FreeStyle Faʻaavanoa le faʻaauau pea o le siakiina o le kulūkose toto: eseesega mai le glucometer masani ma faatonuga mo le faʻaaogaina

O le masini atoa e aofia ai se leo (faitau, tagata faitau), lea e faitauina le faailoilo ma le tuusao le leo, lea e pipii i le paʻu. Ua faʻapipiʻi le masini i luga o le mataupu faavae e tasi e pei o le capita Dexcom.

O le tele ole pito i luga o le masini e le sili atu i le 5 mm, ma o le mafiafia e 0.35 mm. Ou te manatu e le o tiga tele le faʻapipiʻi. O faitauga e tuʻuina atu i le masini ile 1 sekone, ae na o le taimi e te aumaia ai i le masini. E fuaina le suka i minute uma ma teuina i totonu o le masini.

O se mataʻitū ua fausia i totonu o le tagata e faʻaaogāina, lea e faʻaalia ai le kalafi o le suka ma le uʻamea, pe a feaveaʻi le suka i luga pe lalo. Dexcom o loʻo tutusa le galuega, ae leai ni lagona lelei i le avanoa faʻapitoa ma e te vaʻaia le kalafi pe a uma ona faitauina.

Afai e amata le mataua i totonu o le toto, o le a le tali atu i soo se auala i lenei mea, e le pei o Dexcom, lea e tausisia pea fesootaʻiga ma le leo ma tuuina atu faailoilo. O le soifuaga o le soifua maloloina o le senituri e 18 masina. E tasi le senetoto e tau tutusa le 14 aso; e leai se avanoa mo le faaumiumi o galuega, e le pei o le capita Dexcom.

O le galuega a FreeStyle Libre Flash e leai se mea e manaʻomia ai punctures lima, e pei ona fai mai tagata moni, e le manaʻomia ai le faʻavasegaina. Ae o le mea moni e faapea o le lauulu o le lauulu o loʻo i totonu o le tino o le tino ma fua o sukari i le va o le intercellular fluid e le afaina tele ai faailo, lea e toetoe lava a le faatuai pe a faatusatusa i le masani masani i le toto. E foliga mai o nisi galuega algorithm. Ae peitai, faatasi ai ma se suiga tele i le glucose dynamics, o loo i ai pea le tuai, atonu e le malosi e pei o Dexcom.

E mafai e le masini ona fuafua i le moli / l ma le mg / dl

E tatau i le tagata faʻatau ona vave faʻamaonia le mea e te manaʻomia, talu ai ole iunite o fua e le suia i totonu o le masini. O faamaumauga o le suka i le toto e teuina i le masini mo le 90 aso.

E manaia e mafai e le tagata suʻesuʻe ona faʻaputuina faʻamatalaga mo le 8 itula, o le mea lea o le aumaia o le masini i le masini i luga o le mata o le a faʻaalia uma fua muamua i le kalafi. O le mea lea, e mafai ona toe iloilo ma le toe iloilo le amio a suga ma le mea o loʻo i ai ni vaʻai manino i taui.

O le isi mea taua. O lenei leo (faitau, tagata faitau) e aofia ai le mafai ona fua i le auala masani, o lona uiga o le suʻeina o toto. Mo ia, suʻe suʻega a le gaosiga e tasi, o lona uiga, FreeStyle, o loʻo faʻatau atu i soʻo se falemaʻi poʻo faleoloa i le initaneti i lo tatou atunuu, e talafeagai. E matua faigofie lava e te le manaʻomia le aveina o se glucometer faʻatasi ma oe, talu ai e fautuaina oe siaki le glucometer i sugarsu maualalo.

E le gata i lea, e matauina e le aufaitau o le eseesega i le eseesega o le mita avanoa ma le mataituina o le galuega e itiiti ifo nai lo le faaaogaina o se mita mai se isi gaosi oloa.

