Glucometer Iloiloina: tau ma faatonuga, faatonuga mo le faʻaaogaina

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Mo togafitiga o sooga, ua faʻaaoga lelei e le au faitau DiabeNot. I le vaaia o le lauiloa o lenei oloa, matou te filifili ai e ofoina atu i lou mafaufau.

O le siakiina o le glucometer o se mita maualuga o le suka o le toto lea e faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina. E ui i le maualalo o le tau, ae o loʻo tuʻufaʻatasia le suʻesuʻeina o fale suʻesuʻe ma le faʻatuatuaina maualuga.

O faʻataʻitaʻiga ma sapalai mo le masini e faʻapea foʻi ona sili atu le taugofie i totonu o le maketi o falemaʻi mo vailaʻau maʻisuka. O le seti atoatoa e aofia ai se glucometer, se seti o lalaga, se lamolemole vaivai vaivai, o se maa ma se gagana Rusia. Pe a faatusatusa i masini faapena, o le ai ai i le seti o le Hai Chek e 25 suega i se seti.

O lenei masini faʻaonapo nei faʻaonaponei na faʻalauiloaina i le maketi a Rusia talu ai nei, ma i le taimi lea, ua mafai ona manumalo i le tele o iloiloga lelei. O le gaosiga o le masini o le Diamated L LT i Peretania, lea na mamanuina le tagata suʻesuʻe e avea ma mea taugofie, taugofie mo le toatele o tagata.

Faʻapitoa o se masini suauu measurement

O le mita e leai ni galuega e le manaʻomia, e iloga i le faigofie, faigofie le faʻaogaina, faʻatinoga ma le maualuga.

O le glucometer mai le kamupani Diamedical LTD e masani lava ona filifilia e tagata matutua ma tagata gasegase e maualalo le vaʻaia, aua o loʻo i ai se faʻamatalaga tele ma ni mataʻupu manino. E faʻatautaia le pulega e ala ile lua faʻamau. O le aʻoaʻoga i le Rusia o loʻo i ai se tusi faʻavae. O le iunite o fuataga o le mg / dl ma le mmol / lita.

O le lelei o le masini e aofia ai vaega nei:

  • Ole siakiina o le glucometer o loʻo i ai se foliga faigofie ma le faʻatusatusaga, e mafua ai ona faigofie ona uu i totonu o lou alofilima.
  • O taunuʻuga o le suʻesuʻega e mafai ona maua i le iva sekone talu mai le amataga o le mita, o le faʻamatalaga e mafai ona vaaia i luga o le mata.
  • O se suʻesuʻega e manaʻomia ai na o le tasi le mataʻu o le toto.
  • E faaopoopo atu i le masini, o se peni tui ma se seti o fasi siaki o loʻo aofia ai.
  • O faʻasalaga e aofia ai i totonu o le pusa e matua taua tele, o lea la o lo latou faʻaaogaina o loʻo faia e tagata maʻisuka e aunoa ma le tiga ma taumafaiga faaopoopo.
  • O lapisi o lapisi e lapoa tele, o lea e faigofie ona faʻaogaina ma aveese.
  • O suʻega suʻega e mafai ona latou faʻafoʻosaʻoina le tele o mea manaʻomia e faʻafetai ai i se nofoaga faapitoa mo le totoina o toto.

O pusa fou fou o pepa-tusi o loʻo i ai le faʻasologa o tagata taitoatasi. O se masini mo le fuaina o le suka toto e mafai ona taofia 180 fuataga i le mafaufau, lea e faailoa ai le taimi ma le aso o le mauaina o iuga o le suʻesuʻega. Ma le isi, o le tagata faʻaaoga e maua le avanoa e maua ai le faʻatusatusaga o le averesi o le maualuga o le suka toto mo le 7, 14, 21 poʻo le 30 aso.

O le mea lautele, o le tagata suʻesuʻe e manatu lelei o se masini lelei tele, o lona faʻamaumauga e faʻatusatusa i iuga o le suʻesuʻega na maua i tulaga suʻesuʻe. Ona o le i ai o se uaea faapitoa, e mafai e le tagata gasegase ona faʻafeiloaʻi uma faamatalaga i soo se taimi i se komepiuta patino, e pei o se glucometer e aunoa ma ni suʻega.

O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ua faʻapipiʻiina ma faʻafesoʻotaʻi faapitoa, lea, afai e faʻaaoga sese, o le a le amataina le faagaoioiga o le masini. E le gata i lea, o fasipepa ei ai vaega e pulea ai, ina ua maua le aofaiga o meaola o meaola, suia lanu ma lipoti atu o le faagasologa o le totoina o le toto na manuia.

I le taimi o le fuataga, e mafai ona paʻi faʻatasi i luga o fasipepa, talu ai o loʻo faʻaaogaina se papa faʻapitoa faapitoa mo i latou.

