hypoglycemic, o le taimi o le pulega.

Faatasi ai ma le fesuiaiga o le vailaʻau faʻatasi ma se tui se tasi i le aso, faʻapea foi i se tasi Tujeo, e mafai ona e faʻatatauina le faʻaaogaina o le tasi i le iunite. Pe a suia le fualaau faasaina ma le lua pulega i aso taitasi i se tasi Tujeo, e fautuaina e faʻaaoga se fualaau fou i se fualaau o le 80% o le aofaʻiga atoa o fualaau faasaina muamua.

E tatau ona fai le siakiina ole soifua maloloina masani ma feutagai ma lau fomaʻi i totonu o le 2-4 vaiaso talu ona suia le insulin. A maeʻa ona faʻaleleia atili, e tatau ona toe fetuunai le metotia. E le gata i lea, e manaʻomia le fetuutuunaiga pe a suia le mamafa, ituaiga olaga, taimi o le puleaina o inisalini po o isi tulaga ina ia taofia ai le atinaʻe o le hypo- poo le hyperglycemia.

Faʻamatalaga mo Tujeo Solostar

Irina, Omsk. Sa ou faʻaaogaina le inisalini Lantus mo le toeitiiti 4 tausaga, ae i le 5 masina na amata ai ona faʻalauteleina le polyneuropathy i luga o le mulivae. I le falemai, sa ou faasaʻoina le tele o insulin, ae sa le fetaui ma au. O le fomaʻi na fautua mai ou te fesuiai i le Tujeo Solostar, aua e salalau solo i le tino atoa e aunoa ma le maualuluga ma lalo, ma puipuia ai le foliga mai o le oncology, e le pei o le tele o ituaiga insulin. Na ou sui i se fualaau faasaina fou, pe a uma le masina ma le afa, ou te aveesea atoatoa le polyneuropathy i luga o le mulivae. Na amata ona lamolemole, e oʻo lava i le leai o ni vaʻa, e pei o le faʻamaʻi.

Nikolay, Moscow. Ou te talitonu o Tujeo Solostar ma Lantus e tutusa lava le fualaau faasaina, naʻo le maualuga o le inisalini i le fualaau faasaina e faatolu ona maualuga. O lona uiga pe afai e tuiina, o le fua ole tolu taimi itiiti e tui i le tino. Talu ai o le inisalini e faasolosolo malie lava ona faʻasaʻo mai le fualaau faasaina, e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le hypoglycemia. E tatau ona tatou taumafai se mea fou, sili atu ona atoatoa. O le mea lea, i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi, ou te fesuiai i Tujeo. E leai ni aʻafiaga itu mo le 3 vaiaso o le faʻaoga.

Nina, Tambov. I le taimi muamua, ina ia fesoasoani i le maʻi, na ou togiina Levemir mo le tausaga, ae na faasolosolo malie lava ona amataina ia nofoaga na tuiina, muamua vaivai, ona malosi ai lea, i le faaiuga ua latou mumu ma fulafula. Ina ua uma ona feutagai ma laʻu fomai, sa ou filifili ou te alu i Tujeo Solostar. Ina ua mavae ni nai masina, sa amata ona le toe i ai ni nofoaga na i ai, na moli ai le mumu. Ae mo le tolu vaiaso muamua sa ou pulea loʻu suka toto, ma mulimuli ane ua faaitiitia loʻu fatu. O lenei ua ou lagona le manaia tele, o nofoaga o inisiua e le toilalo ma e le afaina.

Inisua fou - ausia o le gasegase o le maʻisuka

Tujeo SoloStar inisalini e faatolu ona sili atu le maualuga o le insulin glargine concentration (300 iunite / ml) nai lo ituaiga o loʻo i ai nei i le inisalini ma se foliga tutusa o le gaioiga (Lantus, optisulin), o lona uiga o le itiiti ifo o le inisalini o le a faia i totonu o le tui tasi.

O le inisalini fou ua uma ona maua e avea o se peni faʻaaogaina, lea e aofia ai le 450 iunite o le inisalini (IU) ma e maualuga le 80 IU i le injection (na fuafuaina i luga o suʻesuʻega na faia i le 6.5,000 tagata matutua e iai le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2 2).

O lona uiga o le peni e aofia ai le 1.5 ml o le inisalini, o le afa lea o kulimi masani (3 ml), ae tutusa tutusa le tele o vaega.

Tujeo insulin - faʻaititia le lamatiaga o le hypoglycemia

E tusa ai ma suʻesuʻega, na faʻaalia ai e Tojeo le faʻaleleia lelei o le toto ma le faʻaitiitia o le lamatiaga o le hypoglycemia (aemaise o le hypoglycemia) i tagata gasegase o le maʻisuka ituaiga 2 e faʻatusatusa i le faʻaaogaina o le insulin. O faʻamatalaga e uiga i tagata suʻesuʻe ua i ai se tulaga lelei i le faʻaaogaina o le inisalini fou.

I faʻataʻitaʻiga ile falemaʻi i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, o le faʻaaogaina o Toujeo na faʻaalia ai le 14% o le faʻaititia o le hypoglycemia i soo se taimi o le aso, ma le taʻele 31% lalo i le po. O le mea lea, e mafai ona manatu o le inisalini fou o le a faʻaitiitia ai le lamatiaga o le hypoglycemia i le ao i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 1.

Seia oʻo mai i le taimi nei, o insulin ua leva ona avanoa i luga o le maketi e leʻi ausia uma faʻamoemoega o maʻi. O Lantus e tatau ona faatonutonuina le maualuga o le inisalini i totonu o le tino i totonu o le 24 itula, ae o le faatinoga, o le a faasolosolo malie le faaitiitia pe a mavae le 12 itula talu ona tui, lea e faavaivaia ai le puleaina o nisi o gasegase, mafua ai le hyperglycemia mo ni nai itula ao lei oo i le isi fualaau, ma faateleina ai le lamatiaga o le hypoglycemia pe a uma le tui.

O le inisalini Peglispero talu ai nei ua faʻateʻaina mai le faʻatau.

Faʻamanuiaga o Insulin Toujeo Solostar vs Lantus

  • Toujeo® e 3 taimi sili atu ile insulin i le 1ml e pei o insulin (100 iunite / ml)
  • Toujeo® e le fuafuaina mo le faʻaaogaina i le togafitiga o le ketoacidosis o le maʻisuka
  • Toujeo® e le tatau ona faʻaaoga i tamaiti.

Sanofi ua faamoemoe le tele o tagata gasegase e malaga mai Lantus i Tozheo.

I Mariupol, ia Tesema 2016, na faia ai le Teleconference "New i le togafitiga o le ituaiga 1.2 o le maʻisuka" i le va o aai o Zaporozhye - Kharkov - Kiev.

O faʻamatalaga faʻamaumauga i luga o le faʻaaogaina o le insalini fou i Iukureini na tuʻuina mai, o lona aafiaga lelei i le pulea o le kulūkose toto i tagata suʻesuʻe.

E mafai ona e faʻatalanoaina le faʻaaogaina o le inisalini a Tujeo i se taimi patino i le Falemaʻi Falemaʻi Eleni.

Aʻo leʻi faʻaaogaina lenei inisalini, ia mautinoa e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi, ia e tatau ona suʻesuʻeina pe afai o loʻo e maua i le ate poʻo le maʻi fatugao, pe afai oe maʻitaga pe fuafua e te maʻitaga, pe afai oe fafagaina oe poʻo le fuafua i le susu.

E fautuaina le Guarchibao FatCap mo le mamafa o tagata.

O lenei faʻalavelave na faʻatagaina e le All-Russian Association of Endocrinologists ma ua uma ona faʻaalia iʻuga lelei i le tau faasaga i le meaʻai e tusa ai ma suʻesuʻega.

A e feutagaʻi ma le inisalini o Tujeo, aua le faia ni suiga i au atopaʻu poʻo ituaiga inisalini e aunoa ma le faʻatalanoaina o lau tausiga soifua maloloina. Soʻo se suiga ile inisalini e tatau ona faia ma le faʻaeteete ma naʻo lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

Anastasia Pavlovna

Me 23, 2017 i le 10:15 am | #

Faafetai lava, Alla Ivanovna mo au fautuaga. Ou te taumafai e alu i Tujeo. O le a ou le amanaia le tulaga.

Anastasia Pavlovna

Me 21, 2017 i le 7:51 am | #

Le afiafi lelei
Taʻu mai, faamolemole. Sa ou faitau i le tele o fonotaga talanoaga ma i se asiasiga moni i loʻu finocrinologist, e fautuaina malosi e tagata uma mai le moliuila i le taimi nei i tujeo. O lona uiga, ou te le malamalama i sina mea laitiiti. Lantus na aloaia o le inisalini maualalo maualalo?
E na o le i ai o ni faafitauli i le talaaga i ni nai tausaga talu ai, ae na toe foi uma mea i le masani ai pe a uma ona sui Lantus (o nisi taimi, ae peitai, maualalo ifo suga). Ma o lenei, o lea, ou te fefe e fesuiai i tujeo, e ui ou te iloa o le mea galue malosi e tutusa. Tau mai ia te aʻu pe faapefea ona avea?

Me 22, 2017 i le 7:24 pm | #

O Lantus, e pei o Tujeo, o loʻo faʻalogo i le inisalini - grengins. Tuʻuo masani e le mafua ai le hypoglycemia (maualalo le suga), e oʻo lava i le 35 itula. E 450 iunite i totonu o le tasi falakila.
Faitau atili e uiga ia te ia i laʻu 'upega tafaʻilagi, o mea uma o loʻo faʻamatalaina i luga. Aua le faatuai, alu i Tujeo.

Me 12, 2017 i le 8:52 pm | #

O togalaau o se fualaau fou. Sa ou faamatalaina auiliili lona faiga o gaoioiga i luga o le saite. E faʻaaogaina i tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2 ma i le i ai o le mamafa mamafa. O le mea moni, o Forsig ma Invitor - glyphlozines o loʻo i ai se faiga tutusa. E saʻo le togafitiga.

Le eseesega i le va o Tujeo ma Lantus

Suesuega ua faaalia ai o Toujeo e faʻaalia le pulea lelei o le ituaiga 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka. O le faʻaitiitia o le hemoglobin glycini i le insulin glargine 300 IU e ese mai le Lantus. O le pasene o tagata na ausia le maualuga o le HbA1c e tutusa lava, o le pulea glycemic o insulin lua e tutusa. I le faatusatusa ia Lantus, o Tujeo ua sili atu le faasolosolo malie o le faamatuu atu o le inisalini mai le tuusao, o le mea la lea o le aoga tele o Toujeo SoloStar o le faaitiitia o le lamatia o le faatupuina o le malosi o le hypoglycemia (aemaise i le po).

Mikhail Ivanovich Tkach

Me 12, 2017 i le 3:53 pm | #

Talofa.
Faamolemole taʻu mai pe fia le insulin tujeo?
O fea e mafai ona ou faʻatau ai? faafetai

Me 12, 2017 i le 8:37 pm | #

O le inisalini o Tujeo e mafai ona faʻatonuina i soo se falemaʻi e pei ona faatonuina e lau fomaʻi. I Ukraine, o le tau o le 1350 e tusa ma le 3 peni tui.

Otootoga faatonuga mo le faʻaaogaina o Tujeo

E tatau ona tui faʻasolosolo ile inisalini ile taimi i le taimi e tasi. E leʻi faʻamoemoeina mo le puleaina o le tino. O le fua ma le taimi o le pulega e filifilia taitoatasi e lau fomaʻii lalo o le siaki faifai pea o le kulukose toto. Afai o suiga o le soifuaga poʻo le tino, e mafai ona manaʻomia le fetuunaʻi o fualaau. O le maʻisuka ituaiga 1 e tuʻuina atu ia Toujeo 1 taimi i le aso e faʻatasi ma faʻamaʻi tui inisalini ma meaai. O le vailaʻau glargin 100ED ma Tujeo e le o ni mea e ola ai ma e leai se mea e fesuiaʻi. O le suiga mai le Lantus e faia i le fuaina o le 1 i le 1, isi insulin insulin - 80% o le fua o aso taitasi.

Igoa insulinGaioiga galueFaʻatau
LantusglargineSanofi-Aventis, Siamani
TresibadeglutecNovo Nordisk A / S, Tenimaka
Levemirfaʻatau

Anna Sergeeva

Aperila 24, 2017 i le 9:07 pm | #

Talofa. Talu ai nei sa ou aoao ai e uiga i fualaau faasaina. O se tagata galue e tago i lenei vailaʻau 1/2 le laulau i le aso mai se fua o le 25 mg i le taeao ma le siofor 500, i le afiafi o mea inu na o le 500 mo le afa. Mo le afa tausaga na leiloa ai le 10 kilokalama, o le suka e masani lava e itiiti ifo ma le 6.
Ou te fia taʻu atu ia te oe loʻu poto masani.
Sa ou i ai i Khumulin e masani ona tui i le 30 iunite i le aso, faapea foi i luga o fualaau, faaopoopo Siofor 850 i le taeao ma le afiafi, pe a ma le 2 mg i le aoauli, ma ou 20 mg o le maualuga o le cholesterol.

Na amata ona ou aveina New Gardard i le taeao i luga o se fola o se laulau mai le 25 mg i le taeao ae pei ona ou faia le Siofor 850 i le taeao ma le afiafi. O lea ua matua teena atoa le inisalini. E ui sa i ai se manatu e sui i Tujeo. O le aafiaga na vave ona tulai mai i le aso na sosoo ai mai le ave o togalaau. O faailoga maualuga na pa'ū i le 5 iunite, o le taeao i le tolu. O le mamafa e paʻu tele ona o le faateleina o le urination. E faʻamalosia e le togalaau le tele o le vai - e maualalo ai le laasaga mo le aveesea o le suka e ala i fatuga ma le urine, ma e tatau ona e tu i ni nai taimi e oo lava i le po.

Sa ou aveina le togalaau mo le lua vaiaso. O nei laʻau o le suka ua pau i le afa, ua fai mai le fomaʻi ua latalata i masani. Ou te inuina le fualaau faasaina i lalo o le vaavaaiga a fomai i le falemaʻi. E le gata i lea, e sili atu ma le lima kilokalama le silia ma le vaiaso. - o le 106.5 kilokalama i le taimi nei 101 kg. Na ou faʻaumatia atoa le inisalini. Sa ou tofotofoina mo le fuafuaina o pepide C. O le tau na faʻaalia 1230. Na fuafua e le fomaʻi le va i le va o le masani. O lea la, e pei ona ou malamalama i ai, o le inisalini o loʻo gaosia ma e le manaʻomia le jab. Ou te malamalama i le faʻasologa o le togalaau - o se vaitau matua mo Forsig.
E lelei mea uma, ae o le mamafa o le mamafa o loʻo tafe mai?

Tala o le Maʻisuka

O fesoʻotaiga vavave faʻasoa fesoʻotaʻi vavalalata ma le lelei ma le le lelei o Tujeo. I le lautele, ua faamalieina tagata i le atinaʻe fou o Sanofi. O mea nei e tusia e tagata maʻisuka:

Afai ua uma ona e faʻaaogaina Tujeo, ia mautinoa e faʻamatala atu lou poto masani i faʻamatalaga!

O le maʻisuka ituaiga 2, o le suauu i le po mo le 14 iunite, o le suka i le taeao i luga o se manava gaogao e 6 mmol, faatasi ai ma le tujeo i le 14 iunite - o le sugar sugar 20 mol (leai se numera), na faasolosolo malie ona faateleina le dose i le 30 iunite, sugar sugar 10 mmol ( e le suia le meaai), o se uo e uiga i le tala lava e tasi. O le a le autu o lenei insulin malosi pe a fai e tatau ona e tuiina ia tui tele ma o le sugar sugar e maualuga pea. I le falemai na ou fesili ai i tagata gasegase i le maʻisuka ituaiga 2, toetoe lava o tagata uma e le fiafia, ua maualuga le suka, ma o le fua o le inisalini na faateleina tele.

Faʻafetai mo le faʻamalosi, ou te leʻi faʻaaogaina lenei inisalini. Fai mai le faatonuga, o le fualaau e ono sili atu pe a faatusatusa ia Lantus. Ou te manatu o le manaia atoa o le inisalini fou o le pito sili lea o le gaioiga. Afai ei ai suga lelei i luga o Lantus ma e leai se mea e masani ai ona maua i le hypoglycemia, e leai se mea e toe sui ai Tujeo!

O le mea e leaga ai, e le o le fomaʻi ma le gasegase e filifili e fesuiaiga pe leai foi, o le Matagaluega o le Soifua Malōlōina e filifili mea na latou faʻatauina, ona latou tuʻuina atu lea e tusa ai ma le faʻamaumauga.

Talofa E fia a latou tau? Ma o fea le mea sili e faʻatau ai?

Ioe, e moni o le a latou tuʻuina mai ia i matou se mea. O taimi uma latou te tuʻuina atu ai mea eseese. E moni, mo le tolu masina talu ona ou maua Tujeo.

O lenei, na tatou faatauina mai * avno.
Ma o lenei e tatau ona tatou mafatia.
E le o se mea faʻaleagaina o loʻo umia lenei tujeo.
Ma se faʻasologa o le 2 r sili atu pe a faʻatusatusa i le moli.

Ma o ai na fesiligia, ma le le gaoia, o le valea e le tusia se isi lava mea. E faigofie le faʻamatalaga: aua e te manaʻo e faʻatau oe lava ...

Na matou suia i Tujeo. E leai se eseesega. E pei o Lantus.

Ou te le iloa foi le eseesega. Na muai faia i Protafan, e uiga i le suka lava e tasi. Normal insulin Tujeo!

Elena, faʻamolemole taʻu mai pe fia le tele e te manaʻomia e tuʻu tujeo, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le protofan o loʻo i le taeao o le 14 ma le 10 i le afiafi, ae ou te le iloa pe faapefea ona tudgeo, masalo tutusa

Na taʻu mai e le fomai o le a le toe i ai ni moli molioo i le falemaʻi, o lea la o le maʻisuka o loʻo faʻatulagaina i le aso.

Ma afai e le faʻatagaina Lantus? E faʻapefea?

Lyudmila, ei ai loʻu tulaga talitutusa. I Lantus, o le suka i luga o se manava gaogao e 5-8, i le tujeo 25-30 ... pe faʻapefea ona mafai?

O lea e le fetaui oe ma oe!

Le tala lava e tasi.

Ia fetuunai le fualaau ole laʻititi laʻititi

Sakharov 25-30 e leai, maualuga 23

Sa i ai laʻu 25 suka i le aso ananafi. E masani lava, e le mafai ona ou faʻaaogaina se mea.

O ai e leai se suka 25-30

45 mmol i totonu o le potu maʻi tigaina, e leʻi atofaina le urine i se aso ...

Talitonu mai ia te aʻu, o loo i ai pea ma e faasaina oe e le Atua ona e lagonaina

ioe e tusa lava pe e 32

o ai na taʻuina atu ia te oe lena mea? E 1 ou numera, 11 tausaga, ua oʻo i le 35

na o le mita o loʻo tuʻu i le maualuga o le 33mmol, ae o le mea moni e mafai ona sili atu, o le mita o le a le toe faʻaalia

Aisea na e filifili ai e le tupu le suka i le sili atu ma le 23? Na maualuga loʻu suka i le 28.4

Ma aiseā na e fesuiaʻi ai pe afai e te leʻi faʻafefe i luga o le moli. Pe a liliu mai le lantus i le nacho (pe a leai se hypoglycemia i le 1), e leai se eseesega i le tina.
Ou te tali atu ia te oe o se endocrinologist.

