O le a le mea e mafai ona suia ai Tricor: tala faʻatusa

O le vailaʻau Tricor o le kulupu o lipid-lowering drugs - fibrate. O le elemene aoga o le vailaau oona faʻamaoni(faʻavaefibroic acid) o loʻo faʻaalia e ala i se faʻamalosiaga i luga o le PPARA ma ona o le faʻaitiitia o le faʻasologa Apoprotein CIII ma le faaosofia lipoprotein lipasefaaleleia atili lipolysisma le faateleina o le numera o le toto e maua mai le plasma atherogenic lipoproteinsaofia ai se numera tele faʻailoa. Faʻatoagaina o le PPARα e faʻapupulaina ai le faʻasologa AI ma AII apoproteins.

O sea ituaiga aafiaga faʻamaonii luga lipoproteinsfesoasoani e faʻaititia vaega ninii VLDLma LDLaofia ai apoprotein B, ma le faateleina o le vaega HDLe aofia ai AI ma AII apoproteins. E le gata i lea, o le gaioiga faʻamaonie faʻamoemoe i le fetuunaiga o faagasologa o gaosiga ma le catabolism VLDL, lea e oʻo atu ai i le faateleina o le faʻamaonia LDL ma faʻaitiitia ai le tele o mea manogi ma le lelei LDL(faʻateleina faʻamatalaga LDLmatauina i tagata maʻi atherogenic lipid phenotype ma o loʻo tuʻuina mai ma se faʻalavelave maualuga o le faʻamaʻi o le fatu fatu).

Faʻataʻitaʻiga Tau Falemaʻi na Faia lipid-faaitiitiameatotino faʻamaonina faʻaalia ai se faʻaitiitia o le anotusi faʻailoae ala i le 40-55% ma le aofaʻi o le cholesterol e 20-25% i le lotolotoi o le faateleina o tulaga HDLe ala i le 10-30%. I maʻi ma hypercholesterolemiamaualuga LDLlea e faʻaititia e 20-35%, togafitiga faʻamaonitaʻitaʻia i le faʻaititia o le fua faʻatatau: aofaʻi cholesterol ma HDL, apoprotein B ma apoprotein AI, HDLma LDLlea o ni tulaga lamatia atherogenicity.

Mafaufau i le taua tele o aʻafiaga faʻamaonimo le anotusi faʻailoama LDLo lona faaaogaina e aoga i tagata maʻi hypercholesterolemiae tusa lava pe o ia faʻatasi hypertriglyceridemiape leai foi, e aofia ai ma le lua hyperlipoproteinemiae fai ma faʻataʻitaʻiga ma le ituaiga 2 maʻisuka malosi (matauina le aoga o le Faʻasalalauga i totonu maʻisuka) I le taimi o togafitiga faʻamaonio le faʻaitiitia o le faʻaitiitia ma e oʻo lava i le toesea atoa o tupe teu tino e mafai cholesterol(tuberose ma le tendon xanthomas).

I tagata gasegase e tele naua mea e maua lipoproteinpoʻo fibrinogenoe na togafitia faʻamaoni, o se toesega taua o lenei faailoga sa matauina. Faʻafofo faʻamaonie taʻitaʻia ai i le faʻaititia o le maualuga o le C-reactive protein ma isi faailoga o le mumū.

Tagata maʻi ma hyperuricemiama dyslipidemiamauaina le faamanuiaga faaopoopo o togafitiga faʻamaonilea e aofia ai uricosuric aafiagae taʻitaʻia ai i le faʻaitiitia o le anotusi uric acid e tusa ma le 25%.

O suʻesuʻega a manu ma suʻesuʻega faʻale-aʻoga mulimuli ane na faʻaalia ai le faʻaitiitia faʻamaonituufaatasiga peleti pepaona o le faʻaalia adenosine diphosphate, epinephrine ma arachidonic acid.

Tricor 145 mg papa o loʻo aofia ai faʻataunuʻuina i le tulaga o nanoparticles.

I le plasma o le tagata, e le o iloa le uluaʻi faʻamaoni. O le mea autu o le plasma o le vailaʻau faʻasaina ua mafaufauina fenofibroic acid.

Plasma Cmax solofibrate e matauina i le mavae ai o le 2-4 itula i le maea ai o le puleaina o le fualaau faasaina. O le faʻaaogaina o le fenofibrate e le maua ai se fesuiaiga i lona mafaufau ile plasma, lea, e tusa lava po o le a le uiga o le tagata maʻi, e tumau pea ona tumau.

E le pei o tapenapenaga muamua, o le faʻafofogaina o le faʻaogaina o lenei ituaiga o faʻasalaga (nanoparticles) e mafai ona faʻatino i soo se taimi o le aso, e tusa lava po o le a le meaʻai, lea e le afaina ai le maualuga o le plasma concentration o le faʻamaoni ma lona aafiaga lautele.

A maeʻa ona faʻaoga le loto faʻamaoni faʻavaveina le suavai esterasesma faʻasaʻolotoina plasma fenofibroic acid (tele metabolite). E maitauina se sootaga tumau i le plasma toto fenofibroic acid ma albumin(sili atu ma le 99%). T1 / 2 o le metabolite autu o le fualaau faasaina e tusa ma le 20 itula. O le faʻamalosi e le o aʻafia i le metabolism mole microsomal ma e le o se mea e fai mo le CYP3A4.

O le manava o le fualaau faasaina ma le urine e faia i le tulaga o fenofibroic acidfaʻapea foʻi glucuronide conjugate. Mo le 6 aso, e toetoe lava faʻamaeʻaina le faʻamalologa o le vaeluaina.

Aofaʻi faʻasalaga fenofibroic acid e le suia i le matua o le maʻi. E le tupu le ola o le fualaau faasaina. Talosaga fomaʻie faʻamaonia ai le leai o se aoga.

Pusa o Tricor 160 mg, pe a faatusatusa i ituaiga muamua o togafitiga faafomaʻi, o loʻo faamatalaina i le tele o mea e le o iai.

I le plasma o le tagata, e le o iloa le uluaʻi faʻamaoni. O le mea autu o le plasma o le vailaʻau faʻasaina ua mafaufauina fenofibroic acid.

E matauina le Plasma Cmax i le mavae ai o le 4-5 itula ina ua maea le puleaina o le fualaau faasaina. O le faʻaaogaina o le fenofibrate e le maua ai se fesuiaiga i lona mafaufau ile plasma, lea, e tusa lava po o le a le uiga o le tagata maʻi, e tumau pea ona tumau. O le faʻaaogaina o lenei ituaiga togafiti faʻamalosi e faʻateleina i lona faʻaogaina faʻatasi ma meaai.

I le plasma, na o le oloa autu o le faʻamalotaina o metabolism - fenofibroic acidlea e fusifusia mausali i albuminsili atu ma le 99%. T1 / 2 o le metabolite autu o le fualaau faasaina e tusa ma le 20 itula.

O le manava o le fualaau faasaina ma le urine e faia i le tulaga o fenofibroic acidfaʻapea foʻi glucuronide conjugate. Mo le 6 aso, e toetoe lava faʻamaeʻaina le faʻamalologa o le vaeluaina.

Aofaʻi faʻasalaga fenofibroic acid e le suia i le matua o le maʻi. E le tupu le ola o le fualaau faasaina. Talosaga fomaʻie faʻamaonia ai le leai o se aoga.

Faailoga mo le faʻaaogaina

Tricor ua faʻaalia mo le faʻaaogaina ina ia:

  • togafitiga vavaeese pe fefiloi hypercholesterolemiama hypertriglyceridemia(dyslipidemia IIa, IIb, III, IV, V) i le tulaga o le le atoatoa taumafapoʻo isi togafitiga e le faʻaaogaina fualaau faʻasaina (aofia ai le gau o le mamafa, faʻatupulaia o gaioiga faaletino, ma isi mea), aemaise i le i ai o nisi faʻafitauli aʻafiaga e fesootai ma dyslipidemia(ulaula tapaa, ogaoga maualuga),
  • aoga faʻalua hyperlipoproteinemiape a faʻapolopolo hyperlipoproteinemiae oʻo lava i le tulaga o le togafitia lelei o togafitiga faʻavae (mo se faʻataʻitaʻiga, dyslipidemiamatauina i maʻisuka).

Contraindications

O le faamoemoega o le fualaau faasaina Tricor ua solia i:

  • mamafa ate faʻamaʻi (e aofia ai cirrhosis) poʻo fatuga(faatasi ai ma QC itiiti ifo i le 20ml / min),
  • faʻaleleia o le tagata lava ia i faʻamaonipo o isi vaega o piliki,
  • susu
  • suka le gauai,
  • faʻamaʻi o le gallbladder,
  • se talafaasolopito o le maʻi phototoxicitypoʻo ata pueinai le taimi muamua o le fibrates poo Ketoprofen,
  • muamua afaina o le tino i le soya Lecithin, peanesipoo lona suauʻu, faʻapea foʻi ma mea e aʻafia ai (faʻaleagaina o le gasegase),
  • e oo i le 18 tausaga.

Tricor e faʻaaogaina ma le faʻaeteete tele pe a:

  • toilalo faʻasolosolo/laititigaluega tauave
  • ava malosi,
  • hypothyroidism,
  • mamafa le talaaga o le faʻavae maso o maso,
  • taliga tutusa statins,
  • i le matua.

Tricor, faatonuga mo le faʻaaogaina (metotia ma metotia)

O fualaau o fualaau faasaina Tricor ua fuafuaina mo le faʻafofoga tautala i le tino atoa ma le vai (200-250 ml). Faatonuga mo le faʻaaogaina o le Tricor 145 mg e mafai ai ona faʻaaogaina fualaau o fualaau faasaina, e tusa lava po o le a le meaai, i soo se taimi e talafeagai mo le tagata maʻi. Tricor 160 mg pepa e tatau ona ave ma 'ai.

