Metglib ma Metglib Force - fualaau o le maʻisuka, faatonuga, iloiloga

O vailaau faʻapitoa e maua i le ituaiga o meaʻai i le fua o le 2.5 mg + 500 mg ma le 5 mg + 500 mg. O vaega autu o le glibenclamide ma le metformin hydrochloride. O vailaʻau o loʻo totoe o loʻo faʻatusalia mai e le: maso, calcium dihydrate, faʻapea foi le macrogol ma le povidone, o sina vaega tele o cellulose.

O le paʻepaʻe paʻepaʻe o papa maʻa 5 mg + 500 mg o loʻo faia i le Opadra white, giprolose, talc, titanium dioxide. O pusa e iai se laina vavae.

Pusa 2.5 mg + 500 mg oval, e ufiufiina i se pusa ata puipui puipui ma se lanu uliuli.

Faʻataʻitaʻiga

O se sui soʻo faʻasolosolo, o le sulfonylurea derivative o le 2 augatupulaga, e fuafua mo le faʻafofoga tautala. O loʻo i ai uma ni faʻalavelave faʻafuaseʻi ma ni mea faʻapitoa.

Glibenclamide e faʻateleina le puleaina o le inisalini e ala i le faʻaitiitia o ona manatu e ala i peta suauʻu i le pancreas. Ona o le faateleina o le lagona o le inisalini, e fusifusia ai i le televave o kamela. O le faagasologa o le lipolysis o le tino o le tino e faagesegese.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o mataupu nei ole falemaʻi:

  • ituaiga 2 maʻisuka i tagata matutua, pe afai e le fesoasoani taumafa ma faamalositino,
  • leai se aoga o togafitiga ma le sulfonylurea o meaola ma metformin,
  • e suia ai le monotherapy ma le 2 vailaau i tagata e lelei le pulea lelei.

Contraindications

E i ai le tele o faʻailoga i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau o loʻo faʻamatalaina i totonu o faatonuga. Faatasi ai ma:

  • hypersensitivity i vaega o le vailaʻau,
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • gaioiga o le fatu fatu,
  • maʻetukacidosis o le maʻisuka,
  • tulaga ogaoga eo faatasi ma hypoxia,
  • maʻitaga ma lactation
  • faʻamaʻi pipisi
  • manuʻa ma gaioiga lautele,
  • faʻaoga faʻatasi o miconazole,
  • ava malosi,
  • lactic acidosis,
  • tausisia o meaai maualalo-kalori,
  • tamaiti ei lalo o le 18 tausaga.

Ma le faʻaeteete

Ma le faaeteete, o lenei vailaʻau e faʻamaonia mo tagata o loʻo mafatia i le febrile syndrome, faʻamaʻavaʻaia, gaioiga o le tino, pituitary gland ma le thyroid gland. E faʻamaonia lelei foi i tagata ua taʻi 45 tausaga ma matutua atu (ona o le tele o aʻafiaga o le hypoglycemia ma le lactic acidosis).

Faʻatasi ma le maʻisuka

Amata i le 1 laulau i le aso ma ni vailaʻau o le gaioiga galue o le 2.5 mg ma le 500 mg, i le faasologa. Faʻateleina le fualaau i vaiaso uma, ae tuʻuina atu le mamafa o le glycemia. Faatasi ai ma togafitiga faafesootai sui, aemaise lava pe a fai e faia eseese e metformin ma glibenclamide, e fautuaina e inu 2 pusa i le aso. Ole maualuga pito i luga o le aso e tatau ona sili atu i le 4 pusa i le aso.

Faʻaiʻuga

I le taimi o togafitiga, o le atinaʻeina o na uiga leaga:

  • leuko- ma le thrombocytopenia,
  • anaemia
  • osofaʻi anaphylactic,
  • hypoglycemia,
  • lactic acidosis,
  • faaititia le absorption o vitamini B12,
  • tofo le solia
  • faʻaititia le faʻaaliga
  • taʻavale
  • vili
  • manava manava
  • leai se manaʻo
  • se lagona o le vaivai i totonu o le manava
  • gaioiga o le ate,
  • faʻamaʻi le hepatitis
  • paʻu o le paʻu
  • urticaria
  • feʻaveaʻi faʻatasi ma le vevela
  • erythema
  • dermatitis
  • o se faʻaopoopoga i le maualuga o le urea ma le creatinine i totonu o le toto.

Faatonuga faapitoa

Ua faʻamalo le vailaau i le togafitiga o ogaumu mu, malala faʻapitoa, togafitiga faʻapitoa i luma o vailaʻau tetele. I ia tulaga, latou te fesuiaʻi i le inisalini. O le lamatiaga o le atiaeina o le hypoglycemia e faateleina i le le atoatoa o meaai, anapogi faaumiumi ma NSAID.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

Le faatagaina. O le gaioiga malosi e pasi atu i le puipui puipui o le placenta ma mafai ona afaina ai le faagasologa o le totoina o okeni.