O le faʻaaogaina o meaola faʻapitoa e tupu moni lava i le tasi le lua, pe a maeʻa le faʻataʻitaʻiga.

Faamatalaga o le masini

Ole faʻaaogaina o le glucometer e faʻaaogaina ai se metotia suʻesuʻe suʻesuʻe. E mafai ona e maua faʻamatalaga auʻiliʻili i le iva o sekone. Ina ia faia se suʻesuʻega, o le ae le sili atu i le 1.2 μl o le toto. O le fua faatatau e 1.7-41.7 mmol / lita.

O le manatuaina o le masini e mafai ona teuina i le 180 faʻamaumauga o suʻesuʻega talu ai nei. O le faʻamaopoopoina o loʻo faia i luga o le toto atoa. Ina ia seti le code, faʻaaoga se taʻaloga faapitoa faapitoa o loʻo aofia i le pusa.

O le masini e alu i luga o se CR2032, lea e tumau mo le tusa ma le 1000 fuataga. O le mita e laʻititi i le size 58x80x19 mm ma e na o le 50 g.

O le masini mo le suʻeina o le kulukose toto ua faʻatau atu i falemaʻi ma faleoloa faapitoa. E mafai foi ona faatauina i luga o itulau o se faleoloa i le initaneti i se tau e tusa ma le 1,500 rubles. E le gata i lea, mo lenei masini, ua faʻatauina se seti o fasi siaki i le aofaiga o le 50 fasi vaega, o lona tau o le 450 rubles.

I le masini faʻapipiʻi, i le faaopoopo i le glucometer, o loʻo iai:

  • Lui lima,
  • Nofoaga mo le fesuiaiga,
  • 25 aisa,
  • 25 tofotofo fasipepa
  • Pusa taga mo le teuina o le masini,
  • Batiri
  • Faʻa-Rusia gagana, lea o loʻo faʻamatalaina ai le auiliiliga o taualumaga mo le faʻatinoga o le faʻatinoga.

O nisi taimi ei ai ni kuki e le aofia ai ni vaega o suʻega, e fesootaʻi ma lenei mea e faʻatau eseese. E mafai ona e teu le fagu i ni meaʻai mo le silia ma le 18 masina mai le aso na gaosia ai i se nofoaga matutu, ese mai le la, i le vevela vevela 4-32 tikeri.

Faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina o avanoa, o fasipepa e tatau ona faʻaaoga i totonu o le 90 aso. O le faʻagaoioiga o le mita e faʻatagaina pe a maeʻa le faʻapalapalaina o le nofoaga o le a faia ai le pupuʻu i luga o le paʻu.

I totonu o le vitio i lenei tusiga, o loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga atoa e uiga i le Glucometer Aychek ma tulafono mo lona faʻaaogaina.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aisea e sili ona lauiloa ai tagata e maua i le maʻisuka i le glucometer

O a ni mea lelei o le Ai Glucometer na avea ai ma se tasi o mea sili ona lauiloa e fua ai le suka i le fale. O le a le mea o loʻo aofia ai i masini o le masini, i luga o le a le mataupu faavae o le suʻega o le suka na faia e lenei masini faʻavae. Le tau o le masini ma le tau o fasi siaki.

I le maʻisuka, o le fuaina o le suka e avea o se mea e tatau ai, lea e manaʻomia ona faia i nisi taimi i le aso. I lenei auala, e mafai e se tagata ona pulea le maualuga o le kulukose pe a uma le faʻamalositino, faʻalavelave poʻo le taimi malulu. Afai o se tagata e maua i le maʻisuka o loʻo le iloa lelei o latou lagona, o fua o le suka o le a taʻuina atu ia te oe po o fea meaai e faateleina ai le kulukose ma le tele o meaai e mafai ona e 'ai i le taimi o le malologa. O nei suʻega e le mafai ona faia i le fale e aunoa ma se glucometer.

  • saʻo le masini
  • lona tau
  • le tau o le suʻega faʻasoasoa i ai,
  • le faʻaogaina o le masini faʻaaogaina.

O le tele o masini e faatauina atu i faleoloa tomai e saʻo ma faatuatuaina. Faatasi ai ma na mea, e mafai ona e vaʻai i masini eseese tau, faia i atunuu eseese, o lea e faigata ai ona fai se filifiliga.

O tagata na faʻataʻitaʻi nisi masini ua faaopoopo i le lisi o manaʻoga mo glucometers. O se masini lelei e tatau ona i ai se lalelei lelei ma le mamafa o le mamafa, aua e tatau ona ave faʻatasi ma oe. O suʻega mo le masini e tatau ona faʻamafanafana: e le faigofie ma e le lautele. Siaki pe mafai ona toe faʻatumu i totonu o le masini. E taua foi le mafai ona faatauina fasi pepa i soo se fale talavai, ina ia aua le faaaluina le tele o le taimi e saili ai.

