Glucometer Van Touch Filifili: faʻatonuga mo le faʻaoga, iloiloga

O le masini muamua o le van pa. lona lua o le pa ua pa i le ultra. mulimuli ane na le mafai ona ou faatauina i soo se mea. Sa ou faatauina mai se van paʻi filifili. le fiafia. o le masini e fetaui ma faʻamatalaga eseese ma e matua tuai. ultra sa maoae. Ou te le fautuaina le faatauina

E i ai loʻu maʻisuka ituaiga 1 Ou te fia fai atu OneTouch Select ma ultra uma e lua e matua le saʻo na ou taumafai i se tasi o vaevaega i tamatamai lima eseese ma lima se eseesega e oo atu i le 2.5 iunite

Van tach le mea ua taʻua o loʻu tina ua le mautonu! Sa ia taufetuli e fua le suka i le seneturi, e pei lava o lena ma na ia faaali atu ia te ia le 10.4, na tamoe atu i le fomai i le fefe, tufaina mea uma ma silia ma le tasi le sili atu i le 7, ina ua foi mai i le fale, sa ia fuaina, toe 9.7. I le taimi muamua sa ou ata ae na popole tele o ia, ona i ai lea i le galuega sa ou suʻeina le toto i le 5.1. i le fale suesue, ma luga o le mita 9.8, e te le ulagia i na oso? o le faʻamasinoina e le glucometer, ua ou maʻi, ma e leʻi taʻu mai e fomai ia te aʻu na tamoe loʻu tina i ni nai taimi, i le tulaga lautele sa na o loʻu togiina o ia ina ia le popole ma e le mafai ona faatau mai lenei miti pe ana leai ni faailoga! O i latou ia o au sese uma!))))

Faʻapitoa:

Matou te le o vaʻavaʻai faʻatasi

Faʻafitauli:

Faʻatau fuaina

Seiloga ua pasia le fua, o le a lilo oe i le toto, ae a pe afai ei ai se gip poo se coma?! Mo le tasi fua, e tatau ona e faʻaaogaina e oʻo i le 6 suʻega suʻega.

Toe iloiloga

Maeu loʻu fiafia ina ua ou faatauina le One Touch Select Simple glucometer mo na o le 900 rubles! Sa ou "savali" i le mea ou te le maua ai le suka talu mai le 20 tausaga, o le taimi atoa e latalata i le tau faatapulaaina. Ou te manatu o le a ou siaki ia te aʻu lava ia, ou te le tau alu i le fomaʻi. O le toto sampling ma se glucometer e masani lava o se mea e fiafia ai, e le o se laau e lavelavea i lou tamatamailima - o le nila e manifinifi, e le o se paʻu o le tiga, e oʻo lava i se namu e leai se toso malosi. O le masini e faigofie tele ma faigofie ona faʻaaoga, e aunoa ma ni logo ma ni pulou, e aunoa ma ni koni ma faʻamatalaga, lelei, mea uma, e pei ona mautinoa le pusa, o le "Leai se mea."

O le taimi lava na nofo ai le glucometer i totonu o lo matou fale, na amata ai e le aiga atoa ona fuaina le suka, ma e le o toe umi ae uma le "fiafia" - o suega mo le glucometer ma le lacets, o ia mea uma e aofia ai le 10 fasipepa i le tasi. Sa ou alu i le fale talavai e faatau ai le tasi ma le isi, ae ina ua ou faalogoina le tau - o le lauulu i luga o loʻu ulu na siitia! Ou te leʻi faʻamoemoe o le tau o le suʻega e tau e tusa ma le 800 ruble mo le 50 fasi 'apamemea, faʻataʻavale - 180 rubles. mo le aofaiga tutusa. I le aotelega, ua sili atu le taugata lenei nai lo le tau o le masini, ona toe tulai ai lea o se isi faafitauli.

Na amata ona latou matauina o tatou masini e maua ai molimau ese, e masani lava e le o uiga o soo se tasi o aiga, faatasi ai ma se taua tele. Ona ou inu loa lea i faatonuga ma faitau i ai ina ia aloese ai mai fua saʻo, e tatau ona siakiina le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le fofo, lea sa ofoina mai foi e faʻatau. Ma o le isi 500 rubles! Ona ou faanoanoa ai lea, ma o laʻu gaioiga e tusa ai ma fuataga ua leai se aoga.