O le togafitiga o le togafitiga faʻatasi ma Tricor o loʻo faʻaalia ai se mea e tasi i aso taitasi e faia e tagata matutua o le tasi papafa o le 145 mg poʻo le 160 mg. O nei ituaiga o fualaau o Trainor, faapea foi sauniuniga muamua o loo i ai le 200 mg o fenofibrate (eg. Lipantil 200 M) e manatu tutusa, e fesootaʻi i ai, o le suiga mai le faʻaaogaina o le tasi vailaʻau i le isi o loʻo faia e aunoa ma ni fetuunaiga ole fua.

O tagata maʻi e le atoatoa le aoga e manaʻomia le togafitiga ma faʻaitiitia togi o le fualaau faasaina. O maʻi matutua e le manaʻomia le toe fetuunaʻi o fua. Le faʻaaogaina o Tricor mo le togafitiga o gasegaseate faʻamaʻi leʻi suʻesuʻeina.

O togafitiga ma Tricor e tatau ona faia mo se taimi umi, e tutusa ma meaaifaʻatonuina i le maʻi aʻo leʻi amata togafitiga. E tatau i le fomaʻi ona suʻesuʻe i taimi taʻitasi le aoga o le togafitiga. O le auiliiliga mo lenei iloiloga o le mea lea lipids(e aofia ai aofaʻi cholesterol, faʻailoama LDL) Afai e leai se togafiti togafitiga pe a mavae ni nai masina (e masani lava pe a mavae le 3 masina) o le aveina o pepa Tricor, o le fesili i le talafeagai o lona faʻaaogaina ma le avanoa e toe faia ai togafitiga e tatau ona toe iloiloina.

Fegalegaleaiga

Faʻaauau le faʻaaogaina o le faʻamaoni ma le tautala vailaau oonae taʻitaʻia ai i le faateleina o lo latou aʻafiaga ma, o se taunuuga, i se faʻaopoopoga o aʻafiaga totogaona o le tutuli i fafo fofomai fusi o le protein. I le amataga o togafitiga faʻamaonifautuaina le faaitiitia o le tui na ave e le maʻi vailaau oonae tusa ma le tolu, ma isi filifiliga o le latou lava gaʻo. Faʻasologa fofofilifilia e tusa ai ma le maualuga o le INR.

Faatasi ai ma le faaaogaina soofaatasi o le vaeluaina ma Cyclosporin e tele ni faʻamatalaga mataʻutia ua mataʻituina faaitiitia galuega tau fatuga. O lenei tuufaatasiga o fualaau faasaina e manaomia ai le mataʻituina o le tulaga o le galuega toe faaleleia ma le taimi e tolopoina ai le faʻamaonia i le tulaga o se suiga taua i totonu o suʻesuʻega suʻesuʻe.

O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o isi fibrates poʻo statins e faʻateleina ai le ono mafai ona afaina tele i aʻafiaga maso.

Suesuega fuatagale ate o le tagata (in vitro) na faʻaalia ai le leai o le aʻafiaga o le faʻaaogaina o le faʻamaoni ma lona tino faʻaleagaina - fenofibroic acid luga o le isoenzymes cytochrome P450: CYP2D6, CYP1A2, CYP3A4, CYP2E1B, faʻapea foʻi ma le malosi o le inhibitory i le isoenzymes CYP2C19 ma le CYP2A6 ma faʻasolo i le CYP2C9.

Faatonuga faapitoa

Faʻamatalaina le Tricor maʻisuka 2nd ituaiga afaina o le nephrotic, hypothyroidism, dysproteinemia, o aʻafiaga le lelei o togafitiga fualaau, faʻalavelaveate faʻamaʻi, ava malosi ma isi tulaga faʻalavelave faʻalavelave, e mafai lava pe a maeʻa togafitiga muamua e faʻatatau i le faʻaaogaina o mea taua lua hypercholesterolemia.

E tatau i le fomaʻi ona suʻesuʻe i taimi taʻitasi le aoga o le togafitiga. O le auiliiliga mo lenei iloiloga o le mea lea lipids (e aofia ai aofaʻi cholesterol, faʻailoama LDL) Afai e leai se togafiti togafitiga pe a mavae ni nai masina (e masani lava pe a mavae le 3 masina) o le aveina o pepa Tricor, o le fesili i le talafeagai o lona faʻaaogaina ma le avanoa e toe faia ai togafitiga e tatau ona toe iloiloina.

I maʻi ma hyperlipidemiafaia togafitiga ma estrogen po o le talimalo faʻailoga faʻamatalaga tuʻufofoga tautalae aofia ai estrogens, e tatau ona fuafua le aoga muamua poʻo le lua o le faʻavaeina hyperlipidemiatalu mai le faateleina o tulaga lipidsatonu ona o le taliaina estrogen.

Faʻafeagai ma tuaʻaga o le faʻaaogaina o le Faʻatauga ma isi faʻamaʻi togafitiga e faʻaitiitia le maualuga o lipids, o nisi taimi na matauina ai le faateleina o le anotusi gasegase e faʻaleagaina. O le tele lava o taimi, o lea faʻaopoopoga e le tumau, e le taua ma e le afaina. I le 12 masina muamua o togafitiga, ua fautuaina ai Triicor e mataʻituina faʻasalalauga transaminase(AST, ALT) i le 3 masina. Afai o le tagata maʻi e maualuga lona tulaga transaminasee tatau ona mataʻituina ma le faʻaeteete lona tulaga ma, faatasi ai ma se faʻaopoopoga i le anotusi o le AST ma le ALT e se vaega o le tolu pe a faʻatusatusa i le VGN, taofi le ave o Traicor.

I le taimi o togafitiga, na faamatalaina ai e Tricor vaega o le atinaʻe. pancreatitis. O mafuaʻaga mafuaʻaga o lenei faʻamaʻi i lenei tulaga o le: le lelei le togafiti togafitiga i tagata gasegase e ogaoga hypertriglyceridemia, o le tuusaʻo faʻamalosi o le fofo lava ia, faapea foi ma mea taua e lua e fesootai ma le auai o gallstones poʻo le faʻavaeina o vai i totonu, faatasi ai ma le faʻalavelaveina o le pule masani.

Le faʻaaogaina o Tricor, faʻapea foʻi ma isi vailaau faʻamaʻi e maualalo ai mea e maua lipids, e mafai ona afaina ai le tino maso, e oʻo atu i le atinaʻe rhabdomyolysis(i se tulaga e le masani ai). O le tele o taimi faapena e tupu pe a iai le talafaasolopito o le tagata maʻi toe le manuia ma hypoalbuminemia. O le masalomia o le aafiaga oona o fualaau faasaina i luga o le maso o le tino ua tauamiotonuina i le mataupu o faitioga a le tagata maʻi myositisvaivaiga musele maso ma faʻavave, faʻasalalau faʻataʻitaʻiga, faʻapea foʻi ma se faʻalauiloa iloga o le gaioiga creatine phosphokinase(e lima taimi sili atu le maualuga nai lo le VGN). I nei tulaga, o le togafitiga ma Tricor e tatau ona faamutaina.

Aafiaga o aʻoaʻoga rhabdomyolysisfaʻaopoopoga o tagata gasegase ua vaʻaia rhabdomyolysisma / poo myopathiese aofia ai le matua (silia ma le 70 tausaga), ava malosimamafa i se talaʻaga faʻavae o faʻamaʻi maso, hypothyroidism, ua le atoatoa le aoga. O tagata maʻi o nei kulupu e mafai ona faʻamalamalamaina Tricor pe afai o loʻo i ai se taua tele o aoga o togafitiga pe a faʻatusatusa atu i le ono mafai ona faia le faʻavae rhabdomyolysis.

O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o isi fibrates poʻo statins e faʻateleina ai le avanoa e ogaoga afaina e fesoʻotaʻi ma fiva musele, aemaise lava muamua gasegase maso. Mo lenei mafuaaga, togafitiga faʻatasi ma Tricor ma statinsfaʻataunuʻuina pe a fai e fefiloi le tagata maʻi dyslipidemiaogaoga ma le maualuga cardiovascular complications, i le leai o lona talafaasolopito gasegase masoma i lalo ole tulaga o le mataʻituina pea o aʻafiaga ile tino maso.

I le tulaga o le tulaga maualuga creatininesili atu ma le tasi ma le afa taimi maualuga atu nai lo le VGN, o le togafitiga ma Trikor e tatau ona taofi. I le tolu masina muamua o togafitiga, e tatau ona mataitu i taimi taʻitasi ia faʻatonuga o le creatinine.

Folasaga faʻasalalau ma tuʻuina

O le ituaiga o le faʻasalaga o Traicor o se ata e valiina ai ata-film: lautele, paʻepaʻe, o le tusiga "145" poʻo le "160" i le tasi itu (faalagolago i le tui), i le isi - logo a le kamupani (i paʻu o le 10 pcs., I le pepa pepa 1 -5, 9 po o le 10 paʻu, i le paʻu o le 14 pcs., I totonu o se pepa pepa o le 2, 6 poʻo le 7 pepa).

