Faʻafefea ona faʻaaoga le fualaau faasaina Narine Forte?

O le Narine o se vailaʻau faʻapitoa o le susu o meaʻai e maua mai i le microbial mafuaʻaga mo togafitiga faʻasolosolo ma togafiti.

O loʻo i ai se faʻalavelave o agaifanua ola o lactobacilli ma bifidobacteria. O loʻo i ai foʻi vitamini ma meaʻai. O nei vaega e tatau mo le lelei o le gaioiga o le inumaga, le toe faʻaleleia o lona microflora natura ma le puipuiga.

Na faasaʻoina e Narine le microbial biocosis o le inumaga, toe faʻaleleia ai le anaerobic flora (bifidobacteria ma le lababacilli), e taofia ai le tuputupu ae o le fulafula masani, ma faateleina ai le Escherichia coli masani.

Lactobacilli e maua aʻa i totonu o le inumaga ma e tetee i le tele o vailaau faʻamaʻi ma chemotherapeutic drugs. Lactobacilli o tagata masani ia o le gaogao, lea e gaosia ai ma faʻamalosi ai se numera o mea taua o le amino, enzymes, synthesize vitamini (vaega B, C, siama gaosi, ma isi mea), faʻateleina le faʻaleaina o pulu, gaʻo ma gaʻo.

Ua latou taʻua le tetee atu i le tele o ituaiga o meaola faʻapitoa ma faʻataʻitaʻiga (faʻamaʻi o le dysentery, fiva typhoid, salmonellosis, pathogenic E. coli, streptococci, staphylococci, protea, ma isi), aveeseina mai le tui ma fesoasoani i le toe faʻaleleia o le microflora masani.

Faʻaleleia le faʻaaogaina o le uʻamea, calcium, ma isi elemene. Latou te faʻateteleina le tetee o le tino i mea e afaina ai, oona ma isi sooupu, ei ai le malosi o le radioprotective ma le adaptogenic.

O le Narine-Forte o le concentrates concentrate o bacteria acidophilic o se vailaʻau faʻasaina o le L. acidophilus (Narine TNSi (Tomsk Federal State Unit Unity Enterprise "Virion", 2001) ma se faʻafitauli faʻapitoa o le bifidobacteria B. bifidum (B. bifidum 791 BAG (GNTsVBAG) "Vector" (Pateni No. 2165454, 2001) ma le B.longum (B.longum / B.infantis) na maua e ala i le togafiti o le suasusu e ala i le faʻamalosiina (susu) o susu.

Narine Powder, Capsules, ma Tablets e aofia ai elemene o le elemene ma se agavaʻa faʻasalalau o Lactobacillus acidophilus microorganisms ma se mea faʻamalosi siama o le 10% 9 CFU / g.

Faailoga mo le faʻaaogaina

O le a le mea e fesoasoani ia Narine? E tusa ai ma faatonuga, o le fualaau faasaina ua faʻamaonia i mataupu nei:

  • ma le dysbiosis (dysbiosis) o le eseesega o le matuia, gasegase o le gastrose (gastritis, enteritis, colitis, maʻi o le peptic, faʻamaʻi pipili o le intestinal, ma isi),
  • mo faʻamaʻi o le toto (anemia), paʻu (neurodermatitis, atmatic dermatitis),
  • faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le gaioiga o le oral vevela, nasopharynx ma sosolo,
  • ma isi faʻamaʻi e fesootaʻi ma le solia o le microflora masani (microbiome) o le digestive tract.

Mo faamoemoega puipuia:

  • ia tausia ma toe faʻaleleia biofilms natura i luga o le mucosa gastrointestinal,
  • mo le puipuia o dysbiosis (dysbiosis) ma se faʻaopoopoga mamao,
  • mo le puipuia o tulaga le atoatoa,
  • mo le puipuia mai o le le atoatoa o le tino, protein ma le le lava o le malosi,
  • ia tausia se tulaga mautu o le microflora masani (microbiome) o le gastrointestinal tract,
  • e faʻaitiitia ai le ono mafai ona maua i faʻamaʻi faʻamaʻi ma siama faʻamaʻi,
  • ia puipuia mai le inupia o le ate ma le tino atoa i tulaga o le dysbiosis (dysbiosis) ma le maualuga o mea o toxins ma carcinogens in the environment,
  • e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le kanesa.

Lotoifale ma liona o le paʻu ma mucous membranes:

  • faʻamaʻi o le nasopharynx, sinusitis, otitis media, conjunctivitis (gogo mata),
  • tonsillitis, faʻamaʻi i totonu o le pupuʻu tautala (fufulu),
  • maʻi faʻasolosolo (talosaga),
  • manua i fafo, fulafula o le paʻu, mumu, manu o le pullenti, afu o le paʻu, faʻapipiʻi, mastitis, supopration postoperative, faʻamaʻi faʻamaʻi o pepe faatoa fananau mai (laei, faʻamalosi),
  • i le gynnecology (vaginitis, colpitis), proctology, urology (baths, tampons, douching),
  • paʻu o le paʻu ma le cosmetology (ointments).

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Narine, onosaʻi

O le fualaau oona e aoga i le matutu, faʻamaʻi ma le susu susu. O le Narine e mafai ona faʻaaogaina e avea o se sui soʻosoʻo tutoatasi, pe faʻatasi ma isi vailaʻau.

Totonu, ave 20-30 minute aʻo leʻi 'ai poʻo taimi o taumafataga.

Tuʻu masani a Narine e tusa ai ma faatonuga mo le faʻaaoga mo tamaiti ma tagata matutua:

  • mo togafitiga faafomaʻi - 200-300 mg (fagu, sachets, tablets poʻo capsules) 2-3 taimi i le aso mo 20-30 aso.
  • mo le galalasi, 200-300 mg i le aso mo le 30 aso.

Mo le faʻaaogaina i totonu o le otaota aʻo leʻi faʻaaogaina, o le vai inu (37-40 ° C) o loʻo faʻaopoopo i le fagu ma se vaega matutu.

Pills ma capsules ua faʻamatalaina tautala mai le 3 tausaga le matua.

  • tamaiti mai le 3 tausaga ma le matutua, faapea foi ma tagata matutua - 2 pulu / kapaila i aso taitasi (vaevaeina i le 2 atumaga) 15 minute aʻo leʻi oʻo i taumafataga.

O le umi o le aʻoga o le aveina o le pepa e 2 vaiaso, e mafai ona toe faia le vasega pe a maeʻa le 10 aso ma, pe a tatau.

I totonu o le fofo ua faʻaaogaina foi mo le aoga pito i luga: faʻapipiʻi i totonu o le isu, faʻapipiʻi o le faai ma le gutu o waha, talosaga i luga o gom, baths, pampons, douching, etc.). Faʻaaogaina i totonu o le atunuʻu e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le faʻafofoga tautala

Sourdough Production

Aʻo leʻi sauniuni le kuline kulupu i le fale, e tatau ona faʻafefiloi le 0.5 lita o le susu mo le 10-15 minute, sosoo ai ma le mafanafana i le vevela o le 39-40 ° C.

A maeʻa lenei mea, sasaa le susu i totonu o se vai vevela poʻo se koneteina tioata, muaʻi togafitia i latou i le vai inu, ma faʻaopopo mea o loʻo i totonu o le fagu (faʻamago ile 200-300 mg). E tatau ona fefiloi lelei mea e tatau ai, ona faʻapipiʻi lea o le fagu ma se tapuni, afifi i se ie poʻo se pepa ma tuʻu i se nofoaga mafanafana mo le 10-16 itula.

O le paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le kulimi suamalie e foliga tutusa ma le mea e maua mai e tatau ona faʻamaʻeina mo le 2 itula i totonu o se pusaaisa i le vevela ile 2-6 ° C. I le lumanaʻi, o le galue malosi e mafai ona faʻaaogaina mo le gaosia o le susu susu. O faatonuga mo le ulaina o Narin e mafai ona teuina i totonu o le pusaaisa mo le maualuga o le 5-7 aso.

Sauniuniga o le susu susu

O le suāsusu ua kuka mo le 5-10 minute, mago i le vevela o le 39-40 ° C, sasaa i totonu o se fagu poo se vevela, ona galue ai lea i le susu i le fua o le 1-2 tablespoons per 1 lita o le susu ma fefiloi.

Ona tapunia lea o le fagu i se tapuni, afifi i pepa ma ie, ma tuu i se nofoaga mafanafana mo le faʻamalosi mo 8-10 itula, pe a uma ona tuʻu le oloa i totonu o le pusaaisa mo 2-3 itula ma ua saunia le oloa mo le faʻaaoga.

O le oloa maeʻa o se kulimi mama poʻo se paʻepaʻe paʻepaʻe, foliga tutusa, masini viscous. Cook Narine i aso uma - e tatau ona teuina i le vevela o le 2-6 ° C mo le silia ma le 2 aso.

