Lipoic, Thioctic acid (Berlition)

O le gaosiga gaosi e matua afaina lava antioxyidantlea e mafai ona fusifusia faʻamalosi saolotoga saoloto. Alpha-lipoic acids e avea o se coenzyme i le faagasologa o le suiga o mea ua taʻua o aafiaga antioxidant.

O nei mea e mafai ona faʻaalia ai le puipuiga, galuega puipui e puipuia ai siama, puipui mai i le malosi o aʻafiaga o faʻamalosi, lea e faia i le taimi o le gataifale, poʻo le taimi o le pala o meaola mai fafo (e aofia ai mamafa mamafa).

O le gaioiga malosi o loʻo aʻafia i le mitochondrial metabolism vailaʻau i totonu o le masini. E ala i le faaosofia o le faʻaaogaina o le kulūkose, o le gaioiopi o loʻo mafai ona faʻaalia le synergism i inisalini. I maʻi ma maʻisuka o se suiga i le maualuga o le maualuga o le pyruvic acid i totonu o le toto ua faamauina.

E tusa ai ma le masini ma le natura o aʻafiaga o meaola oona, o le mea galue e tutusa ma B vitamini. O le mea galue malosi e iai lona lipotropic effect, lea e faʻaalia ai lava i le saoasaoa o faiga faʻaaoga e faatatau i le lipids i le tino o le tino. Lipoic acid e mafai ona faaosofia ai le fesuiaiga o mea mama mai le ate i ituaiga eseese o le tino.

Mo se fualaau faasaina, o le natura o le aafiaga o le faamamaina pe a faʻaaogaina suauu mamafa ma i le tulaga o isi mea oona. E suia e le thioctic acid le cholesterol metabolism, faʻaleleia le tulaga lautele ma le galue o le ate.

Faailoga Lipoic Acid

O fualaau e masani ona faʻaaogaina i le togafitiga o togafitiga o le tino, le tino o le tino, ma ava malosi ma le inisua, o le maʻisuka, e faafaigofie ai le gasegase o le kanesa.

  • o le hepatitis tumau i le taimi galue,
  • chronic pancreatitis faasaga i le tulaga o le ava malosi,
  • masani cholecystopancreatitis,
  • gasegase o le ate
  • inupia ma le mamafa o metale, palu moe, carbon, carbon tetrachloride, mushrooms,
  • vailaʻau vailaʻau vailaʻau faʻateleina lanu,
  • lepatic cirrhosis,
  • maʻisuka polyneuritis,
  • ava malosi polyneuropathy,
  • pulu fua mata,
  • gaʻo gasegase gaʻo,
  • dyslipidemia,
  • fefaʻatauaiga atherosclerosis.

I le faagasologa o togafitiga Prednisone o le vailaʻau e galue o se faʻasolosolo ma le synergist e puipuia ai le atinaʻe o le "faʻasolosolo maʻi," o le faʻaitiitia malie o le fua o le glucocorticosteroid.

Lipoic acid mo le gau o le mamafa

O le faiga o le gaioiga o le mea galue e mafai ai ona e faʻaaogaina fualaau e faatea ai le mamafa o le mamafa. O le aafiaga e sili atu ona faʻailoaina ao taʻalo i taaloga. Lipoic acid e mafai ona faʻaosoina ai le gaʻo gaʻo, ae e le mafai ona faʻamumu atoatoa uma gaʻo gaʻo, ona matua manaomia ai lea o le tino faaletino.

Musika gaosi "tosina" meaʻai i le taimi o aʻoga, ma o le thioctic acid e mafai ona faʻaleleia atili ai le malosi, faʻaleleia le susunuina o le gaʻo ma faʻapupulaina le aoga atoatoa o le gaioiga faaletino. O le faʻasolosolo faʻatasi e mafai ai e oe ona ausia le taunuuga silisili.

Slimming Lipoic Acid Dosage

E masani lava, 50 mg o le fualaau faasaina ua lava. O le pito i lalo ifo o le 25 mg. Le taimi pito sili ona aoga mo le tagofia o fualaau faasaina e maua ai taunuʻuga aupito maualuga i le tau faasaga i le mamafa mamafa:

  • ao lei amataina pe a maeʻa le taeao o le taeao,
  • i le taumafataga mulimuli o aso uma,
  • pe a maeʻa aʻoaʻoga, gaioiga faaletino.

O le vailaau faʻamalositino e galue lelei ao maliu ma i le taimi lava e tasi e galulue faʻatasi ma vasega i le falemaʻi. I luga o faʻasalalauga masani, e maua ai e le aufaimea se mea lilo: o le fualaau faasaina e sili atu ona lelei pe a ave meaʻai carbohydrate (semolina poʻo falalati, keke, pi, pi, falaoa).

Bodybuilding Lipoic Acid

E tele lava i le tino, o le thioctic acid ua tuufaatasia ma Levocarnitine (Carnitine, L-carnitine) Lenei amino acids o se aiga o le vitamini B, ma e mafai ona faʻafouina le gaʻo gaʻo. Levocarnitine lafoaia mai gaʻo mai i sela, faʻaosofia ai tupe faʻaalu.

Faʻaiʻuga

  • diarrheal syndrome,
  • tiga matuia
  • taʻavale
  • anaphylactic reactions,
  • paʻu o le paʻu,
  • vili
  • gaogao
  • faateleina aʻafiaga faʻapipiʻi,
  • gasegase o le glucose metabolism (hypoglycemia),
  • afaina i le ituaiga migraines,
  • urticaria,
  • sasaa,
  • agavaʻa mo totoga (faatasi ai ma le faaletonu o galuega peleti pepa),
  • vailaau vavalalata,
  • diplopia,
  • faigata le manava.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Lipoic acid i papa

Totonu o le 30 minute ao leʻi faia taumafataga. E le mafai ona gaui ma gaosi pusa. Laʻau o aso taitasi: 1 papalama 1 taimi i le aso (300-600 mg). O le togafiti togafitiga e maua i le aveina o le 600 mg i le aso. I le lumanai, e mafai ona vavae le fualaau.

At faʻamaʻi o le ate faʻatonu pepa: e oʻo i le 4 taimi i le aso, 50 mg mo le masina. O le vasega lona lua e mafai ona faʻatinoina peʻa uma le masina e tasi.

