Faʻapitoa mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka i Essentuki

I le falemaʻi ua faaigoa i le M.I. Kalinina, ua latou togafitia le maʻisuka mo le 20 tausaga, ua faia e tagata tomai faapitoa se Nofoaga Tutotonu mo le toe faaleleia o tagata mamaʻi ma le maʻisuka i mea moni.

O le matagaluega "Tina ma le Tama" ua faatulagaina ma o loʻo galue malosi mo togafitiga o maʻi suka ma faʻamaʻi faʻamaʻi, ua talia tamaiti mai le 4 tausaga. O le faiga o le galulue faatasi ma tagata mamaʻi ma le maʻisuka ua mafai ai ona atiaʻe le tele o fuafuaga mo le suʻesuʻeina ma le togafitia o nei gasegase i le nofoaga o Essentuki.

O fomaʻi agavaa o loʻo faigaluega iinei, o le falemaʻi Kalinina o le maualuga pito maualuga o le agavaa i le maʻisuka, togafitia le ituaiga I ma le ituaiga II o le maʻisuka i tamaiti mai le 4 tausaga i le mata o le maʻisuka a tamaiti ma matua ma tagata matutua.

O tagata maʻi e suʻesuʻeina i le togafitiga ma le faʻamalositino o le falemaʻi, e tuʻuina atu i le au tiliva mataʻitū ina ia iloa uma vaega o metabolisms, e aofia ai le hemoglobin glycated. O le siakiina o le toto toto i le faasologa o le itula e faʻatinoina e suʻega o fale suesue ma fomaʻi ua faʻapipiʻiina meafaigaluega e mataituina.

O le vaega sili ona taua o le fesoasoani i tagata o loʻo maua i le maʻisuka o le atinaʻeina ma le faʻatinoga o se polokalame faʻaleaʻoaʻoga mo le siakiina ma le pulea o lenei maʻi. E le gata i lea, faʻatasi ai ma soʻo se ituaiga o maʻisuka, o le tagata maʻi e aofia i le polokalame togafitiga masani, i aso taitasi i le pulega umi o le maʻisuka, lea e aofia ai se uiga gauai atu i meaʻai, ituaiga olaga ma togafitiga faafomaʻi.

O aʻoaʻoga faʻapitoa mo le maʻi, o se vaega o togafitiga, e faia i le School of Diabetes. O le toleniina o tagata gasegase e pulea a latou faʻamaʻi e taua tele i le maualuga o le faʻamaʻi ma le lelei o le soifuaga o le maʻi.

Talosaga togafitiga:

  • O le faʻaaogaina o vai inu: Essentuki No. 4, Essentuki Nu 17, Essentuki New, Fofo Numera 1,
  • Faʻaaogaina o masini e faʻaaogaina ai siama, masetotherapy o le pancreas, limas, phoisotherapy o le pancreas, cmt phoresis ma le 2.5% nicotinamide, o le acupuncture ma le laser puncture, magneto-laser therapy of polyneuropathies with the historization of the limbs,
  • fualaau faafomai e tusa ai ma meaai Nu.9 ma le 9a,
  • faʻalapotopotoga faʻasolosolo i le lotoifale,
  • carbon dioxide-sulfur bath, hydro complexes, bath baths,
  • siama gasegase ma togafitiga lautele i le i ai o faafitauli o le maʻisuka,
  • Massage
  • fomaʻi
  • togafitiga o le physiotherapy
  • aau i le vaitaele
  • fufuluina o le iniseti i vai oona,
  • faʻalavelave faʻaleagaina i vai inu, faʻalelei ma vailaʻau.

