Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina Pancreoflat mo pancreatitis

O le Pancreatin o se fualaau Rusia na maua mai i le pancreatic enzymes o puaa, povi ma povi. O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i le ituaiga o laulau e tatau ona faia i le tautala. O le palacreatic enzymes o loo i ai i lona tuufaatasiga e fesoasoani e faafaigofie ai le nutimomoia o meaʻai e ulufale atu i le tino o le tagata ma meaai, ma faaleleia ai lo latou gaogao i le tootoo laiti. O le faʻaaogaina o le pancreatin i le togafitiga o faʻamaʻi o le gastrointestinal tract e fesoasoani e faatonutonu ai le pancreas ma toe faʻafoʻiina ai le faʻaogaina o meaʻai.

Faʻaaogaina o vailaʻau faʻasolosolo ma vailaʻau


O vaega autū o le vailaau oona o le dimethicone ma le pancreatin. O mea nei e faʻaaoga e faʻaopoopo:

  • susu susu
  • silikoni dioxide
  • acacia gum,
  • faʻamaʻapeʻa
  • o le atigi pipi o loʻo iai foi le suauu, talc, titanium dioxide.

O le pancreatin o loʻo i ai i totonu o maʻalaʻau ua gaosia mai le pacreas palacreas. O le vailaʻau e faʻamaoaigaina i vaega eseese o le enzyme (lipase, trypsin, amylase, ma isi). E manaʻomia mo le faʻamavaeina o polysaccharides, o peptide bonds and acids acids.

O le faʻaaogaina o vailaʻau e lua ona sini autu:

  1. Tuʻu le tino i le enzymes, lea e mafua mai i le mumu o le gland, na amata ona gaosia i le le lava o mea, ae e tatau mo le faʻaogaina o meaai.
  2. Faʻamaʻosaʻo le faʻaogaina o le faʻaogaina o otaota, metabolism ma le masima o mea.

Dimethicone o se vailaʻau kemikolo. E taofia ai le faateleina o le gaosiga o le kesi i totonu o le manava, e faʻamalosia ai le malepelepe ma le faʻaaogaina fua o gas mai le tino. Faafetai i lenei gaioiga, o le vailaau faasaina e puipuia ai le atinaʻeina o paʻu o le intestinal, ma faʻaitiitia ai foi le malosi.

O le le lava o le fugaina o le pancreas, o le colic e foliga mai i taimi uma, talu ai o meaai e leʻi faʻaleagaina e amata ona faʻamalosi i totonu o le tootoo laiti, faʻateleina siama siama, lea e oʻo atu ai i le faateleina o le gaosiga o le kesi, le foliga mai o lagona tiga tele.

I le faʻaopoopoga, o vailaʻau e agamalu, faʻalelei, puipuiga. O Dimethicone e faʻateleina le faʻavaeina o se ata vevela puipui i luga o le mucous membranes o totoga o meaola, lea e puipuia ai i latou mai manuʻa e ala i mea faʻavevesi (siama, mea leaga).

O se vaega o le vailaau faasaina e faapea e na o totonu lava o le fualaau oona e galue ai ma e le ulufale i le faigamalaga lautele.

Faiga faʻavae ma le tau o fualaau

Pankreoflat o loʻo faʻapipiʻiina i le laulau. E mafai ona faʻatau saʻo fualaau i le fale talavai e aunoa ma se faʻamaumauga.

E tasi le ipu e maua ai le luasefululima pulu. E tasi, lua, fa pe valu faamaumauga i totonu o se ato. O papa maa e papaʻe i lanu. O le tau masani o papatusi e lua (50 papa) e tusa ma le 1,780 rubles.

Aafiaga i luga o le pancreas


I le pancreatitis, o le solia o le gaosiga o mea faalilolilo e ala i le gland e mafai. O a latou gaosiga e mafai ona taofiofia pe o le gaioiga ua uma ona tuʻuina atu o enzymes ua faʻaitiitia. Mulimuli ane, o le faʻaaogaina atoa o le faʻaleleia o otaota, ua faʻalavelaveina, o se faʻalauteleina o le avega ua tuʻuina i luga o le pancreas, e tiga le iniseti.

O le meafaigaluega e faʻapipiʻi ai le tino i vaega o le enzyme, lea e talafeagai mo le faʻaleagaina masani ma le faʻasiliina o meaʻai. O le Pancreofla e avea ma fesoasoani mo le pancreas, o se ituaiga "lima taumatau". E tauia ai le le lava o le gland. E fesoasoani lea i le faʻasaʻoina o le gaʻoina ma faʻaitiitia le avega i luga o le paʻu.

O le Dimethicone o loʻo aofia ai i le vailaʻau o loʻo i ai se lagona filemu. E le gata i lea, e teuina ai le tino o le tino ma se mea puipuia, e puipuia ai le ita ma le faaleagaina mai le aafia i vaega leaga.

E fesoasoani le vailaau e faʻaleleia le tulaga masani o le maʻi. E fesoasoani i le aveeseina o le tele o gasegase mai le tino, e puipuia ai le atinaʻeina o faʻamaoniga o maʻi oona, e pei o le afaina ma le gaʻo.

O faʻamaoniga autu mo le aveina o vailaʻau

O le faatonuga mo le vailaʻau e maua ai mataupu nei o le mafai ona faʻaogaina:

  1. Faiva i le pancreas (o le gaosia o enzymes i le le lava o le maualuga poʻo le maualuga o le faʻaogaina o le faʻamalosi).
  2. Flammation o le pancreas i se foliga masani.
  3. E le gaosia le sua suamalie.
  4. Malfunctions i le faʻamamaina, faʻatasi ma faʻamaʻi o le ate, piliati tract.
  5. Malfunctions i le gaioiga o gaioiga pe a uma le taotoga i luga o le manava po o le manaʻoga, aemaise lava i na tulaga pe a oʻo mai faatasi ma le faʻaopoopoga o le gaosiga o gaʻo, o le intestinal colic.