O lea la o loʻo ou mafaufau nei: pe ou te manaʻomia, maua lena ituaiga tupe? Atonu e sili atu ona faigofie le asiasi i se polyclinic mai lea taimi i lea taimi, o iina e mafai ai ona e mautinoa o le sao o le auiliiliga.

O loʻu manatu atoa o le masini e le malamalama, e leai sou manaʻo e faʻatau se fofo, o le mea lea, atonu o le a ou le faʻaaogaina. Masalo mo i latou o loʻo maua i le maʻisuka, o nei tupe faʻaalu e tauamiotonuina, ae mo faamoemoega puipuia ma le faʻaaoga faʻaletausaga, o se masini e taugata ma e tele naua mea e tupu ai.

Afai e te fiafia i le iloiloga - faamolemole faasoa mai le sootaga ma au uo!

Faʻapitoa:

Laveai le iuga mulimuli.

I le 5 sekone e le mafai ona e maua se taimi e faʻamaʻe ai le toto

Matou te faʻaaoga mo la matou pusi, o loʻo ia maua le maʻisuka. E le faigofie tele muamua ona e tui lou tamatamailima (i le tulaga, le taliga), ona faʻapipiʻi lea o se fasipepa, faʻatali seia maeʻa le masini, ma na o le toto le toto i le 5 sekone. Matou te le maua taimi uma e fai ai lenei mea. E masani ona tuʻuina atu e le masini se mea sese o le le lava o le toto. Toe fai se mea fou ma ave se laina fou.

Faʻapitoa:

Faʻafitauli:

Sa ou faatauina i le fale talavai. Faailoga eseese i le taimi e tasi. Ma o nisi taimi e matuai ese lava! Taʻitaʻi pele! I se tulaga aoao, o le teteʻa o se pisinisi atoa ma nei fasipepa ma glucometers. : (((o le moni lava e le talitonu, ave le fua mai le tamatamailima e tutusa ma le toto tutusa i le taimi e tasi.

Faʻapitoa:

Fua o le fua, fua ma le mamafa.

Faʻafitauli:

Le tau o sapalai.

Sa ou faʻaaogaina mo le afa tausaga talu ai. Ae mo tagata amata, o le a ou fai atu i le taimi lava lena, o le sese o le molimau e tusa ma le 15%, na ou siakiaina i le falemai i le taimi lava na maeʻa ai le foai toto mo le suka. Na lapatai mai le tagata poto faapitoa i mea tau vailaau e uiga i lenei mea. O lea e tatau ona e faia se teuteuga. O le isi vaega o le masini na foliga mai e matua faigofie lava, laitiiti, manatua fua o fuamoa, faigofie ona faʻaaogaina. Ia, o le tau o le suʻega sikoa o le maualuga-maualuga, e tatau ona e faʻasaoina ma taulaʻi atu i le soifua manuia atili. Mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 1, o lenei masini, pe o lona suʻega, e taugata tele. Mo le faʻaaoga soo, e sili atu le faʻatau o isi faʻataʻitaʻiga, ma e mafai ona faʻaaogaina lenei mea pe a faimalaga.

Na ou mauaina le One Touch Select Glucometer ina ua ou mauaina le maʻisuka ituaiga i le taimi o le maitaga.

O le mita o loʻo i totonu o se mataupu vaivai, lea e faigofie ona ave faʻatasi ma oe. Faigofie ona faʻaoga. Faʻamolemole le mita i totonu o le uila, faʻapipiʻi le meteri i luga, pipiʻi lou tamatamailima i se fana (faʻapipiʻi i totonu o le pusa), faʻasolo mai se mataua o le toto, aumai le mita i se fasi siaki e mumu ai le toto ma a maeʻa le lima sekone ua faʻaalia le iuga. O taunuʻuga uma e faʻaolaina.

