Espa lipon (600 mg

E tusa ai ma faatonuga mo le Espa-Lipon, o le vailaʻau e faʻamalolo ai le tino, hypoglycemic, hypocholesterolemic ma le hepatoprotective, auai i le tulafono faatonutonu o le metabolism. O le thioctic acid, o se vaega o le Espa-Lipon, e aofia ai i gaioiga oxidative o alpha-keto acids ma le pyruvic acid, faaleleia ai le ate, ma faaosofia ai le cholesterol metabolism.

I le natura o le gaioiga, o le thioctic acid e talitutusa ma vitamini o le vaega B. Fesoasoani le Espa-Lipon e faateleina le glycogen i totonu o le ate, faaitiitia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, ma foia le solia o le gasegase o sela i le gaioiga o le inisalini. O le vailaau e fesoasoani e aveese ai toxins mai le tino, puipui leua mai le afaina i mea oona, puipuia le tino pe afai o le oona ma le masima o metale mamafa.

O le aʻafiaga o le ola o le Lip-Lipon o le taofiofia lea o le lipid peroxidation i le tino o le tino, faʻamalosia ai le tafe o le toto, ma faafaigofieina le faagasologa o le taitaia o aʻafiaga namu i totonu o sela.

O le tagofia o fualaau faʻamaʻi i tagata mamaʻi i le neuropathy motusia, e tusa ai ma iloiloga o le Lip-Lipon, faʻaalia ai le foliga mai o le tele o vaega o le macroergic i maso.

Pe a faʻaavanoaina i le tautala, e lelei le Lip-Lipon ma faʻavave vave ona maua mai i le meaʻai, ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina i meaai e faʻaitiitia ai le saoasaoa ma le lelei o le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O le gaosiga o le thioctic acid o loʻo faʻatinoina e ala i le faʻatasi ma le faʻamaʻiina o filifili o le itu. O le gaioiga malosi o le Spanish-Lipon ua faʻaaogaina i le urine i foliga o metabolites. O le afa o le ola o le vailaʻau mai le plasma toto e 10-20 minute.

Ole Lipon e iai lona aafiaga ole "ate muamua" ole ate - o lona uiga, o mea aoga o le fualaau faasaina ua faaitiitia i lalo o le faatosinaga a se tagata puipuia mai mea mai fafo e ulufale atu i le tino.

Faʻasologa o foliga

Fofo mo le fofo mo le faʻafefeteina 600 mg / 24 ml

24 ml ma le 1ml o le vailaau faasaina

gaioiga galue: thioctic acid i le 24 ml-600.0 mg ma le 1 ml-25.0 mg

ifesoasoanisu meaa: ethylenediamine, vai mo tui.

Liua manino mai le lanu samasama i lanumeamata lanumeamata.

Fale faʻamaloilo

Pharmacokinetics

Suiga. Faatasi ai ma le pule malosi, o le taimi e oʻo atu ai i le maualuga o le concentration plasma o le 10-11 minute, o le maualuga maualuga o le 25-38 μg / ml, o le vaega i lalo o le fua o le taimi faʻatulagaina e tusa ma le 5 μg h / ml. O le leai o se avanoa e 100%.

Metabolism: O le gaioio o le thioctic e maua se aafiaga muamua i le ate.

Tufatufaina: o le numera o tufatufaga e tusa ma le 450 ml / kg.

Aveesea: thioctic acid ma ona metabolites ua aveeseina e gaʻo (80-90%). O le afa-ola e faʻaleagaina e 20-50 minute. O le aofaʻi o le faʻasalaga plasma e 10-15 minute.