Faʻavae 1 papa maʻa:

  • gaioiga galue: fenofibrate - 145 (micronized) poʻo 160 mg,
  • (145/160 mg): sucrose - 145/0 mg, sodium lauryl sulfate - 10.2 / 5.6 mg, lactose monohydrate - 132 / 138.4 mg, crospovidone - 75.5 / 96 mg, cellulose microcrystalline - 84.28 / 115 mg, colloidal silicon dioxide - 1.72 / 12.6 mg, hypromelilose - 29/0 mg, docusate sodium - 2.9 / 0 mg, magnesium stearate - 0.9 / 0 mg, sodium stearyl fumarate - 0 / 6.4 mg, povidone - 0/160 mg,
  • atigi (145/160 mg): Opadry OY-B-28920 (dioxide - 8.03 / 8.96 mg, polyvinyl alcohol - 11.43 / 12.75 mg, lekite o le soya - 0.5 / 0.56 mg , talc - 5.02 / 5.6 mg, xanthan gum - 0.12 / 0.13 mg) - 25.1 / 28 mg.

Pharmacokinetics

I le plasma, e le iloa le uluaʻi faʻamaoni. O le plasma metabolite o le fenofibroic acid.

O le maualuga o le faʻaogaina o se vailaʻau i le plasma toto e maua pe a uma le 2-4 itula (145 mg i le tasi) poʻo le 4-5 itula (160 mg i le tasi) pe a uma le faʻafofoga tautala o Tricor. O le faʻasalaga plasma o le vailaau faʻasaina aʻo faagasolo se uumi umi o loʻo tumau pea ma e le faʻalagolago i uiga patino o le tagata maʻi.

O le tuufaatasiga o le Tricor i le 145 mg e aofia ai le televave fenofibrate i foliga o nanoparticles. O le eseesega i le va o lenei ituaiga o faʻasalaga mai faʻasologa masani o le vavalalata o le maualuga maualuga lea i le plasma ma le aafiaga lautele o le faʻamalosi i foliga o nanoparticles. Le aoga o le fualaau faasaina e le faalagolago i le taumafa o meaai, ma o le mea lea e mafai ona faʻaaogaina tusa lava pe o le a le meaʻai i soo se taimi.

O le faʻaaogaina o le faʻamaoni pe a faʻaaogaina le Tricor 160 mg faʻaleleia aʻo ave meaʻai.

E sili atu ma le 99% o le pepa fenofibroic e malosi tele i le albumin plasma.

O le afa o le ola o le fenofibroic acid e tusa ma le 20 itula.

O le faʻamaonia pe a uma le tuʻuina atu o le tautala tuʻufaʻatasi e vave faʻaleleia le suamalie e le sola. E naʻo lona metabolite galue malosi, o le fenofibroic acid, e maua i le plasma.

O le faʻamaonia e le o se mea e fai mo le CYP3A4. E le auai i le metabolism microsomal.

O le faʻaaogaina e masani ona tupu mai i le urine i le tulaga o se faʻatasi o le glucuronide ma le fenofibroic acid. Faʻasalaga faʻamalosi e toetoe lava atoa i totonu o le 6 aso.

A maeʻa se mea e tasi ma ao faagasolo se uumi umi, e le tupu le fualaau.

Faatasi ai ma le faʻamaʻi, e le o faʻamalosi.

Faatonuga mo le faaaogaina

Tricor o se lipid-lowering agent. O le faavae o le vailaau faasaina ua faamaonia, o se mea o le vaega o mea e maua mai i le fibroic acid. Avanoa i le pepa e fai ma faʻafofoga tautala.

Paʻu o lanu paʻepaʻe, lautele, ma se lamatiaga i le tasi ma le logo faʻaaoga o le kamupani i le isi lima. Faʻatau oloa i vailaʻau eseese: 145 mg poʻo le 160 mg. E faʻaaogaina i luga o le fautuaga a se fomaʻi pe a uma ona pasia le siama.

O le aveina o le Traicor e fesoasoani i le faaitiitia o le maualuga o le triglycerides i le toto. O le fualaau faasaina ua faatonuina e faaitiitia VLDL, LDL, faapea foi ma le faateleina o le antiatherogenic HDL.

E ui lava i le faʻaaoga lautele o le vailaʻau i vailaʻau, e leʻi maeʻa ona suʻesuʻeina le mataupu faavae o le faʻamaoni.

O le aoga o sauniuniga e faʻavae i luga o lea mea ua fuafuaina e ala i le faʻafouina o le enzyme lipoprotein lipase, faʻapea foʻi ma le mafai e faʻagesegese le faʻasologa o mea gaʻo. O le gaioiga malosi a Tricor e faʻaolaina le faateleina o le numera o le faʻaleleia o le LDL i totonu o le ate. O le faʻasologa o le cholesterol e faʻaitiitia. I tagata gasegase e maua i le maʻisuka pe a uma le pulega, o le a faʻaitiitia le maualuga ole kulukose o le toto.

Tricor ua faʻamaonia mo tagata mamaʻi e iai le gaioiga o le cardiovascular function, o maʻi na iai maʻi nei:

  • hyperlipoproteinemia o ituaiga IIa, IIb, III ma IV,
  • hypercholesterolemia,
  • hypertriglyceridemia, pe afai o le taumafataga na faʻapipiʻiina e le fomaʻi ua le o toe fesoasoani i le faatumauina o le cholesterol masani ma e le mafai ona fetuutuunaʻi laina e aunoa ma togafitiga fualaau.

E mafai ona e faʻatau le vailaʻau i totonu o se fale talavai i le tau e 700 ruuga. e oʻo atu i le 900 rub. mo le teuina.

Aiga

O le laina Rusia o le fualaau faasaina Tricor o Fenofibrat Canon. E mafai ona e maua se synonym i le toetoe lava o falemaʻi i se tau taugofie. O le tau e le silia le 400 rubles., I le tau o Tricor mai le 800-850 ru. ma luga.

Le Canon Fivabrate e maua i le ituaiga o laupepa mo le faʻafofoga tautala fuataga o le 145 mg ata vali. O le tau masani o lenei faʻatusatusaga o le Traicor e 500 p.

Faʻapipiʻi: afifi - 30 laulau. O le mea galue malosi e faʻamaoni (e tutusa ma le uluai).

Talosaga mo solitulafono nei:

  • faamai o le cardiovascular system,
  • hyperlipoproteinemia o ituaiga IIa, IIb, III, IV,
  • hypercholesterolemia,
  • hypertriglyceridemia.

E leai ni eseesega i le faasologa o le taliaina. O faʻamatalaga mo le faʻaogaina e tutusa ma le fualaau faʻatau Tricor.

O sui mai fafo o Tricor, e tutusa le aafiaga i le tino: Lipantil 200 M, Lofat, faapea foi Nofibal.

E naʻo le fomaʻi e tatau ona filifili le vailaau saʻo mo togafitiga.

Lipantil 200 M

Lipantil 200 M avanoa i Rusia ma Farani. Faʻatauga: 200 mg capsules. O latou tau e maualalo ifo nai lo le tau o Tricor.

I le fale talavai Lipantil 200 M, ua faatauina atu mo le 700-750 ru. i pusa taʻitasi, o ia mea uma e aofia ai capsules e 30, e ufiufi i se paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe.

O le gaioiga malosi, e pei ona i ai i le mataupu ma fualaau faasaina muamua, ua faʻamaonia. O lona metotia i totonu o se pusa, ua fuafuaina mo le tasi fualaau e sili atu lona maualuga nai lo o le Traicor.

Aʻo leʻi faʻaaogaina, faitau ma le faʻaeteete faatonuga ma faʻamautinoa le fua o le aso e manaʻomia e le fomaʻi. O fualaau faʻasaina e iai le faʻasaina tausaga mo tagata mamaʻi.

O le isi ituaiga o Traicore na faia i Farani o Lofat. O le mea e mafua ai ona faʻamaonia le togafitiga. O le fualaau faasaina ua faatauina atu i le ituaiga o capsules e ufiufi. Totoga - 250 mg. O se faʻaaogaina o le lipid-e faʻaaogaina mo le numera tutusa o faʻamaʻi e pei o fualaau faʻamuamua. O le tau faʻatau o Lofat e tusa ma le 600 rupu. Lenei e le o maua i falemaʻi.

Nofibal o se sui sooupu o le tino i foliga o le paʻu. Fuafuaga e faavae i luga o le faʻamaonia. O le faasologa o le taliaina e tutusa lelei ma analogues.

  • hypercholesterolemia (ituaiga IIa),
  • afaina hypertriglyceridemia (ituaiga IV),
  • hypercholesterolemia.

O le fualaau oona ua toe resitara ma i le taimi nei e leʻo maua i falemaʻi.

Na faatonuina Nofibal e se fomaʻi ina ua maua le hypertriglyceridemia. O le vailaau na faatonuina i le tuufaatasiga ma taumafa ma faamalositino faapitoa. E tatau ona e inu vailaʻau i le 400 ml i le aso.

E ui lava i le maualuga o fua, e leai ni aʻafiaga o le itu, e lelei le toleniina. I le taimi muamua, o le itu na faʻaalia i faatonuga na faʻasalalau. E mafai ona e faʻamasino le aoga o iuga o auiliiliga.

Lipantil 200 M o se fualaau lelei. Tofia mo le togafitiga o vaʻa toto, faʻaitiitia le cholesterol. O le tulaga na faigata i le mamafa ma le maualuga. O keke e aofia ai naʻo meaai lelei, faʻamaonia ua le toe fesoasoani, pei o fautuaga a isi fomaʻi.

Sa tatau ona ou alu i falemaʻi. Na taʻua e le fomaʻi le taunuʻuga ina ua maeʻa le vasega. Cholesterol ua paʻu. E le gata i lea, o le mamafa ua paʻu ma ua fula. O le capsules e laʻititi tele, o lea e faigofie ai ona latou ave. E tatau ona e inu faʻatasi i le aso.

Tau i falemaʻi

O faʻamatalaga e uiga i le tau o Tricor i falemaʻi i Rusia o loʻo maua mai faʻamatalaga o falemaʻi i luga o le initaneti ma atonu e ese si ese mai le tau i lau eria.