O le pancreofla e le masani ona faʻaaoga mo pancreatitis. O lona faaaogaina e talafeagai pe a le mafai e le pancreas ona maua mai le aofaʻi talafeagai o enzymes lelei mo le faʻaogaina o meaʻai poʻo le maeʻa foʻi ona faʻaaogaina le okeni. E masani lava ona tupu le gaogao pe afai o le maʻi na mafua ai le oti o se vaega o tisipenisione o le okeni, ma e le mafai ona toe galue malosi atoatoa.

Ae ui i lea, i nisi tulaga, o le vailaau e mafua mai i le faʻamalosi, pe afai o le pancreatitis e faʻatasi ma le paʻu ma le tino tigaina o le intestinal colic.

I togafitiga faafomaʻi, mataupu o le faʻaaogaina o vailaʻau e faamama ai totoga o le vevela o le manava aʻo leʻi iloa le ray-ray poʻo le ultrasound. O le pancreofla e mafai foi ona faʻatulagaina i taimi masani o le gastrointestinal tract in cases of disorders disorders ona o meaai le lelei, meaai, ava malosi, faatasi ai ma le faateleina o le gaosiga o le kesi, faʻaleagaina o le intestinal, ma le faʻavaveina o le fale.

Contraindications

O le vailaʻau e faʻasaina mo le faʻaaogaina i:

  1. Allergies i vaega o le vailaʻau.
  2. Lapatai pancreatiti.
  3. Faʻavavevaveina o faʻamaʻi o le manava, gaʻo, pancreas, fatugaʻo, gaʻo.
  4. I lalo ifo o le 12 tausaga.

O faʻasagaga e vavalalata o le laase, e le o le asiasia o le galactose, o le uluaʻi laasaga o le pancreatitis. I nei tulaga, o togafitiga e faia i lalo o le vaavaaiga manino a se fomaʻi.

E leai se faʻamaoniga e mafai e le vailaʻau ona afaina ai le fomaʻi poʻo le soifua maloloina o se fafine maʻitaga, o le mea lea, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le taimi o le maitaga e le faʻamavaeina, ae na o le faʻatagaga e faatagaina, ma i lalo o le vaavaaiga a se fomaʻi.

O le fualaau faasaina e na o totonu lava o mea toto e ola ai ma e le mafai ona pasi atu i le faiga masani o le toto, o lona uiga, e le tatau ona pasi i le susu o susu. I le mafaufau ai i lenei mea, o vailaau, pe afai e tatau ai, e mafai ona faʻataʻitaʻiina i tina tausimai.

O aʻafiaga e aʻafia ai

Faatasi ai ma le le faapalepale tagata taitoatasi i vaega o le oloa, o se taunuuga o lona faʻaogaina, fulufulu, lanu mumu, sosogi, ma le mu e mafai ona i luga o le paʻu. O faʻamatalaga nei o se faʻafitauli faʻafefe.

Ua i ai foi mataupu ua lipotia o faaaliga:

  • Paʻu o le tino.
  • Le fiafia.
  • Faʻailogaina.
  • Tatala.
  • Nausea
  • Vomiting
  • Faateleina le toto toto.

Afai e iloa ia faailoga, e tatau ona taofi ma faʻafesoʻotaʻi le fomaʻi i le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

Vasega ma fuataga o le talosaga

Tausaga tausaga

Vaega o le taliaina

Tagata matutua ma tamaiti e sili atu ile 12 tausagaE tasi pe lua fualaau o loʻo faʻamatalaina i le taimi o taumafataga taʻitasi. I lalo o le 12 tausaga o tamaitiO le vailaau ma le togafitiga ma le fualaau faasaina ua fuafuaina e le fomaʻi i tulaga taʻitasi taʻitasi.

E mafai ona ave le laulau ma pe a maeʻa foʻi taumafataga. E fautuaina le vailaau e inu lelei i le vai.

E tatau ona e gauai atu i se mea e tasi - e tatau ona tofatumoana le laumei, aua le faʻafefe ma taumafai e aua le uu i totonu o le potu tautala. E mafua ona o nisi o enzymes o loʻo faia ai le fualaau faasaina, pe a faʻasaʻo mai i le gutu, e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o maʻi suka i luga o le mucosa. O paluga e tatau ona fufulu i lalo i le lava o le vai.

O le a le umi e inu ai fualaau, e filifili foi le fomaʻi, e fuafua i le natura o le faʻaleagaina o le gaioiga:

  1. Afai e le fesoʻotaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻamaʻi faʻamalositino o le digestive tract, ae mafua ona o se mea le paleni meaai, oona, o le umi ole togafitiga e mafai ona 3-5 aso.
  2. Toe faʻaleleia pe'ā uma le taotoga atonu e manaʻomia foʻi le ave o fualaau mai le tasi i le lua vaiaso.
  3. Afai o le manaomia mo se vailaau e mafua ona o le le lava o le fausiaina o le pancreatic, ona mafai ai lea ona aoga le aoga seia maeʻa le galuega faalilolilo o le okeni pe mo le ola (pe afai o se tino taua o le okeni ua mate i fafo o le maʻi ma o le a le toe mafai ona galue tutoatasi).

O le le faʻaaogaina o le fualaau faasaina e mafai ona taʻitaʻia ai le tele o urea i totonu o le toto, faʻaleagaina fatuga.

Fegalegaleaiga ma isi vaega o fualaau faasaina

Pe a faʻapipiʻiina le faʻaogaina o le Pancreoflat ma fualaau faasaina ua fuafuaina e faʻaitiitia ai le suka o le hydrochloric o loʻo i totonu o le vai gastric, ua faʻaititia le aoga o le dimelicone. E leai ni faʻaaliga o faʻamatalaga faʻapitoa faʻakomepiuta o le fegalegaleaiga a Pancreofla ma isi vailaau faʻamaʻi ua faʻamaonia.

I le faaopoopo atu i ai, o le vailaʻau e le afaina ai le faʻamalosia ma le faʻamaopoopoina o gaioiga, o lea e mafai ona tuʻuina atu i le avetaʻavale ma isi galuega e manaʻomia ai le faʻatupulaʻia o le mamafa.

Faʻatasi ma le ava ma meaai

Aʻo faagasolo togafitiga, e faʻasaina le inuina o le ava malosi, inu ava malosi. E le gata ina taofia ai le aoga o fualaau, ae mafai foi ona mafua ai se tulaga ogaoga i le manuia o le maʻi, le atinaʻeina o osofaiga ogaoga o le maʻi.