Pharmacodynamics

Ole-lipon - o se antioxidants (o loo fusifusia ai tumutumu saoloto), ua faia i le tino e ala i le oxidative decarboxylation o le alpha-keto acid. I le avea ai o se coenzyme o complexes mienchondrial multienzyme, o loʻo auai i le faʻaitiitia o le oxidative decarboxylation o le pyruvic acid ma le alpha-keto acid. E fesoasoani i le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ma faʻateleina le kulūkene i totonu o le ate, faʻapea foʻi ma le faʻafoʻiina o le tui o le insulin. I le natura o le gaioioga, e latalata i vitamini B. Auai i le faatonutonuina o le lipid ma le metabolism o gaʻo, faʻaosofia ai le gaosiga o le cholesterol, faʻaleleia le galuega o le ate, faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o aʻafiaga o vailaau oona ma le toxins. Faʻaleleia laina uʻamea.

Pharmacodynamics

Acoa thiocticantioxyidant, lea e faia i totonu o le tino e ala i le faʻamaʻiina o le alpha-keto acid. E i ai lona aafiaga tutusa i B vitamini. E i ai sona sao i le malosi o le metabolism, e faatonutonuina le lipid (cholesterol metabolism) ma le gaʻo gaʻo. Faʻatauga lipotropicma aafiaga o le faamamaina. O aʻafiaga i luga o le gaosiga o le gaʻofale e mafua ai le faateleina glycogeni le ate ma le faʻaitiitia glucosei totonu o le toto.

E faʻaleleia ai le gaʻo o neurons, aua e faʻapupulaina i totonu ma faʻaitiitia ai le mea o loʻo maua i faʻamaʻi saoloto ma le ate (ma se togafitiga).

Faʻatauga lipid-faaitiitia, hypoglycemic, faʻasalagama aafiaga o le hypocholesterolemic.

Tosiga ma le pulega

I le amataga o togafitiga, o le vailaau oona e faʻatonuina i matua. Mulimuli ane, pe a taitaia le togafitiga o le tausiga, latou te fesuiaʻi i le ave o fualaau faasaina i totonu.

Faʻalautele mo le fofo mo le faʻasusu:

O le vailaau faasaina e faia i se tulaga e le masani ai i foliga o infusions pe a uma le dilution muamua i le 200-250 ml o le sodium isotonium solution.

At ogaoga o le maʻisuka polyneuropathy o le fualaau faasaina e faʻatautaia tasi i le aso i le paʻu o le 24 ml o le vailaau faʻasaina i se isotonic sodium chloride solution (lea e tutusa ma le 600 mg o le thioctic acid i le aso). O le umi o le fusi e 30 minute. O le umi o le togafitiga e afaina ai e 5-28 aso.

O fofo sauniuni e tatau ona teuina i se nofoaga pogisa ma faʻaaoga i totonu o le 6 itula i le maeʻa ai o sauniuniga. I le taimi o le fusi e tatau ona afifi ai le fagu i se pepa pogisa. O le isi, e tatau ona e sui i le togafitiga faʻaleleia i le tino o fualaau i se fualaau o le 400-600 mg i le aso. Le itiiti ifo le umi o le togafitiga i fualaau aina e 3 masina.

I nisi tulaga, o le tagofia o fualaau faasaina e aofia ai le faʻaaoga umi, o le taimi e fuafuaina e le fomaʻi.

Faʻaiʻuga

- faʻafefe i luga o le paʻu, urticaria, sosolo

- faʻasologa o le faʻafitauli o le tino (faʻalavelave anaphylactic)

afu, vulu, suia i le tofo

-o le afaina o le gasegase, foliga mai e tafe

ipu maʻaleʻale

-e faʻaitiitia le maualuga o le suka (ona o le faʻaleleia atili o le glucose), e mafai ona tuʻu faʻatasi ma le vevela, faʻavasegaina faʻavasegaina eseese, faʻateleina le pala

- tiga o le ulu (faʻavave i luga), faateleina le mamafa o le intracranial, faʻalavelave o le manava (pe a maeʻa le faʻaosoosoina o le tino)

Tafaoga faʻamalosi

Faatasi ai ma le faʻaaogaina o le Espa-Lipon i le inisalini ma le sui o le antidiabetic oral, o le aafiaga hypoglycemic of the latter is enhanced.