Le faʻaaogaina o le kulimi susu suamalie

I le avea ai ma meaai, e tatau ona tuuina atu i tamaiti laiti le 5-10 aso le matua e 20-30 mg o le kulimi susu susu i le fafagaina faatasi ma se faʻagasolo malie i lenei fua. I le amataga o le matua i le 30 aso, e mafai ona e avatu le pepe i le fafagaina i le 120-150 mg.

E tatau ona tuʻuina atu i le tamaititi le faʻafefiloi susu susu i le 24 itula, sui i le fafagaina o isi paluga pepe pe fafaga pe a maeʻa faʻataʻitaʻiga taʻitasi. E faatagaina e faaopoopo le sipuni, suka poʻo le 1/10 vaega o le kuka, muamua-susu, le suka suka.

O le paluga susu susu e na o le puleaina o le tautala ile tautala ole 20-30 aso.

  • mo tamaiti ei lalo ifo o le 12 masina, 5-7 tasi popo i le aso e lava (naʻo le 0.5-1 lita),
  • mai i le 1 i le 5 tausaga - 5-6 tasi popo i le 24 itula (naʻo le 1-1.2 lita),
  • e sili atu i le 5 tausaga - 4-6 inumaga popo i le 24 itula (naʻo le 1-1.2 lita).

O tagata matutua e tagofia le susu susu susu 4-6 taimi i le 24 itula (na o le 1-1.5 lita).

E tatau ona manatuaina o le 1 lita o le gaʻo susu ua gaosia, e aofia ai le 600-800 Cal., 30-45 kalama o le gaʻo susu, 27-37 kalama o le polotini, 35-40 kalama o le susu, ma le amino acids, salts, elemene ma vitamini (e aofia ai vitamini B ma isi vaega).

Le faʻaaogaina o mataʻu o Narine Forte

Faʻasologa masani e tusa ai ma faatonuga:

  • tamaiti mai le 1 tausaga i le 3 tausaga - 1-2 teaseti 1-2 taimi i le aso i le taimi pe a maeʻa foi meaai (faʻaaoga le 12 ml ipu),
  • mai le 3 i le 7 tausaga - 1 sipuni meaai 2 taimi i le aso i le taimi pe a maeʻa foi taumafataga,
  • mai le 7 i le 12 tausaga - 1 sipuni 2 taimi i le aso i le taimi pe a maeʻa foi taumafataga,
  • mai le 12 i le 18 tausaga - 1 sipunipuni 3 taimi i le aso i le taimi poʻo le maeʻa o taumafataga.
  • tagata matutua - e oʻo atu i le 30 ml 2 taimi i le aso i le taimi poʻo le maeʻa o taumafataga.

I le faʻaitiitia o le eletise o le manava, e tatau ona ave le vailaʻau aʻo leʻi 'ai. O le umi o le faagasologa o le pulega e faalagolago i le mafuaʻaga o le atinaʻeina o paiotiosis ma uiga taʻitasi.

Le aveeseina o le ava malosi - 3 punetēpu o le Narine-forte ua fefiloi i se ipu malamalama ma le 100-150 ml o le vai maʻaleʻale vai (e pei o Esentuki), inu mea inu.

  • faʻasolosolo - microclysters, faʻasolosolo i aso taitasi ma 30-50 ml o vai mafanafana,
  • vavalalata - 10-15 ml o le oloa ua faʻamaʻiina i le 10-15 ml o le vai mafanafana, ua afaina ai le paluga i le vaifofo, tui i totonu o le vaʻa mo le 4-6 itula.
  • luga o le paʻu ma mucous membranes - i le faiga o talosaga.

Faʻaiʻuga

O le aʻoga o loʻo lapatai mai ai i le ono mafai ona atiaʻe faʻasalaga o loʻo i lalo pe a faatonuina ia Narine:

  • I aso muamua e lua o le faʻaaogaina, aemaise lava i tamaiti laiti, atonu o le a vave ona faʻavave. I le avea ai o se tulafono, o le nofoa e faʻasaʻo faʻapitoa.

Contraindications

Ua faʻasalaina le faʻatonuina o Narine i mataupu nei:

  • Lotogatasi tagata lactose tasi.

Aʻo leʻi faʻaogaina, faʻafesoʻotai lau fomaʻi

E mafai ona faʻaaogaina e tina maʻitaga ma fafine tausi fafaga, faapea foi ma pepe.

Faʻasalaga

Analogs o Narine, le tau i falemaʻi

Afai e tatau ai, e mafai ona e sui ia Narine ma se mea tutusa i le togafitiga o togafitiga - o fualaau nei:

I le filifilia o analogues, e taua le malamalama o faatonuga mo le faʻaaogaina o Narine (Forte), o le tau ma iloiloga o vailaʻau faʻatasi ai ma aʻafiaga faapena e le faʻaaogaina. E taua le maua o se faʻataʻitaʻiga a se fomaʻi ae le o le faia o se vailaau faʻapitoa mo fualaau faasaina.

O le tau i falemaʻi o Rusia: capsules Narine 180mg 20pcs. - mai 160 rubles, o le biomass o acidophilic lactobacilli (BALB) 0.25 g biomass - mai le 270 rubles, e tusa ai ma 591 falemaʻi.

O ituaiga uma o fualaau faasaina e tatau ona teuina i le vevela e oo i le 5 ° C. O ituaiga uma o le Narine Forte e mafai ona teuina i le maualuga o le susu e oo i le 80% ma le vevela e oo atu i le 10 ° C.

Faiga faʻapolopolo

O le Probiotic Narine e faia i ni pepa o le 300 mg poo le 500 mg Nu 10, Nu. 20 poʻo le 50, i foliga o capsules o le 180 mg poo le 200 mg Numera 20 poʻo le 50, i le foliga o se paʻu 200 mg poʻo le 300 mg i totonu o ato poʻo Nu. 10.

Probiotic Narine Forte ua gaosia i le pepa o le 500 mg Nu 10 poʻo le 20 i le foliga o se paʻu o 150 mg Nu 10 poʻo le 20, i le foliga o se paʻu 200 mg poʻo le 1500 mg i le Numera 10, i le foliga o se meaola o le susu o meaʻai (meainu kefir) 12 ml, 250 ml, 300 ml ma le 450 ml i fagu.

Pharmacodynamics ma pharmacokinetics

O le Nasaine oloa i totonu o fualaau, capsules ma le paʻu o se meaʻai faaopoopo - taumafa taumafalea e lactobacterin i le pepa acidophilic ma fuafua mo le puipuia ma le togafitiga o faʻaaliga dysbiosis ma ona taunuuga le lelei. Faʻailoaina mo le faʻaaogaina i soʻo se laʻusaga tausaga.

Nati Narine (Malosiaga) O loʻo aofia ai Aganuu Ola microorganisms(siama lactic acidophilus) Lactobacillus acidophilus, faʻapitoa ona faia mo le sauniuniga o se maʻi vevela, lea e mulimuli ane maua ai se vailaʻau faʻamalolo-susu o loʻo faʻaaogaina mo togafitiga faʻapitoa ma pepe. O le malosi o Narine i lona tino mulimuli e fesoasoani e faʻamaonia le paleni i le intestinal microbial biocenosis, e aofia ai i le toe faʻaleleia o le aofaʻi o meaola ninii (anaerobic microorganisms)lactobacilli/bifidobacteria), e taofiofia ai le tuputupu ae o le fulafula e mafai ona puipuia ma faateleina le gaoioiga o le natura E. coli.

E aofia ai i le oloa ua saunia lactobacilli o loʻo faamatalaina i se tikeri lelei o le ola i totonu o le manava ma le tetee atu i aafiaga o le tele o chemotherapeutic and antibacterial drugs. O i latou lava lactobacilli o meaola ninii e masani ona ola i totonu o le manava, o lona gaioiga o le atiina ae lea o se numera taua enzymesamino acids ma vitamini (lipine, B vitamini, Ma ma isi mea), faapea foi ma le faafaigofieina o le lafoaia o pulu, gaʻo ma gaʻo.

O se isi faʻamatalaga saʻo lelei lactobacilli o loʻo taʻoto i totonu o le latou tetee faʻamalosia e faasaga i le tele o mea e ono aʻafia ma pathogenic microorganisms e mafua ai vailaʻau, salmonellosis, fiva taifoi ma isi faʻamaʻi tutusa (staphylococci, E. coli (pathogenic), streptococci, protea, ma isi). O le faiga o lenei gaioiga e fesootaʻi ma le sui o microflora pathogenic mai le inumaga ma le toe faʻaleleia o paleni masani.

E le gata i lea, pe a ave le Narine, o se faʻaleleia atili o le faʻasalaga o le calcium, uʻamea ma isi elemene mai le tino o le tagata, o le faateleina o lona tetee atu i vailaau oona, vailaʻau ma isi sooupu, faapea foi ma se aafiaga o le radioprotective ma le adaptogenic, ua matauina.

