O le a le filifiliga: Tujeo Solostar poʻo Lantus?

I Rusia, o le numera o tagata gasegase ua leva ona sili atu i le 6 miliona tagata, i le 50% o tupe faʻaleagaina i le faʻaaogaina poʻo le faʻaogaina o foliga. Mo le faatumauina o le lelei o le olaga, o le atinaʻeina o le faʻaleleia o tapenaga o le inisalini e faifai pea. Tujeo Solostar o se tasi lea o fualaau aupito sili ona fou ua faʻamaonia i nai tausaga talu ai nei. O le insalini lenei, e faʻaaogaina i lea aso ma lea aso e fesoasoani i le pulea o le glycemia. O le fualaau faasaina e saogalemu mo tagata gasegase, e maualalo le lamatiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia. O le vailaʻau o loʻo aofia ai i le lisi o le radar.

Tujeo o loʻo maua i se vai lanu mūmū e leai se lanu poʻo ni iniseti tui. O le fofo o loʻo i totonu o penisini penisini - o se voluma o le 1.5 ml. I totonu o le pepa pepa pepa e 5.

O le igoa o le fualaau faasaina faavaomalo (INN) o le insulin glargine. O le atunuu na afua mai ai Tujeo o Siamani, ma o Sanofri-Aventis foi ei ai sona lala i Rusia i le Oryol Region.

I le 1 ml o le fualaau faasaina 300 IU o le elemene galue. O a latou mea faaopoopo e aofia ai:

  • zinc chloride
  • soda suamalie,
  • metacresol
  • glycerin concentration o le 85%,
  • vai faʻafefe mo le tuiina,
  • hydrochloric acid.

Tulaga lautele

Tujeo o se vailaʻau faʻasolosolo ile insulin ma se faʻagaloalo umi. O se sauniuniga ile inisalini e faʻaalia mo le togafitia o le maʻisuka e maua ai le inisalini e faalagolago i le maʻisuka ma e le o le insulin. O le mea autu e gaosia ai - glargine - o le gaosiga aupito lata mai o le inisalini, e mafai ai ona e faʻavasegaina le suka o le toto e aunoa ma le malosi o fesuiaiga i lona tulaga. O le fua o le fualaau faasaina ua faaleleia, o lea ua manatu ai le togafitiga e saogalemu.

Aʻo leʻi togafitiga, e tatau ona e faamasani ia oe i le solia o le fualaau oona i totonu o le taiala. E aofia ai:

  • nofouta i le autu ma isi vaega o le tuufaatasiga,
  • tausaga e itiiti ifo i le 18 tausaga - e leai se faʻamatalaga saʻo i luga o le saogalemu ma le aoga o le faʻaaogaina i lenei vaitausaga.

I le faʻaeteete, "Tujeo" ua faatonuina mo:

  • ave se pepe - o le manaʻomia mo le inisalini e mafai ona suia i le taimi o le maʻitaga ma pe a uma ona fanau le pepe,
  • faʻamaʻi faʻasalaga e le faʻamaonia o le endocrin system,
  • faʻamaʻi ma faʻamaoniga o le vomiting ma le manava,
  • o le manino o le fesuiaiga o gaʻo, o vaʻa faiʻai,
  • faʻateleina o le retinopathy,
  • gaʻo fatugaʻo, ate.

E tusa ai ma le faʻamatalaga o le fualaau faasaina, "Tujeo" o le insulin sili ona umi o loʻo iloa nei. I le taimi nei, na o le insulin Tresiba e maualuga atu i ai - o se fualaau oona faaopoopo.

O le "Tujeo" e ulufale mai i totonu o le vaa mai le tino o le tino i le aso, ona o le mea e maua mai ai le fuainumera o le glycemic, ona vaivai lea o le gaioiga, o lea o le taimi galue e oʻo atu i le 36 itula.

Tujeo e le mafai ona suia atoatoa le gaosiga masani ole inisalini hormone. Ae o le taunuuga o lana faatosinaga e matua latalata lava i manaoga o tagata. O le vailaʻau e toetoe lava o se fausaga faʻapitoa - o lenei mea e faigofie ai le filifilia o fuataga, ma fesoasoani e faʻaitiitia le ono mafai ona maua i le hypoglycemia.

O lenei ituaiga inisalini e fautuaina faapitoa mo tagata gasegase o loʻo manaʻomia ni tui tetele.Tujeo e manaʻomia le 3 taimi e itiiti ifo nai lo ona itu. Ona o lenei mea, o le faaleagaina o le tino o le tino ua faaitiitia, ma o le iniseti e faigofie ona taliaina.

O le lelei o Tujeo e aofia ai:

  • umi le umi nai lo le aso
  • maualuga o 300 PIECES / ml,
  • le mafai ona faʻaitiitia le aofaʻi o le inisalini na faʻatonuina,
  • maualalo le avanoa o le hypoglycemia i le po.

E taua foi le gauai atu i mea le lelei:

  • e le faʻaaogaina mo togafitiga o le ketoacidosis o le maʻisuka,
  • saogalemu mo tamaiti ma fafine maʻitaga e le faʻamaonia,
  • faʻasaina le faʻaaogaina i faʻamaʻi o le ate ma fatugaʻo.

Faʻataʻitaʻiga

Tujeo o se insulin umi. Taimi o gaioiga mai le 24 i le 36 itula. O le vaega malosi o se tutusa o le insulin. Pe a faʻatusatusa i mea e fai, o le inisiua e sili atu ona faʻatonuina - 300 PIECES / ml.

O vailaau faʻasaina ma le mea e gaosia ai mea e faʻaaogaina e afaina ai le maualuga o le suka, aua nei faʻavevelaina faʻavave faʻafuaseʻi. O le faaumiumi o le paʻu o le suka-e mafua ona o le faʻatonutonuina o le kulūkose metabolism. E faʻaleleia foʻi le faʻaogaina o le protein i le taofia o le gaosia o le suka. O le aveesea o le kulukose e ala i siama e faateleina. O le vaega malosi e solo i totonu o se siosiomaga oona, ua faasolosolo malie lava ona tufatufaina ma tufatufa lelei. O le afa-ola o le 19 itula.

Eseesega i le va o Tujeo Solostar ma Lantus

E tusa ai ma faʻamatalaga o suʻesuʻega faafomaʻi, ua faaalia e Tujeo le maualuga o le maualuga o le maʻisuka ituaiga 1 poʻo le ituaiga 2. O le faʻaitiitia o le hemoglobin glycina e le ese mai le fualaau faasaina "Lantus". Afai tatou te faatusatusaina Tujeo, ona faasolosolo lemu lea ma toe faasolosolo lemu le inisalini i le tino, ma faaitiitia ai le lamatiaga o le hypoglycemia, aemaise i le po.

Metotia o le talosaga

O le fualaau faasaina ua faailoaina ina ia faʻapipiʻiina i se tulaga faʻapitoa i le taimi lava e tasi. Faafetai i se pulega se tasi, o le fuafuaga o le injection e faigofie tele. Afai e manaʻomia, e mafai ona suia le taimi 3 itula i tua pe agai i luma.

O a tulaga taua o le maualuga o le kulukose i totonu o le toto e tatau ona maua, fua, taimi e faʻaaogā ai, ua fuafuaina e le fomaʻi taʻitoʻatasi mo tagata uma e maua i le maʻisuka. E mafai ona manaʻomia le suia o le suʻega pe a mamafa le mamafa o le tagata, o lona olaga masani, o le taimi ole suiga o le tui, ma i isi foʻi tulaga e faʻapupula ai tulaga lamatia o le hyperglycemia poʻo le hypoglycemia. E faasaina le filifili o oe lava.

Ole vailaʻau e le talafeagai mo togafitiga ole ketoacidosis o le maʻisuka. O lenei mea o le a manaʻomia ai le puleaina o le faia o se insulin sauniuniga puupuu.

Mo maʻi, e masani ona faia se fua taimi o le suka i le toto.