E leaga aʻu suga i Tujeo. Na faʻateleina le fomaʻi e le fomaʻi i le 2 taimi, ma o le suka e leaga. Ua avea fatuga ma faafitauli. Le malosi vaivai na aliali, ae le toe tuuina atu Lantus.

Atonu o loʻo i ai sau faʻalavelave.
E te le manaʻomia le faʻateleina o le fualaau, ae faʻaitiitia ai. Faatasi ai ma se faʻamalologa, o se ata e pei o oe o loʻo matauina.

Oksana, taʻu mai, faamolemole. Lantus na ou togi i le 96 iunite. Na faatonuina au i le 2 pusa - 10 peni tui i le masina, pe o le a le tele ou te tusia ai se suauu o tao o Tujeo 1.5 ml i le masina?

Ma o soo se tasi e talosaga mai ia i matou e faaliliuina ma o le mea lena.

Lyudmila, afiafi lelei! Manaomia le suia o le meaai! O lenei inisalini e le manaʻomia ai ni meaʻai. I le taimi muamua na ou maua foi le suka maualuga, ae na foia le fesili e ala i le auala o faataitaiga. Afai o le suka i le moe, mo se faataitaiga, e 5.4, ona i le taeao o le a tutusa lava. Ia soifua maloloina)

Ae na ou alu e moe ma le 8.4, ma ala i luga 18

Ioe, na moe o ia mai le 12 tausaga, ma ala mai i luga mai le 18. O fomaʻi e le leoa, ataata,

Manaʻomia le mataʻituina o mea e tutupu i le po.
E sili atu i se taunuuga o le hypoglycemia - o se toega! Ae ... Manaomia le mataʻituina i le po!

Inisalini poma! E iai loʻu maʻisuka ituaiga 1 talu mai loʻu laʻitiiti.
Aiseā ua faʻapipiʻi ai i totonu o se mataupu o le suia o oloa. Sa ia tuua o ia i le moli. Afai o le moli e togi i le 10-11 iunite i le po / taumafataga, o le mea lea e 17 iunite ma le sugar i le taeao e foliga mai o le sugar sugar, ma le aofaiga o le inisalini mo le falaoa mai le eletise e le sili atu i le 1.5 i le aoauli ua faateleina i le 2, 3.
E leai ni upu, o le na fai mai e fetaui mo se mea! Ma ou te le o talanoa e uiga i se suiga se tasi - mo se tausaga sa ou pipii i ai ma ou vave manatuaina Bryntsalovsky, o le na mafai ona sosolo.

E toetoe lava o le mea lava e tasi, ae tolu masina na pasia, o le tino na masani ona faaaoga i le tutzous, o lea o mea uma e lamolemole, i le taeao e tusa ma le 7 mmol / l

E le naʻo aʻu na i ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi. Ma e mafai ona e toe faʻafoʻi atu i le moli?

Sa ou faatauina le 20 iunite i le taeao; o le susulu o mea uma lava e lelei, siitia i tujeo; sugar; latou te oso i lalo o le 8 iunite; O le tali e manaʻomia e le pulega le tanumia o tagata insulin-faalagolago.

Tujeo e tatau ona tuiina i totonu o le ogavae po o le pusa, faatasi ai ma inisua i le manava, o le suka e mafai ona faateleina e pei ona e maua.

E tutusa loʻu ata. E foliga mai o se tali lea a le tagata lava ia ....

E tutusa lava le tala. E sili atu le leaga o tui faʻatau ma le suka i Lantus.

Ioe, na latou taʻuina mai ia te aʻu o le a leai se moli e tusa ai ma avanoa faʻaitulagi ... O tagata uma e tuʻuina atu i le TUJEO ma Tresiba.

E sili atu loʻu 'ai i le levemir, leai se isi mea e talafeagai ai, ona i ai lea o tujeo) Ou te le fiafia tele)) ma e le afaina ai le tipi ma le suka e lelei, pah-pah)

Natalya! Faamolemole taʻu mai ia te aʻu le uiga o allergies. A uma le levemir, e tolu ou tojeo. O se mea matautia matautia na aliali mai i lima. E oʻo mai i le mea moni e le mafai ona moe. Agasala i Tujeo. Faafetai

Na pei o lenei mea i oʻu vae. Na amata ona ou togiina sina inisalini iina. 1-2 iunite. Na vave ona mou atu le tino. Ona ia pasia lea.

Igor, ua na o le nofoaga o inisiua ua matua fulafula, ua vevesi, tiga, o levemir o loo galue, o isi mea uma e le aoga sei vagana ai le tu. O se suʻega faʻamalosi e fesoasoani i le faʻamautu lelei o le suka. Ou te tilotilo ia te ia i le afiafi.

Sa ou maua foi le mea lava e tasi i le levemir. Na ou sui i le moli, ma o lea ua latou tusia tujeo.

E iai laʻu allergy i Levemir. O le aso ua tuʻuina atu i Tujeo ... o le a ou mataitu)

O lenei tausaga, o tagata o St. Petersburg e maua i le maʻisuka nai lo Lantus insulin o le a maua Tujo SoloStar News

Type 1 sd, mo le tolu tausaga na ia sasaina ai le molī mo le 28 iunite o le suka e masani lava. Na latou tuʻuina atu tujeo, faʻasaʻo le 32 iunite, suka i le taeao i luga o le paʻu e 15. O le a le mea e tatau ona ou faia?

Na ou tusia = e te manaomia foi se mea e itiiti ifo - na o lou toe i ai, o laʻu fautuaga ia te oe o le muamua vaai pe ua lava lau (matelaina) ma faaitiitia le laina eletise i le lua, ae mautinoa lava e tele ma taumafai e tipi le po i le 22 o le taeao, GOOD LUCK!

E faigofie lava mea uma. Toe foʻi i Lantus. Ma i se taimi vave e mafai ai. O le umi e te faʻataʻitaʻi ai ma lau pele, o le umi o le ae toe maua mulimuli ane. Ma e le o le mea moni o mea uma o le a toe foi atu i ona taunuuga muamua. E mafai e le tino ona faʻaosooso.

Ae paga lea, ua le toe tuuina atu Lantus. malosi i Tujeo uma

Pipiʻi 2 tui, o le suka na faateleina e 2 iunite. Na amata ona ia faʻagataina ia lava i meaʻai e leai se tali. Sa i ai se tui o le moliuila ma filifili ai e taumafai e toe foʻi mai. Na ou tilotilo i iloiloga, e foliga mai ua ou i ai i le ala saʻo. Seʻio tatou vaai po o le a le mea e tupu. Ia mautinoa e tusi.

E 72 oʻu tausaga. Maʻisuka talu mai le 1990; talu mai le 2003 i luga o le inisalini ma vave Lantus. O le maʻisuka e ogaoga, e umi se taimi e filifili ai se fualaau i le falemaʻi ma i le fale. Ma le mea mulimuli, mo le tolu tausaga talu ai ua faʻamautu mea uma i le 40 iunite i le po o Lantus. I le taeao o le sugar 4,5 - 5 iunite. Ou te 'ai ma le faʻaeteete, ou te manatu o ni keke falaoa, I le aoauli ou te puleaina insulin Insuman Rapid GT. Lava mo le 10-12 iunite. O faʻalavelave e iai se nofoaga e tatau ai, ae leai
ua faateteleina. O mea uma lava o le a faigata pe afai e le suia uma le fuluʻi i le tuleia o le inisalini fou Tujeo . O AI E TATAU ONA TATAU.
E aunoa ma se lapataiga, na maua ai le inisalini fou. E masani lava mai le aso lona lua, o le pancreas, ate (oona), ma le talo. I le afiafi - o le tiga i totonu o le manava, fulafula le pala. fuamoa. Vaʻaia le vaʻaia (o loʻu maʻisuka retinopathy). Amata ona togafiti togafiti. I le taeao, ua oʻo le suka i le 12 iunite. Liliu i le p-ku (GP 54). Teʻena - o le konekarate mo Lantus e le faʻauuina. Sa ou manao e faia se feutagaiga ma se endocrinologist, faapea foi ma se pummer. Muamua, toto foaʻi - 1 le vaiaso, ona e sainia lea i le fomaʻi ma asiasi ia te ia, maua se tiketi i le endocrinologist - isi 2 vaiaso, ma mafaufau i aso malolo. E mafai ona e malolo i lenei taimi. Ua tulaʻi le fesili - o loʻo faia se mea mo tagata. poʻo mea uma lava na o le tulei i se mea fou (e tusa lava po o le a le uiga o ia). ma maua ai sea maaalenky hauler.
Na ou alu i le fale, ma faʻatonu Lantus mo le 3879 rubles i luga o se falemaʻi i luga o le initaneti, o loʻo ou togi. Na pau mea uma. Ia, ua mavae sina taimi. O le tala atoa lava lea ma le faʻafanua.

Tagata, lelei, aiseā ua e tusia uma ai i luga o le fonotaga. Aisea e te le tusia ai lenei mea uma i le Matagaluega o le Soifua Maloloina o Rusia. I le taimi nei, e le o se tusi se tasi i lenei autu na mauaina e le Matagaluega o le Soifua Maloloina. E tatau ona tatou tusitusi, e tatau ona tatou talosaga. E tatau ona tatou talanoa e uiga i lenei mea i taimi uma! O a nei faʻataʻitaʻiga i tagata?

Natalia! Ma aiseā na e filifili ai e leai se tasi e tusi i le Matagaluega o le Soifua Maloloina. Ua uma ona ou lafoina tusi. Tali: faʻamaonia i tulaga tuusaʻo e le fetaui Tujeo mo oe pe alu i le faamasinoga. Ma o le mea mulimuli lea i se faʻataʻitaʻiga lea e leai se upu i totonu o le pepa malaga mai fafo.

Lelei lelei Na ou tusi i le Matagaluega o le Soifua Maloloina. Faʻailoa i siaki siaki. Na lava le aafiaga mo le tasi le masina. Lantus foi na foliga mai, ona o le maʻi o le tina o Tujeo, ma le siakiina o fasi pepa mo se glucometer ua faaulufale mai. Ona amata lea ona fefefe mea uma.Na masani ona musu le fomai e taitaia o ia ma faateʻa ese o ia, ma faasino i le mea moni e tusia e ia faitioga. Tuʻuo Tuʻuo. Na ou tusia se faasea i le taimi lona lua. Faatali mo se tali. O lea, e le o taimi uma e maua ai se taunuuga lelei. Ala

Matou te tusi, o le a le uiga, latou te le taliina. Na toetoe lava a ou oti i Tujeo, faatasi ai ma le taufaasese, e oo lava i le falemai na teena. Na ou alu i se falemai i le aso, lea na ou i ai i totonu o le vaiaso, latou te leʻi puleaina suga, latou te togafitia i soo se mea, latou te lei tuuina atu le inisalini puupuu, e leai se mea e faatau ai. Ina ua mavae Tujeo, ua mamafa le pancreatitis, o le ate, manava, oona i le gutu, ua maʻi le tiga i le gasegase. Na maua le suka o le anapogi i le 17, o numera na oʻo mai 27. Ou te lei mauaina lava suga i Lantus.

O le endocrinologist ua fuafuaina mo au ae nai lo le 22 iunite o le Lantus ou te manaomia e tui 15-16. Tujuu ... suʻe le suka i le taeao 10-13 ... e le o le masani lenei! Le mea e fai O le iʻuga, ia faʻatusatusa saʻo pe a feaveaʻi mai le lantus e faʻafiti. Faafetai lava!

Lantus ma Tujeo = o mea nei e tutusa, o le a le tele o taumafataga a Lantus, e tele naua Tujeo

Talofa E iai loʻu maʻisuka ituaiga 1. Faʻasao mai le lantus i tujeo ia Mati. I le taimi muamua, o le sugars, e moni, na tulaʻi maualuga. Na tumau i le fua tutusa o le 17 iunite. Ae o le ata lenei - Aso 4 o le prick o le 17 iunite, mulimuli ane ua amata ona pa'ū suga i le hypoglycemia. Ou te faʻaitiitia le tujeo i le 16 iunite, o le suka muamua e toe foʻi i le masani, ona amata ai lea ona toe tu ... Ou te faaopoopo i le 17 iunite. I Lantus o mea uma sa lelei. Na ou manao e toe foi atu i Lantus, ae ala ... Atonu latou te le tuleia le tujeo, ae na o le iloaina lava i le toatele? ...

Taumafai e faʻaitiitia le tutusa, ae o le ultra. E saʻo oe i le vaiaso e 'ai le Polarok.

O ia te aʻu le tala lava e tasi. E masani lava, muamua hypo! Ou te faaopoopo atu se iunite ... ma mea uma i se liʻo, e le mafai ona ou sau mausali

Talofa E tutusa lava aʻu. E manaʻomia lou fesuiaʻi i se isi inisalini, ae e le toe faʻamaonia le moli. O le a le ituaiga inisalini e fai mai e tusi i le fomaʻi?

O loʻo masalomia le lolovaia o le vai i le Tujeo Solostar, ma o loʻo matou ola faatasi mo le masina i le taimi nei. O le maualuga o le suka suka. Ou te le iloa, atonu na amata ona ou 'ai se mea e pei o se uo teine, ae ou te le fiafia i lenei inisalini fou.
O le asō na ou faʻatau ai Lantus, o le a ou vaʻai i le mea e tupu.

Ou te lagolagoina oe! Ua faatalitonuina au i loʻu lava paʻu mo le 4 masina. Na malie fomaʻi: nai lo le sulu, latou te faʻaaogaina ma le faʻamalosi (suia) i le tujeo, ma na o tamaiti, mo nisi mafuaaga? O le a le mea o loʻo tupu, Minisita o le Soifua Maloloina, faamalamalama! E matua taua lava taimi o le eria Bryntsal o le 90s - o le tele o tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka ua maliliu.

I le tausaga talu ai, na sui ai Lantus i Tujeo, i luga o le fautuaga a se fomaʻi. O aso muamua na fai mai e tatau ona mataituina. O vaega o le inisiua na tumau pea lava e pei ona i ai. E lelei mea uma. E leai ni aʻafiaga i le itu, o le suka na tumau pea e pei ona i ai, seivagana ua solia le meaai ma o le XE mo injections o insulin Apidra puupuu sa saʻo lelei ona fuafuaina.

A o feagai ma le maʻisuka, i le 22 o ona tausaga, na fai mai le fomai talavou: "Talanoa ma tagata maʻisuka matutua, o le a latou aoao atili mai ia i latou le poto masani."

Le Alii e, ua ou fefe. Fesoasoani, o le a ou alu i le fomaʻi i le taimi nei, ae atonu e mafai ona e tali ... O laʻu fualaau o Lantus e 16 iunite i le aso, i le taeao. Na ou togiina le 10 iunite o Lantusa i le aso ma tuia 6 iunite o Tujeo. Na ou faitau e le mafai ... O le a le mea e fai?

E mafai ona e faʻafefe i insulin e pei ona e manaʻo ai, e leai se mea e tupu ia te oe mai lenei mea. Ma o le tujeo o le lapisi. Na o le vaiaso talu ona ou siitia atu i ai, ma na lava lenei mea e malamalama ai e le o au lea na amata ona 'aina sese, ae o lenei basal sa faʻafefe.

O mea uma lava e tusia ai e tasi ma tutusa le inisalini!

O le mea muamua e te fai mai ai e na o se fomaʻi, ma e le o faia e fomaʻi se faʻalavelave, o le a ou taʻu atu ia te oe lava e na o oe e nafa ma oe lava ma e leai se mea e faalagolago i se tasi, o le mataupu e le o le la ma e le mafanafana tagata uma

Ou te manatu o maʻisuka uma e tatau ona i ai se finau o le endocrinologist o loʻo e faʻatuatuaina. Faatasi ai ma oe e mafai ona e talanoaina uma ou faafitauli, ma o latou sami. Ae o le olaga o le maʻisuka e le gata ina aofia ai meaʻai, ae e tatau foi ona mataʻituina le tino atoa nai lo se fomaʻi. e oʻo mai i le tele o tausaga i le maʻisuka. Ona mafai ai lea ona e ola ma e te le manatu o loʻo e maʻi tigaina.

Na ou liliu i tujeo mai le moli. E 80 iunite ma iinei o loʻo ou faia le 80.Sa avea le suga ma vaega tele e 19 17. Faʻasalaga e le gata. Mataʻutia o nisi ituaiga.

Elena, alofa mai ia te aʻu, ua e toe maua lau suka? E tutusa loʻu tulaga e pei o oe. O oe foi i tujeo?

Igor
Le pele maʻisuka ma le maʻisuka! Sa ou i ai ma ou toe foi atu i Lantus. O le soifua maloloina e sili atu le tau ma o le tupe o le mea lona lua. E te iloa uma, e pei o fomaʻi, o le suiga mai insulin i tua atu i le isi insulin insulin e tatau ona i ai i le falemai o le endocrinology. E pei lava ona filifili e faʻaola i luga o lo matou soifua maloloina. O ai e leaga le alu i Tujeo, alu i Lantus, aua e te faatali, o le e le fiafia i lou manuia. Aoina siaki mo vailaau faafomai, mo fasi siaki, mo nila. Aoina le aofaiga na faʻatuina i le faamasinoga! I lalo o le tulafono, e tatau ona i ai a tatou pepa e 180, 1 pusa o nila, insulin e tusa ai ma le ituaiga ma le metotia o le endocrinologist. Tou te maua uma! Ma o le a toe faʻafoʻi uma atu lau tau faʻasalaga.

Igor! O le mea e leaga ai, e leai se tasi e nofo aitalafu ia te oe i le mea lava e tasi, o le mea lea, e te taulimaina aʻu, e te le totogia lou maʻisuka ma e leai se taimi mo le iuga. i totonu o le falemai latou te le vave aveina oe i luga o le falemaʻi. Na ou filifilia patino mo le lua masina. Ae o lenei ua le lava le suka ma ua talitonu le fiaselau o fasipepa ua alu ma ua paʻu oʻu lima

Ae aisea, e tasi le mea e ofo ai, pe tatau ea ona tatau?! Afai e auina mai e fomaʻi i taimi uma mo le lua masina! tatou filifili filifiliga, e le o se mea moni o mea uma o le a faia e aunoa ma ni taunuuga! O le a le fiafia oi ai ?! LANTUS e faʻavavau!

E TATAU ONA FIAFIA IE! Afai ei ai ni faʻafitauli, ona oʻo lea i le lua masina latou te mafai ona amata faʻavave vave vave! Ona leai lea o se inisalini o le a fesoasoani i ai!

o fea lea na e maua ai sea tulafono?)) atonu o le lafoina o se sooga) Ou te matua fiafia lava i le 180 suega)

MATAGALUEGA O LE SOIFUA MALOLOINA MA LE ATINAE O RUSSIA Mai le 10/18/2011 Nu. 25-4 / 370851-2108, Sipaniolo Ivanchuk ......... Soifua maloloina soifua maloloina Dep. vasega o tagatanuu ua agavaa e maua le setete. agafesootai fesoasoani, ua faamaonia e ala i le poloaiga a le Matagaluega o le Soifua Maloloina ma le Vafealoai o Rusia na tusia i le aso 9 o Ianuari, 2007 Nu. 1 e aofia ai ni nila, o ni mea e fai ai suesuega ... ma pulu tui ... Poloaiga Nu. 582 o Setema 11, 2007 ... faamaonia le fuainumera o vaega o suesuega ... .. - 730 fasi tupe i le tausaga ..., ola - 110 fasi vaega. i le tausaga, faapea foi ma se syringe-pen ... .. I le faasologa ... ... na tusia i le 12/11/2007 Nu. 748 - faatulagaga, ma isi i luga o le 2 pepa. Faitau, o lenei mea e manaia. O lenei tusi o le mulimuli. o le isi e leʻi faʻasaʻolotoina.