Mo le Narine Forte

O se aʻafiaga faapitoa o aʻafiaga o siama oona o le "Narine TNSi" o loʻo faʻaalia i le ola lelei i luga o le mucous membranes o vaega uma e lua o meaʻai ma gaʻo o loʻo fananau mai. Faʻamatalaga siama oona Faʻaalia le teteʻeina o le gaioiga faasaga i le tele o faʻamaʻi pipisi ma pathogenic bacterial microorganisms (E. coli (pathogenic) streptococci/staphylococci, puipuiga, pathogens vailaʻau ma isi).

O le aʻafiaga o le "Narine TNSi", o le mea taua i le taimi o le teuina umi o le faʻaleleia o le eletise, e tusa ai ma le fautuaga a le "Nutrition Institute" o le Russian Federation, e mafai ona faʻaaogaina mo le gaosia o mea e puipuia ai ma meaʻai. O le isi itu faʻalavelave Narine Forte - B.bifidum 791 / BAG ua fautuaina foi e le State Scientific Center o le Faletupe o le Lalolagi "Vector" o se oloa ma le maualuga o le malosi o le acids, pe a faatusatusa i isi faafitauli ua iloa. O foliga matagofie o faamatalaga siama oona ma bifidobacteria faatagaina i latou ia tumau pea le aoga mo se taimi uumi, lea o se taunuuga o lo latou faʻaaogaina o loʻo faʻaalia i se faʻamalamalamaga lelei ma lelei o le microflora i vaega uma o le gastrointestinal tract. Ona o tulaga iloga o suiga o le gataifale bifidobacterialmafatiaga i le Narine Forte, e mafai ona maua ma maua mai faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le inisaligia o le susu Lactose.

O le mea lea, o Narine Forte o se fualaau faasaina lea e faʻaleleia lelei ai le microflora o le tino o le tagata ma maua ai se faʻamalosiaga e le faʻamalosia ma faʻamalosia lautele.

Faʻaiʻuga

I nisi tulaga, i aso muamua e lua o le faʻaaogaina o le Narine, aemaise lava i tamaiti, e mafai ona matauina televave nofoa, lea, i le avea ai o se tulafono, e faʻasaʻo faʻapitoa.

I le taimi nei, e leai se faʻamatalaga e uiga i soʻo se isi lava faʻaaliga leaga poʻo ni taunuuga o le aveina o Narine i soo se ituaiga.

Nalu Narine, capsules ma fualaau, faatonuga mo le faʻaoga

O le aoga o le Narine e faʻailoa uma i foliga matagogo ma i totonu o le faʻapala pe susu susu. O lenei oloa e mafai ona faʻaaogaina e avea o se sui soʻo tutoʻatasi poʻo se isi fomaʻi togafitiga faʻapitoa i togafitiga faʻapitoa e faʻaaoga ai isi fualaau.

Narine i soʻo se ituaiga e tatau ona tautala faʻatasi ma meaai poʻo le 20-30 minute ao le i aveina.

I le avea ai ma se faʻasolosolo, o le fua o le fualaau (fualaau, paʻu, capsules) o le 200-300 mg mo le 30 aso ua faʻaalia mo le 24 itula. Mo togafitiga togafitiga, ua fautuaina e ave 200-300 mg o le oloa mo le 20-30 aso 2-3 taimi ile aso.

O loʻo faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi pepa o fualaau faasaina ua faʻaalia mo le faʻaaoga mai le 3 tausaga le matutua.

Ina ia maua le oloa i totonu o se mea ua solo, e tatau ona faaopoopo vai inu i le vevela o le 37-40 ° C i se fagu ma le paʻu.

O faatonuga mo le nusipepa o Narine e mafai ai foi ona faʻaaogaina i totonu o le faʻapalapalaina o se sauniuniga i le lotoifale mo le fufuluina o le gutu ma le faʻaʻa, faʻapipiʻi mata, faʻaaogaina o pulumu, paʻu, taʻele, ma isi mea faapena.

Sourdough Production

Ae e te leʻi kuka ile fale feeseeseaiga Narin, e tatau ona fofola le 0.5 lita o le susu mo le 10-15 minute, sosoo ai ma le mafanafana i le vevela o le 39-40 ° C. A maeʻa lenei mea, sasaa le susu i totonu o se vai vevela poʻo se koneteina tioata, muamua ona togafitia i latou i vai inu vevela, ma faʻaopopo mea o loʻo i totonu o le fagu iina (matutu le kulimi 200-300 mg). E tatau ona fefiloi lelei mea e tatau ai, ona faʻapipiʻi lea o le fagu ma se tapuni, afifi i se ie poʻo se pepa ma tuʻu i se nofoaga mafanafana mo le 10-16 itula. O le paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo le kulimi suamalie e foliga tutusa ma le mea e maua mai e tatau ona faʻamaʻeina mo le 2 itula i totonu o se pusaaisa i le vevela ile 2-6 ° C. I le lumanaʻi, o le galue malosi e mafai ona faʻaaoga e fai aigaʻo susu susu. O faatonuga mo le ulaina o Narin e mafai ona teuina i totonu o le pusaaisa mo le maualuga o le 5-7 aso.

Faia o paluga susu susu

Mo lenei faʻatulagaga, e tatau ona e faʻapipiʻi le aofaʻi saʻo o le susu mo le 5-10 minute, sosoo ai ma le mafanafana i le vevela o le 39-40 ° C. A uma lenei mea, sasaa le susu i totonu o se mea vevela poʻo se koneteina tioata, faʻaopoopo le fefete feʻai iina ma faʻafefiloi lelei (faʻatulagaina o se fua faatatau o le 1 lita o le susu mo le 1-2 tablespoons feeseeseaiga) O le mea e tupu mai i totonu o se atigipusa e tatau ona tapunia ma se tapuni, afifi i se ie poʻo se pepa ma tuʻu mo 8-10 itula i se nofoaga mafanafana mo le faʻamalosi. A maeʻa lenei taimi, e tatau ona tuʻu le oloa i totonu o le pusaaisa mo 2-3 itula, mulimuli ane o le a saunia mo le faʻaaogaina. Faʻafefiloi susu e tatau ona avea ma se lanu paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo se kulimi vailaʻau moli. O le oloa maeʻa e mafai ona teuina i le vevela o le 2-6 ° C i totonu o le pusaaisa mo le maualuga o le 2 aso.

Le faʻaaogaina o le kulimi susu suamalie

I le meaʻai, o tamaiti laiti 5-10 aso le matutua e tatau ona tuʻuina 20-30 mg i le fafagaina taitasi gaʻo susu susu faatasi ai ma le siitia malie o lenei fua. I le amataga o le matua i le 30 aso, e mafai ona e avatu le pepe i le fafagaina i le 120-150 mg. Faʻafefiloi susu e tatau ona tuʻuina atu i le tamaititi i le tele o taimi i le 24 itula, faʻafeiloaʻi ma fafaga faatasi ai ma isi tamaititi faʻataʻitaʻi pe pe a maeʻa faʻataʻitaʻiga taʻitasi. E faatagaina e faaopoopo le siva, suka poʻo le 1/10 vaega o le kuka, muamua faʻamaʻaina, le suka araisa i le susu susu.

Faʻafefiloi susu E faʻamoemoeina mo le puleaina o le tautala tautala tautala mo le 20-30 aso.

Mo tamaiti ei lalo ifo o le 12 masina le matua, 5-7 suʻe suʻe i le 24 itula (o le 0.5-1 lita) o le a lava, mai le 1 i le 5 tausaga le matua - 5-6 tasi popo i le 24 itula (o le 1-1.2 lita) e sili atu i le 5 tausaga - 4-6 inumaga popo i le 24 itula (naʻo le 1-1.2 lita).

E tatau ona ave tagata matutua gaʻo susu susu 4-6 taimi i le 24 itula (naʻo le 1-1.5 lita).

E tatau ona manatua e 1 le lita o gaosia gaʻo susu susu e aofia ai le 600-800 Cal., 30-45 kalama o le gaʻo susu, 27-37 kalama o le polotini, 35-40 kalama o le suka suka, ma amino acidsmasima elemene taua ma vitamini (e aofia ai vitamini o le vaega B ma isi vaega).

Faatonuga mo le faʻaaogaina o Narine Forte

I le matua o le 1 tausaga, e fautuaina e tuʻuina atu i tamaiti le 5-20 suʻe faalua i le aso i le taimi o fafagaina, faʻaaogaina se pipette fomaʻi faʻamaʻi ma se vailaau faʻasaina i totonu o le 12 ml fagu mo lenei mea.

1-3 tausaga - tasi pe faalua i le aso mo le 1-2 teasp, 3-7 tausaga - faalua i le aso mo le sipuni sela, 7-12 tausaga - faalua i le aso mo le 1 sipunipuni, 12-18 tausaga - faatolu taimi 1 sipunamu i le aso (faatasi pe pe a uma meaai).

I le avea ma tagata matutua, o se fualaau e oo atu i le 30 ml e faalua i le 24 itula (faatasi pe pe a maeʻa taumafa).

I le tulaga o se suʻesuʻega o le maualalo o le eletise i totonu o le manava, e fautuaina e ave le vailaʻau aʻo leʻi 'ai.

O le umi o le umi o le aoga a Narine Forte o le 12-15 aso.