E le mafai ona e ave fualaau aina i le taimi o le lactation, aua mea gaosiga e pasia i susu susu. Afai e manaʻomia togafitiga, e lelei le lafoaʻi o susu.

Talosaga mo galuega le atoatoa

O le faʻaaogaina o le aʻafiaga e afaina i le kiliaina creatinine. O le maualuga atu, o le itiiti ifo o vailaau e faatonuina. Afai o loʻo maʻi le tulaga o le maʻi, e lelei tele le teenaina o togafitiga.

Faiga faʻapolopolo

O le vailaau faʻasaina o loʻo maua i totonu o mea faʻapipiʻi. E tolu pusi ma le 10 papalama o loʻo afifiina i pepa pepa.

O le tau o Metglib e eseese i vailaau eseese ma e faalagolago i le numera o laulau i totonu o le afifi. O le tau masani mo le 30 pauna o le 2.5 mg Meglib Force e amata ile 123 rubles.

Faʻafouina i le maʻisuka - na ona inu i aso uma.

O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai vailaʻau e tau i le tetee atu i le maʻisuka: metformin 400 mg, glibenclamide 2.5 mg ma meaola.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le fualaau faasaina e ave i taumafataga, faʻamalu ile vai. Faʻataʻitaʻiga, faʻasologa o vailaʻau, umi o togafitiga e fuafuaina e le fomaʻi e faavae i luga o se suʻesuʻega o le maʻi, ma e faʻalagolago foi i le toto suka. Togafitiga masani e amata i le 1-2 laulau i le aso, faʻalelei le fetuʻunaʻi o le fualaau e faʻamautinoa ai maualuga le suka.

O le maualuga maualuga e le tatau ona sili atu i le 6 pauna i le aso.

O le vailaʻau o le vailaau faʻasaina ua faatonuina e le fomaʻi, i le amanaʻiaina o le tulaga o le maʻi. O le muamua aso ole aso e aofia ai le tasi papafa 2.5 mg + 500 mg poʻo le 5 mg + 500 mg.

Faʻateleina le fualaau e faʻamautu ai le suka e faia pe a maeʻa le 2 pe sili atu vaiaso ile sili atu ma le tasi le papa i aso taitasi. Ole fua o le fualaau faasaina e le tatau ona sili atu i le 4 pusa o Metglib Force poʻo 6 papalama o Metglib.

Talosaga faʻaoga

O le maʻisuka e manaomia ai le sui o vailaʻau faʻasaina ma inisalini injections i mataupu nei:

  • taotoga tele po o manua,
  • lapoa tele e mu,
  • fiva mo faʻamaʻi pipisi.

E manaʻomia le mataʻituina pea o le gaʻo o le suka i aso uma, faʻapea foi i luga o se manava gaogao ma pe a uma ona 'ai.

O le tagata maʻi e tatau ona logoina le lamatiaga o le hypoglycemia i taimi o anapogi, ave le ethanol.

Faʻasaga i tua atu o le tino ma le faʻalagona lagona, faatasi ai ma fetuunaiga i meaʻai, e tatau ona suia le fualaau o le vailaʻau.

Matou te ofoina atu se faʻaititia i le au faitau o la matou 'upega tafaʻilagi

Faaaoga ma le faʻaeteete le vailaʻau pe afai o peta-blockers o loʻo i ai i le togafitiga o le maʻi.

A oʻo mai le hypoglycemia, o le tagata gasegase e tuʻuina atu i ai gaʻo (sugar), i tulaga ogaoga, e manaʻomia le faʻaaogaina o le vaifofo dextrose.

O suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga o tagata gasegase o loʻo manaʻomia Metlib e manaʻomia le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina 2 aso ao le i faia taualumaga ma toe faʻafouina o le faʻatagaga i le mavae ai o le 48 itula.

O vailaʻau e aofia ai le ethanol, faatasi ai ma le faʻaaogaina o fualaau faasaina, e fesoasoani i le faʻaalia o le paʻu o le fatu, tachycardia, mumu o le paʻu, vomiting.

O le tausiga o pepe, o le susu e manaʻomia ai le faʻaaogaina o fualaau faasaina. O le tagata maʻi e tatau ona lapatai le fomaʻi e uiga i le maitaga fuafuaina.

O fualaau faasaina e mafai ona aafia ai le mataala ma le saoasaoa o tali, o lea e tatau ai ona e faaeteete i le avetaavaleina o se taavale ma le tele o gaoioiga matautia.

