Teu monastic mo le maʻisuka

Matou te fautua atu ina ia e faamasani i le tusiga i luga o le autu: "tea tea mai le maʻisuka o se toe iloiloga o laau afu i le aoina o le tea" faatasi ai ma manatu mai tagata tomai faapitoa. Afai e te manaʻo e fai se fesili poo le tusitusi, e faigofie ona e faia lenei mea, pe a maeʻa le tusiga. O le a mautinoa lava le taliina oe e lo tatou tagata poto faapitoa.

Vitio (kiliki e taʻalo).

O le maʻi suka o se maʻi lea e aafia ai tagata mamaʻi e le lava le inisalini. O le faʻamaʻi matautia o se taunuuga o le faʻaleagaina o taualumaga ma metabolism. O le gasegase o le gaosia o le suka e mafua ai le faateleina o le faʻaogaina o se mea i totonu o le toto. Ae, o le mea moni, o loʻo i ai se auala e alu ese ai - o le monastery mo le maʻisuka e fesoasoani tele i tagata uma ma taimi uma.

Faʻatautaia moni e fomaʻi le faʻamalo - o le faateleina o tagata maʻi na maua i le maʻisuka ua uma ona faʻataunuʻuina mea uma e mafai ona faʻaalia. O le tele o taimi, e le masalomia e le tagata maʻi e faapea o le maualuga o le suka o le toto e leʻi masani mo se taimi umi ma ua oʻo i le taimi e suʻe ai vailaʻau. O le leai o ni faʻafitauli manino o le soifua maloloina, o nisi vaivaiga, o foliga vaaia o le paʻu o le paʻu, faʻafefe o lagona ma le mamafa o le mamafa poʻo le mamafa o mea e mafua mai i tagata taʻitoʻatasi taʻitasi o megalopolises. Ma e le o tagata uma e mafaufau i le fesoʻotaʻi atu i mea uma e maua i le maʻisuka. Peitai, e taua le manatuaina o se faʻamaʻi e tupu mo se taimi umi e taʻitaʻia ai taunuuga nei:

Vitio (kiliki e taʻalo).
  • faʻanoanoa vaaia
  • faʻamaʻi o le tino tutotonu,
  • loto ma vascular problems,
  • toilalo i le gaioiga o le faiga o meaʻai,
  • vaivai
  • gaʻo fatugao.

O le inisalini o le inisalini ua faatonuina i tagata gasegase e faʻaitiitia ai faʻamaoniga o le maʻi. Ae faʻatasi ai ma le lelei o aʻafiaga i mafuaʻaga o le faʻamaʻi, e tele faʻamaʻiloga. O le mea lea, o le tele ma sili atu o tagata o loo taumafai e faʻaaoga le aoina o laau.

O le faʻamalologa faʻale-natura e le o se panacea, ae i nisi tulaga e sili atu le lelei nai lo fualaau. O le aʻafiaina o faʻapogai o le faʻamaʻi, tea tea mai le maʻisuka e le afaina ai isi totoga, e le o se mea e fai ma vaisu ma e mafai ona faʻapala mo se taimi umi.

O fualaau mo laau e toe foʻi atu i le sili atu i le luasefulu tausaga; o ona tusitala o monokone o le St. Elizabeth Monastery i Belarus, lea o loo gaosia pea le potion. E ui i le puipuia ma le faaeteete o le fua i se mea faalilolilo, o le tuufaatasiga o le aoina o togalaau na lauiloa ma, faatasi ai ma nisi tomai, e avanoa mo le faia o se fale. O le mea taua e tatau ona iloa e le tagata maʻi o le aʻafiaga o laau uma i lona tino. Afai e manaʻomia, e sili atu le feutagai ma lau fomaʻi.

O le aoina o fualaau mo le maʻisuka e aofia ai laau totino e paleni paleni i le tuufaatasiga ma le faiga o gaioiga. O laʻau vao e seleseleina i le faʻaleleia o le siosiomaga, faʻamago ma le faaeteete ma tuufaatasi i tulaga saʻo. O le mea moni, e leai se faʻamaumauga saʻo i luga o le pasene, ae o vaega autu e aʻafia ai le faʻaititia o le suka i totonu o le toto, maua ai se tulafono faatonutonu i luga o metabolic processes, ma lagolagoina ai le tino puipuia o le tino ma teena le mumunia o siama:

  • rose laʻau (vine, aʻa),
  • oregano vao
  • laumei (lau, vine),
  • lapisi mai fafo
  • fale talavai vailaʻau,
  • fogalaau aʻa, laumei,
  • chicory
  • St. John's wort
  • tina,
  • mint
  • Sage
  • calamus (aʻa).

Mai lenei lisi o laau e mafai ona iloa ai o laau toto ua filifilia faapitoa e faʻamalolo le maʻi ma tausia le soifua maloloina o le tagata. Ae paga lea, e tele ma sili atu mea e gaosia ai meainu, ma ina ia le faia se mea sese, pe faapefea ona fai ma inu lauti, e tatau ona e faitau i faatonuga.

Ae afai e te faʻaaogaina le fua o le lauti mai le patele, o le auala e faʻaaogaina e matua faigofie lava:

  1. Faʻafefiloi ia meaʻai i luga ile tutusa tutusa, mo se faʻataʻitaʻiga, 2 sipuni tele. E mafai foi ona e faaopoopoina le tutusa o le lauti uliuli masani,
  2. Mo le suʻeina, ave le 1 sipuni i se ipu vai inu,
  3. A uma ona liligiina mea masani i vai inu, e le tatau ona tapuni le tapuni o le ulo ina ia maua ai le okesene i le paluga. Faʻainu le inu i le 20 minute,
  4. E sili ona lelei le vaʻaia o le suka suka i le masima, aloese mai le palasitini, uʻamea,
  5. Meainu meaʻai i le 48 itula pe afai o le lauti e teu i le malulu. E mafai ona vevela le fualaau faasaina, ae na o le faaopoopoina o le vai inu, i totonu o le ogaumu vevela poʻo le afi, e faʻaumatia meatotino o faʻamalolo pe a toe faʻamaʻa,
  6. E tatau ona e inuina 3 ipu i le aso.

I le iai o mea aoga uma, o le aoina o otaota e manaʻomia ai le usitaia o le tui. O le mea lea, faʻaaoga fautuaga nei mai se phytotherapist:

  • Polokalame puipuia - 1 itula. l vailaʻau 0.5 itula ao leʻi faia taumafataga,
  • O le tuufaatasiga e mafai ona faʻaigisi i le taimi lona lua, talu ai o faʻasalaga o vailaau aoga e faʻasaoina seia oʻo ina suia le vai,
  • O le atoaga o togafitiga e le itiiti ifo i le 21 aso. Peitai, o faʻaleleia o le a matauina pe a mavae 2-3 aso o le pulega,
  • O le faʻaaogaina o isi mea faaopoopo i laʻau i le monastery mo le maʻisuka e matua faasaina! Soʻo se mea e mafai ona faʻaaogaina e ono faʻaletonu ai le paleni. E naʻo le faʻatagaina e 'ai le inu ma sina vaega o le meli, apricots mago,
  • E mafai ona e faia lauti i le taeao ma ave i le aso.

O le teuina lelei o le pusa e faʻamaonia ai le saogalemu o mea uma tau vailaau, ia mautinoa ia leai se pusa tatala i le susulu o le la ma le vevela. Teuina i le vevela o + 15-20 C. ua faatagaina.