O loʻu tulaga: afa tausaga e aunoa ma ni suʻega, se tausaga e aunoa ma ni nila. Ou te faatauina aʻu lava ia. Faamolemole taʻu mai ia te aʻu mea o loʻo taitaia nei?
Poloaiga a le Matagaluega o le Soifua Maloloina ma Agafesootai a le Malo Rusia o Setema 11, 2007 N 582
"I luga o le faamaoniga o le tulaga o le tausiga o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka e faalagolago i le maʻisuka maʻi" sa faʻapitoa!

I lalo o le tulafono, e tatau ona i ai a tatou pepa e 180, o le pusa o nila.
Pe mo lenei masina?

Talofa O le aso, na ou taʻua ai le Matagaluega o le Soifua Maloloina. Na taʻu mai ia te aʻu e leai se mea e alu i ai le moli, e faatau ma faatau ... Ae o le mafuaaga lena e le o faatonuina, e le o manino. Sa latou auina au i le ulu o le falemai ina ia mafai ai ona faia se talosaga mo aʻu lava pe a ou manaomia se moli. Ma a uma lena, o le ae le talitonu i ai, o le taimi lava na ou valaau ai i laʻu fomaʻi, ua uma ona maua e le susulu. E moni, na latou taʻu mai ia te au e na o au lava le tasi e le fetaui ma le tu ... E latou te fefe foi ia te aʻu o le moliuila atonu o Rusia po o Saina. Ma i le Matagaluega o le Soifua Maloloina, na ou tuuina atu loʻu igoa ma o le fale lea ou te i ai. Le manuia tele i tagata uma!

Talofa Olga! Ou te sau mai le itulagi o Kursk Sa matou feagai ma le faafitauli lava e tasi. Lantus e le o tuuina mai. Ulu o le falemai i luga ona lima. Ma e le mafai ona e faʻasoa le telefoni a le Matagaluega o le Soifua Maloloina. O le telefoni lea o Moscow po o lau eria. Ma o faʻafefea la oe faia? Faʻaauau pea ona e tuʻuina mai le moli? Ou te matua faafetai pe afai e te tali.

Hello Elena. Tau mai ia te aʻu na e faʻafesoʻotaʻi le Matagaluega o le Soifua Maloloina. Ma o le a le ituaiga inisalini o loʻo e maua nei

Kolya Tresiba o le tausaga lona lua. Sugar e maualuga. I le taeao 5-6. Teasing apidra mo meaai. Ae! Ua matua faateleina le mamafa. O iinei latou te fautuaina nei e taumafai Tujeo. E i ai se tasi e faʻaaoga lelei lona faʻaaogaina? Faʻafefea le mamafa? O le taina?

Irina! Ma e te le mafaufau e alu i tua

Irina, aua e te faalogo i se tasi.Na o Tujeo na sau ia te aʻu, e tofu tagata uma ma se auala ese. I le tulaga lautele, i le mataupu faavae, na ou maua le mamafa mai le levemire. Ae o lenei ua faʻaitiitia lelei i taaloga ma PP.

Aua e te fefe e faʻafefe ma e le o le inisalini e alofagia lou tino

Uunaia le siitia atu i Tujeo. I la matou Barnaul, e oo lava i togafitiga faafomaʻi, na aveesea Lantus ina ia le mafai ai ona matou faatauina. Sa i ai se pusa sulu (lima peni) ma ou te le iloa le mea e fai i le isi. E sili atu le taugofie o Tutzheo nai lo le lantus, ma o le tudzheo o se fualaau faasaina ma e foliga mai e leʻi pasi atu i le falemaʻi i le iʻuga. Na latou filifili e faʻaogaina i matou e fai ma suʻega lapiti. E leai saʻu aia e filifili ai. E 70 oʻu tausaga ma ou te le fefe e fai atu o loʻo taumafai le matou malo e faʻaumatia se tagata le lelei i lalo o se maliega tacit. E le mafai ona e fai atu i se isi mea.

Faitau faʻamatalaga - pe a suia mai le insaline basal, lea na ave 1 le taimi i le aso - o le fualaau e tumau i le tasi! E fia le moli - matua faigata tele! Vaavaai mamao. Masalo o le a tatau ona faateleina, ae afai e te leʻi faʻamaloloina - aiseā ua mafua ai?

Lelei lelei O le mamafa o le mauaina. Mo le lima masina, toe faaola mai le 15 kilokalama mai le lantus. Talosaga ia te ia, mo le vaiaso i le vave 5 kilokalama, aua e le masani ai. Sa ou inuina ni fualaau, ae le lava lea, na latou siitia atu i tujeo. Na alu le suauu lona tolu ma amata ona toe lelei. Lantus na sasaina i le po, ma na togi Tujeo i le taeao. maualuga le suka. Lantus e itiiti lona suka. O lea, atonu o le a ou musu mai tujeo. E le gata i lea, e tele naua ni iloiloga le lelei e uiga ia te ia. Faʻafetai i tagata uma mo faʻamatalaga ma fautuaga.

Taumafai le itiiti ifo i le gaʻo. O le inisalini e fesoasoani e tuu faʻasaoina fale gaʻo.

Talofa. Na sui o ia i Tujeo, ao leʻi paina Lantus. I luga o le Lantus, o le suka ma le soifua lelei na sili ona lelei, o Tujeo e le fesoasoani tele, o le sili atu ona lelei, o le maualuga maualuga o le suka i le aso atoa. Fai mai Tujeo e le tuʻuina atu hypo, ae e le faʻaitiitia ai, e sasaa ai, e pei o le vai, e leai sona aoga ia te ia. Ae paga lea, latou te tuuina atu na o avanoa.

E tutusa lava ma au .. Sa ou faatauina mai le moli, ua sili atu le lelei. Na ou tusia muamua, ou te le iloa po o le a le ituaiga insulin, atonu e le leaga, ae e masani lava ona i ai le 10 suka i ai. Ou te le aau fesoasoani.

Le afiafi lelei, Nikolai. Ou te mafaufau foi e faatau le moli. Ou te galue lelei ma e mafai ona gafatia, ae e uiga ia i latou e nonofo i le penisione tutusa? E tusa ma le 5,000 rubles i le masina e faʻaaluina i fualaau faʻasaina ma paʻu, e mafai e se peniseni ona faʻatau atili insulin, o se vailaʻau taua.

Sa ou maua le maʻisuka mo le luasefulu tausaga. O le taimi mulimuli na ou faʻaoga ai Lantus, o le suka e masani lava. I le asō, na muamua faʻatagaina Tojeo. A o leʻi pipiʻi ia te ia, sa ou filifili e faitau ia faamatalaga i luga o le suiga mai Lantus i Tojo. Fai mai le fomaʻi e tutusa lava. Ae i le iloiloga le saʻo tonu. O le faaiuga e sili atu le lelei e le faʻaauau pea seia maua se avanoa e faʻatau ai Lantus. A uma, pe afai Tojeo e le faʻaaogaina le tino, ona sili atu lea ona taugata togafitiga.

O le a le mea o le a ia faʻaumatia ai le tino mai?

E faʻapefea ona e taʻua Lantus? Ma afea po o le a le taimi? Faafetai ...

O le aso, na ou mauaina Lantus i le malo tele! Na taʻu mai e le fale talavai na latou lava mauaina, seia oʻo i le tausaga fou o le a tatou mauaina. Fesili mai i le fomaʻi mai lau fomaʻi, valaʻau le faiva ... Lelei, i le tulaga sili ona leaga, a leai, o loʻo i ai le levemir. O le mea lautele, tatou te lei mauaina Tresib i le itulagi. Ae o le mea lena latou te fai mai ai. Ma tujeo ... e te faitau i faatonuga ... I loʻu manatu, i se tulaga masani, o nisi o insulin e matua "lelei" latou te mananao e tofotofoina i matou. Ia, ioe, e fetaui i se tasi, ae e tele naua tagata e sili atu nai lo i latou na te le fetaui i ai.

Na ou manatu e na o aʻu lava, ao matou pikiina atumaga, o le a matou tuuina atu le mafaufau ma le faaletino

Na ou alu mai le lagius e oso, ma le maasiasi o suga, mai le 18-20. Ou te ala i luga i le po ma pipiʻi le novoropid, i le taeao ei ai suga maualuga, na amata ona tiga ou vae, atonu o se mea e tupu, ae e le afaina lava oʻu vae. O aʻu o le 37 tausaga, ituaiga 1 le maʻisuka, fa Ou te fefe i le tuiina o Tutjeo. O laʻu fua o le lantus e 16 iunite, ae e 16 iunite. E masani lava e le aoga!

Oksana! E i ai le moli eletise e 62, na amata aʻu i le 55 iunite ma e iai au faailoga o le suka e pei o lau, i le taimi nei e 49 iunite ma le suka 5-6, ma ia manatua o le fualaau e faʻatulagaina pe a uma ona suia mai le 3 i le 6 aso, ae o se mea mataga i le fuataga - afai e tele naua, ona le manaʻomia ai lea o le tele o au meaʻai, ma mo nisi mafuaʻaga e i ai se fua faʻatasi - pe a maeʻa le 5-6 aso o suga masani, e sili atu le faʻaititia i le 1 le iunite mo ni nai aso, a leai e mafai ona toe sasaa i luga o suga tetele, i se aotelega, ina ia fetuunaʻi taʻitasi, e iai laʻu fuafuaga mo le 5-6 i le taeao epidera-8ed track (o lona taimi faigaluega sili ona vave e 3 itula, aua e amata ona galue pe a uma le 3 itula ma amata le taina o le siʻi muamua, e galue foi mo le 30-32 itula, aua o le epidera mo le taeao o le vave lea) Novorapid poʻo le faʻafesoʻotaʻi (latou te galue e oo ile 5 itula) - toe maua se toe faʻaaoga. O le mea lea, na ou tuʻuina le tagata faʻafefe i le aoauli ma le 'aiga o le afiafi - mo nei mea uma, o le faʻataʻitaʻiga ma loʻu lava soifua maloloina na faʻaauau pea mo le lua masina, ae ou te toe fai atu lenei tulaga taʻitasi

Na fai mai le fomai e faapea afai o Lantus e 16 iunite, ona tatau lea ona tui i le 19 iunite! E i ai se mea faapena! E tatau ona ou faateleina le fualaau! O le a ou taumafai, ou te le manao e tuua Lantus. ae tatau ona!

Siaki Oksana i le tele o mea i le 23 ma le 5 itula 1 le iunite ma e le faʻalogo i mea e tatau ona tutusa, afai ou te manao e tausia le molimau i le po i le taeao, o lona uiga o se popup i se tasi tagata fou poʻo Novorapid 2, pe afai e faʻaititia le iunite 3 iunite i le 1 iunite , ae o se laina lelei e mafai ona gau i totonu o se hypo faatasi ai ma se faasologa mulimuli ane, pei o au, ona galo mo le sefululua ma nisi o tausuaga e le fesoasoani (i le auala, o le mea sili ona taua i le filifilia o le tilotilo i le suka, sei ou faaopoopo nisi mea, ae tatau ona ou faaitiitia.) e ui lava o aʻu o se tagata sili ona lelei o le endocrinologist, e uiga i ai le tautala ma le faamaoni, tatou te le iloa e uiga i le niche, tele, leai se o le faiga aua e fou, o lea o loo tatou hostages, puaa Kini, o lo tatou matagaluega o le soifua maloloina pognavshigsya cheapness, po o mafai ona faamanuiaina, fiafia. IA MAFAI ONA TATOU FAAALIA, o le mea autu lava e aoga

E le mafai ona lava mea i luga o le moli: o sugars, e pei o le soifua maloloina. I luga o le sujeo sugar i le taeao-19, i le aoauli-25. Toeitiiti lava a maeʻa. Sa ou faatauina mai le moli. I le isi, ou te le iloa. E faigata ona faʻatau le totogi masani i taimi uma Se mea. E te manaʻo e fasioti i matou?

Na ou tuiina humulins, masani ma le NPH .. .. ola ma fiafia i le olaga mo le tele o tausaga seia oʻo ina fausia se laau i le Moscow Region .... e ala i le sasaa o vai vai i totonu o kalama inisalini. TULAGA LELEI E LE FAʻAVAEINA LE SUGAR.
Ua ou tei. Latou te tofia le lemate ma le leaiva ... le tali o le ZERO ....... i le pito i luga. 20/25 mmol
Ua faatonuina lenei ....... ae o le faitauina o faitauga ou te malamalama moni lava ua oo i le taimi e sauni ai e tolotolo i le fanuatanu.

nisi ituaiga o tin ... 20-25.
ina ua uma ona ou faimalaga mai le falemaʻi, e le sili atu nai lo le 12 ou sili atu.
O le a e le faʻamaonia pe o faʻafea oe faia, e sili atu le lelei o Tujeo nai lo Lantus, masalo o le a sili atu ona lelei mo oe))

Na ia sasaina le Lantus 24 iunite ma ave Glucofage 1000 pusa, 1 le fafa 2 taimi i le aso ma le Diabeton MV 6O 2 afifi i le aso. Faaliliuina atu i Tujeo, e tatau ona siitia i le 34 iunite o le Glucofage 1000. 2 le taeao taeao ma le 1 afiafi Ma le afa afa i le aso 2 aso i le aso Diabetes Amata e 'ai i le aso

alexander! aiseā e te manaʻomia ai le faʻafatiaina o le pancreas ma le oti i le tulaga o le insa production? faasaoina lona tootoo, ma le ate i se faaopoopoga, ou te faalogoina se ituaiga o piapia mo le tino mo le taimi muamua, ins-meth ma le maʻisuka. pe a fai e le lava le glucophage e 1000 mo le afiafi ma afai e le lava mo le isi 1000 i le taeao (ioe, pe afai e iai le ituaiga lona lua o le maʻisuka) poʻo le tuiina foi, pe afai o le taimi muamua lea i le tolu masina, e mafai ona galue le pancreas (e ui lava ina maeʻa Atonu e le afaina oe, ae i aʻu meaai e te le manogi

O le maʻisuka ua latalata ane mo le 15 tausaga. Mai lava i le amataga sa ou i ai i luga o se taotoga ma se masani. I le 2008, na latou siitia atu i Novorapid ma Lantus. O le masina talu ai, na fai mai ai le finocrinologist ua sosola Lantuse mai le pateni ma, ina ia aloese mai le faalēaogāina, na latou tuuina mai ai se tulaga e tutusa atoatoa - o le aso. Na fai mai le endocrinologist e faaititia le fua o le tujeo, auae sili atu lona mafaufau (lea e foliga mai e le atoatoa ma e fai mai le falemai e ese mai ai, e tatau ona e maua nisi tujeo). Lantuse e 24, tujeo did 22.
I le aso lona tolu, na aliali mai ai le nausea, lea na tafe mai i le lua aso i totonu o le vomiting ma le falemaʻi ma le laʻau. I lenei tulaga, o le pulse e malolo ai 118-122.
Ina ua uma le kululu, na amata ona lelei, ae na o le 5 aso. Ona toe amata lea o se fatu fatu malosi. I le malologa, 130-150 i le afiafi. Na taunuu mai le falemaʻi, latou te fai mai o mea uma lava ua ogatasi ma le loto, ma o se itu taua i luga o se mea.
Na latou tuuina mai ia te au ni vailaau faafomai, ma sa toʻafilemu loʻu fatu.
Ma, tusa o le 4 aso mulimuli ane, na ou ala aʻe ai ma le edema o le mea atoa. O le mamafa mai le 55 rose i le aso i le 61. I le taeao, o le suka e 17-20 m / mmol.
Sa tonu ia i matou e le toe faataitai ma alu i le falemai.
Na taʻu atu Tujeo ia aua le toe toe oso, ma siitia atu i Levimir.
Lantus ma Tujeo e manino lava e le tutusa le inisalini, e pei ona fai mai le gaosi oloa. O le vailaʻau e tasi, ae o le faiga o le gaioiga e foliga mai e ese.

Lantus o le tagata, ma o Tujeo o le inisinia o le kenera

O ai na taʻuina atu ia te oe lena mea?

O le a le mea leaga, o inisua uma e maua mai i le toe faʻafouina o le DNA mai le siama Escherichia coli.

Ioe, saʻo! O le eseesega o le faʻasalaina e le tino e ese.
E sili atu au Tujeo i le taimi! Hippoval mai Lantus.

Aua nei latou pepelo - na ia valaau atu i le itu o Oryol - Lantus na gaosia e pei ona i ai muamua, e ui na amata ona faasalalauina e le teineitiiti Tujeo, ae na ia osofaia, na ia malamalama. O le kamupeni telefoni o lantus ma tujeo o le tasi-84862440055. O le paipa e ave e aunoa ma le faatuai.

O le aso, na fai mai le endocrinologist o le tujeo e tatau ona tui i le toetoe lua faaluaina le tele o fualaau e pei o Lantus. Na ia fai mai o aʻu 23 iunite (i luga o Lantus e 16) E le o se fualaau. Tulai ae aua le tilotilo i le numera o iunite, o le mea autu o le taui. Ma ou te le manao ou te iloa na o aʻu ... Ua matua tiga loʻu ulu!

O le afa o le atunuu na faia e ala i faataitaiga faataitai lapiti. Ina ua uma ona latou faafesootai le RF Ministry of Health, na latou aumaia LANTUS ia te au i le fale. Faʻataʻutia tele, toe faʻafoʻiina tulaga muamua. E sili atu nai lo le masina. Faasea. Ia faia ia suʻega ia oe lava ia.

Lyudmila Safievna, afiafi lelei!
Sa leai se tane, sa i ai fualaau faasaina. Sa ou faia i ni atopaʻu tetele, ou te teuina i taimi uma mo le lumanaʻi. O le a ou tuʻuina atu e aunoa ma se totogi, na o le pau le sini o le tuʻuina atu i se tasi o loʻo manaʻomia mo latou lava, ae le o le faʻatau.
Lantus na nofo (tolu atofaʻi), Apidra (nofo ai + tolu peni). O mea uma o loʻo i totonu o le pusaaisa. Ma ei ai ni nila, ma paʻu i le satelite (pe a talafeagai ai).
Ua ou i Moscow. Tusi, o le a ou fiafia pe afai e aoga ia te oe.

Lelei lelei Ou te fiafia tele na e tali mai ia te au. Ioe, ou te manaʻomia LANTUS, METFORMIN 1000, nila, TEST STRIPs, O loʻo i ai loʻu mita. Ia Iulai, na leiloa foi loʻu toalua. Oncology. E valu masina sa tausia o ia i le fale. Ma o lenei ua ou maʻi tele. E foliga mai, o se faʻalavelave popole. I luga o lenei faavae, o se nerve pinched, pe a ou le alu. Loto faataamilo i le fale. I lenei itu, e na o le pau lava le mea e mafai ona ou talia oe ma loʻu agaga faafetai tele. Telefoni 8 (906) 7201875. Faafetai tele.

Ou te matua manaomia Lantus, o laʻu tane ua faamauina i se itulagi faafuasei, iinei matou te faatau ... pe afai ei ai se mea na totoe, semanu matou te ave

Maria resulin lantus o loʻo tumau pea pe ua uma ona tuʻuina.
Ina ua maeʻa, ona amata lea ona latou osofaia le tujeo ae le fetaui,
O i latou lava mai le eria Bryansk. Ae o le tama teine ​​i Moscow, ua sauni e piki.

Talofa, ma e leai se moliuila e totoe?

