Faʻasolosolo muamua: fesoasoani ma taufaʻatau

O le tele o tagata e maua i le maʻisuka, i le aluga o taimi, ia iloa i le tino le faʻalavelave i le fausaga o le cartilage, o le mea lea e mafua ai le maʻisuka o le alualu i luma. O fualaau oona e faʻaaogaina e toe faʻafoʻi ai faletila. O se tasi o fualaau taatele e masani ai o Teraflex.

O le lauiloa ma le aoga o lenei fualaau faasaina e mafua ai le gasegase e mafaufau i le fesili pe mafai ona ave Teraflex i le maʻisuka. O le mea moni e faapea o se faʻamaʻi e tuʻuina atu ai nisi tapulaa i le faʻaaogaina o nisi vailaau.

Teraflex o se fualaau faasaina lea e fesootaʻi ma vailaau e faʻaosofia ai le toe faʻaleleia o le tilesi i le tino o le tagata. O lenei vailaʻau e faʻaaogaina e puipuia ai ma togafitia ai le gataifale faʻapitoa. O le fualaau faasaina ua faatonuina mo tiga matuia pe tiga i totonu o sooga.

Teraflex e aʻafia i le kulupu o fualaau oona, lea e aofia ai le auga o le auga tupulaga fou.

O le tele o tagata mamaʻi na maua i le faʻaaogaina o le faʻafouina o le cartilage e faʻaaoga ai Teraflex i le togafitiga, ae peitai, e tatau ona manatuaina e tatau ona faʻaaogaina lenei vailaʻau ma le faʻaeteete i le maʻisuka. Ma i nisi tulaga, o le mauaina o tupe e matua faasaina.

O le vailaau faʻatau e faʻatau atu i falemaʻi e aunoa ma se fomaʻi, ae ao leʻi faʻaaogaina vailaau mo se maʻi o loʻo maua i le maʻisuka, e tatau ona e talanoa ma lau fomaʻi e uiga i lenei mataupu.

O faʻamatalaga e uiga i le fualaau faasaina e masani ona maua lelei. O manatu le lelei e tupu e masani ona fesoʻotaʻi ma le solia o faatonuga mo le faʻaaogaina i le taimi o togafitiga.

Tulaga lautele o le fualaau faasaina ma lona gaosi oloa

E masani lava ona i ai i le tagata maʻi le fesili pe o le Teraflex o se faʻaopoopoga meaʻai po o se fualaau faasaina. Ina ia fuafua le tali i lenei fesili, e tatau ona e suʻesuʻeina le eseesega i le va o meaʻai ma fualaau faasaina. Faʻaopoopoga - o se faʻaopoopoga i le taumafataga, lea e fesoasoani e faʻamalosia ai le tino atoa.

O le faʻaosofia o le tino e mafai ona faʻaitiitia ai le tulaga o le maʻi. O faʻaopoopoga i la latou tuufaatasiga o loʻo i ai ni mea faʻapitoa. O vailaau faafomai i la latou tuufaatasiga ei ai vaega taua. O vailaʻau e faʻaaogaina mo suʻesuʻega, faʻaoga faʻasolosolo ma mo togafitiga o nisi faʻamaʻi.

E tusa ai ma nei faʻamatalaga, e mafai ona tatou faʻamaonia o Teraflex o se vailaʻau.

O fualaau faasaina ua gaosia e le kamupani Siamani kamupani Bayer.

I le Rusia, o le tuʻuina atu o le vailaau faʻatau e faʻatinoina e kamupani vailaʻau i lalo o le laisene a se tagata e faia le fale. O le gaosiga o fualaau faasaina na amata i le Malo o Rusia i le 2010 ina ua mavae le fusia o pisinisi tetele i popolega.

Amata i le 2012, o popolega tau vailaʻau faʻapitoa sa galulue faʻatasi ma le HealthCare.

O le vailaau na pasia uma suega talafeagai ma faamaonia ai le aoga i le togafitiga o faʻamaʻi e fesoʻotaʻi ma le gaʻofale o le sooga.

Aisea e atiina ae ai arthrosis?

Mo le taimi muamua, na vaʻaia e le lalolagi lenei mea i le pepa lea o loʻo avanoa nei i le 1876. Na maua mai i le faʻaaogaina o le eleʻele o le chitin hydrochloric (concentrated). O lenei sailiga na faia e le saienitisi lauiloa o Georg Ledderhoz.

E tatau ona maitauina o le glucosamine o se faʻaopoopoga meaʻai, o lea i totonu o le tele o atunuu e le faʻaaogaina e avea o se sui sooupu.

E faʻaaogaina e faatumauina ai le fausaga o sooga, ma fautuaina mo le faʻaaogaina e tagata e iai faʻamaʻi e pei o le osteoarthritis. Ae, o le mea moni, e matua le fautuaina e avea o se sui sola maloloina mo tagata mamaʻi ua maua i le faateleina o le toto suka.

O le mea lautele, e tele ituaiga o nei vailaʻau. O le:

  • Glucosamine sulfate,
  • Glucosamine hydrochloride,
  • N-acetylglucosamine.

E tatau ona faamanino atu o lenei mea e masani ona faʻatau faʻatasi ma isi vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le chondroitin complex is very popular. O ia o le ua aloaia e sili ona aoga. E tatau ona 'onā pei o se faʻaopoopoga meaʻai. Ae, e pei ona taʻua i luga, o le maʻisuka e le o fautuaina.

O le sooga o le nofoaga lea e fesootai ai ponaivi. O ponaivi e taofi i luga o liga e fesoʻotaʻi i ponaivi o le tasi i le isi ma tendon e tuʻu ai ponaivi i maso.

O le faavae o ponaivi ua faʻapipiʻiina e le cartilage, lea e mafai ai ona latou gaoioi e aunoa ma ni feeseeseaiga faigata. O le mafuaaga o le faʻaleagaina o le cartilage atonu o se faʻalavelave pe mafuaʻaga faʻapitoa e fesootaʻi ma le matua, ae o le maʻisuka e mafai ona faatelevaveina ai lona faʻaumatiaga.

O le le lava o le gaosiga o le inisalini e taʻitaʻia ai suiga faʻapitoa i muso, ponaivi ma sooga.

Talu ai ona o le maʻisuka e fesoʻotai ma faʻafitauli o le maʻisuka, o le kalama i le maʻisuka e sili atu ona afaina i le matua ma le faʻaumatiaga. Ona o le taofiofia o le toto, faatasi ai ma le vavalalata o vaʻa toto, ua afaina ai le tino o maso ma liga, le le lava o meaai paleni e aʻafia ai la latou galuega autu - ia faʻaleleia ma faʻamalosia sooga.

E le gata i lea, o le sili atu o le kulukose e faʻapipiʻiina i luga o sooga, faʻamalosia ai a latou gaioiga, faʻaitiitia le fetuunaiga, faʻamalosia atili, ma faʻaumatia foi le faʻapalapala e fai ai tuli. O le mamafa tele o loʻo faʻagasolo atu le mamafa ma faʻateleina le tiga i sooga o vae ile maʻi suka.

Glucosamine mo le tiga i le osteoarthritis: aisea e eseese ai taunuuga o le faamasinoga? Arthritis Rheum. 2007 Jul 56 (7): 2267-77.

E pei ona ulavale Schweik: "Soo se tasi e faamoemoe e tautau i luga o le laau e le malelemo." O le mea moni, o le tele o faʻamaʻi e manaʻomia ai se vailaau faʻasolo i le vailaʻau faʻamaʻi. I le fanau mai o se tagata, o ona genes, i se tulaga lautele, e aofia ai se predisposition i le tele o faʻamaʻi. O le atinaʻeina o le faʻamaʻi e afaina i le olaga o se tagata ma le tele o mea taua.

Teraflex capsules e laʻitiiti, lautele i foliga. E manino le pusa, o totonu o paʻu paʻepaʻe. O le tuufaatasiga o le vailaau faasaina e aofia ai mea taua e lua, o mea latou te maua i le 1 capsule o le:

  • Chondroitin Sulfate - 400 mg.
  • Glucosamine hydrochloride - 500 mg.

E aofia ai foʻi mea faʻaopopo, lea e aofia ai le sulfate manganese, mea vaʻaia, gelatin, magnesium stearate. Teraflex capsules o loʻo i totonu o se fagu paʻu i le aofaiga o le 30, 60 ma le 100 fasi vaega. O se pepa palama o loʻo i ai se pusa paʻu ma le numera talafeagai o capsules, faʻapea foi ma faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

O le vailaau o le plasma toto, lea e aofia ai le hyaluronic acid, vevela faʻatasi, o elemene eletise, enzymes proteolytic e faʻaumatia ai elemene tuai.

O le kulimi o le hyaluronic e fusifusia ma taofi ai le vai i le vavao faʻatasi, ona o le vai o le synovial e faʻamamaina ai le pito i luga o ponaivi, ma latou felataʻi le tasi ma le isi e pei o le uati.

Ma o se isi mea sili ona taua. E leai se aoga o le vai i totonu o le paʻu faʻatasi, e pei ona i ai i totonu o se taufusi.

O loʻo faʻasalalau. O tino tuai na maliliu, ua fananau mai fou, ua toe faafouina le filtrate o le plasma toto, ma e talafeagai ia gaoioiga mo lenei faagasologa, e pei o le ea.

O le tele o taimi, e atiina ae o se taunuuga o se tasi o faafitauli e fa.

  1. Po o le soona mamafa o le sooga (o le mamafa po o le taʻaloga e sili atu i le malosi o le kalama e tapeina ai).
  2. Pe latou te TATALO ai (le leai o se faamalositino, o se taunuuga o le toto ua maua i le sooga, ua le maua le meaai ma ua amata ona paʻu).
  3. Faʻatasi (le mamafa le malosi o le tino).
  4. Po o se manuʻa tuga lea e faʻalavelaveina ai le metabolism i le sooga faʻatasi ma meaʻai.

O le a le mea e tupu i le sooga faʻatasi i lalo o le faatosinaga a nei mea taua?