E mafai ona faʻaaogaina pills i le meaʻai ma 10-15 minute pe a uma. O se tasi o tulaga taua o le inu lea i le vai.

Analogs o uiga


O le pancreofla ma le pancreatitis ua manatu o se vailaau e sili ona lelei, ae o le tau o vailaau oona e paʻu. O le tau o papatusi e lua e oʻo i le 1800 ru, ma o le tele o latou atonu e manaʻomia e faʻamaeʻa ai le atoaga o togafitiga.

E tele analogues o fualaau faasaina i luga o le faʻatau. Ua faatonuina foi i latou mo allergies i pancreatitis. O nei fualaau oona e talitutusa lava i le togafitiga, e aofia ai se vaega se tasi pe sili atu o mea e tutusa ai. O nei vailaau e aofia ai:

  • Pancreatinum (25 solo.).
  • Mezim (70 rubles).
  • Festal (133 rubles).
  • Creon (297 suʻe.).
  • Pangrol (250 rubles).
  • Penzital (60 rubles).

O i latou uma lava o loʻo faʻamoemoe e faʻatumu le le atoatoa o enzymes pancreatic ma faʻaleleia le faʻaogaina o le faʻaogaina o mea. E le gata i lea, o nei vailaʻau uma e aofia ai le pancreatin.

Creon e foliga tutusa lava ma le Pancreoflat i le tuufaatasiga - i le faaopoopo atu i le pancreatin, o loo aofia ai foi le dimelicone. Creon e mafai ona tuʻuina atu i tamaiti laiti, ma e oo lava i tamaiti laiti, faʻatasi ai ma le malosi o le intestinal malosi, faʻateleina le gaosiga o le kesi ma e le lava le faʻamalosi. Ole lisi ole lisi o vailaau e sili atu ona taugofie i le tau, peitaʻi, e tatau ona talanoa ma le fomaʻi e uiga i le avanoa e sui ai fualaau.

Aʻo le i sui, e tatau foi ona e gauai atu i faitioga i le faaaogaina o analogues taitasi.

Faʻaaliga i togafitiga o Pancreoflat


Oksana: Faatasi ai ma le pancreatitis, ou te le mautonu i loʻu manava, aemaise lava pe a uma ona 'ai, afaina ma gas, o nisi taimi o tiga i le hypochondrium. Na fai mai le fomai e inu Pancreoflat mo le tolu vaiaso, siaki lona soifua manuia. O le fualaau faasaina e taugata tele, ae e tatau ona ou faatauina se tasi afifi. I le vaiaso o le taliaina, ou te leʻi lagonaina se faʻaleleiaiga lelei, ae i le ogatotonu o le vaiaso lona lua na amata ona ou matauina le eseesega - ua lelei le faʻaleleia o otaota, ma e leai se mea na maua ai ni mea le lelei. O nisi taimi e afaina ai, ae le taua e pei o muamua.

Maxim: Ua leva ona pasia le tele o suʻega, ae e le mafai e fomaʻi ona iloa le mafuaʻaga o le afaina o le manava ma le ogaoga (ona o le faamaʻi, ona manava). O le taimi mulimuli na faatonuina ai aʻu o le inu Pancreoflat, ae tusa lava pe a mavae le 4 vaiaso o le faʻaaogaina, ou te leʻi matauina soʻo se faʻaleleiga taua. Po o le oloa e le aoga, pe e te manao e filifili se isi vailaʻau.

Ilya: A maeʻa ona 'ai, ona amata lea ona fulafula le manava ma fufula, e ui lava ou te taumafai e pipii i se meaʻai ma e le' ai meaʻai e mafua ai le faʻamalosi i totonu o le meaʻai. Mai i sea faaputuga o gas i totonu, o tino uma e foliga mai o le a faamalosia ma o le tiga e vave ona amata i lalo o le pili. Ou te inuina Creon ma le mausali, ursosan ma omeprazole, ae talu ai nei, ua faaopoopoina ai le pancreophlate i lena lisi. E foliga mai ina ua mavae le 3 vaiaso o le ave, e itiiti ifo le gas, ae o le faafitauli e lei foia atoatoa.

  • Le faʻaaogaina o se pili mo le monastery mo togafitiga o pancreatitis

O le a e maofa pe vave vave ona tupu le maʻi. Faʻaeteete i le pancreas! E sili atu ma le 10,000 tagata ua matauina se tulaga lelei o le alualu i luma i lo latou soifua maloloina e ala i le inu i le taeao ...

Faʻaogaina ma le faʻaaogaina o fualaau o le Trimedat mo togafitiga o pancreatitis

Trimedat, ona o le aveeseina o spasms mai maso mumu o le okeni, e mafai ona faʻaitiitia ai osofaiga ogaoga o le tiga ma faʻaleleia ai le tulaga o le maʻi

Le faʻaaogaina o le fualaau faasaina Baralgin mo le fesoasoani i le tiga i le pancreatitis

E mafai ona e faʻaaogaina vailaʻau faʻatasi ma le faʻasologa o se fomaʻi ma e tusa lava pe tusa ai ma le vailaʻau ua faʻatuina, a leai e mafai

Auala e faʻaaoga ai Enterosgel ma pancreatitis ma i le a le metotia

O le vailaʻau e fesoasoani i se taimi puupuu e toe faʻaleleia ai le gaʻoina ma le faaleagaina o gaʻo o le vaega o meaʻai, e aofia ai le pancreas

Faʻafefea ona fai Phosphalugel ma faʻapefea ona fesoasoani i le pancreatitis?