Faitau mea uma na tusia e uiga ia te ia iinei

Tujeo na tuʻuina mai ia Me 2017, e aunoa ma se faʻamatalaga. Faʻamatalaga: E leai se Lantus, ave lena mea. mea e foaʻi. O le fesuiaiga mai le tasi ituaiga o inisalini i se isi, ina ia mafai ai ona fuafuaina le tulaga tatau o se ituaiga fou o inisalini, e tatau ona faia i totonu o se falemai i lalo o le vaavaaiga a endocrinologists, o vailaau ua galo atoa. Ua ou mafatia mo le masina lona lua. Suga sosoʻo 17 - 20. Faʻataʻitaʻiga eseese faʻapotopotoga. E le mafai ona toe aumaia le suka i le masani. Sa ou i luga o le inisalini talu mai le 1982. I le 1989, i le taimi na mou atu ai le tui o le Yososlav insulin homophane, sa ou falemaʻi ai i le pito o le endocrinology o le falemaʻi faʻaitulagi mo le filifilia o inisalini, lea na ou faaaluina ai le 21 aso. O tamaʻitaʻi Amerika, o Siamani B-insulin e le fetaui ma aʻu, ma naʻo luga o vaʻavave ma siaki na mafai ona ou totogiina, na toe foi mai laʻu suga masani. Ma o lenei latou te faia i tatou e pei o lapiti.E leai se tasi e popole pe o lenei inisalini e fetaui ma oe pe leai foi, o le a le ituaiga o inisalini e saʻo mo oe. O le pepa o le endocrinologist e toetoe a le mafai ona maua. O le tiliva i le faʻafeiloaʻiga e faia i le 3 i le taeao, lea e le mafai e tagata uma ona fai, o faʻamaonia e na o le sefulu pito sili ona lelei. Latou te le i ai i luga o le initaneti. E faʻapefea ona ou ola - faʻaleleia le fualaau o Novorapid i lalo ifo o le suka poʻo le matelaina i ni nai aso. E sili atu.

Valentina, e mafai ona e taumafai e tusi i le Matagaluega o le Soifua Maloloina, pei o Lyudmila Safievna? Ae mo le coupon, e le manaomia se coupon faalagolago ole insulin-mate! Faʻailoa atu i le resitala o oe o loʻo i le endocrinologist mo insulin ma e tatau ona tuʻuina atu se stat.talon. I le faasologa o le tailiga lautele, e mafai ona e alu i le endocrinologist. E faapena foi ia i tatou. O loʻo i ai se faalilolilo i luga o le fesoʻotaiga faaeletonika lea na taʻuina mai ia te aʻu i le taimi e tali ai. O le faʻafouga o loʻo faʻafouina i le 0.00 ma o loʻo maua ai tīkitiga. I le vaeluaga o le po, e tatau ona e lolomiina le F5 e toe faafou le itulau ma ave se pepa. Tuu atu i ai se taumafaiga. Soifua maloloina ia oe!

Faamolemole taʻu mai pe faapefea ona tusi i le faiva.

Oksana, na muamua lava ou fetaiai ma tujeo ... i luga o le laupepa latou te tusia ai lenei inisalini, ae ou te lei mauaina le moli ma e le mafai ona lava ... ae o loo i ai nisi o faafitauli - suka i luga o se manava gaogao i le taeao seia oo i le 20 .... Ou te vave faia se faalumaina. Ae o lenei mea ua taʻua o le puipuia o ... insulin insulin - ma pe a faatonuina ai fualaau faasaina e pulea mea uma ... ituaiga 1 le maʻisuka ua 40 tausaga le matua ... E le mafai ona ou faatauina - e taugata ...

O le mea e sili ona taua o le Matagaluega o le Soifua Malōlōina ma le faʻatau oloa I lalo ifo o le "mea uma mo oe", suia se fualaau lelei, sili atu le taugata, ae le o se mea e sili ona lelei, e le taugata, taugofie, sili atu ona aoga.

Tujeo e le fetaui ia te au, e le gata e le aoga, ae e poloka foi le insulin (Humalog). Ou te faia Tujeo i le 22.00, i le taeao o le suka e tusa ma le 10 iunite e sili atu nai lo le tasi afiafi, ma e le mafai ona ou faimalaga ao lei faia le aoauli, e ui lava ou te tuiina se lua. E leai ni sopo i le po, (siakiina i ni nai taimi)

Mo le toatele, o lea ia alu Lantus toe faʻafoʻi!
E tatau ona tuʻuina.
Faitau i lalo, o iina na latou avatu ai le tagata faiva, ma o le a latou avatu ia te oe.
Sa sau Tujeo ia te au! Ua ou fiafia lava!

Na matou aveina le moli ma le apidra i le falemai-10 i le po, i le aso 4 iunite. apidra ao le i ai taumafataga - mea uma lava ua lelei, e oo lava i le faataitai - aʻo lei alu i le moega, na "tagofia" i le 14-15 mmol o le suka i le taeao 4.2 SK, i le ao o le sugar i le maea ai o le 8.5 itula i le maea ai o le tolu taimi 5.6-5.9. O le aso muamua o le aso ananafi, na ia faʻaaogaina ai ma le le iloa o lona auvae - "faʻasaʻoina." Na ou sau i le falemaʻi- Sui o le fomaʻi o Tujeo i luga o le laulau, "ua totoina" na alu atu i le falemai o le aai-na latou tuuina atu LANTUS i le falemai o le itumalo ... Ma aua neʻi latou ... latou te le aumaia ma faatauina Lantus. moge ma tudzheo ma Apidra e laau e tasi i le fou Oryol gubernii.Prosto "atinae" tauaveina suesuega e uiga i le "ola biomaterials" ...

O se tasi e sili atu ... aʻu ma le tele o isi.
sili atu Lantus, I Tujeo.
E le tutusa fualaau nei!
Aua e te talitonu ia i latou!
Afai latou te taofi le tuʻuina atu o Tujeo, o le a ou alu i le fomaʻi fomaʻi pei o oe))

O le a ou tuuina tujeo 4 pusa atoatoa mo le leai o se totogi. Taʻu i totonu o le pusaaisa.

O Maria insulin e tumau pe ua uma ona tuʻuina atu.
Ina ua maeʻa, ona amata lea ona latou osofaia le tujeo ae le fetaui,
O i latou lava mai le eria Bryansk. Ae o le tama teine ​​i Moscow, ua sauni e piki.

pe a ou le toe tuʻuina atu le levemir ma Novorapid, o loʻu finocrinologist, na tuʻuina atu au i le susulu ma le epidra, ou te leʻi tautala tele e uiga ia i latou, ae pe a ou suia e faʻafiafia, faʻataua ma i loʻu lava gaioiga, na ou iloa ai e sili atu nai lo le lantus (mo aʻu, levemir e malolo) ma lona tumau E leai se taui mo aʻu i le taimi nei, o le taimi nei ou te fia tautala e uiga i le fiafia, ua ou i ai mo le lima o masina, ma o lea, ou te le o se mea sili ona leaga o insulin, o lenei mea o se mea e le mafaamatalaina ma le aafiaga o le faaputuputu (afai e te le malolo mo le vaiaso ma faaitiitia le fualaau o ni nai iunite i se isi itu e maua ai le tr rollback ma atili faaitiitia nepoddayuschimesya suka hdnevny), ae o lenei e mafai ona fetuunai ia, ae o le mea moni e faapea i le taeao e leai ni sugars masani, e ui lava lozhisya 5-ua uma ona battened lalo, tagata uma.na ia maua au! I le amataga o Aukuso ou te foaʻiina atu ma le fiafia ma alu i le moli (talu ai o loʻo i ai se avanoa, ma o loʻo ou momoe foi i se tusi faʻataʻaloga) o se faʻataʻitaʻiga tele lea i le Slavic biomaterial (ma le olaga faataitai, i loʻu manatu, o le a aafia, i se aotelega, i tupe faʻaalu uma

Ina ua maeʻa iloiloga le lelei o Tujeo, na ia alu atu ma le faaeteete i le sui faamalosi ma Lantus (na tuuina atu i le fale talavai - Lantus e le). I le amanaiaina o lipoti o le faateleina o le fualaau, o le fua muamua e lei vave faaitiitia, e pei ona masani ai pe a suia i se insulin fou, ae faateleina, ae le tele (e ala i le 2 iunite). Na faʻaopoopoina foi le dose ole inisalini puupuu (Humalog) e tusa ma le 2 iunite. O le siakiina pea o le suka mo le 3 aso, na ia seti ai se tali talafeagai mo ia lava: Na siitia le Tujeo i le 1 le sili atu iunite, o lona uiga. o se taunuuga, o le aofaʻi o fua o le umi o le inisalini faʻatusatusa ia Lantus na faʻatupulaʻia e na o le 3 iunite, ae le o le 2 taimi, ma le Humalog i le 1 le iunite. O se taunuuga o Tujeo, ou te lei mafua ai ni lagona le lelei. Normal insulin.

O le mea e leaga ai, o le faaiuga o le faʻamavaeina lea i tagata Rusia o loʻo maua i le maʻisuka, ma afai foi i luga o le toto, e ave faʻapitoa i le tuugamau. O le Rekormon na suia e le au Rusia (rare G), o lea ua latou oʻo atu i le inisalini ... Faatasi ai ma loʻu loto atoa, ou te manaʻo ia tutusa le au pulega ma o latou aiga, ma a latou faaiuga le talafeagai e faavae i na o mea tautupe, lemu lemu KILL tagata maʻi! O nisi taimi o nei filifiliga e faia e "tagata" e le o iai ni a latou aʻoga muamua!

Ua 23 ou tausaga, ua ou mafatia i le maʻisuka ituaiga 1 talu ona 14 ou tausaga. Ia Mati 2017, na ave ai aʻu e le fomai mai Lantus (14 points) .Ujeoo (tutusa le gaioiga). Amata ona faʻaaoga le inisalini fou, na tupu maualuga ai le suka i le taeao (i le 15-17), na faʻapupulaina le vaʻai. Taumafai e "faʻaaogaina" Tujeo, e 14 iunite. A oʻo i le 20, e leʻi faʻaitiitia le maualuga o le suka, o Novorapid e tatau ona ulagia i taimi uma. Ina ua mavae le 1.5 masina o le ulagia sa ou faatauina Lantus, na toe foi mai le suka i le masani. O lea e tatau ona e faʻatau Lantus ....
E foliga mai e na ona latou mananao e aveese faʻamaʻi. O le maʻisuka ituaiga 1 o tagata talavou e fia ola, suesue, galue. Nai lo lena, o lo matou setete o loʻo taumafai e faʻafefe i latou.

sui i le moli! Na pau mea uma, ou te le fiafia tele (Ua ou faʻavauvau ia te au lava mo le 5 masina i le taimi nei ua le mafai ona ou taliina au lava), faafetai uma mo lou mafaufau

O maʻi suka, faʻaeteete pe a liliu atu i Tujeo, o le riki Rusia lea, o le a fetaui ma se tasi, ae mafai e se tasi ona aluese mai suga tele ...

Ou te alu pea i le moliuila. Ou te le o mulimulitai i le meaʻai, o nisi taimi ou te misia ai le mea, o mea uma lava o loʻo tatala.

8-10 iunite sili atu le maualuga o le sugar, ituaiga 1 maʻisuka

Na maliu loʻu uso i le aso ananafi. E 40 ona tausaga, mai le 12 tausaga le maʻisuka ituaiga 1. I le tolu masina talu ai, na siitia ai o ia mai le moliuila i le tujeo, na amata ona tupu le suka. I le taimi muamua, e leʻi silia i le 12, ae o lea e mafai ona oʻo i le 16. Sa i ai ni faafitauli i vaʻa, ae o le fatu ua lelei. I le Aso Gafua, na le iloa e ia le auala e galue ai, o lona fatu na faateleina i le 150, na vevela malosi, ma na oso le suka i le 16. Na te leʻi alu i se mea. I le Aso Tofi, na leaga i le galuega, ua le iloa, ua paʻu lona ulu, ua oso i luga o se hematoma i lona malumalu ma ona mata. Na latou valaau i se falemaʻi, faia se cardiogram, mea lelei uma lava, na latou aveina i matou i le falemaʻi e siaki mo se faʻalavelave. E leai se atuatuvale na faaalia, o le fatu na siakiina, o mea uma lava e masani ai, ae o le suka e 29. Na ave le taavale a le falemaʻi i le endocrinology, i taimi uma e vomiting. I totonu o le potu maʻi tigaina, e 15 laumei na tuʻuina, o le suka na faʻaititia i le 2, o le acetone, na fufulu uma tagata. Na latou aveina atu o ia i le uarota i po o Aso Faraile, ma lona tina na alu i le faletaele, ai sina mea itiiti, lagona le vaivai, fulafula na vaaia, aua e le tele se alu i le faletaele. Ma i le 15 itula na maliu ai, ina ua mavae le 40 minute o le toe faaolaina. E le mafai e le fatu ona tu i ai. Ina ua uma ona faitauina uma faamatalaga, i le Aso Tofi, na ou iloaina ai o lenei tapulo na i ai se aafiaga tele ia te ia, o le saunoaga a Maria sa faamautu atoatoa i le 1 le masina talu ai. O faailoga uma e faʻafeiloaʻi. Na faliu Tina i lo matou finocrinologist i le Aso Tofi o le Aso Tofi, na faamatalaina mea uma, na matua ofo lava o ia, fai mai e le mafai ona inisalini ma o le a leai se moli, na o le tujeo ma le lemir, e pei o laʻu.O loʻo ou maʻi foi i le maʻisuka ituaiga 1 talu mai le 12 ou tausaga (aisea e le iloa ai e fomai ma aʻu le LUCK ma o tatou tuagane, aiga). Na talosaga le faletua i le Matagaluega o le Soifua Maloloina, latou te faamatalaina le faiga faigata uma mo le toe faafoi o le lantus mo lona tuagane, o le a latou faia mea uma e pei ona latou fai mai ai, ae .... e leai se tasi.
Tusi au oe lava faaiuga. O nei faʻamatalaga uma e matua talafeagai lava, o se mea faʻanoanoa ua tuai o tatou tulaga. Aua nei toe faia a matou mea sese.

Natalya, ua ou sese mo oe. Malamalama lelei i lou tuagane.
o lenei foi! Sa ou faaaluina le 5 masina i le taimi lava e tasi ma na ou onosai - Na ou fiafia tele mo le vaiaso lona lua i luga o Lantus, ae na te taulimaina nisi tagata, ae o vaega nei, o laʻu faaiuga na fai mai ua matou teena foi le faatau, e tele naua faitioga, e oo lava i se ao E le gata i lea, o le faafitauli atoa o loo i totonu o fagu, pe a ou togi i le 30 itula (e galue o ia i totonu o loʻu tino) e sili atu pe itiiti ifo ona masani, ae ua vave ona fenumiai po o sa i ai se matagaluega galue (mo le faʻamoemoe o tului) i le 5 i le Tozheo, ma le isi O le aso mulimuli i le 8 i le taeao o Lantus, ae a oʻo ina ou maua Lantus atoa, ou te tuʻuina atu uma ia te ia, ou te fai atu lenei mea i le mea moni e mafai ona ou faatauina se tasi pe lua ni peni Lantus

O faatonuga aloaia e faapea o le fesuiaiga mai insulin glargine 100D i Tujeo e faavae i luga o le iunite i le iunite, ae mafai ona faateleina le siitaga e le isi 20%.

Talofa, o loʻo i ai soʻu faʻafitauli, o le inisalini Lantus, na suia e Tujeo Lantus Kalola 22, na lelei mea uma, ae o lenei ua le mafai ona ou tago i le fualaau, ou te le malamalama pe o le a le mea e tupu i laʻu suka .. A o lei alu i le moega, suka 5,6,7, ma le taeao naʻo le leaga i le 14-18. Atonu e iloa e se tasi pe faapefea ona fuafua le fualaau. E le mafai ona ou alu i le falemai i soo se auala, ei ai au lava mafuaaga.

Ole Lantus 30, na tuʻuina nei Tujeo 42 iunite.

O le mea lea, ina ua mavae le mafatia mai Tujeo mo le 4 masina, sa ou alu i le falemai, lea na amata ai ona faamautinoa e le endocrinologist Lantus ma Tujeo o fualaau lava ia e tasi, ae peitai, o le aumaia o le fualaau i le 28 iunite (Lantus e 10), e le ausia le tulaga masani o le 4-7 mmol / l Ae na ia siitia aʻu i Rinsulin NPH 12 i le po ma le 16 i le taeao, suka 5, 7, e mafai ona e ola ai.

Sa nofo o ia i Tujeo mo le 2 vaiaso.
Pe a faatusatusa i le moli, ua faateleina le fuainumera e tusa ma le 20% i le taimi lea, o le fua o le insulin novorapid puupuu na matua faateleina. Ae o le taeao o le toto suka 11-18-20. Na ou alu mo se isi suʻesuʻega mata. Na fai mai se tagata suʻesuʻe i le suʻesuʻega, o le tulaga na oʻo i ai le malosi o le tulaga ma fesili mai po o le a le mea. Na faamalamalama mai "Na ou suia mai le moli e tujeo." Na ia tali mai - "vave ona toe foi atu i le inisalini, lea e masani ai le suka toto." Ou te fai atu e le toe tuuina atu le lantus i fua o fua. O le tali o lona uiga o le faʻatau mo se tupe.

A o leʻi siitia atu i Tujeo, sa ou faitau i le Initaneti ma talanoa ma se tasi mai fomai. Aemaise lava, o le ulu o le matagaluega i totonu o le falemaʻi na o ia, e aunoa ma le i ai o tagata ese, na fai mai - o le inisalini ma le le atoatoa lea.

A o leʻi alu i Tujeo, na vave ona ou iloa le mea e te maua ai se moli pe a tupu se mea. Ina ua ou sau i fafo o le fomai faapitoa sa ou alu loa ma faatau mai le tele o peni tui.

I le afiafi, na ia tuʻuina atu se tui o le siama tuai o le lantus (aʻo leʻi faʻaaogaina le tujeo). O le masani masani na tupu vave, i le taeao o le suka 4.5. O le taeao e sosoo ai 4.9. O le taeao na sosoo ai ma le hypoglycemia i le aoauli, pe a ou 'ai le suka - 5.3.
Ae o le faatauina o lenei fiafiaga e le taugofie.

Na ou taʻua le ofisa o le soifua maloloina o le aai, latou te fai mai, Ou te faatauina mo laʻu tupe, pe faapefea ona foia le faafitauli o le mauaina o le toto, ua fuafua e toe foi i ai ona o le le lelei o le tujeo.
Ou te fai atu e tele tagi e uiga ia te ia i luga o le Initaneti.

Na tali atu le tama teine ​​i se leo le masani ai "matou te le fiafia i mea latou te tusia i luga o le Initaneti. Ae mo Tujeo, o ia o le inisinia fou tekonolosi (ma o loʻo mulimuli mai, ou te tusia le tali verbatim) o loʻo i ai nei le tele o faʻamatalaga sili ona lelei e uiga ia te ia, o loʻo maua i falemaʻi. I le lumanaʻi, ua fuafuaina e lafoai atoa le faʻatau mai o le moli ma faʻatau naʻo le toʻalua. "

O le mea moni lava, o se poloaiga na tuʻuina atu mai luga i falemaʻi i soo se auala e faʻafetai ai ia Tujeo, a le o lea o le a teena e tagata, ma ua uma ona totogi tupe i le kamupanī.

O i latou na fesiligia e tujeo e leai ni a latou faafitauli, faafetai i le Atua.

