Glycvidon: faamatalaga, faatonuga, tau

E faʻaolaina ai peta beta o tamaʻi pancreatic, faʻateleina le faʻamalosia ma le faʻasaʻolotoina o le inisalini, faʻaitiitia le maualuga o le kulukose o le toto, ma faʻateleina le aofaʻi o suʻega inisalini i masini faʻatulagaina. O le faʻaaogaina o le hypoglycemic e faʻaalia pe a maeʻa le 60-90 minute, e oʻo ile maualuga pe a uma 2-3 itula ma e 8 itula le umi.

Vave vave ma toetoe lava a gaogao uma mai le mea o loʻo i ai meaʻai. Fmax Ausia i le 2-3 itula. T1/2 - 1.5 itula E maua mai i le intestine (faatasi ai ma talo ma feces), ma i se vaega itiiti (5%) - e ala i fatugaʻo.

Fegalegaleaiga

O le aafiaga e faʻaleleia e le butadione, chloramphenicol, tetracyclines, o le coumarin, o le cyclophosphamide, sulfonamides, inhibitors MAO, diuretics thiazide, beta-blockers, salicylates, alcohol, and weakened by oral contraceptives, chlorpromazine, sympathomimetics, gorticosteroids, hormones, nicoteroids, hormones, nicoteroids. E fetaui ma biguanides.

Lapataiga Glycvidone

I le taimi o togafitiga, o le mataʻituina o le kulukose i totonu o le toto ma le urine, o le mateina e faʻatagaina. O le taʻaina o meaai poʻo le sili atu foi i le fualaau e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaogaina o le hypoglycemic effect. Faʻasologa o taotoga, faʻamaʻi pipisi ma le maualuga o le vevela o le tino, atonu e manaʻomia le tuʻuina atu mo sina taimi le maʻi ile inisalini. I le faaletonu ogaoga, e manaʻomia le vaavaaiga faafomaʻi masani. O le faʻaitiitia o le faapalepale i le ava malosi e tatau ona mafaufau i ai.

Glycidon tau ma avanoa i falemaʻi o le taulaga

Faʻalogo! O luga o se laulau e foliga i luga, o faamatalaga atonu na suia. Faʻamaumauga i luga o tau ma avanoa e suia i le taimi moni ina ia mafai ai ona latou vaʻaia - e mafai ona e faʻaogaina le sailiga (masani faʻamatalaga faʻamatalaga i le sailiga), faʻapea foʻi pe afai e te manaʻomia le tuʻuina o se faʻataʻitaʻiga mo se vailaau, filifili vaega o le aai e suʻe ai, pe na o le saili mo le tatala i le taimi fale talavai.

O le lisi o loʻo i luga o loʻo faʻafouina ia le itiiti ifo i le 6 itula (na toe faʻafouina i le aso 07/13/2019 ile 20:16 - Moscow). Faʻamatala le tau ma le avanoa o fualaau faʻataʻitaʻi e ala i se sailiga (o le 'olo suʻesuʻe o loʻo i le pito i luga), faʻapea foi i falemaʻi telefoni aʻo leʻi asiasi i le falemaʻi. O faʻamatalaga o loʻo i ai i luga o le 'upega tafaʻilagi e le mafai ona faʻaaogaina e fai ma fautuaga mo fualaau faʻapitoa. Aʻo leʻi faʻaaogaina vailaau, ia mautinoa e faʻatalanoa lau fomaʻi.

Glycvidon: faatonuga mo le faʻaogaina, tau, iloiloga ma faʻalogoga o fualaau faasaina

I lo tatou taimi, o le maʻisuka ua avea ma faʻafitauli faʻafuaseʻi mo tagata uma. I le taimi lava e tasi, 90% o maʻisuka uma e maua mai le ituaiga faʻamaʻi lona lua.

O le mea moni, o le glycidone e ave e tagata gasegase ia o latou gaioiga faaletino ma se taumafataga talafeagai e le mafai ona faʻaititia le kulūkose i mea masani masani.

Aʻo leʻi faʻaaogaina fualaau oona o loʻo aofia ai lenei vailaʻau galue, o lona faʻamaʻiina, aafiaga o le itu ma faʻamatalaga e uiga i analogues e tatau ona suʻesuʻeina.

Tulaga lautele o le vailaʻau

Glycvidone o se paʻu paʻepaʻe paʻepaʻe. E le mafai ona solo i le vai, e masani lava e le teteʻa i le ava malosi. O fualaau faasaina ei ai lona aafiaga o le hypoglycemic.

Ona o le mea moni o le maʻi suka o le ituaiga lona lua e mafua ona o le solia o le lagona o le tino o le tino i le suka-lowering hormone - insulin, o le vailaʻau faʻamalosi malosi e aʻafia ai le pancreas ma le faʻaleleia i totonu o tisipati.

O le masini o lana gaioiga e faʻatatau i le faaosofiaina o peta beta e maua ai le inisalini, faʻaitiitia o le maualuga o le glucagon, ma le faateleina o le aofaʻi o faʻamatalaga o hormone.

I se tagata maʻi na tago i le fualaau faasaina, i le mavae ai o le 1-1.5 itula, o le faaitiitia o le suka o le mea o loʻo gaosia, o le a sili ona maualuga pe a uma 2-3 itula ma e pe a ma le 8 itula. O le vailaau e vave ona gauai i le gastrointestinal tract. O lona faanatinati e tupu mai i le manava (faatasi ai ma feces ma talo), faapea foi ma fatugaʻo.

Glycvidone ua faʻamatalaina i tagata e sili atu i le 45 tausaga, pe a le lelei le taumafa ma le faʻamalositino e le aumaia ai le manaʻoga ma o loʻo i ai pea le faateleina o le toto suka.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Aʻo leʻi faʻaaogaina Glycvidon, e tatau i le maʻisuka ona faʻatalanoa se fomaʻi e faʻamaonia le saʻo ala o togafitiga ma togafitiga, i le amanaʻiaina o uiga o le tagata maʻi. Ina ia aloese mai ni mea le lelei, e tatau ona suʻesuʻeina faatonuga mo le faʻaaogaina.

I Glyurenorm, o le glycidone o le vaega autū lea e i ai sona aafiaga o le hypoglycemic. Maua i foliga o paʻepaʻe paʻepaʻe. O le vailaau e faʻaalia i le tautala aʻo 'ai.

O le fua muamua o le 0.5 ipu (15 mg) i le taimi o le taeao. Ina ia ausia le sili ona lelei, e mafai ona faateleina le fualaau i le 4 papa (120 mg) i le aso.

I lenei tulaga, o le faateleina o le fua faatatau i luga o le 120 mg e le taitai atu ai i le faateleina o le gaioiga.

I le taimi o le fesuiaiga mai se isi vailaʻau o le suka, o le mea muamua e tatau ona laʻititi (15-30 mg).

Taofi ese mai le fanau laiti, i se nofoaga matutu ma le vevela e le silia ma le 25C. I le afifiina o le fualaau faasaina e tatau ona faailoa mai le aso e muta ai, lea e masani ona 5 tausaga.

I le maeʻa ai o lenei fuaitau, o le faaaogaina o pills e matua faʻasaina.

Contraindications ma aʻafiaga leaga

O le vailaau a le tagata lava ia i lenei vailaau e matua le manaomia. O le faʻaaogaina o fualaau faasaina ua faasaina i ia tulaga:

  1. Tusa 1 le maʻisuka maʻi (foliga o le insulin).
  2. Le faʻapalepale i vaega (aemaise lava, i mea e maua mai sulfonamides ma sulfonylureas).
  3. Maʻisuka o le suka (hypoglycemia ma le ketoneemia).
  4. Le vaitaimi ao lei faia le taotoga.
  5. Maʻi faʻamaʻi.
  6. Muamua.
  7. Toto
  8. Lactation period.

I nisi tulaga e le masani ai, o foliga vaaia o nisi o mea leaga e pei o le hypoglycemia, allergies (paʻu o le paʻu, urticaria, maʻi Stevens-Johnson), o le suiga o le toto, o le soliga o faiga o fualaau (manava, gaioiga, vomiting). A oʻo mai ia faʻaaliga, atonu e te manaʻomia e sui le togafitiga i se isi mea tutusa.

I lenei tulaga, e tatau ona totogi le tausiga faʻapitoa i tagata gasegase e le atoatoa le toilalo. Ole vailaʻau e tatau ona faia ile vaavaaiga malosi a le fomaʻi.

O le faʻaaogaina o isi fualaau, e pei o le sympathomimetics, hormones thyroid, faʻamataʻu tautala, chlorpromazine, sympathomimetics, ma vailaʻau faʻasaina oona e mafai ona faʻavaivaia le aʻafiaga o Glycvidone.

I le tulaga o le maualuga o le fualaau faasaina, o faailoga e tutusa ma aʻafiaga e ono aliali mai. Ina ia faʻamautinoaina le suka, e manaʻomia vave ona ulufale i totonu o le kulukose i totonu poʻo le totonugalemu.