  1. E le maua e le Chondrocytes le taimi (faatasi ai ma le OLAGA) pe le mafai (faatasi ai ma le UNDERLOAD) ona faia se aofaʻi o le glucosamine.
  2. Afai e leai se glucosamine, e le faia le chondroitin.
  3. Afai e le o gaosia le chondroitin, e le fauina le meaola o le hyaluronic.
  4. Afai e le o fausia le kulifa eleʻele, o le vai e le o taofia i le sooga.
  5. Afai e itiiti se suavai i le sooga, e le faʻamaluluina ulu o ponaivi.

Le faiga o le gaioiga o le "Arthra" i le maʻisuka

I le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻataʻitaʻi o Arthra, e mafai ona faʻaosofia ai le gaosiga o le hyaluron ma puipuia ai lona faʻamalositino. O le vailaau e puipui ai le mea e gaosia ai le cartilage mai le aʻafiaga o mea leaga, o aʻafiaga o vailaʻau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea lona lua malosi, o se vaega o se oloa vailaau mo togafitiga, e maua ai le puipuiga mo le mea o le cartilage mai aafiaga leaga o vailaʻau i luga, ma i le tulaga o le maʻisuka, toto maualuga o le suka suka.

O le mafuaʻaga o le atinaʻega o le faʻaogaina o le faʻaogaina i le sooga faʻatasi e mafai ona avea ma faʻamaʻi faʻapitonuʻu poʻo lautele, faʻamaʻi, autovale, faʻalavelave faʻaleaganuʻu. Ae ui i lea, o le aano o nisi o faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, o le gasegase o le vai, ankylosing spondylitis) e le o manino.

O mea e fesoasoani ai i le atinaʻeina o le gasegase o le maalili, o le mamafa tele o le sooga, ma isi.

O le pathogenesis o le gasegase e faigata ma eseese. O le faʻavaega o le tino o le tino - vasculari lelei o le membrane synovial ma le i ai o le tele o faʻamavae - fuafua le gafatia o sooga e tali vave ai ma se tali le lelei i ni aafiaga tuusao ma leai.

Faʻatasi ai ma faʻamaʻi pipisi, o le a mafai ona maua se auala faʻamaʻi-metastatic ma le oona-allergic o faʻatasi faʻatasi. I le tulaga muamua, o le sui faʻamaʻi o le faʻamaʻi e ala i le auala o le hematogenous poʻo le lymphogenous o loʻo faʻafeiloaʻi tuusaʻo atu i totonu o le paʻu faʻatasi ma e mafai ona iloa i totonu o le vailaau o le synovial.

O loʻo matauina lenei mea i le gasegase, septic, gonorrhea ma isi faʻamaʻi faʻapitoa. Faʻaleagaina i sooga i ia tulaga o le mea sili lea ona ogaoga, faʻatasi ai ma le faʻaolaina ma le faʻaleagaina o mea tutupu i totonu o le masini.

O nisi taimi o loʻo i ai se masini faʻafefe-faʻafefe mo le atinaʻeina o le synovitis allergic. O le mea mulimuli e masani ona mou ese atu i lalo o le aafiaga o togafitiga e aunoa ma ni mea e totoe (synovitis ma le gasegase o le tino, se mea o le maʻi o le gonorrhea, o le lese, brucellosis ma isi gasegase pipisi).

O le suʻesuʻeina itiiti o le faʻaleagaina lea o le faʻasolosolo e le o faʻamaonia, o loʻo aʻafia ai faʻamaʻi pipisi e pei o le gasegase o le fatu, o le spondylitis ankylosing, polyarthritis psoriatic ma isi. O le aʻafiaga o le faʻamaʻi i lo latou tupuaga e tumau pea i le puipuiga.

O le mea sili ona taua o le pathogenetic factors o nei fomaʻi o suiga o le gaioiga masani ma le gaioiga o le tino o le tino, o le atinaʻeina o allergies ma le aufaigaluega.

Le mafuaʻaga autu o faʻatasi faʻamaʻi.

- taofi le atinaʻeina o le mumū,

- tuʻuina atu le toe faʻaleleia o mea faʻapitoa ma le gaioiga,

- faʻasalalau galuega a le tino puipuia,

- faʻamalosia le puipuia o antioxidant,

- faʻafouina le faʻaleagaina o toto toto ma le microcirculation,

- faʻatulagaina le tuufaatasiga o le microflora o le intestinal mo le faʻatulagaina o le metabolism talafeagai - ina ia faʻaaogaina uma lava mea aoga ma alu i le naʻo le manuia oo tatou tino,

- ia vaʻaia le taimi talafeagai ma le lelei o le faʻaaogaina o toxins

Zenslim Arthro e 100% maeʻa uma galuega o loʻo i luga.

O se tasi o tulafono autu a Hippocrates "Faʻaitiitia le mafuaʻaga - o le a alu ese le faʻamaʻi!" Faʻagaloina e fomai faʻaonapo nei.

Zenslim Arthro, o se oloa o le atamai o Ayurveda ma le tekinolosi o le seneturi 21 senituri, suʻesuʻe ma faasaʻo mafuaaga autu o le gasegase o le maskloskeletal system ma soo se faiga e le afaina ai - e le gata o faailoga!

Na fai mai Hippocrates e le pa'ū le faʻamaʻi mai le lagi, ae o le taunuuga o mea laiti laiti uma tatou te faia i aso uma.

Arthritis ma arthrosis (faʻatasi faʻamaʻi) - le eseesega ma le auala e togafitia ai

O se sooga maloloina, e pei o le tino, e faia i sela ola. O paʻu, cartilage, masiscus, ma isi fusi faʻasolosi e fai i sela ola.

Na o potu ola ola e mafai ona faʻafouina ma toe faʻafoʻisia. O le tele o sooga o vae, lima, moa e maua ai se aafiaga tumau o le mea leaga o le taufaʻi.

Afai e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi e se sooga lelei, latou te maua se faʻamaʻi maʻi - e sili atu. O le mafuaʻaga lea e manatu ai e le mafai ona faʻaleagaina faʻamaʻi o sooga, aemaise o sooga o vae.

Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi faʻatasi faʻamaʻi, pe o le oona, o le gasegase, o le polyarthritis, o le meniscus exfoliation, e tatau ona e iloa mafuaaga e mafua ai ona maʻi le maʻi, ma faʻaumatia.

Afai e le maeʻa, e le mafai ona faʻamalolo le sooga.

Arthrosis (mai le Eleni Arthron - soofaatasi), o se faʻamaʻi faʻavaivai o sooga o se natura fesuiaiga, faatasi ai ma suiga i le faʻavasegaina o luga o ponaivi.

Le sili atu le sao o le igoa o le arthrosis o le osteoarthrosis.

Faʻavasegaga o le Auro

Teraflex o loʻo maua i foliga o capsules e ufiufi gelatin ma manino. I le ogatotonu o se paʻu ma ni penisini tioata o le beige poo le paʻepaʻe.

O le fagu ei ai le 30, 60, 120 poʻo le 200 capsules. E sili atu ona aoga le faʻatauina o se afifi tele, e pei ona fuafuaina mo le taimi e ulufale ai.

O se afifi o le 30 capsule e talafeagai mo togafitiga muamua, pe a manaʻo le tagata maʻi e iloa le lelei o le fualaau faasaina. O tagata maʻi e maualuga le lamatia o allergies e tatau ona ave se atigipusa o le 30 pe 60 capsules.

O le sauniuniga e aofia ai le glucosamine (500 mg) ma le chondroitin (400 mg).

E lua ituaiga vailaau faasaina:

  1. Faʻaauau. E ave i le amataga o le maʻi, pe a popole se tagata e uiga i se tiga matuia. O nei vailaʻau e aofia ai le ibuprofen, o lea e maua ai le malosi o le analgesic.
  2. O le masani masani. O le oloa e le o iai ni mea faʻaopopo ma e faʻaaogaina i le taimi masani o le maʻi pe a leai ni tiga matuia.

O faʻamatalaga e uiga i le tele o tagata gasegase e taʻu mai i le amataga o togafitiga e tatau ona e faʻatauina ni fualaʻau o le Teraflex Advance, ma pe a uma lena suiga i le masani masani o le fualaau faasaina.

E vaevaeina i latou e le augatupulaga, faʻavae ma metotia o le pulega.

E 4 augatupulaga o le aufaipese:

  1. O le augatupulaga muamua e aofia ai fualaau faasaina na faia mai manu felelei.
  2. O le lona lua o augatupulaga e aofia ai oloa e faavae ile glucosamine, chondroitin sulfate ma le hyaluronic acid.
  3. O le lona tolu o aʻafiaga e aofia ai na o le tasi fualaau faasaina-chondroitin sulfate hydrochloride.
  4. O le lona fa o se faʻaopoopoga meaʻai masani.

O le vaevaega i le tuufaatasiga e faapenei:

  • oloa gaosi mai le chondroitin,
  • glucosamine e mafua ai sooupu,
  • sauniuniga e aofia ai mucopolysaccharides,
  • fualaau oona lea e aofia ai manu felelei,
  • meafaitino gaosi oloa e faavae i luga o polymers,
  • natura natura ma fualaau oona
  • oloa tuufaatasi, lea e aofia ai vaega eseese.

Ma le mea mulimuli, o le valavala e tusa ai ma le auala e talia ai:

  • sauniuniga mo le tuiina i totonu o le tino,
  • tapenapenaga mo pulega faʻapitoa,
  • laupepa po o capsules
  • lafu eletise
  • uu.

O tagata faapitoa e vaʻaia le lua faʻavasegaga o le au filifilia. Muamua e faʻavae i luga o le "tausaga" o le fualaau faasaina, o lona uiga, pe a faʻapipifea ona faia ma o le a le umi na faʻaaogaina ai. E tusa ai ma ia, e tolu vasega e iloga:

  1. O le augatupulaga muamua e aofia ai le potu ma alflutop.
  2. Le lua - vailaau faʻasaina o le glucosamine poʻo le hyaluronic acid.
  3. Fomaʻi e aofia ai le chondroitin sulfate.

E le gata i lea, o nei vailaʻau e vaevaeina e faʻatatau i vaega o loʻo aofia ai:

  • Chondroitin-o loʻo iai sauniuniga
  • O faʻavae e faʻavae i vaega faʻapitoa (faʻaleleiina o iʻa po o manu),
  • Mucopolysaccharides,
  • Uiga e aofia ai glucosamine,
  • Faʻapitoa sauniuniga.