Afai tatou te iloiloina manatu faaalia o tagata faatau o loʻo faʻaaogaina masini mo le fuaina o suālaʻau mo se taimi umi, ona avea lea o se tasi o avanoa muamua i le faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina e le siakiina o le sugar-sugar, lea e gaosia e le DIAMEDICAL.

Lelei mea lelei

  1. O se masini faigofie lea e fai, lea e faigofie ona faʻaoga mo tagata o soo se vaitausaga. O le mita o le kulukose o le toto e pulea e fusi tetele e lua.
  2. O foliga tutusa, laitiiti ma le mamafa e mafai ai ona e ave faatasi ma oe i aso uma.
  3. O le maʻaleʻaleʻa o le glucometer e faia ai sina pa'ū itiiti o le toto.
  4. O le taunuuga e faʻaalia i luga o le matafaga pe a maeʻa le 9 sekone. O le vai papatisoga i luga o le lau e tele, o lea o le a mafai ai ona iloa uma tusiga e oo lava i tagata e le lelei le vaai.
  5. O le masini e sau ma se seti o fasi pepa suʻe 25 suʻega, faʻapea foʻi ma se peni togi.
  6. O fasi siaki e faigofie ona faʻaofi ma aveese, o loʻo i ai se laʻau talafeagai. E le mafai ona e fefe e faʻaleaga le afaina o le suega e ala i le paʻi i ai. E mafai ona faʻalagolagoina e se faʻapitoa faʻapitoa, o lea e mafai ona e paʻi i ai i lona umi atoa. O le mataʻu o le toto e tuʻuina atu i totonu o le fasi pepa i le na o le lua.
  7. O le maʻaleʻaleʻa o le glucometer e faʻasaoina iuga o 180 suʻesuʻega. O faʻamatalaga e faʻaalia i luga o le mata ma le aso ma le taimi o le auiliiliga. O le masini e fuafua le fua o le maualuga o le kulukose mo nisi taimi ole taimi: 7, 14, 21 ma le 30 aso.
  8. Faʻaaogāina o se uaea faapitoa, e mafai ona e faʻafesuiaʻi faʻamatalaga mai le masini i le komepiuta. O se tagata e maua i le maʻisuka e mafai ona faʻatumu se tusi o le sugar self-control diary ma faʻaali atu le suʻega i la latou tausi maʻi.
  9. O le maʻaleʻaleʻa o le maʻaleʻale o le a faʻamaonia ai e le o saʻo lelei le fasi pepa pe leai foi le toto e suʻeina: o le mata o le mata o le a suia ai le lanu.
  10. O le aso ma le taimi o loʻo faʻaalia i luga o le faʻaaliga, i se faʻaopoopoga, e mafai ona e filifilia vaega o le kulūkose fua: mg / dl. poʻo le moli / lita.

E faʻafefea ona galue le glucometer

O le auala eletise mo le fuafuaina o le aofaʻi o le kulukose i totonu o le toto e faʻavae i luga o tekinolosi meaola. I le taimi o le tali i le vaega o le suʻega, o le glucose oxidase enzyme e avea o se leo. E tali atu i le beta-D-glucose i se mataua o le toto. O lenei enzyme e amata ai le tali o le oxidosis, lea e tupu i le faʻamalolo o le taimi nei. O lona malosi o loo faamaumauina e le Aylek glucometer, ona ia faagasolo lea o faamatalaga ma faʻaali atu o se faailo o le maualuga o le suka.

Faiga Faʻavae

  1. Ole seto glucometer ua faʻatautaia e iloa ai le suka i le toto atoa, o lona uiga o tau o loʻo faʻaalia i luga o le lau o le a fetaui ma taunuʻuga o suʻesuʻega.
  2. O le mataʻu o le toto ua lava mo le suʻesuʻega - na o le 1.2 μl.
  3. O le kullucometer maʻaleʻale e filifilia ai le suka i totonu o tapulaa nei: 1, 7-41, 7 mmol / lita.
  4. O le tele o le masini e 58x80x19 mm, ma e na o le 50 g.
  5. O faʻataʻitaʻiga i totonu o pusa taʻitasi e maua ai a latou lava tulafono, lea e ulu atu i le masini e faʻaaoga ai se laupepa.
  6. Ole malosi ole kullucometer e faʻamalosia e CR2032 pamu.
  7. O le tau o le masini e tusa ma le 1400 rubles. Fifty strips strips for it will cost 450 rubles.
  8. O le manatuaina o le masini e laveaʻi ai 180 iloiloga talu ai nei.