At ava malosi, e aveese ai, e fautuaina e fai se paluga o le 3 sipuni tele o le Narine Forte oloa ma le 100-150 ml o le vai moli (Essentuki, Karachinskaya, ma isi).

I le avea ai ma fualaau oona, e mafai ona faʻaaogaina Narine Forte:

  • i le faiga o talosaga na faia i luga o mata mucous ma le paʻu,
  • e pei o se vaifofo o le 10-15 ml o le vai mafanafana ma le 10-15 ml o le Narine Forte, lea e faʻapipiʻiina ai se ufi na tuʻuina mo 4-6 itula i totonu o le vaʻa,
  • saʻo, i le foliga o microclysters ma se vaifofo o se fua o aso taitasi o le oloa i le 30-50 ml o le vai mafanafana.

Aso faʻauma

Mo le Narine - 2 tausaga.

Mo le Narine Forte - 1 le tausaga.

  • Evitalia,
  • Bifiform,
  • Narine F Balance,
  • Normobact,
  • Narine Rainbow,
  • Bifilar,
  • Santa Rusia B,
  • Algibif,
  • Bifidobank,
  • Ecoflor,
  • Bifidumbacterin,
  • Normoflorin,
  • Bifistym,
  • Polybacterin,
  • Faʻasologa,
  • Faʻailoga,
  • Bion 3,
  • Lactusan,
  • Toe ola ma isi.

Evitalia poʻo Narine - o le fea e sili atu?

O le mea moni, o nei oloa e lua e foliga tutusa ma le tasi, i le tuufaatasiga ma i faʻamatalaga mo le faʻaaogaina. O fomaʻi, tagata fai meaʻai, gastroenterologists ma fediatricians e talanoa e uiga i le atoaga o le vavalalata o nei meaʻai, e tusa ai ma iloiloga o tagata na ave uma nei oloa e lua, Evitalia e sili lona suamalie ma e le o matua manaomia le susu i le gaosiga o mea inu.

O oloa uma a Narine e mafai ona fautuaina mo tamaiti e tusa ai ma faʻamalamalamaga o loʻo i luga, i le amanaʻiaina o le gaʻo e fetaui ma le matua o le tamaitiiti.

Faʻamatalaga e uiga ia Narine

Toeitiiti lava o iloiloga uma o laupepa, capsules, paʻu ma meaʻai a Narine, faʻatasi ai ma iloiloga a Narine Forte, e lelei. O tagata na faʻaaogaina nei oloa mo tamaiti ma a latou lava faʻaaogaina, na latou lagonaina le aoga o aafiaga i luga o le tino atoa o le gastrointestinal system, atoa ai ma le lelei o aafiaga i luga o isi totoga ma faiga o le tino o le tagata.

O manatu le lelei e uiga i le Narin Fort ma le masani a Narin e leai se aoga i le aoga o nei oloa, ae masani ona latou talanoa e uiga i le faigata o le saunia o le aganuu amata, o le ola puupuu o le susu susu susu, o le taugata tele ma le leai o lenei fualaau faasaina i le tele o falemaʻi.

Tau o Narine, o fea e faatau ai

E pei ona taʻua i luga e uiga ia Narine, e faʻatau le faʻatau i lenei falemaʻi e le faigofie tele. O le faafitauli o le sailia o se laina o nei oloa o loo feagai ma le toatele o tagata e ola, mo se faataitaiga, i Chelyabinsk po o St. Petersburg. E le faigofie foi ona faʻatau Narine Forte i Moscow poo Novosibirsk. O se taunuuga o lenei mea, e sili ona lelei le faʻatonuina o le nusipepa i luga o le initaneti, e faʻaaoga ai le 'upega tafaʻilagi aloaia o faʻatau atu nei oloa poʻo se initaneti ia e te faʻatuatuaina atoatoa.

I le taimi nei, o le tau o le nati Narine i totonu o falemaʻi o loʻo galue i luga o le Initaneti e tusa ma le 150 ruble mo pusa 10 o le 300 mg.

Nusipepa Narine o le 500 mg Numera 20 e mafai ona faatauina mo le 300 rubles, 180 mg capsules o le numera 20 e mafai ona faʻatauina mo le 200 rupu.

O le tau o le nate susu susu o le Narine Forte ua faia i le susu ma le 3.2% i le 300 ml o fagu e tusa ma le 550 ru.

Faatinoga i le tino

  1. O le paleni o microorganisms aoga i le intestinal microflora e faʻatonutonu ma tausia.
  2. Ua faateleina le puipuiga a le tino. Lactic acid bacteria e puipuia ai le tui, gasegase pulmonary, ua faamamaina le tino mai mea leaga ma toxins.
  3. Ua faʻateleina le faʻamaonia - ua toe faʻaleleia paleni o le interleukin, ua faʻaaogaina T-killers.
  4. Faʻaauau le faʻaaogaina o le Narine e faʻaleleia ai le faʻafefiloi o vitamini, minerale, carbohydrates, proteins.
  5. E aʻafia ai le tele o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma pathogenic microorganic.
  6. Faʻaauau le vave faʻaleleia o le tele o faʻamaʻi.

Tomai fautuaina

O le faʻasalaga o le vailaau faʻasaina o loʻo i totonu o paʻu poo vailaʻau.

  1. E ave le meafaigaluega 20-30 minute ao lei faia se taumafataga.
  2. Tamaiti mai le 12 tausaga ma tagata matutua - 2-3 capsules (poo 2-3 ipu fagu) 3 taimi i le aso.
  3. Tamaiti mai le 6 i le 12 tausaga - 1 capsule (fagu) 3 taimi i le aso.
  4. Tamaiti mai le lua tausaga i le 6 tausaga - 1 capsule 2 taimi i le aso.
  5. Pepa pepe mai le ono masina le matua i le 2 tausaga - afa o se pusa (fagu) 2 taimi i le aso.

O le togafitiga e mai le 2 vaiaso i le masina, faʻalagolago i le lavelave o le maʻi.

Narine Forte i Gastroenterology

E tusa ai ma faʻamaumauga lata mai nei, o faʻafitauli o le intestinal microflora e faʻaalia i le 82-84% o tagata gasegase e iai gasegase gastrointestinal.

O se gaʻo susu susu ma se maualuga maualuga o siama aoga e vave faʻafeiloaʻi ai faʻamaoniga e pei o le tiga o le manava, manava, flatulence. O loʻo faʻamatalaina ile lua faʻasologa ole vailaau faʻasaina ile antibacterial therapy.

Probiotic i le Gynnecology

Na faailoa mai le Narine mo le puipuia o faafitauli i le taimi o le fanau mai, le mautonu, ma le faigata ona maua mai faamai pipisi o le tino o le fafine, ma le le atoatoa o le placental, vavaosisite o le siama, o le pullent complications i le taimi o le failele ma le dysbiosis o pepe faatoa fananau mai.

O fafine ua maʻitaga o loʻo faʻamaonia le fualaau mo togafitiga puipuia - ia le itiiti ifo i le lua vasega (muamua ma le tolu-tolu).

I faʻamaʻi pipisi, e faʻaaogaina se probiotic i foliga o se fagu. O se mea e le afaina i le oloa ua faʻalauiloaina mo le 5 itula i le va.

Narine Forte i Pediatrics

O loʻo faʻamatalaina mo tamaiti o loʻo i ai se talaaga o mea maualuga e mafua ai le dysbiosis o le intestinal:

  • ina ua maeʻa le faʻatagaina vave,
  • pepe pepe
  • ma le faʻasolosolo o le tino o le faʻaaogaina o motugalaʻau,
  • pepe e fafagaina i se taimi umi,
  • faʻatasi ai ma togafiti faʻamaʻi e le togafitia,
  • ma faʻamaʻi pipisi,
  • vave kuka,
  • anaemia, rickets, mamafa,
  • mafatiaga faʻaalia
  • i le taimi o togafitiga faʻatasi ai ma fualaau faʻasaina ma faʻamaʻi,
  • chemotherapy.

I tamaiti, o le numera o meaola aoga i totonu o le manava e maualuga atu nai lo tagata matutua - e oo atu i le 96-98% o le aofaiga o microflora. O le mea lea, Narine, ona o le maualuga maualuga o lactobacilli ma le bifidobacteria, e sili ona aoga mo soo se suiga i le paleni o le microflora.

Faʻaaogaina i le dermatovenerology

E mafai e le probiotic ona faʻamaʻaloto atoatoa ia uiga o se maʻi paʻu o le paʻu poʻo le paʻu o le paʻu. E aoga i togafitiga o siama, dermatitis, pyoderma, eczema, ma isi. E faʻaaogaina i fafo atu i le faʻaogaina ma le masani.

Mo faʻamaʻi faʻaleagaina, ua faʻamaonia mai ai vailaʻau faʻasaʻi lautele, lea e mafua ai le oti o meaola laiti aoga i totonu o le manava. Mo le puipuiga, e fautuaina e ave se probiotic i se fua faʻatatau.