E mafai ona e faʻatau le fualaau faasaina i Moscow pharmacy i le tau: Tricor 145mg 30 papa - mai le 834 i le 845 ru.

O tuutuuga o le tufatufaina atu mai falemaʻi e ala i le faʻamaonia.

Teuina i se nofoaga matutu i le vevela e oo i le 25 ° C. Taofi ese mai le aapa atu o tamaiti.

O le lisi o analogues o loʻo faʻaalia i lalo.

O le a le mea e fesoasoani ia Tricor 145 ma le 160 mg?

O le fualaau faasaina Tricor ua faʻamaonia i mataupu nei:

  • O le Hypercholesterolemia ma le hypertriglyceridemia ua vaeluaina pe fefiloi (dyslipidemia ituaiga iia, iib, III, IV, V) (tab 145 mg) ma (dyslipidemia ituaiga iia, iib, III, IV, V) (tab 160 mg) i tagata mamaʻi taumafa po o isi togafitiga e le o togafitiga (e pei o le leiloa o le mamafa poo le faateleina o le gaioiga faaletino) e le aoga, aemaise lava pe afai ei ai aʻafiaga aʻafia e fesootaʻi ma le dyslipidemia, e pei o le maualuga ma le ulaula tapaa,
  • Maualuga hyperlipoproteinemia i mataupu e tumau ai le hyperlipoproteinemia e ui i le togafitiga lelei o le faamaʻi (e pei o le dyslipidemia i le maʻisuka).

A faʻaaogaina le fualaau faasaina e tatau ona mulimuli i se meaʻai.

Aafiaga Itu o le Tricor

Faatonuga mo le faʻaaliga e lapatai ai le ono mafai ona atiaʻe aʻafiaga o le vailaʻau Tricor:

    Mai le fualaau otaota: (> 1/100, 1/1000, 1/10 000, 1/1000, 1/10 000, 1/10 000, 1/1000, 1/1000, Contraindications

E faʻasaina le faʻaaogaina o le Tricor 145 i faʻamaʻi poʻo faʻamaʻi nei:

  • hypersensitivity i le faʻamaoni poo isi vaega ole vailaʻau,
  • ogaoga o le ate (e aofia ai le cirrhosis),
  • ogaoga faaletonu (Cl Creinin overdose

E le o faamauina ni mataupu o le togafitiga o fualaau faasaina, ae peitai, ina ia aloese ai mai le tali atu le lelei, e le fautuaina e sili atu i le fualaau ua faailoa mai i faatonuga.

I le tulaga o le gasegase faanatinatiina o se fuainumera tele o laupepa, ua fautuaina ina ia faʻaleagaina le vomia, pe a tatau ai, fufulu le manava ma avatu ni mea e gaosia ai oe.

Lisi o analogues o Tricor

Afai e talafeagai, sui le fualaau faasaina, e lua filifiliga e mafai - o le filifiliga o se isi vailaʻau faʻatasi ma le vailaʻau e tasi poʻo se vailaʻau faʻatasi ma se aʻafiaga tutusa, ae o se isi mea gaosi.

Analogs of Tricor 145, o se lisi o fualaau faasaina:

  1. Lipantil 200 M,
  2. Canon Fenofibrat
  3. Tuʻu.

Vailaau faapena:

A filifilia se sui, e taua le malamalama o le tau, o faatonuga mo le faʻaaogaina ma iloiloga o le Tricor 145 e le faʻaaogaina i analogues. Aʻo le i sui, e tatau ona maua le faʻatagaga a le fomaʻi aoga ae le o le suia o le vailaʻau na o ia lava.

O faʻamatalaga e uiga i le Tricor 145 mg e toʻaitiiti ma e le mautonu. O nisi fomaʻi o le a faʻaaogaina lelei e faʻamaonia ai le lipid profile o latou tagata gasegase, matauina le aoga tele o lenei vailaʻau ma ua matua faamalieina lava i taunuuga o le togafitiga ma lona faʻaaoga. O isi tagata atamamai latou te togafitia le gaioiga a le Traicor ma le faʻaeteete ma ia maitauina o aʻafiaga o aʻafiaga o fualaau faasaina (faʻavae maa, rhabdomyolysis, faʻasologa o ata) e manumalo i luga o ona aʻafiaga.

Faʻamatalaga Faapitoa mo Tagata Tausi Soifua Maloloina

Fegalegaleaiga

O le faʻaoga tutusa o le faʻaaogaina o faʻamatalaga faʻapitoa e maua ai le faʻateleina o latou aʻafiaga ma, o se taunuuga, i le faateleina o le lamatiaga o le toto talu ai ona o le sui o le anticoagulant mai faʻamalosi o le protein. I le amataga o le togafiti, e fautuaina ai le faaitiitia o le tui o meaola e ave e le tagata gasegase e tusa ma le tolu, faatasi ai ma le filifilia atili o a latou lava gaʻo. O fua o le anticoagulant ua filifilia e faavae i le maualuga o le INR.

Faatasi ai ma le tuufaatasiga o le faaaogaina o le fenofibrate ma le cyclosporin, o le tele o vaega ogaoga o le faaitiitia o le faaitiitia o galuega faatino. O lenei tuufaatasiga o fualaau faasaina e manaomia ai le mataʻituina o le tulaga o le galuega toe faaleleia ma le taimi e tolopoina ai le faʻamaonia i le tulaga o se suiga taua i totonu o suʻesuʻega suʻesuʻe.

O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o isi fibrates poʻo statins e faʻateleina ai le ono mafai ona afaina tele i aʻafiaga maso.

O suʻesuʻega o fua ninii o le ate o le tagata (in vitro) na faʻaalia ai le leai o le aʻafiaga o le liuatarate ma lona metabolite autu, acid fenofibroic, on P450 cytochrome isoenzymes: CYP2D6, CYP1A2, CYP3A4, CYP2E1B, as well as weak inhibitory on CYP2C19 and CYP2 isoenzymes CYP2C19 and CYP2.

Faatonuga faapitoa

O togafitiga e tatau ona faia i le tuufaatasiga ma le meaai o le cholesterol ma i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

I le leai o se faʻamaliega lelei i le maeʻa ai o le 3-6 masina o le faʻatonuga, e mafai ona faʻamaonia le faʻamafanafana poʻo le isi togafitiga.

E fautuaina le mataʻituina o le gaoioiga o le "hepatic" e faʻaleagaina i le 3 masina i le tausaga muamua o le togafitiga, se malologa le tumau i togafitiga pe afai e faʻateleina a latou gaioiga, ma aloese mai togafitiga faʻapitoa o fualaau oona.

Tulāfono o le faʻamaʻi pipisi: Tricor: faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga ma faʻamatalaga tutusa o fualaau faasaina

Oral tablets O le 145 ma le 160 mg o loʻo i ai le gaioiga malosi i le faiga o le faʻamaoni.

Aʻo le mea e fai ai le vailaʻau faʻamalositino, o le lipid-faʻaitiitia (poʻo le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le lipids). O le fualaau faasaina e mai i le vaega o le pharmacological o fibrates.

Tulaga lautele

E masani lava, o le vailaʻau e faʻaaogaina mo pathoces e fesootaʻi ma:

  • faatasi ai ma maʻi o le inisalini-e faalagolago i le inisalini ma e le o le inisalini o le maʻisuka,
  • ma le hypercholesterolemia (maualuga cholesterol i totonu o le toto), hyperglyceridemia (tele triglycerides),
  • ma le hyperlipidemia fefiloi (toto maualuga o cholesterol ma gaʻo, ma triglyceride),
  • faʻapea foʻi ma isi hyperlipidemia.

E tusa ai ma le hyperlipidemia, e mafai ona tatou fai atu o latou o mea sili ona taufaamataʻu i le loto ma toto toto ma le mafuaaga autu o le oti, mo se faataitaiga, i se atunuu e pei o le Iunaite Setete.

Mo faʻamatalaga e uiga i le avea ma sui o Tricor i totonu o se falemaʻi faapitoa ma le vailaʻau faʻataʻitaʻi, o faʻatauga o Recipharm Monts, faʻatasi ai ma Laboraies Fournier S.A. e le o toesea.

Faʻataʻitaʻiga ma faʻamaoniga

I le taimi o tofotofoga o le fualaau faasaina Tricor i totonu o falemaʻi, o suʻesuʻega i tagata gasegase na faʻaalia e faapea o le maualuga o le aofaʻi o le cholesterol i tagata mamaʻi e faʻaititia e le 20, poʻo le 25% foi, ma e tusa ai ma le faʻaitiitia o latou triglycerides, 40 ma e oʻo atu i le 55%.

Pills Tricor 145 mg

E le gata i lea, i tagata gasegase ma le hypercholestemia, o le fua faatatau o le aofaiga atoa ma le LDL cholesterol ua faaitiitia. E tatau ona manatua i le mafaufau o lenei vaevaega o se tasi o mea e iloa ai le faateleina o le aʻafiaga o maʻi fatu fatu.

FualaauO loʻo faʻaalia o se faʻaopoopoga i togafitiga e leai ni fualaau o togafitiga. E pei ole tino faaletino, metotia o le paʻu o mea mamafa, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o se taumafataga mo faʻamaʻi:

  • ogaoga o le hypertriglycemia,
  • hyperlipidemia ua fefiloi, pe afai ei ai faʻamaoniga mo fuainumera (fualaau e maualalo ai le cholesterol toto),
  • fefiloi o le hyperlipidimia. A oʻo i le maualuga o le lamatiaga o tagata maʻi ona o maʻi fatu ma vailaʻau,
  • ma faʻamalama o loʻo faʻamatalaina i le i ai o le maʻisuka i le mataupu pe a le aoga le taumafataga ma le gaioiga faaletino.