Pepa o le Peraimeri - faʻamatalaga pe tusa ma le 40-50% o mataupu uma o le faʻasolosolo. I lenei tulaga, o le faʻamaʻi e tupu i luga o se sogasoga faʻale-soifua maloloina muamua, ma o lona mafuaaga e le o se mea leaga i le sooga, ae, mo se faataitaiga, o le galue malosi. Maualuga arthrosis - faʻamatalaga mo le 50-60% o mataupu. I lenei tulaga, o le sooga, e faigofie i le gasegase, na faaleagaina i luma o le faamaʻi - mo se faataitaiga, o se taunuuga o se manuʻa.

Arthrosis e aafia ai le 10 i le 15% o le aofaʻi o le lalolagi. Faatasi ai ma le matua, o le tulaga lamatia o le gasegase e matua faateleina ai.

O faʻamaoniga o le oona e masani ona maua i le 30-40 tausaga. 27% o tagata e sili atu ma le 50 e mafatia i le faʻamaʻi.

Ma ina ua mavae le 60 tausaga, toetoe lava o tagata uma e mafatia i lenei faamai. O le aʻafiaga o le arthrosis e tutusa lava i alii ma tamaitai.

O se tuusaunoaga o le gasegase o sooga faapaleo - o lenei ituaiga o oona e sili ona taatele i tamaitai.

O mafuaaga ma le natura o le maʻi e mafai ona ese. Arthrosis e mafai ona atiina ae i luga o tulaga rūmati.

E faʻaaoga lenei i tagata e maua i le maʻoti. O faʻamaʻi e tupu i nisi taimi i "seti" atoa: o le arthrosis e faʻatasi ma le rheumatism, veins varicose ma le thrombosis, vascular sclerosis, stroke, etc. O mea uma i totonu o le tino e fesootai.

E mafai foi ona avea le Arthrosis ma maʻi faʻamaʻi. O lona uiga o le puipuiga, lea ua mamanuina e puipuia ai oe mai siama ma siama, e faafuasei lava ona amata osofaia sela maloloina.

O le mea lilo o le mafuaaga e amata ai ona osofaia le tino ia te ia lava e le o foia.

E mafai ona ou ave vailaau mo le maʻisuka?

"Arthra" e lelei lelei ma isi vailaʻau. E mafai ona faia faʻatasi ma NSAID - fualaau faʻamaʻi-anti-inflammatory non-steroidal. O lenei vailaʻau e faʻamalosia ai le aʻafiaga o NSAID, o lea o le a faʻavavevave ai le faʻamaʻi o le tiga, ma o le a, o le a faʻaitiitia ai le fua o le painkiller. E le gata i lea, o vailaau faʻataʻitaʻi na faʻaalia lelei le fesoʻotaʻiga ma GCS - glucocorticosteroids.

O faatonuga mo le faʻaaogaina o le vailaʻau vailaʻau "Arthra" o loʻo fai mai ai e saʻo le sauniuniga o vailaʻau mo faʻamaʻi o gaʻo ma le ate. Talu ai ona o le maʻisuka malosi o tulaga muamua ma le lua o aʻafiaga leaga e aafia ai le gaioiga o nei totoga, o le maʻisuka o le "Arthru" e tatau ona ave ma le faʻaeteete tele.

Alflutop o loʻo i ai faʻapusa tutusa, ae e le faʻamautinoa ai e talafeagai mo tagata ei ai le toto maualuga.

E taua le gauai atu i le mea moni e faapea o togafitiga uma oi luga ua i ai le numera o faʻasalaga ma aʻafiaga itu. I le tulaga o le maʻi suka, e tatau ona ave le togafitiga o Arthra ma le faʻamautinoa tele, ae o isi vailaʻau e ono le talafeagai mo le maʻisuka. Faʻatasi ai ma le osteoarthritis ma le maʻisuka faʻatasi ma le maʻisuka, e taua le feutagai ma lau fomaʻi o le a faia se suʻega, o suʻesuʻega e tatau ai ma naʻo le tulaga o nei taunuuga e mafai ona faia ai se filifiliga e fiafia ai i se vailaʻau faapitoa. I lenei tulaga, o le a amanaia e le fomaʻi uiga uma o le tagata gasegase ma faʻamaonia le mea e sili ona leaga le gaosiga o mea gaosi.

E le gata i lea, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai vaega e faatino ai se galuega fesoasoani.

O nei vaega o fualaau faasaina o vaega nei:

  1. Paʻu o le sulfate calcium.
  2. Microcrystalline cellulose.
  3. Croscarmellose sodium.
  4. Failaʻau vaʻa.
  5. Sodium stearate.

O le tuufaatasiga o le atigipusa o laulau taʻitasi e aofia ai vaega nei:

  • titanium dioxyide
  • triacetin
  • hydroxypropyl methylcellulose.

O se tasi o vaega malosi o le vailaʻau o le chondroitin. O lenei tuufaatasiga e mafai ona avea o se faʻaopoopoga faʻavae mo le faʻavae mulimuli ane o le cartilage, lea ei ai lona fausaga masani.

E le gata i lea, o lenei vaega e fesoasoani i le faʻaleleia o le faagasologa o le faʻaleleia o le hyaluron. O le Chondroitin e atili fesoasoani i le puipuiga o le hyaluron mai le faʻaleagaina o le enzymatic.

O le ulu atu o le chondroitin i totonu o le tino o le tagata e fesoasoani i le faʻagaoioia o le faʻaogaina o proteoglycans ma le collagen 2.

O le isi galuega sili ona taua ua atofaina i lenei vaega o le vailaʻau o le puipuia lea o meaola gaosia mai le gaioiga mai le faʻaalia i tulaga le lelei e tutupu i le taimi o le fatuina o faʻamalolo saoloto.

O le vaega lona lua o le malosi o le vailaau faasaina - glucosamine hydrochloride o se mea e filifilia, ae peitai, o le mataupu faavae o faatinoga a lenei tuufaatasiga e ese mai chondroitin.

Glucosamine e faʻamalosia ai le faʻaogaina o mea e gaosia ai le cartilage ma i le taimi lava e tasi e puipuia ai e lenei koniteina le mea e maua ai le cartilage mai aʻafiaga faʻaleagaina.

O lenei vaega o le vailaau faasaina e puipuia ai le tino o le cartilage mai aafiaga le lelei i luga o fualaau faasaina o le vaega o glucocorticoids ma vailaau e leai ni steroidal e iai mea e tetee ai i mea leaga. O nei vailaʻau faʻamalositino ma le faʻamaʻaʻaina le tilotilo, ae i le faagasologa o togafitiga o gasegase e aafia ai sooga, e seasea lava ona faia e aunoa ma le faaaogaina o vailaʻau e maua i nei vaega o vailaʻau.

O le faʻaaogaina o nei tupe e mafai ai e oe ona taofiofia le ogaoga o tiga i le vaega o taga tino.

O le vailaau faʻasaina o le Arthra o loʻo faʻaaogaina i le togafitiga o maʻi eseese o le degenerative-dystrophic, lea e fesoasoani i le tupuga o faʻafitauli i le maskloskeletal system.

O le tele o taimi, e faʻaaogaina ai se vailaau e togafitia ai se maʻi pei o le osteoarthritis o sooga faʻasolosolo ma sooga e avea ma sela.

O le fualaau faasaina ua fautuaina mo le faʻaaogaina i le amataga o le atinaʻeina o faʻamaʻi e aafia ai le mea e gaosia ai le cartilage o sooga. O lenei fautuaga, o loʻo i totonu o faatonuga mo le faʻaaogaina o vailaʻau, e faʻamaonia e le toe iloiloina o fomai tipitipi. I taimi mulimuli mai o le alualu i luma o faʻamaʻi, o le faʻaaogaina o meaʻai e le aoga.

O le faʻamaualuga faʻamaoni i le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le i ai lea i le tagata gasegase o soliga i le gaioiga o fatugaʻo ma le i ai o se tagata maʻi ma le maualuga o lona mafaufau i vaega o loʻo faia ai fualaau faasaina.

O faʻafitauli i totonu o fatugaʻo ma le ate e masani ona o faatasi ma le alualu i luma o le maʻisuka.

Mo lenei mafuaʻaga, faʻatasi ai ma le maʻisuka, e tatau ona faʻaaogaina le fualaau faʻatau ma le lapataiga maualuga.

E le gata i lea, e le fautuaina e faʻaaoga le vailaau faʻasaina pe afai o le tagata maʻi e maua i le maʻi fulafula e maua i le maʻisuka ma le maualuga o le gasegase.

E le manaʻomia le faʻaaogaina o vailaʻau i le vaitau o le fanauina o le pepe ma le fafagaina o le pepe.

O le tele o taimi, i le leai o ni faʻasalaga, o le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina o le Arthra i le taimi o togafitiga o faʻamaʻi pipisi e lelei le toleniina e le tagata maʻi, ae o loʻo i ai mataupu pe a faʻaaogaina le fualaau faasaina e mafua ai le tutupu o aʻafiaga i le tino.

O aʻafiaga sili ona taatele e aofia ai mea nei:

  1. Faʻafitauli i le vaega o meaʻai, lea e faʻaalia i le manava o le tino, pala, le mautu ma le tiga i totonu o le vailaʻau faʻatele.
  2. Faʻalavelave i le fatugalemu o le tino - vavavevave, ulu o le ulu ma faʻamaʻi maʻi.

I le i ai o le maʻisuka i le tagata gasegase, o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e tatau ona faʻataunuʻuina pe a maeʻa feutagaiga ma le endocrinologist.

E faʻaaogaina le vailaʻau i togafitiga faʻamaʻi pipisi mo se taimi umi. O le tele o taimi, o le umi o le togafitiga e le itiiti ifo i le 6 masina. E naʻo le umi o le faʻaogaina o togafitiga e mafai ona maua ai vailaau mai le kulupu o musika e mafai ona maua ai se lelei lelei o le a tumau lelei.

E fautuaina le fualaau e faʻaaoga le tasi papafa faalua i le aso mo le tolu vaiaso. I le faaiuga o lenei vaitau, e tatau ona e sui i le aveina o le tasi laulau i le aso.