O tulafono mo le faʻaaogaina o Tujeo e ese siʻitia e fuafua i le ituaiga o maʻisuka:

  1. Faʻatasi ma le ituaiga 1, e manaʻomia ile vailaʻau i aso taʻitasi e faʻatasi ma le inisalini, lea e faʻatautaia i meaai. O le fetuunaiga o suiga e faia i lea taimi ma lea taimi.
  2. O le laʻau fautuaina mo le maʻisuka ma le ituaiga 2 o le maʻi e 0.2 U / kg. O le vailaau faʻasaina e faʻaaluina i le aso. O taimi taʻitasi, e mafai ai ona faia se suiga o fua.

Metabolic processes

O le tali sili ona taatele o le hypoglycemia, lea e atiina ae ai le tele o le tui tui e faatusatusa i le manaʻo o le tino. O faʻamaʻi pipisi o le hypoglycemia e mafai ona mafua ai faʻafitauli faʻaleagaina. O le hypoglycemia umi lava e lamatia ai le ola maloloina. Ae faapena foi olaga o le maʻisuka.

I le tele o tagata gasegase ma faʻamaoniga o le neuroglycopenia, na muamua atu i le faʻatoagaina o le polokalama faʻapitoa e fai ma tali i le setete o le hypoglycemia. O le hypoglycemia na faʻaalia i se lagona o le fiaʻai, popole ma le le mautonu, tetete o le tino, popole, paʻu paʻu, tachycardia. Ina ua liua le setete i le neuroglycopenia, o mea nei na atiae:

  • vaivai tele
  • vaivai vaivai,
  • faaitiitia le taimi o le mafaufau,
  • ogaoga momoe,
  • faʻanoanoa vaaia
  • ulu matua
  • mafaufau le lelei
  • gaogao
  • taʻavale

Tagata suʻesuʻe auiliiliga

Faʻapitoa le faʻaleleia i le pulea lelei e mafai ona mafua ai ni faʻafitauli le tumau. E tupu lenei mea i lalo o le aafiaga o se soliga le tumau o le tauvaga ma le faʻaaogaina o le tioata.

Afai o se vaitaimi uumi o le glycemia o loʻo tumau pea, o le galuega a tagata suʻesuʻe vailaʻau e faʻapitoa, o le a mafai ona faʻaitiitia le retinopathy.

O aʻafiaga ogaoga o le hypoglycemia e mafai ona faʻaleagaina ai se taimi le tumau.

Faʻafitauli i le lotoifale i le sone o inisiua

E masani ona atiaʻe faʻaauau i le amataga o le togafitiga o le inisalini, ona alu ese ai lea na o latou. O nei faʻamaoniga e aofia ai:

  • sasaa
  • tiga
  • mumu o le paʻu,
  • urticaria
  • fuga,
  • lapataiga faʻailoga.

O le tele o nei tali pe a faʻaaoga Tujeo e na o le 2.5%.

E le seasea tali a le tagata maʻi. O le gasegase e masani lava ona faʻaalia e ala i le lautele o tali o paʻu, o le edema o Quincke, bronchospasm, le mamafa o le mamafa, ma le teʻi. O le tulaga e mafai ona lamatia ai le ola;

E seasea, o le fualaau faasaina e mafua ai le tuai o le sodium ma le foliga mai o le edema i le tino.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

Hormonal fualaau faasaina, antihypertensive ma psychotropic fualaau faasaina, o nisi o vailaau oona ma fualaau faasaina e mafai ona aafia ai le aafiaga o le fualaau faasaina o le fualaau faasaina. Soʻo se fualaau faʻaaoga e faʻaaoga i le togafitiga o le "Tujeo" e tatau ona malilie i se fomaʻi.

Tujeo e matua ese lava mai ana analogues i ona meatotino. I le tulaga o le sui, e tatau ona amanaia le eseesega.

Le igoa o le fualaau faasainaFaʻatauLe lelei, le leleiTau
LantusSiamani, Sanofi-AventisFaatagaina i tamaiti pe a mavae le 6 tausaga.

O le faʻasalalau o le vailaʻau e maualalo, o le aafiaga e itiiti ifo pe a faʻatusatusa ma Tujeo.

3700 tusi. mo le 5 peni tui ma se voluma o le 3 ml ia taʻitasi
LevemirTenimaka, Novo NordinskFaatagaina i tina maitaga ma tamaiti e sili atu i le 6 tausaga.

O le umi e le silia le 24 itula.

Mai le 2800 suʻe. mo le 5 injections ma se voluma e 3 ml
TresibaTenimaka, Novo NordinskFaʻaauau le tumau i le 42 itula, faʻataga mo tamaiti pe a uma le 1 le tausaga.

Tau maualuga.

Mai le 7600 tusi.

Soʻo se faʻaaogaina o se sui e faʻatagaina e pei lava ona faatonuina e se fomaʻi.

Mo le tele o masina o loʻo ou faʻaaogaina Tujeo, na suia ai e le fomaʻi le inisalini na faʻaaoga muamua Levemir. Ua faamalieina au i le aafiaga, o le suka e tumau pea, ou te lagona lelei, e leai ni osofaiga a le hypoglycemia.

Tujeo o le fualaau aupito sili lea ona aoga o fualaau faasaina na faia e lau fomaʻi mo au. O loʻo tumau pea le masani o le suka, e le faʻaosofia ai le hypoglycemia i le aoauli. Sa ou faʻaaogaina fualaau faasaina mo se taimi umi, ou te le alu i ai, o le aafiaga e leʻi mamafa i le taimi.

E manaʻomia lou teuina o vailaʻau i se nofoaga e le paʻu ai le malamalama, i le vevela o le 2 - 8 tikeri. E faʻasaina le faʻafefe.

A maeʻa le faʻaaoga muamua, e mafai ona faʻaaoga le peni tui mo le isi 28 aso, teuina i le vevela e le silia le 25 tikeri.

Ole suauu e tatau ona vaʻa ese mai le palapala ma le efuefu, fufulu mamā i se ie mago ile pito i fafo, aua e te susu ma aua nei faʻamamaina, ina ia le faʻaleaga. E faasaina le lafo ma taia le au. Afai o masalosalo ua masalomia, e sili atu ona sui i se mea fou.

Mai le falemaʻi, o le vailaau faʻasaina ua faʻatuina faapitoa e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi. 5 fasi peni tui e mafai ona faʻatauina mo le 2800 ru.

Uiga o le fualaau faasaina Tujo SoloStar

Ole vailaau lea e fuafua e aveesea ai le hyperglycemia. O se gaioiga faaumiumi o le insulin glargine, o le maualuga o lea mea i lenei fualaau faasaina e 300 IU / ml. O le kamupani lava e tasi o Sanofi-Aventis, lea e maua ai Lantus, o loo talanoaina i lalo, e maua mai ai vailaʻau.

O le insulin o le glulin o se tasi lea o le inisalini oona. Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o mea faʻapitoa, o le a faʻagesegese le faʻaitiitia o le fua o le faʻamamafa pe afai o le faʻatupulaia o le mea galue malosi e faateleina O lenei mataupu faavae o le faavae o le SoloStar fou o fualaau faasaina, ua fuafuaina mo le faaumiumi o gaioiga. Na faaali mai o ia i le maketi i le 2016 ma vave ona maua ai le lauiloa.

O le vailaau faʻasaina e tuʻuina atu i le 1,5 ml cartridges. E 2 avanoa e tuʻuina atu ai - 3 poʻo le 5 cartridges i le pusa.

Faʻafefea Lantus

O Lantus SoloStar o se vailaau faʻasaina lea e faʻatuina mai i le faiga o se fofo mo le puleaina o le tino. O lenei faiga e faia e se peni vailaau e aofia ai le 1 tioata o le tioata e le lanu. O lona maualuga e 3 ml. E i ai 5 ia faʻataʻetaʻi i totonu o le afifi.