O le faʻamaonia o se vailaʻau e mafua mai i le suka gaosia. E suia le fua o le lipids i totonu o le toto.

I le taimi o le togafitiga, ua matauina suiga nei:

  • faateleina le faasao poo le faamamaina o le toto,
  • i tagata gasegase ei ai le lamatiaga o le fatu fatu fatu, o le maualuga o le lipoproteins atherogenic ua faaitiitia (fua, lea e faateleina ai le lamatiaga o le atherosclerosis) poo le "leaga" cholesterol,
  • fesoasoani e faateleina le "lelei" cholesterol,
  • o le gafatia i tupe teu i totonu o le tino ua matua faʻaitiitia,
  • ua faaitiitia le maualuga ole fibriogen,
  • o le toto e faʻaitiitia ai mea o loʻo i totonu o le uric acid, faʻapea foi ma le protein C-reactive action i lona plasma.

Ole maualuga pito i luga o le faʻamalama i le toto e tupu i totonu o ni nai itula talu ona ave le Tricor maʻi.

E oo lava i mataupu o le faaumiumi togafitiga ma fualaau, o lenei mea e le taitai atu ai i lona faaputuga i le tino.

Ua uma ona faʻaaogaina i totonu o le 6-7 aso e masani lava i le urine. I le taimi lava lea e tasi, e le faʻamalosiina le faʻamaoni i le taimi o le maʻi, talu ai ona o le a faʻalagolago i le plasma albumin (o le protein sili).

Toto

Mo faʻamatalaga e uiga i faʻataʻitaʻiga o falemaʻi ma i le faagasologa o le faʻaaogaina o vailaau faʻasaina e fafine maʻitaga, e le lava.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i faʻataʻitaʻiga ma meaola, o le tetratogenic (faʻaleagaina le atinaʻeina o le tuputupu ae i lalo o le faʻamalosi o le vailaʻau) e leʻi iloa.

I le faagasologa o faʻasalaga faʻasalalau, na faʻaalia mai ai le afaina o mea na mafua mai ona o le faʻaaogaina o se tasi o fafine maʻitaga o loʻo i ai fualaau oona. Peitai, o le lamatiaga mo tina maitaga e lei oʻo i le taimi tonu e faia ai se faaiuga.

O le fualaau faʻatau Tricor e tatau ona faʻataʻitaʻiina i tina maitaga pe a uma ona iloiloina faʻamaonia ma mea e ono tutupu.

Meaʻai ma Aso

E taua le iloa! I le gasologa o taimi, o faafitauli ma le maualuga o le suka e mafai ona oʻo atu ai i le tele o faʻamaʻi, e pei o faafitauli i le vaʻaia, paʻu ma lauulu, maʻi o le tino, gangrene ma e oʻo lava i tumutumu faʻamaʻi! Na aʻoaʻoina e tagata aafiaga tiga ina ia faʻamautuina a latou gaʻo fiafia ...

O le fualaau faasaina e faia i le tautala, ao fufuluina le laulau i le vai. O le taimi e faʻaaogā ai e faʻalagolago ma e le faalagolago i le taumafataga (Tricor 145). Faʻasalalauga o le Tricorr 160 e tatau ona faʻatinoina i le taimi e tasi ma meaai.

O le fualaau mo tagata gasegase e 1 le laulau i le aso.

E le gata i lea, afai na ave muamua e le gasegase se piliki o le 160 miligrams o Tricor, ona mafai lea, pe afai e tatau ai, sui i le aveina o le 145 miligrams o le fualaau faasaina, ma e aunoa ma se fetuunaiga o fualaau. O tagata matutua i le matua e tatau ona faia se fua faatatau masani - e le sili atu ma le tasi le laulau i le aso i le aso.

O le aʻafiaga o fualaau faʻamaʻi i faʻamaʻi o gaʻo ma le ate e leʻi suʻesuʻeina. E oo lava i iloiloga i lenei mataupu e le feteenai. O le mea lea, e tatau ona ave Taykor e nei tagata gasegase i se lapataiga mataʻutia.

O vailaʻau e umi se taimi e faʻaaogā ai, ae tatau ona e tausisia le meaʻai ua uma ona faʻamatalaina muamua. Iloiloina le aoga o togafitiga Tricoror e tatau ona faia e le na o le fomaʻi i le taimi o le auiliiliga o mea o loʻo i luga o lipids (gaʻo ma mea e tutusa ma ia), ma le LDL, cholesterol atoa, faapea foi ma mea e maua i triglycerides.

I le tulaga pe a oʻo mai mo le tele o masina, e le o iloa le togafiti o togafitiga, ona tatau lea ona mafaufauina isi togafitiga togafitiga.

Maua avanoa mo le fualaau faʻatau Tricor

Canon faʻamalosi (pusa) Faʻailoga: 96 Maualuga

O le analogue e taugofie mai 424 rubles.

O le Canon Fenofibrat o se taugofie ma sili atu ona aoga o le gaosia o fale. E maua foi i totonu o laupepa ma e aofia ai le mea taua, ae i se tau sili atu le taugofie nai lo Tricor. E tusa ai ma faʻamatalaga mo le faʻaaogaina ma le faʻasaʻoina, e leai se eseesega tele i le va o vailaʻau.

Lipantil 200 M (capsules) Faʻailoga: 45 Up

O le analogue e taugofie mai le 69 rubles.

Lipantil 200 M e ese mai Tricor i le tulaga o le faasaolotoina ma ua faatauina atu i capsules, vevela fale. O le mea galue malosi e talitutusa lava, ae i se fua laititi laʻititi i le pusa. E i ai faʻamaoniga ma tapulaa tausaga, o lea ao leʻi amataina le togafitiga, matou te fautuaina malosi e te faitau i faatonuga mo le faʻaaogaina.

Tau ma mea tutusa

O le tau o Tricor i falemaʻi e mafai ona aofia ai le 500 ma le 850 ru, e faʻatatau i le mamafa (145 poʻo le 160 mg), faʻapea foʻi ma ona tagata gaosiga. E le gata i lea, o le tau moni e mafai ona fesuiaʻi tele mai tau o loʻo tuʻuina atu i nofoaga o falemaʻi.

E pei o faʻatusatusaga o Tricor, fualaau e pei o:

E sili atu le taugofie nai lo Tricor, fai a latou lisi o faʻasalaga, faapea foi ma le tui, lea e tatau ona fuafuaina e le fomaʻi. Tutoatasi lo latou tutoatasi tutoatasi.

Tricor: iloiloga

O faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina Tricor e sili ona lelei:

  • Yuri, Lipetsk, 46 tausaga. Ae o le suka, e le faʻaitiitia, ma o Tricor o loʻo tau lelei ma cholesterol. Ae peitai, o le pule e manaʻomia e faʻaaoga ai le biochemistry,
  • Elena, Belgorod, 38 tausaga. Ua faaleleia le tulaga lautele. Sa ou aveina pills mo le tusa o se masina i le taimi nei, e foliga mai ua leai sou mamafa. E le pine, i le mausali o le fomai, o le a tofotofoina au. Ou te tulimatai atu i se tolu masina o le taliaina,
  • Boris, Moscow, 55 tausaga. Ou te inuina le fualaau faasaina Tricor i vasega o le 3 masina. E aoga i laʻu tulaga i lalo ifo o triglycerides.

Pau mea e tatau ona e iloa e uiga ia Tricor i le vitio:

Tricor - o se fualaau faasaina e maualalo ai le cholesterol toto

Tricor o le tasi o lipid-lowering drugse taʻua foi o fibrates.

O lenei igoa e mafua mai i le vaega autu autu - faʻamaoni. O se mafuaʻaga o le fibroic acid.

I lalo o lana faatosinaga, ua faaitiitia ai le tuufaatasiga o le apoprotein CIII, ma o le faaosofia foi o le lipoprotein lipase amata, lea e faaleleia atili ai le lipolysis ma faalauiloa ai le faanatinati vave o le lipoproteins atherogenic mai le toto e aofia ai triglycerides.

O le gaioiga gaioiolosi o le fibroic acid ma ona vaega e mafai ona faʻagaoioia ai le PPARA ma faʻateleina le faʻasologa o AI ma AII apoptoreins.

Ua faʻamaonia foi e le faʻamaonia le faʻamalositino ma le vLDL production. E mafua ai ona faʻamaonia le LDL ma le faʻaitiitia i le faʻasalaga o ona vaega laiti ma laʻititi.

E mafai ona e faitauina iloiloga i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau i le pito o le tusiga i se vaega faapitoa.

Metotia o le talosaga

O fualaau o loʻo faʻaalia i le tautala atoa. E tatau ona foloina i le tele o vai.

E tatau ona ave fualaau faasaina i soo se taimi, e tusa lava po o le a le taumafataga mo le fualaau faasaina ma le gauai atu i le malosi o le malosi o le 145 mg. Pe a faʻaaogaina se fualaau faʻasaina ma se fua tele, o lona uiga, 160 mg, o laulau e tatau ona faia faatasi i le taimi e tasi ma meaai.

Mo tagata matutua, o se fua o le 1 papalama e faʻataʻitaʻiina i le aso. O tagata e ave Lipantil 200M poʻo Tricor 160 e mafai ona amata faʻaaoga Tricor 145 i soo se taimi e aunoa ma le suia o le metotia. A aunoa ma le suia o le tui, e mafai e le tagata gasegase ona suia mai le aveina o Lipantil 200M i Tricor 160.

Tagata matutua o le ituaiga lava lea e tasi e pei ona masani ai.