Faʻamatalaga, tau ma mea faʻalogo

I le taimi o togafitiga, e tele gasegase e matauina se aafiaga lelei mai le faʻaaogaina o Glycvidon o loʻo i totonu o le vailaʻau o Glyurenorm. O faʻatalanoaga a tagata o loʻo faʻaalia foi le tausisia o nei fautuaga:

I le vaitau o le ave o vailaʻau, e le tatau ona galo i se tasi mea taumafa ma gaoioiga i fafo. O le le lelei o le taumafa po o le le aoga o le fualaau faasaina na mafua ai le faaitiitia vave o le suka i nisi o gasegase. O le mea lea, o le tausisia o le tulafono o le aso ma tulafono o togafitiga ma le fofo e taua tele.

I le mea e tupu i se faʻasologa o le hypoglycemic, e mafai ona e 'aina se fasi sukalati poo le suka. Ae faʻatasi ai ma le faaauauina o lenei tulaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi vave se fomaʻi.

I le taimi o le suiga mai le tasi vailaau i le isi, o nisi o tagata gasegase na faʻaalia le faʻaitiitia o le gauai atu, o le mea lea e tatau ona amanaʻia lenei mea mo avetaavale taavale ma isi matata taua e manaʻomia ai le maualuga o le faʻamasinoga.

Ae o le tau, e matua faamaoni lava i tagata gasegase o soʻo se maualuga o le tamaoaiga. O le tau o se pusa o Glurenorm, e 60 pauna o le 30 mg i le tasi, e amata mai i le 385 i le 450 rubles. O le atunuu o gaosia o fualaau faasaina o Siamani. E mafai ona faatauina le vailaʻau i soʻo se falemaʻi latalata ane pe tuʻu se poloaiga mo le faʻafeiloaʻiga o fualaau aina i luga o le initaneti. O le vailaau faʻatau e faʻatau na o le faʻamaʻi.

Afai, mo soʻo se mafuaʻaga, e le talafeagai le vailaau mo le tagata maʻi, e mafai e le fomaʻi ona fetuʻunaʻi le togafitiga o le tulafono e ala i le faatonuina o se vailaau faapena e faʻaititia ai le maualuga o le suka. O faʻauiga autu o Glyurenorm o:

  • Amalalu (1150 rubles),
  • Maninil (170 rubles),
  • Gluconorm (240 rubles),
  • Maʻisuka mo le maʻisuka (350 rubles).

Ma o le mea lea, Glyrenorm, lea o loʻo i ai le vailaʻau oona, o loʻo faʻaitiitia ai le maualuga o le suka, faʻafefeteina ai peta peta pancreatic ma faʻaleleia atili le lagona o le faʻalogo a le tino.

Aepeitaʻi, e pei lava o soʻo se vailaʻau, o loʻo i ai ni faʻasalaga ma e iai ni aʻafiaga leaga. O le mea lea, o le aveina o oe lava ia e le fautuaina.

Muamua e tatau ona e vaʻai i se fomaʻi e mafai ona suʻesuʻeina le soifua maloloina o le maʻi ma faʻamaonia le ala saʻo o togafitiga.

E tatau ona manatuaina o tuusaʻo tatau ma le tausia o se soifua maloloina lelei e faʻamaonia le maualuga o le kulukose i le toto o le maʻisuka. o lenei tusiga o le a taʻuina atu foi ia te oe mea e mafai ona e faia ma le maʻisuka.

Faʻailoa lau suka pe filifili se kenera mo fautuaga. Suʻeina. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

Faailoga mo le faʻaogaina ma uiga o le vailaʻau o le Glycvidon

O le puleaina o le suka toto o le tulaga autu lea mo se manumalo manuia e faasaga i le maʻisuka.

Afai e le mafai ona faatumauina le masaniga masani i taumafa ma faamalositino, e tatau ona faʻaaogaina sooupu hypoglycemic. O nisi oi latou e mafai ona taʻua o le vailaʻau o Glycvidon, e lauiloa foi i lalo o le igoa tau fefaʻatauaʻiga Glyurenorm.

Faamatalaga lautele

O le fualaau faasaina e faavae i luga o se mea e tutusa le igoa. O loʻo i ai mea faʻapitoa o le hypoglycemic. O le vailaʻau e faʻamoemoe e faʻafefe ai le maʻisuka e le o insulin-e faalagolago i le maʻisuka.

O lona vaega autu o le foliga o se paʻu paʻepaʻe, lea e laʻititi sina suauu i le ava malosi ma e le faʻamaʻapeina i le vai.

Talu ai o lenei sui e aʻafia ai le kulūkose o le toto, o le faʻaaogaina le faʻaaogaina e mafai ona mafua ai faʻalavelave i le tino o le galuega e fesootaʻi ma le hypoglycemia. O le mea lea, e tatau i siama ona mulimuli i faatonuga mai se fomaʻi.

Faʻavae, tuʻuina atu pepa

I le faʻaopoopoga i le vailaʻau o le vailaʻau, o le mea autu lea o le vailaau faʻasaina, o loʻo aofia ai vaega e pei o:

  • suauu maso
  • lactose monohydrate,
  • magnesium stereate, ma isi.

O se vailaau e gaosia i foliga o laumei mo le faʻaogaina o totonu. E tofu i latou ma le 30 mg o le glycidone. O lapisi e lapotopoto ma foliga sinasina. 10 fasi vaega o loʻo faʻatau atu i paʻu. E mafai ona aofia ai i totonu o se atigi pusa 3, 6 poʻo le 12.

Faailoga ma le faʻailoga

E tatau ona faʻaaogaina lenei fualaau faʻataʻitaʻi pe afai ei ai se mea talafeagai talafeagai. I soo se isi lava tulaga, o vailaau e mafai ona afaina ai le tagata maʻi. Glycvidone e tatau ona faʻaaoga mo le maʻisuka ituaiga 2. O loʻo faʻamatalaina o se vaega o togafitiga faʻapitoa poʻo se meafaigaluega ese.

E faasaina le faʻaaogaina o fualaau faasaina i le i ai o faʻasagaga.

  • le faapalepale i le tuufaatasiga,
  • maʻi o le maʻisuka ma le vaʻaia,
  • acidosis
  • ketoacidosis
  • Ituaiga 1 maʻisuka faʻamalosi,
  • maʻitaga
  • fafaga masani
  • tausaga o tamaiti.

I tulaga faapena, e faatonuina e fomaʻi fualaau oona ma se aafiaga talitutusa, ae le faasaina ona o le lisi.

Mamai Faapitoa ma Faatonuga

O maʻi e faʻatatau i ai tulafono patino e aofia ai:

  1. Tina fafine. I le gasologa o suʻesuʻega, e leʻi faʻamautuina pe o le vaega o loʻo aʻafia i totonu o le placenta, o le mea lea e leʻo iloa pe o Glycvidone e mafai ona aʻafia ai le gaioiga. I lenei itu, o nei papaa e le o faʻasinoina i tina faʻamoemoe.
  2. Tina pepe. E leai se faʻamatalaga e uiga i le aʻafiaga o le mea galue malosi i luga o le maualuga o le susu susu. O lona uiga e le tatau ona e faʻaaogaina le fualaau oona i le taimi o le lactation.
  3. Tamaiti ma talavou. O le aoga ma le saogalemu o le fualaau faasaina mo lenei vaega ole gasegase e le i suesueina foi. Ina ia puipuia ni faʻafitauli faigata, e le fautuaina e tagata tomai faapitoa ia Glycvidon i le maʻisuka i lalo o le matua o le matua.
  4. Tagata matutua. I le leai o ni gasegase tuga, o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina ua faatagaina. Afai ei ai ni faʻafitauli i le ate, fatu poʻo fatugaʻo, ona mafai ai lea ona sui se suiga i le faasologa o togafitiga.
  5. Tagata faʻamaʻi faʻamaʻi fatu. O le tele o vailaʻau faʻasaina o loʻo faʻamalosi e fatugaʻo, o le mea lea, i le tulaga o le solia o la latou gaioiga, e manaʻomia se faʻaititia o le faʻaititia o le toto. Glycvidone ua faʻamalieina e le manava, e toetoe lava a le aʻafia fatugaʻo i lenei gaioiga, o lea e leai se manaʻoga e sui le metotia.
  6. Tagata e leai ni mea faigaluega ate. O lenei vailaau e afaina ai le ate. E iai foi i lenei tino le metabolism o le mea galue malosi. I lenei itu, o le i ai o maʻi o le ate e manaʻomia ai le faʻaeteete pe a faʻaaoga Glycvidon. I nisi tulaga, o lona faʻaaogaina e faasaina, e ui o le tele o taimi e te manaʻomia e faʻaitiitia ai le vaega o vailaʻau.

E mafai ona e faʻaleleia le lelei o le vailaʻau faʻatasi ma le fesoasoani i mea taumafa ma gaoioiga faaletino. O ia mea uma, ae o le isi e faʻateleina le faʻaaogaina o le kulukose e se totoga, e mafua ai ona le mafai ona faʻaaoga fua tele o vailaʻau.

Faʻaiʻuga, faʻalavelave

O le tupuga o aʻafiaga itu e mafua ona o le solia o faatonuga - faʻapupulaina le fualaau poʻo le ave o fualaau, e ui lava i le faʻasaʻo.

O le tele lava o taimi, e faitioina e gasegase mea nei:

  • hypoglycemia,
  • taʻavale
  • tiga o le ulu
  • faaitiitia le fiaai
  • vevela paʻu
  • faʻanoanoa.