I le maitaga muamua, na foliga mai o le glucometer na faʻaalia saʻo. Sa ou mulimuli i se meaai, o loʻu toto suka o se mea masani, ou te lei mulimuli i se tulaga tutusa maualuga.

I le maitaga lona lua, ina ua lesitalaina, e aunoa ma se auiliiliga, na vave ona taʻuina mai ia te aʻu ia mataʻituina le toto suka. Ae e ui lava sa ou i ai i se meaai, o le maualuga o le suka na maualuga - pe a ma le 5.2 mmol / L. Aʻo leʻi faia ni suʻega toto mai se vein, sa ou fuaina faapitoa lava i se glucometer, o le taunuuga e 5.6 mmol / L. Mai le suʻesuʻega na maua mai ai le suʻi maualuga o le 3.8 mmol / L. O le mea lea, e le mafai ona ou fai atu o le mita e saʻo i fuataga. Masalo na na o le gau, e ui ina itiiti ifo ma le tausaga ua mavae i le va o le maitaga muamua ma le lua.

O le isi mea taua o le toe foi o le taugata o suega taugata: e tusa ma le 500 rubles mo le 25 fasi vaega.

Tali lelei

Faʻapitoa:

Faʻafitauli:

Auiliiliga:

I le tausaga talu ai, na matou faatauina ai se glucometer, ao amata ona "oso" loʻu tinamatua i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto. A o leʻi faʻatau, sa ou suʻeina le Initaneti atoa ma faʻamauina i luga o lenei masini, talu ai e matua faigofie lava ona faʻaaoga e se tagata matua le togafiti.
O le mita o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o se pusa palasitika faatasi ai ma fasi faʻataʻitaʻiga ma se peni mo le taina. O loʻo i ai foʻi se tusi faʻamatalaga auiliili ma ata, e tusa lava pe o le a malamalama le tamaitiiti.
O le a ou le faamatalaina auiliiliga auiliili, ou te manao e matau o le peni mo le tuitui o lana galuega e matua le afaina lava, o le loloto o le puncture e mafai ona fetuunai. O suʻega faʻasolosolo ma togi vavalalata e aofia ai, ma e mafai foi ona e faʻatau i latou i le fale talavai. E faigofie mea uma, vave ae le o se mea tiga. Matou o se aiga atoa e masani ona faʻaogaina lenei masini, ma ou te fautuaina tagata uma e faʻatau lenei mea talafeagai i le fale.

A maeʻa le faʻatauina o le masini, i faatonuga o le a e iloa ai aʻo leʻi amataina le galuega, e tatau ona e siaki i se vaifofo o le kulukose, e le o aofia ai i totonu o le pusa, ma e tatau ona e faʻatau i le fale talavai. O fale talimalo e sefulu na pasi, na latou le faalogo i se tali i soo se tasi oi latou. Sa tatau ona ou amata fuaina, ma le faamoemoe mo le sao o le molimau (

Na maua i se mea i le masina talu ai, siaki i suʻega i le fale suesue, o le eseesega i le +1 i le mita. E matua faigofie lava ona faʻaaoga, e faigofie tele mo se tagata matua, faʻapipiʻi se fasipepa, tafe ai se pa'ū toto, 5 sekone ma o mea uma lava, o le iuga o loʻo i luga o le lau. Ou te fautuaina atu!

Faʻapitoa:

Maualuga maualuga saʻo.

Faʻafitauli:

Tausia le tulaga o le masini.

Le tasi Touch Select mita o se tasi lea o mita sili ona talafeagai i lo tatou taimi. Le taua o le fuaina o le kulukose o le toto pe a faʻaalia le inisalini. E ui lava i lea, e toʻatele ua talitonu e mafai ona maua nisi vaega ole inisalini e aunoa ma le fuaina o le toto kullukose i aso uma. O lenei mea e mafai ona mafua ai le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le kulūkose ma i totonu o le hypoglycemic coma, o se tulaga e lamatia ai le ola. Ina ia aloese mai na faʻafitauli, e tatau ona fua le kulūkose ao le i faia ni tui o le inisalini, ona e tatau ai lea ona e filifilia se fualaau o le inisalini.
Mo nei faʻamoemoe, e mafai ona e faʻaaoga le One Touch Select Glucometer, lea e matua faigofie lava ona faʻaaoga.
E galue le masini ma le saʻo maualuga. O le saʻo o le faʻamaoniga e le itiiti ifo ma le 95%.
O le taunuuga e faʻaalia i luga o le mata i le taimi lava lea, i le toeitiiti 5 sekone.
O le massage o le masini e lava mo le 350 iuga. E mafai ona e faʻaalia le fuataga o fuataga mo se vaitaimi patino.
O le masini e faigofie lava mo tagata matutua.