Tufuga Faʻatusi

  • Faatonuga mo le faaaogaina
  • se sulu i le foliga o se peni ma le 25 laina,
  • 25 suʻe fasi pepa faʻamaeʻaina ma se numera code mo suega suka,
  • maa
  • tala lelei.

O le fou fou o le "iCheck B" masini masini e le o iai ni fasi siaki, e manaʻomia ona toe faatauina mai.

Sa faʻaaogaina e le aufaipese le kulumacometer maʻaleʻale mo le fua faatatau lelei o lona tau ma le lelei. O lenei masini e faigofie mo tagata e maualalo le vaʻaia, ma le fuaina o le suka ma se masini e matua faigofie lava, e oʻo lava i tupulaga talavou e mafai ona faia.

Siakiina (Ai siaki): o mea lelei ma faʻamaonia o lenei mamanu o le mita

O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona mataʻituina pea o latou toto suka.
I le fale, e mafai ona e faʻaaogaina le A-siaki mita, lea e vave ma saʻo le fuafuaina o le kulūkose.

Glucometer Icheck - O se masini komepiuta lautele lea e faʻaaoga e faʻamalamalama ai le maualuga o le suka i le toto. E mafai ona faʻaaoga i le fale. E lauiloa i vaega eseese o tagatanuu (aemaise lava i penisione, ao laiti).

I le avea ai o se vaega o le masini, e mafai ona iloga le tekinolosi aupito sili ona lata mai. O le faagasologa o le faʻamaʻiina o le suka, lea o loʻo i totonu o le toto, e tupu i lalo o le malosi o le kulukosese oxidase (o loʻo i totonu o le enzyme apparatus). Ona i ai lea o le malosi o loʻo i ai nei e mafai ai ona e fuafuaina le aofaʻi o suka ma taʻu lona taua i le faʻaaliga i numera numera (mol / l).

O pusa taʻitasi o loʻo i ai se seti faʻataʻitaʻiga o suʻega faʻasolosolo o loʻo i ai se pu i luga o loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga mai faʻatauga i le masini e faʻaoga ai le fodu. I le tulaga o le faʻatulagaga le saʻo, o tagata e faʻafesoʻotaʻi i luga o fasi pepa e le amataina le faiga faʻataʻitaʻi.

O faʻataʻitaʻiga o loʻo ufiufiina e se tasi o puipuiga malu (e mafai ai e oe ona maua le saʻo sili ona lelei e aunoa ma se paʻi tonu). O le vaʻalele i luga o fasi pepa pe'ā uma ona faʻaaogaina le toto ia i latou e suia ai lanu (e tusa ai ma lea, na manuia le taualumaga).

O lenei masini na aliali mai i le atunuu talu ai nei, ae ua manatu o se tasi o tagata lauiloa i lenei vaega o le maketi. O le masini e fautuaina e fomaʻi, ma e ala i le lagolagoina o le setete mo tagatanuu o loʻo maua i le maʻisuka, o suʻega faʻataʻitaʻi i se aofaiga patino e tuʻuina atu i tagata gasegase e aunoa ma se totogi. I le faaopoopo atu, pe afai e faailoaina maʻisuka maʻitaga, pe a maeʻa se suʻega o le toleniga o le kulukose, o loʻo i ai se polokalama e aunoa ma le maua mai o se masini e mataʻituina ai le kulūkose (aʻo leʻi tuʻuina atu).

O le tau o le masini e le maualuga, e ese ma e faalagolago i faiga faʻavae a le fale talavai (mai le 1000 i le 1,500 rubles). Tau o suega e le silia le 600 rubles i le pusa.

I le avea ai ma uiga o faʻatinoga, e tatau ona faʻamaonia:

  • Toe faʻamatalaina o le auiliiliga o faʻamaumauga - i le mavae ai o le 9 sekone,
  • O le tele o le toto e manaʻomia mo se faʻatuatuaga mautinoa o le 1.2 μl.,
  • O le tele o ituaiga o suka (mai le 1, 7 i le 41, 7 mmol / l),
  • O le metotia o metotia o elekenelosi,
  • Tele le manatua (toeitiiti atoa le 190),
  • Ia manatua o le faʻaleleia e faʻavae i le toto atoa,
  • O le faʻaaogaina e mafua ona o le faʻaogaina o tupe meataalo o loʻo avea ma vaega o le afifi fou o fasi siaki,
  • Na faʻaaogaina le pu
  • O le mamafa o le masini e 50 kalama.

    I le avea ai o vaega o le masini o loo saunia e Ai Chek:

    • Glucose toto
    • Mea e faʻaaogaina ai le paʻu,
    • Vaevaega (25 vaega),
    • Lancets (25 fasi vaega),
    • Faatonuga mo le faaaogaina
    • Batipi, faatonuga mo le faʻaaoga, mataupu.