O togafitiga faʻapitoa e fesoasoani e faʻamalo ai faʻamatalaga faʻaleaga. O nisi oi latou ua faʻamavaeina i latou lava pe a maeʻa le faʻamalo. O le mea lea, afai e maua, e tatau ona feutagai ma lau fomaʻi.

O le tele o le tui e mafai ona mafua ai se tulaga o le hypoglycemic. O le mataupu faavae o lona faʻamaʻaloga e faalagolago i lona ogaoga. O nisi taimi e lava le 'ai i se mea gaʻo oloa-gaʻo. I isi tulaga, e manaʻomia le fesoasoani faʻapitoa faʻapitoa.

Glurenorm - o se vailaʻau faʻasaina mo togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2

Glurenorm o se vailaau faʻamaʻi ma se faʻaoga o le hypoglycemic. O le maʻisuka ituaiga 2 o se faafitauli faʻafomaʻi taua tele ona o lona maualuga ma le ono mafai ona iai ni faʻafitauli. E tusa lava pe i ai ni oso laiti i le glucose, o le mea e ono tupu i le retinopathy, o le fatu fatu poʻo le stroke ua matua faateleina.

Glurenorm o se tasi lea o mea e sili ona matautia i le itu o aʻafiaga o aʻafiaga o antiglycemic agents, ae e le maualalo i le aoga i isi fualaau oona i lenei vaega.

Pharmacokinetics

A maeʻa le faʻaleleia o totonu o se tasi o fualaau, e vave lava ona vave faʻafeiloaʻi Glyurenorm ma toetoe lava (80-95%) mai le mea o loʻo i luga o le digestive i le absorption.

O le gaioiga malosi - glycidone, ei ai le maualuga o le affinity mo proteins i le plasma toto (sili atu i le 99%). E leai se faʻamatalaga i luga o le auala poʻo le toesea o le vaʻaia o lenei vailaʻau poʻo ona mea gaosia i le gataifale i le BBB poo le placenta, faʻapea foi ma le tuʻuina atu o le glycidone i totonu o le susu o se tina tausi maʻi i le taimi o le lactation.

Glycvidone e 100% o loʻo faʻaaogaina i le ate, e masani lava ona ala i le demethylation. O oloa o lona metabolism e leai se mea e faʻaaoga ai vailaʻau faʻasolosolo pe ua faʻaalia tele le vaivai pe a faʻatusatusa i le glycidone lava ia.

O le tele o gasegaidone metabolism products lafoaʻi le tino, faʻamalosi e ala i le inumaga. O se vaega itiiti o le gau o oloa o le vailaau e maua mai i fatugaʻo.

O suʻesuʻega na maua ai pe a maeʻa le pulega i totonu, e tusa ma le 86% o se vailaʻau faʻamaonia e faʻamaonia le faʻamaonia e faʻamalolo e ala i le manava.E tusa lava po o le a le tele o le fualaau ma le auala o le puleaina e ala i fatugaʻo, e tusa ma le 5% (i le ituaiga o mea gaosia i le gataifale) o le lapisi taliaina o le vailaʻau ua faʻamalolo. O le maualuga o le faʻamaloloina o fualaau faasaina i totonu o fatugaʻo e tumau pea i se tulaga maualalo e oʻo lava i le tulaga o le faʻaaogaina masani.

O le Pharmacokinetics e tutusa lava i tagata matutua ma le augatotonu.

E silia ma le 50% o le glycidone e faʻamalolo mai i le manava. E tusa ai ma nisi faʻamatalaga, e le suia le metabolic fualaau i soo se auala pe a fai o le tagata maʻi e leai sona malosi. Talu ai ona o le glycidone e tuua le tino e ala i fatugaʻo i se mea itiiti lava, i tagata gasegase e le atoatoa le malosi, e le faʻaputuina le vailaʻau i totonu o le tino.

Ituaiga 2 maʻisuka i le ogatotonu ma le matua.

Faʻaaoga mo le gaʻo o le galuega

O le vailaau faʻasaina ua faʻasaina i le kapatic plaphyria, o le gasegase o le ate tele.

O le ave o se tui e sili atu i le 75 mg i tagata maʻi ma le galuega ole ate ole maʻi e manaʻomia ai le mataituina ma le totoa o le maʻi. Ole fualaau faasaina e le tatau ona faʻataʻitaʻiina i tagata gasegase o le gase o le tino, aua o le 95% o le fualaau e faʻafefiloi i le ate ma faʻamalosi atu i totonu o le manava.

I faʻataʻitaʻiga i falemaʻi i tagata mamaʻi ma le maʻi o le ate ma le fesuiaiga o le ate (e aofia ai le gase cirrhosis ma le maualuga o le toto), Glurenorm® e le mafua ai le faʻaleagaina o le ate, ole faʻalaʻiina o aʻafiaga e leʻi tupu, e le maua ai gaioiga hypoglycemic.

Faʻaaogā mo le toe faʻaaogaina o le galuega

Talu ai ona o le vaega autu o le vailaau faasaina ua mafua ona o le manava, i tagata gasegase ua le atoatoa le aoga, e le faatupulaia le fualaau faasaina. O le mea lea, o le glycidone e mafai ona faʻamaonia saogalemu i tagata gasegase e lamatia ai le atinaʻe o le nephropathy.

E tusa ma le 5% o metabolites o fualaau faasaina ua faʻamalosi e gaʻo.

I totonu o suʻesuʻega suʻesuʻega - o se faʻatusatusaga o tagata mamaʻi ma le gasegase o le maʻisuka ma le gasegase o le gasegase o le agavaʻa ma tagata gasegase e maua i le maʻisuka e aunoa ma le faʻaaogaina o le tino, toe avea Glyurenorm i se fualaau o le 40-50 mg na mafua ai ona tutusa le maualuga o kulukose toto. O le faaputuputuina o fualaau faasaina ma / poo le hypoglycemic symptoms e leʻi matauina. O le mea lea, i tagata gasegase ua le atoatoa le aoga, e le manaomia le fetuutuunai o fualaau.

Faatonuga faapitoa

O tagata mamai e maua i le maʻisuka e tatau ona mulimulitai i fautuaga a le fomaʻi. E faʻapitoa lava le faʻaeteete togafitiga pe a filifilia se fualaau poʻo le taimi e sui ai mai le isi vailaau faʻamalolo.

E le tatau ona sui sui o le tino o le hypoglycemic i se meaʻai maloloina e mafai ai ona e pulea le mamafa o le tino o le tagata maʻi.

O le tafaoga o meaai poʻo le le mulimuli i fautuaga a lau fomaʻi e mafai ona faʻaititia ai le maualuga o le kulukose o lou toto ma e mafua ai ona leai se mafaufau.

Pe a ave le piliki aʻo leʻi faia taumafataga, ae le pei ona fautuaina, i le amataga o le taumafataga, o le aʻafiaga o le fualaau faasaina i le maualuga o le kulukose i totonu o le toto ua sili atu ona taʻuleleia, lea e faateleina ai le lamatiaga o le hypoglycemia.

Afai e te aʻafia i faʻamaoniga o le hypoglycemia, e tatau ona e 'ave vave meaʻai e iai le suka. I le tulaga o le faʻaauau pea o le tulaga o le hypoglycemic, e tatau loa ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi.

O faamalositino e mafai ona faʻaleleia ai le faʻaoga o le hypoglycemic.

O le ava malosi po o le atuatuvale e mafai ona faateleina pe faaitiitia le aafiaga o le hypoglycemic sulfonylureas.

O le faʻaaogaina o le sulfonylurea i mea na gasegase i le glucose-6-phosphate dehydrogenase deficiency e mafai ona oʻo atu ai i le anemia hemolytic. Talu ai

Glurenorm® o le sulfonylurea, e tatau ona ave le tausiga pe a faʻaaogaina le fualaau faʻamaʻi i tagata mamaʻi ma le glucose-6-phosphate dehydrogenase, ma afai e mafaia, e tatau ona faia se faaiuga e uiga i le suia o le fualaau.

O le tasi laupepa o le Glurenorm® muamua-oloa e aofia ai le 134.6 mg o lactose (538.4 mg o lactose i le maualuga pito i aso taitasi). O faʻamaʻi pipisi e leai se faʻafitauli e pei o le galactosemia, lactase deficiency, malalu o le glucose-galactose e le tatau ona ave Glurenorm®.

Glycvidone o se gaioiga puupuu o le sulfonylurea ma o lea e faʻaaogaina ai i tagata mamaʻi i le maʻisuka ituaiga 2 ma se faʻateleina o aʻafiaga o le hypoglycemia, mo se faʻataʻitaʻiga, i tagata matutua ma gasegase e leai se galuega.

Talu ai ona o le gaogao o le kullucidone o fatugaʻo e gaogao, Glurenorm® e mafai ona faʻaaogaina i tagata mamaʻi ma le faʻaleagaina o le maʻi ma le nephropathy. Ae ui i lea, o le togafitiga o tagata gasegase ma le le atoatoa o le faaletonu e tatau ona faia i lalo ole vaavaaiga faafomai.