O le tuufaatasiga o le tīfe monastery mai le maʻisuka e matua mauoa lava i ona meatotino faʻainisinia:

  • antioxidants e faʻaleleia ai vaʻa toto ma maua ai aoga aoga i le faʻamalosia o puipui. E mafai foi e polyphenols faʻamalosia le faʻaitiitia o le toto toto, maua ai le faʻamalosia o le toto,
  • tannins puipuia le pito i fafo o sela ma tetee atu i le faʻaaogaina o meaola,
  • polysaccharides e nafa ma le puleaina o le suka o le toto, fesoasoani e faʻamamā le tino o toxins ma lalo ifo o le cholesterol,
  • Faʻaopoopoga lagolago i le tino puipuia o le tino, maua ai le faʻamalolo lautele i aʻafiaga uma.

O mea faʻamalolo o meaʻai, lea e tamaoaiga i le aoina mo le maʻisuka, e matua tulaga ese lava:

  1. faʻasologa masani o le fia 'ai,
  2. faʻaleleia metabolism
  3. le kulūkose toto,
  4. faateleina le aoga o le inisalini na ave,
  5. faaleleia le soifua manuia lautele ma faaleleia le faatinoga
  6. le faʻamautuina o faiga faʻaleagaina, faʻateleina le tetee.

E tatau i tagata ona inu i soo se laasaga o le faʻamaʻi, faapea foʻi ma le puipuia. E mafai ona e faʻatonuina vailaʻau talafeagai i 'upega tafaʻilagi a tagata gaosiga. Ae aua nei galo ia muai siaki le mauaina o tusi faamaonia. E le mafai ona manatu le tea o se vailaau ma o le inisalini e mafai ona faamutaina pe faatapulaaina pe a uma ona feutagai ma lau fomaʻi.

O le tino lava o le tea mo le maʻisuka e le o mautinoa. Ae e tele analogues e le afaina ai, ae faʻaleleia ai le tino i mea aoga faʻaopopo ma elemene taua. O le mea lea, o le aoina o laau afu e faʻaalia mo sauniuniga a le tagata lava ia ma le mauaina i le fale:

  1. rose sipuni - 12 ipu,
  2. elecampane aʻa - 10 gr.,
  3. olo, sasaa i totonu o se fagu, sasaa le 5 lita o le vai inu ma tuu i luga le afi mo le 3 itula (tapunia le tapuni),
  4. pe a uma ona faaopoopo le 1 tbsp. l Oregano, St. John's wort, 1 gr. rosehip root (grind),
  5. pe a uma ona kuka mo le 5-7 minute faaopoopo 2-3 koko. uliuli uliuli e aunoa ma ni meaʻai ma tuʻu ai le sipuni mo le tusa o le 60 minute.

O sea inu e fautuaina e tatau ona faia i le aso e aunoa ma ni tapulaa. O le taumafataga o loʻo totoe e mafai ona toe faia, ae le sili atu ma le 2 taimi, pe a maeʻa suiga o le lanu, o le a inu uma le vai i ona faʻamalolo uma. O le vasega o le faʻatagaina e tasi i le 6 masina mo le itiiti ifo ma le 21 aso.

O fualaau aoga e iai faʻasalaga ma le le faʻamaoni. E matua taua lava le alu i togafitiga tutoʻatasi ma tiute uma. I sina gasegase i totonu o le tino, e tatau ona e taofi le inu o le vai ma talanoa i se fomaʻi. Pe a faʻatulagaina se faʻaputu, o le ae maua se faʻaopoopoga o le malosi, aveeseina o aʻafiaga o le itu ma le mafai ona toe faaleleia atoatoa mai maʻi sili ona taatele ma lē lelei.

O le tuufaatasiga o le tīfe monastery mai le maʻisuka ituaiga 2: faʻapefea ona ave?

O le keke monastic mai le maʻisuka o se togafitiga lelei o tagata, e lauiloa i le tele o gasegase. O le maʻi suka o se maʻi faʻamaʻi e mafua mai i le le lelei o le pancreas. O fuainumera faamauina ua faaalia ai i Rusia 9.6 miliona tagata e mafatia i lenei faamaʻi.

O le mea moni, i le togafitiga o le maʻisuka, e le mafai ona e teena injections o le inisalini ma vailaʻau, ae o le faʻaaogaina o togafitiga o togafitiga o le a fesoasoani foi e faʻaitiitia le toto toto ma faʻaleleia ai le faʻamaʻi o le maʻi. O le tea monastic ma le maʻisuka ei ai sona aafiaga lelei i le tino o le tagata maʻi, lea o le a talanoaina e lenei tusiga.

O le talafaasolopito o le tuufaatasiga o le maʻisuka mo le maʻisuka amata i le 16 senituri. Na faia e faipule i le Monastery Solovetsky. Mo le tele o seneturi, o lenei vailaʻau na faaopoopoina i vaega eseese, aʻo nisi na aveesea.

I le taimi nei, o le fua mo le sauniuniga o le totogia o togafitiga ua maeʻa ona faavaeina. O le mea lea, o le tuufaatasiga o le lauti o monastery e aofia ai togalaau togafitiga:

  • laupepa o le rosehip
  • Chamomile,
  • aulaʻau
  • oregano
  • laume
  • lanu
  • 'oti
  • lanu uliuli
  • lagona le afaina
  • St. John's wort

O nei meaola uma i totonu o le faʻalavelave e le gata ina faʻaititia ai le kulūkose, ae faʻapena foi ona faʻafoeina le faiga o gasegase i le tino. E le gata i lea, o le tuufaatasiga o le laisa masi mai le maʻisuka e afaina ai totoga uma o tagata, ma faateleina ai le puipuiga a le tino. O ia tulaga lelei e maua mai i le aafiaga faapitoa o togafitiga faʻa-tagata i le tino.

Suga-faaitiitia le aafiaga. Faʻafetai i alkaloids ma suauu o loʻo i ai, o le faʻamauaina o fualaau e faʻaleleia ai le lagona lelei o sela i le kulukose ma faʻamautinoa foi lona faʻaaoga vave.

Faʻaleagaina faʻaleaga. O lenei meafaigaluega e fai ai se papupuni i le va o radical free ma sela, ma puipuia ai aʻafiaga leaga ile tino.

Faʻaleleia galuega faʻapitoa. Talu ai o le chamomile o loʻo i ai ni mea e tetee atu ai i aʻafiaga, e lelei le afaina o lenei okeni. E pei ona e iloa, o le maʻisuka e matua faʻaleagaina ai le pancreas, i le aluga o taimi, e le mafai ona faia atoa lana galuega. Ae afai e te alu i le tea, ona faʻaaogaina lea o le pancreas.

Immunomodulatory effect. Ona o le i ai o mucopolysaccharides ma suauu taua, o togafiti a tagata ua faaleleia atili ai le puipuiga a le tino. E taua tele lenei mea mo tagata maʻisuka o loʻo mafatia i taimi uma i le malulu ma faʻamaʻi pipisi.

Faʻaauau le faʻamalosia. E masani ona fesoʻotaʻi ma le faʻamautuina o le lipid metabolism, lea e taʻalo ai se vaega taua i le maʻisuka ituaiga 2. O vaega e fai ai le tea e faʻaitiitia ai le faʻasologa o gaʻo ma, o lea, faʻaitiitia ai le manava o le maʻi ma faʻasaʻo atili pauna.

Ma o le aveesea o le mamafa, o tagata mamaʻi e faʻamalo faʻamalo e pei o le manava, moe, le lava o le mānava, ulu o le ulu, vevela, ma isi.

E tusa lava pe mautinoa e le tagata maʻi e le o iai ni ona faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le tīfe o le monastery mo le maʻisuka e tatau ona amata ona inuina i nai tofo. Ma le mea sili, ao leʻi amataina togafitiga, saili se fesoasoani mai lau fomaʻi o le a fuafua lelei le manaʻomia ona faʻaaoga lenei fualaau faasaina.

Afai o le maʻisuka e le lagonaina ni faʻafitauli matuia ma lagona lagona lelei mai le faʻaaogaina o le lauti monastery, e mafai ona ia faʻaleleia le atinaʻe 3-4 aso talu ona amata le togafitiga.