Phosphalugel - o se fualaau oona lea e maualalo ai le manava o le manava, ma faʻamalosia ai foi le faamaloloina o puipui mucous o le tino o meaʻai

Ina ua maeʻa le osofaia o le pancreatitis, na amata ona le mautonu laʻu talo. O Pancreofla na fesoasoani e toe faʻafoisia le gaioiga o le ate ma faʻatūina le tafe o le talo.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le fualaau faasaina Pancreatin e faʻaaoga i togafitiga faʻapitoa o:

  • faʻamaʻi faʻapupula e mafua mai i le gasegase o le panocreatic exocrine,
  • ituaiga masani o faʻamaʻi pipisi o le gallbladder, ate, intestines ma le manava,
  • afaina o meaʻai ma le leai o ni mea taumafa, le lava o le gaioiga o le afi, gaioiga faʻamaʻi, ma isi,
  • tuutuuga e fesootaʻi ma le taotoga i luga o le mea o loʻo i ai meaʻai po o mea faʻafefe.

E le gata i lea, e fautuaina e le au atamamai le fualaau faasaina i tagata gasegase e sauni mo se x-ray po o se ultrasound o le tino.

Faʻaaogaina o vailaʻau, faʻasalaga ma faʻamatalaga mo le taliaina

O le vaega malosi o le fualaau faasaina o le pancreatin. Isi mea e faʻaaoga - titanium dioxide, methacrylic acid, sodium chloride, magnesium stearate, talc ma isi vailaʻau mo le faʻaogaina o vaega autū. Faʻasologa o foliga - o loʻo iai ni atigi figota e naʻo le manava.

O le vailaʻau e aofia ai enzymes oona e faʻamoemoe e faʻaleleia ai le faʻapalaina o le polotini ma lipid, o gaʻo. O le malosi atoatoa o le matauina o loʻo matauina i le tootoo laitiiti o se tagata.

I le pancreatitis, ua faia ai Pancreasim mo le le atoatoa o le exocrine o le palacreas ua faaleagaina, ma o le taunuuga o le faagasologa o le lomiina o meaai. E le mafai ona taʻe le atigi i lalo o le malosi o le suka gaosia. O le gaioiga o le fualaau faasaina e tupu i le 30-50 minute pe a uma le talosaga.

O le a le Pancreasim mo? O faʻamatalaga mo le fualaau faasaina e faapenei:

  • Faʻasalaga o le gaogao o meaai,
  • Le atoatoa gasegase, pe a faʻavaivai le galuega o le exocrine pancreatic,
  • Faʻafitauli faʻapitoa i le gastrointestinal tract,
  • O togafitiga masani o le gastrointestinal tract, ate,
  • E fautuaina e faʻatonu pe a uma le faʻamalolo poʻo le faʻasalaga o le ate, pe a uma le taotoga i le manava, gaʻo, piliati tract - pe a faʻapea o le maʻi o loʻo i ai ni maʻi le atoatoa,
  • E faʻaaogaina i luma ole suʻega o le masini poo le suʻega o le masini.

O faʻamatalaga a fomaʻi e maitauina ai le sauniuniga o le enzyme e mafai ona faʻatulagaina ina ia faʻaleleia ai le faʻatinoina o le tino i le taimi o gaioiga masani o gaioiga, pe a iai ni mea sese i mea taumafa poʻo mea e le masani ai, meaʻai malosi, ma leai se faʻamalositino.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

A o le i taʻuina atu le auala e ave ai fualaau faasaina, nai lo le suia, o le a matou faʻaalia le solia o le fualaau faasaina. E faʻasaina le faʻaaogaina e uiga i le talaaga o le faʻavevesiina o le mumu o le pancreas, faatasi ai ma se osofaiga matautia o pancreatitis, pe a fai o le tagata maʻi e maua le le malie i vaega. E faʻamaonia le vaʻaia mo tamaiti ei lalo ifo o le 3 tausaga le matua i le taimi o le maʻitaga.

O isi faʻamaʻiloga e aofia ai le faʻamalosi o le jaundice, faʻalavelave i le intestinal, maualuga maualuga o le bilirubin i totonu o le toto, faʻifaʻipatitis, galuega leve o le ate, gasegase o le hepatic.

O le vailaau o le vailaʻau e filifilia i taimi taʻitasi. E faʻalagolago i le maualuga o le le atoatoa o le galuega o le exocrine pancreatic. O le averesi o fua, lea o le a aʻafia ai gaʻo, carbohydrates ma proteins, e eseese mai le 1 i le 4 papa.

E tatau ona ave muamua capsules ulu-ulu i luma poʻo le taimi o taumafataga. O pusa e le o vevela, folo atoa. E fufulu i lalo i le vai poʻo se isi vai - lauti, vai o le minerale e aunoa ma le kesi, sua o fualaau suamalie, faia o fale, ma isi.

Mo se tagata matua, o le fua mo se aso e mai i le 6 i le 18 papa. Afai o le a leai se afaina o lea fualaau, ona faʻateleina lea o lona siʻitia mo mafuaaga tau soifua maloloina, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le le atoatoa o le gaioiga o le exocrine gland.

O pusa e masani ona faʻasaina e tagata gasegase, o nisi taimi e tupu ai aʻafiaga i itu:

  1. Faailoga o le faʻalavelave i le vavalalata.
  2. Faʻatonuga o le Allergic (rashes).

O tali a le tino i le tele o ata vali e aliali mai i le laʻitiiti. I lenei tulaga, e manaʻomia se sui mo le fualaau faasaina, ua faalēaogāina Pancreasim. O togafitiga faʻapitoa e faia e tusa ai ma le falemaʻi o iai nei.

Pe a tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. E le o aofia ai se mea e sili ona maualuga - Pancreasim e le aofia ai ni vaega e mafai ona oʻo atu ai i le inu.

Pancreasim o loʻo faʻatau atu i le fale talavai; e le manaʻomia se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi. O le tau e mai le 30 i le 60 rubles mo le 20 papa.

Analogs ma iloiloga i luga o Pancreasim

O faʻamatalaga e uiga i fualaau faasaina e seasea, ae o loʻo i ai. E masani ona lelei, e mafua ona o ni mea se lua - o se taunuʻuga faʻapitoa vave ma le faʻaalia ma le penny cost. E le faʻaalia mai e tagata maʻi ni mea le lelei, lea o loʻo galue foi e pei o se faʻamatalaga faaopoopo.

Ole vailaʻau e le maua i taimi uma i falemaʻi, o le toatele e fiafia i mea e mafai ona suitulaga ai Pancreasim, o a ona tutusa? E tusa ai ma analogues e faʻaaogaina vailaʻau e tutusa le igoa o le lalolagi e le o se fanua poo le tulafono ATC.