Faʻatasi ma le toilalo i le tino po o le ate o le vailaau e muaʻi feutagai ma le fomaʻi.

Tricor faatonuina mo le faʻaaogaina taimi umi i le noatia ma le fai fuafua i se taumafa tatau, lea sa resitalaina ao le i tofia lenei mea faigaluega. O le lelei o lona faʻaaogaina e mafai ona iloiloina e se fomaʻi e suʻesuʻe ai le faʻaogaina o lipids i le toto. Afai e le tupu le aafiaga i totonu o ni nai masina, ona sui lea o togafitiga.

E le o matauina le tele o fualaau faasaina, ae afai ei ai ni faailoga e tupu, e tatau ona togafiti togafitiga.

Faaaoga fualaau pe a uma ona feutagai ma lau fomaʻi. E le tatau ona e faatonuina le vailaʻau lava oe. Tricor e mafai ona faʻatau naʻo le faʻauluina.

Faʻasalaga, faʻavae

Tricor o loʻo maua i foliga o papa maʻaleʻale, o loʻo ufiufiina i se 'ie lanu meamata o se lanu paʻepaʻe malamalama. O laupepa lava latou e faʻaigoaina ma tusi. O le numera 145 o loʻo faʻaalia i le tasi itu, o le logo FOURNIER ua tuʻuina i le itu lona lua.

145 mg papa o loʻo maua. O le afifi e mafai ona aofia ai i le 10 i le 300 fasi pepa. O loʻo i ai foi se pepa faʻamalolo ma se fua o le 160 mg o le mea galue malosi. E tasi le pusa e mafai ona aofia ai i le 10 i le 100 fasi pepa. I totonu o se pusa cardboard lea e gaosia ai le vailaʻau, e tolu le paʻu o loʻo i ai fualaau ma faatonuga.

I le tuufaatasiga o fualaau faasaina, o le mea autu autu o le faʻataunuʻuina.

O isi vaega o:

  • lactose monohydrate,
  • sodium lauryl sulfate,
  • manuia
  • hypelloli,
  • docusate sodium
  • silica
  • crospovidone
  • magnesium stearate,
  • lauryl sulfate.

O le atigi e aofia ai Opadry OY-B-28920.

Vitio: "Atherosclerosis - o se taunuuga o le maualuga o le cholesterol"

Faʻaiʻuga

Tricorrh ei ai ona aʻafiaga, i luga o le suʻesuʻega lea e tatau ai ona faʻailoa le faʻaaogaina o lenei vailaʻau ma faʻatalanoa se fomaʻi.

E ono mafai:Faiva:
  • faʻafitauli faʻapitoa
  • maualuga galuega o enzymes o le ate,
  • tiga o le manava
  • vaivai ma le vaivai o maso,
  • taʻavale
  • vili
  • tufatufaina atu o mea taufaasese,
  • ulu matua
  • afaina
  • manava manava
  • faateleina i le toto totoga o leukocytes ma hemoglobin,
  • vave
  • sasaa
  • feusuaiga
  • urticaria
  • alopecia
  • vailaʻau vavalalata loloto.
  • myopathy
  • faʻatupulaia le gaioiga o CPK,
  • afaina tino paʻu
  • hepatitis
  • pancreatitis
  • faateleina le serum transaminase concentration,
  • pneumopathy interstitial,
  • o foliga vaaia o gallstones,
  • ata gaioiga
  • myositis
  • faateleina i le toto totoga o le urea ma le creatinine,
  • rhabdomyolysis,
  • pulmonary embolism
  • ata pueina.

I le taimi o le maitaga

Tricor e matua faʻasaina i totonu o fafine maʻitaga ma fafine i le taimi o le lactation.

Ae ui i lea, o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e faʻamaonia ai e le o faʻataitaia se aʻafiaga leaga i le pepe. Ae ui i lea, o le inumaga na faaalia i le tofiaina o toso i le tino o se fafine maʻitaga. E ui o le fualaau faasaina e le o faamoemoeina mo fafine maʻitaga, i nisi tulaga ua faʻamaonia i tamaitai i lenei vaitau pe a iloilo le fua o le manuia ma le lamatiaga.

E le gata i lea, o le aafiaga o Tricor i tamaiti i le taimi o le susu na le iloa, o lea e taumafai fomaʻi e aua le faʻamaonia lenei fualaau i lenei taimi.

Tuutuuga ma tuutuuga o le teuina

Tricor e tatau ona teu i totonu o le afifi a le gaosiga. E le gata i lea, o le malulu e mafai ona faatagaina e 25 tikeri.

O le ola ola o le fualaau faasaina e faalagolago i le faʻaogaina o le mea galue i le vailaʻau. Aʻo faʻatau mai laupepa i se fua o le 145 mg, o le latou ola ola e mafai ona oʻo atu i le 3 tausaga. A faʻaaogaina fualaau i se fua o le 160 mg, o le ola ola e faʻaititia i le tausaga ma e 2 tausaga.

O le tau o le fualaau faasaina e le gata ina faalagolago i le tele o le afifi (o le tele o laupepa o lo o aofia ai) lea e maua mai ai, ae faapena foi i le mamafa o le mea galue.

Tau faʻatatau i Ukraine

E mafai ona faʻatau Tricor i Iukureini i se tau mai le 340 i le 400 hryvnias i pusa o fualaau faasaina i se fua o le 145 mg (20 papa).

O vailaʻau nei o loʻo i ai i analogues a Traicor:

O le faʻaaogaina o analogues e faʻatagaina pe a maeʻa ona faʻatalanoaina se fomaʻi ma filifili le fua talafeagai.

E le gata i lea, o lenei fualaau faasaina e tutusa lelei. O le Lipantil 200M, Tuʻu, Canon Fenofibrat.

O iloiloga lautele i le aoga o le faʻaaogaina o Tricor e fefiloi. O nisi fomaʻi, pe a faatonuina lenei vailaau faasaina, ia maitauina se tulaga lelei o le faaitiitia ma le faatulagaina lelei o le lipid profile.

O isi fomaʻi ma tagata gasegase ua faʻamalosi e lafoai le faʻaaogaina o lenei vailaʻau, talu ai o ona aʻafiaga e sili atu ona maualuga i luga o taunuuga lelei o le faʻaaogaina.

Po o le a lava E mafai ona e faʻaaoga Tricor mo togafitiga pe a uma ona feutagai ma lau fomaʻi ma suʻega o fatuga ma le ate. E naʻo le tulaga lea, pe a leai ni faʻalavelave e maua e mafua ai ona faʻaitiitia le soifua maloloina o le tagata maʻi, pe mafai ona ave nei fualaau.

O faʻamatalaga e uiga i le vailaʻau e leai ni faʻamatalaga i luga o suiga i le soifua manuia o se tagata aʻo aveina le taavale.

  • Tricor ua faʻamaonia mo le togafitiga o le hyperlipoproteinemia, lea e le mafai ona faasaʻoina i meaai.
  • Faaaoga fualaau faasaina e pei ona faatonuina e le fomai.
  • O fualaau uma e faʻaaogaina i totonu, e tusa lava pe o le a le taimi e 'ai (sei vagana ai le ave o fualaau i se fua o le 160 mg).
  • Tricor ua solia i le taimi o le maitaga ma le lactation, o le ate ma le fatu fatu, o le eleelea i vaega o le fualaau faasaina, ma e le o fautuaina foi mo tamaiti.
  • O fualaau faasaina ei ai le tele o numera o aʻafiaga.
  • Ua fautuaina le faʻaogaina o le Tricor i ni vailaʻau faapitoa.

Na fesoasoani le tusiga ia te oe? Masalo o le a ia fesoasoani foi i au uo! Faamolemole, kiliki i luga o se tasi o faaputuga:

Fualaau faasaina o le Hypolipidemic Tricor - faatonuga mo le faaaogaina

O se tasi o vailaau fesoasoani mo le maʻisuka o Tricor. E le faʻaaoga i fualaau oona, ae e mafai ona faʻaititia le maualuga o le kulukose i totonu o le toto.

Ina ia malamalama pe faʻapefea ona faʻaaoga saʻo, e tatau ona e suʻeina le vaega autu o lona faʻaoga ma uiga autu.

Faamatalaga lautele, tuufaatasiga ma le faiga o le faasaolotoga

E tusa ai ma le radar, o Tricor o se lipid-lowering drug - mai le cholesterol i le toto. O lona faʻaaoga e fesoasoani e faʻaititia ai le tele o gaʻo i le tino ma puipuia ai le fausia o le atherosclerosis.

O lona faasaolotoina ua faia i Farani, lea e faatauina atu ai lenei fualaau faasaina i le ituaiga o laupepa. O le aʻafiaga o le fualaau faasaina e mafua mai i le vaega autu, lea e faʻamaoni.

E mafai ona e faʻaaogaina e pei ona faatonuina e le fomaʻi, talu ai o loʻo i ai sona aafiaga malosi i le tino. E foliga mai e leai ni mea faʻaletonu e faʻaaogaina. O le mea lea, e mafai ona faʻatau na o le faʻauluina.

O le faʻatupeina o tupe e faʻatino i totonu o fualaau. O le mea aoga autu o le fualaau faasaina ua faʻamaonia. Ua aofia ai i totonu o fualaau e tusa ma le 145 mg.

I le faaopoopo i ai, o loʻo i ai vaega e pei o:

  • manuia
  • hypelloli,
  • sodium masalomia,
  • magnesium stereate,
  • microcrystalline cellulose,
  • lactose monohydrate,
  • sodium laurisulfate,
  • siliki dioxide colloidal.

O nei mea e faʻatagaina ai oe e tuʻuina atu le vailaʻau i foliga manaʻomia. O laupepa e ufiufi ata (bp).