Ina ia togafitia le maʻisuka, e tatau ona e vaeluaina ia ituaiga o faamalologa faamalo i aso uma, e faigofie ona fai lenei mea, e tatau ona e tausisi i ni fautuaga:

  1. E le fautuaina le vaeluaina o le aoina mai o mea uʻamea po o palasitika, e sili ona lelei le faʻaogaina o meaʻai. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona ufiufi ipu ina ia oʻo atu le okesene, ma e leai ni toxins e faʻasaʻolotoina.
  2. E tatau ona e tipi le lauti i vaega nei: liligi se sipuniti o le aoina 200 ml o le vai kuka ma tuu e faʻaaoga mo le tusa o le 8 minute.
  3. E sili ona lelei le faʻaaogaina o le oloa i le vevela, ae afai e manaʻomia, e mafai ona teuina i le pusaaisa mo aso e tolu.
  4. O togafitiga faʻamaʻi e mafai ona faʻatinoina i le fa 4 aso i le aso. O sea inu e tatau ona faia ile afa itula ao le i faia le taumafataga autu.
  5. O le fua mo se ituaiga o fualaau faasaina e tulaga ese. O le mea lea, e le tatau ona faaopoopo i ai vaega faaopoopo, aemaise lava pe afai e le o iloa e le tagata maʻi o latou fale faamalolo.
  6. O le tapulaa laʻititi o le togafitiga o fualaau faʻasaina e 3 vaiaso. Afai e manaʻo ai, e mafai ona faʻalautele le lauti mo le puipuia e ala i le faʻaaogaina o le ipu e tasi i le aso.

E tatau ona manatuaina o le keke monastic e faʻaaogaina mo le maʻisuka e na o le faateleina o le puipuiga ma faaleleia atili le soifua maloloina o tagata gasegase. E le tatau ona galo ia i tatou togafitiga, togafitiga o insulin, meaʻai talafeagai ma taʻaloga.

E le gata i lea, o mea taua e pei o le matua o le maʻisuka, o le "aafiaga" o le faamaʻi, o le ogaoga o le gasegase o le faamai, ma le lagona o le tino i vaega e aafia ai le lelei o le tea.

Ae mo le teenaina, o le monastery tea e leai lava.

Na o le pau lava le mea o le lagona o tagata taitoatasi i vaega o le aoina o fualaau faasaina. E leʻi i ai ni uiga leaga pe a inu lauti.

E faʻapefea ona faia le tea tiimeti ua uma ona iloa. Ae faʻapefea ona teuina lelei? Faatasi ai ma le teu lelei o soʻo se vailaʻau oona, e tatau ona tausisia nisi o tulafono ina ia i ai se aafiaga lelei i le tino o le maʻi.

O nisi nei o fautuaga ia, pe a fai, o le a maua i le faʻaleleia o fualaau suamalie lona faʻaitiitia o le suka ma le toe faʻaleleia:

  • O le keke monastic e teuina i se nofoaga e le mafai ona susulu i le la.
  • O le nofoaga e teu ai e tatau ona manaia, e le silia le 20 tikeri.
  • Pe a tatalaina le pusa, ona sasaa lea o mea o loʻo i ai i totonu o se fagu vailaʻau poʻo se masima. O luga e tatau ona ufiufi i se tapuni ufiufi. O le mea lea, o le ea ma le susu e le mafai ona ulufale i totonu o le fagu.
  • E le mafai ona e faʻaogaina laupepa palasiti e teu ai togafitiga faʻataʻitaʻi. E mafai ona latou faʻasaʻoina ni toxins eseese, lea o le a na o se mea oona o le a gasegase le tino o le maʻisuka.
  • O se pusa tatala o lauti ua le sili atu i le lua masina. A maeʻa lenei vaitau, o le faʻaaogaina o se mea faigaluega e leʻo fautuaina.

I le iloaina o tulafono faigofie faapena, o le a mafai e le tagata gasegase ona maua le tele o mea aoga aoga o loʻo i ai i le vailaʻau vailaau.

O faʻamatalaga e uiga i tea anufe mai le maʻisuka e le tele o fomaʻi faʻaonapo nei e tele lava le lelei. Latou te maitauina e ui lava o le faʻamaloloina o lenei vavega, o le soifua manuia o tagata gasegase na faʻaleleia atili. O le mea lea, o fomaʻi e faatonuina se totogifuapauina togafitiga e le gata mo ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2, ae faʻapea foi mo pathologies cardiovascular, le faʻaaogaina o gaʻo, ate, pancreas ma le faʻalavelave. E mafai ona faʻaaoga pea lauti tila mo le puipuiga lua mai le maʻisuka.

Ae ui i lea, o iloiloga a fomaʻi e lapatai ai i togafitiga a le tagata lava ia Aʻo leʻi faʻaaogaina le meafaigaluega, e matua fautuaina oe e asiasi atu i se tagata poto faapitoa e togafitia ina ia mafai ona ia iloa pe iai ni faʻafitauli o le maʻi i soʻo se vaega o le aoina o monastery.

O le faʻaaogaina o togafitiga teas e aoga foi mo le puipuia, aemaise lava i tagata ua mamafa tele ma ua i ai le gasegase o le maʻisuka i le maʻisuka.

O suʻesuʻega talu ai nei na faʻamaonia ai le aoga o sea faʻamalosiaga. E 1000 tagata gasegase na maua mai ai se siama o le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2. Latou te masani ona ave lenei lauti mo le 20 aso.O taunuʻuga o le suʻesuʻega e ofoofogia: 85% o tagata auai na faʻaumatia faʻamaʻi ogaoga o le hypoglycemia twice, 40% o tagata mamaʻi na maua i le maʻisuka ituaiga 2 na mafai ona teena le togafitiga insulin. O tagata uma na auai na faʻaleleia lo latou soifua lelei, ma na latou faʻateʻa ese le tulaga o le atuatuvale.

Maʻeu le manatu o tagata gasegase oe na ave le tea tipi mo le maʻisuka, oa latou iloiloga e lelei ma leaga. O nisi oi latou e maitauina le taua tele o le suka, o se faʻaleleia atili o le soifua maloloina, o le fua o le maʻisuka ma le malosi o le malosi. O isi e fai mai o le tagofia o fualaau faasaina e le afaina ai lo latou ola maloloina i soo se auala, ae ui i lea, ma e le afaina.

O lea, o fea e faʻatau ai le tea mo monesa mo le maʻisuka? E mafai ona faʻatau i soʻo se fale talavai e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi pe faʻatonuina i luga o le upega tafaʻilagi a le tagata faʻatau. O le atunuu o loʻo gaosia le vailaau faʻamalositino o Belarus. O le tau o le tīfe monastery e 890 rupe Rusia.

E le gata i lea, e mafai ona e kukaina se meafaigaluega i ou lava lima. Ae mo lenei mea e tatau ona e mautinoa le lelei o togalaau faʻaaogaina.

I le tulaga o le le faapalepale i vaega o le tea, e mafai e le tagata gasegase ona taumafai e filifili se isi tuufaatasiga e tutusa lona aafiaga mo le togafitiga o le ituaiga 2 ma le ituaiga 2 o le maʻisuka. Analogues o se meafaigaluega faapena:

  1. Vitaflor, lea e aofia ai laulaʻau o vao vao, elecampane, lingonberry, blueberry, upega, manoa, wormwood, chicory, marshmallow mago lelei.
  2. Arfazetin - o se oloa o loʻo i ai sulu o le rose, aralia aʻa, maunu, laʻau o le St. John, vine, vine vine, kamomile fugalaau ma le pericarp pi. E mafai ona e ave Arfazetin ma le maʻisuka ituaiga 1 ma le 2.
  3. Nu. 16 "O le suamalie o le suka" e aofia ai togafitiga faafomai e pei o le 'oti, St. John's wort, laulaau, falala, rosehip, chokeberry, offetail, aʻa, o le stevia ma le pi.
  4. O isi - lauti tila e faʻavae i luga o le galega officinalis (goatberry), o le stevia e fai ma mea faʻapipiʻi ma vine.