Contraindications mo togafitiga o le maʻisuka:

  • Osesese malosi
  • i le vaega o le faʻalavelave matuia o faiga faʻasolosolo ma gasegase maualuga,
  • o gasegase ia o loʻo faʻaalia i luga o le tino i luga o le tino e le faʻafuaseʻi ona le iloa,
  • tulaga muamua
  • ma faʻafitauli eseese
  • ogaoga maʻisuka i le vaivai,
  • faʻamaʻi faʻatasi, e tusa ai ma o latou natura e masani ona faʻasaina mo togafitiga toga,

Faamoemoega ua Faamoemoeina:

  • Faʻafoʻisia o le faʻafitauli o le tino
  • ausia le alualu i luma faifai pea i le faagasologa o le faamaʻi,
  • tulaga lautele tulaga faaleleia,
  • faaleleia atili o le galuega o le endocrin system,
  • faʻaleleia atili o le faʻafitauli o le maʻisuka i le maʻisuka,
  • toe faʻaleleia faaletino

Le aoga o togafitiga i le fale o Essentuki i le falemaʻi. M.I. Kalinin e oʻo atu i le 90% o mataupu o le faʻaitiitia o le tui o insulin ma fualaau.

I le 96% o tagata gasegase na maua togafitiga faʻapitoa i le falemaʻi. M. I. Kalinina e maua togafitiga lelei.

Faʻafitauli mo le maʻisuka i Essentuki

Faʻaleleia le soifua manuia lautele, toe faʻaleleia o le tino puipuia, le gaioiga o le tino, faʻamaoniga o le toto (aofia ai le kulukose).

E na o le falemaʻi e mafai ona malolo e faia faʻatasi ma le togafitiga faʻapitoa o le faʻaleagaina o gasegase. Ma e oʻo lava i le ea lava ia e faʻamalosia ai le faʻamalolo i nofoaga o le aai o Essentuki.

Faʻafitauli mo le puipuia ma le togafitia o le maʻisuka

Mo tagata maʻi taʻitasi, e faʻavaeina se tasi togafitiga-ma-prophylactic faʻavae e faʻavae i luga o uiga faʻapitoa na faʻaalia i le taimi o suʻesuʻega muamua.

O a matou fesoasoani ile potu suʻesuʻe e faia le mataituina o taimi o le toto, ma faʻataunuʻuina lona suʻesuʻeina o le toto. E le gata i lea, e togafitia ma togafitia e a tatou tagata tomai faapitoa faʻafitauli ma faʻatautaia le lelei o le puipuiga. O togafitiga togafitiga o loʻo faia i lalo o le vaavaaiga a le endocrinologists agavaa. O se faʻapitoa faʻapitoa ma mea taumafa o loʻo faʻatulagaina mo tagata gasegase.

Le au pele! IA TAUSI! Matou te ole atu ia te oe e faʻafesoʻotaʻi matou i na o numera telefoni o loʻo faʻaalia i le saite. Tupe faʻaalu i le faletupe aloaia o le faletupe o loʻo faʻasino i luga o le saite. O tagata uma e totogiina se totogi muamua mo se pepa pasese po o le aofaiga atoa o le tau o se siaki falemalo totogi-tupe i luga o se faletupe ua tuʻuina mai le pepa faʻamaonia aloaia o le matou falemaʻi. O le nofoaga aloaia o le Sanatorium Nadezhda e na o le site www.nadezhda-kmv.ru. O le pulega o le falemaʻi e le o gafa ma le saʻo ma le taimi o le toe faʻafouina o faʻamatalaga i luga o soʻo se isi lava nofoaga lea e mafai ona lafoina ai faʻamatalaga sese e uiga i auaunaga tuʻufaʻatasia ma tau o le falemaʻi.
E tusa ai, O lau au maketi ma le faʻatau.

E iai faʻamaoniga, e manaʻomia le fautuaga faʻapitoa

Polokalame mo Togafitiga o le Maʻisuka

O le maʻi suka o se faʻafitauli ogaoga faʻafomaʻi ma agafesootai i le lalolagi atoa, o lenei mea e mafua ona o lona maualuga, o le faʻaauauina pea o le numera o tagata gasegase, aʻoaʻoga masani, maualuga le le atoatoa o tagata gasegase ma le manaʻoga e faia se tausiga faʻapitoa.