Faʻapitoa:

Faʻafitauli:

O le aoauli lelei, na faʻatau ai e loʻu tina le mita mo se taimi umi, e lelei tele, na o faailoga e manaʻomia e ave faʻasefulu pasene, e lelei le masini, na o lago na matua taugata, matou maua 1800 rubles

Faʻapitoa:

tele, faʻaaogaina, matamata faʻamaonia, atoatoa lelei.

Faʻafitauli:

taugata taugata.

O se mea manaia tele ma faigofie e faaaoga, o se peni mo injections, 25 lalaga ma fasi i seti eseese i auala eseese, pe 25 pe 50 fasi vaega, e sili atu ona ave vave i le 50 fasi vaega, talu ai ona e itiiti se totogi, e na o le pau lava lea o mea le lelei o mea uma e gaosia, e le pei o isi glucometers, ae o loʻo faʻatauina i le toetoe o falemaʻi uma. Ae mo le faʻaaoga saʻo, e matua faigofie lava ma o mea uma o loʻo manino ona faʻamatalaina i totonu o faatonuga.

Talofa tagata uma! I le taimi nei, o le autu o laʻu iloiloga o le a le o se mea sili ona lelei, o lona uiga, e le tatau ona e valea pe a fai ua maua oe i le GDM (gesational diabetes bronchitis) ao maitaga. Se vaega o le muai olaga.