E i ai le faʻamaoniga o le faʻaaogaina o le glycidone i tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 oeo loʻo maua le maʻi faʻamaʻi e lelei ma saogalemu. Naʻo le faʻaumatiaina o le gasegase o le gasegase i ia ituaiga o maʻi e tuai tele. Ae ui i lea, i tagata mamai o loʻo maua i le maʻisuka ma faʻamafanafana i le faʻaleagaina o le tino, o le faʻaaogaina o le vailaʻau e le fautuaina.

I suʻesuʻega faʻapitoa, sa maua ai o le faʻaaogaina o le fualaau oona Glyurenorm® mo le 18 ma le 30 masina e leʻi mafua ai le faateleina o le mamafa o le tino, e oo lava i mataupu o le paʻu o le mamafa o le tino e 1-2 kg. I suʻesuʻega faʻatusatusa ma isi sulfipylurea, na faʻaalia ai o tagata gasegase na aveina Glurenorm® mo le silia ma le tausaga e leai ni suiga taua i le mamafa o le tino.

Aafiaga i luga o le gafatia e faʻatau ai taavale ma taʻutaʻu auala

E leai ni faʻamatalaga i luga o le aʻafiaga o le vailaʻau i luga o le malosi e ave ai taavale ma masini.

Ae ui i lea, e tatau ona lapataia tagata gasegase e uiga i ituaiga faaaliga o le hypoglycemia e pei o le moe, le mautonu, faalavelave i mea e nofo ai, lea e ono tupu ao tago i le fualaau faasaina.

E tatau ona ave le tausiga pe a ave taavale afi ma masini. I tulaga faʻasolosolo, e tatau ona e aloese mai taavale afi ma masini.

Faʻavae ma le faʻavae o le faʻamalolo

"Glurenorm" - papa paepae mo le faʻafofoga tautala.

O laulau taʻitasi e aofia ai:

  • O le mea aoga autu: glycidone - 30 mg,
  • Vaega o ausilali: lactose monohydrate, maso maso maso, suauu maso solu, magiteium stearate.

Faʻapipiʻi. Paʻu mo papa e 10 (3, 6, 12 pi). O se pusa pepa pepa, faatonuga.

Lelei togafitiga

"Glurenorm" o se vailaʻau oona mo le faʻafofoga tautala, o le sulfonylurea derivative o le 2 augatupulaga. E i ai le faʻalavelave faʻapitoa faʻapea foi ma le gaioiga faʻapitoa.

E faʻamalosia ai le pulefaʻatonu o le inisalini, faia o se ala glucose-e faʻafesoʻotaʻiina mo le faʻasiga o le inisalini.

O le mea moni, na maua ai e Glurenorm le faʻaitiitia o le insulin i le tino ma le ate e ala i le faateleina o le inisalini na talia, faʻapea foi ma le faʻagaoioia o le masini e faʻaleleia ai le atigipusa lea e faʻasalalau e le insulin.

O le aafiaga o le hypoglycemies e tupu i le va o le 60-90 minute. A maeʻa ona ave le inumaga i totonu, o le maualuga o le mea e tupu e 2-3 itula ma e oʻo lava i le 10 itula.

O le maʻisuka ituaiga 2 o loʻo i ai i totonu o le augatotonu ma tagata matutua (i le leai o se aʻafiaga o togafitiga o meaʻai).

Metotia o le talosaga

"Glurenorm" o loʻo faʻatulagaina mo le faʻafofoga tautala, faʻatasi ai ma taumafa tatau. O le fua muamua, o se tulafono, e 1/2 le laulau. poo le 15 mg i le taimi o se taumafataga o le taeao. O le fualaau faasaina e ave vave ao leʻi 'aʻai. A maeʻa ona e faʻaaoga Glyurenorma, e le mafai ona e faimalaga se taumafataga.

Pe a ave le 15 mg o le fualaau faasaina e le aumaia ai se lelei lelei, o le fomai e faateleina le metotia. Afai o le fualaau o aso taitasi e le sili atu nai lo le 2 papa (60 mg), e mafai ona faatonuina i le 1 fua ole taeao.

Pe a faatonuina tulaga maualuga, ona maua lea o le sili ona lelei i le tosoina o le dose i aso uma i le 2 pe 3 inumaga. I se tulaga faapea, o le maualuga aupito maualuga e tatau ona ave i le taeao o le taeao. O se faʻaopoopoga i aso taitasi o sili atu ma le 4 papa. (120 mg) i le lumanaʻi, i le avea ai o se tulafono, e le mafua ai ona faʻaleleia le lelei.

Ole fua maualuga o aso taitasi o le 4 papa poʻo le 120 mg.

I tagata gasegase e leai se aoga, e le manaomia se tui faapitoa.

I tagata gasegase ma le gase o le galuega, o le tofiaina o se aso i aso uma e sili atu i le 75 mg e manaʻomia le mataʻituina ma le faʻaeteete le tulaga o le maʻi.

E naʻo le metformin e mafai ona faʻataʻitaʻiina o se vailaʻau lagolago ma le le atoatoa o aoga o Glyurenorm.

Faʻamataʻuga itu

  • Thrombocytopenia, leukopenia, agranulocytosis.
  • Hypoglycemia.
  • Ootia ma le lelava, moe, le lagona lelava, pagatia.
  • Faʻasalaga o fale nofo.
  • Angina pectoris, toilalo cardiovascular, extrasystole, masalosalo.
  • Faʻitiʻitia le manava, gasegase ma le vomiting, faʻavaivai poʻo le manava, faʻavauvau i le gastrointestinal tract, o le susu, cholestasis.
  • Rash, itching, urticaria, faʻasologa o le photosensitivity, maʻi o Stevens-Johnson.
  • Paʻa i tua o le sternum.

Faʻasalaga

O le maualuga o Glurenorm e mafai ona oo atu ai i le hypoglycemia, lea eo faatasi ma le tachycardia, faateleina le vevela, fiaai, palpitations, atuatuvale, ulu o le ulu, le mautonu, le fiafia, tautala le lelei ma le vaai mamao, popole popole ma le le iloa o le mafaufau.

Togafitiga: glucose o le iniseti po o meaai gaʻo-mauoa. I le tulaga o le faʻaleagaina o le hypoglycemia ma le leai o se malamalama poo se coma, o le dextrose e tatau ona faʻatonu iv. A maeʻa ona toe iloa, e tatau i le tagata maʻi ona ofoina atu faʻavavevave faigofie (kuki, suka, suamalie suamalie) i totonu, ina ia aloese mai le toe faʻateleina o le hypoglycemia.

FUAFUAGA FAʻAALIGA

«Glucberry"- o se vailaʻau mamana malosi lea e maua ai se tulaga fou o le ola mo le maʻi faʻamaʻi ma le maʻisuka. O le lelei ma le saogalemu o le vailaau faʻasaina o loʻo faʻamaonia ile tino. Ua fautuaina le fualaau faasaina mo le faʻaaogaina e le Russian Diabetes Association. Aoao atili >>>

Glurenorm: faatonuga mo le faʻaaoga, analogues, tau, iloiloga

O le tele o taimi, o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e fiafia i le auala e ave ai le pala. Ole fualaau faasaina e mafua mai i le suka-lowering agents mai le vaega o le lua-generation sulfonylurea.

E i ai sona aafiaga faʻapitoa i le hypoglycemic ma e masani lava ona faʻaaogaina i le togafitiga o tagata gasegase e iai se faʻamautinoaga talafeagai.

O le vaega autu o le vailaau oona Glenrenorm o se mea faʻapitoa.

O tagata e mauaina le:

  • Soable ma maso maso.
  • Magnesium stearate.
  • Lactose Monohydrate.

Glycvidone ua i ai se aafiaga o le hypoglycemic. E tusa ai ma lea, o le faʻamaoniga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le ituaiga 2 o le maʻisuka maualuga i mataupu lea e le mafai ai e le taumafataga ona maua le faʻamautuina o le maualuga o le kulukose o le toto.

O le vailaʻau o Glurenorm e aʻafia i le vaega o le sulfonylurea o meaola, o lona uiga o ona aʻafiaga e fetaui uma lava (i le tele o tulaga) faʻatasi ma soʻo faʻatasi.

O aʻafiaga autu o le faʻaitiitia o le maualuga o le kulukose o mea nei o le fualaau faasaina:

  1. Le faʻamalosiina o le inisalini faʻasolosolo ile palacreatic beta cells.
  2. Faateleina le lagona o le gaioiga lautele i le aafiaga o le hormone.
  3. Se faʻaopoopoga o numera o faʻamaumauga faapitoa o le inisalini.

Faʻafetai i nei aʻafiaga, i le tele o tulaga e mafai ona faʻamaonia le faʻamaoniaina o le kulūkose o le toto.

Glurenorm vailaʻau e mafai ona faʻaaoga pe a maeʻa ona talanoa i se fomaʻi ma filifili ni gaʻo talafeagai mo se tagata maʻi faapitoa. O le togafitiga o le tagata lava ia e faʻaseseina ona o le maualuga o le aʻafiaga o aʻafiaga o le itu ma le faʻaleagaina o le tulaga lautele o le maʻi.

O togafitiga faʻasolosolo mo le maʻisuka ituaiga 2 ma lenei vailaʻau e amata i le faʻaaogaina o le afa laulau (15 mg) i le aso. Glurenorm e ave i le taeao i le amataga o se taumafataga. I le leai o se mea e tatau ona faia i le hypoglycemic, e fautuaina le fualaau ina ia faateleina.