O togafitiga taʻitoʻatasi o teas ei ai lana lava fua mo le kukaina. Aʻo leʻi faʻaaogaina, e fautuaina e faʻatalanoa lau fomaʻi.

Faatasi ai ma se manaʻoga sili, e mafai e le tagata gasegase ona aoina faʻapitoa ituaiga o vailaʻau talafeagai ma fai ai le lauti monastery. O le mea lea, e mafai ona e teuina se tupe ma ia mautinoa le lelei o lenei fofo.

E i ai nai tulafono faigofie e mafai ona fesoasoani ia te oe e faʻapipiʻi laau ina ia latou maua ai se aafiaga lelei i se maʻi suka.

Muamua, o le tele o afu e tutusa lelei le tasi ma le isi. O le mea lea, e tatau ona e aoina na o na mea e iloa lelei e le tagata maʻi. Afai ei ai ni ona masalosaloga, e sili atu le pasi i lenei mea totō.

O le tulafono lona lua o lenei mea: e tatau ona e mautinoa o laau totō e ola i nofoaga e mama le lelei. Afai ei ai auala, nofoaafi poʻo fale gaosi oloa gaosi lata ane, ona maualuga ai lea o gaogao o le ai ai le tele o toxins ma radionuclides.

A uma ona aoina uma ia laau talafeagai, e tatau ona mamago lelei. O le faia o lenei mea, ua tuʻuina i se nofoaga e mafai ona avanoa e susulu ai le la, aʻo le susu e tatau ona aloese.

A uma ona faia le lauti, e tatau ona muamua faia i ni vaega laiti e iloa ai pe talafeagai pe leai foi. Afai e tutupu ni mea le lelei, e sili ona lelei le taofi le ave.

O le isi itu taua: afai o le tagata gasegase e filifili e faʻatau se ituaiga o phytosborder i le maketi, e sili atu le le faia lenei mea. Na te le iloa po o fea na aoina ai laau, ma le auala na gaosia ai. O le lelei o togafitiga faʻafaʻasolopito i lenei mataupu ua fesiligia. E faʻaaogaina foi lenei mea i le aoina o mea tau falemaʻi: pe a filifilia, e tatau ona e gauai atu i le aso e muta ai ma faʻamaumauga pe o vaega o se vaega o le tuufaatasiga o le faʻaleleia o le siosiomaga.

O vailaʻau faʻaleaganuʻu, o le mea moni, e fesoasoani foi e taulimaina le tele o maʻi. Ae e avea o se togafitiga faaopoopo. O le maʻi suka o se maʻi faʻapitoa, o le mea lea o le tulaga e tatau ona teuina i lima o se tasi. O le collection o le maʻisuka o Monastyrsky o loʻo i ai le tele o togafitiga e fesoasoani e pulea le glycemia ma faʻaaoga faʻamaoniga o se "maʻi mama". O le mea lea, o le toʻatele o tagata e pei o lenei vailaʻau, e oʻo lava i fomaʻi e fautuaina lona faʻaoga

O le vitio o loʻo i lenei tusiga o loʻo talanoa e uiga i le tuufaatasiga ma mea aoga o le tīfe anufe mai le maʻisuka.

O le vailaʻau faʻapitoa o le tea mo le maʻisuka, toe iloilo

O le ti o le maʻisuka monastic e maua mai i fualaau faʻamaʻi. O le inu e faʻaleleia ai galuega faʻapitoa, faʻamalosia le gaosia o le inisalini masani. O le keke monastic e fesoasoani e faaitiitia le mamafa o le tino.

Ae ui i lea, ao leʻi faʻaaogaina le Monastic Tea, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi mo le vaʻaia o le inu i vaega o le vaiinu.

E tele fomaʻi e popole e uiga i mea nei: o le numera o tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka ua faʻapupula i tausaga uma.

E masani ona le gauai tagata maʻi i faailoga muamua o se maʻi: vaivaiga lautele, paʻu o le paʻu, faʻavavevave o le mamafa o le tino. Ae o le tuai i le togafitiga o le maʻisuka e le tatau ona avea. O le tagata maʻi e manaʻomia ona inuina vailaʻau ma vailaau faʻalaʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, o le monastery tea, lautele lauiloa i tagata.

A leai, e mafai e se tagata ona aʻafia i faʻafitauli nei:

  1. Faʻafitauli leaga
  2. Faʻaitiitia le mafai
  3. Faʻatauga o fatu
  4. Faʻailoga o le faʻaogaina o le tino,
  5. Faʻafitauli faʻapitoa.

O le tea monastic mo le maʻisuka e faʻaitiitia ai le ogaoga o faʻamaoniga o le maʻi, e le o se vaisu.

Monastery Tea mo le maʻisuka e aofia ai lanu lanu moana. O loʻo aofia ai meaʻai e faʻaleleia ai le soifua manuia o se tagata o loʻo maua i le maʻisuka. O lau lanu lanu e aoga tele i le faʻaaliga.

O le laau e fesoasoani i le faʻaitiitia o le suka toto, faʻavaveina le faagasologa o le faʻamalosi o manua i luga o le paʻu, masani ona tupu mai i le maʻisuka. O laulaau laulaau ua faateleina ai le tetee o le tino i maʻi eseese.

I totonu o le Monastic Tea mo le maʻisuka o loʻo aofia ai foi aʻa aʻa. Ua ofoina atu i ai mea matagofie. Dandelion e faʻasaʻo faʻafitauli i le faʻalavelave popole. O le aʻa o le laau e faʻaitiitia ai le ono mafai ona atherosclerosis, lea e masani ona atiina ae i le faateleina o le kulukose toto.

O le keke monastic mai le maʻisuka e aofia ai isi vaega:

  • Eleutherococcus. E faʻaitiitia ai aʻafiaga leaga o le maʻisuka. O le aʻa o le laau e mauoa i meaʻai e faʻateleina ai le gaioiga faaletino o le maʻi. Eleutherococcus e fesoasoani e toe faʻaleleia le faʻaaliga, faʻateleina le faʻaoga, faʻamaonia le faʻaogaina o le tino.
  • Bean Pods. Latou te fesoasoani lelei i le amataga o le maʻisuka, faʻaleleia le pancreas.
  • Maota o Fale. O lenei laufanua faʻapitoa e aofia ai vailaʻau oona, glycosides, tannins, faʻamaʻi faʻamaʻi ma alkaloids. E fesoasoani le goatskin e aveese le cholesterol mai le tino, e faʻamalosia ai muso mumu, faaleleia le tulaga o vaʻa toto.

Tulafono mo le faʻaaogaina o le lauti mimita i le i ai o le maʻisuka i se tagata maʻi

Mo faʻamatalaga puipuia, e tatau ona e suʻeina le 5 ml o le moneti tea i le aso. E tatau ona inu i le afa itula ao le i faia taumafataga. I le faagasologa o togafitiga, e le fautuaina e ave isi togafitiga togafitiga.

E inu le vai i le taeao, o le fofo e tatau ona onā i sina sipuni i le aso atoa. O le vailaʻau aupito sili ona lelei o le monastery tea mo le maʻisuka e tusa ma le 600-800 ml.