Tulaga lelei

  • Muamua o le tau. O le tau o se pusa mo le faʻaaogaina o avanoa e sili atu ona maualalo nai lo Dexcom, e aofia ai le faʻaauau le tausiga o masina.
  • E leai se faʻaogaina poʻo se taufaʻatau taulima. Ae o nisi tagata faʻamaonia o loʻo fautuaina pea le matamata i le suka i le taimi muamua ao le i taumafa
  • Malamalama lelei. E faʻamaualuga o ia ma e le pipii i lavalava. Faʻasologa: kupita 5 cm, vaimatua 3.5 mm. O le lagona e pei o se tupe siliva.
  • Umi taimi o le faʻaaoga (14 aso) o masini.
  • E i ai se mita ua fausia. E leai se mea e manaʻomia e ave ai se masini faʻaopoopo.
  • Faʻateleina le faʻateleina o faʻamaoniga ma se glucometer ma le leai o se faʻatuai vave i fua.
  • E mafai ona e fua saʻo le sugar i totonu o le peleue, lea e fiafia i le taimi malulu ma e le manaʻomia ona faʻalavelave i fasi pepa.

Le itu le lelei

  • E leai se fesoʻotaʻiga faʻatasi ma le leo ina ia mafai ai ona siaki le suiga o faiga i le taimi.
  • E leai ni faʻalogona e uiga i le paʻu poʻo le oso aʻe o suga e fai taga.
  • E leai se auala e mataʻituina ai suga i tamaiti laiti, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a taʻalo i taʻaloga ma siva.

Svetlana Drozdova tusia le 08 Dec, 2016: 312

Sa ou faʻaaogaina le Libra mo ni nai masina.