Afai e maua e le tagata maʻi le 2 pusa o Glyurenorm i le aso, ona tatau lea ona ave i le taimi i le amataga o le aiga o le taeao. Faatasi ai ma se faʻaopoopoga o fualaau o aso taitasi, e tatau ona vaevaeina i ni atopaʻu, ae o le vaega autu o le mea galue malosi e tatau lava ona totoe i le taeao.

O le aso pito i maualuga i aso taitasi o le faʻaaogaina o papa e fa. O se tulaga agavaa i le lelei o le fualaau faasaina faatasi ai ma le faateleina o le aofaiga o fualaau faasaina e sili atu i lenei fuainumera e le o matauina. E naʻo le lamatiaga o le atiaʻeina o aʻafiaga leaga.

E le mafai ona e le amanaiaina le faagasologa o le 'ai pe a uma ona faʻaaoga fualaau. E taua foi le faʻaaogaina o le suka-lowering tablets i le faagasologa (i le amataga) o meaai. E tatau ona faia lenei mea e puipuia ai tulaga faʻasolosolo ma le itiiti o le lamatiaga o le tupu aʻe (faatasi ai ma le faʻateleina o le fualaau faasaina).

O maʻi e mafatia i faʻamaʻi ate ma ave le sili atu ma le lua Glurenorm papa i le aso e tatau ona faʻaauau pea ona siakiina e se fomaʻi e mataituina le galuega a le okeni ua afaina.

O le umi o togafitiga, o le filifilia o atumaga ma fautuaga i luga o le tulafono faʻaaoga e tatau ona faʻataʻitaʻiina e se fomaʻi. O fualaau oona lava ia e mafua mai i faafitauli o le gaioiga o le faʻamaʻi faʻamaʻi ma le atinaʻeina o le tele o aʻafiaga e le manaʻomia.

Ona o le le atoatoa o Glyurenorm, o lona tuufaatasiga ma Metformin e mafai. O le fesili o le tui ma le faʻaaogaina o vailaʻau e faʻataunuʻuina pe a maeʻa suʻesuʻega a le falemai ma faʻatalatalanoaga o le endocrinologist.

Analogs o uiga

Ona o le tele o vailaau o loʻo faʻaaogaina e togafitia ai le maʻisuka ituaiga 2, o le tele o tagata gasegase e fia iloa le auala e suia ai Glurenorm. E taua le maitauina o fesuiaiga tutoatasi o tulafono faatonutonu ma togafitiga e faia e le tagata maʻi e aunoa ma le logoina o le fomaʻi e le taliaina.

Ae ui i lea, e tele ni suiga e fai.

Glurenorm analogues:

I le tele o tulaga, o nei vailaʻau uma o loʻo i ai le mea taua e tasi ma se isi mea faʻaopoopo eseese. O le fua i se tasi papa maa e ono eseese, lea e taua tele le mafaufau pe a suia Glyurenorm.

E taua le matauina o nisi mafuaʻaga, o nisi taimi o vailaʻau faʻataʻitaʻi e galue ma fesuiaiga tikeri o le lelei. O lenei mea e afua ona o uiga o le metabolism o totoga taʻitasi ma foliga o le tuufaatasiga o se vailaʻau faapitoa o le suka. E mafai ona e foia le mataupu o le suia o tupe naʻo se fomaʻi.

E mafai ona e faʻatau Glyurenorm i vailaʻau faʻapitoa masani ma initaneti. O nisi taimi e leʻo luga o fata o vailaau mo togafitiga, o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2, oeo loʻo matua fesoasoani tele i vailaʻau, taumafai e faʻatonuina e ala i le Upega Tafaʻilagi a le Lalolagi.

I le faʻamuamua, e leai se faigata faapitoa i le mauaina o Glurenorm, o lona tau e amata mai le 430 i le 550 ru. O le tikeri i le tele o itu e faalagolago i le kamupani a le kamupanī ma uiga o le falemaʻi faapitoa. I le tele o tulaga, e mafai lava e fomaʻi ona taʻu atu i le tagata maʻi le mea tonu e maua mai ai le maualuga o fualaau o le suka.

Tala o le Maʻisuka

O tagata maʻi e ave Glurenorm, o latou iloiloga e faigofie ona maua i luga o le Initaneti, ia maitauina i le tele o tulaga se tulaga lelei o le fualaau faasaina.

Ae ui i lea, e taua tele le malamalama o lenei meafaigaluega e le o se mea faʻaalia lautele ma mo faafiafiaga. E faʻatau (mo le tele o vaega) naʻo le faʻamalosaga ma ua faamoemoe mo togafitiga ogaoga o se faʻamaʻi matautia.

O le mea lea, pe a suʻesuʻe suʻesuʻega i luga o le initaneti, e tatau lava ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi i se tulaga tutusa. Glyurenorm atonu o se fofo lelei mo nisi o gasegase, ae o se mea leaga mo isi.

Contraindications ma mea e le manaʻomia

E le mafai ona e faʻaaoga Glurenorm i tulaga nei:

  1. Ituaiga 1 maʻisuka. O le uiga o le ketoacidosis.
  2. Faʻapiaria.
  3. Lactase deficiency, galactosemia.
  4. Faʻailoga malosi o le ate.
  5. Vaʻaia muamua le vaʻaia (resection) o le pancreas.
  6. Le vaitaimi o le faʻagasologa ma le lactation.
  7. Laveaga gasegase i totonu o le tino.
  8. Tagata taʻitoʻatasi faʻalepale.

O mea e sili ona taatele o aʻafiaga masani:

  • O le moe, vaivai, moe i le moe, tiga o le ulu.
  • Faʻaitiitia o le numera o leukocytes ma platelet i totonu o le toto.
  • Nausea, le faʻavauvau o le manava, faʻavaivaia o le talo, faʻaleagaina o le maʻi, vomiting.
  • Faʻaitiitia o le pa'ū i le toto totolo (hypoglycemia).
  • Faʻaaliga faʻaleagaina o le paʻu.

O le faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma Glenororm ua faʻasaina. O le filifilia o atumaga ma tulafono e faʻatino e le fomaʻi o loʻo auai.

Fautuaga & Tini

Mo tagata gasegase o loʻo i ai le galuega ole ate

A faʻaaogaina le vailaau faʻasaina i popo i luga o le 75 mg mo tagata mamaʻi e mafatia i le gasegase o le gasegase o le gasegase, mataʻituina ma le faʻaeteete e se fomaʻi. Glurenorm e le tatau ona aʻafia ma le faʻaleagaina o le hepatic, talu ai o le 95 pasene o le tui o loʻo gaosia i le ate ma tuʻu ai le tino e ala i le manava.

Fefaʻatauaiga faʻamaʻi

Glurenorm e mafai ona faʻaleleia ai le aafiaga o le hypoglycemie pe afai e maua faʻatasi ma le atinaʻe o le ACE, allopurinol, painkillers, chloramphenicol, clofibrate, clarithromycin, sulfanilamides, sulfinpyrazone, tetracyclines, cyclophosphamides na faʻaogaina faʻamataʻu e fualaau faʻamaina.

E ono i ai se faʻavaivaia o le faʻaaogaina o le hypoglycemic i le tulaga o le faʻaaogaina o le glycidone ma le aminoglutethimide, o le sympathomimetics, glucagon, thiazide diuretics, phenothiazine, diazoxide, faʻapea foʻi ma vailaau faʻasaina e aofia ai le nicotinic acid.

Glyurenorm - faatonuga mo le faʻaaogaina, tau, iloiloga ma analogues

Glurenorm e masani ona faʻaaogaina i tulaga e le faʻafefe ai le taumafa i le faasaʻo o le glycemia. O lenei togafitiga e tupu i le 90% o tagata gasegase e maua i le maʻisuka, ma o faʻamatalaga faʻamaonia e iloa ai o le numera o nei tagata gasegase ua faʻalauteleina.

Samoa International Nonproprietary Name

Glycidone. (I le Latina - Gliquidone).

Glurenorm e masani ona faʻaaogaina i tulaga e le faʻafefe ai le taumafa i le faasaʻo o le glycemia.

O fualaʻau mafolafola ma se lamolemole lamolemole o le 30 mg o le glycidone, o le vaega autu autu lea o fualaau faasaina.

  • suauu sosogi ma magogo na maua mai sana,
  • lactose monohydrogenated,
  • magnesium stearate.

Faʻataʻitaʻiga

Glycvidone o loʻo faʻaalia i se faʻaopoopoga / pancreatic / pancreatic aafiaga. O le vailaʻau e faʻaleleia le gaosiga o le inisalini e ala i le faaitiitia o le aʻafiaga o le kulukose i luga o suauu peta pancreatic.

E le gata i lea, o le vailaʻau e faʻateleina ai le tui o le inisalini ma lona fesoʻotaʻiga ma suauʻu ua faʻataunuʻuina, faʻateleina lona aʻafiaga i le faʻaaogaina o le kulukose e ala ile fofo ma fiva musika, ma faʻagesegese ai le lipolytic faʻataʻitaʻiga i siama.