O le fualaau faasaina ua faatauina atu i falemaʻi e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi. Ae peitai, e tatau ona manatuaina i tagata uma o loʻo mafatia i le maʻisuka o le maʻisuka e mafai ona faʻaosofia ai le atinaʻeina o faʻafitauli i le galuega a fatugaʻo, o lea la ao leʻi faʻaaogaina se vailaʻau, e tatau ona e asiasi i lau fomaʻi ma talanoa i le faʻaaogaina o Arthra.

O le vavalalata vavalalata o Arthra o le vailaʻau o le Teraflex. O lenei vailaau e gaosia i ni ituaiga vailaʻau e lua - Teraflex ma Teraflex Advance. Teraflex ma Teraflex Muamua mo le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ona faʻaaogaina mo le puipuia o le maʻisuka.

E tatau ona maitauina o Teraflex e le o se mea tutusa atoatoa o Arthra.

O le tau o le vailaau o Arthra i Rusia e faalagolago i le eria na faʻatau ai le vailaʻau ma le kamupani na faʻatau atu. E le gata i lea, o le tau o vailaau e faʻatatau i le faʻatauina o le oloa.

O se afifi e 30 pauna ei ai lona tau e 600 i le 700 rupu, o se afifi e 60 pauna ei ai le tau e 900 i le 1200 ru.

O poloka lapoa e aofia ai le 100 ma le 120 papamaa ei ai le tau e 1300 i le 1800 ru. O le togafitiga o le faamaʻi e manaʻomia ai le faʻaaogaina o pusa e 200.

O faʻamatalaga e uiga i aʻafiaga o chondoprotectors i luga o sooga o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

Totoga o fualaau faasaina, ona analogues ma tau

O le amataga o togafitiga ma togafitiga o Arthra e aofia ai le faʻaogaina o le tasi ma le faalua i le aso. O lenei togafitiga e tatau ona tausisia mo le 3 vaiaso. Ona faʻaititia lea o le suʻe i le tasi laulau i le aso. Fai mai faatonuga o le aveina o se vailaau faʻamalosi e mafai ona faʻatagaina i soo se taimi o le aso, ao le faʻamaonia i se taumafataga e le manaʻomia.

Aafiaga ma faʻaleagaina

I le tele o suʻesuʻega ma suʻesuʻega, o aʻafiaga taua mai le faʻaaogaina o vailaau faʻatau mai luga o le chondroitin ma le glucosamine e leʻi iloa. Ae ui i lea, o loʻo i ai se avanoa e mafai ai e Arthra ona aʻafia le lagona o le tino ile inisalini. O le mea lea, o tagata e maua i le maʻisuka e tatau ona mataʻituina ma le totoʻa a latou maualuga o le suka i le ave o Artra - o nei lapataiga e faʻaaoga i soʻo se vailaʻau e aofia ai le chondroitin ma le glucosamine.

O mataupu o se faʻalavelave faʻafuaseʻi i vaega o le vailaau faʻasaina e leʻi faʻamaumauga e ala ile togafitiga ole falemaʻi. Ae talu ai ona o le glucosamine e maua mai shells, o le a talitonuina o tagata mamaʻi o loʻo afaina i iʻa e tatau ona ave faʻamaʻi ma le faʻaeteete. O se aʻafiaga e ono aʻafia ai le ave atili o tautua o le glucosamine e ono ogaoga, manava manava, poʻo le malosi.

Ae o nei faailoga e seasea lava, ma e leai se tasi oi latou e mafai ona manatu o se mafuaaga talafeagai e sui ai le metotia pe taofi le faʻaaogaina o fualaau faasaina. Ae o le chondroitin e mafai ona mafua ai le faamaligi toto i tagata gasegase ma faaletonu o le toto. O le mea lea, o faʻamaoniga mo le aveina o "Arthra" o:

  1. Faʻasalaga taʻitoʻatasi pe faʻalogo i vaega.
  2. Le toto faʻamaʻi pipisi.
  3. Tina po o le lactation.
  4. Tamaiti matutua - e oo i le 15 tausaga, i tamaiti e le faaaogaina le fualaau faasaina.

E pei ona taua i faatonuga, o le fomaʻi o le "Arthra" ua faʻaaogaina e togafitia ai le osteoarthritis o sooga ma le tuila. O le fualaau faasaina e tele atu faʻasolega:

  • tasi le le faapalepale i nisi o mea o se oloa tau vailaau mo togafitiga,
  • faʻalavelave i le gaioiga o fatugaʻo, lea e sili ona taua, e masani ona tupu i le maʻisuka,
  • phenylketonuria,
  • predisposition e tafe toto
  • fulu

E mafai ona ou suʻeina mea e fai mo le maʻisuka

O le maʻi suka o ituaiga muamua ma le lua e tele lava ina i ai le tele o faʻamaʻi pipisi, e aofia ai faʻamaʻi o le tino maskotkeletal o le tino. E mafua lenei tulaga i le mea moni o le toʻatele o tagata na maua i lenei faʻamaʻi e mafatia i le mamafa o le mamafa, lea e matua faatapulaaina ai le agavaʻa o se tagata, ae faʻaleagaina ai lenei faiga.

O le mea sili lava, o le mamafa tele e afaina ai le tulaga o sooga o le maʻi ma le maʻisuka ituaiga o soo se ituaiga. O suʻesuʻega faʻapitoa o loʻo faailoa mai ai o le faagasologa o suiga i le cartilage e afua mai i le luasefulu o se tagata soifua maloloina o le mamafa o le tino, ma i tagata ua mamafa tele, o lenei faagasologa e amata muamua i le taimi muamua.

O le masani masani o togafitiga faʻapitoa o le osteoarthrosis.

O lenei faʻamaʻi, e mate ai chondrocytes, o le faateleina o sela e amataina, o le solia o a latou galuega, o le faaitiitia o le tuufaatasiga o proteoglycans, e mafua ai le le atoatoa o le proteoglycan, o le mea lea e manaomia ai e le tino se togafitiga atoatoa mo le maʻisuka, lea e tuuina atu ai sui sui e tolopo le aafiaga. E aofia ai le glucosamine ma le chondroitin sulfate. E i ai o latou aʻafiaga faʻapitoa ma e mafai ona suia le fausaga o le cartilage.

Uiga o le fualaau faasaina

Teraflex o loʻo maua i capsules e le kamupani vailaʻau Sagmel Jnc., ISA. O le tasi capsule e aofia ai le lima selau miligrams o le glucosamine hydrochloride ma le fa selau miligrams o le sodium honroitin sulfate.

Faatasi ai ma le faia o se tautalaga e tasi, o le averesi o le fualaau oona e oo atu i le maualuga o le maualuga o le mea galue i le plasma toto i totonu o le tolu i le fa itula, o le synovial fluid gives indicators after four to five hours.

O le le avanoa mo le glucosamine e tusa ma le luasefululima pasene, ma mo le chondroitin e tusa ma le sefulu lua pasene.

O le tele o fualaau faasaina e leʻi i totonu o le synovial fluid lafoaʻi le tino ma le fesoasoani a gaʻo poʻo ua gaosia i le ate i le setete o urea, CO2 ma le vai.

O lenei vailaʻau e mafai ona ave mo le maʻisuka o soo se ituaiga, lea eo mai faatasi ma faʻamaʻi pipisi.

E leai ni aʻafiaga o le itu, ae e aoga tele mo le tiga i totonu o le sooga ma le cartilage, mafua mai i le ogaoga o le osteoarthritis muamua ma le lua, osteochondrosis, chondromalacia o le patella, gau ma isi suiga o le degenerative-dystrophic.

Fomaʻi suʻesuʻe

Tera test ua uma ona tofotofoina. O le suʻega o le valusefulu o fafine e le na o le mamafa, ae faʻamaʻi foi le maʻisuka ituaiga 2. Na latou malilie e ave le vailaʻau mo le ono masina. O taunuuga o se togafitiga faʻapitoa i le tino na sili atu ona lelei.

O tagata gasegase na faʻaleleia le faʻatinoga o le falemaʻi i lenei itu: o le faʻaitiitia o le synovitis toe faʻafoʻi na faʻaititia, ma o le numera o fulafula ma paʻu tiga na faʻaititia.

O le mea lea, e le gata ina mafai ona maua i le maʻisuka, lea eo mai faatasi ma faʻamaʻi o le masukalokelet, ae fautuaina e le toʻatele o tagata atamamai.

Teraflex mo tiga faʻatasi

O togafitiga faʻapitoa e togafitiga ai le aʻafiaga o le faʻaititia o faʻamatalaga faʻapitoa. Amata le faʻamalosi, lea e faʻaalia i le tele o tagata mamaʻi e maua i le maʻisuka ma le mamafa, ua faʻaitiitia pe ua matua le toe iʻu lava. E tupu lenei mea i se taimi pe a le o se mea e le gaoioi se tagata pe itiiti foi.

O le i ai i se tulaga tumau mo se taimi uumi, o lona uiga, malolo, sooga, tautala i le atrophy, ma o le amataina maoaʻe o le tagata maʻi atonu e le mafai ona gaoioi. Faatasi ai ma lenei tulaga o sooga ma le tui, e mafai ona e faʻavaivai atoatoa.

E mafai e Teraflex ona faʻaleleia le lelei o le soifuaga o se tagata maʻi o lona maʻisuka ua faʻateleina e le arthrosis poo isi faʻamaʻi tali tutusa o le masukalokelet system.O faʻataʻitaʻiga o le laboratory e faʻamalamalamaina ai le faʻaleagaina o le tino i le tino o loʻo faʻaumatia foi a latou atinaʻe tau atinaʻe.

E faʻapefea ona fai se mea e maua ai le maʻisuka

O le fua ma le umi o togafitiga ma le fualaau faasaina e faalagolago i le mamafa o le tino o le maʻi ma le maualuga o le atinaʻeina o le maʻi. O tagata mamaʻi e sili atu ma le selau kilokalama e mafai ona suʻe tasi le capsule i le aso mo le masina e tasi.

A maeʻa lenei taimi, e mafai ona faʻaititia le aofaʻi o le vailaau faʻasaina i le lua taimi i le aso, ae ave mo le tolu i le fa masina. O tagata mamaʻi e laʻititi ifo i le selau kilokalama e mafai ona suʻe tasi le capsule ile faalua i le aso mo le masina e tasi.

A maeʻa lenei taimi, e mafai ona faʻaititia le fualaau i le tasi capsule i le aso ma ave mo le lua masina.