O loʻo i ai foi ni meaʻai e iai le gaosiga o mea gaosi eletise i le 160 mg. O loʻo i ai ia vaega faʻaopoopo tutusa e pei o isi ituaiga vailaʻau.

O pusa o vailaau faʻasolosolo e eseese lava faʻasoasoaga. E mafai ona aofia ai mai le 10 i le 300 papa (fuataga o le 145 mg) poʻo le 10 i le 100 fasi (dose o 160 mg).

Faʻataʻitaʻiga ma vailaʻau mo togafitiga

Ina ia malamalama pe o le a le mea e faamoemoe i ai lenei vailaʻau, e tatau ona e suʻeina uiga o lana gaioiga.

O le faʻamaonia e iai sona aʻafiaga i faʻamaʻi, faʻaitiitia ai le aofaiga. E fesoasoani foi i le faʻaitiitia o le cholesterol i le toto. E mafua ona o le solia o le faʻasalaga o le gaʻo susu.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e mafai ona faʻaititia ai le numera o fibrinogen. O se vaega e sili ona vaivai le malosi e galue i le kulukose, fesoasoani e faʻaititia lona maualuga. O nei foliga e faʻamalosia ai Tricor mo le togafitia o maʻi o le atherosclerosis o loʻo i ai se lagona e atiaʻe le maʻisuka.

O le faʻamaoni e oʻo atu i le maualuga o lona aoga i le 5 itula i le maeʻa ai o le pulega (o lenei mea e aʻafiaina e uiga o tagata taitoatasi).

O se vaega tele e fusifusia i le albumin, o le plasma protein, o le fenofibroic acid. O lona metabolism o loʻo faia i le ate. O le vailaau e umi lona aafiaga - e tusa ma le 20 itula e manaʻomia e aveese ai le afa. E tuua le tino e ala i le fatu ma gaʻo.

Faailoga ma le faʻailoga

E mafai ona e suʻeina pe o le a le fesoasoani a lenei meafaigaluega e ala i le suʻesuʻeina o faatonuga ma faʻamatalaga mo lona faʻamoemoega.

E fautuaina e faʻaaogaina mo ia soliga e pei o:

  • hypercholesterolemia,
  • hypertriglyceridemia,
  • hyperlipoproteinemia.

Faatasi ai ma nei faʻamaʻi, e faʻaaogaina ai le Tricorr pe afai o togafitiga e leai ni fualaau faasaina e le maua ai ni taunuuga.

E le gata i lea, e mafai e le fomaʻi ona faʻamaonia lenei vailaau e faʻatoʻilaloina ai isi faʻamaʻi o se vaega o togafitiga faʻapitoa, pe afai o ia gaioiga e talafeagai.

E tatau ona manatuaina o le i ai o faʻamatalaga mo le taotoga e le o lona uiga o le faʻaaoga tatau o lenei vailaʻau. O le faʻamaonia o le faʻamalosia oe ua faʻatagaina oe e lafoai lona faʻaaogaina.

E aofia ai:

  • ogaoga o le ate
  • ogaoga ogaoga o le fatu
  • le faapalepale i le tuufaatasiga,
  • lactation
  • gallbladder faamaʻi
  • tausaga o tamaiti.

E i ai foi tulaga e faʻaaogaina ai Tricor, ae e manaʻomia le faʻamaonia atili:

  • ava malosi
  • hypothyroidism
  • matua
  • solitulafono i le ate ma fatuga.

O lona uiga e mafai ona e tago i lenei vailaʻau e pei ona faatonuina e se fomaʻi. O le faʻamalositino e mafai ona oʻo atu i faʻafitauli.

Mamai Faapitoa ma Faatonuga

Le numera o tagata gasegase e fautuaina ai le faʻapitoa faapitoa pe a faʻaaoga Tricor e aofia ai vaega nei o tagata:

  1. Tamaitai i le taimi o le maitaga. O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina ua solia, o le mea lea, o lona faaaogaina e faʻasaina i le vaitau lenei.
  2. Tina pepe. O aʻafiaga o le faʻaaogaina o le susu o le susu ma luga o le pepe e leʻi faavaeina.I lenei itu, e le faʻaaogaina e fomaʻi Trikor mo ia tagata gasegase.
  3. Tamaiti. I lalo o le 18 tausaga le matua, e le o faaaogaina lenei vailaʻau, aua e leʻoloa pe faʻapefea ona aʻafia le tino o le fanau i lona fatu.
  4. Tagata matutua. Mo lenei vaega o tagata gasegase, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua manatu e talia. Ae ao lei amataina lona tofiga, e manaomia e tagata maʻi se suʻega e aloese mai ai i faʻafitauli faigata. E faʻaauau foi ona faʻaitiitia le faʻaitiitia o mea.

O isi tagata (i le leai o ni faʻamaʻi) e mafai ona faʻaaogaina vailaʻau e pei ona faatonuina e le fomaʻi.

E tatau ona faʻaalia le faʻaeteete pe a faʻaaogaina le Traicor i le i ai o faʻafitauli nei i le tino:

  1. Toto fatu. I faʻamaʻi ogaoga o lenei totoga, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faasaina. O mea laiti laiti i le gaioiga o fatugaʻo e manaʻomia le mataʻituina pea o le togafitiga ma lona faʻaaogaina.
  2. Faʻi maʻi. Mo faafitauli ole ate, e mafai e le fomaʻi ona fautuaina Tricor pe a maeʻa suʻesuʻega. O soliga taua o se mafuaaga mo le teenaina o le fualaau faasaina.

O le faʻamaonia e mafai ona aʻafia ai le gaioiga o le ate, e tusa lava pe leai se faʻalavelave i lenei itu, e tatau ona e siakiina taimi ole tulaga. E le gata i lea, i lalo o le faatosinaga a le fualaau faasaina, e mafai ona suia le taofiga o le toto - e tatau foi ona pulea.

Tafaoga faʻamalosi ma Analogs

O togafitiga talafeagai e aofia ai le saʻo lelei o faʻatauga o fualaau oona. Afai o se fofo e afaina ai le aafiaga o le isi, o taunuuga e ono le faamoemoeina. O le mea lea, e tatau ona e mafaufau i le auala e mafai ai e Tricor ona aʻafia na vailaʻau e faʻaoga tutusa ma ia.

Lapataiga e manaomia ai le tuufaatasiga o lenei vailaau faasaina i:

  • (o le faʻamaoni e taumafai e faʻaleleia lo latou aafiaga, e mafua ai le lamatia o le toto),
  • Cyclosporine (gaioiga gaioiga e mafai ona vaivai),
  • statins (ei ai se tulaga matautia o aʻafiaga i luga o maso).

I le fesoʻotaʻi atu i isi vailaʻau, o suiga taua e le o matauina. Ae ui i lea, o le tagata gasegase e tatau ona logoina le fomaʻi e uiga i vailaʻau uma na te faʻaaogaina ina ia mafai ai e le fomaʻi ona fautuaina saʻo togafitiga.

O mafuaaga mo le faʻaaogaina o meafaigaluega analog e mafai ona eseese. O le tele lava o taimi, o loʻo sailia e tagata maʻi ni mea e sili atu ona taugofie, aua o le taugataina o fualaau faʻatau i se faʻaauau pea o se galuega sili ona taugata.

O isi o loʻo popole e uiga i aʻafiaga o le aʻafiaga lea e faigata ai mo i latou ona galulue atoatoa. I lenei tulaga, e masani lava ona filifilia e tagata tomai faapitoa fualaau faasaina ma se aafiaga talitutusa.

E aofia ai:

O nisi o tupe o lisiina o loʻo iai se foliga e talitutusa ma le Faʻatauga. Mo isi, e tutusa lava le aʻafiaga, e ui lava i feeseeseaiga i vaega.

Mo le faʻaaogaina o le faʻalogo, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi. O le faʻataʻitaʻiga e masani lava ona lamatia, o lea e manaʻomia ai oe ia mautinoa o le vailaʻau ua filifilia e talafeagai mo se tagata maʻi faapitoa.

Manatu ole maʻi

O faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina Tricor e sili ona lelei - tele faʻamatalaga o lona aoga aoga i le tino ma le faʻaitiitia o le cholesterol toto.

O le tau o le fualaau faasaina e faalagolago lea i le fua o le gaioiga malosi o iai i totonu ma le numera o laupepa i totonu o le afifi. Mo se afifi e 30 pauna (145 mg) e tatau ona e avatu mai le 750 i le 900 ru. I le fua o le 160 mg ma se afifi tutusa, o le tau mo Tricor e mai le 850 i le 1100 rubles.

Matou te fautuaina isi mataupu e fesoʻotai i ai

Tricorrh: faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga, tala tutusa »

Tricor o se fualaau faasaina o le Farani gaosi oloa. E tusa ai ma faatonuga mo le faʻaogaina, ua fuafuaina mo le togafitiga o maʻi faʻafitauli o le cardiovascular system.

E aʻafia i le kulupu o lipid-lowering drugs, e taʻua foi o fibrates. O lenei igoa e taʻu mai ai lona vaega taua - faʻamaonia.

O le vailaʻau e faatatau i mea e mafua mai i le fibroic acid.

Talosaga

I togafitiga faafomaʻi, ua faʻaaogaina ai Tricor e togafitia ai maʻi faʻapitoa:

  • hypercholesterolemia ma hypertriglyceridemia, e vavaeʻese ma fefiloi (ituaiga eseese o dyslipidemia) i tagata mamaʻi e le o aoga meaʻai po o isi togafitiga e le faʻaogaina togafitiga (fua faʻatatau i le mamafa o le mamafa, faʻatupulaia le tino). E taua tele lenei mea mo mataupu pe a iai aʻafiaga taua e pei o masani leaga (ulaula) ma le maualuga,
  • second hyperlipoproteinemia pe a faʻaauau ona faʻamaoni e tusa lava pe aoga le togafitiga mo le faʻamaʻi (pei o le dyslipidemia i le maʻisuka).