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina Lantus o le insulin glargine, lea o lona aʻafiaga e tutusa ma insulin. O le faʻamaualuga o le mea galue i lenei mataupu o le 100 IU / ml i tulaga o inisalini oona, o lona uiga, 3.6738 mg o le insulin glargine. O tagata e faʻaaogāina, o le glycerol, o le zinc chloride, sodium hydroxide, acid chlorhydric and the water for injection.

I le auala lava lea e pei ona faamatalaina e le SoloStar i luga, e faatonutonuina e Lantus le glucose metabolism, faaitiitia ai ona mea i totonu o le toto, e faaosofia ai lona taumafaina e ala i gaʻo (e aofia ai le gaʻo) ma faaitiitia le gluconeogenesis, o le faagasologa o le kulūkose i le ate.

O Lantus e faatonutonuina le glucose metabolism, e faaitiitia ai ona mea i totonu o le toto, e faaosofia ai lona taumafaina e ala i gaioiga lautele ma faagesegese ai le gluconeogenesis.

O le umi o le umi o le fualaau faasaina Lantus e 24 itula, o le maualuga e 29 itula.

Faatusatusaga o Tugeo SoloStar ma Lantus

O suʻesuʻega e faʻaalia ai e faʻapea o le tutusa lautele o taʻiala o le gaioiga, o le aotelega ma mea leaga, o SoloStar e mafai ona avea o se fualaau sili ona lelei.

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e iloiloina e tutusa lava mai le vaaiga o vailaau. O a latou meafaigaluega malosi o le insulin glargine, lea e tutusa ma le inisalini o le tagata, ae na maua mai e ala i le toe faʻaaogaina o le DNA o siama o loʻo ola i le inumaga - Eshericia coli.

E oo lava i le maualuga o le 100 IU / ml (pei o le Lantus), o le amataina o le gaioiga o le insulin glargine e faasolosolo lemu pe a faatusatusa i le inisalini o le tagata, lea e taofia ai le maualuga o kulukose. O le aafiaga o le hypoglycemics o SoloStar e tutusa ma le gaioiga a lona muamua, ae sili atu le umi (e oʻo atu i le 36 itula) ma le lamolemole.

O faʻamatalaga mo le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina e tutusa lava (o le maʻisuka). E i ai faʻamatalaga lautele mo vailaʻau. O le mea e masani ai, o le faʻaaogaina lea o vailaau galue ma vaega o ausilali. I le taimi o le maitaga, o fualaau e le solia, ae faʻaaogaina ma le faʻaeteete.

O aʻafiaga e toetoe lava tutusa. O lea la, afai e sili atu le fualaau, o le hypoglycemia e mafai, e aofia ai le faaleagaina o le tino. O nisi taimi e iai faʻafitauli lē tumau faʻapitoa e fesootaʻi ma le faʻatonutonuina o le kulukose i totonu o le toto. Ae i le taimi lava e tasi, i le taimi umi, pe a faʻatulagaina le maualuga o le kulukose, o le a faʻaitiitia le tulaga lamatia o le atinaʻeina o le retinopathy o le maʻisuka, ma o le a toe foʻi mai le faʻaaliga. O gaioiga faʻalotoifale i le inisalini e mafai foi.

Auala e faʻaaoga ai fualaau oona o le a tutusa. Ole injections e le o faia i se auala vavalalata, ae o totonu o le gaʻo o loʻo i luga o tauau, pulou poʻo le manava: naʻo le pau lea o le auala e mautinoa ai le faʻaosoosoina o le fualaau faasaina.

E fautuaina e tui i folasaga taʻitasi i nofoaga eseese i totonu o nofoaga talafeagai.

O le algorithm o taga o le a faapenei:

  1. O se nofoaga mo le injection ua filifilia, ua tuʻuina se nila.
  2. O le lima matua o loʻo tuʻuina i luga o le kulutoto, oomi i le auala atoa ma umia i lenei tulaga.
  3. Faʻaauau pea le lolomiina o le pusa dose seia oʻo ina maua le aofaiga na manaʻomia. Ona latou uuina lea o le faamau mo sina taimi e mautinoa ai le faʻaofiina o le atoaga o le fualaau faasaina.
  4. Ua aveese le nila mai le paʻu.

Manatua e faʻasaina le faʻaaogaina o le nila. Aʻo leʻi faia tui taʻitasi, e fesoʻotaʻi se mea fou i le suauu.

O le a le eseesega

O le eseesega tele i le va o Tujeo SoloStar ma lona muamua (Lantus) o le faʻamaualuga, lea i lenei tulaga o le a 3 taimi maualuga ma e oʻo atu i le 300 PIECES o le insulin glargine. I le taimi lava e tasi, o vailaau uma e lua o loʻo i ai se meaola matala, o lea e leai ni eseesega o vailaʻau i le va oi latou.

O le peni tui a le SoloStar e faʻatagaina ai oe e tuʻuina atu i le taimi lava e tasi ni vailaʻau i le va o le 1 i le 80 iunite.

O le peni tui a le SoloStar e mafai ai e oe i le taimi lava e tasi ona tuʻuina atu doses i le va o le 1 i le 80 iunite, ma o lona laasaga e na o le 1 le iunite, lea e faigofie ai ona fetuunai le fualaau.

O faʻamaoniga mo SoloStar o le 18 tausaga le matua, ae le ona o ni taunuuga le lelei ua iloa, ae ona o le mea moni e leai ni faʻamatalaga faʻamaʻi e mafai ona faʻamaonia lona saogalemu mo tamaiti poʻo tamaiti. Ae o le fualaau faasaina Lantus, ua faamaonia mo tamaiti e sili atu ile 6 tausaga.

Faʻatasi ma le maʻisuka

O suʻesuʻega ua matauina ai se aafiaga leaga o le fualaau faasaina o le SoloStar, lea e mafai ona faatonuina i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2. Faatasi ai ma ituaiga uma o le faamai, o vailaau e faaleleia ai le soifua manuia. Ua matauina e le au atamamai o Tujeo SoloStar o loo i ai se fausaga sili atu ona "lamolemole", e aunoa ma le toe faasaolotoina o le mea galue, lea e mafai ai ona sili atu ona fetuutuunai le taimi mo le inisiua.

Ua faamaonia e mafua ona o le maʻi i lenei tulaga e faʻatolu ona faʻatonuina le itiiti ifo o le vaifofo, o le vailaʻau e sili atu ona iloa e tagata e maualuga le manaʻomia mo le insulin. I le taimi lava e tasi, mai le manatu o le saogalemu mo le gaioiga o le cardiovascular, o vailaʻau faʻamalosi uma e iloga i le tutusa le maualuga o faʻamatalaga: latou te le o taʻitaʻia ai ni mea e le manaʻomia i lenei itu.

E i ai se isi mea taua. O le faʻaofiina o le inisalini e maua ai le taui tutusa mo le gaosiga o le carbohydrate e pei o le 100 IU / ml (Lantus), na o tagata maʻi e maualuga le manaʻomia mo le inisalini.

O suʻesuʻega ua faʻaalia ai, i le togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2, SoloStar e le o aʻafia ai i le atinaʻeina o le hypoglycemia i le po, e pei o le faʻataʻitaʻiga ma isi fualaau. Mo le maʻisuka ituaiga 1, o le aʻafiaga o le hypoglycemia i le aoauli e leʻi malamalama lelei i ai.

E mafai ona suia se tasi fualaau faasaina i le isi

O le mea faʻapitoa, faatasi ai ma Lantus, e mafai ona e fesuiaiga i le vailaʻau o Tujo SoloStar. Ae e tatau ona e filifilia le fua saʻo ma le taimi o le iniseti, a faʻapea o le tagata maʻi o le a oʻo i se faʻafitauli i le manuia.

Filifiliga fuafuaina e faia naʻo le faʻamalosi. I le amataga, latou te ulufale tutusa i le aofaiga e pei o le faʻaaogaina muamua o Tujeo. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi iinei, ae mo le maʻisuka ituaiga 2, o le faailo e 10-15 iunite. I lenei tulaga, e tatau ona e pulea le maualuga o le suka i totonu o le toto, fuaina i se masini faamaonia. E le itiiti ifo i le 4 suʻega e tatau ona faia i le aso. E le gata i lea, e 1 le fuaina e faia i le itula e tasi aʻo lei faia le fualaau faasaina ma le isi 1 - tasi le itula mulimuli ane. Afai e talafeagai, i le 3-5 muamua aso, e mafai ona faʻaititia le fualaau o le vailaʻau e 10-15%.