Tagata mamai e maua i le maʻisuka, e tusa lava po o le a le ituaiga, e tatau ona nofouta i le uiga o le faʻasaina o le maʻisuka. Faatasi ai ma le le faapalepale taitoatasi i se tasi o vaega o le vailaau faasaina, maʻitaga, maʻi ogaoga ogaoga ma se matua e itiiti ifo i le sefululima tausaga, e le tatau ona ave.

Ma le isi, e tatau i le fomaʻi ona iloa e uiga i lona taliaina. Talu ai o tagata gasegase e maua i le maʻisuka ituaiga 2 e tatau ona ave soʻo se vailaau ma se tagata poto faapitoa.

O le i ai o faʻalavelave i le toto poʻo le bronchial asthma e manaʻomia ai foi le gauai faʻapitoa pe a faʻaofiina i totonu o le faʻalavelave o vailaau faʻasolosolo e manaomia ai e le tagata maʻi le gaʻo.

O le mauaina o le teraflex e mafai foi ona mafua ai le i ai o aafiaga i le itu e pei o le manava o le manava, manava, manava, vevela, ulu tiga, popole popole, palpitations, edema lautele, tiga o le limasini, tiga o le tino e tupu i luga o le paʻu.

E le o faamaumauina le faʻaaogaina o fualaau oona i le taimi o le faʻaaogaina, o le iai o aʻafiaga ogaoga ogaoga e leʻo iloa.

Pharmacokinetics o fualaau faasaina

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faigofie lava e toe faʻafoʻi ai le faletila i totonu o le tino.

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai le chondroitin ma le glucosamine hydrochloride. O nei mea faʻapitoa e fesoasoani i le faʻafouina o le faʻaogaina o mea fesoʻotaʻi. Faʻafetai i le faʻalauiloaina o nei mea totino i totonu o le tino, o le avanoa e faʻaleagaina ai mea e gaosia ai cartilage ua faʻaitiitia pe faʻaitiitia. O le i ai o le glucosamine e fesoasoani i le puipuia o meaola faaleagaina mai le faʻaleagaina atili o le faʻaleagaina.

E le mafai ona faʻaleagaina le gaioiga o le cartilage ao faʻaaogaina fualaau e le o le steroidal e maua ai mea faʻamaʻi-inflammatory i le taimi e tasi e pei o glucocorticosteroids, lea e le lelei le tuufaatasia ma Teraflex.

O le aʻafia o le chondroitin sulfate i totonu o le tino e faigofie ai ona toe faʻaleleia le fausaga o le cartilage. O lenei vaega o le fualaau faasaina e fesoasoani e faatumauina le tulaga o le tuufaatasiga o le collagen, hyaluronic acids ma proteoglycans.

O lenei vaega e fesoasoani e taofiofia ai le leaga o meatotino o enzymes e fesoasoani i le faʻaumatia o le cartilage.

Faatasi ai ma le sao o le fualaau faasaina, e fesoasoani e faateleina ai le viscosity o le ola o le synovial.

Afai o le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faʻatinoina e se tagata gasegase o loʻo mafatia i le osteoarthritis, ona faʻamaonia lea e vaega o le vailaʻau le taofia o le alualu i luma o le maʻi.

Pepa o fualaau faasaina

O le vailaau faʻatau e faʻatau atu i foliga o capsules faigata e faia i le gelatin, lea e tumu i mea paʻepaʻe paʻepaʻe.

O loʻo maua le oloa mo le faʻatau atu i ni vailaʻau palasitika, lea e ono aofia ai, e fuafua i le afifiina o le 30, 60 poʻo le 100 kapalapala. O le tau o le fualaau faasaina e ono fesuisuiai e fuafua i le vaega o le faʻatau i le teritori o le Rusia, le fesuiaiga o tupe, le fale o vailaau ma le tele o le afifiina.

O le tau o le fualaau faasaina, lea e 30 capsules i le tagapepa, e 655 ru. O pusa lapoa e 60 capsules e tusa ma le 1100-1300 rupu. O le tau o le afifiina i le 100 capsule e 1600-2000 rubles.

I le faaopoopo atu i le faʻalagolago i le tau i le tele o le afifiina, o le tau o le fualaau faasaina e faalagolago ile ituaiga o fualaau faasaina.

E lua ituaiga o fualaau faasaina ua atiae, lea e maua i le faaopoopo atu i le masani ole fualaau o le Teraflex:

  1. Teraflex Muamua.
  2. Tema Mimilo.

O le tuufaatasiga o Teraflex Advance, i le faaopoopo i le glucosamine ma le chondroitin, e aofia ai le ibuprofen. O lenei vaega o le vailaau faʻasaina o loʻo i ai mea e tetee ai i le faʻamaʻi ma faʻafesoʻotiga. O le Ibuprofen o le mea pito sili ona saogalemu pe a faatusatusa i isi vailaʻau e le o le vailaʻau.

Pe a faʻaaogaina lenei fomu o le vailaau faʻasaina, o le vailaʻau faʻaaoga o le vailaau faʻasaina ua vaelua pe a faatusatusa i le masani masani. O se aafiaga taua o sea vailaau faasaina e maua i se taimi puupuu. O le tau o lenei ituaiga o fualaau faasaina, i le i ai o le 30 capsules i se afifi, e mai le 675-710 rubles.

O le suauʻu o Terflex M e faʻaaogaina mo le faʻaaogaina fafo. O le tuʻuina atu o le vailaau faʻasaina o loʻo faia i totonu o masini e faia i le palasitika, ma ia i ai le maualuga o le 28 ma le 56 kalama. O le tau o lenei vailaʻau faʻatasi ma se ipu e tusa ma le 28 gramu i le teritori o le Russian Federation o loʻo faʻatupulaia pe a ma le 276 ru. I le mamafa o le mamafa o le 56 kalama, o le tau o fualaau faasaina i luga o le teritori o le Russian Federation e 320 rupu.

Le tuufaatasiga o fualaau faasaina

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e laitiiti, ae eseese eseese e faalagolago i le ituaiga o oloa.

E le gata i lea, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e eseese e fuafua i le ituaiga o fualaau faasaina.

O le suauu o le Teroflex M o loʻo i ai se eseesega tele, e mafua mai ona o le faʻamalolo o le fualaau faasaina ma le auala e faʻaaogaina ai le fualaau oona i taimi o togafitiga.

O le tuufaatasiga o capuele Teraflex e aofia ai vaega nei:

  • glucosamine hydrochloride i se voluma e 500 mg,
  • chondroitin sodium sulfate i se voluma e 400 mg,
  • manganese sulfate,
  • magnesium stearate,
  • vailaʻau vaʻa
  • gelatin.

O le vaega autu o loʻo galue malosi i lenei ituaiga vailaau o le glucosamine ma le chondroitin, o vaega totoe o le vailaau o vailaau o ausilali. I le auala, i lona tulaga mamā, e seasea faʻaaogaina le glucosamine i le maʻisuka.

Teraflex Advance aofia ai vaega nei:

  1. Glucosamine sulfate, 250 milligrams.
  2. Chondroitin Sodium Sulfate, 200 miligrams.
  3. Ibuprofen, 100 miligrams.
  4. Crystalline cellulose, 17.4 milligrams.
  5. Corn Starch, 4.1 milligrams.
  6. Auro Stearic, 10.2 milligrams.
  7. Sodium carboxymethyl starch, 10 milligrams.
  8. Crospovidone, 10 miligrams.
  9. Magnesium Stearate, 3 milligrams.
  10. Silica, 2 milligrams.
  11. Povidone, 0.2 miligrams.
  12. Gelatin, 97 milligrams.
  13. Titanium Dioxide, 2.83 milligrams.
  14. Dye 0.09 milligrams.

O vaega autū o lenei ituaiga vailaʻau o glucosamine, chondroitin ma le ibuprofen. O vaega o totoe o loʻo faia ai vailaʻau o ausilali.

O le vailaʻau o le Teraflex M o le vailaʻau e aofia ai:

  • glucosamine hydrochloride, 3 milligrams,
  • chondroitin sulfate, 8 milligrams,
  • camphor, 32 miligrams,
  • tuiina le mumu, 9 milligrams,
  • aloe laau
  • faʻatela alcohol
  • lanolin
  • methyl parahydroxybenzoate,
  • macrogol 100 vaatau,
  • propylene glycol
  • propyl parahydroxybenzoate,
  • paleni
  • vai faʻafefe.

O vaega autū o glucosamine, chondroitin, camphor ma le mimiti.

O vaega o totoe o loʻo iai se lagolagosua lagolago.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

A faʻaaogaina le fualaau o le Teraflex i le taimi o togafitiga, o le fualaau faasaina i totonu o le capsule e ave leotele ma solo i lalo i sina vaega ole vai inu ma inu. I le 21 aso muamua, e tatau ona faʻatolu le pulou i le aso. I le faaiuga o lenei vaitau, e tatau ona e alu i le suʻega - tasi le pusa o fualaau faasaina i aso e lua. O le tagofia o fualaau faasaina e le faalagolago i le faasologa o taumafa.

Ua fautuaina e fomaʻi togafitiga e suʻe fualaau i le 15-20 minute pe a uma ona 'ai.

O le umi o le vasega o togafitiga e mai i le tolu i le 6 masina. E sili atu le saʻo, o le umi o le faʻaoga ma le fua o le a fuafuaina e le fomaʻi i le maea ai ona suʻe le tino o le maʻi.

Afai e maua se faamai i se tulaga ua le amanaiaina, e fautuaina se togafitiga faifai pea.

A faʻaaogaina mo le togafitiga o fualaau faasaina Teraflex Advance, e tatau ona ave le vailaau i le taimi lava e uma ai se taumafataga. A maeʻa le puleaina, e tatau ona fufuluina capsules faatasi ai ma se aofaʻi o vai inu ma vevela.

E tatau i tagata matutua ona ave ni pulou se lua i le aso, ma o le togafitiga e tatau ona le silia ma le 3 vaiaso. Afai e tatau ona faʻaauau le faʻaaogaina o vailaʻau, e tatau ona malilie lenei fesili i le fomaʻi.

O le fualaau faasaina i le foliga o se suauu ua fuafuaina mo le faaaogaina i fafo. I le i ai o le tiga i maso ma faaletonu o le paʻu, o le fualaau oona e faʻaaogaina i foliga o fasi laau i luga o le tino.