Faʻafofomaʻisuka neuropathy mapolyneuropathy ava malosi: amata i le iniseti le tui ma le fesuiaiga i se pepa lapopoa o le 600 mg i le aso.

Fegalegaleaiga

O le vailaʻau e mafai ona faʻaleleia ai le aʻafiaga o fualaau o kullucocorticosteroid. Faʻailogaina o galuega ua taua Cisplatin. O le vailaau faasaina e faaleleia ai le aafiaga o sui o le hypoglycemic (oral), insulin.

E le fautuaina le faʻaaogaina o vailaʻau faʻasaina (ionite, magnesium, uʻamea) ona o le malosi o le Lipoic acid e fusia ai metals.

I le tulaga o se manaʻoga ogaoga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e fautuaina le tausia o se vaitau taimi (a itiiti ifo ma le 2 itula). Ethanol metabolites ma na te faʻavaivaia le aʻafiaga o le gaioiopi.

Faamanuiaga ma le afaina

O le Lipoic acid o se vaifofo masani ma vaitamini. E fesoasoani i le faʻamaoniaina ma le faʻavavevaveina o metabolic processes, e faʻamalosia ai le pancreas, aveese le toxins mai le tino, faʻaitiitia le toto suka, faʻaleleia le ata vaaia, ei ai le aoga aoga ile galuega fatu, faʻaititia cholesterolfesoasoani e faʻamaonia le mamafa o le toto.

Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le Lipoic acid, o le faaitiitia o le mamafa o le le lelei o mea e tutupu e tupu pe a uma chemotherapy i tagata gasegase.

O fualaau faasaina ei ai lona aafiaga aoga i le setete o namu endings faaleagaina ona o le maʻisuka. E seasea lava, faatasi ai ma le faʻaaogaina o vailaau, o le a le faʻaalia ai ni uiga le lelei.

Faʻamatalaga e uiga i le Lipoic Acid mo le Lisi Oloa

E tele iloiloga. E leʻi lagona e se tasi le leai o se aoga, tausia o latou mamafa, e ui lava e masani ona tago i fualaau. O nisi tagata e matauina o le aveina o le Lipoic acid faatasi ai ma le mamafa o mamafa cardio ma le mulimuli i se taumafataga faapitoa e mafai ona faaitiitia le mamafa e aunoa ma le faaleagaina o le soifua maloloina o se tagata.

O tagata maʻi maua i le maʻisuka latou te tusia e faapea o le vailaau e mafai ona faʻaititia ai le matuia o le le lelei o le faʻaaogaina o le tino o le hypoglycemic (i nisi tulaga na mafai ona faʻaititia le fua) ma faʻaleleia atili le soifua maloloina.

Pharmacokinetics

Suiga ma tufatufaga

O le / / i le folasaga o Cmax o le 25-38 μg / ml ma e ausia i le 10-11 minute, AUC - e tusa ma le 5 μg x h / ml.

Vd - e tusa ma le 450 ml / kg.

Metabolism ma le faʻamalosi

E i ai le aafiaga o le "uluaʻi fua" e ala i le ate. O le faʻavaeina o metabolites e tupu mai o se taunuuga o le faʻamaʻiina o le kuluga o le itu ma le faʻamalosi. O le vailaʻau o le thioctic ma ona metabolites ua faʻateleina i le urine (80-90%).

Faʻasologa o mea

I totonu, 600 mg (2 papa) o loʻo faʻatulagaina i le aso. O fualaau e ave i luga o se manava e leai se aoga, e tusa ma le 30 minute ao le i faia le taumafataga muamua, e aunoa ma le vevela ma le inu tele o vai. O le umi o le vasega o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi taitoatasi.

Tali mo tui:

Ole fua ole aso ole 300-600 mg (1-2 ampoules). 1-2 ampoules o fualaau faasaina (12-24 ml o le vaifofo) ua faaitiitia i le 250 ml o le 0.9% sodium chloride solution ma ua afaina i totonu mo le 30 minute.

I le amataga o le faagasologa o togafitiga, o le vailaau oona e faia i luga o le vavalalata mo le 2-4 vaiaso. Ma, e mafai ona e faʻaauau pea ona ave le thioctic acid i totonu i totonu o fualaau i se fualaau ole 300-600 mg i le aso.

Faʻamataʻuga itu

Mai le faʻaogaina o meaʻai: atonu (pe a uma ona 'ai) - dyspepsia, e aʻafia ai gaioiga, vulu, paʻu o le fatu.

Mai le itu o le metabolism: atonu o le hypoglycemia (ona o le faʻaleleia atili o le kulūkose).

Mai i le itu o le tino tutotonu: e seasea ona tupu - faʻalavelave, diplopia, faʻateleina / i le folasaga, lagona o le vaivai i le ulu (faʻateleina le mamafa o le intracranial) ma faʻafitauli o le manava, e mafai lava.

Mai le faʻavae toto: e seasea ona maua - petechiae i luga o le paʻu ma le mucous membranes, thrombocytopathy, faʻavave o le tino (purpura), thrombophlebitis.

Tali atu i le Allergic: atonu o le urticaria, faʻaogaina o le faʻafitauli o le tino i le faʻalavelave o anaphylactic.

Faʻaauau i le lotoifale: atonu - mu i le nofoaga o tui.

Faatonuga faapitoa

O tagata mamai e maua i le maʻisuka e manaʻomia le mataʻituina pea o le toto o le kulukose, aemaise i le amataga o le togafitiga. I nisi tulaga, e tatau ona faʻaitiitia le fua o le insulin poʻo se vailaʻau o le hypoglycemic oral e faʻafefe ai le atinaʻe o le hypoglycemia.

O tagata e maua le Berlition 300 e tatau ona aloese mai le inu ava.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

In vitro, thioctic (α-lipoic) gasegase faʻamalosi ma mea faʻapipiʻi maʻa (faʻataʻitaʻiga, cisplatin). O le mea lea, faatasi ai ma le faʻaaogaina tutusa, o le faʻaitiitia o le aafiaga o le cisplatin e mafai.

O le suʻesuʻeina 300 e faʻapupulaina ai le aafiaga o le hypoglycemic o le inisalini ma le oral hypoglycemic agents.