I le lumanaʻi, o le gaioiga o le faʻatupulaia o le uiga o Tujeo e amata, ma e masani ona faʻaitiitia le fua. E sili le lelei ona le faia lenei mea, ae ia faasolosolo faasolosolo, e 1 le iunite mo pulega taʻitasi, aemaise lava talu ai ona o meatotino o le vailaʻau faʻatagaina. Ona leai lea o se oso i le glucose i le plasma toto ma o le faaitiitia o le fualaau o le a le aafia ai le manuia o le maʻi.

Pe a suia le sauniuniga a le SoloStar faatasi ai ma le maualuga o le 100 IU / ml (Lantus), e fautuaina le faaitiitia o le 20%, ma i le lumanaʻi, pe afai e manaʻomia, e mafai ona fetuunai le voluma.

Fomaʻi iloilo e uiga ia Tujo SoloStar ma Lantus

Alexander, endocrinologist, Krasnoyarsk: "SoloStar o se fualaau sili ona talafeagai ma lelei, aemaise lava mo tagata gasegase e manaomia tulaga maualuga o le inisalini. Ae sili atu le tau, o lea afai e leai se faʻamaoniga e faʻalautele ai le fua, e mafai ona e aveina Lantus. "

Anna, endocrinologist, Tver: "O SoloStar ma Lantus uma e gaosia e le kamupani lava e tasi, o lona uiga la, o fualaau faasaina e saogalemu ma lelei. Lantus ua faatonuina e avea ma tulaga faatauaina mo talavou, mo tagata matutua, ae maise lava pe a manaomia se dose tele, Tujeo SoloStar. "

Patient Reviews

Irina, 41 tausaga, Tver: "Sa masani ona ou tuiina Lantus, ae o lenei ua ou suia i SoloStar, aua e le mafai ona faia le tele o taimi ma o le a faigofie ona fetuunai. O le fualaau faasaina e lelei le faʻafefe, e leai ni aʻafiaga. "

Victor, 45 tausaga, Tula. "Na faatonuina e le fomai Lantus, ma o le a le mafai ona ou fesuiaiga i SoloStar, ona o lenei tulaga, o le fofo e maua ai foi se aafiaga umi, ae e taugofie."

Olga, 52 tausaga, Moscou: "O loo ou tosoina SoloStar aua na ou muai fuafuaina se tulaga maualuga. E leai se hypoglycemia i le po, e le afaina ai le fatu, e lelei le faʻafeiloaʻi. "

Faaiuga

Tujeo o se vailaʻau faaumiumi e faʻasaʻo ai le maualuga ole kulukose toto. E faʻamautu lelei ai le gaioiga o le suka pe a leai ni fesuiaiga mataga. Faʻafetai i le faʻaleleia o le faʻasologa, o lenei inisalini ua sili atu ona saogalemu nai lo ona muamua muamua e pei o Lantus. E le mafai ona e faʻaaogaina oe lava e aunoa ma faatonuga a se tagata poto faapitoa.

O a mea e faʻaaogaina mai?

Tujeo ma Lantus o sauniuniga insulin i le ituaiga vai mo le tuiina.

O vailaau uma e lua e faaaoga mo le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2, pe a le mafai ona ausia le tulaga o le kulukose e aunoa ma le faʻaaogaina o inisua.

Afai o fualaau o le inisalini, o se meaai faapitoa ma le tausisia ma le totoa o taualumaga uma ua faatonuina e le fesoasoani e faatumauina le maualuga o le suka i le maualuga o le faatagaina, o le faaaogaina o Lantus ma Tujeo ua faatonuina. E pei ona faʻaalia i suʻesuʻega suʻesuʻega, o nei fualaau oona o se auala lelei e mataʻituina ai le toto toto.

I suʻesuʻega na faia e le gaosiga o le vailaau faʻasaina, o le kamupani Siamani Sanofi, o suʻesuʻega sa aofia ai le 3,500 tagata volenitia. O i latou uma na mafatia mai le maʻisuka lē pulea o ituaiga uma e lua.

I le muamua ma le tolu vaega, o le aafiaga a Tujeo i luga o le soifua maloloina o le maʻisuka ituaiga 2 na suesueina.

O le vaega lona fa na tuuto atu i le faʻamalosi a Tujeo i tagata mamaʻi i le maʻisuka ituaiga 1. E tusa ai ma taunuʻuga o suʻesuʻega, na faʻaalia mai le maualuga maualuga o Tujeo.

O le mea lea, mo tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka o le vaega lona lua, o le averesi maualalo o le kulukose o le -1.02, ma le vavaeeseina o le 0.1-0.2%. I le taimi lava e tasi, o se pasene taliaina o aʻafiaga i itu na maitauina ma o sina pasene pasene o pathologies o le tino ile nofoaga o tui. I le faʻailoga lona lua, na o le 0.2% o mataupu na iai ni aʻafiaga e le manaʻomia.

O nei mea uma na mafai ai ona matou faia ni faʻamatalaga e uiga i le saogalemu o falemaʻi fou ma amata ai lana gaosiga o mea tau gaosiga. Tuʻuo i le taimi nei i lo matou atunuu.

Lantus ma Tujeo: eseesega ma mea tutusa

O a ona eseesega mai Lantus, lea na lauiloa lautele ma faʻasalalau muamua? E pei o le Lantus, e maua le vailaau fou i faʻamaʻi faʻapipiʻi faigofie.

O ipu taitasi uma e aofia ai se fualaau e tasi, ma mo lona faaaogaina ua lava lea e tatala ai ma aveese le pulou ma faapipii se matāua o mea mai le atigilima. Toe faʻaaogaina le paipa o le syringe faatoa mafai ona aveeseina mai le injector.

E pei o Lantus, i Tujeo, o le gaioiga o le mea e gaosia - o se tutusa o le inisalini na faia i le tino o le tagata. O le synthesized glargine e maua mai i le metotia o le DNA recombination o se faʻalavelave faapitoa a Escherichia coli.

O le faʻaaogaina o le hypoglycemism e faʻaalia i le laugatasia ma le umi o le taimi, lea e maua ona o le faiga o loʻo taua i lalo i le tino o le tagata. O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina ua faʻaofiina i totonu o le tino gaʻo, i lalo o le paʻu.

Faʻafetai i lenei mea, o le iniseti e toetoe lava a leai se tiga ma e matua faigofie lava ona faia.

O le fofo vailaʻau e faʻamaʻapeina, e mafua ai le faʻaogaina o micro-reagents e mafai ai ona faʻagasolo malie ona faʻatuina le mea galue.

O se taunuuga, o osofaiga o le inisalini e faasolosolo malie, e aunoa ma ni tumutumu ma ni mataua mata, ma mo se taimi umi. O le amataga o le gaioiga e matauina i le 1 le itula talu ona tui le gaʻo gaʻo. O le gaioiga e tumau mo le itiiti ifo ma le 24 itula mai le taimi o le pulega.

I nisi tulaga, e iai le faʻaopoopoga o Tujeo i le 29 - 30 itula. I le taimi lava e tasi, o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le kulukose e maua pe a uma le 3-4 injections, o lona uiga, e le sili atu i le tolu aso talu ona amata le fualaau faasaina.

E pei o le Lantus, o le vaega o le inisalini e faʻamavaeina i lalo ae leʻi oʻo i totonu o le toto, i le gaʻo o le tino, i lalo o le aʻafiaga o meaola o loʻo iai. O le iʻuga, i le taimi o le auʻiliʻiliga, e mafai ona maua faʻamaumauga i luga o le faʻaopoopoga o le faʻamaʻi o le inisalini i le toto.

