E tatau ona ou faatauina se Accu Chek Asset blood glucose mita?

O le siakiina o le maualuga o le suka i totonu o le toto o se vaega taua o taualumaga i aso taitasi mo le siama o le maʻisuka. E mafai ona e mataʻituina i le fale e faʻaaoga ai le mita o Aseta siaki.

Mo le suʻega, e masani ona ave le toto mai tamatamailima. O le filifiliga talafeagai lea mo le faʻaaogaina o le biomaterial i se laasaga o le suʻega. O isi nofoaga mo le faʻaaogaina o le toto o le alofilima, o le suilapalapa.

Tulaga lautele

I le atinaʻeina o lenei masini, o mea lelei uma ma faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga ua mavae sa amanaʻiaina. O le taimi mo le faʻaalia o le iuga i luga ole mata o le mita na faʻaititia. O le masini ua toetoe lava a aunoa ma le vave (faʻapipiʻiina o kulini pe a faʻaaogaina e le manaʻomia).

Faatasi ai ma uiga faaalia o Accu Check active, e mafai ona e fuafuaina:

  1. O le taimi e fuafua ai le taunuuga o le 5 sekone,
  2. O le tele o biomaterial mo le sao saʻo o le -1.2 μl,
  3. Vasega o le glucose lautele (0.5 -33.3 mmol / L),
  4. Faʻataʻitaʻiga o fuataga - faʻaaliga photometric,
  5. O le mafaufau e mafai ona teuina pe tusa ma le 350 suʻega, faʻapea foʻi ma le mafai ona faʻamalamalama faitauga faitau mo le vaitaimi (vaiaso, 14 ma le 30 aso),
  6. Ia manatua o le toto toto atoa,
  7. Faʻaogaina - otometi,
  8. E mana e se masini lithium,
  9. Pauna - 50 gr.

O le a le pusa e aofia ai:

  1. Glucose toto
  2. Laʻau o le puncture o le paʻu,
  3. Vaevaega (10 fasi vaega),
  4. Lancets (Needles) (10 fasi vaega),
  5. Tuuina atu o le eletise, tusi e faaaoga ai, mataupu.

Afai o le suʻega mo le mita ua maeʻa, e mafai ona faʻatau i latou i soo se fale talavai. O le soifua auaunaga o le masini e 50 tausaga.

Vaega o le mita

O mea autu o le masini e:

  1. Le manaʻoga mo sina mataua o le biomaterial.
  2. Afai e le tele ni meafaitino, o le mita o le a taʻuina atu ia te oe i se tulaga mautinoa lelei (e tatau ona toe fai le faʻataʻitaʻiga ma vaega fou).
  3. O se taʻaloga faapitoa faapitoa o loʻo aofia ai ma le vaega o suʻega, o le numera e fetaui ma le numera i luga o le ipu inu. I le mataupu pe a le fetaui le feliuai, o le fua e le mafai (i mea faʻaonapo nei nei, e le o faia se faʻataʻitaʻiga, talu ona tuʻuina le pu i fasi pepa).
  4. Tutoatasi faʻapitoa i le maea ai ona faʻalauiloaina se fasi siaki i le masini.
  5. Mafai ona fai ni faʻamatalaga e mafai ona aʻafia ai le iuga (tau taaloga, meaʻai).

E fautuaina le puipuia o mea taumafa mai le susulu o le la, i le vevela e le silia ma le 30 tikeri ma le maualuga o le manogi e 85%.

Ole meafaigaluega fou lea e fua ai le maualuga o le suka ile maʻi suka. O lona uiga autu o le igoa faapitoa lea o le tagata suʻesuʻe.

Faʻatagaina oe e fua fua i mea eseese e mafai ona faʻamoemoe i le masini (mo se faʻataʻitaʻiga, o le "apple" icon e fetaui ma le suʻeina o le suʻega aʻo leʻi 'ai, o le "bitten apple" i le' ai, o le faamanatu o le suʻega o le "apu ma le logo" "Bottle", faʻapea foi ma se fua faʻatatau, e mafai ona e faʻaaoga le faʻailoga "fetu".

Faʻapitoa i luga o masini tutusa

Faatasi ai ma le lelei o le masini e:

  • Se aofaiga tele o manatua mo le teuina e tusa ma le 350 fuataga.
  • Malosiaga e fuafua ai le tau aofaʻi.
  • O faʻamaumauga e mafai ona tuʻuina atu i luga o le port USB i se komepiuta feaveaʻi mo suʻesuʻega mulimuli o taunuʻuga (o faʻataʻitaʻi matutua ua faʻapipiʻiina i se atigi infrared).
  • Faʻamatalaga faaopoopo i tua, o le i ai o le faʻalauiloaina o le eletise.
  • Puʻeina le malosiaga faʻaoʻo.
  • Laititi laʻititi.

Faatonuga mo le faaaogaina

Mo le faʻamoemoe o faʻamaoniga maumaututu, e tatau ona e suesue i faatonuga ma fautuaga aʻo leʻi faʻaaogaina le mita.