O le maʻi suka o le vaega lona tolu i totonu o mafuaʻaga tuusaʻo o le oti pe a maeʻa maʻi cardiovascular ma oncological; o le mea lea, o le fofo o le tele o mataupu e fesoʻotaʻi ma le faafitauli o le maʻi suka ua tuʻuina i luga o tulaga o galuega a le malo i le tele o atunuu. Ma e le o se mea na tupu ai, i Lusia, na atiae ma faamaonia le Polokalama Feterale mo le Faʻataʻiina o le Maʻisuka Mistitus.

I le avea ai o se vaega o lenei polokalame, e faavae i luga o le falemaʻi ua faaigoa i le M.I. Kalinina, lea na togafitia ai le maʻisuka mo le 20 tausaga, na faia Nofoaga mo le faʻaleleia o tagata gasegase ma le maʻisuka i mea moni. Faʻatulaga ma lelei galuega matagaluega "tina ma le tamaitiiti" mo le togafitiga o le maʻisuka ma maʻi faʻamaʻi, o tamaiti mai le 4 tausaga ua talia. O le faiga o le galulue faatasi ma tagata mamaʻi ma le maʻisuka ua mafai ai ona atiaʻe le tele o fuafuaga mo le suʻesuʻeina ma le togafitia o nei gasegase i le nofoaga o Essentuki.

O le vaega sili ona taua o le fesoasoani i tagata o loʻo maua i le maʻisuka o le atinaʻeina ma le faʻatinoga o se polokalame faʻaleaʻoaʻoga mo le siakiina ma le pulea o lenei maʻi. E le gata i lea, faʻatasi ai ma soʻo se ituaiga o maʻisuka, e aofia ai le tagata maʻi i le polokalame o togafitiga i luga o se faiga faifaipea i aso taʻitasi i le taimi umi puleaina o le maʻisuka, lea e aofia ai se uiga faʻaeteete i meaʻai, ituaiga olaga ma togafitiga faafomaʻi.

Suesuega o maʻi, o se vaega o togafitiga, o loʻo faia i totonu "aoga o le maʻisuka". O le toleniina o tagata gasegase e pulea a latou faʻamaʻi e taua tele i le maualuga o le faʻamaʻi ma le lelei o le soifuaga o le maʻi.

Essentuki numera 4 , Yessentuki No. 17 , Essentuki New , Faʻamatala le numera 1

mo le faʻaaogaina i totonu ma le fafo i le ituaiga o vai taele ma le taele taele, taele o le bowel ma le eseese o vai, e faʻaleleia lelei ai le aoga o togafitiga.

I le falemaʻi ua faaigoa i le M.I. O Kalinina e faʻafaigaluegaina e fomaʻi agavaa, o le falemaʻi e maualuga lona agavaa i le maʻisuka, e togafitia ai le suka ituaiga aʻu maʻi suka ma Ituaiga II i tamaiti mai le 4 tausaga i le mata o le maʻisuka a tamaiti ma matua ma tagata matutua. O tagata maʻi e suʻesuʻeina i le togafitiga ma le faʻamalositino o le falemaʻi, e tuʻuina atu i le au tiliva mataʻitū ina ia iloa uma vaega o metabolisms, e aofia ai le hemoglobin glycated. O le siakiina o le toto toto i le faasologa o le itula e faʻatinoina e suʻega o fale suesue ma fomaʻi ua faʻapipiʻiina meafaigaluega e mataituina.

Talosaga togafiti avanoa atoatoa i totonu o falemaʻi. O mea uma lava e aʻafia ai le suavai, o le suavai, o le vai ma le vai, ma le vai inu, o le vai ma le vai. vailaau.

Faʻamālōlōina Meafaigaluega: o galu e pei o siama, magnetotherapy o le pancreas, limbs, phoise phoresis o le pancreas, CMT-phoresis ma 2.5% nicotinamide. Talu mai le 1995, ua faʻaaogaina lelei le acupuncture ma le laser punch, le magneto-laser therapy of polyneuropathies ma le faʻamalosia o faʻamatalaga o vae.