O le mea moni, o le eseesega ma analogues i le tau e tele tele. Ae, e le o ni mea faʻapitoa foi, o lea la e itiiti lava le faʻasaʻoina ma aʻafiaga. I le isi itu, e mafai ona faʻaaogaina Mezim, Ajizim, Digestal, Digestin, Innozim, ma isi.

E sili atu i mea faʻapenei:

  • Faʻaaogaina le Faszim mo le pancreatitis, ma le le lava o le manava o le exocrine o le manava o mea uma. Ole fua ole filifilia e faalagolago i le maualuga o le solia ile tino ole maʻi. O aʻafiaga e tutupu i nisi taimi - o le gaioiga, le manava o le manava,
  • O le Digestal e faʻaaogaina i togafitiga faʻapitoa o le pancreatitis masani, faʻatasi ai ma patho o le ate, o le manava ma isi totoga. Ma le faʻaeteete, o loʻo faʻamatalaina i le taimi o le lactation, i le taimi o le maʻitaga, e tusa lava ma faʻamaoniga o le fomaʻi togafitiga,
  • Enzistal faʻaleleia le faagasologa o le faʻapalapalaina o meaʻai, faʻamavaeina o faʻamatalaga vailaʻau - vaʻaia, afaina, faʻaleleia o le kesi. E le o fautuaina mo le faʻaaogaina o le jaundice obstructive, faʻasalaga o le vaʻai biliary,
  • Pangrol o loʻo maua i ni eseesega eseese - 10,000 ma le 25,000. O loʻo faʻamatalaina mo le faʻaaogaina i pancreatitis, cystic fibrosis, maʻi faʻamaʻi faʻavave. E faʻasaina le faia faʻatasi ma se osofaʻiga ogaoga o le faʻamaʻi, faʻalavelave tele o se faʻamaʻi masani. O aʻafiaga e aʻafia ai faʻafitauli eseese.

O le Pancreasim ua faatonuina mo le togafitiga o le tele o pathomatau o le inflammatory. O le lelei o le fualaau faasaina o se gasegase vave ma tumau-tumau, tau maualalo, lelei le faapalepale, se lisi laitiiti o le faʻasaina.

E faʻafefea ona togafitia le mumunia o le mumū o loʻo faʻamatalaina i le vitio i lenei tusiga.

Tulafono mo le ave pancreatin mo pancreatitis

Ina ia mafai e Pancreatin ona i ai le faamoemoe faamoemoeina, e tatau ona saʻo ona faia e tusa ai ma faatonuga. E tatau ona manatuaina o laulau e le fautuaina mo le inu i luga o se manava leai. Ona amata ai lea e le enzymes ona amataina le membrane mucous. O le mea lea, o le fualaau faasaina e tatau ona sau ma meaai (i se taimi lata mai ao le i ai pe vave ane).

O le ituaiga o laulau e itiiti le aoga nai lo capsules o Creon ma Micrasim. E tele naua, e faʻafefete lemu. E sili atu ona lelei le tu saʻo pe a uma le 5-10 minute.

Ona o le i ai o se mea e puipui ai, e le mafai ona vaeluaina ni meaʻai, palu, pe tiʻetiʻe. O lenei gaioiga e tau atu ai i le vave faʻaalia o le enzymes i le vevela ma le manava. Masalo o le afaina, o le vavae. O le mea lea, e le mafai ona tuʻuina atu vailaau i vaega i le tamaititi. E faʻatagaina e togafitia tamaiti i le pancreatin na tuʻuina atu e mafai ai e le pepe ona folo otaota.

E sili atu le inu i vailaʻau i vai masani, e lava le inu 150-200 ml, e mafai ona e faʻaaogaina le mineral sulfate vai e aunoa ma le kesi.

Ole taimi ole pulega o fualaau faasaina, ole togafitiga togafitiga ma fuataga ua fuafuaina e le fomaʻi e tusa ai ma le tulaga o le le lava o le sua pancreatic juice. O lenei mea e molimauina e le ogaoga o faʻamaoniga, suʻega o le toto. E le fautuaina ina ia faʻateleina le fualaau poʻo le taofi e ave.

Afai e manaʻomia le faʻaaogaina o taimi uumi, o sauniuniga uʻamea e manaʻomia ina ia puipuia ai le anemia uamea.

Afai o le tagata gasegase, e faaopoopo i le pancreatitis, ua maualuga le malosi o le vai gastric ma ua faʻataʻitaʻiina ai faʻamaʻi, ona tatau ai lea ona tuʻuina atu vavao o Pancreatinum i le 1.5-2 itula i le faasologa o le taliaina. E faʻaaoga lenei i fualaau faʻatau ma le bismuth, sima alumini, magnesium.

O faʻamalo poloka pamu e talafeagai mo le faʻasologa faʻatasi, ae e le mafai ona ave i le taimi e tasi. Mo se faataitaiga, inu Omez poo Omeprazole 20 minute aʻo leʻi faia se taumafataga, ma Pancreatinum i le pito.

Faʻatasi ai ma le faʻamalosi o le pancreatitis lea e tupu i tulaga faʻamaonia e tali atu ai i faʻamaʻi o isi totoga, faʻamaʻaina, inuina o le ava malosi, faʻalavelave, o le maualuga o le faaleagaina o le galuega secretory e vave totogiina i togafitiga, meaʻai. O le fua o le fualaau faasaina ua faʻatulafonoina e autu autu.

O le faʻaaogaina o Pancreatin e le aofia ai le tausisia o se taumafataga tatau, tuʻuina atu o le ava malosi ma le ulaula tapaa, aveeseina o meaʻai gaʻo ma falai, paluga, togafitiga vevela, ma meaʻai vao tetele mai le lisi.

Tosiga ma le pulega

O le fualaau faasaina ua fuafuaina mo le faʻafofoga tautala ma meaai. E fautuaina ina ia foloina uma ia meaʻai ma inu le tele o vai e leai ni vai, lauti poo susu.