Narine Forte mo faʻamaʻi pipisi ma siama

O le probiotic i faʻataʻitaʻiga masani e faʻasoa mai i aso muamua i togafitiga faʻamalosi faʻamalosi mo gasegase o le intestinal, o le hepatitis, tuberculosis.

O le faʻaaogaina o se vaiinu e faʻaititia ai le maualuga o le inisua, faʻapea foʻi ma aʻafiaga leaga ile inumaga o vailaau faʻamaʻi ma antibacterial drugs. Faʻasaga i tua o le faʻaleleia o le microflora, aafiaga o le gasegase, faʻamalositinoina o le tino puipuia. E afaina ai le tulaga lautele o tagata gasegase ma le atoaga o le maʻi.

Probiotic i le Allergology

O le togafitiga o le pathophyiological i le gastrointestinal tract o se tasi lea o mafuaʻaga e mafua ai le ogaoga o gasegase ogaoga. O le Dysbacteriosis e faʻaosoina ai le faʻavaeina o mea e le masani ai o mea taumafa ma le maualuga o meaola o siama matautia. O le aʻafia i totonu o le toto, e amata ona latou tali atu ai i ni siama e le faʻamalosia, faʻavaeina se maʻi maʻi.

Faʻasaʻoina o le microflora ma le Narine Forte mo le 3-4 vaiaso e faʻaleleia ai le faʻamaʻi, faʻaititia le mafai ona gafatia o le mucous membranes ma le maualuga o amine biogenic.

Analogs o le Narine Forte

  1. New Place
  2. Blackberry gray
  3. Vitaspectrum
  4. Vitama
  5. Bactistatin
  6. Flonivin BS,
  7. Enterogermina,
  8. Zhestestin,
  9. Soifua maloloina alapese
  10. Bioflor,
  11. Acipol
  12. Bifidine
  13. Bactisubtil,
  14. Normobact
  15. Faʻailoga
  16. Effigest,
  17. Tutoatasi.


Nadezhda Petrovna
E mafai ona ou fai atu ma le mautinoa o le malosi o Narine o se mea faigaluega taua mo le soifua maloloina o tagata uma. Ua faʻamaonia e afaina ai le tino o le microflora o le intestinal e aʻafia ai a tatou tino uma. O le mea lea, e aoga tele le ave o mea faʻapitoa. Ou te talisapaia lenei mea faigaluega mo lona saogalemu atoatoa ma le natura. O ia lava na amata ona alu ina ua uma ona mafatia i le tele o faamai pipisi, i luga o le fautuaga a se tagata e tui puipuia. Ou te inu i lea taimi ma lea taimi. Ma o lenei ua galo ia te aʻu le bronchitis, le pisia. Ua faʻamalosia loʻu faʻamalosia o le malosi! Ae e le o mea uma nei, na ou matauina ua faaleleia lelei loʻu paʻu, na alu ese atu meaʻai i le taimi o le tautotogo totogo laau. Na amata ona ou malosi, telefoni. Na ave e loʻu afafine ia Narine i le taimi o le lactation, o lea na ia fafaga ai le pepe mo se taimi umi, na faaopoopo ai le susu. Ou te fautuaina tagata uma e faia uo i lenei fualaau aoga. Faʻatasi ai o le ae faʻamalosia lou ola maloloina.

Valeria
Mo aʻu, o Narine Forte ua avea ma fofo lautele. Ou te taliaina e le gata i totonu, ae faapena foi fafo. E pei ona faʻamaonia, o le microflora o le intestinal vevesi e aʻafia ai le galuega o totoga uma. Ou te tausia loʻu ola maloloina, o lea ou te faia ai se fualaau masani i soo se ono masina. Ma ua galo ia te au le malulu, faafitauli i le ate, manava, ma le tino. E le gata i lea, ou te faʻaaogaina le oloa i luga o le paʻu - ou te faʻaaogaina le fualaau faasaina i foliga i totonu o le fagu ma ni masini malamalama. A maeʻa le afa itula, fufulu ese ma le vai mafanafana. Taunuuga - ua mou atu le vaitau o tausaga, o le paʻu e susulu e aunoa ma ni faailoga o le matua. Ou te iloa ua 59 oʻu tausaga! Ma sa ou matauina foi e vave ona toe maua mai le malosi o Narine pe a maea le aoaoga tele i le faletaalo.

4 iloiloga mo le "Narine ma le Narine Forte"

Ae na le alu lava Narine mo aʻu. Po o le a le tofo sese, pe ua ou fausiaina le sese. Faʻasalaina i le afifiina ma le toe faʻatau!

Semanu ou te matua aoga i lenei mea faigata i ni nai aso talu ai)) Na laveaiina au e Linex mai le dysbiosis))

Ou te leʻi feiloai lava i se Narine sauniuni. Sa masani ona ou faʻamalosi mai ampoules lava ia. Ae o le tele o faafitauli, aʻo le mea faʻafefete ua matua mataʻutia: e le o taimi uma e manuia ai. Afai ua ou sauni, ou te faʻatau. E matua fiafia lava! Vagana ai, ioe, o le tulaga lea, e pei o le mataupu i le fale.

Ou te faatauina i se fagu pl 300 g 1 ae 180 rubles

Narine Forte - faatonuga mo le faʻaaogaina

E tusa ai ma le faʻavasegaina o vailaau faʻapitoa, o le vailaʻau o Narine e mafua mai i vailaau faʻamalosi. O nei vailaʻau o loʻo i ai i taimi uma ia microorganio ola e mamanuina e faʻapupulaina ai le microflora o le intestinal, ma faʻateʻa ai maʻi faʻaleagaina o faʻamaʻi eseese. O vaega taua o le tuufaatasiga o vailaau siama o Lactobacillus ssp, bifidum ma acidophilus.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

O le probiotic Narine o loʻo i ai se aga faʻasalalau o meaola ninii e aofia ai le 10 * 9 CFU / g o le bifidobacteria. tuufaatasiga ma le faamatalaina o le fualaau faasaina:

Suauu faʻasusu i vai eletise enzymone o le fefete a le fai meaʻai (puna o vitamini B ma le C), o le faʻalavelave faʻalavelave o le bifidobacteria

300 poʻo le 500 mg tablets, 180 poʻo 200 mg capsules, 200 poʻo le 300 mg paʻu

Pepa o le 500 mg, 150 mg capsules, 200 pe 1500 mg le paʻu, meaola o le susu o le susu (kulimi mo le faia o le kefir)

Isi vaega o laupepa ma capsules

Manoa o le kulimi, sucrose, magnesium stearate

Powder of 10 sachets, o laupepa o le 10 po o le 20 pcs., Capsules of 20 pcs.

Auala e ave ai Narine

O ituaiga uma o vailaau Narine e faʻaalia i le tautala 20-30 minute ao leʻi 'ai poʻo taumafa. Togafitiga e aofia ai le faʻaoga 200-300 mg o le vailaʻau 2-3 taimi / aso mo se vasega 20-30 aso. O sini puipuia e fautuaina ai le 200-300 mg tasi / aso mo le masina. Afai o loʻo faʻaaoga fua masima o le Narine Forte, e faʻafefeteina i le vai vevela vevela i le vevela e leai se maualuga maualuga atu i le 40 tikeri.

Ina ia saunia le kulimi mama o Narine, o le mea muamua e muamua saunia - o le afa lita o le susu o loʻo kuka, ona faʻamalieina lea i le 40 tikeri, sasaa i totonu o se vailaʻau vevela poʻo se ipu tioata e togafitia i vai inu. I le susu e faaopoopo atu 200-300 mg o le kulimi mamago mai se fagu, ua faʻafefiloi le faʻafefiloi susu-susu ma faʻapipiʻi faʻamau ma se tapuni. O loʻo afifiina le fagu i le ie poʻo le pepa, tuʻu mo le 10-16 itula i se nofoaga mafanafana.

E fesuisuiaʻi le paʻu paʻepaʻe e foliga tutusa ma le gaʻo susu. E faʻamafanafana mo le lua itula i le pusaaisa i le 2-6 tikeri. O le galue malosi e faʻaaogaina mo le sauniuni o se susu susu suamalie, e teuina mo le silia ma le 5-7 aso. Ina ia faia le kefir, o le susu ua toe ave, kuka mo le 5-10 minute ma faamago i le 40 tikeri, sasaa i totonu o se vevela. Sourdough ua faaopoopo iai (1-2 sipuni o le faʻafefiloi i le lita o le susu), fefiloi ma maeʻaeʻa ma faʻamafanafana mo le 8-10 itula. E tuʻuina le vai mo le 2-3 itula i le pusaaisa, teuina mo aso e lua.

O le tagata na maua le kefir e faʻaaogaina mai le matua o le lima aso. e tatau ona latou ave le 20-30 mg o le paluga i taimi uma e fafagaina ai ma le alualu malie i luga o le vailaʻau. I totonu o le masina, o le fualaau e oʻo atu i le 120-150 mg, e toe faʻafia i le tele o aso / aso, e fesuiaʻi ma le fafagaina poʻo le fafaga. E mafai ona e faʻapipiʻi le gala suka i le paluga. O le vasega o le faʻatagaina e 20-30 aso. Tamaiti e oʻo i le tausaga e maua se vai inu 5-7 taimi / aso, e oʻo atu i le lima tausaga - 5-6, matua - 4-6. E ave e tagata matutua le 4-6 taimi / aso e sili atu i le 1-1.5 lita.