O le lautele o fasi pepa e 2-3 cm. Aua le faʻaaogaina le vailaau faʻasaina i le nofoaga o le mumū. A maeʻa ona faʻaaogaina le suauʻu, e tatau ona ufiufi i moli felafolafoaiga.

O le suauu e tatau ona faʻatatau i le 2-3 taimi i le aso.

O le umi o togafitiga e faʻalagolago i le maualuga o le faaleagaina o le tino.

O faʻamatalaga autu ma faʻasalaga mo le faʻaaogaina o Teraflex

O faʻamaoniga autu mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina o le i ai o faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻamaʻi pipisi o sooga, o le i ai o le tiga i le tui, o le i ai o le oseoarthritis, o le i ai o le osteochondrosis.

E i ai faʻamatalaga faʻapitoa e tatau ona matauina pe a faʻaaogaina le fualaau faasaina.

Muamua lava, e le mafai ona e faʻaaogaina vailaʻau mo tagata na faʻaalia le i ai o le toilalo ma le gaʻo.

E faasaina le fualaau faasaina i tagata gasegase o loo i ai le faateleina o le gasegase o le toto.

E le gata i lea, e le fautuaina le fualaau mo le faʻaaogaina o tagata gasegase ma le maʻisuka. I le tulaga lautele, o le maʻilala o le maʻisuka i le maʻisuka e manaʻomia ai togafitiga faapitoa.

O le faʻaaogaina o le vailaau faʻasaina e le fautuaina pe a vaʻaia se tagata i vaega o loʻo faia ai vailaʻau.

I le faaopoopo atu i nei faʻailoga, o loʻo i ai faʻaopoopoga mea nei:

  1. Le i ai o allergies.
  2. Le i ai o se maʻi o le manava.
  3. Le i ai o le maʻi a Crohn.
  4. E le fautuaina mo le faʻaaogaina i le fausia o le hyperkalemia i le tino.
  5. E faʻasaina le ave pe afai o le tagata maʻi ua solia i le toto totoina o le tino.
  6. E faʻasaina le inuina o fualaau pe a uma ona maua e le tagata maʻi le fatu o le coronary e faʻasolo ai le faapipiina.

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o fualaau faʻasaina i tagata ei ai le cirrhosis e fesoʻotai ma le maualuga o le toto maualuga o loʻo faʻasaina. O lenei tusiga o le a maua ai faʻamatalaga faaopoopo e uiga ia Teraflux.

Faʻailoa lau suka pe filifili se kenera mo fautuaga. Suʻeina. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua. Faʻaalia. Sailiga. Le maua.

O le maʻisuka ma isi meaʻai

O fuataga o se faasologa o vailaau ua mamanuina e faasao ai ma faatulaga le tulaga o mea e gaosi ai le gaioiga ma sooga.

I le maʻisuka, e tatau ona filifilia ma le faaeteete ia chronroprotectors, aua o le tele o vailaau oona e aofia ai le kulukose.

O lenei faasologa o fualaau faasaina e taua o fualaau faasaina, aua o le aoga o le aufaipisinisi e lagonaina pe a maeʻa se vaitaimi patino. O le filifilia o togafitiga e tupu i luga o se tagata taʻitoʻatasi pe a uma ona faʻatalanoa se fomaʻi.

"Manatua le mea faigofie faigofie, ma aua le faʻalogo i soo se tasi: o le sooga e mafai ona faʻatautaia, e oʻo lava i le matua matua"

Ituaiga o fualaau faasaina

E pei foi o isi vailaʻau, e vaevaeina i luga o ni vaega vaega. I vailaau faʻaonapo nei, o se aganuʻu le faʻavasegaina o fualaau faasaina e tusa ai ma mea autu autu o loʻo i ai, i le tupulaga ma auala faʻaaoga. E le tatau ona e faʻatau mai fualaau faʻatau e le oi ai se tusi faamaonia o le lelei, talu ai faʻatasi ma i latou faʻasologa e masani ona maua.

Faʻasoaga o meaola e ala i le vailaʻau

  • Chondroitin-fualaau faasaina. O lenei elemene o le poloka fale mo sooga. O lona gaioiga e faʻamoemoe i le puipuia o le faʻaleagaina mulimuli ane o le fale, faʻapea foʻi ma le faʻaosofiaina o le gaosiga o le vai faʻatasi ma, o le iʻuga, faʻaitiitia le faʻamafanafanaga faʻatasi.
  • O vailaʻau e faia mai i le gaʻo o le ponaivi ma le tilotilo o manu.
  • Sauniuniga na faia i luga o le faavae o le glucosamine. Glucosamine o se mea masani lea e faʻatasi ma le toe faʻaleleiaina o le galuega o le kalama i le tino o le tagata.
  • Taofi faʻasolosolo a Mucopolysaccharide.
  • Vaʻaiga faʻapitoa.
  • Vailaʻau faʻasoifua maloloina ma se faʻaaogaina o le gasegase ma faʻasaʻo le mumu.

Faʻavaeina o tupulaga

O sauniuniga faʻafouina o le toe faʻaleleia o loʻo faʻavae vaevaeina i le tolu augatupulaga

  • Uluaʻi tupulaga.
  • Lua tupulaga. Vailaʻau e aofia ai le hyaluronic acid, faʻapea foi le chondroitin sulfate ma le glucosamine.
  • Tomai lona tolu. O fuataga o le lona tolu o augatupulaga e aofia ai mea e pei o le chlorloride ma le chondroitin sulfate.

Vaeluaina o vailaau i le auala o le talosaga

  • Auala o le faʻaaogaina totonu. O le aoga o togafitiga e matauina pe a uma le ono masina o le faaaogaina o fualaau faasaina.
  • Injection O le aoga o togafitiga ma lenei vaega o fualaau faasaina e sili atu le maualuga nai lo fualaau oona, ae o le umi e puupuu, o lea e fautuaina ai fomaʻi e toe faia togafitiga i le tele o taimi i le tausaga.
  • Faʻafeiloaʻi vai. O vailaʻau faʻapitoa e faʻatautaia tuusao i sooga tetele. O isi mea e faʻavae i luga o le eletise hyaluronic, o le autu autu lea e faʻatatau i le suia o le vai felagolagomaʻi, o lona aofaiga e faʻaititia i le faʻamaʻi.

Chondrodrugs ma le maʻisuka

O tagata ei ai le toto maualuga e manaʻomia ona toe totogi mo le inisalini.

Ua faʻamaonia e fomaʻi ua taliaina lelei e le tino tagata ia gaioiga.

Faatasi ai ma tagata gasegase na faʻaaogaina ni meaʻai, o le foliga mai o aʻafiaga i le itu e toetoe lava a le maitauina, ma i se tulaga e le masani ai e le mafai ona tupu mai le manava o le manava. Faatasi ai ma le manaʻoga uma e faʻaaogaina meaʻai, e tatau ona e matua faʻaeteete i le faʻaaogaina o tagata o loʻo mafatia i le maʻisuka.

O lenei lapataiga e mafua mai i le mea moni e faapea o vailaau oona e aofia ai le kulukose, lea e mautinoa lava o le a totogi e le tele o le inisalini.

E faʻapefea ona suʻe fuamoa mo le maʻisuka?

O tagata maʻi latou te lagona lelei le lelei o le faia o suʻavaʻavaʻa pe a maeʻa se taimi umi togafitiga (o le togafitiga ma le vailaʻau e mai le 6 masina). E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, mo le toe faʻafoʻisia mai o le tileti, e umi se taimi e tatau ai.

E pei ona uma ona taʻua, o loʻo maua i le tele o ituaiga auala. I le taimi nei, o vailaʻau o loʻo i lalo o loʻo maua: papa, mea manogi, gels, creams, capsules, fofo faʻafitauli.

E tatau ona i ai ni agavaa ma ia maua uma faʻamatalaga e uiga i le tulaga o le soifua maloloina o le tagata ina ia mafai ai ona filifilia le ituaiga sao o le vailaau faʻasaina ma ia le aofia uma ai faʻamaʻiloga ma aʻafiaga.

O fualaau o le natura e mafua mai ona mafua ai le faʻafitauli o le maʻi, o lea afai e le o 100% mautinoa e leai se maʻi i se mea faapitoa, e sili atu le le faʻaaogaina o fualaau faasaina.

I totonu o le gasegase o le faʻamaʻi, e pei o se tulafono, o injections ua faʻamatalaina faʻatasi ma vitamini poʻo hormones.A maeʻa le faʻamagaloga, e mafai ona faʻafeiloaʻi le tagata gasegase i vailaau oona, laulau poʻo capsules.

Mo togafitiga, e faʻaaogaina foi sooupu i fafo atu o ituaiga o suauu.

O se filifiliga i le lotoifale mo le togafitia o tiga i sooga ma le cartilage atonu o le faʻaaogaina o meainu eseese ma kulimi.

Ae ui i lea, o nei vailaʻau e le tutusa i le togafitiga, talu ai na o le naʻo le tiga ma le fulafula, e aʻafia ai le paʻu, ae aunoa ma le faʻamalosia o se faʻafitauli faʻapitoa i le kapiti lava ia.

Ole taulaiga faapitoa e tatau ona totogi i se vaega o tagata oe ua fautuaina e faʻaaogaina meaʻai mo le puipuia. O tulafono nei, e pei o se tulafono, tagata o le tino o le tino e leai se mea e iloa ai, ae o se taufaamatau tuusaʻo i lona atinaʻe i le lumanaʻi e ono tulai mai.