Faatasi ai ma le faʻaaoga faʻaaogaina o le ethanol ma ona metabolites e mafai ona faʻaititia ai le togafitiga o le fualaau oona Berlition 300.

Faʻavae, fomu ma le afifiina o fualaau faasaina

  • Gaioiga: 60, 120 poʻo le 200 mg o le α-lipoic acid
  • Vaega o ausilali: MCC, E 572 (fualaau faisua), E464 (fualaʻau), masima masima o le sodium ia-oe (anti-caking agent).

O le sauniuniga e aofia ai: paluga, falaoamata o saito, ituaiga o meaʻai susu, soya, fefete, masima, suka, mea manogi manogi, suamalie, preservatives ma vailaʻau.

Faaopoopoga i foliga o paʻu paepae. O le lanu ma le manogi o le faʻatumu e mafai ona fesuisuiai e fuafua i le lelei o mea masani e faʻaaogaina. O le fualaau faasaina ua afifiina i ni vaega se 30 i fagu e le mama. O le avanoa i le va o capsules ma le paʻu tapuni e faatumulia i le fulafula, o le fagu ua tapunia ma se tapuni uʻamea, o luga o luga o le mea o loʻo i ai se faailoga faʻafefe o le igoa o le kamupani Solgar.

Faʻamatalaga o le Solgar Alpha-Lipoic Acid (faʻamatalaga puupuu e uiga i le tuufaatasiga ma le faʻaaogaina o meaʻai, isi faʻamatalaga) tuʻuina i luga o le igoa, faʻamatalaga i le aso faʻasaʻo ma le aso e muta ai le lolomiga i le pito i luga o le mafai. O loʻo faʻapipiʻi le pusa pusa i le afifiina o plastika.

Pills

I le tuufaatasiga o le 1 laulau.:

  • Mea gaosi gaosi: 600 mg o le α-lipoic acid
  • Tagata faʻatau: MCC, fatu cellulose, vailaʻau faʻasaina, aerosil, magnesium stearate, plant glycerin.

E le maua i le sauniuniga: saito, soya, kuluna, mea fefete, oloa gaosiga, masima, suka, gaʻo faʻafefiloi, suamalie, preservatives, vailaʻau.

Tau faʻatatau: 60 mg (30 pcs.) - 865 rubles., (60 pcs) - 1227 rubles.

Lamea lanu samasama, foliga o le capsule. 50 fasi vaega o loʻo afifiina i totonu o fagu malulu. Ua nonoa le ua i se uʻamea, ua uʻamea le ufiufi, i luga o luga o loʻo i ai se faʻailoga tauagavale Solgar. O faʻamatalaga uma e uiga i fualaau faasaina ua tuʻuina i luga o le igoa o le siaki. O loʻo faʻapipiʻiina le fagu i se ata cellophane.

Faamalologa meatotino

E ui lava ole Alpha Lipoic Acid Solgar e le o se vailaʻau, ae o se mea faʻapitoa, o lona aʻafiaga e mafai ona faʻatusatusa i se togafitiga. O le gaioiga malosi o le α-lipoic acid (ALA). E talafeagai mo le tino i le faagasologa o le malosi o loʻo faʻavae i mitochondrial sel. E fesoasoani foi i le faʻapupulaina o le glucose i totonu o le maso ma o le taimi lava lea e faʻaitiitia ai lona faʻasoa i suauʻu gaʻo, lea e puipuia ai le faʻavaeina ma le teuina o gaʻo gaʻo.

Ae o le mea sili ona taua, o le ALA o le antioxydant sili lea ona malosi i le solubility i le vai ma gaʻo. O lenei meatotino e avea o se tuufaatasiga tulaga ese, talu ai ona o le vailaau e faʻavaivaia ai vailaʻau faʻasaina saoloto, e puipuia ai le faʻavaeina, faʻamalosia ai siama faʻamau. E le gata i lea, o le fausaga o le ALA ma lona telē e saofagā i le puipuia o siama mai toxins ma radical free mai totonu ma fafo. E sili ona tāua i le auala lea e puipuia ai e le ALA le DNA nuclei mai le faʻaleagaina mai ia i latou.

I le taimi lava e tasi, o le ALA e iai sona aafiaga aoga i le ate, aua e puipuia mai aʻafiaga. O le ALA e fusifusia i metala mamafa, pe a maeʻa ona faia ia chelates ua matua aveeseina mai le tino. O se taunuuga, o aʻafiaga o le tupu mai o le kanesa, fatu faʻapitoa o le fatu, le faʻapupulaina o faʻamaʻi ma le neuropathy o le maʻisuka ua faʻaitiitia, ma o faʻagasologa o le soifuaga faanatura ua faʻagesegese, ua faʻamalosia le puipuiga.

Talu ai o le autu autu o le aano masani o aano o manufasi ma manu, o Alpha Lipoic Acid, o se punavai o le vaitamini N, e taua faapitoa mo vegans ma tagata ua faamalosia e mulimuli i se taumafa malosi. Soo se meaʻai uma e maua mai i meaʻai

Metotia o le talosaga

Capsules

E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaogaina, e fautuaina e ave capsules i aso uma, 1 i le taimi faatasi ma meaai poʻo le taimi lava e uma ai. E tatau ona manatua i le mafaufau o mea o loʻo i ai i totonu o le mea e ese ai, e eseese, o le mea lea, ia fuafua po o le a le vailaau e sili ona manaʻomia ma se fomaʻi. O le manaʻoga e faʻaopopo le tele o tui e fuafua foi e se fomaʻi.

E fautuaina e le kamupanī le ave:

  • Caps. 120 mg: 1 pc. x 4 p ./d.
  • Caps. 200 mg: 1 pc. x 2 p ./d.

O le umi o le aʻoga e mai le 1 i le 3 masina, pe a manaʻomia, e toe faia pe a maeʻa.

Pills

E fautuaina e ave suʻega a Solgar i aso uma, 1 taʻitasi. Faʻaaliga - faʻatasi ai ma meaai. Taimi o le aʻoga - faʻalagolago i faʻamatalaga.

I le taimi o le maʻitaga ma le susu

O suʻesuʻega faʻapitoa o le faʻaaogaina o le alpha-lipoic acid i le taimi o le maʻitaga e leʻi faʻataunuuina, o lea e leai se faʻamaoniga o le saogalemu o meaʻai faʻalaʻau meaʻai mo le atinaʻe o le tamaititi. Faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maitaga.