E tasi le lita o le vai inu ua aofia ai le 700 kcal, proteins, amino acids. Mo le puipuia o faʻamaʻi, o tamaiti ei lalo ifo o le tasi tausaga le matua ua tuʻuina atu ile 5-20 gutu o le faʻafefiloi lua / aso. I le matua o le 1-3 tausaga, 1-2 taimi mo le 1-2 tsp, 3-7 tausaga - faalua mo se sipuni suamalie, 7-12 tausaga - faalua mo se sipuni tele, 12-18 tausaga - tolu taimi mo se sipuni tele. E ave faalua e tagata matutua i le aso 30 ml pe a uma taumafataga, ae o le maualalo o le eletise e fautuaina e inupia se mea inu ao lei 'ai. Ole laʻititi ole togafitiga e 12-15 aso.

Mo le ava malosi, o le faʻafefiloi o le tolu punetini o le oloa faʻatasi ma le 100-150 ml o le vai inu vai e faʻaaogaina. O le probiotic vai Narine Forte e mafai ona faʻaaoga e fai ma sauniuniga i le lotoifale:

  • tusi talosaga i luga o le mucous membranes ma le paʻu,
  • afifi vavalalata - o se fofo o le 10-15 ml o le vai mafanafana ma le aofaiga tutusa o le fefete, o le ufiufi e afaina ai ma tuu i totonu o le va mo le 4-6 itula,
  • faʻasolosolo masini microclysters - fua o aso taitasi o le oloa i le 30-50 ml o le vai mafanafana.

Mo le faʻafofoga tautala, e faʻaaoga ai le lino Narine. E mafai ona vave faʻafefe i le vai inu i le vevela o le 37-40 tikeri. O le faʻaaogaina o le mumine o le Narine e faʻaaogaina e fufulu ai le gutu ma le gaogao o le tino, faʻapipiʻi mata, faʻaaogaina o pulumu, faʻalanu ma le taele. E fautuaina e fomaʻi se tuʻufaʻatasiga o auala i fafo ma tautala e ave ai fualaau faasaina.

Mo le togafitiga o le dysbiosis ma lona puipuiga, o loʻo faʻaaogaina fualaau faasaina. Tamaiti mai le tasi i le tolu tausaga o loʻo faʻaalia se tasi mea / aso, e sili atu nai lo lenei matua ma matua matutua - tasi le papafa faalua / aso 15-20 minute ao leʻi oʻo i taumafataga. O le umi o le faʻatagaina o le 14-20 aso, pe afai e manaʻomia, ma pe a uma ona maua e le maʻi le faatagaga mai le fomaʻi, e toe faia le vasega.

Mo togafitiga faafomaʻi, o le aveina o le Narine capsules e fautuaina 2-3 taimi / aso i le aofaiga o le 200-300 mg o le oloa. O le togafitiga e tumau 20-30 aso. Mo le puipuia o faʻamaʻi o le vaega o meaʻai, o le 200-300 mg o loʻo faʻatulagaina tasi / aso mo le masina. Afai e tatau ai, e mafai ona toe faia le togafitiga i sina taimi itiiti, lea ua fuafuaina e le fomaʻi. E mafai ona faʻatagaina capsules mai le tolu tausaga.

Narine Forte ao maitaga

E tusa ai ma iloiloga, o le fualaau faasaina o le Narine Forte e mafai ona faʻaaoga i le taimi o le maitaga pe'ā uma le faʻatagaga a le fomaʻi. O fafine maʻitaga e tele lava ina mafatia i le malosi ma le manava, o suiga o le microflora o le intestinal, ma o le vailaau e fesoasoani e toe faaleleia. I le taimi o le susu, o le faʻaaogaina o le Narine e le solia, ona ua faʻamaonia le fualaau mo le faʻaaoga mai le pepe.

I le tamaitiiti

O mea inu vevela ma le susu susu ua saunia mo le faʻaaoga mai le pepe mo le lima aso. O laulau e faatagaina e ave mai le tausaga, ma capsules mai le tolu tausaga. O faʻamatalaga mo tamaiti e ave ai fualaau faasaina o le dysbiosis, o le fesuiaiga i le tausiga o susu, puipuia o le manava, afaina o le manava ma le meaʻai.

Contraindications

Ole aʻafiaga autu i le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina o le le faʻaaloalo i vaega poʻo le vaʻaia o le tino. Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau, e tatau ona e mauaina se faʻatagaga mai se fomaʻi poʻo se fomai tamaiti. O le gasegase o le laose (susu susu) e le o se faʻalavelave, o se eseesega mai isi vailaʻau e pei o lea.

Tuutuuga o le faatauina atu ma le teuina

O pepa malo (pusa, kapaila, paʻu) e teuina i se vevela e le silia le 6 tikeri mo le lua tausaga. Lisi o mea inu ma aganuu amataina e teuina i totonu o le pusaaisa mo le sili atu i le 2-6 aso. fualaau faasaina e tufatufaina atu e aunoa ma se taotoga.

E leai ni faʻatusatusaga tuusaʻo o Narine Forte, o le vailaau faʻasaina o loʻo iai aʻafiaga pateni tulaga ese o siama acidophilic. E tele ni mea e le faʻaaogaina mo le fualaau faasaina, o faʻamalositino e tutusa lelei le aafiaga i le tino:

  • Bifiform
  • Bifilar
  • Normact,
  • Evitalia
  • Algibif
  • Ecoflor,
  • Bifidumbacterin,
  • Bifistym
  • Normoflorin.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

Ua manatu o ia o se tupulaga fou. O le vailaau faʻasaina e aofia ai le aofaʻi o le lapabacilli ma le bifidobacteria, e taua mo le masaniga o le gaioiga ma le tino puipuia. E tusa ai ma fuainumera, o aʻafiaga sili ona taatele o siama microflora o L. acidophilus, B. bifidum, B. Longum, ma o latou foi o se vaega o lenei probiotic. O se aganuu soifuaga o meaola ninii e maua mai i le suasusu (souring) o le susu.

E le gata i lea, o le fualaau faasaina ua faʻamaoaigaina ma gasegase manaomia, e aofia ai mea faʻalaʻauʻau talafeagai, amino acids ma vitamini. Mo lenei mafuaaga, e fiafia tagata i le fesili pe o le a le ituaiga o vailaau oona, faapea foi ma faatonuga mo le faʻaaogaina ma le tau o lenei fualaau faasaina. I le iloiloina o iloiloga i le Narine Forte, lea e tele, o vailaau e mafai ona fesoasoani i le tele o faʻamaʻi eseese ma faʻaleleia le faʻatinoina o le tino o le tagata pe a faʻaaoga tatau. .

1. Ingoa.

(ia faafaigofie ai le toe maua mai mai le malulu, siama ma viral infections, ma mo togafitiga o le dysbiosis)

O le fualaau faasaina "Narine" i le ituaiga o paʻu ua gaosia i totonu o fagu na gaosia e le NPO "Ferment" po o le "BioFarma" (Ukraine) e aupito sili ona talafeagai mo nei faamoemoega. O le suavai suamalie e talafeagai foi i fagu ua gaosia i Novosibirsk.

Na o le ola siama e iai sona aafiaga, o le mea lea, e tatau i se tasi ona mataala i tulaga o lo latou teuina ma ia mafai ona iloa se aganuu ola mai se tagata oti.

O le ola agavaʻa o le aganuʻu foliga pei o se kulimi kulimi e pei o le kulimi kulimi, faʻapipiʻi i le pito i lalo o le fagu. E vave ona faʻaumatia ma e leai se mea e totoe ma e manogi lona manogi, faʻaalia ai le manogi o fatu fatu saito, po o le falaoa fou. E sili atu le pogisa o se aganuʻu ua oti ma e iai se fausaga tioata (ona o le malulu i pusaaisa, e masani lava i totonu o se falemaʻi), e le solo lelei, ma e toetoe lava a leai se manogi. O lea aganuu ma le susu e le faʻamalosi, ma o le a le fofo.

E pei lava o meaola ola uma i luga o le fogaeleele, o siama ei ai a latou lava gaioiga. O le mea lea, o le a ese a latou gaoioiga i vaega eseese o le masina. E matauina i le faatinoga e mafai ona ausia le maualuga o le aoga e ala i le ave o fualaau faasaina i le taeao, i luga o se manava gaogao, aʻo lei oso le la. O le ae fuafuaina le vaega talafeagai o le masina, oe matauina lou manuia ma le kalena o le masina.