I le taumalulu o le 2016, na ma aoao ai ma loʻu toalua o le a le pine ae avea i maʻua ma matua. Ou te manatuaina lenei taimi o le mea aupito sili lea i loʻu olaga. Sa matou matua nofouta i lo matou tofiga fou. Faʻamatalaga, i le taimi muamua e le faigofie le maʻitaga. Toxicosis i le uluaʻi masina, fulafula o vae i le taumafanafana i se nofoaafi vevela i luga o le auala e galue ai ma toe foʻii le fale. Ona oʻo lea i le tafaoga e leva ona faatalitali i ai ma se suiga malie i aso malolo tamaʻitaʻi. Na lelei mea uma, seia oʻo i le isi a vaʻavaʻai ma le fomai tamaʻitaʻi sa ofoina mai aʻu e faia se suʻega o le toleniga o le kulukose. O le aso na sosoo ai, i le avea ai ma se tagata mautu, sa pei aʻu o se bayonet i le 8 i le taeao i le faitotoa o le falemai. O le a ou le faamatalaina le suega lava ia, o lea e leai se mea faapitoa e uiga i ai. Ina ua mavae le faaaluina o itula e tolu i le falemai, sa ou alu i le fale ma se agaga toʻafilemu. O le a loʻu mea na faateia ai i le aso na sosoo ai na latou valaʻau mai ai ia te aʻu ma fai mai o taunuuga o lenei suʻega e faanoanoa. O aʻu suʻesuʻega na foliga mai o le GDM, i tagata lautele - o le maʻisuka maualuga o le maʻisuka, poʻo le maʻisuka o fafine maʻitaga. O le fai mai sa ou i ai i le valea o le leai se mea e fai. Sue - o le auala lea ou te faamatalaina ai loʻu tulaga. O oʻu aiga vavalalata e leai ni o latou maʻi. E ui o le mea na ou manatu i ai, ia ou faamaoni, ua uma ona ou fiafia i le nifo, ma ou fiafia ou te fiafia i "otaota meaai," ma ma le maitaga, ua ou le toe maua ai le pule. Ua i ai i le taimi o le fomaʻi, o se fomaʻi, na ou maua ai se faʻamalamalamaga manino - o se meaʻai malosi, ma se suʻega o le toto toto e faʻaaogaina ai le mita o le kulukose toto. O le a le faaauau ona ou talanoa e uiga i le a ma pe faapefea. I le lautele, sa ou alu atu i le fale talavai mo lenei iunite. Sa ou faia lenei mataupu ma le taua, ma e ala i le filifilia o le tau - lelei, na ou filifilia ai le One Touch Select mita. Na faatauina le oloa i Stolichki Apter. O lenei oa na tau e tusa ma le 1200 rubles. O le pusa e aofia ai le glucometer lava ia - o se atigipusa, faatonuga mo le faatulagaina ma le faagaoioia o lenei masini, o le glucometer lava ia, o se ufiufi, se masini faapitoa penisini mo nila - lancets (e tusa ma le 10 oi latou i le seti), vaega o suega (na latou o seti, e tusa foi ma le 10-20 fasi vaega), masini. Aʻo faʻatau se glucometer, e pei o se meaalofa, e 10 isi faʻamatalaga o suʻega. Seisi faʻamatalaga e uiga i le '' auʻaiga 'mo faʻasalaga. I luga o lea mea e mafai ona e seti le tele o punctures, e fetaui mo tamaiti ma o latou tino paʻu, ma mo tagata e paʻu paʻu o latou lima. Ou te fiafia lava i lenei iunite. Faʻafaigofie ona faʻaaoga, faʻatusatusa, saʻo. E mafai ona faʻatau faʻataʻitaʻiga i soo se falemaʻi. O le tau mo i latou e tusa ma le 1000 rubles mo le 50 fasi vaega. O le tau o lapisi e tusa ma le 200 rubles mo vaega e 20. E faigofie ona e vaʻaia taunuʻuga o lou toto talu ai nei. E leai se mea faigata i le talosaga. Fufuluina o tatou lima, fufulu mama, faʻapipiʻi se fasi siaki i se glucometer, tui le tamatamailima i se mama mama, ma malolo se suʻega ua uma ona molia e faasaga i le pa'ū toto - o se glucometer. O le taunuuga ua saunia i totonu o le 5 sekone. Ma le isi mea e faapea o lenei iunite ei ai se "manatua". E mafai ona e seti le taimi i luga, lea e matua faigofie ai le olaga, pe afai na e faʻafuasei ona galo pe na e fuaina le suka toto pe a maeʻa ma le iuga. O le taimi nei, a uma le maʻitaga, o loʻu toto toto e masani lava, o le mita o loʻo i totonu o le pusa tele. O nisi taimi, mo loʻu filemu o le mafaufau, ou te fuaina le suka mo le puipuia. Ou te faʻamoemoe o laʻu iloiloga e sili ona aoga i se tasi. E ala i tu ma aga masani, ou te moomoo ia manuia lou soifua maloloina ma se filemu filemu i luga o lou ulu. Bye bye 😊

Ua ou masani i le faasologa o le One Touch glucometers mo se taimi umi, aua Ou te faigaluega i se fale talavai. O le mea lea, ina ua manaʻomia e loʻu tinamatua se glucometer, e leai se mea na filifilia - na o le tasi Touch Select. O lenei faʻataʻitaʻiga e lelei mo tagata matutua. Lapoʻa lapoa, lapoa tele, lisi i le gagana Rusia e fesoasoani vave faʻaaoga i le fua o fuataga ma matamata i iuga. E matua faigofie lava le suia o le code code test (25 uma). Mea faʻataunuʻu vavalalata faʻapitoa - o se mea e leai se afaina! Taua - aʻo leʻi faia le auʻiliʻiliga, o le nofoaga o le faʻasalaga ua mafua ai e le mafai ona gaosia i le ava malosi (o le ava malosi, alu i totonu o le toto, e mafai ona tali atu i le vailaau i totonu o le suʻega, lea e aʻafia ai le saʻo ole iuga)! O le taunuʻuga o le auʻiliʻiliga e faʻaaoga ai se glucometer e laʻititi laʻititi pe a faatusatusa i suʻesuʻega a suʻesuʻega. E le o se mea sese lenei! Glucometers ua faʻamaʻi i le plasma toto (ma o le kulukose o loʻo i totonu o le plasma), o le eseesega o le kulukose i le plasma e tusa ma le 12% le maualuga nai lo le toto atoa. E tatau ona amanaia lenei mea. O le sao o le mita e maualuga tele, o le fuataga e lautele. Matou te faʻatuatuaina o ia e lo matou aiga (o taimi uma e faʻaaoga e tagata uma o le aiga).
O le tau o le One Touch Select Glucometer e taugofie tele, na matou faatauina mai i se faʻasoa (o le afifiina o pusi o 50 pcs o se meaalofa). O oloa faʻaaoga e le taugata foi. Talosaga Taimi Umi! O le tele o aʻu uo ma tagata na filifilia na filifilia le tasi Touch Select ma e leai se faitioga na maua mai se tasi!