E tatau foi ona lafoaia e tamaitai lapatai ia meaʻai i le taimi o le lactation.

Contraindications ma Puipuiga

O le Alpha-lipoic acid e faʻatagaina e ave ma:

  • O se maualuga maualuga o le faʻalogo poʻo le le atoatoa o le tino o loʻo iai vaega
  • Toto
  • Lactation
  • I lalo o le 18 tausaga.

Faatonuga faapitoa

Afai ei ai ni faʻafitauli faʻalesoifua maloloina, poʻo le togafitiga o le tagata, o loʻo i totonu o se tulaga faapitoa e mafai ona manatu o se mea e faʻasaga ai, ona muamua lea o le suʻega alpha-lipoic acid, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi pe inu pe leai.

E le fautuaina le ava malosi i le faagasologa o le acid alpha-lipoic, talu ai o le alcohol ethyl o se itu taua tele mo le faaleagaina o le togafitiga o togafitiga. Afai o le fualaau faasaina ua faatonuina i vasega, ona tatau lea ona taofia le ava mai le ava malosi i taimi o malologa.

Fesootaiga i fualaau faʻasaina

Tau i falemaʻi i luga o le initaneti: 3697 suʻe.

O faatonuga mo le alpha lipoic acid e le o taʻua ai uiga o le taliaina ma isi vailaʻau.Ae ui i lea, e iloa o le lipoic (thioctic) acid, pe a ave faʻatasi ma ni vailaʻau faapitoa, e mafai ona suia o latou aafiaga. O le mea lea, e ao ona faʻaeteete i le taimi e maua ai le cisplatinrapy, talu ai e mafai e le vailaʻau ona faʻaititia lona aoga faʻamalosi.

E tatau foi ona manatua i le mafaufau o le apalai o le meatotino o le fusifusi o metala, o lea e tatau ai ona faʻaeteete pe a faʻatasi ma sauniuniga e aofia ai le uʻamea, magnesium, calcium, ma isi, ma ia vaʻaia foi le malologa i le va o fua o meaʻai susu.

O le thioctic acid e faʻaleleia ai le aafiaga o le inisalini ma le faʻaaogaina o le suka. O le mea lea, pe a faʻaaogaina le kulifa-lipoic acid i le taimi o togafitiga o le maʻisuka, ona faʻatupulaia lea o le glycemic control ma manaʻomia le fetuunaiga o fua.

O aʻafiaga ma faʻalavelave

O faʻamaumauga mai lenei gaosimea e tatau ona lauiloa aua e maualuga, ma, o se tulafono, e le afaina ai le tino (i lalo ole suʻega). Ae, pei o soʻo se vaifofo, i nisi o gasegase e mafai ona faʻaosofia ai mea e le manaʻomia.

O le tele lava o taimi latou te faʻaalia ai o ni mea faʻapitoa (e aofia ai le naʻo, vomiting, maʻi o le ogaumu, fatu o le fatu), faapea foi ma aʻafiaga leaga (faʻavevesi), aʻafiaga (faʻafuaseʻi anaphylactic), faʻaititia le glucose (hypoglycemia),

Afai e leaga lou soifua maloloina, e tatau ona e faʻamalo le vailaʻau, ma faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi.

I le faagasologa o le pulega e le tatau ona tutoatasi mai le fua fautuaina. O le faʻalavelave poʻo le fuafua lelei o le tele o fualaau faasaina e mafai ona faʻaosofia ai le faʻalavelave i le gaioiga o le vaega o meaʻai (oona, manava manava), faʻaalia o le paʻu.

Afai e te masalomia se faʻalavelave, e tatau ona fufulu lou manava, tuʻuina atu le malala manaia. Afai e manaʻomia, faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

Alpha lipoic acid

Evala (RF)

Tau: (30 pulou) - 347-366 rubles.

Faʻaopoopoga o meaʻai faʻasagaga e maua ai le 100 mg o le vailaʻau i le 1 capsule. O le gaosiga e faʻaaogaina ai le maualuga o punaoa mataʻitusi o le gagana German.

O loʻo fautuaina le faʻamalosia e avea ma punavai o vaitamini, mo puipuiga mai faʻasalaga saoloto, matua.

E mafai ona ave capsules mai le 14 tausaga. Polokalame Faʻatonu: i aso uma mo le 1 pc. i totonu o le 1 masina.

Faʻamatalaga:

  • Lelei lelei
  • E mafai ona tuʻuina atu i tamaiti
  • Fesoasoani i le vaivai
  • Taugofie le tau.

O se ofo mai se tagata gaosi lauiloa mea taumafa

Lipoic acid o loo i ai i le toetoe lava o siama uma o le tino. Afai e te le mauaina se aofaiga o le ALA i le tuufaatasiga o meaai, o le faaletonu o le a aafia ai le tele o auala taua. Meaʻai e maua i le laveaʻi.

O se oloa e pei o le Solgar's Alpha Lipoic Acid e fesoasoani ia te oe e aloese mai le tele o faafitauli. Faʻaopoopoga ei ai le aoga lautele aoga, faʻaleleia mafaufauga ma faʻagesegese le faagasologa o le soifua matua. Faatonuga mo le vailaau faʻasaina e aofia ai se lisi tele o faʻamatalaga. Aisea ua manatu tele ai le acid alpha-lipoic? Auiliiliga o le a fiafia i tagata uma e popole i lo latou soifua maloloina.

Faʻaopoopoga meaʻai faaopoopo

Lipoic acid e faatatau i coenzymes ma antioxidants natura. E taua tele o le vai ma le gaʻo gaʻo. Ona o lenei mea, o le a sosolo lelei le gaʻo i totonu o le paʻu o le cell ma galuega i totonu o se vai.

I lalo o le faatosinaga o le vitamini N, o le aʻafiaga o faʻamalolo saoloto e faʻamavaeina. Taumafa masani mai Solgar o se oloa kosher. E faʻamaonia e le kamupanī le lelei o ana oloa. O le meaʻai ole taumafataga ole saogalemu atoatoa, aua e leʻo iai ni vaega faʻaleagaina. E manaia tele mo tagata vaovao.