I le taimi nei, o loʻo i ai le alualu i luma alualu i luma o le aʻafia o le maʻisuka i le lalolagi atoa. O le lavelave o le faʻafitauli o le faʻamaʻi, o le atinaʻeina o faʻafitauli, o le solia o le vafealoaloai ma le vavalalata faaletino e manaʻomia ai le tau tele o le tamaoaiga mo togafitiga faʻaleleia. I atunuu uma, e aofia ai Rusia, o loʻo i ai se suʻesuʻega malosi mo le tele o filifiliga mo togafitiga atoatoa o togafitiga o lona sini autu o le faʻamautuina lea o le maʻi ma puipuia le atinaʻeina o faʻafitauli eseese.

O se tasi o laasaga pito sili ona taua, i ona po nei, o le tulaga o le falemaʻi.

Togafitiga faʻavaomalo, i le asō, o se tasi o sootaga sili ona taua i le tulaga atoa o togafitiga faafomaʻi o tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka. Sanatorium na faaigoa ia M.I. O Kalinina o se fomaʻi faʻapitoa faʻapitoa mo togafitiga o tagata gasegase ma faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi.

O galuega autu a le faʻapitoa
laasaga o falemaʻi e:

  • Faʻamalamalamaina o faʻamaʻi, faʻatagaina i sina taimi puupuu e iloilo lelei ai foliga o le faʻafitauli o le maʻi ma filifili le filifiliga sili mo togafitiga toga.
  • Faʻafouina o le mafaufau.
  • Faʻafou togafitiga faʻafouina e faʻaaoga ai mea masani.
  • Faaleleia tino.
  • Aʻoaʻoga faʻapitoa i le maʻi i le Aoga o le Maʻisuka.
  • Faʻapipiʻiina se polokalama a le tagata lava ia i le lumanaʻi i luga o se falemaʻi.

Malamalama lelei fuafuaina le fatuina o se fesuiaiga sili ona lelei o togafitiga faafomaʻi togafitiga.

O togafitiga faʻapitoa o tagata mamai e maua i le maʻisuka ei ai le eseesega o le tino, fesoasoani e faʻaleleia le tulaga lautele, faʻaleleia ma toe faʻaleleia le gafatia o galuega, lelei le aʻafiaga o gaioiga gasegase faʻaleagaina e le maʻisuka, faʻaleleia le galuega o le endocrin system.

Suʻega faʻapitoa faʻaaogaina o mea moni, e faʻateleina ai le faʻalavelave o le faʻamaʻi, puipuia ai le faʻafuaseʻi o faʻafitauli, faʻaititia le faʻaalia o faʻamaʻi faʻamaʻi ma o se tasi lea o auala e sili ona lelei e toe faaleleia ai le maʻisuka. Togafitiga ei ai lona tulaga masani i le metabolism, gaioiga o le tino o le popole, cardiovascular systems, immune, trophic ma isi gaioiga i le tino o le maʻi ma le maʻisuka.

Vaʻaia o vai lauiloa Essentuki numera 4 , Yessentuki No. 17 , Essentuki New tuusao mai le punavai, pei ona latou fai mai, "mai lima o le natura", e mafai ai ona e maua se faaitiitia o le malosi i le maualuga o le glycemia ma le glucosuria, faamalosia ai nisi o galuega o le enzyme o le tino, ma faaleleia ai le metabolism o gaʻo. O isi metotia o le faʻaaogaina i totonu o vai o loʻo faʻaaogaina foi: vai faʻavaivai, microclysters, sua o le siphon i vai inu.

Le faʻaaogaina o le taele omea O loʻo i ai se aoga aoga i le gasegase o le maʻisuka, faʻamalosia o se faʻamaloloina o le faʻafitauli i le maʻisuka faafitauli ma faʻalavelave faʻalavelave o le cardiovascular ma le faʻaogaina o tino, suiga o pusa paʻu, ma isi.

O le togafitiga faʻapitoa foi e aofia ai ma le malosi falemaʻi faafomaʻi, togafitiga o le physiotherapy, togafitiga faʻalauiloa i le lotoifale, physiotherapy.