E i ai le gaioiga o le tino, e faʻaitiitia ai le faʻamalositino o le toto plasma. E maua le taunuʻuga o le hypoglycemic after 1-1.5 itula.

O le vailaʻau e faʻaleleia le gaosiga o le inisalini e ala i le faaitiitia o le aʻafiaga o le kulukose i luga o suauu peta pancreatic.

E faʻafefea ona ave le pulu

Totonu, e tusa ai ma faatonuga a le fomaʻi e faatatau i vailaau, umi o togafitiga ma le faʻaaloalo i se meaai filifilia.

I le amataga o togafitiga, o pusa o le 0.5 ipu o loʻo faʻatulagaina i le taimi o le 'aiga o le taeao. I le leai o ni faʻaleleia atili, o le siʻosiʻomaga e faasolosolo malie lava.

Afai e sili atu i le 2 aso laasaga, ona tatau lea ona vaevaeina i 2-3 inumaga, ae fautuaina e ave le vaega autu o le fualaau faasaina i le taeao. Mo le aso 1 e faʻasaina le ave o le sili atu ma le 4 papa.

I le leai o se gaioiga i le taimi o le monotherapy ma le fualaau faasaina, o se togafitiga tuʻufaʻatasia e faʻasoa faʻatasi ma le metformin.

Faʻaiʻuga Glyurenorma

  • metabolism: hypoglycemia,
  • suʻapalai ma le paʻu o le tino: ata pueina, vevela, fulafula,
  • Vaaiga mamao: faafitauli i fale nofo,
  • Gaʻo gasegase: faʻafitauli i totonu o le manava o le manava, cholestasis, vomiting, manava, manava, leai se manaʻo,
  • CVS: faʻasalaga, faʻavalava vascular ma le fatu, angina pectoris, extrasystole,
  • CNS: vertigo, vaivai, migraine, faʻafefe,
  • Hematopoietic system: agranulocytosis, leukopenia.

Aafiaga i le gafatia e pulea ai auala

O maʻi e maua MP e tatau ona logoina e uiga i tulaga lamatia o le vevela ma le ulu i lenei vaitau. O le mea lea, e tatau ona latou mataala pe a latou aveina se taavale ma faia galuega faʻapitoa.

O maʻi e maua MP e tatau ona logoina e uiga i tulaga lamatia o le vevela ma le ulu i lenei vaitau.

Faaaoga i le taimi o le maitaga ma le lactation

E leai se faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le glycidone i le maʻitaga o fafine / maʻitaga, o le mea lea e le faʻaogaina le MP i lenei taimi.

I le faagasologa o le fuafuaina o le maʻitaga, e fautuaina e faalēaogāina le vailaʻau ma faʻaaoga le inisalini e faasaʻo ai le kulukose.

E naʻo le 5% o le MP o loʻo faʻaaogaina e ala i fatugaʻo, o lea e leai se faʻamaoniga faapitoa i lenei mea.
E naʻo le 5% o le MP o loʻo faʻaaogaina e ala i fatugaʻo, o lea e leai se faʻamaoniga faapitoa i lenei mea.

Faʻatau

Gagana Eleni "Boehringer Ingelheim Ellas".

Glurenorm - o le faʻasaina o le suka mo fualaau fatu

Darina Bezrukova (fomaʻi), 38 tausaga, Arkhangelsk

O lenei fualaau faasaina ua faatonuina i le tuufaatasiga o togafitiga o le maʻisuka ituaiga 2. I lenei tulaga, e tatau i le tagata maʻi ona pipii i se meaai faapitoa. O le suga e pulea ma le mausali ma lelei.

Andrey Tyurin (fomaʻi), 43 tausaga, Moscow

Ou te fautuaina mo le maʻisuka. Pills e le taugata, latou te faʻaleleia vave o latou tulaga. I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia mo fafine maʻitaga ona faʻaaogaina fualaau. Ou te tuuina atu ia i latou inisiua o le inisalini.

I falemaʻi, o fualaau o loʻo faʻamatalaina.

Gasegase

Valeria Starozhilova, 41 tausaga, Vladimir

O loʻo ou maʻi i le maʻisuka, o lenei vailaʻau e maua e aunoa ma se totogi. Na suia i latou e le fomaʻi i le Maʻisuka, lea na amata ai ona ou atiaʻe se allergy. Sauni mo se masina. O loʻo faʻamamaina le suāuʻu i se tulaga masani, ae o aʻafiaga leaga na oʻo mai ia te aʻu.

Na foliga mai o le gutu le mafaamatalaina, na moe ai le moe, ma na amata ona lagona e le ulu le pala. Ona tamoe atu lea o ia i faafitauli tuga. Na leiloloa mea leaga na o le 1.5 vaiaso talu ona amata le ave o fualaau.

Na toe foʻi mai faʻamaumauga i le masani, faʻaleleia le tulaga.

Alexey Barinov, 38 tausaga, Moscow

I le avea ai ma se alii talavou, ou te le i ai lava se paleni paleni o meaai ma le ava malosi. O lenei ou te taʻutino atu o le maʻisuka na osofaʻi lava ia. Sa ou taumafai e togafitia i auala eseese. Talu ai nei, na faatonuina ai e se fomaʻi nei fualaau.

O osofaiga i le amataga na amata ona foliga mai e le tele, ma ina ua mavae le 2-2.5 vaiaso talu ona uma le pulega, ua uma ona mou atu. Na toe foi mai le miti i le masani, oso aʻe le lagona, na mou atu le sulu. Na fai mai le fomai ua faaleleia atili aʻu faailoilo.

Glurenorm mo le maʻisuka - faʻasalaga atoatoa ma iloiloga o le maʻisuka

O se tasi o sui o se vaega tele o mea e maua mai i sulfonylurea (PSM) o le sauniuniga tautala tautala Glurenorm. O lona gaioiga galue, glycidone, ei ai lona aafiaga o le hypoglycem, ua faailoa mai mo le maʻisuka ituaiga 2.

E ui i lona laʻitiiti laʻitiiti, ae o Glurenorm e aoga tele pei o ana vaega. O le fualaau faasaina e masani lava e le o faʻamalosiina e fatugaʻo, o le mea lea e masani ona faʻaaogaina i le nephropathy o le maʻisuka ma le toilalo alualu i luma.

Glurenorm ua faʻatagaina e le vaega Eleni o le kamupani Siamani Beringer Ingelheim.

Glurenorm mataupu faavae o le taotoga

Glurenorm e aofia i le 2 o augatupulaga o PSM. O fualaau faasaina uma o mea tau vailaau mo togafitiga o lenei vaega o sui o le hypoglycemic:

  1. O le gaioiga autu o le faʻalavelave. Glycvidone, o le elemene malosi i le Glurenorm tablets, e fusifusia i le pancreatic cell receptors ma faaosofia ai le inisalini i totonu. O se faʻaopoopoga i le faʻasalaga o lenei hormone i le toto e fesoasoani e foia ai le tui o le insulin, ma fesoasoani ai e faʻaitiitia le suka mai vaʻa toto.
  2. O se isi faʻaopoopoga e faʻapitoa. Glurenorm e faʻaleleia ai le gasegase o le insulin, faʻaititia le tuʻuina atu o le kulukose i totonu o le toto mai le ate. O le maʻisuka ituaiga 2 e faʻaalia i ni mea le talafeagai i le lipid profile o le toto. Glurenorm fesoasoani e faʻamaonia nei faʻamaoniga, e puipuia ai le thrombosis.

Pusa e gaoioi i le vaega 2 o le inisalini synthesis, o lea e mafai ona siitia le suka i le taimi muamua pe'ā uma ona 'ai. E tusa ai ma faatonuga, o le aafiaga o le fualaau faasaina e amata pe a ma le itula, o le maualuga pito i luga, pe maualuga, e matauina pe a mavae le 2.5 itula. O le aofai o le umi o le gaioiga e oʻo ile 12 itula.

Talofa O loʻu igoa o Galina ma ua ou le toe maua i le maʻisuka! Na na o le 3 vaiaso na ou aveina aiia aumai le suka i le masani ma aua nei avea ma vaisu i fualaau le aoga
>>E mafai ona e faitau i lau tala iinei.

O PSM faʻaonaponei, e aofia ai Glurenorm, ei ai se toe faʻafoʻi taua: latou te faʻaosofia le sosoʻo o le inisalini, tusa lava pe o le maualuga o le suka i totonu o ipu o le maʻisuka, o lona uiga, e galue i le hyperglycemia ma le suka masani. Afai e itiiti ifo le kulukose nai lo le masani ai i totonu o le toto, pe afai na faʻaaluina i galuega maso, e amata le hypoglycemia. E tusa ai ma iloiloga o le maʻisuka, o lona lamatiaga e sili ona taua i le taimi o le gaioiga o le gaioiga o fualaau faasaina ma faʻamaʻi umi.