O le totogi o le monastery sauniuni mo le maʻisuka e faʻapenei:

  1. E tatau ona sasaa le 5 kalama o le meaola 0.2 lita o vai inu,
  2. Ona afifi lea o le tapot i se solo solo,
  3. E tatau ona faʻaogaina le fofo mo le itiiti ifo i le 60 minute,
  4. O le lauti o le monastery e mafai ona teuina i totonu o le pusaaisa, e le silia le 48 itula. Aʻo leʻi faʻaogaina, e fautuaina e faʻaitiitia le vai inu ma sina vai inu vevela.

O le keke monastic mai le maʻisuka e tatau ona teuina saʻo, a le o lea o mea aoga o vailaʻau faʻamaʻi ua leiloloa:

  • O le vevela i totonu o le potu e le tatau ona sili atu i le 20 tikeri,
  • E tatau ona teuina le vailaau faʻasaina i totonu o se potu e puipuia mai le faʻavaveina o le susulu o le la,
  • Tatala lauti tipeti e tatau ona sasaa i totonu o se tamai fagu ma se tapuni ua maeʻa faʻamaufaʻailogaina. E le fautuaina e faʻaaoga se polyethylene bag mo le teuina o fualaau faʻatau.

O le soifuaga ola o tea manogi mai le maʻisuka e tusa ma le 60 aso.

E mafai ona e faia se vai inu maloloina mai laau na aoina e ou lava lima.

O mea nei o loʻo i ai i le tuufaatasiga o le keke a Monastic:

  • 100 kalama o sipuni o le rose,
  • 10 kalama o elecampane aʻa,
  • 10 kalama o oregano,
  • 5 kalama o aʻafiaga lelei o aʻa,
  • 10 kalama o le hypericum.

Muamua, o laʻau o le rosa ma le eleele elecampane maeʻa ua tuʻuina i totonu o le apa. O le faʻafefiloi e sasaa i le 3 lita o le vai ma kuka i luga o le vevela vevela mo le lua itula. A maeʻa lena, oregano, St. John's wort, aʻa o le rosehip ua faaopoopo i le oloa. A uma le lima minute, ona tape lea o le vai, 10 ml o le uliuli uliuli e leai ni mea e faaopoopoina i ai.

O le oloa e maua ai e tatau ona faʻaaoga mo le itiiti ifo i le 60 minute. E fautuaina e te le inu i le sili atu nai lo le 500 ml o monastery e fai i le fale i le aso. O le vai inu e mafai ona fafagu faʻafia, ae le sili atu ile lua taimi.

O le keke monastic mai le maʻisuka e faʻasaina le inu ma le faʻaaloalo i ona vaega. O nisi tagata latou te aoina mea e gaosia e fai ai se vai inu maloloina na oi latou lava.

E le fautuaina e sili atu i le fua fautuaina o vailaʻau faʻamaʻi:

  1. O le Rosehip e fesoasoani i le faateleina o le malosi o le sua suamalie. E le o fautuaina mo tagata o loʻo mafatia i faʻamaʻi masani o gaʻo oona ma o latou gaʻo.
  2. Faatasi ai ma le faʻaʻumiʻumi o le faʻaaogaina o le lauti monastery, lea e aofia ai le St. John's wort, o le fiaʻai e iloagofie ai, e tupu ai le maʻi.
  3. O Oregano e mafai ona mafua ai le feusuaʻiga i feusuaiga malolosi. E le tatau ona faia e tagata e iai faʻamaʻi masani o le manava po o le fatu.

O le keke monastic, o loʻo faʻaaogaina mo le maʻisuka ituaiga 2, e seasea tupu ona mafua ai aʻafiaga. O nisi tagata gasegase e afaina i le paʻu.

E mafai ona faʻatonuina togafitiga anamua i luga o le upega tafaʻilagi a le gaosi oloa. O le talosaga tutusa e tatau ona taʻu mai le igoa ma le numera telefoni faafesootai. Mulimuli ane, na faʻafesoʻotaʻi e le tagata faʻatautaia le tagata e mafai ona faʻatau.

E mafai ona fesiligia o ia e uiga i tulafono mo le faʻaaogaina o le fofo. Tupe totogi mo oloa ua faia pe a uma ona mauaina. O le tau faʻatatau o le tasi pusa o Monastic Tea e tusa ma le 990 rupu.

Ina ia faʻaleleia le lelei o togafitiga o le maʻisuka ma le Monastic Tea, e tatau ona e mataʻituina le maualuga o le suka i le toto. E fautuaina le tagata maʻi e faʻaalu le tele o le taimi i le ea fou, e faia ai togafitiga faʻafomaʻi. O gaioiga faaletino e faʻaleleia le toto i totonu o le tino, fesoasoani e faʻaititia le mamafa.

I le faaopoopo atu, e tatau i le tagata maʻi ona aloese mai le le fiafia. I lalo o le atuatuvalega, o loʻo i ai le faateleina o le kulukose i totonu o le tino.

O le a le mea o loʻo aofia i le tea mo le maʻisuka: faʻamaoniga ma le faʻailoga

I le tau faasaga i le maʻisuka, faʻaopopo atu i vailaʻau, toga o le vao ma mea faʻaleagaina, o le tasi o ia mea e taua o le faapotopotoina o monastery. O a vaega e aofia ai le tuufaatasiga o le tea mai le maʻisuka: o le tuufaatasiga, o meatotino autu o le vailaau faasaina e mafai ona maua i le tusiga.

Talosaga mo togafitiga i le tau faasaga i le faamaʻi

O le maʻi suka o se faʻamaʻi faʻasese. E i ai sona aafiaga le lelei i le tele o faagasologa i totonu o le tino o le tagata, i luga o le galuega o totoga i totonu, o le mea moni na latou faia muamua nai lo le taimi.

O le pili mo monesa mo le maʻisuka e masani lava, o le fofo fou mo le tau faasaga i le faamai o le tele o iloiloga lelei. O le mea taua o le filifili lea o le auala sao o togafitiga ae le solia le fautuaga a le fomaʻi.

O faʻasologa o le tino o le endocrin e aunoa ma se togafitiga talafeagai e taʻitaʻiina ai iʻuga ogaoga. O le pancreas e maua ai le itiiti ifo o le homone, o le maʻi e tele aʻafiaga leaga ma o le tau faasaga i le maʻisuka e faigata tele.

Faʻatasi ai ma togafitiga lē lelei, o faʻataʻitaʻiga e lamatia ai le soifua o le tagata maʻi. Talu ai ona o le lauti faanatura e faʻaaogaina mo soʻo se ituaiga o le faʻamaʻi ma i le amataga o le faʻamaʻi.

O le vaifofo mo le faamaʻi e maua mai e tusa ai ma le fua anamua a le au monike. Mo le tele o tausaga i le laina, ua saunia ai ni susu faamalolo e faʻamalosia ai le puipuiga o le tino, ina ia faʻateʻa ese faʻamaʻi eseese.

I aso nei, o nei suʻega e toe manaʻomia, ae o le aʻafiaga o togafitiga e faatoa tupu pe a fai o le faʻafelagolagomaʻi i le faafitauli. O le oloa ua faʻataʻitaʻiina, o loʻo i ai se tusi faamaonia ma ua fautuaina mo le faʻaaogaina e soo se tasi e iai sona togafitiga o le endocrine o le fesuiaiga o le matuia.

Puipuiga ma togafitiga o le faʻamaʻi ma le lauti e tatau ona faʻatinoina pe afai:

  • e lua ituaiga o le maʻisuka,
  • o le pancreas ua malepe
  • o loʻo i ai le mea e iloagofie (40% o le mamafa o tagata peʻa a uma le 40 o le maualuga o le suka o le toto)
  • ei ai aiga o le aiga o loʻo maua i le maʻisuka,
  • o se tagata e masani ona mafatia i siama viral,
  • O suega faigata e suʻeina e le aunoa.