Ou te faʻaaogaina aʻu lava, o aʻu o se tagata matua.
Ou te faamatalaina ou lava lagona.
LIBRA - O se suiga moni lenei i le maʻisuka ma le suka.
Sa latou tau mai ia te au, "E tatau ona e pulea lou suka toto." E tusia lenei mea i soo se mea, i soo se mea, latou te fai mai, latou te faatalitonu ma valaau, ae SUʻUINA e pulea i taimi uma, e tusa lava pe ofo atu latou te faia 10-20-30 fua i le aso.
E mafai ona ou fai atu ma le mautinoa o le 30-50 fua i le aso o le a le mafai ai e oe ona fesuiaʻi lau maualuga o lou toto ma le tino o lou tino i meaʻai, vailaʻau, tino ma isi mea o le olaga. E LE MAFAI ONA FAIA.
O le tali a le tino e le mafai ona vaʻaia. i soo se tulaga, o loʻu potu tusi e teena ai toetoe lava o tuuaiga uma o laʻu fomai "togafitiga" mai le fale itumalo.
Naʻo le faʻaaogaina o le Libra, ou te vave iloa ai le inisalini taufaasese ma vave ona suia i mea masani, i lalo o tulaga faʻalavelave poʻo faʻamaʻi pipisi-viral ma Libra, e mafai ona vave faia faasaʻoga ma e le tatau ona e momoʻe i lau endocrinologist i le falemaʻi, lea e mafai ai ona e maua se tasi siama maua se isi mea faaopoopo. Ma o le a le faʻatagaina oe e faʻasao fualaau faʻamalosi, pe a tuʻuina atu i lau fomaʻi i le taimi o le faʻamaʻi mo le FREE.
O le faletusi e le taofia ai aʻu mai le moe, e le mafai ona e lagonaina i lou lima, o aʻu uo ma tagata masani ua uma ona e vaai mai ia te au i le potu tusi ma ua leai ni a latou fesili. E leai ni uaea. O le masani masani tupe siliva e lima i le lima ma mea uma.
E leai ni faafitauli i fuataga, o lea ua ou iloa i taimi uma le tele o mea e mafai ona ou 'ai i totonu o se faleaiga ma pe tutusa foi, e mafai foi ona faia i soo se malaga, luga o se vaalele, ma isi nofoaga. Ou te le manaʻomia le maua o le mita ma puʻeina le tele o mataʻupu leaga. Ioe, ioe, o se mea faalumaina i mata o le tagata lautele, ma le pala mai ia te oe o se lepela, ma e le gata i lo tatou atunuu.
O le faletusi e lelei atoatoa le paʻu ma, e le pei o se patch (soʻo), e le afaina ai le paʻu. A maeʻa le 2 vaiaso, e maeʻa ona aveese (e aunoa ma se taumafaiga), e leai se mea totoe, e le pei o pusa paʻu, aemaise lava i latou o faʻatau atu i falemaʻi a Rusia. E sili lava ou te le fautuaina le Omnifix. O le HORROR lenei. O le patch i luga o le paʻu e le o taofi, paʻu ese, o le paʻu palapala, o le eletise e eleelea, o le paʻu o le paʻu, leai se faʻaoga, tasi le afaina.
Sa ou taumafai foi mo le Deskom foi, e sili atu ona lelei, ae pe a maeʻa foi le 8-10 aso, o le palapala i luga o le paʻu, e le lelei le foliga mai.
E masani lava ona uu le masini o le faletusi, ae sili ona lelei le tuu i luga o se lima vaivai ae le o le mea e fautuaina e le kamupanī, ae o sina suiga laitiiti lava. Ou te faamalamalama atu: matou te faaaluina le tele o taimi i le moega, matou te momoe ai. Ma afai o le lima o loʻo i lalo o le aluga, ma o le faletusi o le mea lea e fautuaina ai e le kamupanī, o le masini (sensor patch) mai le pito i lalo e amata ona alu ese mai le paʻu ona mafai lea e le vai ona oʻo mai i lenei nofoaga. O le a ou faapipiina le ata. Iloilo pe faapefea ona fiafia lou alo e moe, pe o le a le pepelo o lona lima ma le nofoaga o le a leai se faasiliga.
Ou te le faʻamauina nei le lagona i soo se mea. E sili atu ona faʻatuatuaina. Ma mo tamaiti e sili atu le faʻapipiiina o ata faapitoa i fugalaau ma meaola i luga o le masini, ma aua le faʻasamaia tamaiti e ala i le tosoina o tino o le leai o Sovdepovskie faʻamalosi ma toso mai le lauulu mai paʻu o tamaiti. E le taua tele i lenei olaga.
E uiga i le telefoni ma le NFC. E le fautuaina e le kamupanī se numera o telefoni, aemaise o Samsung ma isi. Sa ou faatauina se Sony. Faitau e maua ai polokalama Glimp. O le polokalame o le Rusia, e tele atu galuega i totonu nai lo le tagata faitau, BUT. O faʻamaoniga o lenei polokalame ma le tagata faitau e FITU. O le gaosi oloa o le Libra e le tuuina mai le malamalama lanumeamata i le faʻaaogaina o lenei polokalame mo le faitau faitauga o faitauga mai le masini, o lana tala lea. Aʻo leʻi faʻaaogaina le telefoni feaveai, e tatau ona faʻaalia le leo ile Faitau.
I le taimi o suʻega (faitau mai se tasi leo e le Faitautusi ma le Telefoni-Glimp), o faitauga a le au faitau sa 1-1.5 iunite maualalo ifo nai lo le Telefoni-Glimp. I le maeʻa ai o le 14 aso, na taofi le faitau e le Faitautusi faitauga mai le masini, ma o le telefoni na faʻaauau, o le numera na pasia i le isi itu. I le vaiaso mulimuli ane, na ou aveeseina le leo tuai, aua Sa i ai saʻu mea fou. I lenei vaiaso atoa, o loʻu leo ​​fou na faitau e le tagata faitau na tuʻuina atu 1-1.5 iunite maualalo ifo nai lo le tuai lea na faaauau pea ona faitauina e le telefoni.
O loʻo i ai se polokalame Glimp-S mo le faʻagaoioia o se leo nai lo se tagata faitau, ae ou te leʻi faʻaogaina lenei polokalame.
Se polokalama faigofie faigofie mo le komepiuta, aemaise le tasi i le Rusia. E te faʻapipiʻiina, faʻafesoʻotaʻi Le faitau i le komepiuta, faʻaoga mea uma e te manaʻomia, e mafai ona e faʻafeiloaʻi uma faamatalaga mai le tusi tusilima, aemaise lava pe afai e te leʻi faia i le tagata faitau i se taimi talafeagai. Ona e faʻasaoina mea uma mo se vaitaimi, e mafai ona lolomiina ma ave i le fomaʻi, ma pe a popole le fomai. ona lolomi lea mo oe lava ia. I lenei polokalama, e le o teuina faʻamaumauga, ua na o faitau mai le tagata faitau, e tatau ona faasaoina, pe a uma le 90 aso o le a leiloa le faʻamatalaga.
Faatusatusaga o faitauga o le lyubra ma le glucometer. Auina atu le tuatusi, O le a ou auina atu ata, ae i le mataupu faavae sa ou lafoina i latou i le vaega Catherine, VKontakte. Na ia faʻatau atu ni masini i St. Petersburg. Sa ou vavalalata mai ia te ia pe a tatau ai. E masani o ia ile tulaga o le vevela o le faʻaleleia. O ona aʻa e le pepelo. E LE MAFAI ONA TATALOINA SENSOR I LE BAGGAGE AIRCRAFT. Faʻateʻaina e le Abbot le laʻititi ole mea e teu ai le vevela.
Ou te faaauau: Fai mai fomaʻi mai le falemai o le mita satelite e maualalo le molimau, ma o le mita Tour TC e maua ai le saʻo.
O loʻu tulaga e sili atu ona ogatusa ma faitauga a le Faitautusi, ae o le Contour TC e faʻatusatusa i le Faitautusi e laʻititi lava, ae e faʻaititia pea le faitau o le maualuga o le suka.
Faʻaaliga Vehicle Circuit ma VanTouchSelect-VanTouchSelect na tuʻuina atu faitau laʻititi ifo nai lo le Vaʻavavale o Taavale. E afua mai le tasi mataua, o le mataua muamua e solo i se solo pepa. Tatou te le faʻaaogaina le ava malosi. Na o le mulumuluina ma lima malogo.
FAʻAALIGA: O taʻaloga mai VanTouchSelect e fetaui lelei mo le Lisi Faʻamatalaga. Taunuuga i le Contour TS ma VanTachSelect maualuga.
O ai e iai fesili e tusitusi ai. E le o aʻu o se tamaitiiti, o loʻu manatu i le moni ma o le Libra e sili atu ona malamalama.