Alpha Lipoic Acid - o se auala e faʻatumu ai gaʻo i meaʻai ma se auala e lagolago ai le tino.

Faʻaalia tagata

Ona o ona uiga tulaga ese, o le alpha lipoic acid o loo i ai se aafiaga taua i luga o le tino.

  • ei ai lona aʻafiaga,
  • neutralizes toxins e faaleagaina ai le ate,
  • faʻaleleia le fesuiaiga o mea inu gaʻo i le malosiaga faʻaagaga,
  • faʻaitiitia le toto kullukose
  • faʻaitiitia le toto, ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le gasegase,
  • lagolagoina le soifua maloloina o le tino,
  • faʻaleleia le faʻaaogāina o vitamini C ma le E,
  • auai i le tele o gaioiga o meaola,
  • ei ai sona aʻafiaga i le toe faʻafouina o le kulutathione,
  • faaleleia le aafiaga o le coenzyme Q-10,
  • puleaina le teuina o gaʻo i totonu o le tino,
  • e maua ai se siʻitia o le malosi,
  • faʻaosofia le faiai
  • taofi faiga faʻaoga,
  • faʻaitiitia le lamatiaga o le kanesa.

O a tulaga e talafeagai ai le faʻaaogaina o se mea e faaopoopo i mea taumafa?

O le a fesoasoani le suauu alpha lipoic acid e fesoasoani ai e taulimaina le tele o faafitauli. O le faʻatonuga e tuʻuina atu ai le manatu manino e uiga i faʻamatalaga mo le faʻaaogaina:

  1. Puipuiga o le matua matua
  2. tauivi ma suiga vave o tausaga,
  3. lagolago o le tino ma le le paleni,
  4. le manaʻoga e faʻaosofia le galue puipuia,
  5. siaki o le tino (faʻavae musika),
  6. maʻisuka togafitiga
  7. maʻi o le ate (aofia ai le hepatitis ma le cirrhosis),
  8. oona o le tino ma toxins,
  9. taimi o le toe faʻaleleia pe a uma le faʻasolosolo,
  10. afaina o le neurological
  11. faafitauli i le cardiovascular system,
  12. faaitiitia i le pasene o faaaliga
  13. le lelei le faatinoga, vaivai le tumau,
  14. malosi malosi faaletino (mo se faataitaiga, aʻoaʻoga).

O le leai o se ALA e lagona manino i mataupu sili atu. O le le lava o le vaitamini N e taʻitaʻia ai le gaʻo o le ate, le lelei le gaosiga o bile. O se filifiliga e pei o le atinae o le atherosclerosis e mafai foi. Faʻapitoa i le le atoatoa o le lipamide o le faʻaopoopoga o le gaʻo o le tino. Ma o faʻailoga e mafai ona faʻateleina le faʻaleagaina, leai o se faʻapotopotoga, vaivai.

Alpha Lipoic Acid e faʻatagaina oe e ausia le taunuʻuga aupito maualuga i le taimi sili ona puupuu. O faʻamaoniga malosi o le iloiloga a tagata faʻatau. I faʻamatalaga, e masani lava ona i ai faʻamatalaga e mulimuli ane i le lua-tolu-vaiaso aʻoga ei ai ni taunuʻuga moni.

Fautuaga mo le faaaogaina

E pei o le tele o meaʻai paleni, o le alpha lipoic acid e faʻaaogaina i meaai. O le numera o capsules e tatau ona foloina i le aso e faalagolago i le faʻaogaina o le mea galue malosi. E masani lava 1-2 fasi vaega e manaʻomia. O le faletalimalo e tatau ona faatulagaina. O lona uiga, e tatau ona e inu i le faʻaopoopoga aso uma seia oʻo i le faaiuga o le vasega.

Pepa o le faʻamalolo ma le tuʻuina atu

Solgar Vitamin N o loʻo avanoa i ni vailaʻau eseese. Faafetai i lenei, e mafai ona filifili se filifiliga talafeagai. O fomaʻi o loʻo tuʻuina atu nei e maua ile iHerb:

I le faʻaopoopoga i le thioctic acid, o le mea autu, e faʻaaogaina tagata o le tagata i le tuufaatasiga o le oloa. O isi mea e aofia ai:

  • microcrystalline cellulose,
  • magnesium stearate,
  • fualaau faisua.

E leai ni mea e afaina i le meaʻai faaopoopo. O lenei mea e mafai ai e oe ona fai se faʻatau e aunoa ma le fefe.

O oloa a lenei gaosimea e maua i le lautele o tagata faʻatau. E mafai ona e faʻatau ALK mai Solgar i vailaʻau faʻataʻitaʻi ma e ala i luga o punaoa i le initaneti. O nisi taimi e ofoina atu le vailaʻau faʻatasi ma isi fualaau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaleleia le faʻaleleia pe afai e te inu i le bioflavonoids i le taimi e tasi. E le gata i lea, e mafai e fomaʻi ona faʻamatalaina se faʻaoga tutusa o Omega-3 coenzyme q10.

Le auala sili ona taugofie e faʻatau ai vailaʻau mai le kamupani Solgar i luga o le upega tafaʻilagi a le American online store iHerb.

Talosaga a le tagata e fai ma faʻamaoniga o uiga lelei

O le tele o manaʻoga ma le maualuga o faʻatauga o tagata faʻatau o se faailoga lea o le tulaga lelei o se faʻaopoopoga mea taumafa. E tuua e tagata ni faʻamatalaga lea latou te faʻasoa atu ai o latou aafiaga i le aoga o le lipoic acid mai Solgar. I le faʻatulagaina o se poloaiga mo Ayherb, e mafai ona e faitau i iloiloga. O nai faʻataʻitaʻiga o tala moni e faʻamaonia oe i le filifiliga saʻo e sili atu nai lo se faʻamatalaga mai le gaosi oloa poʻo le faʻamatalaga o se uiga faʻalauiloa.