O vailaʻau mo tagata mamai o loʻo aofia ai laau totoa e paleni lelei i la latou tuufaatasiga ma le faʻalauiloaina. O vao vao e seleseleina i lalo o tulaga o le mamā o le siʻosiʻomaga, faʻamamaina ma le faaeteete ma tuʻufaʻatasia i se vaega tele.

E leai se faʻamaumauga saʻo i le pasene, ae o elemene autu e aʻafia ai le faʻaitiitia o le kulukose o le toto ma faʻaaogaina ai se tulafono faatonutonu i luga o metabolic processes. Latou te lagolagoina foi le puipuiga o le tino ma puipuia ai le tele o faiga le lelei.

O le tuufaatasiga o loʻo aofia ai elemene taua e fesoasoani e faʻaleleia ai le soifua manuia lautele, maua ai se aoga aoga i le iloa ata. O kulupu o loʻo maua i laumei ma lafoaʻi lelei le afaina o le kulūkose, faʻaitiitia ai.

I le faʻaopoopoga, o le galuega pancreatic o loʻo faʻamausali. I le masani ai, o le maʻi suka e maua i le maʻisuka e sili atu ona vave faʻamalolo, o le tino taua o le tino ma le malosi e tau ai faʻamaʻi faʻatele.

O le laau e faʻaaogaina e togafitia ai maʻi faʻasolosolo masani, maʻi paʻu, ma le faʻaleagaina o le tino. E aʻafia ai foʻi le manava ma le maskloskeletal system. Mo se vaiinu, faʻaaogaina le aʻa o le laumela o se elemene.

Faʻaaoga Faʻaaoga mo maʻi

O le laau, lea e faʻaitiitia ai le malosi o le suka, faʻamamaina le toto o toxins, o se fesoasoani lelei i le togafitiga o le atherosclerosis. Faʻavave vave ona faʻasolosolo le mamafa, e taua mo le maʻisuka ma le maualuga o le maualuga.

Le faʻaaogaina o le telefoni i vailaʻau

I totonu o tagata faʻapitoa, e masani ona faʻaaogaina aʻa aʻa. E fesoasoani le laau i le faʻamautuina o le gasegase o le gasegase o le gasegase, galue i luga o le tino o le tino, vaevaeina, ma fesoasoani ai e faʻaitiitia le mamafa.

Burdock e puipuia ai se suiga tele ma le faateleina o le kulukose. O le laau o se togafitiga sili ona lelei mo le faʻamaʻi.

O loʻo i ai i aʻa o le Burdock le:

O le vaega taua o le inulin o le natura moni. E maua ai se taimi lelei, aua o le tele o tagata fai meaʻai e filifilia meaai mo le maʻisuka faia aʻa e avea ma meaʻai faaopoopo. Inulin e mafai ona lagolago i le pancreas, ma fesoasoani foi e talepeina gaʻo.

Faʻapipiʻi le kulukose i totonu o le siama, faʻaleleia le gaioiga o le ate ma le pancreas.O teuteuga ma le mutia e faamalosia ai le tino, faasaoloto mai mea leaga. I le avea ai o se vaega o le tīfe o le monastery, o St. John's wort ua i ai se lagona toafilemu i luga o le tino.

O le faʻaaogaina masani o le oloa e faʻamalolo ai le tagata maʻi mai le fefe, popole mo lona soifua maloloina, miti ma le soifua maloloina lelei.

Laʻau mo le faʻamautuina o le suka

O se panacea lenei mo le tele o maʻi. E faʻamautu lelei e le laau le kulūkose i totonu o le toto, fesoasoani e faʻaleleia le tulaga o le fatu ma isi totoga i totonu. Chamomile e masani ona faʻaaoga i le togafitiga o le maʻi.

O loʻo i ai sona aʻafiaga malosi, faʻamalosia ai le puipuiga o le tino ma maua ai se faʻamalologa i le tino atoa. O laʻau Rosehip ua maua i le vaitamini C ma le tele o elemene aoga.

E faʻasaina le toto maualuga, aveese le glucose maualuga i totonu o le toto, ma o lea e masani ona faʻaaogaina mo le maʻisuka. O le vao o se mea oona ma e tatau ona saunia lelei. O se vaega saogalemu o le 'oti e faaopoopo i le lauti o le monastery.

Laʻau faʻamalo mo le faʻaitiitia o le kulukose toto

O le a fesoasoani i le faamamaina o le afaina, aveese le siama ma faaleleia le aafiaga o isi laau uma. Faatasi ai ma isi vaega o le kovana monastery, o le ulu uliuli e lelei lona aafiaga ma e le afaina ai aʻafiaga. E fautuaina foi le falala mo tagata mamaʻi i le tulaga o le maʻisuka.

Faatasi ai ma lisi ua lisiina, o le tuufaatasiga o le tea mai le maʻisuka e mafai ona aofia ai isi laau toto:

Vailaʻau faʻasoifua maloloina

Faʻaaogaina o mea totino o le atisikoke a Ierusalema

O se vaega tāua i le faʻamaʻi

Laʻau togafitiga mo maʻi

Fesoasoani o le Maʻisuka

Faaaogaina o vine e faʻaitiitia ai le suka

Vaega faʻapitoa i le aoina o monastery

Mai le lisi o laau, e mafai ona iloa ai ua filifili laau e toe faʻafoʻi ma lagolagoina le ola maloloina o le maʻisuka.

I aso nei, o le gaʻo faasaga i le maʻisuka o se meafaigaluega lelei lea e faʻaumatia ai le maʻi. Ua faʻamaonia lona aoga i luga o suʻesuʻega ma suʻesuʻega a tagata gasegase sa auai i le togafitiga faʻapitoa. Mo le lelei sili, e manaʻomia pea ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi ma ave le fualaau faʻataʻitaʻi pe a maeʻa suʻesuʻega maeʻa.

O le soifua manuia o matāʻupu uma na faʻaumatia se vai inu suamalie na faʻaleleia. E sili atu ma le 42% o tagata gasegase ua matua aveesea uma le maʻisuka, e 87% na maua ai osofaiga o le hypoglycemia. E leai ni mea leaga na tutupu na matauina ina ua maeʻa le pulega.

I le taimi o le lauti, o le ituaiga 1 ma le maʻisuka ituaiga 2 e aʻafia ai se numera faapitoa o siama e mafai ona toe faʻaleleia ma e nafa mo le gaioiga a le tino. O le taimi lava e amata ai ona faʻaaogaina elemene aoga o togafitiga o vailaau, o le faʻamalologa, e faʻaleleia le soifua maloloina o le tagata maʻi.

I le amanaia o le tuufaatasiga ma mea na tuuina atu o elemene aoga o le aoina o laau, ia iloagofie vaega nei o le monastery collection mai le faamai:

  1. O elemene galue e taʻitaʻia ai le malosi ma le malosi o vaʻa toto, faʻamaonia le manaʻoga.
  2. Tannins e faʻamalosia le polokalama fatu cardiovascular.
  3. Polysaccharides saʻo kulūkose i totonu o le toto, faaleleia le mafaufau ma manatua.
  4. Amino acids normalize metabolic processes, o le gaioiga o gaioiga uma.
  5. O suauu taua e faʻaaogaina ai le puipuiga a le tino, ma maua ai se faʻamalosia o le tino.

O le oloa e aʻafia ai le lua o le inisalini ma le tele o mamanu o totoga o loʻo i totonu, faʻapea foi ma le faʻasaʻoina o le metabolism.

O loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga faʻatuputupulaia:

  1. Faʻaitiitia faʻaitiitia i le suka o le toto.
  2. Aumai o le gaʻo gaʻo i le mea masani.
  3. Faateleina puipuiga.
  4. Le faʻamalosiina o le galuega faalilolilo o le pancreas, e fesoasoani i lona toe faʻaleleia.
  5. Puipuiga o isi atinaʻe o le maʻisuka ma ona faʻafitauli.
  6. Fesoasoani e faʻaitiitia le mamafa, faʻaitiitia le manaʻo, faʻaleleia le lelei o taumafa maualalo-kalori.