O le eseesega tele mai le Lantus o le faʻaogaina lea o le inisalini synthesized i se tasi o Tujeo. I le sauniuniga fou, e faatolu ona maualuga ma e tusa ma le 300 IU / ml. Talu ai ona o lea, o le faʻaitiitia o le numera o aso taitasi o le inisiua ua ausia.

E le gata i lea, e tusa ai ma le Sanofi, o le siʻitia o metotia na i ai se aafiaga lelei i le "lamolemole" o le fualaau oona.

Talu ai ona o le siʻitia o le taimi i le va o faʻamanuiaga, na maua ai le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le maualuga o le faʻatalaina.

A faʻaaogaina saʻo, o le hypoglycemia faʻaleagaina e masani lava ona matauina pe a fai e sui mai isi inisalini e aofia ai vailaau faʻasaina i Tujeo. 7-10 aso talu mai le amataga o le ave o le hypoglycemia ua avea ma se mea e seasea ona tupu ma e le mautonu ma mafai ona taʻu mai ai se filifiliga le saʻo o vavao mo le faaaogaina o fualaau faasaina.

O le mea moni, o le faatupulaia o le fualaau faasaina e tolu faatupulaia ua le maua ai le tele o fualaau faasaina. Afai e mafai ona faʻaaoga Lantus mo le maʻisuka i tamaiti ma tamaiti, ona faʻatapulaʻaina lea o le faʻaaogaina o Tujeo. E fautuaina e le kamupanī le faʻaaogaina o lenei vailaau faʻasaʻo mai le 18 tausaga.

Na gaosia e le gaosi oloa se laasaga taʻitasi i le suiga o le vailaʻau. O le peni tui ua mafai ai e oe ona suia le aofaʻi o le hormone injected i faʻaopoopoga o le tasi iunite. O le vailaʻau o le tagata lava ia, ma o le mea tonu e mafai ona filifilia i se tulaga faʻapitoa.

Suʻeina o le tui i le sante Lantus

Muamua e tatau ona e seti le ituaiga o vailaʻau sa faʻaaogaina pe a faʻatautaia le vailaʻau muamua. Mo le maʻisuka ituaiga 2, e masani lava ona sau mai le 10 i le 15 iunite. I lenei tulaga, e talafeagai le fuaina o le kulukose i taimi uma ma se masini faamaonia.

Pe a ma le fa mea e tatau ona faia i le aso, lua oi latou i le tasi le itula ao le i tuiina ma tasi le itula mulimuli ane. I le tolu muamua i le lima aso, o le siitia malie o le fualaau oona i le 10-15% e mafai. I le lumanaʻi, pe a amataina le faʻaleleia o le amio a Tujeo, o le a faasolosolo lemu le fualaau.

E sili atu le aua le faʻaitiitia faʻaititia, ae ia faʻaitiitia i le 1 le iunite i le taimi - o le a faʻaitiitia ai le lamatiaga o le oso i le glucose. Maualuga maualuga e maua ona o le le lava o aʻafiaga o mea ua fai ma vaisu.

O le maualuga ma le saogalemu o le fualaau faasaina e faalagolago lea i le faaaogaina sao. Muamua, e tatau ona e filifilia le taimi sao mo le tui.

O le vailaʻau e tatau ona faʻatonuina i le 30 minute ao le i momoe.

O le mea lea, o le a faʻaluaina le taunuʻuga. I le tasi itu, o le maualalo o le gaioiga o le tino i le taimi o le moe e fesoasoani e faʻaitiitia ai le ono faʻaitiitia o le kulukose toto.

I le isi itu, o le aafiaga umi o le fualaau faasaina o le a fesoasoani e foia ai le sologa o le taeao o le taeao, pe a maualuga le maualuga o le kulukose i le toto i taeao o le taeao, i le vaveao.

A faʻaaogaina Tujeo, e tatau ona e mulimuli i fautuaga e uiga i taumafataga. E tatau ona faʻatinoina ina ia maeʻa ai le taumafataga mulimuli i le lima itula ao leʻi alu le tagata maʻi.

O le mea lea, e sili ona fautuaina le faia o le 'aiga o le afiafi i le 18.00, ma le le' aiina o meaai i le po. O suʻesuʻega e faʻaalia ai o le saʻo filifiliga o le tulafono o le aso ma le taimi o le tui e mafai ai ona e faia na o le tasi le tuiina o le fualaau faasaina i le tolusefulu ono itula.

E tusa ai ma tagata gasegase oe na suia i inisiua a Tujeo ma isi sauniuniga o inisalini, e faigofie ma saogalemu le faʻaaogaina.

O se aafiaga itiiti o le hormone, faʻaleleia lelei o le soifua lelei, faʻapea foi ma le faigofie o le faʻaogaina o le inisiua.

E faʻatusatusa i le Lantus, e tele lava le vavalalata o Tujeo, faʻapea foʻi ma le leai o se aʻafiaga o aʻafiaga o le faʻaitiitia o le kulūkose. I le taimi lava e tasi, o nisi o tagata gasegase sa maitauina se tulaga faʻaleagaina ina ua uma ona sui i se fualaau fou.

E tele mafuaʻaga mo le faʻaleagaina:

  • sese le tui tui
  • sese filifiliga filifilia
  • pulega le talafeagai o le fualaau faasaina.

Faatasi ai ma le auala saʻo i le filifilia o fua, o aʻafiaga ogaoga o le faʻaaogaina o Tujeo e le o tupu.

I le taimi lava e tasi, e masani lava ona mafua mai i se totoga le talafeagai, o le maualuga o le suka o le suka o le a le faʻaititia.

Vitio faʻatalanoa

O faʻamatalaga uma e tatau ona e iloa e uiga i Lantus insulin i le vitio:

O le mea lea, e mafai ona fautuaina le meafaigaluega i tagata e maua i le maʻisuka ituaiga 2, aemaise lava i latou e manaʻomia se taui iloga taua mai le hormone o loʻo faʻatonutonuina. E tusa ai ma suʻesuʻega, o le toilalo o le tino ma le ate e le o se faʻasalaga i le faʻaaogaina o lenei vailaʻau.

E saogalemu le faʻaaogaina i le matua. I le taimi lava e tasi, faʻaaogaina Tujeo i le laʻitiiti e le fautuaina - i lenei tulaga, Lantus o se filifiliga talafeagai.

  • Faʻaleleia le maualuga o le suka mo se taimi umi
  • Faʻafouina le gaosiga o le inisalini pancreatic

Aoao atili. E le o se fualaau faasaina. ->

Faʻamatalaga lautele ma fale faʻapitoa falemaʻi

"TujeoSolostar" - o se fualaau faasaina e faavae ile insulin. E faʻamoemoe mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 1 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka. E aofia ai le vaega Glargin - le augatupulaga aupito lata mai o le inisalini.

O loʻo i ai se aafiaga lelei - e faʻaitiitia ai le suka e aunoa ma ni fesuiaiga mataʻutia. O vailaau faʻaleleia ua faʻaleleia foliga, lea e mafai ai ona e togafitia togafitiga sili atu le saogalemu.

Tujeo e faatatau ile inisalini faaumiumi. O le vaitaimi o le gaoioiga e mai i le 24 i le 34 itula. O le mea galue malosi e talitutusa lava ma le inisalini o le tagata. Pe a faatusatusa i sauniuniga tali tutusa, e sili atu le taulai - e aofia ai 300 iunite / ml, i Lantus - 100 iunite / ml.

Faʻatau - Sanofi-Aventis (Siamani).

Manatua! O fualaau o le Glargin e sili atu ona lelei le galue ma e le mafua ai ona paʻu i le suka.

O le vailaau faʻasaina e maualalo ai le maualuga o le suka e ala i le faʻasaʻoina o le kulūkose metabolism. Faateleina le faʻasologa o le protein, faʻalavelaveina le faʻavaeina o le suka i le ate. Faʻasolosolo le aveʻesea o le kulukose e fusi tino.