Antonina, 32 tausaga

Sa ou faatauina mai le Alpha Lipoic Acid mo tina. Sa faʻaaogaina e Solgar ia meaʻai faʻapitoa ia te ia muamua ma taimi uma na ola ai le faʻamoemoega i faʻamoemoega. Sa faatauina e le ALA ma le faʻamoemoe o le a fesoasoani le oloa i le tina e pulea lona suka toto. Sa maua o ia i le maʻisuka mo le tele o tausaga. E ui lava i se taumafataga faifai pea, o vaitaimi o le faʻavavevave na tutupu. O le faʻaaogaina o meaʻai e sili atu ona lelei na faamanuiaina ai. O faʻataʻitaʻiga o suʻega e faʻamalosia. Ole numera o le inisalini o inisua ua faʻaitiitia faʻaititia. O le faaleleia o le soifua maloloina, ua mou atu mafaufauga faaletonu, ma ua faateleina le puipuiga. E masani ona taofia e Tina ia mafatiaga mai le malulu ma faamaʻi viral. Na te mitamita ua faigofie ona ala i le taeao, ma e lagona le fiafia i le aso atoa. E le gata i lea, ei ai suiga i foliga vaaia. I le masina talu ai, ua iloa ai le laʻitiiti o tina. Solgar, e pei o taimi uma, na ola e tusa ai ma lona faʻamaonia. O le a tatou faatauina faʻatau oloa mai lenei gaosimea i le lumanaʻi!

Na faia e loʻu toʻalua au faʻaaoga se fesoasoani mai le Solgar. E masani lava ou masalosalo i na oloa. Ae na viiviia e loʻu toalua le lipoic malosi tele na ou fiu ai. O lenei ua ou faafetai i loʻu uso pele mo le tausiga ua faaalia. E foliga mai o le vitamini N o loʻo i ai se aoga aoga i le soifua maloloina ma faʻaleleia le gaioiga o le faiʻai. Na ou lagonaina atoatoa ia te aʻu lava ia. Ua faigofie ona taulai atu i galuega. Ua le fiafia e popole i mea taufaaleaga. O faaiuga e tuʻuina mai e pei o latou lava. I le afiafi, o loʻo i ai pea le malosi. Ou te le o toe lagonaina le lemoni ua maeʻa pe a maeʻa le aso faigata. Ma le isi, i le taimi atoa o le tau malulu e leʻi maʻi. Ae i totonu o le ofisa na sili atu ma le tasi le faʻasoesa. Mai lenei mea, na ou manatu ai o le mea faaopoopo meaai na aafia ai le galuega fesoasoani. O le mea e ofo ai, o le gaioiopi o le gaioiola e faia tutusa e pei ona faʻamatala mai e le kamupanī. O lona manatu na suia tele. Na oo lava ina ou fiafia i mea o isi vitamini Solgar.

Alexandra, 41

Na tuʻuina mai ia te aʻu e le fomaʻi le Vitamin N. Tatala mo se fesoasoani faaopoopo mai Solgar. Ua ou faalogo e uiga i le lelei o oloa mai lenei gaosiga. O le gasegase o le lipoic acid na suia ai loʻu olaga mo le lelei. Sa masani ona ou vaivai, i taimi uma ou te galo ai e uiga i se mea taua, i le taeao e le mafai ona ou aluese mai le moega, na ou mafatia mai le le atoatoa o le soifua maloloina. Alpha Lipoic Acid i nai vaiaso na fesoasoani e galo ai le tele o faafitauli. Muamua, ua tumu au i le malosi ma le malosi. Lona lua, e le lava le mafaufau. Na ia matauina foi ua faigofie ona taulai atu i le mea e tasi, e oo lava mo le tele o itula ile laina. Tolu, ua faaleleia le galuega a le loto. O le tafaoga o aso faaletonu i aso uma e le toe faalavelave ia te oe. Lona fa, ou te iloa suiga i foliga. E foliga mai o le mafiafia na amata ona mataʻina ma lanu le paʻu. E leai se masalosalo o le a ou toe faʻatulagaina le meaʻai faaopoopo

E taua le faʻalogo i se oloa e pei ole Solgar lipoic acid pe a manaʻomia e se tagata le lagolago malosi. O faafitauli o le soifua maloloina e sili atu le faigata ona fofo nai lo le puipuia.

E le tatau ona faʻatali mo faʻalogo. O capsules e mafai ona faʻaaoga e puipuia ai le faaletonu o le ALA. O oloa mai le Solgar ei ai se natura masani ma e saogalemu atoatoa mo le tino. E leai se lamatiaga i le faʻafesoʻotaʻiina o se fesoasoani faʻalautele. Ma e leai se masalosalo e uiga i aoga aoga!

Mea aoga

O le thioctic acid o se faʻaopoopoga meaʻai masani i itu uma o la tatou paneta. E tatau ona taua o le antioxydant sili ona malosi ma le "fili o le cholesterol." O le faʻamalologa o le faʻaaogaina o mea taumafa e mafai ona ese. E gaosia e le au gaosiga i totonu o fualaau (12-25 mg o le lipoate), i le foliga o se faʻaoga e faʻaaogaina mo le iniseti, e pei foi o se vaifofo mo le pata (i ampoules).

A faʻaaogaina le acid alpha-lipoic, o lona manuia e faʻaalia i le puipuiga o siama mai aafiaga o le faʻamalosi o gaoioiga o faʻamalosi faʻamalosi. O ia mea o loʻo faia i le gataifale eletise poʻo le pala o mea mai fafo (aemaise lava metala mamafa).

E tatau ona maitauina o le lipamide e aofia ai i le intabellular metabolism. I tagata gasegase o loʻo faʻaaogaina le gaioiopi, o le faʻaaogaina o le kulukose e faʻaleleia ma le faʻaogaina o le acid pyruvic i le palasia o le toto.

Mo le maʻisuka, ua fautuaina e fomaʻi fualaʻau lipoic acid vitamin e puipuia ai le atinaʻeina o le polyneuropathy. O lenei igoa o lona uiga o se faʻalapotopotoga o faʻamaʻi pipisi e aʻafia ai aʻafiaga o le namu i le tino o le tagata. O aʻafiaga e pei o le faʻalavelave ma le tingling i pito maualalo ma pito i luga o le tele o mafuaʻaga e mafua mai i le alualu i luma o le polyneuropathy o le maʻisuka.