O vailaʻau o le thioctic e faʻaputuina ai faʻafitauli faigata e mafai ona faʻaaogaina ma masini suka (mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaifofo o le lapisi).

O le fofo o le fofo e le ogatasi ma le vaifofo o le glucose, vaifofo a Ringer, faapea foi ma fofo e mafai ona fegalegaleai ma le SH-vaega pe faaleagaina alalaupapa.

O le vailaʻau o le thioctic (o se vaifofo mo le faʻafefeteina) e faʻaitiitia ai le aafiaga o le cisplatin.

O le faʻafoega faʻapitoa o le uʻamea, magnesium, meaʻai susu susu e le fautuaina (ia le muamua muamua atu i le 6-8 itula pe a uma le faʻamalositisi).

Faatonuga faapitoa

I le taimi e faia ai le Suʻega-Lipon i tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka, aemaise i le amataga o togafitiga, masani (e tusa ai ma le fautuaga a le fomaʻi) o le mataituina o le toto o le kulukose toto e talafeagai. I nisi tulaga, e manaʻomia se faʻaititia o le faʻaaogaina o le hypoglycemic agents.

I le taimi o togafitiga, e tatau ona matua aloese mai le inuina o le ava malosi, talu ai ua faʻavaivaia le togafitiga o le thioctic acid.

O le vaifofo mo le faʻafefeteina e faʻaaogaina i se auala vavalalata, e aofia i totonu o le 2-4 vaiaso i le amataga o le togafitiga.

Mo le puleaina o le tino, o mea o loʻo i totonu o le Espa-Lipon 600 mg ampoule ua faʻafefeteina i le 250 ml o le 0.9% sodium chloride solution, i le foliga o se faʻapuuga puupuu mo le itiiti ifo ma le 30 minute.

Ona o le maualuga o le gaosiga o le vailaau oona, e tatau ona vave sauniuni le fofo i luma o le pulega, e tatau ona aveese faʻamalama mai le afifiina i le taimi lava lea aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona afifiina le fagu i le pepa uliuli i le taimi o le faʻaoga. O le soifuaga o le vaifofo ua saunia mo le faʻaaogaina pe a uma ona faʻasalaina ma se sodium isotonic sodium chloride solution o le maualuga lea o le 6 itula pe a teuina i se nofoaga pogisa.

Tina ma le lactation

Ona o le le lava o le poto masani i le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e le o faʻamatalaina le Espa-Lipon mo fafine maʻitaga.

E le fautuaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le lactation, aua e leai ni faʻamatalaga i luga o le mafai o le faʻamalosi o le vailaʻau faʻatasi ma susu susu.

Aafiaga i luga o le malosi e ave ai se taavale poʻo masini e ono lamatia

Aumai aʻafiaga o aʻafiaga (faʻamaʻaloga, diplopia, mimiva), e tatau ona ave le tausiga pe a ave se taavale pe faigaluega i masini mili

Faʻasalaga

Faailoga tiga o le ulu, vevela, vili.

O le maualuga e mafai ona mafua ai faʻamatalaga faʻapitoa o le onosaʻi malosi ma suiga i le fatugalemu o le tino (faʻavevesi o le psychomotor ma le faʻamalosia o le lautele), faʻamalosite lactic, hypoglycemia, ma le atinaeina o le DIC.

Togafitiga: o togafitiga faʻapitoa, pe'ā tatau - faʻamalositino togafitiga, fua faʻatatau e tausia ai galuega o totoga taua. E leai se vaifofo faapitoa.