    I le tulaga o le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga uma, e mafai ona faʻatau i soʻo se fale talavai i se tau taugofie.

    E taua le teuina o mea taumafa i se nofoaga pogisa i le vevela e leai se maualuga e sili atu nai lo le 30 tikeri ma le susu e oʻo i le 85%. O le faʻaaogaina o le faʻamaloiloina o le suʻega e aofia ai taunuuga ole suʻega le maualalo, o lona uiga o le le saʻo i le auʻiliʻiliga ma faʻafitauli faʻafitauli i se tagata maʻi e maua ile maʻisuka.

    I le avea ai ma ni uiga lelei pe a faʻaaoga lenei glucometer, e mafai ona e faailogaina:

    • Tau maualalo o mea taumafa mo suʻega,
    • E leai se mea e manaʻomia
    • Faiga faʻamafanafana
    • Le manino o le ata o taunuuga i le mataʻituina o le masini,
    • Faiva o le puleaina
    • O sina toto itiiti e manaʻomia mo le auiliiliga,
    • Autostart i le maea ai ona faʻapipiʻi le kilia,
    • Faʻasalaga le tagata lava ia
    • Tele le manatua
    • Le mafai gafatia ona faʻafesoʻotaʻi faʻamaumauga i se PC poʻo le komepiuta e suʻe le tulaga o le maʻi.

    I le avea o se mea e le lelei, o le umi o le gaioiga o le iuga i le lau (pe a ma le 9 sekone) e mafai ona iloga. I faʻataʻitaʻiga faʻaonaponei, e amata mai i le 4-7 sekone.

    Ina ia maua le mea saʻo, e tatau ona e mulimulitai i faatonuga.

    Muamua, e tatau ona sauniuni mo le suʻega (fufulu ou lima ma solo solo, fai se masini malamalama o le aluga tamatamai lima).

    O le isi mea, faʻapipiʻi le ipu eletise i totonu o le masini (i le tulaga o se afifi fou o pepa o suʻega), a leai, faʻapipiʻi se suʻega fou.

    E pei o tulafono mo le totoina o toto e mafai ona faailoaina:

    • Faʻasagaina o se tamailima ma se ie oona
    • Faʻasaʻo le luga o le laupepa ma faʻafetaʻi le pa puipui.
    • A maeʻa ona maua le toto saʻo (ole solo muamua e tatau ona fufulu i se solo solo), tuu lou tamatamailima i luga o le suʻega suʻega mo le faʻamamaina atoatoa,
    • Faatali mo le taunuuga o le 9 sekone,
    • Iloiloina le taunuuga.

    I le tulaga o le masalosalo e uiga i le taunuuga ua maua, tolu fuataga e tatau ona faia i se laina mo le mataituina ma le auiliiliga. E le tatau ona ese (o se isi mea e taʻu mai ai o le mita e faʻapitoa ona leaga). E tatau ona maitauina, pe a siaki le sao atoatoa o le masini, e tatau foi ona e mulimuli i faatonuga mo le auiliiliga.

    Afai e le lava le talitonuina o faʻamatalaga na maua, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le falemaʻi e faia se auʻiliʻiliga ma fuafua le maualuga o le kulukose i le toto vevela. Ma le isi, faia se suʻega e faʻaaoga ai se glucometer ma faʻatusatusa taunuuga.

    Vitio faʻamatalaga mo i latou o loʻo amata ona faʻaaoga lenei faʻataʻitaʻiga:

    Tagata e maua i le maʻisuka latou matauina o le faʻaaogaina o lenei masini e mafai ai ona e faʻamaoni ma taumafai e le fua le maualuga o le kulukose toto. O maʻi suka "ma le poto masani" matau le faigofie ma le faigofie o le faʻaogaina, saʻo iʻuga. O fafine ua maua i le GDM i le taimi o le maʻitaga faʻaaogaina le masini, lea latou te mauaina e aunoa ma se totogi i matagaluega o le gynnecology e siaki ai le maualuga o le suka. E faailoa mai ai le i ai o le lagolago mai le setete o fafine i le fananau mai.

    E le gata i lea, ua iloa e tagatanuʻu e faʻapea, pe a tupu se masini, e faigofie lava ona suia i se mea faapena.

    1. O le faʻaaogaina o le masini e mafai ai e oe vave ma saʻo le fuafuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.
    2. I le avea ai o se vaega o le suʻega, e tatau ona e mulimuli ma le faʻaeteete i tulafono mo le mauaina o le toto.
    3. I le mea e tupu ai le masini, faʻafesoʻotaʻi le tagata faʻatau po o le fale talavai lea na faʻaaogaina ai le ulugalii o le glucometer (ia suia pe toe faʻafoʻi le aofaiga o tupe).
    4. E tatau ona siaki aso e muta ai le suʻega o suʻega e maua mai ai le auiliiliga saʻo.