Le siaki i aso uma le toto kullukose: o le a?


O le siaki i aso uma o le kulukose o le toto o se auala fou fou o suʻesuʻega.

I le faʻaaogaina o le metotia, e mafai ona faʻaauau pea ona tofotofoina le maualuga o le glycemia ma le mulimuli ane mulimuli ane faia se faaiuga sili atu ona lelei e uiga i le atinaʻeina o togafitiga i le tino o le maʻi.

O le siakiina o loʻo faia i le faʻaaogaina o se masini faʻapitoa, lea e faʻapipiʻi i se vaega patino o le tino (i luga o le lima). O le masini e faʻaauau pea ona fuaina i le aso. O lona uiga, o le mauaina o se numera tele o fuainumera, e mafai ai e se fomai faapitoa ona maua ni faaiuga atoatoa e uiga i le soifua maloloina o le tagata maʻi.

O lenei auala e fesoasoani e fuafua ai pe o le a le tulaga o le toilalo e tupu mai i le gaosiga o gaʻo ma, faʻaaogaina o faʻamatalaga, puipui saʻo le atinaʻeina o faʻalavelave ma tulaga lamatia o le ola.

Faʻapefea ona galue le Sensor Sensor Sensor FreeStyle Free Flash

FreeStyle Libre Flash o se masini faʻapitoa o le------------------------------ima-a------------------------ O le masini e suʻe le maualuga o le suka i le vai intercellular i minute uma ma laveaʻi iuga i 15 minute uma mo se vaitaimi e oʻo i le 8 itula.

Filifiliga glucometer FreeStyle Libre

O le masini e aofia ai le 2 vaega: o se leo ma se tagata e taliaina. O le eletise e i ai ona faʻatusatusa (35 mm le lautele, 5 mm le mamafa ma e na o le 5 g mamafa). O loʻo faʻatulaga i le vaega o le muaʻi lima e faʻaaoga ai le kelu faapitoa.