Lisi o Fualaau Faʻatau Fualaau

I totonu o fualaau uma lava, o le sili ona lelei o faʻasologa o ituaiga o vailaʻau faʻasoifua maloloina o loʻo faʻaalia i le laulau:

Igoa o fualaau faasainaFaʻamatalaga autuMaʻiFaailoga faapitoa
ArthraChondroitin Sulfate, GlucosamineArthrosis, osteochondrosisMo tamaiti ei lalo ifo o le 15 tausaga le matua, e le fautuaina le fualaau faasaina mo le faʻaaogaina e tagata gasegase e maua i le maʻisuka ma le maʻamala
Formula CArthrosis, osteochondrosis, oonaFaaaoga le vaitaimi - ia le itiiti ifo i le 2 masina
TeraflexOsteochondrosis o le kolumaE le fautuaina mo le faʻaaogaina o tagata gasegase i le phenylketonuria

Aʻo faʻamaʻoʻoina le faʻafitauli o le faʻafitauli o le tino e mafua mai i le maʻisuka, e fautuaina tagata gasegase e faʻaaogā faʻasolosolo e tasi:

Igoa o fualaau faasainaFaʻamatalaga autuMaʻiFaailoga faapitoa
"Don"Glucosamine sulfateArthrosis, osteochondrosis, oona.O le vailaʻau e tatau ona faia i le tautala pe i le faʻalautele. O le fua o le Dona e faalagolago i le maualuga o le faʻaleagaina.
StructumChondroitin sulfateArthrosis, osteochondrosis.E faʻamaonia i tagata gasegase o loʻo mafatia mai le gasegase.

Galulue faʻatasi

O mea faʻapipiʻi tagata e ufiufi i se mea faʻapitoa faʻapipiʻi. Faʻalagolago i le ituaiga olaga, gaioiga ma le i ai o ni faʻalavelave faʻafuaseʻi, e aofia ai le maʻisuka, o le tele o cartilages e sili atu i le taimi ma mafua ai le atinaʻe o se faʻamaʻi e pei o le arthrosis. E lagona e se tagata lagona le mautonu, tiga i le sooga pe a siitia.

I le leai o se togafitiga talafeagai, atoatoa poʻo le leai foi o se vaega o le tino, o le le atoatoa e mafai ona atiaʻe. Chondropeptides e mafai ona pulea le faagasologa e le mafai ona faʻafefeteina o faʻaumatiaga faʻatasi, ao aveeseina le tiga mai nofoaga malepelepe ona o le gaosia o mea e manaʻomia mo le tino.

Alflutop mo le maʻisuka ituaiga 2

faʻataʻitaʻiina e auala e lua: faʻasao ma taotoga. Faʻamālōlōina togafitiga, o le tagata maʻi e faʻataʻitaʻiina fualaau faʻasaina,

, chondroprotectors, e aofia ai Alflutop. E ala i le faamamaina o tiga ma

Ae e tatau ona maitauina e iai na tulaga ogaoga ma hernias, pe a oʻo lava i le paʻu e mafai ona tupu. I ia tulaga, o le togafitiga e na o se taotoga.

Faatonuga mo le faʻaaogaina o fualaau faasaina

E le gata i lea, o le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai vaega e faatino ai se galuega fesoasoani.

O nei vaega o fualaau faasaina o vaega nei:

  1. Paʻu o le sulfate calcium.
  2. Microcrystalline cellulose.
  3. Croscarmellose sodium.
  4. Failaʻau vaʻa.
  5. Sodium stearate.

O le tuufaatasiga o le atigipusa o laulau taʻitasi e aofia ai vaega nei:

  • titanium dioxyide
  • triacetin
  • hydroxypropyl methylcellulose.

O se tasi o vaega malosi o le vailaʻau o le chondroitin. O lenei tuufaatasiga e mafai ona avea o se faʻaopoopoga faʻavae mo le faʻavae mulimuli ane o le cartilage, lea ei ai lona fausaga masani.

E le gata i lea, o lenei vaega e fesoasoani i le faʻaleleia o le faagasologa o le faʻaleleia o le hyaluron. O le Chondroitin e atili fesoasoani i le puipuiga o le hyaluron mai le faʻaleagaina o le enzymatic.

E faʻaaogaina le vailaʻau i togafitiga faʻamaʻi pipisi mo se taimi umi. O le tele o taimi, o le umi o le togafitiga e le itiiti ifo i le 6 masina. E naʻo le umi o le faʻaogaina o togafitiga e mafai ona maua ai vailaau mai le kulupu o musika e mafai ona maua ai se lelei lelei o le a tumau lelei.

E fautuaina le fualaau e faʻaaoga le tasi papafa faalua i le aso mo le tolu vaiaso. I le faaiuga o lenei vaitau, e tatau ona e sui i le aveina o le tasi laulau i le aso.

O le fualaau faasaina ua faatauina atu i falemaʻi e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga a le fomaʻi. Ae peitai, e tatau ona manatuaina i tagata uma o loʻo mafatia i le maʻisuka o le maʻisuka e mafai ona faʻaosofia ai le atinaʻeina o faʻafitauli i le galuega a fatugaʻo, o lea la ao leʻi faʻaaogaina se vailaʻau, e tatau ona e asiasi i lau fomaʻi ma talanoa i le faʻaaogaina o Arthra.

O le vavalalata vavalalata o Arthra o le vailaʻau o le Teraflex. O lenei vailaau e gaosia i ni ituaiga vailaʻau e lua - Teraflex ma Teraflex Advance. Teraflex ma Teraflex Muamua mo le maʻisuka ituaiga 2 e mafai ona faʻaaogaina mo le puipuia o le maʻisuka.

E tatau ona maitauina o Teraflex e le o se mea tutusa atoatoa o Arthra.

O le tau o le vailaau o Arthra i Rusia e faalagolago i le eria na faʻatau ai le vailaʻau ma le kamupani na faʻatau atu. E le gata i lea, o le tau o vailaau e faʻatatau i le faʻatauina o le oloa.

O se afifi e 30 pauna ei ai lona tau e 600 i le 700 rupu, o se afifi e 60 pauna ei ai le tau e 900 i le 1200 ru.

O poloka lapoa e aofia ai le 100 ma le 120 papamaa ei ai le tau e 1300 i le 1800 ru. O le togafitiga o le faamaʻi e manaʻomia ai le faʻaaogaina o pusa e 200.

O faʻamatalaga e uiga i aʻafiaga o chondoprotectors i luga o sooga o loʻo maua i le vitio i lenei tusiga.

O le faʻaaogaina o fualaau faasaina e faigofie lava e toe faʻafoʻi ai le faletila i totonu o le tino.

O le tuufaatasiga o fualaau faasaina e aofia ai le chondroitin ma le glucosamine hydrochloride. O nei mea faʻapitoa e fesoasoani i le faʻafouina o le faʻaogaina o mea fesoʻotaʻi. Faʻafetai i le faʻalauiloaina o nei mea totino i totonu o le tino, o le avanoa e faʻaleagaina ai mea e gaosia ai cartilage ua faʻaitiitia pe faʻaitiitia. O le i ai o le glucosamine e fesoasoani i le puipuia o meaola faaleagaina mai le faʻaleagaina atili o le faʻaleagaina.

E le mafai ona faʻaleagaina le gaioiga o le cartilage ao faʻaaogaina fualaau e le o le steroidal e maua ai mea faʻamaʻi-inflammatory i le taimi e tasi e pei o glucocorticosteroids, lea e le lelei le tuufaatasia ma Teraflex.

O suʻesuʻega a le falemaʻi o Alflutop e leʻi faʻatautaia i tamaiti ma fafine maʻitaga, o lea la o lona faʻaogaina i nei vaega ole gasegase e faʻasaina.

E le gata i lea, o faʻamaʻiloga e aofia ai le faʻamalosia o le gasegase i vaega o le fofo, ae o lona auai e faatoa mafai ona faamautinoa i le taimi o togafitiga ma le fualaau faasaina.

Afai o le tagata maʻi ei ai se tala faasolopito o allergies i iʻa ma iʻa, o le tulaga lamatia o le atiina ae o se faʻafitauli faʻafefe i le fofo e maualuga. Ma le faʻaeteete, e faʻaaogaina mo faʻamaʻi o le lauroid - e ono aofia ai sina vaega tele o iodine.

E le gata i lea, o le fualaau oona o le a aoga i le taimi o le faʻasalalauga - e toe faʻafoʻi ai sooga pe a uma le taotoga.

O le taliaina o se sui filifilia e solia i le vaitaimi

Maʻi faʻatasi ma o latou taunuuga

Talu ai ona o le mea na gaosia ai le tilesi o le a avea ma se mea e faateia ai, lea e puipuia ai ponaivi mai feteenaiga ma le faʻaumatiaga, pe a suia le kalama, o le gaioiga o le afi e vave faʻaleagaina. O le mea faʻapitoa i totonu o le cartilage e aofia ai vaega ia e maua ai le malosi - o glucosamine ia, proteoglycans, chondroitin.

Faʻatasi ai ma suiga o le degenerative-dystrophic i le sooga faʻatasi, o le kātila ua le toe aoga ma e mafai foi ona taʻe. I le mavae ai o le tuputupu ae o le ponaivi o le tino, i lalo o le malosi o le vevesi.

Ona o le lauiloa o le fualaau faasaina ma le umi o ona i ai i luga o le maketi, e toatele tagata i le masani na masani lelei i le gaioiga a Alflutop. O le tele o iloiloga e lelei pe leai foi.

O tagata e faia togafitiga masani mo le tele o tausaga e tali lelei e uiga i le fualaau faasaina. O le aʻafiaga o Alflutop o le a faʻapupulaina, ona o nei tagata maʻi ua matauina se alualu i luma taua io latou tulaga.

Ua ou manua

Teraflex Advance o se vailaʻau tuʻufaʻatasia, e mafua ai ona faʻaleleia le tino i le gaioiga o le faʻafouina o le tino i totonu o le tino. E le gata i lea, o le faagasologa o le mumū e faʻagata pe taofia atoa i totonu o le nofoaga ua afaina.

E mafua mai i lenei uiga e sili ona faʻaaoga e fomaʻi e togafitia ai tagata mamaʻi ua maua i faʻamaʻi o le maskloskeletal system, mo se faʻataʻitaʻiga, osteochondrosis.

Faʻavae ma foliga

Na pau lava le ituaiga o faʻamalolo o le vailaʻau o le Teraflex o capsules. E faia i le gelatin, o le mataupu e faia i le paʻepaʻe, ma o le ufiufi ei ai se lanu uliuli, ma o laupepa uma ei ai le igoa o le kamupani ile luga. Ua tumu le vavao o le capsu i paʻu paʻepaʻe.

E tolu volumes o fualaau faasaina ua tuuina atu i falemaʻi: 30, 60 ma le 120 iunite, lea ua tuu i totonu o se fagu palasitika. I luga o le ua, tuusaʻo i lalo o le tapuni, o loʻo i ai se membrane puipuia, ma o se ata tifaga e faʻaaoga i luga o le tapuni.