O le faʻasologa o mea faʻapitoa faʻaonapo nei a le faʻavae e mafai ai ona faʻatalanoaina auiliiliga o faʻalavelave faʻavevesi i le maʻisuka, lea e faʻapupulaina ai le aoga o togafitiga ma togafitiga toe faaleleia.

O le togafitiga faʻavaomalo e fesoasoani e maua ai se faʻaleleia atili i le taimi o le faʻamaʻi ma le toe faʻafoʻisia o le le atoatoa i tagata togafitia.

O togafitiga faʻavaomalo ua solia o gasegase e maua i le maʻisuka malosi ma le vaivai, gasegase ogaoga, tulaga faʻasolosolo, maʻi o le maʻisuka i le vaega o le faʻasalaga ogaoga o gasegase gasegase ma le maualuga o le hyperglycemia, faapea foi ma tagata mamaʻi o loʻo faʻaalia i le tulaga o le hypoglycemic ua faʻafuaseʻi ona le iloa. E aofia ai foi tagata maʻi ma faʻafitauli eseese ma faʻamaʻi faʻamaʻi, e masani ona faʻasalaina mo togafitiga toga.

Fai i aso uma:

I le i ai o le faʻamaʻiina o le togafitiga, o le faʻaaogaina o masini e faʻaaogaina ai mea e faʻaaogaina i mea e faʻaaogaina i mea e faʻaaogaina i mea e faʻaaogaina i mea e faʻaaogaina-e pei o le magnetotherapy i le pancreas, o pito i luga ma pito i lalo, phonophoresis i vailaʻau. Talu mai le 1995, o le acupuncture ma le laser puncture, magneto-laser therapy o polyneuropathies ma le televise o pito.

Le aoga o togafitiga i le fale o Essentuki i le falemaʻi. M.I. Kalinina e oʻo atu i le 90% o mataupu o se faʻaitiitia o le tui o le inisalini ma le sauniuniga o papa. I le 96% o tagata gasegase oe na maua togafitiga faʻapitoa i le falemaʻi ua faaigoa i le M.I. Kalinin e maua togafitiga lelei.

O a togafitiga mo le maʻisuka

Lisi togafitiga togafitiga ma taualumaga mulimuli ane:

  1. Faʻaaogaina o vai inu,
  2. Climateotherapy
  3. Fale taele
  4. Aerotherapy
  5. Fomaʻi togafitiga
  6. Meaʻai taʻitasi
  7. Faaletino Faaletino,
  8. Vaitaele ma vai papa.

O nei faʻatonuga ei ai le aoga aoga i metabolic processes i le tino. Ia mautinoa - o lou soifua maloloina o le ai lalo o le vaavaaiga a fomaʻi aoe i totonu o la matou falemaʻi.

Suʻeina o le maʻisuka vai

Ona o mea o loʻo i ai i le magnesium, o vaiinu o Essentuki e fesoasoani i le faʻamaoniaina o le carbohydrate ma le protein metabolism o le tino, lea e sili ona taua mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka. O le maualuga o mea o loʻo iai i le vai e faʻamaonia ai le faʻatinoga o le pancreas.

Faʻaauau ona faʻaaogaina vai inu faʻateleina le faʻafitauli o le tino i le inisalini hormone, lea e fesoasoani e faʻaititia le faalagolago o le tagata maʻi i fualaau oona ma le insulin.
O le mea lea, o le togafitiga o le maʻisuka i Essentuki e fautuaina mo tagata uma e maua i le maʻisuka ma gasegase e maua i faʻamaʻi pipisi.

"Niva" - o se falemaʻi mo le maʻisuka i Essentuki

O le mea e ave i ai le faamuamua o le sanesa mo Niva o le togafitiga o le maʻisuka ma faamai pipisi. O tulaga lelei o le faʻavae ma se fomaʻi eseese o togafitiga ma togafitiga e mafai ona faʻaleleia le soifua manuia o tagata mamaʻi o loʻo mafatia i nei faʻamaʻi ma faʻaititia le faalagolago o tagata gasegase i fualaau faasaina.