Tasi le Touch Filifili

O le toʻatele o tagata e maua i le maʻisuka, ma i latou e mananaʻoe pulea a latou suka, filifili le glucometer Touch Touch Touch. E mafua ona o le faigofie o le faʻaaogaina, e mafai ona e maua iuga 5 sekone pe a uma le fua.

O le fuaina o le maualuga o le kulukose i totonu o le tino o le tagata e ala i lenei masini e faia i le faʻaaogaina o se faiga faʻalauiloa. "Uantach" o se masini na fatuina e tulaga faataatitia Europa.

O taunuuga na tuuina atu ia i latou e leai lava se mea sese, e tutusa ma suʻega i tulaga suʻesuʻe. Aʻo faʻaaogaina, e te le manaʻomia le faʻaaogaina o le toto i se vaega faapitoa.

Ua mamanuina le masini ina ia mafai ai e le lipine ua faapipii i totonu o le mita ona otometi ona tafe le vai ola na ola aʻe ina ua uma ona tuʻia le tamatamailima. Pe a suia le lanu - o lona uiga ua lava mea mo le suʻesuʻega.

O le masini One Touch Select o loʻo i ai ni mea aoga ma faigofie mo suʻega o le tele o le tele, lea e le manaʻomia ai le faʻaofiina o se code mo le suʻega. O le masini e laʻititi i le telē, o le pusa o loʻo i ai se tulaga faʻapitoa, o lea e faigofie ai ona ave ma faʻaaoga i soo se mea.

O le lelei o le masini o loo i itu nei:

  • Faʻasologa faʻatusa.
  • Lisi gagana Rusia.
  • Faʻapitoa tele lapisi ma mataʻitusi manino.
  • Manatuaina o taunuʻuga ao lei faia ma pe'ā uma ona 'ai.

O le One Touch Glucometer e mafai ona fuafua le aofaʻi o tau mo le 7, 14, ma le 30 aso. O le tele o faʻamaoniga talia e eseese mai le 1.1 i le 33.3 iunite. 350 suʻesuʻega o loʻo teu i le mafaufau. Mo suʻesuʻega, e manaʻomia le 1.4 μl o le vai ola.

O le maa e tumau mo le 1000 suega. O lenei vaega e faʻavae i luga o le mea moni e mafai e le masini ona faʻasaoina le malosi. E otometi lava ona alu i le 2 minute i le maeʻa ai o le suka.

O le mita e lelei, toetoe lava o tagata uma o loʻo faʻamalieina i le lelei ma le sao o iuga. E tutusa lava le taua o le faigofie o le faaaogaina. O le pusa e aofia ai:

  1. Le masini lava ia.
  2. Vaevaega mo le Tasi Tapa Filifili le mita (10 fasi vaega).
  3. Lancets mo le faapupu (10 fasi vaega).
  4. Togi toe sui.
  5. Tulaga mo le teuina ma felauaiga.
  6. Mini pen mo le tui.
  7. Faatonuga mo le faaaogaina.

O le mamafa o le masini e 52.4 kalama, o le tau e tusa ma le 2200 rubles. Le tau o mea taumafa: 10 tola - 100 rubles, 50 fasi pepa mo le suʻega - 800 rubles.

Faatau i se fale talavai poʻo se faleoloa faapitoa.

Tuua Lau Faamatalaga