O pusa taʻitasi e aofia ai mea taua e tolu, o glucosamine, chondroitin ma ibuprofen. Faatasi ai ma vaega faaopoopo, ua fai mai le kamupanī o le i ai o le magnesium stearate, diokyide, povidone ma le crospovidone, cellulose, maso o le sana, o le suauu suauu, sodium carboxymethyl starch.

O le tuufaatasiga o le atigi e aofia ai le titanium dioxide, gelatin ma le vali.

Mataupu faavae o le taotoga

O le faatonuga o le Teraflex o loʻo taʻu mai ai o le vailaʻau e aʻafia i le kulupu o vailaʻau faʻatasi, e pei ona molimauina e le i ai o nisi o mea galue malosi.

Ona o le i ai o le glucosamine, o le gaosia o vaega o le cartilage e pei o le hyaluronic acid ma proteoglycans ua faaleleia. E le gata i lea, o le maualuga o le suavai, e faʻamalosia ai o latou paʻu.

O le chondroitin mea e tatau ai mo le vave faʻalauteleina o ni mea fou o le cartilage. E le gata i lea, o lenei vaega e avea o se mea e poloka ai mea o le eletene o loʻo galue i luga o le cartilage i se auala faʻaleaga.

Faatasi ai ma se aofaʻiga o lenei mea i totonu o le tino, o faʻafitauli faʻapitoa o le maʻi o le faʻamaʻi ua maitauina le faʻaitiitia, lea e mafai ai ona mulimuli i le togafitiga NSAID i se vaega maualalo. Chondroitin e faʻaleleia ai le vavalalata faʻatasi, puipuia i latou mai le faʻafanoga.

O le vaega mulimuli o le ibuprofen, o lona natura o se fualaau faasaina lea e vave ona faʻamalolo ai le tiga ma taofi ai le faʻaogaina o le faʻaogaina. E le gata i lea, faatasi ai ma le glucosamine ma le chondroitin, o le maualuga o le gasegase e faateleina tele.

O tagata maʻi na puʻeina le capitale Teraflex o latou matauina o le faʻamaʻaʻaina o le tiga e tupu vave ma pe a uma le uluaʻi piliki.

I le faaopoopo atu i ai, e taua le malamalama e tatau ona faʻaaogaina soʻo se suʻega o le suʻega mo se taimi uumi, aua o le kulupu tuʻufaʻatasiga o vailaʻau e faʻateleina, ma o le togafitiga o le a faʻaalia pe a maeʻa le aofaʻi tatau o mea o loʻo i totonu o le tino.

Contraindications

Aʻo leʻi amataina le togafitiga, e tatau ona e mautinoa o le tagata maʻi e leai se faʻailoga i le ave o vailaʻau. O le mea moni, o Teraflex o loʻo faʻamatalaina i se lisi lautele o faʻasaina, o loʻo i ai faʻamaʻi ma tuutuuga faʻapea:

  • O le suʻeina ole maʻi o le manava poʻo le duodenum poʻo le masalosalo o lona fausiaina, o le i ai o le tafega i le vaega o meaʻai, ulitisrative colitis, maʻi o Crohn,
  • O se faʻalauteleina o le faʻalogo ma se maualuga maualuga o le atiaʻe o faʻamaʻi i le togafitiga ma le aspirin poo isi NSAID,
  • O le gasegase gasegase
  • Tomaʻi itiiti ifo i le 12 tausaga
  • Faʻasalaga tagata taʻitoʻatasi i le autu poʻo vaega faaopoopo o Teraflex,
  • Vaʻa toto faʻalavelave
  • Soʻo se taimi e tolu o le maʻitaga ma le taimi o le susu,
  • O le vave faʻalauteleina o le fula mash, faʻavevesi e ala i le faʻaaogaina o aspirin po o fualaau faʻasaina ma ona fua,
  • Faʻaleagaina o le tino,
  • O faʻalavelave faʻafuaseʻi e maua ai e le tagata gasegase se toto maualuga o le toto lea e tupu pe a latou maua se manua laiti pe toso.

E i ai foʻi tulaga e faʻamautuina ai le fualaau faasaina ma le faʻaeteete tele:

  1. O le maʻi suka
  2. Le atoatoa gaioiga
  3. Faʻasologa o galuega i le gaioiga o le ate poʻo fatugaʻo,
  4. Maualuga maualuga
  5. Faʻailoga o le gastrointestinal tract,
  6. Maualuga bilirubin
  7. O faʻamaʻi toto eseese,
  8. Tuai
  9. O le faʻamala,
  10. Maʻi o le Nasrotic.

Afai o le tagata maʻi e iai se talaʻaga o se faʻamaʻi tasi poʻo o latou faʻalavelave, ona mafai ai lea ona faʻataʻitaʻiina i le vaavaaiga a se fomaʻi le faʻataʻitaʻiga o le Teale.

Faatonuga faapitoa

Afai e umi se taimi o le fualaau faasaina, ona taua tele lea le vaavaaia o galuega o le ate ma fatugaʻo, faʻapea foʻi ma le toto foaʻi mo se suʻega suʻega e suʻesuʻe ai ona faʻamaufaʻailoga.

Afai o le tagata maʻi ua maua i faʻamaoniga o le gastropathy, ona manaʻomia lea ona ia faia se suʻega maeʻa, lea o le a faʻaalia pe faafitia ai le tatalaina o maʻi suka poʻo le i ai o le toto.

Aʻo faʻamalosia le togafitiga faʻatasi ma isi fualaau faʻamaʻi-leaga o le tagata e le o le steroid, e tatau i le fomaʻi ona amanaia e faapea o le ibuprofen o loʻo iai i le tuufaatasiga o Teraflex.

O le tagofia o fualaau faasaina i le taimi o le tamaitiiti (e oo i le 12 tausaga), faapea foi i le taimi o le maitaga, ua solia. E faʻasaina foi le inu ava malosi i le vaitaimi atoa o togafitiga. Faʻaalia o le aveina o le Tekinolosi e mafai ona faʻafefeina ai le tali. E le fautuaina le aveina o se taavale ma galue i faiga faʻalavelave ma masini e manaʻomia ai le maualuga o le faʻamasinoga.

Faʻasalaga

Ona o le i ai o se mea taua e pei o le ibuprofen i le sauniuniga, e mafai e le tagata maʻi ona iai ni faʻafitauli sili ona aʻafia e fesootaʻi ma lona maualuga maualuga i le tino.

I lenei tulaga, o le tiga o le manava, o le tiga, o le tiga, o le mafaufau, o le vomiting, o le faaitiitia o le tali, o le foliga mai o le gasegase ma le televave po o le lemu o le fatu, o le le atoatoa, ole gasegase metabolic, ma le moe malolo e mafai ona matauina.

O le togafiti i le tulaga o le sologa lelei e aofia ai le fufuluina o le manava, ave tui, mo se faataitaiga, carbon activation, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o vai mama.

Tali leaga

Faatasi ai ma faʻamatalaga le masani ai, o le tagata maʻi e ono oʻo i se lagona o le gaioiga ma le viliina, le fiafia i le manava ma le fatu, manava, afaina, faʻalavelave maʻi. Afai e taofi e le tagata maʻi le tagofia o vailaʻau, o le aʻafiaga o le a leʻa pe a mavae sina taimi

E le gata i lea, mai le itu o faʻalapotopotoga faʻapitoa, o nisi tulaga le toʻa ma le tiga e mafai ona tupu. O le mea e gasegase e afaina i le gutu malulu, tiga, sunburnburn, leu ma vomiting, afaina, stomatitis, pancreatitis poo le hepatitis e mafai ona atiae.

I se vaega patino o tagata gasegase, e ono mafai ona osofaia osofaʻi asthmatic, bronchospasm ma le foliga mai o le manava lemu.

O le ulu o le ulu o le tino poʻo le totoʻa o loʻo i luga o le vaega o le fatugalemu o le tino, o le maʻi ua faʻalauteleina le faʻavevesi, faʻalavelave moe (o lona toesea, pe, i se isi itu, manaʻoga masani e momoe), o maʻi ua paʻu'ū,

O nisi o gasegase i le taimi o togafitiga na maitauina ai le foliga mai o le tineia o le susu, faaitiitia le faalogoina o le gaioiga, o le vevesi o le ata ma le mago o le mucous membrane o mata, o le conjunctivitis e mafai ona atiina ae ma fulafula o laumei.

O le cardiovascular system e tuʻuina mai ai le le lelei o faʻaaliga i foliga o le papa o le palpitations, faʻateleina le toto ma le atinaʻeina o le fatu.

O tagata maʻi ei ai faafitauli i le polokalama urinaryia e mafai ona tupu ai le cystitis, nephritis, nephrotic syndrome ma le faaletonu laititi.

I le vaega o le hematopoietics, o mataupu o le atinaʻe o le anemia, thrombocytopenia, leukopenia, ma le faateleina o le umi o le tafe toto na matauina.

Faatasi ai ma uiga o allergies, o mea nei na faavaeina: o le i ai o se vevela i luga o le paʻu, o le anaphylactic shock ma le Quumeke o le edema, o foliga mai o se uila erythematous, bronchospasm, rhinitis, eosinophilia ma isi.

Tau ma mea tutusa

E faʻatatau i le vaega o faʻatau ma le numera o capsules i totonu o le pusa, o le tau o Teraflex o le a eseese. E tusa ai ma lenei, o le tau o le 30 iunite o le 815 rubles, 60 iunite - 1490 rubles, ma le 120 iunite - 2250 rubles.

O le tau maualuga e mafua ai ona togafitia e tagata gasegase le togafitia o faʻamaʻi o le maskulekelet system e ala i le filifilia o analogues. E taua le suia o mea sui e na o se tagata poto faapitoa.

O fomai e faailoa mai nisi o analogues e mafai ona suia ai Teraflex: Chondroxide (615 rubles mo le 30 papa), Structum (1635 rubles mo le 60 capsules), Mukosat (700 rubles mo le 10 ampoules), Artra (100 pusa e tusa ma le 2365 rubles), Chondrogluxide (gel tube o se voluma o le 50 kalama e tau e tusa ma le 95 ru) ma le Chondroflex (o se paluga o le gel ma le 30 kalama o le a tau e tusa ma le 197 rubles).

Tuua Lau Faamatalaga