Ou te manao e fautuaina le malologa e leai se mea e popole ai, ae ia faaaoga, e aofia ai le Initaneti, i le komiti o le soifua maloloina ma faitioga e uiga i le le lelei o le tujeo ma se talosaga e toe vave foi atu i le faatauina mai o le moli.
O le tele o faʻamalosaga o loʻo i ai, o le sili atu foi lea o avanoa e faamalosia ai le Matagaluega o le Soifua Malōlōina e tali atu i se taimi vave lava ma amata ai ona faʻatau ma toe tuʻuina atu i tagata le masini.
Seʻi tatou faʻamoemoe e ala i taumafaiga masani o le a tatou foia ai le faafitauli.

Sei ou toe faamanatu atu ia te oe o le susulu ma le tujeo o loo faguina i le tuatusi lava e tasi i le itulagi o Oryol. O lea ia aua neʻi pepelo i latou e leai se moli

Le aso lelei i tagata uma! Ia Aperila, na siitia atu ai au i le inisalini, aua na maua i suʻesuʻega faaopoopo na ou maua le ituaiga muamua o le maʻisuka, ae le o le lona lua na tuʻuina aʻu i se isi falemai i Fepuari. Lantus $ 12 pricked. Sa toe foi mai le suāuʻu i le masani, i le lafoaia na latou avatu ia Trebibo (atonu o aso malolo ma e le mafai ona faia se taimi atofaina ma le fomaʻi), e tatau ona ia tipi le 2 iunite. sili atu. Ina ua mavae se asiasiga i le fomai, sa ia mauaina Tujeo. Suga i le taeao 19 -15. Sa tatau ona ou filifilia le au lava ia. Kolya 20 iunite. Ma o le suka i le taeao e maualuga pea. Faʻasaoina e le 20 kilokalama. Ou te leʻi suia se mea i meaʻai. I le fale ou te fuaina le suka i le 3 itula ma iloa ai o le suka e ala i le po i luga o se manava gaogao. Na fesiligia Lantus. O lea ou te mafatia. Faia yoga, savali i le ea fou. Aua neʻi 'ai le tele o mea inu. Sa ou manatu o mea nei e patino. Ma e aliali mai o fuainumera mo lenei fualaau faasaina e leʻo manino.

Afai o le suka e ala i le po, o se hypo natia. Faʻaititia le suʻega e se ulugalii. Ona e maualuga lou sugars ma o loʻo i ai foi se aafiaga faʻapitoa - 4 aso e lelei, ona e manaʻomia lea ona faʻaititia ni nai taumafataga. A leai, o le ai ai suga tele. Ae e sili atu le faʻaitiitia o le vave ona sili atu. Na ou lamalama i ai mo le 5 masina, ona toe i luga o le moli ma ou te le o fiafia tele.

O aʻu o se vale, faamatala pe faapefea ona e malamalama e tatau ona e amata i se fualaau 0.2 PIECES i le kilokalama o le mamafa ona filifili ai lea. O lona uiga, faatasi ai ma se aofaiga o le 100 kilokalama, e tatau ona ou amata i le 20 iunite ma aumaia i le 1: 1, o le. 46 iunite, e pei o Lantus. Ma i le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se manatu o Tujeo e faʻapitoa. MA LE MEA A TUJEO CHIP. Ou te leʻi alu na o aʻu - na latou tuʻuina atu! Fai mai ua le toe alu Lantus.

E 5kg le mamafa ma e sili atu le mamafa o le fuainumera

Ua ou maʻi i le maʻisuka mo le sili atu ma le 30 tausaga, i le inisalini mai le aso muamua o maʻi. Ou te faʻamaonia manatu le lelei e uiga i le insulin Tujeo fou. Muamua, e silia ma le 10 tausaga na faʻaaoga ai Lantus. Faʻatasi ai ma le taumafa ma le pulea, XE ausia ni suga lelei, o lona uiga o le lelei o le ola lelei. I le maea ai o le fesiitaiga i Tujeo, na tupu ai le leaga: suga maualuga maualuga i le aso atoa, o le faalagolago i le fua o le inisalini agamalū Novo Rapid Flex Pen, o le faʻaleagaina o le tulaga lautele - tiga o le muscle, anemia o vae, le lelei o le vaai. Faamalosia le puleaina o suka - savali, ou te tausia se api tusitusi. O fomai latou te tauaveina le "paʻu" e tasi: lantus - na o tamaiti, o le a le pine ae tatou liliu atu i ituaiga uma o le gasegase insulin, ma isi. Ma le mataʻu, ou te manatua le insulin Bryntsalovsky o le 90s. O Kata, na aloese mai le solitulafono ona o le maliu o le toatele o tagata gasegase ma le puipuia - na ia faatauina mai ni mea mai fafo mai fesoasoani a le setete i Atenitina, ma faasaoina mai le matapeʻapeʻa i le faamamaina o tau. Ou te fefe o le tagata faalilolilo e toe fai ananafi. Aisea e le faʻalogo ai le fomaʻi pe taitaisese. E te le tali atu i le SIGNAL e faʻapea e maua e tagata faʻatau le masini ma a latou tupe? O le a le mea o loʻo tupu, Lau Susuga Minisita o le Soifua Maloloina, ala mai i le mea mulimuli!?

Le aso lelei!
Talu ai nei na suia ai i TUJEO (1 le vaiaso) faatasi ai ma Lantus (mamafa 90 kilokalama, o le aso i aso uma e 20 iunite)

I luga o le Lantus, o le ata o le taui na mafai ona maitauina ma mautu, na ia tago i le fualaau faasaina i le po i le 22:00, ina ua fesuiaʻi i TUJEO, na ia maua +18 mai le oisa, taumafai e piki le fualaau mai le 1: 1 (20, 22,24,18,16,14) s ua ou tutusa lava +18,
o le aso na ia sasaina ai le 30 iunite o TUJEO i le taeao i le 6 i le taeao ma le 16 faigofie mo le faasaʻoga, i le 8:00 na maua ai 11.8.

Ou te mautinoa e tatau ona ou galue i le fualaau faasaina i le aso mo le puleaina, e afaina ai le paʻu, pe o le a faaitiitia ai, pe aafia ai foi le le fiafia.

Tujeo e sasaina i le afiafi.

Na ou faalogo i le tele o iloiloga e uiga ia Tujeo, na tonu ia te au e faataitai, ona o le itulagi na taofia le faatauina mai o le moli. Mo le lua aso na "gau" ai le tele, na oso ai le suka mai le 10 i le 20. Ma ua uma ona ou faaaogaina i le suka i le moli e le maualuga atu i le 8. Glycated 5.7. O le a ou taumafai e filifili ma le itulagi le faatauina mai o le moli. I se tasi taimi, na ou liliu mai le levemire i le moliuila ma o mea uma na alu e aunoa ma ni faafitauli.

Lelei aso i au paaga i le maʻisuka. O le masina lona lua na faamalosia ai e malaga atu mai Lantus i Tujeo. O le vaiaso lona tolu ou te pagatia ai i le paʻu o le paʻu, o le sasaina o vae, o le tiga i totonu o le sao o le hypochondrium. Na toe foi atu o ia i le faleoloa a Lantus, o mea uma na toe foi mai i le masani. A maeʻa le faaiuga o le vaiaso, ou te alu e talosaga e toe faafoi atu aʻu i Lantus, ae o le faʻamasinoina e le au faʻamatalaga, o le talanoaga e le malie tele ((.

Pau lava lena. O Tina e 2 ituaiga, na siitia mai Lantus i Tujeo - ua tatou mafatia mo le fa masina, o tagata o lo o faaali atu i luga o le taualuga, latou te le faaitiitia i le tagata. O le tiga o le musika, na amata ona gaoioi le lelei. O faʻauʻuga o le endocrinologist, fai mai e le mafai, e faʻaalia o ia o se tagata valea ma se meaʻai. O loʻo fefefe Tina - tiga o le ulu, vaivaiga .. taeao o le a ou alu e faʻatau Lantus - o se mea le fiafia na ou le vaʻai i iloiloga muamua ..

Talu ai nei sa ou liliu mai Lantus i Tujeo ma ou fiafia tele i le iʻuga o le taui o le maʻisuka. O le fualaau e tumau pea tutusa ma luga o Lantus, e itiiti ifo le hypoyu i le ao. Na ia tuʻuina mai le tui mai le afiafi i le taeao, talu ai o le inisalini e aoga mo le 36 itula, ma e tatau ona faʻafoe tasi i le 24 itula, i le faasologa o le insulin i le po ma e masani ona i ai i le po. Ma mai le taeao i le malologa o le aoauli, ia tuʻuina atu le togafitiga muamua e sili atu, aua le matitiva le lagona o le inisalini i le taeao. O le faʻamasinoga i iloiloga, o le a ou fai atu ai, ioe, o le tolu aso muamua na sili atu le maualuga o le suka nai lo le Lantus, ina ua tago le tino ia Tujeo, ona pa'ū lea o le suka. Aua e te faateleina le fualaau, a leai o le a le mafai ona aloese mai ai.

Soifua maloloina ia oe, pele pele!
E mafai ona ou vaai faalemafaufau i foliga o laʻu fomaʻi pe a ou alu e talosaga loʻu Lantus. Ae muamua i lena mea, e tatau ona e faʻamaonia ma le maeʻaeʻa au faʻamatalaga. Ma o lenei mea e matua faigata lava ona fai. Ae leai se mea, tau lava ina latou le taliina. Ma ia tatou faia se talosaga mo i latou? Ia, o nisi taimi e galue lenei mea. O lea ia tatou tusi ma auina atu i le peresitene. E ui lava, o loʻo faʻamalamalamaina uma i le lalolagi e tasi ... Ae e taua le faia o se talosaga, ou te manatu o lea ...

Tujeo o se mea inosia. Sa ou taumafai ma le faamaoni e faauo ia te ia ina ua faamautinoa mai e loʻu fomaʻi e faapea o le mea lava lea e tasi, na latou faapea mai na tuu atu o ia i fafo i se isi mea eseese, aua latou te le faatagaina o ia i fafo atu o le igoa muamua. Sa ou tausia pea le suka i le taua o le 7. I luga o Tujeo, alofa 23, 5. 28.7 ma e mafai ona e faʻaauau pea, pe afai e te le aʻafia Novorapid Nai lo le 2 injections i le taeao, Lantus 18 iunite ma Novorapid -3 iunite ma seia oʻo i le taeao e sosoo ai i lenei fua-Tujeo e oo atu i le 40 iunite ma le ono Novorapid jabs i aso taitasi mo le 5- 10 taumafataga i le aso (o lona uiga, 30-50 leai se meaʻai, aua e le mafai ona vaʻai le tali atu i meaʻai.) Na tupu ina ua uma le pesipolo i le aoauli, afa itula mulimuli ane le suka 23. O ai e popole i le soifua maloloina, aua le faʻaaogaina nei lapisi. uma na toe faʻaleleia i le 10 tausaga o faauoga ma Lantus, ua sili atu nei au, le Lina Lantus (lea o loo ou ulaina tagata uma iinei t ma aʻu aofia ai) O le a ou pipiʻi nai lo lapisi e leʻi faʻaaogaina. Ioe, e le afaina ai le hypoglycemia, ae le o le mea e sili ona manaia, ae ona o le mea LELEI E LE FAʻAALIGA SUGAR.

O le faia o se talosaga na faatuatusi i le Peresetene o le Malo Rusia i luga o le tuuina atu o tagata gasegase i le moli ma le teenaina o le tujeo e tatau ona vave faia, aua e foliga mai e leai se isi auala.
Ou te le iloa pe faapefea ona fatuina se upega tafaʻilagi ma se talosaga, o lea o ai na te iloa le auala e faia ai, faamolemole ia fatufatu ma tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga iinei.
Faʻamau vave loa le talosaga.

Nikolay, ua ou malilie uma ia te oe!
Na ou liliu atu ia i latou uma na tusia ma le talosaga lava e tasi.
Sei o tatou toe tilotilo i luga o le Initaneti, pe faʻapefea ona tusia se talosaga tutusa ma fea e auina atu ai. Faamolemole, afai e mafai ona e mauaina se mea, tusi ai iinei! Ou te manatu e toatele o le a sainia.

Tricked Tujeo i le taeao i le fua tutusa e pei o Lantus mo le 2 vaiaso.O le fualaau o Apidra mo meaai e tatau ona faʻaluaina, ma a maeʻa le 2 itula talu ona 'ai, ona faia ai lea o ni mafiafia e 6-8 iunite. O lea 3 taimi i le aso. Ua leiloloa sikola score. Mo sina taimi puupuu, o le sugars e le mafai ona puipuia, o nisi taimi ae le o le faaitiitia o le kulukose pe a uma le taufaʻatau, ae i luga ifo, sa i ai se siitaga i le 18 iunite. aso uma. Sa i ai vaivaiga, faʻavevesi, fulafula, mata, ma le le mautonu na amata ona faʻateteleina. Na amata ona ou mafaufau ua sese au. Sa ou filifili e vaʻai i iloiloga a tagata e uiga i le inisalini fou o Tujeo ma na matua fefefe i le mea o loʻo tupu. E le na o se faʻataʻitaʻiga, o se suega faʻataʻitaʻi lea o loʻo faia i tagata mamaʻi, o le suʻeina o lenei inisalini fou. Soo se tasi e le talafeagai e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le Matagaluega o le Soifua Maloloina ma manaʻoga e taofi lenei faʻaosoosoga ogaoga.

Talofa tagata uma.
O le maʻisuka ituaiga 1, 16 tausaga o le poto masani, 2 tausaga i Lantus, i luga o se manava gaogao 5-6-8, 2 aso e pei o Kolya Tujeo, ananafi 12, i le aso 13, ae o loo i ai se ata, e le oi ai so tatou finau i le falemai (Simferopol, le laumua o le Republic ), e ala i le tofia mo na o le masina i le Falemai Faʻapena. O le mea lea, o le inisalini ua faatonuina e se tausisoʻi litaea na galue ma se endocrinologist, ina ua faamalolo Tujeo, na ia fai mai o lona maualuga e 3 taimi maualuga atu nai lo Lantus (300 PIECES / 100 PIECES), i le tulaga aoao, na ou vaevaeina le 32 PIECES o Lantus i le 3, i le muamua I totonu o le TUJEO, sugar i le taeao 12. O le aso ananafi, tui 12 PIECES, faasasaa i le taeao nei 13. E tutusa lava le taumafataga, e tutusa uma lava tala malie a Apidra e tusa ai ma le XE, ae o le aoauli o le aoauli e le pa'ū i lalo ifo o le 10! O le a ou taumafai i le isi lua aso, faateleina le fualaau i le 32 iunite, pei o luga o Lantus, vaai pe faapefea, afai e leaga, ona ou tuʻituʻi atu lea ia Lantus, aua o le pine e tasi i le fale talavai e tau ai le 500 r, e manaʻomia ai aʻu 5 aso.
Soifua Maloloina i tagata uma!

Talofa
O le maʻi suka 1 ituaiga 30 tausaga.
O le tala, e pei o le tele o iinei - Lantus o le a le, alu i Tujeo.
Ina ia alu i Tujeo, na alu o ia i le Moscow ENC, talu ai e le mafai ona ia taulimaina. Tuuina atu Tujeo "tago i luga." Lafoaia ma suga i le ave 11-12 i luga o se manava gaogao ma le gasologa o le aso. I le taimi lava e tasi, na latou tusia i le vaega: o le maualuga o le glycimia e latalata i faʻataʻitaʻiga autu.
O le a le mea o loʻo talanoa i ai? E moni lava, o le poloaiga o le tuʻuina atu lea i tagata uma o Tujeo!
Sugar e maualuga maualuga, i le enz, i le fale. Faʻalumaina pea le inisalini puupuu, e pei o se maʻi ogaoga!
E le mafai ona ou tuua le fale: Na ou tuua le suka 7.0, ou te leʻi 'ai, leai, ou te le popole ..., na ou toe foi mai i le 2 itula ma le 14.0 sugar. E faapena foi i le fale.
Fuataga faifai pea ma tausuaga, o le a tupu ai le suka. Faateleina le fua o Tujeo, le tali - zero. Po o le mafai ona ausia o le 3.6-4 i le po, ma le suka maualuga i le ao.
Aʻo leʻi alu i Tujeo, luga o Lantus - 6 iunite i le taeao ma le 4 i le po,
Gliked 6.1. O le mea lea, o le faatauanauina o fomaʻi e le lava le pupuu, ae le o lena tulaga, ma isi mea - leai se mea sese!
A maeʻa ona faitauina uma iloiloga talu ai, ou te toe foʻi vave atu i Lantus poʻo Levemir, pe a fai e le toe tusitusi Lantus!
Na ou manatu e le fetaui lenei mea ia te au, ae ou te vaai i se masani masani.
Ou te fautuaina tagata uma e tusitusi ma tuʻituʻi i tulaga uma, atonu o Lantus e mafai ona puipuia. E tatau ona faʻaalia le tele o uiga o le faafitauli. Ona fetoʻi ai lea e fomai i polyclinics: "Wow, na o le tasi i le falemaʻi atoa e le fetaui ma oe. E fiafia tagata uma ... "
Afai e mafai e se tasi ona taʻu atu ia te oe le mea e tusi, ma atonu o se talosaga lautele, faamolemole taʻu mai ia i matou. Masalo e te maua se mea faapena?

Ou te manatu e mafai ona valaauina le talosaga aua o loʻo i ai se faʻafitauli - "I le toe faanatinati atu i le Matagaluega o le Soifua Malōlōina o le Rusia o le faʻamaʻi pipisi o le maʻisuka ma le inisalini" Lantus "nai lo" Tujeo ".

Faʻafoe, faʻamolemole faʻagasolo le faʻamatalaga vave, matua taua tele.

I le aso nei, na ou faʻaleleia ai le faitoʻo, ma le faʻamaonia na faʻatau mai o le a sili atu ona lelei le faʻatau ma mo aʻu e leai se tasi e faʻatau (susulu) I totonu o le Matagaluega o le Soifua Maloloina, ua ou tusia, ou te faatali mo se tali i tagata gaosi. VAAI LE MEA A LE LĒ ILOA, E LĒ FIAFIAINA LONA FAATINOGA I LOU LUMANAʻI LAU TAITAI PE TOTO. Ina ua uma ona ou tuua aʻu auiliiliga, na latou toe valaau mai ia te au i le mavae ai o se taimi ma faamauina uma mea o loo i luga, fesili pe aisea ua le fiafia ai Tujeo, faamatala mea uma. O sui e aoina ma auiliili faamatalaga, valaau, faitio, e le talafeagai, matou te faamoemoe o le a latou faʻalogo mai ia i matou. Faʻatau Telefoni Lantus 8 (486) 244 00 55. Vailaʻau mo le maʻisuka 8 800 200 65 70

Sa le mafai ona ou tu, ma ina ua mavae vaiaso e tolu o le taupulepulega i Tujeo Solostar, na ou liliu atu i Levemir. Na amata ona faʻaitiitia le tulaga.
E toetoe lava a tutusa au tui e pei o Lantus, 2 taimi / aso
(faʻaopoopo le fuainumera i le taeao i le 3 iunite, i le afiafi e tutusa ma Lantus).
O suga i le aso muamua na amata ona faʻaitiitia ma na tutusa ma Lantus!
Afai e le fetaui Tujeo, ma o Lantus o le a faigata, e mafai ona e faʻaaoga Levemir. E pei o Lantus.
Faafetai uma mo telefoni ma tuatusi, o fea e valaau ai, tusi!
Soifua Maloloina ma le Fiafia!