A le mafai e Glurenorm ona inu

Faatonuga mo le faʻaaogaina le faʻatagaina o le Glurenorm mo le maʻisuka i mataupu nei:

  1. Afai ole tagata maʻi e leai ni pene peta. O le mafuaʻaga atonu o le pancreatic resection poʻo le maʻisuka ituaiga 1.
  2. I faʻamaʻi ogaoga o le ate, siama o le hepatic, o le glycidone e mafai ona faʻasalaga le lava ma faaputuputu i totonu o le tino, lea e oʻo atu ai i luga o le tino.
  3. Faʻatasi ma le hyperglycemia, ua mamafa i le ketoacidosis ma ona faʻalavelave - muamua ma coma.
  4. Afai o le tagata maʻi o loʻo iai le faʻamalosi ile glycvidone poʻo isi PSM.
  5. I le hypoglycemia, e le mafai e le vailaʻau ona onā seivagana ua masani ona faʻasaina le suka.
  6. I tulaga ogaoga (ogaoga faʻamaʻi pipisi, manua, taotoga), faʻafefea ona sui le taimi umi mo togafitiga ole inisalini.
  7. I le taimi o le maitaga ma le taimi o le hepatitis B, o le fualaau faasaina ua matua faasaina, talu ai o le glycidone e oʻo i totonu o le toto o se tamaitiiti ma aʻafia ai lona atinaʻe.

I le taimi o se fiva, e tulai ai le toto toto. O le faʻamalologa masani e masani ona faʻatasi ma le hypoglycemia. I le taimi nei, e tatau ona e ave Glurenorm ma le faʻaeteete, e masani ona fua le glycemia.

O faʻafitauli o le Hormonal e mafai ona suia ai le gaioiga o le inisalini. O ia ituaiga o gasegase o loʻo faʻaalia fualaau e le mafua ai le hypoglycemia - metformin, glyptins, acarbose.

O le faʻaaogaina o le fualaau oona Glurenorm i le ava malosi e mafua mai i le soona inu, e le mautonu le oso i le glycemia.

Tulafono Faʻatagaina

Glurenorm e na o le 30 mg e maua. O fualaau e lamatia, o lea e mafai ona vaevaeina ina ia maua ai le afa afa.

O le vailaau e inu i le taimi lava lea ao lei faia se taumafataga, pe i lona amataga. I lenei tulaga, i le faaiuga o le taumafataga po o se taimi e leʻi maeʻa, o le a faʻateleina le maualuga o le insulin i le pe tusa o le 40%, lea o le a mafua ai ona pa'ū i le suka.

O le faʻaitiitia o le insulin i le faʻaaogaina o Glyurenorm e latalata i le physiological, o le mea lea, o le lamatiaga o le hypoglycemia e maualalo. O le faʻatonuga fautuaina e amata i le afa piliki i le taeao o le taeao.

Ona faasolosolo malie lea o le fualaau seia oʻo ina maua le taui mo le maʻisuka. O le va i le va o le faʻasologa o mea e tatau ona le itiiti ifo ma le 3 aso.

E taua tele: Taofi e le aunoa le falemaʻi mafia. Endocrinologists tatou te faʻaaogaina le tupe i luga o fualaau aina pe a mafai ona faʻavasegaina le suka toto mo na o le 147 rubles ... >>faitau le tala ia Alla Viktorovna

Fualaau oonaPillsmgVaʻalele taimi
Amataina le togi0,515taeao
Amata ile togi pe a suia mai se isi PSM0,5-115-30taeao
Lafoʻa lelei2-460-12060 mg e mafai ona ave i le tasi i le taeao o le taeao, ona vaevaeina lea o se fualaau tele e 2-3 taimi.
Taofia o mea61803 inumaga, o le maualuga pito i maualuga o le taeao. I le tele o tagata gasegase, o le glucose-faʻaitiitia o le aafiaga o le glycidone ua le toe ola i se fualaau maualuga e maualuga atu i le 120 mg.

Aua e te lafoaia meaʻai pe a uma ona e tago i le fualaau faasaina. O oloa e tatau ona aofia ai gaʻo, ma sili atu igoa maualalo maualalo.

O le faʻaaogaina o Glenrenorm e le faʻaaogaina ai meaai ma faamalositino ua uma ona faatonuina muamua.

Faatasi ai ma le le pulea lelei o meaʻai gaʻo ma le maualalo o le gaioiga, o le a le mafai e le vailaʻau ona maua se taui mo le maʻisuka i le tele o tagata gasegase.

Taliaina o Glyurenorm ma le nephropathy

E le manaʻomia le faʻamautuina o le faʻasologa o togafitiga. Talu ai o le glycidone e sili ona faasili e aloese ai fatugaʻo, o le maʻisuka ma le nephropathy e le faateleina ai le lamatia o le hypoglycemia, e pei o isi vailaʻau.

O faʻamatalaga faʻamatalaga e iloa ai mo le 4 vaiaso o le faʻaaogaina o fualaau faasaina, faʻaititia le proteinuria ma faʻamalosi le reabsorption faʻatasi ma le faʻaleleia o le puleaina o le maʻisuka. E tusa ai ma iloiloga, ua faʻamatalaina Glurenorm e tusa lava pe maeʻa le gaosiga o fatugaʻo.

Faʻaoga mo faʻamaʻi ate

O le faʻasalaga e faʻatagaina ai le aveina o Glurenorm i le faʻamaʻi ogaoga o le ate. Ae ui i lea, o loʻo i ai le faʻamaoniga e masani ona puipuia le gasegaidone metabolism i faʻamaʻi ate, aʻo le gaioiga o galuega a le okeni e le tupu, o le tele o aafiaga i le itu e le faateleina. O le mea lea, o le tofiga o Glyurenorm i ia tagata gasegase e mafai ona faia pe a maea se suʻega maeʻa.

Aafiaga, afaina taunuuga

Le tele o taimi e le manaʻomia ai pe a tago i le fualaau faasaina Glurenorm:

E masani ona%Eria o FaʻasalagaFaʻaiʻuga
sili atu ma le 1Fale gasegaseO faʻalavelave faʻataʻoto, tiga o le manava, vomiting, faʻaitiitia ai le manaʻo.
mai le 0.1 i le 1FataAlu i le tino, erythema, eczema.
Nervous systemPaga o le maʻi, le faʻasolosolo le tumau, vevela.
e oo i le 0.1TotoFaʻaitiitia le faitau o le platelet.

I tulaga vavalalata, sa i ai le solia o le sau o le talo, urticaria, o le faaitiitia i le maualuga o leukocytes ma granulocytes i le toto.

I le tulaga o le maualuga, o le tulaga lamatia o le hypoglycemia e maualuga. Faʻaaogaina i le glucose o le tautala poʻo le gaʻo. A maeʻa le suka, e mafai ona faʻafesootai faifaipea seia oʻo ina alu ese le vailaʻau mai le tino.

Fesoʻotaʻiga tau vailaʻau

O le aʻafiaga o Glenrenorm e mafai ona sui ma togafitiga tutusa ma isi vailaʻau:

  • fomaʻi faʻafofoga tautala, faʻamalosi o le CNS, hormones steroid ma hormones thyroid, acidic nicotinic, chlorpromazine faʻavaivaia ona aafiaga
  • o nisi NSAI, antibiotic, antidepressants, antimicrobials, coumarins (acenocoumarol, warfarin), thiezide diuretics, beta-blockers, ethanol faʻaleleia le aʻafiaga o le fualaau faasaina.

Tau ma Glurenorm sui

O le tau o se atigi pusa e 60 pauna o Glyurenorm e tusa ma le 450 ru. O le vailaʻau glycidon e leʻo aofia ai i totonu o le lisi o vailaʻau taua, o lea o le a le mafai ona maua e aunoa ma se totogi.

O se faʻatusatusaga atoatoa ma le mea taua lava e tasi i Rusia e leʻi maua. O le taimi nei o le resitaraina o loʻo faagasolo mo le fualaau faasaina o Yuglin, o le gaosiga o le Pharmasynthesis. O le tulaga tutusa o meaola o Yuglin ma Glyurenorm ua uma ona faʻamaonia, o le mea lea, e mafai ona tatou faʻamoemoe o le a vave ona faʻatau atu.

I le maʻisuka ei ai fatugaʻo maloloina, soʻo se PSM e mafai ona suia Glurenorm. Ua salalau solo, o lea e faigofie ai ona filifili se fualaau taugofie. O le tau o togafitiga e amata ile 200 rubles.

I le le atoatoa, ua fautuaina le linagliptin. O lenei mea malosi o loʻo aofia i sauniuniga a Trazhent ma Gentadueto. O le tau o laulau i le masina o togafitiga e mai le 1600 rubles.

O le tuufaatasiga o fualaau, o lona faʻamatalaga, afifiina, foliga

O le a le faiga e faia ai le sauniuniga a Glurenorm? O faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻamalamalamaina ai o lenei oloa o loʻo maua i foliga o papaʻe paʻepaʻe ma lamolemole o se foliga lapotopoto, faʻatasi ai ma le notch ma le veveled edges, faʻapea foʻi ma le vaneina o le "57C" ma le logo o le kamupani.

O le vaega autu o le vailaau oona o loo fesiligia o le glycidone.E aofia ai foi le maso maso maso, lactose monohydrate, masini suauu suauu ma le magnesium stearate (faʻaopoopoga faaopoopo).

O le vailaʻau Glurenorm (papa) o loʻo faʻatau atu i ni paʻu o fasipepa e 10, lea o loʻo teuina i totonu o pusa pepa.