Pe a fua i aso o Pancreatin, e tatau i le fomaʻi ona amanaʻia foliga o le faʻaogaina o le maʻi i tagata. Mo tagata matutua matutua, o le fualaau faasaina ua faatonuina 2-4 pati 3-6 taimi i le aso. O le maualuga o faʻatagaina o numera e le tatau ona sili atu i le 16 vaega i le aso.

Le faʻaaogaina o se sauniuniga o le enzyme ma lona aʻafiaga ile maʻi o le pancreatic

O suiga i le pancreatitis e mafua mai i le faʻaogaina o le inflammatory e ese mai i le aʻoga ma le masani. O le pancreas e maua ai enzymes, e aunoa ma se mea e le mafai ai ona eli meaai. O le mealilo e ulufale atu i le pule i le duodenum. O le pu na tatalaina e le sphincter o Oddi, lea e faʻasalalau i le taimi lava e tasi.

I le tupuga o le faamaʻi, o se itu taua o le taofia o le taʻavale, faʻamalosi o le sphincter i maʻa laiti masima, fulafula ma vavalalata ona o le fesuiaiga o siama siama mai le gall vladder, intestines. O se tuufaatasiga taua o le pule faakomepiuta, e aunoa ma le tuua o le gland, e faatamaia ai lona lava palanyma. O tulaga lelei mo faʻamaʻi ua faia.

O le pancreatin matautia matautia e faʻaumatia ai le okeni, faʻalavelaveina le toto toto, toso le manava, ate, leona, ma le duodenum i totonu o le faʻaogaina o le toto. I le leai o se fesoasoani, e tupu le necrosis, e maʻi le maʻi mai le soona inu.

O le suiga i se faiga masani e le muta, ae faʻatuai ai suiga le lelei. I le tulaga o tulaga faigata taitasi, o loʻo faʻavaeina ai le iela. E faasolosolo, e maua ai le tele o gland. E leiloa e le okeni lona malosi e gaosia ai mea faalilolilo ma enzymes. O le toilalo e tuʻuina mai ma faʻamaoniga o maʻi o meaʻai (paʻu o le manava, manava manava, leisa, paʻu o le mamafa). O le faʻaitiitia o le taumafaina o vitamini e taʻitaʻia ai i le faʻaititia o le puipuiga, vaivaiga, ma faʻamaʻi pipisi.

O le pancreatin administration mo le pancreas o se auala e suitulaga pe taui ai mo le misi o le elemene, o le mafai ona lagolago i le galala ma le tolopoina o le mamafa ma le lavelave o sela. O fualaau sili ona lauiloa o Pancreatin ma Pancreatin-8000. O ia mea uma e aofia ai vaega autū o le sua o le pancreatic:

  • lipase - mo le malepe o gaʻo,
  • proteases (e aofia ai trypsin ma chymotrypsin) - liliuina o peptide faigata i ni filifili o mea amino taua,
  • amylase - fesuiaʻiina o le maso i monosaccharides.

O se eseesega taua o le leai o se faʻamatalaga i le Pancreatin faʻamatalaga e uiga i le enzyme ihi i totonu o lipase faavaomalo. E naʻo le mamafa o le mamafa o loʻo faʻaalia, ae e le mafai e fomaʻi ona fuaina le fua ole aso. I Pancreatin-8000 o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le tuufaatasiga o le laulau:

  • lipase - 8000 iunite,
  • amylase - 5600 Units,
  • proteases - 370 iunite

O le lipase ua manatu o le enzyme sili ona vaivai. E tutusa lona tutusa i le fulufulu ma le fatu (e maua proteases i le tootoo laiti, amylase - faʻaopopo i le pulu). O le mea lea, o le faʻamaoniga o le aofai o gaoioiga e faʻatulaga e lipase. O le numera o isi enzymes ua faʻamautuina i le fua masani masani i le sua pancreatic juice.

A uma ona ulufale atu i le manava, o le papa e faʻafeiloaʻi le meaʻai i le pyloric sphincter. O iinei o le a faʻalatalata atili ai le faʻaalia o le eleele ma ua amata ona solo le atigi puipuiga. Enzymes faʻamalosia e ulufale atu i le togafiti laiti. O latou gaioiga maualuga e tupu pe a mavae le 30-45 minute.

I le faʻaopoopoga i le pancreatitis, e faʻaaogaina le vailaʻau mo soʻo se tuutuuga e fesootaʻi ma le faʻalaumalieina o otaota ma se mea ua faʻanofoina pe ua manino le leai o panicreatitis enzymes:

  • gasegase gasegase o gasegase o le natura mumusu,
  • cystic fibrosis (faʻalavelave faʻaleagaina o le gland, suiga o le cystic),
  • le malosi o le pule a le sphincter o le Oddi ma le au o le gland o se taunuuga o le faamalosi e se pulu, maa,
  • pe a uma le cholecystectomy i le vaitaimi o le toe faʻaleleia o le tafe o le talo i totonu o le manava.

O le pancreatin o se vaega o le togafiti faʻalavelave o le le atoatoa o le gaʻo ma le manava i mea nei:

  • taofiofia le moe, leai se ola,
  • afaina o meaʻai e mafua mai i le taumafaina o taumafa mamafa, ava malosi,
  • e faʻamalo ai le fusi, le paʻu o le fatu, ma le manava, manava.

Faʻaleleia togafitiga ma tui

Faatasi ai ma se faʻamavaega atoatoa o le pancreas mai le faʻamaʻotoina (aveeseina o le okeni, o le vaʻaia o se vaega taua), lea e taʻua o le le lava atoatoa i vailaʻau, o le manaʻomia mo enzymes e oʻo atu i le 400,000 iunite. lipases. E masani lava i ia tulaga, e sili atu le malosi o sauniuniga o le enzyme (Creon).

Mo Pancreatin, o le filifilia o se metotia talafeagai e amatalia i le 1 papa maʻa mo taumafataga taitasi. O le tagata gasegase e tatau ona ave ni fualaau e pei ona ia 'ai faʻatasi i le aso. E le tatau ona tuʻuina atu falaoa taitasi e aunoa ma le fesoasoani i le enzyme. O fuataga a le tagata lava ia mo se tagata matua e oʻo atu i le 18 pauna i le aso. Ae i le maualuga o le a faatagaina e faʻaaogaina fualaau faasaina pe a maeʻa fautuaga a le fomaʻi.