Ae peitai, e le naʻo le faʻamaʻi lea e faʻamaonia ai le gaioiopi. O aoga aoga o se mea faaopoopo o mea taumafa ua tufatufaina i le togafitiga o ia ituaiga o maʻi:

  1. Faʻasalaga o le vevela.
  2. Faʻasologa o le gaʻo (faʻafitauli o le ate, hepatitis, cirrhosis).
  3. Faʻailoga pancreatite
  4. Faʻafitauli leaga.
  5. Faʻasaʻu uʻamea mamafa.
  6. O le polyneuropathy o le vai inu.
  7. Atherosclerosis o vaʻa o le loto.
  8. Faʻafitauli e fesoʻotai ma le gaioiga a le faiʻai.
  9. Paʻu o le paʻu (faʻaleagaina, vevela, vevela tele).
  10. Lafoaia o puipuiga a le tino.

I le faʻaopoopoga i faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o le acel-lipoic acid, o le mamafa tele foi e vavae ese. O se oloa masani e faʻaitiitia ai le mamafa o le tino e aunoa ma le mulimuli i se meaai malosi ma le faʻaauau pea o le tino.

O le vitamin N e iai foʻi sona toe faʻafouina. O vailaʻau e aofia ai le thioctic acid faʻamalosi ai matafefe ma toe faʻafouina ai le paʻu o fafine.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

E ui lava i le mea moni e le o se vailaʻau o le thioctic acid, e manaʻomia e le tagata maʻi ona faʻafesoʻotaʻi se endocrinologist aʻo le i tagofia se vailaau faasaina.

O le mea e masani ai, o laʻau o le auala sili lea ona faigofie o le faʻaaogaina o le acid alpha-lipoic. E faʻapefea ona faia ni meaʻai faʻalaʻauina ina ia mafai ai ona maua se taunuʻuga lelei? O le Alpha lipoic acid ei ai faatonuga mo le faʻaaoga i totonu o pusa taitasi. O pusa e ave ile tautala ile afa itula ao leʻi faia se taumafataga, faʻamaʻa i le vai. Ole fua ole aso e 1 le papa (mai le 300 mg i le 600 mg). O le togafitiga sili ona lelei e mafai ona ausia e oʻo atu i le 600 mg. Afai e lagona e le tagata maʻi se aafiaga lelei o le fualaau faasaina, ona oʻo lea i le taimi e mafai ona faʻaitiitia le fua i le afa.

Ua faatonuina e le fomaʻi le ave o le alpha-lipoic acid 50 mg e oo i le fa taimi i le aso (pe tusa ma le 200 mg) mo ituaiga maʻi o le ate. O le togafitiga e 30 aso, ona faia lea o se malologa mo le 1 masina, pe a mavae lenei vaitau e mafai ona e faʻaauau togafitiga. I le tulaga o le maʻisuka po o le polyneuropathy ava malosi, o se faasologa i aso uma e oo atu i le 600 mg ua faatonuina.

O le gaioio o le thioctic e aoga i le maʻisuka ma le mamafa. O le masani masani o le 50 mg i le aso. E sili le inu i le fofo:

  • ao leʻi oʻo i le taeao poʻo le maeʻa o se taeao,
  • pe a uma le faamalositino,
  • i le taimi o le taumafataga (meaai mulimuli i aso uma).

E tatau ona manatuaina o le faʻaaogaina o le alpha-lipoic acid, o faʻamaumauga e tatau ona faʻapipiʻiina, e mafai pe a maeʻa ona faamasani i le tagata maʻi.

Aʻo faitauina ma le faaeteete le faʻamatalaga o le meaʻai faʻalaʻau, pe a maua e le tagata maʻi ni fesili e uiga i lona faʻaaogaina, e manaʻomia ona fesiligia e le fomaʻi.

Contraindications, aʻafiaga itu ma fegalegaleaiga

O se mea masani e maua ai aogā ma faʻaleagaina. O mea lelei ua uma ona faʻamatalaina puupuu, o lea ua tatau ai ona faʻamalamalamaina le solia o lenei taumafa. Alphalipoic acid e faasaina ona faia i ia mataupu:

  1. I le taimi o le gaioiga ma le lactation.
  2. I le laʻitiiti ma le matua (oʻo atu i le 16 tausaga).
  3. Faatasi ai ma lagona taitoatasi i le vaega.
  4. Mo faʻamaʻi maʻi.

E ui lava i faʻamanuiaga uma o meaʻai, e masani ona iai aʻafiaga i nisi taimi. Faatasi ai ma faʻataʻitaʻiga e le manaʻomia e tupu i le tali atu i le gaosia o le gaioiolosi, o loʻo iai:

  • faʻateleina le mamafa o tui,
  • paʻu paʻu, urticaria,
  • hypoglycemic condition,
  • tele o le gaioiga ma le vomia,
  • tiga matuia
  • manava manava
  • gaioiga toto
  • diplopia
  • puupuu le manava
  • tiga o le ulu
  • gaogao
  • anaphylactic reactions,
  • vaʻaia o le paʻu.

O le maualuga o se meaʻai faaopoopo e mafai ona tupu ai ni faʻafitauli o le maʻi, hypoglycemia, faʻalavelave anaphylactic, maʻi tigaina, leisa, manava manava, ma tiga matuia. I ia tulaga, e faʻaaoga togafitiga faʻapitoa.

Ina ia aloese mai i mea le lelei ona o se taunuuga o le faʻaaogaina o meaʻai faaopoopo, o la latou vailaʻau e tatau ona matua tausisia e tusa ai ma faʻasologa a le fomaʻi. E le gata i lea, e le tatau i le tagata maʻi ona taofi faʻamatalaga e uiga i faʻamaʻi faʻamaʻi, aua o fualaau uma e fegalegaleai i auala eseese ma mafai ona afaina ai le tagata maʻi.

O le mea lea, o le alpha-lipoic acid e faʻaleleia ai le aafiaga o corticosteroids ma, i se isi itu, e taofiofi ai le gaioiga o le cisplatin. Vitamin N e mafai ona faʻateleina le aafiaga o le hypoglycemie o le insulin ma isi vailaʻau faufautua. E le manaʻomia le faʻaaogaina o le lipoic faʻatasi ma sauniuniga e aofia ai le uʻamea, magnesium ma le calcium, ona o lona gafatia e fusifusia ai metals.

Alcohol ma thioctic acid e le fetaui. Ethanol e taʻitaʻia ai le faʻavaivaia o le gaioiga o le faʻaopoopoga o meaai.