    Ai Chek telefoni feaveaʻi o se meafaigaluega faʻapitoa mo i latou e mataʻituina lo latou ola maloloina. O le faʻamoemoega mautinoa, faigofie o le faʻaoga, faʻamaonia i luga o le masini o vaega autu ia o le maualuga o le kulukose toto.

    E tusa ma le 90% o tagata e maua i le maʻisuka e maua i le maʻisuka ituaiga 2. O lenei faʻamaʻi pipisi e le mafai ona foia e vailaau. O le mea moni, e oo lava i aso o le Emepaea o Roma, o se maʻi e tutusa ma faailoga ua uma ona faamatalaina, o lenei maʻi na i ai mo se taimi umi lava, ma sa malamalama ai saienitisi i auala o togafitiga i na o le 20 seneturi. Ma o le savali e uiga i le i ai o le maʻisuka ituaiga 2 e na o totonu lava o le 40 tausaga o le seneturi na faatoa aliali mai ai - o le pou e uiga i le i ai o le faamai o ia o Himsworth.

    Saienisi sa faia, pe afai e le o se feteenaiga, ona avea lea o se tulaga ogaoga ma le mamana i le togafitia o le maʻisuka, ae seia oo i le taimi nei, talu ai ua toeitiiti atoa le lima o le luasefulu seneturi, ua le iloa e saienitisi pe aisea ma pe aisea e atiina ae ai le maʻi. I le taimi nei, latou te naʻo le faʻaalia o mea o le a "fesoasoani" i le faʻaalia o le maʻi. Ae o le maʻisuka, pe a fai o se ituaiga o siama ua faia ia i latou, e mautinoa lava e le tatau ona faʻavaivai. E mafai ona puipuia le faʻamaʻi, aemaise lava pe a iai ni fesoasoani i lenei pisinisi, mo se faʻataʻitaʻiga, glucometers.

    O le siakiina o le glucometer o se masini feaveaʻi e fuafuaina e fua ai le kulukose toto. O se mea faigofie tele, faʻafeiloaʻi gadget.

    O le mataupu faavae o le meafaigaluega:

    1. O loʻo faʻavae le galuega o tekinolosi e faʻavae i luga o tekonolosi. O le faʻamaʻiina o le suka, lea o loʻo i totonu o le toto, e faia i le gaioiga o le enzyme glucose oxidase. O lenei mea e saofaga i le tulaʻi mai o le malosi o loʻo i ai nei, lea e mafai ona faʻaalia ai le kulūkose i le faʻaalia o lona taua i luga o le lau.
    2. O pusa taitasi o faʻamaufaʻailoga e i ai se pu e faʻafeiloaʻi ai faʻamaumauga mai faʻamau i latou lava i le suʻega e faʻaoga ai le fodu.
    3. O faʻafesoʻotaʻi luga o fasi pepa e le faatagaina le tagata suʻesuʻe e amata ona faʻaaogaina pe a fai e le saʻo le faʻaofiina o faailoga.
    4. O faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se papa puipui puipuia, o le mea lea e le mafai e le tagata faʻaoga ona popole i se lagona faʻaletonu, aua le popole i se taunuuga le talafeagai.
    5. O le faʻataʻitaʻiga o le faʻamaufaʻailogaina o lipine i le maeʻa ai o le fua o le toto ua manaʻomia, o le mea lea ua faʻaalia ai le tagata faʻaogaina le saʻo o le auiliiliga.

    E tatau ona ou fai atu o le glucometer Aychek e sili ona lauiloa i Rusia. Ma o lenei foi ona o le mea moni e faapea, i totonu o le faʻavae o le fesoasoani faʻapitoa a le setete, o tagata e maua i le maʻisuka o loʻo tuʻuina atu i le falemaʻi ni mea faʻaaogaina mo lenei glucometer. O le mea lea, faʻamaonia pe o loʻo faʻagaoioia se faiga i lau falemaʻi - afai o lea, ona tele ai lea o mafuaaga e faʻatau ai Aychek.

    Aʻo leʻi faʻatau atu lenei mea po o na meafaigaluega, e tatau ona e iloa po o le a le lelei o ia, pe aisea e aoga ai le faʻatau. O le bio-analyzer Aychek e tele naua mea taua.

    10 faʻamanuiaga o le glucometer Aychek:

    1. Tau maualalo mo fasi,
    2. Laisene e leai se totogi
    3. Tagata lautele i luga o le lau - e mafai e le tagata faʻapitoa ona iloa e aunoa ma ni tioata,
    4. Tualitui tetele e lua mo le puleaina - faigofie le faʻaogaina,
    5. Manaʻo mafaufau e oo atu i le 180 fuataga,
    6. Tatalaina aunoa le masini pe a uma le 3 minute o le le faʻaaoga,
    7. Le mafai ona faʻamalosi faʻamaumauga faʻatasi ma se PC, telefoni,
    8. O le faʻavaveina o le toto i fasi pepa test a Aychek - na o le 1 le lua,
    9. O le mafai ona maua mai le tau aogā - mo le vaiaso, lua, masina ma le kuata,
    10. Faʻasaga o le masini.