O le vailaʻau o loʻo faʻavaivaia i se siosiomaga oona. Faifaimalie lemu, tufatufaina atu vave ma vave faʻaleleia. O le gaoioiga maualuga o le 36 itula. O le afa-ola e faʻaumatia e oʻo i le 19 itula.

Le lelei ma le le lelei

O le lelei o Tujeo pe a faʻatusatusa i vailaau tutusa e aofia ai:

  • le umi o le gaioiga sili atu i le 2 aso,
  • o aʻafiaga o le atiaʻe o le hypoglycemia i le po e faʻaitiitia,
  • lalo ifo o le tui ma, e tusa ai ma lea, o le faʻaitiitia o le taumafaina o le vailaʻau e faʻataunuʻu ai le manaʻoga,
  • itiiti aafiaga
  • maualuga mea tau totogi
  • itiiti le maua o le tupe maua ma le faʻaaoga masani,
  • gaoioiga lamolemole e aunoa ma ni meaʻai i le suka.

Faatasi ai ma vaivaiga e mafai ona faailoaina:

  • aua le faatonuina i tamaiti
  • e le faʻaaogaina i togafitiga o le ketoacidosis o le maʻisuka,
  • e le mafai ona faʻamavaeina ni faʻafitauli leaga.

Faailoga ma le faʻailoga

Faailoga mo le faʻaaogaina:

  • Ituaiga 1 maʻisuka faʻatasi ma le inisalini puupuu,
  • T2DM e pei o le monotherapy poʻo le faʻataʻitaʻiina o vailaʻau faʻasaina.

O le vaega lenei o tagata gasegase e tatau ona togafitia i se lapataiga mamafa:

  • i le i ai o le faʻamaʻi o le endocrine,
  • tagata matutua ma faʻamaʻi fatu,
  • i le i ai o le maʻi o le ate.

I nei vaega o tagata taʻitoʻatasi, o le manaʻoga mo se hormone e mafai ona maualalo ona e faʻavaivaia lo latou gasegase.

Taua! I le faagasologa o suʻesuʻega, e leʻi iai se aafiaga patino i le fetus. E mafai ona faʻamaonia le fualaau i le taimi o le maʻitaga, pe a manaʻomia.

Faatonuga mo le faaaogaina

O le fualaau faasaina e faʻaaoga e le tagata maʻi tusa lava po o le a le taimi e 'ai ai. E fautuaina e tui i le taimi e tasi. E faʻapitoa ona faia i lea aso ma lea aso. Tolerances e 3 itula.

O le vailaau o vailaau e fuafuaina e le endocrinologist e faavae i luga o le talafaasolopito o le soifua maloloina - o le matua, maualuga, mamafa o le maʻi, ituaiga ma togafitiga o le faamai o loo amanaia.

Pe a sui se hormone pe faʻafeiloaʻi i se isi faʻailoga, e tatau ona faʻamautinoa lelei le maualuga o le kulukose.

I totonu o le masina, e siaki ai faailoga o le metabolic.I luga o le fesuiaiga, atonu e te manaʻomia se faʻaititia o le faʻaititia o le 20% e puipuia ai le faʻaitiitia o le kulukose o le toto.

Manatua! Tujeo e le gaosi pe fefiloi ma isi vailaʻau. E solia e lenei mea lona faʻailoga lē tumau.

O le faia o fetuunaiga e faia i mataupu nei:

  • suiga o meaʻai
  • fesuiaiga i se isi fualaau faasaina
  • O faʻamaʻi poʻo faʻamaʻi muamua
  • suiga o gaoioiga faaletino.

Auala o le pulega

Tujeo e naʻo le faʻaogaina faʻatasi ma se peni. Vaega fautuaina - o le pito i lalo o le tino, o le ogavae, o le taualuga o le tauau. Ina ia puipuia le afaina o manua, o le nofoaga o injections e suia e le silia le tasi le sone. E faʻasaina le faʻaaogaina o vailaʻau faʻatasi ma le fesoasoani o pamu fufuluina.

O maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 1 latou te aveina Tujeo i se mea e tasi e tuʻufaʻatasia ma le inisalini puupuu. O maʻi e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e tuʻuina atu i ai fualaau faasaina e pei o le monotherapy poʻo le tuʻufaʻatasiga faʻatasi ai ma fualaau i se fua faatatau o le 0.2 iunite / kg faʻatasi ai ma fetuunaiga talafeagai.

Faʻalogo! Aʻo leʻi faia le pulega, e tatau ona teuina vailaʻau i le vevela o le potu.

Vitio Vitio i le faʻaaogaina o se peni tui:

Faʻatonuga Faʻaleagaina ma le Faʻasalaga

O le pito sili ona taatele o le itu o le hypoglycemia. O suʻesuʻega faʻapitoa na faʻamaonia ai mea leaga na tutupu.

I le faagasologa o le aveina o Tujeo, e mafai foi ona tupu aafiaga nei:

  • faʻanoanoa vaaia
  • lipolypertrophy ma le lipoatrophy,
  • afaina o le tino
  • tali atu i le lotoifale i le sone o inisiua - vevela, fulafula, mumu.

O se mea e masani ai e masani ona tupu pe afai o le fua o le hormone ua afaina e sili atu nai lo le manaomia. E mafai ona mama ma mamafa, o nisi taimi e matuia lamatia ai le maʻi.

Faʻasolosolo malie, e faasaʻoina le hypoglycemia i le ave o le gaʻo poʻo le kulukose. Faatasi ai ma ia tulaga, o le fetuunaiga o fualaau faasaina e mafai.

I tulaga ogaoga, lea eo mai faatasi ma le le malamalama, coma, e manaʻomia le vailaʻau. O le tagata maʻi e tui i le glucose poʻo le glucagon.

Mo se taimi uumi, o le tulaga e mataitu ai le aloese mai faʻasologa o taimi.

O le vailaau e teuina i t mai + 2 i le +9 tikeri.

Faʻalogo! E faʻasaina le faʻavevela!

O le tau o le solution a Tujeo e 300 iunite / ml, pine 1.5 syringe, 5 pi. - 2800 rubles.

O fualaau faʻamalosi e aofia ai vailaau faʻatasi ma le mea e tasi o loʻo galue malosi (insulin Glargin) - Aylar, Lantus Optiset, Lantus Solostar.

I fualaau faʻasaina ei ai se faʻavae tutusa o le gaioiga, ae o le isi mea galue (insulin Detemir) e aofia ai Levemir Penfil ma Levemir Flekspen.

Faʻamalo e ala i le tuʻuina atu.

Manatu o maʻi

Mai suʻesuʻega mausali o Tujeo Solostar, e mafai ona tatou faʻamaonia e le talafeagai le vailaʻau mo tagata uma. O le pasene tele lava o le maʻisuka e le faamalieina i le fualaau faasaina ma lona gafatia e faʻaitiitia ai le toto suka. O isi, i se isi itu, talanoa e uiga i lana galuega sili ona lelei ma le leai o ni uiga le lelei.

Ua ou i luga o fualaau faasaina mo le masina. Aʻo lei oʻo i lenei mea, na ia aveina Levemir, sosoo ai ma Lantus. Sa fiafia tele Tujeo. Sugar e tu saʻo, e leai ni osofaʻi faʻafuaseʻi. O a faailoga na ou alu e moe, faatasi ma i latou na ou ala aʻe. I le taimi o le taliaina o mataupu o le hypoglycemia e leʻi matauina. Na galo ia te aʻu meaʻai ma le fualaau faasaina. Kolya e masani lava 1 taimi i le aso i le po.

Anna Komarova, 30 tausaga, Novosibirsk

E iai loʻu maʻisuka ituaiga 2. Na ave Lantus mo le 14 iunite. - i le taeao na sosoo ai o le suka e 6.5. Tricked Tujeo i le mea lava lea e tasi - o le suka i le taeao e masani lava 12. E tatau ona ou faasolosolo malie le faateleina o le fualaau. Faatasi ai ma se meaai faifaipea, o le suka e le itiiti ifo ma le 10. E masani lava, ou te le malamalama i le uiga o lenei vailaʻau faʻasolosolo - e tatau ona e faʻateleina pea le fua o le aso. Sa ou fesili i le falemai, e toatele foi e le fiafia.