Fale i tafatafa o le falemaʻi

I luga o le teritori o Niva sanatorium, e mafai e tagata gasegase ona maua le vaiinu fautuaina o le Essentuki Numera 4, Nu.17 ma le Essentuki Novaya, o potu pamu ia e faʻapipiʻi lata i le teritori o le fale.

Afai o loʻo e mafaufau pe o fea e togafitia ai le maʻisuka i Essentuki, matou te folafola atu ma le saogalemu - i totonu ole falemaʻi NIVA.

E mafai ona e tusi se malaga i luga o lenei itulau.

O taualumaga e aofia i le pemita

1. Meaʻai paleni

Fa-taimi ma le faʻatulagaina o le faiga

2. Vaega o faʻamalositino

Faʻasaina o totoga i totonu mo se faʻamaʻi poʻo2 iuniteAnthropometry2 Gastrofibroscopy, leo leoteleE tusa ai ma faʻamatalaga Rooovasography o limbs, rheoencephalography1Suʻega o le toto i le toto, suʻega o le toto, fua o le suka, suʻega o le toto (3 faʻataʻitaʻiga), suʻesuʻega o urine masani, faʻataʻitaʻiga mo le sukaE tusa ai ma faʻamatalaga ECG, ECG ma isi taʻiala1 Sigmoidoscopy i sauniuniga1

3. Soifua maloloina ma togafitiga

Taʻiala o le fomaʻi (muamua / faʻaauau)1/2Climateotherapy12 Faatalatalanoaga ma tagata tomai faapitoa: endocrinologist, neurologist, psychotherapist, physiotherapist, cardiologist, gastroenterologist, fomaʻi, fomaʻi togafiti, togafiti o le ozone, fomaʻi suʻesuʻe, urologist poʻo le fomaʻi1Vaʻaia (Vaimālō - solo massage, fagu - Vichy, vai lapotopoto, fagu a Sharko, faʻaleleia o le timu) - 1 vaaiga4-5 Togafitiga - suʻega ma fesoasoani muamua mo se tiga ogaoga1Vaʻaia vai vai: gutu (e pei ona faatonuina e le fomai nifo)4-5 Faʻaaogaina o le physiotherapy: O U F O, phonophoresis, D D T - phoresis, SMT, magnetic therapy PMP, U H H, electrophoresis, ultrasound, K H H - togafitiga, general magnetotherapy "Hummingbird", togafiti o le laser, galvanization, etc. / (1 -2 ituaiga)2-6Laʻau faʻafefete (pulu-paʻu, iodine-bromine, faila, mūmū, sami, lavender, uaina, Cleopatra baths, bischofite, valerian ma melissa, faʻatasi ai ma pusa penisini, antistress, ma isi mea), vai taele: UMV poʻo USV4-5 Alkaline, suauu, faʻamaʻiina o vailaʻau (1-2 ituaiga)4-5Faʻamama potu e fa: minerale, faʻasolosolo, fafie4-5 Vaʻaia o le inisinia: faʻatasi ai ma vai oona, infusions of herbs (1 ituaiga)1Gynecological irrigation, baths (1 vaaiga)5-6 Microclyster / faʻatasi ai ma faʻaʻauʻau o meaʻai, vailaʻau faʻasaina / (o le tasi meaola)4-5Pomal / Gynecological tampons, (pala, vailaʻau) 1 ituaiga2-4 Fufulu mama1Faʻasili vaega vaega 1.5 iunite poʻo le massage masini - e tusa ai ma faʻamatalaga4-5 Osegase o le okesene, fagu paʻu, meainu oona, toga tipolo,
diets / jelly (1-2 ituaiga)4-5Faʻalogo togafitiga: lautele, faʻalapotopotoga (talosaga), electrotherapy, paraffini (1 ituaiga)4 Reflexology4-5Aroma Aerotherapy poʻo le Oxygen Inhalation4-5 Halotherapy (potu masima)4-5Vaitaele (suavai e leai se totogi ma vai papa)5-6 Faʻaaogaina o le tino, aʻoaʻoga i simulators5-6Aerosolary (taimi masani)6 Fainuina o vai inu vai 3 taimi i le aso36Tausiga faafomai faʻafuaseʻi+