    E tatau, i le saʻo, ona fai atu e uiga i moa o le masini. Tuʻuloga faʻapitoa - taimi faʻatulagaina o faʻamaumauga. E 9 sekone, lea e leiloloa i le televave o aso nei i le saoasaoa. I le averesi, o le au a Ek Chek e faʻaalu 5 sekone faʻamatalaina taunuuga. Ae pe o se taua taua o se toesega e oʻo i le tagata e faʻaaogaina e filifili.

    O se itu taua i le filifiliga e mafai ona avea o se fuaitau e pei o le toto toto e tatau ai mo le auiliiliga. O ē e faʻaaogaina le kullucometers valaʻau nisi o sui o lenei auala "vampires" i totonu ia i latou lava, talu ai latou te manaʻomia se toto samasama manaia e faʻafefe ai le faailoilo. 1.3 μl o le toto ua lava mo le tagata suʻesuʻe e faia ai se fua saʻo. Ioe, o loʻo i ai ni suʻesueʻese o loʻo galulue faʻatasi ma se metotia maualalo ifo, ae o lenei tau e sili ona lelei.

    Faʻamatalaga faʻapitoa o le suʻega:

    • O le va o fua faʻatatau o le 1.7 - 41.7 mmol / l,
    • O le faʻataʻatitiaina o loʻo faia i luga o le toto atoa,
    • Faiga e suʻesuʻeina ai elekene,
    • O loʻo faʻaogaina faʻauʻuina ma le faʻaofiina o se vaʻa faʻapitoa, lea o loʻo maua i totonu o pusa fou taitasi o faʻataʻitaʻiga,
    • O le mamafa o le masini e na o le 50 g.

    O le afifi e aofia ai le mita ia lava, taʻavale, 25 taʻavale, se puʻe ma se numera, 25 'au o le faʻaaliga, o se puʻunaʻu, o se tusi lesona ma se ufiufi. Tusi faʻamaonia, toe faʻaaogaina se leo, e le maua e le masini, talu ai e le iloa.

    E tupu e le o taimi uma e maua ai fasi pepa faʻataʻitaʻiga, ma e manaʻomia ona faʻatau eseese.

    Mai le aso o le gaosiga, o fasi pepa e talafeagai mo le tausaga ma le afa, ae afai ua maeʻa ona e tatalaina le afifiina, ona le mafai lea ona faʻaaogaina mo le silia ma le 3 masina.

    Fausia ma le faʻaeteete fasi fasipepa: e le tatau ona faʻaalia i le susulu o le la, maualalo ma maualuga le vevela, susu.

    Ole tau ole Aylek glucometer e tusa ma le 1300-1500 rubles.

    Toeitiiti lava o soʻo se suʻesuʻega e faʻaaoga ai se glucometer o loʻo faʻatinoina i ni vaega se tolu: sauniuniga, samasama toto, ma le fua o le fuataga lava ia. Ma o laʻasaga taʻitasi e tusa ai ma ana lava tulafono.

    O le a le sauniuniga? Muamua, o lima mama ia. Aʻo lei faia le taʻaloga, fufuluina i fasimoli ma faʻamago. Ona faia lea o se masini faʻavave vave ma le moli. E manaʻomia lenei mea e faʻaleleia ai le toto.

    Sugar Algorithm:

    1. Ulufale le laupepa i totonu o le suʻega pe afai ua e tatalaina se afifi fou,
    2. Faʻaofi le lalaga i totonu o le tagata e tosoina le fale, filifili le loloto o le pupuʻu manaʻo,
    3. Faapipii le lima oomi i le tamatamailima, kiliki le faamau o le mea faapipii,
    4. Aveese le mataua muamua o le toto ma le sipuni o le cotton, aumai le lona lua i le faailoga o le fanua ile fasi pepa,
    5. Faatali mo fua o fua,
    6. Aveese le fasi pepa faʻaaoga mai le masini, lafoai.

    Lubricating a finger with alcohol before puncturing or not is a moot point. I le tasi itu, e talafeagai lenei mea, o suʻega suʻega taʻitasi e tuʻuina mai ma lenei gaioiga. I le isi itu, e le faigata ona faʻaalu, ma o le a sili atu le ava malosi nai lo le mea e tatau ai. E mafai ona faʻasese taunuuga o le auʻiliʻiliga i lalo, aua o sea suʻesuʻega o le a le faʻatuatuaina.