Evgenia Alexandrovna, 61 tausaga, Moscow

E i ai loʻu maʻisuka mo le tusa ma le 15 tausaga. I luga o le inisalini talu mai le 2006. Na tatau ona ou pikiina se fua mo se taimi umi. Ou te filifilia ma le faaeteete le meaai, ou te puleaina le inisalini i le aso e Insuman Rapid. I le taimi muamua na i ai Lantus, o lea ua latou tuuina atu Tujeo. Faatasi ai ma lenei fualaau faasaina, e matua faigata lava ona filifili se metotia: 18 iunite. ma o le suka e sili atu ona pa'ū, faʻapipiʻi 17 iunite. - Muamua e toe foʻi i le masani, ona amata lea ona tulaʻi. E masani lava ona faapuupuuina. Tuʻuo tele le lotovaivai, e sili atu ona faigofie ona faʻaauau i Lantus i atumaga. E ui o mea uma lava o le tagata lava ia, ae na sau o ia i se uo mai le falemai.

Victor Stepanovich, 64 tausaga, Kamensk-Uralsky

Kolola Lantus e tusa ma le fa tausaga. I le taimi muamua sa lelei mea uma, ona amata lea ona atiaʻe le polyneuropathy o le maʻisuka. Na faʻataunuʻu e le fomaʻi togafitiga o le inisalini ma faʻasologa Levemir ma Humalog. E leʻi aumaia ai le faʻamoemoega na faʻamoemoeina. Ona latou tofiaina lea o aʻu ia Tujeo, aua e le o oso i luga le glucose. Na ou faitauina iloiloga e uiga i le fualaau faasaina, lea e tautala i le le lelei o le faatinoga ma se taunuuga le mautonu. I le taimi muamua sa ou le mautinoa o lenei inisalini o le a fesoasoani ia te au. Na ou tuʻia mo le tusa ma le lua masina, ma le maeʻa o le polyneuropathy o le mulivae. O le tagata lava ia, na oʻo mai le fualaau faasaina ia te au.

Lyudmila Stanislavovna, 49 tausaga, St. Petersburg

I le lalolagi e silia ma le 750 miliona tagata na maua i le maʻisuka. Mo le tausia o le soifua maloloina, e manaʻomia e le au gasegase ona faʻaaogaina fualaau faʻamalosi. I le maketi tau falemaʻi, o le inisalini o le Siamani Siamani sa i lalo ifo o le igoa o Tujeo SoloStar na faʻaalia lelei lava ia.

Eseesega i le va o SoljoStar ma Lantus

Sanofi foi na tatala faamalolo Apidra, Insumans, ma Lantus insulin. SoloStar o se faʻalautele faʻalauteleina o Lantus.

E i ai ni eseesega i le va o SoloStar ma Lantus. Muamua lava, o le faʻatonuga. SoloStar ei ai le 300 IU o le vili, ma Lantus e 100 IU. Ona o lenei, e aoga mo se vaitaimi umi.

I le faʻaitiitia o le tele o le tuusaoloto, Tuʻuo SoloStar na te faʻasaʻolotoina le hormone. O lenei mea e faʻamatalaina ai le faʻaitiitia o le ono tulai mai o le hypoglycemia maualuga poʻo le faʻafuaseʻi o le maʻisuka.

O le aafiaga i le maea ai o le pulega o le 100 IU o le viliina o lapisi ua lauiloa mulimuli ane nai lo le tuiina o le 300 IU. Ole umi faaumiumi o Lantus e le silia le 24 itula.

Tujeo SoloStar faaitiitia le ono mafai ona atiaʻe le hypoglycemia ogaoga pe nocturnia e 21-23%. I le taimi lava e tasi, o le faailoilo mo le faʻaitiitia o mea o loʻo maua i le hemoglobin glyc i SoloStar ma Lantus e toetoe lava tutusa. "Glargin" i le 100 ma le 300 iunite e saogalemu mo le togafitiga o le suka suka.

Faʻaiʻuga

I tulaga tulaga ese, Tujeo SoloStar e mafai ona mafua ai ni tali e le manaomia.

I le taimi o le togafitiga, o nisi o aʻafiaga e mafai.

  • Metabolic processes: hypoglycemia - o se tulaga e tupu pe a faʻaaogaina le tele o le inisalini nai lo le tino. Me faʻatasi ma le vaivai, moe, le mautonu, le mautonu, le mautonu.
  • Organs: solia o le tauvaga ma le faʻataʻitaʻiga faasinoupu. O faʻamaoniga e pupuu, e le manaʻomia togafitiga. E le taumate, o le leai o se vaaiga vaaia e tupu.
  • Paʻu ma mea faʻapitoa: lipodystrophy ma faʻalauiloa i le lotoifale i le eria o le pulega. E na o le 1-2% o tagata gasegase e matauina. Ina ia puipuia lenei faailoga, e tatau ona e suia le nofoaga o tui.
  • Immunity: fomaʻi i luga o le tino i foliga o le edema, bronchospasm, faʻaitiitia o le toto, malosi.
  • Isi faʻaaloalo: e seasea lava ona atiaʻe e le tino le inisalini o le faapalepale, ma faʻapitoa ai meaola faʻapitoa.

Ina ia puipuia soʻo se itu, e fautuaina le tagata maʻi e faia se suʻesuʻega atoa. Taʻitaʻi i taimi uma i togafitiga faʻataʻitaʻiina a lau fomaʻi. O le faʻataʻitaʻi lava e mafai ona avea ma taufaamatau.

Lelei ma le saogalemu o Tujeo Solostar

I le va o Tujeo Solostar ma Lantus, o le eseesega e manino. O le faʻaaogaina o Tujeo e fesoʻotaʻi ma se tulaga lamatia tele o le atiaʻe o le hypoglycemia i tagata mamai. O le fualaau fou ua faamaonia ai se sili atu ona mautu ma faaumiumi faatinoga e faatusatusa ia Lantus mo se aso pe sili atu foi. O loʻo i ai le 3 taimi sili atu vaega o le mea galue i le 1 ml o fofo, lea e matua suia ai ana meatotino.

O le faʻasalaga o le inisalini e faʻagesegese, ona oʻo lea i le toto, o le umi o le gaioiga e mafua ai le pulea lelei o le aofaʻi o le kulukose i le toto ao faagasolo le aso.

Ina ia tutusa le tui o le inisalini, e manaʻomia e Tujeo le tolu taimi e itiiti ifo i le sili atu nai lo Lantus. O le inisiua o le a le matua tiga ona o se faʻaitiitia i le nofoaga o le vaʻaia. I le faʻaopoopoga, o vailaʻau i totonu o se tamai tusi fesoasoani e sili atu ona mataʻituina lona ulu atu i le toto.

O se faʻaleleiaiga faʻapitoa i le inisalini i le maeʻa ai o le Tujeo Solostar o loʻo matauina i latou o loʻo ave maualuga ni tui o le inisalini ona o faʻamaʻi puipuia i le inisalini o le tagata.

O ai e mafai ona faʻaaogaina le inisalini Tujeo

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua faʻatagaina mo tagata matutua ua sili atu i le 65 tausaga le matutua, faapea foʻi ma le maʻisuka e faʻaaogaina ai le gaʻo po o le ate.

I le matua, o le gaioiga galue e mafai ona faasolo ina leaga, lea e mafua ai ona faaitiitia le manaomia mo le inisalini. Faʻatasi ai ma le le atoatoa, o le manaʻomia mo le inisalini e faʻaitiitia ona o le faʻaitiitia o le tui ole inisalini. Faʻatasi ai ma le toilalo o le ate, o le manaoga e faʻaititia ona o le faʻaitiitia o le malosi i le gluconeogenesis ma le inisalini gasegase.

O le poto masani i le faʻaaogaina o fualaau faasaina e leʻi faʻataitaia i tamaiti ma talavou i lalo o le 18 tausaga. Ua taʻu mai e faatonuga o le inisalini o Tujeo ua faamoemoe mo tagata matutua.