Tagata e Faamauina le Tusi Faamaonia

Esparma GmbH, Seepark 7, 39116 Magdeburg, Siamani

Lauga o le faʻapotopotoga e talia talosaga mai tagata faʻatau i luga o le tulaga lelei o oloa i le Malo o Kazakhstan

Sui o le ofisa o Pharma Garant GmbH

Zhibek Zholy 64, off.305 Almaty, Kazakhstan, 050002

Faailoga mo le faʻaogaina o le Spanish-Lip

E tusa ai ma faatonuga, o le Tus-Lipon ua faʻamaonia mo tulaga nei o tagata gasegase:

  • Polyneuropathies (e aofia ai le maʻisuka ma le inu ava),
  • Maʻi faʻamaʻi (e aofia ai le cirrhosis ma le hepatitis tumau),
  • Faʻasolosolo poʻo le mamafa o le inisiua e fesootaʻi ma le oona i masima mamafa o metale mamafa, musigoo, ma isi.

Ma le isi, o le fualaau faasaina e aoga e faasaga i le atherosclerosis, faʻaaogaina mo togafitiga ma le puipuia o faʻamaʻi pipisi.

Contraindications

Ole-Lipon e le o faʻamaonia mo tagata mamaʻi o loʻo mafatia i le faʻalauteleina o le ava malosi, le kullucose-galactose Malabsorption Syndrome, faʻapea foi ma tagata e leai se lactase i le tino.

I le faʻaeteete, o le faʻaaogaina o le Espa-Lipon ua fautuaina mo tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka - faatasi ai ma le faʻamautuina tatau o le fua o le soʻo o le hypoglycemic. E le tatau i fanau ona aafia i toga-Lipon treatment mo tamaiti ei lalo ifo o le 18 tausaga le matua - ona o le le lava o faamatalaga i le saogalemu o le faʻaaogaina o fualaau faasaina mo lenei vaega o tagata gasegase. Afai ei ai ni faʻamatalaga taua, e mafai ona ave faʻamalosi fualaau e tagata o lenei vaitausaga e tusa ai ma le fautuaga a le fomaʻi, i le amanaʻiaina o le metotia a le tagata lava ia.

O le saogalemu atoatoa o le Espa-Lipon mo le soifua maloloina o le tamaʻi pe a faʻamaonia le faʻatagaina o le fualaau faasaina i le taimi o le maitaga. Afai e tatau ona togafitia se fafine i le Lip-Lipon i le taimi o le lactation, e tatau ona foia le mataupu o le meli le tumau o le pepe mai le susu.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le pulega tutusa o le Espa-Lipon ma fualaau ole hypoglycemic and insulin e mafai ona faatupuina ai le faateleina o le aafiaga o le hypoglycemic - o le faateleina o le lagona o le tino lautele o le tino i le inisalini.

O le faʻaaogaina o le Espa-Lipon e tusa ai ma faatonuga faʻatasi ai ma le alcohol ethyl e faʻaitiitia ai le gaioiga o le gaioiopi. I le vaitau o togafitiga ma le fualaau faasaina, ua fautuaina e aloese mai le gaosia o meaola e aofia ai le ethanol ma le ava malosi.

E le gata i lea, o le gaioiga o le thioctic acid e tusa ai ma le uʻamea uamea na maua, o le mea lea, o le faʻaaogaina o le Espa-Lipon i le taimi e tasi ma vailaʻau o loʻo iai le uʻamea, calcium, ions magnesium e mafai ona faia ma le lua itula ile va o vailaʻau.

O le aveina o le Espa-Lipon ma le cisplatin e faʻaititia ai le aoga o le vailaʻau.

Espa-Lipon, faatonuga mo le faʻaaogaina (Metotia ma fuataga)

E masani lava, e amata togafitiga i iv infusions, sosoo ai ma le fesuiaiga i papa-Lipon. O pusa e faia i le tautala, e aunoa ma le vevela, 30 minute aʻo leʻi 'aʻai 1 taimi i le aso. Laasaga o aso taitasi o le 600 mg. 3 masina aʻoaʻoga E pei ona faatonuina e le fomai, e mafai ona ave le vailaau mo se taimi umi atu.

At maʻisuka pulea e manaʻomia glucosei totonu o le toto. I le taimi o togafitiga, o le faʻaaoga e le aofia ai o le ava malosilea e aveesea ai le aafiaga o le fualaau faasaina.