    O le mea moni, i nisi o falemaʻi, o suʻega Aychek e tuʻuina atu i nisi vaega o fafine maʻitaga e leai se totogi, pe o faʻatau atu i fafine maʻi i se tau maualalo. Aisea ua faapena ai O lenei polokalame e faʻamoemoe e puipuia ai le maʻisuka faʻamaʻi.

    O le tele o taimi, o lenei maʻi e aliali mai lava ia i le tolu o masina o le maitaga. O le sese o lenei togafitiga o faʻalavelave faʻaleagaga i le tino. I le taimi lea, o le tina o le lumanaʻi o le lumanaʻi e amata ona fausiaina le inisalini e tolu taimi - o lenei mea e manaʻomia e le tino e faʻamautinoa ai le maualuga o le suka. Ma afai e le mafai e le tino o le tino ona feagai ma se suiga tele, ona amata loa lea e le tina o loʻo faʻamoemoe ona maua le maʻisuka maʻi.

    O le mea moni, o se fafine maʻitaga maloloina e le tatau ona i ai se suiga, ma o le tele o mea e mafai ona faʻaosoina ai. O lenei mea o le gasegase o le tagata maʻi, ma le vailaau (predabetes), ma le gaosiga o le genetic, ma le fanau lona lua talu mai le fanau mai o le ulumatua ma le mamafa o le tino. E i ai foi le maualuga o le lamatia o le maʻisuka i le faʻamoemoeina o tina e maua i polyhydramnios.

    Afai e faia le siama, e tatau i tina faʻamoemoe ona maua le suka toto i le itiiti ifo ma le fa taimi i le aso. Ma o iinei e tulai mai ai se faafitauli: e le o se pasene laitiiti o tina e faamoemoeina e aunoa ma se ogaoga talafeagai e fesootai ma ia fautuaga. E tele naua tagata gasegase e mautinoa: o le maʻisuka o fafine maʻitaga o le a pasi lava pe a maeʻa ona tufa, o lona uiga o le faia o suʻesuʻega i aso taʻitasi e le manaʻomia. "O fomaʻi e saogalemu," o loʻo fai mai ai nei maʻi. Ina ia faʻaitiitia lenei tulaga le lelei, o le tele o falemaʻi faʻapitoa e maua ai tina ei ai glucometers, ma o le tele o nei mea o Aychek glucometers. O lenei mea e fesoasoani e faʻamalosia ai le mataʻituina o maʻi o gasegase e maua i le maʻisuka, ma le lelei o le faʻaitiitia o ona faʻafitauli.

    Ina ia faʻamautinoa pe o loʻo taoto le mita, e tatau ona e faia ni fetuunaiga se tolu i le laina. E pei ona e malamalama, e le tatau ona ese le tau fua. Afai e eseese uma, o le itu o se auala e le lelei. I le taimi lava lea, ia mautinoa o loʻo mulimuli le tulafono i tulafono. Mo se faʻataʻitaʻiga, 'aua le fuaina le suka i ou lima, lea na solo ai le kulimi i le aso na muamua atu. E le gata i lea, e le mafai ona e faia suʻesuʻega pe afai e te sau mai se malulu, ma e leʻi toe mafanafana ou lima.

    Afai e te le talitonuina sea ituaiga fuataga, ia faia ni suʻesuʻega tutusa: tasi i totonu o le fale suesue, le lua i le maeʻa ai o le potu suʻesuʻe ma se glucometer. Faatusatusa taunuuga, e tatau ona faʻatusatusa.

    O le a le mea e fai mai ai e tagata o ia ituaiga gaosiga faasalalau? E le mafai ona maua ni faʻamatalaga faʻaletonu i le Initaneti.

    O le glucometer Aychek o se tasi o mita sili ona lauiloa i le suka i le tau o le tau mai le 1000 i le 1700 rubles. O se faila faigofie-e faʻaaogaina lea e manaʻomia ona faʻailogaina i ituaiga fou taitasi o fasi pepa. O le tagata suʻesuʻe e faʻavasegaina i le toto atoa. O le kamupanī e tuʻuina atu se faʻamaonia i le olaga atoa i luga o masini. O le masini e faigofie ona faʻatautaia, taimi faʻatulagaina faʻamaumauga - 9 sekone. Le maualuga o le faʻatuatuaina o fua faʻatatau e maualuga.

    O lenei auiliiliga e masani lava ona tufatufaina atu i falemai o Rusia i se tau maualalo pe leai foi se totogi. E masani lava, o vaega faapitoa o tagata gasegase e mauaina ni suʻega e leai se totogi mo ia. Saili faʻamatalaga auiliiliga uma i falemaʻi o lau 'aʻai.

  • Tuua Lau Faamatalaga