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei vaega, e mafai ona faaauau le fuaina o le maualuga o le glycemia i le toto e aunoa ma ni faafitauli ma siaki soo se tasi o lona fesuiaiga mo le 14 aso.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le masini, ia mautinoa ia mautinoa o lona aso e maeʻa ai e leʻi maeʻa.

E faʻapefea ona ese le faʻaauau o le siakiina o le kulūkose toto mai le glucometer masani?

O lenei fesili e masani lava ona tulai mai i tagata gasegase oe ua fautuaina se filifiliga faataitai tutusa.

O le mea moni, o le eseesega i le va o auala e lua e mafai ona faʻamaonia:


  • faatasi ai ma le fesoasoani a se glucometer, ua fuaina le glycemia pe a manaʻomia (mo se faataitaiga, i le taeao po o le 2 itula pe a uma se taumafataga). E le gata i lea, o le masini e fuafua le maualuga o le suka i le plasma toto. O lona uiga, aua o le faifai pea o fua o le a manaomia ai le tele o vaega o le biomaterial, lea e maua mai pe a maeʻa paʻu paʻu. Ona o lenei mea, o le mataʻituina pea o le tulaga i le faaaogaina o lenei lomiga o le masini o le a avea ma faafitauli tele,
  • e pei o le FreeStyle Libre Flash polokalama, e mafai ai ona e siakiina le maualuga o le glycemia e aunoa ma ni paʻu paʻu, aʻo ia suʻesuʻeina le va o le intercellular fluid. I le gasologa o le aso, o le masini o le masini o loʻo i luga o le tino o le maʻisuka, o lea e mafai e le tagata gasegase ona alu i la latou pisinisi ma le faʻaitiitia le taimi e fua ai. I lenei itu, o le faʻaauau le siakiina o le tino e sili atu le maualuga nai lo glucometers i tuutuuga faigofie.

Le lelei ma le le lelei

O loʻo maʻi le maʻi suka i lenei fofo, e pei o le afi!

E naʻo lou manaʻo e faʻaaoga ...

O le Freestyle Libre system o se lomiga sili ona faigofie o le masini, lea e maualuga le manaomia i totonu o le maʻisuka e mafua mai i tulaga nei:

  • le mafai ona mataʻituina le glycemia maualuga i le uati,
  • leai ni faʻamaonia ma faʻasologa,
  • fua faʻatusatusa
  • le mafai ona faʻasaʻoina taunuuga ma taumafa taumafa,
  • vai malosi
  • faigofie ona faʻapipiʻi
  • leai se manaʻoga mo punctual punctures,
  • le mafai ona faʻaaoga le masini e pei o se glucometer masani.

Ae ui i lea, o le masini foi ei ai ni mea le lelei:

  • leai o ni leo faʻasalalau ma se faʻaitiitia vave pe faateleina le faʻatinoga,
  • maualuga tau
  • leai se fesoʻotaʻiga faifai pea i le va o vaega o le masini (i le va o le tagata faitau ma le leo),
  • le le mafai ona faʻaaogaina masini mo suiga matuia i le maualuga o le glycemia.

E ui lava i vaivaiga, o le masini e taua tele i mataupu pe a manaʻomia e le tagata maʻi se suʻesuʻega totoa o le tulaga.

Tulafono mo le faʻaaogaina o le masini saoloto i le fale

O le faiga o le faʻaaogaina o le Freestyle e faigofie tele, o lea e mafai ai e se tagata maʻi mai soʻo se matua ona feagai ma le pulega.

Ina ia mafai e le masini ona amata galue ma faia se taunuuga, e tatau ona e faia se seti o laasaga faigofie nei:

  1. faʻapipiʻi le vaega ua taʻua o le "Sensor" i le vaega o le tauau poʻo le muaʻau,
  2. lolomi le "Amata" button. A maea lena, o le a amataina e le masini lana galuega,
  3. O lea ia taofi le tagata faitau i le leo. O le mamao i le va o vaega o le tino e le tatau ona sili atu i le 5 cm,
  4. faatali mo sina taimi. E tatau lea mo le masini e faitau faʻamatalaga,
  5. iloilo ia faailoilo i luga o le lau. Afai e talafeagai, e mafai ona tusia ni faʻamatalaga poʻo ni faʻamatalaga.