Fegalegaleaiga

O le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le hypoglycemic e maitauina pe a faʻaaogaina inisalini poʻo vailaʻau faʻalaʻau faʻamalosi.

Faʻaitiitia le lelei Cisplatin i le taimi atofaina ma thioctic acid.

Ethanolvaivai le aafiaga o le fualaau faasaina.

Faʻaleleia le aʻafiaga o aʻafiaga GKS.

O loʻo fusifusia ia metala, o le mea lea tapenaga uʻamea e le mafai ona tofia i le taimi e tasi. O le mauaina o nei fualaau faasaina ua tufatufa atu i le taimi (2 itula).

Lip Lip Lipon

E le tele ni iloiloga e uiga i le faʻaaogaina o lenei fualaau faasaina, aua e le masani ona faʻaaoga le gagana-Lipon e pei o le monotherapy. O le tele o taimi ei ai iloiloga e uiga i lona faʻaaogaina i totonu maʻisuka polyneuropathy. O maʻi latou te matauina o se taimi umi e fesoasoani ai e faʻaumatia le tiga i vae ma vae, susunuina o lagona, "pulumu siamu", gasegase maso ma toe faʻalogo le leiloloa.

At afaina o le ate i le maʻisuka o le fualaau faasaina na fesoasoani i le puleaina masani o le talo ma aveese ai faailoga le tumau. Le faʻamalosia o tagata gasegase na faʻamaonia e ala i auiliiliga (faʻatalanoaga o le gaioiga transaminase) ma uiga lelei o faailo o le ultrasound.

E i ai le faʻamaoniga pe a faʻaaogaina le Faʻaaoga-Lipon i togafitiga faʻapitoa atherosclerosis.

I tulaga uma lava, o togafitiga na amata i le puleaina o le malo (10-20 droppers) i le falemai, ona maua ai lea e le au gasegase le pepa, o nisi taimi o le fualaau o aso taitasi e 1800 mg (3 papa).

O aʻafiaga o le itu, o le siʻosiʻomaga ma le muʻamuʻu e lauiloa i le taimi e ave ai pills ma togafiti faatasi ai ma le pule malosi.

Igoa:

Espa-Lipon (vaifofo mo tui) (Espa-Lipon)

1 ampoule o le Espa-Lipon 300 e aofia ai:
Ethylene bisatsan-salts o le alpha lipoic acid (i le uiga o le alpha lipoic acid) - 300 mg,
Tagata faʻatau: vai mo tui.

1 ampoule o le Espa-Lipon 600 e aofia ai:
Ethylene bisatsan-salts o le alpha lipoic acid (i le uiga o le alpha lipoic acid) - 600 mg,
Tagata faʻatau: vai mo tui.

Toto

I le taimi nei, e leai se faʻalagolago i luga o le saogalemu o le faʻaaogaina o le fualaau faasaina o le Spanish-Lipon i le taimi o le maitaga. O le vailaʻau e mafai ona faʻatulagaina i le taimi o le maitaga e le fomaʻi maʻi pe afai o le faʻamoemoe talafeagai ile tina e sili atu nai lo le ono lamatiaga i le tamaititi.
Afai e tatau ona faʻaaoga le fualaau oona i le taimi o le lactation, e tatau ona feutagai ma lau fomaʻi ma filifili i le faʻalavelave mafai o le susu.

Tulaga o le teuina

E fautuaina le fualaau e teuina i se nofoaga matutu e ese mai le susulu o le la i le vevela o le 15 i le 25 tikeri Celsius. O le Alpha lipoic acid e maualuga lona gaosiga, o lea e tatau ona aveese le amipoule mai le atigipusa aʻo leʻi faʻaaoga.
O le ola ola o le fualaau faasaina e 3 tausaga.
E mafai ona teuina se vaifofo sauniuni i se nofoaga pogisa mo le silia ma le 6 itula.

Tuua Lau Faamatalaga