O vailaʻau e matua puipuia lava i le sua oona, ae mate pe a faʻaalia i le talo ma le pani pancreatic. O le mea lea, e tatau ona tupu lo latou gaioiga i fafo atu o le taamilosaga o meaʻai - 30 minute ao lei oʻo i taumafataga, pe 2 itula mulimuli ane, pe afai e te 'ai e tusa ai ma le masani a le tagata lautele (1). Ou te fautuaina e le faataitai ma ave Narine i le taeao, e pei ona faamatalaina i luga.

Faʻamasusu saʻo se tuʻu maulalo i totonu o se fagu, faʻatumu "luga o tauau" i vai mama i le vevela o le potu. E mafai ona kuka le vai, ae ou te fautuaina vai vaipuna, pe faamamaina. O vai faʻafefeteina e tatau ona "puipuia" i totonu o se kelei poo se tioata tioata.

E aoina e le bacteria vai ma toe ola ai. Ina ia toe faʻaleleia galuega, latou te manaʻomia sina taimi ma le malosi. O le mea lea, e tatau ona taofi le fagu i lou lima mo le lima minute, faʻamafanafanaina i lona vevela.

Afai e te ave ni fagu i le taimi e tasi, o le vai vevela i lou lima mai le fagu muamua e mafai ona sasaa i totonu o le lua, ma a maeʻa ona e faʻatali mo sina taimi, i le tolu ma isi.

A uma ona inu le vaifofo, inu i se ipu vai vevela. A maeʻa le 30 minute e mafai ona e 'ai. Afai e te kuka a oe lava meaai, ona amata lea ona e kuka mo le 30 minute pe a uma ona ave ia Narine, aua o muamua manogi o meaai ma mafaufauga foi e uiga i meaai, fualaau suamalie ua amata ona gaosia.

O le numera o faʻamatalaga mo le faʻaaogaina i aso taitasi e fuafua i le mamafa o le tino. Mo kilokalama uma e 10 kilokalama - 1 le fagu malogo poʻo se sipuni sipuni ole vaiinu.

Mo le puipuiga ma le faigata o taualumaga o le soifua maloloina, e masani lava ona faʻaaoga Narine i vasega e 10-aso. O vasega muamua e tolu e faia faʻa-tasi i le masina, sosoo ai ma le fa kuata. A mavae le 2-3 tausaga, o le ae matauina o lau microflora e mautu, ma o le a le suia e Narine se mea. I lenei tulaga, e mafai ona taofia.

I le togafitiga o le dysbiosis, o vasega muamua e tolu e faia mo le masina ma se masina malolo. A maeʻa lena mea, o le tele o taimi e mafai ai ona e fesuiaʻi i se faʻataʻitaʻiga puipuia.

I faʻamaʻi pipisi ma viral infections, e lua pe tolu fomaʻi o fualaau oona e ave i totonu o le 10 aso, i le mataupu o le ave o vailaʻau.

Pe a ave Narine, o mea nei e le aofia ai i le taumafataga: fualaau o le fefete, suka i soo se ituaiga, lanu uliuli ma lanu meamata, ava malolosi, tapaa, meaai gaosi ma oloa gaosi (e aofia ai oloa i le masini vai), mea e le masani ai (mea uma e faatauina i faleoloa ), meaʻai meaai, meaʻai faaopoopo, i totonu o faleoloa. Ou te fautuaina foi le lafoaia o aano o mamame.

E sili atu, pe a mavae ni vasega e faigofie ona e vaʻaia ma nei oloa mo le lelei. I le olaga masani, ia taialaina oe e le mataupu faavae: e na o mea lava e te manaʻo ai, e naʻo le taimi e te manaʻo ai ma i le aofai o le a faamalieina ai oe, e leai, ae le itiiti. Afai e le o maua le mea o loʻo manaʻomia, aua e te taumafai e sui, ia na ona inu i se ipu malamalama vai.

2. Faʻaaogaina fafo.

I le tagata lava ia, ou te faʻaaogaina le "Narine" mo se isu, ma eli i totonu o fuaitau vavalo ae le o naphtyzines-eye-glasins. I lenei tulaga, sasaa le ono pipettes atoa i totonu o le fagu, vevela mo le 10 minute i totonu o le moto, ona sasaa lea o se pipette se tasi i totonu o fualaau taitasi. I aso taʻitasi, o le tagata e tolu ona vaevaega: pito i luga, ogatotonu ma lalo ifo.

O le aafiaga o le "punching" o le ae le faatali. E le gata i lea, o le sasaaina o le "Narine" i totonu o le isu e sili atu pe afai e saoloto. Mo lenei mea, e tatau ona e faʻamafanafanaina le fagu i lou lima e taofi lou manava e tusa ai ma le polokalame "inhale-exhale-delay", o le tuai e tatau ona matua mafai ma toe fai pe a uma (!) Exhale. O le a tatalaina ia faʻailoga mo sina taimi, ma e mafai ona e faʻatumuina ia Narin. O le a oʻo mai le mafutaga i le aso lona lua, ae e te le afaina oe lava, lea e le maalofia pe a faʻaaogaina fualaau.

Ia, ma, o le mea moni, ia faʻaalu uma isi metotia faʻafaigata e masani ona faʻaaoga mo malulu mo lou fiafia.

Pe a togafitia le conjunctivitis, faʻatumu le fagu i le afa, faʻafefete le mata o le mata i le mata o le aso seʻia oʻo ina mou atu faailoga. Afai e le tupu mai le aso lona tolu, e foliga mai e i ai lou tino i fafo i le mata ma e tatau ona i ai se "mata mata" ona o se fiafiaga le togafitia o le conjunctivitis faʻamaʻi ma viral.

Pe a togafitia le conjunctivitis, e tatau i se tasi ona manatua afai e masani ona tupu i totonu o lou aiga ma amata i tamaiti, ona salalau atu lea i isi tagata uma, o le aʻa o le faafitauli e le oi totonu o le galuega faafomai.

O le a matou faʻaaogaina le vaifofo a Narine i le faiga o urology ma gynnecological, ae ua ou sauni e talanoa e uiga i lenei mea naʻo tagata tomai faapitoa. E i ai le tamaoaiga o ni mea lelei lelei i le talosaga.

O le yogurt e faia i luga o le "Narine" kulupu kulupu o se meaʻai lelei tele.

E iloa lelei o le susu susu, o se mea taua tele mo i tatou, e matua faigata lava ona eli. O le mafuaʻaga lea talu mai aso anamua, o meaʻai na gaosia mai le susu e ala i le faʻamalosiina o mea ua iloa. "Narine", o se sui o le tagata saprophytic flora, "sili ona lelei" le sili atu nai lo isi na masani ona faaaogaina mo lenei aganuu.

E le gata i lea, o se faailoga foi lea o lou soifua maloloina. Afai o oe o se tagata agalelei, ma le soifua maloloina faaletino, o le yogurt o le a amata ona i ai se tofo suamalie, suamalie o se kulimi piniki-kulimi, ma se manogi manaia.

I tagata leaga ma mamai, o le yogurt e foliga mai e manaia-manogi, sili ona manaia ma le manogi malosi. I tagata faapena, ou te fautuaina muamua e togafitiga ma puipuia puipuiga, ma na o le taimi lava lena e alu ai i sauniuniga o le yogurt.

O mea autu o le fualaau faasaina

Ua iloa e tagata uma o le tino o le tagata ei ai sona lava siosiomaga o meaola ninii, lea e aʻafia uma ai faʻamaʻi ma penefiti faʻamaʻi. O lenei vailaau e fesoasoani i le le atoatoa ma toe faʻaleleia ai le tele ma le maualuga o le intestinal microflora, lea, i le isi itu, e fesoasoani e faʻaleleia le faʻalaumalieina ma faʻamalosia le faʻaogaina o le tino. O le mea moni, o le ola o siama o vailaau e mauaʻa i totonu o le inumaga mo na o sina taimi, ae e oo lava i lenei vaitau puupuu, ua faia ni tulaga lelei mo le toefuataiga o le microflora.

O faʻamatalaga a fomaʻi e uiga ia Narine Fort e faʻamaonia lona aoga aoga i luga o le microflora intestinal.

Nofoaga Faʻamatalaga

O lenei meafaigaluega e masani ona faaaoga i le tele o lala o vailaau faafomai, i le togafitiga o faamaʻi eseese, faapea foi ma le prophylaxis ma le adjuvant therapy.O se faʻataʻitaʻiga o le faʻamoemoe o lenei vailaau faʻamaʻi i gasegase ogaoga ma gasegase, lea e aofia ai le dysentery ma le salmonellosis. E le gata i lea, o loʻo faʻamaonia i mataupu nei:

  • ma le dysbiosis, e aofia ai le tasi e mafua mai i le faaaogaina o vailaau faʻamaʻi,
  • faʻatasi ai ma le faʻagasologa o le tui o le intestinal,
  • tuuga o le tino ma le faʻaaogaina o siama eseese,
  • ogaoga oona ona o mea oona, toxins,

  • ma faʻamaʻi faʻamalositino, e aʻafia ai ma aʻafiaga e maua mai i togafitiga faʻasalalau,
  • sepsis, paumonia ma isi faʻamaʻi pipisi e manaomia ai togafitiga faʻamaʻi faapitoa,
  • afaina o le tino
  • ma le faʻaleagaina o le puipuiga o le tino, faʻavaivaia o puipuiga a le tino, nisi o ituaiga o faʻamaʻi puipuia,
  • ma faʻamaʻi o le gastrointestinal tract, e aofia ai foi: gastritis, diabetes, ulcer, cholecystitis, pancreatite.