E le fautuaina e faʻaaoga le Tujeo Solostar i le taimi o le maitaga ma le lactation, e sili atu le fesuiaiga i se soifua maloloina lelei.

O le inisalini o Tujeo o loʻo i ai o se iniseti, faʻafoe tasi i se taimi talafeagai o le aso, ae sili atu i aso uma i le taimi e tasi. O le maualuga aupito maualuga i le taimi o le pulega e tatau ona 3 itula muamua pe a uma le taimi masani.

O tagata maʻi e misia se fualaau e manaʻomia e siaki ai lo latou toto mo le faʻatonu o le kulukose, ona toe foʻi lea i le masani i lea taimi i lea aso. E leai se mea, pe a uma le faimalaga, e le mafai ona e ulufale atu i ni faʻalua se lua ina ia mafai ai ona faʻamagaloina!

Mo tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 1, o le insulin e tatau ona faia i le gaosiga o le inisalini i taimi o taumafataga e faʻaitiitia ai le manaʻoga mo le maʻisuka.

Tujeo inisalini ituaiga 2 tagata gasegase e maua i le maʻisuka e tatau ona tuʻufaʻatasia ma isi fualaau oona. Muamua, e fautuaina e faʻalauiloa le 0.2 U / kg mo ni nai aso.

Manatua. Tujeo Solostar e faʻatonuina faʻapitoa! E le mafai ona e ulufale i ai ma le faʻamalosi! A leai, o loʻo iai se lamatiaga o le faʻaleagaina o le hypoglycemia.

Laasaga 1 Aveese le peni a le syringe mai le pusaaisa i se itula aʻo leʻi faʻaaogaina, tuu i le vevela o le potu. E mafai ona e ulufale i se vailaau malulu, ae o le a sili atu ona tiga. Ia mautinoa e siaki le igoa ole inisalini ma lona aso e muta ai. O le isi, e manaʻomia lou aveeseina o le pulou ma vaʻavaʻai pe'ā manino le inisalini. Aua neʻi faʻaaoga pe'ā fai lanu. Faʻamalamalama kulupu faʻatasi ma le fulufulu mamoe poʻo le 'ie na faʻafefeteina i le ava malosi.

Laasaga 2 Aveese le puipui puipui mai le nila fou, sasau i luga o le suauʻu sisi seia maeʻa, ae le faʻaaoga le malosi. Ave ese le pulou pito i fafo mai le nila, ae aua le lafoai. Ona aveese lea o le pulou pito i fafo ma lafo vave loa.

Laasaga 3 . O loʻo i ai se faʻamalama i le faʻamalama i luga o le suauu e faʻaalia ai le tele o iunite o le a ulufale mai. Faʻafetai i lenei mea fou, e le manaʻomia le toe faʻaaogaina o tusi. Malosiaga o loʻo faʻaalia i vaega taʻitasi mo le fualaau faasaina, e le tutusa ma isi analogues.

Muamua faia se suʻega saogalemu. A maeʻa le suʻega, ia faʻatumu le suauʻu e oʻo atu i le 3 PIECES, ao suia le fuainumera ole suʻe seia oʻo i le va o le numera 2 ma le 4. Afai e maua se mataua o le vai, ona talafeagai lea o le pine tuila mo le faʻaaogaina. A leai, e tatau ona e toe faia mea uma seia oʻo i le laasaga 3. Afai e leʻi suia le iʻuga, ona sese lea o le nila ma e manaʻomia ona sui.

Laasaga 4 E naʻo le maea ona tuʻuina le nila, e mafai ona e taina le vailaau ma faʻasolo le 'au metotia. Afai e le lelei le kuluma, aua le faʻaaoga le malosi e aloese ai mai le gaoi. I le taimi muamua, o le fua o le toto e setiina i le leai, e tatau ona sui le tagata filifilia seia oʻo i le faʻasologa i luga o le laina ma le fua o loʻo manaʻomia. Afai e faʻafuaseʻi ona liliu le tagata filifilia nai lo le tatau, e mafai ona e toe faafoi. Afai e le lava ED, e mafai ona e ulufale i le vailaau mo le 2 injections, ae faʻatasi ma se nila fou.

Faailoilo o le faamalama o le faailoilo: e oo lava i fuainumera o loo faaalia i le faafeagai ma le mataitusi, ma o numera numera o loo faaalia i le laina i le va o numera. E mafai ona e taloina 450 PIECES i totonu ole peni. O se fualaau o le 1 i le 80 iunite ua faʻapipiʻiina lelei i se peni suauu ma e faʻaaogaina i ni faʻaopoopoga o se fualaau o le 1 le iunite.

O le faʻaaogaina ma le taimi e faʻaaogā ai ua fetuutuunai e faʻalagolago i le tali a le tino o tagata maʻi taʻitasi.

Laasaga 5 Inisalini e tatau ona faʻaofi i se nila i totonu o le gaʻo gaʻo o le suilapalapa, tauau poʻo le manava e aunoa ma le paʻi i le pa o le dos. Ona tuu lea o lou limamatua i luga o le faamau, tulei i le auala atoa (e le o se itu) ma uu seia oo i le faamalama le "0". Fai lemu i le lima, ona faʻasaʻo. O lea o le a maua atoa le fualaau. Aveese le nila mai le paʻu. O nofoaga i luga o le tino e tatau ona suia faatasi ma le faʻaofiina o tui fou taitasi.

Laasaga 6 Aveese le nila: ave le pito pito i fafo ole pulou ile tamatamai lima, ia uu saʻo le nila ma tuu i totonu o le pulou pito i fafo, taofi maumauaʻi, ona fuli lea o le peni tui ma lau isi lima e aveese ai le nila. Suʻe seʻia oʻo ina ave le tolaula. Lafoaʻi i totonu o se pusa oloʻo tuʻuina atu e pei ona faʻatonuina e lau fomaʻi. Kuni le peni o le syringe ma se pulou ma aua nei toe tuʻu i le pusaaisa.

E manaʻomia lou teuina i le vevela o le potu, aua le faʻavaivai, aloese mai le teʻi, aua le fufuluina, ae taofia le pefu e ulufale mai. E mafai ona e faʻaaogaina mo le maualuga o le masina.

Suʻe mai isi ituaiga insulin i Tujeo Solostar

Pe a suia mai le Glantine Lantus 100 IU / ml i le Tugeo Solostar 300 IU / ml, e tatau ona fetuunai le fualaau, aua o sauniuniga e le o se mea e masani ai ma e le mafai ona fesuiaʻi. E mafai ona e faʻatatauina se iunite i le iunite, ae ia maua ai le maualuga o le kulukose i totonu o le toto, o le ae manaʻomia se fualaau o Tujeo 10-18% maualuga nai lo le fua ole Glargin.

I le suia o le tui ma le umi-faila insulin, o le ae ono suia le fualaau ma fetuunai le togafitiga o le hypoglycemic, o le taimi o le pulega.

Faatasi ai ma le fesuiaiga o le vailaʻau faʻatasi ma le tasi pulega i le aso, faʻapea foi i se tasi Tujeo, e mafai e le tasi ona faʻatatauina le tau i le iunite. Pe a suia le fualaau faʻamaʻi faʻalua i le aso i se Tujeo se tasi, e fautuaina e faʻaaoga se vailaʻau fou i se fua faatatau o le 80% o le aofaʻi atoa o fualaau oona muamua.

E tatau ona fai le siakiina ole soifua maloloina masani ma feutagai ma lau fomaʻi i totonu o le 2-4 vaiaso talu ona suia le insulin. A maeʻa ona faʻaleleia atili, e tatau ona toe fetuunai le metotia. E le gata i lea, e manaʻomia le fetuutuunaiga pe a suia le mamafa, ituaiga olaga, taimi o le puleaina o inisalini po o isi tulaga ina ia taofia ai le atinaʻe o le hypo- poo le hyperglycemia.

Tuua Lau Faamatalaga