Faʻasalaga Fomu

I le gaosiga o vailaau mo togafitiga, o le vailaau oona e maua i foliga o ituaiga e lua, e ese mai i le tele o le mea galue (fenofibrate), lea e aofia ai i se voluma e 145 mg (micronized), pe 160 mg.

O tagata e maua ai le suamalie, o le sodium lauryl sulfate, lactose monohydrate, crospovidone, colloidal silicon dioxide, ma isi.

O pepa maʻaleʻale o loʻo i ai se foliga lautele, e ufiufiina i se paʻepaʻe paʻepaʻe. O le logo e togitogia i le tasi itu, ma numera i le isi itu e faailoa ai le aofaʻi o le mea autu i le tuufaatasiga o le oloa (145 poo le 160).

O laulau e tuʻuina i paʻu e 10 fasipepa. E mafai ona i ai se pepa palota mai le 1 i le 10 pepa.

Fesoʻotaiga

O le faʻaoga faʻaaogaina o le Tricor faʻatasi ai ma vailaʻau faʻasaina e mafua mai i le sulfonylureas e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaopoopoga o le aafiaga o le hypoglycemic.

O le tuufaatasiga o Tricor faatasi ai ma ni mea e le masani ai (e aofia ai acenocoumarol, warfarin) e faʻaleleia ai aafiaga o le mulimuli.

O loʻo i ai se masalosalo e uiga i le taua o le fibrates i le faʻateleina o le vavalalata o faʻamautinoaga mo nisi faʻamau, faʻapea foʻi ma le soliga o latou faiga faʻavaʻa.

O le tuufaatasiga o lenei vailaau faasaina i le cyclosporine e mafai ona oo atu ai i le faaletonu o le tino ma le faateleina o le mamafa o lenei mea i totonu o le toto.

Faʻasalaga

O faailoga iloga o le maoaʻe pe a le aveina le Traicor e le o faamatalaina e tusi faafomaʻi. E le gata i lea, o se vaifofo faapitoa e lei faavaeina. Afai ei ai ni masalosaloga o se faʻalavelave, faʻaalia ma, pe a manaʻomia, togafitiga faʻaleleia e tatau ona faʻamaonia. Ua faʻamoemoeina e le aoga le faʻamaʻi.

Nina P. i le iloiloga http://otzovik.com/review_2302884 faʻamatalaga tusitusia le lelei o le fualaau faasaina, aemaise lona taua mo le faʻaitiitia o le cholesterol.

Ae ui i lea, na ia lapatai e uiga i le togafitiga a le tagata lava ia, ma faamamafaina le manaomia o le mataʻituina pea o se tagata tomai faapitoa i le taimi o se togafitiga. O le tusitala foi o loʻo faʻaalia mai le ono iai ni aʻafiaga matuia i taimi o togafitiga ma Tricor.

O lea na ia maua ai le gallstones. Mo lenei mafuaʻaga, na musu le fafine e fai se vasega lona lua ma manatu ai e tatau ona maua se ultrasound o le gastrointestinal tract.

O le vailaʻau faʻatau sa faʻatau saʻo e tusa ai ma le fomaʻi a se fomaʻi e siakiina e le aunoa ia suega o le suʻega ina ia mautinoa ai le leai o aʻafiaga.

Elena K. i se toe iloiloga na tusia e https://health.mail.ru/drug/tricor/ e le talafeagai lenei fualaau. Na ia inuina mo le lua masina ma na ia lagona le tiga tele i le tino o le tino, faapea foi le vaivai o maso. Na te leʻi matauina foi le faaleleia atili, o le mafuaaga lea na te le fautuaina ai Tricor mo le faaaogaina.

Alexey P. i se iloiloga https://health.mail.ru/drug/tricor/ tusia na ia aveina Tricor mo le silia ma le 4 masina. A o faagasolo lenei vaitaimi, na faʻaitiitia le tiga i luga o vae, ma na sili atu le lelei o le soifua maloloina.

Tricor o se vailaau faʻasaina i Farani. Faʻaaogaina i togafitiga o faʻamaʻi o le cardiovascular system. I le avea ai o se lipid-lowering agent, o Tricor o le fibrates.

E faʻaaogaina lelei mo lona faʻamoemoe faamoemoeina e tusa ai ma faatonuga, i luga o le fautuaga ma i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi. E i ai le tele o faʻailoga ma aʻafiaga i itu. Pe a tago i lenei fualaau faasaina, e tatau ona ave le tausiga ma le fua faatatau ua faailoa.

E le talafeagai mo le maʻitaga ma le lactating o fafine, faʻapea foi ma tamaiti.

Faasao pe faasoa:

Tricor: o analogues e taugofie, faʻatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga

Tricor- Faʻaaogaina lenei fualaau mo le maʻisuka ma le dyslipidemia. O loʻo i ai se uiga taua o le faʻamalositino.

Faʻatinoga o gaioiga:

  • E faʻaosoina ai le RAPP-alpha, lea e taʻitaʻia ai le faʻamalosia o le lipolysis,
  • Faia o apoproteins o ituaiga AI, AII,
  • Faʻaititia le faʻasalaga o lipine atherogenic i le plasma ona o le faateleina o le faʻamalosi,
  • Faʻaitiitia le aofaʻi o le cholesterol, triglycerides,
  • Lago mai fafo o siama o le cholesterol,
  • Puipuia le faaputuga faaputuga e fesootai ma le epinephrine, le arachidonic acid ma le ADP.

E uiga i pili taugofie e maualalo ai le cholesterol - o igoa, tau ma iloiloga na tatou tusia iinei.

O se vaega tāua o le vailaau faʻasaina e faapea, i totonu o le tino o le totoga o le tino, o le maualuga o le faʻamaoni e oʻo i le maualuga, o lenei aafiaga e mafai ona maitauina i le 2-3 itula pe a uma ona ave le pulu. O le meafaigaluega foi ua i ai se aafiaga uricosuric.

Tala faʻalogologo o Tricor

  • Canon Fenofibrat. E ese mai i le lisi o meaola. O le kulimi o le kokone, o le keneka kenekaloka, le karuscarmellose sodium, mannitol, magnesium stearate, povidone K-30, cellulose microcrystalline. E sili atu ona alu malie (mulimuli ane o lona maualuga maualuga i le toto ua oʻo i ai). Tauina 489 rub.

  • Tuʻu - eseese i le ituaiga o faʻamalolo (capsule) ma le fua o le mea galue (fenofibrate) - 250 mg.
  • Lipantil - eseese i foliga o le faʻasao (capsule), vailaʻau (200 mg). Na pau le eseesega i mea o ausilali - gelatin, uʻamea uʻamea (E172), suauu kuluputini. Le tau e 850 rubles.

    Mea gaosiTagata faʻatau
    Lactose Monohydrate
    Faletini silicatized siliki microcrystalline
    Crospovidone
    Hypromelilose
    Sodium Lauryl Sulfate
    Sodium Docusate
    magnesium stearate
    OpadriOY-B-28920 (Polyvinyl alcohol, titanium dioxide (E 171), talc, lino kulupu, komi xanthan)

    E maua i le 145 mg ma le 160 mg papa ma i afifi eseese: pepa pepa mai le 1 i le 30 pepa.

    Ofo faʻamaʻi toto

    Faʻapupulaina aʻafiaga o faʻamaʻi totoga, e mafai ona faʻaititia ai le lamatia o le toto. Ina ia aloese mai lenei mea, ua fautuaina ina ia faʻaitiitia le fua o le anticoagulants e tusa ma le 1/3 ma faʻagasolo malie ona aumaia i le tausisia o le MHC (faʻavaomalo masani faʻavaomalo).

    • Cyclosporin. O nisi o mataupu ogaoga o le faʻaaogaina o le faaletonu. I le fesoʻotaʻiga ma nei mataupu, e tatau ona mataʻituina ma le faʻaeteete ia galuega faʻapitoa i tagata gasegase o loʻo faia lenei faʻatasi, ma i le tulaga o suiga matautia i totonu o suʻesuʻega, ia vave loa ona ave Tricor.

    HMG-CoA reductase inhibitors poʻo isi fibrates

    O le aʻafiaga o aʻafiaga i luga o maso, e tatau ona faʻaaogaina ia ituaiga faʻavae ma le faʻaeteete tele.

    Aʻo ave le Traicor i fualaau o lenei vaega, o loʻo i ai mataupu o le faʻaitiitia o le faʻaititia i le maualuga o le lipoproteins maualuga. E tatau ona pulea lo latou tulaga ma vave faʻaaoga le faʻaogaina pe a faʻaititia.

    Cytochrome P450 Enzymes

    O le faʻamaonia ma le fenofibroic acid e le o ni faʻatagaina o le isoformate cytochrome (CYP) P450 CYP3A4, CYP2D6, CYP2E1 poʻo le CYP1A2. I ni togafitiga togafitiga, latou te agavaʻa poʻo le faʻaaogaina o le CYP2C9 ma le faʻavaivaia o le CYP2C19 ma le CYP2A6.

    Mataʻituina ma le mataʻituina o gasegase o loʻo faʻaaogaina ma fualaau faʻasaina e CYP2C19, CYP2A6, ma aemaise le CYP2C9, ma e iai foi se faʻalauteleina o le faʻasologa o togafitiga, e manaʻomia.

  • Tuua Lau Faamatalaga