1. Meaʻai paleni

Fa-taimi ma le faʻatulagaina o le faiga

2. Vaega o faʻamalositino

Faʻasaina o totoga i totonu mo se faʻamaʻi poʻo2 iuniteAnthropometry2 Gastrofibroscopy, leo leoteleE tusa ai ma faʻamatalaga Rooovasography o limbs, rheoencephalography1Suʻega o le toto i le toto, suʻega o le toto, fua o le suka, suʻega o le toto (3 faʻataʻitaʻiga), suʻesuʻega o urine masani, faʻataʻitaʻiga mo le sukaE tusa ai ma faʻamatalaga ECG, ECG ma isi taʻiala1 Sigmoidoscopy i sauniuniga1

3. Soifua maloloina ma togafitiga

Taʻiala o le fomaʻi (muamua / faʻaauau)1/3Climateotherapy14 Faatalatalanoaga ma tagata tomai faapitoa: endocrinologist, neurologist, psychotherapist, physiotherapist, cardiologist, gastroenterologist, fomaʻi, fomaʻi togafiti, togafiti o le ozone, fomaʻi suʻesuʻe, urologist poʻo le fomaʻi1-2Vaʻaia (Vaimālō - solo massage, fagu - Vichy, vai lapotopoto, fagu a Sharko, faʻaleleia o le timu) - 1 vaaiga5-6 Togafitiga - suʻega ma fesoasoani muamua mo se tiga ogaoga1Vaʻaia vai vai: gutu (e pei ona faatonuina e le fomai nifo)5-6 Faʻaaogaina o le physiotherapy: O U F O, phonophoresis, D D T - phoresis, SMT, magnetic therapy PMP, U H H, electrophoresis, ultrasound, K H H - togafitiga, general magnetotherapy "Hummingbird", togafiti o le laser, galvanization, etc. / (1 -2 ituaiga)2-7Laʻau faʻafefete (pulu-paʻu, iodine-bromine, faila, mūmū, sami, lavender, uaina, Cleopatra baths, bischofite, valerian ma melissa, faʻatasi ai ma pusa penisini, antistress, ma isi mea), vai taele: UMV poʻo USV4-5 Alkaline, suauu, faʻamaʻiina o vailaʻau (1-2 ituaiga)5-7Faʻamama potu e fa: minerale, faʻasolosolo, fafie4-5 Vaʻaia o le inisinia: faʻatasi ai ma vai oona, infusions of herbs (1 ituaiga)1-2Gynecological irrigation, baths (1 vaaiga)5-6 Microclyster / faʻatasi ai ma faʻaʻauʻau o meaʻai, vailaʻau faʻasaina / (o le tasi meaola)4-5Pomal / Gynecological tampons, (pala, vailaʻau) 1 ituaiga2-5 Fufulu mama1Faʻasili vaega vaega 1.5 iunite poʻo le massage masini - e tusa ai ma faʻamatalaga5 Osegase o le okesene, fagu paʻu, meainu oona, toga tipolo,
diets / jelly (1-2 ituaiga)5-6Faʻalogo togafitiga: lautele, faʻalapotopotoga (talosaga), electrotherapy, paraffini (1 ituaiga)4-5 Reflexology4-5Aroma Aerotherapy poʻo le Oxygen Inhalation5-7 Halotherapy (potu masima)5-7Vaitaele (suavai e leai se totogi ma vai papa)6-7 Faʻaaogaina o le tino, aʻoaʻoga i simulators5-7Aerosolary (taimi masani)7 Fainuina o vai inu vai 3 taimi i le aso42Tausiga faafomai faʻafuaseʻi+

1. Meaʻai paleni

Fa-taimi ma le faʻatulagaina o le faiga

2. Vaega o faʻamalositino

Faʻasaina o totoga i totonu mo se faʻamaʻi poʻo3.5 iuniteAnthropometry2 Gastrofibroscopy, leo leoteleE tusa ai ma faʻamatalaga Rooovasography o limbs, rheoencephalography1Suʻega o le toto i le toto, suʻega o le toto, fua o le suka, suʻega o le toto (3 faʻataʻitaʻiga), suʻesuʻega o urine masani, faʻataʻitaʻiga mo le sukaE tusa ai ma faʻamatalaga ECG, ECG ma isi taʻiala1 Sigmoidoscopy i sauniuniga1