O le amataga o togafitiga ma le fualaau faasaina e mafai ona o faatasi ma suiga i le gastrointestinal tract. Ina ia faʻaitiitia le faʻaaliga, e tatau ona inuina le vailaau faʻasaina i le 2 po o le 3 inumaga, o le siʻitia o le fualaau o le a fesoasoani e faʻaitiʻitia ai le le faʻamaonia.

Aʻo leʻi amataina togafitiga, e tatau ona e faitau i faatonuga mo Metglib.

Fegalegaleaiga ma isi fualaau faasaina

O le i ai o le miconazole i le togafitiga e mafai ona oʻo atu ai i se pa'ū mataʻutia o le suka i luga o se coma.

E tatau ona e taofi le tagofia o le fualaau mo aso e lua ao lumanaʻi ma pe a maeʻa le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ma iodine.

O le faʻaaoga faʻaaogaina o vailaʻau faʻatasi ma le ethanol ma Metglib faʻalauteleina ai le faʻaititia o le suka i le fualaau faasaina ma mafai ona mafua ai le paʻu. O le mea lea, i le taimi o togafitiga, o le ava malosi ma fualaau faʻasaina ma le ethanol e tatau ona le aofia. Lactic acid coma e mafai ona tupu mai ona o le ava malosi, aemaise lava pe a le lelei le fafagaina o le tagata maʻi pe leai foi le ate.

O le tuufaatasiga ma Bozentan e lamatia ai le atinaʻeina o faʻafitauli matuia, ma faʻaititia ai foi le faʻaitiitia o le suka i Metglib.

Faʻasalaga

Le faaaogaina sese o fualaau faasaina e mafua ai le lactic acid coma po o se paʻu mataua i le suka.

Faatasi ai ma se faaitiitia o le suka, ua fautuaina le tagata maʻi e taumafa i meaʻai e mauoa i le gaʻo po o le suka.

I tulaga faigata, pe a le iloa e le tagata maʻi le mafaufau, dextrose poo le 1-2 ml o glucagon o loʻo faʻaaogaina i se auala vavalalata. A maeʻa ona toe iloa e le tagata maʻi, e tuʻuina atu ia i latou meaai faʻatasi ma ni meaʻai gaʻo.

Antiobetic drugs o lo o faʻaalia lautele i le maketi a Rusia.

E faʻaaogaina i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, e iai foi le tele o faʻamatalaga ma le faʻailoga, e pei o faatonuga mo Metglib:

O le aʻafiaga o fualaau faʻasaina e aʻafia ai le maʻisuka e faʻalagolago i le mea o loʻo galue malosi ai. O nisi e faateleina le galuega faalilolilo o le pancreas, ao isi e faateleina le lagona o gaʻo i le inisalini.

O le tuufaatasiga o mea aoga e lua i Metglib e tau atu ai i taunuuga uma e lua.

O le tau maualalo o le fualaau faasaina e mafua ai ona tauva i totonu o le maketi. E tatau ona ave le fualaau faasaina e pei ona faatonuina e le fomaʻi ma le pule suka.

Tina le maʻisuka ituaiga 2. Na faatonuina e le fomai Glibomet. Ae na faateleina lona tau, na tatau ona ou vaavaai mo se sui. I le isi itu, na fautuaina e le fomai Metlib Force, o le tau mo lea mea e 2 taimi e itiiti ifo. E faʻaitiitia lelei le suka, ae o meaʻai e manaʻomia. E tele aʻafiaga, ae le maua e tina.

Sa ou aveina Metglib mo ni masina. O le tulaga i aso popo e le lelei tele. Naua, vaivai, ae na vave lava mea uma. E na ona e manaʻomia le talepe o le inumaga i nisi o tui. Ma o lea, i se tulaga lautele, ua ou faamalieina i le fualaau faasaina ma lana gaioiga. Suafa e faʻaitiitia, taofi.

O le maʻisuka e masani ona oʻo atu ai i faʻalavelave matautia. O le maualuga o le suka o le toto e sili ona matautia.

Aronova S.M. na tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i togafitiga o le maʻisuka. Faitau atoa

Ava malosi

Aua neʻi 'ave fualaau' ava malosi. O lenei mafuaʻaga o le hypoglycemia matautia, faʻapupula atili ai isi aʻafiaga.

O loʻo i ai se lisi o analogues o lenei vailaʻau, e talitutusa ma ia i vaega taua ma le aʻafiaga:

  • Bagomet Plus,
  • Glibenfage
  • Glibomet,
  • Glucovans,
  • Gluconorm,
  • Gluconorm Plus,
  • Metglib.

Tuua Lau Faamatalaga