Faʻataʻitaʻiga

O le a le vailaʻau Glurenorm? O le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o lipoti o lenei mea o se sui o le hypoglycemic, o se mafuaaga o le sulfonylurea (lona lua auga tupulaga). E faʻamoemoe mo le faʻafofoga tautala.

O le vailaau oona ua fesiligia o loʻo i ai ni faʻaopoopoga ma mea faʻapitoa. E faʻamalosia ai le puleaina o le inisalini ma faʻasolosolo ai le auala o le glucose-mediated o lona faʻatulagaina.

O faʻataʻitaʻiga i meaola falesuesue na faʻaalia ai o le fualaau faasaina "Glyurenorm", o lona faʻatonuga o loʻo i ai i totonu o se atigipusa pepa, e mafai ona faʻaititia le faʻamalosia o le insulin i le tino o le tino ma le ate ole maʻi. E tupu lenei mea e ala i le faʻamalosia o le masini o le siaki, lea e faʻasalalau e le insulin, faʻapea foʻi ma se faʻaopoopoga o ona atigipusa.

Le malosi o le hypoglycemie ina ua maeʻa le tagofia o fualaau faasaina pe a maeʻa le 65-95 minute. E tusa ai ma le maualuga o le fualaau faasaina, e tupu pe a ma le 2-3 itula ma e pe a ma le 8-10 itula.

Faʻamatalaga faʻamatalaga

Faatonuga mo le faaaogaina "Glyurenorm" o loʻo taʻua ai o le faʻaaogaina o se tasi o fualaau o lenei vailaʻau (15-30 mg) e fesoasoani i lona vave faʻaaogaina mai le gastrointestinal tract (pe tusa ma le 80-95%). E oʻo atu i le pito i luga o lona faʻatonuga pe a uma le 2 itula.

O le gaioiga malosi o le fualaau faasaina ei ai le maualuga o le afaina mo masini plasma.

E leai ni faʻamatalaga i luga o le vili e mafai ona maua i le glycidon poʻo ona mea e maua mai i le placenta poʻo le BBB. E leai foʻi se faʻamatalaga e uiga i le faʻaogaina o le glycidone i le susu susu.

O fea oi ai le metabolism o fualaau faasaina "Glyurenorm"? Faatonuga mo le faʻaaoga o loʻo taʻu mai ai o le vailaʻau o loʻo fesiligia e faʻafefiloi i le ate e ala i le demethylation ma le hydroxylation.

O le tele o mea e maua mai le glycidone e mafua mai i le inumaga. O le afa-ola o lenei vailaʻau e 1-2 itula.

I tagata matutua ma le vaeluagasegasegasegase, e tutusa uma le vaega o le Glyurenorm.

E tusa ai ma tagata atamamai, o le metabolism o lenei vailaʻau e le suia i tagata gasegase e le maua le ate. E tatau foi ona maitauina e faapea, i tagata gasegase ua le atoatoa le aoga, e le faatuputeleina le fualaau faasaina.

Faʻataga mo le tagofia o fualaau

O a tulaga e solia ai le faatonuina o pepa Glurenorm? Faatonuga mo le faʻaaogaina e faʻaalia ai nei faʻamaʻiloga mo lenei vailaʻau:

  • porphyria alternating aute,
  • ituaiga 1 maʻisuka
  • ogaoga o le ate,
  • faʻamaʻi o le maʻisuka, precoma, ketoacidosis ma coma,
  • o le vaitaimi pe a maeʻa le va o le pancreas,
  • o aʻafiaga e le masani ona maua mai e pei ole galactosemia, inisua o lactose, le lava lactase ma le glucose-galactose Malabsorption,
  • tulaga ogaoga o le maʻi (mo se faataitaiga, taotoga ogaoga, faamai pipisi),
  • maʻitaga o maitaga
  • laiti (ona o le le lava o faʻamatalaga i luga o le saogalemu ma le aoga o fualaau faasaina i lenei vaitausaga),
  • taimi e fafaga ai
  • hypersensitivity i sulfonamides.

Le fualaau faasaina "Glurenorm": faatonuga mo le faaaogaina

Glurenorm papa e faʻataʻitaʻiina i totonu. Pe a ave i latou, e tatau ona e mulimuli i fautuaga uma a le fomaʻi e uiga i le vailaʻau o vailaʻau ma mea taumafa. E faʻasaina le tuʻuina o vailaʻau e aunoa ma le feutagai ma se tagata poto faapitoa.

Ole fua muamua o le fualaau faasaina o loo fesiligia o le 0.5 papa (o lona uiga 15 mg) i le taimi o le uluai taeao o le taeao. E tatau ona ave le vailaau i le amataga o le taumafataga. A uma ona 'ai, faʻafefe ai meaʻai e faʻasaina.

Afai o le faʻaaogaina o le 1/2 tablet e le mafua ai le faʻaleleia atili, a maeʻa ona feutagai ma se fomaʻi, o le a faasolosolo malie lava le faʻatupulaia. Faatasi ai ma le fua o aso taitasi o le "Glyurenorm" e le sili atu nai lo le 2 papa, e mafai ona ave i le taimi o le aoauli.

Afai na faatonuina e le fomaʻi le maualuga o fua o fualaau faasaina, ona tatau lea ona vaevaeina i le 2 pe 3 inumaga.

O le faʻateleina o le fua o le sili atu ma le 4 paʻu i le aso e masani lava e le faʻateleina ai le aoga. O le mea lea, o le aveina o vailaau "Glyurenorm" e sili atu nai lo le aofaiga maoti ua le fautuaina.

I tagata e leai se aoga, e le manaʻomia le fetuutuunaiga o fua.

O le tagofia o le vailaau faʻasaina i luga o le 75 mg i tagata gasegase e manaʻomia le manaʻoi le ate e manaomia ai le siakiina masani e le fomaʻi.

I le tulaga o le le atoatoa o le togafitiga, faatasi ai ma le "Glurenorm" o le tagata gasegase e mafai ona toe faaopoopoina "Metformin".

Faʻasalaga mataupu

O le aveina o ni tui o sulfonylurea o mea masani e masani ona oʻo atu ai i le hypoglycemia. E le gata i lea, o le maualuga o lenei fualaau faasaina e mafai ona afua ai uiga nei: afu, tachycardia, tigaina, fiaai, maʻi tigaina, palupitations, atuatuvale, le mautonu, popole popole, mafaufau le lelei ma le tautala, leai se malamalama.

Afai e aliali mai faailoga o le hypoglycemia, e tatau ona e tago i le kulukose poo meaʻai e mauʻoa i gaʻo.

Faʻaiʻuga

O lenei ua e iloa pe aisea e faʻamautuina ai se fualaau faasaina e pei o Glurenorm. O faatonuga mo le faʻaaogaina o lenei vailaʻau na toe iloiloina foi i luga.

E tusa ai ma tagata gasegase, aʻo e tago i lenei fualaau faasaina, atonu e te ono oo i ai:

  • thrombocytopenia, angina pectoris, agranulocytosis,
  • paresthesia, hypoglycemia, totogo,
  • leukopenia, maʻi vevela, mimiti, moe,
  • faʻalavelave nofo ai, vaivai, faʻalogo,
  • cardiovascular failure, gutu malulu, maʻi o Stevens-Johnson,
  • faʻaitiitia le fiaai, faʻatinoina o le gaosiga o le photosensitivity, leu, vevela,
  • urticaria, vomiting, tiga o le fatafata, cholestasis,
  • faamaʻi, mago o le paʻu, manava manava, faʻavauvau i totonu o le manava.

Fautuaga faapitoa

O vailaau oona e gasegase mo le fofogaina ole fofoga e le tatau ona suia ai se taumafataga maloloina.

O tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona mulimulitai i fautuaga uma a le fomaʻi.

A oʻo mai faailoga o le hypoglycemia, e tatau ona e 'ave vave meaʻai e aofia ai le suka.

O gaioiga faaletino e mafai ona faʻaleleia atili ai le malosi o le vailaau oona.

Ona o le mea moni e faapea o le excretion o le glycidone e fatugaʻo e le taua, o le vailaau o loʻo fesiligia e mafai ona faʻamaonia saogalemu i tagata maʻi ma le faʻaleagaina o le maʻi, ma le nephropathy o le maʻisuka.

I le faagasologa o suʻesuʻega suʻesuʻega, na maua ai o le faʻaaogaina o fualaau faasaina na fesiligia mo le 30 masina e leʻi saofaga i le siʻitia o le mamafa o le maʻi. E le gata i lea, o loʻo i ai mataupu o le mamafa o le mamafa i le 1-2 kilokalama.

Analogs ma iloiloga

O vailaʻau nei o loʻo tuʻuina atu i le Glurenorm analogues: Gliklada, Amiks, Glianov, Glayri, Glibetik.

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina o loo fesiligia e mafai ona maua e matua ese lava. E tusa ai ma faʻamatalaga a tagata faʻatau, o lenei vailaʻau e aoga tele ma avanoa i tagata uma. Ae ui i lea, e tatau ona maitauina o le tele o tagata gasegase e popole tele e uiga i le lisi o tali leaga o lenei fofo. E ui lava o fomaʻi e fai mai e seasea lava ona tupu ma e na o tulaga faapitoa.

Tuua Lau Faamatalaga