E i ai se tasi e mafai ona maua i le aufaasālalau? Ou te manatu o lenei autu o le a manaia tele mo televise, aua o le mea moni o le faʻaumatia o le faitau aofai o le maʻisuka. E le mafai e le toʻatele ona faʻatau ni vailaʻau faʻatau mo latou lava, ma o le fualaau e ese mo tagata uma, o le tagata e lava peni mo ni nai vaiaso, ma se tasi mo ni nai aso, ma o tagata uma e masani ona maua tupe maua. ma laʻititi. Na ou mauaina fesootaiga a le tagata ma le NTV, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi pe a manaʻomia se fesoasoani mai le aufaasālalau. Palota palota 89055911987. Tatou faia se resonance.

O le tele o taimi o le a maua ai le inisalini i le falemaʻi, ma e le o se mea e mafai ona e faia i le aso atoa. Sa ou sainia se talosaga. Ou te fia tusia i le uepisaite a le peresitene e uiga i le moli.

Olga, na e tusi i le uepisaite a le peresitene. Na tali mai se tasi ia te oe i se mea itiiti lava. O le valea lea e tupu i lenei Tujeo i tagata mamai e maua i le maʻisuka e le talafeagai i le ulu. Ae o le faʻamasino i le mea moni e leai se mea ma leai se mea e taʻua e uiga i lenei faafitauli, e leai se mea ua sili atu i tua atu o lenei faʻapotopotoga. E na o le 500 tagata na sainia le talosaga, lea e itiiti ifo i le pa'ū i le sami! Ua oʻo nei i le faaiuga o Ianuari, ma o loʻo i ai pea mea, e pei ona faʻauluina Tujeo, latou te faaauau pea, ma latou te le fia faalogo i se mea e uiga i le lelei ma le aoga o lenei fualaau faasaina. Lantus e le o se mea. O le aufaasālalau na latou le maua le faʻamatalaga, latou te le o ...

Atonu e le o se vailaau leaga, ae o se mea patino, e tatau ona filifili se fuafuaga faaumiumi ma le mataʻutia mo le faateleina o le mataituina o le taunuuga, ou te tigaina i le po e oso i luga (ou te umi le taeao, i le aso, o mea uma lava i totonu o tapulaa talafeagai, ae i le po, ioe, faafitauli).

e sili atu ona popole i le maualuga o le inisalini Afai e sili atu i le 21 iunite o le eletise na latou faia le 7 iunite o tujeo ma lagona lelei, o le a sili atu. Ma iinei e folasia ai le hormone! / E le o vitamini / i le maualuga o le 3 taimi sili atu ... e le saʻo. o lona aafiaga i luga o le tino, ma le mea o le a tupu i le lumanaʻi (e leai se tasi na te tuuina atu le puipuiga i le lumanai. O le mea lea o le a le manino. O taeao 2 aso o le a ou suʻeina ai se mea fou inisalini, ae o le fualaau ua maeʻa ona vavae ese, ou te puleaina le suka i se inisalini puupuu. Ou te lei matauina le faateleina o le alualu i luma i aso nei.

Talofa O Meta na siitia atu mai Lantus i Tugiero, ma tuʻiina o ia mo le tausaga. 5 kilokalama toe ola, ua tupu le manava tele! E le suia le meaai, ou te le iloa le mea e fai, fai mai le fomai e tupu, ae tele ... o se fiafia

O ai e aoga mai le faʻaitiitia o le gaosiga o le moliuila e toetoe lava ze leai? O nei tupe gau i le piliona!

Ma ua le toe galue loʻu Lantus. Auala na amata ai ona latou gaosia i Rusia. Lantus e 11 tausaga. o le fuainumera e 46. suka. 6.0. nei 58 iunite suka 12

Lelei lelei
E iai loʻu maʻisuka ituaiga 1. O le aso ua maeʻa Lantus ma i le afiafi o le a ou tuiina Tujeo mo le taimi muamua. O Lantus laʻu finocrinologist na gau aʻu i ni atopa se lua i le taeao ma le 16 i le afiafi i le 22:00, i le taeao nei na ou faia le tui mulimuli o Lantus 16, o lea ou te le iloa le tele o Tujeo e tui i le afiafi, e mafai ona vaevaeina i ni atopa se lua? fefefe ...
O le a ou tusia pe o le a faapefea ona lelei mea uma ia te aʻu, ma faʻamasino i le iloiloga o Tujeo e le o le aisa ...

Leai) E ui o Tujeo SoloStar e sili atu ona malosi ma tumau i le 36 itula, e sili atu lona taugofie nai lo le Lantus ua faamaonia (na o le inisalini i le lalolagi lea e ABSOLUTELY 100% i le faʻamaonia).
O le tau faʻatusatusa o Lantus e mai le 3800t ma e oʻo atu i le 4700t. Tujeo-3400t, 3000,000.
Ma o nisi nei o filifiliga.
1. Filifiliga. O lenei faʻamaoniga ia i matou e tatau ona matou palota mo se sui tauva sili atu.
2. Faʻasalaga lisi. Aveese le tagata sao.
3.Tauvaga o tulaga maualuluga (Save, ae le mo i tatou lava ae o lo tatou soifua maloloina).

Alii, na ou tusia uma i le soifua maloloina lautele o le matou aai ma le ofisa o le loia moliaga ma le tagata lava ia i le peresitene. O le 'auʻaunaga faʻalesoifua maloloina lautele na valaʻau na o le fomai tipitipi (na latou fai mai na faʻatagaina e le faʻatau oloa Lantus).
Na fai mai le ofisa o le loia e tusi se faamatalaga mo le meli. Faʻatonuga (e pei o le tagata mai fafo, pe a maeʻa lau faitioga ia te ia) ma tusi se faʻamatalaga i le soifua maloloina lautele ma faatali, faatali, pe a sau le tali mai le au faipule. Afai ou te le fiafia ia latou tali (ma o le mea moni ou te manaʻomia Lantus ma o le a ou le mauaina). E mafai ona ou suʻe. O le matou ofisa lea o le loia moliaga. O a mea o latou faia iina pe a le mafai ona latou foia laʻu fesili.
Soo se mea e le faʻamaonia. Faatasi ai ma oʻu faʻafitauli, o le suiga i Tujeo e tutusa lava ma le oti. Naʻo le a le mafuaʻaga na ou faia ai le faʻatau ia Lantus? Ma aua le tuuina atu ni suʻega suʻeina. Tagata faitio! Na ou tusia i le alii ma le tulafono ma faatali. Ou te tamoe ma faitioina na o le zero. Ou te tilotilo i ai, o nisi e le masani ona latou ave la latou asini mai le moega ae naʻo le manaʻo. Alu! Tusi! Faasea. Aisea na masani ai ona foloina e tagata o tatou lima mai le setete? Ma e le ave mea na te manaomia? E fia uo e te le popole i ai. Toa leaga. O le pito i lalo.

E le taugata Tuʻuo inisalini ma nilala, o loʻo ou nofo i Moscou, e mafai ona ou lafoina i meli

Aisea na e tape ai le faʻamatalaga mulimuli? Na ou tusia iina e leai se ofisa o le loia moliaga po o le auaunaga o le soifua maloloina lautele na fesoasoani ia te aʻu e maua Lantus. E oo lava i le peresitene na tusia le zero. E te le fiafia i mea o loʻo ou tusia le upu moni?

Tagata, faamolemole ia sili atu le toaga!
E leai se tasi ae na oi tatou lava o le a tuʻituʻi atu le toe foʻi mai o Lantus mai le Matagaluega o le Soifua Maloloina.
Tusi, tusa lava pe puupuu, se apili i luga o le upega tafaʻilagi a le Matagaluega o le Soifua Maloloina o loʻo talosagaina Lantus e toe faafoi ona o le leaga o le lelei o Tujeo.
Saini se talosaga, lipoti atu nei taga i au uo o loʻo maua i le maʻisuka ma manaʻomia le inisalini aupito sili.

Sa ou taumafai i nisi taimi i le past 3 months e foia (sei vagana ai le faia o laʻu talosaga, o se sootaga lea na ou taʻua muamua i luga o le saite) le lomiga o le toe faafoi mai a Lantus.
Faalua mai le fale o le endocrinologist ma faatasi ai ma le fesoasoani a le ulu o le falemai.
O tali ia te aʻu e pei o lenei:
- O Lantus lava lenei, i lalo ifo o le igoa ese.
- O se inisalini tele tekonolosi, lea e maua ai le tele o iloiloga taua o le maʻisuka.
Lantus ua naʻo mo tamaiti.
- ma ia (o ia, aʻu) faʻamaonia o lona (o loʻu, oʻu) mata na mafatia tonu ona o le zu tujeo.
O le tali mulimuli na tuuina mai ia te au e laʻu fomaʻi lata ane ma se sootaga i Rosgosadad (Ou te le iloa po o le a le mea na maua ae leai se faʻamatalaga i luga o se faʻalapotopotoga i luga o le Initaneti) - pe a uma ona sui i tujeo, e 5 aso na ou alu i le falemaʻi lona sui.
Ae talu ai ou te misia le vaitaimi o le 5 aso, o le mea uma lava, ua ou saoloto, e leai se isi e faʻalogo mai ia te aʻu i le taimi nei.

I LE IʻUGA O LE TALANOA, UA FAʻAFIAFIA I TOTONU O LE TALANOA MA LE TALIINA O LE TALOSAGA MONI MO LE TALIINA LANIUSE - "AUA O LE TALI LANI LANTUS. ".

O le tasi foi, tagata - tusitusi, valaau, faitio i falemaʻi.
E na o le tasi e mafai ona tatou foia le faafitauli o le toe faafoiina o le inisalini lelei.
Sui, aua le faʻamalo le manatu!

Ua e manuia lelei Nikolay! I lalo o se maa pepelo, e le mafai ona tafe le vai!

Aʻo lei faia le taotoga o mata i le ISTC, na maeʻa Lantus ma lona ataliʻi. O le maʻi suka 28 tausaga. Suafa solo. Na amata ona maligi ona mata. Na matou maua se faʻailoga i le afiafi nei. I le 24 i le taeao, na faia ai e Tujeo ni vaega se 3, i le 4 i le taeao o le suka ua 26 iunite. A maeʻa le taotoga, e leai se taui suka. Toto e aumai i lalo le poto. Na ou faitauina ia iloiloga, ua ou teʻi. O taeao e manaʻomia vave Lantus, pe afai oi ai pea o ia. A leai, o le a tauaso uma lava.

Ou te le malamalama pe o le a le faafitauli. E leai se faafitauli, na ia suia mai Lantus i Tujeo, o le suka ua sili atu ona mautu. Na faʻaitiitia le fuainumera mai le 26 o Lantus i le 18 i Tujeo.
E ui ou te le malamalama pe faapefea ona fesoʻotaʻi le suiga i Tujeo ma le faateleina o suga? O le a le mea ua pipii i luga iina? Sa ou nofo i luga mo le 6 masina ua uma ma tulafono uma.
E masani lava ona ou fetaui ma itulau e fautuaina pe o le teenaina pe teena atoa le inisalini ma fesuiaiga i se mea maloloina maloloina ... E te le fiafia atoa pe o le a foi? O meaai maloloina lelei e tatau ona i ai i le taumafa o le maʻisuka, ma o le inisalini e tatau ona lafoai pe afai o le maʻisuka e maua i le maʻisuka "tamaʻi pepe".
Ae faapefea le inisalini umi: ioe, afai ei ai laʻu filifiliga, o le a ou siitia atu i Trisiba. Sa ou faatauina mai Trisib i le fale talavai ma 1 le faletupe ua lava mo le 2 masina, na ou faatauina ai ni faaputuga 2, o lona uiga, na ou faaaogaina mo le 4 masina. O le mea ou te fia fai atu, i le taimi nei, o le insulin sili ona lelei na ou faʻaaogaina, ae sili atu le pele. 10k mo le 1 pack, pe 5k i le masina. Mo Moscow ma St. Petersburg, e le taugata tele, ae mo le itulagi e taugata tele, e le mafai ona ou gafatia. Ae i luga o Tujeo SoloStar o mea uma ua lelei tele.
Ph ua maʻi mo le 17 tausaga

Pueina Tujeo. E 16 iunite nai lo 12 Lantus. Sugar e masani, ae leai se tasi po e tatau ona mataala. Ma o le a le manuia le mea na muta, ona ou fuaina lea i se glucometer. O le taimi nei na o mai ai le aʻa ma pikiina le inisalini ...

Ma o lenei ua ou mafatia i le maʻisuka ituaiga 1 mo le 22 tausaga, talu mai le 10 tausaga, i nei tausaga uma i Humulins, e eseese suga ona o suiga faifaipea i le galuega, ae leai ni faafitauli ogaoga, e masani ona ou popoto i le po ona sa ofoina mai au e taumafai Tozheo, ma mautinoa e le o ia E le gata i lea, ae o le suka foi e ese foi, e faalagolago tele i le gaioiga faaletino ma le inisalini puupuu! A o lenei ua ou faitau i iloiloga ma ua matua fefefe lava, e aoga le l ma e le o tuai ona taumafai pe teena (

O ai e mafai ona faʻamatalaina mea e fesootaʻi ma le faateleina o le suka toto 2 itula pe a uma le moe. Faʻasaʻo Tujeo 11 iunite i le po. Sugars e masani lava i le po. I le taeao, i le taimi lava pe a uma le tulaʻi, suka 5.5, pe a uma le 2 itula sugar 14 - ma e le afaina pe o laʻu taeao po o le matelaina i le taeao. I Lantus e le o le mea lea.

oe i ai se gip natia

O iina na tanumia ai le taifau! Ona ou agasala ai lea i meaai! suka i le taeao na lele, e ui o iunite faateleina. O ai e manaomia, e faauma ai i tatou, o lea e le o se olaga suamalie mo i tatou ...

Na ou faitau i se mea e uiga ia tujeo ma ou te fefe e sui i ai. Sa ou nofo i luga o le humulin, o mea uma na lelei, ae na ou manao e togiina le umi mo le 1 le aso i le aso, na fautuaina ai e le endocrinologist lantus. Ua i ai nei i luga pe tusa ma le 3 tausaga i le taimi nei, ae o le suga masani lava ou te totoina i le taeao ma le afiafi.
O le a le moliuila o le a ou taumafai e sui. Afai e le galo ia te au, aua le faʻamalo e uiga i iuga.

E foliga mai o tagata uma lava e tutusa le faafitauli ma le Tujeo ua viia, o le faateleina o le toto e 30-50%. Faatasi ai ma Lantus, e leai ni faafitauli i le gaʻo i le taeao i le masani mai le 4.5 i le 7 i le aso i auala eseese ma sili atu ma le maualuga 6.2, ae faatasi ai ma TUJEO i le taeao 15-17 mmol faʻaopoopo 30% na avea ma 10 mmol glycated 9

Uso i le malaia, e ese mai ia te aʻu, na i ai se tasi na valaau ma tusitusi i le saunoaga a Putin i le aso 7 Iuni, 2018? E te vaʻaia, e mafai ona faʻalogoina uma le mea tutusa

Faʻamolemole, pei ona folafola mai. Tuʻu masani. O le 2-3 aso muamua o le suka na maualuga, o le tele o apidra na sasaina. Ona toe foi atu lea o mea uma i le masani. Vaevaega e pei o le moli. Ou te le o vaʻavaʻai i se faʻasalaga. Mai le manuia 1. I le mea mulimuli, e mafai ona e faʻavave tasi i le aso, e tatau ona tui le moli i le taeao ma le afiafi. 2. Ua leai ni po. 3. O le tuila e umi atu le umi.

Sa ou taoto mo le masina i le masina, fetuunai le togafitiga ma le fualaau o suga mai le 25, faaitiitia le 7-8, lagona lelei. I luga o le tujeo i le aso lona tolu, suka 15-16, matua le lelei le soifua maloloina. E leai se finau i le 'aʻai, o le tausi maʻi e tuʻuina atu ma e le lapatai mai o ISI insulin, ae le o Lantus. Fai mai o lenei Initia LANTUS! Ma o le metotia na aʻoaʻoina e tele, aua e 30 le lantus e le tutusa ma le 30 Toujeo. Ma o laʻu moe foi na faalavelave, ou te moe lava e pei o se fafine ua oti, ma ou te ala i luga i taimi uma, le le fiafia i totonu o le manava, mimilo mata. E leai se Lantus, e tatau ona e faʻatau mo tupe.

Ua ou maʻi i le maʻisuka mo le 45 tausaga. Sa ou i ai i le susulu, i le taimi nei i le tujeo. E leai se eseesega. Leai se mea e 'ai pe a ma le 19 i le afiafi, ma le mealilo atoa. Alii, masalo e leʻi tuʻuina atu ia te oe le biosulin Ufa. Ma ua amata ona tatou faʻasalalauina.Latou te fai mai o le Bryntsalovsky lona lua lea ma e leai se tasi e fesili pe e te manaʻo i ai pe leai foi. Afai e te le manaʻo, aua e te mauaina. Ma e leai se tupe e faʻatau - o le penisione e le lelei tele. O le mea lea, o le maʻisuka e taofimau i le atigi tujeo.

Lelei lelei Ou te fia iloa o laʻu tama teine ​​na siitia mai Tresibo agai i Tutzoo ma na amata vave faafitauli, o oʻu vae na malepelepe e le mafai, o le lagona na faaitiitia, na maua e se tasi. Fai mai le fomai e lelei, e tupu, ae e le masani le tali atu i soʻo se tasi na feagai ma lenei mea. Ua ou fefe e matamata.

Ua ou mafatia i le maʻisuka ituaiga 1 talu mai le 1981. O le taimi mulimuli na i Lantus ma Apidre.
Sa tuʻi Tujeo i le falemaʻi. Na faasolosolo malie le mata. E i ai loʻu manava.
I le faʻaopoopoga, o mea e oso ai meaʻai ma le vevela na faʻaalia
O le tasi potu nofofale mai Tujeo sa ogaoga le edema. O isi foi e iai ni allergies ma le vevela. O le tolu vaefa o le tausaga talu ona toe fesuiai i Tujeo, na aveesea ai se fatugao. Ae sili atu, o mea uma o totoe o se fao nai lo se fatugaʻo. O ona vae na paʻu i luga o ona vae, ma o ni manua ogaoga ma le fula. Ma o nei mea uma e tetee atu i talaaga o suga maualuga, lea e le mafai ona faasaʻoina Tujeo.
Na matou faʻaaogaina uma ia Lantus ma Apidra
Ou te manatu o le maʻisuka i Rusia o loʻo faʻaumatia ma le loto i ai. E fefefe tagata o le Endocrinologists e alu i le faiga, latou te le popole i le maʻisuka.

Na taʻu mai e le endocrinologist ia Lantus o le a faamutaina. Ma tuʻuina atu malosi i tujeo. Matou te i Barnaul i falemaʻi e le o Lantus faʻatau atu. Na aumaia e aiga le 10 peni o le moliuila mai Kemerovo ma ou te le iloa po o le a le isi mea. Mataʻu mai le leai o se faamoemoe. O loʻo taumafai le malo i auala uma lava e faʻaumatia ai tagata gasegase. Ua ou mautinoa o le amataga lenei. Nikolay, ua lelei lau galuega.

Ae i se tulaga lautele, ou te faitauina o tagata uma e le fetaui ma le sese e faʻaaoga sese. E tatau ona tui i le afiafi, e faʻaleleia ai se fualaau. Pe a faatusatusa i isi inisua, tui i totonu o le tauau po o le ogavae, o le suilapalapa e sili atu ona umi. Ma aua le 'ai i le po. Alu i totonu mo taʻaloga. O aso taua pe a uma le taotoga, o faʻamaʻi pipisi e manaʻomia ai se faʻaopoopoga i le faavae. E pei o tamaiti laʻititi, e pei o le aso muamua e maua ai le maʻisuka ituaiga 1. E atoatoa mo au. Ae mai Levemir, o le mea e leaga ai, sa i ai se allergy, na faʻaalia i le mumu matuia ma le mafiafia i le nofoaga o inisi.