3. Soifua maloloina ma togafitiga

Taʻiala o le fomaʻi (muamua / faʻaauau)1/4Climateotherapy18 Faatalatalanoaga ma tagata tomai faapitoa: endocrinologist, neurologist, psychotherapist, physiotherapist, cardiologist, gastroenterologist, fomaʻi, fomaʻi togafiti, togafiti o le ozone, fomaʻi suʻesuʻe, urologist poʻo le fomaʻi1-3Vaʻaia (Vaimālō - solo massage, fagu - Vichy, vai lapotopoto, fagu a Sharko, faʻaleleia o le timu) - 1 vaaiga7 Togafitiga - suʻega ma fesoasoani muamua mo se tiga ogaoga1Vaʻaia vai vai: gutu (e pei ona faatonuina e le fomai nifo)6-9 Faʻasologa o meafaigaluega masini: U F O o le lotoifale, phonophoresis, D D T - phoresis, SMT, magnetic therapy PMP, U H H, electrophoresis, ultrasound, K H H - togafitiga, general magnetotherapy "Hummingbird", laser therapy, galvanisation, etc. / (1 -2 ituaiga)3-9Laʻau faʻafefete (pulu-paʻu, iodine-bromine, faila, mūmū, sami, lavender, uaina, Cleopatra baths, bischofite, valerian ma melissa, faʻatasi ai ma pusa penisini, antistress, ma isi mea), vai taele: UMV poʻo USV6-7 Alkaline, suauu, faʻamaʻiina o vailaʻau (1-2 ituaiga)8Faʻamama potu e fa: minerale, faʻasolosolo, fafie6-7 Vaʻaia o le inisinia: faʻatasi ai ma vai oona, infusions of herbs (1 ituaiga)2-3Gynecological irrigation, baths (1 vaaiga)6-7 Microclyster / faʻatasi ai ma faʻaʻauʻau o meaʻai, vailaʻau faʻasaina / (o le tasi meaola)6-7Pomal / Gynecological tampons, (pala, vailaʻau) 1 ituaiga4-6 Fufulu mama1Faʻasili vaega vaega 1.5 iunite poʻo le massage masini - e tusa ai ma faʻamatalaga7 Osegase o le okesene, fagu paʻu, meainu oona, toga tipolo,
diets / jelly (1-2 ituaiga)7Faʻalogo togafitiga: lautele, faʻalapotopotoga (talosaga), electrotherapy, paraffini (1 ituaiga)6-7 Reflexology4-5Aroma Aerotherapy poʻo le Oxygen Inhalation8-9 Halotherapy (potu masima)6-8Vaitaele (suavai e leai se totogi ma vai papa)8-10 Faʻaaogaina o le tino, aʻoaʻoga i simulators8-10Aerosolary (taimi masani)8-10 Fainuina o vai inu vai 3 taimi i le aso54Tausiga faafomai faʻafuaseʻi+

1. Meaʻai paleni

Fa-taimi ma le faʻatulagaina o le faiga

2. Vaega o faʻamalositino

Faʻasaina o totoga i totonu mo se faʻamaʻi poʻo3.5 iuniteAnthropometry2 Gastrofibroscopy, leo leoteleE tusa ai ma faʻamatalaga Rooovasography o limbs, rheoencephalography1Suʻega o le toto i le toto, suʻega o le toto, fua o le suka, suʻega o le toto (3 faʻataʻitaʻiga), suʻesuʻega o urine masani, faʻataʻitaʻiga mo le sukaE tusa ai ma faʻamatalaga ECG, ECG ma isi taʻiala1 Sigmoidoscopy i sauniuniga1

3. Soifua maloloina ma togafitiga

Tuua Lau Faamatalaga