Tau ma meafaigaluega iloiloga

E tele vailaau faʻasaina i le lipine alpha lipoic. O le eseesega i le va oi latou taʻitasi o le auai lea o le aofia ai le voluma o mea faaopoopo. Lalo o se laulau lea e aofia ai meaʻai sili ona lauiloa, o latou gaosi oloa ma tau o tau.

Igoa o le faaopoopo meaʻaiAtunuu na afua maiTau, i rubles
O lenei Bounty: Alpha Lipoic AcidISA600-650
Solgar alpha lipoic acidISA800-1050
Faʻaaliga: alpha lipoic acidISA1500-1700
Lipoic acidRusia50-70

I le asiasi atu i se fale talimalo, e mafai ona e faatauina le vitamini N. Ae peitai, o le tau i se fale talavai e sili atu ona taugata nai lo le upega tafaʻilagi o le sui aloaia o vailaau. O le mea lea, o na gasegase e mananao e teu se aofaiga o tupe, faʻatonu se meaʻai faʻaopoopoga i le initaneti, lea e faʻaalia ai uiga o le vailaʻau, faʻapea foʻi ma se ata o lona afifiina.

I luga o le Initaneti e mafai ona e maua ni iloiloga eseese o mea taumafa. O nisi o tagata gasegase e fai mai o le lipamide na fesoasoani tele ia i latou e aveesea ai paʻu faaopoopo ao tausisia lelei meaai tatau ma faamalositino masani. O le maʻisuka o loʻo tagofia se meaʻai faʻataʻitaʻi ua faʻaitiitia ai le glycemia ma ua iai foʻi aʻafiaga o le paʻu tele i le maualuga o le suka.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o faʻamatalaga a Natalia (51 tausaga): "Na maua i le maʻisuka ituaiga 2 i le 5 tausaga talu ai. Vaʻai ma inu pea le lipoic acid. E mafai ona ou fai atu o le suka e masani lava, ma i le past 3 years ua leiloa 7 kilokalama. Ou te le malamalama i le mafuaaga e talanoa ai isi e uiga i le toilalo o se faʻaopoopoga, mo aʻu o se meafaigaluega taua. Sa mafai ona ou aloese mai le tele o faafitauli o le maʻisuka ituaiga 2. "

O iloiloga le lelei e fesoʻotai ma le tau maualuga o nei fualaau faʻamaʻi, faapea foi ma le le faaituau i le gaʻo o gaʻo. O isi tagata faaaoga e leʻi lagona le lelei o le lipoic acid, ae latou te leʻi lagona le leaga.

Ae ui i lea, o lenei mea masani ua faʻamautuina lava ia o se vailaau faʻasaina lea e faʻaitiitia ai le inupia o ituaiga eseese ma fesoasoani i faʻamaʻi pipisi. Ua ioe tagata popoto e faapea o le lipamide e aveese lelei ai particulaau mai fafo.

Analogs ma oloa e aofia ai le lipoic acid

Afai ua atiae e le tagata maʻi se tasi o le le faapalepale i vaega o le alpha-lipoic acid, o le a tutusa le tutusa o analogues.

Faatasi ai ma i latou, o ia sui e pei o Thiogamma, lipamide, Alpha-lipon, Thioctacid ua vavae ese. Succinic acid e mafai foi ona faʻaaogaina. O le fea e sili atu e ave? O lenei mataupu o loʻo faʻatua e le tagata tomai faapitoa, o le filifilia lea o le filifiliga talafeagai mo le maʻi.

Ae le gata o vailaʻau o loʻo maua ai le vaitamini N. O meaai e iai foʻi se tele o lenei mea. O le mea lea, e mafai lava ona sui faʻalua mea taumafa faʻalautele taumafa ma i latou. Ina ia mafai ona faʻamamaina le tino ma lenei vaega aoga i le taumafa e tatau ona aofia ai:

  1. Legumes (pi, pi, lentils).
  2. Puni
  3. Kāreti.
  4. Laʻau o povi ma le pusi.
  5. Greens (ruccola, dill, salad, spinach, pasili).
  6. Pepa
  7. O le aniani.
  8. Yever
  9. Kapisi.
  10. O fuamoa.
  11. Loto
  12. Musika.
  13. Meaʻai gaosiga (kulimi suamalie, yogurt, pata, ma isi). O le kulimi e sili ona aoga mo le maʻisuka ituaiga 2.

O le iloa o meaʻai e aofia ai le thioctic acid, e mafai ona e aloese mai lona le atoatoa i le tino. O le leai o lenei vaitamini e tau atu ai i faʻafitauli eseese, mo se faʻataʻitaʻiga:

  • afaina o le neurological - polyneuritis, migraine, neuropathy, dizziness,
  • lapisi atherosclerosis,
  • eseese faʻalavelave o le ate,
  • musele maso
  • myocardial dystrophy.

I totonu o le tino, o le vaitamini e toetoe lava a le faatupulaia, o lona faasea e vave ona tupu. I nisi tulaga e le masani ai, faatasi ai ma le faaumiumi o le faʻaaogaina o se meaʻai faaopoopo, e mafai ai ona maua le hypervitaminosis, lea e oʻo atu ai i le foliga mai o le kuluma, allergies, ma le faateleina o le aloʻa i le manava.

O le Lipoic acid e tatau ona faapitoa le vaʻaia e fomaʻi ma tagata gasegase. E tatau ona manatuaina a oʻo mai le faʻatau o le Lipoic acid, e tatau ona suʻesuʻe ma le totoʻa faatonuga mo le faʻaaogaina, talu ai o mea faʻalautele meaʻai e iai faʻamaoniga ma ni aʻafiaga le lelei.

O le faʻaopoopoga o mea taumafa ua gaosia e le tele o gaosi oloa, o le mea lea e ese ai i vaega faaopoopo ma le tau. O le tino o le tagata i aso uma e manaʻomia ona toe faʻatumu le aofaʻiga talafeagai o mea ola faʻasolosolo. O lea, e mafai e tagata gasegase ona faatumauina le mamafa o le tino o le tino, masani le kulukose ma faʻaleleia ai a latou puipuiga.

O faʻamatalaga e uiga i aoga o le lipoic acid mo le maʻisuka o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

Tuua Lau Faamatalaga