Taʻitaʻi!
Aiseā ua aveesea ai laʻu sootaga i le Lantus Return Petition i lenei aso?
E te le tau taaalo ma na mea.
O le talosaga o se taumafaiga a tagata e toe maua mai se tulaga lelei, vailaʻau faʻapitoa.
Manatua le Atua seiloga Na te manatua oe.

Sa le aoga le sootaga.

Ou te alu ia te ia i aso uma mai iinei.
E galue mea uma.

Na maua loʻu toalua i le maʻisuka ituaiga 1 i le masina talu ai. Taʻu mai, faamolemole, pe faapefea ona saʻo le fuaina o le inumaga o le insulin? A o matou valaau ia Lantus, ae ua latou tuuina atu ia Tujeo .. I le taimi nei, e le o manino le auala e ola ai i lenei mea. O a mea e te fautuaina?
O aʻu, i le avea ai ma se avā, ou te fefe i faʻaaliga o hypo, o le taimi lava na i ai se osofaiga.

28 tausaga, ituaiga 1 maʻisuka mai le 3 tausaga, i le maea ai o le faʻaaoga muamua o le tutous, muamua hypo, ona sosoo ai lea ma le sukesi 27, na ou manatu o le a ou oti aʻo leai se susulu.

Mai loʻu lava aafiaga: - tina, o se tamaitai matua e 84 tausaga, ituaiga 2 maʻisuka. Muamua - Lantus 28 iunite ma 6 tagata e masani ai mo le taumafataga. I le taimi nei - 18 iunite o tujo ma tutusa tagata. Faafetai i le Atua - na sau. Ou te galue ma o le toeaina ua pulea e ia lava i le ao, a le o lea ou te le iloa pe o le a faapefea.
O aʻu lava - 5 tausaga o le maʻisuka i luga o le inisalini, sa i ai le moli toto 1 taimi i le taeao 16 iunite ma insulin (mea e le toe tuuina atu), e faalagolago i le XE. Ina ua oti, sa lelei mea uma. O le taimi nei ua latou tuuina atu na o tujeo. Toa o le taeao 28-25-18 - faʻapefea ona e fiafia i ai? E sili atu loʻu suka pe a ou le aʻafia uma! Aʻo ou filifili e taumafai e filifili se fomaʻi, ole a ou le manaʻo e faʻalavelaveina 2 taimi, ioe, ae o manatu le lelei e foliga mai o tagata na mafai ona latou pikiina. Afai e le aoga lenei mea, atonu e tatau ona e faʻatau le inisalini saʻo, lea e naʻo se tagata galue, ae pe faapefea tagata penisini ma tagata e le faigaluega?
O le afafine o le maʻisuka ituaiga 1 - e leai se taimi e faʻaaogaina ai Tujeo - na maliu i le 26 tausaga i le 2016 ma se faʻamaʻi pipisi na mafua ai le mamafa o le gaʻo;
Le tamaʻitaʻi, ia e tui, atonu o le ae maua se mea!
Sa ou sainia le talosaga, ou te tusi i le Matagaluega o le Soifua Maloloina.

O loʻu atalii e 20 tausaga le matua, o le maʻisuka e 10 tausaga. Talu mai Aokuso, ua latou siitia atu i Tugeo mai Lantus. E masalomia o Tujeo e le o faʻamaonia mo tamaiti ma fafine maʻitaga (pe a fai o ia o se "maualuga-tech") ma i latou o loʻo i ai faafitauli tau fatuga. ma le ate (mea inu?!).Tatou te faʻatau ni fasi ma nila (latou te tuʻuina atu i totonu o Omsk se pusa se tasi o le satelite ma le 9 nila). E foliga mai o Lantus e tatau foi ona faatau ... O le mea e ese ai, i se atunuu tele, o loo i ai le toatele o le maʻisuka, o le mataupu o le tuuina atu o le inisalini ua tonu.

E tasi le mea taua pe a siitia atu i Tujeo. Ona o le mea moni o loʻo faʻamoemoeina, e faʻamalamalamaina i totonu o le nila ma palu ai. Faatasi ai ma se iniseti, e te le tuiina le inumaga atoa o se taunuuga o ia faafitauli ma le suiga. Aʻo leʻi faia tui taʻitasi, e tatau ona suia le nila ma faʻasaʻo se tasi vaega seia oʻo ina oʻo mai se matai i le pito o le nila. Na mafai ona ou fesuiaiga ia Tujeo mai Lantus ma le manuia 1: 1 i ni metotia. Ioe, gau le dose i ni vaega se lua o le taeao ma le afiafi i le vave e mafai ai.

E mafai ona ou lipoti atu taunuuga: Na mafai pea ona ou gaoioi, aua faafetai i iloiloga talu ai, i le faataitaiina o sina togi ma le taimi o le inisalini, na ou filifili ai e taofi le fefe ma aua nei paʻi i loʻu fua ma le taimi. Faatagaina le 2 vaiaso mo lenei mea. O le suauu sa masani ona faʻataunuʻuina i nai tausaga muamua atu, na amata ai lava Tujeo. Liliu pei o luga o Lantus, o le fua atoa i le taeao, o le aofaiga e tutusa.
Ae ui i lea, o le suiga e leʻi maeʻa e aunoa ma se mea na tupu: ona o le oso i le suka, na tupu ai le afaina i le mata, lea e lei tupu muamua, na lagona ai tiga i le itu taumatau ma le agavale o le hychochorium, sa i ai se tulaga le lelei lautele. Ou te le manatu o nei faʻafitauli mo le soifua maloloina e masani lava pe a suia i se inisalini fou.
Afai o laʻu fautuaga e fesoa- soani i se tasi, ona ou manatu lea pe a fesuiai, e taua le galue e pei ona taua:
- tuʻu le tulafono muamua mo le puleaina o le inisalini umi i Tujeo, le mea e fetaui ma oe,
- aua e te popole pe afai e maualuga le suka, ma aua le paʻi atu i lau taimi ua tuanai ma le fua o le puleaina o le insulin umi, ma faʻaitiitia le maualuga o le suka i se insulin, (e le o le ultra!) insulin, pinning 2 iunite i le itula, i nisi o falemaʻi o loʻo i ai pea, e mafai ona e faʻatau se peni se tasi
- afai e le amataina Tujeo i totonu o le 1-2 vaiaso, ona leai lea o se faʻataʻitaʻiga i le soifua maloloina, ae o le tuʻuina atu o Lantus / Tresiba poʻo le faʻatau.
Ae ui i lea, talu ai e le o aʻu o se tagata e finau, e ono manaʻomia ona e faʻalogo i mea e fautuaina oe e fomaʻi. Ae i nisi nofoaga latou te le fiafia ...

Aua le toso i mata. O lea la o loʻo i ai se vailaau fualaau faasaina. (poʻo le avastin). E faʻaaoga e taofi ai le afaina i mata o le maʻisuka faatasi ai ma se laser. Alu i se falemaʻi masani ma vave faʻaola le mata. e tusa lava pe foia se tasi, ae o isi o le a alu. O lenei vailaʻau faʻatasi ma le laser o se panacea mo le 10 tausaga.
Ae o le fetuutuunaiga - ultra e talafeagai foi mo lenei mea. Ae na e mautinoa lava na e maua le faafitauli. I luga o le moli uila e mafai ona e 'ai ... i luga o tuzheo - e le o le .... O le mea lea, e tatau ona e suia se mea puupuu.
Ma o loʻo latou tuʻuina atu ia te ia aua, e foliga mai na ia tuuina mai ni iuga lelei i le salafa o le lalolagi ...

Sofia, faafetai mo le faʻamatalaga. Na i ai i le ophthalmologist faʻaitulagi, o le taunuuga e leai se mea. O lenei ua ou suesueina i se isi mea.

Ua ou maʻi i le maʻisuka mo le 8 tausaga. I le taimi atoa lenei i luga o le inisalini. I Lantus, na lelei mea uma. Ae na matou sui atu i Tujeo ma na amata ... Nai lo le 28 IU, na ou tuʻuina 40 i Tujeo. E tutusa lava, sugar i le taeao 10. E foliga mai ou te prick vai. O loʻo ou talanoa e uiga i lenei mea i le fomaʻi, e faia ona mata lapopoa, ma fai mai e na o au lava. O lea ...

Kolya Tujeo ua lua ona tausaga, ae leʻi faʻaaoga Lantus. Faatasi ai ma Lantus, e masani ona tele le hypoglycemia, ae o suga e sili atu ma sili atu ona lelei. O lenei ua ou lagona le "leaga." Sa ou mauaina se anapogi masani, ae o se mea fou e tupu. I le taeao ou te ala ma inu i se ipu malamalama vai ma le suka e ala mai i le 6 i le 17! E tatau ona tui vave le insulin i le taeao. Naʻo vasega o gaoioiga faʻaletino (uila, faʻataʻitaʻiga, ma isi mea) fesoasoani e faʻamaonia faʻamaoniga, ae na o na o ni nai aso. Ma pe a uma le faaletino. o le suka gaosi e paʻu lava ia, e faigata ona pulea. Faʻaliliu i tujeo i upu: Lantus e leai. O le tala atoa e pei o isi tagata uma.

Sa alu o ia i le falemai, na te leʻi aveina lona inisalini ma le tujeo. Ua tigaina au i le silia ma le tausaga. Ua latou moliina le moli, ma e le 36 iunite e pei o tujeo, ae 14, aua suka sa i le afiafi 12. I le taeao o le taeao na amata ai le 6.7. Ou te lei vaai i se mea faapea i Tujeo mo se taimi umi.Domestic aumai tujeo, mo mafuaʻaga e le mafai ona tuʻuina atu Lantus i le falemaʻi, e manaʻomia ona e totogiina i le falemaʻi. Faʻaulu i le afiafi 25 iunite. Suga i le taeao 15. Toe faʻafesoʻotaʻi au i le lantus - suka e sili ona lelei. E tatau ona faʻatau faʻamalama. O le hemoglobin glycosylated i luma o le tujeo e 7.0 i le taimi nei ao le i faia le falemai 8.8. Na ou valaau i le numera telefoni o loo faailoa mai i luga o le tujeo bundle, fesili pe o le a le ituaiga o ... ae latou te lalagaina peni i le suauu, sooooo ua le fiafia. O ituaiga uma lava e fiafia tele e fesuiai i Tujeo mai Lantus.

Na faʻasauā aʻu e lenei Tujeo mo le masina ma le afa. Ou te tosoina le itiiti - o le suka e maualuga ma o le fua o le pupuu e maualuga, e sili atu - o le fua o le mea puupuu ua faaitiitia ma o loo matou 'ai pea i le suka ina ia aua neʻi ou alu i le tusitusi. Le fefe, i se aotelega.

O ananafi, na siitia atu ai loʻu tina mai Lantus i Tujeo, na amata ona faʻaitiitia le suka mai fua masani masani. I le faitauina o tala mataʻutia i luga o le Initaneti, sa ou popole lava e uiga i taunuuga o le suiga. I le afiafi ma le taeao, o le fuainumera e mausali, i totonu o le 5-6, lea e laʻititi lava mo ona tausaga, o lea e tatau ai foi ona faʻaititia le iunite. O ai e sopoia - aua le popole, o se sui lelei mo le moli. Ae, o le a faʻalauiloaina tui i lalo o le u-300, talu ai le faigata tele i le taimi nei o le aʻoaʻo ia te ia pe faʻapefea ona faʻaaoga se tui tui. Ou te faʻamoemoe o laʻu savali o le a fesoasoani i tagata o loʻo mafatia i lenei maʻi.

Na taʻuina mai ia i matou i le lua aso talu ai i se fale talavai lea ua le toe faaauauina Lantus. Ma i le taimi nei i le Falemaʻi, Mos na tali mai na latou siitia atu le gaosiga mai Orel i Farani. Ma e leʻo manino pe iai se eseesega i le lelei i le taimi nei. O le taimi nei o le a mafai ona faʻatau mai na o latou, ma e oʻo mai i le fale talavai i ni paʻu laiti. O le mea o loʻo tupu e le o manino, atonu ua uma ona faia i le faʻamoemoe, aisea e tupu ai se le lelei o le inisalini lelei?

Na ou toe fetuunai foi le fualaau pe a ou sau mai Lantus, ae i le isi itu, i le itu pito i lalo, ona o le sugars mai dosese muamua na amata ona maualalo. E itiiti le tau, ou te fiafia i ai.

Na ou liliu i tujeo pe a uma le falemai i se falemai i le masina mulimuli ane. Sa ou lagona le manaia, ma e le maualuga le malosi o le gaʻo, ma o loʻu lima na ola ma maualuga loʻu malosi. O le a ou alu i le falemaʻi mo le vaiaso o le suka 20-27. Na ou faateleina le fualaau o le novorapid ma le tujeo. O se vailaʻau leaga, ae leai se moli ma matou te le faatauina i falemaʻi, ou te faatau. e muta le tasi pine tuilaina - soo se mea e te manaʻo e ave. O loʻo ou faʻatauina Metformins mo le tausaga lona tolu - latou te le tuʻuina atu

SD1 22 tausaga. 1.5 tausaga na siitia mai le moliuila i tujeo. Fai 27.
Na ou matauina mai le siaki e teu ai e ese le aoga. Tujeo na aumaia mai Siamani. Fai 25. Suga suauu.
O le mea moni latou te tuʻuina atu le dose 38 i le falemaʻi (latou te faʻateleina i lea laasaga ma lea laasaga ina ia i ai se ituaiga o le mausali) ma o le suka e tautau faʻafuaseʻi.
O vaega masani ia e le mafai ona oso ai le suka.
7F0911017, 8F0660218.
O le pati lea na ou mauaina ma faʻatau mai le valea. O le pati o loʻo i ai se faaipoipoga poʻo se soliga o tuʻutuʻuga o le teuina. E totogo le suka i le taeao, e peiseai e leai se vailaʻau. F0590717
E oʻo lava i le faʻatulagaga o le puʻega o le eseesega e ese. Masalo taufaasese.

E fesuisuiai-tusi-e le tusi-faitioga-e le faitio-lagona leai? ae e tatau ona i ai se ala e alu ese ai! latou te tuʻuina atu foʻi au i le tujeo, ma le teʻi i luma. O le mea lautele, ou te nofo i se nuʻu, ma i le vaega o Saratov, matou i ai iinei, e pei o tagata uma e maua i le maʻisuka, o le kovana e vaavaaia lelei. Ina ua maliu le teineitiiti e aunoa ma fualaau faasaina. O le a ou taumafai e faʻafesoʻotaʻi i se isi itu, pe afai o lena. Matou te le o taʻavale atu i falemaʻi ua leva, ua 33 oʻu tausaga, o loʻo i ai faʻafitauli. E te iloa le mea sili ona leaga i lenei tulaga? tatou te le talitonu i le lumanaʻi, pe a oʻo mai ...

Ou te fia tilotilo i le tagata na te tusia ni iloiloga lelei e uiga ia Tujeo, masalo mo se pili. E le gata i lena, o le fua faatatau faʻatusatusa i le lantus na faʻatupulaia i le 2 - 2.5 taimi, aua suka o le suka, ma e le o manino pe o le a le mea e faʻatinoina ai, ona o le faʻailoga o meaʻai. E na o TV lava e lelei mea uma (mo ai?)
Ou te mafaufau pe o le a le ituaiga insulin latou te togafitia.

Talofa, pe a ma le lua vaiaso talu ai sa amata ona ou togiina Lantus i le 12 i le aoauli, ae ou te lei tuiina i le 8 i le taeao, na ou suia i le 12 ona ua amata ona ou le toe masani ... Faʻamatala mai ia te au faamolemole, e mafai.

Mo ai e lelei? Mo le setete! Faasaoina 1.5 taimi. Tina o se maʻi suka ma le poto masani. Ina ua uma ona sui le tujeo, sa sosolo le suka e pei ona ia manao ai. O loʻo i ai i le taimi nei i togafitiga matuia ma le hypoglycemia. Ou te tatalo i le Atua o le a manuia mea uma.

Mai Fepuari ia Tujeo. A o le i ai, Lantus. Le iʻuga - toe foʻi atu i Lantus. O le suka e masani lava, o le fua o se mea puupuu ua vavaeeseina, e ui o le susulu ua i ai nei i lona lava tau. Faafetai tele alii pule!

35 tausaga i le maʻisuka, e sili atu nai lo le tausaga i Tujeo, seia oʻo mai i le taimi nei ua ia talitonu ma le talitonu o se endocrinologist, o nisi taimi e faia ni faatalatalanoaga, faitau iloiloga, e le o se mea e leai se faamoemoe)) mea uma e tatau ona faia o le taumafai lea e suia le insulin. Soifua Maloloina.

Tujeo Solostar na amata ona paʻu i le 20 iunite. + Pepa o metamorphes 2 taimi ma glibenclamide. Totogi se tausaga. O lea ua amata ona oso le suka mai le 12.5 i le 24 ... Na alu o ia i le falemai. Taulaʻau, injections. Faʻateleina le fualaau i le 34 iunite. i le afiafi. I le aso pe a mavae le 4 aso i le taeao o le taeao, ua paʻu i le 8.5. Fiafia 9.4. I le afiafi pe a uma ona 'ai le 14.4. Pauna 120 kilokalama, poto masani - 10 tausaga ma le maʻisuka ituaiga 2. E faaauau pea ona togafitia ma faʻaitiitia le suka.

Ua ou teʻi! O le tama e 18 tausaga, o le aso na tuuina atu ia Tujeo, ae mo le taimi nei tatou te faitauina Lantus. Ou te manatu e aoga le agai i luma.

Le mafaufau o tagata gasegase uma, oe na le o mai i Tujeo ma sa sainia le "Talosaga I le Toefuataiga Faanatinati o le Tuuina atu o Insulin mo Lē Gasegase." Faamolemole ia matau o le sini o le aoina o sainiga o le 25,000 sainia, i le taimi nei o loo i ai isi saini ae le o le auina atu i lona taunuuga, o le fuaitau o le "taulai" e faafuasei -35,000, o le faamautinoaina lea e le taunuu lenei talosaga i soo se mea.
E foliga mai o lenei "maʻisuka" ua uma ona faauo ma Tujeo, matou te fiafia mo ia, ae ia tausia tagata ... faatasi ai ma le fesoasoani a lenei talosaga ... I le tulaga lautele, atonu e tatau ona "taunuu le" faatupulaia "i lona nofoaga, e pei o le tuusao i le Ofisa o le Faafoe Moliaga.

Pele!
O au o le tusitala o lenei talosaga ma fai atu ia te oe ia vave ona e tusia lau faʻamatalaga.
O a nei tuuaiga leaga e faasaga i se tasi?

Ou te fautuaina vave lava le tosoina o lau asini mai le nofoa ma alu ma se faʻamatalaga i le ofisa o le loia moliaga mo le le faʻatagaina o le moliuila e tagata gasegase i polyclinics.

I le taimi nei, o aʻu lava na faatauina moli i falemaʻi mo le 1.5 tausaga, lea ua uma ona totogi le 4,950 ru i totonu o loʻu aai.