E te le manaʻomia le vavae ese o le masini. 2 minute i le maeʻa ai o lau gaioiga, o le a faʻaaogaina le masini.

Le tau o Freestyle toto monitoring system


E mafai ona e faʻatau se masini Freestyle mo le siaki pea o le kulukose i se falemaʻi, faʻapea foʻi i luga o le initaneti i nofoaga e faapitoa i le faʻatau atu o faʻatau.

O le tau o le FreeStyle Libre Flash e faʻalagolago i le faiga faʻatau a le tagata faatau, faʻapea foʻi ma le avanoa o tagata faufautua i totonu o le laina faʻatau.

O le tau o le tino mai suauʻu eseese e mafai ona aofia ai mai le 6,200 i le 10,000 ruʻu. O le tau e sili ona lelei o le a avea ma sui aloaia o le kamupanī.

Afai e te manaʻo e teu, e mafai foi ona e faʻaaoga le tau faʻatusatusaina o tau o tagata eseese o loʻo faʻatau atu ma faʻatau atu.

Molimau mai fomaʻi ma gasegase e maua i le maʻisuka

E leʻi leva talu ai nei, o se suʻega e le osofaia le glycemia na foliga mai e manaia. I le oʻo mai o le polokalama Freestyle Libre, o se auala fou fou ua avanoa mo tagata maʻi, e faʻaaogaina lea e mafai ona e maua ai faʻamatalaga saʻo e uiga i lou soifua maloloina ma le tali a le tino i nisi o oloa.

O le mea lea e fai mai ai tagata e ona le masini ma fomai:

  • Marina, 38 tausaga. E lelei tele e te le toe manaʻomia ona tui ou tamatamai lima i le aso e fua ai le suka. Ou te faʻaaoga le polokalama Freestyle. Faʻamalieina! E tele faʻafetai i le atinaʻe mo se mea sili-matagofie,
  • Olga, 25 tausaga. Ma o laʻu masini muamua na sili atu ona maualuga le faatinoga faʻatusatusa i le glucometer pe a ma le 1.5 mmol. Sa tatau ona ou faatauina se isi. O lea la o mea uma e foliga mai e tutusa lava. Pau lava le toe foʻi mai e taugata tele! Ae ui lava e mafai ona ou faʻaaluina tupe i luga ia i latou, o le a ou faʻaaogaina naʻo latou,
  • Lina, 30 tausaga. Se mea lelei tele. Ia, na fesoasoani tele ia te aʻu. O lenei ua mafai ona ou iloa le maualuga o loʻu suka i le taʻi minute uma lava. E matua faigofie lava. E fesoasoani e filifili le fua saʻo ole inisalini,
  • Sergey Konstantinovich, endocrinologist. Ou te fautuaina i taimi uma e sili atu le fiafia o oʻu tagata gasegase i le polokalama o le siaki pea o le Freestyle Free, ma faʻaaoga le mita e le masani ai. E faigofie, sili atu le saogalemu ma itiiti ifo le faʻalavelave. I le iloa o le tali a le tagata maʻi i nisi o meaʻai, e mafai ona lelei lau fausiaina o se meaai ma filifili saʻo le fua o se fualaau o le suka.

Vitio faʻatalanoa

Toe Iloiloga o le FreeStyle Metele Tafe:

O le faʻaaogaina o le Freestyle Libre system poʻo le pipii atu i le auala tuai o le fuaina o le glycemia (faʻaaogaina o se glucometer) o se mea patino mo tagata maʻi taitoatasi. Ae ui i lea, o le mauaina o faʻamatalaga saʻo e uiga i le soifua maloloina o le maʻi o le auala sili lea e puipuia ai le atinaʻeina o faʻafitauli.

Tuua Lau Faamatalaga