I le iloiloina e le iloiloga, o le "Narine Forte" o loo masani ona faaaogaina i le gynnecology i le togafitiga o le gasegase, vaginitis, o le gataifale. I totonu o vailaau, o loʻo faʻaaogaina e togafiti ai gingivitis, stomatitis, faʻamaʻi, ma dermatology - mo togafitiga o faʻamaʻi paʻu, aemaise lava i siama poʻo allergies.

O le faʻaateleina, na amata faʻaaogaina e cosmetologists mo masini eseese ma o se vaaiga atoatoa o le paʻu.

Mo le puipuia o togafitiga o faʻamaʻi eseese, e pei ona uma ona matou iloa, o lenei meafaigaluega e matua aoga. O fualaau faasaina e aofia ai le tele o ituaiga o faamai, ma ua faatonuina, e pei ona taʻua muamua, i le faamalolo o le tino, faaletonu antibacterial ma hormonal. E mafai foi ona faia e le maʻitaga ma le lactating women.

O le faʻamasinoina e iloiloga, mo tamaiti, o le a aoga tele foi ia Narine Forte.

E faʻamaonia e tusa lava mo pepe faatoa fananau mai, pe a faasee atu i le fafagaina, aua talu mai le vaitau lenei o loʻo i ai i le pepe ni faʻafitauli.

Mo le puipuiga, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua fautuaina i tagata o loʻo galulue i galuega matautia, tagata malaga, ma faʻamaʻi o faʻamaʻi viral.

Faatonuga mo le faaaogaina

"Narine Forte" o loʻo faʻatau atu i falemaʻi e aunoa ma se faʻasologa, ae sili atu mo le fomaʻi e faʻatonuina ia lava, ona o le tulaga ma le malosi o le maʻi. O faatonuga o loʻo i ai faʻamatalaga lautele e uiga i le auala o le pulega, togi ma le umi o togafitiga, peitaʻi, i tulaga taʻitasi, atonu e le talafeagai.

Ae mo le aganuu amata, mo tagata matutua o le masani e mai le 20-30 ml faalua i le aso. Tamaiti talavou e 12-18 tausaga e tusa ai ma faatonuga e tatau ona tasi le sipunetene ile tolu taimi i le aso. Fai mo tamaiti 7-12 tausaga - tasi sipuni se lua i le aso. Tamaiti mai le 3 i le 7 tausaga le matua ua faʻasolosolo ona faaluaina i le aso le sipuni meaai. O le tui mo se tamaititi i lalo o le 3 tausaga o le tasi pe lua teasusu i le aso.

Mo le paʻu

Mo le foliga o le paʻu, o loʻo faʻaaogaina se togafitiga eseese. O tagata matutua ma tamaiti e 12 tausaga le matutua e fautuaina e ave ni sapalai se lua i le aso. Tamaiti mai le 2 i le 12 tausaga - faalua i le aso mo le tasi sachet, ma afai o le tamaitiiti ei lalo ifo o le matua tausaga le matua, ia 1 le sachet faalua i le aso. I lenei tulaga, o mea o loʻo i totonu o le ato e tatau ona vaevaeina i ni auala se lua.

O le faʻatonuga mo togafitiga ma fualaau e foliga ese. E tusa ai ma le polokalame, e tolu taimi i le aso, e lua pe tolu vaega. O loʻo faʻamatalaina mo tamaiti e sili atu ma le 12 tausaga ma matutua. Mai le 6-12 tausaga - tasi le papafa faatolu i le aso. Mo tamaiti ei lalo ifo o le ono tausaga le matua, e le o faʻamaonia togafitiga faʻamaʻi, i ia tulaga, filifili le paʻu poʻo le paʻu.

Ave le "Narine Forte" ma inulin, e tusa ai ma iloiloga, e sili atu le lelei 15-20 minute aʻo leʻi 'aʻai.

O a lapataiga e tatau ona mulimuli ai?

E pei ona taʻua muamua, o microorganisms o loʻo i totonu o Narine Fort o se microflora masani lea e leai se faʻalavelave i le tino. Ae ui i lea, o nisi tulafono lapataiga e sili ona mulimuli i ai. E tatau ona matua tausisia le togafiti na faatonuina e le fomaʻi. I tulaga e aliaʻe mai ai le le mautonu i le taimi e talia ai, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa i se fomaʻi.

O le taua tele o le olaga ola ma tulaga o le teuina o le oloa, talu ai o le ola o le siama e mate tele i le taimi. O falala e sili ona teuina i totonu o le pusaaisa po o se nofoaga malulu ma malulu. A uma ona tatala le fagu i le vailaau faasaina, o le ola ola e le sili atu ma le 12 aso.

O lenei vailaʻau e leai lava se faʻailoga. Metabolites ma siama o ni mea masani o le tino, o lona uiga o le fualaau faasaina e masani ona faatonuina mo tamaiti faatoa fananau mai, e leai ni tapulaa o tausaga.

"Narine Forte" i le taimi o le maitaga e taua mo iloiloga.

Pau lava le faʻalavelave o le faateleina o le lagona o le tino o le tagata i se tasi o vaega. O lenei faʻaalia o ia lava i le foliga o se tali atu ma e faʻatasi ma le mumu, fula, ma se vevela. E faʻamaonia foi i tagata gasegase o loʻo i ai se faʻaaloalo faapitoa i meaʻai susu.

E faʻamaonia lea i le toe iloiloga o le Nasa Narine.

O vailaau nei e talitutusa ma a latou mea tau vailaʻau ma faʻamaoniga mo le faʻaaogaina. I le faatauina o analog, e taua le taulai faapitoa i le tuufaatasiga o mea aoga i totonu, e tatau foi ona e vaai i le tau, ona o le tau o taugata e masani ona aofia ai se paketi faasalalauga ma le tau o se mea faaopoopo e faateleina ai le aafiaga o le mea autu.

O fua nei o vailaʻau e pei o le faʻataʻitaʻiga a Narine Forte:

  • "Bifidumbacterin" - fautuaina mo ni maʻi pipili.
  • "Latsidofil" - fesoasoani e faʻaleleia le faʻaogaina o le tino, e faʻaaogaina e puipuia ai faʻamaʻi pipisi, i le i ai o faʻamaʻi paʻu, vaivai le tumau.
  • "Apibact" - ua fautuaina e faʻaopoopo i le taumafataga se meaʻai e faʻamautu ai galuega masani ile manava.
  • "LactoBioEnterosgel" - fautuaina mo le faʻavaivai, faʻafitauli o meaʻai ma mea o faʻafitauli o le ate.
  • "Bifilak Extra" - ua ave e faʻamaonia le faʻatinoga o le masini digestive, i le taimi muamua ma le taimi o le faʻasologa o galuega, ua faatonuina e toe faʻafoʻi le microflora.

O faʻamanuiaga

E tele ni faʻamanuiaga a Narine Forte na vaetofia ai mai isi tala faʻapitoa. O aʻafiaga faʻamalosi iinei e sili atu ona faʻaleleia, latou te ola i lalo o le malosi o le gastric male juice juice. Latou te aʻafia aʻa, fesoasoani e toe faʻafouina le tino o le puipuiga o le tino.

E vave ona aafia ai le tino, faʻavave le faiga o le faʻamalolo, faʻamavae le susu, lea e fesoasoani i le faʻaaogaina o le lactose.

Faʻamatalaga e uiga ia Narine Fort

E masani lava, o tagata maʻi e fiafia i le fesili poo le a le "Narine Forte", faapea ma auiliiliga o le talosaga, iloiloga o tagata ei ai maʻi eseese oe na aafia i aafiaga o fualaau faasaina.

I le avea ai o se tulafono, na o ni iloiloga lelei e mafai ona maua. O nisi e tusia na latou togafitia i lea taimi ma lea taimi togafitiga mo le puipuia o le tino, faapea foi ma le lelei ma le susulu o paʻu. Isi tusi e uiga i aoga i tamaiti. E i ai foi iloiloga o lenei mea o se mea masani e masani ai meaʻai, lea e le o se mea e fesoasoani ai i togafitiga.

Ae ui i lea, o le tele o faʻatalanoaga e uiga i le faʻaleleia o le soifua manuia pe a uma ona faʻaaoga E le gata i lea, e tele fomaʻi ma cosmetologists latou te fautuaina atu ia latou gasegase, talu ai o loʻo i ai se aafiaga lelei i le tino. O le isi mea taua o le tau taugofie. E faʻatatau i le faʻasologa, o le tau o le a eseese mai le 150-300 rubles.

Na matou iloiloina ia faatonuga ma iloiloga a le Narine Strongte.

Tuua Lau Faamatalaga