Afai o tatou talanoa e uiga i le fuainumera o tagata palota, o le laasaga mo le faitauina o faailoga tusi e faʻaauau pea ona faʻatuputeleina ma e le faalagolago i tusitala o talosaga.
E mafai ona e vaʻavaʻai i talosaga i luga o le 'upega tafaʻilagi, o mea uma lava e tutusa i ai.

O loo ou faatalitali mo se faamaninoga vave e uiga i le "fafagaina o tagata," Mr. Ham.

I aso nei, na siitia ai e le Peresetene o le Rusia Federation le mataupu o le tuuina atu o tagata gasegase faapitoa i vailaau, e aofia ai maʻisuka, oi latou e fetaui ma latou, ae le o le ono masina mulimuli ane - o le tausaga lea na sainia e le isi 10,000 tagata maʻi lenei talosaga.
Ou te malamalama i lenei mea - afai o le faamoemoe o le talosaga o le aoina o 25,000 sainia, ona tatau lea ona auina atu i le mea na faamoemoe i ai pe a aoina le sainia o le sili atu ma le 25,000, ae le faateleina le sini i le 35,000, o lea ua faatuai ai le taimi ... na o alii e fesoasoani e toso i matou "Togi maualuga" Tujeo (lea e oso ai SC mai le 20 i le lagi) ma tapuni le okesene i Lantus.
Ina ia faʻalauiloaina le talosaga, atonu e manaʻomia le faʻamaʻoina o auiliiliga mo le fesiitaiga o tupe, ae le o talosaga mo numera o le pepa, ma isi.
Ma o le a se mea e tatau ona ou pikiina ma o fea, o fea ou te alu i ai - o le a ou fuaina.
Ou te le vaai i upu taufaaleaga i aʻu upu, tuu mai ni "le malamalama" faatasi ai ma lenei talosaga (o se siitaga e oo atu i le 35,000 sainia i le aso na ausia ai le tau faatauaina), na tusia muamua.

Na ou toe foi atu ia Lantus. Sa auina atu e Tujeo le mamao, ma mulimuli ane ia Trecibo o le na paʻu mo le 2 masina. O le masina muamua e masani ma faʻafuaseʻi ona osofaʻi oso mai le 3.9-16 - i le 26.8 O le mea e le manaʻomia

O manatu ua fuafuaina e faasoa atu ou manatu faaalia po o manatu. E le mo feeseeseaiga! E tusa ai ma tulafono o le 'upega tafaʻilagi, o le a faʻaumatia faʻamatalaga.

O le tagata lava ia, ou te le vaʻaia ni taufaaleaga iinei.Na o le talanoa i se leo maualuga. Manuʻa. Ma ou te le manatu e tatau ona aveese lenei mea.

Nikolay, afiafi lelei! Na e aveesea le talosaga mo le toe foʻi mai o Lantus?

Talofa, Ksenia.
Ou te leʻi tapeina le talosaga, na o loʻu asiasi i le itulau talu ai nei (o le mea na ou faia i aso uma) Na ou vaaia le faaulutala "ua tapunia le talosaga".
E le o laʻu fuafuaga.
Ou te leʻi alu i totonu ma ou te le iloa le mea o loʻo tupu ia te ia i le taimi nei.

Ia, na o le pau lava le mafuaaga mo aʻu lava e mafai ona faʻamatalaina sa i ai i luga o le upega tafaʻilagi mo le tausaga, o le taimi atofaina lea i luga o le saite mo le faʻatulagaina.
Masalo e tatau ona e taumafai e lafoina i luga o se isi nofoaga.
Afai ua uma ona faia e se tasi lenei, faamolemole taʻu mai iinei se sootaga i ai.

Ou te aioi atu ma le faamaoni i tagata uma ia taʻua le gaosiga o Lantus, le kamupani Sanofi i le Oryol Region, i le 8 (486) 244 00 55.
Latou te siakiina iloiloga a Lantus ma Tujeo.
Faʻamanatu atu ia i latou le lelei o le inisalini, ia latou faia fua e toe faʻafoʻi ai Lantus i luga o se faʻaauau faifai pea e tusa ai ma fua o fua.
Na faʻafesoʻotaʻi aʻu mai le potu tali ma le ulu o le gaosiga o Lantus, na ou faʻamatalaina mai faʻamatalaga uma mai ia te ia (mo Lantus ma Tudzheo) mo le tuʻuina atu i le Matagaluega o le Soifua Maloloina.

Ma ia mautinoa e tusi i luga o le upega tafaʻilagi a le Matagaluega o le Soifua Maloloina ma tulaga manaomia e toe faafoi ai le taua Lantus i tagata.
Aua le faatusatusa i luga o le "Vadim", o le e manao i tagata uma e faia mea uma mo ia ma aumai mea ua saunia i ona lima.
E na o le tasi lava o le a tatou ausia taunuʻuga ma fesoasoani e laveaʻi e le tasi le isi.

Talofa. O le atalii o le 20 tausaga o se maʻisuka ituaiga 1, talu mai le 2019 na siitia mai ai o ia mai le lantus i Levemir (e aunoa ma le faitalia). Na matou mumusu mai tujeo, aua faitau faʻasalalauga, ma e iai foi nisi o aiga e le mafai ona toe totogiina mo le tele o masina. Na la tusi atu i le Rusia o le Matagaluega o le Soifua Malōlōina e uiga i le toe foʻi mai o le moli, na toe tuʻuina atu ai i le Matagaluega o le Soifua Maloloina (Chuvashia), aua leai se faaletonu. Ua tali mai la matou Matagaluega o le Soifua Maloloina, ua e maua uma le mea na poloaiina ai oe e le falemai (ma e le mafai e le falemai ona faʻatonuina se mea mai mea e le faatagaina e le Matagaluega o le Soifua Maloloina). Na ou taʻua le Matagaluega o le Soifua Malōlōina, latou te tali atu ma le le fiafia, o le susulu ma le tujeo o loʻo i ai le mea e tasi o loʻo galue malosi ma e fesuiaʻi i lalo o le tulafono a le Rusia, ma e te le manaʻomia le faitauina o faʻamatalaga i luga o le Initaneti ma faʻalogo foi i aiga. I Rusia, ua uma ona tofotofoina fualaau uma ma e talafeagai mo tagata uma. Ma o le a le ituaiga insulin o lau fomaʻi e filifili e faʻatonu, ma e le mafai e fomai ona faia se mea, aua E le taliaina e le Matagaluega o le Soifua Maloloina a latou talosaga ma le inisalini tatou te manaʻomia. O lea i se liʻo mataʻutia. Le mea e fai

Hooray, na ou mauaina! Ua tuʻuina atu ia LANTUS talu mai le masina o Setema 2018. O lea ua ou tau mo se poto puupuu INSUMAN RAPID GT. Le tala lava e tasi. Maua naʻo tamaiti? Ma e le o tatou o ni tagata. Aʻo faʻatau i totonu o se fale talavai mo le tupe. E tatau ona tatou toe tusitusi i taimi. O se olaga, o se tauiviga faifaipea mo le ola. Ae ou te manaʻo e malolo i le litaea ma mimiti i isi soga.

Na ou faʻamaʻaina loʻu tino i le inisalini Tujeo mo sina sili atu i le afa tausaga, taumafai i ituaiga uma o filifiliga, tausia mo le le itiiti ifo i le vaiaso (eseese filifiliga), na i ai aso na lamolemole le SC i le aso atoa, leai ni tuaoi. O le mea, ou te masalomia o lana gaioiga pe a maeʻa le tuiina, e leʻi muamua atu i le 3 pe sili atu foi itula, atonu o le mafuaʻaga lenei o le tuputupu ae o le SC, ma i le taeao o le tagata fetaui, lea e tumau tonu i le aso ma i lalo ifo o lenei maualuga e le o se mea e tele. Ae aiseā i le taeao mo le itula ma le afa talu le tulaʻi, o le oso i le suka e mafai ona mai i le 7 i le 12 mea - o se mea lilo lenei mo "e oʻo lava i le" inisalini ma e le o faʻalogo le kamupanī i lenei mea i ana faatonuga mo le faʻaaogaina. O lenei ou te faʻatau Lantus, mai le aso muamua e toetoe lava masani, aua maua le taupulepulega le pulea i Tujeo.
Na leiloa Lantus mai falemaʻi mo le toeitiiti 5 masina, o le mafuaaga e le mafaamatalaina, e le mafai ona faatau i falemaʻi, ma o lea na filifili ai e faʻataʻitaʻi ma Tujeo.
O le mea moni, na o Lantus, ma o lenei inisalini o loʻo atiaʻe ma faʻaleleia.Ae o le faafitauli, o le mea moni, o le tau o Lantus, e le mafai e tagata uma ona gafatia ma o eseesega e eseese mo nisi, o le teuina e na o le tasi mo le masina, ma mo le 3-4 mo se tasi.
O tagata uma e faaiuina mo ia lava e sili atu le taugata - o le matou manatu lea, o pa piopio i luga o le insulin luma e le mafai ona motusia.

Ua talitonu le matou Matagaluega o le Soifua Maloloina ua maeʻa ona faia se galuega lelei - na fesoasoani ai i le setete e totogi tupe i luga o le faatauina mai o vailaau tatau mo tagata e faamanuiaina ai. O le mea moni, o lenei gaioiga e tatau ona valaʻauina ma le faamaoni - lafoina tupe i lalo o le vai.
O i latou e faʻamalosi e maua saoloto Tujeo ona o le leai o se insulin talafeagai, ma le taui mo latou maʻisuka, faʻaaoga insulin na faʻatau mo a latou lava tupe e fetaui ma ia, o le a malamalama i mea na ou tusia. Ma o lenei mea e le gata i le inisalini, ae faʻapea foi i isi fualaau e tatau ai mo togafitiga o gasegase.
O le fesili o le mea o loʻo vaʻavaʻai ai le tatou Malo ma pe aisea e faatagaina ai sea "faaola".

O le leai o se faamoemoe, afai e te musu e talia Tujeo (Levemir poʻo Tresiba mo i latou sa i luga o Lantus - e le o se filifiliga lea, o nei vailaau eseese), o le a latou taofi le tuʻuina atu o oe, ma le tulaga i le mauaina o le mea sao i lau lava tupe O le inisalini e mafai ona suia mo mafuaʻaga eseese, e leai se tasi e saogalemu mai i lea mea, e le mafai e le kamupanī ona faʻaleleia lona lelei, Tujeo, ma o le a le faigofie tele.

aisea ua faafuasei ai? faatonuina

O le maʻisuka ituaiga 2 e maʻi mo le 2.5 tausaga. O le taimi lenei sa ou i ai i luga o papamaa: dabeton, galvus. Ae ua leva ona latou le toe fesoasoani. Toa taeao - e sili atu i le 11, afiafi - seia oʻo i le 16. O laʻu fomaʻi (lelei tele!) Faʻafefiloi le tuʻufaʻatasiga i le afiafi Tujeo (14 iunite). Mo le lua aso i le taimi nei, taeao -5.5, afiafi, itula pe a uma le 'aiga o le afiafi - 7.7. Ua ou lagona le sili atu ona lelei.

O le ata, lea ua uma ona tusia i luma atu, ua faʻamaonia. E ui lava e mafai, ma nisi o le soifua maloloina, e fesuiai i le "lavelave" (mai le upu "fusi"), ae o le sugars daily sugars (Ou te manatu e mafua lenei mea ona o suga puupuu) ma "anapogi" masani, pe afai e te ala i le taeao, mo se faataitaiga, faatasi ai ma se aoga o le 4, 7 i le isi E te le o 'ai ma e leai se mea e te alu ai i luga o pisinisi, a maeʻa ona e maua le 8.8 e fai ma faʻataʻitaʻiga, ma afai e 11 i le taeao, ona oʻo lea i le itula poʻo le lua ua 14 tausaga. E tupu lenei mea, pe a leai. Sei tatou fai atu na ia "raskocherativaetsya" mo le 4 po o le sili atu itula, lelei. I luga o le fautuaga a le endocrinologist, o loo ou taumafai e tui nai lo le taeao i le afiafi, e pei ona tatau ona ia faigaluega mo le 7 itula i le taeao. E leai se aoga o le "tamaitai tuai" ... O le gaosu o le taeao e alu mai le suka suka i ni nai iunite. E aliali mai e na o le tasi lava le mea e aoga. E maua e se tasi le manatu e le aoga tele, ma nai lo le taufaʻatau tele, e sili atu le faʻaaogaina naʻo se mea pupuu. I le auala, ina ua ou taumafai e sui mai le taeao i le afiafi, na ou na o sina puupuu - o le suka e masani lava.

O le inisalini matautia, na matou taofia le faatauina o Lantus uma i tujeo. I le taimi muamua, GG e 6.8, i le taeao sugars lelei e oʻo atu i le 7 mmol / L, i le taimi nei GG 8.4, suga 11 i le taeao, o suʻega o le urine e faʻaalia ai le leaga. E le taofiofi le talaaga, o le suka e masani lava ao galue Apidra, ona moe ai lea. Masalo o le faasologa o se F549A1216. O le mea sili e tatau ona ou faatauina Lantus lava ia. Ioe, i Lantus faʻatasi ai ma se faʻamatalaga o le maʻisuka ma le inisiua i le 7 i le taeao, pe a leai ni popo o le po.

Talofa uso pele.
O aʻu o le maʻisuka ma le 10 tausaga o le poto masani. Na matua totogiina atoa lenei faafitauli, sa malaga Kolopla ma galue muamua humulin, ona susulu ai lea.
O lea ua uma le moli, ua faamalosia ai Tutui. I lo matou nuʻu, e leai lava se gata o le endocrinologist, naʻo le fomaʻi. Tuu le vailaau fou e aunoa ma se tui, e tatau ona ou alu i le nofoaga tutotonu, ma taoto iina ma togafitia. Ma e ui ina sa ou afaina iina, ae na faamamaluina le tino - o le suka e matua maualuga i luga o le tutoous; Sa i ai ni faʻasao o le moli, na tonu ia te aʻu e siaki, a le o lea o aʻu o se mea taufaasese. Ma sa ou tilotilo Lantus mo se aso - suka 5 ma e oo lava i le 3, masii.O le isi aso ou te tosoina ai Tutzheo - o le suka e oso i le 20 i luga o se manava gaogao i le taeao ma e mafai ona ou aumaia i lalo na o le afiafi o le aso seia oo i le 10. Ona sosoo ai lea ma le matelaina o le fiaai. E mafai ona ou 'aina le tolu laulau punetete o le oatmeal ma pasi atu i le 10,000 laasaga aʻo lei faia le galuega, ae o mea uma ou te maua o le tuʻituʻi ifo mai le 20 i le 18.
O le totogi o le a le faʻatagaina ai oe e faʻatau mai le moli, ma e le mafai foi ona latou aumaia i totonu o lo tatou nuu, latou te faʻaaogaina le eletise mo se tau.
Ou te le iloa po o le fea e sili atu - o le pala i vaega ona o le maualuga o le suka poo le tuu o tatou lima i luga ia i tatou lava. Ua vaivai le tino. Ou te moomoo ma le faamaoni i na faletua oe na faia lenei mea e tootuli ai i le fale talavai ma aioi atu mo le vailaau faafomai. Ma a latou fanau foi.

O le a le mea e fai? Latou te mananaʻo e faʻaopopo i lenei mea mataʻutia mo le taimi muamua i le 62 tausaga, aua o le suka ma le maʻisuka ituaiga 2 e 8-12 mmol maualuga ... ma o loʻo i ai Galvus i le 50 + 1000 ma le Amorio 4. E oʻo lava i le 2 taimi Na faʻatoʻilaloina e le fomaʻi 10 Tujeo! Ma o le a le mea e fai. Ou te le fia nofo i soo se inisalini. Fesoasoani i le mea e tasi ma fautuaga! O le a le mea o le a tupu pe a ou musu. Na o le fefe lava faamolemole! Ma o lea la o le ulu o loo taamilo!

Le au pele e, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi pulega o le soifua maloloina ma faʻalapotopotoga e uiga i le toe foʻi mai o le insulin nai lo le tujeo insulin.

A latou tuʻuina atu ia te oe se tali tiga tele e faapea "o le moli ma le tujeo o loʻo aofia ai le mea lava lea e tasi ma e mafai ona fesuiaʻi e tusa ai ma le tulafono a le Rusia," faʻamolemole tuʻuina atu le faʻatonuga mo le inisalini tujeo i le tali, e mafai ona e faʻamaonia lenei laina ma se faailoga:

"O le insulin glargine 100 IU / ml ma Tujeo SoloStar® e le o se mea e ola ai ma e le o se mea e mafai ona fesuiai."

Ua maeʻa ona taʻu mai e le mafai ona otometi le suia o le inisalini i le isi, ma afai e le maua e le aso le toto maualuga o le suka, ona tatau lea ona sui i se isi insulin.

Nikolai, pe na e puleaina le faʻatagaina o Lantus? Afai ioe, taʻu mai ia te au le algorithm faamolemole, ua ou alu i se lio leaga mo le tausaga lona tolu ma e le o tuua naʻo au.

Leai, sa le mafai ona ou mauaina le vaega o le moli.

Ina ua maeʻa ona nofo i le Moscow Endocrinology Center, lea na tusi ai e le au fomaʻi le "manava o le eletise" ma fautuaga a laʻu sui o le endocrinologist regional with the same note, o pepa na auina mai e fai ai se faaiuga i le tuuina mai o le moli i le pulega faafomai talafeagai.

Mai iina, i luma o pepa uma e lua, mai le IEC ma le endocrinologist regional, na oʻo mai le tali "O le tui o le inisalini e masalomia mo lenei tausaga.
I lenei inisalini - teena.
Ina ia siaki le lē mafai ona faʻaaogaina le tujeo, alu i le falemaʻi o le falemaʻi faʻaitulagi. "

O laʻu fua o le lantus 1 taimi i le aso e 24 iunite. O le a le mea na mafua ai le masalosalo, ou te le iloa.

Ou te malamalama lelei o le taoto i totonu o se falemaʻi o le a muta i le mea moni o le a latou faʻamalosi mai ia te au i lalo o se mea e faʻapitoa ma o le a tulieseina mai le falemai ma le faaupuga "Ou te leʻi mauaina ni tuusao contraindications."

I le auala lava e tasi, ou te iloa ai mo le moliuila o lo o ou tau ai naʻo aʻu e faasaga i le fomaʻi.

O loʻo i ai le Atua, na te silasila i mea uma, mo le teenaina o le faʻatagaina e tuʻuina atu ai i tagata ni vailaau taua, e maua e le tagata agasala le taui, e ui lava o aʻu o se tagata sili ona toafilemu.

E sili ona faigofie le lafoai ma e le foia ai le faafitauli. O le fofo i le fesili ole moli e tatau ona fofo na o le tasi.
Tusi i luga o le upega tafaʻilagi a le Matagaluega o le Soifua Malōlōina, valaʻau le gaosi oloa i numera o loʻo taʻua i luga.
Ia mautinoa e lafo fesili i luga o le Initaneti ia Putin e toe faafoi tagata o Lantus, lea o le a faia i le 20th.

Aua le faavaivai, aua nei mou atu le loto, tau ina tatou faia mea e mafai ona tatou faia. E manaʻomia ni nai minute - tusi, valaau, auina atu se fesili ia Putin.

O loʻo i ai le Atua, na te silasila i mea uma, mo le teenaina o le faʻatagaina e maua ai e tagata le vailaʻau faʻapitoa, oi latou ua nofosala e maua lo latou taui, e ui lava o aʻu o se tagata sili ona toafilemu.
———————
O se typo, ioe, ae e mafai e tagata ona filifili na ou faia nisi o amioga le faʻasalaga poʻo le tauimasui.

Tuua Lau Faamatalaga