Mo faamoemoega puipuia, e le mafai ona e inuina e sili atu i le fa laulau i le aso. Ole vaevaega lea e vaevaeina ile 2-3 onumaga ma mea taumafa autu. O le a le umi e tatau ona togafitia i le pancreatin, e filifilia e le fomaʻi taitoatasi. O le taimi faʻatulagaina e toe faʻaleleia ai pe a uma le togavao o le 1-2 vaiaso, ae o tagata e iai maʻi faʻamaʻi e mafai ona togafitia io latou olaga atoa.

Pancreatin i le foliga masani o pancreatitis

O le foliga masani o le pancreatitis e mafua ai le suia faifaipea o le tino galue o le gland ma mea fibrous. O le tagata maʻi e manaʻomia ina ia mulimuli i taimi uma i se taumafataga. O le aveina o Pancreatin ma se mea e sui ai e fesoasoani e faatumauina ai le 'aiina i le tulaga talafeagai.

O le i ai o trypsin ma chymotrypsin i proteases ua mafai ai ona fesoasoani i le fulafula ma le tiga, faatuai ai le faaleagaina o le okeni, puipuia ai le vevela, ma le fesuiaiga o le afaina i le vailaau oona o le gland ma le atiina ae o le maʻisuka.

Ma le faʻamaonia tele o le pancreatitis ma le vaega tele o le maʻi

O le falemaʻi o le tino pancreatitis e manaʻomia le faʻamaʻi vave ile falemai ma togafitiga faafomaʻi. O tagata maʻi e atiaʻe le tiga o le fusi, vomiting, naua, manava manava ma le susulu o feces, mafaufau le mafaufau, maualuga le fiva.

O le vaega laititi o le faʻamaʻi e alu i le 4 vaega o suiga:

  1. Enzymatic - e tumau le amataga 3-5 aso. I le 95% o tagata gasegase e aunoa ma le totogia o le necrosis poo le foci laitiiti. O le falemaʻi e mafua mai i le faʻafefe o le sua pancreatic i totonu o le toto.
  2. Faʻaauau - i le vaiaso lona lua o le faʻamaʻi. E faʻamoemoeina e ala i le tali mai o totoga vavalalata, faʻatapulaaina le afaina.
  3. Sequestration - mai le vaiaso lona tolu e mafai ona ola mo ni nai masina, faʻamalosolo foci o le necrosis, faʻatasi ai ma ni purulentiga faʻalavelave seia oʻo ina vavae.
  4. Le iʻuga - e manino pe'ā mavae ni nai masina.

O tulaga masani o togafitiga e maua ai:

  • maeʻa le matelaina ma le malologa galue mo le gland - o le pule faʻanofo mai le manava ma mea faʻalūlūlū ua faʻamalieina,
  • o le faʻaaogaina o le enzymes e poloka ai le gaioiga a le tino - Trasilol, Contrical, Gordox,
  • faʻamaʻi
  • liua o fofo alkali,
  • vailaʻau togafitiga
  • antibacterial agents.

O le Pancreatin e le o faʻaalia seia oʻo i le amataga o le taimi faʻafouina ma le faʻalauteleina o avanoa taumafa.

Faatasi ai ma ni faailoilo agamalu o le vevesi tele, pe a oʻo i le mamafa o le tiga, e popole popole leisa, ae leai se vomiting, fuga o le fatu, belching, flatulence, e mafai e se malo fiaai ona tatalia 1 aso. Ona faalautele lea o meaʻai. O nisi tagata atamamai e faatagaina le faʻaogaina o le Pancreatin e le sili atu ma le fa falafola i le aso. O isi lapatai mai o le uta o le uʻamea.

Afai o le fualaau faasaina e faaauau pea, ona oʻo mai lea o tiga tuga paroxysmal, manava, vomiting (faailoga o le vevela) e manaomia ai le taofi o le togafitiga Pancreatin seia oʻo ina laveaʻi le malosi. O le faʻamalositili o le pomu faʻamaʻi, faʻatagata, faʻamalositisi e fesoʻotaʻi ma togafitiga. Enzymes ua faailoaina i le 10-14 aso talu ona taofia le mumunia. Le faʻalauteleina o le taumafa e te manaʻomia mea e fesoasoani i le faʻamavaeina o mea taumafa i se foliga e mautinoa ai lo latou gauai i le toto.

Faʻaleleia togafitiga mo le faʻamagaloina o le faʻamaʻi

O maʻi e maua i le pancreatitis masani e faʻasoa faʻatasi ma le solia o le taumafa, ava malosi, tulaga faʻalavelave.O pancreatin tablets o loʻo faʻaalia i se fua faʻatatau (tasi taimi 4) faʻatasi ai ma taumafataga.

Afai e le mulimuli le tagata maʻi i se mea e 'ai, e faʻamalosi i le ava malosi, ona le aoga lea togafitiga. O le pancreas e faʻaauau pea ona paʻu, ma o faʻafitauli o le maʻi e tupu.

O le a le mea e lamatia ai le musu e faia ni sauniuniga o le enzyme mo pancreatitis: fai mai le fomai

O le faʻatagaina aloaia e faʻaoga Pancreatin e faʻatulafonoina e ala i le faʻamaonia. E le mafai ona ave le vailaau faʻamaʻi faʻamaʻi:

  • hypersensitivity i vaega,
  • gasegase tino
  • tamaiti ei lalo o le lua tausaga,
  • maʻitaga ma lactation.

I isi tulaga, o le teenaina o togafitiga e lamatia ai le faaleagaina vave o le pancreas ma ni faafitauli i le tulaga o:

  • le faʻavaeina o se fao po o se uila sese,
  • faʻamaʻi pipisi o le necrosis ma le faʻalavelave tuā,
  • ogaoga maʻisuka mamana,
  • faiga suppurative i mama.

Faatasi ai ma le isi faʻataunuʻuina, e mafai ona tupu se mea leaga.