Taua! E le tatau ona mafaufau pe a uma ona inu le ipu e tasi o se vai inu faamalolo, o le a vave ona pasia le faamaʻi. Mo le tele o tagata gasegase, o le 3 vaiaso vaiaso e lava e toe faʻaleleia ma faʻaumatia ai le faamaʻi. I faʻafitauli ogaoga o le maʻisuka, e tatau ona toe faia pea le togafitiga o laʻau monastic.

I aso nei, o fomaʻi e fautuaina le inu o le la, sui mea inu masani - lanu uli, lanu meamata, compotes, meainu suamalie. O le aoina o loʻo faʻaalia mo le maʻisuka ituaiga 1 i le 2. O le mea moni, o le teuteuga e le o se panacea mo le faʻamaʻi, aʻo fesoasoani atoatoa i togafitiga faʻapitoa o le faʻamaʻi, faʻatasi ai ma le togafitiga autu o fualaau faasaina.

Gaʻo suka

I le faaopoopo atu i le faʻaaogaina i togafitiga o le endocrin system, e mafai ona onā le lauti e tagata e pulea lo latou mamafa ma aveesea le mamafa. Ona o le aoga o meatotino o laau, o le faagasologa o le gau o le mamafa ona o le taumafa ma le aoaoina o le tino ua faaleleia, ma e le mafatia le tino mai le faaitiitia o le puipuiga.

O vaega o le aoina o fualaau oona e masani lava ona faʻafefe lelei, ma e mafai e tamaiti ona inu. O faʻamaʻiloga matuia e fesoʻotaʻi ma faiga faʻapitoa pe faʻalologo e le o iai. Afai e tatau ai, o le vailaʻau e faatagaina e ave e fafine maʻitaga.

Taua! Na o le pau le mea e le lelei ai, o se tagata e faʻafefe i mea inu, o lea ao leʻi aveina, e tatau ona e mautinoa ua leai.

Mo le tele o taunuʻuga, e tatau ona e faʻatupulaʻia malie le oloa ma ave i le taimi lava e tasi i togafitiga fualaau.

  1. I le avea ai o se mea faʻapipiʻi, latou te inu 1 lepp. 3 taimi i le aso mo le afa itula ao leʻi 'ai.
  2. A uma ona gaosia le susu i le taimi muamua, latou te le lafoina le lauti. E tatau ona liligi i le vai vevela seia oʻo ina maua e le broth le paolo o loʻo manaʻomia. O le i ai o le lanu i le lauti o loʻo faʻaalia ai le anotusi o elemene taua i totonu.
  3. Aua le faʻaaogaina isi laau i le taimi o le inu.
  4. E le mafai ona faʻatumu meafaitino e sili atu nai lo le mea o loʻo faʻamoemoeina ina ia mafai ai ona vave maua mai le faʻamaʻi.
  5. Faʻaaoga e le aunoa, a leai o le a le mafai ona e mauaina le mea e manaʻomia.
  6. Faʻafei i le taeao ma inu i sina vaega i le aso atoa.
  7. E tatau ona e inu 3-4 ipu i le aso.
  8. Fautuaina le aoina o le taimi - ia le itiiti ifo ma le 1 masina.

O taunuʻuga mai le faʻaaogaina o le oloa i le tulaga o gasegase o le a matauina pe a uma 2-3 aso, pe a siaki le aofaiga ole glucose. O le vailaʻau e faʻapitoa i totonu o le toto, o le a leai ni suiga faʻafuaseʻi.

O le sauniuniga o se togafitiga faafomaʻi e le ese mai le masani o le tipiina o le lauti uliuli ma fasi fua. E ui o loo i ai pea ni nuances. E fautuaina e kuka vave aʻo leʻi faʻaaoga, aʻo suʻesuʻe i faatonuga.

Faia o Laulaʻau mo le suka suka

  1. O le tea e fausiaina i totonu o se fale i aso taitasi. O le a ave se sipuniti o le aoina mo le 200 ml o le vai kuka.
  2. Faʻapipiʻi le ulo i totonu o se solo ma faʻamalosi mo le itiiti ifo ile itula.
  3. Faʻaaogā na o meaʻai lelei e saunia ai le inu.
  4. Leai se mea e tapunia ai le tapuni o le ulo, o le a puipuia ai le okesene mai le ulu atu i le pulumu ua faamaonia.
  5. O le susu susu e mafai ona teuina i le pusaaisa mo le silia ma le 2 aso. A o lei aveina, e tatau ona e faʻafefe le lauti i le vai vevela.
  6. Mo le lelei o le kukaina, fufulu le fagu i vai inu.

O le pili mo monesa mo le maʻisuka e le o se togafitiga faafomaʻi mo le maʻi. O se oloa faʻaonapo nei e galue e avea o se fesoasoani lelei, lelei galue faʻatasi ma vailaau saʻo, meaʻai ma faʻamalositino.


  1. Brusenskaya I.V. (faʻapipiʻiina) E uiga i le maʻisuka. Rostov-on-Don, Moscow, Phoenix Publishing House, ACT, 1999, 320 itulau, 10,000 kopi

  2. Okorokov A.N. Togafitiga o faamai o totoga i totonu. Volume 2. Togafitiga o faʻamaʻi rūmati. Togafitiga o faamai pipisi. Togafitiga o faʻamaʻi fatugao, Fomaʻi - M., 2015. - 608 c.

  3. Kolyadich, Maria Faʻafitauli faʻafitauli o se tagata vaʻai i faʻafitauli o le maʻisuka / Maria Kolyadich. - M .: LAP Lambert Academic Publishing, 2011 .-- 168 itu.
  4. Hanas R. Inisalini e faalagolago i le maʻisuka i Tamaiti, Tupulaga Talavou ma Tagata Matutua. E faʻapefea ona avea oe ma se tagata atamai i lou maʻisuka, 1998, 268 p. (Ragnar Khanas) O le maʻisuka e faalagolago i le insulin i le taimi o le tamaitiiti, talavou ma le matua. Auala e avea ai ma tagata atamai i lou maʻisuka e le faaliliuina i le gagana Rusia).
  5. Gurvich Mikhail Diabetes ua maeʻa. Falemaʻi ile soifua maloloina, Eksmo -, 2012. - 384 c.

Sei ou faailoa atu au lava ia. O loʻu igoa o Elena. Sa ou galue o se endocrinologist mo le silia ma le 10 tausaga. Ou te talitonu o aʻu nei o se tagata tomai faapitoa i laʻu matata ma ou te manao e fesoasoani i tagata asiasi uma i luga o le saite e foia ai galuega faigata ae le o galuega. O mea uma mo le 'upega tafaʻilagi e aoina ma faʻapipiʻiina ma le faʻaeteete ina ia faʻamatala atu ai le tele o faʻamatalaga talafeagai. Aʻo leʻi faʻaaogaina mea o loʻo faʻamatalaina i luga o le upega tafaʻilagi, o faʻasalalauga faʻatagaina ma tagata tomai faapitoa e manaʻomia i taimi uma.

Talafaasolopito o le lauti monastery

O le keke monastic na amataina lona talafaasolopito i le 16 seneturi i le Monastery Solovetsky. I na aso, e masani lava ona liliu atu tagata i maʻi eseese i le patele o le monastery. Na aoina e le au monoma ia laau afu, mago, faia sauniuniga faamalolo. Sa tatau ona ou suia i taimi uma ia vaega, faaopoopo ma sui mea aoga ina ia mafai ai ona maua le maualuga o le togafiti. Na faia foi ni mea tulagaese tulaga ese na teuina i le tele o augatupulaga ina ia mafai ai ona matou lagonaina le faamaloloina o mea totino o laau totő io matou luga. O le mea moni, o le fua mo le ti ua suia i le tele o taimi i le tele o seneturi, ae o lona tau e le o laʻititi.