Tapenaga sauniuni:

  • Saunia le masini ma mea fou fou,
  • Faʻapipiʻiina le masini (pe a faʻaaoga se masini fou i fasi pepa faʻataʻitaʻi).
  • Fai sina masima lima,
  • Fufulu lima mai le afu ma le fasimoli i le vai mafanafana,
  • Fufulu mama.

  1. Faagasologaina o le nofoaga o pupuvaga ma faʻamaʻafia ai le ava,
  2. Tuʻuina se uila ma faʻafesoʻomi le "" sauga. I le tosoina o le toto talafeagai (e tatau ona fufulu muamua le mataua i le solosolo), faʻaoga se tamatamailima i le lauusiusi lanumeamata o le fasipepa aʻo leʻi fufulu. I le tulaga o le le lava o meaola faʻalauiloa, toe fai le auʻiliʻiliga ma mea fou fou.
  3. Faatali taunuuga mo le 5 sekone.
  4. Iloiloina le taunuuga.

Fesoʻotaʻiga PC ma mea faʻapitoa

I faʻataʻitaʻiga fou o le masini, o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga faapitoa mo le maea - le masini Micro B. Faʻaliliuina le faʻaliliuga o faʻamatalaga e uiga i le auiliiliga ma faʻapolopolo i le komepiuta. Ina ia mafai ai ona faia se fesoʻotaʻiga, e tatau ona i ai se polokalama ma se masini komepiuta i luga o le komepiuta (e le maeʻa, maua i le Nofoaga Tutotonu o Faʻamatalaga).

Ona o le faʻaaogaina o se glucometer o lona uiga o le faʻafouina faifaipea o mea taumafa, e tatau ona tausia lelei se numera o ia mea ao le i oʻo i luma. E mafai ona e faʻatau i se fale talavai poʻo le tuʻuina o se poloaiga i le initaneti. O le tau o se fasi pepa e eseese mai le 900 i le 1800 rubles (fuafua i le tele). Faʻatau i le 50 ma le 100 fasipepa.
Lancets e mafai ona faʻatauina i se tau e 170 i le 500 rubles i le pa (25 ma le 200 fasi pepa).

Meter mistakes

Ina ia maua le taunuʻuga saʻo o le suʻesuʻega, ua fautuaina e faatino fuataga e faʻatatau i le faʻaaogaina o se vaifofo faapitoa o le kulukose faamama (faʻatau se fale talavai).

E faʻamaonia le faʻamaonia i tulaga nei:

  • I le tulaga o se pusa fou o fasi siaki,
  • I le maea ai o le faamamaina meafaigaluega,
  • Faʻatasi ai masalosaloga o se taunuuga e le faʻalagolago.

Faamaoniga ua faia e faapea:

  1. Faʻaofi se fasi siaki i le mita,
  2. Faʻaaogā le vaifofo o le kulukose ma se isi faʻasalaga o le vailaau i le laufanua lanumeamata,
  3. Faatusatusa taunuuga ma le punavai i luga o le tui.

O le mita ei ai le avanoa e sese ai i le taimi o le taotoga. Faatasi ai ma:

E 5 (sun icon) o lona uiga o le puipuia mai o le la mai le ulufale atu (i le leai o se faailoga, o le eletise eletise e aafia ai le mita).
E 1 tupu pe afai e le saʻo le seti o fasipepa mo le faʻaaogaina o le toto.
E 2 o lona uiga o le maualuga o le suka i le pito i lalo. Ma o le H 1 e maualuga.
Eee faailoa mai se masini e le lelei.

O le fua saʻo o le masini e maualuga tele, o le faʻatagaina o le faʻasalaga o measina mo masini uma e tutusa - 20%

O le glucometer o lenei faʻataʻitaʻiga e sili ona lauiloa e le gata ona o mea patino ma lelei, ae ona o le tau o le masini. O lona tau e tusa ma le 1000 rubles (i le taimi lava e tasi, o le tau o mea taumafa e maualuga tele - mai le 500 i le 1000 rubles, suesue i iloiloga o le masini, e mafai ona e mautinoa o le mea lea e sili ona masani ai le faitioga).

O faʻataʻitaʻiga matutua e manaʻomia le faʻamaonia pe a faʻaaoga se pusa fou o suʻega. Mo lona faʻatinoga, e tatau ona faʻapipiʻi se "suesuega" faapitoa o le suʻega faʻapitoa ma tuʻuina atu i totonu o le fesoʻotaʻiga o le masini. O foliga mai i luga o le mataʻituina o se numera tutusa i le numera i luga o le paʻu o lona uiga o le faʻaaoga lelei o mea taumafa.

Faaiuga

O le aseta Akuchek e talafeagai pe a pulea le kulukose toto i tagata mamai i le maʻisuka i le fale. O le soifua maloloina o se tagata e faalagolago i le lelei o le faagaoioia o le masini, o lea e tatau ai ona taialaina oe e faatonuga mo lona faaaogaina. I le faaputuputu i luga, e mafai ona tatou fai atu o lenei masini e sili atu ona faatuatuaina i le faaaogaina ma le sao atoatoa o fua, o lona faafitauli autu o loo i ai i le tau maualuga o mea taumafa.

Tuua Lau Faamatalaga