E fesoasoani le Pancreatin i le vaivai pe a maʻi le tagata maʻi i tulaga e talia ai, tulafono paleni, ma isi fautuaga a fomaʻi. E le mafai e le tagata lava ia ona inu. O loʻo i ai lona faʻasaina ma e mafai ona afaina.

Faʻaiʻuga

I le taimi o togafitiga ma le pancreatin, e mafai e se tagata ona oʻo i ni faʻafitauli matuia i le tulaga o:

  • taʻavale
  • vili
  • faateleina le gaosiga o kesi i totonu o le manava,
  • manava manava
  • malosi
  • faʻalavelave ile manava,
  • suiga i le tumau o le nofoa,
  • tiga i le manava
  • gasegase eleelea (paʻu o le paʻu, urticaria, lacrimation, sneezing, bronchospasm, anaphylaxis),
  • faateleina i le uric acid i le toto po o le urine (i le tulaga o le faaumiumi o le faaaogaina o fualaau faasaina i ni atopaʻu tetele).

Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o ni faʻafitauli leaga, e manaʻomia e le tagata maʻi ona lafoaʻi le toe tago i le pepa ma lipoti atu lona tulaga i le fomaʻi.

O pills e le faʻaitiitia ai le faʻamalosi ma e le afaina ai le avetaavale.

Taimi o togafitiga

O le umi o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona fuafuaina e se fomaʻi. E faʻalagolago i le siama ua faia i le tagata maʻi ma e mafai ona aofia ai le 7-14 aso i le tele o masina. I tagata e manaʻomia le toe faʻafouina o togafitiga, o togafitiga ma le vailaʻau e mafai ona faʻaauau mo le tele o tausaga.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O le fualaau faasaina e faʻaitiitia ai le aoga o le acetylsalicylic acid, vailaʻau K, taʻavale antithrombotic, faʻasolo o le monoamine ma le faʻateleina o aʻafiaga o le M-anticholinergics. Pe a faʻapipiʻi faʻatasi ma uʻamea uʻamea, e mafai ona faʻaititia le faʻafefe o le uʻamea O mea faʻamalolo e faʻavae i le magnesium hydroxide ma le carbonate calcium e faʻaitiitia ai le togafiti o le pancreatin.

O vailaau e le maua ai le fesoʻotaʻiga ma le ava malosi. O tagata e maua le pancreatin togafitiga e tatau ona lafoaia atoa le faʻaaogaina o ava malosi.

Faʻasalaga

O le tele o le fualaau faasaina e mafai ona faaosofia ai le atinae o hyperuricosuria ma hyperuricemia i le tagata maʻi. I tamaiti, o le maualuga o se fualaau faasaina e mafua ai le atinaʻeina o le faamaʻi, faʻaleagaina o le mucous membrane o le anus ma le vavagana o waha. Pancreatin e leai se vaifofo. Ina ia faʻaitiitia le aʻafiaga o le fualaau oona i luga o le tino, o le tagata maʻi ua faʻataʻitaʻiina togafitiga faʻapitoa.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina o le pancreatin. O lenei vaega o loʻo iai i lona fausaga o enzymes digestive (lipase, amylase, chymotrypsin ma trypsin) e fesoasoani e talepe ai lipids i mea gaʻo, proteins i amino acids, starches to dextrin ma monosaccharides. Ole maualuga o le pancreatin i le 1 piliki e 25 iunite (100 mg).

O tagata e mauaina le meaʻai i le sauniuni i foliga o caliteum stearate, carbon dioxide, gelatin, lactose, celhiophate, polysorbate-80, parafura vai, pateta pateta, carmuazine (E122).

E mafai ona faʻatau mai le vailaau i le ituaiga o lapisi o le bicovex o le lanu piniki, e ufiufi i se mea faʻapipiʻi fale.

Fomaʻi Faʻatauga Tuutuuga

Le faʻatau Pancreatin, e le manaʻomia se faʻasologa.

  • Faʻafefea ona ave Panzinorm?
  • Pepa o Mezim - o se fesoasoani lelei fualaau
  • Penzital Application
  • E faʻapefea ona ave le ibuprofen mo pancreatiti?

Ou te fesoasoani i le fesoasoani a Pancreatin pe afai ou te lagona ua i ai au togafitiga. O lenei vailaʻau o loʻo i ai ni enzymes e fesoasoani e faʻafefe ai le faʻapalaina o le gaioiga pe a taumafa i mea manogi ma mamafa. O le fualaau faasaina e amata ona galue toetoe lava ina ua uma le pulega, puipuia le atiina ae o le mamafa i totonu o le manava, leisa ma isi faailoga o le vevela. E lelei le faʻasaina e le tino, e afaina ai le ate, e le mafua ai aʻafiaga.

O le Pancreatin o se fualaau lelei mo le foliga masani o pancreatitis. E fesoasoani i le faʻaitiitia o le avega i luga o le paʻu oona ma faatelevave lona toe faʻaleleia. Sa ou aveina i lea taimi ma lea taimi mo le 3 tausaga. I le tutusa ai ma lenei mea, ou te mulimuli i se taumafataga maloloina. I le taimi lea, e leai se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le faʻamaʻi. O vailaʻau e iai sona aafiaga lelei i le ate. A e ave, e te le manaʻomia le lafoai o le avetaavale.

I le 43, na ia faia se taotoga e aveese le gallbladder. Sa ou i ai i se meaai talu mai lena taimi. Ae afai e na o le momotuina, o le siʻi ma le manava faʻafuaseʻi e tupu. Na ia taʻu atu i se tagata masani gastroenterologist e uiga i lenei mea, ma na ia fautuaina le aveina o Pancreatin. Na tuuina mai e le fomai se uiga lelei i le vailaau lea na faia ai nei fualaau, ma fautuaina ia latou inu i soo se taimi lava ou te faatagaina ai aʻu lava e 'ai se mea mai se meaai faasaina. Sa ia faʻalogologo i lana fautuaga ma talu mai lena taimi na amata ona pagatia i lalo mai le mai o mea leaga.

O lenei 'upega tafaʻilagi e faʻaaogaina le Akismet e tau ai le feʻau. Saili pe faʻapefea ona faʻasoa lau faʻamatalaga faʻamatalaga.

Tuua Lau Faamatalaga