O le tuufaatasiga o le lauti monastery

Tusa 1 ma le ituaiga 2 maʻisuka e taatele. I le tele o tulaga, o vailaau faatonuina ua iai aʻafiaga. E le mafai e tagata gasegase ona talia nisi o nei mea ona o le le faʻalogo. O fualaau oona i totonu o le monastery tea tea ua filifilia lelei ma agavaʻa e mafai ai e tagata ei ai ituaiga o suka suka ona faia e aunoa ma le popole i ni mea le lelei. O laʻau o loʻo i lalo o loʻo i totonu o le tea mo le maʻisuka:

  • Vaʻalele.
  • Taleni.
  • Rose hips.
  • Laʻau lanu ma vine.
  • Burdock.
  • St. John's wort.
  • Chamomile fugalaau.

O nisi taimi e faaopoopo ai isi vailaau faʻamaʻi, e manaʻomia e faʻaleleia ai le aʻafiaga, puipuia isi faʻamaʻi o loʻo i ai i le tagata maʻi se talafaasolopito o. O le a le aafiaga o nei laau uma i luga o le tino?

E faʻamautu e Horsetail ma faʻaitiitia le maualuga o suka, faamama le toto o toxins, ma fesoasoani e togafitia le atherosclerosis.

O le aʻa o le laʻau e foia ai faafitauli ma le tino o le tino, maʻi paʻu, ma fesoasoani e puipuia le atherosclerosis.

Blueberries o loʻo i ai i la latou tuufaatasiga le tele o mea aoga aoga lea e afaina ai le tulaga lautele o le tino, faʻaaliga. Laʻau ma vine e faʻaititia ai le maualuga o le suka, faʻaleleia le faʻamaloloina o maʻi o le maʻisuka, faʻamautuina le paʻu, faʻaleleia le leo o le tino, ma faʻamalosia le faʻaogaina o le tino.

O le Burdock e galue i luga o mea faʻapitoa, faʻamautuina le metabolism o le carbohydrate, ma faʻaitiitia ai meaʻai i le suka. O le maʻisuka tele lenei. O vao masani e aofia ai le tele o tannins, o suauu taua, ma palatini. O le faʻaaogaina sili o aʻa o le paʻu o le inisalini masani lea, e tuʻuina atu ai ia te ia se tala lelei. O le mea lea, o aʻa o le paʻu o se vaega o faʻataʻitaʻiga uma o togafitiga faʻaleaganuʻu mo tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka.

O Chamomile ua leva ona mafaufauina o se panacea mo le tele o faamai. O se mea ofoofogia na maua na faia talu ai nei e saienitisi mai Amerika. O rata potu suesue e maua i le maʻisuka na tuʻuina atu i ai le chamomile broth mo vaiaso e lua. O taunuʻuga na faʻaalia ai le maualuga o le kulukose o le toto i totonu o manu. O lona uiga o le siama e le gata ina faʻaleleia le gaioiga o totoga o le loto, fatu, ae faʻamautuina foi le maualuga o le suka.

St. John's wort faaleleia le galuega o le ate, faʻamautu ai maualuga o suka, foia faafitauli i le pancreas. O le teuteuga o le wort St. John ua faʻamamaina ai le tino o toxins, o loʻo i ai sona malosi faʻamalosia.

Faʻaaogaina o meaʻai o le moneti tea

O le keke monastic mai le maʻisuka ei ai sona aafiaga lelei i le tino:

  • Toe faʻafoʻisia le gafatia o le tino o le tino e gauai ai le inisalini.
  • Faʻaputu le pancreas.
  • Faʻalelei le metabolism, toe faʻafoʻi le metabolism o le carbohydrate.
  • Faʻaleleia tulaga maualuga o suka.
  • Faʻaleleia le paʻu o le mamafa.
  • E taofia le atinaʻeina o faʻafitauli.

E faʻapefea ona ave le lauti mimita

Aʻo leʻi amataina le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona faʻatalanoa lau fomaʻi E tatau ona manatuaina o le fua mo le tii e faatatau i vailaau faʻaleaganuʻu, e le o se meafaigaluega faʻapitoa lea e faʻaumatia vave ai faʻamaʻi. O le vasega o le inu o le lauti e le itiiti ifo ile masina. I le togafitiga faigata, o le lauti mai le maʻisuka o le a sili atu ona aoga.

Muamua togafitiga e masani ona tolu vaiaso. O le taunuuga e mafai ona vaaia i ni nai aso, o le toto maualuga o le suka o le a faʻamautu. E manaʻomia le mataʻituina e le aunoa. Faʻafiafia i le taunuuga, aua e te taofia le inu o le suka. O le fua masani o aso taitasi e 3-4 kapu.

E sili atu le faia o le lauti i le taeao, i le ao e inu i ni ipu laiti. Pe a ave le tipi mastic, e aoga le tuʻuina atu o le faʻaaogaina o isi togafitiga faafomaʻi. Mo le puipuia, inu leuti 1 teaspoon tolu taimi ao leʻi oʻo i meaai autu. O le paluga o le maʻisuka e mafai ona toe fausiaina faifai pea, o le vai inu maloloina, ao le lanu e lanu.

E faʻapefea ona faia se lauti mimita

O le sipuni o le faʻaputuina o le phyto o loʻo sasaa atu i totonu o se taʻafia vevela. E tatau ona avea ma sela, e aunoa ma ni elemene uʻamea. E sasaa le vao i le 200 ml o vai kuka. E liu le ulo i se solo, tuʻu i le tasi le itula. E manaʻomia lou teuina o le fua o le fuga i totonu o le pusaaisa, faʻaopopo sina vai vevela ma inu inu mafanafana aʻo leʻi faʻaaoga.

E faʻapefea ona teuina le lauti o monastery

O le laisa o le maʻisuka monastic e tatau ona teu i se mea pogisa, ese mai le la. O le vevela o le ea i le nofoaga e teu ai e le tatau ona sili atu nai lo le 20 tikeri. A uma ona tatala se pusa lauti, e tatau ona liligi le mutia i totonu o se fagu tioata, lea e tatau ona tapunia ina ia le maua i totonu le ea ma le susu. E mafai ona e teuina lenei vao i totonu o se mea faʻapitoa e faia i le laula po o le kalama. O se pusa paʻu mo le teuina o lauti e le fetaui. Open tea e tatau ona faʻaaoga i totonu o le lua masina.

Tomai Faapitoa o Tea

Ua matauina e le au atamamai i aso nei o le tea o le monastery e aoga e le gata mo togafitiga ma le puipuia o le maʻisuka, ae ia faaleleia foi le gaioiga o le fatu, ate, le mautonu o le tino, fatugaʻo, pancreas.

O suʻesuʻega na faʻaalia ai o le lauti e fesoasoani i le faʻaleleia o le malosi, faʻaleleia le tulaga o le mafaufau. O le suʻesuʻega e aofia ai le 1,000 tagata na iai le faʻamaʻi. Na latou aveina le pili mo le monastery mo le 20 aso. I le 85% o tagata gasegase, ua faʻaititia le afa i le hypoglycemia. O isi na mafai ona teena le inisalini.

E tatau ona manatua e naʻo se fomaʻi e mafai ona iloa pe mafai ona ave le tiuti mimiti i se tulaga patino o le maʻisuka. E le gata i lea, o le a mafai e se fomaʻi ona aveese nisi elemene mai le lauti, afai o loʻo e faʻamaʻiina, faaopoopo i ai seisi. O le tele lava o le saʻo, naʻo le fomaʻi e mafai ona filifilia se metotia.

Tuua Lau Faamatalaga